V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek"

Transkript

1 1 Z á p i s č. 49 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne v hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Dr.,Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Pudil Zd., Hanzalík R., Ing. Popela P., Mgr. Krafková E., Zámečník Zd. Přítomná veřejnost: dle prezenční listiny p. Košťál požádal o přesunutí žádosti o bezplatné užívání sportovní haly na začátek jednání Program: 1. Výběr dodavatele repasovaného zahradního traktoru s příslušenstvím 2. Projednání žádostí o koupi pozemků: - p.č. 14/1 a 14/2 v k.ú. Mosty - p.č. 3030/2 v k.ú. Kunžak 3. Projednání prodejů pozemků - PK parcely č. 246/1 a PK 246/2 v k.ú. Suchdol, - p.č. 1420/73 v k.ú. Valtínov - stavební p.č. 185 pod sklepem v k.ú. Suchdol u Kunžaku - pozemky p.č. 271/7, 271/28 a st pod kolnou v k.ú. Kunžak 4. Rozpočtová opatření vlastní 5. Různé a) žádost o bezplatné užívání sportovní haly b) žádost o sponzorský dar nízkoprahové zařízení pro mládež Strmilov c) doplnění usnesení č. 42 ze dne k bodu č. 1 d) žádost o finanční příspěvek kanalizace Mosty e) Dodatek ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva věcného břemene E.On 6. Diskuze 7. Závěr Zastupitelstvo schvaluje navržený program včetně přesunutí bodu Různé a) na začátek jednání. Ověřovateli zápisu byli určeni: Hanzalík Rudolf, Kálal Robert Zapisovatelka: Matoušková Marie V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek K bodu Různé : a) Oddíl TJ Kunžak A a B stolního tenisu rozšířily základnu o dva žáky Základní školy Kunžak a žádají o bezplatné užívání sportovní haly v Kunžaku za účelem tréninků a to vždy v pondělí a úterý od 18.oo do 20.oo hodin. Zastupitelstvo obce Kunžak souhlasí s tím, aby Oddíl TJ Kunžak A a B stolního tenisu bezplatně užíval sportovní halu v Kunžaku za účelem tréninků a to vždy v pondělí a úterý od 18.oo do 20.oo hodin.

2 2 K bodu 1: Starosta seznámil zastupitelstvo se zápisem ze zasedání výběrové komise na otevírání nabídek na veřejnou zakázku Dodávka repasovaného zahradního traktoru s příslušenstvím Komise: Zámečník Zdeněk předseda /losem/ Bc. Spurná Hana, Mgr. Krafková Eva Obeslány byly tyto firmy: Servis a prodej Petr Povolný, Lomy 78, Strmilov DAŇHEL AGRO, a.s., Havlíčkova 205, Týn nad Vltavou STROM Sever, Nové Strašecí strom, Praha a.s., Sportovní 1135, Nové Strašecí V termínu byly doručeny tyto nabídky: Servis a prodej Petr Povolný, Lomy 78, Strmilov DAŇHEL AGRO, a.s., Havlíčkova 205, Týn nad Vltavou Výběrová komise byla seznámena s textem výzvy k podání nabídky na výše uvedenou akci. Poté předseda komise v hodin otevřel první doručenou nabídku: Servis a prodej Petr Povolný, Lomy 78, Strmilov Nabídnutá cena ,-- Kč včetně DPH Podmínky zadání splněny DAŇHEL AGRO a.s., Havlíčkova 205, Týn nad Vlt. Nabídnutá cena ,-- Kč včetně DPH Podmínky zadání splněny /nový stroj/ Komise zevrubně posoudila došlé nabídky a předkládá zastupitelstvu obce Kunžak výhodnost nabídek v tomto pořadí: 1. Servis a prodej Petr Povolný, Lomy 78, Strmilov Nabídnutá cena ,-- Kč včetně DPH 2. DAŇHEL AGRO a.s., Havlíčkova 205, Týn nad Vlt. Nabídnutá cena ,-- Kč včetně DPH Zastupitelstvo obce Kunžak schvaluje jako dodavatele na Dodávku repasovaného zahradního traktoru s příslušenstvím firmu Servis a prodej Petr Povolný, Lomy 78, Strmilov za nabídnutou cenu ,-- Kč včetně DPH. K bodu 2: a) Kontrolní výbor na místě samém provedl šetření, zda je možný prodej části pozemku 14/1 a části 14/2 v obci Kunžak,část Mosty, k.ú.mosty u domu čp. 7 v Mostech. Prodej požadovaných částí výše uvedených pozemků je možný. Je nutné zachovat cca 2 metry odstup od rybníka. Zastupitelstvo Obce Kunžak souhlasí se zveřejněním záměru prodeje části pozemku 14/2 v obci Kunžak,část Mosty,k.ú.Mosty podle geometrického oddělovacího plánu, který si na vlastní náklady opatří žadatel. Při oddělování části pozemku 14/2 nutno zachovat cca 2 metry odstup od rybníka.podmínkou je, že při zaměřování bude přítomen zástupce Obce Kunžak a že termín zaměření bude oznámen nejméně týden předem. Kupní cena se stanovuje na Kč 30,-/m2. Vklad do katastru nemovitostí hradí kupující.pokud podle zaměření pozemku bude kupní cena přesahovat Kč 5000,--, bude vyhotoven cenový odhad, který rovněž uhradí kupující.

