Sportcentrum Labe & školní rok 2016/2017 ATLETIKA: Veslování:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sportcentrum Labe & školní rok 2016/2017 ATLETIKA: Veslování:"

Transkript

1 ŽIJ SPORTEM Sportcentrum Labe & školní rok 2016/2017 Zprávy o dění ve Sportcentru Labe od počátku roku Naše tréninky prošly dobrými změnami. ATLETIKA: Pro ty menší děti probíhá trénink od 14:00 h. a končí okolo 15:30 h. Pro ty větší začíná od 16:00 h. do 18:00 h. Oba tréninky vede Alena Francová jsou v pondělí a ve středu. RYCHLOSTNÍ PRAMICE A DRAČÍ LODĚ: Trénink našich pramičkářů je každé úterý a čtvrtek od 15:30 h. do 18:00 h. vede Martin Janků a Mirek Zejda. Veslování: Trénink veslování je pod vedením Petra a Pavla Vránkových. Každé úterý až čtvrtek od 15:00 h. do 18:00 h. AEROBIK A TANEČKY: Aerobik na nás čeká každý pátek od 15:00 h. - 16:00 h. Pod vedením zkušené aerobičky Aleny Francové. Na ty menší jsme samozřejmě nezapomněli a ty mají trénink od 14:00 h. do 15:00 h. V tomto roce bychom také chtěli rozjet kroužek turistiky a cyklistiky. OBSAH Labský čtyřboj První trénink atletiky Trénink aerobiku a tanečků Karneval Talentiáda v Drážďanech Jarní cena Nymburka Leden - Duben 2016

2 zimní labský čtyřboj testování přijď veslovat jsme se zúčastnili zimního Labského čtyřboje, zařazeného do poháru Českého veslařského svazu. Závody se konaly v tělocvičně ZŠ Ostrovní. Zúčastnilo se přes 200 sportovců z mnoha veslařských klubů. Labský čtyřboj testoval závodníky v běhu přes překážkovou dráhu, v hodu medicinbalem, jízdě na trenažéru a skocích přes švihadlo. V tělocvičně vládla skvělá atmosféra, dobrá nálada a sportovní naladění. Děti TJ KVS se na trénincích dobře připravili a tak se jim velmi dařilo. Náš klub dostal 19 medailí. Po sečtení výsledků jsme dosáhli nejvyššího počtů bodů a získali jsme krásný pohár. Na závěr závodů se předvedly malého holčičky z tanečků a starší dívky z aerobiku, kterým se vystoupení moc povedlo. Největší odměna přišla dodatečně: TJ KVS vyhrálo celý Zimní pohár mládeže Českého veslařského svazu.

3 První trénink atletiky v roce 2016 Již dne jsme měli první trénink atletiky. Jako první proběhl trénink menších atletů, po rozcvičení si děti připravily atletickougymnastickou překážkovou dráhu. Velice se malým sportovcům líbilo překonávat překážky. Během tréninků si zahráli spoustu zajímavých her. Když nastal trénink velkých a zkušenějších tak jsme trénink věnovali přípravě na závody. Skákali jsme přes švihadlo, házeli medicinbaly, prováděli spoustu dalších aktivit.

4 Trénink aerobiku a tanečků nás čekal trénink aerobiku a tanečků. Malé holčičky ze skupiny,,lovely girl vážně makaly, protože je čekalo první vystoupení na Dni otevřených dveřích. Malé holčičky jsou vážně šikovné a když tancují tak jsou k zulíbání. A nevěřili byste jak umí být poslušné, když jim slíbíte bonbóny. :) Po jejich vystoupení nás čekal trénink starších dívek ze skupiny,,dancing dream, které se začaly učit náročnou sestavu. Můžeme je jen chválit neb jsou to velice sympatická a snaživá děvčata a dnes už svou sestavu předvádí veřejně na různých vystoupeních.

5 Karneval Dne nám naši trenéři připravili sportovní karneval. Byli jsme rozdělení do šesti družstev pod vedením našich trenérů a pana ředitele Hladíka. Hned v 1. disciplíně se naši trenéři stali prodavači Tesca, Penny a Billy a my jsme s kočárky nakupovali plyšáky. Jako 2. disciplínu jsme měli co nejlépe ozdobit svého trenéra. To se všem dětem moc líbilo a také se nám to všem moc povedlo. Naši trenéři měli najednou nejhezčí masky, jak můžete vidět níže na fotce. Další disciplína byla taneční. Mezi tanečními páry kolovala taška s úkoly. Když se zastavila hudba tak pár, u kterého taška skončila, si vytáhl úkol a musel ho splnit. Další disciplína byla skládání puzzlí. Samozřejmě jsme nevynechali židličkovanou. Také jsme si užili házení míčem a navlékání marshmallow na špejle. Trenéry to nejtěžší teprve čekalo. Z dětských masek se se staly sochy. Trenéři je museli přenést na žíněnku. Za každou sochu byl bod. Rozhodně za pochvalu stojí dvojbod v podání Václava Chalupy s Monikou Mertlovou a Aničkou Hyšplerovou. Nakonec bylo vyhodnocení týmů. Nejvíce bodů mělo družstvo pana ředitele a paní zástupkyně, která projevila velkou radost za vítězství. Všechny děti měli krásné masky do kterých patří povedená babička, za kterou šla Káťa Vinšová a také se velmi povedly Bob a Bobek, za které šly Ája Vinšová a Káťa Koberová. Také tam byli 2 pirátky a pirát. Kdo by to asi mohl být? Samozřejmě že Alenka s Lucinkou a Ráďou. Byla to krásná akce a doufáme že bude za rok znova.

