Historie airsoftu - Airsoftový AUG

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Historie airsoftu - Airsoftový AUG"

Transkript

1 Historie airsoftu - Airsoftový AUG Steyr AUG se zapsal do srdcí mnoha hráčů. Je to esteticky krásná airsoftová zbraň, s ladnými tvary a úžasnou ergonomií. Je vhodná pro praváky i leváky, muže i ženy, silné i hubené. Je krátká, přesto s dlouhou hlavní a dost lehká na to, že s ní bez problému můžete manipulovat i v jedné ruce. Po funkční stránce nabízí současné verze odolný mechabox verze 3 dobrý upgrade potenciál. Nemusíte se starat o přepínač režimu střelby. Celá zbraň je navíc bytelná a nabízí zaměřovací puškohled už v základu. Ani v lese, ani v baráku to není beznadějná zbraň. Snad jen toho místa na baterii by mohlo být o něco více. Ale v éře dnešních Li-Pol baterií nás už netrápí ani to. Pojďme se tedy podívat, jak se model tohoto typu zbraně vyvíjel. Vzhledem ke stáří reálné předlohy, není historie airsoftových Steyr AUG modelů zas až tak hluboká, jako je tomu u jiných zbraní. Jako vždy, k napsání tohoto článku jsem se dostal, protože jsem psal recenzi na Warrior-JG AU-1G, aktuálně nejlevnější dostupnou verzi Steyra v sortimentu BAS. No a tak jsem zase trochu odskočil od původního záměru a dostal se tam, kam jsem nechtěl, ale kde mě to baví nejvíc. K airsoftové historii Dnešní vyprávění začíná ve vrcholné éře Klasického airsoftu. První replikou zbraně Steyr AUG se mohla pochlubit značka Maruzen. Ta v roce 1988 vydala postupně dvě verze této zbraně. Maruzen Steyr AUG-SA byl manuál, se zásobníkem na 55 ran a úsťovou rychlostí cca 75 m/s. Druhou verzí byl plně automatický plynový Maruzen Steyr AUG. Samozřejmě, že v té době se jednalo o zbraň poháněnou bez blow back s výkonem téměř 100 m/s. Pohon obstarávala externí láhev na plyn s hadičkou. Obě zbraně byly převážně plastové konstrukce s kovovou vnější hlavní a kovovými detaily. Ovšem nebyly to přímo repliky 1:1 protože obě verze měli o něco kratší hlaveň než ostrá verze (o zhruba 10 cm). I kvůli tomu se na internetu občas setkáme s označením Mini AUG. Ani v jedné verzi se navíc neotvíralo výhozí okénko a optika byla jen jednoduché sklíčko bez funkce. Na svojí dobu nicméně vypadaly oba modely velmi dobře a mohli se pochlubit realistickou spouští.

2 Další Steyr AUG se objevil v roce JAC/Asahi Steyr AUG byl reprezentantem klasického BV systému od JAC, ovšem v designovém kabátu Asahi. Vzhledem k úzké spolupráci a obchodním vztahům těchto dvou značek, nelze jednoznačně říci, kdo byl původcem zbraně. Každopádně zde se setkalo dobré technické provedení s vynikajícím vzhledem. Tento Steyr AUG byl velmi oblíben po několik let a ještě s nástupem elektrických zbraní se jich mnoho prohánělo po hřištích na celém světě. Dovoloval totiž použití jak integrované nádržky s plynem, tak externí lahve. Kromě toho dále nabízel kovovou horní část závěru, funkční puškohled či téměř reálnou rozborku. Výkon byl navíc opět téměř 100 m/s (a šlo ho upgradem o něco zvýšit) a zásobníky se vyráběli v různých kapacitách od 60 do 80 ran v krásném průhledném plastu.

3 Jelikož rok 1990 je na prahu doby elektrických zbraní, kde kdo by očekával, že už se zákonitě musí objevit první AEG od Tokyo Marui. Naneštěstí, předpoklad je správný jen na půl. Ano, objevuje se první AEG Steyr AUG, ale není od Marui. Díky úspěchu plynové verze Steyr AUG od JAC/Asahi se v 1994 objevuje i elektrická verze. Ta už je ale čistě v režii JAC. V podstatě se jedná o pohledově totožný model, jako byla předchozí plynová verze. Jen je prostě elektrický. Samozřejmě, vnitřek zbraně byl vlastní konstrukce JAC. Výkonnostně se nejednalo o žádný hit, model pravděpodobně v základu neměl ani hop-up mechanismus (ten si lidé často u těchto zbraní dodělávali sami, či si pomohli specifickým upgrade dílem). Nicméně to byl pokus JAC vstoupit na pole elektrických zbraní, kde měla Marui náskok a který se slibně rozvíjel.

4 A teď tedy, kde je Tokyo Marui? Tokyo Marui v roce 1997 vydává svůj Steyr AUG A2, označovaný často Special Receiver Type nebo též Civilian type. Tato verze je samozřejmě elektrická, v podstatě taková, jakou ji známe dnes, včetně mechaboxu verze 3 s motorkem EG700. Marui ovšem nebyla hloupá a jako první nabídla zákazníkům verzi v civilní úpravě, tedy bez puškohledu, ale s montážní lištou a v černé barvě. Ta se prodávala vcelku dobře. Tento model už měl funkční výhozí okénko, otevírané za pomocí natahovací páky. Ještě tentýž rok, krátce po civilní verzi, vydala i klasickou vojenskou zelenou verzi A1 s funkčním puškohledem. Hlavní předností zbraní od Tokyo Marui byla možnost pořízení vysokokapacitního zásobníku na více než 300 ran. Výkon byl cca 80 m/s a díky regulovatelnému hop-up mechanismu byl na tehdejší dobu dobrý dostřel a přesnost.

