Podnosánek. Psychologické snímky zdarma. Podnosánek se stal občasníkem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podnosánek. Psychologické snímky zdarma. Podnosánek se stal občasníkem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos"

Transkript

1 Červenec 2007 DAP Services a.s Partnerské informační noviny č. 3 Podnosánek Informace o barvičkách až pod váš nos Psychologické snímky zdarma Dne 25. května 2007 proběhlo setkání všech lidí zodpovědných za DAP Services a.s. (představenstvo a vědecká rada = valná hromada), které mělo za cíl hodnocení dosažených výsledků a upřesnění pravidel po uplynulém zhruba ročním vývoji a fungování společnosti. Mimo jiné závěry tohoto setkání konstatují, že rozvoj a větvení firmy umožňuje stanovení nových pravidel pro využívání snímků, a to jak pro stávající partnery, tak pro všechny právoplatné uživatele metody. Základním bodem je: Obsah Nové partnerské podmínky 1 Dění ve firmě a barvách 2 Vnitřní evaluace školy 3 Finance a jiné 4 Vývoj produktů 5 Barevné střípky 6 Uplatňovaný kreditní systém již není potřebný v plném rozsahu. To v praxi znamená, že používat metodu Barvy života mohou bez omezení počtem protokolů všichni odborníci, kteří prošli alespoň základním výcvikem. Tato nová pravidla platí od Zůstávají kódy, za jejichž pomocí lze provádět snímání a vyzvedávání výstupů. Například jedinec, který absolvoval alespoň základní výcvik, je oprávněn zdarma (bez úplaty a beze ztráty kreditů) k vyzvednutí Psychologického snímku jednotlivce či skupiny. Pokračování na straně 2. Podnosánek se stal občasníkem Podnosánek se stal občasníkem, který vyjde vždy, když se shromáždí dostatek informací, které naplní tyto informační noviny kvalitními informacemi. Nechceme se nutit vydávat periodikum na úkor kvality informací. Děkujeme za pochopení.

2 2 Spuštění odborného portálu Barvy života byl spuštěn odborný portál Barvy života, naleznete jej na adrese O obsah portálu se bude starat Vědecká rada, proto zde naleznete nejnovější informace v oblasti vědecké a psychologické. Odborný portál má oddělit fungování firmy DAP Services od růstu a používání samotné metody. Jedná se o tzv. redakční systém, do kterého bude Vědecká rada doplňovat aktuální články a veřejnost na ně může libovolně reagovat. Nebojte se zareagovat také. V průběhu měsíce července budou aktualizovány internetové stránky DAP Services, bude oznámen vstup společnosti na komerční trh a přibudou další nové funkcionality. Přijďte si na nové internetové stránky vyzkoušet zdarma ochutnávku komerčních produktů. Představujeme Nové partnerské podmínky Pokračování ze strany 1 Další dohodnuté body jsou: Bohdana Fialová Koordinátorka projektů Přáním naší společnosti nejsou jen spokojení zákazníci, ale hlavně spokojení lidé. Při realizacích projektů se řídíme touto filozofií a směřuje k tomu veškeré naše úsilí. Víme také, že každý úspěch závisí na schopnosti domluvit se, na umění komunikace. Tak prosím komunikujme a hlavně si opravdu naslouchejme. Pro zajištění nutné základní kvality při interpretaci bude potřebovat odborník oprávněný k využívání metody absolvovat minimálně 1x ročně společná dvoudenní setkání, jejichž cílem bude seznámení s novinkami a zároveň ubezpečení odborníka, že výsledky získané snímkem interpretuje adekvátně (forma supervize). Tato setkání budou hrazena samotnými účastníky, jejich termíny pak stanoveny ze strany DAP Services a.s. dostatečně předem. Všichni absolventi výcviků, kteří mají zájem dále pracovat s barvami života, musí absolvovat supervizi nejpozději do jednoho roku. Výcvik nových zájemců o používání metody Barvy života bude nadále organizován firmou DAP Services a.s. Průběh výcviku bude s nižší časovou dotací a sníženým finančním příspěvkem ze strany zájemce. Budou velmi vítány a podporovány aktivity příznivců Barev života směrem k jejich uplatňování na všech úrovních pro skupiny, evaluace i další formy. Podmínky pak budou konzultovány zcela individuálně, hlavně ve smyslu podpory těch, kteří budou s Barvami aktivně a kvalitně pracovat. Vážení přátelé Barev, chtěli bychom poděkovat především těm aktivním za jejich přístup a umožnění rozvoje nejen této metody. Váhající bychom chtěli podpořit v tom, že nikdo není odepsaný. V nově nastavených podmínkách jsou všechny cesty k používání a rozvoji metody Barvy života otevřené.

3 3 Vnitřní evaluace školy Veřejnost a konkurence začíná reagovat Pro Vás, kteří máte zájem - podívejte se do časopisu Rodina a škola (březnové číslo, str. 18 a 19) na článek paní redaktorky Kramulové Barvy (školního) života. Dostane se Vám v něm nástinu toho, jak jmenovitě citovaní odborníci a paní redaktorka nahlížejí na produkt Vnitřní evaluace školy a taky toho, kolik si citovaní odborníci dali reálné práce, aby se s naším nástrojem měření a technickou BSA skutečně seznámili. Udělejte si, prosím, obrázek sami. Prošli jste výcvikem, máte přístup do Znalostní báze DAP Services k veškerým podkladovým materiálům a kdo z Vás neodmítá osobní odpovědnost i tvořivou angažovanost ve své profesi, tak s metodou i úspěšně pracuje. Jistou replikou s účelovými výňatky z tohoto článku je pak komentář k produktu Vnitřní evaluace školy v březnovém čísle Učitelských listů. Stačí se podívat na zadní stranu této tiskoviny a vydavatele, který Učitelské listy do škol zasílá, aby byl objasněn důvod, záměr a pravý smysl poslední degradující věty cituji: I zde to připomíná více než seriózní metodu film Jáchyme, hoď ho do stroje. Evaluace verze 2.0 Přineseme novou verzi Vnitřní evaluace školy Realizační tým: Marek Herman, Jiří Šimonek senior, Jiří Šimonek junior, Robert Bohoněk Co přineseme v nové verzi: Sjednotíme měřítka grafů Očíslujeme stránky Zpřesníme rozdělení do semaforů, budou z nich tachometry Použijeme srozumitelnější výstup pro kantorský sbor Zachováme pořadí slov detailním rozboru předmětu Zkrátíme výstup vložíme více grafů na stránku v části pro poradce Budeme dále poslouchat zpětnou vazbu a projevíme ji do dalších verzí produktu.

