Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Dispers Red 3866

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Dispers Red 3866"

Transkript

1 Bezpečnostní list Strana: 1/13 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Dispers Red 3866 Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Relevantní identifikované použití: barviva pro průmyslové použití Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu Společnost: BASF SE Ludwigshafen GERMANY Kontaktní adresa: BASF spol. s r.o. Sokolovská 668/136d Praha 8, CZECH REPUBLIC Telefon: ová adresa: product-safety-cz-sk@basf.com Telefonní číslo pro informace k ochraně zdraví a pro naléhavé situace Klinika nemocí z povolání, Tox. inf. středisko , , Na bojišti1, Praha 2 Česká Republika Mezinárodní tísňová linka: Telefon: Identifikace rizik Prvky označení Globally Harmonized System, EU (GHS) Výstražný symbol nebezpečí:

2 Strana: 2/13 Signální slovo: Varování Standardní věta o nebezpečnosti: H319 Způsobuje vážné podráždění očí. Pokyny pro bezpečné zacházení (Prevence): P280d Používejte ochranné brýle/obličejový štít. P264 Po manipulaci důkladně omyjte vodou a mýdlem. Pokyny pro bezpečné zacházení (reakce): P305 + P351 + P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky,jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337 + P311 Přetrvává-li podráždění očí: Volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře. Dle směrnice 67/548/EWG nebo 1999/45/EG EU-Směrnice 1999/45/ES ('Směrnice pro přípravky') Produkt nevyžaduje výstražné označení nebezpečí v souladu se směrnicemi ES. Klasifikace látky nebo směsi V souladu s Nařízením (ES) č. 1272/2008 [CLP] Eye Dam./Irrit. 2 Dle směrnice 67/548/EWG nebo 1999/45/EG Možná nebezpečí: Není známé žádné nebezpečí. Pro klasifikaci, jejíž úplné znění nebylo v tomhle oddílu plně vypsané, najdete přesné znění v oddíle 16. Jiná rizika V souladu s Nařízením (ES) č. 1272/2008 [CLP] Nejsou známá žádná specifická nebezpečí, pokud budou dodrženy všechny předpisy/poznámky pro skladování a manipulaci.

3 Strana: 3/13 Informace uvedené v této části poukazují na jiná nebezpečí, která však nemají vliv na klasifikaci, avšak přispívají k celkové nebezpečnosti látky nebo směsi 3. Složení / informace o složkách Směsi CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA Přípravek na bázi: pigment, tensidy, ve vodě/rozpouštědlo Nebezpeční složky (GHS) v souladu s Nařízením (ES) č. 1272/2008 Sulfonové kyseliny, C13-17-sek.alkan, sodné soli Obsah (W/W): >= 0 % - < 2,5 % Acute Tox. 4 (orální) Číslo CAS: Skin Corr./Irrit. 2 ES-číslo: Eye Dam./Irrit. 1 Registrační čislo REACH: 01- H318, H315, H Tetrahydro-1,3,4,6-tetrakis(hydroxymethyl)imidazo[4,5-d]imidazol-2,5(1H,3H)-dion Obsah (W/W): >= 0,1 % - < 1 % Skin sens. 1 Číslo CAS: Aquatic Chronic 2 ES-číslo: H317, H411 Nebezpečné složky dle Směrnice 1999/45/ES Sulfonové kyseliny, C13-17-sek.alkan, sodné soli Obsah (W/W): >= 0 % - < 2,5 % Číslo CAS: ES-číslo: Registrační čislo REACH: Symbol(y) nebezpečí: Xn R-věty: 22, 38, 41 Tetrahydro-1,3,4,6-tetrakis(hydroxymethyl)imidazo[4,5-d]imidazol-2,5(1H,3H)-dion Obsah (W/W): >= 0,1 % - < 1 % Číslo CAS: ES-číslo: Symbol(y) nebezpečí: Xi, N R-věty: 43, 51/53 Při, v tomhle oddíle neúplně vypsaný klasifikaci včetně tříd/katagorií nebezpečí, výstražných symbolů nebezpečnosti, R-vět a H-vět, je úplné znění uvedeno v kapitole 16.

