Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky"

Transkript

1 SD GA UMĚN Í DOBRÉHO SETÍ!

2 SD PŘÍMÉ SECÍ STROJE Kompletní řada secích strojů pro bezorebné (přímé) setí navržena splnit nejnáročnější požadavky Budoucnost zemědělství je v udržení konkurence schopnosti a ziskovosti. Řada secích strojů FASTLINER se svojí stavebnicovou konstrukcí zajistí rychlou návratnost investic. Řada secích strojů FASTLINER nabízí: Těžit z používání vyzkoušených a testovaných strojů, které budou bez problémů pracovat celou sezónu. Dosáhnout vynikající kvality setí v kombinaci výrazného snížením nákladů na založení porostu se spolehlivým a přesným výsevním mechanismem. Zvýšit celkovou účinnost setí díky rychlosti práce a vysokému výkonu secího stroje. Rychlé plnění zásobníku, jednoduché a přitom přesné nastavení výsevku a snadné vyprázdnění zbytků osiva přispívá k celkové účinnosti. Vybrat si secí stroj SD znamená vybrat si secí stroj zaměřený na vysoký výkon v jakýchkoli polních podmínkách s jediným hlavním cílem: zajistit nejvyšší možnou kvalitu setí. KUHN nabízí řešení, které vyhovuje vašim požadavkům v oblasti: Dlouholetých zkuše

3 ností Komfortního ovládání Poradenství zákazníkům Spolehlivosti a servisu

4 SD PŘÍMÉ SECÍ STROJE Inovace secích strojů KUHN s třemi disky je výsledkem mnoha let zkušen 3 Ve snaze vyr ábět str troj odpoví vídají jící cím nový vým hospod odář ářsk ským požad av kům světov ovéh ého země mědě dělstv í, se KUHN posle ledních 30 let zamě měřoval na výrobu a vý voj přímého secího stroje s tř emi výsevními disky. Princip přímého setí je zaměřen na dva základní požadavky - sn ížit cenu založení nového porost u - zvýš it produ ktivitu práce Dnes je přím ímé setí uznávaný a bě žn ě po užív aný způsob zaklád án í po rostů mnoh oha tisíci farmář áři po cel ém svě větě tě. Před 30 lety SD300 Dnes SD 3000/4000/4500/F 6000SD Ekonomické výhody Pět faktorů, které pomáhají snižovat náklady při přímém setí: 1. Čas strávený zakládáním porostu (příprava a setí) je snížen o 2/3 při porovnání s tradiční metodou za použití orby. 2. Snížení počtu přejezdů celá operace založení porostu se skládá z pouze jednoho přejezdu po pozemku. 3. Snížení potřeby tažných sil na farmě pouze jeden traktor stačí ke kompletnímu procesu založení porostu. 4. Snížení spotřeby paliva na hektar obdělané plochy díky jednomu přejezdu při setí a malému množství zpracovávané půdy. 5. Podstatné snížení spotřeby opotřebitelných dílů systém tří disků pracuje v půdě v jedné linii. Svým použitím snižuje opotřebení a následné nároky na výměnu náhradních dílů.

5 ostí z polí s přímým setím Agronomické výhody optimalizace půdní struktury a zakládání porostů přímým setím 1. Zvýšení aktivity mikroorganizmů a žížal v půdě: Svojí aktivitou udržují dobrou strukturu půdy, zajišťují optimální rozvoj kořenové soustavy pěstovaných plodin, schopnost vzlínání vlhkosti a pronikání vzduchu do půdy. 2. Zlepšená stabilita vrchní struktury půdy: Se zvýšením množství organického materiálu na povrchu půdy se snižují problémy s odplavováním ornice a vyluhováním živin. 3. Lepší nosnost půdy: Půda umožňuje bezproblémový pohyb po pozemku také těžké moderní technice, jako jsou postřikovače, rozmetadla, sklízecí mlátičky a podobně. Pole je dostupné i za složitějších klimatických podmínek. 4. Vyšší vlhkost a vzlínání v půdním profilu: Podporuje lepší vzcházení drobných semen zvláště v suchých podmínkách. 5. Potenciální výnosy jsou identické: Na základě porovnání je zřejmé, že použitím této technologie nedochází ke snižování výnosů v porovnání s jinými technologiemi zpracování půdy. Osm faktorů ovlivňující úspěch pěstování rostlin použitím technologie přímého setí: 1. Dodržování osevního postupu 2. Zohlednění výsevku k aktuálním půdním a povětrnostním podmínkám 3. Respektování půdní struktury zabránění přejezdů těžkých strojů s nevhodnými pneumatikami zvláště ve vlhkých podmínkách a během sklizně. 4. Setí do půdy, která má vhodnou vlhkost a dobrou strukturu. 5. Zapravení osiva do půdy v optimální hloubce 6. Preferovat tuto technologii na půdách rychle vysychajících. 7. Vždy začínat na čistém pozemku 8. Důsledně monitorovat porosty orba může v krátkodobém horizontu omezovat růst plevelů a naopak bezorebné technologie podporovat. 4 Snížení nákladů díky zkrácení potřebného času Pracovní záběr Průměrná pojezdová rychlost a Obdělaná plocha za hodinu Orba (4 radlice, 40cm) km/h Kombinace (rotační brány + sečka) 3 5 km/h Celkový čas 0.6 ha/h Stroj pro minimální zpracování 3 4 km/h 1.2 ha/h Přímé setí SD 4000 R 4 12 km/h 4 ha/h Přímé setí SD 6000 R 6 12 km/h 6 ha/h * Týká se kombinace pracující přímo ve strništi ** Časové úspory je dosaženo prostřednictvím snížení počtu přejezdů po pozemku a vyšší pracovní rychlosti při přímém setí.

