Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, JUDr. Lucie Plochová Omluveni: Milan Horváth, Alena Matějková

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, JUDr. Lucie Plochová Omluveni: Milan Horváth, Alena Matějková"

Transkript

1 Zápis č. 22/ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období , konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, JUDr. Lucie Plochová Omluveni: Milan Horváth, Alena Matějková Z řad občanů: 7 Zahájení: hod. Program zasedání: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Hospodaření obce k Rozpočtové opatření 5. Nové jméno ulice - 6RD 6. Smlouva o zřízení věcného břemene 7. Pronájem bytu 8. Pronájem, prodej pozemků 9. Veřejné osvětlení návrh renovace 10. Různé a diskuse Starosta přivítal přítomné na veřejném zasedání zastupitelstva obce Lahošť. Konstatoval, že jednání zastupitelstvaje usnášeníschopné, přítomni 4 členové ze 7členného zastupitelstva. Zapisovatelka: Mgr. Dagmar Žbánková Ověřovatelé zápisu: Jan Halko Radka Marková 1. Starosta seznámil přítomné s programem zasedání zastupitelstva obce Lahošť. K programu nebyly vzneseny připomínky ani požadavek na doplnění. Návrh usnesení č.1i22/2013 ZO schvaluje program 22. zasedání zastupitelstva. Hlasování: 4 pro, O proti, O zdržel 2. Kontrola usnesení Přijatá usnesení z posledního jednání zastupitelstva byla splněna. K usnesení č. 4/21/2013 snížení podílu pohledávek navrhl starosta: 1/ Zúčtování opravných položek k pohledávkám bude provedeno dle platných účetních standardů k ve výkazu za III. čtvrtletí Provedení celkové inventury pohledávek a/ nevymahatelné pohledávky budou zastupitelstvu navrženy k odpisu do bl v termínu do budou na zbývající pohledávky vystaveny platební výměry, v případě již vystavených platebních výměrů bude přistoupeno k dalšímu vymáhání pohledávek ci kontrola vymáhání pohledávek bude prováděna čtvrtletně.

2 Návrh usnesení č. 2/22/2013 za schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu a k usnesení č.4/21/2013 navržena opatření s termíny. V průběhu projednávání tohoto bodu se v hod. dostavila JUDr. Lucie Plochová 3. Hospodaření obce k Zastupitele obdrželi přehled hospodaření obce k Příjmy za sledované období činily ,73 Kč, tj. 69,01 % upraveného rozpočtu. Rozhodující jsou zde daňové příjmy, které jsou k danému termínu naplňovány. Výdaje byly čerpány ve výši ,69 Kč, tj. 39,72%, a financování činí ,04 Kč. Hospodaření je přebytkové. Ve výdajových položkách bylo vyšší čerpání zejména u položek bytového hospodářství, zeleně a likvidace komunálního odpadu. Návrh usnesení Č. 3/22/2013 za schvaluje zprávu o hospodaření obce k Rozpočtové opatření Zastupitelé obdrželi návrh rozpočtového opatření Č. 5/2013, kde dochází ke korekci pouze ve výdajích. Paragraf 2212 se snižuje o částku 347 tis. Kč. Tato částka je promítnuta v navýšených paragrafech výdajů dle předloženého návrhu. Celková výše výdajů zůstává zachována. Návrh usnesení Č. 4/22/2013 za schvaluje předložený návrh rozpočtového opatření č.5/2013 při zachování celkových výdajů. 5. Nové jméno ulice lokalita 6RD S probíhající výstavbou RD je nutné určit název této nově vznikající ulice. Zastupitelé obdrželi návrh možných názvů ulice, proběhla rozprava, z které vyplynulo, že nejvhodnější název by byl název Polní ulice, a to vzhledem k místu, na kterém vzniká. Návrh usnesení Č. 5/22/2013 za schvaluje nový název ulice, pozemek p. Č. 108/31 k. ú. Lahošť, a to název Polní ulice. 6. Smlouva o zřízení věcného břemene Společnost GA Energo techník s.r.o., Plzeň-Bolevec-Orlík, Na Střílně AB, IČ zastupující ČEZ Distribuce, a.s. Děčín předložila návrh smlouvy o zřízení věcného břemene Č. IV NB/4 Lahošť, Příčná, lok. RD, KNN,p. p. č Jde o části pozemků p. Č. 133/18, 418 a 451 k. Ú. Lahošť - pozemky, které souvisí s novou výstavbou RD v Příčné ulici. Na uvedené pozemky byla usnesením Č. 5/9/2012 již schválena Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene Č. IV /005a. Jednorázová náhrada činí 2.000,- Kč. Návrh usnesení Č. 6/22/2013 za schvaluje Smlouvu o zřízení věcného břemene Č. IV NB/4, Lahošt', Příčná, lok. RD, knn, p. p. Č. 136/2 mezi obcí Lahošt' a ČEZ Distribuce,