3 3 Zastupitelstvo Obce Kunžak nesouhlasí s prodejem části p.č. 14/l v obci Kunžak, část Mosty, k.ú. Mosty b) Obec Kunžak obdržela žádost manželů Vormových,Kunžak 319 o odkoupení části pozemku 3030/2 v obci a k.ú.kunžak za domem čp Zastupitelstvo nesouhlasí s projednáním žádosti manželů Vormových o odkoupení části pozemku 3030/2 v obci a k.ú.kunžak za domem čp. 319 na dnešním jednání žádost bude projednána novým zastupitelstvem, které vzejde z říjnových voleb. K bodu 3: a) Obec Kunžak zveřejnila na úřední desce záměr prodeje pozemků zjednodušené evidence, PK 246/1 o výměře 2280 m 2 a PK 246/2 o výměře 58 m 2 v obci Kunžak, k.ú. Suchdol u Kunžaku včetně porostů ke sloučení pozemků za Kč 10,68/m 2. Během zveřejnění záměru prodeje neobdržela Obec Kunžak žádné další nabídky ani připomínky k tomuto záměru. Jedinou žadatelkou je tedy Květoslava Zdeňková, Hadravova Rosička 13. Zastupitelstvo Obce Kunžak souhlasí, aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s Květoslavou Zdeňkovou, Hadravova Rosička 13 na pozemky vedené ve zjednodušené evidenci jako PK 246/1 o výměře 2280 m 2 a PK 246/2 o výměře 58 m 2 v obci Kunžak, k.ú. Suchdol u Kunžaku včetně porostů ke sloučení pozemků za Kč 10,68/m 2. v zastupitelstvu Obce Kunžak. Kupní cena bude uhrazena nejpozději v den podpisu kupní smlouvy. Pokud nebude kupní smlouva uzavřena v tomto termínu, nebo nebude uhrazena kupní cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Vklad do katastru nemovitostí a cenový odhad za ocenění pozemků uhradí kupující. b) Obec Kunžak zveřejnila na úřední desce záměr prodeje pozemku číslo 1420/73 zahrada o výměře 187 m 2 v obci Kunžak, k.ú.valtínov k prodloužení stávající zahrady u domu čp. 85 ve Valtínově. Během zveřejnění záměru prodeje Obec Kunžak neobdržela žádné další připomínky a nabídky k tomuto záměru. Jedinými žadateli jsou Robert a Marie Kálalovi, Valtínov 85. Zastupitelstvo Obce Kunžak souhlasí, aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s manžely Robertem a Marií Kálalovými, Valtínov 85 na parcelu 1420/73 zahrada o výměře 187 m 2 v obci Kunžak, k.ú.valtínov k prodloužení stávající zahrady u domu čp. 85 ve Valtínově. cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Kupní cena je stanovena na Kč 30,--/m 2. Vklad do katastru nemovitostí a cenový odhad pozemku uhradí kupující. Hlasování: 10 hlasů pro Kálal Robert zdržel se hlasování

