Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006"

Transkript

1 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Luberstone 4211 Strana 1 z 9. SDB : Datum revize: Datum výtisku: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku: Luberstone 4211 íslušná ur ená použití látky nebo sm si a nedoporu ená použití: edpokládané použití: Mazací prost edky pro kovoobráb ní Podrobné údaje o dodavateli bezpe nostního listu: Henkel R, spol. s r.o. U Pr honu Praha 7 CZ Tel.: , Fax..: ua-productsafety.cz@cz.henkel.com Telefonní íslo pro naléhavé situace: Telefonní íslo pro mimo ádné situace: Nep etržit pro celou R: , , Klinika nemocí z povolání, Toxikologické informa ní st edisko-tis, Na Bojišti 1, Praha 2, telefon (nep etržit ): , ; Klasifikace látky nebo sm si: Klasifikace (CLP): Žádné údaje nejsou k dispozici. 2. Identifikace nebezpe nosti Klasifikace (DPD): Nebezpe ný pro životní prost edí R52/53 Škodlivý pro vodní organismy, m že vyvolat dlouhodobé nep íznivé ú inky ve vodním prost edí. Senzibilizující R43 M že vyvolat senzibilizaci p i styku s k ží. Prvky ozna ení (CLP): Žádné údaje nejsou k dispozici.

2 Luberstone 4211 Strana 2 z 9 Prvky ozna ení (DPD): Xi - Dráždivý R-v ty: R43 M že vyvolat senzibilizaci p i styku s k ží. R52/53 Škodlivý pro vodní organismy, m že vyvolat dlouhodobé nep íznivé ú inky ve vodním prost edí. S-v ty: S24 Zamezte styku s k ží. S28 P i styku s k ží okamžit omyjte velkým množstvím vody. S36/37 Používejte vhodný ochranný od v a ochranné rukavice. Obsahuje:, Deriváty izothiazolinu Další nebezpe nost: Žádné p i ur eném použití. 3. Složení / informace o složkách Seznam složek podle na ízení CLP (ES). 1272/2008: Kyselina olejová, slou enina s 2,2',2''- nitrilotriethanolem Deriváty izothiazolinu íslo ES Obsah REACH Reg. íslo % % Klasifikace ,2-1 % Karcinogenicita 2 H351 Akutní toxicita 3; inhala ní expozice H331 Žíravost pro k ži 1B H314 Akutní toxicita 3; ústní H301 Senzibilizace k že 1 H317 Akutní toxicita 3; kožní H311 < 0,06 % Akutní toxicita 3; inhala ní expozice H331 Akutní toxicita 3; kožní H311 Akutní toxicita 3; ústní H301 Žíravost pro k ži 1B H314 Senzibilizace k že 1 H317 Akutní nebezpe í pro vodní prost edí 1 H400 Chronická nebezpe í pro vodní prost edí 1 H410 Jen nebezpe né p ísady, pro které je už dostupná CLP klasifikace, jsou zobrazené v tabulce.

3 Luberstone 4211 Strana 3 z 9 Úplné zn ní H-v t a další zkratky jsou uvedeny v bod 16 "Další informace". Pro neklasifikované látky mohou existovat pro jednotlivé zem specifické nejvyšší p ípustné expozi ní limity pro pracovní ovzduší. Seznam složek podle na ízení DPD (ES). 1999/45: Kyselina olejová, slou enina s 2,2',2''- nitrilotriethanolem Deriváty izothiazolinu íslo ES REACH Reg. íslo Obsah Klasifikace % Xi - Dráždivý; R36/38 N - Nebezpe ný pro životní prost edí; R51/ % Xi - Dráždivý; R36/ ,2-1 % C - Žíravý; R34 R43 karcinogen, kategorie 3; R40 T - Toxický; R23/24/25 < 0,06 % R43 T - Toxický; R23/24/25 C - Žíravý; R34 N - Nebezpe ný pro životní prost edí; R50, R53 Úplné zn ní R-v t je uvedeno v bod 16 "Další informace". Pro neklasifikované látky mohou existovat pro jednotlivé zem specifické nejvyšší p ípustné expozi ní limity pro pracovní ovzduší. Popis první pomoci: 4. Pokyny pro první pomoc Expozice vdechováním: esu te se na erstvý vzduch, p i p etrvávajících potížích vyhledejte léka e. Kontakt s k ží: Okamžit odstra te kontaminovaný od v. Opláchn te tekoucí vodou a mýdlem. Vyhledejte léka skou pomoc. Kontakt s o ima: Okamžit opláchn te tekoucí vodou po dobu cca 10 minut, vyhledejte odbornou léka skou pomoc. Po požití: Vypláchn te si ústa, nevyvolávejte zvracení, vyhledejte léka e. Nejd ležit jší akutní a opožd né symptomy a ú inky: Pokožka: Vyrážka, ekzém. Pokyn týkající se okamžité léka ské pomoci a zvláštního ošet ení: Viz. bod: Popis první pomoci. Hasiva: Vhodná hasiva: Všechna b žná hasiva jsou vhodná. 5. Opat ení pro hašení požáru Zvláštní nebezpe nost vyplývající z látky nebo sm si: i zah átí nebo v p ípad požáru se mohou tvo it jedovaté plyny. Oxidy dusíku. Oxidy uhlíku. Oxidy síry.

