MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Hana Jánová vedoucí odboru Ing. Milena Hladíková vedoucí oddělení správy majetku

2 a) Ing. Lenka Čapková žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc.č.st. 1395/2 k.ú. Písek (novinový stánek na Jihu) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č.st. 1395/2 o výměře 12 m 2 v k.ú. Písek pro paní Ing. Lenku Čapkovou, IČ , s místem podnikání Písek, Na Boubín 203, za účelem provozování novinového stánku, na další 2 roky, tj. do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka. Důvodová zpráva: Paní Ing. Lenka Čapková má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem části pozemku pro provozování novinového stánku parc.č.st. 1395/2 k.ú. Písek o výměře 12 m 2 na sídlišti Jih v Písku. Jedná se o stánek naproti Šipce. Smlouva je uzavřena na dobu určitou do s možností dalšího prodloužení při plnění všech podmínek stanovených smlouvou včetně včasného a řádného placení nájemného. K neprodloužení nájemní smlouvy není ze strany odboru RIMM žádný důvod. Pozn.: dle pravidel pro pronájem městských pozemků pod stánky je nájemní smlouva uzavírána vždy na dobu určitou 2 roky. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Paní Ing. Lenka Čapková nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně + inflační doložka Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemku Fotodokumentace stránka 2 (celkem 33)

3 stránka 3 (celkem 33)

4 b) p. Myslík ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu pozemku parc.č. 798/27 k.ú. Písek na p. Truhláře (zahrádka v lokalitě Sv. Václav) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : 1. a) souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc.č. 798/27 o výměře 370 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro pana Myslíka, bytem Písek, za podmínky převodu na nového nájemce. 2. a) souhlasí s pronájmem pozemku parc.č. 798/27 o výměře 370 m 2 k.ú. Písek, od , na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 10 Kč/m 2 /rok, za účelem užívání jako zahrada, pro pana Truhláře, bytem Písek. Důvodová zpráva: Pan Myslík má uzavřenou nájemní smlouvu na pronájem pozemku parc.č. 798/27 o výměře 370 m 2 k.ú. Písek zahrádka v lokalitě Sv. Václav v Písku. Pan Myslík žádá o ukončení nájemní smlouvy dohodou ke dni a o převedení pronájmu pozemku na nového nájemce pana Truhláře. Pan Myslík nemá závazky vůči městu, nájemné pro rok 2011 bylo uhrazeno. Odbor RIMM doporučuje nájem ukončit dohodou ke dni a s novým nájemcem uzavřít nájemní smlouvu od Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Pan Truhlář nemá dluh vůči Městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení 1a, 2a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 4 (celkem 33)

5 stránka 5 (celkem 33)

6 c) p. Michl žádost o pronájem pozemků parc.č. 1091/2, parc.č. 1091/5, parc.č. 1091/6 a parc.č vše k.ú. Písek a pozemků parc.č. 970/1 a parc.č. 972/2 vše k.ú. Smrkovice Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s pronájmem pozemků parc.č. 1091/2 o výměře 6335 m 2, parc.č. 1091/5 o výměře m 2, parc.č. 1091/6 o výměře 4914 m 2 a parc.č o výměře 6502 m 2 vše k.ú. Písek a pozemků parc.č. 970/1 o výměře 4876 m 2 a parc.č. 972/2 o výměře 2946 vše k.ú. Smrkovice, za účelem zemědělské činnosti, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, za nájemné ve výši Kč/ha/rok, pro pana Michla, bytem Písek. Důvodová zpráva: Pan Michl žádá o pronájem pozemků parc.č. 1091/2 o výměře 6335 m 2, parc.č. 1091/5 o výměře m 2, parc.č. 1091/6 o výměře 4914 m 2 a parc.č o výměře 6502 m 2 vše k.ú. Písek a pozemků parc.č. 970/1 o výměře 4876 m 2 a parc.č. 972/2 o výměře 2946 vše k.ú. Smrkovice. Jedná se o lokalitu vedle rybníka Malý Hánovec, naproti Teplárně Písek. Pozemky jsou vedeny jako travní porosty, kromě pozemku parc.č. 1091/6 k.ú. Písek, který je veden jako ostatní plocha. Pan Michl chce pozemky využít pro zemědělskou činnost rostlinnou výrobu se zaměřením na biozemědělství a ekozemědělství. Celková výměra pozemků je m 2. Pan Michl souhlasí s cenou za nájem ve výši Kč/ha/rok, roční nájemné bude ve výši Kč. Záměr rozšíření pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Pan Michl nemá dluh vůči městu Písek. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru životního prostředí: Bez připomínek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemků stránka 6 (celkem 33)

7 stránka 7 (celkem 33)

8 d) p. Cimbura žádost o pronájem pozemku parc.č. 644/1 k.ú. Hradiště u Písku Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s pronájmem pozemku parc.č. 644/1 o výměře m 2 v k.ú. Hradiště u Písku v kultuře orná půda, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, za nájemné ve výši Kč/ha/rok, za účelem zemědělské činnosti, pro pana Cimburu, bytem Písek-Semice. Důvodová zpráva: Rada města Písku na svém jednání dne projednávala žádost pana Cimbury o pronájem zemědělských pozemků v k.ú. Semice u Písku. Pan Cimbura žádal mimo jiné i o pronájem pozemku parc.č. 644/1 k.ú. Hradiště u Písku. Vzhledem k tomu, že AUTOKLUB Hradiště v AČR požádal o další využití výše uvedeného pozemku, nebyl návrh na pronájem pro pana Cimburu radě města předložen. Rada města nesouhlasila s pronájmem pro AUTOKLUB Hradiště v AČR, proto je nyní předkládán návrh na pronájem pro pana Jiřího Cimburu.. Pan Cimbura souhlasí s cenou za pronájem pozemku ve výši Kč/ha/rok. Výměra pozemku činí 2,0255 ha a roční nájemné bude ve výši Kč. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Pan Cimbura nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 8 (celkem 33)

