Osobní nativní horoskop radix (ukázka část) Výklad se zaměřením na podnikání a zdraví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Osobní nativní horoskop radix (ukázka část) Výklad se zaměřením na podnikání a zdraví"

Transkript

1 Osobní nativní horoskop radix (ukázka část) Výklad se zaměřením na podnikání a zdraví Jméno Datum narození: Čas narození: Místo narození: Systém domů: Placidus Zaměřujeme-li se na podnikání, všímáme si v horoskopu těchto prvků. Převaha kvality pevné - máte smysl pro stabilitu, umění udrţovat to, co je, obliba stálosti, rutiny. Nemusíte vymýšlet nové věci, ani být stále s něčím vpředu, ve vedení, velet, vést, řídit. Ale ani nemilujete přílišné změny, přizpůsobivost, kam vítr, tam plášť. Převaha živlu oheň - pro podnikání dobré, energie, určitá touha, vášeň, pozvedající člověka k činnosti.

2 Pozor ale na spálení, vyhoření, vyprahlost pouště, umět si dopřát klidu, pozastavení, vody, země, ukotvení. Být tady a teď, nemyslet stále jen na příští hodiny, dny. Ideální je vše uţ dnes, nyní, ne aţ bude to a to hotové. Převaha polarity +, kladné, mužské, jangové - to je podobné téma jako výše oheň, pro podnikání dobré, znamená asertivitu, pronikající energii, ale ideální je vţdy vyrovnanost, harmonie. Přidat víc jinu, chladu, vláhy, temnoty, usebrání, schopnosti vnímat, přijímat, rozumět, pochopit, pozastavit hektický pádící jangový běh. Slunce - JÁ Je v Beranu, tedy máte aktivitu, energii, průbojnost, odvahu někam, za něčím jít, růst, vyvíjet se. Navíc je Slunce souladně spojeno se Saturnem, to u Vás podporuje řád, houţevnatost, smysl pro strukturu a systém, pořádek, zodpovědnost, to, co má být. Dále je Slunce souladně spojeno s Plutem, to dává nezlomnou, neodolatelnou, usilovnou, tichou, klíčivou sílu, která si umí počkat, nemusí mít vše hned. A také schopnost vnímat tajemství. Pluton je řecký Hádés, mytologický vládce ţivota a smrti, Podsvětí, Štír, léčitel, tedy moţnost podnikání v oblasti práce s lidmi, se zdravím. Mars - energie Mars je v 11. domě v Blíţencích, to znamená aktivitu a energii směřovanou do oblasti komunikace, společnosti, komunity, spolků, přátel, lidí. Vhodné pro podnikání, kde se setkáváte s lidmi. Nevyhovovalo by Vám podnikání zavřené v kanceláři, ve skladu, v provozu. Potřebujete se uskutečňovat, realizovat v častém, denním kontaktu s lidmi, zaţívat energii, plynoucí se setkávání, spolubytí, propojování. 1. dům - JÁ - sebeprosazení Ascendent ve Lvu - jste ráda, kdyţ se Vám něco podaří, umíte být pyšná na své schopnosti a úspěchy, předvádět své kvality. Pluto v 1. domě - znamená pro Vás jiţ výše zmíněnou usilovnou trpělivou nezlomnou sílu v sebeprosazení, ale také dlouhodobou, dlouholetou, třeba i celoţivotní změnu Vaší osobnosti. Některých věcí v ţivotě, témat, vlastností, se zcela zbavíte, zahodíte je, necháte odejít pryč od sebe, zemřít - a některé nové, dosud neznámé, získáte, vzniknou, zrodí se. 2. dům - peníze, majetek, hmotné zajištění, materiální stránka Je v Panně, to dává pečlivost, přehled, analytický přístup k otázce peněz. Máte vše spočítáno, víte o kaţdé koruně, kde je, kam patří, kam má jít.

3 Ale na druhou stranu také určitou sevřenost, puntičkářství, opatrnost, úzkostlivost, obavy v záleţitostech peněz. Nicméně - v 2. domě peněz je Jupiter - velké štěstí, rozvoj, naplnění. To otázku peněz, majetku velmi posiluje, je to ochranná hvězda. Na tu myslete, kdyţ se Vám objeví zbytečné, nepodloţené úzkosti spojené s penězi. Jupiter to zachrání. Vládce 2. domu peněz Merkur je v 10. domě. To znamená dosaţení financí, hmotného zajištění prostřednictvím úsilí v práci, kariéře, osobním vzestupu, podnikání. Ale také moţnost či nutnost, nezbytnost investování vlastních prostředků do práce, kariéry, podnikání (energie jde z 2. domu peněz do 10. domu kariéry, vzestupu). 5. dům - láska, umění, krása, sebevyjádření, tvořivost Je to sice dům lásky, milostných vztahů, ale také toho, co děláme s láskou, co nám činí potěšení, přináší uspokojení, čím se přirozeně vyjadřujeme, tvoříme, kdy jsme kreativní. V 5. domě je Saturn, v opozici, nesouladně spojený s Marsem. Saturn je symbol řádu, struktury, systému - ale také PRAVÉ PODSTATY. Je to obrovský ţivotní učitel, nejdůleţitější nutič horoskopu, který nedá pokoj, dokud nás nedonutí BÝT TÍM, ČÍM OPRAVDU JSME. Ve vašem případě, kdyţ je v nesouladu s Marsem a v 5. domě tvořivosti, Vás nutí, abyste aţ příliš nedávala na zavedený řád, na veřejné mínění, na to, co si myslí, říkají, ostatní lidé, vaše okolí, známí, přátelé, na to jak se to má dělat, jak to má být. Pamatujte na závěrečnou scénu z filmu Legenda o vášni (Brad Pitt, Anthony Hopkins), kde Alfred, úspěšný kongresman, říká svému bratrovi Tristanovi, bouřlivákovi, černé ovci rodiny: Víš, já chtěl ţít tak, jak se má, poslouchat, plnit povinnosti, být zodpovědný. A ty jsi na to všechno kašlal. Dělal jsi si jen to, co jsi chtěl. A PŘECE MĚLI VŢDYCKY VŠICHNI RADŠI TEBE. Cennější neţ dělat vše podle ostatních je BÝT SAMA SEBOU, umět se svobodně projevit, rozhodnout, najít moţnosti, svůj ţivotní úkol, cíl, smysl. 6. dům - práce ve smyslu každodenní rutiny, služby, opakovaných běžných činností Ten je v Kozorohu, vládce Saturn, to znamená jiţ výše uvedenou houţevnatost, smysl pro řád, strukturu, zaběhaný systém, dodrţování. Vládce 6. domu práce je v 5. domě - nutí a táhne vás to právě k tomu sebevyjádření, dělat práci s láskou, to, co Vás baví. 7. dům - vztahy s okolím, smlouvy, partneři, soudy, úřady Ve Vodnáři, vládce Uran v 12. domě, v napětí s Netpunem - zbytečný chaos v duši, nebrat si to.