4 Strana: 4/13 4. Pokyny pro první pomoc Popis první pomoci Znečištěný oděv okamžitě odstraňte. Při nadýchání: Při potížích po vdechnutí par/ aerosolů: přemístit na čerstvý vzduch a vyhledat lékařskou pomoc. Při styku s kůží: Důkladně omyjte mýdlem a vodou. Při kontaktu s očima: Ihned vyplachujte zasažené oči po dobu alespoň 15 minut proudem vody při roztažených víčkách a obraťte se na očního lékaře. Při požití: Ihned si vypláchněte ústa a potom vypijte hodně vody, vyhledejte lékařskou pomoc. Nejdůležitější akutní a opožděné symptomy a účinky Symptomy: Zvláštní reakce lidskýho těla na produkt nám zatím nejsou známé. Pokyn týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Zacházení: Ošetřete podle symptomů (dekontaminace, životní funkce), není znám specifický protijed. 5. Opatření pro zdolávání požáru Hasiva Vhodná hasiva: rozstřik vody, hasící prášek, pěna Zvláštní rizika vyplývající z látky nebo směsi zdraví škodlivé páry Vývoj dýmu/mlhy. V případě požáru může dojít k uvolnění zmíněných látek/skupin látek. Pokyny pro hasiče Další informace: Voda kontaminovaná při hašení musí být zlikvidována v souladu s platnými předpisy. 6. Opatření v případě náhodného úniku Opatření na ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové postupy Používat osobní ochranný oděv. Opatření na ochranu životního prostředí Znečištěnou vodu/vodu použitou při hasení zachyťte. Nevypouštějte do odpadů, povrchových a podzemních vod.

5 Strana: 5/13 Metody a materiál pro omezení úniku a pro čištění Pro velká množství: Produkt odčerpejte. Pro zbytky: Nabírat s vhodným absorbujícím materiálem. Zlikvidujte absorbovanou látku v souladu s předpisy. Odkaz na jiné oddíly Údaje k omezení a kontrole expozice/osobním ochranním pracovním pomůckám a pokynům pro likvidaci, můžete vyčíst z oddílů 8 a Zacházení a skladování Opatření pro bezpečné zacházení Žádná speciální opatření nejsou nutná při správném používání produktu. Ochrana před ohněm a výbuchem: Žádná speciální opatření. Podmínky pro bezpečné skladování včetně neslučitelnosti Další informace k podmínkám skladování: Uchovávejte obal těsně uzavřený na chladném místě. Specifické konečné / specifická konečná použití Při relevantních identifikovaných použitích dle oddílu 1 dbejte na dodržení pokynů uvedených v oddílu Omezování expozice / osobní ochranné prostředky Kontrolní parametry Omezování expozice Vybavení pro ochranu osob Ochrana dýchacího ústrojí: Ochrana dýchacími přístroji v případě uvolnění výparů (aerosolů). Částicový filtr typ P2 nebo FFP2, střední účinnost pro pevné a kapalné částice např.en143,149. Ochrana rukou: Rukavice chránící proti chemikáliím (EN374) Vhodné materiály rovněž pro delší, přímý kontakt (Doporučeno: Index ochrany 6, odpovídající > 480 minutám doby pronikání podle EN 374): např. nitrilový kaučuk (0,4 mm), chloroprenový kaučuk (0,5 mm), polyvinylchlorid (0,7 mm) a další Další pokyny: Data jsou založeny na testování, datech z literatury a datech od výrobců rukavic, nebo na základé analogie s příbuznými látkami.je nutno vzít v úvahu, že v praxi se v důsledku mnohých faktorů, jako např. teplota, výrazně skracuje životnost rukavic. Pokyny výrobce pro používání je nutno dodržovat kvůli velkému množství různých typů. Ochrana očí:

6 Strana: 6/13 Ochranné brýle s bočními štíty (rámové brýle) (EN 166) Ochrana těla: Ochranu těla je nutno zvolit podle aktivity a možné expozici, např. zástěra, ochranné vysoké boty, protichemický ochranný oděv (podle DIN-EN 465). Obecná bezpečnostní a hygienická opatření Manipulujte v souladu se správnými průmyslovými, hygienickými a bezpečnostními postupy. Vyžaduje se používání nepropustných pracovních oděvů, kromě již uvedených osobních ochranných prostředků. 9. Fyzikální a chemické vlastnosti Informace o základních fyzikálních a chemických vlastnostech Forma: suspenze Barva: červený/á Zápach: specifický pro produkt Prách zápachu: Neni stanovena vzhledem k možnému zdravotnímu riziku při inhalaci. Hodnota ph: 7-9 Bod tuhnutí (mrazem): < 0 C Teplota varu: cca. 100 C Bod vzplanutí: > 100 C Rychlost odpařování: Vznětlivost: nevznětlivý Spodní mez výbušnosti: Na základě složení produktu a našich dosavadních zkušeností s tímto výrobkem se při odborným zacházení a v souladu s předepsaným použitím neočekáva žádné ohrožení. Horní mez výbušnosti: Na základě složení produktu a našich dosavadních zkušeností s tímto výrobkem se při odborným zacházení a v souladu s předepsaným použitím neočekáva žádné ohrožení. Zápalná teplota: Tenze par: Hustota: 1-1,2 g/cm3 (20 C) Relativní hustota: Není nutné vykonat studii. (ISO )

7 Strana: 7/13 Relativní hustota par (vzduch): Rozpustnost ve vodě: špatně rozpustný Rozdělovací koeficient n-oktanol/voda (log Kow): nepoužitelný Tepelný rozklad: Při použití podle instrukcí nedochází k rozkladu. Nebezpečí výbuchu: neexplozivní Vlastnosti podporující oheň/požár: nepodporující šíření ohně Další informace Hygroskopie: Povrchové napětí: Doba průtoku: Distribuce velikosti zrn: Nehygroskopický Nejsou k dispozici žádná data. < 30 s (DIN 53211; 4 mm) (23 C) Látka/produkt není v pevný nebo granulovaný formě dávan do oběhu nebo používan. 10. Stálost a reaktivita Reaktivita Při skladování a manipulaci podle pokynů nedochází k nebezpečným reakcím. Chemická stabilita Produkt je stabilní, pokud je skladován/manipulován, jak je předepsáno či uvedeno. Možnost nebezpečných reakcí Při skladování a manipulaci podle instrukcí nedochází k žádným nebezpečným reakcím. Podmínky, kterým je třeba zabránit Viz. BL Kap.7.- Pokyny pro zacházení a skladování. Neslučitelné materiály Nepřípustné látky: Nejsou známy žádné látky, kterým by bylo nutné se vyhnout. Nebezpečné produkty rozkladu Nebezpečné produkty rozkladu: Žádné nebezpečné produkty rozkladu,jsou-li dodržovány předpisy/instrukce pro skladování a manipulaci. 11. Toxikologické informace Informace o toxikologických účincích

8 Strana: 8/13 Akutní toxicita Experimentální/vypočtené údaje: LD50 potkan (orální): > mg/kg Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. LC50 potkan (Vdechováním): 4 h LD50 potkan (Kožní): Podráždění Experimentální/vypočtené údaje: Poleptání/podráždění kůže králík: mírně dráždivý (Směrnice OECD 404) Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Vážná poškození/podráždění očí králík: Dráždivý (Směrnice OECD 405) Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Senzibilizace dýchacích cest/kůže Experimentální/vypočtené údaje: Zabraňte kontaktu s pokožkou a vdechnutí prachu/aerosolu. Údaje o: Tetrahydro-1,3,4,6-tetrakis(hydroxymethyl)imidazo[4,5-d]imidazol-2,5(1H,3H)-dion Vyhodnocení senzibilizace: Senzibilizační účinek na pokožku při zkouškách na zvířatech Mutagenita zárodečných buněk Vyhodnocení mutagenity: Chemické složení nenaznačuje možnost tohoto účinku. Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Karcinogenita Vyhodnocení karcinogenity: Při doporučené manipulaci a předepsaném použití výrobek na základě našich zkušeností a informací nevyvolává žádné účinky ohrožující zdraví. Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Reprodukční toxicita Odhad reprodukční toxicity: Dostupné údaje k posouzení vlivu látky na reprodukci jsou pro řádné vyhodnocení nepostačující. Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Vývojová toxicita

