VIDEO: Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné no-go zóny nejsou! Muslimové útočí už i na hasiče!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VIDEO: Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné no-go zóny nejsou! Muslimové útočí už i na hasiče!"

Transkript

1 VIDEO: Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné no-go zóny nejsou! Muslimové útočí už i na hasiče! [CZ Titulky] VIDEO: Ve Francii hoří policejní auta i policisté, ale vláda tvrdí, že v zemi žádné no-go zóny nejsou! Muslimové útočí už i na hasiče! [CZ Titulky] Mainstreamová média se usilovně snaží nevěnovat pozornost událostem ve Francii, která je etnickou časovanou náloží v Evropě. Minulý týden na předměstí Paříže zaútočili muslimové na několik policejních aut podomácku vyrobenými zápalnými bombami za použití benzínu a dusíkatého hnojiva (nitroglycerin-benzinové bomby), tedy stejnými bombami, jako použil Timothy McVeigh při bombovém útoku na federální budovu v Oklahoma City anebo Anders Breivik při své operaci před budovou v Oslu. Už tedy zdaleka nejde jen o primitivní Molotov koktejly, ale muslimové si ve Francii vyrábějí bomby z dostupných látek a útočí na veřejné složky státu a de facto tak vedou na území Francie intifádu (povstání) a Džihád (svatou válku). Francouzské úřady tvrdošíjně popírají, že by ve Francii byly no-go zóny, do kterých policisté nejezdí. Jenže samotní policisté a odbory tvrdí něco úplně jiného. Viz. video nahoře, které jsem opatřil titulky. V Paříži hoří už i policejní auta.

2 Jak v reportáži zaznívá, tyto zóny jsou mezi politiky ve Francii tabu a nikdo o nich nechce mluvit. Policisté do těchto lokalit jezdí jenom s dostatečnými posilami a jenom tehdy, když tam policie jede kvůli nějakému nahlášenému problému. Hlídky a patroly policie v no-go zónách nepřipadají v úvahu, protože muslimové to považují za provokaci a policisté jsou pro ně de facto vojáci nepřítele. Nepřítelem pro muslimy ve Francii je samotný francouzský stát. Cílem každého muslima je svržení francouzské republiky a nastolení chalífátu. Muslim má dovoleno obchodovat s alkoholem i drogami, pokud tím ublíží bezvěrcům ve svaté válce (Džihádu) a v povstání proti státu bezvěrců (v intifádě). To, co se děje ve Francii, probíhá i ve Švédsku, v Belgii (zejména v no-go zónách v Bruselu) a první náznaky z obav policistů zasahovat proti muslimům už je možné vidět i v Německu. Pařížské no-go zóny. Ve Francii probíhá Intifáda i Džihád současně! Muslimové mají své zavedené a tradiční postupy, jak získat pod kontrolu cizí země. V první fázi používají migraci, protože nevěřící mají prý měkká srdce. Mají slitování a skrze lítost a soucit Evropanů se muslimové infiltrují do evropských zemí. Po příchodu do hostitelské země se nechají vydržovat ze sociálních dávek, které jsou mnohdy poskytovány na základě úplně jiných kritérií, než sociální dávky pro domácí obyvatelstvo. Cílem tohoto dvojího sociálního metru je snaha vlád integrovat muslimy do evropské společnosti. Tento proces je ale jalový, protože v Koránu je jasně uvedené, že muslim nesmí pracovat pro bezvěrce! Muslim, který v Evropě přijme práci a majitelem firmy nebo zaměstnavatelem není muslim, se dopouští zakázaného jednání (haram) v rozporu s Koránem. Muslim může pracovat pro nevěřícího jen tehdy, pokud je to záměr, jak zmást nepřítele na cestě Džihádu. V takovém případě je muslimovi dovoleno i konzumovat alkohol, aby zmátl nevěřícího.

3 Muslimové v Paříži zapalují odpadkové koše. Velmi důležitou cestou Džihádu je získání žen bezvěrců. V Koránu nehraje roli rasová otázka (na rozdíl od judaismu), takže muslim si klidně může vzít bělošku nebo černošku, to nehraje roli. Co však hraje roli, to je konverze. Žena musí konvertovat k islámu. Plánem a cílem Džihádu v Evropě je konverze naprosto všech evropských žen k islámu, které mají zajistit svojí porodností urychlení budování evropského chalífátu. Příklad můžete vidět v Sýrii a Iráku u Islámského státu. Bojovníci ISIL pozabíjeli etnikum Jezídů, pozabíjeli jejich muže, ale ženy si ponechali a obchodují s nimi jako s otrokyněmi. Při oslavách Nového roku v Kolíně nad Rýnem jsme byli svědky toho, jak se muslimští migranti chovají k bílým německým ženám, pokud jsou migranti pospolu a ve větší skupině. Německá policie tehdy tvrdila, že nic neviděla. Intifáda už útočí i na hasiče! Obavy a strach ze zásahu proti migrantům je zjevná. Policisté mají v Německu za úkol zabraňovat střetům, ale to spočívá v tom, že policie se snaží zabraňovat diskusím na internetu, demonstracím a projevům nesouhlasu domácího obyvatelstva s politikou Angely Merkel. Ve Francii je situace mnohem dál. Uvnitř no-go zón probíhají útoky a plánované scénáře proti státu např. tak, že muslimští mladíci zapálí kontejner na odpadky poblíž nějaké veřejné budovy. To je první taktika. Pokud by hořela soukromá budova, hasiči by ani nemuseli přijet. Když ale hoří např. před radnicí, bankou nebo finančním úřadem, hasiči musí přijet. Jakmile přijedou, aby kontejner uhasili, muslimové začnou na hasiče útočit, házet na ně kamení, dlažební kostky, ale také zápalné lahve, prořezávají jim hadice atd.

