U s n e s e n í. z 6. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U s n e s e n í. z 6. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne"

Transkript

1 U s n e s e n í z 6. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne Usnesení č. 95/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 6. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 96/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce dne Usnesení č. 97/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby neschvaluje podání žaloby obcí Zbizuby o určení práva služebnosti cesty - vydržení práva věcného břemene k části pozemku parcela č. KN st. 146 a části pozemku parcela č. KN st. 1/1 v katastrálním území Vlková. Usnesení č. 98/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby neschvaluje zrušení svého usnesení č. 74/2015 ze dne Usnesení č. 99/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby souhlasí s bezplatným uložením suti na části pozemku parcela č. KN 1427 v katastrálním území Vlková paní Jitkou Kučerovou, Praha 4, do doby než jej od obce odkoupí. Usnesení č. 100/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby nesouhlasí s užíváním polní cesty na pozemcích parcela č. PK 1512, č. KN 1512 a č. PK 1511 v katastrálním území Zbizuby společností ZAS Zbizuby, a.s., se sídlem Zbizuby č. p. 16, Uhlířské Janovice, která bude vyzvána k ukončení užívání a k fyzickému předání předmětných pozemků obci Zbizuby do , neboť tyto pozemky nemá od obce v nájmu. Polní cestu na pozemcích parcela č. PK 1512, č. KN 1512 a č. PK 1511 v katastrálním území Zbizuby budou oprávněni i nadále užívat všichni vlastníci a uživatelé lesů s tím, že ji budou tito společně udržovat, neboť slouží k zpřístupnění jejich nemovitostí. Usnesení č. 101/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje dodatek č. 3 k nájemní smlouvě č. 902 ze dne , uzavřené mezi obcí Zbizuby a ZAS Zbizuby, a.s., se sídlem Zbizuby č. p. 16, Uhlířské Janovice.

2 Usnesení č. 102/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby souhlasí se stavebními úpravami bytu v obecním bytovém domě v Makoluskách, spočívajícími ve zprovoznění komína, které zajistí nájemce tohoto bytu pan Petr Červenka na vlastní náklady s tím, že před uvedením komína do provozu předá na Obecní úřad Zbizuby revizní zprávu. Usnesení č. 103/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby souhlasí a) s tím, že zakázka Komunikace na části pozemků parc. č. PK 959 a 961 v obci Zbizuby s asfaltovým povrchem bude zhotovena firmou Jan Březina, Červené Pečky, Bohouňovice I 28, Kolín, b) s pokácením 1 smrku o obvodu kmene 170 cm ve výšce 130 cm nad zemí, rostoucího na pozemku parcela č. KN 1010/3 v katastrálním území Zbizuby, z důvodu jeho špatného zdravotního stavu, c) se stavebními úpravami zasedací místnosti v Kulturním domě ve Zbizubech, spočívajícími ve výměně 1 okna za 1 vchodové dveře, zhotovení chodby, 2 WC a úklidové místnosti, d) s přidělením bytu v obecním bytovém domě ve Zbizubech včetně 1/7 vrtané neveřejné domovní studny na pozemku parcela č. KN 1010/3 v katastrálním území Zbizuby, z níž je tento objekt zásobován vodou a části pozemku parcela č. KN 1010/2 v katastrálním území Zbizuby, označené písm. B, která je součástí obecního bytového domu, slečně Simoně Gareisové, Vranice. Usnesení č. 104/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby ruší své usnesení č. 17/2014 ze dne Usnesení č. 105/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje prodejní cenu stávajících obecních pozemků určených pro stavbu k trvalému bydlení ve výši 55,- Kč za 1 m2, k níž budou připočteny veškeré náklady spojené s prodejem za splnění těchto podmínek: 1. Obec Zbizuby bude mít na odprodaný pozemek věcné právo předkupní a věcné právo zpětné koupě. Předkupní právo a právo zpětné koupě k tomuto pozemku zanikne buď předložením souhlasu Stavebního úřadu s užíváním stavby rodinného domu na předmětném pozemku, kdy návrh na výmaz předkupního práva a výhrady práva zpětné koupě pro obec Zbizuby provede Katastrální úřad na žádost vlastníka pozemku se souhlasem obce, anebo dohodou o zrušení věcného práva předkupního a věcného práva zpětné koupě pro obec Zbizuby, s tím, že vlastník pozemku uhradí obci výdaje související se sepsáním dohody o zrušení těchto práv a správní poplatek za podání návrhu na jejich výmaz vkladem z katastru nemovitostí.

