AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. ISIFLO SPOJKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. ISIFLO SPOJKY"

Transkript

1 AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. ISIFLO SPOJKY

2 2 ISIFLO - Originál je jen jeden Existuje mnoho důvodů, proč používat originální, kvalitní a desítkami let prověřené výrobky. ISIFLO spojky, které jsou již mnoho let nejprodávanější mosazné spojky v Evropě, mezi takové výrobky rozhodně patří. Mimořádně vysoká kvalita výroby, naprosto originální složení mosazné slitiny a náročné testování spojek jsou součástí komplexního přístupu k ISIFLO spojkám s cílem zajistit maximální spokojenost všech zákazníků používajících originální, kvalitní a prověřené spojky ISIFLO. Materiál : slitina RA 450 Patentově chráněná slitina RA 450 je výsledkem více než stoletých zkušeností s výrobou mosazi Odolnost slitiny proti korozi (odzinkování) mnohonásobně převyšuje běžné mosazi Materiál je vhodný i pro použití v agresivních zeminách Dlouholetá životnost a tvarová stálost je zaručena Výluhy olova do pitné vody jsou řádově 100 x nižší než u běžné mosazi Mechanické zpracování ISIFLO spojek: Několikanásobným lisováním mosazné slitiny je dosažena maximální kompaktnost materiálu, nulová poréznost, lisování navíc eliminuje i riziko tzv. stress koroze Matka spojky: Dostatečná tloušťka materiálu v závitové části eliminuje případný vznik mikrotrhlin Prodloužený tvar matky zajišťuje lepší vedení potrubí a i při velkém vychýlení potrubí zůstává ISIFLO spojka těsná Svěrný kroužek: Jedinečný tvar a sklon zářezových zubů zaručuje maximální spolehlivost a snadné nasunutí potrubí do spojky ISIFLO spojku je možné snadno nasunout i na neseříznuté potrubí, zářezové zuby přitom nepoškozují potrubí Těsnící kroužek: Vyroben z NBR pryže, která časem nebo opakovaným použitím neztrácí svou elasticitu a pružnost, proto je vhodná i pro použití do plynu Závit spojky: Samotěsnicí kónický připojovací závit umožňuje snazší našroubování, odpovídá normám GIVEG, DVGW, KIWA Dostatečná dálka závitu je zárukou pevného a těsného spojení

3 3 Historie společnosti Historie prvního obchodního partnera společnosti AVK VOD-KA a.s. se začíná psát v roce 1896, kdy je v norském městě Raufoss založena společnost se zaměřením na výrobu mosazných výrobků a komponentů Raufoss A/S. Na počátku své existence se společnost výhradně zaměřuje na výrobu zbraní a munice. Tomu účelu jsou podřízena veškerá rozhodnutí o dalším směřování společnosti, ve firmě pracují špičkoví odborníci ve svém oboru, prioritu mají vývoj a výzkum nových materiálů a ve výrobě se uplatňují nejnovější technologické postupy. Raufoss A/S si díky tomu rychle získává reputaci vysoce kvalitního výrobce a své zkušenosti s výrobou mosazi uplatňuje nejdříve v nově založené divizi vyrábějící komponenty pro automobilový průmysl (nákladní vozy a autobusy VOLVO a SCANIA) a v roce 1965 zakládá Raufoss A/S divizi na výrobu mosazných spojek - ISIFLO. ISIFLO spojky jsou dnes nejprodávanějšími mosaznými fitinkami v Evropě a název ISIFLO se stal synonymem pro všechny mosazné spojky na trhu. Za úspěchem ISIFLO spojek je především vysoká kvalita mosazi a jejího zpracování, ale také firemní politika společnosti založená na technické argumentaci a úzkém kontaktu s koncovým zákazníkem. Společnost Raufoss A/S, s celkovým počtem zaměstnanců, patří v současné době mezi největší norské společnosti.

4 4 Mimořádná kvalita ISIFLO spojek Výroba ISIFLO spojek odpovídá ve všech parametrech nejpřísnějším mezinárodním standardům a normám. Oproti jiným mosazným spojkám jsou však tyto parametry nastaveny ještě mnohem přísněji, než je běžně vyžadováno. Důvodem je souběžná produkce mosazných komponentů pro automobilový a zvláště pak zbrojní průmysl, jejichž výrobním postupům a kontrolním mechanismům musí ISIFLO spojky také vyhovět. Nedostižnou výhodou je pak společné vývojové a materiálové centrum všech divizí, využívající nejmodernější technické prostředky a vědecké postupy při vývoji, výrobě a testování veškerých výrobků vyráběných v Raufoss A/S. ISIFLO slitina RA 450 ISIFLO spojky jsou vyráběny z patentově chráněné mosazné slitiny RA 450. Složení slitiny, stejně jako způsob její výroby jsou výsledkem mnohaletých zkušeností práce s mosazí. Chemické složení odpovídá mezinárodním normám. Hlavní důraz je kladen na spolehlivost v rozvodech pitné vody a plynu, vysokou odolnost při použití i v agresivních zeminách nebo v místech s bludným proudem a bezpečné použití v rozvodech pitné vody (nebezpečné vyplavování Pb z nekvalitních slitin atd.). Chemické složení materiálu zaručuje maximální odolnost vůči jakémukoliv druhu koroze. Při výrobě ISIFLO spojek se mosaz zpracovává výhradně lisováním, čímž je dosaženo maximální kompaktnosti a nulové poréznosti mosazné slitiny RA 450. Tento způsob zpracování také minimalizuje riziko tzv. stress koroze. ISIFLO mosaz RA 450, obrázek ukazuje rovnoměrné rozmístění všech složek slitiny a izolaci beta částic (250x zvětšeno) Mosaz Ms 58, obrázek ukazuje absenci některých složek a významný podíl beta částic způsobujících korozi. (250x zvětšeno)

5 5 Korozní testy RA 450 Jedním ze základních požadavků kladených na mosazné spojky je jejich odolnost vůči korozi. ISIFLO spojky jsou průběžně testovány v laboratořích společnosti Raufoss s cílem zajistit maximální možnou životnost a bezproblémovou funkčnost. K testování a podrobnému rozboru protikorozní odolnosti se dnes navíc využívají i spojky použité před desítkami let. Urychlený test odolnosti vůči korozi Základním nástrojem pro testování ISIFLO spojek je urychlený korozní test, kdy je testovaná armatura ponořena po dobu 50-ti dní do roztoku kyseliny chlorovodíkové. Výsledky tohoto testu predikují, jak bude daný materiál odolávat korozi v běžných podmínkách. ISIFLO RA 450 Ms 58 ISIFLO slitina RA 450 (na obrázku vlevo) v porovnání s běžně používanou mosazí Ms 58 (vpravo). Oba vzorky po 50-ti dnech ve stacionárním roztoku 0,93% kyseliny chlorovodíkové. U Ms 58 jsou viditelné stopy narušení povrchu způsobené hloubkovou korozí (odzinkováním). Porovnání korozní odolnosti ISIFLO spojky a běžné spojky ISIFLO spojka, stáří 7 let, agresivní prostředí Běžná spojka, stáří 7 let, agresivní prostředí ISIFLO spojka (na obr. vlevo) bez známek koroze. Hloubková koroze u běžné spojky (na obr. vpravo, světlá barva na vnějších stranách) způsobená vyplavením zinku z mosazi Ms 58. Koroze prostupuje v horní části téměř celou spojkou.