6 Talentiáda v Drážďanech Po náročném týdnu na horách, jsme se v neděli zúčastnili Talentiády v Drážďanech. Sraz byl už v 6:00 h. u Penny. Byla to forma testování dětí v různých disciplínách: 2 min. skoku přes švihadlo, kliky, trojskok třemi způsoby, hod medicinbalem, běh 30 m letmo, překážkový běh, vytrvalostní běh (1500 m, 3000 m). Součástí bylo také měření výšky,váhy a rozsahu paží. Ve sportovní hale vládl soustředěný klid. Všichni podali skvělé výkony. Umístění: Žanda Vránková 1. místo, Mário Kurfirst 3. místo, Míša Zahrádka 2. místo, Anetka Kožarská 5. místo, ale i ostatní se umístily na dobrých místech. Jako odměnu jsme se při cestě domů stavily v oblíbeném McDonald s.

7 Jarní cena Nymburka V neděli dne se naše děti zúčastnili závodů "Jarní cena Nymburka". Závody byly pro kategorii "atletická přípravka" ( ročníky 2005 až 2008). Děti soutěžili ve sprintu, hodu medicinbalem, skoku do dálky a v trojskoku. Z našeho oddílu TJ KVS Štětí se zúčastnilo 21 dětí. Závodů se zúčastnilo 13 oddílů a naši šikovní atleti se proto snažili s plných sil. Děti podaly neuvěřitelné výkony. Ve trojskoku se umístil František Poláček na třetím místě a Jakub Vejl na pátém místě a Karinka Huhuková na šestém místě. V hodu medicinbalem se umístili na šestém místě Agátka Vošická a Matěj Vodseďálek. Ve skoku dalekém se umístil Míša Albrecht na osmém místě, a měli jsme mnoho dalších umístění do 10. místa. Na závody se jeli podívat a pomoct i naši starší atleti, kterým patří velká pochvala. Tento atletický doprovod tvořil: Mirka Vránová, Monča Mertlová, Bára Velitšová, Verča Nešlehová, Anička Hyšplerová, Matěj Netolický, Dan Šimánek, Honza Hlavatý. Ve Štětí nás čekal Michal z pizzou, kterou si pro nás připravil jako překvapení.

8 Velikonoční jízda na kolech na Kokořín V neděli 27.3 jsme se vydali na kolech na Kokořín. Ráno v 9:30 jsme se sešli na atletickém oválu ZŠ Ostrovní. Měli jsme nejkrásnější počasí co jsme si mohli přát. Na rozehřátí kluci běželi 1 kolečko a holky ho jely na kole. Jako odměnu dostali všichni čokoládovou kačenku, jako železnou zásobu na dlouhou cestu. Díky Natálce jsme si ozdobili kola stužkami. Když jsme vyjeli, museli jsme ještě ve Štětí hned dvakrát telefonovat - první se ztratila Radka a poté i Michal. Starší kluci pak byli vždy minimálně 400 m před námi. Někdy ale na svoje rychlé tempo doplatili, to když jsme jim volaly, že jedeme jinudy. Takže našich 43 jarních km neplatí pro kluky, kteří mají o nějaký ten km navíc. Dokonalé překvapení si pro nás připravil Jirka. Na nejkrásnějším místě v centru obce Kokořín vybalil lavice, stoly, zapnul vařič a zapnul i hudbu. Udělal nám párky v rohlíku, na stůl připravil ovoce a zeleninu, k tomu Kofolou a velikonoční dortíky. I když jsme věděli, že na nás bude čekat, nečekali jsme, že to bude taková bomba. Když jsme dojedli, vydali jsme se na hrad Kokořín a cestou zpátky i na Čertovy hlavy. Ale to přeci jen není všechno. Velké pozastavení bylo na farmě plné zvířat. Monča chtěla odhodit kolo a vybrala si krásného koně, kterého se chystala osedlat, dalšího nabízela Elišce a Alence. Nakonec však utíkala před stádem ovcí. A na závěr nás čekalo hned několik zkratek v lese nad Stračím. Čím blíž jsme byli k domovu, tím jsme se mu vzdalovali. Když jsme v 16:30 přijeli na atletický ovál, tak jsme si na závěr dali ještě dvě kolečka na kole a jedno jsme běželi. A to byl náš sportovní závěr krásného dne stráveného na kolech.

