DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 13

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 13"

Transkript

1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 13 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s. Sídlo: B. Němcové, České Budějovice IČ: DIČ: CZ Praha 24. září 2013 Výše uvedený zadavatel Vám v souladu s ustanovením 49 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se k veřejné zakázce s názvem Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270, zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Dotaz č. 1 V dodatečných informacích k zadávací dokumentaci č. 4 v dotazu č. 6 jiný uchazeč žádá doplnění VV o chybějící položky na čerpání vody a čerpacích studní. Zadavatel doplnil VV o tyto položky : 1. kopaná sonda kus 2 2. jádrový vrt kus 4 3. dynamická penetrace kus 2 4. náklady na čerpání vody kpl 1 Podle předaného geologického průzkumu byly práce ( kopané sondy, jádrové vrty a dynamická penetrace ) provedeny firmou ARCADIS Geotechnika a.s. v rámci provádění geologického průzkumu v říjnu Máme tyto práce tzn. kopané sondy, jádrové vrty a dynamickou penetraci opravdu oceňovat? 2. jádrový vrt kus 4 - položka odstraněna 3. dynamická penetrace kus 2 - položka odstraněna 4. náklady na čerpání vody kpl 1 - doplněna specifikace položky Náklady na odčerpávání vody - 2Ks čerpací studny hl. 1,2m, skruže, geotextile, 15cm štěrk, kal. Čerpadlo, hadice pro odvod vody, zabezpečení studny zábradlím a její označení - předpoklad součet doby čerpání 3 týdny. Dotaz č. 2: Prosím o jednoznačné provázání jednotlivých dílčích excelů s hlavním souborem - Perinatologie OPRAVENY vzorce , u jednotlivých výkazů výměr, kde se vyskytují kpl. Není jednoznačné, které dílčí výkazy výměr se mají provázat s hlavním souborem. Položky s MJ kpl, které mají samostatný rozpočet, ocení uchazeč tak, že přepíše výslednou sumu samostatného rozpočtu do základního rozpočtu ručně. Jak je zcela běžné.

2 Dotaz č. 3 Dotaz č. 17: Jaké konstrukce je nová stropní deska nad 3. NP rekonstruované části? Pokud z filigránů není nadbytečná položka výztuž stropů ve VV 01.3 výztuž na zmonolitnění stropů je obsažena v samostatném výkazu prefa prvků? Pokud je z panelů (viz řez) počet panelů uváděný v samostatném výkazu prefa prvků je podhodnocen a naopak položka na zmonolitňující beton v oddílu 04 nadhodnocena. Viz statika výkres č.39. Beton v oddílu 04 se vztahuje i k zmonolitnění stropů z trapézových plechů. Výměra je v pořádku. D+M panely dle výpisu 70 ks strop.panelů Tuto položku jsme nenalezli, specifikovat, kam byla zařazena? Panely jsou v novém výpisu prvků prefa. Dotaz č. 4 Totéž pro dotaz č.26 - položka nenalezena, ani ve výkazu v výpočty výměr není nalezeno začlenění do výpočtu: Malby směsi PRIMALEX tekuté disperzní bílé omyvatelné dvojnásobné s penetrací místnost v do 3,8 m - podhledy SDK m2 628,39 Položka doplněna do výkazu výměr Dotaz č. 5: Ve smyslu dodatečných informací k zadávací dokumentaci č. 3 k dotazu č. 3 ze dne má být zadávací dokumentace zpracována v podrobnosti realizační dokumentace projektová dokumentace pro provádění stavby. Požadujeme dopracování této dokumentace ve smyslu přílohy č. 2 vyhlášky č. 499/2006. o dokumentaci staveb, která přesně stanoví rozsah této dokumentace. Není možné se ztotožnit dodatečnými informacemi k zadávací dokumentaci č. 2 k dotazu č. 8 ze dne , požadujeme její dopracování o následující části: - výpisy a tabulky truhlářských, zámečnických klempířských prvků; tabulka klempířských prvků ve smyslu dodatečných informací k zadávací dokumentaci č. 3 k dotazu č. 8, 34 a 45 ze dne v zadání v rozporu s tvrzením zadavatele chybí; Výpisy a tabulky: - Okna viz tabulka oken - Dveře viz tabulky dveří - Prosklené fasády viz výpis prosklených fasád - Vnitřní prosklené stěny viz výpis vnitřních prosklených stěn - Truhlářské výrobky (mycí komplet, linka v mateřském mléku a recepční pult) viz předchozí odpovědi