6 SD LINER 3000 PŘÍMÉ SECÍ STROJE KOMPAKTNÍ SYSTÉM TŘÍ DISKŮ: více než 30 let zkušeností SD LINER je secí stroj vybavený vyzkoušeným systémem tří výsevních disků. Tato verze výsevního mechanismu je kompaktní, pohyblivá, jednoduchá a účinná. Tento stroj se vyznačuje jednoduchostí provedení a účinností setí všech druhů osiv. Je použitelných za každých podmínek včetně těch nejtvrdších Otevírací disky: - Připravují secí lůžko. Penetrační kapacita 250 kg dovoluje účinnou přípravu za jakýchkoli podmínek. - Jemně ozubené disky (Ø 430 mm) určené do obtížných podmínek a setí do mulče. - Široce zvlněné disky (Ø 460 mm) zajišťují částečné promísení půd. 2 Dvojité výsevní disky: Dvojitý výsevní disk (Ø 400 mm) slouží k umístění osiva přesně do řádku vytvořeného otevíracím diskem. Jednotka je montovaná na paralelogram k zajištění rovnoměrného tlaku na půdu (max. 80 kg). 2 3 Zamačkávací kolečko S jednoduchým a individuálním nastavením každého kolečka je zajištěno: - pravidelná hloubka setí i v případě nerovného terénu. - kvalitní konsolidace seťového lůžka zlepšující kontakt osiva s půdou a podporující rovnoměrné vzcházení a růst. 3

7 3 Hlavní body 1 - Flexibilita použití Hydraulická tažná lišta A se používá k nastavení hloubky otevíracích disků v závislosti na typu půdy - Kompaktní secí stroj - Jednoduché nastavení B pomocí podložek a dorazů. 2 - Všestrannost Setí do strniště, podmítky nebo mulče. A B Velký pracovní rozsah Tento secí stroj má díky svému zásobníku o objemu 2500 l dostatečnou pracovní výdrž s vysokým výkonem (přes 20 ha). Pevné víko zásobníku udržuje zásobník utěsněný, aby nedocházelo k žádným problémům při setí. Nízká výška zásobníku (méně než 2 m) usnadňuje plnění.

8 SD 4000 R - SD 6000 R PŘÍMÉ SECÍ STROJE Středový čep Otáčení na čepu je umístěné do středu secího stroje mezi otevírací a výsevní disky. V případě otáčení nebo vyhýbání se překážce tak vždy výsevní disky sledují stopu vytvořenou otevíracími. 7 Výsevní jednotky Pravidelný výsevek je zajištěn pomocí nezávisle zavěšených výsevních disků s průměrem 400 mm, které precizně kopírují i velké nerovnosti pozemku bez ohledu na rostlinné zbytky. Každá jednotka je montovaná na paralelogramu s nastavitelným tlakem na půdu až 80 kg. Možnosti použití s pěchem Nadzvednutá půda je zpět konsolidována pomocí hydraulicky nastavitelného pěchu (volitelná výbava) složeného z pneumatik. Umístění do středu stroje před výsevní disky navíc pomáhá účelně distribuovat vlastní váhu stroje k přípravě seťového lůžka.

