VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO"

Transkript

1 BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Nábytek jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno (dále jen zadavatel), Vás tímto vyzývá k podání nabídek a k prokázání kvalifikace v rámci veřejné zakázky Nábytek zadávané pod zn. VZ 44/2014. Tato veřejná zakázka v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále ZVZ) není zadávána podle ZVZ. Tato zakázka je zadávána v souladu s vnitřními předpisy zadavatele. Předchozí odstavce platí i v případě, že zadavatel při této veřejné zakázce použije terminologie ZVZ, případně jeho část v přímé citaci, či odkaz na určitý ZVZ. Pro toto výběrové řízení jsou rozhodné pouze podmínky stanovené výzvou a zadávací dokumentací této veřejné zakázky. 1. Identifikační údaje zadavatele: Obchodní firma/název: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno Sídlo: Palackého třída 1/3, Brno Právní forma: Veřejná vysoká škola IČ: Osoba oprávněná zastupovat: Prof. MVDr. Ing., Pavel Suchý, CSc. rektor 2. Název zakázky: Název veřejné zakázky: Nábytek 3. Číslo veřejné zakázky: VZ 44/ Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: Předpokládaná hodnota této veřejné zakázky činí celkem CZK bez DPH ( CZK včetně DPH) a zahrnuje veškeré náklady spojené s plněním této veřejné zakázky. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Uchazeč je oprávněn podat svoji nabídku na jednu část nebo na více částí nebo na všechny části této veřejné zakázky, tj. celý předmět plnění této VZ. Takto stanovená předpokládaná hodnota pro jednotlivé části této VZ zahrnuje veškeré náklady spojené s plněním této veřejné zakázky (včetně dopravy, balného, instalace atd.). strana 1 (celkem 10) :

2 V případě, že v nabídce uchazeče, s nímž má být dle výsledku hodnocení nabídek uzavřena smlouva pro některou z výše uvedených části VZ, překročí nabídková cena bez DPH výše uvedenou předpokládanou hodnotu pro příslušnou část této VZ, vyhrazuje si zadavatel právo neuzavřít smlouvu s tímto uchazečem pro tuto příslušnou část VZ. U jednotlivých položek v rámci částí č. 1, 2, 3, 4, 5 a 6 této VZ nesmí být překročena cena CZK včetně DPH za jeden dílčí kus zboží, jelikož jsou hrazeny z neinvestičních prostředků. V případě, že v nabídce uchazeče, s nímž má být dle výsledku hodnocení nabídek uzavřena smlouva pro některou z výše uvedených části č. 1, 2, 3, 4, 5 a 6 této VZ, překročí nabídková cena bez DPH za jeden dílčí kus zboží u výše uvedených položek CZK včetně DPH, vyhrazuje si zadavatel právo neuzavřít smlouvu pro tuto část veřejné zakázky. Předpokládané náklady v rámci této veřejné zakázky včetně CPV kódu jsou dále uvedené v tabulce: Název Hlavní kód CPV Předpokládaná hodnota bez DPH Nábytek CZK Část zakázky č. Název Předpokládaná hodnota bez DPH 1. Stoly CZK 2. Židle k jídelním stolům CZK 3. Jídelní stoly CZK 4. Skříně CZK 5. Židle, křeslo a válenda CZK 6. Sedáky CZK 5. Vymezení plnění veřejné zakázky 5.1. Předmětem veřejné zakázky (dále jen VZ ) je dodávka zboží Zbožím se pro účely této veřejné zakázky rozumí Nábytek dále specifikovaný v zadávací dokumentaci, která je uveřejněna spolu s touto výzvou na elektronickém tržišti a tvoří její nedílnou součást (dále též ZD ). Uvedené zboží (předmět plnění), podrobná technická specifikace předmětu plnění a požadavky zadavatele na předmět plnění jsou podrobně specifikovány strana 2 (celkem 10)