4 Od popelnic chytla i stojící auta, hasiči bojují nejen proti ohni. Hasiči obvykle přestanou hasit a zamknou se uvnitř hasičských vozů a zavolají policii. Ta musí do nogo zón přijet a hasiče zachránit. Když policie přijede, muslimští mladíci na to čekají a hodí na policejní auto nitroglycerin-benzínovou bombu. Exploze auto zcela zdemoluje a policisté začnou střílet gumovými projektily na ochranu svého život. Tyto muslimské no-go lokality vznikají ve Francii už i v menších městech a ten proces je všude stejný. Městské zastupitelstvo složené ze socialistů zřídí ve městě ubytovnu pro migranty. Migranti ve městě začnou přicházet do kontaktu s místními muslimy a postupně státní a městské ubytovny pro migranty opouští. Místní developeři po hypoteční krizi v roce 2008 se potřebují zbavit bytů, paneláků a bytovek, které tehdy postavili a prodávají je jak městu pro potřeby ubytování migrantů, tak samotným muslimům, kdy tyto byty skupují muslimské obce. No-go zóny začaly nenápadně, nezodpovědností lidí u komunálních voleb! Všechno začíná u komunálních voleb, které vyhrávaly až donedávna jen zavedené strany (hlavně socialisté), které se podílejí na importu muslimů do Francie. Francouzi sice v poslední době začali volit národní strany, ale mnozí říkají, že už je pozdě. Francouzům to došlo až ve chvíli, kdy je muslimů už tolik v zemi, že představují značnou sílu. To má za následek prudký pokles cen nemovitostí v no-go lokalitách, který spouští prodejní spirálu. Lidé chtějí rychle prodat a odstěhovat se pryč. Tím vzniká tlak na pokles cen nemovitostí. To přitahuje spekulanty, kteří nemovitosti skupují a prodávají je s určitým ziskem muslimům. Tím se zvyšuje penetrace muslimů v lokalitě a nutí to k odstěhování i zbývající původní obyvatele, kteří prodávají své nemovitosti už za naprostý zlomek ceny. Přesto ale v lokalitě zůstane hrstka lidí, kteří se nedostěhují. Ty čeká hotové peklo. Musí se vracet domů za světla, jinak riskují holý život. Neexistuje výzdoba domu vánočními motivy na Vánoce. Neexistuje oslava Velikonoc. Žaluzie stažené i přes den. Dlouhé dojíždění za prací, protože v

5 lokalitě nejsou v tu chvíli už žádné firmy. Nahrazují je mešity a muslimské obchody, kde ovšem nelze nakoupit mnoho věcí, které normálně nabízí francouzské obchody. Další shořelá auta v Paříži. Francouzská vláda popírá tyto procesy, nechce je vidět. Minulý týden zaútočily muslimové na novináře francouzské televizní stanice Canal M6 při natáčení před mešitou na okraji Paříže [1]. Starosta městské čtvrti na to reagoval slovy, že novinář prý muslimy provokoval a neměl tam co dělat. Chápete? Takto se chová starosta a takto se vyjadřuje, když v jeho čtvrti muslimové napadnou televizní štáb. A jaké procesy probíhají v ČR? Zatím je všechno na začátku. Zatím vláda jenom vyčlenila půl miliardy na první várku 3,000 migrantů. Výstavba mešit, segregace školních tříd, odstranění vepřového ze školních jídelen, no-go zóny, hořící kontejnery, létající kameny, hořící policejní auta to všechno je teprve na cestě do ČR. A při pohledu na tristní účast při volbách do krajů mám pocit, že přípravy v ČR na příchod muslimů do země nikoho z voličů nevzrušují. Lidé si už nechali vzít cigarety v hospodách, takže věřím tomu, že i zákaz prodeje vepřového nebo jeho konzumace ve školách projde hladce a bez odporu. Co však na to řeknou majitelé nemovitostí, až jim v okolí začnou vyrůstat ghetta? To už bude ale pozdě. *Titulky ve videu zapnete tlačítkem CC v liště videa. -VK- Šéfredaktor AE News

80. letech vznikala k Sovětskému svazu a ještě předtím k Velké Británii.

80. letech vznikala k Sovětskému svazu a ještě předtím k Velké Británii. VIDEO: Výuka dětských džihádistů v afghánské škole. Islámský stát by bez snahy západu o import demokracie do muslimských zemí nikdy neprosperoval! [CZ Titulky] VIDEO: Výuka dětských džihádistů v afghánské

Více

Občané Velké Británie, toho času ve výcvikovém kempu IS v Sýrii. Jak přesvědčit lidi, aby si nechali podřezat krky s úsměvem?

Občané Velké Británie, toho času ve výcvikovém kempu IS v Sýrii. Jak přesvědčit lidi, aby si nechali podřezat krky s úsměvem? VIDEO: Islámský stát cvičí malé děti, jak podřezávat Evropany. Britské neziskovky chtějí jejich reintegraci po návratu ze Sýrie. Česko sebere dávky dlouhodobě nezaměstnaným, aby je mohlo potom dát migrantům?

Více

Běženci v Itálii demonstrují za svá práva. Dejte nám práci, ale ta není ani pro místní, takže dejte nám bydlení, dejte nám

Běženci v Itálii demonstrují za svá práva. Dejte nám práci, ale ta není ani pro místní, takže dejte nám bydlení, dejte nám Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

Více

Veřejná debata na pražské Libuši jde čelit xenofobii tvrdými daty?

