Zápis z mimořádného jednání zastupitelstva města č. 2/2009

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z mimořádného jednání zastupitelstva města č. 2/2009"

Transkript

1 M Ě S T O O S L A V A N Y Zápis z mimořádného jednání zastupitelstva města č. 2/2009 Datum konání: Místo konání: zasedací místnost MěÚ Oslavany Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé zápisu: Mgr. Ladislav Horák, Pavel Fic Zapisovatel: Jitka Sobotková PROGRAM: 1. Zahájení 2. Složení slibu nového člena zastupitelstva 3. Volba nového místostarosty 4. Změna odměňování členů zastupitelstva 5. Žádost Ing. Tomka o smír 1. Zahájení Jednání zastupitelstva města zahájil v 18:00 hod. starosta města a konstatoval, že je přítomno 20 členů zastupitelstva (z nichž má právo hlasovat pouze 19, jeden zastupitel získá právo hlasovat po složení slibu), což je nadpoloviční většina všech členů a tím je zastupitelstvo ve všech bodech jednání usnášeníschopné. Dále konstatoval, že jednání zastupitelstva bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Zápis z posledního zastupitelstva byl řádně ověřen, vyvěšen na úřední desce a doručen všem členům zastupitelstva. Proti zápisu nebyly vzneseny žádné připomínky ani námitky. Zapisovatelkou z jednání zastupitelstva jmenoval paní Jitku Sobotkovou. Jako hosta přivítal odstupujícího místostarostu Mgr. Musila a zástupce advokátní kanceláře JUDr. Rotta p. Mgr. Valentu. Současně přivítal vedoucí ekonomického odboru pí. Zdenku Vybíralovou, vedoucího majetkově správního odboru Luďka Krobota, DiS., vedoucího oddělení majetkové správy Bc. Milana Hoška, vedoucího stavebního úřadu I. stupně Ing. Vladimíra Lapeše, vedoucího oddělení technických služeb p. Miroslava Tesaře a p. Jana Grosse, velitele MěP Oslavany. Ověřovateli zápisu byli navrženi Mgr. Ladislav Horák a Pavel Fic. PRO: 19 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 Starosta podrobně seznámil přítomné s programem dnešního jednání s tím, že do programu byl doplněn bod 5. Žádost Ing. Tomka o smír v kauze týkající se města Oslavany. Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany souhlasí s programem dnešního jednání. PRO: 19 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 Starosta města Oslavany seznámil přítomné s dopisem Mgr. Musila, ve kterém sděluje důvody pro svoji rezignaci (k ) na funkci místostarosty. Starosta Vít Aldorf poděkoval Mgr. Musilovi za jeho letitou práci ve funkci místostarosty s tím, že odměnou za velice dobrou a obětavou práci pro občany města Oslavany i město samotné, bude pro odstupujícího místostarostu následné předáni poukazu na lázeňský pobyt v některém z lázeňských středisek v České republice.

