Výroční zpráva Městského úřadu Česká Lípa dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva Městského úřadu Česká Lípa dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2015"

Transkript

1 Strana č.: 1/8 Výroční zpráva Městského úřadu za rok 2015 zpracovaná v souladu se zákonem č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění a se směrnicí Městského úřadu č. 6/2008. žádostí o informace Počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti odvolání proti rozhodnutí Opis podstatných částí každého rozsudku soudu Výčet poskytnutých výhradních licencí Počet stížností podaných podle 16a, důvody a stručný popis Další informace k tomuto zákonu (výše platby za poskytnutou informaci) Vydané rozhodnutí o odmítnutí žádosti se týkalo jedné žádosti, a to pod číslem 2. Komentáře k tabulce odpovězeno Mgr. Romanou Žateckou, starostkou města 1. Žádost o poskytnutí anonymizované kopie rozhodnutí rady města, které je součástí materiálů 9. Zasedání zastupitelstva města Česká Lípa dne : rozhodnutí dle ust. 67 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, udělila výjimku z čl.4, bod (1) OZV č. 4/2014 k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku firmě Fehrer Bohemia s.r.o, IČ Informace byla poskytnuta. 2. Žádost o zpřístupnění plného znění dohody o mimosoudním vyřízení soudního sporu mezi městem a panem Karlem Šiktancem.

2 Strana č.: 2/8 žádostí o informace Počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti odvolání proti rozhodnutí Opis podstatných částí každého rozsudku soudu Výčet poskytnutých výhradních licencí Počet stížností podaných podle 16a, důvody a stručný popis Další informace k tomuto zákonu (výše platby za poskytnutou informaci) Komentáře k tabulce Městská policie 1. Žádost, kolika strážníkům, popřípadě civilním zaměstnancům Městské policie Č. Lípa, přiznala dle auditu neoprávněně prémie českolipská zastupitelka pověřená vedením MP Č. Lípa Pavla Procházková (jméno, příjmení + výše prémie). Informace byla poskytnuta. 2. Žádost, jakým způsobem je v orgánu Městské policie procesně vyřešen postup strážníka v situaci, kdy zjistí, že podezřelým ze spáchání přestupku je příslušník bezpečnostního sboru ČR. Informace byla poskytnuta.

3 Strana č.: 3/8 Odbor Odbor kancelář tajemníka MěÚ Odbor finanční Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Odbor rozvoje, majetku a investic Stavební úřad Obecní živnostenský úřad Odbor životního prostředí Odbor dopravy a občanskosprávních agend Oddělení školství a cestovního ruchu Počet podaných žádostí o informace Počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti odvolání proti rozhodnutí Opis podstatných částí každého rozsudku soudu Výčet poskytnutých výhradních licencí Počet stížností podaných podle 16a, důvody a stručný popis Další informace k tomuto zákonu (výše platby za poskytnutou informaci)

4 Strana č.: 4/8 Oddělení technické správy majetku Celkem Kč Komentáře k tabulce Městský úřad Odbor kancelář tajemníka MěÚ 1. Požadavek na sdělení jmen a politických stran členů Rady města v jednotlivých volebních obdobích počínaje rokem Informace byla poskytnuta. 2. Žádost o informaci v souvislosti s diplomovou prací studenta na etický kodex. Informace byla poskytnuta. 3. Dotaz na externího dodavatele právních služeb. Informace byla poskytnuta. 4. Dotaz, zda město používá informační systém CODEXIS. Informace byla poskytnuta. 5. Žádost o sdělení informace o počtu pracovníků městského úřadu. Informace byla poskytnuta. 6. Požadavek na poskytnutí informace o platech a odměnách nejvýše postavených úředníků. Informace byla poskytnuta. 7. Dotaz na výběrové řízení projektový manažer. Informace byla poskytnuta.

5 Strana č.: 5/8 Odbor finanční 1. a) Počet rozhodnutí, jimiž byla zrušena povolení k provozování výherních hracích přístrojů dle ustanovení 43 odst. 1 zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, pro rozpor s obecně závaznou vyhláškou vydanou Vaší obcí dle ustanovení 50 odst. 4 zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, které vydala Vaše obec v jednotlivých letech za období od roku 1998 do roku b) Kopie takových rozhodnutí uvedených Ad 1. shora v této žádosti v anonymizované podobě. Informace byla poskytnuta 2. Žádost o informace týkající se evidence správních poplatků za registraci vozidel v České Lípě: jaké částky byly vybrány za registraci vozidel v letech (vypsání částky za každý jednotlivý rok). Informace byla poskytnuta 3. a) Žádost o informaci, zda Město proplatilo počínaje dnem do včetně, nějaké faktury vystavené společností SLATEN s.r.o., Slavníkova 2357/9, Praha Břevnov, , IČO: b) Pokud ANO, zaslání kopií listinné podoby všech došlých faktur a jejich případných příloh vystavených touto společností, které byly doručeny a následně proplaceny Městem počínaje dnem do včetně. Informace byla poskytnuta. 4. a) počet psů přihlášených k místnímu poplatku na území města Č. Lípa ke dni b) výše příjmů z místního poplatku ze psů ke dni c) výše nákladů v Kč na pořízení sáčků na psí exkrementy a název dodavatelské firmy těchto sáčků ke dni Informace byla poskytnuta. 5. Žádost o zaslání veterinárních posudků či zpráv, které byly hlavním podkladem pro udělování výjimek z povinného čipování psů (městská vyhláška č. 5/2011 ve znění pozdějších předpisů) včetně související diskuse v Radě a na Zastupitelstvu města. Informace byla poskytnuta. Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 1. Žádost o poskytnutí informací, zda na území města je dostupná některá terénní služba sociální péče podle 39, 40, 41 a 43 zákona o sociálních službách v platném znění. Informace byla poskytnuta.