9 stránka 9 (celkem 33)

10 e) pí. Stiblíková žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 15/1 k.ú. Semice u Písku na pí. Tampierovou (zahrádka v Semicích) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : 1. a) souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 15/1 o výměře 170 m 2 k.ú. Semice u Písku, dohodou ke dni , pro paní Stiblíkovou, bytem Písek Semice, za podmínky převodu na nového nájemce. 2. a) souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 15/1 o výměře 170 m 2 k.ú. Semice u Písku, od , na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok, za účelem využívání jako zahrada, pro paní Tampierovou, bytem Písek-Semice. Důvodová zpráva: Paní Stiblíková má uzavřenu nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 15/1 k.ú. Semice u Písku o výměře 170 m 2. Jedná se o zahrádku v lokalitě za kulturním domem v Semicích. Paní Stiblíková se bude stěhovat a žádá o ukončení nájemní smlouvy dohodou ke dni Zároveň žádá o převedení nájmu pozemku na paní Tampierovou, která od paní Stiblíkové kupuje byt a žádá o pronájem pozemku od Nájemné za rok 2011 je uhrazeno. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. Paní Tampierová nemá dluh vůči městu Písek. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení 1a, 2a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 10 (celkem 33)

11 stránka 11 (celkem 33)

12 f) pí. Šandová žádost o ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 90/1 k.ú. Písek (předzahrádka vnitroblok Budovcova) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 90/1 o výměře 87 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro paní Šandovou, bytem Písek. Důvodová zpráva: Paní Šandová má uzavřenu nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 90/1 k.ú. Písek o výměře 87 m 2. Jedná se o předzahrádku ve vnitrobloku Budovcovy ulice, před bývalou cukrárnou. Paní Šandová žádá o ukončení nájemní smlouvy, vzhledem k tomu, že provoz cukrárny byl již v lednu letošního roku ukončen. Místním šetřením v letních měsících bylo zjištěno, že paní Šandová pozemek pro předzahrádku nevyužívá, proto byla odborem RIMM vyzvána, aby si požádala o ukončení nájmu pozemku. Po upomínkách tak učinila až nyní, odbor RIMM navrhuje nájem ukončit dohodou ke dni z důvodu, že pozemek je vyklizen a nebyl v letošním roce ani pro účely předzahrádky využíván. Nájemní smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Nájemné ve výši Kč za rok 2011 bylo uhrazeno. O pozemek má zájem nový nájemce nebytových prostor, žádost bude předložena na příštím jednání rady města. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení 1a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: g) Stavební bytové družstvo Písek žádost o ukončení části nájmu pozemku parc.č. 2641/1 k.ú. Písek dohodou Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 2641/1 o výměře 650 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro Stavební bytové družstvo Písek, IČ , se sídlem Písek, 17. listopadu stránka 12 (celkem 33)

13 Důvodová zpráva: Stavební bytové družstvo Písek má uzavřenu nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 2641/1 o výměře 650 m 2 v k.ú. Písek. Jedná se o pozemek v průmyslové zóně vedle s.n.o.p. zc a.s., který byl využíván k umístění montovaných plechových skladů. SBD Písek žádá o ukončení nájemní smlouvy dohodou ke dni , neboť již pominuly důvody využití tohoto pozemku. Nájemní smlouva je uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, s ročním nájemným ve výši Kč. Při místním šetření dne bylo zjištěno, že pozemek je vyklizen a prostý všech zábran. Odbor RIMM navrhuje kompromisní řešení a to ukončení nájmu dohodou ke dni (zkrácení výpovědní lhůty na polovinu) a uhrazení poměrné části nájemného ve výši Kč. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením pozemku stránka 13 (celkem 33)