3 2. Vlastník pozemku je povinen do 2 let ode dne sepsání kupní smlouvy zahájit na daném pozemku stavbu rodinného domu k trvalému bydlení v souladu s vydaným územním souhlasem s umístěním a provedením stavby a tuto stavbu do 5 let ode dne jeho vydání dokončit, což bude doloženo souhlasem s užíváním stavby rodinného domu na předmětném pozemku. Zahájení stavby spočívá ve vybudování alespoň prvního nadzemního podlaží. Nebude-li stavba dokončena v daném termínu, zaplatí vlastník nemovitosti za každý započatý rok obci Zbizuby smluvní pokutu ve výši ,- Kč. 3. Vlastník nově vybudovaného rodinného domu na předmětném pozemku je povinen se do tohoto přihlásit k trvalému pobytu do 60-ti dnů ode dne vydání souhlasu s užíváním stavby rodinného domu a zůstat zde přihlášen k trvalému pobytu minimálně po dobu 10-ti let. Nebude-li vlastník do nově vybudovaného rodinného domu na předmětném pozemku přihlášen k trvalému pobytu v daném termínu, zaplatí obci Zbizuby smluvní pokutu ve výši ,- Kč do 60 dnů ode dne nesplnění. Zaplacením této pokuty zanikne vlastníkovi povinnost přihlásit se do předmětného rodinného domu k trvalému pobytu. Odhlásí-li se vlastník z nově vybudovaného rodinného domu na předmětném pozemku z trvalého pobytu v průběhu 10-ti let, zaplatí obci Zbizuby smluvní pokutu ve výši ,- Kč za každý rok nesplnění, a to do 60 dnů ode dne jeho odhlášení. 4. Pokud vlastník na předmětném pozemku nezahájí stavbu rodinného domu k trvalému bydlení v daném termínu a na tomto pozemku nebude zhotovena jiná stavba (oplocení, studna apod.), odprodá do 60-ti dnů po jeho uplynutí pozemek zpět obci Zbizuby za cenu tutéž, uhradí výdaje související se sepsáním smlouvy a správní poplatek za podání návrhu na vklad práva do katastru nemovitostí. 5. Pokud by z podnětu vlastníka nebyla stavba na tomto pozemku stavbou rodinného domu pro trvalé bydlení (změna stavby na chatu apod.), je povinen uhradit obci Zbizuby náhradu za předmětný ve výši 95,- Kč za 1 m2, a to do 60 dnů po uplynutí daného termínu. Poté bude na žádost vlastníka zrušeno věcné právo předkupní a právo zpětné koupě pro obec Zbizuby, s tím, že vlastník pozemku uhradí obci výdaje související se sepsáním dohody o zrušení těchto práv a správní poplatek za podání návrhu na jejich výmaz vkladem z katastru nemovitostí. 6. Pokud by vlastník v daném termínu na předmětném pozemku provedl jinou stavbu (oplocení, studna apod.), než stavbu rodinného domu k trvalému bydlení, je povinen uhradit obci Zbizuby náhradu za předmětný ve výši 95,- Kč za 1 m2, a to do 60 dnů po uplynutí tohoto termínu, pokud nebude mít obec zájem pozemek odkoupit zpět i s touto stavbou. Bude-li mít obec zájem odkoupit zpět pozemek s případnou stavbou, bude její prodejní cena stanovena dohodou nebo znaleckým posudkem a pozemek bude obcí Zbizuby odkoupen za cenu tutéž. Vlastník pozemku uhradí výdaje související se sepsáním smlouvy a správní poplatek za podání návrhu na vklad práva do katastru nemovitostí.

