WaveLight Excimer laser EX500 technická specifikace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WaveLight Excimer laser EX500 technická specifikace"

Transkript

1 WaveLight Excimer laser EX500 technická specifikace Excimer laser EX500 vychází z ověřené technologie laserů Allegretto Wave, kterou rozšiřuje o řadu nových funkcí pro rychlejší, efektivnější a spolehlivější provádění laserových rohovkových zákroků. Tato unikátní technologie umožňuje perfektní výsledky u zákroků Wavefront-Optimized, u zákroků wavefront-guided, topo-guided i u zákroků s nastavením profilu hodnoty Q. Laser je ergonomicky koncipován jako ideální kombinace pro femtosekundový laser WaveLight FS200, s kterým tvoří Refrakční sestavu WaveLight pro poskytování vysoké úrovně bezpečnosti a spolehlivosti chirurgovi i pacientovi. Přístroj pracuje v počítačové síti WaveNet, která spojuje oba lasery s diagnostickými přístroji WaveLight a umožňuje tak efektivní a spolehlivý přenos dat. Laser WaveLight EX500 přináší technologické inovace a to především rychlou opakovací frekvenci 500Hz, multidimenzionální eyetracker 6D a bezkontaktní on-line pachymetrii.

2 Mezi hlavní výhody laseru WaveLight EX500 patří: 1. Vynikající rychlost provedení zákroku Kombinace opakovací frekvence 500 Hz, technologie laserové stopy PerfectPulse Technology, uzavřená cesta paprsku a tracker s frekvencí 1050 Hz s latencí 2 ms umožňuje bezpečné a přesné odstranění 1D myopie za 1,4 s. Takto rychlý zákrok přináší: Méně dehydratace stromatu během zákroku Menší vliv pohybů pacienta Lepší refrakční výsledky Méně stresu a tím vyšší komfort pro pacienta WaveNet server Zapojení laseru EX500 do sítě WaveNet spolu s femtosekundovým laserem FS200 a diagnostickými přístroji umožňuje plynulý a rychlý přenos pacientských dat bez nutnosti opakovaného zadávání. Pacientská data jsou zadána na jakémkoliv přístroji této sestavy a okamžitě jsou dostupná i na všech ostatních zařízeních v síti WaveNet. Tím je také snížen výskyt chyb vznikajících opakovaným zadáváním. Veškerá diagnostická měření jsou k dizpoci laserové refrakční sestavě pro plánování a provedení různých typů zákroků. Server WaveNet slouží zároveň jako úložiště pro elektronickou dokumentaci. Opakovací frekvence: 500 Hz Odstranění 1D: 1,4 s 2. Bezpečnost a přesnost - PerfectPulse Technology PerfectPulse Technology pomáhá zajistit bezpečnou a přesnou práci při velkých rychlostech zákroku. Technologie PerfectPulse Technology znamená, že každý pulz laserové energie je kompletně kontrolován od svého vzniku až po kontakt s rohovkou. Pro správnou míru ablace je kontrolována také stabilita jeho energie. Pro přesnou ablaci rohovkové tkáně se využívá velmi tenký gausovský laserový paprsek o šíři 0,68 mm (FWHM). Šířka pulzu: 0,68 mm (FWHM) Typ pulzu: gausovský průběh 6 Sigma Tracking Pro dosažení přesného umístění laserového paprsku se používají následující systémy a zvláště eyetracker, který umožňuje s dostatečnou rychlostí umístit laserové pulzy do správného cílového místa rohovky.

3 1. Nastavení osy Z 2. Cross Line projektor 3. Individualizovaná centrace 4. Kompenzace posunu centrace zornice 5. Neurotracker 6. Multidimenzionální eyetracker Nastavení osy Z Nastevní osy Z, tedy správné vzdálenosti místa oblace od výstupní optiky laseru, se provádí pomocí dvou červených skřížených laserových paprsků. Místo jejich překrytí indikuje správnou vzdálenost. Cross line projektor Pro správné polohování hlavy pacienta se používá systém projekce na sebe kolmých červených paprsků. Tyto paprsky jsou promítány na hlavu pacienta a při správném nastavení obou očí do jedné roviny snižují efekt nezamýšlené cyklotorze způsobené pootočením hlavy. Individualizovaná centrace Tato funkce umožňuje libovolné nastavení centra ablační zóny na základě znalostí z diagnostických měření objektivní změna úhlu kappa. Kompenzace posunu centrace zornice Na základě meření z přístroje Topolyzer Vario je možné provádět statickou kompenzaci posunu centra zornice při změně světelných podmínek. NeuroTracker NeuroTracker slouží k prevenci cyklotorze. Pracuje na základě optokinetických vlastností, které ve spojení s vestibulárním očním reflexem vytváří umělý horizont, který pacient během zákroku snáze fixuje. Eyetracker Multidimenzionální eyetracker zajišťuje následování pohybů oka ve všech prostorových osách pohybu. S rychlostí 10-krát vyšší než jsou pohyby oka a snímáním jeho infračerveného obrazu zajišťuje rychlé následování a přesné umístění laserové stopy, tím omezuje riziko výskytu indukovaných aberací vyšších řádů. Použití infračerveného osvětlení a snímání umožňuje funkci eyetrackeru za všech světelných podmínek. Automatická centrace ablace na střed zornice může být individualizována dle potřeby konkrétního pacienta (např. hyperopická ablace). Eyetracker frequency: 1050 Hz Latency: 2ms Dostupná šířka zornice: 1,5 8 mm Počet dimenzí: 6 Optimalizace pulzu Smart energy control

4 Gausovský profil pulzu, jeho velikost a způsob umísťování ( flying spot ) na rohovku během ablace umožňují vytvoření stromálního lůžka s jemným povrchem a s malou přechodovou zónou. Technici během pravidelných servisních kontrol optimalizují profil paprsku tak, aby poskytoval požadovanou kvalitu a přesnost ablace. Pro snížení ztrát přenosu laserové energie je celá cesta laserového paprsku naplněna dusíkem, tím dochází k prodloužení životnosti optiky včetně laserové hlavy a odpovídajícímu snížení servisních nákladů během provozu. Laser EX500 je vybaven vlastním generátorem dusíku a odpadá tak nutnost externí láhve. Předpokladem správné energie pulzu je také uzavřená zpětná vazba, která zabezpečuje rychlou a přesnou reakci na jakékoliv změny během zákroku. Proto je přístroj vybaven třemi kontorlními senzory, které měří energii paprsku v jednotlivých částech laserové cesty. Kalibrace laseru Pro zvýšení spolehlivosti a předpověditelnosti výsledků je laser vybaven objektivními testy, které je uživatel laseru nucen provádět v předepsaných lhůtách. Minimalizací kalibrační odchylky je po celou dobu životnosti laseru zajištěna vysoká přesnost. Kalibrační postup je uživatelsky srozumitelný a z velké části automatizovaný. Umožňuje snadnou výměnu plynu, kontrolu funkce scanneru a eyetrackeru, nastavení správné energie a účinnosti paprsku na základě měření ablace integrovaným mikrometrem (s přesností ± 1,5um). Systém sám upozorňuje uživatele na jednotlivé kroky a provází ho pomocí navigačních hlášení. Kalibrační odchylka: 2 % 3. Individualizace zákroku Individualizace nespočívá pouze v samotném zákroku, ale začíná již výběrem specifického profilu pro každého pacienta. Jednotlivými typy zákroků jsou: Wavefront Optimized Wavefront- Guided Topography- Guided Asphericity- Guided (Custum Q) PTK / PRK Rozsah pro jednotlivé typy zákroků:

5 Ablační profil Wavefront Optimized WaveLight technologie od svého samotného začátku používá asférické ablační profily, které zohledňují přirozený tvar rohovky a to standardně jako součást každého zákroku. Tím se zabraňuje indukování sférických aberací, které mohou vést k problémům s nočním viděním a způsobují náchylnost k tzv. glare. Důležitým faktorem pro přesnou ablaci je také zohlednění změny tvaru paprsku a jeho odrazu při léčbě v periferii, proto se při ablaci v periferii přidávají další pulzy jako kompenzace úbytku účinnosti ablace. Aplikací těchto principů se dosahuje velkých optických zón s malými přechodovými zónami a tím minimalizace nežádoucích světelných pooperačních efektů. Ostatní ablační profily U ostatních ablačních profilů je tvar profilu generován na základě diagnostických měření. Mezi tyto zákroky patří topografické korekce pomocí přístroje Topolyzer Vario (Placido disk), Oculyzer II (Scheimpflugova kamera), a korekce na základě měření wavefront analýzy přístrojem WaveLight Analyzer. Můžeme k nim přiřadit i speciální individualizované profily s možností jemného nastavení hodnoty Q, tzv. Custom Q. 4. Vysoká míra ergonomie Při navrhování systému byl kladen zřetel na komfort, praktičnost a jednoduchost používání. Pracovní vzdálenost laseru zvýšená na 25cm přináší větší komfort pacientovi a dostatečný manipulační prostor pro chirurga. Úprava povrchů včetně integrované klávesnice, kontrolního panelu a monitoru splňuje požadavek snadné údržby. Všechny důležité ovládací prvky pro operaci je možné vybavit sterilními kryty. Malý půdorys a nenáročná specifikace provozních podmínek předurčují laser pro většinu pro laserové operace schválených prostor.

6 Kvalitní mikroskop a integrovaná kamera Optimalizované osvětlení Výkyvná postel Štěrbinová lampa Bezkontaktní pachymetrie Záložní zdroj Kvalitní mikroskop a integrovaná kamera Laser je vybaven kvalitním mikroskopem s elektricky nastavitelným zvětšením včetně integrované kamery, která poskytuje obraz na monitor pro účely obsluhy. Dále je vybaven průhledovým displejem, který zobrazuje důležité parametry během přípavy i zákroku přímo v zorném poli chirurga (jméno pacienta, kvalitu trackingu, atd.). Pohled mikroskopu není ovlivněn laserovou optikou a poskytuje nejvyšší možnou kvalitu vidění. Optimalizované osvětlení Automaticky vysouvatelný multifunkční optický systém poskytuje ideální světelné podmínky v místě zákroku, umožňuje infračervené osvětlení pro správnou funkci eyetrackru a zajišťuje odvádění výparů ablace. Laser je vybaven koaxiálním i laterálním osvětlením. Laterální osvětlení je přínosem zvláště pro manipulaci s flapem při lasiku. Výkyvná postel Výkyvná postel slouží k snadnému a rychlému přesunu pacienta mezi femtosekunodvým laserem FS200 (jiné lasery nevyjímaje) a excimerem EX500. Toto chirurgické lůžko také umožňuje snadné uložení pacienta, nastavení hlavy pomocí elektricky polohovatelného podhlavníku a nastavení správné pracovní výšky během zákroku. Štěrbinová lampa Integrovaná štěrbinová lampa je vybavena LED zdrojem světla. Je navržena především s ohledem na správné umístění flapu po ablaci, ale také pro základní před a pooperační diagnostiku předního segmentu oka. Odpadá tak nutnost pacienta přesouvat ke šterbinové lampě ve vyšetřovací místnosti. LED zdroj světla přináší dlouhou životnost, nízké náklady a úsporu místa. Díky vyššímu podílu modré části spektra poskytuje lepší vizualizaci rohovkových struktur. Bezkontaktní pachymetrie On-line bezkontaktní pachymetrie zvyšuje bezpečnost před i během zákroku. Jedná se o optickou nízkokoherentní reflektometrii (OCLR). Rychlé měření je nezávislé na pohybu pacienta a zároveň neovlivňuje a neprodlužuje probíhající ablaci. UPS Laser EX500 je standardně vybaven výkonným záložním zdrojem UPS.

7 5. Technická data Device Data Laser Device Excimer laser / ArF Laser class 4 (IEC ) Wavelength MPE (Maximum Permissible Exposure) NOHD (Nominal Ocular Hazard Distance) Ablation diameter 193 nm 30 J/m² 0.7 m (27.56 inches) 0.95 mm Gaussian beam profile Pulse duration 6 ± 2 ns Pulse frequency 500 Hz Max. output energy 5 mj Average power < 2.5 W Pulse power < 500 kw (for target energy < 2 mj) Divergence beam output (10 ± 3) x (20 ± 3) mrad (half angle) Laser transmission Scanning Spot Excimer laser system Synchronized eyetracker and laser-trigger Eyetracker frequency 1050 Hz type synchronized with laser pulse frequency 500 Hz Active IR-eyetracker system Aiming beam Diode 635 nm, cw (red, continuous wave) Average power: < 0.3 mw Laser class 1 (IEC ) Fixation Laser Diode 532 nm, cw (green, continuous wave) Average power: < 0. 5 μw Laser class 1 (IEC ) Distance diodes Diode 635 nm, cw (red, continuous wave) Average power: < 0.1 mw Laser class 1 (IEC ) Cross line projector Diode 635 nm, cw (red, continuous wave) Average power: < 0.1 mw Laser class 1 (IEC ) Online Pachymeter (No-contact stroma measurement) Diode 1310 nm, cw (continuous wave) Average power: 400 μw Laser class 1 (IEC ) Microscope OPMI Zeiss Working distance: 25 cm (9.84 inch) Headup display for patient information Integrated camera system Slit lamp Integrated LED slit illumination system Gas supply Cooling Dimensions (Basic laser console) Weight (Basic laser console) Controls 1 ArF-Premix-gas cylinder 20 l (integrated) Nitrogen-gas generator (integrated) Optional 1 Nitrogen-gas cylinder 50 l (external) Ambient air cm3 ( inches3) (Length/Width/Height) 360 kg (794 pounds) (Without gas cylinder) Control panel with membrane keys