3 v této výzvě a v zadávací dokumentaci, včetně všech jejích příloh, které tvoří její nedílnou součást (ZD). Dodávka zboží bude provedena rovněž v souladu s obchodními podmínkami uvedenými ve smluvním vzoru Kupní smlouvy Dodávkou zboží se pro účely této veřejné zakázky rozumí pořízení zboží, jeho odborná instalace a umístění v souladu s podmínkami stanovenými ve smluvním vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096 které tvoří část 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD uveřejněné spolu s touto výzvou neomezeným dálkovým přístupem a bezplatně k dispozici na elektronickém tržišti Součástí pořízení zboží ( předmětu plnění ) je také jeho kompletace a uvedení do plně funkčního a provozuschopného stavu, náležité seznámení určeného pracovníka zadavatele s údržbou předmětu plnění, provedení všech předepsaných zkoušek, revizí, seřízení, vystavení nutných protokolů, atestů případně jiných právních nebo technických dokladů, kterými bude prokázáno dosažení předepsané kvality a předepsaných technických parametrů předmětu plnění. Součástí předmětu plnění této veřejné zakázky je i předání technické dokumentace s přesným popisem zboží v českém jazyce, dokumentace bude zástupci zadavatele předána nejpozději při předání zboží Podrobná technická specifikace zboží je stanovena ve Specifikaci předmětu plnění, která tvoří část 6. ZD uveřejněné spolu s touto výzvou na elektronickém tržišti Veřejná zakázka je rozdělena na části. Zboží bude uchazečem zadavateli dodáno pro každou část této VZ jako celek v souladu s podmínkami zadavatele stanovenými ve smluvních vzorech Kupních smluv Zadavatel nepožaduje poskytnutí jistoty k zajištění plnění povinností vyplývajících z účasti uchazeče v zadávacím řízení Zboží bude uchazečem zadavateli dodáno jako celek v souladu s podmínkami zadavatele stanovenými ve smluvním vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096 které tvoří část 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD uveřejněné spolu s touto výzvou na elektronickém tržišti Zadavatel nepřipouští variantní řešení Předmět plnění bude realizován v souladu s platnými zákony ČR a ČSN a dle obecně závazných a doporučených předpisů, vládních nařízení, metodik a v souladu se zadávací dokumentací této veřejné zakázky. Materiály, polotovary, díly a zařízení, které budou zhotovitelem použity, musí souhlasit jak s technickou specifikací, tak s technickými normami, a musí mít příslušné certifikáty o vlastnostech a jakosti. Připouští se pouze první jakost materiálů. Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek (nebo technologie), má se za to, že je tím definován minimálně požadovaný standard a uchazeč jej může v nabídce nahradit i výrobkem nebo technologií srovnatelnou nebo lepší. strana 3 (celkem 10)

4 5.11. Zadavatel dále upozorňuje dodavatele/uchazeče, že tato veřejná zakázka je administrována prostřednictvím elektronického tržiště Zadavatel upozorňuje dodavatele/uchazeče, že komunikace mezi dodavateli/ uchazeči a zadavatelem bude probíhat prostřednictvím elektronického tržiště z tohoto důvodu je nutné, aby se uchazeč do Gemin.cz sám zaregistroval Nepřihlášení/neregistrovaní uživatelé mají přístup k základní specifikaci jednotlivých VZ a případně k dodatečným informacím a zadávací dokumentaci, jeli poskytována neomezeným a přímým dálkovým přístupem. Dodavatelé po přihlášení mají možnost interakce v rámci příslušných zadávacích řízení. Pokud dodavatel/ uchazeč nemá v elektronickém tržišti Gemin.cz ještě žádný účet, nemůže se do elektronického tržiště Gemin.cz přihlásit a provádět úkony v rámci zadávacích řízení, proto zadavatel doporučuje tomuto dodavateli/uchazeči se do elektronického tržiště Gemin.cz zaregistrovat Podrobné podmínky a informace o registraci a ovládání elektronického tržiště Gemin.cz lze získat pod odkazem: Podáním nabídky uchazeč zcela a bez výhrad akceptuje podmínky zadávacího řízení. 6. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Zahájení plnění: od podpisu smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036,1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096 Ukončení plnění: do 60 dnů od podpisu Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096 Místo plnění pro Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Palackého tř. 1/3, Brno, část č. 1-3: Místo plnění pro část č. 4-6: PSČ , Klinika chorob koní, FVL VFU Brno, budova č. 7 Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Palackého tř. 1/3, Brno, PSČ , Klinika chorob psů a koček, FVL VFU Brno, budova č. 43 Podrobnosti doby a místa plnění jsou uvedeny v čl a 3.2. příslušného Smluvního vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096, který tvoří část 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD 7. Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace je nedílnou součástí této výzvy a tvoří její přílohu č. 1. Elektronická podoba této výzvy a zadávací dokumentace, včetně všech příloh jsou v kompletní podobě uveřejněny a poskytovány neomezeným dálkovým přístupem a bezplatně k dispozici na elektronickém tržišti Zadavatel žádá dodavatele, který získá výzvu nebo zadávací dokumentaci neomezeným dálkovým přístupem, aby bez zbytečného odkladu oznámil tuto skutečnost zadavateli prostřednictvím provedení registrace v rámci elektronického tržiště Gemin.cz. strana 4 (celkem 10)