4 Luberstone 4211 Strana 4 z 9 Pokyny pro hasi e: Používejte ochranné vybavení. Použijte dýchací p ístroj. Dodate né pokyny: V p ípad požáru ochlazujte nádoby proudem vody. 6. Opat ení v p ípad náhodného úniku Opat ení na ochranu osob, ochranné prost edky a nouzové postupy: Používejte ochranné vybavení. Opat ení na ochranu životního prost edí: Zamezte úniku produktu do p dy/zeminy. Zamezte úniku do kanalizace, povrchových i podzemních vod. Metody a materiál pro omezení úniku a pro išt ní: Odstra ujte pomocí absorb ního materiálu (písek). Zbytky spláchn te velkým množstvím vody. Kontaminovaný materiál zlikvidujte jako odpad dle kap. 13. Odkaz na jiné oddíly Viz kapitola 8 7. Zacházení a skladování Opat ení pro bezpe né zacházení: Zabra te kontaktu s o ima a pokožkou. Používejte pouze v dob e v traných prostorách. Používejte vhodný ochranný od v, ochranné brýle a ochranné rukavice. Hygienická opat ení: Pracovišt vybavte nouzovou sprchou a vyplachova em o í. Podmínky pro bezpe né skladování látek a sm sí v etn neslu itelných látek a sm sí: Skladujte pouze v originálním obalu. Nádoby skladujte na chladném, dob e v traném míst. i skladování chra te p ed p sobením tepla. Specifické kone né / specifická kone ná použití: Mazací prost edky pro kovoobráb ní 8. Omezování expozice / osobní ochranné prost edky Kontrolní parametry: Platí pro CZ Obsažená látka ppm mg/m 3 Typ Kategorie Poznámky Nafta solventní 200 ípustný expozi ní limit PEL (PEL): Nafta solventní Nejvyšší p ípustné NPK-P koncentrace: Oleje minerální (aerosol) 5 ípustný expozi ní limit PEL (PEL): Oleje minerální (aerosol) 10 Nejvyšší p ípustné NPK-P koncentrace: 0,5 ípustný expozi ní limit PEL (PEL): 1 Nejvyšší p ípustné NPK-P koncentrace: inky p i styku s k ží: P i expozici se významn uplat uje pronikání látky k ží.

5 Luberstone 4211 Strana 5 z 9 Omezování expozice: Omezování expozice: Zajist te dostate né v trání/odsávání pracovišt. Ochrana dýchacích cest: i rozprašování/rozst ikování. Ochrana rukou: Ochranné rukavice odolné proti chemickým látkám (norma EN 374). Vhodné materiály pro krátkodobý kontakt resp. pot ísn ní (doporu eno: minimální index ochrany 2, odpovídá > 30 minutám pronikání podle EN 374): polychloroprén (CR; tlouš ka vrstvy >= 1 mm) nebo p írodní pryž (NR; tlouš ka vrstvy >=1 mm) Vhodné materiály pro dlouhodob jší, p ímý kontakt (doporu uje se: index ochrany 6, doba iniciace > 480 min. podle EN 374): polychloroprén (CR; tlouš ka vrstvy >= 1 mm) nebo p írodní pryž (NR; tlouš ka vrstvy >=1 mm) Tyto údaje pocházejí z literatury a z informací výrobc rukavic nebo jsou analogicky odvozeny od podobných látek. Je t eba v t, že doba použití ochranné rukavice proti chemikáliím m že být v praxi z d vodu mnoha ovliv ujících initel (nap. teplota) z eteln kratší než doba pronikání stanovená podle EN 374. P i íznacích opot ebení je t eba rukavice vym nit. Ochrana o í: Ochranné brýle. Ochrana t la: Vhodný ochranný od v. 9. Fyzikální a chemické vlastnosti Informace o základních fyzikálních a chemických vlastnostech: Vzhled pevná látka pasta béžový ph 8,8-9,2 (20 C (68 F); Konc.: 150 g/l; Rozp.: Voda) áte ní bod varu Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Bod vzplanutí Není k dispozici Teplota rozkladu Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Tlak páry Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Hustota Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Sypná hustota Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Viskozita Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Viskozita (kinematická) Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Výbušné vlastnosti Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Kvalitativní rozpustnost Dispergovatelný (20,0 C (68 F); Rozp.: Voda) Teplota tuhnutí Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Bod tání Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Ho lavost Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Teplota samovznícení Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Mezní hodnoty výbušnosti Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Rozd lovací koeficient: n-oktanol/voda Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Rychlost odpa ování Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Hustota páry Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Oxida ní vlastnosti Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Další informace: Žádné údaje nejsou k dispozici / Neaplikovatelné Reaktivita: Reaguje s oxidanty. Chemická stabilita: Stabilní za doporu ených skladovacích podmínek. 10. Stálost a reaktivita