9 Tažná lišta Ovládání hydraulické tažné lišty přímo z kabiny traktoru upravuje pracovní hloubku otevíracích disků. Toto nastavení zjednodušuje práci v různorodých podmínkách. 8 Otevírací disky Připravují seťové lůžko otevřením půdy pro výsevní disky do požadované hloubky v jakýchkoli podmínkách. U každého disku lze nastavit pomocí mechanické pružiny tlak na půdu až 250 kg.

10 SD LINER SD 4000 R - SD Kvalita a bezpečnost za každé situace Přesné a spolehlivé nastavení výsevku s rovnoměrnou distribucí Centrálně umístěná výsevní jednotka umožňuje spolehlivou kalibraci od 0,8 do 400 kg/ha v závislosti na použitém osivu bez dalších vnějších vlivů jako jsou vibrace, otřesy, kopcovitý terén, atd. Perfektní kvalita práce je zajištěna již od minimálních dávek. Míchadlo může být při práci s náchylným osivem odpojeno. Snadný přístup k výsevní jednotce 9 Rychlé vyprázdnění Snadný přístup k víku dovoluje rychlé vyprázdnění celého zásobníku od zbytků osiva.

11 6000 R PŘÍMÉ SECÍ STROJE Jednoduché přizpůsobení stroje s volitelným vybavením 1. Široce zvlněné disky Tyto disky pracují s větším množství hmoty, jsou více agresivní při práci a primárně se používají do podmínek čistého pozemku. 2. Hloubkové kontrolní kolo Tato kolečka zajišťují precizní kontrolu hloubky setí spolu s lepším kontaktem osiva s půdou podporují vzcházení Hydraulické znamenáky Hydraulické znamenáky umožňují snadné značení jednotlivých cest také v obtížných podmínkách. 4. Zavlačovací brány Zavlačovací brány zlepšují zakrytí vysetého osiva. Pracovní úhel bran a tlak na půdu lze nastavit podle aktuálních půdních podmínek Přímý hydraulický pohon Ventilátor secího stroje může být poháněn přímo hydraulickým okruhem traktoru namísto vlastního čerpadla. Tato varianta vyžaduje vybavení traktoru hydraulikou load sensing s nastavitelným průtokem. Rychlost otáček ventilátoru může být jednoduše ovládána z kabiny traktoru. 5

12 TECHNICKÁ DATA SD Liner 3000 SD 4000 R SD 6000 R Pracovní šířka (m) Přepravní šířka (m) 3 Počet řádek 18/20 22/26 32/38 Typ setí Systém tří disků Tlak otevíracích disků (kg) 250 Vzdálenost mezi řádky (cm) / /15.8 Hmotnost (kg) 3300* 3450* * Pracovní rychlost 8 až 15 km/h Kapacita zásobníku (litry) Výsevní mechanismus Pneumatický Venta systém Elektronická kontrola výsevku Volitelně - Délka (m) kola - 400/60/ volitelně 2 (550/50/22.5) 2 (700/50/26.5) Hmotnost* se liší v závislosti na vybavení Volitelná výbava: uzavírací ventily (pár) - vypínání záběru - granulátor (pro aplikaci granulí proti slimákům) Kolejové řádky Pokud jsou při použití kolejových řádků některé vypnuty, vrací se veškeré nepoužité osivo zpět do zásobníku. Ovladač HECTOR 3000, který ovládá kolejové řádky, může být také použit pro další sledování a nastavení: Rychlost setí, počítadlo hektarů (denní, celkový výkon), sledování osiva v zásobníku, sledování práce výsevního ústrojí. Služby KUHN*: Výhody maximálního využití a ziskovosti Vašeho vybavení Rozdíl ve službách KUHN znamená - Využívat rady školených odborníků k výběru nejvhodnějšího stroje pro své potřeby - Těžit z výhod technické dokumentace, která je dostupná u partnera KUHN po celou dobu životnosti stroje. - Mít k dispozici dodávky náhradních dílů 7 dnů v týdnu za konkurence schopné ceny. - S prodlouženou zárukou předvídat neočekávané technické komplikace a být schopen okamžitě pracovat bez dlouhých zdržení. - Od svého prodejce získávat rozšířenou technickou pomoc - Racionálně investovat s. * Některé služby nemusí být v různých oblastech dostupné. Pro bližší informace kontaktujte svého prodejce KUHN. Některé stroje májí značnou hmotnost. Vždy berte v úvahu celkovou hmotnost traktoru, jeho nosnost a maximální zatížení na nápravu. Zatížení přední nápravy traktoru musí činit minimálně 20% pohotovostní hmotnosti traktoru. Náš stroj je vyrobený ve shodě s evropskými předpisy pro strojní zařízení, platnými v členských státech Evropské unie. V zemích mimo EU naše stroje vyhovují bezpečnostním předpisům těch zemí, kterých se to týká. Některá bezpečnostní zařízení mohou být odstraněna, aby náš prospekt umožnil jasnější zobrazení. Za žádných okolností by neměl být stroj v provozu bez nasazených nezbytných bezpečnostních zařízení (podle specifikací v montážních instrukcích a návodu k obsluze). Ponecháváme si právo změny jakékoliv konstrukce, technických údajů nebo seznamu materiálů bez dalšího oznámení. Naše modely a obchodní značky jsou patentované ve více než jedné zemi. Registrovaná ochranná značka (y) v jedné nebo několika zemích. VÁŠ PRODEJCE KUHN S ohledem na ochranu životního prostředí je tento prospekt vytištěn na papír neobsahující chlór. / Vytištěno ve Francii CZ Copyright KUHN - HUARD