4 4 c) Obec Kunžak zveřejnila na úřední desce záměr prodeje pozemku ozn. v GP č /2010 Hany Pudilové,Geodetická kancelář Střížovice 82 jako parcela st. 185 o výměře 27 m 2 zast.pl. v obci Kunžak, k.ú.suchdol u Kunžaku,k majetkoprávnímu vypořádání pozemku,na kterém stojí sklep patřící k domu čp. 14 v Suchdole u Kunžaku. Během zveřejnění záměru prodeje Obec Kunžak neobdržela žádné další připomínky a nabídky k tomuto záměru. Jedinými žadateli jsou František a Věra Dvořákovi, Kunžak, část Suchdol čp. 14. Zastupitelstvo Obce Kunžak souhlasí, aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s manžely Františkem a Věrou Dvořákovými, Kunžak, část Suchdol čp. 14 na parcelu ozn. v GP č /2010 Hany Pudilové,Geodetická kancelář Střížovice 82 jako parcela st. 185 o výměře 27 m 2 zast.pl. v obci Kunžak, k.ú.suchdol u Kunžaku,k majetkoprávnímu vypořádání pozemku,na kterém stojí sklep patřící k domu čp. 14 v Suchdole u Kunžaku. cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Kupní cena je stanovena na Kč 50,--/m 2. Vklad do katastru nemovitostí uhradí kupující. d) Obec Kunžak zveřejnila na úřední desce záměr prodeje pozemků 271/7 zahrada o výměře 24 m 2, 271/28 zahrada o výměře 285 m 2, st zast.pl. o výměře 34 m 2 pod stavbou kolny, v obci a k.ú.kunžak, k majetkoprávnímu vypořádání pozemku předzahrádky u domu čp. 294 v Kunžaku a pozemku zastavěného kolnou patřící k domu čp.294 v Kunžaku. Během zveřejnění záměru prodeje Obec Kunžak neobdržela žádné další připomínky a nabídky k tomuto záměru. Jedinými žadateli jsou Lubomír a Jana Hanzalíkovi, Kunžak čp.294. Zastupitelstvo Obce Kunžak souhlasí, aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s manžely Lubomírem a Janou Hanzalíkovými, Kunžak čp. 294 na parcely 271/7 zahrada o výměře 24 m 2 za Kč 40,-- /m 2, 271/28 zahrada o výměře 285 m 2 za Kč 40,--/m 2,st zast.pl. o výměře 34 m 2 pod stavbou kolny za Kč 70,--/m 2, v obci a k.ú.kunžak, k majetkoprávnímu vypořádání pozemku předzahrádky u domu čp. 294 v Kunžaku a pozemku zastavěného kolnou patřící k domu čp.294 v Kunžaku. cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Vklad do katastru nemovitostí a cenový odhad za ocenění pozemků uhradí kupující. K bodu 4: Zastupitelstvu byla předložena Rozpočtová opatření vlastní č /2010. Zastupitelstvo tato rozpočtová opatření podrobně projednalo a schvaluje Rozpočtová opatření vlastní č /2010, která jsou nedílnou součástí tohoto zápisu. K bodu 5: Různé b) Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež POGO Strmilov žádá o poskytnutí materiálního či finančního sponzorského daru. Je zřízeno Diecézní charitou Českou Budějovice a bude sloužit dětem a mládeži do 26 let, kterým bude poskytovat možnost různých volnočasových aktivit.

5 5 Zastupitelstvo souhlasí s poskytnutím finančního příspěvku ve výši 3 000,-- Kč. c) Doplnění usnesení č. 42 zastupitelstva obce Kunžak ze dne k bodu č. 1: Starosta seznámil zastupitelstvo s výsledkem dílčího přezkoumání hospodaření obce za rok 2010, které provedli pracovníci Krajského úřadu Jihočeského kraje. Během tohoto obsáhlého přezkoumání byly zjištěny tři nedostatky. Jeden nedostatek týkající se oceňování pozemků, pořízených na základě smluv o bezúplatném převodu od ČR Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, bude napraven pracovnicemi Obecního úřadu. Ostatní dva nedostatky se týkají zápisu o schvalování rozpočtu na rok 2010 na zasedání zastupitelstva obce dne Tyto dva nedostatky je nutné na základě doporučení kontrolorů napravit doplněním usnesení č. 42 zastupitelstva obce Kunžak ze dne k bodu č. 1. Navrhuje se: Zastupitelstvo obce Kunžak schvaluje doplnění usnesení č. 42 zastupitelstva obce Kunžak ze dne k bodu č. 1 o tuto formulaci: Rozpočet na rok 2010 v třídění podle rozpočtové skladby je nedílnou součástí tohoto zápisu. Schodek rozpočtu bude kryt úvěrem a použitím vlastních zdrojů z minulých let. Smlouva o úvěru je nedílnou součástí tohoto zápisu. d) Starosta seznámil zastupitelstvo se žádostí pánů Petra Drobila, Adolfa Bezděka, Ing. Petra Moučky, Jiřího Rozporky a Františka Kopečka o finanční příspěvek na náklady, spojené se shromažďováním a získáváním věcných podkladů k řešení odkanalizování místní části Mosty alternativě tlakové kanalizace. Žádost je doložena těmito doklady: - rozbory vody odběrní místo voda z místa nad obcí 1 154,-- Kč - 2 x cestovní příkaz znějící na Karel Malinský, Pohled 15, Světlá nad Sázavou trasa Pohled Řásná, Mosty ,-- Kč - konzultační a poradenská činnost při řešení čištění OV z části Kunžak Mosty trasa Pohled Mosty ,50 Kč - veřejná schůze městyse Kunžak, části obce Mosty ve věci zřízení tlakové kanalizace a ČOV- odb.stanovisko - podací lístky : 1 x MF, Praha 1, Letenská 15, ,-- Kč 1 x KÚ Jihočeského kraje, České Budějovice, ,-- Kč - objednávka roznášky propagačních materiálů Pošta Kunžak Roznáška anonymního textu do domácností dne Objednatel: Petr Drobil 214,-- Kč Celkem se jedná o částku 3 794,50 Kč Signatáři této žádosti žádají obecní zastupitelstvo obce Kunžak o finanční příspěvek ve výši 7 500,-- Kč s tím, že tato částka dle jejich vyjádření odpovídá 50 % celkových jimi vynaložených nákladů.

