Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )"

Transkript

1 Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Uživatelské notebooky pro zónu MIS obnova HW v roce 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: DIČ zadavatele: Kontaktní osoba ve věcech technických: Řízení letového provozu České republiky, státní podnik (ŘLP ČR, s.p.) Navigační 787, Jeneč CZ Ing. Jan Abel abel@ans.cz Telefon: Mobil: Kontaktní osoba pověřená realizací této VZMR: Lenka Čermáková lenka.cermakova@ans.cz Telefon: Mobil: Obsah: 1. Informace o druhu veřejné zakázky 2. Název veřejné zakázky 3. Informace o předmětu veřejné zakázky 4. Lhůta pro podání nabídek 5. Místo pro podání nabídek 6. Požadavky na způsob zpracování nabídky 7. Požadavky na způsob zpracování ceny 8. Požadavky na splnění kvalifikace 9. Obchodní podmínky 10. Hodnocení nabídek 11. Ostatní Zadavatel odesláním nebo zveřejněním této výzvy zahajuje zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu. Strana 1 (celkem 6)

2 1 Informace o druhu veřejné zakázky 1.1 Předmětná zakázka je zakázkou malého rozsahu na dodávky. 1.2 Zadávací řízení bylo zahájeno dnem odeslání nebo zveřejněním této písemné výzvy k podání nabídek. 2 Název veřejné zakázky Uživatelské notebooky pro zónu MIS obnova HW v roce Informace o předmětu veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka 50 ks notebooků (40 ks univerzálních uživatelských notebooků a 10 ks administrátorských notebooků). Minimální požadavky zadavatele k jednolitým notebookům jsou uvedeny v příloze č. 1 této výzvy. Detailnější informace k předmětu plnění této veřejné zakázky malého rozsahu jsou obsaženy v příloze č. 2 - návrhu kupní smlouvy. Zboží musí být dodáno nejpozději do 6 týdnů od podpisu smlouvy, nejpozději však do Lhůta pro podání nabídek Zájemce podá svou nabídku nejpozději do do 12:00 hod. 5 Místo pro podání nabídek Uchazeč je povinen doručit nabídku buď osobně do podatelny zadavatele v objektu IATCC Praha, Navigační 787, Jeneč číslo místnosti (v pracovních dnech v úředních hodinách 8:00 14:00) nebo poštou na následující adresu: Řízení letového provozu ČR, s.p., Navigační 787, , Jeneč. Jiné doručení není považováno za řádné podání nabídky. 6 Požadavky na způsob zpracování nabídky 6.1 Nabídka bude obsahovat veškeré náležitosti požadované v této výzvě, bude zpracována v českém jazyce. Nabídka musí být podána v zalepené obálce s označením VZMR Uživatelské notebooky pro zónu MIS NEOTVÍRAT!. U adresy zadavatele bude připsáno k rukám Lenky Čermákové, vedoucí oddělní nákupu. 6.2 Nabídka bude vhodně spojena do jednoho pare a zajištěna proti manipulaci s jednotlivými listy. Veškeré části nabídky musí být kvalitně vytištěny, aby byly dobře čitelné. Žádný doklad nesmí obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. 6.3 Součástí nabídky bude její elektronický záznam ve formátu.pdf uložený na vhodném nosiči (např. CD). 6.4 Zadavatel doporučuje předložit nabídku v následující struktuře: a. identifikační a kontaktní údaje uchazeče, tj. jméno/název, sídlo/místo podnikání, kontaktní adresa, IČO, DIČ (bylo-li přiděleno), telefon, , fax, osoba oprávněná jednat jménem uchazeče (statutární orgán) a bankovní spojení s uvedením čísla účtu; b. doklady prokazující splnění kvalifikačních kritérií dle čl. 8 této výzvy; c. cenová nabídka dle čl. 7 této výzvy; d. doplněný návrh kupní smlouvy podepsaný oprávněnou osobou ze strany uchazeče; e. čestné prohlášení o tom, že uchazeč souhlasí se zadáním a podmínkami tohoto zadávacího řízení; f. garanci platnosti nabídky nejméně 3 měsíce; Strana 2 (celkem 6)