5 Ano v jistých dobách si lidé cenili především vysoké kapacity zásobníku. Kupodivu se ale zbraň nevyznačovala závratnou spolehlivostí, především řešení přepákování spouště a její funkce nebylo úplně ideální. Stručně řečeno, ti co airsoft provozovali jako střílecí zábavu měli k těmto modelům určité výhrady. Ale na popularitě to této zbrani nijak neubralo. Na další, neméně populární model jsme si museli počkat téměř deset let. Je rok 2006 a objevuje se dle mého osobního hodnocení asi nejlepší verze této zbraně. Tou je Steyr AUG od Classic Army. Nelze říci, že byla tato verze nijak zásadně lepší než Marui, ale rozdíl téměř deseti let ve stáří těchto modelů je přeci jen znát na použitých materiálech. Výkonem něco málo přes 100 m/s, velmi pěkným zpracováním a vysokým podílem kovových částí se stala tato verze velmi populární mezi hráči současného airsoftu. Postupně CA uvádí na trh několik verzí této pušky. Asi největší devizou je velmi dobře zpracovaný a funkční puškohled a vysokokapacitní zásobník v základním balení. Osobně považuji puškohled u modelu od Classic Army za nejlépe provedený napříč všemi výrobci. Nicméně jestli byla verze od CA lepší či horší, oproti Marui, skutečně nelze objektivně posoudit. Nebudu lhát. Hodně záleží na tom, zda jste fanoušek Marui, nebo CA. A já jsem byl vždy fanoušek Classic Army. Upřímně, stejně si neměly tyto modely vzájemně moc co vyčítat, protože každý měl své přednosti a mouchy.

6 S nástupem čínských výrobců po roce 2005 se na trhu objevuje i první AUG z Číny, konkrétně od J.G.Works. Této značce, které se v Asii přezdívá Čínská Marui, se v podstatě podařilo vyrobit repliku původní verze od Marui. Ovšem za cenu o třetinu až polovinu nižší. Nebyl to tehdy sice tak hezký model jako měla Marui, ale funkčně byl srovnatelný. Ačkoliv po technické stránce to tedy taky nebyl zázrak (způsoben spíše nekvalitní montáží dílů), udržela se tato řada modelů od JG až do dnešních dnů. Ovšem dnešní verze Steyr AUG vyrobené značkou JG už jsou velmi pokročilé a spolehlivé modely. I to je důvod, proč se JG nebála pokračovat ve výrobě nových modernějších verzích. J.G. Works se nakonec stalo dostatečně kvalitní značkou na to, aby mohla vyrábět své modely třeba pro věhlasnou dánskou značku ASG. JG nabízí aktuálně čtyři verze své modelové řady AUG. Značka ASG vlastní několik licencí, včetně licence značky Steyr. Z toho důvodu po několik let distribuovala i Steyr AUG značky Classic Army, než CA přestala tyto modely dodávat. Aktuálně se pod hlavičkou ASG prodávají výhradně modely od JG a na jejich kvalitu dohlíží ASG.

7 V roce 2011 se objevuje Tokyo Marui s novou řadou zbraní Steyr AUG Hi-cycle. V podstatě se jedná o vysokokadenční elektriky s několika dílčími vylepšeními a moderním designem s množstvím montážních lišt. 25 ran za vteřinu za použití klasické 8,4V Ni-Mh 1300 mah baterie je docíleno použitím speciálního pístového kola. Nic víc, nic míň.

8 Tím v podstatě historie airsoftového Steyr AUG téměř končí. V roce 2013 se o verzi Steyr AUG pokusila zatím poslední značka a tou je APS. Jako vždy, APS zvolila vlastní přístup a využila zkušeností z předchozích řad zbraní. Jejich zbraně jsou modelářsky velmi pěkné, ale přeci jen mají několik výrazných vizuálních odlišností, aby nenarušili licenci Steyr, kterou vlastní ASG. Funkčně to nejsou nijak špatné zbraně a překvapí i slušně zpracovaným funkčním puškohledem. Celkem nabízí APS čtyři modely a k tomu několik barevných variant s barevnou kamuflážím. Svým způsobem se na poli vývoje této airsoftové zbraně neudálo nic zásadního. Výkony jsou jakž takž srovnatelné, provedení se mírně zlepšovalo a funkce se podřizovala aktuálním trendům, ale k žádné zásadní revoluci nedošlo. Jen těžko si člověk představí, že by bylo možné vymyslet něco dalšího...i když...blowback plynová verze Steyr AUG tu ještě nebyla. A jak dlouhé blowback plynovky nemusím, tak tohle by možná stálo za úvahu... Autor článku Alfred, článek byl napsán :14. URL článku:

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez)

Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Cybergun KA WT-11 (VSS Vintorez) Na konci 80. let představuje Ústřední vědecko-technický ústav přesného strojírenství novou odstřelovací pušku s integrovaným tlumičem. Zbraň je určená pro přesnou střelbu

Více

CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG

CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG CYBG G&G Colt M4A1 T. kov blow back AEG Pušky typu M4 jsou v současné době asi nejrozšířenější platformou airsoftových zbraní. Snadno dostupné zásobníky, příslušenství a především široký sortiment, jsou

Více

Historie airsoftu Blow back pistole část 2.

Historie airsoftu Blow back pistole část 2. Historie airsoftu Blow back pistole část 2. V minulé části jsme si chronologicky představili historii blowback plynovek. Nyní se podíváme na konkrétní modely pistolí, které zásadně ovlivnily trh s těmito

Více

AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO. KÓD NÁZEV MODELU MC CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s.

AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO. KÓD NÁZEV MODELU MC CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s. AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ ASG DÁNSKO KÓD NÁZEV MODELU MC 15 698 CZ 75D Compact pružina (manuál) : 6mm BB s 840,00 Kapacita: 13 BB s Hmotnost: 503 g Energie: 0,4J 15 564 CZ 75D Compact CO2 : 6mm BB s 1990,00 Hmotnost:

Více

Historie airsoftu Blow back pistole část 1.

Historie airsoftu Blow back pistole část 1. Historie airsoftu Blow back pistole část 1. Podivovali jste se někdy nad všemi těmi variantami blowback pistolí a jejich výrobci? Mnoho z vás jistě ani netuší, že letos slavíme 30 let od vynálezu první

Více

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak

ICS SMG5 SD6 upgrade. Po otevření krabice najdete zbraň uloženou v přesně vytvarovaném plastovém výlisku. Díky němu se zbraň v krabici nijak ICS SMG5 SD6 upgrade Asi není typičtější zbraně pro jakoukoliv policejní zásahovou jednotku, než samopal H&K MP5. A pravděpodobně není ani rozšířenějšího airsoftového samopalu, než jeho různých licencovaných

Více

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím...

Umarex H&K UMP. Trochu airsoftové historie, prosím... Umarex H&K UMP Firma HK se na poli útočných pušek a samopalů vždy prezentovala především svojí legendární MP5 a futuristickou G36. Ale v roce 1999 přibyl k těmto modelům bratříček, který teprve získává

Více

Warrior - APS PR304 TAN

Warrior - APS PR304 TAN Warrior - APS PR304 TAN Rozhodli jste se začít hrát airsoft a hledáte svoji první zbraň? Tak tady je! Původně jsem měl napsaný dlouhý odstavec o tom, jak si vybírat vhodně první zbraň a zároveň vyjádřit,

Více

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme.

Nicméně na obal nehleďme a do krabice pohleďme. Umarex AR16 Elite Osobně, když jako airsoftový hráč slyším slovo Beretta, představím si ihned pistoli. Věřím, že lidé od ostrých zbraní si možná ještě dříve vybaví brokovnice značky Beretta. Ale spojení

Více

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit

Po ergonomické stránce je pistole velmi pohodlná. Držení je perfektní, dosah ke spoušti či pojistce taktéž. Zanedbatelná váha pak jen umocňuje pocit Kapesní pistole SRC Mnoho lidí, kteří se zajímají o airsoft, jistě nabývají dojmu, že základem je silná a výkonná zbraň. Ale není tomu tak vždy. Někdy není důležitý výkon, ale rozměry zbraně. Je pravdou,

Více

Warrior APS ASK201 H BB

Warrior APS ASK201 H BB Warrior APS ASK201 H BB Když v roce 1949 zavedla sovětská armáda do výzbroje slavný automat AK-47, jistě nikdo nepředpokládal, že i v novém tisíciletí budou miliony těchto zbraní stále v oběhu a plně funkční.

Více

Absolventská práce. Airsoft. Honza Chalupa. Konzultant: Michal Kubelík

Absolventská práce. Airsoft. Honza Chalupa. Konzultant: Michal Kubelík Absolventská práce 2009 Airsoft Honza Chalupa Konzultant: Michal Kubelík Obsah 1) Úvod 2) Moje zbraň, pravidla hry 3) Jak někoho vyřadit,historie a výbava 4) Airsoftové zkratky 5) Kamufláže 6) Desatero

Více

Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko

Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko Výrobci upgrade dílů, část první - Japonsko Za těch několik let, co se naplno profesionálně věnuji airsoftu (píši o něm, prodávám jej a jakožto člověk od řemesla s praxí i zdatně nakukuji přes rameno kolegům

Více

Airsoft. Airsoft je moderní druh vojenského sportu podobný paintballu, místo munice s barvou se v něm však používají

Airsoft. Airsoft je moderní druh vojenského sportu podobný paintballu, místo munice s barvou se v něm však používají Airsoft je moderní druh vojenského sportu podobný paintballu, místo munice s barvou se v něm však používají malé plastovokeramické kuličky. Airsoft se hraje v mnoha pojetích od čistě sportovního po napodobování

Více

Airsoft. Závěrečná práce. Základní škola sv. Voršily v Olomouci Aksamitova 6, Olomouc. Autoři: David Indruch, Jan Smékal.

Airsoft. Závěrečná práce. Základní škola sv. Voršily v Olomouci Aksamitova 6, Olomouc. Autoři: David Indruch, Jan Smékal. Základní škola sv. Voršily v Olomouci Aksamitova 6, 772 00 Olomouc Airsoft Závěrečná práce Autoři: David Indruch, Jan Smékal Třída: IX Vedoucí práce: Mgr. Lukáš Daněk Olomouc 2014 OBSAH Úvod... 3 1 Historie

Více

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Už to budou téměř tři roky, kdy firma Bohemia Air Soft otevřela své airsoftové centrum. Je na čase se podívat, jak naše prodejna a další prostory vypadají v současnosti.

Více

Historie airsoftu Asahi M40 a M700

Historie airsoftu Asahi M40 a M700 Historie airsoftu Asahi M40 a M700 Každý určitě slyšel historku o té pušce co jí v Japonsku zakázali a zničili. Když jsem kdysi hledal informace o této zbrani, hovořilo se o ní jako o svatém Grálu airsoftu.

Více

Technické dotazy: Obecné: Kolik zbraň XY dostřelí a je přesná? Proč na tyto dotazy neodpovídáte? Je zbraň XY lepší než zbraň YX?

Technické dotazy: Obecné: Kolik zbraň XY dostřelí a je přesná? Proč na tyto dotazy neodpovídáte? Je zbraň XY lepší než zbraň YX? Technické dotazy: Obecné: Kolik zbraň XY dostřelí a je přesná? Proč na tyto dotazy neodpovídáte? Dostřel ani přesnost výrobci u airsoft zbraní obvykle neuvádějí. A proto je nemůžeme závazně uvést ani my.