4 Moţné problémy s úřady, smlouvami, autoritou, snad způsobené lidmi, kteří mají averzi, nepřejí, jakoby tajní nepřítelé. Ale pozor - to jsou jen problémy, určené k překonání, které přijdou a odejdou, budou vyřešeny, to není nic zásadního. 10. dům - práce ve smyslu kariéry, usilování, životního vzstupu Je v Býku, znamená praktičnost, solidnost, poctivost, materiální stránku. Vaše podnikání bude pravděpodobně spojeno s hmotnými věcmi, něco budete manuálně dělat, něco brát do ruky, nebude to něco jako třeba účetnictví, proradenství, finance, pojištění atd., budou tam předměty, zařízení. V 10. domě je i Merkur, myšlení, logika, to znamená, ţe na kariéru, vzestup, vytvoření něčeho, podnikání atd. myslíte, a úspěšně tomu věnujete intelektuální úsilí, myšlenkovou energii, komunikaci. Vnitřní životní cesta Sestupný lunární uzel - Dračí ocas - v Býku, v 10. domě - odtud jdete, to máte opustit Vzestupný uzel lunární uzel - Dračí hlava - ve Štíru, ve 4. domě - tam jdete, tam se vyvíjíte. Toto je důleţité upozornění. K podnikání, kariéře, úsilí, tvoření, vzestupu Vás to skutečně táhne, protoţe to znáte z minulých ţivotů. Vţdy jsme přitahování tam, kde to známe, umíme, protoţe to je LEHKÉ. Váš úkol, vyjádřený osou lunárních uzlů, je ale trochu jiný. Prostřednictvím podnikání se naučit opustit pouze hmotnou stránku věcí a ţivota, veřejný úspěch (Býk, 10. dům) a najít a naučit se ţít s tajemstvím, nejistotu, najít svůj DOMOV. To není jen byt - ale DOMOV DUŠE, tam kde jste doma, v bezpečí, sama sebou, se svými (Štír, 4. dům). To v ţádném případě neznamená, ţe byste se neměla podnikání věnovat. Samozřejmě ano, protoţe právě to je cesta, která vás dovede k poznání. Je to myšleno tak, ţe podnikání je jen prostředek, nikoliv cíl, na který byste se upnula a který by vše řešil. Cíl je skrytý za kaţdodení usilovnou prací a veřejným úspěchem. Neptun na IC - můţete mít mediální schopnosti, empatii, intuici, ponor do hloubky duše, schopnost mimořádných záţitku, neobvyklých vnitřních zkušeností, vidět, vnímat, slyšet to, co jiní ne. Tento citlivý Neptun je ale společně s Lunou v napětí, v opozici se Sluncem a Venuší. To znamená sklony k chaosu v duši. A to je asi věc, která Vám nejvíc vadí a brání v podnikání a v ţivotě. Věci, které přicházejí, se Vás moţná dotýkají víc, hlouběji, silněji, neţ byste si sama přála.

5 Ale je to opozice, to znamená spíše trvalé napětí, sevřenost, úzkost, nemoţnost se osvobodit, oklepat, shodit ze sebe tíhu, neţ nějaké dramatické zvraty. V podstatě se nic neděje, ale Vy si zbytečně myslíte, ţe děje, nebo ţe by se mohlo dít. Takţe aţ to přijde, můţete si říci: Aha, nic hrozného to není, to jen ţivot po mě chce, abych se naučila zbytečně se nestresovat a neklepat. Abychom se uměli mít rádi, uměli se prosadit, nepodléhali veřejnému mínění a tlaku okolí. Protoţe základní příčinou všech neuróz a depresí je strach ze smrti. Čeho jiného bychom se také báli, ţe? Ale proč se bát smrti, kdyţ přece nikoho nemine a patří k ţivotu stejně jako narození? Stačí, kdyţ ţijeme tak, abychom si před smrtí mohli říct: Nebojím se umřít, protoţe jsem ţila DOBŘE - a strach ze smrti je daleko MENŠÍ. Zdraví 6. dům zdraví je v Kozorohu, vládce Saturn je v napětí s Marsem. To můţe naznačovat moţné problémy s kůţí, kostrou, páteří, kostmi, klouby, zuby. Také operace, chirurgické zákroky. Vládci dalších domů zdraví, 8. a 12., Neptun a Luna, jsou také v napětí. Nic moc. Ale všiměte si: Všechny tyto planety jsou zmíněny výše i ve spojení s vaším podnikáním. Saturn - přílišné dodržování řádu, veřejného mínění, musím, měla bych. Luna a Neptun - zbytečná úzkost, obava, chaos a neklid v duši. Kdyţ se s tímhle poperete, signály a znamení planet pochopíte a zařadíte do svého nového pohledu na svět a ţivot, spadnou okovy, tíha, tak se automaticky velmi zlepší případné zdravotní problémy. Proč? Protoţe neexistuje pouze organická, somatická choroba. Člověk je celostní, holistická jednota, není oddělené tělo a duše, vše je spojeno v jednolitý funkční celek, vše souvisí se vším. A těţká hlava dělá těţké tělo a jeho orgány, kdeţto lehká, jasná, osvobozená hlava zbavená strachu tělo léčí.

