Jedinečný chuťový zážitek.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jedinečný chuťový zážitek."

Transkript

1 Jedinečný chuťový zážitek.

2 Technologie je důležitá. Ale co se opravdu počítá, je konečný výsledek. Všechny naše výzkumy a závazky Vám teď přinášíme. Ideální vzhled, aroma a intenzita. Pro dokonalý zážitek z kávy.

3 CAFFITALY SYSTEM Roky výzkumu a vývoje umožnily vytvoření Caffitaly systému: kombinovaného systému, skládajícího se ze stroje a kapsle, jejichž složky jsou chráněny mezinárodním patentem. Struktura kapsle zajišťuje maximální výsledek ze směsi vytvořením ideální extrakce. Každá kapsle obsahuje 8 gramů směsi mleté kávy na výrobu skutečného italského espressa. Káva je vždy správně a přesně lisovaná pro dosažení optimálního výsledku, a tato konstanta výroby zajistí dokonalý vzhled a intenzitu aroma. Zvláštní struktura obalu kapsle umožní vyrobit jakýkoliv druh kávy: od vynikajícího espressa přes "café crema"(smetana v kávě) až po "café americano"(espresso zředěné horkou vodou). Dokážeme uspokojit všechny Vaše smysly. Sortiment zahrnuje také mnoho dalších chutných horkých nápojů jako je citronový čaj, čaj z květů heřmánku, čaj z ječmene, ženšenu, zelená káva s Ganodermou, bylinné čaje a mléčný nápoj z kakaa. Patentovaný pre-infůzní systém vždy zajistí dokonalou výrobu jakéhokoliv druhu kávy a ostatních horkých nápojů.

4 KÁVOVARY Naše kávovary mají jedinečný design a maximální funkčnost. Naše technologie, která je chráněna mezinárodním patentem v kombinaci s elegancí a snadným použitím umožní vyrobit kávu a lahodné horké nápoje s vynaložením minimálního úsilí. Výdej je vždy konstatní, což zajistí dokonalost vzhledu a intenzity vůně v naší kávě a nápojích. Nabízí bezkonkurenční chuťový zážitek den co den ve vaší domácnosti.

5 DIADEMA S16 Eleganci a jednoduchost kávovaru Diadema vystihuje koncentrace technologie a designu. Maximálně snedné používání. Kávovar je vybaven automatickým dávkovacím systémem. Přichází ve dvou barevných provedení Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, horká voda. Příprava nápoje: Programovatelné s třemi dávkami. Výškově nastavitelný držák nápojů. Vyhození použité kapsle: Automatický režim. Kapacita kontejneru na použité kapsle: 9 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1.2 L. Rozměry V x Š x H : 275 x 175 x 370 mm. Hmotnost: 4 kg.

6 MUREX S07 Minimalistický design a snadné použití jsou hlavními rysy, které činí kávovar Murex dokonalým. Díky automatickému dávkování nápojů a většímu kontejneru na použité kapsle vám umožní připravit dokonallou kávu a lahodné teplé nápoje. Příprava nápoje se stane jednoduchou záležitostí. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, horká voda. Příprava nápoje: programovatelný s třemi dávkami. Výškově nastavitelný držák nápojů. Vyhození použité kapsle. Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 13 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1.2 L. Rozměry V x Š x H: 265 x 155 x 334 mm. Hmotnost: 4 kg.

7 VENUS S08 Zajínavý desing a snadné použití jsou vlastnosti, které předurčují kávovar Venus pro libovolné použití. Díky automatickému výběru přípravy nápojů a jeho provedení v exluzivních barvách vám kávovar Venus umožní připravit dokonalou kávu a lahodné teplé nápoje jediným dotykem. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, horká voda. Příprava nápoje: programovatelný s třemi dávkami. Výškově nastavitelný držák nápojů. Vyhození použité kapsle. Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 13 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1 L. Rozměry V x Š x H: 284 x 162 x 370 mm. Hmotnost: 4 kg.

8 NAUTILUS S11HS Exkluzivní barvy a atraktivní design jsou hlavními rysy kávovaru Nautilus S11HS s ručním ovládáním. Je vybaven koncovkou pro napouštění horké vody a páry.tato koncovka vám kromě chutné kávy umožní připravit chutné cappuccino. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, horká vopa, pára. Příprava nápoje: manuální. Výškově nastavitelný dávkovač. Vyhození použité kapsle. Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 14 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1.2 L. Rozměry V x Š x H: 280 x 250 x 350 mm. Hmotnost: 5 kg.

9 NAUTILUS S06HS Kávovar Nautilus S06HS je dodáván ve třech různých barevných provedení a je vybaven systémem automatického dávkování nápojů. Jeho snadné použití v kombinaci s moderním designem předurčuje kávovar k jednoduché přípravě dokonalé kávy nebo vašeho oblíbeného nápoje, včetně lahodného cappuccina. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, horká voda, pára. Příprav nápoje: programovatelný s třemi dávkami. Výškově nastavitelný dávkovač. Vyhození použité kapsle. Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 14 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1.2 L. Rozměry V x Š x H: 280 x 250 x 350 mm. Hmotnost: 5 kg.

10 S05 Velikost a technické vlastnosti z něho činí vhodným pro intenzivní každodenní používání a tudíž ideální pro kanceláře a konferenční místnosti. Velká nádrž na vodu a velký držák na kapsle jsou jeho charakteristické rysy. Automatické dávkování vám umožní připravit dokonalou kávu a teplé nápoje. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, horká voda. Příprava nápoje: programovatelný s třemi dávkami. Výškově nastavitelný dávkovač. Elektronická kontrola kontejneru na použité kapsle.. Vyhození použité kapsle. Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 18 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 2 L. Rozměry V x Š x H: 320 x 220 x 360 mm. Hmotnost: 6 kg.

11 SOFIA S21 Velikost a technické vlastnosti z něho činívhodným pro intenzivní každodenní používání a tudíž ideální pro kancekláře a konferenční místnosti. Velká nádrž a velký držák na kapsle jsou jeho charakteristické rysy. Automatické dávkování vám umožní připravit perfektní kávu a teplé nápoje. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj,horká voda. Příprava nápoje: programovatelný s třemi dávkami. Výškově nastavitelný dávkovač. Elektronická kontrola kontejneru na použité kapsle. Vyhození použité kapsle: Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 8 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1,2 L. Rozměry V x Š x H: 284 x 148 x 364 mm. Hmotnost: 4 kg.