9 !!! Myšlenky!!! Václav Hladík o Sportcentru Labe Je obdivuhodné, kolik žáků školy se najednou věnuje sportu a pohybu. vím že je to zásluha a nadšení učitelek, vychovatelek a trenérů, kteří svým přístupem, elánem a hlavně zábavnou formou získávají zájem žáků. Ve škole se konečně setkal zájem o pohyb s radostí z pohybu. Díky paní učitelce Francové děti projevují zájem i o aerobik, tanečky, veslování... ale dokonce nácvik lehké atletiky. Do sportování se dali i nejmenší žáci školy v programu děti na startu s paní učitelkou Varousovou a paní vychovatelkou Kabíčkovou. Fungují i oblíbené kroužky ve sportovních družinách. Mám příjemný pocit, když vidím, jak děti za hezkého počasí využívají nový atletický areál i nové sportovní pomůcky. Jsem rád, že se areál opravdu začíná využívat pro zábavné sportování dětí, které vede k jejich všestrannosti. Překvapilo mě, co děti a učitelé spolu s trenéry z TJ KVS Štětí za tak krátkou dobu dokázali.

10 Informace o SPORTCENTRU- SPORTOVNÍ REDAKCE Byli bychom rádi, kdybyste Nás podpořili na: (facebook) Žij sportem ( ) zij.sportem@seznam.cz Internetové stránky školy Zašlete nám na Váš názor a připomínky po případě můžeme pozměnit. Sportovní redakce Daniel Šimánek, Matěj Netolický, Monika Mertlová, Martínka Freyová, a další.

ŽIJ SPORTEM NEZÁVISLÝ OBČASNÍK

ŽIJ SPORTEM NEZÁVISLÝ OBČASNÍK ŽIJ SPORTEM NEZÁVISLÝ OBČASNÍK Naše sportovní redakce se věnuje reportážím, postřehům a perličkám z akcí a soutěží Sportcentra Labe. Začtěte se s námi... ATLETIKA: Na atletice nás trénuje paní učitelka

Více

Sportovní soustředění. Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění

Sportovní soustředění. Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění Sportovní soustředění Chceme se s vámi podělit o naše zážitky ze sportovního soustředění První den V sobotu (5.3.) jsme se vydali do Jizerských hor. Sraz jsme měli u Penny v 8:30 kde se sešlo 35 dětí.

Více

ŽIJ SPORTEM VESLOVÁNÍ:

ŽIJ SPORTEM VESLOVÁNÍ: ŽIJ SPORTEM Sportcentrum Labe & školní rok 2014/2015 Máme novou sportovní redakci, kde tvoříme různé články z akcí a soutěží Sportcentra Labe. Toto je první vydání našeho občasníku, které se ohlíží za

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

Převzetí Domova sv. Moniky

Převzetí Domova sv. Moniky KRONIKA 2008 Převzetí Domova sv. Moniky 1. 1. 2008 jsme převzali od Centra zdravotních a sociálních služeb města Liberce Domov pro matky s dětmi v tísni, který dostal jméno Domov sv. Moniky. Maškarní karneval

Více

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Den před velikonočními prázdninami se, ve středu 16. dubna, z naší školy do Českých Budějovic vypravila skupinka osmi žáků, aby poměřila a prověřila své schopnosti

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13

Gymnázium Nymburk. Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK. Karolína Rejmanová 1PB 2O13 Gymnázium Nymburk Členství ve sportovním klubu TSK DYNAMIK Karolína Rejmanová 1PB 2O13 1 OBSAH 1. ÚVOD 2. JAK TO VŠECHNO ZAČALO 3. PRVNÍ ROK BYL TĚŽKÝ 4. DOSTAVILY SE VÝSLEDKY 5. ZALOŽENÍ NOVÉHO KLUBU

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD V polovině měsíce se rozběhly po celé republice zápisy do prvních tříd. Podívat se k nám do školy v rámci Dní otevřených dveří p LEDEN Leden je ve znamení konce pololetí, ale také nového začátku... Naše škola začala hledat svoje nové prvňáčky, a že se jí v tom daří! Nové pro nás byly informace o mořských želvách, kterým chceme pomáhat

Více

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011

Úspěch mentálně postižených sportovců. aneb. III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Úspěch mentálně postižených sportovců aneb III. Světové letní speciální olympijské hry Athény 2011 Myslím, že málokdo z nás zaznamenal, že se konaly Světové letní speciální olympijské hry. Ve stínu moha

Více

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního

Velikonoční závod v Hulíně, Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to Velikonočního Velikonoční závod v Hulíně, 20. 3. 2013 Děvčátka oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín se zúčastnila svých prvních závodů a to "Velikonočního závodu" ve sportovní gymnastice v Hulíně. Nejlepší výkon

Více

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo?

