Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, Hradec nad Moravicí.

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení RM č. 41 ze dne Kontrola usnesení: a) T r v a l á usnesení č: /RM, b) D l o u h o d o b á usnesení č: /RM, c) T r v á plnění usnesení č: /RM, /RM, /RM, d) S p l n ě n á usnesení č: /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM Přijatá usnesení: /RM postup při pracích na investiční akci "Stavební úpravy - zateplení a výměna oken ZŠ Opavská ulice, Hradec nad Moravicí". projednání návrhu Dodatku č. 4 ke Smlouvě o dílo na stavbu "Stavební úpravy - zateplení a výměna oken ZŠ Opavská ulice, Hradec nad Moravicí" mezi firmou FICHNA - HUDECZEK a.s., a Městem Hradec nad Moravicí. doplnit návrh na uzavření dodatku ke smlouvě o dílo podle části b) tohoto usnesení o rozbor víceprací a méněprací a předložit návrh na další schůzi RM. Z: ved. OFAI T: /RM návrh na uzavření smlouvy na provozování skládky v obci Domoradovice mezi Městem Hradec nad Moravicí a firmou ROSIS s.r.o. projednání smlouvy na provozování skládky v městské části Domoradovice. zapracovat do smlouvy o provozování sládky v městské části Domoradovice připomínky rady města a smlouvu předložit k projednání na příští schůzi RM. Z: ved. OFaI T: /RM zprávu o stavební činnosti ve městě v roce b) u l o ž i l a informovat RM o řešení situace na investiční akci "Cyklostezka Žimrovice 2. etapa", zejména o jednání s dodavatele prací na této investiční akci, s firmou KARETA. Z: ved. OFaI T:

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení RM č. 41 ze dne /RM Smlouvu o dílo na zpracování žádosti o dotaci vč. Studie proveditelnosti na projekt: "Zvýšení bezpečnosti na silnici č. I/57 v Hradci nad Moravicí a Kajlovci, 1. etapa - rekonstrukce chodníků, SSZ 3 přechodů pro chodce" s firmou HRAT, s.r.o. v celkové ceně ,00 Kč bez DPH. b) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu Smlouvy podle bodu a) tohoto usnesení. Z: ved. OFaI T: /RM a) s o u h l a s í s provedením údržby zeleně na Městském hřbitově v Hradci nad Moravicí spočívající v odstranění a seřezání vzrostlé zeleně (thuje) podél oplocení ve východní části hřbitova podle návrhu odborníka - dendrologa. b) p o v ě ř i l a starostu města podáním žádosti o kácení zeleně na Městském hřbitově v Hradci nad Moravicí na pozemku parc.č. 774/4 v k.ú. Hradec nad Moravicí z důvodu údržby zeleně. zajistit výsadbu náhradní zeleně na Městském hřbitově v Hradci nad Moravicí. d) u l o ž i l a zajistit akci - úpravě zeleně na Městském hřbitově v Hradci nad Moravicí, dostatečnou publicitu. Z: ved. OVUP T: /RM kácení dvou kusů stromů (lípy) na pozemku parc.č. 613/1, kácení pěti kusů stromů (topoly), na pozemku parc.č. 659/1 a kácení dvou kusů stromů (jasany) na pozemku parc.č vše v k.ú. Hradec nad Moravicí ve vlastnictví města. b) p o v ě ř i l a starostu města podáním žádosti o pokácení stromů na pozemcích ve vlastnictví města podle bodu a) tohoto usnesení. zajistit výsadbu náhradní zeleně za pokácené stromy. Z: ved. OVUP T: /RM informace o zaměření skutečného stavu a vyčíslení rozdílu v m 2 mezi skutečným stavem a stavem v katastru nemovitostí v terénu v lokalitě Pod Kalvárií na pozemcích parc.č. 2023/1, 2024/2, 2025/6, 2024/3, 2025/7 vše v k.ú. Hradec nad Moravicí podanou ved. odboru vnitřních věcí MěÚ. b) u l o ž i l a písemně prokazatelně informovat vlastníky předmětných pozemků o tomto závadném stavu.