Analýza horoskopu vhodného okamžiku svatby

Analýza horoskopu vhodného okamžiku svatby Analýza horoskopu vhodného okamžiku svatby pro Petr narozen: 21. 6. 1982, 22:30hod, Praha a Kateřina narozena: 9. 1. 1982, 07:10 hod, Kladno Zadání: rádi bychom se letos vzali. Prosím najděte nám vhodný

Více

Výklad osobního horoskopu

Výklad osobního horoskopu Výklad osobního horoskopu Zpracoval: Jiří Kubík ČÁST PRVNÍ - ZÁKLADNÍ INFORMACE O HOROSKOPU POLARITA ZNAMENÍ MUŽSKÁ: 8 Silně zdůrazněná mužská znamení naznačují dominanci, vlastní aktivní přístup v nejrůznějších

Více

Partner : Způsob Vaší sebe prezentace (Luna v Kozorohu)

Partner : Způsob Vaší sebe prezentace (Luna v Kozorohu) PARTNERSKÝ HOROSKOP 1. osoba: Jméno: Jaroslav Datum a čas:2.2.1962, 14:0 UT+1:0 Místo:Náchod 2. osoba: Jméno: Radka Datum a čas:31.10.1970, 10:30 UT+1:0 Místo:Rokycany Spojení Vodnáře a Štírky může být

Více

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz Miliónový rok David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz ÚSPĚCH NENÍ ŽÁDNÉ TAJEMSTVÍ ZPŮSOB MYŠLENÍ + VĚCI DĚLAT MÁTE JEDEN CÍL OVLÁDAT ENERGII (život sám i hmotné věci v něm jsou energie) (otevřete

Více

SOLÁRNÍ HOROSKOP Klasické západní astrologie pro období od - do (ukázka část)

SOLÁRNÍ HOROSKOP Klasické západní astrologie pro období od - do (ukázka část) SOLÁRNÍ HOROSKOP Klasické západní astrologie pro období od - do (ukázka část) Jméno: Daum narození: Čas narození: Místo narození: Systém domů: Placidus: Jak nahoře, tak dole Poznej sám sebe Ničeho příliš

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

Nebojte se horoskopů pro děti!

Nebojte se horoskopů pro děti! Nebojte se horoskopů pro děti! Každé dítě má své jedinečné schopnosti a omezení, stejně jako zvláštní spektrum citových potřeb. Horoskop je průvodcem, který nám pomáhá pochopit tělesné, citové, intelektuální

Více

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy.

Jak to je s tím druhem? Rozdělme si to jednoduše na dva druhy. Odvážné, ale jednoduché Psychopati, sociopati, deprivanti atd. (dále jen predátoři), jsou podle mého nový druh člověka. Slovem nový ve skutečnosti myslím jiný druh, protože predátoři se vyskytuji mezi

Více

POLOVIČNÍ VZDÁLENOSTI V ASTROLOGII

POLOVIČNÍ VZDÁLENOSTI V ASTROLOGII POLOVIČNÍ VZDÁLENOSTI V ASTROLOGII Poloviční vzdálenosti (jiný název Midpoints, Midpunkty) co to je co to dělá co s tím můžeme dělat my jak to vypadá (příklady) CO TO JE Poloviční vzdáleností nazýváme

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

PRACOVNÍ LISTY. Albatros Pasparta. Milé děti,

PRACOVNÍ LISTY. Albatros Pasparta. Milé děti, PRACOVNÍ LISTY Milé děti, pracovní listy, které právě držíte v rukou, vznikly jako doplněk ke knize Lukáš a profesor Neptun autorky Petry Štarkové a ilustrátora Milana Starého. Navazují tedy na příběh

Více

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové

Pracovní listy. Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Pracovní listy Workshop - Růžena Nekudová Jak se zbavit starých návyků a vytvořit si nové Zadání: Zapiš si všechna negativní přesvědčení, která máš nebo si myslíš, že máš o sebevědomí, v oblasti dosahování

Více

KLÍČOVÉ KOMPETENCE V OBLASTI

KLÍČOVÉ KOMPETENCE V OBLASTI KLÍČOVÉ KOMPETENCE V OBLASTI ZDRAVÉHO ŢIVOTNÍHO STYLU SEMINÁŘ POŘÁDÁ: REGIONÁLNÍ KONZULTAČNÍ CENTRUM PRO ÚSTECKÝ KRAJ: LEKTOR SEMINÁŘE: MGR. BC. ANNA HRUBÁ GARANT SEMINÁŘE: ING. MICHAELA ROZBOROVÁ Obsah

Více

Astrologie sedmi paprsků

Astrologie sedmi paprsků Astrologie sedmi paprsků Sedm paprsků je základem energií evoluce v naší kosmické, sluneční a planetární soustavě. Paprsky mají svůj původ v sedmi hvězdách souhvězdí Velké medvědice (jehož částí je Velký

Více

Asertivita 5.5 ASERTIVNÍ PRÁVA

Asertivita 5.5 ASERTIVNÍ PRÁVA 5.5 ASERTIVNÍ PRÁVA Kaţdý má právo mít a vyjádřit své vlastní názory, jeţ se mohou lišit od ostatních lidí. Má právo být vyslechnut a brán váţně. Můţe s námi nesouhlasit. Má právo vyjádřit hněv, přiznat

Více

Přehled základních právních forem podnikání podává tato grafika: Právní formy podnikání. k.s. s.r.o. a.s.

Přehled základních právních forem podnikání podává tato grafika: Právní formy podnikání. k.s. s.r.o. a.s. PRÁVNÍ FORMY PODNIKÁNÍ Právní formy podnikání - přehled Podrobné cíle učení: Umět vysvětlit, proč existují různé právní formy podnikání. Podnikání se vţdy uskutečňuje v určité právní formě. Chce-li někdo

Více

Je důležité umět rozpoznat, které věci jsou zbytečné.

Je důležité umět rozpoznat, které věci jsou zbytečné. Každá myšlenka, kterou si naše mysl vytvoří, většinou vytvoří i tu činnost, o které jsme přemýšleli. Všechno, co vyprodukuje naše mysl, chce produkovat i naše tělo. Je to automatický proces, který má většina

Více

Spouštěč od Boha JJK

Spouštěč od Boha JJK Spouštěč od Boha JJK Pátý atribut času: M í r Pro zakotvení nového atributu času je nezbytné přečíst tento Spouštěč od Boha vědomě a úplně. Tímto způsobem se dostaneš do souladu s energií ze zdroje existence

Více

Solární horoskop (ukázka část)

Solární horoskop (ukázka část) Solární horoskop (ukázka část) Období od - do Jméno: Datum narození: Místo narození: Systém domů: Placidus Tento horoskop se sestavuje v období narozenin pro okamžik, kdy se Slunce nachází ve stejné poloze

Více

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196 OBSAH RECEPTY OSUDU Lekce 1: Jak správně vybrat cíl a prostředky pro uskutečnění změny ve svém životě.. 11 Lekce 2: Jak spravedlivý a neustále štědrý je vesmír... 12 Lekce 3: Jak dosáhnout celistvosti,

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

TEST NOODYNAMIKY. K.Popielski. Lublin 1989 (Přeložil V. Smékal) 1. Setkám-li se s těžkostmi, rychle ztrácím naději a důvěru v život...