3 a.s. Děčín, Děčín IV-Podmokly, Teplická 874/8, IČ zastoupenou společností GA Energo technik, s.r.o. se sídlem Plzeň-Bolevec-Orlík, Na Střílně AB, IČ Zastupitelstvo pověřuje starostu k podpisu smlouvy. 7. Pronájem bytu Vzhledem k uvolnění bytu č. 2, Švennova 31, Lahošť navrhl starosta zveřejnit záměr pronájmu na tento byt. Návrh usnesení č. 7/22/2013 ZO schvaluje zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr pronajmout byt č. 2, Švermova ul. 31, Lahošt'. 8. Pronájem pozemku Žádost o pronájem části pozemku p. Č. 55 a stavebního pozemku Č. 118 k. Ú. Lahošť předložil pan Miroslav Pavlík, bytem, Lahošť. Jde o pozemky neužívané a zaplevelené. Návrh usnesení č.8/22/2013 ZO schvaluje zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr pronájmu části pozemku p. č, 55 a stavební pozemek p. č. 118 k. ú. Lahošt' dle nákresu.. 9. Žádost o pronájem části pozemku p. Č. 5/1 k. Ú. Lahošť, část zahrady u domu Švermova 47, podala paní Monika Vostrá, bytem, Lahošť. Zahradu již dlouhodobě užívají. Záměr byl již zveřejněn na úřední desce. Návrh usnesení č. 9/22/2013 ZO schvaluje pronájem části pozemku p. č. 5/1 k. ú. Lahošt' o výměře 220m 2, dle nákresu, za cenu 0,50 Kč/m 2 a rok paní Monice Vostré, bytem, Lahošt'. Zastupitelstvo pověřuje starostu k podpisu nájemní smlouvy. 10. Svou žádost o pronájem části pozemku p. Č. 338/2 k. Ú. Lahošť podala paní Olga Cihlářová, bytem, Lahošť. Pozemek je veden v územním plánu jako zeleň, rekonstrukce vysoké zeleně. Návrh usnesení č. 10/22/2013 ZO neschvaluje záměr pronájmu části pozemku p. č. 338/2 k. ú. Lahošť. N avržené usnesení bylo schváleno 11. Koupě pozemku Žádost o koupi části pozemku p. Č. 47/2 k. ú. Lahošť podal pan František Dvomický, bytem, Lahošť. Původně schválená žádost o koupi byla revokována pro nesrovnalosti mezi užívaným pozemkem a pozemkem vykazovaným na katastru nemovitostí. Po projednání určili zastupitelé pozemek, který bude zveřejněn na úřední desce k prodeji. Návrh usnesení č. 11/22/2013 ZO schvaluje zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr prodat část pozemku p. č. 47/2 k. ú. Lahošt' dle nákresu.