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení RM č. 41 ze dne Pokračování usnesení č /RM projednat s vlastníky pozemků možnosti narovnání hranic mezi jednotlivými parcelami parc.č. 2023/1, 2024/2, 2025/6, 2024/3 a 2025/7 v k.ú. Hradec nad Moravicí podle doporučení Katastrálního úřadu, pracoviště Opava. d) u l o ž i l a prověřit prostřednictvím zaměření pravé strany komunikace současný stav komunikace ve vlastnictví města na pozemku parc.č. 2023/1 v k.ú. Hradec nad Moravicí. e) u l o ž i l a předložit návrh na majetkoprávní dořešení problému, včetně vyjádření vlastníků pozemků, k projednání a rozhodnutí o způsobu narovnání na nejbližším zasedání zastupitelstva města /RM a) r o z h o d l a schválit pronájem pozemku parc.č. KN 1210/4 (trvalý travní porost, 166 m 2 ) v k.ú. Hradec nad Moravicí za cenu 400,00 Kč ročně na dobu neurčitou s 6 měsíční výpovědní lhůtou. b) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu nájemní smlouvy podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM žádost o odkoupení pozemku ve vlastnictví města parc.č. KN 425/38 (ostatní plocha, jiná plocha, 575 m 2 ) v k.ú. Jakubčovice za cenu ,00 Kč. b) n e s c h v á l i l a záměr města prodat pozemek parc.č. KN 425/38 v k.ú. Jakubčovice. předložit žádost o prodej pozemku parc.č. KN 425/38 v k.ú. Jakubčovice spolu s negativním vyjádřením RM k projednání ZM /RM žádost o majetkoprávní vyřešení pozemku parc.č. KN 625/15 (orná půda, 2979 m 2 ) v k.ú. Hradec nad Moravicí a nabídku na jeho odkoupení případně směnu s městem. projednání žádosti nad Moravicí o majetkoprávní vyřešení pozemku parc.č. KN 625/15 v k.ú. Hradec nad Moravicí. projednat se žadatelkou návrh na odkoupení části pozemku parc.č. KN 625/15 (orná půda) v k.ú. Hradec nad Moravicí potřebné pro zajištění budoucích inženýrských sítí za cenu v této lokalitě běžnou a předložit opětovně k projednání RM.

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení RM č. 41 ze dne /RM žádost o snížení měsíčních záloh na poskytované služby při užívání bytu v domě Na Tylovách 715 a následně o snížení jejich vyúčtování. projednání žádosti podle části a) tohoto usnesení. zpracovat přehled ceny nájmu bytů, zajistit stanovisko právníka k platbám za společné prostory a zařízení a předložit žádost k opětovnému projednání /RM o d l o ž i l a projednání žádosti Sdružení rodičů a přátel Základní školy v Žimrovicích o vytvoření páté třídy na 1. stupni v ZŠ Žimrovice na další schůzi rady města /RM Darovací smlouvu mezi společností Smurfit Kappa Czech s.r.o., a ZŠ a MŠ Žimrovice na peněžitý dar ve výši ,00 Kč /RM s c h v á l i l a v souladu s ustanovením zákona č. 128/2000 Sb., a zákona č. 561/2004 Sb., prodloužení výjimky z nejvyššího počtu žáků pro 4. ročník ve školním roce 2013/2014 v ZŠ Hradec nad Moravicí na 32 žáků /RM používání soukromého motorového vozidla k zabezpečení pracovních úkolů v roce 2014 podle pracovní náplně zaměstnance. b) s c h v á l i l a limit pro cestovní náhrady vozidla ve výši 20 km na skutečně odpracovaný den /RM vyhlášení veřejné soutěže na dodavatele kancelářských potřeb pro město. b) j m e n o v a l a komisi pro vyhodnocení nabídek v rámci veřejné soutěže na dodavatele kancelářských potřeb ve složení: členové: J. Pastyříková, Bc. A. Hamrozi, K. Bártová, T. Vrbka, V. Žampa. Náhradníci: J. Mojczek, H. Hološková.

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení RM č. 41 ze dne /RM informace o výběrovém řízení na dodavatele služeb v oblasti BOZP a PO. b) s c h v á l i l a dodavatelem služeb v oblasti BOZP a PO pro Město Hradec nad Moravicí firmu Petr Matějek, se sídlem Anenská 1494/8, Opava (IČ: ). předložit upravenou smlouvu o poskytování služeb v oblasti BOZP a PO mezi Městem Hradec nad Moravicí a dodavatelem služeb. d) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu smlouvy podle části b) tohoto usneseni. Z: tajemník MěÚ T: /RM postup při zabezpečení veřejné soutěže na přeúvěrování stávajícího úvěru. b) s c h v á l i l a v souladu s ustanovením zadávacích podmínek nadlimitní veřejné soutěže na dodavatele bankovních služeb, v souladu s ustanovením 81 zák.č. 127/2006 Sb., nejvýhodnější nabídku a dodavatelem služeb zajištění úvěru pro Město Hradec nad Moravicí firmu Česká spořitelna, a.s. předložit návrh na uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru k projednání ZM /RM výsledky veřejné soutěže na dodavatele reprografické techniky pro město. Z: ved. OVV T: /RM pořádání hudebních a jiných produkcí na území města: - Zimní big beat Na Podolí, pořadatel - ZUŠ Hradec nad Moravicí a Hudební klub Hradec Branka, místo - Restaurace na Podolí (Babinec), Hasičský ples, pořadatel - SDH Žimrovice, místo - jídelna 1. Hradecká zemědělská a.s., Ples při svíčkách, pořadatel - SRPZŠ Žimrovice, místo - KD Domoradovice, Tradiční ples, pořadatel - Společnost U plus U a TJ Žimrovice, místo - Zámek Hradec nad Moravicí, Diskotéky, pořadatel - Josefa Vinklerová, Ostrava, místo - Restaurace Bossna Jakubčovice, konání - soboty v měsíci únoru - Jezdecký ples, pořadatel - Jezdecký klub Opava Kateřinky, místo - Zámek Hradec nad Moravicí, Reprezentační ples BRANO a. s., pořadatel - BRANO a. s., místo - Zámek Hradec nad Moravicí, Hasičský ples, pořadatel - SDH Domoradovice, místo KD Domoradovice,