14 h) AUTOKLUB Hradiště v AČR - žádost o dlouhodobý pronájem pozemku parc. č. 652/26 k. ú. Hradiště u Písku (využití jako depo závodních strojů) Návrh na usnesení: Rada města po projednání: 1. a) souhlasí s pronájmem pozemku parc. č. 652/26 o výměře 8629 m 2 k. ú. Hradiště u Písku za účelem umístění depa, na dobu určitou 30 let, s účinností od , za nájemné ve výši Kč/m 2 /rok, pro organizaci AUTOKLUB Hradiště v AČR, Jablonského 383, Písek, za podmínky, že AUTOKLUB Hradiště v AČR provede na své náklady vyjmutí pozemku z LPF a vybudování depa. 2. a) souhlasí s výpůjčkou pozemku parc. č. 652/26 o výměře 8629 m 2 k. ú. Hradiště u Písku za účelem umístění depa, na dobu určitou 30 let, pro organizaci AUTOKLUB Hradiště v AČR, Jablonského 383, Písek, za podmínky, že AUTOKLUB Hradiště v AČR provede na své náklady vyjmutí pozemku z LPF a vybudování depa. 3. a) souhlasí s ukončením pronájmu pozemku parc. č. 652/26 o výměře 8629 m 2 k. ú. Hradiště u Písku dohodou ke dni pro Lesy města Písku s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Flekačky 2641 za podmínky uzavření smlouvy s AUTOKLUBEM Hradiště v AČR.. Důvodová zpráva: AUTOKLUB Hradiště v AČR požádal o pronájem pozemku parc.č. 644/1 k.ú. Hradiště u Písku za účelem umístění depa - prostoru pro zaparkování doprovodných vozidel, přípravu závodních strojů a parkování vozidel pro ubytování jezdců a realizačního týmu pro rok 2012, stejně jako tomu bylo v letošním roce. Na základě předchozího usnesení, že rok 2011 je posledním rokem, kdy bude výše uvedený pozemek využit jako depo, přijala rada města na svém jednání dne následující U s n e s e n í č. 645/11 Rada města po projednání nesouhlasí s pronájmem části (1/2) pozemku parc. č. 644/1 k. ú. Hradiště u Písku za účelem umístění depa pro organizaci AUTOKLUB Hradiště v AČR, Jablonského 383, Písek. Na základě uskutečněných jednání bylo dohodnuto, že v roce 2012 a letech následujících, již musí být depo umístěno na pozemcích k tomuto účelu určených, dle dohody na pozemcích určených ÚP jako plochy sportu a rekreace konkrétně bylo uvažováno o pozemku parc. č. 652/37 a pozemku parc. č. 652/26 vše k. ú. Hradiště u Písku, které v současné době nejsou k uvedenému účelu využívány, ač by využívány být mohly. AUTOKLUB Hradiště v AČR proto nyní žádá o dlouhodobý pronájem pozemku parc.č. 652/26 k.ú. Hradiště u Písku o celkové výměře m 2, který je v katastru nemovitostí veden jako lesní pozemek pozemek určený k plnění funkcí lesa. Pozemek je v současné době pronajat společnosti Lesy města Písku s.r.o., která souhlasí s pronájmem pozemku pro AUTOKLUB Hradiště v AČR, ale tento souhlas podmiňuje vyjmutím pozemku z LPF, neboť na lesním pozemku žádné depo umístěno být nemůže. Bude-li pozemek pronajat dlouhodobě, alespoň na deset let, budou ze strany Autoklubu České republiky poskytnuty investiční prostředky na již zmíněné budování sportovního zázemí (depo závodních strojů). Žádost AUTOKLUBU Hradiště v AČR je přílohou materiálu. Odbor RIMM navrhuje zvážit možnost výpůjčky pozemku, v případě pronájmu navrhuje odbor symbolické nájemné ve výši 1 Kč/m 2 /rok ročně, tj Kč ročně. V případě pronájmu pozemků k podnikatelským účelům se cena pohybuje v rozmezí Kč/m 2 /rok. Záměr pronájmu byl zveřejněn k připomínkám občanům bez připomínek. AUTOKLUB Hradiště v AČR nemá dluh vůči městu Písek. stránka 14 (celkem 33)

15 Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření odboru životního prostředí: Nesouhlasí s pronájmem vzhledem k druhu pozemku lesní pozemek. Pokud AUTOKLUB Hradiště v AČR provede na své náklady odnětí pozemku k plnění funkci lesa, může orgán státní správy lesů souhlasit s odnětím lesa a následně si tam AUTOKLUB Hradiště v AČR může na svoje náklady vybudovat depo. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli za podmínky, že žadatel provede na své náklady odnětí pozemku z LPF (usnesení 1 nebo 2a, 3a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly 739 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Žádost AUTOKLUBU Hradiště v AČR Situace s vyznačením pozemku stránka 15 (celkem 33)

16 stránka 16 (celkem 33)

17 stránka 17 (celkem 33)

18 Předmětná lokalita z pohledu ÚP žlutě plochy sportu a rekreace (areál Autodromu, částečně zalesněno), bíle volná krajina, růžově plochy obytné, zeleně lesy a lesoparky stránka 18 (celkem 33)

19 i) pí. Svatava Moserová žádost o snížení nájemného za předzahrádku Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí se snížením nájemného za pronájem části pozemku parc.č. 2090/21 o výměře 108 m 2 v k.ú. Písek na částku Kč ročně, pro paní Svatavu Moserovou, IČ , s místem podnikání Písek, Velké náměstí 103, s tím, že pozemek bude využíván pouze od do běžného roku.. Důvodová zpráva: Paní Svatava Moserová má uzavřenu nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č. 2090/21 o výměře 108 m 2 k.ú. Písek pro umístění předzahrádky U Juzků. Na základě dodatku č. 3, kterým dochází ke změně výše nájemného, v případě paní Moserové k podstatnému navýšení z původních Kč na Kč, dovoluje si paní Moserová požádat o poměrné snížení nájmu. Cena byla stanovena ve výši 200 Kč/m2/rok a dle Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku se rokem rozumí jeden kalendářní rok bez ohledu na to, kterou a jak velkou část roku bude předzahrádka na městském pozemku umístěna. Svoji žádost odůvodňuje paní Moserová především tím, že oproti ostatním nájemcům předzahrádek, nemůže využívat prostor celoročně. Prostor slouží během roku také pro předvolební kampaně politických stran, pro sportovní účely, pro vánoční strom města apod. V těchto případech, kdy bylo potřeba prostranství vyklidit, vyšla paní Moserová městu vstříc a prostranství vyklidila. Zároveň její žádost souvisí s daňově uznatelnými náklady za pronájem. Odbor RIMM navrhuje paní Moserové vyhovět a nájem snížit na polovinu, což odpovídá době, kdy je prostranství pro předzahrádku skutečně využito běžného roku. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: stránka 19 (celkem 33)