6 Strana č.: 6/8 Odbor rozvoje, majetku a investic 1. Žádost o poskytnutí znaleckého posudku, nabídky uchazeče, písemného zdůvodnění mimořádné nízké nabídkové ceny, složení členů hodnotící komise a zápis hodnotící komise z kontroly předložených referencí. Informace byla poskytnuta. 2. Žádost o poskytnutí plánu investic na rok Informace byla poskytnuta. 3. Žádost o poskytnutí znaleckého posudku. Informace byla poskytnuta. Stavební úřad 1. Žádost o poskytnutí pravomocných rozhodnutí o vyvlastnění vydaných od r. 2012, v nichž byly jako účastníci řízení uvedeny osoby, které nebyly známy. Informace byla poskytnuta. 2. Žádost o informaci ve věci příslušnosti spádových oblastí jednotlivých referentů stavebního úřadu. Žádost nebyla úplná, žadatel vyzván o doplnění, neučinil tak, odložení žádosti. 3. Žádost o poskytnutí informace o stavebních úpravách objektu č. p. 10 v obci Tubož a jak bylo vyřešeno provedení oplocení pozemků p.p.č. 16 a p.p.č. 52 v k. ú. Tubož. Informace byla poskytnuta. 4. Žádost o poskytnutí informace o podané žádosti na stavbu na p.p.č. 188/1 v k.ú. Manušice a její následné vyřízení. Žádost nebyla úplná, žadatel vyzván o doplnění, neučinil tak, odložení žádosti. Obecní živnostenský úřad 1. V roce 2015 nebyla evidována žádná žádost.

7 Strana č.: 7/8 Odbor životního prostředí 1. Žádost se týkala počtu předaných opuštěných a nalezených koček na území města do útulku pro kočky v Kozlech. Informace byla poskytnuta. 2. Žádost se týkala řešení přestupku ohledně vpouštění odpadní vody na místní komunikaci a pozemek žadatele (žádost byla podána přes advokátní kancelář). Informace byla poskytnuta advokátní kanceláři. Odbor dopravy a občanskosprávních agend 1. Žádost o informaci - poskytnutí seznamu fungujících stanic měření emisí podle zákona č. 56/2001 Sb., dále podle novely tohoto zákona č. 239/2013 Sb., ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. Informace byla poskytnuta. Oddělení školství a cestovního ruchu 1. Žádost ve věci sdělení počtu žádostí o přijetí k základnímu vzdělávání do základních škol, které zřizuje město, na školní rok 2015/2016. Informace byla poskytnuta. Oddělení technické správy majetku 1. Informace o veřejném osvětlení. Informace byla poskytnuta 2. Informace o správě a údržbě nemovitostí. Informace byla poskytnuta. 3. Informace o plnění veřejné zakázky Informační systém pro Městskou policii. Informace byla poskytnuta.

8 Strana č.: 8/8 Všechny žádosti o informace včetně odpovědí jsou průběžně zveřejňovány na webových stránkách města v souladu se zákonem. Zpracovala: Zuzana Březinová na základě dílčích zpráv vedoucích odborů, oddělení a úseků MěÚ Ing. Josef Zachrla tajemník MěÚ

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 10

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 10 VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 10 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k jeho

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 1 5 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k

Více

Výroční zpráva města Přelouče

Výroční zpráva města Přelouče Výroční zpráva města Přelouče o činnosti v oblasti poskytování informací dle zákona č. 6/999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů za rok 25 I. Obecné shrnutí a) počet podaných

Více

Výroční zpráva města Sokolov za rok 2017

Výroční zpráva města Sokolov za rok 2017 Výroční zpráva města Sokolov za rok 2017 zák. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 1 7 Město Sokolov je povinným

Více

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2013 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2013 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2013 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Výroční

Více

Výroční zpráva. o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů,

Výroční zpráva. o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, Magistrát města ODBOR KANCELÁŘ PRIMÁTORA A TAJEMNÍKA Oddělení personálních činností Výroční zpráva o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších

Více

Výroční zpráva města Sokolov za rok 2018

Výroční zpráva města Sokolov za rok 2018 Výroční zpráva města Sokolov za rok 2018 zák. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 1 8 Město Sokolov je povinným

Více

Městská část Praha 10 obdržela v roce 2013 celkem 151 žádostí podaných v režimu InfZ.