5 Zadavatel upozorňuje dodavatele/uchazeče, že komunikace mezi dodavateli/uchazeči a zadavatelem bude probíhat prostřednictvím elektronického tržiště Gemin.cz, z tohoto důvodu je nutné, aby se uchazeč do elektronického tržiště Gemin.cz sám zaregistroval. Zadavatel upozorňuje dodavatele/uchazeče, že neoznámí-li dodavatel/uchazeč získání výzvy nebo zadávací dokumentace zadavateli, nebudou mu případné dodatečné informace a další dokumenty či informace zveřejňované v souvislosti s výběrovým řízením moci být doručeny. Pokud dodavatel nemá dokončenou registraci, nemůže se do elektronického tržiště Gemin.cz přihlásit a provádět úkony v rámci zadávacích řízení. Podrobné informace o ovládání elektronického tržiště Gemin.cz lze získat pod odkazem: Dodatečné informace k zadávací dokumentaci a komunikaci se zadavatelem: Dodavatel/uchazeč je oprávněn požadovat dodatečné informace k jakékoliv části zadávací dokumentace Zadavatel odešle dodatečné informace k zadávací dokumentaci nejpozději do 3 pracovních dnů ode dne doručení požadavku dodavatele/uchazeče. Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti odešle zadavatel současně všem: -osloveným dodavatelům/uchazečům -dodavatelům uchazečům, kteří informovali zadavatele o získání ZD -dodavatelům/uchazečům, kteří požádali o poskytnutí ZD, nebo kterým byla ZD poskytnuta Dodatečné informace zadavatel zveřejní na adrese: Pro podání žádosti o dodatečné informace lze využít rovněž elektronických prostředků. Kontaktní ová adresa: sobotkaj@vfu.cz Uchazeč je oprávněn písemně po zadavateli požadovat dodatečné informace k jakékoliv části zadávací dokumentace. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. 8. Lhůta a místo podání nabídek 8.1. Lhůta pro podání nabídek zpracovaných podle požadavků zadavatele dle této výzvy končí dne v 13:30 hod včetně. V tento den a hodinu již musí být všechny nabídky doručeny zadavateli. strana 5 (celkem 10)

6 8.2. Zadavatel analogicky podle 69 odst. 5 ZVZ umožňuje podání nabídek v elektronické podobě prostřednictvím elektronického nástroje: Nabídky podávané v elektronické podobě: V případě podání nabídky elektronickými prostředky je uchazeč povinen použít elektronické tržiště Gemin.cz. Elektronické tržiště Gemin.cz je dostupné na adrese Veškeré podmínky a informace týkající se elektronické tržiště Gemin.cz jsou dostupné na Nabídky podané v elektronické podobě jsou podávány prostřednictvím elektronického tržiště Gemin.cz, dostupného na adrese Nabídka bude zpracována a podána v českém jazyce. 9. Otevírání nabídek Otevírání nabídek proběhne dne: v 13:31 hod, prostřednictvím e-tržiště. 10. Kontaktní osoba zadavatele Kontaktní osoba zadavatele: Mgr. Jiří Sobotka, tel.: , sobotkaj@vfu.cz. 11. Zadávací lhůta Dodavatelé jsou vázáni svou nabídkou po dobu 60 dnů od posledního dne lhůty pro podání nabídek. Tato doba se prodlužuje uchazečům umístěným na prvním až třetím pořadí až do doby uzavření smlouvy. Zadavatel oznámí své rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky kdykoliv během této lhůty. 12. Kvalifikační kritéria a způsob jejich prokázání Uchazeč je povinen při podání nabídky splnit kvalifikaci dle níže uvedených požadavků. Uchazeč prokazuje splnění: základních kvalifikačních předpokladů; a profesních kvalifikačních předpokladů; a technických kvalifikačních předpokladů Rozsah a způsob prokázání kvalifikační předpokladů je uveden v zadávací dokumentaci, která tvoří jako příloha č. 1 nedílnou součást této výzvy. 13. Způsob zpracování nabídkové ceny Nabídková cena bude uchazečem zpracována výhradně způsobem uvedeným v zadávací dokumentaci, která tvoří jako příloha č. 1 nedílnou součást této výzvy. 14. Variantní řešení Zadavatel nepřipouští variantní řešení 15. Hodnotící kritéria strana 6 (celkem 10)