6 6 Zastupitelstvo obce Kunžak nesouhlasí s poskytnutím finančního příspěvku na náklady, spojené se shromažďováním a získáváním věcných podkladů k řešení odkanalizování místní části Mosty alternativě tlakové kanalizace občanům Petru Drobilovi, Adolfu Bezděkovi, Ing. Petru Moučkovi, Jiřímu Rozporkovi a Františku Kopečkovi v požadované výši pro všechny celkem 7 500,-- Kč. e) E.ON Distribuce a.s. IČO ,České Budějovice,F.A.Gerstnera 2151/6 žádá o podpis dodatku ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu na p.č. 4750/1 a 4750/2 v k.ú.kunžak, Malé Podolí na umístění zařízení distribuční soustavy s názvem Kunžak,Malé Podolí NN (obec), kde se mění grafická příloha č.l předmětné smlouvy - situační snímek plánovaného umístění EZ. Zastupitelstvo Obce Kunžak souhlasí s dodatkem ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu ve prospěch E-ON Distribuce a.s. IČO ,České Budějovice,F.A.Gerstnera 2151/6 na p.č.4750/1 a 4750/2 v k.ú.kunžak Malé Podolí na umístění zařízení distribuční soustavy s názvem Kunžak,Malé Podolí NN (obec), kde se mění grafická příloha č.l předmětné smlouvy- situační snímek plánovaného umístění EZ a pověřuje starostu podpisem dodatku ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu ve prospěch E-ON Distribuce a.s. IČO ,České Budějovice,F.A.Gerstnera 2151/6 na p.č.4750/1 a 4750/2 v k.ú.kunžak Malé Podolí. Dále nebylo žádných dotazů a připomínek. Starosta ukončil pracovní část jednání a požádal zastupitelstvo, aby se přemístilo do obřadní síně, kde bude zhodnoceno uplynulé volební období. V obřadní síni starosta v krátkém projevu zhodnotil uplynulé volební období od října 2006 Toto zastupitelstvo vzešlo z komunálních voleb v roce 2006 a ze čtyř kandidujících stran získala KDU ČSL tři mandáty p.robert Kálal, p. Zdeněk Pudil a Ing. Vladimír Šamal; ČSSD tři mandáty p. Josef Kudrna, paní Drahoslava Vobrová a p. Zdeněk Zámečník; SNK SDH Valtínov jeden mandát paní Alena Brunnerová a SNK Tělovýchova a sport čtyři mandáty Mgr. Eva Krafková, p. Rudolf Hanzalík, Ing. Petr Popela a Jaroslav Čapek. Složení zastupitelstva se po celou dobu volebního období nezměnilo. V letošních komunálních volbách kandiduje osm volebních stran.máme tedy možnost si vybrat z 88 kandidátů. Nové vedení obce čekají mimo jiné tyto úkoly: - přestavba domu čp. 170 na malometrážní byty - příprava stavebních parcel na výstavbu rodinných domů - dostavba chodníků na sídlišti Zájezek - opravy místních komunikací - výstavba ČOV a kanalizace v místních částech - prodloužení vodovodu Malé Podolí - další etapy rekonstrukcí mateřské a základní školy Kunžak - opravy a rekonstrukce stávajících vodovodů a kanalizací - trvalá péče o sbory dobrovolných hasičů a vytváření podmínek pro spolkovou činnost V uplynulém volebním období bylo na akcích proinvestováno ,-- Kč.Z toho dotace činily ,-- Kč a bezúročná půjčka ,-- Kč. Z vlastních zdrojů obce bylo použito ,--Kč. Pokud bude obci potvrzena již jednou přiznaná dotace na opravu místních komunikací ,-- Kč, bude celková hodnota dotací, získaných za uplynulé čtyřleté období ,-- Kč.