Městská část Praha 10 obdržela v roce 2013 celkem 151 žádostí podaných v režimu InfZ. 1/6 Naše značka: P10-008880/2014 V Praze dne: 4. 2. 2014 Výroční zpráva o činnosti městské části Praha 10 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 11 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k jeho

Více

V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 0 6

V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 0 6 V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 0 6 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující

Více

V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K

V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 0 7 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 1 4 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k

Více

Výroční zpráva - zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok tajemnice MěÚ. tajemnice MěÚ

Výroční zpráva - zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok tajemnice MěÚ. tajemnice MěÚ M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 23. pro jednání: 46. schůze rady města konané dne: 07.02.2017 Obsah zprávy: Výroční zpráva - zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Více

Vnitřní předpis o poskytování informací

Vnitřní předpis o poskytování informací VNITŘNÍ PŘEDPISY ÚTVARU KONCEPCE A ROZVOJE MĚSTA PLZNĚ Vnitřní předpis o poskytování informací Označení: ÚKRMP/PINF/2015 Vydání: 1 Nahrazuje: - Počet stran: 5 Počet příloh: 2 Zpracoval: Kontroloval: Schválil:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K

VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 1 3 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k

Více

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2018 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2018 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy za rok 2018 v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů 1 Výroční

Více

Přehled nejdůležitějších předpisů - 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění

Přehled nejdůležitějších předpisů - 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění Přehled nejdůležitějších předpisů - 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění Městský úřad Tábor jedná a rozhoduje především podle následujících právních

Více

Výroční zpráva Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., Za kalendářní rok 2016

Výroční zpráva Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., Za kalendářní rok 2016 Výroční zpráva Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Za kalendářní rok 2016

Více

a) počet podaných žádostí o informace 257 počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 48 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 17

a) počet podaných žádostí o informace 257 počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 48 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 17 2. Výroční zpráva za rok 2017 o činnosti Ministerstva práce a sociálních věcí v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů Výroční zpráva za rok 2017 o činnosti

Více

Směrnice č. 2/2014. Schváleno usn. RM č /RM1014/142. Statutární město Ostrava magistrát. ze dne s účinností od

Směrnice č. 2/2014. Schváleno usn. RM č /RM1014/142. Statutární město Ostrava magistrát. ze dne s účinností od Statutární město Ostrava magistrát Směrnice č. 2/2014 upravující postup při poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Schváleno

Více

Příloha 3 Přehled nejdůležitějších předpisů (ve znění pozdějších předpisů)

Příloha 3 Přehled nejdůležitějších předpisů (ve znění pozdějších předpisů) Příloha 3 Přehled nejdůležitějších předpisů (ve znění pozdějších předpisů) Ústavní zákon č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky, ve znění ústavního zákona č. 347/1997 Sb., ústavního zákona č. 300/2000 Sb.,

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. 1. Úplný oficiální název povinného subjektu. 2. Důvod a způsob založení povinného subjektu, včetně podmínek

Více

Dovoluji si požádat o odpovědi na následující otázky a to vždy za období 2010 až 2017, pro každý rok zvlášť:

Dovoluji si požádat o odpovědi na následující otázky a to vždy za období 2010 až 2017, pro každý rok zvlášť: MINISTERSTVO FINANCÍ PID: MFCR8XSPPU Č. j.: MF-19028/2018/10-4/775 IK Praha 6. 8. 2018 Poskytnutí informací podle 14 odst. 5 písm. d) zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění

Více

a) počet podaných žádostí o informace 236 počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 37 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 10

a) počet podaných žádostí o informace 236 počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 37 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 10 2. Výroční zpráva za rok 2018 o činnosti Ministerstva práce a sociálních věcí v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů Výroční zpráva za rok 2018 o činnosti

Více

Předmětem dotazu z oblasti radiokomunikací bylo sdělení počtu platných radioamatérských oprávnění a unikátních držitelů oprávnění.