8 1. TECHNICKÉ ÚDAJE 1.1 Údaje o zařízení Laserové zařízení Vlnová délka MPE (maximální povolená expozice) NOHD (jmenovitá vzdálenost s nebezpečím poškození zraku) Průměr ablace Délka trvání pulzů Frekvence pulzů Max. výstupní energie Průměrný výkon Výkon pulzu Výstup divergentního svazku Přenos laseru Kmitočet eyetrackeru Zaměřovací paprsek Fixační laser Distanční diody Projektor zaměřovacího kříže Online pachymetr (bezkontaktní měření stromatu) Excimerový laser / ArF Laser třídy 4 (IEC ) 193 nm 30 J/m² 0,7 m 0,95 mm Gaussovský profil svazku 6 ± 2 ns 500 Hz 5 mj <2,5 W <500 kw (pro cílovou energii < 2 mj) (10 ± 3) x (20 ± 3) mrad (poloviční úhel) Excimerový laserový systém se skenovací stopou Synchronizovaný eyetracker a spouštěcí systém laseru typ 1050 Hz synchronizovaný s kmitočtem laserových pulzů 500 Hz Aktivní systém IR-eyetrackeru Dioda 635 nm, cw (červená, kontinuální vlna) Průměrný výkon: <0,3 mw, laser třídy 1 (IEC ) Dioda 532 nm, cw (zelená, kontinuální vlna) Průměrný výkon: <0,5 mw, laser třídy 1 (IEC ) Dioda 635 nm, cw (červená, kontinuální vlna) Průměrný výkon: <0,1 mw, laser třídy 1 (IEC ) Dioda 635 nm, cw (červená, kontinuální vlna) Průměrný výkon: <0,1 mw, laser třídy 1 (IEC ) Dioda 1310 nm, cw (kontinuální vlna) Průměrný výkon: 400 µw laser třídy 1 (IEC )

9 Mikroskop Štěrbinová lampa Přívod plynu Chlazení Rozměry (základní konzola laseru) Hmotnost (základní konzola laseru) Ovládací prvky OPMI Zeiss Pracovní vzdálenost: 25 cm Projekční displej na údaje o pacientovi Integrovaný kamerový systém Integrovaná štěrbinová lampa s LED osvětlením 1 (zabudovaná) tlaková láhev s plynovou směsí ArF- Premix Generátor plynného dusíku (integrovaný) 1 volitelná (externí) dusíková tlaková láhev Okolní vzduch 170 x 120 x 163 cm3 (délka/šířka/hloubka) 360 kg (bez tlakové láhve) Ovládací panel s membránovými tlačítky Klávesnice Osobní počítač Monitor TFT Kalibrace Kontrola energie Objektivní kalibrace PMMA-ověřovaná pomocí "normálního skleněného standardu pro hloubku ablace" Kontrola s uzavřenou smyčkou Tabulka 85: Údaje o laserovém zařízení Napájecí zdroj Přívod proudu (UPS laserového systému) Příkon (při připojení k UPS) Pojistky 230 V stř. ± 10 %, jednofázový, 20 A, 50/60 Hz ± 5 % 2,1 kw Vestavěný nadproudový jistič Tabulka 86: Napájení Viz též uživatelské příručky zařízení používaných spolu s přístrojem.

10 Datová komunikace USB stick WaveNet Server Elektrické připojení: Provozní napětí je přiváděno prostřednictvím portu USB. Samostatné napájení není povoleno. Napětí: stej. 4,5 V - 5,5 V Proud: 150 ma (provozní) Mechanické připojení: Konektor USB typu A podle IEC Rozhraní: Kompatibilní s USB standardem 1.1 nebo 2.0 Lze použít jen standardní ovladač Windows XP Zvláštní / další možnosti: USB-stick nesmí mít zvláštní či další možnosti (např. jednotku pevného disku, SD karty, Hub, WLAN, bluetooth, MP3, čtečku paměťových karet, U3 apod.) Doporučená kapacita paměti: 1 GB S galvanickým oddělením sítě Síť Podle normy IEEE 802.3, se síťovým kabelem CAT 5 Viz též uživatelskou příručku serveru WaveLight GmbH WaveNet. Tabulka 87: Datová komunikac

11 1.2 Okolní prostředí Provozní podmínky Teplota (doporučená) Vlhkost (doporučená) Klimatizace (doporučená) Větrání + 18 C až + 30 C, vyšší než rosný bod 20% až 70% při 25 C, nekondenzující Tepelná ztráta 1,5 kw (Teplota místnosti: + 22 ) 100 m³/h Prostorové požadavky 75 m³ Plocha nutná pro instalaci Tlak vzduchu (barometrický) Tabulka 88: Provozní podmínky cm2 700 hpa až 1060 hpa Přepravní a skladovací podmínky Okolní teplota Relativní vlhkost Tlak vzduchu 0 C až + 50 C, vyšší než rosný bod 0 % až 90 % při +50 C, nekondenzující 500 hpa až 1060 hpa Tabulka 89: Přepravní a skladovací podmínky *Přepravujte pouze v originálním obalu. Instalaci po přepravě musí provést autorizovaný servisní technik. POZNÁMKA Podrobnosti jsou uvedeny v Pokynech pro přípravu pracoviště ve vaší složce výrobku.

12 1.3 Klasifikace a bezpečnostní předpisy Shoda s předpisy Typ ochrany proti úrazu elektrickým proudem Stupeň ochrany proti úrazu elektrickým proudem Bezpečnostní třída 1 Typ B (podle IEC ) Stupeň izolace proti vodě IP 20 Použitelné normy a směrnice IEC IEC IEC (EMC) IEC IEC CFR 1040,10 21 CFR 1040,11 Označení CE 1275 Třída zdravotnického prostředku Zdravotnický prostředek třídy IIb podle směrnice 93/42/EHS o zdravotnických prostředcích Tabulka 90: Klasifikace podle normy IEC

13 1.4 Elektromagnetická kompatibilita POZNÁMKA Na elektrické zdravotnické přístroje mohou mít vliv přenosná a mobilní vysokofrekvenční komunikační zařízení. POZNÁMKA Na elektrické zdravotnické prostředky se vztahují zvláštní bezpečnostní opatření s ohledem na elektromagnetickou kompatibilitu a musejí být instalovány a provozovány podle příslušných směrnic. Aby byla zaručena shoda a splnění kritérií týkajících se rušivého záření a odolnosti, je nutné používat následující typy kabelů: Přehled kabelů: POZOR Použití jiných kabelů a příslušenství než je uvedeno v tomto dokumentu může mít za následek vyšší emisi rušení nebo sníženou odolnost proti rušení. Kabel Síťový elektrický přívod 16 A s připojovacím konektorem pro jiná než topná zařízení Pedálová jednotka s přívodním kabelem Délka 5,0 m 2,0 m Tabulka 91: Přehled kabelů

14 Elektromagnetické emise: POZOR Laserový přístroj WaveLight EX500 nesmí být umístěn přímo vedle jiných zařízení nebo na nich. Pokud je nutné, aby byl laserový přístroj WaveLight EX500 během používání umístěný vedle jiných zařízení nebo na nich, je třeba sledovat, zda ve své konfiguraci a uspořádání funguje v souladu s účelem svého použití. Směrnice a prohlášení výrobce - Elektromagnetické emise Přístroj WaveLight EX500 byl navržen pro použití v níže specifikovaném prostředí. Zákazník nebo uživatel přístroje WaveLight EX500 by měl takové prostředí pro jeho provoz zajistit. Měření emisí Shoda Elektromagnetické prostředí - pokyny Vysokofrekvenční emise dle CISPR 11 Vysokofrekvenční emise dle CISPR 11 Emise harmonických proudů dle IEC Kolísání napětí/ blikavé vyzařování dle IEC Skupina 1 Třída B Třída A vyhovuje WaveLight EX500 používá vysokofrekvenční energii pouze pro své vnitřní funkce. Z toho důvodu jsou vysokofrekvenční emise velmi slabé a není pravděpodobné, že způsobí rušení elektronických zařízení umístěných v jejich v blízkosti. Přístroj WaveLight EX500 je vhodný k použití ve všech zařízeních včetně obytných prostor a prostor přímo připojených k veřejné elektrické síti, přivádějící elektrickou energii do budov sloužících jako obytné. Tabulka 92: Elektromagnetické emise