2 2 2. Složení slibu nového člena zastupitelstva města Dle zák. č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí, v platném znění nastupuje na místo odstupujícího místostarosty (dle pořadí vzešlého z voleb) náhradník téže volební strany, t. j. České strany národně sociální. Prvním náhradníkem za tuto stranu se stala pí. Hana Janderková, která však svým dopisem ze dne oznámila, že v současné době je časově zaneprázdněna a proto se vzdává funkce náhradníka. Dalším náhradníkem v daném pořadí se stal Ing. Svatopluk Staněk, který s přijetím mandátu člena zastupitelstva města Oslavany s o u h l a s i l. Na základě ust. 56 odst. 2 zák. č. 491/2001 Sb.,o volbách do zastupitelstev obcí předala rada města Oslavany dne Ing. Staňkovi osvědčení o jeho zvolení členem zastupitelstva města Oslavany. Starosta Vít Aldorf přednesl slib člena zastupitelstva a Ing. Svatopluk Staněk složil slib do jeho rukou a jeho dodržování stvrdil svým podpisem. Složením slibu zastupitele Ing. Svatopluka Staňka se zvýšil počet přítomných zastupitelů s právem hlasovat na Volba nového místostarosty a) Návrh volebního řádu Zastupitelé obdrželi návrh volebního řádu ve svých materiálech. Volební řád upravuje průběh a způsob volby místostarosty města Oslavany. Starosta navrhnul, aby volba místostarosty byla tajná dle ust. 2 odst. 2 volebního řádu. Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany souhlasí s navrženým volebním řádem s tím, že volba místostarosty se bude řídit dle 2 odst. 2 volebního řádu. b) Volba volební komise Volební komise organizuje a řídí průběh volby místostarosty města. Volební komise bude tříčlenná, následně si zvolí předsedu. Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany souhlasí s navrženými členy volební komise PhDr. Kocábem Ivanem, Miloslavem Káfoňkem a Bc. Milanem Hoškem. Volební komise si za svého předsedu zvolila p. Miloslava Káfoňka. c) Návrhy volebních stran a vlastní volba místostarosty Volební komise se ujala své činnosti a volební strany vyzvala k předložení svých návrhů kandidátů na funkci místostarosty. Starosta sdělil přítomným zastupitelům, že Mgr. Miloš Musil byl navržen na funkci místostarosty volební stranou ČSNS. Tato strana po dohodě s koaličním partnerem ODS navrhuje na funkci místostarosty Ing. Svatopluka Staňka. Jiné návrhy nebyly předloženy.

3 3 V 18:30 hod. byly rozdány hlasovací lístky a bylo přistoupeno k volbě místostarosty. V 18:35 hod. bylo hlasování ukončeno. V 18:35 hod. vyhlásil starosta města Oslavany přestávku za účelem sečtení daných hlasů. V 18:45 hod. starosta města Oslavany přestávku ukončil. V 18:46 hod. přednesl předseda volební komise p. Káfoněk Miloslav výsledky hlasování: Počet přítomných hlasujících zastupitelů. 20. Vydáno bylo 20 úředních obálek. Odevzdáno bylo.. 20 úředních obálek. Sečteno bylo úředních obálek. Počet platných hlasovacích lístků 20. V souladu s volebním řádem se s celkovým počtem 20 hlasů stal novým místostarostou Ing. Svatopluk Staněk. d) Stanovení kompetencí místostarosty Činnost místostarosty města je mimo jiné spojena s pověřením vedení a řízení záležitostí, které se týkají městské policie, IZS, školství, památkové péče a turistického ruchu. Vzhledem k volbě nového místostarosty by bylo vhodné opětovně pro tuto funkci dané pověření vyčlenit. Mimo tyto záležitost pracoval bývalý místostarosta jako zástupce města Oslavany v předsednictvu Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice, Mikroregionu Ivančicko a Energoregionu Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany dle ust. 104 odst. 1 zák. č. 128/2000 Sb., v platném znění a ust. 3 odst. 1 zák. č. 553/1991 Sb., o obecní policii schvaluje pověření místostarosty města Oslavany Ing. Svatopluka Staňka vedením a řízením - Městské policie Oslavany, včetně personálních záležitostí - Zásahové jednotky SDH Oslavany, včetně zajišťování činností v rámci integrovaného záchranného systému ČR - Záležitostí města v oblasti školství - Záležitostí města v oblasti památek a památkové péče - Záležitostí města v oblasti turistického ruchu, cykloturistiky a propagace. Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany schvaluje místostarostu Ing. Svatopluka Staňka jako zástupce města Oslavany v orgánech Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice, Mikroregionu Ivančicko a Energoregionu 2020.