7 15.1. Základním hodnotícím kritériem pro každou jednotlivou část této veřejné zakázky je celková nabídková cena bez DPH počítaná pro každou jednotlivou část veřejné zakázky samostatně Nejvhodnější nabídkou pro část č. 1-6 je nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH. Pro účely hodnocení je vždy rozhodná nabídková cena bez DPH uvedená uchazečem v příslušném článku 4.1. ve smluvním vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096, který tvoří část 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD. 16. Veřejná zakázka je rozdělena na části. Uchazeč je oprávněn podat svoji nabídku na jednu část nebo na více částí nebo na všechny části této veřejné zakázky. 17. Jazyk nabídky Nabídka bude zpracována a podána v českém jazyce. 18. Návrh smlouvy: Součástí nabídky uchazeče musí být i návrh Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096, jejíž smluvní vzor je jako část č. 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD nedílnou součástí zadávací dokumentace této VZ (zadávací dokumentace tvoří jako příloha č. 1 nedílnou součást této výzvy). Smluvní podmínky: podrobné smluvní podmínky jsou uvedeny ve smluvním vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036,1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096, jejíž smluvní vzor je jako část č. 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD nedílnou součástí zadávací dokumentace této VZ (zadávací dokumentace tvoří jako příloha č. 1 nedílnou součást této výzvy) Návrh smlouvy uchazeče musí obsahovat pouze všechna ustanovení příslušného smluvního vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 1660/00094, 1660/00095 a 1660/00096, jejíž smluvní vzor je jako část č. 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD uveřejněn spolu s touto výzvou na elektronickém tržišti Gemin.cz, dostupném na adrese Uchazeč pouze doplní do svého návrhu předmětné kupní smlouvy data a údaje, které jsou po něm vyžadovány Tento návrh smlouvy musí být datován a podepsán osobou oprávněnou zastupovat jménem či za uchazeče. Nepodepsaný návrh smlouvy je nepodepsanou nabídkou ve smyslu ZVZ a je proto právně neúčinný. Nabídka, která bude obsahovat nepodepsanou smlouvu, bude ze soutěže vyloučena pro nesplnění podmínek zadání. Pokud podává nabídku více dodavatelů společně, strana 7 (celkem 10)