3 g. datum zpracování nabídky a podpis oprávněnou osobou uchazeče. 7 Požadavky na způsob zpracování ceny 7.1 Uchazeč předloží nabídkovou cenu v Kč bez DPH vyplněním nabídkové ceny a jednotkové ceny do odst. 3.1 návrhu Kupní smlouvy (viz příloha č. 2 této výzvy). 7.2 Zadavatel nepřipouští žádné podmínky, za nichž by mohlo dojít k překročení nabídkové ceny, tj. v průběhu plnění této veřejné zakázky malého rozsahu nelze zvýšit nabídkovou cenu, úpravy směrem dolů zadavatel připouští. 8 Požadavky na splnění kvalifikace Zadavatel požaduje prokázání této kvalifikace: a. Výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence prokazující oprávněnost podnikání v oblasti související s předmětem této veřejné zakázky malého rozsahu. Uchazeč prokáže splnění kvalifikačních předpokladů předložením kopie tohoto výpisu. b. Popisy zboží určeného k dodání. Uchazeč prokáže splnění kvalifikačního předpokladu předložením technického listu výrobku od výrobce nebo technického popisu, případně dalších dokladů, ze kterých musí jednoznačně vyplývat splnění veškerých požadavků stanovených zadavatelem v příloze č. 1 této výzvy. 9 Platební a obchodní podmínky: 9.1 Platební a obchodní podmínky jsou blíže specifikovány v návrhu Kupní smlouvy, který je přílohou č. 2 této výzvy (dále jen Smlouva ). Zadavatel nepřipouští uchazeči odchýlit se od platebních a obchodních podmínek vymezených v přiložené Smlouvě. 9.2 Uchazeč není oprávněn měnit či doplňovat jakékoliv části textu Smlouvy s výjimkou údajů, u nichž je možnost měnit či doplnit přímo uvedena (text zvýrazněný žlutě). V případě, že uchazeč nesplní podmínky pro zpracování Smlouvy, tj. změní části, jejichž změnu zadavatel výslovně neumožnil, nebo uvede údaje, které jsou v rozporu s požadavky zadavatele, nesplňuje nabídka zadávací podmínky a bude vyřazena. 10 Hodnocení nabídek 10.1 Hodnoceny budou nabídky, které splní veškeré požadavky zadavatele uvedené v této výzvě Hodnocení proběhne na základě ekonomické výhodnosti nabídky. Kritéria hodnocení jsou následující: Nejnižší nabídková cena váha 100 % 10.3 Nejlépe bude zadavatelem hodnocena nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Ostatní nabídky budou seřazeny od nabídky s nejnižší nabídkovou cenou po nabídku s nejvyšší nabídkovou cenou a určeno konečné pořadí nabídek. K plnění bude vyzván uchazeč s nejnižší nabídkovou cenou Uchazeč, jehož nabídka nesplní požadavky zadavatele, bude vyloučen. 11 Ostatní 11.1 Zadavatel si vyhrazuje právo tuto veřejnou zakázku malého rozsahu kdykoliv před podpisem smlouvy zrušit bez udání důvodu. Zaslané nabídky se nevracejí. Veškeré náklady na zpracování nabídky nese uchazeč Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. Uchazeč může předložit pouze jednu nabídku. Strana 3 (celkem 6)

4 11.3 Nedílnou součástí této výzvy k podání nabídky je následující příloha: Příloha č. 1 Minimální technické požadavky zadavatele Příloha č. 2 Návrh kupní smlouvy V Jenči dne Zpracovala: Lenka Čermáková, vedoucí oddělení nákupu Strana 4 (celkem 6)