Více

Puškohled Archer TSA-5/55 Léty a spoustou spokojených zákazníků prověřený model

Puškohled Archer TSA-5/55 Léty a spoustou spokojených zákazníků prověřený model Strana 1 Termovizní puškohledy Puškohled Archer TSA-5/55 Léty a spoustou spokojených zákazníků prověřený model ARCHER TSA 5/55 spoustou spokojených zákazníků prověřený model. Jednoduchý, spolehlivý, s

Více

Mělnický Airsoftový Integrovaný Team

Mělnický Airsoftový Integrovaný Team 1 Výstroj 1.1 oblečení Uniforma V airsoftu je v podstatě jedno kterou z nabízených uniforem zvolíte. Dobré je se však zeptat teamu, se kterým budete hrát, jaké vzory maskování preferují. Mezi nejoblíbenější

Více

Triple Duty CRL(Compact Rail Laser)

Triple Duty CRL(Compact Rail Laser) UŽIVATELSKÝ MANUÁL Laserový zaměřovač Triple Duty CRL(Compact Rail Laser) Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů,

Více

Jak můžete vidět nachází se zde pásek na suchý zip který lze vyměňovat s tím páskem venku. Takže lze mít jednou brokové náboje uvnitř a pak zase

Jak můžete vidět nachází se zde pásek na suchý zip který lze vyměňovat s tím páskem venku. Takže lze mít jednou brokové náboje uvnitř a pak zase Návlek na pažbu Jak se pomalu ale jistě blíží čas zimní, tak opět přichází čas oprášit manuály,což mne přivedlo na myšlenku že bych si mohl pořídit návlek na pažbu pro svoji tří rannou manuální brokovnici.

Více

Přírodní škola. Airsoft: víkendová válka

Přírodní škola. Airsoft: víkendová válka Přírodní škola Martin Liška Airsoft: víkendová válka Praktická maturita Praha 2013 Obsah Úvod... 1 Cíle... 2 Celkový postup práce... 3 Co to je airsoft... 4 Airsoft battle 21. 9. 2013... 7 Stručný popis

Více

Forex Outlook AUDUSD

Forex Outlook AUDUSD Forex Outlook AUDUSD 10.1. 2016 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh GBPUSD s tím, že můj náhled je neutrální s preferencí short obchodů. Test Low, vytvořeného

Více

Uˇ ZIVATELSK Y MANU AL Kolim ator Mini Shot ˇ Cesky

Uˇ ZIVATELSK Y MANU AL Kolim ator Mini Shot ˇ Cesky UŽIVATELSKÝ MANUÁL Kolimátor Mini Shot Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů, svítilen a dálkoměrů. Produkty

Více

MANNLICHER (str 6-15) 2007

MANNLICHER (str 6-15) 2007 Stránka 1 MANNLICHER (str 6-15) 2007 MANNLICHER LUXUS Základní konfigurace Luxus, polopažba dřevo třída 1, dřevěné boční panely, hlaveň 600mm, standardní klika závěru, napínáček / bez napínáčku, picatinny

Více

Air-soft. Optika Guarder 4x32 (2xinfrared) 2800 3200. AK side mount base 200 269. Kovový závěr pro Glock 17 Marui 1000 1300

Air-soft. Optika Guarder 4x32 (2xinfrared) 2800 3200. AK side mount base 200 269. Kovový závěr pro Glock 17 Marui 1000 1300 Výprodej Air-soft Elektriky KAC PDW VFC 10000 12500 Elektriky FN SCAR CHINA Gun 3500 3850 Elektriky FN Fall Carbine se sklopnou pažbou 6400 8000 Elektriky L85a1 China (kovový mechabox) 3800 4399 Elektriky

Více

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION

V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION V-AR MUE - MAGPUL ULTIMATE EDITION Nabídka pušek V-AR v ráži 5.56x45 (223 Rem.) ve speciální edici Pouze u NoCompromise.House s.r.o. V-AR MAGPUL ULTIMATE EDITION Navržena profesionály pro bojové i sportovní

Více

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá

Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Kvalita, která odolává času, a navíc skvěle vypadá Střechy od společnosti Ruukki odpovídají finské kvalitě. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete postavit nový dům nebo renovovat starý, naše široká nabídka

Více

AACT5R(červený) & AAT5G(zelený)

AACT5R(červený) & AAT5G(zelený) UŽIVATELSKÝ MANUÁL LASEROVÝ ZAMĚŘOVAČ AACT5R(červený) & AAT5G(zelený) Česky O firmě Sightmark Sightmark nabízí širokou škálu produktů, včetně puškohledů, kolimátorů, laserů, korekcí nastřelení, noktovizorů,

Více

'ddd' Odporová dekáda-do-dlaně

'ddd' Odporová dekáda-do-dlaně 'ddd' Odporová dekáda-do-dlaně Od stavby odporové dekády obyčejně odradí potřeba přepínačů a přesných odporů. Pokusil jsem se tyto překážky obejít za cenu trochu složitějšího ovládání, a navíc její rozměry

Více

Spolehlivost Bezpečnost

Spolehlivost Bezpečnost Spolehlivost Bezpečnost Více než jen čočka Pro stále více lidí má při výběru brýlových čoček klíčový význam pohodlí, avšak rozhoduje i optická kvalita a v neposlední řadě materiálové vlastnosti. Všichni

Více

Šlapanice Jirka Hrubý

Šlapanice Jirka Hrubý Šlapanice 3.6.2015 Jirka Hrubý LEGENDA, KTERÁ UPOUTÁ NOVÁ LG G4 CPU OS Displej RAM Paměť Fotoaparát Selfie cam Baterie Konektivita Barevné provedení Hexa-core Snapdragon 808 (1,8GHz) Android Lollipop 5.1

Více

NOVÁ DIMENZE HUMÁNNÍ SEBEOBRANY ŠVÝCARSKÉ FIRMY PIEXON

NOVÁ DIMENZE HUMÁNNÍ SEBEOBRANY ŠVÝCARSKÉ FIRMY PIEXON NOVÁ DIMENZE HUMÁNNÍ SEBEOBRANY ŠVÝCARSKÉ FIRMY PIEXON Dráždivé nebo slzotvorné obranné látky lze aplikovat pomocí ručních nebo puškových granátů, dýmovnic a velkoobjemových mobilních či přenosných rozprašovačů.