Dobrý den! Přihlašte se! Co se dělo? Zpravodaj Domu dětí a mládeže Velké Meziříčí 29.4. 2015 Ročník 1, číslo 4 Dobrý den! Vkvětnu dobíháme do cílové rovinky, atodoslova. Čeká nás spoustu sportovních akcí ahlavně finále: naše domečkovská Akademie,

Více

Slovo šéfredaktora: Šéfredaktoři: Barbora Bubeníková. Grafická úprava: Vlastimil Hrabovský Korektura: Mgr. Jiřina Ostrčilová Zde se dočtete o:

Slovo šéfredaktora: Šéfredaktoři: Barbora Bubeníková. Grafická úprava: Vlastimil Hrabovský Korektura: Mgr. Jiřina Ostrčilová Zde se dočtete o: Slovo šéfredaktora: Máme tady poslední dva měsíce školy a všichni se snažíme opravit si známky na vysvědčení. Po čtyřech letech u nás bylo kácení máje a v průvodu šla spousta hezkých masek. Dále bychom

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Letošní rok je ve znamení lesa, tak se totiž jmenuje naše nové celoroční téma. Protože kousek lesa máme i na naší krásné školní zahradě, mohli jsme toto téma prožívat naplno hned od

Více

14.vydání - březen 2009

14.vydání - březen 2009 14.vydání - březen 2009 Zájezd na dětskou lední revue v Hradci Králové Všichni jsme ( alespoň si to myslíme ) pracovali podle svých sil, a proto si na závěr prvního pololetí také zasloužíme odpovídající

Více

Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012

Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012 Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012 Pondělí 26. 11. 2012, Sportovní hala, U Stadionu 9.00 12.30 Sportovně zábavná soutěž mladoboleslavských základních škol v netradičních vojenských disciplínách

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTU A DOROSTENEK V ATLETICE CZK SVK HUN SLO TEAM MANUAL MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V ATLETICE CZE SVK HUN SLO

MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTU A DOROSTENEK V ATLETICE CZK SVK HUN SLO TEAM MANUAL MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V ATLETICE CZE SVK HUN SLO TEAM MANUAL MEZISTÁTNÍ UTKÁNÍ DOROSTENCŮ A DOROSTENEK V ATLETICE CZE SVK HUN SLO 11.6.2016 Stadion VUT Pod Palackého vrchem Brno Česká republika Mezistátní utkání dorostenců a dorostenek: Česká republika

Více

Čarování pétanquového mistra světa s koulemi v Praze.

Čarování pétanquového mistra světa s koulemi v Praze. Čarování pétanquového mistra světa s koulemi v Praze. Ahoj Pepo, tak znělo familiární oslovení mistra české republiky Petra Fuksy našemu předsedovi Pepovi. Samozřejmě, že se jednalo o pétanque, ale s třešničkou

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD atletického víceboje pro členy přípravek atletických oddílů SLAVOJE STARÁ BOLESLAV SPARTAKU ČELÁKOVIC TJ NERATOVIC pro rok 2013

SOUTĚŽNÍ ŘÁD atletického víceboje pro členy přípravek atletických oddílů SLAVOJE STARÁ BOLESLAV SPARTAKU ČELÁKOVIC TJ NERATOVIC pro rok 2013 SOUTĚŽNÍ ŘÁD atletického víceboje pro členy přípravek atletických oddílů SLAVOJE STARÁ BOLESLAV SPARTAKU ČELÁKOVIC TJ NERATOVIC pro rok 2013 POŘADATEL: Technicky zabezpečuje AO Slavoj Stará Boleslav. SYSTÉM

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA

PROSLOV ŠÉFREDAKTORA PROSLOV ŠÉFREDAKTORA Jmenuji se Vitaliy Sas a byl jsem zvolen za šéfredaktora tohoto časopisu. V tomto časopise Vám přineseme spoustu zajímavých článků o událostech za posledních pět měsíců, od kulturních

Více

ZPRÁVY ZE ZÁKLADNÍ ŠKOLY ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ

ZPRÁVY ZE ZÁKLADNÍ ŠKOLY ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ ČESKÁ TELEVIZE V DOBŘÍKOVĚ V úterý 10. června natáčela Česká televize v Dobříkově reportáž, která by měla být odvysílána v pořadu Toulavá kamera v průběhu července. Reportáž byla natáčena u sochy M. J.