Předmětem dotazu z oblasti radiokomunikací bylo sdělení počtu platných radioamatérských oprávnění a unikátních držitelů oprávnění. Výroční zpráva Českého telekomunikačního úřadu o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, za rok 2011 Český telekomunikační úřad

Více

Výroční zpráva města Sokolov za rok 2016

Výroční zpráva města Sokolov za rok 2016 Výroční zpráva města Sokolov za rok 2016 zák. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA zák. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 1 6 Město Sokolov je povinným

Více

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy v oblasti poskytování informací za rok 2011 dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím,

o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy v oblasti poskytování informací za rok 2011 dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti Magistrátu hlavního města Prahy v oblasti poskytování informací za rok 2011 dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Výroční

Více

Přehled nejdůležitějších předpisů pro jednání a rozhodování města

Přehled nejdůležitějších předpisů pro jednání a rozhodování města Přehled nejdůležitějších předpisů pro jednání a rozhodování města Všechny předpisy jsou k nahlédnutí v pracovní době v budově městského úřadu na odboru vnitřních věcí. PŘEDPIS ČÍSLO NÁZEV 200/1990 106/1999

Více

Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím

Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Směrnice č. 2/2013 Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Rada města Šluknov se na své 87. schůzi dne 30.09.2013 usnesením č. XX/87R/2013 usnesla vydat v souladu s 103 odst. 4 písm. e) zákona č.

Více

Výroční zpráva - zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Výroční zpráva - zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím Výroční zpráva - zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím ROK 2004 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující se k jeho

Více

VNITŘNÍ PŘEDPIS C. 1/2016

VNITŘNÍ PŘEDPIS C. 1/2016 PEČOVATELSKÁ SLUŽBA Městd Dvůr Králové nad Labem Elišky Krásnohorské 2962, 544 01 Dvůr Králové nad Labem IČ: 750 656 49, DIČ: CZ 750 656 49 ID datové schránka: 434k6z4 +420 604 212 697, +420 499 329 251

Více

Výroční zpráva o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2006

Výroční zpráva o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2006 Výroční zpráva o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, za rok 2006 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, v souladu s ustanovením 18 zákona č. 106/1999 Sb.,

Více

Statutární město Ostrava Městský obvod Ostrava-Jih

Statutární město Ostrava Městský obvod Ostrava-Jih Statutární město Ostrava Městský obvod Ostrava-Jih Směrnice upravující postup při poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Článek

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace dle vyhlášky č. 442/2006, která stanoví strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle 5 odst. 1 a 2 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím,

Více

PMS neobdržela v období od 1. ledna do 31. prosince 2014, žádnou písemnou žádost o informaci.

PMS neobdržela v období od 1. ledna do 31. prosince 2014, žádnou písemnou žádost o informaci. Hošková Eva statistik Spr. 000/015-0-1 Ředitelství PMS ČR Hybernská 18 111 1 Praha 1 Tel: 4 44 417 mail:ehoskova@pms.justice.cz Věc: VÝROČNÍ ZPRÁVA PMS podle 18 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném

Více

Výroční zpráva za rok 2011 o činnosti Ministerstva práce a sociálních věcí. v oblasti poskytování informací

Výroční zpráva za rok 2011 o činnosti Ministerstva práce a sociálních věcí. v oblasti poskytování informací Výroční zpráva za rok 20 o činnosti Ministerstva a sociálních věcí v oblasti poskytování informací Výroční zpráva za rok 20 o činnosti Ministerstva a sociálních věcí v oblasti poskytování informací (dále

Více

Obsahem skupiny žádostí o informace v oboru elektronických komunikací byly dotazy týkající se

Obsahem skupiny žádostí o informace v oboru elektronických komunikací byly dotazy týkající se Výroční zpráva Českého telekomunikačního úřadu o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, za rok 2013 Český telekomunikační úřad

Více

Čj. ČTÚ-8 592/

Čj. ČTÚ-8 592/ Čj. ČTÚ-8 592/2017-606 Výroční zpráva Českého telekomunikačního úřadu o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, za rok 2016

Více

podle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

podle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů I N F O R M A C E podle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů 1. Název Vyšší odborná škola pedagogická a sociální, Střední odborná škola pedagogická

Více

Vnitřní směrnice č. 41. Poskytování informací žadatelům (dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím)

Vnitřní směrnice č. 41. Poskytování informací žadatelům (dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím) Vnitřní směrnice č. 41 Poskytování informací žadatelům (dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím) Platnost od 1. 5. 2017 Schválila: Mgr. Simona Hašová 1 Článek I Základní ustanovení

Více

Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2017 dle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Výroční zpráva o poskytování informací za rok 2017 dle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím MUKRX9PZ5G MUKR 3867/218 MUKRX9PZ5G MĚSTO KRA VARE Výroční zpráva o poskytování informací za rok 217 dle zákona č.16/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Zákon č. 16/1999 Sb., o svobodném přístupu

Více

Výroční zpráva Jihočeského kraje

Výroční zpráva Jihočeského kraje Výroční zpráva Jihočeského kraje o činnosti v oblasti poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím za rok 2007 Důvodová zpráva Dle 18 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném

Více

1. Oficiální název. Obec Zálezly

1. Oficiální název. Obec Zálezly 1. Oficiální název Obec Zálezly 2. Důvod a způsob založení Obec Zálezly (dále jen obec ) vznikla jako územní samosprávná jednotka v souladu s 1 a 2 zákona č. 367/1990 Sb.*), o obcích, v platném znění ke

Více

Pravidla pro zajištění přístupu k informacím

Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Městské zastupitelstvo v Lubech schválilo na svém 17. zasedání, konaném dne 31. ledna 2000 tato Pravidla pro zajištění přístupu k informacím Obsah: 1. Úvod 2. Zveřejňování informací 3. Způsob a rozsah

Více

Výroční zprávy podle zákona č. 106/1999 Sb.