Více

Co se stane, když firma, která dělá 700W zesilovače vyrábí i sluchátka?

Co se stane, když firma, která dělá 700W zesilovače vyrábí i sluchátka? Co se stane, když firma, která dělá 700W zesilovače vyrábí i sluchátka? AV Forums, autor: Ed Selley, 1. března 2014 Úvod Na letošní hifi show v Bristolu bylo k vidění méně sluchátek než v předchozích letech.

Více

SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ

SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ STOL OLY Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. SKŘÍNĚ 48 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40 nebo 80 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností

Více

Forex Outlook USDCAD 19.4. 2015

Forex Outlook USDCAD 19.4. 2015 Forex Outlook USDCAD 19.4. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh EURUSD s tím, že mě budou zajímat short obchody. Náhled a rezistence z něj vyšly v minulém

Více

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2012 Kulovnice Mannlicher. Typ Výbava MOC. 12/76 -.222 Rem.,.243 Win.,.308 Win., 7x65R,.30-06 Spr.,.30R Blaser, 8x57IRS, 9,3x74R

MALOOBCHODNÍ CENÍK 2012 Kulovnice Mannlicher. Typ Výbava MOC. 12/76 -.222 Rem.,.243 Win.,.308 Win., 7x65R,.30-06 Spr.,.30R Blaser, 8x57IRS, 9,3x74R MANNLICHER DUETT Mannlicher Duett Standard Hlavně 600mm, manuální natažení, ořech II, boční panely arabeska 5 Mannlicher Duett Elegance Hlavně 600mm, manuální natažení, ořech II, boční panely rytina-lovecká

Více

to je radost ze střelby

to je radost ze střelby vzduchovky to je radost ze střelby lapač diabolo plochý mikrohledí TRUGLO GLO... TRUGLO optická vlákna, stavitelné stranově i výškově pojistka s automatickou, resp. manuelní funkcí dle volby střelce hlaveň

Více

Bohemia Air Soft na veletrhu IDET 2015

Bohemia Air Soft na veletrhu IDET 2015 Bohemia Air Soft na veletrhu IDET 2015 Mezinárodní veletrh obranné a bezpečnostní techniky IDET je významnou přehlídkou obranných a bezpečnostních technologií ve střední Evropě se silnou mezinárodní účastí

Více

Airsoftové značky - ICS

Airsoftové značky - ICS Airsoftové značky - ICS Mnoho velkých značek v airsoftu jsou pro nás jen pouhé názvy a zkratky. Ale jako každé odvětví, i airsoftové značky mají svoji historii, filosofii a cíle. A jednou z těchto značek

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

PARNÍ LOKOMOTIVA ŘADY 377 ČSD OD FIRMY TILLIG 24.2.2015

PARNÍ LOKOMOTIVA ŘADY 377 ČSD OD FIRMY TILLIG 24.2.2015 V lednu roku 2015 firma Tillig vyrukovala s novinkou, která patrně potěšila nejednoho modeláře preferujícího parní lokomotivy ČSD. Tou novinkou je lokomotiva 377.0504, nabízená pod katalogovým číslem 02024.

Více

Předpovídejte snadno a rychle

Předpovídejte snadno a rychle Předpovídejte snadno a rychle Newsletter Statistica ACADEMY Téma: Časové řady, exponenciální vyrovnávání Typ článku: Příklad Dnes se budeme zabývat situací, kdy chceme předpovídat, jak se bude v čase vyvíjet

Více

Kymco DJ S 125 Malej, levnej, šikovnej

Kymco DJ S 125 Malej, levnej, šikovnej http://skutrmania.cz/clanek/356-kymco-dj-s-125-malej-levnej-si.html Kymco DJ S 125 Malej, levnej, šikovnej Kymco se v poslední době soustředilo především na nejvyšší řadu luxusních skútrů v čele s dvouválcovou

Více

Traffic. Rychloshrnovací vrata s výměnnými sekcemi. krenotech. vratová technika automatické dveře E N T R A N C E SPECIALISTS

Traffic. Rychloshrnovací vrata s výměnnými sekcemi. krenotech. vratová technika automatické dveře E N T R A N C E SPECIALISTS A U TO M AT I C Robustní, spolehlivé a modulární... ideální řešení pro střední a velké vjezdy. Rychlá, funkční a trvanlivá vrata pro použití v průmyslové a komerční oblasti. Rychloskládací vrata jsou mnohostranná

Více

BIOPEL LINE NOVINKA. Peletové kotle. 10-40 kw. emisní t ída

BIOPEL LINE NOVINKA. Peletové kotle. 10-40 kw. emisní t ída NOVINKA Peletové kotle BIOPEL LINE 10-40 kw 5. emisní t ída Výrobce: OPOP spol. s r. o., Zaovská 750, 757 01 Valaské Meziøíèí, tel.: +40 571 675 589, e-mail: sales@opop.cz Přednosti sortimentu Biopel line

Více

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě!