6 6 Testování ISIFLO spojek Testování ISIFLO spojek podléhá nejpřísnějším evropským požadavkům kladeným na fitinky používané v rozvodech vody a plynu. Společnost Raufoss A/S má pro účely testování vybavenou moderní testovací laboratoř, kde probíhá nepřetržité ověřování všech parametrů ISIFLO spojek, jakož i jejich pevnostních a těsnostních vlastností. Mezi základní používané testy patří: Pevnost spoje v tahu: Pevnost ISIFLO spoje je vyšší, než tahová pevnost použitého PE potrubí. Těchto výsledků dosahuje ISIFLO spojka i při natlakovaném potrubí Zkouška těsnosti: ISIFLO spoj vykazuje 100 % těsnost až do tlaku nutného k prasknutí PE potrubí

7 7 ISIFLO - záruka snadné montáže Kromě důrazu na kvalitu mosazi a její zpracování je důležitým aspektem ISIFLO spojek přispívajícím k jejich oblibě i jejich jednoduchá montáž a možnost téměř neomezených kombinací jednotlivých spojek. ISIFLO spojky jsou navrženy tak, aby v maximální možné míře usnadňovaly montáž na potrubí a zároveň minimalizovaly riziko chybně provedeného spoje. Před nasunutím ISIFLO spojky na potrubí stačí rukou povolit matku, demontáž spojky na jednotlivé části se neprovádí Při použití ISIFLO spojky není nutné specielně začišťovat nebo jakkoliv jinak upravovat konec PE potrubí, ISIFLO je možné použít i na mírně šikmé konce potrubí V případě potřeby je ISIFLO spoj velice snadno rozebiratelný ISIFLO je možné bez dalších úprav použít opakovaně Díky možným deformacím konců PE potrubí doporučují výrobci plastových potrubí použití podpůrných vsuvek. U spojek použitých na rozvodech plynu je použití podpůrných vsuvek nutnou podmínkou ISIFLO - nejširší možnost kombinací Stavebnicový systém ISIFLO spojek umožňuje unikátní možnosti a téměř neomezené kombinace co se rozsahu a dimenze potrubí týče. 16 mm 20 mm Typ x 16 mm Typ x 20 mm 25 mm 32 mm Typ x 25 mm Typ x 32 mm 40 mm 50 mm R 2" R 1 ½" R 2" Typ x 40 mm Typ x 50 mm Typ mm x 2" Typ mm x 1 ½" Typ mm x 2"

8 8 ISIFLO spojky ISIFLO spojka T-100 obj. č DN 16 x 16 až 63 x 63 ISIFLO opravná spojka T-101 obj. č DN 20 x 20 až 63 x 63 ISIFLO s vnějším závitem T-105 obj. č DN 20x1/2 až 63x2 ISIFLO s vnějším závitem T-110 obj. č DN 20x1/2 až 63x2 ISIFLO s vnějším závitem T-112 obj. č DN 25x1/2 až 63x11/2 ISIFLO s vnitřním závitem T-115 obj. č DN 16x1/2 až 50x2 ISIFLO s vnitřním závitem T-116 obj. č DN 20x1/2 až 63x2 ISIFLO koleno 90 T-120 obj. č DN 20x20 až 63x63 ISIFLO koleno s vnějším závitem T-121 obj. č DN 20x1/2 až 63x2 ISIFLO koleno s vnitřním závitem T-122 obj. č DN 20x1/2 až 63x2 ISIFLO koleno 45 T-123 obj. č DN 25x25 až 63x63 ISIFLO s vnějším redukovaným závitem T-124 obj. č DN 25x1/2 až 63x11/2 ISIFLO T-kus T-125 obj. č DN 16x16x16 až 63x63x63 ISIFLO T-kus s redukovanou odbočkou T-130 obj. č DN 25x20x25 až 63x40x63 ISIFLO T-kus s vnějším závitem na odbočce T-131 obj. č DN 20x1/2 x20 až 63x2 x63 Vyobrazený sortiment je jen ukázkou širokého sortimentu ISIFLO výrobního programu.

9 9 ISIFLO spojky ISIFLO T-kus s vnitřním závitem na odbočce T-132 obj. č DN 20x1/2 x20 až 63x2 x63 ISIFLO jednostupňová redukce T-135 obj. č DN 25x20 až 63x50 ISIFLO dvoustupňová redukce T-140 obj. č DN 25x16 až 63x40 ISIFLO dvojitá vsuvka T-144 obj. č DN 32x32 až 63x63 ISIFLO redukční vsuvka s vnějším závitem T-146 obj. č DN 20x3/4 až 50x2 ISIFLO vsuvka s vnějším závitem T-147 obj. č DN 20x1/2 až 63x2 ISIFLO vsuvka s vnitřním závitem T-148 obj. č DN 16x3/8 až 63x2 ISIFLO redukční vsuvka s dvojitým závitem T-149 obj. č DN 20x3/8 až 50x11/4 ISIFLO záslepka T-145 obj. č DN 16 až 63 ISIFLO kombi spojka obj. č plastové, kovové potrubí i značně zkorodované DN 25x27 až 63x60 ISIFLO spojka T-100 speciální rozměr obj. č DN 21x20 až 60x60 ISIFLO spojka T-110 speciální rozměr obj. č DN 21x1/2 až 60x2 ISIFLO spojka T-116 speciální rozměr obj. č DN 21x1/2 až 60x2 ISIFLO vnitřní podpůrná vsuvka pro HD PE T-180 obj. č DN 20 až 63 Vyobrazený sortiment je jen ukázkou širokého sortimentu ISIFLO výrobního programu.

10 10 ISIFLO adaptéry ISIFLO závitová šroubení ISIFLO adaptér na olovo T-141 obj. č s jemným závitem DN 25x3/4 až 32x1 ISIFLO adaptér pro ocelové i zkorodované trubky T-142 obj. č DN 25x3/4 až 63x2 ISIFLO kombi spojka obj. č plast - olovo DN 25x3/4 až 32x1 Svorka k adaptéru na olovo obj. č obj. č obj. č ISIFLO dvoujvsuvka jednoznačná Obj. č DN 1/2 až 2 ISIFLO dvojvsuvka redukovaná Obj. č DN 3/4 x 1/2 až 2 x 6/4 ISIFLO redukce Obj. č DN 3/4 x 1/2 až 6/4 x 5/4 ISIFLO prodloužení Obj. č DN 1/2 až 3/4 ISIFLO zátka mosazná Obj. č DN 1/2 až 2 ISIFLO koleno Obj. č DN 1/2 x 1/2 až 2 x 2 ISIFLO koleno Obj. č DN 1/2 x 1/2 až 2 x 2 ISIFLO nátrubek Obj. č DN 3/4 až 2 ISIFLO T-kus jednoznačný Obj. č DN 1/2 až 2 Vyobrazený sortiment je jen ukázkou širokého sortimentu ISIFLO výrobního programu.