20 j) Oprava usnesení č. 639/11 ze dne Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí se změnou usnesení č. 639/11 ze dne ve smyslu vypuštění pozemku parc.č. 648 o výměře 449 m 2 k.ú. Smrkovice z tohoto usnesení. Důvodová zpráva: Rada města na svém jednání dne projednávala pronájem pozemků pro Zemědělské obchodní družstvo Hradiště. Ve výčtu pozemků pronajímaných ZOD Hradiště došlo k chybě v psaní v usnesení byl zde navíc uveden pozemek parc.č. 648 o výměře 449 m 2 v k.ú. Smrkovice. Doporučení zpracovatele: Doporučuje opravu usnesení (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: k) Návrh na uzavření dodatků ke smlouvám na pronájem částí pozemků za účelem umístění nádob na směsný komunální odpad Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s uzavřením dodatků na rok 2012 ke smlouvám na pronájem částí městských pozemků za účelem umístění nádob na směsný komunální odpad. Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města Písku usnesením č. 188/09 ze dne schválilo Obecně závaznou vyhlášku č. 4/2009 viz Zastupitelstvo města Písku projednalo Obecně závaznou vyhlášku č. 4/2009, kterou se mění a doplňuje Obecně závazná vyhláška č. 6/2006 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů, autovraků a systému nakládání se stavebním odpadem a schvaluje ji bez připomínek. Rada města na svém jednání dne v souvislosti s výše citovanou vyhláškou přijala následující U s n e s e n í č. 752/09 Rada města Písku po projednání souhlasí se záměrem pronájmu části městských pozemků za účelem umístění nádob na směsný komunální odpad. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení vzorové smlouvy. stránka 20 (celkem 33)

21 A následně na svém jednání dne přijala U s n e s e n í č. 858/10 Rada města Písku po projednání souhlasí s návrhem dodatku ke smlouvám na pronájem částí městských pozemků za účelem umístění nádob na směsný komunální odpad dle přílohy a pověřuje starostu města podpisem těchto dodatků k nájemním smlouvám. Dodatky byly uzavřeny na dobu určitou do vzhledem k tomu, že se uvažovalo o změně vyhlášky. Jelikož k předpokládaným změnám dojde zřejmě až počátkem roku 2013, navrhuje odbor RIMM i pro rok 2012 uzavření dodatků, kterými dojde k prodloužení pronájmu o další rok, tj. do Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavření dodatků pro rok 2012 (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Příjem kapitoly 739 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: l) p. Vojtěch Chládek žádost o snížení výměry pronajaté části pozemku parc.č k.ú. Písek (předzahrádka v Čechově ulici) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí se snížením výměry pronájmu části pozemku parc.č z původních 28 m 2 na 12 m 2 k.ú. Písek, pro pana Vojtěcha Chládka, IČ , s místem podnikání Janovice nad Úhlavou, Sídliště 297. Důvodová zpráva: Pan Vojtěch Chládek má uzavřenu nájemní smlouvu na pronájem části pozemku parc.č o výměře 28 m 2 k.ú. Písek. Jedná se o předzahrádku před provozovnou Café Spago v Čechově ulici v Písku. Pan Chládek převzal pronájem po společnosti Santé-Praha s.r.o., která měla v původní smlouvě výše uvedenou výměru. Dle sdělení pana Chládka je však plocha pro užívání předzahrádky pouze o rozloze 12 m 2 (1,3 x 9 m). Po provedeném místním šetření bylo zjištěno, že toto tvrzení je pravdivé. Pokud bylo nájemné ve výši 1 Kč/m 2 /rok, pan Chládek výměru neřešil, nyní po navýšení nájemného na 150 Kč/m 2 /rok žádá o úpravu dle skutečnosti. Doporučení zpracovatele: Na základě provedeného místního šetření doporučuje snížení výměry (usnesení a) Vztah k rozpočtu: stránka 21 (celkem 33)

22 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Situace s vyznačením předzahrádky stránka 22 (celkem 33)

23 m) Prodloužení smlouvy o nájmu nemovitosti od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových pozemek parc. č. 298/11 k. ú. Písek fotbalové hřiště na Spartaku Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí s uzavřením dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu nemovitosti dle přílohy - pozemek parc. č. 298/11 k. ú. Písek od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, na dobu do s výší nájmu Kč/rok. Doporučení zpracovatele: Doporučuje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu nemovitosti (usnesení a) Důvodová zpráva: Česká republika je vlastníkem a ÚZSVM je příslušný hospodařit mimo jiné s pozemkem parc. č. 298/11 o výměře 148 m 2 - ostatní plocha v k. ú. Písek, který se nachází pod fotbalovým hřištěm s umělým povrchem na Spartaku. Užívací vztah k pozemku je ošetřen nájemní smlouvou č. PI/NS-12/05 a dodatkem č.1 s dobou nájmu do Odbor RIMM předkládá ke schválení dodatek č.2 ke smlouvě o nájmu nemovitosti, kterým se prodlužuje doba nájmu do Zároveň dochází ke zvýšení nájemného z 2.960,-- Kč/rok tj. 20,- Kč/m 2 /rok na částku 3.004,-- Kč /rok tj. 20,30 Kč/m 2 /rok. V současné době probíhají znovu jednání o možném odkoupení pozemku do majetku města. ZM dne usnesením č. 24/10 nepřijalo výkup pozemků. U s n e s e n í č. 24/10 Zastupitelstvo města neschvaluje výkup pozemků parc. č. 302/8, parc. č. 298/9 a parc. č. 298/11 vše k. ú. Písek od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, Praha 2, za cenu Kč. Nyní jednáme o prodeji jen pozemku 298/11 k.ú. Písek za nižší cenu. Prozatím by byla uzavřena nájemní smlouva, výpovědní lhůta je 1 měsíc. Vztah k rozpočtu: Výdaj kapitoly 739 prostředky zahrnuty do návrhu rozpočtu na rok 2012 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Návrh Dodatku č. 2 Situace s vyznačením pozemku stránka 23 (celkem 33)