5 Příloha č. 1 Minimální technické požadavky zadavatele Konfigurace nabízených zařízení pro univerzální uživatelskou kategorii (40 ks) musí tvořit jeden integrovaný celek kromě napájecího zdroje, nebo pokud není uvedeno jinak a musí splňovat následující minimální požadavky: 1) Nabízené zařízení musí být vybaveno: více jádrový procesor s min. dvěma plnohodnotnými jádry s integrovanou grafickou podporou a s funkční technologií optimalizace výkonu procesoru s řízením v reálném čase na úrovni jednotlivých jader (výkon jednotlivých jader si procesor řídí automaticky sám na HW úrovni, nezávisle na operačním systému) minimální zaručovaný výkon procesoru dle CPU Mark - Passmark : 4000 čipová sada (chipset) se zaručenou kompatibilitou s procesorem nainstalovaná operační paměť min. 8 GB pevný disk SSD o minimální velikosti 200 GB displej s antireflexní úpravou a velikostí úhlopříčky 12,5 13,5 s rozlišením Full HD (1920 x 1080) nebo vyšším baterie s předpokládanou minimální výdrží 6 hodin při standardní práci v Office prostředí ovládací prvek Touch Pad minimálně 2 konektory USB, z nichž minimálně jeden musí být typu USB 3.0 nebo vyšším konektor pro připojení externího monitoru vestavěný zvukový výstup a vestavěný mikrofon 2) Nabízené zařízení musí podporovat následující technologie: připojení k datové síti pomocí síťového adaptéru Ethernet LAN 10/100/1000 Mbit/s s automatickou detekcí rychlosti linky lze i formou příslušenství / redukcí, kdy konektor RJ45 není přímo součástí těla zařízení připojení k datové síti pomocí Wi-Fi s podporou a/b/g/n/ac vzdálenou instalaci operačního systému s využitím technologie WDS (Windows Deployment Services) BlueTooth min. ve verzi 3.0 připojení k dokovací stanici proprietárním konektorem (ne USB) 3) Z hlediska mechanického provedení musí zařízení splňovat: požadavky norem na ekologicky resp. energeticky šetrné výrobky vhodně řešené chlazení bez přehřívání při zachování nízké hlučnosti mechanické provedení se zaručenou dostatečnou pevností a odolností, splňující i požadavky na tzv. bussiness-rugged notebooky (klávesnice odolná proti polití, zvýšená odolnost zařízení při krátkodobém provozu v extrémních teplotních podmínkách nebo prašném prostředí, kostra zařízení vyrobená z materiálů zaručujících vysokou mechanickou pevnost) maximální hmotnost zařízení 1,4 kg včetně baterie 4) Součástí dodávky zařízení musí být: Licence na operační systém Windows 10 Professional CZ Záruční doba na zařízení min 3 roky Délka doby garance pozáručního servisu v ČR nejméně 5 let od data dodání V rámci záruky zaručená doba servisního zásahu nejpozději následující pracovní den od ohlášení závady (Next Bussines Day) Strana 5 (celkem 6)

6 Konfigurace nabízených zařízení pro administrátorskou konfiguraci (10 ks) musí tvořit jeden integrovaný celek kromě napájecího zdroje, nebo pokud není uvedeno jinak a musí splňovat následující minimální požadavky: 1) Nabízené zařízení musí být vybaveno: více jádrový procesor s min. dvěma plnohodnotnými jádry s integrovanou grafickou podporou a s funkční technologií optimalizace výkonu procesoru s řízením v reálném čase na úrovni jednotlivých jader (výkon jednotlivých jader si procesor řídí automaticky sám na HW úrovni, nezávisle na operačním systému) minimální zaručovaný výkon procesoru dle CPU Mark Passmark: 4200 čipová sada (chipset) se zaručenou kompatibilitou s procesorem nainstalovaná operační paměť min. 8 GB pevný disk SSD o minimální velikosti 400 GB displej s antireflexní úpravou a velikostí úhlopříčky 13,8 14,2 s rozlišením 2560 x 1440 pixelů nebo vyšším baterie s předpokládanou minimální výdrží 3 hodin při standardní práci v Office prostředí ovládací prvek Touch Pad minimálně 2 konektory USB, z nichž minimálně jeden musí být typu USB 3.0 nebo vyšším konektor pro připojení externího monitoru vestavěný zvukový výstup a vestavěný mikrofon 2) Nabízené zařízení musí podporovat následující technologie: připojení k datové síti pomocí síťového adaptéru Ethernet LAN 10/100/1000 Mbit/s s automatickou detekcí rychlosti linky lze i formou příslušenství / redukcí, kdy konektor RJ45 není přímo součástí těla zařízení připojení k datové síti pomocí Wi-Fi s podporou a/b/g/n/ac vzdálenou instalaci operačního systému s využitím technologie WDS (Windows Deployment Services) BlueTooth min. ve verzi 3.0 připojení k dokovací stanici proprietárním konektorem (ne USB) 3) Z hlediska mechanického provedení musí zařízení splňovat: požadavky norem na ekologicky resp. energeticky šetrné výrobky vhodně řešené chlazení bez přehřívání při zachování nízké hlučnosti mechanické provedení se zaručenou dostatečnou pevností a odolností, splňující i požadavky na tzv. bussiness-rugged notebooky (klávesnice odolná proti polití, zvýšená odolnost zařízení při krátkodobém provozu v extrémních teplotních podmínkách nebo prašném prostředí, kostra zařízení vyrobená z materiálů zaručujících vysokou mechanickou pevnost) maximální hmotnost zařízení 1,7 kg včetně baterie 4) Součástí dodávky zařízení musí být: licence na operační systém Windows 10 Professional CZ záruční doba na zařízení min 3 roky délka doby garance pozáručního servisu v ČR nejméně 5 let od data dodání v rámci záruky zaručená doba servisního zásahu nejpozději následující pracovní den od ohlášení závady (Next Bussines Day) Strana 6 (celkem 6)