4 12. Žádost o koupi části pozemku p.č. 47/2 k.ú. Lahošt' podali manželé Jan a Radka Vaňkátovi, bytem, Lahošt'. Žádají o koupi části pozemku dle nákresu o výměře cca 370 m 2. Manželé Hylských, za jejichž pozemkem se uvedená část nachází, s koupí souhlasí. Návrh usnesení č. 12/22/2013 ZO schvaluje zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr prodat část pozemku p. č. 47/2 k. ú. Lahošť dle nákresu. Hlasování: 5 pro, Oproti, Ozdržel 13. Zastupitele obdrželi nabídky zaslané společnostmi ČEZ Energetické služby s.r.o., Plzeň, Moderní technologie s.r.o., Kabelspoj s.r.o. a dále Enprospol s.r.o., Děčín, které nabízejí obnovu veřejného osvětlení obcím. Nabídky obsahují v návaznosti na výměnu i způsob financování. K dané problematice proběhla rozprava zastupitelů s tím, že se přiklonilo k nevyužití předložených nabídek a obnovu realizovat postupně z vlastních zdrojů. Návrh usnesení č. 13/22/2013 ZO ukládá starostovi provést celkové zhodnocení stávajícího stavu veřejného osvětlení obce a předložit návrh na jeho postupnou obnovu a fmancování do Hlasování: 5 pro, Oproti, Ozdržel 14. Různé Starosta na základě zpracovávané studie na úpravu veřejných prostranství předložil návrh na úpravu zeleně "u křížku" u zastávky na Teplice. Návrh vychází ze studie a zpracovala ho firma Kouzlo zahrady Teplice, cena činí ,05 Kč včetně DPH. Návrh usnesení č. 14/22/2013 ZO schvaluje provedení úpravy prostoru "u křížku" dle studie firmou Kouzlo zahrady Teplice za cenu ,05 Kč včetně DPH. Hlasování: 5 pro, Oproti, Ozdržel 15. Starosta dále informoval zastupitele o zpracovaném projektu na zateplení domu Č. 146 Na Vypichu. Náklad na zateplení zahrnující výměnu určitých oken, plášt', zateplení půdních a sklepních prostorů dle současných předpisů a norem činí 1.8 mil Kč. 16. Diskuse P. Bělohlávková - požadavek dalších (nových) vaků na trávu, ty staré se i při šetrném zacházení už trhaj í Starosta - budou objednané nové vaky P. Bělohlávková - je nový přechod li prodejny v obci. Bude i na hlavní silnici? Starosta - je hotový projekt týkající se hlavní silnice, realizace 'bude probíhat po částech podle dostupných finančních prostředků (celková částka se pohybuje kolem 5 mil Kč) P. Klabochová - je smlouva s Městskou policií Košt'any? Je třeba, aby měřili rychlost častěji a hlavně v odpoledních hodinách Starosta - činnost MP Košt'any na území obce probíhá na základě smlouvy uzavřené v květnu 2013, měří se v různých denních hodinách P. Klabochová - jaký je výsledek ankety týkající se popelnic u řadových RD na Vypichu? Bude sběrný dvůr?

5 Starosta - o popelnice požádalo 8 majitelů, výměna bude provedena během září; finanční nároky na zřízení sběrného dvora jsou pro nás zatím příliš vysoké, zjistí se možnosti uzavření smlouvy se společností provozující sběrné místo na Kamenném Pahorku P. Bělohlávková - problém odkládání bioodpadu (větve apod.) na místě, kde stávají kontejnery, bez ohledu na to, zda tam jsou, či ne Starosta - některým občanům je jedno, že tam žádný kontejner není; pracovníci VPP to musí uklízet P. Horváthová - co bude s výklenkovou kaplí s Janem Nepomuckým? Starosta - stále se jedná o odkoupení pozemku, na němž se kaple nachází (zatím bezvýsledně), obec nemůže investovat do památky, která není její P. Horváthová - pozemek s malými topoly směrem na Jeníkov je zarostlý, chmýří je všude Starosta - pozemek je v katastru Jeníkova, jednání je na tamním starostovi P. Dittrichová - je třeba obnovit cedule na domech s názvy ulic Starosta - bude během září - října P. Klabochová - ceduli s označením ulice by bylo třeba dát i na druhý konec Vypichu (trafostanice, rodinné domy) Starosta - bude zajištěno P. Klabochová - při výjezdu z Vypichu na hlavní silnici není žádná dopravní značka (přednost v jízdě) Starosta - osloví dopravní policii Ukončení: Zapsala: 18,45 hod. Mgr. Dagmar Žbánková Ověřovatelé: Jan Halko Radka Marková Starosta: Ing. Milan Fábera