4 4 4. Změna v odměňování členů zastupitelstva Nařízením vlády č. 20/2009 Sb., ze dne došlo ke změně nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce člena zastupitelstva. Člen zastupitelstva Člen rady Předseda komise, výboru ,-- ( ) 1830,-- ( ) 1500,-- ( ) ,-- ( ) 1910,-- ( ) 1560,-- ( ) Členové zastupitelstva, kteří jsou zároveň členy odborných komisí pobírali v roce 2008 odměnu ve výši 500,-- Kč měsíčně (250 příplatek podle počtu obyvatel odměna za výkon funkce). Navýšení v letošním roce 2009 by se týkalo pouze příplatku podle počtu obyvatel ve výši 260,-- Kč, takže celková výše odměny by činila 560,-- Kč (260 příplatek podle počtu obyvatel odměna za funkci). Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany schvaluje odměny členů zastupitelstva města za jejich činnost členů zastupitelstva města, členů rady města a předsedů komisí a výborů na základě ust. 84 odst. 2 zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění a dle nařízení vlády č. 37/2003 Sb., ve znění nařízení vlády č. 20/2009 Sb., o odměnách členů zastupitelstev v maximální možné výši s tím, že tato výše odměny se poskytne s účinností od U odměn členů zastupitelstva za jejich činnost členů komisí a výborů schválit výši odměny na 560,-- Kč za měsíc s účinností od a dále na základě 77 odst. 3 písm. b) zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, poskytnutí těchto odměn až do výše souhrnu odměn za jednotlivé funkce. PRO. 20 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany pověřuje tajemníka realizací schváleného odměňování členů zastupitelstva. 5. Žádost Ing. Tomka o smír Návrh na uzavření smíru ve věci sp. zn. 20 C 217/2008; Navrhovatel JUDr. Kateřina Tomková, právní zástupce G&C PACIFIC NIUE LIMITED ze dne evidováno pod č. j. MUOS/403/2009/OMS. OMS předkládá zastupitelstvu města na vědomí v záhlaví uvedený návrh, současně vyjádření města Oslavany prostřednictvím právního zástupce JUDr. Ing. Ivana Rotta a usnesení Okresního soudu Brno-venkov, kterým se výše uvedený návrh právní zástupkyně společnosti G&C PACIFIC NIUE LIMITED zamítá. OMS je názoru, že v této věci nelze uzavřít smír, jelikož povaha sporu smír nepřipouští (viz. ust. 95 odst. 1 zák. č. 99/1963 Sb., o občanském soudním řádu, ve znění pozdějších předpisů). Jelikož v tomto sporu jde primárně o to, zda příslušný soud na návrh města rozhodčí nález rozhodce Vladimíra Korunky zruší nebo nezruší (viz. 31 zák. č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a o vykonatelnosti rozhodčích nálezů, ve znění pozdějších předpisů): 31 Soud na návrh kterékoliv strany zruší rozhodčí nález, jestliže a) byl vydán ve věci, o níž nelze uzavřít platnou rozhodčí smlouvu,

5 5 b) rozhodčí smlouva je z jiných důvodů neplatná, nebo byla zrušena, anebo se na dohodnutou věc nevztahuje, c) ve věci se zúčastnil rozhodce, který nebyl ani podle rozhodčí smlouvy, ani jinak povolán k rozhodování, nebo neměl způsobilost být rozhodcem, d) rozhodčí nález nebyl usnesen většinou rozhodců, e) straně nebyla poskytnuta možnost věc před rozhodci projednat, f) rozhodčí nález odsuzuje stranu k plnění, které nebylo oprávněným žádáno, nebo k plnění podle tuzemského práva nemožnému či nedovolenému, g) se zjistí, že jsou dány důvody, pro které lze v občanském soudním řízení žádat o obnovu řízení. Starosta města Oslavany vyzval zástupce Advokátní kanceláře JUDr. Ivana Rotta p. Mgr. Valentu, aby sdělil i jejich odborný názor k dané kauze. Mgr. Valenta vysvětlil přítomným zastupitelům, že v dané věci se jedná o dvě roviny pohledu, právně technickou a právně věcnou. Takto navrhovaný smír Ing. Tomkem ani uzavřít nejde a soud by jej neschválil a co se týče rozhodčího nálezu, tento nemá žádnou oporu v zákoně. V podstatě sdělil, že Advokátní kancelář JUDr. Rotta souhlasí s materiálem, který předložil zastupitelstvu Odbor majetkově správní MěÚ Oslavany. Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany bere na vědomí vyjádření města Oslavany prostřednictvím právního zástupce JUDr. Ing. Ivana Rotta ze dne a usnesení Okresního soudu Brno-venkov č. j. 20 C 217/ ze dne Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany odmítá návrh společnosti G&C PACIFIC NIUE LIMITED na uzavření smíru ve věci sp. zn. 20 C 217/2008 ze dne Návrh: Zastupitelstvo města Oslavany schvaluje předložené Prohlášení zastupitelstva města Oslavany s tím, aby bylo předáno redakci zpravodaje Zrcadlo k otištění. Jednání ukončil starosta v 19:30 hod. Starosta: Vít Aldorf Ověřovatelé: Mgr. Ladislav Horák Pavel Fic zapsala: Jitka Sobotková