Veřejná debata na pražské Libuši jde čelit xenofobii tvrdými daty? Srpen 2013 Veřejná debata na pražské Libuši jde čelit xenofobii tvrdými daty? Jan Dítko Abstrakt: Článek shrnuje průběh prezentace výzkumu na téma segregace Vietnamců v městské části Praha-Libuš a následné

Více

Islám VY_32_INOVACE_BEN35

Islám VY_32_INOVACE_BEN35 Islám M g r. A L E N A B E N D O V Á, 2 0 1 2 Islám Monoteistické náboženství založené na učení proroka Muhammada, náboženského a politického vůdce působícího v 7. století. Islám znamená podrobení se či

Více

Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR! Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR! Z domova Mar 10, 2016 Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Interview - video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ulwqhwu PN8

Interview - video http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ulwqhwu PN8 Amr Chálid, islám ovládne Evropu do 20-ti let Egypťan Amr Chálid, Jak islamizovat Evropu, 2. 11. 2011 http://zpravy.ihned.cz/svet-blizky-vychod/c1-53482070-muslimovepropadli-kouzlu-televiznich-kazatelu-nejoblibenejsi-z-nich-vestil-osudevropy

Více

NA CESTĚ K NOVÉMU TOTALITNÍMU-POLICEJNÍMU REŽIMU - Z OFICIÁLNÍCH TISKOVÝCH PROHLÁŠENÍ MĚSTA ROUDNICE NAD LABEM 1 - ČEKÁ TOHLE TAKÉ OSTRAVU 2?

NA CESTĚ K NOVÉMU TOTALITNÍMU-POLICEJNÍMU REŽIMU - Z OFICIÁLNÍCH TISKOVÝCH PROHLÁŠENÍ MĚSTA ROUDNICE NAD LABEM 1 - ČEKÁ TOHLE TAKÉ OSTRAVU 2? NA CESTĚ K NOVÉMU TOTALITNÍMU-POLICEJNÍMU REŽIMU - Z OFICIÁLNÍCH TISKOVÝCH PROHLÁŠENÍ MĚSTA ROUDNICE NAD LABEM 1 - ČEKÁ TOHLE TAKÉ OSTRAVU 2? *** ANEB: OBČANE PLAŤ, MAKEJ 24/7 3, POSLOUCHEJ A OPOVAŽ SE

Více

ŽIVĚ: Policie zná pachatele teroru, jeden přišel jako uprchlík přes Řecko

ŽIVĚ: Policie zná pachatele teroru, jeden přišel jako uprchlík přes Řecko Hollande: Jde o válečný akt ŽIVĚ: Policie zná pachatele teroru, jeden přišel jako uprchlík přes Řecko 14.11.2015 10:55 Na pařížském stadionu Stade Tweet de 0 France, který byl jedním z míst pátečních atentátů,

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu ZELENÁ DO BUDOUCNOSTI Operační program: OP vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva: 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Klíčová aktivita:

Více

Velvyslance zastřelil člen jeho ochranky, který byl přidělen k jeho ochraně tureckou tajnou službou.

Velvyslance zastřelil člen jeho ochranky, který byl přidělen k jeho ochraně tureckou tajnou službou. VIDEO: Ruského velvyslance v Turecku zastřelil člen turecké tajné služby! Erdogan mluvil po telefonické lince s Putinem a snažil se uhasit hrozbu ruské vojenské odvety! VIDEO: Ruského velvyslance v Turecku

Více

Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islámu!

Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islámu! Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají 3 pilířů Islámu! Analýza: Integrace muslimů do Evropy je předem odsouzena k nezdaru. Migranti se nikdy nevzdají

Více

Monoteistické náboženství Náboženství knihy Vznik náboženství v souvislosti s prorokem Mohamedem (7. st. n. l.) podle muslimů je toto náboženství

Monoteistické náboženství Náboženství knihy Vznik náboženství v souvislosti s prorokem Mohamedem (7. st. n. l.) podle muslimů je toto náboženství Islám Monoteistické náboženství Náboženství knihy Vznik náboženství v souvislosti s prorokem Mohamedem (7. st. n. l.) podle muslimů je toto náboženství starší (návaznost na židovskou tradici). Proroci

Více

Islám v České republice. Jana Virágová

Islám v České republice. Jana Virágová Islám v České republice Jana Virágová http://www.dailymail.co.uk/news/article-1351251/number-british-muslims-double-5-5m-20-years.html Islám v českých zemích, ČSR, ČSSR nezprostředkované zkušenosti Rakousko-Uhersko:

Více

Tento článek je polský pohled na válku, kterou se v Evropě snaží rozpoutat USA.

Tento článek je polský pohled na válku, kterou se v Evropě snaží rozpoutat USA. Vyvolání války v Evropě je způsobem, jak si USA upevní pozici světového hegemona. Aneb jak se na mezinárodní situaci dívají obyčejní Poláci. NATO jako fikce! Vyvolání války v Evropě je způsobem, jak si

Více

HROZÍ ČESKU ZAMOŘENÍ VĚTRNÝMI ELEKTRÁRNAMI?