Více

KRONIKA. oddílu sportovní gymnastiky

KRONIKA. oddílu sportovní gymnastiky KRONIKA oddílu sportovní gymnastiky roku 2014 TRENÉRKY KOUŘILOVÁ LUDMILA ZEMÁNKOVÁ EVA CHLADILOVÁ IVANA pondělí, čtvrtek pondělí, čtvrtek pondělí, čtvrtek nová trenérka - přejeme ji hodně síl a trpělivosti

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2014 2015 Praha, září 2014 Strana 1 Přehled akcí Listopad 2014 15. I. kolo Poháru ČR 2014-15 - Štětí Tech.pořadatel: KVS Štětí Přihlášky do 10.11.2014 29. XVIII.Veřejný halový

Více

TeGe. 1.číslo Říjen 2012. Deváťáci na Lysé hoře. Maškarák na škole v přírodě

TeGe. 1.číslo Říjen 2012. Deváťáci na Lysé hoře. Maškarák na škole v přírodě Deváťáci na Lysé hoře TeGe Maškarák na škole v přírodě 1.číslo Říjen 2012 16 Ahoj kluci a holky, letos spadá příprava časopisu TEGEMÁK žákovskému parlamentu na rozdíl od předchozích let, kdy byl vydáván

Více

Základní škola, mateřská škola a praktická škola Karlovy Vary. Vančurova 83, Karlovy Vary 36017

Základní škola, mateřská škola a praktická škola Karlovy Vary. Vančurova 83, Karlovy Vary 36017 Základní škola, mateřská škola a praktická škola Karlovy Vary Vančurova 83, Karlovy Vary 36017 místo poskytovaného vzdělávání : Karlovy Vary, Svahová 26 školní rok 2008/2009 www.specskoly.ic.cz ČERVEN

Více

Sada pro atletickou pfiípravku. Literatura: DOSTÁL, E., VELEBIL, V. a kol. Didaktika školní atletiky. Praha: UK, 1992.

Sada pro atletickou pfiípravku. Literatura: DOSTÁL, E., VELEBIL, V. a kol. Didaktika školní atletiky. Praha: UK, 1992. Český atletický svaz ve spolupráci s firmou Jipast a.s. navrhl Sadu pro atletickou přípravku, která obsahuje nářadí a náčiní využitelné v tréninku desetiletých a jedenáctiletých atletů. SADA PRO ATLETICKOU

Více

Zahájení školního roku 2011-2012

Zahájení školního roku 2011-2012 ŠKOLNÍ ČASOPIS ZÁKLADNÍ ŠKOLY T. G. MASARYKA ŠTĚTÍ ROČNÍK II. ZÁŘÍ ROK 2011 NOVÁ REDAKCE 2011-2012 Tak a dnem 19. září 2011 začala pracovat nová redakce. Na rozkoukávání nebylo moc času. Hned jsme se pustili

Více

Zpravodaj města Cvikova březen 2019 ODBOR KULTURY VYSOKÁ HRA FOTOGRAFIE Z AKCÍ MĚSTA Mistrně sehraný tým povodníků se snaží o velkolepý podvod, který jim už několikrát vyšel. Točí se tu velké peníze,velké

Více

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014

PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ ZA ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Nový školní rok byl slavnostně zahájen 2. září. Do školy nastoupilo 19 prvňáčků, celkem má škola 119 žáků. Již před zahájením školního roku vystupovali

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

!! Zápis :00-17:00 hod.

!! Zápis :00-17:00 hod. !! Zápis 2.5.2017 13:00-17:00 hod. Zápis do naší MŠ na školní rok 2017/18 se bude konat 2.5. 2017 od 13:00-17:00 hodin v budově MŠ Bílá. S sebou přineste vyplněnou Žádost o přijetí a Evidenční list s potvrzením

Více

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky OBALY MORAVA MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2013

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky OBALY MORAVA MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2013 TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky OBALY MORAVA MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2013 výška - sprint - překážky - dálka trojskok koule trojboj propozice čtvrtek 7. března 2013

Více

KONTINENTÁLNÍ POHÁR NANEČISTO

KONTINENTÁLNÍ POHÁR NANEČISTO KONTINENTÁLNÍ POHÁR NANEČISTO Pořadatel Český atletický svaz ve spolupráci s SSK Vítkovice Termín 6. června 2018 Místo Městský stadion Ostrava Vítkovice Ředitel závodu Technický ředitel Hlavní rozhodčí

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Únor 2016 Motto: Učíme se pro život Obsah : Dívčí odpoledne....1 Veselé zoubky......2 Další den s keramikou......3 Regionální

Více

Projektové noviny. II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč. Den otevřených dveří

Projektové noviny. II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč. Den otevřených dveří Projektové noviny II.ročník 2.číslo 30.11.2005 Cena 5 Kč Den otevřených dveří 30.11.2005 Základní škola Masarykova 412, Kolín 3 ÚVOD 30.listopadu 2005 se konal Den otevřených dveří. Mohli se přijít podívat

Více

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč Mimořádné příspěvky na v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 Kč Př 10 1 Sdružení Divadlo Stará střelnice Podpora a rozvoj místní scény Divadlo Stará střelnice, vytváření

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

platba při přihlášení dvou a více sourozenců Skupiny Malé přípravky, Velké přípravky a Výběrové skupiny (2x týdně 90 minut)

platba při přihlášení dvou a více sourozenců Skupiny Malé přípravky, Velké přípravky a Výběrové skupiny (2x týdně 90 minut) Základní informace: Cílem Atletické přípravky je všestranný rozvoj základních pohybových schopností, zvládnutí co největšího množství pohybových dovedností, základy atletických disciplin, míčových her,

Více

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2016 propozice čtvrtek 3. března 2016 Městská sportovní hala Otrokovice www.mitink.cz XVIII. ročník

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na patnáctý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Mediální partneři: Litoměřický

Více

Duben jsme zahájili velikonočními prázdninami. Od čtvrtka 2. do pondělí 6. dubna.