8 musí být v záhlaví návrhu smlouvy uvedeni všichni dodavatelé, kteří podávají společnou nabídku a návrh smlouvy musí být podepsán oprávněnou osobou všech dodavatelů, kteří podávají společnou nabídku. Návrh smlouvy rovněž musí mít připojeny všechny přílohy, na které návrh smlouvy odkazuje. 19. Hlavní platební podmínky Zaplacení ceny bude prováděno bezhotovostně po převzetí zboží specifikovaného v čl. 5. této výzvy zadavatelem na základě uchazečem vystaveného daňového dokladu (faktury), a to na bankovní účet uvedený na tomto daňovém dokladu (faktuře) Zadavatel neposkytuje zálohy Platební podmínky jsou blíže uvedeny ve smluvním vzoru Kupní smlouvy č. 1670/00034, 1670/00035, 1670/00036, 9770/00013, 9770/00013 a č. 9770/00013, jejíž smluvní vzor je jako část č. 7, 8, 9, 10, 11 a 12. ZD (zadávací dokumentace tvoří jako příloha č. 1 nedílnou součást této výzvy). 20. Zadavatel je oprávněn před uzavřením smlouvy zrušit zadávací řízení zejména za předpokladu, že: vybraný dodavatel, popř. dodavatel druhý v pořadí, odmítl uzavřít smlouvu nebo neposkytl zadavateli k jejímu uzavření dostatečnou součinnost analogicky podle 82 odst. 4 ZVZ. 21. Zadavatel si vyhrazuje právo Odvolat tuto výzvu do dne stanoveného touto výzvou pro podání nabídek Změnit nebo doplnit podmínky této výzvy nejpozději 4 dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek Neotevřít obálku s nabídkou, která byla doručena zadavateli po lhůtě pro podání nabídek a odeslat o tom oznámení uchazeči na jeho adresu pro doručování korespondence Požadovat po uchazeči písemné objasnění předložených informací či dokladů nebo předložení dalších dodatečných informací či dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Uchazeč je povinen tuto povinnost splnit ve lhůtě stanovené zadavatelem. Jakékoli vysvětlení nabídky nesmí navrhovat, měnit, ani se pokoušet měnit cenu nebo obsah nabídky, s výjimkou připuštěného doplnění kvalifikace Odmítnout všechny podané nabídky Zrušit veřejnou zakázku do doby uzavření smlouvy Vyloučit uchazeče, jehož nabídka není zpracována dle podmínek této výzvy Oznámit nejvhodnější nabídku pouze uchazečům, jejichž nabídka nebyla vyloučena Neposkytovat náhradu nákladů spojených se zpracováním a podáním nabídek. strana 8 (celkem 10)

9 22. Oprávnění uchazeče Uchazeč je oprávněn odvolat nebo změnit nabídku, která již byla doručena zadavateli, a to pouze do konce lhůty stanovené v čl této výzvy pro podání nabídek zadavateli Uchazeč je oprávněn analogicky dle ust. 71 odst. 7 a 73 odst. 4 ZVZ být přítomen při otevírání nabídek, a to v počtu nejvýše 2 osob za 1 uchazeče; za uchazeče se může otevírání obálek s nabídkami účastnit pouze statutární orgán nebo zástupce uchazeče (tento pouze na základě písemného pověření k zastupování účasti při otevírání obálek), který se při příchodu prokáže průkazem totožnosti a zapíše se do listiny účastníků. 23. Jeden dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Dodavatel rovněž nesmí participovat ve výběrovém řízení vícekrát než jednou, např. při společné nabídce více dodavatelů předkládajících jinou nabídku či jako subdodavatel jiného dodavatele. Jeden subdodavatel však může být subdodavatelem více dodavatelů. 24. Subdodavatel Analogicky dle ustanovení 44 odst. 6 ZVZ zadavatel požaduje, aby uchazeč v nabídce specifikoval části veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům a aby uvedl identifikační údaje a kontaktní údaje každého subdodavatele. Uchazeč tak učiní prohlášením, v němž popíše subdodavatelský systém spolu s uvedením, jakou část této veřejné zakázky bude konkrétní subdodavatel realizovat s uvedením druhu dodávek. V případě, kdy uchazeč má v úmyslu zadat určitou část této VZ subdodavateli, uchazeč doloží v nabídce závazné písemné prohlášení každého subdodavatele o budoucí spolupráci, podepsané osobami oprávněnými zastupovat jménem či za subdodavatele. V požadovaném prohlášení, zpracovaném samostatně podle jednotlivých subdodavatelů, se každý takový subdodavatel zaváže, že v případě zadání veřejné zakázky uchazeči bude akceptovat závazek podílet se na plnění této veřejné zakázky ve stanoveném rozsahu. Nesplnění tohoto požadavku zadavatele bude důvodem k vyřazení nabídky z další účasti na veřejné zakázce analogicky dle ust. 76 odst. 1 ZVZ a vyloučení nabídky analogicky dle ust. 76 odst. 6 ZVZ. V Brně dne FVL VFU Brno zast. Prof. MVDr., Aloisem Nečasem, Ph.D., MBA děkanem FVL VFU Brno strana 9 (celkem 10)

