BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ!"

Transkript

1

2 BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ! Tímto španělským pozdravem si Vás dovolujeme přivítat na naší společné cestě do míst, která Vám umožní prožít příjemné chvilky v pohodě na ostrově Mallorca. Mallorca, zrozená z mořské pěny bájného Středomoří, korunována růžovými kvítky voňavých mandloní, je právem nazývána královnou Baleárských ostrovů. Po staletí lákala svou divokou krásou, bělostnými vesnicemi uprostřed pomerančovníků, starobylými kláštery v tajemných horách Tramuntany, odvážné korzáry i urozené krále. Dnes svým osobitým kouzlem, malebnými zátokami s písečnými plážemi, elegantními promenádami s palmami přitahuje novodobé cestovatele. Mallorca je sladká jako coca de gata lahodný mandlový koláč s ještě lahodnější mandlovou zmrzlinou, na jejíž chuť se nezapomíná stejně jako na ostrov Mallorca. Těší nás, že Vám budeme moci představit tuto velice půvabnou ostrovní část španělského království. Věříme, že ve Vás Mallorca zanechá jen ty nejkrásnější vzpomínky. Aby Vám Vaše cesta za sluníčkem opravdu vyšla, přeje cestovní kancelář Monatour Ostrovní inspirace Mallorca je nádherný ostrov s nejkrásnějšími plážemi celého Středomoří a velmi rozmanitou krajinou. Pobřeží lemují romantické zátoky a dlouhé bílé písečné pláže, západ zdobí divoké hory a malebná městečka. Na malém kousku země si každý najde to svoje. Ze všech letovisek se snadno dostanete do Palma de Mallorca, kde se Vám zatají dech před nádhernou katedrálou Světla a kde se můžete procházet klidnými uličkami starého města. Také můžete nakupovat v lákavých obchůdcích nebo obdivovat luxusní jachty královského přístavu. Mallorca Vás určitě nebude nudit. Při toulkách ostrovem Vás překvapí majestátné hory, které vystupují z úchvatné krajiny. Při projížďce starobylými městečky poznáte, jak žijí ostrované a v kaňonu Torrent de Pareis spatříte nejkrásnější místo ostrova. Valldemossa, proslavená pobytem Fryderyka Chopina a George Sandové, Vás doslova okouzlí. Mallorca zaujme mnoha vápencovými jeskyněmi, z nichž největší a nejnavštěvovanější jsou jeskyně Dračí. Ostrov má i další lákadla vynikající kuchyni a výtečné víno. Na místních specialitách, rybami počínaje a sladkou ensaimadou konče, si pochutná opravdu každý. Mallorca je ostrov, který si zamilujete a budete se na něj rádi vracet, stejně jako já. Už zbývá jen obklopit se báječnými lidmi a prožít dovolenou, na kterou nezapomenete!

3 MALÉ INFO O MALLORCE Mallorca je ostrov náležící Španělsku, největší nejen z Baleárských ostrovů, ale také největší ostrov Španělska. Leží v západní části Středozemního moře ve vzdálenosti přibližně 200 kilometrů od Valencie, Barcelony a Alžíru. Ostrov je 110 km dlouhý a šířka je v rozmezí km. Každoročně navštíví Mallorcu 12 milionů turistů, hlavně Němců. Dávno předtím však Mallorcu dobývali Římané i Maurové, proto se zde dochovalo mnoho památek, které působení obou národů připomínají. Právě kartograficky zruční Římané dali Mallorce jméno, které se uchytilo Ta největší. Rozloha: km 2 Obyvatelstvo: Hlavní město: Palma de Mallorca Tradiční pokrm: lomo con col (vepřové maso v zelném listu) Tradiční nápoj: palo, hierbas Tradiční suvenýr: perly Orquideas Svatá patronka: Santa Catalina Thomas Svátek: Diada de Mallorca Tanec: ball de bot Mona tipy 1. Katedrála La Seu katedrála Světla, ve které se snoubí gotika s maurskou minulostí 2. Torrent de Pareis ostrovní zázrak přírody Rajský potok, deroucí se z lůna Tramontany 3. Cuevas del Drach kouzelné dračí jeskyně, které ožívají na koncerty na jezerní hladině 4. Valldemosa La Cartuja kartuziánský klášter, proslulý zimní romancí Chopina a Sandové 5. Port d Andratx malebná laguna na úbočí Tramontany, kde kotví luxusní jachty slavných Velvyslanectví ČR Avda. Pío XII, 22-24, Madrid Vedoucí úřadu: Ing. Karel Beran Provozní hodiny: Po Pá , 13:30 16:30 Úřední hodiny pro veřejnost: Po Pá Telefon: Fax: Nouzová linka: Honorární konzulát ČR Pza. Sant Antoni, 11A, 3-der., Palma de Mallorca Vedoucí úřadu: Dalibor Čiak Úřední hodiny pro veřejnost: Po, St, Pá Telefon: Fax:

4 DOVOLENKOVÝ PROGRAM AQUA CITY A AQUALAND - dva báječné vodní světy, AQUA CITY na okraji El Arenalu a AQUALAND v Magalufu, nabízejí den plný vodních hrátek a radovánek ve společnosti obřích tobogánů, skluzavek a vířivých bazénů s vlnobitím. dospělí cca 22,00 děti do 12 let cca 15,00 MARINELAND - jedinečná podívaná pro malé i velké, skýtající pobavení nad legračními kousky cvičených delfínů, lachtanů a papoušků možností osvěžit se a vydovádět ve vodním parku se skluzavkami a tobogány. dospělí cca 22,50 děti do 12 let cca 16,50 ES FOGERO (Mallorská noc) - příjemným zpestřením Vaší dovolené bude večer strávený ve společnosti ohnivých tanečníků a tanečnic nejen flamenca. Své účasti na této akci jistě nebudete litovat. dospělí cca 30,00 děti do 12 let cca 15,00 OKRUH OSTROVEM - nejkrásnější z ostrovních výletů Vás zavede na ta nejznámější místa ostrova. Spolu s česky či slovensky hovořícím průvodcem se vydáte do tajemných hor Sierra de Tramontana, kde navštívíte slavné poutní místo a starobylý klášter Lluc, který ukrývá La Morenetu. Pak se vydáte fantastickou horskou silnicí vytesanou ve skalách do soutěsky Sa Calobra. Zde Vás čeká koupání v nádherné přírodní scenérii Torrent de Pareis. Odtud podniknete plavbu lodí při divokém pobřeží Costa Mallorquina do malebného přístavu Sóller. Odtud zavítáte do kouzelného městečka Valldemossa, kde ve zdejším kartuziánském klášteře pobývala slavná George Sandová a Fryderyk Chopin. Cestou zavítáte do slavné manufaktury v Ince na zpracování kůže, kde můžete zakoupit i drobné suvenýry (změna programu výletu vyhrazena) dospělí cca 50,00 děti do 12 let cca 25,00 ZA MALLORSKÝMI PERLAMI - tento výlet Vás zavede romantickou krajinou s vodními mlýny do Manacoru, města známého výrobou umělých perel, kde se zastavíte v jedné z továren na jejich výrobu. Další kroky povedou do půvabného přístavu Porto Cristo se zastávkou na malou rybí specialitu. Odpoledne dojedete až k Dračím jeskyním s největším podzemním jezerem v Evropě. Těšit se můžete na malý koncert na vodní hladině dospělí cca 42,50 děti do 12 let cca 21,25

5 VÍTE, ŽE... Pohoří Serra de Tramuntana téměř dokonale lemuje 90 kilometrů západního pobřeží ostrova. Desítky dnešních horských tras vzniklo ze spleti stezek, které zd e zanechali uhlíři, vápeníci a pastevci. Pohoří působí opravdu majestátně, přestože nejvyšší vrchol Puig Mayor dosahuje nadmořské výšky pouze 1443 m n. m. Na jeho stráních dozrávají pomeranče a kvetou mandloně, přestože na druhé straně hor ještě leží sníh. Mallorca voní po mandlích. Mandloně pocházejí ze severní Afriky a západní Asie, v okolí Středozemního moře roste i planě. Tato keřovitá nebo stro movitá rostlina dorůstá výšky 5 metrů. Květy mají bílou až narůžovělou barvu. Nejlépe se jim daří v těžkých propustných půdách, které jsou dobře zásobeny živinami a jen přiměřeně vlahé. Přestože se mandle označují jako oříšky, botanicky správně jde o peckovice. Na Mallorce nesmíte neochutnat lahodnou specialitu Ensaimadu. V ústech se tato pocukrovaná spirála jenom rozplyne. Seženete ji úplně všude i na letišti a je to jeden z nejčastějších ostrovních suvenýrů. Původ této sladkosti nelze přesně vystopovat, ale říká se, že si ji se sebou přivezli Arabové již někdy v roce 909. Její tvar údajně připomíná arabský turban. Ingrediencemi jsou mouka, cukr, kvasnice, mléko a vepřové sádlo (nebo olivový olej). Uprostřed širokého zeleného údolí, které chrání pohoří Serra de Tramuntana, se nachází malebné městečko Valldemossa. Jeho nejvýznamnější památkou je kartuziánský klášter ze 14. století. Právě zde našli v zimě na přelomu roků 1838 a 1839 útočiště milenci Frederic Chopin a George Sandová. Na jejich počest se ve Valldemose každoročně koná Chopinův festival a v klášteře jsou ukryty vzácné originály Chopinových partitur.