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor

CULTIMER. řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor CULTIMER řada 100 a 1000 Víceúčelový radličkový kultivátor U M Ě N Í S P R Á V N É P O D M Í T K Y! CULTIMER VÍCEÚČELOVÝ RADLIČKOVÝ KULTIVÁTOR Péče o strniště je klíčovou operací pro zachování dobré půdní

Více

OPTIMER Řada 103 a 1003

OPTIMER Řada 103 a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103 a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN ŘADA 103 A 1003 ŘADA TALÍŘOVÝCH PODMÍTAČŮ S NEZÁVISLÝM ODPRUŽENÍM TALÍŘŮ SE ZÁBĚRY OD 3 DO 7,5 M Jedním z možných řešení snižování

Více

A-PDF Merger DEMO : Purchase from to remove the watermark. SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí

A-PDF Merger DEMO : Purchase from   to remove the watermark. SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark SPEEDLINER C 3000 Secí stroj pro jednoduchý způsob setí U M Ě N Í J E D N O D U C H É H O S E T Í SPEEDLINER C 3000 VŠESTRANNOST:

Více

SH SADY PRO SECÍ STROJE

SH SADY PRO SECÍ STROJE Secí stroje pro krycí plodiny SH 201-402 - 600 SADY PRO SECÍ STROJE www.kuhncenter.cz be strong, be KUHN SH 201-402-600 A SADY PRO SECÍ STROJE UNIVERZÁLNÍ PRO VYSOKÝ STANDARD SETÍ Chcete podmítnout strniště

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. be strong, be

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA.   be strong, be Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK Řada

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.  be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Integrované mechanické secí stroje COMBILINER SITERA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER SITERA 3000 3500 4000 UNIVERZÁLNÍ MECHANICKÁ SECÍ KOMBINACE JAK PRACOVAT PŘESNĚ A RYCHLE ZA VŠECH PODMÍNEK

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

OPTIMER Řada 103, 103R a 1003

OPTIMER Řada 103, 103R a 1003 Talířové podmítače + OPTIMER Řada 103, 103R a 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 ŘADA 103, 103R A 1003 EFEKTIVNÍ MÍSENÍ PŮDY PŘI VYSOKÝCH RYCHLOSTECH Jedním z možných řešení snižování nákladů

Více

Mechanické secí stroje PREMIA. be strong, be KUHN

Mechanické secí stroje PREMIA.   be strong, be KUHN Mechanické secí stroje PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANICKÉ SECÍ STROJE VŠE PRO KVALITNÍ VÝSEV Díky dlouhým zkušenostem s mechanickými secími stroji nabízí značka KUHN modely se záběrem

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

COMBILINER COMBILINER SITERA U M Ě N Í D O B R É H O S E T Í

COMBILINER COMBILINER SITERA U M Ě N Í D O B R É H O S E T Í COMBILINER SITERA U M ĚNÍ D O BRÉHO SETÍ COMBILINER SITERA INTEGROVANÝ COMBILINER SITERA Univerzální mechanická secí kombinace COMBILINER SITERA je známá svou výjimečnou všestraností! Efektivní při setí

Více

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & 1200 www.kuhn.com be strong, be KUHN OPTIS OMNIS 600 800 800 1000 1000 1200 NESENÉ POSTŘIKOVAČE KUHN - JEDNODUCHOST A ODOLNOST! JEDNODUCHÉ, SPOLEHLIVÉ,

Více

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV

PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV PNEUMATICKÉ STROJE PRO PŘÍMÝ VÝSEV Charakteristika secích strojů TERRASEM stabilní konstrukce hlava uložená v zásobníku utěsněnému proti vniknutí vlhkosti a nečistot ventilátor o velkém průměru s nízkou

Více

COMBILINER INTEGRA

COMBILINER INTEGRA COMBILINER INTEGRA 3003-4003 UMĚN Í KVALITN Í H O S E T Í! INTEGRA INTEGROVANÉ MECHANICKÉ SECÍ STROJE Integrované mechanické secí stroje INTEGRA Nové secí kombinace INTEGRA splňují požadavky v oblasti

Více

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ!