12 CAPPUCCINA S22 Velikost a vlastnosti kompaktního přístroje se vyznačují designem a všestraností stroje schopného vyrábět espresso, cappuccino, latte macchiato a lahodné teplé nápoje. Díky odnímatelné nádržce lze skladovat mléko v lednici. Nový S22 kombinuje aroma espresso kávy s chuťí napěněného horkého mléka z kterého budete mít opravdový zážitek. Dostupné funkce: espresso, caffè crema, americano, čaj, cappuccino,caffé Macchinato,horké mléko. Příprava nápoje: programovatelný s třemi dávkami. Výškově nastavitelný dávkovač.. Vyhození použité kapsle: Automatický režim. Kontejner na použité kapsle: 18 kapslí. Tlak čerpadla: 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 1.3 L. Kapacita nádržky na mléko: 0,4L. Rozměry V x Š x H: 280 x 220 x 360 mm. Hmotnost: 6 kg.

13 S9001 S9001 je nejnovější kávovar vyvinutý firmou Caffitaly. Kávovar je zcela vyrobený z nerezové oceli určený pro výrobu kávy z kávových kapslí ÉCAFFÉ, zaručující nejvyšší kvalitu italské kávy. S9001 je ideálním řešením pro podniky a vybrané provozovatele restauračních provovozů. Při výrobě 50 až 200 šálků kávy denně můžete ušetřit až 76% nákladů na energii. Samozřejmostí je, že můžete vždy očekávat nejvyšší kvalitu kávy. Podrobnosti o produktu: espresso, caffè crema, americano, čaj,horká voda,pára. Příprava nápoje: programovatelný s 4 dávkami+ tlačítko odvápnění. Výškově nastavitelný držák nápojů. Vyhození použité kapsle. Automatický režim. Kapacita kontejneru na použité kapsle: 60 kapslí. Počet topných těles: 2ks Kapacita bojleru: 1,2L. LED barevný displej (70x120mm) Konstatní přívod vody: Ano (přípojka 3/4) Tlak čerpadla 4 x 15 bar. Kapacita nádržky na vodu: 4 L. Výkon: 1900W Rozměry V x Š x H: 395 x 545 x 435mm. Hmotnost: 26 kg.

14 BUONGIORNO MILK FROTHER Nový ohřívač FROTHER vám umožní snadno připravit mléčné nápoje díky svým třem růrným funkcím: horké napěněné mléko, horké mléko a studené napěněné mléko Nalít mléko Zvolit funkci Vychutnejte si nápoj Dostupné funkce: mléko, cappuccino, caffè macchiato, mléčná káva a jiné nápoje na bázi mléka.

15 KAPSLE Přesná dávka pro kávové kapsle je nezbytnou součástí její kvality a určuje kvalitu aroma kávy. Po pečlivém výzkumu našel Caffitaly tým ideální množství, které je 8 gramů mleté kávy. Stejné vysoké standarty kvality přísně kontrolujeme od sběru až po jeho zpracování. Respektování etiky udržitelnosti minimalizujeme dopad na životní prostředí a díky svým partnerům a mistrům pražíren vybíráme tu nejlepší kvalitní kávu na celém světě. Vývoj procesů k zachování typické vůně každého jednotlivého zrnka vede k uspokojení i těch nejnáročnějších spotřebitelů. Se stejnou péčí a pozorností vybíráme a vyrábíme širokou škálu teplých nápojů...

16 SUPREMO 100% ARABICA DELIZIOSO 100% ARABICA Se značkou Ècaffè jsme si jisti, že potěšíme milovníky kávy i nejnáročnější znalce kávy. Směsi jsou připravovány zkušenými mistry pražíren, kteří léčí každé zrnko s péčí a oddaností pro vynikající a neodolatelný šálek kávy. Jemné vlastnosti Střední a Jižní Ameriky kávy Arabica charakterizuje sladké espreso s ovocnými tóny. 100% Arabica směs se sladkou jemnou vůní, plným tělem, světlou vyváženou chutí s nádechem kakaa, ovoce a mandlí PREZIOSO 100% ARABICA VIGOROSO ROBUST ESPRESSO Čistá Arabica espresso káva s plným tělem a příchutí Střední a Jižní Ameriky. Káva má příjemné a dobře vyvážené aroma. Potěší celý den vzhledem k nízkému obsahu kofeinu. Espresso s bohatou chutí,vynikajícím tělem s nádechem hořkého kakaa a tmavé čokolády.

17 CORPOSO STRONG ESPRESSO INTENSO LIVELY ESPRESSO CREMOSO CAFFÈ CREMA ORIGINALE AMERICAN COFFEE Směs asijské Robusta kávy s pevným a rozhodným temperamentem doplněné Arabica kávou, která zvyšuje aroma. Ideální pro zvýšení energie. Jihoamerická směs Arabica kávy s přídavkem indické Robusty, která obohacuje tón a osobnost aroma. Je dobře zaoblené a hladké chuti. Ideální v dopoledních hodinách nebo po jídle. Plné a bohaté aroma čisté Arabiky ze Střední a Jižní Ameriky je obohaceno o jemnou a hladkou smetanovou pěnu. Ideální směs ke každodenní příjemné pauze. Směs různých kvalit té nejlepší kávy Arabica má nezaměnitelné aroma. Potěší po celý den vzhledem k jedinečné chuťi a lehkému tělu. ARMONIOSO FAIRTRADE MORBIDO FINE ESPRESSO DECAFFEINATO INTENSE DECAFFEINATO DELICATE Vyvážená espresso káva nesoucí značku FAIRTRADE, která zaručuje produkci v plném souladu s mezinárodními standardy spravedlivého obchodu... Pečlivý výběr z nejlepší Arabica a Robusta kávy dává této směsi harmonickou a kulatou chuť. Perfektní jako základ pro cappuccino a další kávové receptury. Dokonalá kombinace Indické Robusta kávy a Arabica kávy z Jižní Ameriky. Káva bez kofeinu s intenzivní ovocnou vůní a nízkým obsahem kofeinu nepřesahující 0,1%. Espresso káva bez kofeinu s jemnou chuťí, jemnou vůní a nízkou hladinou kofeinu. Obsah nikdy není vyšší než 0,1%.