4 Nebude-li mít obec zájem odkoupit zpět pozemek s případnou stavbou bude zrušeno věcné právo předkupní a právo zpětné koupě pro obec Zbizuby, s tím, že vlastník pozemku společně s doplatkem kupní ceny za předmětnou nemovitost uhradí obci výdaje související se sepsáním dohody o zrušení těchto práv a správní poplatek za podání návrhu na jejich výmaz vkladem z katastru nemovitostí. 7. Pokud by se ode dne převodu pozemku z obce Zbizuby na nového vlastníka, tento stal předmětem soudních sporů, konkurzního či insolvenčního řízení, nebo předmětem soudního výkonu rozhodnutí či exekuce, nebo pokud by měl vlastník pozemku vůči územním finančním orgánům ČR finanční závazky po lhůtě splatnosti, zejména pak daňové nedoplatky, které by mohly vést ke zřízení zástavního práva k předmětnému pozemku rozhodnutím příslušného územního finančního orgánu, nebo by bylo proti němu vedeno anebo zahájeno soudní řízení nebo exekuční řízení k výkonu rozhodnutí prodejem předmětného pozemku či zřízením soudcovského zástavního práva k danému pozemku, uhradí vlastník pozemku obci Zbizuby náhradu za předmětný ve výši 95,- Kč za 1 m2, a to do 60 dnů ode dne zjištění těchto skutečností. 8. Nebude-li vlastník pozemku schopen splnit dané podmínky ze závažných důvodů, může požádat obec Zbizuby o jejich zrušení s návrhem, že jí uhradí náhradu za předmětný ve výši 95,- Kč za 1 m2. Obec Zbizuby bude mít i nadále na odprodaný pozemek věcné právo předkupní a věcné právo zpětné koupě. Předkupní právo a právo zpětné koupě k tomuto pozemku zanikne buď předložením souhlasu Stavebního úřadu s užíváním stavby rodinného domu na předmětném pozemku, kdy návrh na výmaz předkupního práva a výhrady práva zpětné koupě pro obec Zbizuby provede Katastrální úřad na žádost vlastníka pozemku se souhlasem obce, anebo dohodou o zrušení věcného práva předkupního a věcného práva zpětné koupě pro obec Zbizuby, s tím, že vlastník pozemku uhradí obci výdaje související se sepsáním dohody o zrušení těchto práv a správní poplatek za podání návrhu na jejich výmaz vkladem z katastru nemovitostí. Usnesení č. 106/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby bere na vědomí odstoupení pana Petra Brýla, Kutná Hora, od koupě pozemku parcela č. KN 1029/12 o výměře 1248 m2 v katastrálním území Zbizuby na stavbu rodinného domu k trvalému bydlení Usnesení č. 107/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje nákup pozemku označeného jako díl c o výměře 9 m2, odděleného geometrickým plánem č /2015 z parcely č. KN 670/2 v katastrálním území Zbizuby, části obce Koblasko, od pana Jana Pecha, Praha Libeň, za cenu 50,- Kč za 1 m2 s tím, že obec uhradí veškeré náklady spojené nabytím této nemovitosti.

5 Usnesení č. 108/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby souhlasí s vydáním záměru na prodej pozemků parcela č. KN 1532/4 o výměře 46 m2 a parcela č. KN 1532/5 o výměře 25 m2, oddělených geometrickým plánem č /2015 z parcely č. KN 1532/1 v katastrálním území Zbizuby, části obce Koblasko, které sousedí s pozemkem parcela č. KN st. 121, využívaným pro rekreační účely, za minimální cenu 150,- Kč za 1 m2, k níž budou připočteny veškeré náklady spojené s prodejem. Usnesení č. 109/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje změny, které budou doplněny do zadání změny č. 3 územního plánu obce Zbizuby. Usnesení č. 110/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby projednalo základní rámec rozpočtu na rok 2016 a ukládá starostce a účetní vypracovat návrh rozpočtu obce Zbizuby na rok Usnesení č. 111/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje cenu 1.500,- Kč bez DPH pro právnické osoby a fyzické osoby oprávněné k podnikání, které při nakládání s jimi vyprodukovaným odpadem, jenž má podle katalogu odpadů charakter odpadu komunálního, budou v období od do využívat systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu, vznikajícího na území obce Zbizuby, v souladu s platnou obecně závaznou vyhláškou obce Zbizuby o nakládání s komunálním a se stavebním odpadem, vznikajícím na území obce Zbizuby. Tato cena mimo jiné zahrnuje pravidelný odvoz odpadu 1 x za 14 dní ze 4 kusů popelnic o objemu litrů nebo ze 2 kusů popelnic o objemu 240 litrů. Usnesení č. 112/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje místní poplatek za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů, vznikajících na území obce Zbizuby, v roce 2016: ve výši 550,- Kč pro a) fyzickou osobu, 1. která má v obci trvalý pobyt, 2. které byl podle zákona upravujícího pobyt cizinců na území České republiky povolen trvalý pobyt nebo přechodný pobyt na dobu delší než 90 dnů, 3. která podle zákona upravujícího pobyt cizinců na území České republiky pobývá na území České republiky přechodně po dobu delší 3 měsíců, 4. které byla udělena mezinárodní ochrana podle zákona upravujícího azyl nebo dočasná ochrana podle zákona upravujícího dočasnou ochranu cizinců