9 Strana: 9/13 Vyhodnocení teratogenity: Data, která jsou k dispozici pro vyhodnocení vlivu látky na vývojovou toxicitu, nejsou dostatečná pro řádné vyhodnocení. Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Toxicita pro specifické cílové orgány (jednorázová expozice) Hodnocení STOT jednorázové: Na základě existujících údajů se při jednorázové expozici nepočítá s toxicitou specifických orgánů. Poznámky: Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Toxicita po opakované dávce a toxicita pro specifické cílové orgány (opakovaná expozice) Vyhodnocení toxicity při opakované dávce: Nejsou k dispozici žádná data. Nebezpečí aspirace Nepředpokládá se nebezpečí aspirace. Produkt nebyl úplně testován. Tvrzení byla částečně odvozená od produktů s obdobnou strukturou nebo složením. 12. Ekologické informace Toxicita Toxicita pro ryby: LC50 (96 h) > 100 mg/l, Leuciscus idus Produkt nebyl testován. Informace byly odvozeny z vlastností jednotlivých složek. Vodní bezobratlí: LC50 (48 h), dafnie Vodní rostliny: EC50 (72 h), řasy Mikroorganizmy/ působení na aktivovaný kal: EC50 (0,5 h), baktérie Chronická toxicita pro ryby: Nejsou k dispozici žádná data. Chronická toxicita pro vodní bezobratlé živočichy: Nejsou k dispozici žádná data.

10 Strana: 10/13 Vyhodnocení pozemní toxicity: K dispozici nejsou žádné údaje týkající se pozemní toxicity. Perzistence a rozložitelnost Vyhodnocení biodegradace a vylučování (H2O): Barvivo je špatně rozpustné ve vodě a může být tedy mechanicky odloučeno z vody ve vhodném zařízení pro čištění odpadních vod. Bioakumulační potenciál Posouzení bioakumulačního potenciálu.: Produkt nebyl testován. Mobilita v půdě (a jiných úseků, jsou-li k dispozici) Posouzení transportu mezi složkami životního prostředí.: Nejsou k dispozici žádná data. Výsledky posouzení PBT a vpvb Dle přílohy XIII Nařízení (ES) č.1907/2006 o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH): Produkt neobsahuje žádnou látku, která splňuje PBT-kritéria (perzistentní, bioakumulativní a toxická) nebo vpvb-kritéria (vysoce bioakumulativní, vysoce toxická). Dodatečné informace Doplňující poznámky k distribuci a reziduím v životním prostředí: Při nakládání resp. zavedení odpadních vod do biologických čističek se musí dodržet místní a úřední předpisy a ustanovení. 13. Pokyny k likvidaci Metody nakládání s odpady Likvidaci na skládce či spálení je nutno provést v souladu s místními předpisy. Zákon č. 185/2001 Sb. o odpadech a ve znění pozdějších a souvisejících předpisů Kontaminovaný obal: Nekontaminované obaly lze znovu použít. Obaly, které nelze vyčistit, se musí zlikvidovat stejným způsobem jako jejich obsah. 14. Informace pro přepravu Pozemní doprava

11 Strana: 11/13 ADR Číslo OSN: Náležitý název OSN pro zásilku: Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: Obalová skupina: Nebezpečnost pro životní prostředí: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele RID Číslo OSN: Náležitý název OSN pro zásilku: Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: Obalová skupina: Nebezpečnost pro životní prostředí: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný Neznámé V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný Neznámé Vnitrozemská vodní doprava ADN Číslo OSN: Náležitý název OSN pro zásilku: Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: Obalová skupina: Nebezpečnost pro životní prostředí: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele Transport plavidlem vnitrozemské vodní dopravy: V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný Neznámé neohodnoceno. Námořní doprava IMDG Sea transport IMDG

12 Strana: 12/13 V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný Not classified as a dangerous good under transport regulations Číslo OSN: UN number: Not applicable Náležitý název OSN pro UN proper shipping Not applicable zásilku: name: Třída/třídy nebezpečnosti Transport hazard Not applicable pro přepravu: class(es): Obalová skupina: Packing group: Not applicable Nebezpečnost pro životní Environmental Not applicable prostředí: hazards: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele Neznámé Special precautions for user None known Letecká doprava IATA/ICAO Air transport IATA/ICAO V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný Not classified as a dangerous good under transport regulations Číslo OSN: UN number: Not applicable Náležitý název OSN pro UN proper shipping Not applicable zásilku: name: Třída/třídy nebezpečnosti Transport hazard Not applicable pro přepravu: class(es): Obalová skupina: Packing group: Not applicable Nebezpečnost pro životní Environmental Not applicable prostředí: hazards: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele Neznámé Special precautions for user None known Hromadná přeprava podle přílohy II MARPOL73/78 a předpisu IBC Transport in bulk according to Annex II of MARPOL73/78 and the IBC Code Předpis: neohodnoceno. Regulation: Not evaluated Transport povolený: neohodnoceno. Shipment approved: Not evaluated Název látky spůsobující neohodnoceno. Pollution name: Not evaluated znečištění: Kategorie znečištění: neohodnoceno. Pollution category: Not evaluated Typ lodi: neohodnoceno. Ship Type: Not evaluated 15. Informace o předpisech Nařízení týkající se bezpečnosti, zdraví a životního prostředí / specifické právní předpisy týkající se látky nebo směsi Pokud se uplatňují i jiné právní předpisy, které ještě nejsou uvedeny na jiném místě v tomhle Bezpečnostním liste, pak se nacházejí v tomto pododdíle.