18 GINSENG COFFEE AND GINSENG CAFFÈ VERDE E GANODERMA TÈ NERO WITH LEMON CAMOMILLA 10 x 12g kapslí 10 x 14.5g kapslí 10 x11g kapslí 10 x 10g kapslí Chutný nápoj na bázi Ženšenu, kořene s povzbuzujícím účinkem, který dodá tělu energii. Intenzivní vůni zeleného kávového zrna doplňuje starověká chuť Ganodermy, houby s mnoha příznivými vlastnostmi. Chuť černého čaje doplňuje vůně citronu. Vhodný delokátní a osvěžující nápoj. Nápoj s typickou květinovou vůní heřmánku. Podporuje zažívací ústrojí. ORZO NATURAL ROASTED TÈ NERO IN LEAVES CIOCCOLATO COCOA DRINK LATTE WHITE BEVERAGE 10 x 7.5g kapslí 10 x 2.5g kapslí 10 x 15g kapslí 10 x 9g kapslí Nápoj s chuťí praženého ječmene s hladkou a jemnou vůní. Vynikající pro trávicí ústrojí. Směs z listů černého čaje s bohatou a silnou vůní aintenzivní jantarovou barvou. Lahodný ochucený kakaový nápoj s intenzivní vůní. Jemný mléčný ochucený nápoj je ideální jako základ pro horkou čokoládu, cappuccino a caffé macchiato.

19 MONORIGINE CUBA MONORIGINE MESSICO Espresso je jemné a kvalitní. 100% Arabica Criollo pochází z pohoří Sierra Maestra na Kubě. Je plné, s intenzivní vůní a vyváženou chuťí. V šálku doznívá s nádechem kakaa a tabákové dýmky. Chceme nabídnout neobyčejnou kávu přímo do vašeho domova, kterou doporučil nejlepší mistr pražírny. Cestoval po celém světě a vybral ty nejlepší zelené zrna z nejlepších původů. Výsledkem jsou naše "monorigine" (jediný původ kávy) pocházející z pohoří Sierra Maestra na Kubě a z plantáží regionu Alta Mogiana v Brazílii. Svou jedinečnou chutí a vůní je určena nejen pro milovníky kávy, ale i pro opravdové znalce. MONORIGINE BRASILE Neustálé letní deště a suché zimy zajistí ideální podmínky pro výrobu této jemné směsi Alta Morgiana 100% Arabica kávy, pocházející z těch nejlepších plantáží v Brazílii. Má plné tělo, sladkou chuť, jemnou kyselost a ovocné aroma s tóny mandlí, lískových oříšků a kakaa. Espresso je ideální jako společník pro každou přestávku na kávu. Unikátní klima severských plošin státu Pueblo se vyznačuje konstantním vlhkým teplem a neustálým oceánským větrem z mexického zálivu. Tyto podmínky dávají jedinečnou vzácnost mexické 100% Arabica kávě... Vyznačuje se sladkou chutí, jemnou kyselostí a intenzivní vůní s tóny hořké čokolády a tabákových listů.

20 ZRNKOVÁ KÁVA Caffitaly nabízí zrnkovou kávu té nejvyšší kvality, která byla vybrána a upražena podle nejlepších italských tradic tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější zákazníky. DELICIOZO 100% ARABICA 1 x 1kg 100% Arabica směs se sladkou jemnou vůní, plným tělem, světlou vyváženou chutí s nádechem kakaa, ovoce a mandlí. CORPOSO STRON ESPRESSO INTENSO LIVELY ESPRESSO 1 x 1kg 1 x 1kg Směs silné a výrazné chuti Robusty z temperamentní Asie a Západní Afriky, která zaručuje intenzitu a sytost. Příchuť Arabiky zesiluje aroma kávy. Perfektní nápoj pro získání denní dávky energie. Perfektní vyvážená směs z Jižní Ameriky s trochou živé indické Robusty pro zvýraznění jejího charakteristického aroma a plné sametové chuti. PREZIOSO 100% ARABICA 1 x 1kg Čistá Arabica espresso káva s plným tělem a příchutí Střední a Jižní Ameriky. Káva má příjemné a dobře vyvážené aroma. Potěší celý den vzhledem k nízkému obsahu kofeinu. DELICATO DECAFEINATO 1 x 1kg Káva bez kofeinuobsahuje méně než 0,1% kofeinu ze směsi Arabiky a Robusty. Jemná chuť s půvabnou vůní je tajemstvím jejího charakteru. Zachovává si intenzivní aroma a chuť kávy s kofeinem.

21 Doplňky a příslušenství Šálky Espresso Zásobník na kapsle Praktický zásobník na kapsle z pochromovaného kovu. Balení 4ks ručně vyrobených skleněných Kapacita 4 x 8 kapslí na otočné noze. Nepostradatelným izotermických šálků pro espresso vč. podšálku s doplňkem pro ty, kteří milují pohodlí a design, jedinečné držák logem Caffitaly. Dvojité sklo zaručuje originální na kaplse Caffitaly obsahující celkem 32 kapslí a je vyroben z vzhled i nespálení se, kdy nápoj zároveň odolného pochromovaného kovu. udržuje déle svou teplotu. Lze mýt v myčce, šálky jsou tepelně odolné až do 110 C. Součástí balení jsou 4 bílé keramické podšálky. Odvápňovač Pokud chcete, aby vaše oblíbené nápoje chutnali vždy výborně, doporučujeme provádět pravidelné čištění Vašeho kávovaru, proto vždy používejte odvápňovač Caffitaly. Je připraven ihned k použití: jen stačí nalít do nádrže na vodu a postupovat podle pokynů čištění, které najdete v manuálu Šálky Capuccino vašeho kávovaru. Balení 2ks ručně vyrobených skleněných izotermických šálků ( 200 ml ) pro přípravu čaje a cappucina, vč. podšálku, s logem Caffitaly. Dvojité sklo zaručuje originální vzhled i Kazeta na kapsle nespálení se, kdy nápoj zároveň udržuje déle svou teplotu. Lze mýt v myčce, šálky jsou Elegantní kazeta ze dřeva na kapsle do tepelně odolné až do 110 C. Součástí balení vašeho domova, ze které si každý den jsou 2 bílé keramické podšálky. vyberete tu správnou kapsli dle vaší momentální chuti.