MDS. 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS 10-24m Rozmetadla průmyslových hnojiv MDS 10.1-11.1-12.1-17.1-19.1 VYSOCE PRECIZNÍ A VELMI VÝKONNÉ ROZMETÁNÍ! MDS Rozmetadla průmyslových hnojiv Rozmetadla MDS Účinné rozmetání hnojiva ve vinicích,

Více

DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM

DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM Diskové brány DISCOVER XM2 DISCOLANDER XM www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 DISCOVER DISCOLANDER XM2 28 XM2 32 XM2 36 XM2 40 XM2 44 XM 32 XM 36 XM 40 XM 44 XM 48 XM 52 INOVACE NOVÉHO MODELU Povrchová podmítka

Více

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m

Prutové brány. Pracovní záběry: 1,5 m - 27 m Prutové brány Pracovní záběry: 1, m - 7 m Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve výrobě prutových bran pro různé použití. Již 0 let nabízejí tuto alternativu chemické kontroly

Více

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče

Lehký kultivátor. Obr. s širokými radličkami.... jednoduchá technika setí do mulče Lehký kultivátor Obr. s širokými radličkami... jednoduchá technika setí do mulče Terrakan Vysoký výkon při použití malé síly vytváří ekonomicky zajímavý stroj. Univerzální kultivátor má více způsobů využití.

Více

LISY NA HRANATÉ BALÍKY. LSB 1290 i-density. be strong, be KUHN

LISY NA HRANATÉ BALÍKY. LSB 1290 i-density.   be strong, be KUHN LISY NA HRANATÉ BALÍKY LSB 1290 i-density www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id NOVÁ GENERACE LISŮ NA HRANATÉ BALÍKY S VYŠŠÍM STUPNĚM SLISOVÁNÍ VYŠŠÍ EFEKTIVITA A SNADNĚJŠÍ MANIPULACE Nové lisy

Více

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev

Focus TD. Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Focus TD Definované kypření, cílené hnojení, precizní výsev Michael HORSCH: Témata, jako jsou jistota výnosu a úspora nákladů, nabývají na stále větším významu. Řada institucí testuje dlouhodobě různé

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ

VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ VENTA NC 3000-4000 TO NEJLEPŠÍ PRO KVALITNÍ SETÍ! COMBILINER KUHN, koncepce vysoké výkonnosti Investice do secího stroje je klíčovou událostí na mnoha farmách. Vaše požadavky se dají částečně shrnout do

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

COMBILINER INTEGRA

COMBILINER INTEGRA COMBILINER INTEGRA 3003-4003 A-PDF Merger DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark UMĚN Í KVALITN Í H O S E T Í! INTEGRA INTEGROVANÉ MECHANICKÉ SECÍ STROJE Integrované mechanické secí

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003

COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 Integrované mechanické sečky COMBILINER INTEGRA 3003 / 4003 www.kuhn.com be strong, be KUHN INTEGRA 3003 4003 PŘESNÉ SETÍ SE SNÍŽENÝMI NÁKLADY COMBILINER INTEGRA je nezávislý, kompaktní a zároveň robustní

Více

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mulčovače na údržbu krajiny TB - TBE - TBES PRO www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 TB 151 181 211 TBE 180 210 230 TBES 230 250 PRO 180 210 KOMPLETNÍ SORTIMENT PRO MULČOVÁNÍ U OKRAJŮ SILNIC A POLÍ Již několik

Více

PRV DOTACE PODZIM 2016

PRV DOTACE PODZIM 2016 PRV DOTACE PODZIM 2016 NA SPECIÁLNÍ PŮDOOCHRANÉ TECHNOLOGIE STRIPTILL PÁSOVÉ ZPRACOVÁNÍ PŮDY pro řepku, kukuřici, slunečnici a cukrovku Dotace z Mze na půdoochranné technologie Je v jednání podpora na

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

Pneumatické přesné secí stroje PLANTER 3. be strong, be KUHN

Pneumatické přesné secí stroje PLANTER 3.   be strong, be KUHN Pneumatické přesné secí stroje PLANTER 3 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 PLANTER 3 M TS TDL TI TIM R TRS PŘESNOST V PRAVÉM SLOVA SMYSLU! Přesné secí stroje PLANTER 3 poskytují svým uživatelům kromě vysoké

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Pozemní radar měří pracovní rychlost.