15 Elektromagnetická odolnost: Směrnice a prohlášení výrobce Elektromagnetická odolnost Přístroj WaveLight EX500 byl navržen pro použití v níže specifikovaném prostředí. Zákazník nebo uživatel přístroje WaveLight EX500 by měl takové prostředí pro jeho provoz zajistit. Zkouška odolnosti Zkušební úroveň Vyhovující úroveň Elektromagnetické prostředí - pokyny Elektrostatický výboj (ESD) dle IEC ±6 kv Kontakt ±8 kv Vzduch ±6 kv Kontakt ±8 kv Vzduch Podlaha by měla být dřevěná, betonová nebo krytá keramickou dlažbou. Pokud je podlaha pokrytá syntetickým materiálem, musí relativní vlhkost dosahovat alespoň 30%. Rychlé přechodné elektrické jevy / skupiny impulzů dle IEC Rázové přepětí dle IEC Pokles, krátká přerušení a kolísání napětí dle IEC Magnetické pole síťového kmitočtu (50/60 Hz) dle IEC ±2 kv Síťové elektrické vedení ±1 kv ±2 kv Síťové elektrické vedení ±1 kv Vstupní a výstupní vedení Vstupní a výstupní vedení ±1 kv Normální režim napětí ±2 kv Běžný režim napětí <5 % UT (>95 % pokles UT) za ½ cyklu 40 % UT (60 % pokles UT) za 5 cyklů 70 % UT (30 % pokles UT) za 25 cyklů <5 % UT (>95 % pokles UT) za 5 s ±1 kv Normální režim napětí ±2 kv Běžný režim napětí <5 % UT (>95 % pokles UT) za ½ cyklu 40 % UT (60 % pokles UT) za 5 cyklů 70 % UT (30 % pokles UT) za 25 cyklů <5 % UT (>95 % pokles UT) za 5 s Jakost napájecího napětí by měla odpovídat napětí typickému pro komerční nebo nemocniční prostředí. Jakost napájecího napětí by měla odpovídat napětí typickému pro komerční nebo nemocniční prostředí. Jakost napájecího napětí by měla odpovídat napětí typickému pro komerční nebo nemocniční prostředí. V případě, že uživatel musí zajistit nepřetržitý provoz přístroje WaveLight EX500 i při výpadcích napájení, doporučujeme přístroj WaveLight EX500 napájet zdrojem nepřetržitého napájení nebo baterií. 3 A/m 3 A/m Magnetická pole při síťovém kmitočtu by měla odpovídat hodnotám typickým pro komerční a nemocniční prostředí. POZNÁMKA UT je střídavé síťové napětí před použitím zkušebních úrovní.

16 E l Vedené evysokofrekvenč kní rušení dle t IEC r Vyzařované o vysokofrekven m ční rušení dle a IEC g n e t i c k á o d o l n o s t Směrnice a prohlášení výrobce Elektromagnetická odolnost Přístroj WaveLight EX500 byl navržen pro použití v níže specifikovaném prostředí. Zákazník nebo uživatel přístroje WaveLight EX500 by měl takové prostředí pro jeho provoz zajistit. T a Zkouška odolnosti Zkušební úroveň Vyhovující Elektromagnetické prostředí - pokyny b úroveň u l V blízkosti laserového přístroje WaveLight k EX500 a jeho kabelů se nesmějí používat ani a být v provozu přenosná a mobilní radiofrekvenční zařízení ve vzdálenosti 9 menší než doporučená bezpečnostní 3 vzdálenost vypočtená podle vzorce : vhodného pro jejich kmitočet. Doporučená bezpečnostní vzdálenost: 3 Veff 150 khz do 80 MHz 3 V/m 80 MHz do 2,5 GHz 3 Veff d = 1,2 P 3 V/m d = 1,2 P 80 MHz až 800 MHz d = 2,3 P POZNÁMKA 1 Při 80 MHz a 800 MHz platí vyšší rozmezí kmitočtu. 800 MHz až 2,5 GHz kde P je maximální výstupní výkon vysílače ve wattech (W) deklarovaný výrobcem vysílače a d je doporučená bezpečnostní vzdálenost v metrech (m). Síla pole pevných RF vysílačů při všech frekvencích zjištěná průzkumem stanoviště a je nižší než povolené hodnoty b. V okolí zařízení označeného tímto symbolem může docházet k rušení. POZNÁMKA 2 Tyto pokyny nemusejí být použitelné ve všech situacích a případech. Šíření elektromagnetických vln je ovlivňováno pohlcováním a odrazem od staveb, předmětů i osob. a b Intenzitu pole pevných vysílačů jako např. základních stanic mobilních telefonů nebo mobilních zemědělských vysílacích zařízení, amatérských rádiových stanic, AM a FM rozhlasových vysílačů a televizních vysílačů nelze předem teoreticky určit. K určení výsledného elektromagnetického prostředí vzniklého činností vysokofrekvenčních stanic se doporučuje průzkum místa instalace. Překračuje-li intenzita pole v místě instalace přístroje WaveLight EX500 uvedenou horní hranici shody, je nutné na místě sledovat, zda přístroj WaveLight EX500 funguje normálně. V případě zjištění neobvyklého chování přístroje může být nutné použít další opatření, jako např. otočení či přemístění přístroje WaveLight EX500. V rozmezí kmitočtu 150 khz až 80 MHz je intenzita pole menší než 3 V/m.

17 Doporučená bezpečnostní vzdálenost: Doporučené bezpečnostní vzdálenosti mezi přenosnými a vysokofrekvenčními komunikačními zařízeními a přístrojem WaveLight EX500 Systém WaveLight EX500 byl navržen pro použití a provoz v elektromagnetickém prostředí s kontrolovaným vysokofrekvenčním rušením. Zákazník nebo uživatel přístroje WaveLight EX500 by měl pomoci předcházet elektromagnetickému rušení striktním dodržováním minimálních vzdáleností mezi přenosnými a mobilními vysokofrekvenčními komunikačními zařízeními (vysílači) a přístrojem WaveLight EX500 podle níže uvedených doporučení odpovídajících maximální výstupní kapacitě daného komunikačního zařízení. Jmenovitý výkon vysílače (W) Bezpečnostní vzdálenost podle kmitočtu vysílače (m) 150 khz - 80 MHz d = 1,2 P 80 MHz MHz d = 1,2 P 800 MHz - 2,5 GHz d = 2,3 P 0,01 0,12 0,12 0,23 0,1 0,38 0,38 0,73 1 1,2 1,2 2,3 10 3,8 3,8 7, U vysílačů, jejichž jmenovitý výkon není uveden v tabulce nahoře, lze vzdálenost určit pomocí rovnice platné pro kmitočet daného vysílače, kde P je maximální jmenovitý výstupní výkon vysílače ve wattech (W) udávaný jeho výrobcem. POZNÁMKA 1: K výpočtu doporučené bezpečnostní vzdálenosti vysílačů v rozmezí kmitočtu mezi 80 MHz a 2.5 GHz byl použit další faktor 10/3, aby se snížila pravděpodobnost zavinění rušení mobilním / přenosným komunikačním zařízením náhodně přineseným do blízkosti pacienta. POZNÁMKA 2: Tyto pokyny nemusejí být použitelné ve všech situacích a případech. Šíření elektromagnetických vln je ovlivňováno pohlcováním a odrazem od staveb, předmětů i osob. Tabulka 94: Doporučená bezpečnostní vzdálenos