22 TECHNICKÉ ÚDAJE DIADEMA S16 MUREX S07 VENUS S08 NAUTILES S11HS NAUTILUS S06HS S05 SOFIA S21 CAPPUCCINA S22 S9001 Espresso / Caffè Crema Americano / Čaj/ Horká voda Cappuccino / Latte Macchiato (Latte Fresco) Horká voda Pára Napětí / Frekvence / Příkon V, 50/60 HZ, 950 W V, 50/60 HZ,950 W V, 50/60 HZ, 950 W V, 50/60 HZ, 950 W V, 50/60 HZ, 950 W V, 50/60 HZ, 950 W V, 50/60 HZ, 950 W V, 50/60 HZ, 1250 W V, 50/60 HZ, 1900 W Příprava nápoje Programovatelné s 3 délkami Programovatelné s 3 délkami Programovatelné s 3 délkami Manuální Programovatelné s 3 délkami Programovatelné s 3 délkami Programovatelné s 3 délkami Programovatelné s 6 délkami Programovatelné s 4 délkami Kapacita nádržky na vodu(lt.) 1, ,2 1,2 2 1,2 1,3 4 Kontejner na použité kapsle Vyhození použité kapsle Automatické Automatické Automatické Automatické Automatické Automatické Automatické Automatické Automatické Nastavitelný dávkovač Nastavitelná výška opěrky Alarm vodního kamane Automatické vypnutí Elektronická kontrola kontejnru na použité kapsle Tlak čerpadla 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 15 bar 4x15 bar Rozměry (V x Š x H) v mm. 275x175x x155x x162x x250x x250x x220x x148x x220x x545x435 Hmotnost 4 Kg. 4 Kg. 4 Kg. 5 Kg. 5 Kg. 6 Kg. 6 Kg. 4 Kg. 26 Kg.

23 Luigi Italia s.r.o. Obchodní 113, Čestlice Tel: , info@nejkafe.cz

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 řada Kenon Coffee Crema Moka Kávová směs s dobrým podílem Arabiky, silná chuť, pevná

Více

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 Lahodné espreso přímo do vašeho šálku Kávovar KRUPS Essential vám umožní vychutnat si tu pravou podstatu espresa. S tímto plně

Více

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období.

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. NESCAFÉ Alegria kávovar A510 malý ale šikovný Pět skvělých kávových nápojů od intenzivního

Více

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů.

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio Automatický kapslový kávovar Krups NESCAFÉ Dolce Gusto

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém Lavazza vending systém Od roku 2011 se společnost LUMO PLUS stala partnerem společnosti Lavazza v oblasti vendingového systému Lavazza Blue Prvotřídní italskou kávu Lavazza

Více

Kompaktní design - s technologií Quattro Force

Kompaktní design - s technologií Quattro Force Arabica EA8178 display černý se stříbrnými prvky Plně automatický kávovar Krups Arabica EA817810 EA817810 Kompaktní design - s technologií Quattro Force Dopřejte si to pravé espresso připravené snadno

Více

CARTRIDGE. instantní systém Obj. číslo Zboží Kč / náplň Počet porcí Váha (g) DPH. SORTIMENT ZBOŽÍ A SLUŽEB NÁPOJOVÉ AMBULANCE

CARTRIDGE. instantní systém Obj. číslo Zboží Kč / náplň Počet porcí Váha (g) DPH.  SORTIMENT ZBOŽÍ A SLUŽEB NÁPOJOVÉ AMBULANCE CARTRIDGE instantní systém Obj. číslo Zboží Kč / náplň Počet porcí Váha (g) DPH KÁVY JM1320 OPUS Káva Espresso 309,00 113 170 15% JM1550 OPUS Káva Gold Extra 450,00 127 190 15% JM1680 JEDE Káva Classico

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

tel:

tel: WWW.FIRST-LINE.CZ obchod@first-line.cz, tel: 770 608 351 To nejlepší pro Vás... Zrnková a instantní káva Káva Barcelona S nádechem květin a kakaa ( Speciální plantáž ) REF. 0438 Směs s vynikajícím tělem,

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

Unique. Like your taste.

Unique. Like your taste. Unique. Like your taste. *Zdroj: nezávislý výzkumný institut, nejvyšší hodnota prodejů od ledna do prosince 2014 DOKONALÁ KÁVA Plnoautomatický kávovar De'Longhi nabízí vynikající kávu, takže si můžete

Více

GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY

GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY GIGA 5 DVOJITÝ VÝKON - DVOJITÉ POTĚŠENÍ Vítejte ve světě, kde se sny milovníků kávy stávají skutečností, ve světě kde pravidla byla přepsána, aby splnila i ty nejnáročnější standardy

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality ESPRESSO ATD. Oblíbená nastavení zaměstnanců společnosti NIVONA Peter Wildner, generální ředitel NIVONA Apparate GmbH Espreso vyrobené přístrojem CafeRomatica 1030 Množství:

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

Káva. Káva a čaj. E-shop: www.peal.cz 177

Káva. Káva a čaj. E-shop: www.peal.cz 177 Káva Káva je charakteristická svou silnou vůní a černou barvou. Obsahuje mimo jiné alkaloid kofein, který povzbuzuje srdeční činnost a pro jeho povzbuzující účinky se káva pije především. Nejčastěji se

Více

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ KÁVOVARY. Barové zařízení 240. Kávovary 243. barové zařízení / kávovary 239. O firmě

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ KÁVOVARY. Barové zařízení 240. Kávovary 243. barové zařízení / kávovary 239. O firmě barové zařízení / kávovary 239 O firmě BAROVÉ ZAŘÍZENÍ KÁVOVARY Barové zařízení 240 Kávovary 243 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Vysvětlivky Kávovary Distribuce Příprava Stolní Mytí

Více

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY. Barové zařízení Kávovary. Barové zařízení 236. Kávovary 239. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY. Barové zařízení Kávovary. Barové zařízení 236. Kávovary 239. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY Barové zařízení Kávovary Barové zařízení 236 Kávovary 239 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 235 Vysvětlivky Kávovary Distribuce Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

Návod k použití ručního kávovaru STARESSO

Návod k použití ručního kávovaru STARESSO Návod k použití ručního kávovaru STARESSO Přečtěte před použitím! Pozorně si přečtěte tento návod a uchovejte si jej. STARESSO není určeno pro děti. Před použitím důkladně očistěte veškeré součásti horkou

Více

café

café www.cafemarket.cafe café e.s.e. pod E.S.E. POD (Chalda) = easy serving espresso nejjednodušší príprava Espressa, která existuje na trhu. Díky balení P.O.D/Chalda se celý proces výrazne usnadní. V každém

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK ***** KAVÁRNA ***** HERNA ***** OSLAVY ***** OriginÁlní rodinné centrum pro VÁs A VAše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Lavazza Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik

Více

... pouhým stiskem jednoho tlačítka

... pouhým stiskem jednoho tlačítka ... pouhým stiskem jednoho tlačítka Q8ACZB1611. Změny technických parametrů a vybavení vyhrazeny bez upozornění. Image obrázky nemusejí vždy odpovídat sortimentu pro ČR. BSH domácí spotřebiče, s. r. o.