Pozemní radar měří pracovní rychlost. Seed Hawk Väderstad Seed Hawk představuje nejnovější technologii pro přímé setí. Unikátní krojidlové rameno umožňuje dokonalé kopírování, takže semeno i hnojivo jsou odděleně umístěné v optimální vzdálenosti

Více

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače

DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače DUKÁT Krátké diskové brány-podmítače PENÍZE ORAJÍ! DUKÁT Výsledky již po jednom průjezdu Krátké diskové brány-podmítače Dukát je kompletní řada vysoce výkonných a vysokorychlostních jednotek o šířce od

Více

Pevné rotační brány Řada 104-1004

Pevné rotační brány Řada 104-1004 www.kuhn.com Vyrovnávací táhla 1 1 Uchycené vpředu aby bylo možno vyrovnávat nerovnosti terénu a brány se nebořily příliš do země. Uchycené vzadu pro dosažení optimální kvality seťového lůžka a vyrovnání

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Pneumatické přesné secí stroje MAXIMA 2. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Pneumatické přesné secí stroje MAXIMA 2. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Pneumatické přesné secí stroje MAXIMA 2 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MAXIMA 2 M TS TD TD L TI TI M R RX RXL TM TT VYSOKÁ PŘESNOST A KVALITA TRX 1. HLEDÁTE VYSOKOU PŘESNOST. Rovnoměrné mezery mezi

Více

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT

Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT ZPRACOVÁNÍ KRMIVA DLE VAŠICH POTŘEB! Diskové žací stroje GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Naše silná stránka: tradice a zkušenost 1 Neuvěřitelná pracovní rychlost,

Více

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life!

Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Long Life Porovnání opotřebení dlát Nezdržujte se výměnou, volte Long Life! Testy v půdách s vysokou abrazivitou ukázaly až 7 delší životnost dlát Long Life ve srovnání

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj

Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj Ultima 800 Ultima 800 - výkonný univerzální secí stroj ULTIMA - způsob práce Univerzální dlátový secí stroj pro profesionály Půda je před secí botkou nejdříve upěchována, pak botka vytvoří seťovou brázdu,

Více

OPTIMER. diskový kultivátor řady 101 a 1002. Špičková technika na zpracování půdy

OPTIMER. diskový kultivátor řady 101 a 1002. Špičková technika na zpracování půdy OPTIMER diskový kultivátor řady 101 a 1002 Špičková technika na zpracování půdy Ucelená nabídka s pracovním záběrem od 3 do 7,5m Při minimalizačním způsobu zpracování půdy ušetří hospodář značnou část

Více

Utužení a zhutnění půdy

Utužení a zhutnění půdy Naše Pole, Nabočany 13. 14.6.2017 Utužení a zhutnění půdy Václav Brant a Milan Kroulík Centrum precizního zemědělství Česká zemědělská univerzita v Praze výnos v procentech Co je utužení a co zhutnění?

Více

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí Maestro Budoucnost pneumatického přesného setí PHILIPP HORSCH: Roky našeho intenzívního vývoje se odráží ve stroji Maestro a v jeho jedinečném dávkovacím a jednotícím ústrojí. Tisíce hodin na našich testovacích

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9

KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 KRÁTKÉ DISKOVÉ BRÁNY RUBIN 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9

DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 DISKOVÝ PODMÍTAČ HELIODOR 9 2 Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Krátké diskové brány Rubin 9

Krátké diskové brány Rubin 9 Krátké diskové brány Rubin 9 Zpracování strniště v současnosti 2 Požadavky na zpracování strniště se v minulých letech v mnoha ohledech změnily. Díky použití herbicidů je většina orné půdy zbavena plevelů

Více

Vliv aplikace kompostu na povrchový odtok vody při dešťových srážkách

Vliv aplikace kompostu na povrchový odtok vody při dešťových srážkách ..16 Vliv aplikace kompostu na povrchový odtok vody při dešťových srážkách Výzkumný ústav zemědělské techniky, v.v.i. Ing. Pavel Kovaříček, CSc. Metody měření povrchového odtoku Měření při simulovaných