7 7 K dnešnímu dni má obec na účtu ,89 Kč, v pokladně v hotovosti ,--Kč. Dlouhodobé závazky obce k dnešnímu dni činí ,-- Kč, z toho úvěr na výstavbu domu s pečovatelskou službou ,-- Kč, bezúročná půjčka na rekonstrukci kanalizačního přivaděče na ČOV ,-- Kč, bezúročná půjčka AVE na zajištění likvidace odpadu ,-- Kč a leasing malotraktor ,-- Kč. V lednu 2007 byla hodnota majetku obce vyčíslena částkou ,69 Kč. Během uplynulého volebního období narostl majetek obce o částku ,64 Kč na celkovou hodnotu ,33 Kč. Zastupitelstvo tedy předává Obec v dobrém stavu. V závěru starosta poděkoval členům zastupitelstva za spolupráci a podporu, životním partnerům za pochopení a ochotu sdílet komunální problémy. Dále poděkoval pracovnicím Obecního úřadu za pracovní nasazení a spolupráci a popřál všem zde přítomným i jejich rodinám vše dobré a pevné zdraví. Vše dobré popřál i obci Kunžak. Členům zastupitelstva pak byl starostou předán dárek a květina a byla pořízena společná fotografie pro kroniku obce. Poté starosta zasedání ukončil a pozval všechny zastupitele, jejich partnery a partnerky a pracovnice Obecního úřadu na společnou večeři. U s n e s e n í č. 49 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne Zastupitelstvo obce : S o u h l a s í : - s tím, aby Oddíl TJ Kunžak A a B stolního tenisu bezplatně užíval sportovní halu v Kunžaku za účelem tréninků a to vždy v pondělí a úterý od 18.oo do 20.oo hodin. - se zveřejněním záměru prodeje částí pozemků 14/2 v obci Kunžak,část Mosty,k.ú.Mosty podle geometrického oddělovacího plánu, který si na vlastní náklady opatří žadatel. Při oddělování části pozemku 14/2 nutno zachovat cca 2 metry odstup od rybníka.podmínkou je, že při zaměřování bude přítomen zástupce Obce Kunžak a že termín zaměření bude oznámen nejméně týden předem. Kupní cena se stanovuje na Kč 30,-/m2. Vklad do katastru nemovitostí hradí kupující.pokud podle zaměření pozemku bude kupní cena přesahovat Kč 5000,--, bude vyhotoven cenový odhad, který rovněž uhradí kupující. - aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s Květoslavou Zdeňkovou,Hadravova Rosička 13 na pozemky vedené ve zjednodušené evidenci jako PK 246/1 o výměře 2280 m 2 a PK 246/2 o výměře 58 m 2 v obci Kunžak, k.ú. Suchdol u Kunžaku včetně porostů ke sloučení pozemků za Kč 10,68/m 2. smlouvy. Pokud nebude kupní smlouva uzavřena v tomto termínu, nebo nebude uhrazena kupní cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Vklad do katastru nemovitostí a cenový odhad za ocenění pozemků uhradí kupující. - aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s manžely Robertem a Marií Kálalovými, Valtínov 85 na parcelu 1420/73 zahrada o výměře 187 m 2 v obci Kunžak, k.ú.valtínov k prodloužení stávající zahrady u domu čp. 85 ve Valtínově. Kupní smlouva bude podepsána nejpozději do 3 měsíců od projednání prodeje v zastupitelstvu Obce Kunžak. Kupní cena bude uhrazena nejpozději

8 8 v den podpisu kupní smlouvy. Pokud nebude smlouva uzavřena v tomto termínu, nebo nebude uhrazena kupní cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Kupní cena je stanovena na Kč 30,--/m 2. Vklad do katastru nemovitostí a cenový odhad pozemku uhradí kupující. - aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s manžely Františkem a Věrou Dvořákovými, Kunžak, část Suchdol čp. 14 na parcelu ozn. v GP č /2010 Hany Pudilové,Geodetická kancelář Střížovice 82 jako parcela st. 185 o výměře 27 m 2 zast.pl. v obci Kunžak, k.ú.suchdol u Kunžaku,k majetkoprávnímu vypořádání pozemku,na kterém stojí sklep patřící k domu čp. 14 v Suchdole u Kunžaku. cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Kupní cena je stanovena na Kč 50,--/m 2. Vklad do katastru nemovitostí uhradí kupující. - aby Obec Kunžak uzavřela nejpozději do 3 měsíců od projednání v zastupitelstvu Obce Kunžak kupní smlouvu s manžely Lubomírem a Janou Hanzalíkovými, Kunžak čp. 294 na parcely 271/7 zahrada o výměře 24 m 2 za Kč 40,--/m 2, 271/28 zahrada o výměře 285 m 2 za Kč 40,--/m 2,st zast.pl. o výměře 34 m 2 pod stavbou kolny za Kč 70,--/m 2, v obci a k.ú.kunžak, k majetkoprávnímu vypořádání pozemku předzahrádky u domu čp. 294 v Kunžaku a pozemku zastavěného kolnou patřící k domu čp.294 v Kunžaku. cena, bude tato záležitost vrácena do zastupitelstva Obce Kunžak. Vklad do katastru nemovitostí a cenový odhad za ocenění pozemků uhradí kupující. - s poskytnutím finančního příspěvku ve výši 3 000,-- Kč Nízkoprahovému zařízení pro děti a mládež POGO Strmilov - s dodatkem ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu ve prospěch E-ON Distribuce a.s. IČO ,České Budějovice,F.A.Gerstnera 2151/6 na p.č.4750/1 a 4750/2 v k.ú.kunžak Malé Podolí na umístění zařízení distribuční soustavy s názvem Kunžak,Malé Podolí NN (obec), kde se mění grafická příloha č.l předmětné smlouvy- situační snímek plánovaného umístění EZ S c h v a l u j e : - jako dodavatele na Dodávku repasovaného zahradního traktoru s příslušenstvím firmu Servis a prodej Petr Povolný, Lomy 78, Strmilov za nabídnutou cenu ,-- Kč včetně DPH. - Rozpočtová opatření vlastní č /2010, která jsou nedílnou součástí tohoto zápisu. - doplnění usnesení č. 42 zastupitelstva obce Kunžak ze dne k bodu č. 1 o tuto formulaci: Rozpočet na rok 2010 v třídění podle rozpočtové skladby je nedílnou součástí tohoto zápisu. Schodek rozpočtu bude kryt úvěrem a použitím vlastních zdrojů z minulých let. Smlouva o úvěru je nedílnou součástí tohoto zápisu. N e s o u h l a s í : - s prodejem části p.č. 14/l v obci Kunžak, část Mosty, k.ú.mosty