Více

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012 Exkluzivní distribuce platná od září 2012 Profil značky Italský životní styl Značka De Longhi je světovým vyslancem italské schopnosti spojovat technologii, styl, kvalitu a inovaci a současně podporovat

Více

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy

Požitek s budoucností. Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Fairtrade Požitek s budoucností Fairtrade produkty od Tchibo Coffee Service Trvale udržitelné a s vysokými výnosy Tchibo prebírá zodpovednost! Fairtrade víc než jen trend Tchibo dodává nejkvalitnější produkty,

Více

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY. Barové zařízení Kávovary. Barové zařízení 286. Kávovary 289. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY. Barové zařízení Kávovary. Barové zařízení 286. Kávovary 289. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Barové zařízení Kávovary Barové zařízení 286 Kávovary 289 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 285 Vysvětlivky Kávovary Distribuce Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty Pizza Příprava Stolní

Více

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty Tchibo Požitek z kávy & profi t pro Vaše hosty pro Vás! Vyberte si Jedinečné kávové kompozice Tchibo Coffee Service vám nabízí velmi rozmanitou nabídku kávy od trendových kávových specialit, až po aromatickou

Více

alacaffé, s.r.o. Křížkovského 793/61 674 01 Třebíč otevírací doba: Po Čt 8.00-12.0 13.00-17.00 Pá 8.00-12.00 13.00-16.00

alacaffé, s.r.o. Křížkovského 793/61 674 01 Třebíč otevírací doba: Po Čt 8.00-12.0 13.00-17.00 Pá 8.00-12.00 13.00-16.00 JURA E10 Malý ale silný Kávovar Jura Impressa E10 vám připraví lahodné kávové speciality. Umožňuje přípravu jedné nebo dvou káv současně a zůstává hygienicky čistý díky programu čištění, oplachování a

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů NABÍDKA Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: 28.06.2019 Termín dodání: 4-5 týdnů Záruka na kávovary je 1 rok. Podmínky této záruky jsou následující: a.) Přívodní voda musí být vždy upravena změkčovací

Více

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO Tostatura Lenta AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO PER LA GRAndE GIOIA DI UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků. PROFITUJTE S NAŠÍM UCELENÝM KONCEPTEM ESPRESSO! AUTENTICKÝ ITALSKÝ POŽITEK Z

Více

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další

Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ. Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Objednávky na telefonu: 725 857 682 SORTIMENT NÁPOJŮ Hot drink Ice drink Milk shake Ice & Hot Tea Caffe Frappé a další Gastro 21 Objednávky na telefonu: 725 857 682 Hot Drink HOT DRINK / ICE DRINK / MILK

Více

KÁVA A ČAJ KÁVA, ČAJE, LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE, CUKR, MED, CITRONKY, MLÉKO KÁVA A ČAJ

KÁVA A ČAJ KÁVA, ČAJE, LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE, CUKR, MED, CITRONKY, MLÉKO KÁVA A ČAJ Káva i čaj jsou nápoje pro chvíle pohody, ale i pro doplnění energie a pro zahřátí. Abyste mohli svým zákazníkům nabídnout vhodný nápoj, najdete v této kategorii širokou nabídku kávy, čajů a doplňkového

Více

PRODUKTOVÁ KNIHA. FM Group Distributorský průvodce

PRODUKTOVÁ KNIHA. FM Group Distributorský průvodce PRODUKTOVÁ KNIHA FM Group Distributorský průvodce září 2013 POTRAVINOVÉ PRODUKTY.... 3 PŘÍRODNÍ KÁVY.... 3 AURILE EXCELLENCE MLETÁ KÁVA.... 4 AURILE EXCELLENCE KÁVOVÁ ZRNA.... 5 AURILE ESPRESSO EXPERIENCE

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Swiss Quality VŠE JEDINÝM STISKEM Pojďte klidně trochu blíž! Pak se rozvine celá krása a dovednost nových modelů 800 NIVONA. Již samotná příprava kávy je pro

Více

FILICORI ZECCHINI SINCE 1919 COFFEE, TEA AND COCOA. an authentic Italian classic

FILICORI ZECCHINI SINCE 1919 COFFEE, TEA AND COCOA. an authentic Italian classic SINCE 1919 COFFEE, TEA AND COCOA FILICORI ZECCHINI FZ Brochure 2010.indd 1 11/06/12 10.47 KAVÉ DECAFFEINATO Zrnková kávová směs, s velmi dobrým poměrem kvality a ceny, umožňuje vaření dobrého italského

Více

Nabídka zboží platná od do

Nabídka zboží platná od do Nabídka zboží platná od 3. 1. do 31. 1. 2017 nebo do vyprodání zásob. PLOCHÝ MOP S POSUVNÝM KLOUBEM Extra široká utírací plocha: cca 50 cm. K čištění na sucho i na mokro. Včetně dvou návleků z mikrovlákna,

Více

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us.

What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Davidoff Café What we say about our philosophy is not important; what s important is what it makes of us. Radost z okamžiku, cit pro nejvyšší kvalitu a smysl pro krásu: to všechno tvoří identitu značky

Více

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři váš nápojový specialista OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři Špičkové kávovary na zrnkovou, mletou nebo instantní kávu Široký výběr kvalitních surovin. Vynikající

Více

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch Kultovní kávovary IMPRESSA Z7 One Touch IMPRESSA S9 One Touch Požitek na nejvyšší úrovni Robustní a spolehlivý Tento špičkový model, který pod svým elegantním povrchem ukrývá nejnovější technologie, Vás

Více

Kávovary Saeco automatické Řada Profi. Aulika s pevným připojením na vodu. Aulika MID

Kávovary Saeco automatické Řada Profi. Aulika s pevným připojením na vodu. Aulika MID Kávovary Saeco automatické Řada Profi Aulika s pevným připojením na vodu Kávovar Aulika s pevným připojením na vodu je druhým členem v řadě automatických kávovarů Saeco. Jedná se o vysoce kvalitní kávovar,

Více

LIFE COMES IN MANY FLAVORS

LIFE COMES IN MANY FLAVORS LIFE COMES IN MANY FLAVORS OptiVend Next Generation Chutě se liší. A NEW GENERATION OptiVend Next Generation od společnosti Animo je nové rychlé zařízení pro přípravu čerstvé, horké kávy kdykoliv během

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Swiss Quality CafeRomatica 855 Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím tlačítka:

Více

OFFICE SYSTEM. NABÍDKA ve spolupráci s agenturou

OFFICE SYSTEM. NABÍDKA ve spolupráci s agenturou OFFICE SYSTEM NABÍDKA ve spolupráci s agenturou Společnost s dlouholetou a velmi prestižní historií byla založena v roce 1882. Začínala jako malý potravinový obchod v Chieri, malém městečku na úpatí pohoří