Duben jsme zahájili velikonočními prázdninami. Od čtvrtka 2. do pondělí 6. dubna. KRONIKA DUBEN 2015 VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY Duben jsme zahájili velikonočními prázdninami. Od čtvrtka 2. do pondělí 6. dubna. TŘÍDNÍ SCHŮZKY V dubnu proběhly individuální rodičovské schůzky. Rodiče prvňáčků

Více

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace

Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Sportovně-dobrodružný kemp České olympijské nadace Vranov nad Dyjí 12.-14.6.2015 Za podpory z kampaně P&G Press trip s ambasadorkou Mirkou Knapkovou Na vodě s Mirkou Aktivity na pláži Výlet do okolí DĚKUJEME!

Více

Život města Vysoké Mýto Středa, 04 Duben :43

Život města Vysoké Mýto Středa, 04 Duben :43 Kromě základního tréninkového programu pro sportovce od 12 let je ve vysokomýtském oddílu Moderního sportovního karate i program dětské přípravky. Ve vysokomýtské sokolovně probíhá cvičení s dětmi od 8

Více

SPORTCENTRUM LABE - TJ KVS Štětí ČTYŘBOJ KATEGORIE ŽCIS. přijmení a jméno oddíl/klub ročník pořadí kategorie

SPORTCENTRUM LABE - TJ KVS Štětí ČTYŘBOJ KATEGORIE ŽCIS. přijmení a jméno oddíl/klub ročník pořadí kategorie SPORTCENTRUM LABE - TJ KVS Štětí ČTYŘBOJ - 23.1.2016 KATEGORIE ŽCIS Oppitz Jiří KVM 1881 Mělník 2003 1 13 Vikol Ruslan VK Slávia Praha 2002 2 11 Vyhnanovský Michal VK Slávia Praha 2002 3 10 Bieber Jan

Více

Vánoční projekt první a osmá třída

Vánoční projekt první a osmá třída Jiří Nenáhlo Zdeněk Kubík Lukáš Kubík Adam Borek David Vošický Zdobil L. Kubík Naše skupina: Vojtěch Paťha Ondřej Dvořák Štěpán Fiala Tomáš Slunečko Jan Vít Program: 1. hodina: Seznámili jsme se a povídali

Více

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel

Renata, Alena, Kristýna, Hana, Daniel Naši milí čtenáři, po roce opět přinášíme zprávičky o některých akcích, které proběhly v naší družině. Můžete si je spolu s námi připomenout ve výročním vydání Družinového Blesku. Hezké prázdniny, pěkné

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Listopad 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : 2. sportovně zábavné odpoledne...1 Vůně koření...2 Návštěva DDM Duchcov.....3

Více

Tým Fotbálek děti (2014-6)

Tým Fotbálek děti (2014-6) Tým Fotbálek děti (2014-6) Obec JINOČANY TJ SOKOL JINOČANY Založení spolku Připravil : (Milan Lžičař, trenéři fotbálku děti ) Předseda : (Milan Lžičař) Místopředseda : (Milan Majer, Michal Franěk) 4-9

Více

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!!

Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Milí rodiče, Září uteklo jako voda, říjen už je také za námi a vy si můžete přečíst první dvojčíslo našich Kostkovaných novin!!! Během prvního týdne se děti především navzájem seznamovaly s novými kamarády.

Více

1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první

1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první 1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první společnou školu v přírodě v Jizbici pod Blaníkem velice užili. Velký dík patří naší vychovatelce Terezce a ostatním instruktorům,

Více

Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky. Výroční zpráva za rok 2016

Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky. Výroční zpráva za rok 2016 Sportovní klub TRASKO Vyškov, z.s. Oddíl moderní gymnastiky Výroční zpráva za rok 2016 Obsah Základní údaje o oddílu, historie, cíle Členská základna struktura oddílu Hospodaření oddílu za rok 2016 Úspěchy

Více

červen 2013 ročník XI číslo 10

červen 2013 ročník XI číslo 10 červen 2013 ročník XI číslo 10 soutěž Nejlepší třída šk. r. 2012/2013 (Chci být dobrý člověk, dobrý žák) Hodnocení tříd květen - červen I.stupeň Hodnocení tříd - celkem II. stupeň 1. 5.C 153 bodů 1. 5.B