6 Luberstone 4211 Strana 6 z 9 Možnost nebezpe ných reakcí: Viz kapitola reaktivita. Podmínky, kterým je t eba zabránit: Žádné, je-li užit k zamyšlenému ú elu. Nebezpe né produkty rozkladu: Žádné, je-li užit k zamyšlenému ú elu. V p ípad požáru se mohou uvol ovat toxické plyny. 11. Toxikologické informace Všeobecné informace o toxikologii: ípravek byl vyhodnocen podle konven ní metody Sm rnice pro nebezpe né p ípravky 1999/45/EC, lánek 6(1)(a). Relevantní zdravotnické/ekologické informace pro látky uvedené v bod 3 jsou k dispozici následn. Akutní orální toxicita: Akutní orální toxicita: LD50 > 2000 mg/kg t lesné váhy (výpo et). Podrážd ní k že: Dlouhodobý nebo opakovaný kontakt m že vyvolat podrážd ní k že. ní dráždivost: Zamezte kontaktu s o ima. Dlouhodobý nebo opakovaný kontakt m že vyvolat podrážd ní o í. Senzibilizace: že vyvolat senzibilizaci p i styku s k ží. Akutní toxicita: ethylhexyl)]bis(dithiofosf át)] Typ hodnoty Hodnota Zp sob aplikace Expozi ní doba Druh Metoda LD orální potkan OECD sm rnice. 401 mg/kg (Akutní orální toxicita) LD0 LD50 LC50 LD mg/kg 800 mg/kg 0,578 mg/l 270 mg/kg orální orální inhalace dermální 4 h potkan potkan potkan králík Vážné poškození o í / podrážd ní o í: ethylhexyl)]bis(dithiofosf át)] ethylhexyl)]bis(dithiofosf át)] Výsledek Expozi ní doba Druh Metoda nedráždivý králík OECD sm rnice. 405 (Akutní Dráždivost/ Žíravost í) nedráždivý králík OECD sm rnice. 405 (Akutní Dráždivost/ Žíravost í) Senzibilizace dýchacích cest / senzibilizace k že: ethylhexyl)]bis(dithiofosf át)] Výsledek Zkouška typu není sensitivní mor e - maximaliz ní test Druh Metoda mor e OECD sm rnice. 406 (Citlivost k že)