11 11 ISIFLO kulové kohouty ISIFLEX ATU spojky Kulový kohout ISIFLO obj. č DN 25 x 3/4 až 32 x 1 Rohový kulový kohout ISIFLO obj. č DN 25 x 3/4 až 32 x 1 Kulový kohout ISIFLO obj. č DN 25 x 3/4 až 32 x 1 Kulový kohout ISIFLO obj. č DN 25 x 3/4 až 32 x 1 ISIFLO kulový kohout, přímý, vnější závit obj. č PLYN DN 15 až 25 ISIFLO kulový kohout, přímý, vnitřní závit obj. č PLYN DN 15 až 25 ISIFLEX-ATU T-632 T-kus s odbočkou obj. č DN 3/8 až 4" ISIFLEX-ATU T-620 obj. č DN 3/8" až 2" ISIFLEX-ATU T-601 obj. č DN 1/2" až 2" ISIFLEX-ATU T-610 obj. č DN 3/8" až 4" ISIFLEX-ATU T-616 obj. č DN 3/8" až 4" ISIFLEX-ATU T-600 obj. č DN 3/8" až 4" ISIFLEX-ATU T-690 obj. č DN 1/2" až 4" ISIFLO kulové kohouty nejsou určeny pro osazení do země. Těla kulových kohoutů jsou vyráběna jinými výrobními postupy a z jiné mosazi než ISIFLO spojky, matky kulových kohoutů jsou 100% shodné s matkami používanými v ISIFLO spojkách a jsou vyráběny z RA 450. ISIFLEX spojky jsou vyrobeny z tvárné litiny ošetřené galvanickým zinkováním a jsou určeny pro spojování kovového potrubí. Vyobrazený sortiment je jen ukázkou širokého sortimentu ISIFLEX výrobního programu a ISIFLO kulových kohoutů.

12 AVK VOD-KA a.s. AVK ARMATURY po celém světě Kontinentální Evropa, Rusko, Severní a Střední Afrika - AVK International A/S AVK Prodejní společnosti UK a Irsko - Aqua-Gas AVK Ltd. Severní Amerika - American AVK Company Austrálie a Asie - AVK Australia Pty Ltd Arabský polostrov - Saudi Valves Manufacturing Co. Ltd. Latinská Amerika a Karibik - AVK Overseas Asie - AVK Overseas Čína a Hong Kong - AVK China Jižní Afrika - AVK Valves Southern Africa (Pty) Ltd. AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, Litoměřice, Předměstí Tel./fax NON STOP obchod@avkvodka.cz. verze 02 / 10/2012

ISIFLO SPOJKY. ISIFLO spojky kombinované s vnějším závitem. Technický popis. Speci kace materiálu. Přednosti výrobků. obj.č 2.1.

ISIFLO SPOJKY. ISIFLO spojky kombinované s vnějším závitem. Technický popis. Speci kace materiálu. Přednosti výrobků. obj.č 2.1. ISIFLO SPOJKY ISIFLO spojky kombinované s vnějším závitem Technický popis Použití: pro kombinaci závitového a bezzávitového připojování plastového a měděného potrubí Médium: pitná a užitková voda, plyn

Více

AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. AVK HYDRANTY. Podzemní a nadzemní hydranty

AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. AVK HYDRANTY. Podzemní a nadzemní hydranty AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. AVK HYDRANTY Podzemní a nadzemní hydranty 2 Opravdu široká nabídka AVK nadzemních hydrantů Ve světě vodárenských armatur se proslavilo několik výrobců, kteří vytvořili celosvětové

Více

AVK VOD-KA a.s. AVK KOMBI příruby. Jistota pevného spojení pro potrubí z PE, PVC a tvárné litiny

AVK VOD-KA a.s. AVK KOMBI příruby. Jistota pevného spojení pro potrubí z PE, PVC a tvárné litiny AVK VO-KA a.s. AVK KOMBI příruby Jistota pevného spojení pro potrubí z PE, PVC a tvárné litiny AVK KOMBI příruby Výrobek používaný po celém světě Jedinečné vlastnosti AVK KOMBI přírub Systém AVK KOMBI

Více

Všechny kovové části spojek jsou z patentované mosazné antikorozivní slitiny RA 450 vyvynuté zvláště pro použití do agresivních zemin.

Všechny kovové části spojek jsou z patentované mosazné antikorozivní slitiny RA 450 vyvynuté zvláště pro použití do agresivních zemin. KVALITNÍ MOSAZNÉ INSTALAČNÍ SPOJKY VHODNÉ PRO VŠECHNY DRUHY POTRUBÍ Kvůli stoupajícím požadavkům na spolehlivé spojování plynových a vodovodních trubek byla počátkem 60-tých let vyvynuta kvalitní mosazná

Více

C E N Í K P LY N

C E N Í K P LY N AVK VOD-KA a.s. C E N Í K 2 0 0 9 P LY N platný od 1.9. AV K v ý r o b n í p r o g r a m s p l n í Va š e p o ž a d a v k y AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky

Více

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ AVK VOD-KA CENÍK 2014 CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ PLATNÝ OD 1.3.2014 AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a příslušenství,

Více

Obj. č. Skupina zboží str. Obj. č. Skupina zboží str. 8.2 TREPI, FLEXI - litinový opravný 29 potrubí

Obj. č. Skupina zboží str. Obj. č. Skupina zboží str. 8.2 TREPI, FLEXI - litinový opravný 29 potrubí OBSAH CENÍKU OBSAH Obj. č. Skupina zboží str. Obj. č. Skupina zboží str. 2.1 ISIFLO - spojky pro plastové 7 8.2 TREPI, FLEXI - litinový opravný 29 potrubí pas 18. Mosazné fitinky 48 8.3 STOP - spojka pro

Více

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ AVK VOD-KA CENÍK 2015 CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ PLATNÝ OD 1.4.2015 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí. R3 Závitové fitinky z mosazi

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí. R3 Závitové fitinky z mosazi Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R3 Závitové fitinky z i R3 Závitové fitinky z i, se závity podle DIN EN 10226 (dříve DIN 2999), část 1, schváleno pro instalace pitné vody podle DIN 1988

Více

CENÍK AVK VOD-KA a.s.