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality ZCELA NOVÁ TECHNOLOGIE AROMA BALANCE SYSTEM VYLEPŠENÍ PRO MILOVNÍKY KÁVY Novou technologií Aroma Balance System, která dále rozšiřuje technologii Aromatica System, nás naši

Více

B2B B2B. Dek. OBJEDNÁVKY do 13 hod na tel.: nebo na

B2B B2B. Dek. OBJEDNÁVKY do 13 hod na tel.: nebo na Intenso - je zážitek, ve kterém se prolínají všechny chutě typické italské kávy. Výjimečnost a kouzlo kávy Intenso začíná důkladným výběrem kávových zrn přes pečlivé pražení až ke konečnému potěšení z

Více

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ Pr Č TASSIMO? Všechny oblíbené značky a nápoje! Perfektní kvalita nápoje s inteligentním spařovacím systémem Ovládání jedním tlačítkem! Každý náp J, jak Má BýT Nápoje různých

Více

Nescafé Solutions 6/30

Nescafé Solutions 6/30 Nescafé Solutions 6/30 Instant AA/AR Rheavendors Novinky: Stojánek na espresso 54,0 cm 30,0 cm 47,0 cm 20,4 Kg Počet předvoleb 6 Počet zásobníků 3-4 Možnost pevného přívodu vody i samostatného zásobníku

Více

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Ceník 2018 VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií; T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty; TFT Multifunkční displej; Inegrovaný počítač; LCD displej

Více

ZAŘÍZENÍ NA INSTANTNÍ PŘÍSADY NIZOZEMSKÉ FIRMY

ZAŘÍZENÍ NA INSTANTNÍ PŘÍSADY NIZOZEMSKÉ FIRMY ZAŘÍZENÍ NA INSTANTNÍ PŘÍSADY NIZOZEMSKÉ FIRMY QUINTO Automatické zařízení na výrobu horkých nápojů. Je vybaveno 3 odnímatelnými zásobníky na ingredience, odkapávací nádobkou z plastu, zvukovou signalizací

Více

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Ceník 2017 VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií; T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty; TFT Multifunkční displej; Inegrovaný počítač; LCD displej

Více

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Ceník 2018 VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií; T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty; TFT Multifunkční displej; Inegrovaný počítač; LCD displej

Více

KÁVA A ČAJ. KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO

KÁVA A ČAJ.   KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

Historie rozšíření kávy

Historie rozšíření kávy PREZENTACE PREZENTACEOOPŮVODU PŮVODUKÁVY KÁVY Autor: Jan Jankovič Dne: 25. 1. 2017 Historie rozšíření kávy Kávovník pochází z Ethiopie z Afriky (viz. obrázek) Rozšíření kávovníku začalo ve 14. století

Více

GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY

GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY PROFESIONÁLNÍ KÁVOVAR ASTORIA GLORIA SAE2 PROFESIONÁLNÍ KÁVOVAR ASTORIA SABRINA SAE2 D Gloria je tradiční kávovar s čistým a elegantním designem, který je výsledkem práce designového

Více

PŘÍPRAVA A INSTALACE 3 BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE 4 INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA 5 TECHNICKÝ LIST 6 TECHNICKÝ LIST S PODSTAVCEM 7 ZÁKLADNÍ INSTRUKCE 8

PŘÍPRAVA A INSTALACE 3 BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE 4 INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA 5 TECHNICKÝ LIST 6 TECHNICKÝ LIST S PODSTAVCEM 7 ZÁKLADNÍ INSTRUKCE 8 1 POPIS STRANA PŘÍPRAVA A INSTALACE 3 BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE 4 INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKA 5 TECHNICKÝ LIST 6 TECHNICKÝ LIST S PODSTAVCEM 7 ZÁKLADNÍ INSTRUKCE 8 OVLÁDÁNÍ KLÁVESNICE CT/CTS,CTM 9 ZÁKLADNÍ RADY

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

M Vše naleznete také na VŠE PRO KANCELÁŘ

M Vše naleznete také na  VŠE PRO KANCELÁŘ obchod@extrashop.cz M +420 736 480 422 www.extrashop.cz Vše naleznete také na www.extrashop.cz VŠE PRO KANCELÁŘ 11 11.2 káva instantní, mletá 11.2 doplňky ke kávě,čaji 11.3 čaje, stolní vody OBČERSTVENÍ

Více

Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy. ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ FZ760030

Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy. ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ FZ760030 ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ760030 FZ760030 Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy Geniální každodenní vaření s bezolejovou fritézou Tefal ActiFry

Více

KÁVA A ČAJ KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO

KÁVA A ČAJ KÁVA A ČAJ KÁVA ČAJE LEDOVÉ A INSTANTNÍ NÁPOJE CUKR SLADIDLA MED CITRONKY MLÉKO Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

Historie espressa. to, když přijdete

Historie espressa. to, když přijdete Zajímavost Říká se, že nejstarší kavárnu v Evropě otevřeli v roce 1720 v italských Benátkách, přímo na náměstí svatého Marka. Jmenuje se Florian a můžete do ní zavítat na kávu i dnes. Káva Káva je úžasný

Více

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ Vaše úkoly v projektu 1. OCHUTNEJTE A ROZDÁVEJTE Vychutnejte si společně s přáteli bohatou cremu v šálku kávy NESCAFÉ

Více

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií; T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty; TFT Multifunkční displej; Inegrovaný počítač; LCD displej pro každou

Více

Schaerer Siena 1. Schaerer. Volitelné doplňky: Verze: Výrobce: Rozměry. El. Připojení

Schaerer Siena 1. Schaerer. Volitelné doplňky: Verze: Výrobce: Rozměry. El. Připojení Schaerer Siena 1 Schaerer 50,8 cm 31,4 cm 40,3 cm 20,0 Kg El. 2200 W Vodní přípojka G 1/2 2 bar Výpusť vody 12/8 Tvrdost vody 5-7dh/8-12 dh Volitelné doplňky: Sada pro pevné připojení vody Velký zásobník

Více

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY

Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY Nabídka produktů Fair made, min.objednávka za 2000Kč + DPH, množstevní sleva 3-20% SORTIMENT VYBRANÉ PRODUKTY KÁVA: zrnková, mletá, instantní, kávové kapsle kompatibilní s Nespresso ČAJ: sypaný, sáčkový

Více

KÁVA A ČAJ. KÁVA A ČAJ KÁVY ČAJE LEDOVÉ KÁVY INSTANTNÍ NÁPOJE PŘÍSADY K PŘÍPRAVĚ KÁVY A ČAJE

KÁVA A ČAJ.   KÁVA A ČAJ KÁVY ČAJE LEDOVÉ KÁVY INSTANTNÍ NÁPOJE PŘÍSADY K PŘÍPRAVĚ KÁVY A ČAJE Pestrá kombinace různých produktů. Vybírat můžete kávu instantní, zrnkovou, moderní kapsle, kávu ledovou i bezkofeinovou. Nabídka čajů zahrnuje jak sypané, tak čaje sáčkové, různé příchutě a varianty.