24 stránka 24 (celkem 33)

25 stránka 25 (celkem 33)

26 n) Návrh na navýšení cen za pronájem pozemků využívaných k zemědělské činnosti Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí b) souhlasí s připomínkami.. c) nesouhlasí s navýšením ceny u pozemků využívaných k zemědělské činnosti na částku Kč/ha/rok pro katastrální území Písek, Hradiště u Písku, Semice u Písku, Smrkovice, Nový Dvůr u Písku a na částku 700 Kč/ha/rok pro všechna ostatní katastrální území s účinností od a ukládá odboru RIMM uzavřít dodatky ke stávajícím smlouvám pro zemědělskou činnost. V případě, že nájemce do dvou měsíců od doručení usnesení navýšení nájmu neodsouhlasí, nechť je dána výpověď z nájmu a zveřejněn záměr pronájmu takto uvolněných pozemků. Důvodová zpráva: V případě pronájmů zemědělských pozemků, resp. pozemků sloužících k zemědělské činnosti, se nájemné stanovuje dohodou dle vyhlášky MZe č. 412/2008 Sb. o stanovení seznamu katastrálních území s přiřazenými průměrnými základními cenami pro prodej zemědělských pozemků a to ve výši 1% z průměrné ceny zemědělských pozemků (dle výše uvedené vyhlášky se pohybuje v jednotlivých katastrech v rozmezí od Kč/ha/rok. V poslední době zaznamenal odbor RIMM zvýšený zájem o zemědělské pozemky, kdy nájemci byli ochotni nabídnout cenu za pronájem ve výši Kč/ha/rok. Navrhujeme proto zvážit navýšení ceny i u ostatních nájemních smluv, uzavřených ke stejnému účelu. Přílohou materiálu je seznam smluv, u kterých by mělo dojít k navýšení nájemného. Součástí přehledu nejsou již smlouvy, u kterých je v současné době nebo od sjednáno nájemné ve výši Kč/ha/rok a vyšší a dále smlouva se Střední zemědělskou školou v Písku, kde vzhledem k využití pro školní výuku, navýšení nájemného nenavrhujeme. Nájemné navrhuje odbor RIMM stanovit v rozmezí 700 a Kč/ha/rok. Vyšší sazbu v k.ú. Písek, k.ú. Hradiště u Písku, k.ú. Semice u Písku, k.ú. Smrkovice, k.ú. Nový Dvůr u Písku a 700 Kč/ha/rok ve všech ostatních katastrálních územích. Doporučení zpracovatele: Doporučuje navýšení nájmu (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Navýšení příjmu kapitoly 739 cca o Kč ročně Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Přehled smluv k zemědělským účelům stránka 26 (celkem 33)

27 Seznam smluv - zemědělské pozemky č.sml. nájemce cena ha/rok roční nájem navržené navýšení nájem 2012 s5380 OSEVA ZD Žďár 487,00 Kč 2 943,00 Kč 700 Kč/ha/rok 4 230,00 Kč s5557 AGRO družstvo Ostrovec 300,00 Kč 2 834,50 Kč 700 Kč/ha/rok 6 614,00 Kč s5637 Zíka Karel 300,00 Kč 451,00 Kč Kč/ha/rok 1 654,00 Kč s5648 AGPI a.s. 449,00 Kč 1 913,00 Kč 700 Kč/ha/rok 2 982,00 Kč s5649 ZOD Kluky 400,00 Kč 7 352,00 Kč 700 Kč/ha/rok ,00 Kč s5650 AGRO družstvo Záhoří 400,00 Kč 904,00 Kč 700 Kč/ha/rok 1 582,00 Kč s5655 ZOD Mirotice 530,00 Kč 360,00 Kč 700 Kč/ha/rok 475,00 Kč s5662 Buzický Zdeněk 386,00 Kč 321,00 Kč Kč/ha/rok 915,00 Kč s5795 ZOD Čížová 489 a 507 Kč 9 918,00 Kč 700 Kč/ha/rok ,00 Kč s5801 Kotalík Milan 483,00 Kč 5 310,00 Kč Kč/ha/rok ,00 Kč s5857 AGPI a.s. 483,00 Kč 4 465,00 Kč Kč/ha/rok ,00 Kč roční příjem ,50 Kč ,00 Kč o) p. Drab připomínky k návrhu smlouvy o nájmu části pozemku parc.č. 951/28 k.ú. Písek (stánek s občerstvením v Nádražní ulici v Písku) Návrh na usnesení: Rada města Písku po projednání : a) souhlasí se změnou odstavce 2. usnesení č. 635/11 ze dne a to ve smyslu vypuštění části s provozní dobou od hod a nahrazením znění s provozní dobou od hod. Důvodová zpráva: Rada města na svém jednání dne přijala následující U s n e s e n í č. 635/11 Rada města Písku po projednání : 1. souhlasí s ukončením nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 951/28 o výměře 19 m 2 k.ú. Písek, dohodou ke dni , pro paní.. Havlovou, bytem Písek,.. za podmínky převodu na nového nájemce. 2. souhlasí s pronájmem části pozemku parc.č. 951/28 o výměře 19 m 2 k.ú. Písek, od , na dobu určitou do , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, s provozní dobou od hod, která může být prodloužena v případě konání slavnostních akcí pořádaných městem Písek, max. však do hod, pro pana Draba, bytem Písek Semice,.. Na základě výše uvedeného usnesení byl pan Drab vyzván k podpisu nájemní smlouvy. Pan Drab s návrhem nájemní smlouvy nesouhlasí a předkládá své připomínky, které jsou přílohou materiálu, stejně jako návrh nájemní smlouvy. V návrhu smlouvy jsou modře doplněny požadavky nájemce a červeně stanovisko odboru. Vzhledem k tomu, že znění smlouvy rada města neschvalovala, není potřeba k tomuto přijmout usnesení. Navrhujeme proto pouze změnu usnesení č. 635/11 ze dne , týkající se stanovení provozní doby. stránka 27 (celkem 33)