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení RM č. 41 ze dne /RM zavedení pravidla ( 166 zákona č. 561/2004 Sb., o jmenování ředitelů školských zařízení na 6 let /RM návrh rozpočtu města Hradec nad Moravicí na rok 2014 ve vyjádření celkových příjmů a výdajů města s porovnáním s rokem Z: ved. OFaI T: /RM s c h v á l i l a změnu plánu schůzí rady města v roce schůze rady města se bude konat ve středu od hodin /RM činnost MěÚ při kontrole reklamních zařízení ve městě a zajištění systematických změn v povolování a umisťování reklamních poutačů v Hradci nad Moravicí. Zpracoval: Ing. Václav Žampa, v.r. Ověřil: Martin Kowal, v.r. Mgr. Jan Špička, v.r. místostarosta města Ing. Karel Hanák, v.r. starosta města

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.11.2012 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.03.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. října 2017 v zasedací místnosti č. 29 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 6.června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. září 2011 ve společenské místnosti v budově Městského úřadu v Hradci nad Moravicí, Opavská 265. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí,

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.července 2016 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

U S N E S E N Í. 17. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 17. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SS 017/15/Ko U S N E S E N Í 17. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 2. 9. 2015 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 654/17 670/17 Rozdělovník - členové

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 10.06.2013 ve společenském sále budovy hotelu Belaria, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 104/2014 spisová značka 102/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 94. zasedání dne 15. ledna 2014 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 9 4 / 1 4 1. program

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Usnesení RM č. 445/15/2010 mat. č. 438/2010 Rozpočtové opatření na rok 2010 č. 9

Usnesení RM č. 445/15/2010 mat. č. 438/2010 Rozpočtové opatření na rok 2010 č. 9 Č.j. MUCH 72216/2010 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŢENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í z 15. schůze

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 39. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. února 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 24.dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 27. jednání rady města Velká Bystřice dne v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 27. jednání rady města dne 2.4.2012 v 15,00hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/27/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 27. jednání rady města Bod programu 1. UR/27/2/2012

Více

Usnesení z 85. řádné schůze Rady města Uničova, konané dne v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1

Usnesení z 85. řádné schůze Rady města Uničova, konané dne v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 Usnesení z 85. řádné schůze Rady města Uničova, konané dne 6. 4. 2010 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR1/85/2010 Kontrola zápisu z 84. schůze Rady města Uničova b e r e n a v

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. 19. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 19. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SS 019/15/Ko U S N E S E N Í 19. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 30. 9. 2015 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 700/19 716/19 Rozdělovník - členové

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 2. 3. 2015 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 16. 09. 2002 v salonku hotelu STARÝ JEŠTĚR v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení č. 18.ze zasedání

Více

Usnesení z 15. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 15. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 15. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 6. 2016 (usnesení č. 163-182) USNESENÍ č. 163/15-16 R I. s o u h l a s í s uzavřením nájemní smlouvy k bytu č. 4 v domě čp. 688 v Bechyni na sídl.

Více

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í

Město Vejprty, Tylova 870/6, VEJPRTY, IČ: V ý p i s u s n e s e n í Město Vejprty, Tylova 870/6, 431 91 VEJPRTY, IČ: 00262170 V ý p i s u s n e s e n í 5. řádného zasedání Zastupitelstva města Vejprty, které se uskutečnilo ve čtvrtek dne 24. října 2013 od 16:30 hod. v

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 9. 2. 2015 čís. 65/7 73/7 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 22. 6. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 12.100/2016-12.107 /2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4836/2012 spisová značka 4834/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 59. zasedání dne 24. října 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 5 9 / 1 2 program

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 42. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 18ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 18ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 18. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 13.01.2016 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

město Slavičín U S N E S E N Í 54. schůze Rady města Slavičín, konané dne

město Slavičín U S N E S E N Í 54. schůze Rady města Slavičín, konané dne město Slavičín U S N E S E N Í 54. schůze Rady města Slavičín, konané dne 2. 12. 2008 Usnesení č. 54/1093/08 Kontrola plnění usnesení zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy č. 1182-08-P1 Usnesení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 18. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 23.9.2009 327/18z změnu programu 18. zasedání ZMOb Hošťálkovice

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 27.4.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE. U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 27.4. STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 27.4.2011 67/5z předložený program 5. zasedání Zastupitelstva

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 26 ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 26 ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 13.07.2016 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.ledna 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 15.ledna 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 53. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.ledna 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více