CENÍK AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. CENÍK AVK VOD-KA a.s. Platný od 1.8. AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a příslušenství,

Více

Technika vedení potrubí mosaz

Technika vedení potrubí mosaz Závitové fitinky z i Technika vedení potrubí CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. R3 Závitové fitinky z i, se závity podle DIN EN 10226 (původně DIN 2999), část 1, hadicové armatury. Šroubení a hadicové

Více

Technika vedení potrubí mosaz

Technika vedení potrubí mosaz Závitové fitinky z i Technika vedení potrubí CZ 3/16 Ceník 2016 Změny vyhrazeny. R3 Závitové fitinky z i, se závity podle DIN EN 10226 (původně DIN 2999), část 1, hadicové armatury. Šroubení a hadicové

Více

LISOVACÍ TVAROVKY A ZÁVITOVÉ ADAPTÉRY

LISOVACÍ TVAROVKY A ZÁVITOVÉ ADAPTÉRY KATALOG/CENÍK 2017 LISOVACÍ TVAROVKY A ZÁVITOVÉ ADAPTÉRY LISOVACÍ TVAROVKY A ZÁVITOVÉ ADAPTÉRY Ceny (bez DPH) uvedené v katalogu jsou platné od 1. 1. 2017. Aktuální ceny na www.kiiptherm.cz Veškeré údaje

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R2 Závitové fitinky z červeného bronzu

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R2 Závitové fitinky z červeného bronzu _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 009 3:45 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Závitové fitinky z červeného bronzu _CZ_090114.fm Seite Montag, 16. Februar 009 3:45 15 Se závity

Více

Člen Asociace dodavatelů plastových potrubí

Člen Asociace dodavatelů plastových potrubí Člen Asociace dodavatelů plastových potrubí PP-R INSTAPLAST - rozvody pitné a teplé vody, rozvody stlačeného vzduchu PP-R INSTAPLAST universální plastový potrubní systém použitelný pro tlakové rozvody:

Více

Člen Asociace dodavatelů plastových potrubí

Člen Asociace dodavatelů plastových potrubí Člen Asociace dodavatelů plastových potrubí PP-R INSTAPLAST - rozvody pitné a teplé vody, rozvody stlačeného vzduchu PP-R INSTAPLAST universální plastový potrubní systém použitelný pro tlakové rozvody:

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R3 Závitové fitinky z mosazi

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R3 Závitové fitinky z mosazi Ceník 12 - SK Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Závitové fitinky z mosazi Závitové fitinky se závity podle DIN EN 106 (dříve DIN 2999), část 1, schválené pro instalaci pitné vody podle

Více

Technika vedení potrubí mosaz

Technika vedení potrubí mosaz Závitové fitinky z i Technika vedení potrubí CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. R3 Závitové fitinky z i, se závity podle DIN EN 10226 (původně DIN 2999),

Více

Technika vedení potrubí červený bronz

Technika vedení potrubí červený bronz Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí červený bronz CZ 3/16 Katalog 2016 Změny vyhrazeny. R2 Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část 1, schváleno pro instalace pitné vody podle

Více

Technika vedení potrubí červený bronz

Technika vedení potrubí červený bronz Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí červený bronz R2 CZ 3/16 Ceník 2016 Změny vyhrazeny. Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část 1, schváleno pro instalace pitné vody podle DIN

Více

LEGISLATIVA V OBLASTI DISTRIBUCE PITNÉ VODY A LIMITACE MATERIÁLŮ Ing. Miroslav Pfleger Ing. Juraj Barborik

LEGISLATIVA V OBLASTI DISTRIBUCE PITNÉ VODY A LIMITACE MATERIÁLŮ Ing. Miroslav Pfleger Ing. Juraj Barborik LEGISLATIVA V OBLASTI DISTRIBUCE PITNÉ VODY A LIMITACE MATERIÁLŮ Ing. Miroslav Pfleger Ing. Juraj Barborik ÚVOD Normy, jejich postavení Požadavky na trubní materiály PROČ NORMY? Proč se věnovat normám?

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R3 Závitové fitinky z mosazi

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R3 Závitové fitinky z mosazi _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 09 3:49 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Závitové fitinky z mosazi _CZ_090114.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 09 3:49 15 Závitové fitinky se

Více

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ AVK VOD-KA CENÍK 2018 CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ PLATNÝ OD 1.5.2018 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734

Více

AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK AVK VOD-KA CENÍK VODÁRENSKÉHO ZBOŽÍ - 2011

AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK AVK VOD-KA CENÍK VODÁRENSKÉHO ZBOŽÍ - 2011 AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK CENÍK AVK platný od VOD-KA 1.4. a.s. AVK VOD-KA CENÍK VODÁRENSKÉHO ZBOŽÍ - Platný od 1.7. AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody

Více

ijoint Svěrné mechanické tvarovky Informační prospekt

ijoint Svěrné mechanické tvarovky Informační prospekt Informační prospekt Svěrné mechanické tvarovky ijoint GEROtop spol. s r.o., Kateřinská 589, 463 03 Stráž nad Nisou Liberec, T: 485 148 723, F: 485 120 574, www.gerotop.cz Výhody ijoint, nová generace polypropylenových

Více

AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2017 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN

AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2017 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2017 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN PLATNÝ OD 1.5.2017 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČ: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734 980-982

Více

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ AVK VOD-KA CENÍK 2017 CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ PLATNÝ OD 1.5.2017 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 Tel.: 416 734 980-982 NON STOP 602 445

Více

Technika vedení potrubí červený bronz

Technika vedení potrubí červený bronz Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí červený bronz CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. R2 Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část

Více

Technika vedení potrubí měď/červený bronz

Technika vedení potrubí měď/červený bronz Pájené fitinky Technika vedení potrubí /červený bronz CZ 3/16 Ceník 2016 Změny vyhrazeny. R4 Fitinky z červeného bronzu podle DVGW pracovního listu GW 6 a fitinky z mědi podle DVGW pracovního listu GW

Více

AVK VOD-KA a.s. C E N Í K platný od

AVK VOD-KA a.s. C E N Í K platný od AVK VOD-KA a.s. C E N Í K 2 0 0 9 platný od 1.7. AV K v ý r o b n í p r o g r a m s p l n í Va š e p o ž a d a v k y AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a

Více

AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2016 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN

AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2016 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2016 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN PLATNÝ OD 1.8.2016 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734 980-982

Více

PŘEHLED VÝROBKŮ. HAWLE-ARMATURY PO CELÉM SVĚTĚ od roku 1948. HAWLE-Pobočky. HAWLE-Partneři

PŘEHLED VÝROBKŮ. HAWLE-ARMATURY PO CELÉM SVĚTĚ od roku 1948. HAWLE-Pobočky. HAWLE-Partneři HAWLE-ARMATURY PO CELÉM SVĚTĚ od roku 1948 PŘEHLED VÝROBKŮ HAWLE-Pobočky HAWLE-Partneři HAWLE ARMATURY, spol. s r.o. Říčanská 375 252 42 Jesenice u Prahy Tel.: 241 003 111 Fax: 241 003 333 E-mail: mail@hawle.cz

Více

Technika vedení potrubí měď/červený bronz

Technika vedení potrubí měď/červený bronz Pájené fitinky Technika vedení potrubí /červený bronz CZ 3/17 Návrh doporučených cen bez DPH pro odbornou veřejnost 2017 Změny vyhrazeny. R4 Fitinky z červeného bronzu podle DVGW pracovního listu GW 6

Více

AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK

AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. CENÍK TVAROVEK Platný od 1. 4. AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a příslušenství,

Více

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ

CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ AVK VOD-KA CENÍK 2019 CENÍK VÝROBKŮ PRO VODÁRENSTVÍ PLATNÝ OD 1.4.2019 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734