10 Přílohy: Podrobná specifikace údajů uvedených ve výzvě nebo další podmínky pro plnění zakázky jsou uvedeny také v samostatné zadávací dokumentaci, která tvoří jako příloha č. 1 nedílnou součást této výzvy a je spolu s touto výzvou na profilu zadavatele strana 10 (celkem 10)

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu ANALYZÁTOR PRO IZOTACHOFORÉZU zadávanou jako zakázka malého rozsahu v souladu

Více

Dodávka aktivních síťových prvků

Dodávka aktivních síťových prvků VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka aktivních síťových prvků zadávanou pod zn. VZ 3/2013 jedná

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava FVHE 4/2015-6/2015 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku TISK pro VFU Brno 2013 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21

Více

jménem zadavatele, vč. Tajemník Fakulty veterinárního lékařství ( FVL ) VFU kontaktních údajů (telefon a Brno ová adresa):

jménem zadavatele, vč. Tajemník Fakulty veterinárního lékařství ( FVL ) VFU kontaktních údajů (telefon a Brno  ová adresa): Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na TTUUwww.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku VÝPOČETNÍ TECHNIKA 2012 zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21

Více

Brno, nebo zadavatel )

Brno, nebo zadavatel ) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k jednání. Licence databáze - PharmaceuticalNETBase. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno (dále také VFU Brno )

Výzva k jednání. Licence databáze - PharmaceuticalNETBase. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno (dále také VFU Brno ) Výzva k jednání (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat

Více

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis

Výzva k jednání. Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Výzva k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění na nadlimitní veřejnou zakázku na služby Servis, údržba a rozvoj aplikačního software ifis zadávanou v jednacím

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na  nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO

VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO BRNO Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu Přeprava VFU 1.7.2016-30.6.2017 jedná se o zakázku malého rozsahu, která není zadávána podle zákona č. 137/2006

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 : Název programu: C13301. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 : Název programu: C13301. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Číslo zakázky (bude doplněno C/12/332 poskytovatelem dotace) 1 : Název programu:

Číslo zakázky (bude doplněno C/12/332 poskytovatelem dotace) 1 : Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky Nábytek II. zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm. f) a 38 a násl. zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k jednání ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Licence databáze - Merck Index Online zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

ZAŘÍZENÍ PRO REAL TIME PCR S HRM

ZAŘÍZENÍ PRO REAL TIME PCR S HRM ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nadlimitní veřejné zakázky na dodávky ZAŘÍZENÍ PRO REAL TIME PCR S HRM Tato zadávací dokumentace se vztahuje k veřejné zakázce na dodávky ZAŘÍZENÍ PRO REAL TIME PCR S HRM (dále také

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem: Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem:,,lfp Volkswagen T6 Zadavatel veřejné zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci veřejné

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i.

Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: 1. část - CENTRUM

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem. Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva

Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem. Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva Výzva k podání nabídek a k prokázání kvalifikace na podlimitní veřejnou zakázku s názvem Léčiva pro veterinární činnost rámcová smlouva zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadavatel tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014

Dodávka tonerů pro Městský úřad Milovice 2014 Město MILOVICE V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D KY V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E N A V E Ř E J N O U Z A K Á Z K U M A L É H O R O Z S A H U podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Pavilon farmacie II informační systém zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu TISK PRO OP VK 2014 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Třinec - Dopravní automobil (2)

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

Výzva a zadávací podmínky

Výzva a zadávací podmínky Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), zadávanou

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově VÝZVA k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění * veřejná zakázka Multifunkční objekt dětí a mládeže

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu zadávané v souladu se

Více

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE T E N D E R P A R T N E R S VÁŠ PARTNER PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S p r á v a j e s k y n í Č e s k é r e p u b l i k y Květnové náměstí 3 IČ: 75073331 252 43 Průhonice DIČ: CZ75073331 Česká republika B.ú.: 30037031/0710 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky Rekonstrukce