6 VÍTE, ŽE... Perlas de Majórica jsou ochranou známkou již od ro ku 1897 a od té doby šíří slávu ostrova Mallorca. Nevznikají sice v perlorodkách, nýbrž v továrnách, ale postup jejich výrobě je pečlivě kontrolován. Skleněná kulička se postupně obaluje pastou z rozdrcených rybích šupin, až vznikne dokonalá umělá perla s duhovým leskem. A sami Mallorčané původ perel nijak netají. Alespoň nemusíte do perel kousat, abyste zjistili jejich pravost. Možná nejznámější poutní místo ostrova, klášter Lluc, je dějištěm legendy, o které nepochybuje nikdo z Mallorčanů. Říká se, že před mnoha a mnoha lety pastýř jménem Lluc objevil u potůčku černou sošku Panny Marie. Odnesl ji do nejbližší modlitebny a hned druhý den se na ní chtěli podívat lidé z okolí. Sošku však v kapli nenašli, znovu se objevila tam, kde byla objevena. A tak se stalo ještě dvakrát. Všichni věřili, že se stal zázrak, a tak vystavěli u potůčku kapličku, která se díky poutníkům rozrostla na dnešní klášter. Jedním ze symbolů Mallorcy jsou větrné mlýny. Najdete je především v nejúrodnější části ostrova Es Pla. Stojí tu už po staletí a v době jejich největší sláv y byste jich tu mohli napočítat víc než tři tisíce. Nejčastěji čerpali životadárnou vodu z hlouby země, někdy mleli obilí. S nástupem moderních technologií jejich význam upadal, přesto dnes existuje projekt na jejich záchranu coby kulturního dědictví ostrova. Obnovují se, restaurují se z původních materiálů a pořád se točí... Na Mallorce se mluví mallorquí. Tento ostrovní jazyk existoval již v 15. století, ale dodnes nemá žádnou normatizaci a v písemné formě ho snad nikde nenajdete. Mallorčané chápo u její nahrazování katalánštinou jako útok na jejich ostrovní identitu. Katalánština je sice příbuzná, politicky protlačovaná a standardizovaná, ale stejná rozhodně není. Praví Mallorčané tvoří asi polovinu všech obyvatel ostrova a říká se, že kdo nemluví mallorquí, tak ten mezi nikdy úplně nezapadne.

7 TROCHU ŠPANĚLŠTINY NA CESTU Ahoj! Hola! jeden un Dobrý den Buenos días dva dos Dobré odpoledne Buenas tardes tři tres Dobrou noc Buenas noches čtyři cuatro Nashledanou Hasta luego pět cinco Sbohem Adios šest seis Jak se máš/máte? Qué tal? sedm siete čaj té osm ocho káva café devět nueve mléko leche deset diez víno vino jedenáct once pivo cerveza dvanáct doce džus zumo dvacet veite chléb pan sto cien voda agua tisíc mil ovoce fruta Pomoc! Socoro zelenina verdura děkuji Gracias ryby pescado prosím Por favor zmrzlina helado není zač De nada pomeranč naranja policie policia jablko manzana lékař médico jahoda fresa nemocnice hospital malina frambuesa pojištění seguro broskev melocotón peníze dinero vepřové cerdo bankomat caja automatica kuřecí pollo pošta correo telecí ternera známka sello šunka jamón moře mar rajče tomate pláž playa okurka pepino hotel hotel sýr queso recepce recepción jogurt yogurt pokoj habitación dort tarta světlo luz koláč pastel ručník toalla šlehačka nata polštář almohada olivy aceitunas klimatizace climatización loď barco klíč llave autobus autobús výtah ascensor auto coche restaurace restauración vlak tren cukrárna confitería letadlo avión pekárna panaderílla letiště aeropuerto směnárna casa de cambio zastávka parada banka banco

8

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří.