18

Pokyny a prohlášení výrobce Elektromagnetické emise a odolnost

Pokyny a prohlášení výrobce Elektromagnetické emise a odolnost Pokyny a prohlášení výrobce Elektromagnetické emise a odolnost Česky Strana AirMini 1-2 Air10 Series Lumis Series 3-5 S9 Series 6-8 Stellar 9-11 S8 & S8 Series II VPAP Series III 12-14 Pokyny a prohlášení

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

On-line datový list. V3S153-2BAAAABP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2BAAAABP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2BAAAABP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

Řada ODIN Stručný přehled výrobků

Řada ODIN Stručný přehled výrobků Stručný přehled výrobků Klíčové aplikace V budovách pro obchodní činnost Měření v objektu Výkonnostní parametry elektroměru Jednofázový a trojfázový Přímé připojení do 65 A Činná energie Třída přesnosti

Více

On-line datový list. V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2BAAAAAP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004 TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201 1. vydání - červen 2004 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat v tištěné podobě - název

Více

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS

Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Nový záložní zdroj APC Smart-UPS Vyspělá interaktivní ochrana napájení pro servery a síťová zařízení. > Nejoblíbenější záložní zdroje pro sítě a servery. Zdroj Smart-UPS spolehlivě ochrání Vaše kritická

Více

ZDROJ PRO VME DVPWR4 VLASTNOSTI

ZDROJ PRO VME DVPWR4 VLASTNOSTI VLASTNOSTI Zdroj DVPWR4 (MELCHER LPC 1902-7D) je jednostupňový převodník AC/DC s PFC (Power Factor Corrector), určen do van souboru ZAT-DV řídícího systému ZAT 2000 MP a slouží k napájení DC/DC konvertoru

Více

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B V3S153-2AAAAABP02 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie

Více

Základní informace o nabídce společnosti. Ing. Vladimír Kampík

Základní informace o nabídce společnosti. Ing. Vladimír Kampík Základní informace o nabídce společnosti Ing. Vladimír Kampík Služby Certifikační orgán a Hodnotitel bezpečnosti Zkušební a testovací laboratoře Expertní posudky a analýzy Kancelářské a laboratorní zázemí

Více

Pokyny a prohlášení výrobce Elektromagnetické emise a odolnost

Pokyny a prohlášení výrobce Elektromagnetické emise a odolnost Pokyny a prohlášení výrobce Elektromagnetické emise a odolnost Česky Strana AirSense 10 AirCurve 10 1-3 S9 Series 4-6 Stellar 7-9 S8 & S8 Series II VPAP Series III 10-12 AirSense 10 AirCurve 10 Pokyny

Více

On-line datový list ISD ISD400 OPTICKÝ PŘENOS DAT

On-line datový list ISD ISD400 OPTICKÝ PŘENOS DAT On-line datový list ISD00-7 ISD00 ISD00-7 ISD00 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Výkon Přenosový dosah Vysílač světla Objednací informace Typ Výrobek

Více

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.:

INFORMACE O VÝOBKU. Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100. Obj. č.: INFORMACE O VÝOBKU 7 Zkušební přístroj elektrických zařízení podle bezpečnostních norem SATURN 100 Obj. č.: 12 05 33 Přehled nejdůležitějších funkcí přístroje Kontrola ochranných (jistících) zapojení FI

Více

Novinky v očním lékařství. Doc.Mudr. Svatopluk Synek,CSc., Mudr. Monika Synková Klinika nemocí očních a optometrie FN u sv.

Novinky v očním lékařství. Doc.Mudr. Svatopluk Synek,CSc., Mudr. Monika Synková Klinika nemocí očních a optometrie FN u sv. Novinky v očním lékařství Doc.Mudr. Svatopluk Synek,CSc., Mudr. Monika Synková Klinika nemocí očních a optometrie FN u sv. Anny a LF MU Brno Výuka očního lékařství a optometrie má svá specifika. Konkrétní

Více

On-line datový list ISD ISD400 OPTICKÝ PŘENOS DAT

On-line datový list ISD ISD400 OPTICKÝ PŘENOS DAT On-line datový list ISD00- ISD00 C D E F Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Mechanika/elektrika Napájecí napětí U v Objednací informace Typ Výrobek č. ISD00-086 Pro datový přenos jsou

Více

Institut pro testování a certifikaci, a. s. Zkušební laboratoř Sokolovská 573, Uherské Hradiště

Institut pro testování a certifikaci, a. s. Zkušební laboratoř Sokolovská 573, Uherské Hradiště Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Pracoviště 1:, 2. Pracoviště 2:, Ocelářská 35, 190 00 Praha 9 Laboratoř je způsobilá aktualizovat normy identifikující zkušební postupy. Laboratoř uplatňuje flexibilní

Více

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-2AAAAABP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Kategorie produktů Pracovní

Více

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU SX vydání - červen 2004

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU SX vydání - červen 2004 TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU SX-7161 1. vydání - červen 2004 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat v tištěné podobě - název

Více

On-line datový list MLG1-0140F511 MLG MĚŘICÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE PRO AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKU

On-line datový list MLG1-0140F511 MLG MĚŘICÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE PRO AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKU On-line datový list LG1-0140F511 LG A B C D E F H I J K L N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Technologie Objednací informace Další provedení přístroje a příslušenství Typ Výrobek č. LG1-0140F511

Více

Strana 1 z celkového počtu 14 stran

Strana 1 z celkového počtu 14 stran Pracoviště zkušební laboratoře: 1. Pracoviště 1: 2. 2. Pracoviště 2: Ocelářská 35, 190 00 Praha 9 Laboratoř je způsobilá aktualizovat normy identifikující zkušební postupy. Laboratoř uplatňuje flexibilní

Více

9/10/2012. Výkonový polovodičový měnič. Výkonový polovodičový měnič obsah prezentace. Výkonový polovodičový měnič. Konstrukce polovodičových měničů

9/10/2012. Výkonový polovodičový měnič. Výkonový polovodičový měnič obsah prezentace. Výkonový polovodičový měnič. Konstrukce polovodičových měničů Výkonový polovodičový měnič Konstrukce polovodičových měničů Výkonový polovodičový měnič obsah prezentace Výkonový polovodičový měnič. Přehled norem pro rozvaděče a polovodičové měniče.. Výběr z výkonových

Více

On-line datový list. V3T13S-MR62A8 TriSpector1000 3D VISION

On-line datový list. V3T13S-MR62A8 TriSpector1000 3D VISION On-line datový list V3T13S-MR62A8 TriSpector1000 A B C D E F I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Stanovení úlohy Technologie Sada nástrojů Pracovní vzdálenost Příklad zorného pole

Více

Základnová stanice SyM² ZMK400 Technická data

Základnová stanice SyM² ZMK400 Technická data 1 Elektroměry podle IEC / MID Průmyslové a komerční Základnová stanice SyM² ZMK400 Technická data ZMK400CE základnový modul představuje novou řadu synchronních elektroměrů doplněných o modulární koncepci

Více

EMC. Úvod do měření elektromagnetické kompatibility. cvičení VZ1. (ElektroMagnetic Compatibility) ing. Pavel Hrzina

EMC. Úvod do měření elektromagnetické kompatibility. cvičení VZ1. (ElektroMagnetic Compatibility) ing. Pavel Hrzina EMC (ElektroMagnetic Compatibility) Úvod do měření elektromagnetické kompatibility cvičení VZ1 ing. Pavel Hrzina EMC - historie první definice EMC v 60.letech minulého století vojenská zařízení USA nástup

Více

E350 řada 2. ZCF100Ax/Cx s2. Technické údaje. Elektroměry IEC/MID pro domácnosti

E350 řada 2. ZCF100Ax/Cx s2. Technické údaje. Elektroměry IEC/MID pro domácnosti Elektroměry IEC/MID pro domácnosti ZCF100Ax/Cx s2 E350 řada 2 Technické údaje Společnost Landis+Gyr vychází ze své tradice měřidel s otevřenou komunikací a uvádí na trh nejnovější generaci flexibilního

Více

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603.