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů značek koncernu VW Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Poskytování přístupu ke znalostní databázi nezávislých ICT analýz a souvisejících služeb Identifikace zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis a opravy automobilů zn. FORD 2015-2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové dodávky vizitek a razítek Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nájem motorových vozidel. Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Provádění oprav a údržby podlahových krytin Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Nástěnné obrazové kalendáře ŘLP ČR, s.p. pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Výběr poskytovatele SW aplikace umožňující kvantitativní hodnocení výkonnosti procesů integrovaného systému

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Provádění stavebně údržbových prací Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem: IČO zadavatele: 49710371

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Dodávka uživatelských notebooků v roce 2014 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Servis chladícího zařízení Uniflair Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ušití stejnokrojových součástí pro BPS v letech 2014-2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2017 a 2018 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky,

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Bezpečnostní výcvik a školení operátorů RTG Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software).

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka PC sestav (PC, monitor, software). Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Rámcové plnění vzdělávání Identifikace zadavatele: Řízení letového provozu České republiky, státní podnik (ŘLP

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzv k podání nbídky k prokázání kvlifikce pro VZ mlého rozshu Název veřejné zkázky: Servisní podpor NN zřízení LNS Brno Identifikce zdvtele: Zdvtel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup notebooku s příslušenstvím NIPEZ: 30213100-6 Přenosné počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikace PKI Monitor pro provoz

Více

Základní škola Jílové, okres Děčín, příspěvková

Základní škola Jílové, okres Děčín, příspěvková Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná v řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb. (dále i zákon ), o zadávání veřejných zakázek a dále v souladu se Směrnicí č. 1/2017 města Jílové a Městského úřadu Jílové

Více

Článek 1 Základní údaje

Článek 1 Základní údaje č. j. ZS6 796/2019 Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400, se sídlem Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek jako zadavatel vyhlašuje v souladu s ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek,

C Mgr. Petr Solich. Kontaktní osoba zadavatele: Tel , Pionýrů 2069, Frýdek Místek, Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. K PROJEKTU Aktivizace pedagogů SŠ obchodní v Českých Budějovicích prostřednictvím DVPP. Registrační číslo projektu:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. K PROJEKTU Aktivizace pedagogů SŠ obchodní v Českých Budějovicích prostřednictvím DVPP. Registrační číslo projektu: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PROJEKTU Aktivizace pedagogů SŠ obchodní v Českých Budějovicích prostřednictvím DVPP Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.06/04.0038 Název a číslo globálního grantu: CZ.1.07/1.3.06

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov

Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov Střední škola průmyslová, Krnov, příspěvková organizace Soukenická 21, 79401 Krnov IČ 008 46 279 ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Dodávka výpočetní techniky HW pro zlepšení výuky (OP Vzdělávání

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Dodávka zdravotnické techniky II. v rámci projektu - 75903 - Vybavení Kombinovaného zdravotně-sociálního zařízení v

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.02 /01.0186 Název projektu: Mladý člověk a svět práce Název zakázky: Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1171 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.43/01.0014 CZ.1.07/3.2.10/03.0036 Název projektu: Výzva k podání nabídek (2) (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Naše značka: pc1311 Vyřizuje: Gracík Datum: 22.11.2013 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Letové proužky BOCA Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Reklamní diáře pro rok 2015 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p.