7 Luberstone 4211 Strana 7 z 9 Mutagenita v zárode ných bu kách: Výsledek Typ studie / Zp sob podání pozitivní negativní negativní test mutace - bakteriální p echod vp ed test mutace - bakteriální p echod vp ed test mutace - bakteriální p echod vp ed Metabolická aktivace/ Doba expozice s a bez bez s a bez Druh Metoda 12. Ekologické informace Všeobecné informace o ekologii: Zamezte úniku do kanalizace, povrchových i podzemních vod. Škodlivý pro vodní organismy. že vyvolat dlouhodobé nep íznivé ú inky ve vodním prost edí. ípravek byl vyhodnocen podle konven ní metody Sm rnice pro nebezpe né p ípravky 1999/45/EC, lánek 6(1)(a). Relevantní zdravotnické/ekologické informace pro látky uvedené v bod 3 jsou k dispozici následn. Perzistence a rozložitelnost: Odbourání tenzid Vzhledem k oblasti aplikace, produkt není p edm tem EU p edpisu o detergentech (EC/648/2004) Jiné nep íznivé ú inky: Produkt obsahuje pro odpadní vody t žké kovy. Dodržujte hodnoty pro vypoušt ní odpadních vod. Dodržujte místní edpisy. Toxicita: Typ hodnoty Hodnota Studie akutní toxicity Expozi ní doba Druh Metoda LC mg/l Ryby 96 h Pimephales promelas OECD sm rnice 203 (Ryby, Test akutní toxicity) EC50 1-1,5 mg/l Dafnie 48 h Daphnia magna OECD sm rnice 202 (Dafnia sp. Test akutního EC mg/l asy 96 h Selenastrum capricornutum (new name: Pseudokirchnerella subcapitata) odstavení) OECD sm rnice 201 ( asy, Inhibi ní test r stu) LC mg/l Ryby 96 h OECD sm rnice 203 (Ryby, Test akutní toxicity) EC50 42 mg/l Dafnie 24 h Daphnia magna EC50 4,5 mg/l asy 48 h OECD sm rnice 201 ( asy, Inhibi ní test r stu) Perzistence a rozložitelnost: Výsledek Zp sob aplikace Odbouratelnost Metoda snadno odbouratelný aerobní % EU Metoda C.4-E (Stanovení snadné odbouratelnosti test uzav ené láhve) Bioakumula ní potenciál / Mobilita v p : LogKow Bioakumula ní faktor (BAF) Expozi ní doba Druh Teplota Metoda

8 Luberstone 4211 Strana 8 z 9 Deriváty izothiazolinu ,35-0,71-0,75 20 C OECD sm rnice 117 (Rozd lovací koeficient (noktanol/voda): metoda HPLC) 13. Pokyny pro odstra ování Metody nakládání s odpady: Likvidace produktu: Spalování ve spalovn odpad nebo uložení na skládce odpad. Postupujte v souladu s místn platnými p edpisy. Likvidace zne išt ného obalu: Zlikvidujte jako nespot ebovaný výrobek. Evropské íslo odpadu Kód odpad EWC se nevztahuje k produktu, ale k p vodu. Výrobce proto nem že zadat kód odpadu u produkt, které se používají v nejr zn jších oborech. Uvedené EWC kódy je t eba chápat jako doporu ení pro uživatele. 14. Informace pro p epravu Všeobecné pokyny: Není nebezpe né zboží pro p epravu dle RID, ADR, ADNR, IMDG, IATA-DGR. 15. Informace o p edpisech Na ízení týkající se bezpe nosti, zdraví a životního prost edí / specifické právní p edpisy týkající se látky nebo sm si: Obsah VOC 0,33 % (EC)

9 Luberstone 4211 Strana 9 z Další informace Ozna ení produktu ur uje bod 2. Úplné zn ní všech zkratek, které byly použity v tomto bezpe nostním list, je následující: R23/24/25 Toxický p i vdechování, styku s k ží a p i požití. R34 Zp sobuje poleptání. R36/38 Dráždí o i a k ži. R40 Podez ení na karcinogenní ú inky. R43 M že vyvolat senzibilizaci p i styku s k ží. R50 Vysoce toxický pro vodní organismy. R51/53 Toxický pro vodní organismy, m že vyvolat dlouhodobé nep íznivé ú inky ve vodním prost edí. R53 M že vyvolat dlouhodobé nep íznivé ú inky ve vodním prost edí. H301 Toxický p i požití. H311 Toxický p i styku s k ží. H314 Zp sobuje t žké poleptání k že a poškození o í. H317 M že vyvolat alergickou kožní reakci. H331 Toxický p i vdechování. H351 Podez ení na vyvolání rakoviny. H400 Vysoce toxický pro vodní organismy. H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými ú inky. Další informace: Údaje vycházejí z aktuálního stavu našich znalostí a vztahují se k výrobku v dodaném stavu. Mají popisovat naše výrobky z hlediska požadavk na bezpe nost a nikoliv zaru ovat ur ité vlastnosti.

