DOKUMENTACE PRO ODVOZ NAVÁŽKY NA CÍSAŘSKÉM OSTROVĚ CELKOVÁ PŘESTAVBA NA CÍSAŘSKÉM OSTROVĚ, ST. 6963, ET KOMPEZAČNÍ OPATŘENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DOKUMENTACE PRO ODVOZ NAVÁŽKY NA CÍSAŘSKÉM OSTROVĚ CELKOVÁ PŘESTAVBA NA CÍSAŘSKÉM OSTROVĚ, ST. 6963, ET KOMPEZAČNÍ OPATŘENÍ"

Transkript

1 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA DOKUMENTACE PRO ODVOZ NAVÁŽKY NA CÍSAŘSKÉM OSTROVĚ CELKOVÁ PŘESTAVBA NA CÍSAŘSKÉM OSTROVĚ, ST. 6963, ET KOMPEZAČNÍ OPATŘENÍ STUPEŇ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE: Zadávací dokumentace DATUM: 09/2015 OSI 00 ARCHIVNÍ ČÍSLO: /15/1

2

3 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚPLNÝ NÁZEV AKCE (PROJEKTU): Dokumentace pro odvoz navážky na Císařském ostrově DATUM: 09/2015 PODNÁZEV: Celková přestavba na Císařském ostrově, st. 6963, et kompezační opatření STUPEŇ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE: Zadávací dokumentace OBJEDNATEL: OSI ADRESA: MARIÁNSKÉ NÁM. 2/ Město, Praha 1, Staré ZHOTOVITEL: ADRESA: GENERÁLNÍ ŘEDITEL: HLAVNÍ INŽENÝR PROJEKTU: ŘEDITEL DIVIZE: TECHNICKÁ KONTROLA: 3 (11)

4 Průvodní zpráva Průvodní zpráva OBSAH strana A.1 Identifikační údaje... 6 A.1.1 Údaje o dílu... 6 A.1.2 Údaje o investorovi... 6 A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace... 6 A.2 Seznam vstupních podkladů... 6 A.3 Údaje o území... 7 A.3.1 Rozsah řešeného území... 7 A.3.2 Ochrana území... 7 A.3.3 Odtokové poměry... 7 A.3.4 Soulad s územně plánovací dokumentací... 7 A.3.5 Soulad s územním rozhodnutím... 8 A.3.6 Obecné požadavky na využití území... 8 A.3.7 Požadavky dotčených orgánů... 8 A.3.8 Seznam výjimek a úlevových řešení... 8 A.3.9 Seznam souvisejících a podmiňujících investic... 8 A.3.10 Seznam dotčených pozemků a staveb... 9 A.4 Údaje o dílu... 9 A.4.1 Charakter... 9 A.4.2 Účel užívání díla... 9 A.4.3 Trvání díla A.4.4 Ochrana díla A.4.5 Technické požadavky na dílo A.4.6 Požadavky dotčených orgánů a předpisů A.4.7 Seznam výjimek a úlevových řešení A.4.8 Návrhové kapacity A.4.9 Základní bilance A.4.10 Harmonogram a etapizace A.4.11 Orientační náklady A.5 Členění díla na objekty a technická a technologická zařízení (11)

5 ... SEZNAM PŘÍLOH B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy C.1 Přehledná situace C.2 Celková situace C.4 Majetkoprávní situace D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení D.1 Řezy E F Doklady Soupis prací 5 (11)

6 Průvodní zpráva Průvodní zpráva A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 ÚDAJE O DÍLU Název díla: Dokumentace pro odvoz navážky na Císařském ostrově Místo realizace: hl. m. Praha Adresa: Praha 7, Bubeneč, Císařský ostrov Parcelní čísla: Bubeneč 1893/1, 1893/5, 1893/6, 1893/7, 2139/7 Stupeň dokumentace: Zadávací dokumentace pro výběr zhotovitele A.1.2 ÚDAJE O INVESTOROVI Investor: Zastoupen: Hlavní město Praha Mariánské nám Praha 1 Odbor strategických investic MHMP Vyšehradská 2075/ Praha 2 A.1.3 ÚDAJE O ZPRACOVATELI PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Název (obchodní firma): IČ: adresa sídla: Divize: Jméno číslo kód obor (specializace) autorizace Hlavní inženýr projektu Zodpovědní projektanti profesí Stavební část Rozpočet Poznámka: Číslo autorizace znamená: číslo, pod kterým je projektant (technik) zapsán v evidenci autorizovaných osob vedené Českou komorou architektů nebo Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. A.2 SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ Studie proveditelnosti opatření minimalizující vliv stavby NVL na povodňové průtoky, část 2 Rekultivace území před NVL, Sweco Hydroprojekt a.s. 09/2014) 6 (11)