4 4 5 z 61 aneb máme nové obchodníky Markéta Blažková nebo Markéta Hlavicová? Markéta se začala poslední dobou do telefonu hlásit jako Hlavicová což není úplná náhoda. Markéta se nám totiž vdala a aby toho nebylo málo, tak take při jednom otěhotněla. Děkujeme tímto Markétě za dobrou práci pro Barvy života a přejeme jí co nejhodnější dítko. Posledních šest týdnů jsme se intenzivně zabývali jedním z klíčových úkolů: najít vhodné kandidáty na pozice obchodníků. Hledali jsme slušné lidi, kteří mají zkušenosti ze školství i z prodeje, Lidi, kteří se budou schopni učit nové věci, budou tvořiví a budou schopni odolávat zátěži. Do výběrového řízení se přihlásilo celkem 61 uchazečů z celé republiky, 31 z nich prošlo prvním kolem a dostali možnost projít ohněm neboli Psychologickým snímkem jednotlivce. Po něm zůstalo 16 kandidátů, kteří absolvovali osobní pohovor. Vybrali jsme pět kandidátů a ty jsme pozvali na vstupní trénink s podmínkou: pokud uspějete, podepíšeme s vámi smlouvu. Vstupní trénink proběhl začátkem dubna v Olomouci. Cílem bylo naučit budoucí obchodníky základy metody Barvy života a oživit jejich prodejní dovednosti. Bylo to náročné, ale na konci tréninku všech pět kandidátů úspěšně podepsalo s naší firmou nové smlouvy. Jsou to: Vladimíra Šustková - region západní Čechy Naďa Lesovská region jižní Morava Pavel Šreibr region jižní Čechy a Vysočina Pavla Havelková region Brno František Halada region Plzeň a západní Čechy no a k nim si přičtěte starého obchodníka Radima Svinkáska (Radim nastoupil 1. prosince 2006) a máte před sebou tým lidí, kteří jsou v anglosaském světě označováni jako sales force, česky bychom volně mohli přeložit jako prodejní síla. Uvidíme, jestli i náš tým bude silný a bude se mu etickým a korektním způsobem dařit rozšiřovat Vnitřní evaluaci školy pomocí metody Barvy života na naše školy. A také uvidíme, kdo se z obchodníků dalším studiem vypracuje tak, aby pochopil a samostatně zvládl interpretaci evaluace školy. Virtuální tým 1 začal pracovat Předběžný název produktu: Třída v krizi (event. Skupina v krizi) Řešitelský tým: Iva Zilcherová (koordinátor), René Hůlek, Jarda Vacek, Karel Opravil, Kája Homolová (členové týmu nahlášení koordinátorkou) Použité techniky: SORAD čtvercový diagram, BSA modul 72, Volné asociace na pojem Šikana, Cílové skupiny: Žáci a případně 5. tříd základních škol v různých regionech ČR, se zaměřením: sportovní, hudební, výtvarné, jazykové, matematické, běžné, včetně sledování rozdílů v pohlaví. Pracovní hypotézy: Kvalita vztahů autorita skupina; Kdo vyděluje, vyčleňuje, vylučuje žáky z kolektivu; Porovnání výsledků SORAD DIS BŽ Podrobné informace, možnost zapojení se do práce v týmu, harmonogram prací, technickoorganizační podmínky a další jsou k dispozici u koordinátory týmu Ivky Zilcherové.

5 Produkty 5 V profilu přinášíme veškeré informace v přehledné grafické podobě formou grafů, v podobě "budíků", přehledných tabulek a popisných textů ve třech hlavních oblastech: 1) Základní charakteristika osoby Produkt Jedním z měřených parametrů je například zacházení s pravidly. 2) Konstruktivní typy chování Profil jednotlivce Barvy života Realizační tým: Robert Paskovský, Jiří Šimonek senior, Jiří Šimonek junior, Jiří Halda Cílová skupina zákazníků: personalisté, management firem V této kapitole jsou měřeny konstruktivní typy chování člověka a její porovnání s normou České republiky. Na chování člověka se díváme ve třech složkách (spolehlivá, závislá na podmínkách a blokační) a zkoumáme změny ve stresu a při změnách. 3) Fungování člověka ve skupině Neměříme chování člověka jako samostatného jedince, ale zkoumáme jeho chování ve skupině lidí. Jednotlivá klimata fungování ve skupině jsou blíže vysvětlena. Popis produktu: Profil jednotlivce Barvy života je výkonným manažerským nástrojem, který pomáhá poznat silné a slabé stránky stávajících nebo budoucích zaměstnanců. Toto poznání využijete například pro přijímání a umísťování zaměstnanců, osobní rozvoj nebo pro správný koučing a motivování Vašich zaměstnanců. Profil jednotlivce Barvy života Vám pomůže identifikovat klíčové zaměstnance firmy stejně jako ty nevýkonné, neefektivní nebo neloajální. Dalšími oblastmi měření jsou například ohrožení rizikovými jevy, podrobná slovní schémata a vztah snímané osoby a firmy. Více informací naleznete na internetových stránkách DAP Services.