Více

Kávovary jednopákové. Mycí stroje DIHR. Kávovar ECO LUX p1. Barevná provedení: Kávovar ECO LUX e1. Barevná provedení:

Kávovary jednopákové. Mycí stroje DIHR. Kávovar ECO LUX p1. Barevná provedení: Kávovar ECO LUX e1. Barevná provedení: Kávovary jednopákové Kávovar ECO LUX p1 Manuální výdej horké vody a páry, Boiler 3,5 ltr. Kapacita: max 60 šálků/hod. Rozměry: 390x560x500 mm El.připojovací napětí: 230 Vac ~ 50 Hz Celkový el. příkon:

Více

Better Everyday SELEKTIVNÍ DISTRIBUCE

Better Everyday SELEKTIVNÍ DISTRIBUCE Better Everyday SELEKTIVNÍ DISTRIBUCE Platná od března 2017 Profil značky Italsky životní styl Značka De Longhi je světovy m vyslancem italské schopnosti spojovat technologii, styl, kvalitu a inovaci a

Více

Proč zvolit automatický kávovar JURA?

Proč zvolit automatický kávovar JURA? Kultovní kávovary Proč zvolit automatický kávovar JURA? Proč se rozhodnout pro kávovou specialitu z kávovaru JURA: Filozofi e Od zrnka k šálku odpovídá vaší chuti. Čerstvě pomletá káva na pouhý stisk tlačítka.

Více

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1 TASSIMO je revoluční systém pro přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho

Více

NÁPOJE Z KÁVY. Turecká káva

NÁPOJE Z KÁVY. Turecká káva NÁPOJE Z KÁVY Turecká káva Turecká káva je termín, který označuje silnou kávu, jejíž způsob přípravy pochází z Blízkého východu. Na přípravu této kávy je potřeba džezva, což je speciální konvice kónického

Více

SKVĚLÁ KÁVA, KTERÁ POMÁHÁ SKVĚLÉ VĚCI

SKVĚLÁ KÁVA, KTERÁ POMÁHÁ SKVĚLÉ VĚCI SKVĚLÁ KÁVA, KTERÁ POMÁHÁ SKVĚLÉ VĚCI VÍTEJTE V KAVÁRNĚ ASPRETTO O vše jsme se postarali Od zrnka kávy až po odborníky na její přípravu. A dokážeme mnohem více všechny naše kávy a čaje jsou maximálně

Více

ZAŘÍZENÍ S ČERSTVÝM PROPAŘENÍM NIZOZEMSKÉ FIRMY

ZAŘÍZENÍ S ČERSTVÝM PROPAŘENÍM NIZOZEMSKÉ FIRMY ZAŘÍZENÍ S ČERSTVÝM PROPAŘENÍM NIZOZEMSKÉ FIRMY FreshOne Automat pro čerstvě filtrovaný šálek kávy nebo konvice. S připojením k vodovodní síti. Jsou yybaveny samostatným výstupem horké vody, plastovým

Více

Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly

Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly Nová chuť na kávu. Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly Přístroje NIVONA Kolekce 2012/2013 Okamžik Krása je trvalý dojem uživatele Naším krédem je: I to co denně vídáte v kuchyni, se

Více

STANDARD PRO BEAN-TO-CUP

STANDARD PRO BEAN-TO-CUP STANDARD PRO BEAN-TO-CUP OptiBean Next Generation Staňte se baristou. VAŠE CHVÍLE Opravdová káva je čistý požitek. Udělejte si někdy čas, abyste ji ocenili nezáleží na tom, kde jste nebo kolik máte práce.

Více

TOSTATURA LENTA AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO. PER LA GRANdE GIOIA di UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků.

TOSTATURA LENTA AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO. PER LA GRANdE GIOIA di UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků. Piacetto TOSTATURA LENTA AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO PER LA GRANdE GIOIA di UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků. PROFITUJTE S NAŠÍM UCELENÝM KONCEPTEM ESPRESSO! AUTENTICKÝ ITALSKÝ POŽITEK

Více

Bez snídaně ráno neodejdu.

Bez snídaně ráno neodejdu. snídaně Bez snídaně ráno neodejdu. ~ plnoautomatická espressa Dnes tě zvu na kávu já Připravte si kávu, která vám bude chutnat. Všechny funkce kávovaru ovládáte pouze vy: dávkování, stupeň umletí, množství

Více

PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ PŘEDMĚT TECHNOLOGIE

PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ PŘEDMĚT TECHNOLOGIE PROJEKT ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/02.0010 PŘEDMĚT TECHNOLOGIE Obor: Ročník: Zpracovala: Gastronomie první Mgr. Vladimíra Poláchová TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z

Více

Kapacita Výdej kávy (50cc šálk / h) 200 Výdej horké vody (Litr / h) 33 Oh ev kapaliny (voda/mléko) (Litr / h) 26. 2 100,- K Multicards - kit (1+1+12)

Kapacita Výdej kávy (50cc šálk / h) 200 Výdej horké vody (Litr / h) 33 Oh ev kapaliny (voda/mléko) (Litr / h) 26. 2 100,- K Multicards - kit (1+1+12) M1 201 300,- K Kompaktní plnoautomatický Espresso a Cappuccino kávovar. M1 je vybaven patentovanou technologií Smart Boiler, která zajišuje lepší výkon boileru pi výdeji a páry, a tak nedochází k poklesu

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

V ČEM JSME JINÍ? /ChocolateHillCZ.