7 Celková přestavba a rozšíření Ústřední čistírny odpadních vod (ÚČOV) Praha na Císařském ostrově, Stavba č. 6963, Etapa 0001 Nová vodní linka, DSP, Sweco Hydroprojekt a.s., 03/2014 Doplňující IGP a hydrogeologický průzkum staveniště pro Celkovou přestavbu a rozšíření ÚČOV Praha na Císařském ostrově zpracovaný v , Sweco Hydroprojekt a.s., RNDr.J, Varvařovský Zabezpečení podjezdných výšek - plavební kanál Trója - Podbaba, ŘVC Dendrologické posouzení dřevin rostoucích na Císařském ostrově v Praze, Lesy hl. m. Prahy, 09/2014, pro ACTON Manuál tvorby veřejných prostranství hlavního města Prahy, Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy, 06/2014 ČSN Technologie vegetačních úprav v krajině Ochrana stromů, porostů a vegetačních ploch při stavebních pracích A.3 ÚDAJE O ÚZEMÍ A.3.1 ROZSAH ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Jedná se o prostor před plánovanou stavbou Nové vodní linky ve východní části Císařského ostrova (na pozemcích par.č.1893/1, 1893/5, 1893/6, 1893/7 a 2139/7 v kat.území Bubeneč, Praha 7 ). Je to prostor nad bývalou chatařskou kolonií. Rozsah území je cca m 2. A.3.2 OCHRANA ÚZEMÍ Pozemek se nachází v památkově chráněné oblasti. Veškeré historicky cenné nálezy při provádění zemních prací musí být zhotovitelem oznámeny a postupováno dle platných zákonů. Dílo je navrženo v zátopovém území, aktivní zóně. Po dobu realizace bude na pozemku skladován materiál pouze k přímému zapracování a vzniklý odpad a přebytečná zemina budou neprodleně odváženy mimo záplavové území. V záplavovém území nebudou skladovány závadné látky ani s nimi nebude manipulováno bez odpovídajícího zajištění. Stavební stroje budou zajištěny před úkapy olejů a ropných látek. A.3.3 ODTOKOVÉ POMĚRY Ostranění deponie z 60. let minulého století umožní zlepšení průtokových poměrů při povodňových stavech na Vltavě. Deponie při povodních Q5, Q10, Q20 brání rovnoměrnému podélnému průtoku přes střední část ostrova a jeho následnému přirozenému návratu do hlavního toku. Výše zmíněné povodňové průtoky způsobují značné navýšení hladiny v plavebním kanálu, jehož malá kapacita zabraňuje odtoku zde soustředěného množství vody, ta se proto vrací až přes území bývalé zahrádkařské kolonie zpět do hlavního toku. V r.2002 vzdutá voda při svém průtoku z plavebního kanálu do Vltavy způsobila naprostou devastaci zahrádkářské kolonie a další velká povodeň v r vyhloubila napříč ostrovem masivní příčné koryto. A.3.4 SOULAD S ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ DOKUMENTACÍ V platném územním plánu hl. m. Prahy je funkční využití území Zeleň městská a krajinná (ZMK). 7 (11)

8 Průvodní zpráva Průvodní zpráva A.3.5 SOULAD S ÚZEMNÍM ROZHODNUTÍM U tohoto díla není relevantní. Jedná se o odstranění původní deponie zeminy, ze záplavového území Vltavy, které nevyžaduje územní rozhodnutí ani stavební povolení. A.3.6 OBECNÉ POŽADAVKY NA VYUŽITÍ ÚZEMÍ Dílo je v souladu s obecnými požadavky na využití území. A.3.7 POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ Odtěžením a odvozem těchto 2 deponií a návratem konfigurace území do stavu před výstavbou staré ÚČOV, na které navážou vhodné parkové úpravy nebránící průchodu povodňových průtoků a úpravami v plavební komoře v Podbabě. Těmito opatřeními bude odstraněn bod 9 výzvy k odstranění nedostatků žádosti č.j. MHMP /2014/OZP-II/u-83/Fi ve věci povolení stavby: Celková přestavba a rozšíření ÚČOV Praha na Císařském ostrově, stavby č.6963, etapy 0001-NVL. Dílo je v souladu s obecnými požadavky na využití území. A.3.8 SEZNAM VÝJIMEK A ÚLEVOVÝCH ŘEŠENÍ Dílo nezahrnuje výjimky ani úlevová řešení. A.3.9 SEZNAM SOUVISEJÍCÍCH A PODMIŇUJÍCÍCH INVESTIC Podmiňující investicí je vykácení náletových a méněhodnotných stromů rostoucích na deponii a odstranění křovinového patra. Pro kácení byl vypracován dendrologický průzkum (Lesy hl. m. Prahy, 09/2014), který navrhuje také kácení dřevin v prostoru obou deponií. Nyní projekt asanace zpracovává Eva Wágnerová. Podmínkou je možnost využívání překladiště pro stavbu Celková přestavba a rozšíření ÚČOV Praha na Císařském ostrově, stavby č.6963, etapa 0001-NVL. V soupisu prací je předpoklad dopravy odtěžené zeminy lodní dopravou, obdobně jako v případě stavby nové vodní linky. 8 (11)