6 ve výši 700,- Kč pro b) fyzickou osobu, která má ve vlastnictví stavbu určenou k individuální rekreaci, byt nebo rodinný dům, ve kterých není hlášena k pobytu žádná fyzická osoba. Usnesení č. 113/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje změnu obecně závazné vyhlášky obce Zbizuby č. 3/2010 o místních poplatcích část II. poplatek ze psů čl. 5 - sazba poplatku za kalendářní rok činí za každého psa 100,- Kč. Usnesení č. 114/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby bere na vědomí zprávu o hospodaření obce Zbizuby k bez výhrad. Usnesení č. 115/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č. 06/2015 ze dne , uzavřené mezi obcí Zbizuby a společností VPK Suchý, s.r.o., se sídlem Komenského nám. 135, Zásmuky, na provedení víceprací na stavbě Zbizuby Kanalizace a ČOV 1. etapa v celkové částce ,- Kč včetně DPH a prodloužení termínu k dokončení díla do Usnesení č. 116/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje rozpočtové opatření č. 4 změny rozpočtu obce Zbizuby roku Usnesení č. 117/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby neschvaluje prezentaci obce Zbizuby v ručně malované mapě regionu Kutnohorsko. Usnesení č. 118/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje prodej folie ARALEP za cenu 100,- Kč bez DPH za 1 kus a odprodej demontovaného zábradlí a sloupů veřejného osvětlení ve Vlkové za cenu 2,- Kč bez DPH za 1 kg. Usnesení č. 119/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby souhlasí s přihlášením k trvalému pobytu paní Markéty Danišové, nar. 1978, do bytu v obecním bytovém domě v Makoluskách.

7 Ve Zbizubech dne Místostarosta: Malý Petr Starostka: Buriánková Helena (Toto usnesení je upraveno z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění).

U s n e s e n í. z 2. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby konaného dne 11.12.2014.

U s n e s e n í. z 2. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby konaného dne 11.12.2014. U s n e s e n í z 2. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby konaného dne 11.12.2014. Usnesení č. 12/2014 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 13/2014

Více

U s n e s e n í. z 11. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne

U s n e s e n í. z 11. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne U s n e s e n í z 11. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 15.12.2016. Usnesení č. 207/2016 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 11. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 208/2016

Více

U s n e s e n í. z 10. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne

U s n e s e n í. z 10. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne U s n e s e n í z 10. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 15.9.2016. Usnesení č. 183/2016 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 10. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 184/2016

Více

U s n e s e n í. z 15. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne

U s n e s e n í. z 15. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne U s n e s e n í z 15. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 14.12.2017. Usnesení č. 293/2017 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 15. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 294/2017

Více

U s n e s e n í. z 5. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 25.6.2015.

U s n e s e n í. z 5. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 25.6.2015. U s n e s e n í z 5. zasedání zastupitelstva obce Zbizuby, konaného dne 25.6.2015. Usnesení č. 70/2015 Zastupitelstvo obce Zbizuby schvaluje program 5. zasedání zastupitelstva obce. Usnesení č. 71/2015

Více

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z jedenáctého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 12. 11. 2007 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 172 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 14. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.12.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 694. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o činnosti Vak - Vodovody

Více

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015

Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 Zastupitelstvo města Slatiňany Usnesení č. 4/2015 ze 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 15. dubna 2015 45/4/2015/ZMS schválilo program 4. zasedání zastupitelstva města Slatiňany ve znění

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 16. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 20.4.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 766. Zastupitelstvo města bere

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhodruhého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 03.11.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 411 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC Babice Obecně závazná vyhláška č. 2 / 2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Babice se

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne Zastupitelstvo města -1- Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 8.2.2016 Zastupitelstvo města 11/216 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE DBS města Písku V Písku dne: 12.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový vzor Smlouvy o převodu vlastnictví jednotky Kupní smlouvy NÁVRH USNESENÍ

Více

Obecně závazná vyhláška města Sedlice č. 1 / 2012 o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška města Sedlice č. 1 / 2012 o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška města Sedlice č. 1 / 2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo města Sedlice se na svém zasedání dne 21. listopadu 2012, usnesením číslo 179/2012, usneslo vydat na základě 14, odst.