28 Doporučení zpracovatele: Doporučuje úpravu provozní doby dle návrhu v usnesení. Ostatní připomínky k jednotlivým článkům nájemní smlouvy upravit dle červeně uvedených vyjádření (usnesení a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu Přílohy: Připomínky k návrhu nájemní smlouvy Návrh nájemní smlouvy stránka 28 (celkem 33)

29 stránka 29 (celkem 33)

30 Návrh nájemní smlouvy (modře doplněn text dle požadavku p. Draba, červeně stanovisko odboru RIMM) Město Písek, Velké náměstí 114, Písek, IČ zastoupené starostou JUDr. Ondřejem Veselým, jako pronajímatel na straně jedné a Drab, nar. bytem Písek Semice,.. jako nájemce na straně druhé uzavírají tuto s m l o u v u o n á j m u p o z e m k u : Město Písek je vlastníkem pozemku parc.č. 951/28 v kultuře ostatní plocha o celkové výměře 3773 m 2 v k.ú. Písek. Pozemek je zapsán na LV č. 1. I. II. Nájemce je vlastníkem dočasné stavby stánku umístěného na části pronajatého pozemku, jak je uveden v odstavci I. smlouvy. Umístění stánku je zakresleno na situaci, která je nedílnou součástí této smlouvy. III. Pronajímatel přenechává část pozemku uvedeného v části I. této smlouvy o výměře 19 m 2 nájemci k dočasnému užívání. Nájemce pozemek do dočasného užívání přijímá, přičemž prohlašuje, že je mu stav pozemku znám. IV. Strany se dohodly, že užívání pozemku se stanoví s účinností od na dobu určitou 2 roky, tj. do s možností dalšího prodloužení při plnění všech podmínek stanovených touto smlouvou včetně včasného a řádného placení nájemného. V. Nájemce je oprávněn užívat pozemek pouze za účelem umístění stánku s občerstvením za podmínek stanovených kolaudačním rozhodnutím, případně jiným opatřením odboru výstavby MÚ Písek. Provozní doba stánku bude od hod, prodloužena může být v případě konání slavnostních akcí pořádaných městem Písek, max. však do hod. Provozní doba stánku bude od hod s polední přestávkou, prodloužena může být v případě konání akcí, max. však do hod bez prodeje rozlévaného alkoholu a čepování piva. S provozní dobou hod lze souhlasit. V ostatním doporučujeme zachování schválené prodloužené provozní doby. Dle tržního řádu je provozní doba stanovena do hod s tím, že rada města může výjimečně povolit i v jiné době než je zde uvedena. stránka 30 (celkem 33)

31 Stánek bude umístěn tak, aby svojí zadní stranou přiléhal k podezdívce budovy čp Mezi stěnou stánku, odlehlou od podezdívky domu čp a okrajem chodníku (obrubníkem), musí být na chodníku zachován volně průchozí pruh o minimální šířce 3,5 m. Nájemce se zavazuje zajistit i v době nepřítomnosti stav pozemku tak, aby byly dodrženy zásady ochrany životního prostředí. Změny na najatém pozemku je nájemce oprávněn provádět jen se souhlasem pronajímatele, a to na vlastní náklady nájemce, pokud v konkrétním případě nedojde k jiné dohodě. Nájemce přitom není oprávněn požadovat úhradu nákladů vynaložených na provedení změn po skončení nájmu. Pronajímatel je oprávněn provést za přítomnosti nájemce (lze doplnit) kdykoli kontrolu řádného způsobu užívání pozemku. Pronajímatel se zavazuje zabezpečit přístup ke stánku pro pěší osoby minimálně po otevírací dobu stanovenou v ods. 1 čl. V. smlouvy. V případě stavebních úprav na pozemku parc.č. 951/28, které znemožňují plné využití stánku, má nájemce právo v souladu s Občanským zákoníkem 673 a 675 na slevu z nájemného, která bude řešena dodatkem ke smlouvě o nájmu pozemku. (lze doplnit) Nájemce není oprávněn k tomu, aby dal pronajatý pozemek do podnájmu. Zároveň se nájemce zavazuje nepřevádět po dobu trvání nájemní smlouvy stánek na další osobu, pokud tato osoba nebude mít radou města schválen nájem pozemku pod stánkem. VI. VII. Nájemné za přenechaný pozemek - jeho část, jak je uvedeno v odst. III. smlouvy se stanoví dohodou ve výši Kč (slovy: jedenácttisícčtyřistadvacettřikoruny české) ročně. Každoročně bude nájemné zvyšováno koeficientem vyjadřujícím míru inflace za předchozí rok dle údajů Českého statistického úřadu a to dodatkem ke smlouvě o nájmu pozemku. (lze doplnit) Stanovené nájemné v částce Kč je v souladu s ust. 56 odst. 3 zákona č. 235/2004 Sb. o dani z přidané hodnoty, v platném znění (dále jen ZDPH), osvobozeno od daně. Nájemné je splatné dopředu k 28. únoru běžného roku na účet pronajímatele u KB Písek č.ú /0100 VS KS Poměrná část nájemného za rok 2011 ve výši 952 Kč bude uhrazena nejpozději do VIII. Pokud dojde ze strany nájemce opakovaně k neomluvitelnému (nesouhlasíme kdo bude jak dokazovat co je neomluvitelné) nedodržení provozní doby uvedené v této smlouvě, bude mu uložena sankční pokuta ve výši Kč Kč. (doporučujeme ponechat částku Kč, pokud nájemce bude provozní dobu dodržovat, nemusí se sankce obávat) Pronajímatel s nájemcem nesjednal žádný jiný důvod k odstoupení od smlouvy než jsou důvody uvedené v občanském zákoníku. Účastníci smlouvy se dohodli, že pozemek je nutno předat po skončení užívání ve stavu odpovídajícím způsobu užívání. Nájemce je oprávněn smlouvu vypovědět kdykoli s výpovědní lhůtou v trvání tří měsíců, pronajímatel je oprávněn se stejnou výpovědní lhůtou smlouvu vypovědět, neplní-li nájemce povinnosti uvedené v čl. V. a VI. této smlouvy, případně je-li v prodlení s platbou nájemného po dobu delší než 1 měsíc. Smluvní strany souhlasí se zveřejněním smlouvy. V Písku dne... V Písku dne.. stránka 31 (celkem 33)