9 A.3.10 SEZNAM DOTČENÝCH POZEMKŮ A STAVEB Katastrální území: Bubeneč Parcelní číslo druh pozemku (stavba) ochrana výměra m2 vlastnické právo ostatní ČR právo hospodaření plocha 1) Povodí Vltavy,s.p. ostatní plocha 1) 7535 Hlavní město Praha číslo LV / / /6 759 ostatní plocha 1) 5293 Hlavní město Praha 4 ostatní 1893/7 759 plocha 1) Hlavní město Praha /7 89 vodní plocha ČR právo hospodaření Povodí Vltavy,s.p /9 759 ostatní plocha 1) 987 Hlavní město Praha / ostatní plocha 1) 123 Hlavní město Praha ostatní plocha 1) 3536 Hlavní město Praha /1 89 vodní plocha 1) ČR právo hospodaření Povodí Vltavy,s.p /2 759 zahrada 2) 4233 Hlavní město Praha Pozn. Deponie leží na tučně zvýrazněných pozemcích. 1) památkově chráněné území 2) Zemědělský půdní fond A.4 ÚDAJE O DÍLU A.4.1 CHARAKTER Vytěžená navezená zemina ze stavby staré ÚČOV je situována do 2 deponií. Tyto již cca 50 let ponechané deponie hustě porostlé stromy a křovinovým patrem tvoří významnou překážku průchodu velkých vod. Větší deponie jde napříč Císařským ostrovem mezi plavebním kanálem a levobřežní bermou. Menší deponie je situována na levobřežní bermě. Deponie při povodních Q5, Q10, Q20 brání rovnoměrnému podélnému průtoku přes střední část ostrova a jeho následnému přirozenému návratu do hlavního toku. Výše zmíněné povodňové průtoky způsobují značné navýšení hladiny v plavebním kanálu, jehož malá kapacita zabraňuje odtoku zde soustředěného množství vody, ta se proto vrací až přes území bývalé zahrádkařské kolonie zpět do hlavního toku. V r vzdutá voda při svém průtoku z plavebního kanálu do Vltavy způsobila naprostou devastaci zahrádkářské kolonie a další velká povodeň v r vyhloubila napříč ostrovem masivní příčné koryto. A.4.2 ÚČEL UŽÍVÁNÍ DÍLA Odtěžení navážky má význam, při povodních, kdy pomůže k rychlejšímu propojení plavebního kanálu s korytem řeky a tím dojde ke snížení hladiny. Při běžných průtocích může sloužit rekreaci. 9 (11)

10 Průvodní zpráva Průvodní zpráva A.4.3 TRVÁNÍ DÍLA Jedná se o trvalé dílo, které má význam při povodňových průtocích. A.4.4 OCHRANA DÍLA Jedná se o památkově chráněné území, na kterém není umístěná žádná památkově chráněná stavba. A.4.5 TECHNICKÉ POŽADAVKY NA DÍLO Přes pozemky prochází 2 komunikace, které zůstanou zachovány. Bude provedena ochrana zachovaných stromů. A.4.6 POŽADAVKY DOTČENÝCH ORGÁNŮ A PŘEDPISŮ U tohoto díla není relevantní. Jedná se o odstranění původní deponie zeminy, ze záplavového území Vltavy, které nevyžaduje územní rozhodnutí ani stavební povolení. A.4.7 SEZNAM VÝJIMEK A ÚLEVOVÝCH ŘEŠENÍ Dílo nezahrnuje výjimky ani úlevová řešení. A.4.8 NÁVRHOVÉ KAPACITY Dílo se sestává z odstranění 2 deponií, které vznikly při budování Ústřední čistírny odpadních vod na Císařském ostrově v 50 a 60. letech minulého století.. Deponie č. 1 se rozkládá na severu území, má podlouhlý tvar a zabírá plochu m 2. Deponie č. 2 je celkově rozlehlejší a vyšší a zabírá plochu m 2. Objemy deponií: Deponie č m 3 Deponie č m 3 A.4.9 ZÁKLADNÍ BILANCE Celkově se jedná o odvezení m 3 zeminy z Císařského ostrova na deponii. Uložení se předpokládá do 20 km. A.4.10 HARMONOGRAM A ETAPIZACE Zahájení prací se předpokládá po dokončení kácení. Záměr by měl být dokončen před zahájením výkopových prací na stavbu: Přestavba ÚČOV Praha, stavba č. 6963, etapa 0001 nová vodní linka. Předpoklad zahájení prací 4Q (11)