9 9 - s projednáním žádosti manželů Vormových o odkoupení části pozemku 3030/2 v obci a k.ú.kunžak za domem čp. 319 na dnešním jednání žádost bude projednána novým zastupitelstvem, které vzejde z říjnových voleb. - s poskytnutím finančního příspěvku na náklady, spojené se shromažďováním a získáváním věcných podkladů k řešení odkanalizování místní části Mosty alternativě tlakové kanalizace občanům Petru Drobilovi, Adolfu Bezděkovi, Ing. Petru Moučkovi, Jiřímu Rozporkovi a Františku Kopečkovi v požadované výši pro všechny celkem 7 500,-- Kč. P o v ě ř u j e: - starostu podpisem dodatku ke smlouvě o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu ve prospěch E-ON Distribuce a.s. IČO ,České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6 na p.č.4750/1 a 4750/2 v k.ú.kunžak Malé Podolí. Ověřovatelé: Hanzalík Rudolf Kálal Robert Jaroslav Čapek starosta obce Schůze skončila v hodin Zapsala: Matoušková

Zápis č. 50 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 08. 10. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 50 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 08. 10. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 50 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 08. 10. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Čapek Jaroslav, Kálal Robert, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Popela Petr, Vobrová Drahoslava,

Více

Z á p i s č. 41 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 14.01.2010 v 17.oo hodin v Kunžaku

Z á p i s č. 41 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 14.01.2010 v 17.oo hodin v Kunžaku 1 Z á p i s č. 41 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 14.01.2010 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Dr., Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R.,

Více

Z á p i s č. 1 z ustavující schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne v 17.oo hodin

Z á p i s č. 1 z ustavující schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne v 17.oo hodin 1 Z á p i s č. 1 z ustavující schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 2.11.2006 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Hanzalík R., Kálal R., Mgr. Krafková E., Kudrna Jos., Ing. Popel

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Čapek Jaroslav, Mgr. Jan Dobeš, Mgr. Eva Krafková, Král Petr, Kudrna Josef, Ing.

Více

Přítomni: Čapek Jar., Vobrová D., Brunnerová A., Kálal R., MVDr. Němec V., Král P., Rozporka L., Ing. Popela P., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P.

Přítomni: Čapek Jar., Vobrová D., Brunnerová A., Kálal R., MVDr. Němec V., Král P., Rozporka L., Ing. Popela P., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P. 1 Zápis č. 23 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 16.08.2012 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Vobrová D., Brunnerová A., Kálal R., MVDr. Němec V., Král P., Rozporka L., Ing. Popela P., Mgr. Krafková

Více

Zápis č. 47 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 07. 2014 v 15.oo hodin

Zápis č. 47 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 07. 2014 v 15.oo hodin 1 Zápis č. 47 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 07. 2014 v 15.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Král Petr, Rozporka Luboš, Ing. Moučka Petr, Ing. Popela Petr, Vobrová Drahoslava, Procházková

Více

Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing. Popela P., Mgr. Krafková E., Zámečník Zd.

Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing. Popela P., Mgr. Krafková E., Zámečník Zd. 1 Z á p i s č. 37 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne 22.října 2009 v 17.00 hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing.

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 8 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 24. května 2007 v 17.30 hodin Přítomni: Kudrna Josef, Vobrová Drah., Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing.

Více

Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku.

Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku. 1 Z á p i s č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Kunžak, konaného dne 10.11.2010 v 17.oo hodin na Obecním úřadu v Kunžaku. Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová

Více

Zápis č. 22 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 22 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 22 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 22. 09. 2016 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zastupitelstvo navržený program schvaluje. Hlasování: jednohlasně. Ověřovateli zápisu byli určeni: Ing. Petr Popela, Rozporka Luboš

Zastupitelstvo navržený program schvaluje. Hlasování: jednohlasně. Ověřovateli zápisu byli určeni: Ing. Petr Popela, Rozporka Luboš 1 Z á p i s č. 8 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 21.04. 2011 v 17.oo hodin v Kunžaku ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č. 3 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 18. 12. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 3 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 18. 12. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 3 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 18. 12. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Kudrna Josef, Král Petr, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 48 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 16.09.2010 v 17.00 hodin Přítomni: Čapek Jar., Vobrová Dr.,Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Pudil Zd., Ing. Popela P., Mgr.