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Strenice konaného dne 29. října 2018 od 18.00 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: Milan Bláha, Eliška Miksová, Bohumil Škornička, Hana Kanizová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, Louny Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, konaného dne 3.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu Jimlín Jimlín 7, 440 01 Louny Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vitice Zastupitelstvo obce Vitice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Rudice Zastupitelstvo obce Rudice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudice, konaného dne 4.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Rudice

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1.11.2018 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, p. Jiří Hanč, p. Josef Havelka, p. Luboš Holman, Mgr. Vladimír Knížek, Ing.

Více

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne

Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne Obec Jasenice Zápis č. 50 Zastupitelstvo obce Jasenice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jasenice, konaného dne 3. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedáni Zastupitelstva

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

O b e c S e l e t i c e

O b e c S e l e t i c e Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Seletice, konaného dne 24. října 2018, od 17:00 hodin. Přítomni: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík dosavadní starosta, Václav Matucha, Ing. Jaroslav Sedláček, Vladimír

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

3. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Předsedající navrhla dva ověřovatele zápisu Mgr. Michala Žaluda a Mgr. Marii Gottfriedovou.

3. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Předsedající navrhla dva ověřovatele zápisu Mgr. Michala Žaluda a Mgr. Marii Gottfriedovou. Z á p i s z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 5. listopadu 2018 od 17.00 hodin na sále restaurace U Kastnerů v Trmicích -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích.

Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne v hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konané dne 3.11.2006 v 18.00 hod. v Kulturním domě ve Švábenicích. Nejstarší člen zastupitelstva obce pan Pištělka Libor přivítal všechny přítomné na ustavujícím

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 1.11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 9 členů ZMě (100%)

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 10.11.2010, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Slapy

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kačice, konaného dne 25. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kačice (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Obec Boháňka. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Boháňka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Boháňka. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Boháňka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Boháňka Boháňka 27, 508 01 Hořice, IČO 00271357, není plátcem DPH, č. ú. 10028541/0100 Komerční banka Jičín, tel. 602564997, e-mail: ou@bohanka.org, www.bohanka.org Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Řepníky (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Boháňka. tel , IDDS: vcrb4yt

Obec Boháňka. tel ,    IDDS: vcrb4yt Obec Boháňka Boháňka 27, 508 01 Hořice, IČO 00271357, není plátcem DPH, č. ú. 10028541/0100 Komerční banka Jičín, tel. 602564997, e-mail: ou@bohanka.org, www.bohanka.org, IDDS: vcrb4yt Zápis z ustavujícího

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Přítomni: Ing. Aleš Maloch, Jiří Vondrák, Václav Lhota, Michal Šindelář, Miroslav

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018 P ř í t o m n i : Adamová Michaela Bc. Buček Milan Fajks Pavel Feith Erik Ing., MBA Halbich Jan Ing. Heřmanová Jana Mgr. Horáková Růžena Chytka Tomáš Mgr. Marek Tomáš Ing. Bc. Obršlík Jiří Bc. Skála Radoslav

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2018, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto bylo zahájeno v 17.00 hodin bývalým

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 11. 2014 Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Jana Starostová DiS, Zdeněk Hlaváček,

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr Program ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahkov, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin. 1. Zahájení 2. Složení slibu členy zastupitelstva 3. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích)

Více

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax , Z á p i s č.