32 p) Zemský hřebčinec Písek, s.p. předběžný souhlas pro město s užíváním části pozemku parc.č. 524/2 k.ú. Nový Dvůr u Písku a dlouhodobý pronájem pozemku parc.č. 766 k.ú. Nový Dvůr u Písku Návrh na usnesení: 1.Rada města Písku projednala předběžný souhlas Zemského hřebčince Písek s.p. a a) souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy pro město Písek na část pozemku parc.č. 524/2 k.ú. Nový Dvůr u Písku za účelem akce Písek-Nový Dvůr-Výhybna mezi městem Písek a Zemským hřebčincem Písek, s.p., IČ , se sídlem Písek, U Hřebčince 479, za podmínky, že nájemní smlouva bude radě města předložena ke konečnému schválení. 2. Rada města po projednání a) souhlasí s dlouhodobým pronájmem pozemku parc.č. 766 k.ú. Nový Dvůr u Písku a to na dobu určitou do , pro Zemský hřebčinec Písek, s.p., IČ , se sídlem Písek, U Hřebčince 479. Důvodová zpráva: Město Písek v rámci akce Písek-Nový Dvůr-Výhybna zasáhlo do pozemku parc.č. 524/2 k.ú. Nový Dvůr u Písku, který je ve vlastnictví České republiky, s právem hospodaření pro Zemský hřebčinec Písek, s.p. Zemský hřebčinec předběžně souhlasí s užíváním potřebné části výhybny na komunikaci Písek Nový Dvůr formou pronájmu, výměra části pozemku bude zjištěna až po přesném geometrickém zaměření. Tento souhlas však Zemský hřebčinec uděluje pouze za předpokladu, že město Písek zároveň dořeší odkoupení pozemku Zemského hřebčince Písek státní podnik pod autobusovou točnou v Novém Dvoře parc.č. 588/14. Prodej tohoto pozemku požaduje Zemský hřebčinec mít kompenzován dlouhodobým pronájmem pozemku p.č. 766 (min. do roku 2040). Jedná se o centrální naháněcí průhon v severní části pastevních ploch hříbárny Nový Dvůr založené roku technologicky nezbytná součást pastevního areálu). Pokud jde o pronájem pozemku parc.č. 766 k.ú. Nový Dvůr u Písku, tento má Zemský hřebčinec již v pronájmu na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok. S dlouhodobým pronájmem do r lze souhlasit. Vyjádření dotčených orgánů: Vyjádření oddělení investic: Doporučuje dotčený pozemek dlouhodobě pronajmout nebo odkoupit, jelikož stavba výhybny je nezbytná pro bezpečný provoz na komunikaci. Doporučení zpracovatele: Doporučuje vyhovět žadateli (usnesení 1a, 2a) Vztah k rozpočtu: Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích ve znění p.p. - 39, 102 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu stránka 32 (celkem 33)

33 Přílohy: Situace s vyznačením pozemků stránka 33 (celkem 33)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na stanovení výše pachtovného za pozemky ve vlastnictví

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 14.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 09.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.11.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry směny a prodeje pozemků NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 23.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o prodloužení nájmu bytu v areálu ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 24.01.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 05.12.2018.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.11.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Smlouvy o úhradě hodnoty ekologické újmy mezi Městem Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 11.04.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.04.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 26.03.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.04.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 30.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 20.7.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.9.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatků č. 1 ke smlouvám, jejichž předmětem je provoz veřejných WC ve městě

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 93 NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: JEDNACÍ ČÍSLO: 1626/2018/0P

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 93 NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: JEDNACÍ ČÍSLO: 1626/2018/0P Á I I zoar,,,o"'''''"" MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKY ÚŘAD ŽóAR NAD 8/,zAv::>u MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 93 DNE: 30. 7. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1626/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 10.08.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 31.05.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 19 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 288/2019/0P NÁZEV:

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 19 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 288/2019/0P NÁZEV: Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 19 DNE: 29. 7. 2019 JEDNACÍ ČÍSLO: 288/2019/0P NÁZEV: Předchozí souhlas s uzavřením NS ANOTACE:

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 09.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU

Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU Materiál bez osobních údajů MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15.1.2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1369/ 2018/ PO MŠ NÁZEV: Souhlas s nájemní smlouvou PO MŠ Žďár

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.mesto-lanskroun.cz Kancelář starosty a tajemníka Čj.: MULA 29994/2012 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 4 Spisový znak: 53 2 Zásady pro pronajímání

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.01.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 74 DNE: 9. 10. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1242/2017/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

MĚSTYS DRNHOLEC. bod 1 - Technický bod - zahájení, schválení programu jednání

MĚSTYS DRNHOLEC. bod 1 - Technický bod - zahájení, schválení programu jednání MĚSTYS DRNHOLEC Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.10.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.03.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 21. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 10.11.

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 21. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 10.11. Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 21. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 10.11.2015 Projednané návrhy: 1. Souhlas s použitím soukromého vozidla starosty a

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 52. zasedání dne 17. 10. 2016 USNESENÍ č. 420/16/RMČ k smlouvě na pronájem prostor objektu Zázemí Ďáblického parku Vlna Rada po projednání I. schvaluje uzavření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: ,

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: , SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: 00239500, a (dále jen pronajímatel) na straně jedné GRYGAROVÁ Libuše,..,IČ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 217 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 217 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 217 ze dne 10.04.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 3962/5 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3962/5 v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství, mládeţe a tělovýchovy V Písku dne: 01.03.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Návrh Dodatku č. 4 o prodlouţení platnosti Smlouvy o nájmu bytu

Více

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: takto: I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 663 a násl. občanského zákoníku dále uvedeného dne, měsíce a roku,mezi: Obec Libhošť (IČ:72086718 Podíl:1/1) Libhošť č.p. 1 Libhošť, 742 57 jako pronajímatel na

Více

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ:

I I žďár'ao s;;z,wou. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Á I I žďár'ao s;;z,wou MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 84 DNE: 26. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1427/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul.

5338 travní porost -ve výměře 1102 m 2. Výstavba propojovací komunikace Brněnská - Jamská. A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 877/2016/OP dne 12.12.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Nabytí pozemku - schválení A. V.,Vyškov k.ú. Město ZR ul. Jamská, ZR 1 5338

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 04. března 2015 č. 52 u p r a v e n á v e r z e informaci o dokladové inventarizaci provedené k 31.12.2014. č. 53 informaci o provedených fyzických

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25. 07. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o zvláštním užívání nemovitosti mezi městem Písek

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 15. 11. 2012 Bod programu: 13 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč, vedoucí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 11. zasedání zastupitelstva města dne: 17. 12. 2015 Bod pořadu jednání: Euroregion Nisa - žádost o úpravu smluvních podmínek Stručný obsah: Euroregion Nisa má

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Havlíčkova ulice - majetkoprávní vztahy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku. Komunikace Havlíčkova ulice - majetkoprávní vztahy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 6. 2017 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 02.08.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá Ing. arch. Petra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměry prodejů NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 15.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 16.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku - změna

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 5.5.2015 Projednané návrhy: 1. Rozbor hospodaření MO Střekov za 1. čtvrtletí roku

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 650 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 650 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 650 ze dne 09.10.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 2157/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2157/6 v

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 679/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 635 ze dne 04.10.2017 Pronájem části pozemku parc. č. 1913/3 v k.ú. Vysočany a návrh dodatku č. 1 k nájemní smlouvě č. NAP/58/02/016431/2009,

Více

Dobrý den, na základě Vašeho dopisu ze dne 28.10. 2014, Vám zasílám Vámi požadované informace:

Dobrý den, na základě Vašeho dopisu ze dne 28.10. 2014, Vám zasílám Vámi požadované informace: Dobrý den, na základě Vašeho dopisu ze dne 28.10. 2014, Vám zasílám Vámi požadované informace: 1.Jaké celkové náklady jsou spojeny se stavbou Sportovní haly Lužice - náklady na stavbu samotnou, projektová

Více

RADA MĚSTA SCHVALUJE :

RADA MĚSTA SCHVALUJE : RADA MĚSTA SCHVALUJE : MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. ZÁMĚR PRONÁJMU POZEMKŮ: 1. části poz.p.č. 1247/1 o výměře 250m 2 trvalý travní porost kat.území Stříbro, za účelem zahrádkáření. Roční nájemné činí 3,-Kč/m2/rok,

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 15.03.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 04.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

II. pani Marcela Boháčová rodné číslo : adresa: na straně (dále jen "Nájemce")

II. pani Marcela Boháčová rodné číslo : adresa: na straně (dále jen Nájemce) I Vzor č. 19-1. 10. 2017 11 1111 ~~~~~~~~l~~uiii I I Evidenčrú číslo smlouvy 710/2018 Nájernni smlouva uzavřená dle ust. 2201 a násl Zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník (dále jen "0. z.") I. Smluvní

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 21. 2. 2013 Bod programu: 8 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Uzavření smlouvy o nájmu bytu

Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne Uzavření smlouvy o nájmu bytu Informace z usnesení 7. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 9.2. 2011 1. Uzavření smlouvy o nájmu bytu Rada MČ Brno - Starý-Lískovec bere na vědomí souhlas Statutárního města Brna, Bytového odboru, s uzavřením

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na poskytnutí peněžitých dotací na rok 2016 (tisk R/312) U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Kojetína, konané dne 29. března 2016, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města

Více