13 Strana: 13/13 Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a Nařízení vlády č. 361/2007 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví zaměstnanců při práci, ve znění pozdějších a souvisejících předpisů. Zákon č. 477/2001 Sb.o obalech ve znění pozdějších a souvisejících předpisů. ČSN a ČSN pro skladování, manipulaci a přepravu Zákon č.350/2011 Sb., o chemických látkách a chemických směsích a o změně některých zákonů (chemický zákon). Posouzení chemické bezpečnosti Z důvodu registračních lhůt nebylo zatím provedeno Posouzení chemické bezpečnosti. 16. Další informace Úplné znění klasifikace včetně tříd nebezpečí, výstražních symbolů nebezpečnosti, standardních vět o nebezpečnosti a R-vět, pokud jsou uvedeny v kapitole 2 nebo 3 pod nebezpečnými složkami látky nebo přípravku: Xn Zdraví škodlivý. Xi Dráždivý. N Nebezpečný pro životní prostředí. 22 Zdraví škodlivý při požití. 38 Dráždí kůži. 41 Nebezpečí vážného poškození očí. 43 Může vyvolat senzibilizaci při styku s kůží. 51/53 Toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. Eye Dam./Irrit. Těžké poškození/podráždění očí Acute Tox. Akutní toxicita Skin Corr./Irrit. Poleptání/podráždení kůže Skin sens. Senzibilizace kůže Aquatic Chronic Nebezpečný pro vodní prostředí - chronicky H318 Způsobuje vážné poškození očí. H315 Dráždí kůži. H302 Zdraví škodlivý při požití. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H411 Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Údaje v tomto Bezpečnostním listě se zakládají na našich současných znalostech a zkušenostech a popisují produkt z hlediska bezpečnostních požadavků. Údaje nelze považovat v žádném případě za popis vlastností zboží (specifikace produktu). Dohodnutá kvalita nebo vhodnost produktu pro konkrétní způsob nasazení nemůže být odvozena z našich údajů.na případná ochranná práva stejně jako stávající zákony a ustanovení musí dbát příjemce našeho produktu na vlastní zodpovědnost. Svislé čáry na levém okraji upozorňují na změny oproti předchozí verzi.

Bezpečnostní list NEOPOLEN* P 9230 A 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

Bezpečnostní list NEOPOLEN* P 9230 A 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE NEOPOLEN* P 9230 A Použití: pěnové částice pro výrobu tvarovek v automobilovém a balírenském průmyslu Výrobce:

Více

Strana: 1/10 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Rheovis AS S130

Strana: 1/10 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Rheovis AS S130 Bezpečnostní list Strana: 1/10 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Rheovis AS S130 Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Efka FL ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Efka FL ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Efka FL 3741 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Hydropalat WE 3164 Použití: Chemikálie pro syntézu a/nebo formulace průmyslových výrobků Výrobce: BASF SE 67056

Více

Bezpečnostní list. Foamaster NO ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Foamaster NO ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Foamaster NO 2306 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Tinuvin 123-DW (N) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Tinuvin 477-DW (N) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE

ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE Příslušná identifikovaná použití látek nebo

Více

Chemický název: oxiran, 2-methyl-, polymer s oxiranem, monobutyl ether Číslo CAS:

Chemický název: oxiran, 2-methyl-, polymer s oxiranem, monobutyl ether Číslo CAS: Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Plurasafe WS 660 Chemický název: oxiran, 2-methyl-, polymer s oxiranem, monobutyl ether