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 P3-glin plus Strana 1 z 7. SDB : 209660 Datum revize: 21.02.2012 Datum výtisku: 29.02.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 P3-neutrasel 5227 Strana 1 z 6. SDB : 222929 Datum revize: 11.04.2011 Datum výtisku: 19.04.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pritt Stick Strana 1 z 6. SDB : 43182 Datum revize: 29.01.2013 Datum výtisku: 07.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Novaclean N Strana 1 z 7. SDB : 47494 Datum revize: 19.03.2012 Datum výtisku: 28.03.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 TANGIT UNILOCK Strana 1 z 1. SDB : 168432 Datum revize: 11.10.2012 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pritt GamaFix Strana 1 z 6. SDB : 388108 Datum revize: 20.02.2013 Datum výtisku: 07.03.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Thomsit L 240 D Strana 1 z 7. SDB : 283392 Datum revize: 23.07.2012 Datum výtisku: 21.08.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 TEROSON MS 9220 BK Strana 1 z 6. BL. : 522589 Datum revize: 15.06.2015 Datum výtisku: 31.07.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 20.10.2014 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Duridine 3960 W Strana 1 z 7. SDB : 46995 Datum revize: 10.03.2011 Datum výtisku: 11.03.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Wood Super 3 Strana 1 z 5. SDB : 167498 Datum revize: 09.10.2012 Datum výtisku: 15.11.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Wood Express Strana 1 z 5. SDB : 388963 Datum revize: 05.09.2011 Datum výtisku: 04.10.2011 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Duridine 3803 IT Strana 1 z 8. SDB : 317160 Datum revize: 14.12.2010 Datum výtisku: 22.12.2010 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit STOP Vlhkosti tabletový systém Ceresit AERO 360 stop vlhkosti tabletový systém Ceresit STOP Vlhkosti 2 v 1 / 3 v 1 Strana 1 z 7. SDB : 179399 Datum revize:

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 TECHNOMELT GA 3635 (p vodní název: Technomelt Q 3635) Strana 1 z 6. BL. : 44744 Datum revize: 30.05.2015 Datum výtisku: 05.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex CF 850 Strana 1 z 7. SDB : 210001 Datum revize: 09.09.2011 Datum výtisku: 22.09.2011 Identifikátor výrobku: Pattex CF 850, Komp A ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Thomsit PP 80 Mat Star Strana 1 z 7. SDB : 187557 Datum revize: 29.11.2012 Datum výtisku: 13.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Metylan ODSTRA OVA TAPET Strana 1 z 6. SDB : 349326 Datum revize: 26.10.2011 Datum výtisku: 15.11.2011 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Loctite 55 Strana 1 z 1. BL. : 168432 Datum revize: 23.12.2013 Datum výtisku: 10.01.2014 1.1 Identifikátor výrobku Loctite 55 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Thomsit UK 400 Strana 1 z 6. SDB : 283394 Datum revize: 30.08.2011 Datum výtisku: 11.10.2011 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 TECHNOMELT PW 280/2 (p vodní název: Dorus US 280/2) Strana 1 z 1. SDB : 100921 Datum revize: 26.11.2013 Datum výtisku: 09.01.2014 ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Thomsit PP 45 Multi Protect Strana 1 z 7. SDB : 306212 Datum revize: 03.12.2012 Datum výtisku: 13.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Ceresit AquaBlock Cartridge Grey Strana 1 z 8. SDB : 283833 Datum revize: 06.09.2013 Datum výtisku: 17.10.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Metylan Crack Filler (CZ/SK) Strana 1 z 6. SDB : 484452 Datum revize: 14.06.2013 Datum výtisku: 11.07.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 TECHNOMELT KS 611 (p vodní název: DORUS Q 611 natur) Strana 1 z 6. BL. : 100591 Datum revize: 27.10.2014 Datum výtisku: 19.11.2014 ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 TEROSON MS 939 BK (p vodní název: TEROSTAT MS erný) Strana 1 z 9. BL. : 268232 Datum revize: 19.11.2014 Datum výtisku: 28.11.2014 ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Ceresit CS 23 Glass Strana 1 z 1. SDB : 41118 Datum revize: 25.07.2013 Datum výtisku: 30.07.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Total Fix PL 700 All Colours except Clear Strana 1 z 7. SDB : 228624 Datum revize: 14.08.2012 Datum výtisku: 22.08.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE SI 595 Strana 1 z 8. BL. : 162662 Datum revize: 21.05.2015 Datum výtisku: 04.01.2016 Nahrazuje verzi ze dne: 21.10.2013 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Multan D Strana 1 z 9. SDB : 303850 Datum revize: 24.02.2012 Datum výtisku: 24.02.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Grano Starter 65 Strana 1 z 8. SDB : 47086 Datum revize: 08.10.2012 Datum výtisku: 16.10.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 55 Strana 1 z 7. BL. : 168432 Datum revize: 28.05.2015 Datum výtisku: 11.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 24.07.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Metylan Direct Strana 1 z 6. SDB : 340209 Datum revize: 22.08.2013 Datum výtisku: 17.10.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Terotech SP All Colours Strana 1 z 7. SDB : 278365 Datum revize: 30.10.2013 Datum výtisku: 05.11.2013 1.1 Identifikátor výrobku Terotech SP All Colours