TEST NOODYNAMIKY. K.Popielski. Lublin 1989 (Přeložil V. Smékal) 1. Setkám-li se s těžkostmi, rychle ztrácím naději a důvěru v život... TEST NOODYNAMIKY K.Popielski. Lublin 1989 (Přeložil V. Smékal) Pohlaví: Délka pobytu v komunitě: Délka braní (přibližně): Věk: Fáze: Jsi praktikující věřící? Prosím, zakroužkuj odpověď, která odpovídá

Více

Vlku, mám tě rád! láska člověka k dnešním lidem

Vlku, mám tě rád! láska člověka k dnešním lidem Vánoční pohádka Byl jednou jeden vlk. Ţil v okolí Betléma. Pastýři věděli o tom, jak je nebezpečný pro jejich ovce. Jeden z nich musel být neustále na stráţi, neboť vlk byl hladový a lstivý. Byla noc.

Více

Výhled transitů na příštích dvanáct měsíců s přihlédnutím k planetám v nativním horoskopu:

Výhled transitů na příštích dvanáct měsíců s přihlédnutím k planetám v nativním horoskopu: Na období od 1. ledna 2017 do cca konce ledna 2018 (strana 1 z 6) Vážený pane XX, prohlédl jsem jak Váš horoskop narození, tak i všechny transity, které Vás v tomto roce čekají a nyní Vám podám výklad

Více

Rozprava v Řádu Lyricus

Rozprava v Řádu Lyricus Rozprava v Řádu Lyricus Prožitek Navigátora Celistvosti Tyto rozpravy přeložil James, tvůrce materiálů o Tvůrcích Křídel. Jsou velmi významnou součástí učebních metod, které používají instruktoři Výukového

Více

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla!

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! CO JE PRO VÁS DŮLEŽITÉ! UVĚDOMIT SI, PROČ JSTE ZDE A CO CHCETE VE SVÉM ŽIVOTĚ ZMĚNIT A NA TOM BUDEME

Více

Jsem asertivní, mám právo... Metodický list

Jsem asertivní, mám právo... Metodický list Jsem asertivní, mám právo... Metodický list samostatná a skupinová práce - jaké pocity chci vzbuzovat v ostatních, jaké vzbuzuji, jaké vzbuzují ostatní ve mně práce s interaktivní tabulí a sešitem - asertivní

Více

SPOKOJENOST PŘÍSLUŠNÍKŮ AČR SE SVÝM ZAMĚSTNÁNÍM - 04 - Do zaměstnání se většinou těšíte, nebo ne? Často se těším 21,2% Občas se těším 36,7%

SPOKOJENOST PŘÍSLUŠNÍKŮ AČR SE SVÝM ZAMĚSTNÁNÍM - 04 - Do zaměstnání se většinou těšíte, nebo ne? Často se těším 21,2% Občas se těším 36,7% SPOKOJENOST PŘÍSLUŠNÍKŮ AČR SE SVÝM ZAMĚSTNÁNÍM Jak vyplývá ze zjištěných výsledků výzkumu, více neţ polovina respondentů (54,0 %) se do zaměstnání většinou nebo často těší. Méně neţ polovina dotázaných

Více

Výklad horoskopu. Systém výkladu podle dominant Diagram vládců

Výklad horoskopu. Systém výkladu podle dominant Diagram vládců Výklad horoskopu Systém výkladu podle dominant Diagram vládců Otázka Jak vykládat horoskop? Astrologická alfa a omega Jak z jednotlivých prvků, abecedy a základů gramatiky sestavíme pravdivý obrázek o

Více

při Církvi bratrské Kladno

při Církvi bratrské Kladno při Církvi bratrské Kladno Rozšířit nabídku a dostupnost sociálně právních sluţeb pro sociálně znevýhodněné občany města Kladna a přilehlého okolí. Péče o celého člověka, o jeho duševní, duchovní a materiální

Více

Skutečnost světa Práce v informačním poli jako umění

Skutečnost světa Práce v informačním poli jako umění Skutečnost světa Práce v informačním poli jako umění In-formace pojem informace, z lat. dávat tvar KDO pozoruje, kdo je to POZOROVATEL vědomá mysl, duše, (ztotoţnění se s já) DÁVAT TVAR = vytvořit asociaci,

Více

Rezerva = 1. zadní vrátka

Rezerva = 1. zadní vrátka Rezerva = 1. zadní vrátka Mnoha lidmi podceňovaná, mnoha přeceňovaná, ale všeobecně se ví, že je potřebná. Rezerva. Troufám si říct, že bez kvalitně vybudované rezervy není možné tvořit mnohem větší a

Více

Proč děláme práci, která nás nebaví?

Proč děláme práci, která nás nebaví? Proč děláme práci, která nás nebaví? Podle průzkumů se věnuje až 70% lidí zaměstnání, které je nenaplňuje a někdy i doslova sere. V poslední době nad touto otázkou hodně přemýšlím. Sám jsem vlastně dlouho

Více

Počítání ve sluneční soustavě

Počítání ve sluneční soustavě Číslo klíčové aktivity III/2, Matematika ZŠ Nepomuk Počítání ve sluneční soustavě Znáš naše nejbližší vesmírné sousedy? Co o nich víš? Láká tě vesmír? Každý kosmonaut i astronom musí umět mnoho věcí. Bez

Více

PORADENSKÁ ŠKOLA W. GLASSERA: REALITY THERAPY

PORADENSKÁ ŠKOLA W. GLASSERA: REALITY THERAPY PORADENSKÁ ŠKOLA W. GLASSERA: REALITY THERAPY PRO PORADENSKOU PRAXI NENÍ NIC PRAKTIČTĚJŠÍHO NEŢ DOBRÁ TEORIE Proto odborná výuka poradců má obsahovat především teoretické principy, na jejichţ základě lze

Více

Terapeutické centrum vědomé ţití, Rumburk ZAHÁJILO. v pondělí 25. srpna 2014 PROJEKT SPIRITUÁLNÍHO PROBUZENÍ ŠLUKNOVSKÉHO VÝBĚŢKU:

Terapeutické centrum vědomé ţití, Rumburk ZAHÁJILO. v pondělí 25. srpna 2014 PROJEKT SPIRITUÁLNÍHO PROBUZENÍ ŠLUKNOVSKÉHO VÝBĚŢKU: Terapeutické centrum vědomé ţití, Rumburk ZAHÁJILO v pondělí 25. srpna 2014 PROJEKT SPIRITUÁLNÍHO PROBUZENÍ ŠLUKNOVSKÉHO VÝBĚŢKU: Návrat hojnosti a prosperity do našich ţivotů. O co jde? Jde o unikátní

Více

Bleskový výzkum SC&C pro Českou televizi

Bleskový výzkum SC&C pro Českou televizi Bleskový výzkum SC&C pro Českou televizi Studenti středních a vysokých škol Praha 26. září 2011 Marketingový a sociologický výzkum Držitel certifikátu ISO 9001:2001 - člen ESOMAR www.scac.cz SC & C Marketing

Více

Identifikace práce. POZOR, nutné vyplnit čitelně! vyplňuje hodnotící komise A I: A II: B I: B II: C: D I: D II: Σ:

Identifikace práce. POZOR, nutné vyplnit čitelně! vyplňuje hodnotící komise A I: A II: B I: B II: C: D I: D II: Σ: vyplňuje žák Identifikace práce POZOR, nutné vyplnit čitelně! Žák jméno příjmení věk Bydliště ulice, č.p. město PSČ jiný kontakt (např. e-mail) vyplňuje škola Učitel jméno příjmení podpis Škola ulice,

Více

ANOTACE vytvořených/inovovaných materiálů

ANOTACE vytvořených/inovovaných materiálů ANOTACE vytvořených/inovovaných materiálů Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast Formát Druh učebního materiálu Druh interaktivity CZ.1.07/1.5.00/34.0722 III/2 Inovace a

Více

Ludwig Polzer-Hoditz. Osudové obrazy z doby mého duchovního žákovství

Ludwig Polzer-Hoditz. Osudové obrazy z doby mého duchovního žákovství Ludwig Polzer-Hoditz Osudové obrazy z doby mého duchovního žákovství III. obraz nedatováno V lese, poblíž malého karpatského městečka Modernu, odpočívající Berta a já. Já: Novoroční zvony vyzváněly prelomu

Více

Jméno: Datum a čas narození: Místo narození: Systém domů: Placidus

Jméno: Datum a čas narození: Místo narození: Systém domů: Placidus OSOBNÍ HOROSKOP NATIVNÍ RADIX (ukázka část) Jméno: Datum a čas narození: Místo narození: Systém domů: Placidus Jak nahoře, tak dole Poznej sám sebe Ničeho příliš Toto je nativní horoskop - radix. Je to

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 9 6 9 1 1 SLUNEČNÍ ASTROLOGIE

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

Místopředsedkyně Senátu PČR paní dr. Alena Gajdůšková: Vážený pane předsedo, vážená paní předsedkyně Poslanecké sněmovny, vážené dámy, vážení pánové!

Místopředsedkyně Senátu PČR paní dr. Alena Gajdůšková: Vážený pane předsedo, vážená paní předsedkyně Poslanecké sněmovny, vážené dámy, vážení pánové! Místopředsedkyně Senátu PČR paní dr. Alena Gajdůšková: Vážený pane předsedo, vážená paní předsedkyně Poslanecké sněmovny, vážené dámy, vážení pánové! Od hostů se očekává zdravice. Jsem velmi ráda, že vás

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Rady pro pokročilou duši

Rady pro pokročilou duši Rady pro pokročilou duši Richard Bach Příručka Mesiáše Rady pro pokročilou duši Nejlepší způsob, jak se vyhnout odpovědnosti, je říct: Mám odpovědnost. Tví přátelé tě během první minuty vašeho setkání

Více

HOROSKOP PRO KATKU. Jméno: Datum a čas:22.10.1969, 8:30 UT+1:0 Místo:. Slunce ve Váhách v 11. domě

HOROSKOP PRO KATKU. Jméno: Datum a čas:22.10.1969, 8:30 UT+1:0 Místo:. Slunce ve Váhách v 11. domě HOROSKOP PRO KATKU Jméno: Datum a čas:22.10.1969, 8:30 UT+1:0 Místo:. Slunce ve Váhách v 11. domě Jste člověk diplomatický, nestranný, čestný, citlivý. Mistr v hledání kompromisů. Máte vybrané a jemné

Více

EMOCE. a jejich role v detoxikaci

EMOCE. a jejich role v detoxikaci EMOCE a jejich role v detoxikaci 1 Tisíce let se lidstvo snaţí prokázat, ţe lidská psychika je hlavní příčinou lidských nemocí. 2 V počátcích medicíny byla práce s lidskou psychikou prakticky jediným smysluplným

Více

CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE

CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE VŽDYŤ TEN, KDO MĚ NALÉZÁ, NALEZL ŽIVOT Přísloví 8,35a CESTA K PROMĚNĚ A VYZBROJENÍ EXPLORE je novou verzí původní Modular School Srdce každého z nás volá po opravdovém spojení s Bohem, po tom, abychom

Více

ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE

ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Praktický rádce a průvodce rokem 2018 Miroslava Horáková www.cestouzmeny.cz ROK 2018 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Obsah O mně... 3 Úvod... 4 Hlavní témata roku 2018... 5 Rok 2018 a vztahy... 8 Rok 2018 a zdraví...