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603. ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603 Návod k obsluze 1. Důležité bezpečnostní informace a doporučení Obecné bezpečnostní informace

Více

On-line datový list WTB4SL-3P2262V W4SL-3V MINIATURNÍ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list WTB4SL-3P2262V W4SL-3V MINIATURNÍ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list WTB4SL-3P6V W4SL-3V A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. WTB4SL-3P6V 0585 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/w4sl-3v H I J

Více

Optoelektronické. BGL Vidlicové optické závory. snímače

Optoelektronické. BGL Vidlicové optické závory. snímače Jednocestné optické závory jsou nepřekonatelné v jejich schopnosti rozlišovat malé díly a jemné detaily, stejně jako v provozní spolehlivosti. Nevýhody jsou pouze v jejich montáži a nastavení. A právě

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

On-line datový list. C2C-SA13510A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY

On-line datový list. C2C-SA13510A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY On-line datový list C2C-SA13510A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Obsah dodávky Kompatibilní přijímač Oblast použití Rozlišení Výška ochranného pole Dosah

Více

On-line datový list. V3S153-1AAAAAAP03 Visionary-B 3D VISION

On-line datový list. V3S153-1AAAAAAP03 Visionary-B 3D VISION On-line datový list V3S153-1AAAAAAP03 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. V3S153-1AAAAAAP03 1074002 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/visionary-b

Více

OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot. Building Technologies. FibroLaser TM

OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot. Building Technologies. FibroLaser TM OTS30xx-EXT3 / -EXT4 OTS30xx-EXT3-SC / -EXT4-SC Lineární hlásič teplot (OTS = Optical Temperature Sensor) (xx = 01, 02, 04, 06, 10 / SC = Switch Controller) FibroLaser TM Lineární měření teploty v prostředí

Více

On-line datový list. C2C-SA06010A10000, C2C-EA06010A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY

On-line datový list. C2C-SA06010A10000, C2C-EA06010A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY On-line datový list C2C-SA06010A10000, C2C-EA06010A10000 detec A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Systémový díl Typ Výrobek č. Vysílač C2C-SA06010A10000 1213191 Přijímač C2C-EA06010A10000

Více

Měřicí a kontrolní relé, A

Měřicí a kontrolní relé, A ŘADA ŘADA síťová kontrolní a měřicí relé, 1- a 3-fázová multifunkční pro kontrolní a měřicí účely: podpětí, přepětí, podpětí a přepětí současně, výpadek fáze, sled fází, asymetrie fází a přerušení N-vodiče

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

TECOMAT FOXTROT PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU OT vydání - říjen 2012

TECOMAT FOXTROT PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU OT vydání - říjen 2012 TECOMAT FOXTROT PROGRAMOVATELNÉ AUTOMATY ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU OT-1651 2. vydání - říjen 2012 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

PyroUSB. Bezkontaktní snímač teploty nastavitelný přes PC s výstupem od 4 do 20 ma

PyroUSB. Bezkontaktní snímač teploty nastavitelný přes PC s výstupem od 4 do 20 ma PyroUSB Bezkontaktní snímač teploty nastavitelný přes PC s výstupem od 4 do 20 ma PyroUSB je teplotní snímač, který se používá při měření špatně dostupných míst a při přemisťování břemen. Nastavitelný

Více

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy Funkce a vlastnosti Ideální řešení pro manažery, techniky a provozní vedoucí datových center, kteří odpovídají

Více

On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ

On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. PBS-RB010SG2SS0BMA0Z 6039121 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/pbs

Více

On-line datový list. C4P-SA06030A detec4 Prime BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY

On-line datový list. C4P-SA06030A detec4 Prime BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY On-line datový list CP-SA0600A00000 detec Prime CP-SA0600A00000 detec Prime A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Systémový díl Použití Rozlišení Výška ochranného pole

Více

On-line datový list. SIM2000-0A20A0 SIM2x00 SENSOR INTEGRATION MACHINE

On-line datový list. SIM2000-0A20A0 SIM2x00 SENSOR INTEGRATION MACHINE On-line datový list SIM2-A2A SIM2x A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. SIM2-A2A 18673 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/sim2x Technická data v

Více

Nástěnná lůžková rampa N270

Nástěnná lůžková rampa N270 Nástěnná lůžková rampa N270 Lůžková lampa s lineárním designem umožňující uzpůsobení rozměrů na míru. N270 je nástěnná lůžková rampa vytvořená společností Tedisel pro hospitalizační oblasti a oblasti všeobecné

Více

On-line datový list. FX3-XTIO84002 Flexi Soft BEZPEČNOSTÍ ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY

On-line datový list. FX3-XTIO84002 Flexi Soft BEZPEČNOSTÍ ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY On-line datový list FX3-XTIO84002 Flexi Soft A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Moduly Způsob komunikace Bezpečnostně technické parametry Objednací informace další

Více

Prostorové přístroje pro ekvitermní regulátory

Prostorové přístroje pro ekvitermní regulátory OEM Prostorové přístroje pro ekvitermní regulátory Rozhraní PPS Digitální multifunkční prostorový přístroj určený k rozšíření ekvitermní regulace. Obsahuje čidlo teploty, topný program a regulační funkce.

Více

E350. ZxF100Ax/Cx řada 2. Technická data. Elektroměry IEC/MID pro domácnosti

E350. ZxF100Ax/Cx řada 2. Technická data. Elektroměry IEC/MID pro domácnosti Elektroměry IEC/MID pro domácnosti ZxF100Ax/Cx řada 2 E350 Technická data Společnost Landis+Gyr vychází ze své tradice měřidel s otevřenou komunikací a uvádí na trh nejnovější generaci flexibilního modulárního

Více

On-line datový list TDC-E100R2 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-E100R2 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-E100R2 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí Příkon Rozměry pláště

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

On-line datový list. MICS3-AAAZ55AZ1 microscan3 bez systémového konektoru PRODUKTOVÉ PORTFOLIO

On-line datový list. MICS3-AAAZ55AZ1 microscan3 bez systémového konektoru PRODUKTOVÉ PORTFOLIO On-line datový list MICS3-AAAZ55AZ1 microscan3 bez systémového konektoru A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Dosah ochranného pole Dosah varovného pole Počet simultánně

Více

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI

Přehled produktových řad. OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru SENZORY PRO MĚŘENÍ VZDÁLENOSTI Přehled produktových řad OL1 Přesné vedení v dráze v plném spektru Výhody A DENÍ V DRÁZE V PLNÉM SPEKTRU B C D Přesná detekce v rozsahu mikrometrů E F OL1 je díky svému 10 mm širokému světelnému pásu s