6 Výpis z usnesení ze zápisu č. 22/ zjednání zastupitelstva obce Lahošť pro volební období ze dne I. Schvaluje Usnesení č.1/22/20 13: program 22. zasedání zastupitelstva Usnesení č.2/22/2013: kontrolu usnesení z minulého zápisu a k usnesení č.4/ navržená opatření s termíny. Usnesení č.3/22/2013: zprávu o hospodaření obce k Usnesení č.4/22/2013: předložený návrh rozpočtového opatření č.5/2013 při zachování celkových výdajů. Usnesení č.5/22/2013: nový název ulice, pozemek p.č. 108/31 k.ú. Lahošť a to název Polní ulice. Usnesení č.6/22/2013: Smlouvu o zřízení věcného břemene č. IV NB/4, Lahošť, Příčná, lok. RD, knn, ppč. 136/2 mezi obcí Lahošť a ČEZ Distribuce, a.s. Děčín, Děčín IV-Podmokly, Teplická 874/8, IČ zastoupenou společností GA Energo technik, s.r.o. se sídlem Plzeň-Bolevec-Orlík, Na Střílně AB, IČ Zastupitelstvo pověřuje starostu k podpisu smlouvy. Usnesení č.7/22/2013: zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr pronajmout byt č.2, Švermova ul. 31, Lahošť. Usnesení č.8/22/2013: zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr pronájmu části pozemku p.č. 55 a stavební pozemek p.č. 118 k.ú. Lahošť dle nákresu. Usnesení č.9/22/2013: pronájem části pozemku p.č. 5/1 k.ú. Lahošť o výměře 220m 2, dle nákresu za cenu 0,50 Kč/m 2 a rok paní Monice Vostré, bytem, Lahošť. Zastupitelstvo pověřuje starostu k podpisu nájemní smlouvy. Usnesení č.11122/2013: zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr prodat část pozemku p.č. 47/2 k.ú. Lahošť dle nákresu. Usnesení č.12/22/2013: zveřejnit na úřední desce po dobu 15 dnů záměr prodat část pozemku p.č. 47/2 k.ú. Lahošť dle nákresu. U snesení č.14/22/20 13: provedení úpravy prostoru" u křížku" dle studie firmou Kouzlo zahrady Teplice za cenu ,05 Kč včetně DPH. II. neschvaluje Usnesení č. 10/22/2013: záměr pronájmu části pozemku p.č. 338/2 k.ú. Lahošť. III. ukládá Usnesení č. 13/22/2013: starostovi provést celkové zhodnocení stávajícího stavu veřejného osvětlení obce a předložit návrh na jeho postupnou obnovu a financování do Ověřovatelé zápisu: Starosta: Jan Halko RadkaMarková Ing. Milan Fábera

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod.

Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Radka Marková, Mgr. Dagmar Žbánková, Milan Horváth, JUDr. Lucie Plochová přítomna od 17,05 hod. Zápis č.18/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 13.3.2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek Zápis Č. 6/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 29. 4. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr.

Více

Přítomni: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Mgr. Dagmar Žbánková, JUDr. Lucie Plochová, Radka Marková Omluven: Milan Horváth

Přítomni: Jan Halko, Ing. Milan Fábera, Mgr. Dagmar Žbánková, JUDr. Lucie Plochová, Radka Marková Omluven: Milan Horváth Zápis č. 27/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 15. 4. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Jan Halko, Ing. Milan

Více

Z řad občanů: 11. Zahájení: hod. Program zasedání: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení. 3. Návrh rozpočtuobce Lahošť na rok 2015

Z řad občanů: 11. Zahájení: hod. Program zasedání: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení. 3. Návrh rozpočtuobce Lahošť na rok 2015 Zápis č. 2/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 25.11.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Ing. Milan Fábera, Emil

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 129/2011, konaného

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 27. 1. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing.