Výroční zprávy podle zákona č. 106/1999 Sb. Výroční zprávy podle zákona č. 16/1999 Sb. ******************************************************** Výroční zpráva o činnosti města Příbram v oblasti poskytování informací za rok 211 podle zákona č. 16/1999

Více

Směrnice č. 04/2008 o postupu školy při poskytování informací

Směrnice č. 04/2008 o postupu školy při poskytování informací Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, 562 01 Ústí nad Orlicí Směrnice č. 04/2008 o postupu školy při poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o

Více

- rozhodnutí o uložení pokuty České poště, s.p. ve výši 2 milionů,

- rozhodnutí o uložení pokuty České poště, s.p. ve výši 2 milionů, Výroční zpráva Českého telekomunikačního úřadu o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů, za rok 2014 Český telekomunikační úřad

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ QI

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ QI List číslo: 1 / 6 Druh dokumentu: instrukce Identifikační označení: QI 42-02-01 Výtisk číslo:1 POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ QI 42-02-01 Tato směrnice je majetkem Středního odborného učiliště a Střední odborné

Více

zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím

zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím R O K 2 0 0 5 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující

Více

a) - počet podaných žádostí o informace počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 43 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 8

a) - počet podaných žádostí o informace počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 43 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 8 Výroční zpráva za rok 2016 o činnosti Ministerstva práce a sociálních věcí v oblasti poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů Výroční zpráva za rok 2016 o činnosti

Více

Povinně zveřejňované informace o obci Zájezd dle 5 odst. 4 InfZ

Povinně zveřejňované informace o obci Zájezd dle 5 odst. 4 InfZ Povinně zveřejňované informace o obci Zájezd dle 5 odst. 4 InfZ 1. Název Obec Zájezd 2. Důvod a způsob založení Obec Zájezd jako základní územně samosprávný celek je založena na základě ústavního zákona

Více

Zpracování osobních údajů občanů:

Zpracování osobních údajů občanů: Informace dle 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů a podle Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady č. 2016/679 - obecné

Více

Směrnice o postupu školy při poskytování informací

Směrnice o postupu školy při poskytování informací Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Směrnice o postupu školy při poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Číslo dokumentu:

Více

Informace dle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu

Informace dle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu Informace dle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu K informacím, ve zněni pozdějších předpisu (dále jen zákon o svobodném přístupu k informacím 44 ) 1. Název Centrum kardiovaskulární a transplantační

Více

Správní odbor a obecní živnostenský úřad

Správní odbor a obecní živnostenský úřad Správní odbor a obecní živnostenský úřad Vedoucí odboru Oddělení matriky Oddělení evidence obyvatel, občanských průkazů a cestovních dokladů vedoucí oddělení Oddělení přestupkové Oddělení obecní živnostenský

Více

Zajištění svobodného přístupu k informacím

Zajištění svobodného přístupu k informacím Zajištění svobodného přístupu k informacím Vnitřní předpis 11/2014 Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Rožkova 331 530 02 Pardubice IČ 48161071 Č. j. DM-020/1743/2014 Originál: Sekretariát Platnost

Více

Rozpočet města Holešova na rok 2013

Rozpočet města Holešova na rok 2013 Rozpočet města Holešova na rok 2013 Příjmy ODDPA 11 - Odbor finanční Daň z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků 23 200 Daň z příjmů ze samostatné výdělečné činnosti 1 100 Daň z

Více

v r VYROCNI ZPRAVA o činnosti v oblasti poskytování informací podle 18 zákona č. 106/1999 Sb. za rok 2012

v r VYROCNI ZPRAVA o činnosti v oblasti poskytování informací podle 18 zákona č. 106/1999 Sb. za rok 2012 Obec Tuchoměřice v r VYROCNI ZPRAVA o činnosti v oblasti poskytování informací podle 18 zákona č. 106/1999 Sb. za rok 2012 počet písemně podaných žádostí o informace: 1 počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí

Více

Směrnice k poskytování informací vyplývající ze zákona č. 106/1999 Sb.