6 6 DAP Services a.s. Soukenická 3181/ Ostrava Telefon : Fax: info@dap-services.cz Internet: Barevné střípky Končí další výcvik Na svém konci se nachází další výcvik Barev života. Účastníci před sebou mají již pouze certifikaci. Přejeme všem účastníkům všechno nejlepší při závěrečné zkoušce. Neznáte? V centrále DAP Services v Ostravě potřebujeme od září dvě posily, které nám pomohou zvládnout nárůst práce. Pokud tedy znáte šikovné lidi, které bychom mohli přivítat jako naše posily, pak je neváhejte odkázat na naše internetové stránky, kde jsou k nalezení detailní informace. Jirka Šimonek senior vzkazuje: Ve Znalostní bázi v sekci Výzkumy můžete nalézt nový elaborát o Depresi. Od 20. června je přístupný, tak si jej neváhejte přečíst.

Podnosánek. 3. barvová konference v Opočně. Dosáhli jsme stotisícové hranice. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos

Podnosánek. 3. barvová konference v Opočně. Dosáhli jsme stotisícové hranice. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos Listopad 2007 DAP Services a.s. +420 595 136 948 info@dap-services.cz Partnerské informační noviny č. 5 Podnosánek Informace o barvičkách až pod váš nos 3. barvová konference v Opočně Letošní setkání partnerů

Více

Podnosánek. Vnitřní evaluace školy verze 2.0. Vstupujeme na trh organizací a firem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos

Podnosánek. Vnitřní evaluace školy verze 2.0. Vstupujeme na trh organizací a firem. Obsah. Informace o barvičkách až pod váš nos Srpen 2007 DAP Services a.s. +420 272 072 690 info@dap-services.cz Partnerské informační noviny č. 4 Podnosánek Informace o barvičkách až pod váš nos Vnitřní evaluace školy verze 2.0 Již při sestavování

Více

Podnosánek. Spustili jsme nový systém vzdělávání. Počet nasnímaných osob překročil 120 tisíc. Obsah

Podnosánek. Spustili jsme nový systém vzdělávání. Počet nasnímaných osob překročil 120 tisíc. Obsah info@dap-services.cz DAP Services a.s. +420 595 136 948 Ročník 2 Číslo 1 Podnosánek Spustili jsme nový systém vzdělávání Nový systém vzdělávání je zaměřen na širší okruh možných zájemců než v minulosti.

Více

Podnosánek. Spustili jsme novou webovou prezentaci. Obsah

Podnosánek. Spustili jsme novou webovou prezentaci. Obsah info@dap-services.cz DAP Services a.s. +420 595 136 948 Ročník 2 Číslo 2 Podnosánek Spustili jsme novou webovou prezentaci Dne 15.4.2008 došlo ke změně webové prezentace na novou formu. Byla snaha docílit

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2017 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

dovolujeme si Vás požádat o spolupráci v rámci projektu Pospolu (Podpora spolupráce škol a firem) Zajištění vzdělávání v regionech.

dovolujeme si Vás požádat o spolupráci v rámci projektu Pospolu (Podpora spolupráce škol a firem) Zajištění vzdělávání v regionech. V Praze, dne 20.11.2013 Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, dovolujeme si Vás požádat o spolupráci v rámci projektu Pospolu (Podpora spolupráce škol a firem) Zajištění vzdělávání v regionech.

Více

Jak jsem učila peer mediátory z českých škol HANA KROUPOVÁ MEDIÁTORKA A LEKTORKA

Jak jsem učila peer mediátory z českých škol HANA KROUPOVÁ MEDIÁTORKA A LEKTORKA Jak jsem učila peer mediátory z českých škol HANA KROUPOVÁ MEDIÁTORKA A LEKTORKA Proč by vás měla mediace ve školách zajímat? o do školy jsme chodili (chodíme, budeme chodit) všichni o je to místo, kde

Více

DAPS aneb BARVY ŽIVOTA pro školy

DAPS aneb BARVY ŽIVOTA pro školy DAPS aneb BARVY ŽIVOTA pro školy Mgr. František Halada = Diagnosticko Analytické Psychologické Služby Systém umožňuje školám a institucím lépe zjistit a pochopit individuální a skupinové postoje. Bez správného

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

17.dubna 2013 MODERNÍ VENOVSKÉ MÁLOTŘÍDNÍ ŠKOLY

17.dubna 2013 MODERNÍ VENOVSKÉ MÁLOTŘÍDNÍ ŠKOLY MODERNÍ VENOVSKÉ MÁLOTŘÍDNÍ ŠKOLY LOGO Moderní málotřídky Předkladatel grantového projektu Vysočina Education, školské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a středisko služeb školám,

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Podrobná specifikace předmětu plnění

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Podrobná specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Podrobná specifikace předmětu plnění Pro účely realizace níže uvedených, blíže specifikovaných vzdělávacích aktivit (kurzů) zadavatel stanoví, že 1 školicí den má 8 hodin

Více

HODNOCENÍ STUDENTY KDN

HODNOCENÍ STUDENTY KDN Hudební fakulta Janáčkova akademie múzických umění v Brně Systém hodnocení kvality na HF JAMU v Brně ě Doc. MgA. Vít Spilka Brno 29.11.2007 ÚVOD během roku 2006 se vedení fakulty aktivně zabývalo vytvořením

Více

Specifikace předmětu veřejné zakázky Rozvoj lidských zdrojů v MPK v rámci projektu Komplexní rozvoj lidských zdrojů ve společnosti MP Krásno, a.s.

Specifikace předmětu veřejné zakázky Rozvoj lidských zdrojů v MPK v rámci projektu Komplexní rozvoj lidských zdrojů ve společnosti MP Krásno, a.s. PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Rozvoj lidských zdrojů v MPK v rámci projektu Komplexní rozvoj lidských zdrojů ve společnosti MP Krásno, a.s. 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY Předmětem

Více

Vážení uchazeči o studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci,

Vážení uchazeči o studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, Vážení uchazeči o studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, vítáme Vás na Ústavu pedagogiky a sociálních studií. www.upss.cz Proč si vybrat ke svému studiu Olomouc Pedagogickou fakultu

Více

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Informačně poradenský systém PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Markéta Pencová, Zbyšek Mohaupt, NVF, Středisko podpory poradenských služeb 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká

Více

VÝUKOVÝ PROGRAM PSYCHOLOGIE

VÝUKOVÝ PROGRAM PSYCHOLOGIE VÝUKOVÝ PROGRAM PSYCHOLOGIE Registrační číslo projektu: CZ.1.07/3.2.01/01.0018 Název projektu: Příprava lektorů pro vzdělávání dospělých Název příjemce: Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec,

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků?

Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výsledky zpětné vazby rodičů (červen 2016) aneb Jak jsme dopadli v očích rodičů našich stávajících žáků? Výstupy z odpovědí na jednotlivé otázky Co nejvíce rodiče na ZŠNČP oceňují Podněty od rodičů Jak

Více

Pozvánka. Koučink ve výchově a vzdělávání

Pozvánka. Koučink ve výchově a vzdělávání Pozvánka Kurz: Koučink ve výchově a vzdělávání v rámci projektu Bildungskooperationen in der Grenzregion Spolupráce v přeshraničním regionu v oblasti vzdělávání BIG číslo projektu: ATCZ5 Realizace kurzu:

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, KUNOVICE, U PÁLENICE 1620, INFORMACE O ORGANIZACI ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, KUNOVICE, U PÁLENICE 1620, INFORMACE O ORGANIZACI ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016 INFORMACE O ORGANIZACI ŠKOLNÍHO ROKU 2015/2016 Personální obsazení školy, kontakty Jméno aprobace funkce třídnictví telefon email BALOUNOVÁ Kristýna 1. stupeň Učitelka 4.A 778 406 921 balounova@zskunup.cz

Více

Akce je financována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR

Akce je financována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Akce je financována z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku kurzů projektového managementu

Více

SYSTÉM. Mgr. Petr Kuš 24. června 2010 Institut pro místní správu Praha, vzdělávací středisko Benešov

SYSTÉM. Mgr. Petr Kuš 24. června 2010 Institut pro místní správu Praha, vzdělávací středisko Benešov SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ LEKTORŮ Mgr. Petr Kuš 24. června 2010 Institut pro místní správu Praha, vzdělávací středisko Benešov Specifika vzdělávání lektorů v Institutu pro místní správu Praha velmi početný lektorský

Více

UNICORN COLLEGE. Dlouhodobý záměr

UNICORN COLLEGE. Dlouhodobý záměr UNICORN COLLEGE 2010 Unicorn College, V Kapslovně 2767/2, Praha 3, 130 00 Hlavní projekt: Unicorn College Projekt: Název: Autor: Jiří Kleibl, Jan Čadil, Marek Beránek Naše značka: Kontakt: UCL/DZ2010 E-mail:

Více

Management praxí v systému student mentor tutor. Zdeňka Mikšová Lenka Mazalová, Šárka Šaňáková Ústav ošetřovatelství, Fakulta zdravotnických věd

Management praxí v systému student mentor tutor. Zdeňka Mikšová Lenka Mazalová, Šárka Šaňáková Ústav ošetřovatelství, Fakulta zdravotnických věd Management praxí v systému student mentor tutor Zdeňka Mikšová Lenka Mazalová, Šárka Šaňáková Ústav ošetřovatelství, Fakulta zdravotnických věd Příprava a realizace praxí systémem SMT - podmínky Materiální

Více

NABÍDKA ŠKOLENÍ. Nabídka zpracována dne: Zpracovatel: Nabídku zpracoval:

NABÍDKA ŠKOLENÍ. Nabídka zpracována dne: Zpracovatel: Nabídku zpracoval: NABÍDKA ŠKOLENÍ Nabídka zpracována dne: 19. 1. 2017 Zpracovatel: Nabídku zpracoval: CENTRUM-VZDĚLÁVÁNÍ.CZ, Počítačová služba s.r.o. se sídlem Stupkova 413/1a, Olomouc 779 00 Ing. Leopold Podmolík Tel:

Více

Struktura 2.bloku. monitoring, diagnostika, intervence, evaluace metody/ administrace, vyhodnocení, interpretace,

Struktura 2.bloku. monitoring, diagnostika, intervence, evaluace metody/ administrace, vyhodnocení, interpretace, Struktura 2.bloku monitoring, diagnostika, intervence, evaluace metody/ administrace, vyhodnocení, interpretace, doporučení/ analytické metody / analýza zdrojů, individuální výchovný plán výchovný plán

Více

VÝUKOVÝ PROGRAM PSYCHOSOCIÁLNÍ VÝCVIK

VÝUKOVÝ PROGRAM PSYCHOSOCIÁLNÍ VÝCVIK VÝUKOVÝ PROGRAM PSYCHOSOCIÁLNÍ VÝCVIK Registrační číslo projektu: CZ.1.07/3.2.01/01.0018 Název projektu: Příprava lektorů pro vzdělávání dospělých Název příjemce: Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická,

Více

Bc. Evička Havlíčková Bc. Daník Hrbolka Bc. Mišánek Jilka Bc. Evička Slouková. Brno

Bc. Evička Havlíčková Bc. Daník Hrbolka Bc. Mišánek Jilka Bc. Evička Slouková. Brno Bc. Evička Havlíčková Bc. Daník Hrbolka Bc. Mišánek Jilka Bc. Evička Slouková Brno 7. 3. 2016 Teambuilding Indikátory teambuildingu Znaky krize týmu Kdy teambuilding neprovádět Individuální diagnostika

Více

PRAVIDLA K SUPERVIZÍM

PRAVIDLA K SUPERVIZÍM Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, 755 01 Vsetín PRAVIDLA K SUPERVIZÍM SMĚRNICE Proces Funkce Jméno a příjmení Datum Podpis Zpracování manažer pro PR a lidské zdroje

Více

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost.

Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat sám sebe a rozvíjet svoji komunikační obratnost. Příloha č. 1 Specifikace předmětu plnění Specifikace jednotlivých kurzů: 1) OSOBNOST MANAŽERA A EFEKTIVNÍ KOMUNIKACE Cíl kurzu: Naučit účastníky technikám efektivní komunikace a zvládání emocí, lépe poznat

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadání zakázky dle Metodického pokynu pro zadávání zakázek pro příjemce finanční podpory projektů operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Název zakázky: Identifikace: Název

Více

Psychologie výběru zaměstnanců Metodika náboru a výběru, výběrová zakázka (Metodika 2. část) PhDr. Martin Seitl, Ph.D.

Psychologie výběru zaměstnanců Metodika náboru a výběru, výběrová zakázka (Metodika 2. část) PhDr. Martin Seitl, Ph.D. Psychologie výběru zaměstnanců Metodika náboru a výběru, výběrová zakázka (Metodika 2. část) PhDr. Martin Seitl, Ph.D. Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/28.0138 Název projektu: Modularizace manažerského

Více

CZ.1.07/1.3.43/01.0025 Harmonogram vzdělávacích aktivit

CZ.1.07/1.3.43/01.0025 Harmonogram vzdělávacích aktivit Zavádění komplexního systému DVPP do praxe škol CZ.1.07/1.3.43/01.0025 Harmonogram vzdělávacích aktivit NÁZEV SEMINÁŘE LEKTOR STRUČNÝ OBSAH ZÚČASTNĚNÉ ŠKOLY TERMÍN MÍSTO KONÁNÍ 8 hodin Ředitel jako manažer

Více

Zajištění vzdělávacích kurzů II.

Zajištění vzdělávacích kurzů II. Zlínský kraj Zajištění vzdělávacích kurzů II. Stručný popis předmětu a rozsahu či hodnoty dodávek nebo služeb : Předmětem veřejné zakázky je realizace vzdělávacích kurzů a výcviků pro sociální pracovníky

Více

CZ.1.04/3.3.05/31.00229. Podporované zaměstnávání cílené

CZ.1.04/3.3.05/31.00229. Podporované zaměstnávání cílené Název projektu: Podporované zaměstnávání metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením Zkrácený název projektu: Registrační číslo: CZ.1.04/3.3.05/31.00229 Období realizace: 1. 2. 2010

Více

Popis vzdělávací akce

Popis vzdělávací akce Popis vzdělávací akce 1. Název vzdělávací akce:specializační studium pro metodiky prevence Studium k výkonu specializovaných činností -prevence sociálně patologických jevů(dle vyhl. č. 317/2005 Sb. 9c)

Více

Aktuální otázky bezpečnosti, kriminality a prevence kriminality v 21. století

Aktuální otázky bezpečnosti, kriminality a prevence kriminality v 21. století Aktuální otázky bezpečnosti, kriminality a prevence kriminality v 21. století Sborník abstraktů z diskusního setkání Consulte, o. s. pořádá pod záštitou místostarosty Města Horní bříza 8. 11. 2012 od 13.00

Více

Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR

Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR Společnost TEMPO byla založena na podzim roku 1996 v Ostravě. V roce 1998 jsme začali působit v Praze. Nyní školíme po celé ČR. Nabízíme vám

Více

Chybí vám profesní rozvoj a nábor kvalifikovaných zaměstnanců na jednom místě?*

Chybí vám profesní rozvoj a nábor kvalifikovaných zaměstnanců na jednom místě?* Chybí vám profesní rozvoj a nábor kvalifikovaných zaměstnanců na jednom místě?* Odpovědí je portál * www.vzdelavaniaprace.cz Národní soustava kvalifikací (NSK) se v praxi využívá stále více! Čísla hovoří

Více

Přílohy: Kurzy pro pedagogické pracovníky 75 kurzů ve všech regionech ČR

Přílohy: Kurzy pro pedagogické pracovníky 75 kurzů ve všech regionech ČR Přílohy: Kurzy pro pedagogické pracovníky 75 kurzů ve všech regionech ČR a) Podpora a rozvoj mobility na středních školách - možnosti využití ECVET. Účastníci se seznámí s evropskými nástroji na podporu

Více

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014

Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Snížení stresových faktorů při podnikání v zahraničí aneb jak je důležité znát EEN PhDr. Marie Pavlů, CSc. 14. 10. 2014 Co způsobuje stres podnikům a jejich manažerům? 1. Nemají dostatek financí na rozvoj

Více

VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE, s.r.o.

VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE, s.r.o. VYSOKÁ ŠKOLA APLIKOVANÉ PSYCHOLOGIE, s.r.o. DLOUHODOBÝ ZÁMĚR vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti VŠAPs na období 2016 2020 a aktualizace pro rok 2016 Praha,

Více

BAROMETR MEZI MEDIKY 2018

BAROMETR MEZI MEDIKY 2018 Zvyšování bezpečnosti, kvality a efektivity ve zdravotnictví Detailní výsledky mezinárodního průzkumu BAROMETR MEZI MEDIKY (STUDENTY 4., 5. A 6. ROČNÍKŮ LÉKAŘSKÝCH FAKULT V ČESKÉ REPUBLICE A NA SLOVENSKU)

Více

Informace o žadateli Název neziskové organizace (použijte prosím název registrovaný v Rejstříku NNO):

Informace o žadateli Název neziskové organizace (použijte prosím název registrovaný v Rejstříku NNO): Základní informace o grantu Tento grantový program podpoří cca 10 neziskových organizací, mezi něž bude rozděleno až 500 000 Kč. Každá organizace může žádat o grant až do výše 50 000 Kč. Grant je určen

Více

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIM-101/12-M

Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIM-101/12-M Česká školní inspekce Olomoucký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIM-101/12-M Název kontrolované osoby: Střední lesnická škola, Hranice, Jurikova 588 Sídlo: Jurikova 588, 753 01 Hranice IČO: 61986038

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

7 8/2012 ČERVENEC A SRPEN

7 8/2012 ČERVENEC A SRPEN 7 8/2012 ČERVENEC A SRPEN VÍTEJTE Obsah čísla Úvodník 3 Novinka program na vyčítání dat z karty řidiče 4 Novinka nový graf pro volbu Průběh dne 6 Novinka výběr vozidla v Autopůjčovně 8 Novinka výběr dodavatele