Více

Ultrazvukový senzor 0 10 V

Ultrazvukový senzor 0 10 V Ultrazvukový senzor 0 10 V Produkt č.: 200054 Rozměry TECHNICKÝ POPIS Analogový výstup: 0-10V Rozsah měření: 350-6000mm Zpoždění odezvy: 650 ms Stupeň ochrany: IP 54 integrovaný senzor a převodník POUŽITÍ

Více

Použitelný buď pouze pro vytápění, nebo pouze pro chlazení. 2-bodová regulace Spínané napětí AC 24...250 V

Použitelný buď pouze pro vytápění, nebo pouze pro chlazení. 2-bodová regulace Spínané napětí AC 24...250 V 3 562 RAA21 Použitelný buď pouze pro vytápění, nebo pouze pro chlazení 2-bodová regulace Spínané napětí AC 24...250 V Použití Termostat RAA21 se používá pro regulaci prostorové teploty v systémech vytápění

Více

Ultrazvukový senzor 0 10 V

Ultrazvukový senzor 0 10 V Ultrazvukový senzor 0 10 V Produkt č.: 200054 Rozměry TECHNICKÝ POPIS Analogový výstup: 0 10V Rozsah měření: 350 6000mm Zpoždění odezvy: 650 ms Stupeň ochrany: IP 54 integrovaný senzor a převodník POUŽITÍ

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Mechanika/elektrika Rozměry, systém (d š v) Rozměry, systém (d š v)

Více

On-line datový list. C2C-SA13510A10000, C2C-EA13510A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY

On-line datový list. C2C-SA13510A10000, C2C-EA13510A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY On-line datový list C2C-SA13510A10000, C2C-EA13510A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Obsah dodávky Kompatibilní vysílač Kompatibilní přijímač Oblast použití

Více

Zesilovač rádiového signálu

Zesilovač rádiového signálu 2 704 Synco 900 Zesilovač rádiového signálu ERF910 Zesilovač RF signálu pro prodloužení dosahu přístrojů systému Synco 900 Rádiová komunikace, protokol KNX (868 MHz, obousměrně) Napájecí napětí AC 2 V

Více

Multi Sentry TT, MST 10-20 kva

Multi Sentry TT, MST 10-20 kva Multi Sentry TT, MST 10-20 kva Topologie VFI (Voltage and frequency Independent) Výkonová řada: 10, 15 a 20 kva (3/3f) Rozsah výkonů od 10 kva až do 120 kva. Malá instalační plocha Vysoká účinnost až do

Více

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy Osvětlovací jednotky AEGIS od společnosti Bosch Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy 2 Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlovací jednotky AEGIS Osvětlení pro zabezpečovací a bezpečnostní systémy

Více

On-line datový list VT12T-2N430 V12-2 VÁLCOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list VT12T-2N430 V12-2 VÁLCOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list VTT-N30 V- A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. VTT-N30 606 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/v- H I J K L M N O P Q R S T

Více

Návod k obsluze Optický distanční senzor. OID20x 80000235 / 00 07 / 2013

Návod k obsluze Optický distanční senzor. OID20x 80000235 / 00 07 / 2013 Návod k obsluze Optický distanční senzor OID20x 8000025 / 00 07 / 201 Obsah 1 Úvodní poznámka 1.1 Použité symboly 1.2 Použitá varovná upozornění 2 Bezpečnostní pokyny Použití z hlediska určení 5.1 Oblast

Více

On-line datový list WSE4SL-3P2437V W4SL-3V MINIATURNÍ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list WSE4SL-3P2437V W4SL-3V MINIATURNÍ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list WSESL-3P237V WSL-3V A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. WSESL-3P237V 058269 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/wsl-3v H I

Více

S přepínáním na vytápění nebo chlazení. Prostorový termostat s ručním přepínačem vytápění / chlazení 2-bodová regulace Spínané napětí AC 24...

S přepínáním na vytápění nebo chlazení. Prostorový termostat s ručním přepínačem vytápění / chlazení 2-bodová regulace Spínané napětí AC 24... 3 564 Prostorový termostat RAA41 S přepínáním na vytápění nebo chlazení Prostorový termostat s ručním přepínačem vytápění / chlazení 2-bodová regulace Spínané napětí AC 24...250 V Použití Termostat RAA41

Více

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE

On-line datový list. DWS Pallet SYSTÉMY TRACK AND TRACE On-line datový list DWS Pallet A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti MTBF Výluky Schopnost kalibrace Aplikace Výkon Rychlost osy měření Maximální velikost objektu Minimální

Více

On-line datový list. RT-P2231 ZoneControl MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list. RT-P2231 ZoneControl MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list RT-P2231 ZoneControl A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. RT-P2231 1063190 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/zonecontrol H

Více

Proudový ventil. Pro pulsní řízení AC 24 V pro elektrické výkony do 30 kw. Proudové ventily jsou konstruovány pro spínání těchto odporových zátěží:

Proudový ventil. Pro pulsní řízení AC 24 V pro elektrické výkony do 30 kw. Proudové ventily jsou konstruovány pro spínání těchto odporových zátěží: 4 937 DESIO Proudový ventil Pro pulsní řízení AC 24 V pro elektrické výkony do 30 kw SEA45.1 Použití Proudový ventil se používá pro regulaci topných elementů v zařízeních vytápění, větrání a klimatizace,

Více

RB-SW00B/CM1 Konfigurovatelný ethernetový switch

RB-SW00B/CM1 Konfigurovatelný ethernetový switch Konfigurovatelný ethernetový switch Návod na obsluhu Verze 1.00 rb-sw00bcm1_g_cz_100 AMiT, spol. s r. o. nepřejímá žádné záruky, pokud se týče obsahu této publikace a vyhrazuje si právo měnit obsah dokumentace

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

On-line datový list. C4C-SX10530A10000, C4C-EX10530A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY

On-line datový list. C4C-SX10530A10000, C4C-EX10530A10000 detec BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ ZÁVĚSY On-line datový list C4C-SX10530A10000, C4C-EX10530A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Obsah dodávky Kompatibilní vysílač Kompatibilní přijímač Oblast použití

Více

Pouliční LED lampy nové generace

Pouliční LED lampy nové generace FUN LIGHT AMUSEMENTS, s.r.o. Bubenská 1536, Praha 7 Pracoviště : Pražská 298, Brandýs nad Labem Pouliční LED lampy nové generace 2012 1. Pouliční LED osvětlení Pouliční LED lampa Ledcent Pouliční osvětlení

Více

Přístroj pro odečítání 96 jamkových mikrotitračních destiček pro zpracování ELISA metod

Přístroj pro odečítání 96 jamkových mikrotitračních destiček pro zpracování ELISA metod Přístroj pro odečítání 96 jamkových mikrotitračních destiček pro zpracování ELISA metod Příručka pro obsluhu a údržbu přístroje Stránka 1 z 8 VÝSTRAHA Před započetím práce s přístrojem si pozorně přečtěte

Více

On-line datový list. WTT190L-A2232 PowerProx MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list. WTT190L-A2232 PowerProx MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list WTT9L-A PowerProx A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. WTT9L-A 66 Součástí dodávky: BEF-W9 () Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/powerprox