Směrnice k poskytování informací vyplývající ze zákona č. 106/1999 Sb. Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III Směrnice k poskytování informací vyplývající ze zákona č. 106/1999 Sb. Název: Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III Právní forma: příspěvková organizace

Více

SMĚRNICE PRO ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSTUPU K INFORMACÍM

SMĚRNICE PRO ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Město Ralsko okr. Česká Lípa SMĚRNICE PRO ZAJIŠTĚNÍ PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Výtisk č.: Strana 1 5 Vydání č.: 1 Účinnost od: 1.12.2009 ZPRACOVAL: PROJEDNAL PODEPSAL MÍSTOSTAROSTA RADA MĚSTA STAROSTA Václav

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 12. ledna 2015 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 5 členů rady města + tajemnice Bc. Martina

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2016

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2016 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 2. pololetí roku 2016 Odbor dopravy a silničního hospodářství 1) Kontrola výkonu přenesené působnosti obcí na úseku dopravy 2 Porušení některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Ev.č.: VS 1/2016 Město Lipník nad Bečvou Směrnice o poskytování informací Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při poskytování informací městem Lipník nad Bečvou a jeho orgány (dále

Více

Informace o výsledcích kontrol

Informace o výsledcích kontrol Informace o výsledcích kontrol Zveřejnění informací o výsledcích kontrol za rok 2014 podle zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád) Městský úřad Slaný v souladu s 26 zákona č. 255/2012 Sb., o

Více

Čl. 1 Předmět směrnice

Čl. 1 Předmět směrnice 1 VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 2/2009/VP O VYŘIZOVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O INFORMACE Rada města Hrušovany nad Jevišovkou schválila v souladu s ustanovením 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, svým usnesením tento

Více

Přehled povinně zveřejňovaných informací podle zákona č. 106/1999 Sb.

Přehled povinně zveřejňovaných informací podle zákona č. 106/1999 Sb. Prohlášení o ochraně osobních údajů Přehled povinně zveřejňovaných informací podle zákona č. 106/1999 Sb. 1. Úplný oficiální název: Obec Přibice 2. Důvod a způsob založení: Obec Přibice je územní samosprávnou

Více

Povinně zveřejňované informace

Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace Povinně zveřejňované informace podle vyhlášky č. 442/2006, která stanoví strukturu informací zveřejňovaných o povinném subjektu dle 5 odst. 1 a 2 zákona č. 106/1999 Sb.,

Více

MĚSTO BZENEC náměstí Svobody 73 696 81 BZENEC. SMĚRNICE č. 3/1999. Článek I. Úvodní ustanovení

MĚSTO BZENEC náměstí Svobody 73 696 81 BZENEC. SMĚRNICE č. 3/1999. Článek I. Úvodní ustanovení MĚSTO BZENEC náměstí Svobody 73 696 81 BZENEC SMĚRNICE č. 3/1999 k provedení zákona č. 1O6/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Článek I. Úvodní ustanovení 1. Město Bzenec je povinným subjektem

Více

Město Hrádek nad Nisou

Město Hrádek nad Nisou MĚSTO MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73 PSČ 463 34 Hrádek nad Nisou IČO: 00262854 IDDS: 4tkbw8g www.hradek.eu KANCELÁŘ ÚŘADU, Zákon o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

Více

V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím ROK 2003

V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím ROK 2003 V ý r o č n í z p r á v a zák. 106/99 Sb., o svobodném přístupu k informacím ROK 2003 Město Sokolov je povinným subjektem, který má podle výše uvedeného zákona povinnost poskytovat informace vztahující

Více

Čl. 5 Náležitosti žádosti o poskytnutí informace Čl. 6 Způsob evidence žádostí Čl. 7 Odložení žádosti 7 dnů 30 dnů 7 dnů 60 dnů

Čl. 5 Náležitosti žádosti o poskytnutí informace Čl. 6 Způsob evidence žádostí Čl. 7 Odložení žádosti 7 dnů 30 dnů 7 dnů 60 dnů Směrnice č. 139 Domov pro seniory Jesenec, p.o. Směrnice o poskytování informací žadatelům dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Čl. 1 Základní ustanovení 1) Podle příslušných ustanovení

Více

20. Žádost o poskytnutí informace aktuální seznam všech neobsazených bytů, včetně bytů určených pro stabilizaci zaměstnanců Městské části Praha 1,

20. Žádost o poskytnutí informace aktuální seznam všech neobsazených bytů, včetně bytů určených pro stabilizaci zaměstnanců Městské části Praha 1, 20. Žádost o poskytnutí informace aktuální seznam všech neobsazených bytů, včetně bytů určených pro stabilizaci zaměstnanců Městské části Praha 1, pro zdravotnictví, sociální byty apod. Žádost o poskytnutí

Více

Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, Prostějov, IČ:

Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, Prostějov, IČ: Centrum sociálních služeb Prostějov, p. o. Lidická 86, 796 01 Prostějov, IČ: 479 21 293 VNITŘNÍ SMĚRNICE ORG. č. 4 Poskytování informací žadatelům dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Více