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce

Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce ZÁVAŽÍ: ZÁKLADNÍ INFORMACE Co je závaží? Závaží je hmota přidaná na podvozek nebo kola traktoru za účelem zvýšení celkové hmotnosti vozidla

Více

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 Rozmetadla průmyslových hnojiv 10-24 m MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 www.kuhn.com be strong, be KUHN MDS 10.1 11.1. 12.1. 17.1. 19.1. SILNÉ ARGUMENTY PRO SPOLEHLIVÁ ROZMETADLA! Rozmetání hnojiva

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

Kombinovaný hloubkový kypřič PERFORMER. be strong, be KUHN

Kombinovaný hloubkový kypřič PERFORMER.  be strong, be KUHN Kombinovaný hloubkový kypřič PERFORMER www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 PERFORMER 3000-4000 - 5000-6000 - 7000 VYSOKÝ VÝKON JEN JEDNÍM PŘEJEZDEM Máte jen krátké pracovní intervaly a chtěli by jste optimalizovat

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN

Nesené otočné pluhy. MASTER Řada be strong, be KUHN Nesené otočné pluhy MASTER Řada 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 Nesené otočné pluhy KUHN Pluhy KUHN Budoucnost zemědělství spočívá v konkurenceschopnosti a ziskovosti. Řada pluhů MASTER

Více

O F FA R MING. Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha,

O F FA R MING. Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha, Seminář Hydraulika zemědělských strojů Hy draulické sy stémy záv ěsný ch zemědělský ch strojů Ing. Karel Kubín, Ph. D. Praha, 29. 11. 2017 JOY O F FA R MING O BSAH Představení BEDNA R FMT Specifika strojů

Více

Vysoké umístění rozdělovací hlavice zajistí rovnoměrné rozdělení semen, dokonce i na svažující se půdě.

Vysoké umístění rozdělovací hlavice zajistí rovnoměrné rozdělení semen, dokonce i na svažující se půdě. Spirit Pohotově reagující secí stroj s impozantní přesností při rozmístění semen, zachovanou i při vysokých rychlostech. Široká paleta pracovního ústrojí ve vybavení na přání umožňuje přizpůsobit stroj

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

Kverneland Accord MSC Accord. Výkonné setí s vysokou přesností

Kverneland Accord MSC Accord. Výkonné setí s vysokou přesností Kverneland Accord MSC Accord Výkonné setí s vysokou přesností Pokrokový pneumatický secí stroj odpovídající své době Setí systémem Accord secí kombinací MSC Kverneland představuje výkonnou technologii

Více

COMBILINER VENTA ŘADA EC 300 / LC 102 ŘADA LC 1000

COMBILINER VENTA ŘADA EC 300 / LC 102 ŘADA LC 1000 Pneumatické secí stroje COMBILINER VENTA ŘADA EC 300 / LC 102 ŘADA LC 1000 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 COMBILINER VENTA EC 300 ŘADA LC 102 ŘADA LC 1000 PNEUMATICKÉ SECÍ KOMBINACE DLE VAŠICH POŽADAVKŮ!

Více

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE

2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE 2-BUBNOVÉ ŽACÍ STROJE Pokud požadujete snadné ovládání kombinované s robustností a vysokou efektivitou, model FH190 je jasnou volbou, také ve verzi s kondicionérem FH190GM. Snadná a

Více

MERGE MAXX 900. Pásový shrnovač píce

MERGE MAXX 900. Pásový shrnovač píce MERGE MAXX 900 Pásový shrnovač píce REVOLUČNÍ TECHNIKA PRO SHRNO VÁ NÍ PÍCE MERGE MAXX 900 Pásový shrnovač píce je přesně to pravé pro vás, pokud...... chcete sklízet plodiny bohaté na živiny V pícninách,

Více

FB 119 /

FB 119 / LISY NA KULATÉ BALÍKY S PEVNOU KOMOROU FB 119 / 2130 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FB 119 2130 LISY KUHN NA KULATÉ BALÍKY PERFEKTNÍ BALÍKY ZA VŠECH PODMÍNEK! KVALITA, KTEROU HLEDÁTE Výkonnost, kvalita

Více

Rotorový shrnovač GA 15031

Rotorový shrnovač GA 15031 GA Rotorový shrnovač GA 15031 TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA SHRNOVAČ 4-rotorový shrnovač píce Období pěkného počasí jsou většinou krátká, a proto je velmi důležité využít vysoké výkonnosti strojů a

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130

Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 FB Lisy na kulaté balíky s pevnou lisovací komorou 119, 2130 NEJLEPŠÍ TECHNOLOGIE LISOVÁNÍ KULATÝCH BALÍKŮ! FB 119-2130 LISY NA KULATÉ BALÍKY KUHN Buďte silní, se stroji KUHN KUHN nabízí kompletní výrobní

Více

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření.