3 - Klempířské výrobky viz výpis klempířských výrobku (příloha k předchozím odpovědím) - Různé výrobky (čistící zóny) viz odpovědi na předchozí dotazy - Zámečnické výrobky viz výkresová dokumentace. Z toho ve stavební části: - Výkresy 71, 72, 73 zábradlí schodišť - Výkres 74 hliníkové lišty na fasádě - Výkres 75 nároží stávajícího objektu - Výkres 69 ocelové překlady v tabulce překladů - Výkres 68 přístřešek zásobovací rampy - Výkres 44 zábradlí prefa schůdků na střechu v 5.NP - Výkres 42 podrobný řez strojovnou řešení atik a říms - Výkres 25 zádržný systém Konstrukční část: ocelová konstrukce venkovního únikového schodiště ocelová konstrukce nadzemní spojovací chodby ocelová konstrukce nástavby na stávající pavilon. Dotaz č. 5a) skladby podlah (bourané a nové) řezy nepostihují všechny místnosti a například u řezu 40 Řez Atrium 3 (A0).pdf není např. skladba podlahy v 1. PP osa 06; Skladby bouraných podlah viz stavebně technický průzkum při bourání se budou očekávané skladby konstrukcí aktualizovat podle skutečnosti. Ve výkresové dokumentaci a knize standardů jsou obsaženy skladby konstrukcí a podlah. Skladba podlahy nad průjezdem v severní přístavbě byla doplněna v předešlých odpovědích a zapracována do VV. Doplňuji dílčí požadovanou skladbu podlahy v rozsahu 5 m2: Nad podlahou 1.PP s radonovou izolací (skladba viz řez) se provede: - 20 mm nivelační stěrka (lepidlo) keramická dlažba - 80 mm těžká plovoucí bet.deska s 2x Kari sítí 100x100x8 mm při obou površích mm polystyren EPS mm betonová mazanina mm štěrkodrť frakce 0-63 Dotaz č. 5b) statické posouzení základových poměrů stávající budovy, které budou odpovídat novému stavu napětí a návrh opatření k případnému podepření stávajících základů, neboť přístavbou budovy dojde k přitížení základů stávající budovy. Úprava základů stávající budovy z důvodu přitížení je řešena ve výkresu základů rozšířením stávajících pasů a spřažením se stávajícími základy pomocí trnů. Viz výkresová dokumentace a odpovědi na předchozí dotazy. Oceňte to tak jak je to navrženo. Dotaz č. 5c) Zároveň požadujeme aktualizaci projektové dokumentace na základě jednotlivých dodatečných informací zadavatele. Dále, požadujeme potvrzení, že vítězné firmě budou poskytnuty zdrojové soubory ve formátu dwg, xls, doc. V této souvislosti upozorňujeme na 44 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále též jen zákon o