HROZÍ ČESKU ZAMOŘENÍ VĚTRNÝMI ELEKTRÁRNAMI? HROZÍ ČESKU ZAMOŘENÍ VĚTRNÝMI ELEKTRÁRNAMI? Základním podkladem pro plánování projektů větrných elektráren (VtE) je Větrná mapa České republiky (viz. obr. 1). Na obrázku je její poslední verze zpracovaná

Více

Češi odmítají výstavbu mešit

Češi odmítají výstavbu mešit Češi odmítají výstavbu mešit S náboženskými konflikty, které byly mnohdy příčinou velkého krveprolití, se potýká lidstvo odnepaměti. Nejinak je tomu i v současnosti, kdy např. na Blízkém východě přetrvávají

Více

Bizarní příběh nikoliv od Bratří Grimmů: O Assadovi, Bílém a Černém muži a rozzuřených vosách

Bizarní příběh nikoliv od Bratří Grimmů: O Assadovi, Bílém a Černém muži a rozzuřených vosách AE News Alternativní zpravodajství a komentáře na aktuální témata z našeho (ro)zvráceného světa http://aeronet.cz/news Bizarní příběh nikoliv od Bratří Grimmů: O Assadovi, Bílém a Černém muži a rozzuřených

Více

Hrozba terorismu 20. 11. 2015. Zpracováno exkluzivně pro:

Hrozba terorismu 20. 11. 2015. Zpracováno exkluzivně pro: Hrozba terorismu 20. 11. 2015 VÝZKUM TRHU, MÉDIÍ A VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ, VÝVOJ SOFTWARE Národních hrdinů 73, 190 12 Praha 9, tel.: 225 301 111, fax: 225 301 101 e-mail: median@median.cz www.median.cz Zpracováno

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 1.11.2010 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

důležité věci si dělá zásadně sám, na ty ostatní má lidi

důležité věci si dělá zásadně sám, na ty ostatní má lidi VIDEO: Putin a Trump se dohodli na spolupráci v Sýrii, vytvoří tam společně bezpečné zóny pro Syřany, aby nemuseli utíkat ze země! Konečně! [CZ Titulky] VIDEO: Putin a Trump se dohodli na spolupráci v

Více

PRAHA 1 MÍSTO PRO ŽIVOT

PRAHA 1 MÍSTO PRO ŽIVOT Vážení občané Prahy 1, situace v naší městské části se v souvislosti s tzv. sdíleným ubytováním mění rok od roku k horšímu. Do soukromých domů a těsné blízkosti našich bytů se denně dostávají desítky a

Více

Trump podepsal nový dekret proti muslimským migrantům a americkým radnicím dal pravomoc mít poslední slovo, jestli ve svém katastrálním

Trump podepsal nový dekret proti muslimským migrantům a americkým radnicím dal pravomoc mít poslední slovo, jestli ve svém katastrálním Trump podepsal nový dekret proti muslimským migrantům a americkým radnicím dal pravomoc mít poslední slovo, jestli ve svém katastrálním území běžence chtějí, nebo ne! Dekret je vzorem i pro ČR a Slovensko!

Více

Author : Petr Cvalín. Date : Srp 3, 2015

Author : Petr Cvalín. Date : Srp 3, 2015 AE News Alternativní zpravodajství a komentáře na aktuální témata z našeho (ro)zvráceného světa http://aeronet.cz/news Islámský šátek v otevřené ráně pacienta! Co nás čeká v českých nemocnicích? Kdy má

Více

TERORISMUS (atentáty)

TERORISMUS (atentáty) TERORISMUS (atentáty) Sarajevský atentát Historie se opakuje (anarchisté - atentátníci) Historie se opakuje Současnost Madrid Londýn Moskva Egypt (Ruské letadlo) Paříž Paříž 13.11.2015 A další Aktuální

Více

https://vimeo.com/

https://vimeo.com/ VIDEO: Nigel Farage bude pracovat pro Trumpa jako spojka britské vlády! Posilování struktury NYLON na úkor globalizačním doktrínám! Trump opět zaútočil na Írán. Jeho židovský zeť bude jeho nejvyšším poradcem

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Návštěvní řád. 3 Pobyt v stadionu Český Lev Neštěmice, Ústí nad Labem

Návštěvní řád. 3 Pobyt v stadionu Český Lev Neštěmice, Ústí nad Labem Návštěvní řád 1 Obecná ustanovení 1. Tento Návštěvní řád je směrnice vyhlášená majitelem Stadionu Český Lev, Města Ústí nad Labem označovaného rovněž názvem Český Lev Neštěmice, kterým je Statutární město

Více

TIPY National Geographic Channel ÚNOR 2013

TIPY National Geographic Channel ÚNOR 2013 TIPY National Geographic Channel ÚNOR 2013 OPUŠTĚNÉ STAVBY (12x30) Jay Chaikin a jeho parťáci Mark a Dan si vydělávají velmi neobvyklým způsobem hledají hodnotné předměty v opuštěných budovách. Získávají

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

ISLÁM. Lucie Ložinská 9.A 2011/2012

ISLÁM. Lucie Ložinská 9.A 2011/2012 ISLÁM Lucie Ložinská 9.A 2011/2012 Islám je monoteistické abrahámovské náboženství založené na učení proroka Muhammada, náboženského a politického vůdce působícího v 7. století. Slovo islám znamená podrobení

Více

International Christian Outreach Ministry -- ICOM --

International Christian Outreach Ministry -- ICOM -- International Christian Outreach Ministry -- ICOM -- Pokoj Pána Ježíše Krista s vámi Uprchlíci nebo imigranti? Co je tento fenomén a kdo je za ním? TOTO JE IMIGRACE Imigrace je pohyb lidí do země, ve které

Více

a Muslimové a jejich svět

a Muslimové a jejich svět Miloš Mendel a Muslimové a jejich svět O VÍŘE, ZVYKLOSTECH A SMÝŠLENÍ VYZNAVAČŮ ISLÁMU Druhé vydání Dingir 2018 Obsah Úvod...................................................................11 Co je dobré