V ČEM JSME JINÍ? /ChocolateHillCZ. V ČEM JSME JINÍ? Zaměřujeme se na tzv. produkci Bean to Bar. To znamená, že naši čokoládu děláme přímo z kakaových bobů pod vedením chocolatiéra Antonína Branče. Kontrolujeme tak celý výrobní proces, kdy

Více

CB 2x10W. Každý model může být dodán jako nástěnné provedení Každý model může být dodán se servírovacím vozíkem

CB 2x10W. Každý model může být dodán jako nástěnné provedení Každý model může být dodán se servírovacím vozíkem : Velmi kvalitní americká - Všechny modely CB / W jsou dodávány se samostatným výdejem horké vody CB 2x10W Výrobník kávy s 1 nebo 2 odnímatelnými zásobníky pro výrobu velkého množství kávy v krátké době.

Více

CANTO Lavazza Blue. Parametry

CANTO Lavazza Blue. Parametry CANTO Lavazza Blue Kvalita na nejvyšší úrovni. Canto LB se staví na vrchol řady automatů značky Necta díky své technologické inovaci a kvality vydávaného nápoje. Harmonický, čistý a okouzlující design,

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

Švýcarský kult kávy čerstvě namletá, nikoli z kapsle 2015

Švýcarský kult kávy čerstvě namletá, nikoli z kapsle 2015 Další informace a úplný sortiment produktů včetně atraktivních komplexních řešení pro kanceláře a restaurační zařízení viz www.jura.com Sledujte nás na: www.facebook.com/jurafans www.youtube.com/juraworldofcoffee

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016

NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016 NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016 www.selllot.cz www.luxusnicokolady.cz Úvod Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vám představili specializovanou nabídku kvalitních čokolád a bonbonier určenou

Více

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV

SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV SPECIFIKACE KATEGORIÍ PIV 1. Světlé pivo výčepní Světlé pivo výčepní má nižší až střední plnost, světlou až mírně jantarovou barvu. je nižší až střední, vůně může být mírně esterová, chmelová a sladová.

Více

ZAŘÍZENÍ S ČERSTVÝM PROPAŘENÍM NIZOZEMSKÉ FIRMY

ZAŘÍZENÍ S ČERSTVÝM PROPAŘENÍM NIZOZEMSKÉ FIRMY OBCHOD - SLUŽBY- SERVIS pro gastronomická zařízení 507 81 LÁZNĚ BĚLOHRAD - Prostřední Nová Ves 22 tel, fax * 493 792 510 / 777 692 510 e-mail: info@gastroservis-hofman.cz www.gastroservis-hofman.cz,,vařte

Více

Káva, kávovary a Nespresso Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnávat dokonalé espresso, šálek

Káva, kávovary a Nespresso Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnávat dokonalé espresso, šálek Káva, kávovary a Club jsou základní pilíře důmyslného systému, díky kterému si můžete v pohodlí domova vychutnávat dokonalé espresso, šálek za šálkem. Broch Take Out CZE-IN 148x148.indd 3 27/08/13 10:53

Více

Projekt: 65-51-E/02 Práce ve stravování. Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz

Projekt: 65-51-E/02 Práce ve stravování. Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0801 Název: Modernizace výuky všeobecných a odborných předmětů Název sady: Technologické

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více

PLATNOSŤ: Cena s DPH: 6.590,00Kč. Vaflovač na vaflové nanuky 1824 Cena s DPH: 8.490,00Kč. Příkon/napětí: 1550W / 230V, 50 Hz

PLATNOSŤ: Cena s DPH: 6.590,00Kč. Vaflovač na vaflové nanuky 1824 Cena s DPH: 8.490,00Kč. Příkon/napětí: 1550W / 230V, 50 Hz 1 Vafle - Stroje Vaflovač obdélníkový ROYAL DOVaflovač obdélníkový ROYAL 1815,1 Cena s DPH: 11.490,00Kč 1815 Cena s DPH: 6.590,00Kč Vaflovač kulatý na Bubble Waffle 5283 Cena s DPH: 7.990,00Kč Kapacita:

Více

Skořápkové plody. Registrační číslo. Sójové boby. Název. Arašídy. Mléko. Lepek

Skořápkové plody. Registrační číslo. Sójové boby. Název. Arašídy. Mléko. Lepek B-124 Káva zrnková Reserva 100% Rainforest ne ne ne ne ne B-125 Káva zrnková Reserva Gourmet ne ne ne ne ne B-126 Káva zrnková Boutique ne ne ne ne ne D-82492 Čaj černý Ceylon Gold ne ne ne ne ne D-82531

Více

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks

Nově: denní provoz 13-19 hodin. Nealkoholické nápoje Soft drinks Nově: denní provoz 13-19 hodin Nealkoholické nápoje Soft drinks Osvěžující letní domácí limonády Daily homemade lemonades Domácí citronáda Domácí citronáda Domácí oranžáda Pomerančový fresh, soda Homemade

Více

Ideální pro pečení a mnoho dalšího, bez námahy! Obsahuje mixér, kráječ/struhadlo, mlýnek na maso a odšťavňovač. Kuchyňský robot Silver QB505D38

Ideální pro pečení a mnoho dalšího, bez námahy! Obsahuje mixér, kráječ/struhadlo, mlýnek na maso a odšťavňovač. Kuchyňský robot Silver QB505D38 Kuchyňský robot Silver QB505D38 Ideální pro pečení a mnoho dalšího, bez námahy! Obsahuje mixér, kráječ/struhadlo, mlýnek na maso a odšťavňovač Vždy dokonale pevný a nadýchaný sníh z bílků, dokonce i z

Více

cremesso Káva nastupující generace.

cremesso Káva nastupující generace. cremesso Káva nastupující generace. cremesso, unikátní kapslový systém ze Švýcarska, kávovar s profesionálními parametry určený pro domácnosti či kanceláře. ákazníci v mnoha zemích cremesso s oblibou používají

Více

CENÍK ZMRZLINOVÉ STROJE

CENÍK ZMRZLINOVÉ STROJE CENÍK 2013 ZMRZLINOVÉ STROJE BCDairy 1601 Stolní/G/PS1/F1 Nejmenší gravitační výrobník točené (soft) zmrzliny na jednu příchuť s mícháním směsi v zásobní vaně. Dvě rychlosti otáček míchadla, konzervace.

Více

Daily Coffee Every Day. 2014 Daily Coffee brožura. Víc než jen káva. www.dailycoffee.cz. Daily_casopis_update_CZ.indd 1 31.3.

Daily Coffee Every Day. 2014 Daily Coffee brožura. Víc než jen káva. www.dailycoffee.cz. Daily_casopis_update_CZ.indd 1 31.3. 2014 Daily Coffee brožura Daily Coffee Every Day Víc než jen káva www.dailycoffee.cz Daily_casopis_update_CZ.indd 1 31.3.2014 15:56 Daily Coffee Znamenitá káva a příjemné posezení s přáteli Every Day 1

Více