Více

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků

Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Směrnice č. 2/2013 Zastupitelstva města Vlašimi Z á s a d y prodeje bytů v majetku města Vlašimi, které nebyly dosud prodány podle Směrnice č. 2/2011, ve znění pozdějších změn a doplňků Zastupitelstvo

Více

O B E C N O V O S E D L Y

O B E C N O V O S E D L Y O B E C N O V O S E D L Y O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A č. 1/2019 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů.

Více

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. 2. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

Pravidla Zastupitelstva Zádveřice - Raková

Pravidla Zastupitelstva Zádveřice - Raková Pravidla Zastupitelstva Zádveřice - Raková Pravidla pro prodej bytových a nebytových jednotek v obytných domech, rodinných domů a jejich podílů na nemovitostech v majetku obce Zádveřice-Raková Usnesení

Více

Usnesení č.913/zm/2006

Usnesení č.913/zm/2006 U s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Strakonice konaného dne 26.4. 2006 ve velké zasedací místnosti v budově MěÚ Strakonice - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Město Hostinné Zastupitelstvo města

Město Hostinné Zastupitelstvo města Město Hostinné Zastupitelstvo města Obecně závazná vyhláška č. 4/2017, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo

Více

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.9.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 599. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Kupkovo nám. 247, Opočno tel.č.: U S N E S E N Í. 25. zasedání Zastupitelstva města Opočna

Kupkovo nám. 247, Opočno tel.č.: U S N E S E N Í. 25. zasedání Zastupitelstva města Opočna Město Opočno Kupkovo nám. 247, 517 73 Opočno tel.č.: 494 668 331 e-mail: podatelna@mu.opocno.cz U S N E S E N Í 25. zasedání Zastupitelstva města Opočna konané dne 3. 9. 2018 v Kodymův národní dům Opočno

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAVI Č.

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAVI Č. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAVI Č. 4/2017, O MÍSTNÍM POPLATKU ZA PROVOZ SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ. Zastupitelstvo města Čáslavi

Více

Zastupitelstvo městyse souhlasí a schvaluje:

Zastupitelstvo městyse souhlasí a schvaluje: Usnesení ze 7. jednání Zastupitelstva městyse Svitávka konaného 3. 12. 2007 v 18.00 hod. v malém sále úřadu Zastupitelstvo městyse souhlasí a schvaluje: Ad 1) Ad 3) Ad 5) Ad 6) Program jednání zastupitelstva

Více

ZM USNESENÍ. z 8. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM USNESENÍ. z 8. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Spis. zn.: 31719/2015 č. j.: 31722/2015 USNESENÍ z 8. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 23. 4. 2015 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátéhotřetího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 19.06.2006 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 659 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze

Více

Zásady postupu při prodeji bytů a bytových domů v majetku Města Horažďovice pro 2. etapu prodeje

Zásady postupu při prodeji bytů a bytových domů v majetku Města Horažďovice pro 2. etapu prodeje Zásady postupu při prodeji bytů a bytových domů v majetku Města Horažďovice pro. etapu prodeje Zastupitelstvo města Horažďovice schválilo svým usnesením č. 15. dne 19.05.014 tyto Zásady postupu při prodeji

Více

Obec SVOR IČO OO Svor 195. tel.: , mobil 725 O71 177,

Obec SVOR IČO OO Svor 195. tel.: , mobil 725 O71 177, Obec SVOR IČO OO261009 ------------------------------------------------------------------ 471 51 Svor 195 tel.: 487 751 522, mobil 725 O71 177, e-mail: ou.svor@quick.cz Směrnice č. 1/2011 k prodeji a oceňování

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Zásady prodeje bytů a nebytových prostorů včetně pozemků z majetku města Znojma

Zásady prodeje bytů a nebytových prostorů včetně pozemků z majetku města Znojma Zásady prodeje bytů a nebytových prostorů včetně pozemků z majetku města Znojma Zastupitelstvo města Znojma se na svém zasedání konaném dne 16. 6. 2011 usnesením č. 31/2011, bodem č. 1322 usneslo vydat

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Obecná ustanovení

I. Úvodní ustanovení. II. Obecná ustanovení Opatření obce č. 4/2010 Prodej bytů a domů z majetku Města Krnova ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I. Úvodní ustanovení 1.