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Systémová SW podpora pro aplikace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: CPV kód dle číselníku NIPEZ Číslo zakázky: Číslo jednací úkonu: Pořadové číslo úkonu: Nákup notebooku s příslušenstvím II 30213100-6

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek s názvem Dodávka dopravních automobilů pro

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka elektrického paletového vozíku ručně vedeného.

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka elektrického paletového vozíku ručně vedeného. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

ojetého užitkového vozidla.

ojetého užitkového vozidla. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona Č. 13712006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozděj ších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

PC Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

PC Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 2011-03 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3287 ZŠ Bulharská a peníze

Více

Dodávka síťových switchů

Dodávka síťových switchů č.j. 200/18 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO:

Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 IČO: Zadavatel: Městská část Praha 7 Úřad městské části Odbor investic a veřejných zakázek nábř. Kpt. Jaroše 1000 170 00 Praha 7 IČO: 00063754 Č.J.: MČ P7 036785/2018/OIVZ/TS VYŘIZUJE/TEL: Tereza Šípová/tel.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Název zakázky Počítačové vybavení pro projekt E-learningového studia pro bakalářské obory 1. LF UK. 2. Zadavatel 2.1 Základní údaje Název: Univerzita Karlova v Praze 1. lékařská

Více

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015

Výzva k podání nabídky. Dodávka PC sestav pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. č. VZMR 3/2015 Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Služby praní prádla pro objekty IATCC, TEB a LŠ Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.24/02.0065

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.24/02.0065 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikací systému IPT - záznam

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího)

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího) Příloha č. 1 kupní smlouvy (kupujícího) Upřesňující minimální HW konfigurace VZMR PC, NB a LCD V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor-Čekanice, Průběžná 116 Sídlem: Průběžná 116 3900 Tábor-Čekanice Zastoupený: Mgr. Hanou Dolejší IČ:

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Číslo zakázky: Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ust. 27 v návaznosti na ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel: MASO WEST s.r.o. Se sídlem Za Mototechnou 1619, 155 00 Praha IČ: 25237349 Tel.: 602 167 086 E-mail: kopacek@masowest.cz Adresa pro doručování:

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ

VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Praha 7 dne: 25.1. 2018 VÝZVA ZADAVATELE KE ZVEŘEJNĚNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Sběrný dvůr-město Krásná Hora nad Vltavou-technologická

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Nákup stolních počítačů a monitorů NIPEZ: 30213300-8 Stolní počítače Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Hotelový bezpečnostní zámkový systém NIPEZ: 4841000-5 Balík programů pro správu zařízení Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku s názvem Číslo veřejné zakázky dle evidence zadavatele: VZ 1061 Zadavatel: Povodí Odry, státní podnik Varenská 3101/49, Moravská Ostrava,

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel: Masarykova univerzita, Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 zastoupený Ing. Martinem Veselým, kvestorem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 9/2012 vydaného Radou města Přerova Název zakázky: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních pomůcek pro Základní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka gastro zařízení bufetu.

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka gastro zařízení bufetu. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka traktorové sekačky.

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka traktorové sekačky. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/870515 2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ

MĚSTO VELKÉ MEZIŘÍČÍ ODBOR SPRÁVNÍ Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 6/2013, o zadávání veřejných zakázek) Vážení, zamýšlíme zadat dle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Optické měřící zařízení Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,rekonstrukce střešní krytiny a fasády na adrese Uzavřená 10, Praha 8 - Kobylisy" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Otevřené řízení: Nákup 1 kusu mobilní laboratoře Čl. I. Identifikace zadavatele Název zadavatele: Česká republika - Generální ředitelství cel IČO zadavatele: 71214011 DIČO zadavatele

Více

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Výzva k podání nabídek vč. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky CPV veřejné zakázky zejména Pořízení kompostérů pro občany obce Libhošť Dodávky

Více

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů

Název veřejné zakázky Nákup mobilních telefonů Kontaktní osoba Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 Č. j.: SFZP 095204/2014 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Číslo zakázky: 22/2014 Datum: Název

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03

Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky. Hardware a software VZ_NBK_040_2018_03 Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více