Více

Kronika města Lanškrouna. Rok 2009

Kronika města Lanškrouna. Rok 2009 Kronika města Lanškrouna Rok 2009 Leden Už poosmadvacáté vyrazili turisté v sobotu na trasy pochodu Na Nový rok první krok, který pořádá lanškrounský odbor Klubu českých turistů. Tentokrát si jeho účastníci

Více

TRŽNÍ HOSPODÁŘSTVÍ. stát

TRŽNÍ HOSPODÁŘSTVÍ. stát TRŽNÍ HOSPODÁŘSTVÍ Trh = místo, kde se střetává nabídka s poptávkou Tržní mechanismus = zajišťuje spojení výrobce a spotřebitele, má dvě strany: 1. nabídka, 2. poptávka. Znaky tržního mechanismu: - výrobky

Více

1. CESTA: Nemilujte svět (První Janova 2,15-17)

1. CESTA: Nemilujte svět (První Janova 2,15-17) 1. CESTA: Nemilujte svět (První Janova 2,15-17) Nemilujte svět ani to, co je ve světě. Miluje-li kdo svět, láska Otcova v něm není. Neboť všechno, co je ve světě, po čem dychtí člověk a co chtějí jeho

Více

Teroristické útoky v Bruselu ČRo Radiožurnál str. 1 12:08 Ozvěny dne - publicistika

Teroristické útoky v Bruselu ČRo Radiožurnál str. 1 12:08 Ozvěny dne - publicistika Teroristické útoky v Bruselu 22.3.2016 ČRo Radiožurnál str. 1 12:08 Ozvěny dne - publicistika Nejméně 20 mrtvých si vyžádaly exploze v Bruselu. Výbuch otřásl halou letiště a další zasáhl soupravu metra

Více

Audiovizuální útvar aneb co chceme točit. Projekt

Audiovizuální útvar aneb co chceme točit. Projekt Audiovizuální útvar aneb co chceme točit Jako audiovizuální útvar popřípadě audiovizuální dílo se může chápat jakýkoli útvar spojující tyto dvě veličiny. Tedy vizuální stránku a zvukovou stránku. V příkladě

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 21.7.2010 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Podněty občanů doručené v měsíci lednu 2016

Podněty občanů doručené v měsíci lednu 2016 Podněty občanů doručené v měsíci lednu 2016 Stacionární doprava, O.-Bělský Les Parkování motorových vozidel na chodníku, O.-Moravská Ostrava Stacionární doprava a narušování veřejného pořádku, O.-Zábřeh

Více

Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj

Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj Pondělí, 26. října 2015 Zdroj: Regiony24.cz (odkaz) Rubrika: AKTUÁLNĚ/ SPOLEČNOST Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj. V pátek

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY Forma: povinná ústní zkouška. MULTIKULTURNÍ VÝCHOVA Sociální činnost pro národnostní menšiny TÉMATA

PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY Forma: povinná ústní zkouška. MULTIKULTURNÍ VÝCHOVA Sociální činnost pro národnostní menšiny TÉMATA PROFILOVÁ ČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY Forma: povinná ústní zkouška Předmět MULTIKULTURNÍ VÝCHOVA Obor vzdělání: Sociální činnost pro národnostní menšiny Kód oboru: 75-41-M/01 Školní rok: 2014/2015 Třída: SČ4A

Více

Řadový dům na malém městě

Řadový dům na malém městě Řadový dům na malém městě HN hodnotí prostorný byt 4 + kk v Buštěhradu na Kladensku. Nezvykle prostorný řadový dům. Ale bohužel jen s jednou koupelnou. To byly dvě hlavní věci, které zaujaly hodnotitele

Více

Ležící muž před bytem nadýchal 4,42 promile

Ležící muž před bytem nadýchal 4,42 promile Sobota, 23. ledna 2016 Ležící muž před bytem nadýchal 4,42 promile České Budějovice Ve středu přijali oznámení o bezdomovci v chodbě panelového domu. Na místě však našli muže, který cestou z oslavy od

Více

Město Hostinné. Obecně závazná vyhláška č. 5/2015,

Město Hostinné. Obecně závazná vyhláška č. 5/2015, Město Hostinné Obecně závazná vyhláška č. 5/2015, o zákazu kouření a konzumace alkoholických nápojů na některých veřejných prostranstvích ve městě Hostinné Zastupitelstvo města Hostinné se na svém zasedání

Více

EVAKUAČNÍ PLÁN OBCE STARÝ MATEŘOV. Při převozu nalezené nevybuchlé letecké bomby z lokality U Trojice

EVAKUAČNÍ PLÁN OBCE STARÝ MATEŘOV. Při převozu nalezené nevybuchlé letecké bomby z lokality U Trojice EVAKUAČNÍ PLÁN OBCE STARÝ MATEŘOV Při převozu nalezené nevybuchlé letecké bomby z lokality U Trojice Ve Starém Mateřově dne: 27. 11. 2012 zpracoval: Janda Aleš Evakuační štáb obce: 1. vedoucí štábu: Sehnoutek

Více

Co nám o Ostravě říkají data a co lidé? Výsledky dotazníkového šetření

Co nám o Ostravě říkají data a co lidé? Výsledky dotazníkového šetření Co nám o Ostravě říkají data a co lidé? Výsledky dotazníkového šetření 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996

Více

Mimochodem, jmenuju se Rudy.