4 veřejných zakázkách ), podle kterého zadávací dokumentace představuje soubor dokumentů, údajů, požadavku a technických podmínek zadavatele vymezující předmět veřejné zakázky v podrobnostech nezbytných pro zpracování nabídky s tím, že za správnost a úplnost zadávacích podmínek odpovídá zadavatel. Dále, dle 44 odst. 4 zákona o veřejných zakázkách musí zadávací dokumentace obsahovat: a) příslušnou dokumentaci v rozsahu stanoveném prováděcím právním předpisem zpracovanou do podrobností, které specifikují předmět veřejné zakázky v rozsahu nezbytném pro zpracování nabídky, b) soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr v rozsahu stanoveném prováděcím právním předpisem, a to rovněž v elektronické podobě. Na základě dotazů uchazečů byla projektová dokumentace doplněna vč. výkazu výměr a odpovídá rozsahu dle zák. č.137/2006 Sb, 44 zákona. Zadavatel nebude poskytovat projektovou dokumentaci v jiných formátech než je poskytována nyní. To znamená nebudou poskytnuty formáty.dwg,.xls a.doc. Dotaz č. 6 Ve smyslu dodatečných informací k zadávací dokumentaci č. 4 k dotazu č. 8 ze dne a č. 11 k dotazu č. 2 ze dne a s odvoláním na výše uvedená zákonná ustanovení požadujeme dodat opravu stávajících výkresů konstrukční části vyplývající ze změny monolitické konstrukce vřetena schodiště za prefabrikovanou. Opravena ve VV na monolitickou kci, jak měla být (viz statika). Dotaz č. 7 V návaznosti na dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 k dotazu č. 6 ze dne a s odvoláním na výše uvedená zákonná ustanovení požadujeme bližší specifikaci pro ocenění doplněných položek, a to zejména popis technického řešení, případně výkresy, předpoklad množství čerpané vody. Odpovězeno a opraveno - viz předchozí dotaz k čerpání vody Dotaz č. 8: V návaznosti na dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 k dotazu č. 19 ze dne a s odvoláním na výše uvedená zákonná ustanovení požadujeme doplnit výkaz výměr k uvedenému množství i u položky 98 - Rekce stávající budovy. Z výkazu výměr není možné jednoznačně stanovit, o které prvky se jedná. Dílčí položky ve výkazu výměr u Položky v 93 a 97 plně nekorespondují s tabulkou ocelových konstrukcí. Například v 3. NP se vyskytuje duplicitně 157,92kg, ve VV není prvek O10 a O11, v 1.PP postrádáme položku 02 I č ,20kg, Položka byla přepočítána a je upravena v novém výkazu výměr Dotaz č. 9:

5 Požadujeme prověření správnosti množství ocele v konstrukční části strop 4. NP s výkazem výměr položka 99 - Rekce stávající budovy. Výkaz výměr neodpovídá tabulce v konstrukční části projektu. Položka byla přepočítána a je upravena v novém výkazu výměr Dotaz č. 10: Požadujeme vysvětlení, jaké konstrukce představuje položka Dodávka ocelových nosníků - Rekce stávající budovy a zároveň k této položce požadujeme dodat detailnější výkaz výměr. Co zadavatel požaduje pod touto položkou ocenit? Z jakého dokumentu zadávací projektové dokumentace (výkres) je patrný rozsah těchto prací? Položka obsahuje dodávku ocelových nosníků pro konstrukci stropu v 4NP rekce stáv. budovy. Viz výkres "konstrukce stropu ve 4NP" - v.č. 40 Dotaz č. 11: Ve smyslu dodatečných informací k zadávací dokumentaci č. 4 k dotazu č. 25 ze dne zadavatel jednoznačně nestanovil, které podhledy jsou plechové rastrové chybí výkaz výměr k uvedenému množství. Domníváme se správně, že se jedná o D+M podhledů kazetových 600x600 mm omyvatelných m ,910 ANO tato výměra se vztahuje k plechovému omyvatelnému podhledu. Upraven popis položky v novém VV. D+M podhledů plechových 600x600 mm omyvatelných m ,910 Dotaz č. 12: V návaznosti na dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 11 k dotazu č. 2 ze dne a s odvoláním na výše uvedená zákonná ustanovení požadujeme opravit výkaz výměr prefabrikovaných konstrukcí a hmotnosti betonářské výztuže pro zmonolitnění stropních panelů tak, aby odpovídal projektu konstrukční části a byl v souladu s projektem. viz nový výpis prefa prvků Dotaz č. 13: S odvoláním na výše uvedená zákonná ustanovení požadujeme doplnění konstrukční části o prefabrikované výrobky základových prahů. Výpis i výkres těchto prvků ve stavební části chybí. Základové prahy jsou započteny ve výkazu výměr prefa prvků Dotaz č. 14 Výkaz výměr Perinatologie OPRAVENY vzorce xls příloha dodatečných informací č. 12 odkazuje na neexistující dokumenty ( kopi_(001)_ kopi PERINATOLOGICKÉ CENTRUM přístavba a stavební úpravy na parc. Č xls; kopi_(002)_SO01