Krátké montážní časy. Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Trio Třínosníkový kypřič Trio - pro mělké zpracování strniště a hluboké základní zkypření. Špice s dvoudílnou radličkou Krátké montážní časy Všechny komponenty radliček jsou zajištěny šroubem. Ten zaručuje

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114

SYNKRO. PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 SYNKRO PÖTTINGER Dvoj- a trojnosníkové radličkové podmítače a kypřiče 97+220.CS.1114 Půda je život Podmítače a kypřiče SYNKRO Pracovní záběr od 2,50 m do 6 m Klasickým nástrojem půdoochranného obdělávání

Více

AEROSEM. Pneumatické secí stroje PÖTTINGER CS powered by innovation

AEROSEM. Pneumatické secí stroje PÖTTINGER CS powered by innovation AEROSEM Pneumatické secí stroje PÖTTINGER powered by innovation 97+234.CS.1013 Pro obiloviny i pro kukuřici AEROSEM Generace univerzálních pneumatických secích strojů pro obiloviny a přesné setí kukuřice

Více

Express TD. Technika Pronto ve tříbodovém závěsu

Express TD. Technika Pronto ve tříbodovém závěsu Express TD Technika Pronto ve tříbodovém závěsu PHILIPP HORSCH: Při návrhu stroje Express bylo naším cílem postavit ho bez kompromisů. A k tomu jsme měli jedinou volbu a sice použít ověřený koncept Pronto

Více

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů

m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů m-drill, m-drill PRO, mc-drill PRO Profesionální řešení mechanických secích strojů Flexibilita a přesnost pro nejlepší Kverneland Accord, specialista na setí ve skupině Kverneland Group, vyvinul celou

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25

PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 PNEUMATICKÉ SECÍ STROJE SOLITAIR 25 Nejrůznější postupy zpracování půdy Pro moderní rostlinnou výrobu je stále důležitější výkonná technika, univerzální kombinovatelnost různých typů půdozpracujících strojů

Více

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce:

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2016 TRAKTORY MAXI TRACTION IF Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: Až o 20 % těžší náklad. Mimořádný jízdní komfort,

Více

EW100 Mobilní rýpadla > 6 t

EW100 Mobilní rýpadla > 6 t EW100 Mobilní rýpadla > 6 t S rýpadlem EW100 rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

400 / 600 / 800. Prověřený design a kvalita

400 / 600 / 800. Prověřený design a kvalita NK 400 / 600 / 800 Prověřený design a kvalita NK Prověřený design a kvalita NK 400 / 600 / 800 Kvalita prověřená zákazníky HARDI NK patří mezi nejuniverzálnější postřikovače na trhu a je využíván profesionálními

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Velké kompaktní diskové brány Certos TX

Velké kompaktní diskové brány Certos TX Certos TX Certos TX Velké kompaktní diskové brány Certos TX Pro konkrétní práci ty správné kompaktní diskové brány AMAZONE Catros pracovní hloubka 3 cm až 12 cm Speciální nářadí na mělkou podmítku Catros

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM

Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM Rychle, kvalitně a intenzivně ATLAS AO, AM AO, AM Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE AGRONOMICKÉ VÝHODY STROJE Pevný a robustní rám umožňující podmítání až do 16 cm. Horizontální non-stop jištění proti

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU

POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU POLONESENÝ PLUH PRO ORBU ON-LAND I ORBU V BRÁZDĚ S HYDRAULICKÝM NEBO MECHANICKÝM NASTAVENÍM PRACOVNÍHO ZÁBĚRU Nová generace polonesených pluhů pro orbu on-land i orbu v brázdě. K dispozici ve verzích se

Více

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce.

HLAVNÍ VÝHODY STROJE. SWIFTER Obecný popis. Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Jeden přejezd stačí Obecný popis HLAVNÍ VÝHODY STROJE Jednoduchá výměna pracovních sekcí radličkové (podzimní) sekce, gamma-hrotové (jarní), SB-sekce. Crushbar hydraulická přední smyková lišta zaručuje

Více

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky

Pronto. Univerzální technika setí pro všechny podmínky Pronto Univerzální technika setí pro všechny podmínky PHILIPP HORSCH: V precizním nástroji jako např. secí botka TurboDisc se skrývá více než 1.500 inženýrských hodin a 10.000 hodin testování. Jen tak

Více