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 BONDERITE C-MC 1030 (p vodní název: Loctite 7013) Strana 1 z 9. SDB : 392347 Datum revize: 30.08.2013 Datum výtisku: 18.04.2014 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CD 25 Strana 1 z 7 V.003.0 Datum revize: 18.10.2012 Datum výtisku: 15.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CF 91, Comp. B Strana 1 z 7. SDB : 421638 Datum revize: 27.01.2011 Datum výtisku: 20.04.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Terotech SP All Colours Strana 1 z 5. SDB : 278365 Datum revize: 29.09.2011 Datum výtisku: 05.10.2011 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Styroporkleber Strana 1 z 5. SDB : 425023 Datum revize: 02.03.2011 Datum výtisku: 10.03.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 5776 Strana 1 z 9. BL. : 357533 Datum revize: 11.04.2014 Datum výtisku: 09.05.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 5776 ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex FIX Extreme Total Strana 1 z 7. SDB : 469590 Datum revize: 26.11.2012 Datum výtisku: 13.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit FT101, all colours Strana 1 z 1. SDB : 471162 Datum revize: 18.12.2012 Datum výtisku: 11.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Clinstone D 141 Strana 1 z 9. SDB : 170242 Datum revize: 22.12.2010 Datum výtisku: 05.01.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CR 90 Crystaliser Strana 1 z 7. SDB : 324904 Datum revize: 27.12.2011 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 549 Strana 1 z 1. BL. : 173075 Datum revize: 04.02.2014 Datum výtisku: 20.02.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 549 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Ceresit CS9 Sanitární silikon Strana 1 z 1. SDB : 447402 Datum revize: 11.09.2013 Datum výtisku: 11.10.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex CF 900 Strana 1 z 7. SDB : 210367 Datum revize: 04.11.2011 Datum výtisku: 15.11.2011 Identifikátor výrobku: Pattex CF 900, Comp A ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 4090 složka B Strana 1 z 8. BL. : 470228 Datum revize: 27.05.2014 Datum výtisku: 19.06.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 4090 složka B Obsahuje:

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 268 Strana 1 z 1. BL. : 453685 Datum revize: 10.02.2014 Datum výtisku: 25.02.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 268 Obsahuje: 3,3,5-trimethylcyklohexyl-methakrylát

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Metylan ODSTRA OVA TAPET Strana 1 z 1. SDB : 349326 Datum revize: 19.11.2013 Datum revize v R: 16.12.2013 1.1 Identifikátor výrobku Metylan ODSTRA OVA TAPET

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex CF 850 Strana 1 z 7. SDB : 210001 Datum revize: 02.11.2011 Datum výtisku: 15.11.2011 Identifikátor výrobku: Pattex CF 850, Komp A ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Ceresit CS 28 Heat Sealant red Strana 1 z 7. SDB : 365881 Datum revize: 11.10.2013 Datum výtisku: 17.10.2013 1.1 Identifikátor výrobku Ceresit CS 28 Heat

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Strana 1 z 7 Ceresit CT 100 Datum revize: 21.06.2012 Datum výtisku: 27.05.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 542 Strana 1 z 1. BL. : 168433 Datum revize: 30.01.2014 Datum výtisku: 06.02.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 542 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Fix Power compressed gas cylinder Strana 1 z 6. SDB : 412687 Datum revize: 25.05.2012 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole

Více

PROGold Sanitární silikon

PROGold Sanitární silikon Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 PROGold Sanitární silikon Strana 1 z 6. SDB : 229072 Datum revize: 16.02.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku: PROGold

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 290 Strana 1 z 11. BL. : 153486 Datum revize: 09.05.2014 Datum výtisku: 26.05.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 290 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex 100% Glue Strana 1 z 10. SDB : 422766 Datum revize: 13.09.2012 Datum výtisku: 26.09.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Thomsit R 710 Strana 1 z 5. SDB : 67652 Datum revize: 01.10.2010 Datum výtisku: 18.04.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Loctite 9497 B Strana 1 z 1. BL. : 229736 Datum revize: 25.03.2014 Datum výtisku: 04.04.2014 1.1 Identifikátor výrobku Loctite 9497 Obsahuje: methylenbis(cyklohexylamin)