Novinka firmy. Roto. se ozve, když je na správném místě! Novinka firmy Roto se ozve, když je na správném místě! Roto german made Společnost Roto Frank AG se sídlem v Leinfelden- Echterdingenu u Stuttgartu je německá skupina podniků. Firma Roto se stabilně rozrostla

Více

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat.

INSPIRUJTE SE. Nechávám vás nahlédnout do své práce a zároveň vás chci tímto PDF inspirovat. INSPIRUJTE SE Každý z nás máme unikátní znalosti a zkušenosti, které jsou nepřenositelné. Měl jsem tu čest být u řady velmi zajímavých projektů a spolupracovat s více než 574 klienty. Nechávám vás nahlédnout

Více

Solidní zpracování. Výbava

Solidní zpracování. Výbava Notebooky Dell Latitude spolu s notebooky IBM, dnes již Lenovo, ThinkPad patří jednoznačně již řadu let mezi legendární manažerské notebooky proslulé svoji fyzickou výdrží i nejrůznějšími vychytávkami.

Více

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy

Sněhové řetězy pro. osobní vozy. Přehled výrobků. osobní vozy Sněhové řetězy Přehled výrobků 11 Individuální. Inovativní.. S jistotou k cíli. Inovovaná technologie, praktický design a kvalitní materiál zaručují značku. Jednoduchá montáž řetězů umožňuje rychlé a snadné

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

Hodnocení stavu společnosti konečně obrat k lepšímu?

Hodnocení stavu společnosti konečně obrat k lepšímu? Informace z výzkumu Trendy 1/ Hodnocení stavu společnosti konečně obrat k lepšímu? Citovaný výzkum STEM byl proveden na rozsáhlém reprezentativním souboru obyvatel České republiky starších 18 let ve dnech

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

AKČNÍ NABÍDKA USB. VELA CZECH, s.r.o. Střádalů Ostrava Kunčičky CZ IČ: DIČ: CZ Since 1991

AKČNÍ NABÍDKA USB. VELA CZECH, s.r.o. Střádalů Ostrava Kunčičky CZ IČ: DIČ: CZ Since 1991 velikost: 57,1 x 19,4 mm 2 GB 91,16 87,66 84,15 4 GB 91,16 87,66 84,15 8 GB 91,16 87,66 84,15 16 GB 114,37 109,97 105,57 32 GB 210,50 202,41 194,31 64 GB 399,46 384,09 368,73 8 GB 111,11 97,22 93,33 16

Více

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2

Zahrada. bez starostí. dřevoplastové podlahy ploty zábradlí LET ZÁRUKA 2 Zahrada bez starostí ZÁRUKA 2+20 20 2 LET LET dřevoplastové podlahy ploty zábradlí Podlahy Kvalitní, odolná a skvěle vypadající podlaha je přáním snad každého majitele terasy. A přání jsou od toho, aby

Více

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání.

KATALOG. Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. KATALOG Skladovací, manipulační a transportní plastové obaly. Rychlé dodání. www.tbaplast.cz O TBA PLASTOVÉ OBALY NEJLEPŠÍ KVALITA Naše vysoce kvalitní a robustní přepravní a skladové obaly jsou navrženy

Více

Kombinace vynikající německé kvality, exkluzivního designu a pokrokových technologií.

Kombinace vynikající německé kvality, exkluzivního designu a pokrokových technologií. WESCO Kombinace vynikající německé kvality, exkluzivního designu a pokrokových technologií. odinný podnik založený v roce 1867 pod značkou Westermann & Co (zkráceně Wesco) se sídlem v německém Sauerlandu

Více

Tepelná čerpadla. pro Váš komfortní domov

Tepelná čerpadla. pro Váš komfortní domov Tepelná čerpadla pro Váš komfortní domov O firmě Společnost PZP HEATING a.s. je významný český výrobce a dodavatel tepelných čerpadel na českém i zahraničním trhu. Více než 25 let jdeme vlastní cestou

Více

PROCESOROVKA - V3. Omezení do pružiny M180 a kadence 25 kuliček/s

PROCESOROVKA - V3. Omezení do pružiny M180 a kadence 25 kuliček/s PROCESOROVKA - V3 Omezení do pružiny M180 a kadence 25 kuliček/s K instalaci tohoto zařízení je potřeba odborník Člověk musí umět pájet a rozložit AEG zbraň Nikdy nepoužívejte k pájení trafopájku! Parametry

Více

Obsah balení: 4 x baterie AG 3

Obsah balení: 4 x baterie AG 3 LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * K1 High End Délka 44 mm Hmotnost 7,5 g Světelný tok 17 lm* Baterie 4 x AG 3 Za dob Einsteina vážily kapesní svítilny mnohonásobně víc než LENSER K1 a přitom

Více

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1

ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 Samopal CZ SCORPION EVO 3 A1 je univerzální, lehká, samočinná ruční zbraň jednotlivce kategorie PDW. V šedesátých letech dvacátého století byl v Československu zaveden do výzbroje

Více

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada

produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Kompletní přehled a rozdělení sortimentu SOLO 2018 produktové řady Classic - Comfort - Pro Řada Classic Comfort Modely 403, 404 408, 409 453 425/435/475 Classic 473 D, 424 NOVA 401, 402 461, 462 425/435/475Comfort

Více

Magazín pro řemeslníky SHK

Magazín pro řemeslníky SHK 5/2010 Magazín pro řemeslníky SHK Test: Takto řemeslníci SHK posuzují předstěnové elementy. Test: Tak to vidí řemeslníci SHK! Téma předstěnové elementy. SHK Report zveřejňuje výsledky reprezentativního

Více

Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015. www.rottefella-katalog.cz

Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015. www.rottefella-katalog.cz Další generace závodních vázání pro běžecké lyžování 2014/2015 397 Systém Xcelerator Systém Xcelerator je kompletní, integrovaný systém, který zvyšuje požitek a efektivitu z lyžování jak u závodních, tak

Více

Firemní profil. technika v souladu s přírodou

Firemní profil. technika v souladu s přírodou Firemní profil technika v souladu s přírodou Co nastartovalo změny v energetice? Globální oteplování, ne jenom Fosilní paliva jsou úložištěm přebytečného uhlíku. Jejich uvolňováním dochází ke globálnímu

Více

SUpERSÍLA. pro VšECHNY.