6 Perinatologické centrum.xls). Výpočty na listu Krycí list 01; 1 Rekapitulace objektů stavby, Krycí list 02 nepočítají (-viz příloha). Žádáme o zaslání opraveného výkazu výměr. Součástí dodatečných informací je aktualizovaný výkaz výměr. Dotaz č. 15 V zadávací dokumentace odstavec 2.19 máme doložit do nabídky písmeno g) relevantní údaje a informace pro účely hodnocení dle bodu 7 zadávací dokumentace. Můžete upřesnit co máme do bodu g) doložit. Vzhledem k tomu, že předmětem hodnocení je nabídková cena celkem bez DPH. Uvede uchazeč pod daným písmenem nabídkovou cenu celkem bez DPH, která je předmětem hodnocení. Společnost OTIDEA a.s. je pověřena výkonem zadavatelských činností na základě mandátní smlouvy a plné moci. Uchazeči jsou povinni využít ke komunikaci a podávání veškerých dokumentu pouze osoby oprávněné zastupovat zadavatele na základě mandátu tj. společnost OTIDEA a.s., Na Příkopě 31, Praha 1. S pozdravem Mgr. Kateřina Koláčková

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 15

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 15 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 15 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 2 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 4 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 18 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 18 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum.

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. V Ostravě dne 14.12.2011 Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIV.

DODATEČNÉ INFORMACE XIV. V Praze dne 14. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Severní přístavba

A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Severní přístavba A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Severní přístavba 2.1. Technická zpráva a) Podrobný popis navrženého nosného

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 16

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 16 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 16 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/457786/15/ZFUN/Měk Sp. zn.: S-SMO/259931/15/ZFUN/32 Profil zadavatele Vyřizuje: Ing. Petr Měkýš Telefon: +420 599 442 356 E-mail: pmekys@ostrava.cz

Více

A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č.

A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. A. 2. Stavebně konstrukční část Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parcele č. 1270 Střední část 2.1. Technická zpráva a) Podrobný popis navrženého nosného systému

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 a Č. 5 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Stavební práce budovy Agrodům Vyškov Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 518574 Ing.

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 425/PJ/OVZ/2015 dne: 12. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 5 K nadlimitní veřejné

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9

Dodatečné informace k zadávacím podmínkámm sada č. 9 GRANTIKA České spořitelny, a.s.. Jakubské nám. 127/5 60200 Brno Tel.: +420 542210148 Fax: +420 542210242 E-mail: bielak@grantikacs.com Vyřizuje: Ing. Roman Bielak Projekt je spolufinancován ERDF prostřednictvím

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka Evidenční číslo veřejné

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ

REKONSTRUKCE GASTROPROVOZU ZŠ LIBČICKÁ BYSONA s.r.o. Klimentská 1216/46, Nové Město, 110 00 Praha 1 Mobil: 603 534 539, email: jirka@bysona.cz Datová schránka: ufjehnw (preferovaný způsob zasílání písemností) V Praze dne 6. 4. 2016 Č.j.: Věc:

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

Dodatečné informace č. 7 k zadávacím podmínkám. Přístavba a rekonstrukce stávajícího ubytovacího objektu A Domova důchodců Černožice

Dodatečné informace č. 7 k zadávacím podmínkám. Přístavba a rekonstrukce stávajícího ubytovacího objektu A Domova důchodců Černožice Dodatečné informace č. 7 k zadávacím podmínkám Zakázka: Zadavatel: Přístavba a rekonstrukce stávajícího ubytovacího objektu A Domova důchodců Černožice Královéhradecký kraj, Pivovarské náměstí 1245, 500

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 3 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO ŘEDITELSTVÍ držitel akreditace DIAS a certifikace ISO 9001 Jihlavská 20, 625 00 Brno IČO: 652 697 05 MUDr. ROMAN KRAUS, MBA Sekretariát: Tel.:532 232 000 Naše zn.: 2017/118903/FNBRNO

Více

Harmonogram postupu prací stavby: " Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně "

Harmonogram postupu prací stavby:  Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně Harmonogram postupu prací stavby: " Nemocnice Kroměříž a.s. - Rekonstrukce kuchyně " Objekt Rok,měsíc, týden 08/2012 09/2012 10/2012 11/2012 12/2012 01/2013 02/2013 03/2013 Název 31 32 33 34 35 36 37 38

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 619 72 690 Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 13. 11. 2014 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (3 až 11) k veřejné zakázce na zhotovitele

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 103888/2012 Sp. zn.: S-JMK 114131/2010 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Název veřejné zakázky: NÁRODNÍ CENTRUM ZAHRADNÍ KULTURY KVĚTNÁ ZAHRADA Zadavatel: Národní památkový ústav Zastoupený: Ing. Arch. Naděždou Goryczkovou Sídlo: Valdštejnské

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 8654/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Váňa Telefon: 541 651 244 Počet listů: 7 Počet příloh/listů:

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/115920/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/29 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XVII.