Více

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena

Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz. všechna práva vyhrazena Co na to řekne...? 2015 Kateřina Sodomková, katerinasodomkova.cz všechna práva vyhrazena Znáte nějakou situaci podobnou těm následujícím? chcete udělat něco bláznivého nebo neobvyklého, třeba si obarvit

Více

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

Matematika a Sluneční soustava

Matematika a Sluneční soustava Matematika a Sluneční soustava Vypracovala: Mgr. Kadlecová Helena Vlastní práce 1.Motivace Kde se setkáme s čísly většími než milion? (žáci uvádějí příklady a jsou směřováni k odpovědi: vesmírní vzdálenosti)

Více

Příprava na vyučování Hudební výchovy a Českého jazyka a literatury s cíli v oblasti VDO. Den s domácími mazlíčky 3 hodné štěně

Příprava na vyučování Hudební výchovy a Českého jazyka a literatury s cíli v oblasti VDO. Den s domácími mazlíčky 3 hodné štěně Příprava na vyučování Hudební výchovy a Českého jazyka a literatury s cíli v oblasti VDO Název učební jednotky (téma) Den s domácími mazlíčky 3 hodné štěně Stručná anotace učební jednotky V této lekci

Více

REKONSTRUKCE KOUPELEN-BYTŮ REALIZOVANÉ NAŠÍ FIRMOU

REKONSTRUKCE KOUPELEN-BYTŮ REALIZOVANÉ NAŠÍ FIRMOU REKONSTRUKCE KOUPELEN-BYTŮ REALIZOVANÉ NAŠÍ FIRMOU JAK TO ZAČÍNÁ A JAK TO KONČÍ-MUSÍ DOBŘE SPOKOJENOST ZÁKAZNÍKA JE NÁŠ VYSNĚNÝ CÍL A JAK TO UDĚLAT? TO JE OTÁZKA??? První, co musíme udělat je co nejdříve

Více

Josefína Ukázková. Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA. Milá Josefíno.

Josefína Ukázková. Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA. Milá Josefíno. Josefína Ukázková Křestní jméno: Josefína Datum narození: 16.6.1975 CESTY ŽIVOTA Milá Josefíno. Výše jsou pro Vás vyloženy všechny karty, které Vám utvářejí Vaše cesty v nejbližší budoucnosti. Je potřeba

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

ŽALM 23,4A JAN ASSZONYI. SCB BRNO - KOUNICOVA Jan Asszonyi 2015_051 04 Ž23 - Rokle stínu smrti.docx 4. 10. 2015

ŽALM 23,4A JAN ASSZONYI. SCB BRNO - KOUNICOVA Jan Asszonyi 2015_051 04 Ž23 - Rokle stínu smrti.docx 4. 10. 2015 2015 Hospodin vede na různá místa zelené pastvy, stezky spravedlnosti. Po příjemných cestách pomyslel David na cestu roklí stínu smrti. Tam se nebude bát. Ne pro svo odvahu, nýbrž pro přítomnost pastýře.

Více

Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA

Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA Terapie dospělých osob s AS a VFA Poradenství pro blízké osoby dětí s AS a VFA Roman Pešek Asociace pomáhající lidem s autismem, APLA Praha, Střední Čechy Terapeutické a sociálně rehabilitační středisko

Více

OD ZÁVISLOSTI K SAMOSTATNOSTI

OD ZÁVISLOSTI K SAMOSTATNOSTI OD ZÁVISLOSTI K SAMOSTATNOSTI Zkušenosti z Poradenského centra SPMP ČR SAMOSTATNOST Samostatnost v dovednostech, sebeobsluha hygiena, oblékání, jídlo atd. limity potřebují vždy určitou míru podpory a péče

Více

Centrum čtení LETÍME DO VESMÍRU

Centrum čtení LETÍME DO VESMÍRU Centrum čtení 1. Rozdělte se do dvojic. Kaţdá dvojice si vezme jeden list Život na Marsu? Posuďte sami! a půjde si někam na chodbu, kde je nikdo nebude rušit. Jeden z dvojice bude představovat Anču Zíravou,

Více

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky S fotografiemi Část peněz ze zisku této knihy věnuje na podporu centra www.nightlife.mypage.cz Brána k uzdravení Těla, Duše i Světa.

Více

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011

Vítejte v jednotě! Poselství pro srpen 2011 Poselství pro srpen 2011 Přijala Barbara Bessen, http://www.kryon-deutschland.com/ Překlad Marketa Selinijana, www.zemeandelu.cz Vítejte v jednotě! Buďte pozdraveni milí přátelé, zde je KRYON z magnetické

Více

Most do páté dimenze. Tattatuo. TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu. a hledají vlastní cestu.

Most do páté dimenze. Tattatuo. TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu. a hledají vlastní cestu. Motto: TA je určeno těm, kteří kladou otázky Vesmíru, chtějí rozumět svému životu a hledají vlastní cestu. TA1/1.část str. 35 Září 2013 Stránka 1 I. Úvod Milí přátelé, prázdniny nám utekly jako voda, pro

Více

Já se taky zpovídám!

Já se taky zpovídám! tonino Lasconi Já se taky zpovídám! Příprava na slavnost svátosti smíření Takže Odkud mám začít? Ilustrace GiUSY capizzi kluci a holky to je kniha pro vás! kniha Já se taky zpovídám! je tady pro vás, kdo

Více

Bc. Michaela Jamelská

Bc. Michaela Jamelská Bc. Michaela Jamelská Natural Horsemanship?? Definice Natural Horseman Shipu Natural?! Horse! Man?! Ship!!! Partnerství, zdravý vztah Posun zvířete na vyšší post ve vašem ţivotě Nejen myslet, ale VĚDĚT

Více

(Děkuji Vám, Mistryně.)

(Děkuji Vám, Mistryně.) Zdravím, Mistryně. (Děkuji Vám, Mistryně.) a pokračovat v evoluci. Zdravím. Moje otázka: Je nějaký duchovní prospěch z hraní na nějaký nástroj, jako je kytara nebo klavír, když se ty zvuky snaží napodobit

Více

Test Enneagramového typu

Test Enneagramového typu Test Enneagramového typu Pokud možno odpovědi směřuj k realitě, ne k představě o sobě. Tento test není směřován na "vítězství", je směřován na poznání sám sebe. Pokud ve svém životě, pracuješ sám se sebou

Více

18.8.2002. Minimum Possible Distance (AU) EARTH 2002/08/18.32526 52504.3 0.0035226 0.0035226. Nominal Distance (AU)

18.8.2002. Minimum Possible Distance (AU) EARTH 2002/08/18.32526 52504.3 0.0035226 0.0035226. Nominal Distance (AU) 18.8.2002 Vítám vás v novém týdnu. Minulé dva týdny byly všechno možné jen ne klidné. Marně jsem přemýšlel co napsat k všem těm hrůzám co se v této zemi děly. Povodně, které postihli velkou část naší země

Více

Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu

Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu Vše, co se dá měřit, se dářídit! Ovšem to, co je pro maximální výkon nezbytné, je jen těžko měřitelné. HRANICE maximálního výkonu Co jsme si připravili Hranice maximálního výkonu Výsledky, úspěch a životní

Více

Vesmír. Anotace: Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.3075. Šablona: I/2. Sada: VY_12 _INOVACE_02VM

Vesmír. Anotace: Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.3075. Šablona: I/2. Sada: VY_12 _INOVACE_02VM Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.3075 Šablona: I/2 Sada: VY_12 _INOVACE_02VM Pořadové číslo vzdělávacího materiálu: 31 Ověření ve výuce: Předmět: ČaJS Třída: V.A Datum: 1. 11. 2013 Předmět:

Více

PŘÍLOHY Příloha č. 1: Přehled respondentů (textový dokument)

PŘÍLOHY Příloha č. 1: Přehled respondentů (textový dokument) SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Přehled respondentů (textový dokument) Příloha č. 2: Návod k rozhovoru (textový dokument) Příloha č. 3: Informovaný souhlas s rozhovorem (textový dokument) PŘÍLOHY Příloha č.