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Mallorca Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Kouzelný ostrov s horoucím srdcem a se stálým přídechem velkého svátku

Více

BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ!

BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ! BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ! Tímto španělským pozdravem si Vás dovolujeme přivítat na naší společné cestě do míst, která Vám umožní prožít příjemné chvilky v pohodě na pobřeží zvaném Costa Brava / Costa

Více

Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca:

Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca: Předběžné ceny fakultativních výletů - Mallorca: Důležité upozornění: Ceny a popisy jsou pouze orientační a budou aktualizovány na místě fakultativní výlety jsou organizovány společností Euroseniors fakultativní

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ!

BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ! BUENOS DÍAS VÁŽENÍ PŘÁTELÉ! Tímto španělským pozdravem si Vás dovolujeme přivítat na naší společné cestě do míst, která Vám umožní prožít příjemné chvilky v pohodě na pobřeží zvaném Costa del Sol Pobřeží

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Největší z Baleárských ostrovů.

Největší z Baleárských ostrovů. MALLORCA Největší z Baleárských ostrovů. Palma Mallorca Playa de Palma V VI VII VIII IX X Ostrov Mallorca je největší z Baleárských ostrovů, který svým návštěvníkům nabízí vše, co si mohou přát. Divoké

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Slovo delegátky. Mona tipy 1. Sagrada Família mistrovské dílo od Antonia Gaudího, které se staví více než sto let

Slovo delegátky. Mona tipy 1. Sagrada Família mistrovské dílo od Antonia Gaudího, které se staví více než sto let Španělská inspirace Je to krásná a nevšední země, ležící na Pyrenejském poloostrově. Je to kousek exotiky na evropském kontinentě, země, která dala světu ohnivé flamenco a divokou koridu. Je to země, o

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015

SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 SICÍLIE 18. 9. 27. 9. 2015 Proč právě Sicílie? Největší italský ostrov nabízí krásné pláže, hory, divoké kaňony, jedny z nejlépe zachovaných antických památek světa i architektonické pozůstatky vlády Normanů,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ

CK BUS TOUR-FOLTÝNOVÁ PROVENCE 2011 Vážení rodiče, milí studenti! V letošním školním roce máte poprvé možnost volby komplexní zahraniční exkurze. Po několika rocích, kdy se nabízelo pouze Chorvatsko, tedy destinace relativně

Více

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,-

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,- Francouzská riviéra - Antibes Naše cestovní kancelář Vám nabízí možnost strávit Vaší dovolenou v srdci francouzské Riviéry v malebném historickém městečku Antibes, které leží mezi letovisky Nice (cca.

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ AGENTURA www. LibuseTravel.cz KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY Francouzská riviéra nabízí středomořské podnebí, zářící slunce, významná přímořská letoviska, historická městečka, ale hlavně

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3*

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 40 200 Kč 40 200 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč VILLA TORTUGA 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 58 400 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017 48 800 Kč 44 900 Kč 06.02.2017-21.02.2017

Více

2015 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO

2015 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO apartmány 700-900 m od železniční zastávky San Benedetto del Tronto se nachází ve střední části Jaderského moře na poloviční vzdálenosti mezi městy ANCONA

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří III na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Středomořské sluníčko, krásné památky a teplé moře. To všechno vás čeká

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

plavba katamarán Malajsie - Langawi

plavba katamarán Malajsie - Langawi exklusiv sailing plavba katamarán Malajsie - Langawi Naskýtá se jedinečná možnost hotelu pod plachtami a ještě k tomu v nadstandartní destinaci. Zažijte s námi nezapomenutelné zážitky na katamaránu po

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ŠPANĚLSKO JEDNA ZE ZEMÍ EU 2010 Ing. Andrea Sikorová, Ph.D. 1 ŠPANĚLSKO jedna

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

Malebný ostrov zapomenutých pláží.