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Rheovis PU 1191 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Loxanol PL 5824 Chemický název: polypropylenglykol Číslo CAS: 25322-69-4 Příslušná identifikovaná

Více

Bezpečnostní list. Laropal A 81. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Laropal A 81. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Laropal A 81 Chemický název: močovino-aldehydová pryskyřice 1.2. Příslušná určená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Tinuvin 5333-DW (N) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Dekol Disperse SN (Dekol* SN) Použití: pomocné činidlo/činidlo pro konečné úpravy v textilním průmyslu Výrobce:

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Reflecks MultiDimensions Changing Cherry G480D Použití: Přísada do kosmetických přípravků. Výrobce: BASF SE 67056

Více

Bezpečnostní list MASTERSEAL 368 RAL Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik. Identifikátor výrobku

Bezpečnostní list MASTERSEAL 368 RAL Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik. Identifikátor výrobku Bezpečnostní list Strana: 1/11 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku MASTERSEAL 368 RAL 7035 Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Dispex Ultra PX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex Ultra PX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex Ultra PX 4585 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl OH 8312 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

PCI PKL 326 PVC FLOORING ADHESIVE

PCI PKL 326 PVC FLOORING ADHESIVE Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku PCI PKL 326 PVC FLOORING ADHESIVE Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl PRO 1555 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Dispex Ultra FA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex Ultra FA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex Ultra FA 4416 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 7757-83-7 231-821-4 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Cement Base. Xi - Dráždivý

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Cement Base. Xi - Dráždivý Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi pouze pro dentální

Více

Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 3.1 Produkt: Joncryl ADF 1300

Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 3.1 Produkt: Joncryl ADF 1300 Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl ADF 1300 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 1915 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 77 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Acrodur 950 L. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Acrodur 950 L. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Acrodur 950 L 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

LIBREL Ca. U Továren 256/14 102 00 Praha 10 tel 241 484 728 email : info@cscdistribuce.cz

LIBREL Ca. U Továren 256/14 102 00 Praha 10 tel 241 484 728 email : info@cscdistribuce.cz Datum revize : 6.05.2011 LIBREL Ca 1. Identifikace látky / přípravku a výrobce / dovozce. Identifikace přípravku: Použití přípravku Dodavatel : Výrobce : LIBREL Ca Chelát CCS DISTRIBUCE s.r.o. U Továren

Více

Bezpečnostní list. Rheovis AS ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Rheovis AS ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Rheovis AS 1125 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Luconyl Green ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Luconyl Green ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Luconyl Green 8730 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Strana: 1/9 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 2.0 Produkt: Sicotrans Red K 2915

Strana: 1/9 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 2.0 Produkt: Sicotrans Red K 2915 Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Sicotrans Red K 2915 Chemický název: ferric oxide Číslo CAS: 1309-37-1 Registrační čislo REACH:

Více

Bezpečnostní list GOLIATH GEL. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list GOLIATH GEL. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/16 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku GOLIATH GEL 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

MAGNAFLOC LT32. U Továren 256/ Praha 10 tel

MAGNAFLOC LT32. U Továren 256/ Praha 10 tel MAGNAFLOC LT32 1. Identifikace látky / přípravku a firma / podnik. Identifikace přípravku: Použití přípravku Dodavatel : Výrobce : MAGNAFLOC LT32 Koagulant CCS DISTRIBUCE s.r.o. U Továren 256/14 102 00

Více

Bezpečnostní list. Efka RM ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Efka RM ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Efka RM 1900 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Strana: 1/15 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Laromer UA 9065

Strana: 1/15 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Laromer UA 9065 Bezpečnostní list Strana: 1/15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Laromer UA 9065 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Magnafloc LT31. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Magnafloc LT31. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Magnafloc LT31 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Electrolyte PAA_1024558

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Electrolyte PAA_1024558 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Zkratka: Materialnr. 1024558 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití

Více

Bezpečnostní list. Rheocare C Plus. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Rheocare C Plus. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Rheocare C Plus Chemický název: polymer kyseliny akrylové 1.2. Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list. Acronal 4 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Acronal 4 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Acronal 4 F Chemický název: polyakrylat 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008: Látka není nebezpečná ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008.

Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008: Látka není nebezpečná ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008. Strana 1 ( 6 ) ODDÍL 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Carlson Chemický název látky: voda CAS: 7732-18-5 ES: 231-791-2 Indexové číslo: --- Registrační číslo:

Více

MASTERSEAL 588 PART B

MASTERSEAL 588 PART B Bezpečnostní list Strana: 1/11 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku MASTERSEAL 588 PART B Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Více

PRINCE COLOR MULTIPUTZ ZS 3,0 (NR)

PRINCE COLOR MULTIPUTZ ZS 3,0 (NR) Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku PRINCE COLOR MULTIPUTZ ZS 3,0 (NR) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536. Product Safety/Produktsicherheit

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536. Product Safety/Produktsicherheit Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Jiné obchodní název výrobku 1001389; 791437; 506253; 150536 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. Orasol Black X45. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Orasol Black X45. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Orasol Black X45 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Irgalite Rubine K 4270 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Irgalite Rubine K 4270 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Irgalite Rubine K 4270 FP 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list. Laropal A 101. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Laropal A 101. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Laropal A 101 Chemický název: močovino-aldehydová pryskyřice 1.2. Příslušná určená

Více

Bezpečnostní list. Acronal S 734 P. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Acronal S 734 P. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Acronal S 734 P 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 67 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Antiprex SSC. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Antiprex SSC. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Antiprex SSC 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Strana: 1/15 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 4.1 Produkt: FoamStar PB 2706

Strana: 1/15 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 4.1 Produkt: FoamStar PB 2706 Bezpečnostní list Strana: 1/15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku FoamStar PB 2706 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex Ultra PX 4575 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CALCIDENT. Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CALCIDENT. Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5 Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Calcident 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Hydropalat WE 3163 Chemický název: Oxiran, methyl-, polymer s oxiranem Číslo CAS: 9003-11-6

Více

Bezpečnostní list. Reflecks Pinpoints of Pearl G130L. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Reflecks Pinpoints of Pearl G130L. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Reflecks Pinpoints of Pearl G130L 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a

Více

: Fluoxetine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0

: Fluoxetine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Forma výrobku Název látky : Látka : Fluoxetine

Více

Chemický název: ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO <6.5) Číslo CAS:

Chemický název: ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO <6.5) Číslo CAS: Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Eumulgin CO 60 Chemický název: ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO

Více

Bezpečnostní list. Emulgade SE-PF. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Emulgade SE-PF. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Emulgade SE-PF 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Microlen Blue 6911 MC. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Microlen Blue 6911 MC. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Microlen Blue 6911 MC 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH), ve znění nařízení č. 453/2010/EC Datum vydání: Datum revize: 1.5.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení (ES) č. 1907/2006/EC (REACH), ve znění nařízení č. 453/2010/EC Datum vydání: Datum revize: 1.5. ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název: Registrační číslo: Indexové číslo: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Molární hmotnost: Molekulový

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. A.R.T. Bond Primer A

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. A.R.T. Bond Primer A Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi pouze pro dentální

Více

Bezpečnostní list PCI GISOGRUND RAPID. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace rizik

Bezpečnostní list PCI GISOGRUND RAPID. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace rizik Bezpečnostní list Strana: 1/11 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku PCI GISOGRUND RAPID 1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list PHEROPRAX A. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list PHEROPRAX A. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/16 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku PHEROPRAX A 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list BASAGRAN. 1. Identifikace látky / směsy a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik

Bezpečnostní list BASAGRAN. 1. Identifikace látky / směsy a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik Bezpečnostní list Strana: 1/10 1. Identifikace látky / směsy a společnosti / podniku BASAGRAN Použití: přípravek na ochranu rostlin, herbicid Výrobce: BASF spol. s r.o. Šafránkova 3 15500 Praha 5, CZECH

Více

Bezpečnostní list. Dispex AA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex AA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex AA 4935 Chemický název: Číslo CAS: 9003-04-7 1.2. Příslušná určená použití látky

Více

HISTICK POMOCNÝ ROSTLINNÝ PŘÍPRAVEK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

HISTICK POMOCNÝ ROSTLINNÝ PŘÍPRAVEK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku HISTICK POMOCNÝ ROSTLINNÝ PŘÍPRAVEK 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. Cetiol HE. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Cetiol HE. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Cetiol HE Chemický název: glyceridy, kokos mono- a di- ethoxylované 1.2. Příslušná

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Glysantin G30 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Mearlin Aztec Gold 9363C. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Mearlin Aztec Gold 9363C. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Mearlin Aztec Gold 9363C 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list. Sicoflush L Yellow ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Sicoflush L Yellow ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/16 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Sicoflush L Yellow 1916 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Glysantin G40 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0

Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Forma výrobku Název látky : Látka : Salmeterol Kód výrobku : 201600811 Synonyma Další

Více

Bezpečnostní list. Dispex CX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex CX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex CX 4320 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Autoprofi Radiator Stop Leak

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Autoprofi Radiator Stop Leak Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Oprava malých

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2200 MolyVer Molybdenum Reagent. emea.productstewardship@ge.com.