DODATEČNÉ INFORMACE XVII. V Praze dne 21. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XVII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY NÁZEV STAVBY: KANCELÁŘSKÉ PROSTORY V PODKROVÍ MÍSTO STAVBY: SEDLÁČKOVA 13, PLZEŇ Podklad pro výkaz výměr: PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY VÝKAZ VÝMĚR datum: 20.7.2014 Stavba: 0,00 Část: Poznámky Poznámky

Více

Tělocvična při ZŠ Kobeřice

Tělocvična při ZŠ Kobeřice OBEC KOBEŘICE OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA STAVEBNÍ PRÁCE: Tělocvična při ZŠ Kobeřice DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 Identifikační údaje veřejného zadavatele Základní

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 122/PJ/OVZ/2015 dne: 20. března 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1 K podlimitní veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 13 Identifikace zadavatele Obchodní firma/název: MEDIST zdravotní materiál s.r.o. Sídlo: Nemilská 2165/34, 789 01 Zábřeh IČ: 28566467 Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Josef

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Dostavba pavilonu D a F ZŠ speciální Jižní, Česká Lípa 1. Rozdělení projektu na části : Část

Více

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr.

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr. Dotaz č.1 VYJÁDŘENÍ PROJEKTANTA K VZNESENÝM DOTAZŮM 1) ve výkazu výměr v oddílu 766 Konstrukce truhlářské chybí montáž a dodávka 9 kusů oken: O03.6 kusů O04.3 kusy Prosíme o doplnění do výkazu výměr. 2)

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 75775/2018 Sp. zn.: S-JMK 38729/2018 OINV Vyřizuje: Mgr. Jana Zezulová Telefon: 541 651 178 Počet listů:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice

DODATEČNÉ INFORMACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ č. 13. Název veřejné zakázky: Centrum komplexní rehabilitace PN Horní Beřkovice Zadavatel: Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice Sídlo: Podřipská 1, Horní Beřkovice, PSČ: 411 85 IČ: 00673552 DIČ: CZ00673552 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: MUDr. Jiří Tomeček, MBA, ředitel profil

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 113403/2012 Sp. zn.: S-JMK 114131/2010 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 8 Počet

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele Fyzikální ústav AV ČR, v. v. i. Sídlo Na Slovance 1999/2, 182 21 Praha 8 IČO 68378271 Právní forma veřejná výzkumná instituce Zástupce zadavatele RNDr.

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k Zadávací dokumentaci na akci Zateplení základní školy

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k Zadávací dokumentaci na akci Zateplení základní školy PPCentrum, s.r.o. Pod pekárnami 7, 190 00 Praha 9 Provozovna Čelákovice Průmyslová 155 250 88 Čelákovice DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k Zadávací dokumentaci na akci Zateplení základní školy Dotazy: 1. Ve výpisu

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace

Vysvětlení zadávací dokumentace Vysvětlení zadávací dokumentace Dodatečné informace č. 1 k Zadávací dokumentaci Zadavatel: Obec Šenov u Nového Jičína se sídlem: Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 60798432 Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XIX.

DODATEČNÉ INFORMACE XIX. V Praze dne 27. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XIX. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa

Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Požadavky na zpracování projektové dokumentace Statické zajištění objektu a oprava atria ZŠ Jižní, Česká Lípa Popis stávajícího stavu objektu

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 161/PJ/OVZ/2016 dne: 17. 08. 2016 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na stavební práce Realizace úspor energií - Zateplení objektu - Základní

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR PROJEKTANT CHARAKTER STAVBY ZAK.ČÍSLO : 3385 : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček : 28. října

Více

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/528312/17/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/6 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 15. 11. 2018 VZ8/OST/2018 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 6 k veřejné zakázce č. VZ/8/2018 Rekonstrukce

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 5 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Centrální objekty 2. etapa Evidenční číslo veřejné zakázky: VZ 632043 Identifikační

Více

Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části)

Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části) VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 2 v zadávacím řízení Bertiny lázně stavební akce 2018/19 (rozšíření a rekonstrukce kuchyně a jídelny, rekonstrukce ubytovací části) ZADAVATEL: Město Třeboň Sídlem: Palackého

Více

ÚVOD. 1.6 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ Celkové provozní řešení objektu se nemění. Objekt slouží pro účely rehabilitace v ústavu sociální péče.