Více

SETKÁNÍ INTERNÍCH AUDITORŮ BRNO, 15. leden 2015 Dana Ratajská, Daniel Häusler

SETKÁNÍ INTERNÍCH AUDITORŮ BRNO, 15. leden 2015 Dana Ratajská, Daniel Häusler SETKÁNÍ INTERNÍCH AUDITORŮ BRNO, 15. leden 2015 Dana Ratajská, Daniel Häusler strana 2 strana 3 strana 4 strana 5 Obsah 1. Český institut interních auditorů 2. Základní činnosti 3. Členství 4. Co dělá

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, milí kolegové, v následující zprávě se Vám dostávají do rukou výsledky šetření klimatu Vašeho učitelského sboru. Můžete se tedy dozvědět, jak jsou u Vás ve

Více

PODPŮRNÉ SÍTĚ PRO PRACOVNÍ ZAŘAZENÍ Téma 3 Fáze procesu pracovního zařazení Podtéma 3.1

PODPŮRNÉ SÍTĚ PRO PRACOVNÍ ZAŘAZENÍ Téma 3 Fáze procesu pracovního zařazení Podtéma 3.1 PODPŮRNÉ SÍTĚ PRO PRACOVNÍ ZAŘAZENÍ Téma 3 Podtéma 3.1 Pracovní umístění a sledování pracovních příležitostí Rozhovor a návrh kariérního postupu Hodnocení a osobní profil Počáteční přístup a informace

Více

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx)

ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY. Individuální zpráva. Základní škola (xxxx) ANALÝZA VÝSLEDKŮ MAPY ŠKOLY Individuální zpráva Základní škola (xxxx) Informace o projektu INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU 1072 Počet dotazníků zpracovaných za vaši školu 161 Počet škol, s nimiž

Více

Vysočina Convention Bureau

Vysočina Convention Bureau Příloha č. 1 Výroční zprávy Vysočina Tourism, příspěvkové organizace za rok 2018 Vysočina Convention Bureau Zpráva o činnosti za rok 2018 Vysočina Convention Bureau (dále také VCB ) je regionální kanceláří

Více

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj

Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Webový systém pro kariérní plánování a osobní rozvoj Co je Salmondo Online aplikace s jednoduchým přístupem pro jednotlivé uživatele Student pracuje s jednotlivými nástroji např. psychologickými testy,

Více

Jak si vychovat vlastního nástupce. Monika Kavanová Eva Hejlová Sales2Win www.sales2win.eu

Jak si vychovat vlastního nástupce. Monika Kavanová Eva Hejlová Sales2Win www.sales2win.eu Jak si vychovat vlastního nástupce Monika Kavanová Eva Hejlová Sales2Win www.sales2win.eu O čem to dnes bude HR procesy v organizaci Kompetenční modely versus popisy práce Zjišťování potenciálu pracovníků

Více

Úspěch a kontinuita pro další generace. Pomáháme rodinným podnikům růst a prosperovat během dalších generací!

Úspěch a kontinuita pro další generace. Pomáháme rodinným podnikům růst a prosperovat během dalších generací! České & Slovenské Rodinné Podniky Czech & Slovak Family Businesses Rodinné podniky Úspěch a kontinuita pro další generace Pomáháme rodinným podnikům růst a prosperovat během dalších generací! Dej synovi

Více

Kariérní řád zaměstnanců

Kariérní řád zaměstnanců Kariérní řád zaměstnanců Preambule Cílem tohoto Kariérního řádu je podpořit soustavný růst pracovníků, zvyšovat jejich kvalifikaci a rozvíjet jejich dovednosti a schopnosti. INESAN se všem svým pracovníkům

Více

příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy

příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy příprava s lehkostí Státní maturita Informace a přípravné kurzy leden 2012 Základní informace o státních maturitách Informace o povinných zkouškách Státní maturitní zkouška se skládá ze dvou částí profilové

Více

ZŠ a MŠ Staňkovice. Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016. Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny

ZŠ a MŠ Staňkovice. Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016. Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny ZŠ a MŠ Staňkovice Minimální preventivní program pro školní rok 2015/2016 Název zařízení: Základní a mateřská škola Staňkovice, okres Louny Adresa: Postoloprtská 100, Staňkovice 439 49 Telefon: 415 721

Více

PEDAGOGICKOPSYCHOLOGICKÁ DIAGNOSTIKA

PEDAGOGICKOPSYCHOLOGICKÁ DIAGNOSTIKA PEDAGOGICKOPSYCHOLOGICKÁ DIAGNOSTIKA Pedagogickopsychologická diagnostika je učitelův nástroj poznání podmínek, průběhu a výsledků řízeného procesu. Snaží se o poznání příčin, které učiteli umožní na základě

Více

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích a poradenských služeb v rámci projektu Zavedení systému hodnocení a motivace zaměstnanců David Türke Uniwin 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE

Více

Leadrem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy

Leadrem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy Informace o projektu Leadrem uvnitř aneb jak nejlépe využít svých osobnostních kvalit k rozvoji školy Projekt je určen: vedoucím pracovníkům (ředitelé, zástupci, předsedové předmětových komisí) všech typů

Více

Management prodeje motorových vozidel

Management prodeje motorových vozidel Střední škola André Citroëna Boskovice, příspěvková organizace Dodatek č. 1. ke Školnímu vzdělávacímu programu Management prodeje motorových vozidel RVP oboru vzdělání: 64-41-L/51 Podnikání Platnost od

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Jules a Jim o. s. Jules a Jim o. s., Krkonošská 6, Praha 2, IČ:

VÝROČNÍ ZPRÁVA Jules a Jim o. s. Jules a Jim o. s., Krkonošská 6, Praha 2, IČ: VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Jules a Jim o. s. Kontaktní údaje: Název organizace: Jules a Jim o. s. Adresa sídla: Krkonošská 6, Praha 2, 120 00 Telefonní kontakt: 605 831285 (Martin Kozel, ředitel) E-mail: info@julesajim.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE (dále jen výzva ) k podlimitní veřejné zakázce na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005

Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005 Institut rozvoje evropských regionů. o.p.s. Výroční zpráva 2005 Květen 2006 OBSAH 1. Zpráva o činnosti společnosti v roce 2005 2. Činnosti IRER 3. Finanční hospodaření IRER v roce 2005 4. Příloha účetní

Více

Nabídka k účasti na. 6. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě PARTNERSTVÍ

Nabídka k účasti na. 6. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě PARTNERSTVÍ Nabídka k účasti na 6. ročníku největší nezávislé tradingové akce ve střední Evropě PARTNERSTVÍ Plánovaný rozsah: 2 dny Termín: 29. - 30. duben 2016 Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Vážení

Více

DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM OLOMOUC TRAINING CENTRE s.r.o., Brněnská 47, 779 00 Olomouc tel: 585 417 828, 723 560 038, fax: 585 417 823 e mail: jana.palkova@otc-olomouc.cz N A B Í Z Í M E V Á M DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MARKETING

Více

Budu školákem Budu školákem

Budu školákem Budu školákem Budu školákem Název dokumentu: Budu školákem Vypracováno pro: Pohlaví: Muž Věk: 6 Datum narození: 2004 Identifikační kód testu: abcdefgh Verze dokumentu: 1.0 Datum a čas generování dokumentu: 20.07.2010

Více

Manuál k systému RS4S. verze 1.2

Manuál k systému RS4S. verze 1.2 Manuál k systému RS4S verze 1.2 1. Úvod Redakční systém RS4S slouží ke správě vaších webových stránek, bez nutnosti znalosti jakéhokoliv programovacího jazyku. Sami můžete provádět změny v dokumentech,

Více

Sekretariát kongresu: GUARANT International spol. s r.o. Opletalova 22, 110 00 Praha 1

Sekretariát kongresu: GUARANT International spol. s r.o. Opletalova 22, 110 00 Praha 1 NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE Sekretariát kongresu: GUARANT International spol. s r.o. Opletalova 22, 110 00 Praha 1 Kontakt: Renata Somolová tel. + 420 284 001 424, fax: + 420 284 001 448, e-mail

Více

PŘÍLOHA č. 19a) příruček pro žadatele a příjemce OP VaVpI. TEZE VÝZVY 1.3 Popularizace, propagace a medializace vědy a techniky

PŘÍLOHA č. 19a) příruček pro žadatele a příjemce OP VaVpI. TEZE VÝZVY 1.3 Popularizace, propagace a medializace vědy a techniky PŘÍLOHA č. 19a) příruček pro žadatele a příjemce OP VaVpI TEZE VÝZVY 1.3 Popularizace, propagace a medializace vědy a techniky Teze výzvy 1.3 Popularizace, propagace a medializace vědy a techniky Oblast

Více

Profesní standard v odborném

Profesní standard v odborném Profesní standard v odborném vzdělávání Potřebujeme profesní standard učitelu itelů odborných předmp edmětů a odborného výcviku? NUOV a TTnet 2007 Strategické cíle pro oblast vzdělávání (Lisabon 2000)

Více

ZÁVĚREČNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA SHRNUTÍ

ZÁVĚREČNÁ MONITOROVACÍ ZPRÁVA SHRNUTÍ Registrační číslo projektu Název projektu Název příjemce CZ.1.04/1.1.02/35.00379 Vzděláváním zaměstnanců KOBLA, spol. s r.o. ke zvýšení jejich adaptability KOBLA, spol. s.r.o. IČ 42192153 Kontaktní osoba

Více

Partnerský certifikační program MB-Secure

Partnerský certifikační program MB-Secure Partnerský certifikační program MB-Secure Co je partnerský program MB-Secure Program MB-Secure je certifikační partnerský program výrobce Honeywell Security Group pro systémové integrátory a instalační

Více

Dodávka služeb na vzdělávání zaměstnanců v rámci projektu

Dodávka služeb na vzdělávání zaměstnanců v rámci projektu Zadávací dokumentace pro projekt : Dodávka služeb na vzdělávání zaměstnanců v rámci projektu Zvýšení adaptability zaměstnanců společnosti Neotech, a.s. na změnu technologických a ekonomických podmínek

Více

Dotazy Odpovědi k zadávacímu řízení Komplexní rozvoj zaměstnanců společnosti ELLA-CS, s.r.o., číslo 3532

Dotazy Odpovědi k zadávacímu řízení Komplexní rozvoj zaměstnanců společnosti ELLA-CS, s.r.o., číslo 3532 Dotazy Odpovědi k zadávacímu řízení Komplexní rozvoj zaměstnanců společnosti ELLA-CS, s.r.o., číslo 3532 http://www.esfcr.cz/zakazky/komplexni-rozvoj-zamestnancu-spolecnosti-ella-cs-s-r-o Dotaz č. 1 k

Více

komunikační schopnosti Shrnutí

komunikační schopnosti Shrnutí Základní dovednosti a komunikační schopnosti pro oblast úklidových služeb Shrnutí osnovy a školící materiály Basic Skills for Work Kombinované základní dovednosti a komunikační trénink pro nízko kvalifikované

Více

WORKTEST MOTIVACE DĚTÍ

WORKTEST MOTIVACE DĚTÍ WORKTEST MOTIVACE DĚTÍ GRAFICKÁ ČÁST JMÉNO A PŘÍJMENÍ: DEMO žák základní škloly DATUM VYHOTOVENÍ TESTU: 21.06.2016 Assessment s.r.o., Ohradní 1464, 251 68 Kamenice Společnost byla zapsána u obchodního

Více

Předběžná zpráva o průběhu druhé celoplošné generální zkoušky ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základních škol

Předběžná zpráva o průběhu druhé celoplošné generální zkoušky ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základních škol Předběžná zpráva o průběhu druhé celoplošné generální zkoušky ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základních škol ZÁKLADNÍ OBECNÉ INFORMACE v rámci 4. klíčové aktivity projektu Národní systém