Mimochodem, jmenuju se Rudy. 2 Mimochodem, jmenuju se Rudy. Neznáme se náhodou? Takový dub kousek od školy? Velký, ale zase ne moc? V létě vrhám příjemný stín a na podzim se krásně zbarvím? Jsem hrdý na to, že jsem dub červený, jinak

Více

1 Vyprávěj, co vidíš na obrázku a vyhledej jednotlivé situace zobrazené na kartách.

1 Vyprávěj, co vidíš na obrázku a vyhledej jednotlivé situace zobrazené na kartách. 1 Vyprávěj, co vidíš na obrázku a vyhledej jednotlivé situace zobrazené na kartách. 2 Vyprávěj příběh a podle obrázků doplň slova ve správném tvaru. Svítilo a šli do. Cesta vedla kolem, pak po a kousek

Více

Kdo by si v obchodě vybral shnilý pomeranč nebo banán namísto zdravého? Kdo by si koupil nakřáplé vajíčko nebo prasklý hrnek? Vždycky raději sáhnu vedle a vezmu si to lepší. A je to tak správně, je to

Více

Rituály a magie řídily každý krok, každou myšlenku i čin v životě našich předků. S nimi byl spjatý čas uctívání, tedy čas oslav související s ročními

Rituály a magie řídily každý krok, každou myšlenku i čin v životě našich předků. S nimi byl spjatý čas uctívání, tedy čas oslav související s ročními Rituály a magie řídily každý krok, každou myšlenku i čin v životě našich předků. S nimi byl spjatý čas uctívání, tedy čas oslav související s ročními cykly setby a sklizně a po nich nazvaný. Nyní, po mnoha

Více

Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO

Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat samy za sebe a proti sobě. Důsledky vraždy Muammara Kaddáfího s podílem vojsk NATO Sjednocená Evropa se začíná rozpadat. Státy začínají bojovat

Více

Příklady uplatňování Agendy 21 v některých zahraničních městech

Příklady uplatňování Agendy 21 v některých zahraničních městech Příklady uplatňování Agendy 21 v některých zahraničních městech Městské oblasti zaujímají 3 4% zemské souše, žije v nich však polovina obyvatel planety. Rychlý nárůst urbanizace bude pokračovat především

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0301

CZ.1.07/1.5.00/34.0301 Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Písek Pracovní list DUMu v rámci projektu Evropské peníze pro Obchodní akademii Písek", reg. č. CZ.1.07/1.5.00/34.0301 Číslo a název

Více

TERORISMUS. J. Melicharová 2017/2018

TERORISMUS. J. Melicharová 2017/2018 TERORISMUS J. Melicharová 2017/2018 DEFINICE TERORISMU Slovo terorismus má řadu významů Užití násilí nebo hrozby násilím s cílem zastrašit protivníka a dosáhnout politických cílů Terči jsou většinou civilisté

Více

Není lepšího argumentu proti demokracii než pětiminutový rozhovor s průměrným voličem.

Není lepšího argumentu proti demokracii než pětiminutový rozhovor s průměrným voličem. Churchillismy Řekl toho hodně. Některé jsou absolutní klenoty!! Udělejte si čas na jejich přečtení... Není nic co by ti vláda mohla dát, aniž by ti to předtím vzala. Není lepšího argumentu proti demokracii

Více

Úzká součinnost subjektů státní správy a samosprávy podílející se na bezpečnostní situaci v daném teritoriu Zapojení veřejnosti do bezpečnostního

Úzká součinnost subjektů státní správy a samosprávy podílející se na bezpečnostní situaci v daném teritoriu Zapojení veřejnosti do bezpečnostního Úzká součinnost subjektů státní správy a samosprávy podílející se na bezpečnostní situaci v daném teritoriu Zapojení veřejnosti do bezpečnostního problému Využití a přizpůsobení nových poznatků a metod

Více

Trendy tuzemského realitního trhu

Trendy tuzemského realitního trhu Trendy tuzemského realitního trhu Podobně jako ve druhé polovině roku 2008 a v roce 2009, pokračoval i v roce 2010 propad trhu, i když v relativním vyjádření se jednalo o menší procentní hodnoty. Propad

Více

ROČNÍK XXII LISTOPAD 2013. Výsledky voleb do

ROČNÍK XXII LISTOPAD 2013. Výsledky voleb do www.strazpr.cz ROČNÍK XXII LISTOPAD 2013 cena 6 Kč Výsledky voleb do -. - - - - - - - - - - - - - - - varta listopad 2013 - - - - - - - - listopad 2013 - - - - - - slova starostky. - - - - - varta strana

Více

Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe!

Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe! Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe! Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově,

Více

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance)

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) 1. Emoce jsou velmi důležité. - Emoce působí na naše tělo a mohou vyvolat onemocnění. - Emoce působí na naši mysl a mohou způsobit, že

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení Obecně závazná vyhláška obce Butoves číslo č.1/2012 Obecně závazná vyhláška obce Butoves o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a o poplatku za komunální

Více

Na aktuální téma. Bezpečnostní populismus v praxi CEBES, 11. 4. 2016

Na aktuální téma. Bezpečnostní populismus v praxi CEBES, 11. 4. 2016 Bezpečnostní populismus v praxi CEBES, 11. 4. 2016 Kdekoho asi napadne, proč vlastně máme v ČR systém vyhlašování stupňů ohrožení terorismem. Údajně proto, že se to v jiných státech osvědčilo, asi jako

Více

Nebezpečné látky živě!