Více

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Leden 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : Výstava v knihovně......1 Má nejoblíbenější květina...2 Beseda v knihovně........3

Více

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012

TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky. MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 TJ Jiskra Otrokovice oddíl atletiky MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPěLÝCH OTROKOVICE 2012 výška - sprint - překážky - dálka trojskok koule trojboj propozice čtvrtek 1. března 2012 Městská sportovní

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Jaro 2016 ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 30. O4. 2016 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Jaro 2016 Jen co děti zakončily jarní prázdniny karnevalem, čekalo je

Více

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oboru: K/41 Gymnázium se sportovní přípravou Škola s dobrým startem

Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oboru: K/41 Gymnázium se sportovní přípravou Škola s dobrým startem Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020 do oboru: 79-42-K/41 Gymnázium se sportovní přípravou ŠVP: Škola s dobrým startem V souladu s ustanovením 60 odst. 1-5, 60a-60g a 61 odst.

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37 ZÁKLADNÍ ŠKOLA TOCHOVICE ŠKOLA TYPU RODINNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 číslo: 37 Obsah: Slovo ředitele školy, škola v přírodě, dopravní hřiště, dětská tvorba, vyhodnocení sběru. Červen 2011 TOCHOVICE

Více

Anglické divadlo (24. září 2012)

Anglické divadlo (24. září 2012) Anglické divadlo (24. září 2012) Jackie and the Giant (1. stupeň) Napínavý příběh o malé dívce Jackie, která prchá před zlým obrem a na své cestě se setkává s obrem hodným, který jí může pomoci. V obřím

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou:

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou: V pondělí 3. října 2016 v 11 hodin proběhlo v Galerii výtvarného umění v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výherců výtvarné soutěže Karel IV. očima dětí. A zároveň byla tak zahájena výstava k této

Více

Rady k tisku. 1/ vyberte úvodní a zadní stranu ze tří variant a ty vytiskněte zvlášť

Rady k tisku. 1/ vyberte úvodní a zadní stranu ze tří variant a ty vytiskněte zvlášť Rady k tisku 1/ vyberte úvodní a zadní stranu ze tří variant a ty vytiskněte zvlášť 2/ zbytek černobílých stránek můžete tisknout 2 strany na jednu A4 a ty potom rostřihněte v půlce a poté je můžete umístit

Více

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice

Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014. propozice Atleticky oddíl TJ Jiskra Otrokovice pořádá MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2014 propozice čtvrtek 27. února 2014 Městská sportovní hala Otrokovice XVI. ročník - Mezinárodní

Více

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel.

15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 15.6. jsme byli na výletě. Celý nám propršel, ale stejně to bylo fajn. Hrad Pernštejn náš útok vydržel. 3.6. Vyhráli jsme :-)) Jako odměnu jsme dostali nanukové dorty :-))) 1.červen Dnešek byl dnem, kdy

Více

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo V nové sezóně 2016 se zvýšil počet členů v žákovských kategoriích na 16. V této sezóně navštívil Biatlonklub Říčany 8 závodů. Nová sezóna je tu! Tak rychle z tělocvičny

Více

Obrázek : www.google obrázky

Obrázek : www.google obrázky Mn Náš Pavlík č. 9 květen 2014 Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: 313 533 756, 731 225 743, zspavlikov@iol.cz, www. zspavlikov.net Obrázek

Více

Učitelský tým FZŠ Táborská ve složení Naďa Kolářová, Zuzana Kopasová,

Učitelský tým FZŠ Táborská ve složení Naďa Kolářová, Zuzana Kopasová, Červen 2008 Olympiáda škol Prahy 4 Součástí slavnostního zahájení Dětských olympijských her 4x4, které se konalo v neděli 1. 6. v příjemném prostředí O2 Žlutých lázní, byl závod dračích lodí. Klání se

Více

SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU

SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU SOUSTŘEDĚNÍ VE VYSOKÉM MÝTĚ JSME IDEÁLNÍ LOKALITOU Nabízíme kvalitní zázemí pro přípravu sportovců Vysoké Mýto je dobře dostupné jak vlakovou, tak autobusovou dopravou. Malé město nabízí velmi dobrý komfort

Více

SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ

SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ KLUB VIKTORIE OBČANSKÉ SDRUŽENÍ Březinova 951/12, 407 53 Jiříkov IČO: 270 49 752, bankovní spojení: ČSOB Rumburk: 232726230/0300 Tel: 777 733 022, e-mail: mrazkovakat@seznam.cz, skviktorie@seznam.cz

Více

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2019 PROPOZICE

MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2019 PROPOZICE MEZINÁRODNÍ ATLETICKÝ MÍTINK MLÁDEŽE A DOSPĚLÝCH OTROKOVICE 2019 PROPOZICE středa 30. ledna 2019 Městská sportovní hala Otrokovice Všeobecná ustanovení Pořadatel: TJ Jiskra Otrokovice, z. s. oddíl atletiky