ÚVOD. 1.6 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ Celkové provozní řešení objektu se nemění. Objekt slouží pro účely rehabilitace v ústavu sociální péče. - 1 - OBSAH 1. ÚVOD... 2 1.1 Účel objektu... 2 1.2 Funkční náplň... 2 1.3 Kapacitní údaje... 2 1.4 Architektonické, materiálové a dispoziční řešení... 2 1.5 Bezbariérové užívání stavby... 2 1.6 Celkové

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11 1.1. Název veřejné zakázky: Výstavba Domova pro seniory Opavská 2,4 Šternberk stavební práce 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: Z2019-008172 1.3. Identifikační

Více

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ VÝZVA K JEDNÁNÍ V JEDNACÍM ŘÍZENÍ BEZ UVEŘEJNĚNÍ v rámci veřejné zakázky ZLEPŠENÍ TEPELNĚ TECHNICKÝCH VLASTNOSTÍ OBVODOVÝCH KONSTRUKCÍ BUDOVY STŘEDNÍ ŠKOLY GASTRONOMIE A SLUŽEB, DVORSKÁ, LIBEREC - ODSTRANĚNÍ

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o.

Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9. Výstavba nového objektu společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o. Vysvětlení zadávací dokumentace - Soubor dodatečných informací zadavatele č. 9 Zadavatel: POWERBRIDGE spol. s r.o. Sídlo: Vintrovna 262/9, 664 41 Popůvky Zastoupený: Ing. Jitkou Břehovskou, jednatelkou

Více

Dodatečné informace k zadávacímu řízení

Dodatečné informace k zadávacímu řízení Název zakázky Druh zakázky Dodatečné informace k zadávacímu řízení CPV 45212000-6 Název projektu Objekt Nízkoprahového zařízení pro neorganizované děti a mládež STŘEP Stavební práce Objekt Nízkoprahového

Více

V Praze Vážení obchodní přátelé,

V Praze Vážení obchodní přátelé, Vážení obchodní přátelé, V Praze 24. 7. 2018 uveřejňuji vysvětlení zadávací dokumentace k veřejné zakázce v otevřeném podlimitním řízení: Přístavba Základní škola Beroun Závodí, Komenského 249, které vypisuje

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ DOKUMENTACE PRŮBĚHU ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE S NÁZVEM: Sportovní hala Klimeška - 2. etapa (dále: veřejná zakázka nebo VZ ) ZADAVATEL VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Město Kutná Hora

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 11703/2015-900000-090 Mgr. Carbolová/261332570 25. 02. 2015 Dodatečná informace Veřejná zakázka na stavební práce zadaná v otevřeném řízení

Více

Dodatečná informace č. 12

Dodatečná informace č. 12 Dotaz uchazeče 1) ze dne 3.2.2015: Dodatečná informace č. 12 Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky strana, bod 15.2 Zadavatel píše, že nabídková cena bude prokázána Položkovými rozpočty, tj. oceněným

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č.4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Název veřejné zakázky: Denní lázně BLISS DAY SPA Evidenční číslo VZ: 344537 Identifikační údaje o zadavateli Název: Město Hodonín Sídlo: Masarykovo náměstí

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 publicita VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 k zakázce na stavební práce s názvem: Výrobní areál HAUSER CZ s.r.o. zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ

Více

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové s.r.o. společnost pro zadávání veřejných zakázek a organizaci výběrových řízení Všem zájemcům Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Liberec CC/OŘ/VHSTurnov2LP/12 Mgr. Pilná/481 030 368

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č.15 ZE DNE 6.8.2014 ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha 6 Suchdol Jednající: prof. Ing. Jiří Balík, dr. h. c., rektor

Více