SUpERSÍLA. pro VšECHNY. VySAVAče Náš tip Problémy s místem? Kärcher nabízí rafinované řešení, aby se hezké věci v životě ocitly v centru pozornosti. Čím méně místa vysavač potřebuje, tím lépe. Ultrakompaktní VC 5 je malý a přesvědčí

Více

Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší. Tork kompaktní role. www.tork.

Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší. Tork kompaktní role. www.tork. Vysokokapacitní řešení pro Vaši toaletu ve čtyřech variantách. chytré řešení nyní ještě dokonalejší Tork kompaktní role www.tork.cz Kompletní Tork systém T6 Kompaktní role toaletního papíru s automatickým

Více

Přehled úložného systému PLBOXX

Přehled úložného systému PLBOXX 5.3.2018 Přehled úložného systému PLBOXX Stavebnicový systém: srdcem je pojízdná základna PLBOXXR kufry,přihrádky a šuplíky lze vložit ve vrstvách na sebe vložky PLBOXXH3,PLBOXXCD3 a PLBOXXG3 jsou kompatibilní

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

WATCH.INK VIRTUÁLNÍ REALITA LOGIK. case study společnosti LOGIK, s.r.o.

WATCH.INK VIRTUÁLNÍ REALITA LOGIK. case study společnosti LOGIK, s.r.o. WATCH.INK VIRTUÁLNÍ REALITA LOGIK case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY GOOGLE CARDBOARD 4 WATCH.INK 8 JAK TO FUNGUJE? 12 KONTAKTY 16 Na konci roku 2017 jsme navrhli a

Více

21. Skupina Speciálních Sil

21. Skupina Speciálních Sil 21. Skupina Speciálních Sil Na našem portálu se tento tým už představoval jako jeden z prvních, ale postupem času se jejich tým rozrostl a tak chtěli prezentaci týmu také rozšířit. 1) Jaké je jméno vašeho

Více

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345

VANOVÉ STOJÁNKOVÉ BATERIE METALIA 56345, 57345 Vážení obchodní přátelé, chceme vám stručně představit naše NOVINKY 2013, které jsme pro vás připravili. Všechny novinky jsou tentokrát z naší továrny ve Znojmě. Rozšiřujeme především nabídku českých vodovodních

Více

80kg. Police. Korpus. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ

80kg. Police. Korpus. Tlumiče dovírání dveří Vysoká pevnost konstrukce Nadstandardní nosnost polic 80 kg SKŘÍNĚ SKŘÍNĚ STOL OLY 5 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40 nebo 80 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní konstrukce

Více

Roletové mříže Troll. hliníková transparentní ochrana

Roletové mříže Troll. hliníková transparentní ochrana Roletové mříže Troll hliníková transparentní ochrana 5. roletové mříže Troll 5.1 AEG 56 5.2 AEG 84 5.3 Instalace Vysoká ochrana proti vloupání Vysoká pevnost a nadstandardní stabilita roletových mříží

Více

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy

ROLETY. Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům. Specialisté na rolovací systémy ROLETY Chytře pomáhají chránit Váš dům proti chladu, slunci i nezvaným hostům Specialisté na rolovací systémy ODPOVÍDÁ EN 13659 P O Ž A D AV K Ů M Možnosti ovládání rolet Popruhem, šňůrou nebo klikou Každá

Více

ArchiPoint icolor Powercore venkovní bodové LED svítidlo viditelné za denního světla s inteligentními barvami

ArchiPoint icolor Powercore venkovní bodové LED svítidlo viditelné za denního světla s inteligentními barvami Lighting ArchiPoint icolor Powercore venkovní bodové LED svítidlo viditelné za denního světla s inteligentními barvami ArchiPoint icolor ArchiPoint icolor Powercore je exteriérový LED světelný bod viditelný

Více

MI-PAA. úkol č.3. Řešení problému batohu dynamickým programováním, metodou větví a hranic a aproximativním algoritmem

MI-PAA. úkol č.3. Řešení problému batohu dynamickým programováním, metodou větví a hranic a aproximativním algoritmem Jakub Holý holyjak1@fit.cvut.cz MI-PAA úkol č.3 Řešení problému batohu dynamickým programováním, metodou větví a hranic a aproximativním algoritmem Zadání Naprogramujte řešení problému batohu: 1. metodou

Více

Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy ( LF2 > Ph.D.? A jak na něj?

Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (  LF2 > Ph.D.? A jak na něj? Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Ph.D.? A jak na něj? Ph.D.? A jak na něj? Rozhodujete se, zda studovat Ph.D. na Druhé lékařské? Chystáte se příští rok

Více

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design

Zapuštěná svítidla LuxSpace vysoká účinnost, vizuální pohodlí a stylový design Lighting Zapuštěná LuxSpace vysoká, vizuální pohodlí a stylový design Zákazníci se snaží optimalizovat všechny zdroje. Týká se to nejen provozních nákladů (energie atd.), ale také personálu. Úspory energie

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2015

i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2015 i4wifi a.s. produktové novinky Srpen 2015 UBIQUITI UniFi Switch - 48x Gbit LAN, 2x SFP port, 2x SFP+, POE+, 750W UniFi Switch (US-48-750W) je ideální pro malé a střední firmy, které požadují spolehlivý

Více

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové

tradice a kvalita AKU zet čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové tradice a kvalita čelní VysokozdVižné Vozíky akumulátorové AKU zet Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít

Více

CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis

CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis CZ 512 samonabijecí malorážka v ráži.22 LR Napsal John Kiriakidis Je o mně dobře známo, že jsem fanoušek Rugeru 10/22 a setkání s jiným výrobkem, který poskytuje spolehlivost nebo přesnost jako tato samonabijecí

Více

Skil: rozšiřování trhu pomocí inovací a přesvědčivých. produktů. Michael Maaskant, obchodní ředitel společnosti Skil, Europe B.V.