Více

On-line datový list UE48-2OS3D2 UE48-2OS BEZPEČNOSTNÍ RELÉ

On-line datový list UE48-2OS3D2 UE48-2OS BEZPEČNOSTNÍ RELÉ On-line datový list UE48-2OS3D2 UE48-2OS A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. UE48-2OS3D2 6024916 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/ue48-2os H

Více

VSTUPNÍ VÝSTUPNÍ ROZSAHY

VSTUPNÍ VÝSTUPNÍ ROZSAHY Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P 29 000 P0 ní signály ±30 mv až ±1000 V ±20 ma, ±10 V nebo 0(4)..20 ma Pracovní napětí až 1000 V ac/dc Přesnost 0,1 nebo 0,2 % z rozsahu Zkušební

Více

On-line datový list. WTR1-P721B11 ZoneControl MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list. WTR1-P721B11 ZoneControl MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list WTR1-P721B11 ZoneControl A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Aktuátor Objednací informace Typ Výrobek č. WTR1-P721B11 1025391 Další provedení

Více

Optoelektronické. snímače BOS 26K

Optoelektronické. snímače BOS 26K Typová řada představuje další logický vývoj již úspěšné konstrukce: jednotné pouzdro pro všechny použité typy snímačů. Z tohoto důvodu je řada kompatibilní s řadou BOS 5K a doplňuje ji novými druhy snímačů

Více

On-line datový list. WTT190L-K3534 PowerProx MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE

On-line datový list. WTT190L-K3534 PowerProx MULTITASKINGOVÉ OPTOELEKTRONICKÉ SNÍMAČE On-line datový list WTT90L-K PowerProx A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. WTT90L-K 606 Součástí dodávky: BEF-W90 () Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/powerprox

Více

Napájecí systém NS-500-545_1U Návod k obsluze a technická specifikace

Napájecí systém NS-500-545_1U Návod k obsluze a technická specifikace BKE Napájecí systém NS-500-545_1U Návod k obsluze a technická specifikace - 1 - OTD 45007509 1 Obsah 1 Obsah...2 2 Provozní podmínky...3 2.1 Vstupní napětí...3 2.2 Chlazení...3 2.3 Externí jištění...3

Více

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

přístroje pro měření tlaku

přístroje pro měření tlaku Snímače teploty Měřicí převodníky Ruční měřicí přístroje GMH 3111 tlakoměr s 1 vstupem pro snímač tlaku, bez snímače GMH 3111 - ex tlakoměr s 1 vstupem pro snímač tlaku, bez snímače, provedení Ex GMH 3111

Více

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam.

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam. Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální kamera Flexia HM OP-019 195 Obj. číslo: 106000751 Výrobce: Optilia Anotace Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

On-line datový list UE43-3AR3D2 UE43-3AR BEZPEČNOSTNÍ RELÉOVÉ MODULY

On-line datový list UE43-3AR3D2 UE43-3AR BEZPEČNOSTNÍ RELÉOVÉ MODULY On-line datový list UE43-3AR3D2 UE43-3AR A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Objednací informace Typ Výrobek č. UE43-3AR3D2 6034568 další provedení přístroje a příslušenství

Více

TXM1.8RB. Modul pro žaluzie TX-I/O

TXM1.8RB. Modul pro žaluzie TX-I/O 8178p01 s 8 178 TX-I/O Modul pro žaluzie TXM1.8RB 8 beznapěťových reléových výstupů pro... 4 pohony žaluzií se 2 koncovými spínači, nebo 2 pohony žaluzií se 3 koncovými spínači, nebo 2 pohony žaluzií se

Více

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu Dell OptiPlex XE Informace o instalaci a funkcích O výstrahách VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 1 kontrolka

Více

Modul TX OPEN RS232/485

Modul TX OPEN RS232/485 s 8 185 8185P01 TX-I/O ; DESIGO OPEN Modul TX OPEN RS/485 TXI1.OPEN pro integraci cizích systémů a přístrojů do systému DESIGO (V4 nebo vyšší) Platforma pro integraci cizích systémů a přístrojů do řídícího

Více

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje Komunikační modul Pro domácnosti AD-FU/CU/GU verze 4.0 E35C Technické údaje Komunikační moduly E35C AD-xU verze 4.0 zajišťují komunikaci TCP/IP prostřednictvím mobilní sítě 2G/3G mezi měřidly E350 a centrálním

Více

Zesilovač rádiového signálu

Zesilovač rádiového signálu 2 704 Synco living Zesilovač rádiového signálu ERF910 Bezdrátový zesilovač k prodloužení dosahu rádiové komunikace Rádiová komunikace protokolem KNX RF (868 MHz, obousměrně) Napájecí napětí AC 2 V (externí

Více

On-line datový list. MLG50S-0250D10501 MLG-2 Prime MĚŘICÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE PRO AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKU

On-line datový list. MLG50S-0250D10501 MLG-2 Prime MĚŘICÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE PRO AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKU On-line datový list MLG50S-050D050 MLG- Prime A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. MLG50S-050D050 37 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M N O P Q R S

Více

Vertikální nástěnný sloupek ADONIS

Vertikální nástěnný sloupek ADONIS Vertikální nástěnný sloupek ADONIS Adonis je nástěnná lůžková rampa určená pro kritické oblasti jako: jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení jednotky intenzivního sledování pohotovostní

Více

Smart-UPS On-Line. 230 V s lithium-iontovými bateriemi

Smart-UPS On-Line. 230 V s lithium-iontovými bateriemi Smart-UPS On-Line 230 V s lithium-iontovými bateriemi Jednofázový online UPS s dvojí konverzí, lithiumiontovými bateriemi a pokročilými ovládacími funkcemi UPS vyvinutý pro stabilní napájení vašich nejkritičtějších

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

On-line datový list PHT-RB010S540SEVMZ0Z PHT UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ

On-line datový list PHT-RB010S540SEVMZ0Z PHT UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ Online datový list PHTRB00S540SEVZ0Z PHT A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Technická data v detailu Vlastnosti Objednací informace Typ Výrobek č. PHTRB00S540SEVZ0Z 6065784 Další provedení přístroje

Více

WREM 80 Targ. Standardní čtečka s výstupem WIEGAND do panelu Targha. Uživatelská příručka

WREM 80 Targ. Standardní čtečka s výstupem WIEGAND do panelu Targha. Uživatelská příručka WREM 80 Targ Standardní čtečka s výstupem WIEGAND do panelu Targha Uživatelská příručka 2004 2012, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne:

Více

Tenzometrické měřidlo

Tenzometrické měřidlo Tenzometrické měřidlo typ Tenz2345 www.aterm.cz 1 Obsah 1. ÚVOD... 3 2. OBECNÝ POPIS ZAŘÍZENÍ... 4 3. POPIS OBSLUHY ZAŘÍZENÍ... 4 4. KALIBRACE ZAŘÍZENÍ... 5 5. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ... 7 6. TECHNICKÉ PARAMETRY...

Více

On-line datový list. MLG50S-2050D10501 MLG-2 Prime MĚŘICÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE PRO AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKU

On-line datový list. MLG50S-2050D10501 MLG-2 Prime MĚŘICÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE PRO AUTOMATIZAČNÍ TECHNIKU On-line datový list MLG50S-050D050 MLG- Prime A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. MLG50S-050D050 4603 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M N O P Q R

Více