Nebezpečné látky živě! Nebezpečné látky živě! Nebezpečné látky živě - Marc Eder - 12. listopad 2014 Nebezpečné látky živě! 12. listopad Praha konference SpeedCHAIN přednášející: Marc Eder hazardous materials live - Marc Eder

Více

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK

PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PRAVIDLA: ÚROVEŇ 4 BALÍČEK VS BALÍČEK PŘÍPRAVA NA HRU Každý hráč si připraví balíček s 20 kartami hrdinů a s 20 kartami zbraní. Do balíčku může dát maximálně 4 karty stejného typu (např. 4 Naftové rytíře

Více

174107032 TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Domažlice, Havlovice 6 24.3.2013 20:53:10 Otevření zabouchnutého bytu.

174107032 TECHNICKÁ POMOC-OTEVŘENÍ UZAVŘENÝCH PROSTOR;Domažlice, Havlovice 6 24.3.2013 20:53:10 Otevření zabouchnutého bytu. Přehled zásahů jednotek PO pro kraj Plzeňský ID udál. Typ podtyp, adresa události Kraj: Plzeňský Domažlice Období od : Datum a čas ohlášení Stručný komentář k činnosti jednotek PO 174096032 POŽÁRNÍZKÉ

Více

PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AREÁLU VÝLETIŠTĚ HRADČANY. Článek 1. Úvodní ustanovení

PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AREÁLU VÝLETIŠTĚ HRADČANY. Článek 1. Úvodní ustanovení PROVOZNÍ A NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD AREÁLU VÝLETIŠTĚ HRADČANY Článek 1 Úvodní ustanovení Areálem Výletiště se pro účely tohoto řádu rozumí oplocený pozemek s provozní budovou, sportovním skladem, hudebním altánem,

Více

Internet jako mrtvola: Konec VPN poskytovatelů je blízko, Británie začala zatýkat za provoz proxy služeb! Konec soukromí, konec anonymních IP adres!

Internet jako mrtvola: Konec VPN poskytovatelů je blízko, Británie začala zatýkat za provoz proxy služeb! Konec soukromí, konec anonymních IP adres! AE News Alternativní zpravodajství a komentáře na aktuální témata z našeho (ro)zvráceného světa http://aeronet.cz/news Internet jako mrtvola: Konec VPN poskytovatelů je blízko, Británie začala zatýkat

Více

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní stadion v Jilemnici 514 01 Jilemnice e-mail: info@sport-jilemnice.cz www.sport-jilemnice.cz

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

PRAHA BEZPEČNĚ ONLINE 2012

PRAHA BEZPEČNĚ ONLINE 2012 PRAHA BEZPEČNĚ ONLINE 2012 Sociální sítě v pojetí žáků a školní výuky Daniel Bradbury Dočekal, 10. prosince 2012 Co víme o dětech v Evropě? Děti ve věku 9 16 let tráví online v průměru 88 minut denně.

Více

V LIBERCI BUDOU STRÁŽNÍCI NA LYŽÍCH, ZVÝŠÍ SE BEZPEČNOST SJEZDOVEK NA JEŠTĚDU

V LIBERCI BUDOU STRÁŽNÍCI NA LYŽÍCH, ZVÝŠÍ SE BEZPEČNOST SJEZDOVEK NA JEŠTĚDU Tisková zpráva Karabiniéři na Ještědu V LIBERCI BUDOU STRÁŽNÍCI NA LYŽÍCH, ZVÝŠÍ SE BEZPEČNOST SJEZDOVEK NA JEŠTĚDU Statutární město Liberec se ve spolupráci s Městskou policí Liberec rozhodlo posílit

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. AUTODROM SOSNOVÁ u ČESKÉ LÍPY

PROVOZNÍ ŘÁD. AUTODROM SOSNOVÁ u ČESKÉ LÍPY PROVOZNÍ ŘÁD AUTODROM SOSNOVÁ u ČESKÉ LÍPY Identifikační údaje provozovatele: AUTODROM PROMOTION s.r.o. Lindnerova 998, Praha 8 IČ: 254 46 941 Adresa areálu, na který se provozní řád vztahuje: Sosnová

Více

ROČNÍK XXI ZÁŘÍ 2012. Místo konání voleb: Doba konání voleb:

ROČNÍK XXI ZÁŘÍ 2012. Místo konání voleb: Doba konání voleb: www.strazpr.cz ROČNÍK XXI ZÁŘÍ 2012 cena 6 Kč Místo konání voleb: Doba konání voleb: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - varta - září 2012 - - - - - - - - - září 2012 - - - - - - - - - - -

Více

Amir si ve sprchách vyhlédl malého 10-letého chlapce, kterého natlačil do záchodové kabinky a tam ho za obrovského křiku dítěte znásilnil.

Amir si ve sprchách vyhlédl malého 10-letého chlapce, kterého natlačil do záchodové kabinky a tam ho za obrovského křiku dítěte znásilnil. Tomu neuvěříte: Rakouský soud zrušil rozsudek nad Iráčanem, který znásilnil 10-letého chlapce v bazénu. Prý si nemusel být vědom toho, že chlapec nechce být znásilněn! Tomu neuvěříte: Rakouský soud zrušil

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

Závěrečná práce studentského projektu OPPA

Závěrečná práce studentského projektu OPPA Závěrečná práce studentského projektu OPPA Desková hra - Závod o Afriku 1/18 2015 Matouš Fibrich, Jonatan Šercl, Josef Rais, Helena Krejčí, Anežka Šímová Prohlášení My, níže podepsaní, prohlašujeme, že

Více

ZIMNÍ PNEUMATIKY V EVROPĚ

ZIMNÍ PNEUMATIKY V EVROPĚ MZA č. 55/2006 technické informace ZIMNÍ PNEUMATIKY V EVROPĚ Pneumatiky s hroty a sněhové řetězy Ve všech evropských státech je hloubka vzorku pneumatik u osobních automobilů předepsána na 1,6 mm, v některých

Více

MONOTEISTICKÁ NÁBOŽENSTVÍ

MONOTEISTICKÁ NÁBOŽENSTVÍ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám. 1594/16, 664 51 Šlapanice www.zsslapanice.cz MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/21.2389 MONOTEISTICKÁ

Více

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku?