Více

Kapitola 2. Univerzální spojky Cobraring / Unidelta / Gebo / Platinum. 40 svěrné spojky COBRARING. 44 svěrné spojky UNIDELTA. 54 svěrné spojky GEBO

Kapitola 2. Univerzální spojky Cobraring / Unidelta / Gebo / Platinum. 40 svěrné spojky COBRARING. 44 svěrné spojky UNIDELTA. 54 svěrné spojky GEBO Kapitola 2 2 Univerzální spojky Cobraring / Unidelta / Gebo / Platinum 40 svěrné spojky COBRARING 44 svěrné spojky UNIDELTA 54 svěrné spojky GEBO 56 pozinkované tvarovky GEBO PLATINUM Svěrné spojky Cobraring

Více

Pájecí tvarovky Závitové tvarovky Svěrné tvarovky

Pájecí tvarovky Závitové tvarovky Svěrné tvarovky Pájecí tvarovky Závitové tvarovky Svěrné tvarovky Tvarovky SUDO Tvarovky SUDO představují standardní řadu běžných tvarovek z mědi a červeného bronzu pro realizaci rovodů vody a topení. Řada pájecích tvarovek

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí R2 Závitové fitinky z červeného bronzu Technika vedení potrubí ZM_R2_cs_20171020_115708_9.pdf 1 20.10.2017 12:57:58 Fitinky se závity podle DIN EN 10226, část 1, schváleno pro instalace pitné vody podle

Více

Gebo Standard. Svěrné spojky pro nejvyšší nároky. Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí

Gebo Standard. Svěrné spojky pro nejvyšší nároky. Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí Gebo Standard Svěrné spojky pro nejvyšší nároky Svěrné spojky ve 3 typových řadách, speciálně konstruované pro ocelové, varné a plastové potrubí Základní informace: Certifikace: Použití: Svěrné spojky

Více

Kapitola 2. Univerzální spojky Cobraring / Unidelta / Gebo / Platinum. 40 svěrné spojky COBRARING. 44 svěrné spojky UNIDELTA. 54 svěrné spojky GEBO

Kapitola 2. Univerzální spojky Cobraring / Unidelta / Gebo / Platinum. 40 svěrné spojky COBRARING. 44 svěrné spojky UNIDELTA. 54 svěrné spojky GEBO Kapitola 2 2 Univerzální spojky Cobraring / Unidelta / Gebo / Platinum 40 svěrné spojky COBRARING 44 svěrné spojky UNIDELTA 54 svěrné spojky GEBO 56 pozinkované tvarovky GEBO PLATINUM Svěrné spojky Cobraring

Více

Bezpečností rychlospojky regulovatelné UNI

Bezpečností rychlospojky regulovatelné UNI Bezpečností rychlospojky regulovatelné UNI Jedna jediná rychlospojka pro 4 různé vsuvky Na trhu je řada různých rychlospojek a tomu odpovídajících vsuvek. S ohledem na tvar těchto vsuvek je nelze vzájemně

Více

k a t a l o g s o r t i m e n t u vodoinstalační materiál kulové kohouty zpětné ventily filtry a sací koše rohové ventily hadičky 5 mosazné tvarovky

k a t a l o g s o r t i m e n t u vodoinstalační materiál kulové kohouty zpětné ventily filtry a sací koše rohové ventily hadičky 5 mosazné tvarovky ceník 2015 1 2 katalog sortimentu vodoinstalační materiál 1 kulové kohouty 1 zpětné ventily 2 filtry a sací koše 2 rohové ventily 3 hadičky 5 mosazné tvarovky 6 armatury k topení 13 3 6 13 Art. SD 8217.1

Více

VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ SÍTĚ

VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ SÍTĚ PŘES 30 LET ZKUŠENOSTÍ OBOROVÝ KATALOG VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ SÍTĚ VODOVODNÍ A KANALIZAČNÍ SÍTĚ PRŮMYSL A HORNICTVÍ TELEKOMUNIKACE A ENERGETIKA VNITŘNÍ INSTALACE SPORT A REKREACE ELPLAST+ je flexibilní,

Více

Nezávazný index spotřebitelských cen pro rok 2007

Nezávazný index spotřebitelských cen pro rok 2007 Nezávazný index spotřebitelských cen pro rok 2007 Nr. Text Dimenze CEE - Enduser Price 2007 CZK 12401 Přechodka s jedním zásuvným koncem a koncem pro navaření 12-15 103 Kč 12402 Přechodka s jedním zásuvným

Více

Gebo Quick. Univerzální svěrné spojky na spojování ocelových, varných, olověných a plastových trubek, třmeny s navrtávkou a opravné třmeny.

Gebo Quick. Univerzální svěrné spojky na spojování ocelových, varných, olověných a plastových trubek, třmeny s navrtávkou a opravné třmeny. Gebo Quick Gebo Quick Univerzální svěrné spojky na spojování ocelových, varných, olověných a plastových trubek, třmeny s navrtávkou a opravné třmeny Základní informace: Svěrné spojky Gebo Quick (řada S

Více

Průvodce sortimentem. Systém Ekoplastik velké dimenze Potrubí a tvarovky dimenzí mm

Průvodce sortimentem. Systém Ekoplastik velké dimenze Potrubí a tvarovky dimenzí mm Průvodce sortimentem Systém Ekoplastik velké dimenze Potrubí a tvarovky dimenzí 63 250 mm Obsah Výhody systému... 3 Základní informace... 4 Případová studie... 5 Technické parametry - trubky... 6 Tvarovky...

Více

PNEUMATIKA - spojky. Materiál: Prac. tlak: A 1

PNEUMATIKA - spojky. Materiál: Prac. tlak: A 1 Materiál: Prac. tlak: Niklovaná mosaz Do 60 bar Závitové spojky jsou určeny k vzájemnému spojování pneumatických prvků (včetně hadic). K zatěsnění spoje je potřeba použít dodatečné těsnivo, v případě kuželového

Více

sortiment potrubí a tvarovek PPR PP a PPGF Vysvětlivky k symbolům u rozměrů vnitřní závit vnější závit vnitřní rozměr vnější rozměr

sortiment potrubí a tvarovek PPR PP a PPGF Vysvětlivky k symbolům u rozměrů vnitřní závit vnější závit vnitřní rozměr vnější rozměr Ceník platný od 1.9. 2009 Aqua Direct s.r.o. Železná 8 619 00 Brno, Czech Republic Tel. 736 630 611-4 Tel/Fax. 548 211 647 www.aquadirect.cz info@aquadirect.cz sortiment potrubí a tvarovek PPR PP a PPGF

Více

2.1 Potrubní systémy - voda, topení

2.1 Potrubní systémy - voda, topení SYSTÉm PROFESIONÁLNÍCH ROZVODŮ COSmOFLEX Rabatní skupina A6AE IVA461301 RR4613N 1/2 x 15 x 1 CU 1/10 86,00 IVA461302 RR4613N 3/4 x 15 x 1 CU 1/10 101,00 IVA461311 RR4613N 1/2 x 16 x 2 ALU 1/10 106,00 IVA461312