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax ,   Z á p i s č. Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 5/2010 z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva města Velvary

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravičany, konaného dne 6. listopadu 2014 od 18:00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Moravičany bylo zahájeno v 18,00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jílovice, konaného dne 30. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE JÍLOVICE bylo zahájeno v 18,00 hodin v kulturním domě

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne , od 18:05 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:05 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 6.11.2014 od 18,30 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 7 -

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 5. listopadu 2014, od 17.15 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vráto (dále též jako zastupitelstvo

Více

Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 01.11.2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. Zápis z 1. ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva MČ Praha 22, které se konalo dne 10. 11. 2014 v zasedací místnosti radnice ve 3. patře Přítomni: Návrhový výbor: Mandátový výbor: Ověřovatelé

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne v hod. na OÚ Obec Horní Loučky Zastupitelstvo obce Horní Loučky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Loučky, konaného dne 3.11.2014 v 19.00 hod. na OÚ Bod 1/ Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 5/10 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 8.11. 2010 v 18.00 hod. Místo

Více

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné.

Zahájení. Dále z prezenční listiny konstatoval, že na počátku jednání je přítomno všech 15 členů zastupitelstva, a je tedy usnášeníschopné. Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Veřejnost: 7 Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 16. listopadu 2018 od 17:00 hod v zasedací místnosti

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE 11.11.2010, OD 18:00 HODIN. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Březí Zastupitelstvo obce Březí Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Doubravice Zastupitelstvo obce Doubravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, konaného dne 3.11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BŘEZÍ č.9/2018 ze dne 1. 11. 2018 Přítomni: Oppl, Michálková, Zdražil, Breburdová, Šebek, Schulzová, Omluveni: Dvořák Ověřovatele zápisu: Breburdová, Šebek Zápis z

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Dědová Zastupitelstvo obce Dědová Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dědová, konaného dne 3.11.2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Dědová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice konané dne 5. listopadu 2018, od 19.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice (dále

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin.

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne 9.11.2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Svinařov bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva obce Jenišov, konaného dne 30. října 2018 od hodin na OÚ v Jenišově.

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva obce Jenišov, konaného dne 30. října 2018 od hodin na OÚ v Jenišově. Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva obce Jenišov, konaného dne 30. října 2018 od 18.30 hodin na OÚ v Jenišově. Zasedání bylo svoláno dosavadní starostkou obce Jenišov dne 22. 10. 2018

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v kanceláři starosty v budově obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves

Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 7.11.2014, od 19:00 hodin. Přítomni zastupitelé: Jaroslav Šedý, Bedřich Staněk, Josef

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva. obce Pěčnov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Pěčnov Zastupitelstvo obce Pěčnov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov konaného dne 5.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov

Více

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.:

OBEC KŘÍŽKOVÝ ÚJEZDEC Křížkový Újezdec 37, Kamenice tel.: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. 1) Zahájení zasedání dosavadním starostou obce, zjištění usnášeníschopnosti Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání:

Z á p i s. z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov. Datum konání: Z á p i s z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva Obce Šlapanov Datum konání: 31. 10. 2018 Přítomni: Vyšinská Veronika, Tureničová Ludmila, Šimková Michaela, Ing. Kačírek Miroslav, Kubíček Michal,

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Přítomno je 11 zvolených členů zastupitelstva Členové zastupitelstva obce byli s termínem a programem

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018 Strana 1 Dne 27.10. 2018 Vyřizuje: Petr Zadina,starosta obce Tel.: 774 403 788 e-mail: starosta.radostin@email.cz OBECNÍ ÚŘAD RADOSTÍN Radostín 29 580 01 Havl.Brod IČ 00580040 e-mail: OURadostin@email.cz

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou, konaného dne 7. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou (dále též

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od hodin. Obec Vráto Zastupitelstvo obce Vráto Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 9. listopadu 2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Sukorady - Zastupitelstvo obce Sukorady Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sukorady, konaného dne 29.10.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více