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY

AKADEMIE PERSONALISTIKY AKADEMIE PERSONALISTIKY Akademie personalistiky Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

Management Podklady do školy

Management Podklady do školy Management Podklady do školy 1 Management a jeho úloha v organizaci 1.1 Definice pojmu management Celá řada odborných knih, příspěvků apod. dokladuje, že pojem je velmi často používaný, protože mnoho autorů

Více

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti A. PROJEKT A JEHO KLÍČOVÉ AKTIVITY

Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti A. PROJEKT A JEHO KLÍČOVÉ AKTIVITY ZADAVATEL: HLAVNÍ MĚSTO PRAHA se sídlem Mariánské nám. 2, 110 01 Praha 1 IČ: 00064581 DIČ:CZ00064581 MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor školství, mládeže a tělovýchovy Evropský sociální fond Praha &

Více

Zaměření portálu. Vážení zákazníci,

Zaměření portálu. Vážení zákazníci, Zaměření portálu Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám představit ojedinělý tematický portál SPEKTRUM ZDRAVÍ a nabídnout speciální reklamní balíčky, které Vám pomohou získat nové zákazníky, umožní propagaci

Více

Kompetentní interní trenér

Kompetentní interní trenér Kompetentní interní trenér Vzdělávací moduly A - Rozvoj osobnosti interního trenéra B - Odborné trenérské dovednosti interního trenéra C - Nové trendy v rozvoji osobnosti a dovedností interního trenéra

Více

Registrační dotazník pro seniory. Mobilní telefony

Registrační dotazník pro seniory. Mobilní telefony Registrační dotazník pro seniory Maltézská pomoc, o.p.s. centrum Olomouc za přispění Statutárního města Olomouc realizuje projekt vzdělávání seniorů v oblasti moderních technologií. Tento dotazník slouží

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD. Školní vzdělávací program. Kominík 36-56-H/01

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD. Školní vzdělávací program. Kominík 36-56-H/01 STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Školní vzdělávací program 2015 1. Identifikační údaje Předkladatel: název školy Střední odborné učiliště Uherský Brod REDIZO IČ 00055107 adresa školy Svatopluka Čecha

Více

KARIÉRNÍ ŘÁD VÝZKUMNÝCH PRACOVNÍKŮ CENTRA REGIONU HANÁ PRO BIOTECHNOLOGICKÝ A ZEMĚDĚLSKÝ VÝZKUM

KARIÉRNÍ ŘÁD VÝZKUMNÝCH PRACOVNÍKŮ CENTRA REGIONU HANÁ PRO BIOTECHNOLOGICKÝ A ZEMĚDĚLSKÝ VÝZKUM KARIÉRNÍ ŘÁD VÝZKUMNÝCH PRACOVNÍKŮ CENTRA REGIONU HANÁ PRO BIOTECHNOLOGICKÝ A ZEMĚDĚLSKÝ VÝZKUM Představenstvo Rady Centra přijalo jako opatření ke splnění podmínek Rozhodnutí o poskytnutí dotace podle

Více

Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů. OP VVV, Programové období

Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů. OP VVV, Programové období Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik, průřezových témat a mezipředmětových vztahů OP VVV, Programové období 2014-2020 Podpora pregramotností v předškolním vzdělávání reg č. CZ.02.3.68/0.0/0.0/16_011/0000663

Více

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 I N F O R M A C E - o oborech vzdělávání ve školním roce 2010/2011 - o termínech a organizaci přijímacího

Více

Centrum primární prevence, o.s. Prev-Centrum

Centrum primární prevence, o.s. Prev-Centrum Program 9.00 10.15 představení služeb Centra primární prevence, o.s. Prev-Centrum 10.15 10.30 přestávka 10.30 11.00 diskuse všeobecná primární prevence selektivní primární prevence indikovaná primární

Více

Nabídka AQE advisors, a.s. Rozvoj psychologicko-manažerských dovedností ve zdravotnických profesích

Nabídka AQE advisors, a.s. Rozvoj psychologicko-manažerských dovedností ve zdravotnických profesích Nabídka AQE advisors, a.s. Rozvoj psychologicko-manažerských dovedností ve zdravotnických profesích 1 OBSAH 1. PŘEDSTAVENÍ NABÍDKY AQE ADVISORS... 3 2. POPIS KURZŮ... 4 2.1. Efektivní komunikace s pacientem...

Více

Dodání služeb vzdělávacích kurzů pro zaměstnance Domova Sluníčko

Dodání služeb vzdělávacích kurzů pro zaměstnance Domova Sluníčko Příloha č.1 SPECIFIKACE A ROZSAH PŘEDMĚTU PLNĚNÍ Předmět veřejné zakázky Dodání služeb vzdělávacích kurzů pro zaměstnance Domova Sluníčko Předpokládaný začátek a konec: 1. 3. 2014 31. 5. 2015 Maximální

Více

PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ SLUŽBY

PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ SLUŽBY PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ SLUŽBY NÁZEV ŽADATELE: DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Girasole, sdružení pro pomoc a rozvoj Tísňová péče GIRASOLE Osobní asistence Girasole

Více

PROFESNÍ ORIENTACE ŽÁKŮ SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI PRO OBORY TECHNICKÉHO CHARAKTERU A ŘEMESLA

PROFESNÍ ORIENTACE ŽÁKŮ SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI PRO OBORY TECHNICKÉHO CHARAKTERU A ŘEMESLA PROFESNÍ ORIENTACE ŽÁKŮ SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI PRO OBORY TECHNICKÉHO CHARAKTERU A ŘEMESLA Výzkumný záměr MSM 0021622443"Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu

Více

Antonín Přibyl Odborná praxe oborů PS a AI

Antonín Přibyl Odborná praxe oborů PS a AI Výchozí stav Vysoká škola polytechnická Jihlava je veřejná vysoká škola zaměřená na aplikovanou vzdělanost, jejímž posláním je poskytovat studijní programy zaměřené zejména na potřeby regionálního trhu

Více