Malebný ostrov zapomenutých pláží. Malebný ostrov zapomenutých pláží. Lefkada je jeden z Jónských ostrovů, má rozlohu cca 300 km 2 a s pevninou jej spojuje 50 m dlouhý plovoucí most. Žije zde 23.000 obyvatel, nejvíce cca 8.000 v hlavním

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

Římané tento ostrov na jihu Itálie pojmenovali Trinacria, což znamená trojúhelníkový. Nicméně nynější jméno pochází z řečtiny. Řekové ho nazývali

Římané tento ostrov na jihu Itálie pojmenovali Trinacria, což znamená trojúhelníkový. Nicméně nynější jméno pochází z řečtiny. Řekové ho nazývali SICILIE Římané tento ostrov na jihu Itálie pojmenovali Trinacria, což znamená trojúhelníkový. Nicméně nynější jméno pochází z řečtiny. Řekové ho nazývali Sikelia, neboť původní obyvatelé se jmenovali Sikelové.

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Zakynthos je třetím největším ostrovem Jónských ostrovů, který leží 250 km západně od Athén u poloostrova Peloponés. Díky přírodním krásám je také nazýván Ostrovem vůní či

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Úředním jazykem ve Vietnamu je Vietnamština. Ve vetšině míst se ale domluvíte bez problému Anglicky.

Úředním jazykem ve Vietnamu je Vietnamština. Ve vetšině míst se ale domluvíte bez problému Anglicky. VIETNAM Řadí se mezi nádherné exotické lokality, kde můžete prožít nezapomenutelnou dovolenou. Na jedné straně si dokonale užijete nádherné bělostné pláže s azurovým mořem na straně druhé, máte jedinečnou

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. ITÁLIE Ischia. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezony. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 ITÁLIE Ischia Půldenní výlet kolem ostrova Ischia Půldenní okruh kolem ostrova Ischia s českým průvodcem. Prohlídky a zastávky na nejzajímavějších místech ostrova, výjezd do nejvýše

Více

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií,

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, Lefkada Řeckem v miniatuře...... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, místo, které uchvátí každého,

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Vydejte se na plavbu po kouzelném východním Středomoří. Vyplouváme z Athén, odkud se vydáme

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Jak se žilo králům na Srí Lance

Jak se žilo králům na Srí Lance Strana 1 Jak se žilo králům na Srí Lance S pobytem u moře Na Srí Lance vzniklo první království už ve 4. století př. Kr. a poslední zaniklo r. 1815 předáním moci Britům. Procestujte města, kde pobývali

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR

KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR KLASICKÝ OKRUH MADAGASKAR RANOMAFANA AMBALAVAO NP ISALO - TULEAR PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY - MADAGASKAR Brzy ráno (07:10) odlet z Prahy s přestupem v Paříži 23:35 Přílet na mezinárodní letiště

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA

SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA SEVER MADAGASKARU + TSARABANJINA ANKIFY ANKARANA DIEGO SUAREZ - TSARABANJINA PROGRAM ZÁJEZDU: DEN 1: ODLET Z PRAHY 12:25 odlet z Prahy s přestupem v Paříži mezi letišti autobusem. DEN 2: PŘÍLET MADAGASKAR

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

Už víte, co budete dělat června 2015? Dovolte, abychom vám představili program, který si letos v létě nesmíte nechat ujít!

Už víte, co budete dělat června 2015? Dovolte, abychom vám představili program, který si letos v létě nesmíte nechat ujít! Už víte, co budete dělat 21.-26. června 2015? Dovolte, abychom vám představili program, který si letos v létě nesmíte nechat ujít! PERLA KVARNERSKÉ ZÁTOKY RABAC JE TURISTICKÉ CENTRUM A PŘÍSTAV NA JIHOVÝCHODNÍM

Více

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem.

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem. Bangkok - Phuket - Ko Yao Yai (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Glowe Elixir Koh Yao Yai Resort ***+, Ko Yao Yai, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Dovolená se zábavou i odpočinkem.