Zápis č. 6/2014. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková, JUDr. Marek Starý, Ladislav Vejvoda, Josef Šitta, Miroslav Herink, Ing. 1 Zápis č. 6/2014 z VI. volebního období zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice z veřejného zasedání konaného dne 25.9.2014 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, Lenka Syblíková,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ)

26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) Zápis č. 26 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 13. 4. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1

Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Čj: Prv 1/17 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 1 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 13. 3. 2017 ve 20:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 11. jednání zastupitelstva Obce Droužkovice, konaného dne:

Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S. z 11. jednání zastupitelstva Obce Droužkovice, konaného dne: Obecní úřad v Droužkovicích Z Á P I S z 11. jednání zastupitelstva Obce Droužkovice, konaného dne: 30. 05. 2016 Místo konání: Termín: Přítomno: Nepřítomni: Jednání řídil: zasedací místnost Obecního úřadu

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Plnění minulého usnesení

Plnění minulého usnesení Z á p i s z 13. jednání Zastupitelstva Obce Telnice konaného dne 19.12.2011 od 17.00 hodin ve velké zasedací místnosti Obecní radnice ========================================================= Jednání zastupitelstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 6/2015 KONANÉHO DNE 4.12.2015 Datum a čas konání: 4.12.2015 18.00 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 37. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 20.12.2013 od 18.30 hodin do 19.20 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Vilém Dorn, Mgr.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Obec Hospříz * * * * * *

Obec Hospříz * * * * * * Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/607/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 21.09.2018 Z á p i s z 27. zasedání

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Přítornni: Miroslav Nedrda, Luboš Luňáček, ing. Jana Nedrdová, Dagmar Crníralová, Milan Fanta

Přítornni: Miroslav Nedrda, Luboš Luňáček, ing. Jana Nedrdová, Dagmar Crníralová, Milan Fanta OBEC KOROZLUKY Zápis z 5. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Korozluky, které se uskutečnilo dne 16. března 2015 od 19.00 hodin na obecním úřadě v Korozlukách Přítornni: Miroslav Nedrda, Luboš Luňáček,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Emil Sadílek, Petr Janoušek Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Jakub Holý

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Emil Sadílek, Petr Janoušek Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Jakub Holý Zápis č. 8/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 4. 8. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Emil

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mutěnín konaného dne 25. 6. 2015 Přítomni: 6 členů zastupitelstva ze 7: Čestmír Šlajs- starosta, Ing. Jaroslav Vitoň - místostarosta, Ing. Josef Pešava, Ing.

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S ze 42. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 30.5.2014 od 19.00 hodin do 19.39 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno.

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno. Zápis č. 3/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 23. dubna 2019 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Zbyněk Slezák, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel., fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 140/2012, konaného

Více

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 11.8.2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Zapisovatelka: Předkladatel návrhů usnesení : Ověřovatelé zápisu

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 11-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 07. 11. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č.5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 16. 12. 2014 v 17.00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína

Z á p i s. z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína Z á p i s z 11. zasedání Zastupitelstva městyse, které se konalo dne 11. 5. 2016 od 17:00 hod. na Úřadě městyse Slavětína pozn. zveřejněna je verze dokumentu upravená z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 4. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený.

Pan Mikmek konstatoval, že zápis z minulého zasedání byl po projednání oběma ověřovateli podepsán a je tedy pokládán za schválený. Zápis z 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatinice, které se konalo ve čtvrtek 26.7.2018 od 18,00 hod. Zasedací místnost Obecního úřadu Slatinice Přítomno: 10 zastupitelů (viz. prezenční listina).

Více