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ponal Construct PU-Profileimer Strana 1 z 8. SDB : 59357 Datum revize: 22.11.2011 Datum výtisku: 14.08.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Tangit isti Strana 1 z 8. SDB : 41927 Datum revize: 05.12.2011 Datum výtisku: 03.01.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex 100% GEL Strana 1 z 9. SDB : 476393 Datum revize: 11.03.2013 Datum výtisku: 21.03.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Repair Express Universal Strana 1 z 11. SDB : 323317 Datum revize: 22.11.2012 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 242 Strana 1 z 10. BL. : 173036 Datum revize: 06.02.2014 Datum výtisku: 29.05.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 242 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

P273 Zabra te uvoln ní do životního prost edí. P280 Noste ochranné rukavice.

P273 Zabra te uvoln ní do životního prost edí. P280 Noste ochranné rukavice. Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Loctite 9497 A Strana 1 z 14. BL. : 229731 Datum revize: 13.05.2014 Datum výtisku: 03.06.2014 1.1 Identifikátor výrobku Loctite 9497 A ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CL 50 Strana 1 z 7. SDB : 218031 Datum revize: 27.11.2012 Datum výtisku: 13.02.2013 1.1 Identifikátor výrobku Ceresit CL 50 Part A ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 566 Strana 1 z 1. BL. : 173077 Datum revize: 24.02.2014 Datum výtisku: 11.03.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 566 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 222 Strana 1 z 1. BL. : 168430 Datum revize: 27.01.2014 Datum výtisku: 06.02.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 222 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 P3 Ultraperm 030 Strana 1 z 12. SDB : 356853 Datum revize: 10.01.2013 Datum výtisku: 15.01.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1 Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CM 19 Strana 1 z 7. SDB : 42507 Datum revize: 20.04.2011 Datum výtisku: 15.02.2013 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Loctite 572 Strana 1 z 10. BL. : 454059 Datum revize: 03.04.2014 Datum výtisku: 16.05.2014 1.1 Identifikátor výrobku Loctite 572 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit Sanitary Silicone CS 25 all colours Strana 1 z 10. SDB : 226264 Datum revize: 26.11.2012 Datum výtisku: 13.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Power Fix, compressed gas cylinder Strana 1 z 6. SDB : 365802 Datum revize: 30.03.2011 Datum výtisku: 05.04.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pritt Multi-Fix Strana 1 z 5 Č. BL. : 49132 Datum revize: 23.05.2015 Datum výtisku: 19.01.2016 Nahrazuje verzi ze dne: 26.03.2015 1.1 Identifikátor výrobku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Parket & Laminat 2 in 1 Strana 1 z 10. SDB : 345323 Datum revize: 19.08.2011 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 577 Strana 1 z 12. BL. : 168431 Datum revize: 02.05.2014 Datum výtisku: 02.05.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 577 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 5772 Strana 1 z 12. BL. : 153490 Datum revize: 10.06.2014 Datum výtisku: 20.06.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 5772 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

AKRYLOVÝ TMEL CS 7CS 7. Disperzní těsnicí tmel k vyplnění spár a prasklin v interiéru i exteriéru VLASTNOSTI OBLASTI POUŽITÍ PŘÍPRAVA PODKLADU

AKRYLOVÝ TMEL CS 7CS 7. Disperzní těsnicí tmel k vyplnění spár a prasklin v interiéru i exteriéru VLASTNOSTI OBLASTI POUŽITÍ PŘÍPRAVA PODKLADU 08/2011 AKRYLOVÝ TMEL CS 7CS 7 Disperzní těsnicí tmel k vyplnění spár a prasklin v interiéru i exteriéru VLASTNOSTI u vysoce elastický u přetíratelný barvami u vysoká přídržnost u voděodolný u pro interiér

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE 511 Strana 1 z 1. BL. : 173048 Datum revize: 27.02.2014 Datum výtisku: 11.03.2014 1.1 Identifikátor výrobku LOCTITE 511 Obsahuje: ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ponal Construct PU Lepidlo Strana 1 z 8. SDB : 320161 Datum revize: 24.11.2010 Datum výtisku: 07.02.2011 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Chemopren Extrem Strana 1 z 13. SDB : 420117 Datum revize: 02.10.2012 Datum výtisku: 15.11.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku 1.1

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 LOCTITE EA 3463 (p vodní název: Loctite 3463) Strana 1 z 11. BL. : 153766 Datum revize: 29.05.2015 Datum výtisku: 31.08.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 06.08.2014