Více

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk

Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka hutního, spojovacího a elektro materiálu pro SOŠ a SOU Nymburk Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále i ZD) 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Název: Česká republika - Úřad práce České republiky se sídlem Dobrovského 1278/25 170 00 Praha 7 Jednající: PhDr. Kateřina Sadílková,

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/16520/2019/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 3163/2019 Tel: 465 514 246 Poč. listů: 6 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 6 Datum: 22.5.2019 Poč. lis. př.:

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: VR 46:

Více

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení na stavební práce Oprava krytu místní komunikace Paseky nad Jizerou" Identifikace poptávajícího: Poptávající: Obec Paseky nad Jizerou Sídlo: 512 47 Paseky

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy Dodávka 4 konvektomatů pro jídelny MŠ v Trutnově Systémové číslo VZ: P16V00000004 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Sídlo: Komenského 485, Trutnov Horní Předměstí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky Tiskárny, kopírky, projektory VFU 2013 zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na základě ust. 21 odst. 1 písm.

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA

PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA v souladu s 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název výběrového řízení: Projektová dokumentace

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/312/2018/ORM/knp Vyřizuje: Tomáš Knapovský, DiS. Ze dne: Číslo spisu: 161/2018 Tel: 465514237 Poč. listů: 7 E-mail: knapovsky@muuo.cz Poč. příloh: 4 Datum: 08.01.2018 Poč. lis.

Více

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum

VR 117 Dodávka licencí softwaru pro dopravní modelování pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WIYRX* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 63925/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále jen zadavatel ), tímto vyzývá dodavatele k podání nabídky v rámci níže uvedené veřejné zakázky malého rozsahu v řízení podle 6 a 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Oprava propustku v ulici Lužická, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2160/2015 Datum: 4. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00UAA77* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 147457/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS.

Radim Pala, DiS. 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE A POVĚŘENÉ PRO VÝKON ZADAVATELSKÝCH ČINNOSTÍ. Radim Pala, DiS. Radim Pala, DiS. OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ MIMO ZÁKON Č. 134/2016 Sb., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název projektu: Registrační

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/25316/2018/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 4150/2018 Tel: 465514246 Poč. listů: 7 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 2.8.2018 Poč. lis. př.:

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

VR 119 Dodávka termokamer pro Dopravní VaV centrum

VR 119 Dodávka termokamer pro Dopravní VaV centrum Výzva k podání nabídek Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň Vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou v souladu s Pravidly pro výběr dodavatelů

Více

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika

Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky. Antianemika Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně 656 91 Brno, Pekařská 53, Česká republika tel.: 00420 543 181 111, fax: 00420 543 182 002 Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky Antianemika dle ust. 44 a násl. zákona

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Identifikační údaje zadavatele. Technické služby VM s.r.o. Karlov 1398/54, Velké Meziříčí. společnost s ručením omezeným

Identifikační údaje zadavatele. Technické služby VM s.r.o. Karlov 1398/54, Velké Meziříčí. společnost s ručením omezeným PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA v souladu s 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Zametací vůz TS Velké

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 15592/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/8796/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/25265/2018/ORM/Novac Vyřizuje: Ing. Jana Nováčková Ze dne: Číslo spisu: 102/2016 Tel: 465514251 Poč. listů: 4 E-mail: novackova@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 1.8.2018 Poč. lis.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název zakázky: Kantor

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu TISK PUBLIKACÍ zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona č.

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací

Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací Název zakázky: Dodávka výpočetní a prezentační techniky pro ZŠ a ZUŠ Petřvald Datum vyhlášení 1.3.2019 zakázky: Název/ obchodní firma

Více

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum

VR 85: Dodávka kaskádového impaktoru pro Dopravní VaV centrum VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo: Líšeňská 2657/33a, 636 00 Brno - Líšeň vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném

Více

V Ý Z V A ZADAVATELE

V Ý Z V A ZADAVATELE V Ý Z V A ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (zákon č. 167/2012 Sb.)

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce Č.j.: UKLFP/216044/2019 Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace 9624/A/2019-SOV Čj.: UZSVM/A/5486/2019-SOV Zadávací dokumentace 1. ZADAVATEL 1.1. Informace o zadavateli Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42 12800, Praha, Nové Město

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Bohumil Petrášek, starosta 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více