Více

Antonín Hrbek CO ŘÍKAJÍ HVĚZDY ŽENÁM. Váš každodenní průvodce

Antonín Hrbek CO ŘÍKAJÍ HVĚZDY ŽENÁM. Váš každodenní průvodce Antonín Hrbek CO ŘÍKAJÍ HVĚZDY ŽENÁM Váš každodenní průvodce Antonín Hrbek, 2016 Grada Publishing, a. s., 2016 Redakce Dana Řezníčková Obálka, grafická úprava a sazba Jakub Karman, Art007 Vydala Grada

Více

Řešit vady řeči až ve škole je pozdě. Začněte ve třech letech

Řešit vady řeči až ve škole je pozdě. Začněte ve třech letech Řešit vady řeči až ve škole je pozdě. Začněte ve třech letech Libuše Novotná Časopis Maminka Naučí-li se dítě správně mluvit před nástupem do 1. třídy, bude to mít pozitivní vliv na jeho výsledky ve škole

Více

Růže pro Plúta 188-Maitrea-R 188-Maitrea-Růže pro Pluta_nové.indd 3 že pro Pluta_nové.indd : :41

Růže pro Plúta 188-Maitrea-R 188-Maitrea-Růže pro Pluta_nové.indd 3 že pro Pluta_nové.indd : :41 Růže pro Plúta Jan Bílý Růže pro Plúta Bohatství, krize a transformace v konstelacích 2011 Bílý, Jan Růže pro Plúta : bohatství, krize a transformace v konstelacích / Jan Bílý. -- 1. vyd. -- Praha : Maitrea,

Více

2013 "Jdi za světlem" All Rights Reserved

2013 Jdi za světlem All Rights Reserved Obsah Slovo úvodem Kartářská etika 4 Zavírací karta 5 Stínová karta 5 Kvintesence 5 Nesrozumitelná karta. 5 Určení času. 6 Výklad bez otázky Andělské výklady Výklad na otázku ANO/NE.. Triangl (tři karty)

Více

PEDAGOGICKÁ PSYCHOLOGIE. Mgr. Zuzana Kročáková

PEDAGOGICKÁ PSYCHOLOGIE. Mgr. Zuzana Kročáková PEDAGOGICKÁ PSYCHOLOGIE Mgr. Zuzana Kročáková TÉMATA SEMINÁŘŦ A. MOTIVACE ve škole a při výuce. ŠKOLNÍ ÚSPĚŠNOST a NEÚSPĚŠNOST. B. UČENÍ a PAMĚŤ. Jak to funguje? C. VÝCHOVA ve škole. Jak na NEKÁZEŇ? Co

Více

Vámi vybrané karty 2 / 8

Vámi vybrané karty 2 / 8 Vážený pane Nováku, Děkujeme za zakoupení výkladu Tarotu financí. Tato oblast je jednou z nejčastěji dotazovaných, protože i když peníze nejsou všechno, pak bez nich se žije velice složitě. Proto se také

Více

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí?

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí? 1 Tarotová galerie Jak jste na tom se svou intuicí? Necháváte se v běžném životě vést svými pocity, svým vnitřním vedením, anebo pro svá rozhodnutí vždy potřebujete logické zdůvodnění? Nebo to máte půl

Více

PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ. Dětská skupina Malíček

PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ. Dětská skupina Malíček PLÁN VÝCHOVY, PÉČE A VZDĚLÁVÁNÍ Dětská skupina Malíček Při definování Plánu výchovy, péče a vzdělávání jsme se inspirovali v Rámcovém programu pro předškolní vzdělávání. Začlenili jsme zde také filozofie,

Více

ŽENA A STRES. Tajemství štěstí. Zn. HNED! Str. 6. Snadné recepty na štěstí a spokojenost. Kdy nám slouží a kdy škodí Str. 1.

ŽENA A STRES. Tajemství štěstí. Zn. HNED! Str. 6. Snadné recepty na štěstí a spokojenost. Kdy nám slouží a kdy škodí Str. 1. ŽENA A STRES Číslo 1; prosinec 2011 Dobrý sluha; špatný pán STRES Kdy nám slouží a kdy škodí Str. 1 Asi se zcvoknu Kdy uţ je na čase navštívit psychiatra Str. 2 Pasti, pasti, pastičky Jaké boudy si na

Více

Nižší arkany - Meče ESO MEČŮ (ACE OF SWORDS) Klíčová slova: Intelektuální jasnost, originální myšlení, jasná myšlení, božská inspirace.

Nižší arkany - Meče ESO MEČŮ (ACE OF SWORDS) Klíčová slova: Intelektuální jasnost, originální myšlení, jasná myšlení, božská inspirace. Nižší arkany - Meče ESO MEČŮ (ACE OF SWORDS) Klíčová slova: Intelektuální jasnost, originální myšlení, jasná myšlení, božská inspirace. Na čepeli zeleného meče je vyryto řecké slovo, jehož význam je jasnost.