Žádosti o informace ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů

Žádosti o informace ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů Žádosti o informace ve smyslu zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů I. Úvodní ustanovení Právo na informace je zakotveno v čl. 17 Listiny základních práv

Více

(žádost byla podána dne , oznámení dne řešil Odbor výstavby ÚMČ Praha 1)

(žádost byla podána dne , oznámení dne řešil Odbor výstavby ÚMČ Praha 1) 34. Žádost o poskytnutí informace které osoby zúčastnily kontrolní prohlídky na výzvu S UMCP1/020007/2017/VÝS-Kn-3/136 dne 28.2.2017 Pod Bruskou 136, Praha 1 - které osoby zúčastnily kontrolní prohlídky

Více

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Zámek 49, 294 71 Benátky nad Jizerou

MĚSTO BENÁTKY NAD JIZEROU Zámek 49, 294 71 Benátky nad Jizerou V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Z A R O K 2 0 1 3 a) počet podaných žádostí o informace a počet vydaných rozhodnutí o odmítnutí žádosti 7/2 b) počet podaných odvolání proti rozhodnutí 0 c) opis podstatných částí

Více

O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM

O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM SMĚRNICE č.2 O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM GYMNÁZIUM VODŇANY www.gymnaziumvodnany.cz Tel./fax 383 383 743, kancelar@gymnaziumvodnany.cz 1 GYMNÁZIUM VODŇANY Směrnice o svobodnému přístupu k informacím

Více

Správce: Pověřenec: Zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje; zpracování je oprávněným zájmem správce.

Správce: Pověřenec: Zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje; zpracování je oprávněným zájmem správce. Výkon státní zprávy na úseku občanských průkazů zákon č. 328/1999 Sb., o občanských průkazech; zákon č. 500/2004 Sb., správní řád; zákon č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich; zákon

Více

Nejdůležitější předpisy, jimiž se Městský úřad Mimoň řídí :

Nejdůležitější předpisy, jimiž se Městský úřad Mimoň řídí : Nejdůležitější předpisy, jimiž se Městský úřad Mimoň řídí : Základní principy územní samosprávy jsou zakotveny v hlavě sedmé Ústavy, podle níž se Česká republika dělí na obce (základní územní samosprávné

Více

1. Název Masarykův onkologický ústav

1. Název Masarykův onkologický ústav Informace dle 5 zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění (dále jen zákon o svobodném přístupu k informacím ) 1. Název Masarykův onkologický ústav 2. Důvod a způsob založení povinného

Více

Odbor legislativy a vnitřních věcí

Odbor legislativy a vnitřních věcí Přehled účelů zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších Vedení správního řízení na úseku přestupků 10 let 0307,

Více

Kategorie osobních Kategorie subjektu údajů. Kategorie příjemců Doba uchování A. B. C. D. E. F.

Kategorie osobních Kategorie subjektu údajů. Kategorie příjemců Doba uchování A. B. C. D. E. F. Úsek tajemníka Městského úřadu Oslavany Informace o zpracování osobních údajů dle 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších P. č. Účel

Více

Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch. Směrnice Centra pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. 12 E

Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch. Směrnice Centra pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. 12 E Směrnice Centra pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. 12 E Poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. ve znění pozdějších změn a předpisů Účinnost od: 3.3.2018 Zrušovaný předpis: -

Více

Směrnice ředitele školy k svobodnému přístupu k informacím

Směrnice ředitele školy k svobodnému přístupu k informacím Směrnice ředitele školy k svobodnému přístupu k informacím Č. j.: 342/17 Spisový znak: 2a Skartační znak: A10 Vypracoval: Schválil: Mgr. Luděk Balcařík, ředitel školy Mgr. Luděk Balcařík, ředitel školy

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ DLE ZÁKONA Č. 106/1999 SB. A VYHLÁŠKY Č. 442/2006 SB. 1. Legislativa

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ DLE ZÁKONA Č. 106/1999 SB. A VYHLÁŠKY Č. 442/2006 SB. 1. Legislativa Strana: 1 od:1.1.4 POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ DLE ZÁKONA Č. 16/1999 SB. A VYHLÁŠKY Č. 44/6 SB. 1. Legislativa Zákon č. 16/1999 Sb., o svobodném přístupu k m, ve znění pozdějších předpisů Vyhláška č. 44/6, kterou

Více

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ

POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA č.106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM Název školy: Vyšší odborná škola hotelnictví a turismu o.p.s. Obory vzdělání: 65-42-N/01 Hotelnictví 65-43-N/01 Cestovní

Více

Směrnice o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím

Směrnice o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Směrnice o poskytování informací dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím Čl. 1. Úvodní ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup Gymnázia a Střední odborné školy, Rýmařov, příspěvkové