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku? 1. Co si představuješ pod pojmem dělám si co můžu, čas pro své koníčky,kamarády 3 VOLNÝ ČAS? alkohol a přátelé 4 čas na to co mě baví, kamarádi, kreslení 1 čas práce a posilovacích cviků a spánek 1 čas

Více

Ing. Josef Slabý Arnolec 30 588 27 Jamné u Jihlavy BOBROVÁ BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY

Ing. Josef Slabý Arnolec 30 588 27 Jamné u Jihlavy BOBROVÁ BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY Ing. Josef Slabý Arnolec 30 588 27 Jamné u Jihlavy BOBROVÁ NA ZELENOU! BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY NÁZEV PROJEKTU: BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY NÁZEV PŘEDKLADATELE: ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOBROVÁ 1 OBSAH OBSAH... 2 ANOTACE...

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Pačejov č. 1/2001, o vzhledu, čistotě, pořádku a ochraně životního prostředí. Základní ustanovení

Obecně závazná vyhláška Obce Pačejov č. 1/2001, o vzhledu, čistotě, pořádku a ochraně životního prostředí. Základní ustanovení Obecně závazná vyhláška Obce Pačejov č. 1/2001, o vzhledu, čistotě, pořádku a ochraně životního prostředí Základní ustanovení Vyhláškou se stanoví zásady péče o životní prostředí, čistotu veřejných prostranství

Více

Vydáno nákladem více než ekonomickým Vytisknuto mimo pracovní dobu Úvodní slovo MiČ Ilustrace PaJu Grafické a textové úpravy by Elouk - PaJu

Vydáno nákladem více než ekonomickým Vytisknuto mimo pracovní dobu Úvodní slovo MiČ Ilustrace PaJu Grafické a textové úpravy by Elouk - PaJu Jan Bezděk Pavla Jurigová a Michal Čagánek Vydáno nákladem více než ekonomickým Vytisknuto mimo pracovní dobu Úvodní slovo MiČ Ilustrace PaJu Grafické a textové úpravy by Elouk - PaJu 0 Jan Bezděk Pavla

Více

Intervence aktivního (šíleného) střelce

Intervence aktivního (šíleného) střelce Intervence aktivního (šíleného) střelce AMOK aktivní střelec jedna ze současných priorit služební přípravy příslušníků PČR AMOK kódové označení situace je li vyhlášeno operačním důstojníkem toto kódové

Více

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích

Více

Mezi světovými válkami

Mezi světovými válkami Mezi světovými válkami První světová válka byla velkým mezníkem v lidských dějinách především v Evropě dalekosáhlé změny důsledkem poválečného uspořádání je druhá světová válka Pařížská mírová konference

Více

Partneři projektu/tým

Partneři projektu/tým Partneři projektu/tým Nadační fond Kolečko České sdružení obětí dopravních nehod Thomayerova nemocnice Policie České republiky Hasičský záchranný sbor České republiky Záchranná služba Royal Rangers Preventisté

Více

Petra Soukupová. K moři

Petra Soukupová. K moři Petra Soukupová K moři Brno 2011 Petra Soukupová, 2007 Host vydavatelství, s. r. o., 2007, 2011 (elektronické vydání) ISBN 978 80 7294 420 0 Rodičům PETROVY DVĚ ŽENY 1/ Petr a Magda se potkávají Magda

Více

Č. Příjmení a jméno. Adresa školy:... Adresa bydliště:...

Č. Příjmení a jméno. Adresa školy:... Adresa bydliště:... Č. Příjmení a jméno Adresa školy:.... Adresa bydliště:..... (Adresy vyplňte až po ukončení soutěžního kola, zejm. u prací postupujících do vyššího kola.) Národní institut dětí a mládeže MŠMT, zařízení

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu A. Cíl hry Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu b) na konci hry -za nejvíce peněz - za největší rozmanitost

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

ANTIKONFLIKTNÍ TÝM PILOTNÍ PROGRAM POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY SPRÁV SEVEROČESKÉHO, SEVEROMORAVSKÉHO, ZÁPADOČESKÉHO KRAJE

ANTIKONFLIKTNÍ TÝM PILOTNÍ PROGRAM POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY SPRÁV SEVEROČESKÉHO, SEVEROMORAVSKÉHO, ZÁPADOČESKÉHO KRAJE ANTIKONFLIKTNÍ TÝM PILOTNÍ PROGRAM POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY SPRÁV SEVEROČESKÉHO, SEVEROMORAVSKÉHO, ZÁPADOČESKÉHO KRAJE mjr. Mgr. Karel Urban ŠPS SZK Plzeň pracoviště Červený Hrádek 26.10.2006 NOVÁ FORMA

Více

SARIN - zahraniční zkušenosti. Ing. Vlasta Neklapilová Informační středisko medicíny katastrof Úrazová nemocnice v Brně

SARIN - zahraniční zkušenosti. Ing. Vlasta Neklapilová Informační středisko medicíny katastrof Úrazová nemocnice v Brně SARIN - zahraniční zkušenosti Ing. Vlasta Neklapilová Informační středisko medicíny katastrof Úrazová nemocnice v Brně 10. konference Medicína katastrof, Hradec Králové 28.-29.11.2013 SARIN - nervově paralytická

Více