Skil: rozšiřování trhu pomocí inovací a přesvědčivých. produktů. Michael Maaskant, obchodní ředitel společnosti Skil, Europe B.V. 27./28. února 2007 RF 70107 Skil: rozšiřování trhu pomocí inovací a přesvědčivých produktů Michael Maaskant, obchodní ředitel společnosti Skil, Europe B.V. Referát u příležitosti odborné tiskové konference

Více

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY

ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY ŠIKMÉ ZDVIHACÍ PLOŠINY Technická Specifikace SUPRA LINEA - pro rovné schodiště Supra Lineu lze nepochybně považovat za vrchol našich rozsáhlých zkušeností o oblasti šikmých zdvihacích plošinách. Zaoblené

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Evoluce v osvětlení. Natural Evolution of Light

Evoluce v osvětlení. Natural Evolution of Light Evoluce v osvětlení 2013 Natural Evolution of Light Zářivější budoucnost Menší spotřeba elektrické energie a větší pohodlí: nová generace Panasonic LED žárovek změní váš pohled na domov a sníží vaše náklady.

Více

Užívejte si krásně osvětlenou zahradu

Užívejte si krásně osvětlenou zahradu PHILIPS mygarden Stojanové/sloupové Bustan 4000 K antracitová LED Užívejte si krásně osvětlenou zahradu Nádherný design ve tvaru L. Toto minimalistické sloupové svítidlo Philips Bustan z exkluzivního tlakově

Více

Specifikace. Autor Tomáš Jalovec

Specifikace. Autor Tomáš Jalovec auta Traxxas B Autor Tomáš Jalovec Pokud hledáte nějakou pěknou, rychlou a kvalitní zadokolku, pak by vás mohl zaujmout Bandit od Traxxasu. Jde o novinku kategorie buggy, nabízející vyspělé technologie.

Více

Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215

Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 215 Zboží z katalogu objednejte online na e-shopu www.nabytek-rychle.cz, mailem na info@nabytek-rychle.cz nebo telefonicky na čísle 777 309 15 stoly Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. SKŘÍNĚ 48 SKŘÍNĚ

Více

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4,

Vstup: 5V/1000 mah (max.) Vhodné pro: iphone, Smart Phone, mobily, MP3/MP4, USBpromo.cz POWER BANKY A SOLÁRNÍ NABÍJEČKY Ceny k 15.10.2014 KÓD bez DPH při 100 ks OBRÁZEK POPIS, SPECIFIKACE, POČET NABITÍ SPECIFIKACE KAPACITA (v mah) BALENÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ TERMÍN DODÁNÍ POTISK STANDARDNÍ

Více

Znáte zařízení na odvod kouře a tepla?

Znáte zařízení na odvod kouře a tepla? Znáte zařízení na odvod kouře a tepla? Datum vydání: 19.05.2009 v.a.d. Součást preventivních opatření požární ochrany tvoří kategorie zařízení na odvod kouře a tepla. Pokud dojde k požáru, představují

Více

Forex Outlook GBPUSD 27.9. 2015

Forex Outlook GBPUSD 27.9. 2015 Forex Outlook GBPUSD 27.9. 2015 Ohlédnutí za minulým FX Outlookem V minulém FX Outlooku jsem se zaměřil na trh AUDUSD s tím, že očekávám korekci ceny směrem níže a že mám zájem o long obchody v supportech.

Více

Ruční a elektrické nýtovací nástroje

Ruční a elektrické nýtovací nástroje Ruční a elektrické nýtovací nástroje www.emhart.com POPSet Ruční nýtovací nástroje NOVÁ řada ručně ovládaných nýtovacích nástrojů POP je ideální pro širokou řadu aplikací včetně oprav a údržby, pokrývačských

Více

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře SKŘÍNĚ STOLY 46 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40, 80 nebo 10 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní

Více

35 Keramika a nábytek / ovum by A. CitterIo

35 Keramika a nábytek / ovum by A. CitterIo OVUM by Antonio citterio krása z přírody Novinka Keramika Ovum by AC Aby se Vám koupelna stala útočištěm, v němž můžete odpočívat a cítit se svobodně, v každém z prvků, který Vás obklopuje, se odráží ideální

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on B 95 RS Bp Pack Step on podlahový mycí stroj s odsáváním třídy 95 l s gelovými bateriemi s nenáročnou údržbou a pracovní šířkou 60 až 75 cm. Nejlepší přehled, technika

Více

Recenze POWERMAT PM-IMG-220t

Recenze POWERMAT PM-IMG-220t Recenze POWERMAT PM-IMG-220t Jakožto dlouholetý pracovník ve svářečském prostředí (na internetu známý pod přezdívkou Rellik), jsem provedl testování velmi levného hobby MIG/MAG + MMA invertoru, který je

Více

Úsporné teplo pro pohodlný život

Úsporné teplo pro pohodlný život AUTOMATICKÉ KOTLE NA PELETY, OBILÍ, DŘEVNÍ ŠTĚPKU A UHLÍ Úsporné teplo pro pohodlný život www.benekov.com BENEKOVterm s.r.o., Masarykova 402, 793 12 Horní Benešov, tel.: +420 554 748 008, fax: +420 554

Více