Více

Informační centrum školy jako nezastupitelná podpora výuky. Jana Nejezchlebová Moravská zemská knihovna

Informační centrum školy jako nezastupitelná podpora výuky. Jana Nejezchlebová Moravská zemská knihovna Informační centrum školy jako nezastupitelná podpora výuky Jana Nejezchlebová Moravská zemská knihovna Obsah prezentace Úvod Rámcové vzdělávací programy Vzdělávací oblasti a jejich výstupy Role knihovníka

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

Primární trauma působení Saturna v horoskopu

Primární trauma působení Saturna v horoskopu Primární trauma působení Saturna v horoskopu Primární trauma je blok svobodného vývoje naší osobnosti. Z hlediska primárního traumatu jsou zablokovány oblasti života, které jsou vyjádřeny v horoskopu člověka

Více

Zvědomění Podstata Zvědomění

Zvědomění Podstata Zvědomění Zvědomění Podstata Zvědomění Musíme se obrátit ke svým vlastním energiím a jejich zvědomení si aby si uvědomili, že jsou Čistá láska a Čisté světlo a to, čím si prošly bylo na základě poznání a že se znovu

Více

Co ti brání v podnikání? 9. 9. 2014 - Prostějov

Co ti brání v podnikání? 9. 9. 2014 - Prostějov Co ti brání v podnikání? 9. 9. 2014 - Prostějov 1 Říkejte mi Jirko ještě vloni v červnu jsem byl ve škole dneska vedu vlastní firmu s tvorbou stránek jsem začínal ve 14 2 Co děláme v iparťákovi? 3 iparťák

Více

Astrologický test pre začiatočníkov

Astrologický test pre začiatočníkov Astrologický test pre začiatočníkov Planéty (týka sa len 7 tradičných planét) Ktorá planéta je najrýchlejšia? Mesiac Ktorá planéta je najpomalšia? Je Jupiter dobrodej? Je Venuša škodca? Ktorá planéta symbolizuje

Více

Doprovodné obrázky a videa na Internetu

Doprovodné obrázky a videa na Internetu POKYNY KE STUDIU Rozšiřující data na Internetu Doprovodné obrázky a videa na Internetu Rejstřík pojmů 1 CO JE TO DOBROVOLNICTVÍ Moto: Dobrovolníkem se většinou stávají ti, kteří nejsou spokojeni se současným

Více

Výklad osobního horoskopu

Výklad osobního horoskopu Výklad osobního horoskopu Zpracoval: Jiří Kubík ČÁST PRVNÍ - ZÁKLADNÍ INFORMACE O HOROSKOPU: POLARITA ZNAMENÍ MUŽSKÁ: 2 ŽENSKÁ: 11 Malé obsazení mužských znamení zeslabuje osobnost, potřebu řídit a ovládat,

Více

Pro informaci připojuji náplň semináře z předchozích let.

Pro informaci připojuji náplň semináře z předchozích let. Pokračování systému seminářů Cesta Lásky navazuje svým čtvrtým stupněm. Na tomto semináři procítíte vesmír kolem nás. Hlavní náplní je procítění a pročištění našich bloků s vesmírnými proudy, které nám

Více

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010.

Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010. Poselství od archanděla Michaela, přijaté Ronnou Herman pro měsíc červen 2010 VITAMÍN D - BOŽSKÝ VITAMÍN Rona H: Nejdražší přátelé, poselství pro tento měsíc musím začít vysvětlením Během uplynulých tří

Více

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit?

Když klient říká: NE! Klient s námi pouze pokračuje v dialogu, dokonce nám nahrává. Jak se tomu postavit? Jak jsou námitky klienta vnímány? Bohužel jako negativní signály. Postoj obchodníka: Strach, obavy, negativní představy, klient MNE odmítá. Když klient říká: Nemám čas. Nemám peníze. Nemám zájem. My už

Více

Kroužek pro přírodovědecké talenty I lekce 3 SLUNEČNÍ SOUSTAVA

Kroužek pro přírodovědecké talenty I lekce 3 SLUNEČNÍ SOUSTAVA Kroužek pro přírodovědecké talenty - 2018 I lekce 3 SLUNEČNÍ SOUSTAVA Sluneční soustava - Proč Sluneční soustava? - Co to je - obecně? - Z čeho se skládá? Sluneční soustava inventura: 1. Slunce jediná

Více

Příloha 1: Váš individuální zákon přitažlivosti. Nalezněte své osobní energetické číslo

Příloha 1: Váš individuální zákon přitažlivosti. Nalezněte své osobní energetické číslo Nalezněte své osobní energetické číslo Na úvod knihy jsem představila tři základní aspekty zákona přitažlivosti. Na vašem nebeském štěstí se přitom zakládá i váš vysoce individuální zákon přitažlivosti.

Více

Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. Mgr. Monika Řezáčová

Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje. Mgr. Monika Řezáčová Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje Květen, 2011 Mgr. Monika Řezáčová zdravotnické povolání patří z hlediska odborné přípravy i konkrétního

Více

Vesmír (interaktivní tabule)

Vesmír (interaktivní tabule) Zvyšování kvality výuky v přírodních a technických oblastech CZ.1.07/1.1.28/02.0055 Vesmír (interaktivní tabule) Označení: EU-Inovace-Prv-3-07 Předmět: Prvouka Cílová skupina: 3. třída Autor: Zuzana Brůnová

Více

Cena: 0 kč 2/2010. Školní časopis Biskupského Gymnázia Bohuslava Balbína

Cena: 0 kč 2/2010. Školní časopis Biskupského Gymnázia Bohuslava Balbína Cena: 0 kč 2/2010 Školní časopis Biskupského Gymnázia Bohuslava Balbína Obsah: Stalo se...3 Téma měsíce...4 Kultura...5 Sport...6 Rozhovory...7 Drbárna...8 Seznamka,inzerce...9 Fiktivní zpravodajství..10

Více

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblastech EV a čtenářství

Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblastech EV a čtenářství Rostliny stavba těla Příprava na vyučování oboru Člověk a jeho svět s cíli v oblastech EV a čtenářství Název učební jednotky (téma) Rostliny stavba těla Stručná anotace učební jednotky Ţáci se seznamují

Více

SVĚT MYŠLENEK MENTÁLNÍ SVĚT. IST INTUIČNĚ-SOUCITNÉ TĚLO (OHNISKO, POJÍTKO) Roviny a Čakry IST

SVĚT MYŠLENEK MENTÁLNÍ SVĚT. IST INTUIČNĚ-SOUCITNÉ TĚLO (OHNISKO, POJÍTKO) Roviny a Čakry IST SVĚT MYŠLENEK MENTÁLNÍ SVĚT IST INTUIČNĚ-SOUCITNÉ TĚLO (OHNISKO, POJÍTKO) Roviny a Čakry IST IST INTUIČNĚ-SOUCITNÉ TĚLO jednotlivé oblasti a co se v nich odehrává Intuitivně Soucitné Tělo patří svou působností

Více