Více

Přehled nejdůležitějších předpisů

Přehled nejdůležitějších předpisů Sbírka zákonů Přehled nejdůležitějších předpisů Město Třebechovice pod Orebem jedná a rozhoduje zejména podle těchto nejdůležitějších předpisů (v platném znění): Ústavní zákon č. 1/1993 Sb. Usnesení předsednictva

Více

Městský úřad Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov VÝROČNÍ ZPRÁVA

Městský úřad Krnov Hlavní náměstí 1 794 01 Krnov VÝROČNÍ ZPRÁVA Městský úřad Krnov č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím za rok 2007 Zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím ( 18, odst. 1), ukládá Městský úřad Krnov se při poskytování informací

Více

Obsah. Směrnice č. 6 Poskytování informací účinnost Od Ing. Katarína Hurychová Mgr. Karolína Ranglová

Obsah. Směrnice č. 6 Poskytování informací účinnost Od Ing. Katarína Hurychová Mgr. Karolína Ranglová Směrnice č. 6 Poskytování informací účinnost Od 1. 9. 2015 zpracoval Ing. Katarína Hurychová schválil Mgr. Karolína Ranglová Obsah Obecná ustanovení... 2 1. Žadatel... 2 2. Informace... 2 3. Zveřejnění

Více

SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ŽADATELŮM DLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb.

SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ ŽADATELŮM DLE ZÁKONA č. 106/1999 Sb. CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIČOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Bratří Čapků 662, 783 91 Uničov Označení vnitřního předpisu: Nahrazuje předpis: Směrnice: Sm. č. 1/2017 Název vnitřního předpisu: SMĚRNICE O POSKYTOVÁNÍ

Více

Povinně zveřejňované informace obcí podle zákonů:

Povinně zveřejňované informace obcí podle zákonů: Povinně zveřejňované informace obcí podle zákonů: Zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, v platném znění Zákon o č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění Zákon č. 500/2004, správní

Více

rektorka Plzeň 27. srpna 2012 ZCU 028609/2012 Článek 1 Účel směrnice Článek 2 Forma žádosti Článek 3 Žádost podaná ústně

rektorka Plzeň 27. srpna 2012 ZCU 028609/2012 Článek 1 Účel směrnice Článek 2 Forma žádosti Článek 3 Žádost podaná ústně rektorka Plzeň 27. srpna 2012 ZCU 028609/2012 Směrnice rektora č. 22R/2012 POSTUP PRO VYŘIZOVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O INFORMACE Tato směrnice stanoví postup pro vyřizování žádostí o poskytnutí informace (dále jen

Více

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2017

Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2017 Vyhodnocení kontrolní činnosti Krajského úřadu Kraje Vysočina za 1. pololetí roku 2017 Odbor analýz a podpory řízení 0 ne 0 provedené mimořádné kontroly 1) Průběžná veřejnosprávní kontrola u PO Kraje Vysočina

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 1 ze dne 14.01.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 1 ze dne 14.01.2015 č.j.: 1/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 1 ze dne 14.01.2015 Změna Organizačního řádu ÚMČ Praha 3, zvláštní části Organizačního řádu ÚMČ Praha 3, zřízení Útvaru interního

Více

V Butovsi dne 31.5.2011

V Butovsi dne 31.5.2011 Směrnice pro zabezpečení plnění zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím V Butovsi dne 31.5.2011 1. Úvod Tato směrnice upravuje organizační a procedurální otázky pro realizaci zákona č.

Více

S Poskytování informací dle zákona 106_1999 Sb verze č.1

S Poskytování informací dle zákona 106_1999 Sb verze č.1 Identifikace dokumentu Město Frenštát pod Radhoštěm Stav dokumentu verze č.1 Evidenční údaje Název předpisu S-2011-08 Poskytování informací dle zákona 106_1999 Sb Datum nabytí účinnosti 1.4.2011 Odbor

Více

O svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů.

O svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. Informace dle 5 zákona č. 106/1999 Sb. O svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. 1/ NÁZEV DLE ZŘIZOVACÍ LISTINY: Mateřská škola Hvězdlice, okres Vyškov, příspěvková organizace Nové

Více

Základní škola Kolín V., Ovčárecká 374

Základní škola Kolín V., Ovčárecká 374 Základní škola Kolín V., Ovčárecká 374 c_02 Směrnice o poskytování informací a vyřizování stížností 1 OBECNÁ USTANOVENÍ... 2 2 ŽADATEL... 2 3 INFORMACE... 2 4 PŮSOBNOST A PRAVOMOCI ŘEDITELE ŠKOLY DLE ZÁKONA

Více

Zásady pro poskytování informací pro Obecní úřad Jindřichov

Zásady pro poskytování informací pro Obecní úřad Jindřichov Směrnice čo 1/2004 Zásady pro poskytování informací pro Obecní úřad Jindřichov Tyto Zásady pro poskytování informací blíže rozvádí a upravuje podle podmínek Obecního úřadu Jindřichov ( dále jen úřad) ustanovení

Více