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

STARFISH CUATRO PALMAS 3***

STARFISH CUATRO PALMAS 3*** STARFISH CUATRO PALMAS 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 69 100 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 69 100 Kč 11 NOCÍ/13

Více

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací

DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací DÁNSKO A NORSKÉ FJORDY Poznávací KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Fjordy, vodopády, písečné duny, skály na pobřeží moře To je jen malý výčet přírodních krás, které můžete na této trase spatřit. Poznávací

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Kontinent : Evropa. Oblast: Jižní Evropa Španělsko

Kontinent : Evropa. Oblast: Jižní Evropa Španělsko Kontinent : Evropa Oblast: Jižní Evropa Španělsko stát jižní Evropy Španělsko Španělsko oficiálně Španělské království stát ležící na Pyrenejském poloostrově. Ke Španělskému království patří i Kanárské

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Španělsko. Hotel Haromar 3*** ŠPANĚLSKO / Calella. Kontakt: Jan Zamykal, tel.: , ,

Španělsko. Hotel Haromar 3***  ŠPANĚLSKO / Calella. Kontakt: Jan Zamykal, tel.: , , Hotel Haromar 3*** Kontakt: Jan Zamykal, tel.: 97 22 43 054, 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO / Calella www.cdtravel.cz Španělsko Poloha:kvalitní hotel s vynikající polohou u pláže, moderně

Více

KAWAMA 3* Kč Kč

KAWAMA 3* Kč Kč KAWAMA 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 10.12.2018-21.12.2018 34 800 Kč 30 900 Kč 28.12.2018-08.01.2019 48 300 Kč 28.12.2018-09.01.2019 60 800 Kč

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Terstu po krásách východního Středomoří I na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Poplujte s námi podél východního pobřeží Jaderského moře a navštivte ty nejhezčí přístavy,

Více

USA Francouzská Polynesie

USA Francouzská Polynesie USA Francouzská Polynesie 22./25.12.2012. 5./6.1.2013 41-50 hodin letu, 21 000 km Praha - Los Angeles Pape ete Zastávka v USA / San Francisko Los Angeles Las Vegas Národní park Joshua Tree Národní park

Více

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře)

Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba: Z Athén ke břehům Španělska na lodi Horizon (Středozemní moře) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte kouzlo západního Středomoří a vydejte se s námi na plavbu z Řecka až ke břehům slunného

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Řecko Zakynthos. Amoudi Romantická vesnička Amoudi leží na severovýchodě. Tsilivi Letovisko Tsilivi je známé a oblíbené letovisko,

Řecko Zakynthos. Amoudi Romantická vesnička Amoudi leží na severovýchodě. Tsilivi Letovisko Tsilivi je známé a oblíbené letovisko, Řecko Zakynthos Tel.: 972 243 066 www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Řecký ostrov Zakynthos je třetím největším os- trovem Jónských ostrovů, který leží 250 km západně od Athén u poloostrova Peloponés. Díky

Více

Kompletní nabídka ubytování a aktuální ceny na a

Kompletní nabídka ubytování a aktuální ceny na   a Letecké zájezdy na 7 a 14 nocí Odletové místo KLIDNÁ DOVOLENÁ U KRÁSNÉ PÍSEČNÉ E Svozy na/z letiště Klidné, menší letovisko Ammoudia se rozprostírá v zálivu Fanari, 17 km jihovýchodně od Pargy. Samotný

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Ř E C K O. Termín : 20. -29. září 2014. Relaxačně-poznávací zájezd

Ř E C K O. Termín : 20. -29. září 2014. Relaxačně-poznávací zájezd Ř E C K O Termín : 20. -29. září 2014 Relaxačně-poznávací zájezd ŘECKO - CHALKIDIKI I v roce 2014 nabízím pobyt v jedné z nejatraktivnějších oblastí Řecka, ve východní oblasti poloostrova Chalkidiki. Čisté

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku VILA U MOŘE S BAZÉNEM A TERASOU

Více

ČERNÁ HORA Termín:

ČERNÁ HORA Termín: ČERNÁ HORA 2018 Termín: 31. 7. 4. 2018 TROCHA HISTORIE NIKOHO NEZABIJE 2007 Švédsko a Kodaň 2008 Maďarsko a severní Rumunsko 2009 Pobaltí (Litva, Lotyšsko, Estonsko a Helsinki) 2010 Makedonie, Řecko a

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM:

MINIMÁLNÍ POČET ÚČASTNÍKŮ VE SKUPINĚ: 25 PROGRAM: PORTUGALSKO z Porta na Algarve Poznávací, Svět s průvodci Periscope KOMPLETNÍ FOTOGALERIE ZÁJEZDU Portugalsko historické, slunečné, exotické, přímořské O dalších pozitivních přívlastcích této krásné země

Více

Kontakt: Lenka Paurová, tel , mob ,

Kontakt: Lenka Paurová, tel , mob , Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 97 22 41 970, mob. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy,

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ

Více