Více

Kompletní sortiment. Navrtávky 2-6 šrouby, Náhradní díly Strana 9-11. PLASSIM UNIFIT pro svěrný přechod na kov (Spojka přímá nebo Koleno) Strana 12-13

Kompletní sortiment. Navrtávky 2-6 šrouby, Náhradní díly Strana 9-11. PLASSIM UNIFIT pro svěrný přechod na kov (Spojka přímá nebo Koleno) Strana 12-13 Kompletní sortiment Spojka přímá, redukovaná, s vnějším závitem nebo s vnitřním závitem Strana 3-5 T kus, redukovaný, s vnějším závitem nebo s vnitřním závitem Strana 6-7 Koleno, s vnějším závitem nebo

Více

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo 2 200 Svěrné spojky Cobraring tlaková řada PN 30* Spojky série Cobraring jsou vhodné pro použití na studenou vodu (rovněž vodu pitnou

Více

Voda Odpadní voda Plyn. Přehled výrobků

Voda Odpadní voda Plyn. Přehled výrobků Voda Odpadní voda Plyn Přehled výrobků HAWLE-Výroba / Zabezpečování jakosti Sériová i kusová výroba na nejmodernějších obráběcích strojích Vysoká jakost výroby je zabezpečována stálou kontrolou každého

Více

Potrubí a tvarovky Technologie s budoucností. SWISS Made

Potrubí a tvarovky Technologie s budoucností. SWISS Made Potrubí a tvarovky Technologie s budoucností SWISS Made 1 Úvod 2 3 Hrdlové produkty Tlakové potrubí s hrdlem Hrdlové tvarovky Hrdlové spoje Příslušenství pro spoje Přírubové produkty Tlakové potrubí s

Více

AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2015 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN

AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2015 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN AVK VOD-KA CENÍK PLYN 2015 CENÍK VÝROBKŮ PRO PLYN PLATNÝ OD 1.4.2015 EXPECT...AVK AVK VOD-KA a.s. Labská 233/11, 412 01 Litoměřice IČO: 273 43 367 DIČ: CZ27343367 č. ú.: 219166988/0300 Tel.: 416 734 980-982

Více

OPRAVNÝ A SPOJOVACÍ TŘMEN

OPRAVNÝ A SPOJOVACÍ TŘMEN OPRAVNÝ A SPOJOVACÍ TŘMEN pro litinové, ocelové, azbestocementové a PVC potrubí třmen se "samostředícím uzávěrovým systémem" obvodové těsnění z elastomeru utěsňuje příčné trhliny a jiná poškození potrubí

Více

Distribuce stlačeného vzduchu NÁSTRČNÝ SYSTÉM / ROZVODY STLAČENÉHO VZDUCHU / SPOJOVACÍ MATERIÁL HADICE / HADICOVÉ NAVIJÁKY / PŘÍSLU

Distribuce stlačeného vzduchu NÁSTRČNÝ SYSTÉM / ROZVODY STLAČENÉHO VZDUCHU / SPOJOVACÍ MATERIÁL HADICE / HADICOVÉ NAVIJÁKY / PŘÍSLU Distribuce stlačeného vzduchu NÁSTRČNÝ SYSTÉM / ROZVODY STLAČENÉHO VZDUCHU / SPOJOVACÍ MATERIÁL HADICE / HADICOVÉ NAVIJÁKY / PŘÍSLU PŘÍSLUŠENSTVÍ 49 PA a PU hadičky Hadička NYLON modrá hadička vyrobená

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí L6 Viega Smartpress Technika vedení potrubí ZM_L6_cs_20171020_115708_9.pdf 1 20.10.2017 13:08:45 Lisovací spojovací systém s vícevrstvými trubkami pro optimalizované proudění určený pro instalace pitné

Více

AVK ORION PLUS univerzální jištěné spojky a příruby

AVK ORION PLUS univerzální jištěné spojky a příruby AV VO-A a.s. AV ORION PUS univerzální jištěné spojky a příruby Patentovaný AV SupaGrip TM teleskopický těsnicí mechanismus 2 Vyjímečná kvalita od technického návrhu až po finální výrobek Výrobní proces

Více

Plastové svěrné spojky, navrtávky a závitové tvarovky Plassim na vodu pro PE trubky 16 110 mm

Plastové svěrné spojky, navrtávky a závitové tvarovky Plassim na vodu pro PE trubky 16 110 mm Plastové svěrné spojky, navrtávky a závitové tvarovky Plassim na vodu pro PE trubky 16 110 mm Certifikát: ČR ITC, a.s., AO č. 224 č. 11 0039 V/AO/a SR VÚSAPL, a.s., AO č. SK06 ZSV 0155 Použití trubky:

Více

Bolt securing system

Bolt securing system Systém jištění šroubových spojů Vyrobeno z vysoce kvalitní oceli Vhodné i pro obzvlášť náročné provozní podmínky Zaručuje maximální bezpečnost Řešení pro profesionály Systém NORD LOCK je založen na principu

Více

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / Platinum

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / Platinum kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / Platinum 2 205 Svěrné spojky Cobraring tlaková řada PN 30* Spojky série Cobraring jsou vhodné pro použití na studenou vodu (rovněž

Více

Regulační ventil HERZ

Regulační ventil HERZ Regulační ventil HERZ Regulátor průtoku Technický list pro 4001 Vydání CZ 0610 Montážní rozměry v mm DN G L H1 H2 B1 B2 L1 L2 1 4001 21 15 3/4 G 66 59 61,5 49 63 48 81 1 4001 22 20 1 G 76 60 61,5 51 68,5

Více

Skupinový projekt Metuje. Kanalizace Hronov - Zbečník. Technická zpráva, seznam strojů a zařízení

Skupinový projekt Metuje. Kanalizace Hronov - Zbečník. Technická zpráva, seznam strojů a zařízení 1 Zak. Č. 5613-400 Příloha č.c.1.1 Akce: Skupinový projekt Metuje Kanalizace Hronov - Zbečník Technická zpráva, seznam strojů a zařízení Čerpací stanice ČS 1 Čerpací stanice ČS 2 Obsah : Technická zpráva

Více

SYSTÉMY UPONOR CENÍK 2007. Uponor Profi systém. Uponor MLC systém. Uponor Profi Plus systém. Uponor Quick & Easy systém.