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE Obec : Džbánice Adresa : Džbánice 50, 671 71 Hostěradice IČ : 00600334 Směrnici zpracoval : Roman Suttr - starosta

Více

Město Velké Bílovice PSČ , okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ , okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav U s n e s e n í z 13. zasedání Zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 23. listopadu 2016 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích

Více

U S N E S E N Í. z 27. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, konaného. dne (Usnesení č. 27/94 27/119)

U S N E S E N Í. z 27. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, konaného. dne (Usnesení č. 27/94 27/119) U S N E S E N Í z 27. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, konaného dne 14. 12. 2009. (Usnesení č. 27/94 27/119) Toto usnesení je upraveno podle zákona 101/2000 - zákon o ochraně osobních údajů. Zastupitelstvo

Více

Zásady prodeje bytů a nebytových prostorů včetně pozemků z majetku města Znojma

Zásady prodeje bytů a nebytových prostorů včetně pozemků z majetku města Znojma Zásady prodeje bytů a nebytových prostorů včetně pozemků z majetku města Znojma Zastupitelstvo města Znojma se na svém zasedání konaném dne 16. 6. 2011 usnesením č. 31/2011, bodem č. 1322 usneslo vydat

Více

OBEC LIBOCHOVANY. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) v rozvojové lokalitě obce Libochovany. /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla )

OBEC LIBOCHOVANY. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) v rozvojové lokalitě obce Libochovany. /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) OBEC LIBOCHOVANY Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) v rozvojové lokalitě obce Libochovany /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) PREAMBULE Tato Pravidla jsou zpracována pro jednotný postup

Více

UZ04/21/2017 Z/05/2017

UZ04/21/2017 Z/05/2017 USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 12. prosince 2017 v 16 hodin v malém sále Městského zařízení Uničov, Moravské nám. 1143 UZ01/21/2017 Schválení programu 21. zasedání

Více

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice

Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Město Mikulášovice Zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku města Mikulášovice Část I. Čl. 1 Městské zastupitelstvo vydává zásady pro pronájem pozemků a odprodej nemovitostí z majetku

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č.

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 3/2014, O MÍSTNÍM POPLATKU ZA PROVOZ SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ. Zastupitelstvo města Čáslavi na základě 1 písm.

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení MĚSTO H RANICE Obecně závazná vyhláška č. 3/2012, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Hranice

Více

U s n e s e n í z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 29.11.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě

U s n e s e n í z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 29.11.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě U s n e s e n í z 13. zasedání zastupitelstva města konaného dne 29.11.2012 v malém sále Kulturního domu ve Starém Městě Usnesení č. 176/2012: program 13. zasedání zastupitelstva města Staré Město navržený

Více

OBEC Hrdlív Obecně závazná vyhláška obce Hrdlív č. 2/2015,

OBEC Hrdlív Obecně závazná vyhláška obce Hrdlív č. 2/2015, OBEC Hrdlív Obecně závazná vyhláška obce Hrdlív č. 2/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů území obce Hrdlív Zastupitelstvo

Více

Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne

Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne Usnesení z jednání RM č. 29/2019 ze dne 15.8.2019 Návrh č. 228/2019 Návrh OZV č. 1/2019 o stanovení koeficientu pro výpočet daně z nemovitých věcí I. doporučuje zastupitelstvu města schválit Obecně závaznou

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 9. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 9. jednání Zastupitelstva Města Žatce konaného dne 10.9.2009 Usnesení č. 164 /09-198 /09 164/09 Volba návrhové komise 165/09 Schválení programu 166/09 Kontrola usnesení ZM 167/09

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

OBEC HOŠTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HOŠTICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HOŠTICE č. 1/2017

OBEC HOŠTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HOŠTICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HOŠTICE č. 1/2017 OBEC HOŠTICE ZASTUPITELSTVO OBCE HOŠTICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBCE HOŠTICE č. 1/2017 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo obce Hoštice se na svém zasedání dne 29.12. 2017, usnesením č.8, usneslo vydat

Více

Usnesení. přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 3. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 23.4.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 142. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy.

Usnesení. 614. Zastupitelstvo města bere na vědomí zápis z 12. zasedání finančního výboru ze dne 18.6.2012, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 21.6.2012 v 15:00 hodin ve velkém sále budovy IPOS, na ul. K. Čapka 1147 v Jeseníku 614. Zastupitelstvo města bere

Více

Obec Podveky IČ: Obecně závazná vyhláška. č. 2/2015. o místním poplatku. za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy,

Obec Podveky IČ: Obecně závazná vyhláška. č. 2/2015. o místním poplatku. za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, Obec Podveky IČ: 00498572 Podveky čp. 54, 285 06 Sázava Obecně závazná vyhláška č. 2/2015 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních

Více

Obec Pazderna Zastupitelstvo obce Pazderna

Obec Pazderna Zastupitelstvo obce Pazderna Obec Pazderna Zastupitelstvo obce Pazderna Obecně závazná vyhláška obce Pazderna č. 1/2017, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních

Více

N Á V R H U S N E S E N Í

N Á V R H U S N E S E N Í Město Uherské Hradiště N Á V R H U S N E S E N Í 8. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 7.12.2015 Záměry města podle 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů I.