Více

Zápis č. 29 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 29 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 29 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 30. 03. 2017 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 6 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, která se konala dne 22.03.2007 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová Alena, Kálal Robert, Ing. Vladimír

Více

Zápis č. 17 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 31. 03. 2016 v 17.oo hodin

Zápis č. 17 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 31. 03. 2016 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 17 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 31. 03. 2016 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Ing. Šamal Vladimír,

Více

Zápis č. 35 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 35 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 35 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 10. 2017 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Z á p i s č. 12 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne v 17.oo hodin

Z á p i s č. 12 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne v 17.oo hodin 1 Z á p i s č. 12 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 29.09.2011 v 17.oo hodin Přítomni: Přítomni: Čapek J., Kudrna J., Vobrová Drah., Brunnerová A., Kálal R., MVDr. Němec V., Pala J., Rozporka

Více

Zápis č. 49 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 18. 09. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 49 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 18. 09. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 49 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 18. 09. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Čapek Jaroslav, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Ing. Popela Petr,

Více

Z á p i s č. 20 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 26.04.2012 v 17.oo hodin v Kunžaku

Z á p i s č. 20 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 26.04.2012 v 17.oo hodin v Kunžaku 1 Z á p i s č. 20 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 26.04.2012 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek J., Kudrna J., Vobrová Dr., Brunnerová A., Kálal R., MVDr. Němec Rozporka L., Ing. Popela

Více

Z á p i s č. 40 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 17.12.2009 v 17.oo hodin v Kunžaku

Z á p i s č. 40 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 17.12.2009 v 17.oo hodin v Kunžaku 1 Z á p i s č. 40 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 17.12.2009 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Drah., Brunnerová A., Ing. Šamal Vl., Pudil Zd., Ing. Popela

Více

Zápis č. 11 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 09. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 11 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 09. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 11 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 09. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis č. 34 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 34 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 34 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 21. 09. 2017 v 17.oo hodin Přítomni: Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk, Rozporka Luboš, Ing.

Více

Zápis č. 12 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 22. 10. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 12 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 22. 10. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 12 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 22. 10. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis č. 42 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 42 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 42 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 05. 2018 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis č. 26 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 26 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 26 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 15. 12. 2016 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk, Rozporka Luboš,

Více

Z á p i s č. 5 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 26.01.2011 v 17.oo hodin v Kunžaku

Z á p i s č. 5 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 26.01.2011 v 17.oo hodin v Kunžaku 1 Z á p i s č. 5 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 26.01.2011 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Drah., Brunnerová A., Kálal Rob., MVDr. Němec Vít, Pala J., Rozporka

Více

Zápis č. 8 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 8 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 8 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 25. 04. 2019 v 17.oo hodin Přítomni: Iboš Pavel, Mgr. Dobeš Jan, Král Petr, Mrkva Ondřej, Ing. Plucar Karel, Rozporka Luboš, Ing. Šamal Vladimír, Ing.

Více

Z á p i s č. 21 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané v 17.oo hodin v Kunžaku

Z á p i s č. 21 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané v 17.oo hodin v Kunžaku 1 Z á p i s č. 21 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 24.05.2012 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek J., Kudrna J., Vobrová Dr., Brunnerová A., MVDr. Němec, Král P. Rozporka L., Ing. Popela

Více

Zápis č. 6 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 03. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 6 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 03. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 6 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 03. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk, Rozporka Luboš,

Více

Zápis č. 32 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 11. 05. 2013 v 10.oo hodin

Zápis č. 32 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 11. 05. 2013 v 10.oo hodin 1 Zápis č. 32 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 11. 05. 2013 v 10.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Vobrová D., Kálal R., Rozporka L., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P., Brunnerová A., Budíček M., dostavil

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 42 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 23.2.2006 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Holoubek Jar., Brunnerová A., Kálal R., Ing. Šamal Vlad., Hanzalík R., Ing. Kovář

Více

Z á p i s . 17 ze sch ze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 26.01.2012 v 17.oo hodin P ítomni:

Z á p i s . 17 ze sch ze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 26.01.2012 v 17.oo hodin P ítomni: 1 Z á p i s č. 17 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 26.01.2012 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek J., Kudrna J., Vobrová D., Brunnerová A., Kálal R., MVDr. Němec V. Král P., Rozporka L., Ing.

Více

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 38 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 10. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová A., Čapek Jar., Kálal R., Mgr. Krafková E., Král P., Kudrna J., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková

Více

Z á p i s č. 45 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 20.05.2010 v 17.00 hodin

Z á p i s č. 45 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 20.05.2010 v 17.00 hodin 1 Z á p i s č. 45 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 20.05.2010 v 17.00 hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Dr.,Brunnerová A:, Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 7 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 7 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 7 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 23. 04. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis č. 25 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 25 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 25 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 11. 2016 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

V úvodu byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek.

V úvodu byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 52 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 12.října 2006 v 17.00 hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Holoubek Jar., Brunnerová A:, Kálal Rob., Ing. Šamal Vlad., Hanzalík R., Ing.