SYSTÉMY UPONOR CENÍK 2007. Uponor Profi systém. Uponor MLC systém. Uponor Profi Plus systém. Uponor Quick & Easy systém. SYSTÉMY UPONOR CENÍK 2007 Uponor Profi systém Uponor MLC systém Uponor Profi Plus systém Uponor Quick & Easy systém Uponor Ecoflex Obsah: Ceník Uponor MLC systém... 5 - vícevrstvé (PE-RT/Al/PE-RT) potrubí

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R4 Pájecí fitinky

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí R4 Pájecí fitinky _CZ_090114.fm Seite 1 Montag, 16. Februar 2009 3:52 15 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí Pájecí fitinky _CZ_090114.fm Seite 2 Montag, 16. Februar 2009 3:52 15 Z mědi a červeného bronzu

Více

kohout filtr šroubení vodoměru zpětná klapka držák vodoměru

kohout filtr šroubení vodoměru zpětná klapka držák vodoměru VODOMĚRNÉ SOUPRAVY VODOMĚRNÉ SOUPRAVY Vodoměr je přesné měřící zařízení, které vyžaduje pro svoji spolehlivou funkci řádnou instalaci. Za tímto účelem společnost AWE ARMATURY spol. s r.o. již před více

Více

Rozvody vody, vytápění, podlahové topení, vnitřní kanalizace, odvodnění střech. Vnitřní instalace Průvodce sortimentem

Rozvody vody, vytápění, podlahové topení, vnitřní kanalizace, odvodnění střech. Vnitřní instalace Průvodce sortimentem Rozvody vody, vytápění, podlahové topení, vnitřní kanalizace, odvodnění střech Vnitřní instalace Průvodce sortimentem Obsah Systém Ekoplastik základní informace... 4 Technické parametry... 5 Wavin K-press,

Více

POTRUBNÍ SYSTÉM PRO STLAČENÝ VZDUCH

POTRUBNÍ SYSTÉM PRO STLAČENÝ VZDUCH POTRUBNÍ SYSTÉM PRO STLAČENÝ VZDUCH T-spojky s antikondenzačním systémem Odbočka se dvěma výstupy Kulový kohout s předmontovanými spojkami Přímé spojky pro redukci rozměrů T-spojky Kolena 90 Koncové krabice

Více

Technika vedení potrubí ocel

Technika vedení potrubí ocel Megapress s SC-Contur Technika vedení potrubí ocel CZ 3/ Ceník 0 Změny vyhrazeny. F Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z nelegované oceli.0308 pro černé, pozinkované, průmyslově lakované a

Více

Aktuální ceny naleznete na:

Aktuální ceny naleznete na: KOMPLETNÍ PROGRAM PRO SPOJOVÁNÍ A OPRAVY POTRUBÍ NA VODU A PLYN 1.2.2009 Aktuální ceny naleznete na: www.gebo.cz NENAŠLI JSTE ZBOŽÍ U SVÉHO DODAVATELE? KONTAKTUJTE NÁS 605 289 915 Ocelová trubka / pozinkovaná,

Více

Spojovací technika Tvarovky pro kapilární pájení Serie 5000

Spojovací technika Tvarovky pro kapilární pájení Serie 5000 1 Spojovací technika Tvarovky pro kapilární pájení 11.0 5001a Oblouk 90,s jedním vsuvným koncem 15001A6 6 5500 4021343022272 15001A8 8 3000 4021343022326 15001A10 10 1800 4021343022067 15001A12 12 1300

Více

Příruby a spojky Přírubový přechod UNIDAP DN 40-300

Příruby a spojky Přírubový přechod UNIDAP DN 40-300 Přírubový přechod UNIDAP 40-300 Přírubový přechod UNIDAP: univerzální přírubová spojka 40 300 PN 10, PN 16 přímá nebo redukovaná vhodné pro materiál potrubí: ocel, šedá litina, tvárná litina, PE, PVC,

Více

CENÍK AVK VOD-KA a.s. PLYN

CENÍK AVK VOD-KA a.s. PLYN AVK VOD-KA a.s. AVK VOD-KA a.s. CENÍK AVK VOD-KA a.s. PLYN Platný od 1.8. AVK výrobní program splní Vaše požadavky AVK - čtyři hlavní segmenty použití Rozvody pitné vody šoupátka, domovní přípojky a příslušenství,

Více

Předizolované potrubí

Předizolované potrubí Předizolované potrubí S PUR IZOLACÍ Široký výběr materiálů předizolovaného potrubí Předizolované potrubí od DN 20 do DN 1200 Vysoká tepelná odolnost izolační PUR pěny Nízké tepelné ztráty Uponor Infra

Více

2/2007 VOD-KA KATALOG VÝROBKŮ A SLUŽEB PRO PLYNOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. www.vodka.cz - snadná cesta ke kvalitě

2/2007 VOD-KA KATALOG VÝROBKŮ A SLUŽEB PRO PLYNOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ. www.vodka.cz - snadná cesta ke kvalitě R D1 D2 2/2007 VOD-KA D3 R1 D R R R1 KATALOG VÝROBKŮ A SLUŽEB PRO PLYNOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ D VOD-KA a.s. R2 R2 R2 242 D www.vodka.cz - snadná cesta ke kvalitě 1 obsah číslo stránky Informace o společnosti

Více

KATALOG OBSAH PRODUKTŮ

KATALOG OBSAH PRODUKTŮ KATALOG PRODUKTŮ KATALOG PRODUKTŮ M+D market ryze česká společnost založena v Ostravě roku 1993. Patříme mezi jedny z největších velkoobchodů v oblasti sanitární a topenářské techniky. Naše zboží a služby

Více

více než produktů pro průmysl

více než produktů pro průmysl více než 50 000 produktů pro průmysl 4 Šroubení Rychlospojky Hadice Automatizace Nářadí Kompresory Spojovací systémy v oblasti automatizační techniky Jedná se o nejmodernější systém spojování plastových

Více

1.1.1 Hodnocení plechů s povlaky [13, 23]

1.1.1 Hodnocení plechů s povlaky [13, 23] 1.1.1 Hodnocení plechů s povlaky [13, 23] Hodnocení povlakovaných plechů musí být komplexní a k určování vlastností základního materiálu přistupuje ještě hodnocení vlastností povlaku v závislosti na jeho

Více

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky Spojky STORZ jsou určeny pro průmyslové instalace kapalin a sypkých médií. Používají se v požárních a zavlažovacích systémech, chemickém a potravinářském průmyslu, zemědělství apod. Rozdíly mezi kovanými

Více

mdmarket@mdmarket.czmdmarket.cz

mdmarket@mdmarket.czmdmarket.cz KATALOG ALOG PRODUKTŮ Firma M+D Market byla založena v roce 1993 a více než 11-letá tradice firmy v oblasti velkoobchodu voda-topení-plyn dává našim zákazníkům plný pocit jistoty a solidnosti partnera.