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2200 MolyVer Molybdenum Reagent. emea.productstewardship@ge.com. Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro analýzu

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 MAKRAKRAFT

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 MAKRAKRAFT Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi čisticí prostředek

Více

Bezpečnostní list. Burst ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Burst ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Burst 5005 1.2. Příslušná určená použití látky bo směsi a doporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list VINAPOR DF 2922 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list VINAPOR DF 2922 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku VINAPOR DF 2922 F 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Glysantin GG ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Glysantin GG ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Glysantin GG 40-91 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Attagel 50. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Attagel 50. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Attagel 50. 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Heliogen Blue K 7090 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Heliogen Blue K 7090 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Heliogen Blue K 7090 FP 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Strana 1 (celkem 6) 1. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Určené použití: Koagulant

Více

Bezpečnostní list. Monomuls 90-O 18. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Monomuls 90-O 18. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Monomuls 90-O 18 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Irgastab UV 22. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Irgastab UV 22. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Irgastab UV 22 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Timica Golden Bronze 240A. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Timica Golden Bronze 240A. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Timica Golden Bronze 240A 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

CAMPINGAZ BIO ČISTÍCÍ SPRAY

CAMPINGAZ BIO ČISTÍCÍ SPRAY Strana : 1 / 5 ODDÍL 1. Identifikace látky/název přípravku/název firmy Distributor 1.1. Identifikace výrobku Identifikace výrobku Obchodní název Typ produktu : BP 55 Route de Brignais F-69563 Saint Geznis

Více

: Prilocaine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0

: Prilocaine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Forma výrobku Název látky : Látka : Prilocaine

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 611 Chemický název: Modifikované styrénové akrylické polymery 1.2. Příslušná

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Bezpečnostní list ACROBAT MZ WG. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list ACROBAT MZ WG. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/17 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku ACROBAT MZ WG 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Sicopal Green EH ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Sicopal Green EH ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Sicopal Green EH 2059 Chemický název: Sicopal Green EH 2059 Číslo CAS: 68186-85-6 Registrační

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Silosept. Xi - Dráždivý

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Silosept. Xi - Dráždivý Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) DEPURAL NEO. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) DEPURAL NEO. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání: 4.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Depural Neo 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: K očištění

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Látka / směs: Směs Číslo 98401 Další názvy směsi 1.2. Příslušná určená použití směsi Určená použití látky/směsi Reagencie

Více

Bezpečnostní list. Dispex CX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex CX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex CX 4320 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 Název výrobku: DEN (Denaturační roztok) Datum vydání: 05/06/2002 Datum revize: 01/06/2015 (Verze J) list 1 z 6

Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 Název výrobku: DEN (Denaturační roztok) Datum vydání: 05/06/2002 Datum revize: 01/06/2015 (Verze J) list 1 z 6 list 1 z 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku ; součást všech kitů série GenoType, ThromboType a micro-ident. Objednací číslo: 004-001-12 (0.3 ml),

Více

Bezpečnostní list. Loxanol CA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Loxanol CA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Loxanol CA 5308 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Xfast Orange ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Xfast Orange ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Xfast Orange 3100 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list DELAN 700 WDG 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

Bezpečnostní list DELAN 700 WDG 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Bezpečnostní list Strana: 1/10 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE DELAN 700 WDG Použití: přípravek na ochranu rostlin, fungicid Výrobce: BASF Aktiengesellschaft 67056 Ludwigshafen

Více

Bezpečnostní list. Cetiol AB. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Cetiol AB. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Cetiol AB Chemický název: C12-15 alkyl benzoate Registrační čislo REACH: 01-2119825559-27-0005

Více

Bezpečnostní list. Heliogen Blue L ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Heliogen Blue L ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Heliogen Blue L 7460 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více