Více

Zápis č. 30 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 30 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 30 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 27. 04. 2017 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Dr., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing. Popela Petr, Mgr. Krafková E., Zámečník Zd.

Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Dr., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing. Popela Petr, Mgr. Krafková E., Zámečník Zd. 1 Z á p i s č. 42 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 25.02.2010 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Dr., Kálal Rob., Ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Ing.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 OBEC STAROVIČKY Zápis č. 23/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 14. 11. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 6 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 6. 2019 59/2019 Schválení programu jednání. 60/2019 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 61/2019 Kontrola

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 44 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 23.3.2006 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek Jar., Holoubek Jar., Brunnerová A., Kálal R., Ing. Šamal Vlad., Hanzalík R., Ing. Popela

Více

Zápis č. 48 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 14. 08. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 48 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 14. 08. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 48 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 14. 08. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Mgr. Krafková Eva,Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Ing. Popela Petr,Vobrová Drahoslava, Procházková

Více

Zápis č. 14 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 14 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 14 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 17. 12. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 37 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 37 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 37 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 14. 12. 2017 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Přítomná veřejnost: Petr a Miroslav Havelkovi, Jindřichův Hradec

Přítomná veřejnost: Petr a Miroslav Havelkovi, Jindřichův Hradec 1 Z á p i s č. 7 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 24.03.2011 v 17.oo hodin v Kunžaku ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 7 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, která se konala dne 26.04.2007 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava, Brunnerová Alena, Kálal Robert, Ing. Vladimír

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod.

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Zápis z 15. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 29. září 2011 v 18:00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek (příchod v 18.20 hod), Jiří Beran, František Illek, Josef

Více

Zápis č. 37 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 12. 09. 2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 37 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 12. 09. 2013 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 37 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 12. 09. 2013 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna J., Kálal R., Král P., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P., Ing. Popela P., Procházková J., Rozporka

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek 1 Z á p i s č. 22 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 26.6.2008 v 17.oo hodin v Kunžaku Přítomni: Čapek Jar., Kudrna Jos., Vobrová Drah., Brunnerová A., Kálal Rob., Ing. Šamal Vlad.., Hanzalík

Více

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín

Masarykovo nám. čp. 1,PSČ okres Kolín Město Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1,PSČ 281 26 okres Kolín Z á p i s č. : 15-2008 z 15. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 18.12. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty

Více

Zápis č. 11 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina

Zápis č. 11 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Zápis č. 11 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.05.2016 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Volba ověřovatelů zápisu: navrženi Ing. Josef Zelinka,

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN

ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 4 / 2 0 0 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 1. 4. 2009 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni: p. Ohrazda, Trapl,

Více

Zápis č. 44 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 04. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 44 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 04. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 44 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 04. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna J., Kálal R., Král P., Rozporka L., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P., Brunnerová A., Ing.

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

Zápis č. 19 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 19 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 19 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 05. 2016 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis č. 28 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 28 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 28 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 17.01.2013 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna J.,Vobrová D., Kálal R., MVDr. Němec V., Král P., Rozporka L., Ing. Popela P., Mgr. Krafková

Více

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 3/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 3/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 26. května 2015 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 3. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 29. 4. 2019 od 17,00 hodin. Usnesení č. 16-25/2019 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 15 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin

Zápis č. 15 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne v 17.oo hodin 1 Zápis č. 15 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 28. 01. 2016 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Kudrna Josef, Rozporka Luboš, Ing. Šamal Vladimír,

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00297/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4/2006 konaného

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z posledního jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z posledního jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek 1 Z á p i s č. 3 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané dne 19.12.2006 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jaroslav, Kudrna Josef, Vobrová Drahoslava,, Kálal Robert, Ing. Šamal Vladimír, Hanzalík Rudolf,

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin Dle prezenční listiny bylo v úvodu přítomno 9 zastupitelů: Brunnerová Alena, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr,

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 12. 2016 od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:02

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 14.08. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2013 Termín: středa 14. 08. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: Martin Průcha Hosté: 3 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 12. 2015, od 18:00 hodin. Jednání bylo zahájeno v 18.02 starostou panem Gustavem Pilzem.

Více

Zápis č. 35 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 27.06.2013 v 17.oo hodin

Zápis č. 35 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 27.06.2013 v 17.oo hodin Zápis č. 35 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak dne 27.06.2013 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna J., Kálal R., Král P., Rozporka L., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P., Brunnerová A., Ing. Popela

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek.

V úvodu jednání byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání zastupitelstva obce. Bez připomínek. 1 Z á p i s č. 21 ze schůze zastupitelstva obce Kunžak, konané 29.05.2008 v 17oo hodin v Kunžaku Přítomni:Čapek Jar., Brunnerová A., Kálal Rob., ing. Šamal Vl., Hanzalík R., Pudil Zd., Mgr. Krafková E.,

Více