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / AGAflex

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / AGAflex kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / AGAflex 2 203 Svěrné spojky Cobraring tlaková řada PN 30* Spojky série Cobraring jsou vhodné pro použití na studenou vodu (rovněž

Více

VZDUCHOVODY MULTI-PLAST

VZDUCHOVODY MULTI-PLAST MULTI-PLAST MULTI-PLAST VZDUCHOVODY POPIS Systém MULTI-PLAST je plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např. kuchyní, koupelen, WC a podobně. Systém

Více

DE LUXE Designové radiátorové armatury

DE LUXE Designové radiátorové armatury www.herz.cz DE LUXE Designové radiátorové armatury DE LUXE TS-98-V Provedení Připojení EAN 90 0474 Objednací číslo Bal. CZK Termostatická hlavice MINI-GS -Design - bílá s kapalinovým čidlem (hydrosensor)

Více

Kompletní výrobní program

Kompletní výrobní program Katalog 2011 Kompletní výrobní program Pro ocelové trubky: Náše známé šroubení je k dispozici pro ocelové trubky 17,2 mm 114,3 mm, a pro médium voda, plyn (venkovní), stlačený vzduch, topný olej a motorová

Více

Technika vedení potrubí

Technika vedení potrubí G3 Sanpress s SC-Contur Technika vedení potrubí ZM_G3_cs_20171020_115708_5.pdf 1 20.10.2017 13:11:28 Lisovací spojovací systém s lisovacími spojkami z červeného bronzu, trubky z ušlechtilé oceli materiál

Více

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / AGAflex

kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / AGAflex kapitola 2 - univerzální spojky Cobraring / spojky na PE Unidelta / Gebo / AGAflex 2 203 Svěrné spojky Cobraring tlaková řada PN 30* Spojky série Cobraring jsou vhodné pro použití na studenou vodu (rovněž

Více

K ata l o g 201 1 P R i c e L I S T 20 0 9

K ata l o g 201 1 P R i c e L I S T 20 0 9 K ata log 2011 Kompletní sortiment Svěrné spojky: Náš Gebo Quick univerzální svěrné spojky, je dostupné pro ocelové trubky od 21,3 mm do 60,3 mm průměru, pro černé ocelové trubky od 20 mm do 63,5 mm průměru

Více

Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm) Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm) Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm)

Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm) Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm) Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm) Pomocný materiál CrNi ocelové flexi hadice univerzální rovné - rovné, ploché těsnění VODA Atesty: DVGW, SVGW, KIWA, CSTBat Prac. tlak:10bar Max. tlak: 95bar Pol. Obj. č. Jm. šířka Připojení Délka (mm)

Více

Ceník ZTI a ÚT. 1. Demontáž a odpojení od odpadového potrubí ks 0, Pročištění odpadu ks 0, Přezkoušení a funkce těsnosti ks 0,20

Ceník ZTI a ÚT. 1. Demontáž a odpojení od odpadového potrubí ks 0, Pročištění odpadu ks 0, Přezkoušení a funkce těsnosti ks 0,20 Výměna umyvadla bez stojánkové baterie s konzolou 1. Demontáž a odpojení od odpadového potrubí ks 0,30 2. Pročištění odpadu ks 0,45 3. Montáž starých konzol, montáž konzol vč. osazení špalíků nebo hmoždinek

Více

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí. A2 Profipress G s SC-Contur

Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí. A2 Profipress G s SC-Contur A2 Systémy vedení potrubí/ technika spojování potrubí A2 Profipress G Spojovací systém měděných trubek s lisovací spojovací technikou pro plynové instalace podle DVGW-TRGI 2008, se zkušební značkou DVGW,

Více

2.1 Potrubní systémy - voda, topení

2.1 Potrubní systémy - voda, topení LISOVANÉ POTRUBNÍ ROZVODY COSmOFLEX VÍCEVRSTVÉ POTRUBÍ Nejdokonalejší potrubní technologie k rozvodům ÚT, podlahovému vytápění a sanitárním rozvodům, spojuje se svěrným šroubením TA a RA nebo pressfitinkami,

Více

Gebo Special Strana Litinové svěrné spojky pro pozinkované, varné a PE potrubí od 3/8" 4"

Gebo Special Strana Litinové svěrné spojky pro pozinkované, varné a PE potrubí od 3/8 4 Gebo Quick Strana 1 18 Univerzální svěrné spojky z litiny pro ocelové a PE potrubí od 1/2" 2" + opravné třmeny a opravné třmeny s navrtávkou pro ocelové a PE potrubí Gebo Special Strana 19 62 Litinové

Více

Systémová technika. Lisovací tvarovky z mědi a červeného bronzu pro rozvody pitné vody a topení. Serie 6000 a DW-8511AU2076

Systémová technika. Lisovací tvarovky z mědi a červeného bronzu pro rozvody pitné vody a topení. Serie 6000 a DW-8511AU2076 1 Systémová technika Lisovací tvarovky z mědi a červeného bronzu pro rozvody pitné vody a topení Serie 6000 a 8000 DW-8511AU2076 0011-4325 40 582 01 HH 0276 1.0 pro pitnou vodu a vytápění - série 6000

Více

PLATNOST OD

PLATNOST OD ceník 2015 PLATNOST OD 22. 6. 2015 1 2 katalog sortimentu vodoinstalační materiál 1 kulové kohouty 1 zpětné ventily 2 filtry a sací koše 2 rohové ventily 3 hadičky 5 mosazné tvarovky 6 armatury k topení

Více

Akumulátory Bosch: Výhody pro podnikání s akumulátory

Akumulátory Bosch: Výhody pro podnikání s akumulátory Akumulátory Bosch: Výhody pro podnikání s akumulátory Rychlé a výkonné startování Bezpečné startování v chladném počasí nebo při vysokých teplotách v motorovém prostoru. Kompaktní řada akumulátorů Široké

Více

Rozvody vzduchu - KATALOG. snadno rychle spolehlivě. Vzduchové potrubní systémy. BILLER & BURDA s.r.o.

Rozvody vzduchu - KATALOG. snadno rychle spolehlivě. Vzduchové potrubní systémy. BILLER & BURDA s.r.o. Vzduchové potrubní systémy www.rozvodyvzduchuairnet.cz Rozvody vzduchu - KATALOG BILLER & BURDA s.r.o. Litvínovická 1469, 370 01Č. Budějovice tel: 387 203 682-3 fax: 387 203 684 www.billerburda.cz info@billerburda.cz

Více

Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim na vodu pro PE trubky mm

Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim na vodu pro PE trubky mm Plastové svěrné spojky a navrtávky Plassim na vodu pro PE trubky 0 mm Certifikát: Použití trubky: Použití medium: Tlak: Teplota: Použitý materiál: Ostatní: Závity: Záruka: Označení výrobku: ČR ITC, a.s.,

Více

Kapitola 5. Lisovací měděné tvarovky FRABO. 80 lisovací měděné tvarovky FRABOPRESS univerzál

Kapitola 5. Lisovací měděné tvarovky FRABO. 80 lisovací měděné tvarovky FRABOPRESS univerzál Kapitola 5 5 Lisovací měděné tvarovky FRABO 80 lisovací měděné tvarovky FRABOPRESS univerzál FRABOPRESS SECURFRABO lisovací měděné tvarovky Prohlášení o trvanlivosti po dobu minimálně 30 let. Lisovací

Více

Kapitola 5. Lisovací měděné tvarovky FRABO. 80 lisovací měděné tvarovky FRABOPRESS univerzál

Kapitola 5. Lisovací měděné tvarovky FRABO. 80 lisovací měděné tvarovky FRABOPRESS univerzál Kapitola 5 5 Lisovací měděné tvarovky FRABO 80 lisovací měděné tvarovky FRABOPRESS univerzál FRABOPRESS SECURFRABO lisovací měděné tvarovky Prohlášení o trvanlivosti po dobu minimálně 30 let. Lisovací

Více