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Thomsit P 500 Strana 1 z 10. SDB : 287556 Datum revize: 08.09.2011 Datum výtisku: 04.10.2011 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit Classic Strana 1 z 1 V.004.0 Datum vydání: 16.12.2008 Datum revize: 13.06.2013 Datum výtisku: 26.06.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CU 22 Strana 1 z 7. SDB : 209663 Datum revize: 06.07.2011 Datum výtisku: 14.02.2013 Identifikátor výrobku: Ceresit CU 22 - Složka A ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CR 166 Strana 1 z 1 V.008.0 Datum vydání: 02.05.2002 Datum revize: 22.10.2012 Datum revize v R: 31.10.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Repair Epoxy Universal 5 Minutes Strana 1 z 11. SDB : 284881 Datum revize: 13.02.2013 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ponal Statik (A) 2K-Expansionskleber Strana 1 z 8. SDB : 41139 Datum revize: 08.02.2012 Datum výtisku: 17.02.2012 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CF 91 Strana 1 z 5. SDB : 421639 Datum revize: 20.07.2012 Datum výtisku: 21.08.2012 1.1 Identifikátor výrobku Ceresit CF 91, Comp. A ODDÍL 1: Identifikace

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ridoline 241 Strana 1 z 10. SDB : 231118 Datum revize: 16.11.2010 Datum výtisku: 24.11.2010 1. Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku Identifikátor výrobku:

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Pattex Praskliny, st ny, stropy - tlaková nádoba Strana 1 z 1. SDB : 458395 Datum revize: 12.11.2013 Datum výtisku: 13.12.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex Repair Epoxy Universal 1 min Strana 1 z 10. SDB : 362340 Datum revize: 07.05.2012 Datum výtisku: 14.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Tangit PE/PP/PB/PVDF Speciální istící prost edek Strana 1 z 9. SDB : 41928 Datum revize: 15.08.2012 Datum výtisku: 05.09.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a

Více

3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU:

3. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU: Strana 1/8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA: 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Další název látky: 1.2 Použití látky nebo přípravku: 1.3

Více

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle Na ízení (ES). 1907/2006 Ceresit CS25 Trio Protect Sanitary Silicone - all colours Strana 1 z 10. SDB : 428454 Datum revize: 11.10.2013 Datum výtisku: 17.10.2013 ODDÍL 1: Identifikace

Více

Kvalita pro profesionály TECHNICKÉ ÚDAJE. velikost škvíry spotřeba 10x10 mm 100 ml/bm kartuše/3m 10x15 mm 150 ml/bm kartuše/2m

Kvalita pro profesionály TECHNICKÉ ÚDAJE. velikost škvíry spotřeba 10x10 mm 100 ml/bm kartuše/3m 10x15 mm 150 ml/bm kartuše/2m Kvalita pro profesionály TechnickÝ list Pattex parket tmel tmel na parketové mezery Druh materiálu Akrylátová disperze Velikost balení: plastová kartuše 300 ml Prodejná jednotka: 12 kartuší po 300 ml Barva:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Ceresit CF 93 PU Elastic Self Levelling Strana 1 z 12. SDB : 456463 Datum revize: 27.02.2013 Datum výtisku: 07.03.2013 1.1 Identifikátor výrobku Ceresit CF 93, Comp.

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Pattex CF 920 (CS) Strana 1 z 9. SDB : 346625 Datum revize: 01.03.2013 Datum výtisku: 07.03.2013 1.1 Identifikátor výrobku Pattex CF 920, Comp. A ODDÍL 1: Identifikace

Více

BEZPE NOSTNÍ LIST P ÍPRAVKU dle na ízení (ES). 1907/2006

BEZPE NOSTNÍ LIST P ÍPRAVKU dle na ízení (ES). 1907/2006 1/5 BEZPE NOSTNÍ LIST P ÍPRAVKU dle na ízení (ES). 1907/2006 Datum vyhotovení: 31. 10. 2008 Datum revize: 19. 2. 2009 1. Identifikace p ípravku, výrobce, prvního distributora 1.1. Identifikace p ípravku:

Více

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006

Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Bezpe nostní list podle (ES). 1907/2006 Loctite Super Attak Plastik Strana 1 z 1. SDB : 460675 Datum revize: 14.01.2013 Datum výtisku: 11.02.2013 ODDÍL 1: Identifikace látky/sm si a spole nosti/podniku

Více