Více

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) 1 U S N E S E N Í ze 14. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 19. června 2012 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 352/06-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 22.04.2015. U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Kojetína, konané dne 10. června 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově Materiál číslo: 10 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.09.2017 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Postup při prodeji bytových domů

Postup při prodeji bytových domů Pravidla postupu při prodeji bytových domů ve vlastnictví obce Doupovské Hradiště ve znění schváleném na 6. zasedání Zastupitelstva obce Doupovské Hradiště konaném dne 17. srpna 2016 usnesením číslo: 56/6/2016

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

OBEC OSTROV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místních poplatcích

OBEC OSTROV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místních poplatcích OBEC OSTROV Obecně závazná vyhláška č. 1/2014 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce OSTROV se na svém zasedání dne 27. listopadu 2014, usnesením č.7/2014, bod č.9 usneslo vydat podle 14 odst. 2 zák.

Více

M Ě S TO SEMILY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2018

M Ě S TO SEMILY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2018 M Ě S TO SEMILY OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2018 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Semily se

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 14.12.2009 Usnesení č. 1198 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 7. 12. 2009. Usnesení č. 1199 Rada města provádí změnu rozpočtu na rok 2009 dle

Více

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná

Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Z Á S A D Y prodeje obecních pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Za Malým vrchem v katastrálním území Blatná Zastupitelstvo města Blatná usnesením č. 37/17 ze dne 17. 5. 2017 schválilo záměr

Více

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus

-1- Zápis č. 19/2015. Ing. Pavel Šubr, Jan Pavlásek, Vlastimil Matouš, Ing. Radim Kalfus -1- Zápis č. 19/2015 ze zasedání Rady města Lázně Bělohrad na volební období 2014-2018, které se konalo dne 25.11.2015 v 08:00 hodin na MěU v Lázních Bělohradě Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nebytových prostorů Městské části Praha 5 (dále jen Zásady ) a v souladu se zákonem č. 89/2012

Více

O B E C P R A C K O V I C E N A D L A B E M

O B E C P R A C K O V I C E N A D L A B E M O B E C P R A C K O V I C E N A D L A B E M Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

OBEC Narysov. Obecně závazná vyhláška obce Narysov č. 01 / 2013,

OBEC Narysov. Obecně závazná vyhláška obce Narysov č. 01 / 2013, OBEC Narysov Obecně závazná vyhláška obce Narysov č. 01 / 2013, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem

Více

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy

USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy USNESENÍ z 3. jednání Zastupitelstva obce Dolní Nivy, které se uskutečnilo dne 31. března 2015 v době od 17:00 do 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Dolní Nivy Přítomno: Omluveni: Neomluveni:

Více

VACENOVICE č.243; PSČ: ; IČO: OBEC VACENOVICE

VACENOVICE č.243; PSČ: ; IČO: OBEC VACENOVICE VACENOVICE č.243; PSČ: 696 06; IČO: 00285439 OBEC VACENOVICE Usnesení Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VACENOVICE, KONANÉHO DNE 28.5.2014 V 18 HODIN V PŘÍSÁLÍ KULTURNÍHO DOMU VE VACENOVICÍCH PROGRAM:

Více

Městys Nový Hrozenkov

Městys Nový Hrozenkov Městys Nový Hrozenkov Obecně závazná vyhláška č. 1/2019 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce městyse

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 18. září 2007 v 15:00 hodin v sále Hotelu Pivovar Kojetín, nám. Dr. E. Beneše 61, Kojetín 3. Zpráva o činnosti RM (ústně) Usn.

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince a/2006/ZM

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince a/2006/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince 2006 3a/2006/ZM I. ZM bere na vědomí : 3a.2006/6ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí kontrolu

Více

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 15 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

Předmět postupu. b) které nebyly rozděleny na jednotky podle z.č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů.