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

express ZÁŘÍ 2018 Fokusácký SVČ Fokus Nový Jičín V ZÁŘÍ SE MŮŽETE TĚŠIT NA GENERACE XYZ - Slavnosti města Váš kamarád ve volném čase

express ZÁŘÍ 2018 Fokusácký SVČ Fokus Nový Jičín V ZÁŘÍ SE MŮŽETE TĚŠIT NA GENERACE XYZ - Slavnosti města Váš kamarád ve volném čase SVČ Fokus Nový Jičín Váš kamarád ve volném čase Měsíční zpravodaj Střediska volného času Fokus v Novém Jičíně. > přehled připravovaných akcí - fotky, plakáty, info FOKUS EXPRESS Fokusácký express ZÁŘÍ

Více

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE*

*PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na desátý *PŘEBOR ČR V CYKLISTICE* Pořadatel: Z pověření Českého svazu mentálně postižených sportovců SK Parta Litoměřicko Spolupořadatel: OR AŠSK Litoměřice

Více

X. ročník - O pohár starosty TJ SOKOL na Mělníce Výsledková listina. Předškolní děti I (2011 a mladší) Běh na 50 metrů

X. ročník - O pohár starosty TJ SOKOL na Mělníce Výsledková listina. Předškolní děti I (2011 a mladší) Běh na 50 metrů Strana 1 Předškolní děti I (2011 a mladší) Běh na 50 metrů Hříbal Tobiáš 2011 TJ Sokol na Mělníce 1 12,2 s Hamplová Ráchel 2011 TJ Sokol na Mělníce 2 14,7 s Fiorantová Věra 2001 Mělník 3 14,9 s Kubelka

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

STŘÍPKY Z HALOVÉHO PĚTIBOJE OVOV NA ZŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

STŘÍPKY Z HALOVÉHO PĚTIBOJE OVOV NA ZŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ STŘÍPKY Z HALOVÉHO PĚTIBOJE OVOV NA ZŠ FRANTIŠKOVY LÁZNĚ (postřehy žáků mediální výchovy) p. uč.. Křesťanová Disciplíny: kliky, lehsedy, trojskok, hod, švihadlo Čestný host: Eliška Krupnová bronzová mistryně

Více

2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 3.

2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 3. 2013/2014 Základní škola Týnec nad Labem Ročník 13 Číslo 3. Obsah 1. Grónsko 2. Madagaskar 3. Exkurze do Prahy 4. Vánoční laťka 5. Zápis do 1. třídy 6. Lyžařský výcvik 7. třída 7. Škola v přírodě 4. třída

Více

Určeno - věk, třída, pohlaví tř. Tělocvična Staroklánovická tř. Velká tělocvična Polesná tř. Tělocvična Staroklánovická

Určeno - věk, třída, pohlaví tř. Tělocvična Staroklánovická tř. Velká tělocvična Polesná tř. Tělocvična Staroklánovická Masarykova ZŠ, P9-Újezd nad Lesy, 1690 ZÁJMOVÉ KROUŽKY předběžná nabídka 2017-18!!! V čase 13:30 15:00 není možné předávat ani přebírat děti do a ze ŠD (probíhá vlastní, řízená činnost ŠD) č. Název kroužku

Více

Napsal Roman Jaroš, VIII. třída

Napsal Roman Jaroš, VIII. třída Naše poslední společné dobrodružství začalo v pondělí 2. června. Vlakem a posléze autobusem jsme dojeli do Roztok u Křivoklátu a odtud pokračovali pěšky ke známé chatě Emílovně. Ta byla cílovým místem

Více

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Vánoční dílničky Vyučující a vychovatelky školní družiny srdečně zvou rodiče a budoucí prvňáčky na TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Přijďte si s námi: zazpívat udělat

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

OBČASNÍK. DM číslo 4. Na školní rok 2016/17

OBČASNÍK. DM číslo 4. Na školní rok 2016/17 OBČASNÍK DM číslo 4 Na školní rok 2016/17 Červotoči si pochutnávají na historickém Špalíčku Špalíček je komplex jedenácti původně gotických domů ze 13. století, stojících na místě bývalých masných bud

Více

časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice

časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice ze školy i mateřinky časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice 13. ČÍSLO duben 2018 Ve čtvrtek 15. března se v naší škole uskutečnila soutěž o nejkrásnější písemný projev. Žáci byli rozděleni

Více

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914

Celkem 19424 45182 3025 4160 7123 40000 38914 78914 Název projektu Projekt Podkrkonošského sportovního centra mládeže v orientačním běhu (dále PSCM) Příjemce projektu Orientační klub OK Jilemnice Masarykovo náměstí 12 514 01 Jilemnice IČO 49294288 Garant

Více

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B ROZPIS I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B konané pod záštitou Karlovarského kraje a města Mariánské Lázně A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: GSK ZŠ Mariánské Lázně Datum: neděle 26.října

Více