Předmět postupu. b) které nebyly rozděleny na jednotky podle z.č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, ve znění pozdějších předpisů. Postup při majetkoprávním vypořádání pozemků ve vlastnictví statutárního města Brna zastavěných bytovými domy a způsob výpočtu náhrady za zřízení věcného břemene Podmínky majetkoprávního vypořádání pozemků

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 15. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 16.2.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 731. Zastupitelstvo města bere

Více

ZM USNESENÍ. z 29. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM USNESENÍ. z 29. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Spis. zn.: 97729/2013 č. j.: 103009/2013 USNESENÍ z 29. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 12. 12. 2013 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAVI Č.

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAVI Č. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA ČÁSLAVI Č. 2/2015, O MÍSTNÍM POPLATKU ZA PROVOZ SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ. Zastupitelstvo města Čáslavi

Více

O B E C C H A L O U P K Y

O B E C C H A L O U P K Y O B E C C H A L O U P K Y Obecně závazná vyhláška č. 2/2018 ze dne 27.12.2018, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

Obec Vlčkovice v Podkrkonoší Zastupitelstvo obce

Obec Vlčkovice v Podkrkonoší Zastupitelstvo obce Obec Vlčkovice v Podkrkonoší Zastupitelstvo obce ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obecně závazná vyhláška č. 2/2017, o místním

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj nám. Svobody 4, Brno

Finanční úřad pro Jihomoravský kraj nám. Svobody 4, Brno Finanční úřad pro Jihomoravský kraj nám. Svobody 4, 602 00 Brno Územní pracoviště Brno-venkov Příkop 8, 604 24 Brno Vyřizuje: Mgr. Simona Foltynová, Oddělení vymáhací I Tel.: 545 125 279 E-mail: Simona.Foltynova@fs.mfcr.cz

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne -1- Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva města Tachova ze dne 9.5.2016 Zastupitelstvo města 13/256 Bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města Tachova za uplynulé období od veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

Článek 1 Výklad pojmů

Článek 1 Výklad pojmů P r o v á d ě c í p ř e d p i s, kterým se stanoví podmínky pro prodej a pronájem pozemků zastavěných bytovými domy, funkčně souvisejících pozemků a ostatních pozemků Článek 1 Výklad pojmů 1. Zastavěným

Více

Příloha č.: 1 k materiálu č.: 11/10 Počet stran přílohy: 9 Darovací smlouva a smlouva o zřízení věcného břemene ev. č /2010/IM, výpis z

Příloha č.: 1 k materiálu č.: 11/10 Počet stran přílohy: 9 Darovací smlouva a smlouva o zřízení věcného břemene ev. č /2010/IM, výpis z Příloha č.: 1 k materiálu č.: 11/10 Počet stran přílohy: 9 Darovací smlouva a smlouva o zřízení věcného břemene ev. č. 02295/2010/IM, výpis z katastru nemovitostí, geometrický plán č. 1544 100/2013, k.ú.

Více

Obec Březová u Z l í n a Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění,

Obec Březová u Z l í n a Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, Obec Březová u Z l í n a Obecně závazná vyhláška č. 1/2016 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Obec Březová u Zlína

Více

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice

U S N E S E N Í. 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice U S N E S E N Í 24. zasedání Zastupitelstva města Hranice dne : 10. září 2009 místo : zasedací místnost MěÚ Hranice zahájení : 16.OO hod. ukončení : 18.OO hod. přítomni : Ing. Jan Hýbl, František Jurčák,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Nedrahovice Zastupitelstvo obce Nedrahovice Obecně závazná vyhláška obce Nedrahovice č. 1/2016,

Obec Nedrahovice Zastupitelstvo obce Nedrahovice Obecně závazná vyhláška obce Nedrahovice č. 1/2016, Obecně závazná vyhláška obce o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Obec Nedrahovice Zastupitelstvo obce Nedrahovice Obecně

Více

Usnesení č. 8/2011 z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 14. prosince 2011

Usnesení č. 8/2011 z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 14. prosince 2011 Zastupitelstvo města Slatiňany Usnesení č. 8/2011 z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA SLATIŇANY ze dne 14. prosince 2011 106/8/2011/ZMS schválilo program 8. zasedání zastupitelstva města Slatiňany ve znění

Více

Soubor usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne

Soubor usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne Soubor usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jenišovice konaného dne 8. 12. 2014 Usnesení č. 1/2/2014 schvaluje Obecně závaznou vyhlášku č. 1/2014 o místním poplatku za provoz systému shromažďování,

Více