11 A.4.11 ORIENTAČNÍ NÁKLADY Orientační náklady díla byly stanoveny Kč včetně DPH. A.5 ČLENĚNÍ DÍLA NA OBJEKTY A TECHNICKÁ A TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ Odstranění deponie je členěno pouze na 2 objekty: Zemní práce Rekultivace hydroosev 11 (11)

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

Stavba : Protierozní vodní nádrž v obci Rybníček. Dokumentace pro provedení stavby A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Stavba : Protierozní vodní nádrž v obci Rybníček. Dokumentace pro provedení stavby A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Stavba : Dokumentace pro provedení stavby A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: strana A. 1 Identifikační údaje 2 A. 1.1 Údaje o stavbě 2 A. 1.2 Údaje o stavebníkovi 2 A. 1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace

Více

w w w.hgpartner.cz PŠ Vltava, ř.km 0,0-11,3 Vraňany - soutok Mělník, nánosy a oprava opevnění

w w w.hgpartner.cz PŠ Vltava, ř.km 0,0-11,3 Vraňany - soutok Mělník, nánosy a oprava opevnění Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Závod Dolní Vltava, Grafická 36, 150 21 Praha 5 Odpovědný projektant: Ing. František Glac Datum: 07/2014 Vypracoval: Ing. František Glac Změna: - Akce: Název části:

Více

A.1 Identifikační údaje

A.1 Identifikační údaje A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, Oprava sítě CZT větev západ. b) místo stavby (adresa, číslo popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků) Město Bystřice, k.ú. Bystřice

Více

PŘÍRODNÍ KLUZIŠTĚ CHRASTAVA PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Spol. s r. o. A INŽENÝRING

PŘÍRODNÍ KLUZIŠTĚ CHRASTAVA PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Spol. s r. o. A INŽENÝRING VED. PROJEKTU PROJEKTANT VYPRACOVAL ARCHITEKT PROJEKTOVÁNÍ ING. M. JON & STAVEB Spol. s r. o. A INŽENÝRING INVESTOR Město Chrastava, nám..1. máje 1, 463 31 Chrastava DATUM 07 / 2017 MÍSTO STAVBY ppč 308/1,

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

Obsah 1286 FN BOHUNICE, STAVEBNÍ ÚPRAVY V OBJEKTU N PRO UMÍSTĚNÍ GAMA KAMERY

Obsah 1286 FN BOHUNICE, STAVEBNÍ ÚPRAVY V OBJEKTU N PRO UMÍSTĚNÍ GAMA KAMERY Obsah A Průvodní zpráva...2 A.1 Identifikační údaje...2 A.1.1 Údaje o stavbě...2 a) název stavby,...2 b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),...2 A.1.2 Údaje

Více

KANALIZACE OLBRAMICE ulice Kolonie

KANALIZACE OLBRAMICE ulice Kolonie Mgr. Václav Jaroš, Ve Dvoře 14, 742 85 Vřesina KANALIZACE OLBRAMICE ulice Kolonie A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Zakázka č. : 2015-V02 Zhotovitel Odp. projektant Objednatel Arch. č. : Mgr. Václav Jaroš Ve Dvoře 14,

Více

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dokumentace ke stavebnímu řízení PŘÍSTAVBA TĚLOCVIČNY ZÁKLADNÍ ŠKOLY SUDOMĚŘICE. č. p. 322, Sudoměřice.

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dokumentace ke stavebnímu řízení PŘÍSTAVBA TĚLOCVIČNY ZÁKLADNÍ ŠKOLY SUDOMĚŘICE. č. p. 322, Sudoměřice. Akce : PŘÍSTAVBA TĚLOCVIČNY ZÁKLADNÍ ŠKOLY SUDOMĚŘICE Investor : Obec Sudoměřice, č. p. 322, 69666 Sudoměřice A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dokumentace ke stavebnímu řízení Zodpovědný projektant : Vypracoval : Ing.

Více

b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), p.p.č. 657/53 kú Rybáře

b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), p.p.č. 657/53 kú Rybáře A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, Volnočasový areál Rolava, street workout park b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),

Více

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.: , A. Průvodní zpráva

Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.: , A. Průvodní zpráva Ing. Milan Bicera, autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby Na Zahradách 514,37311 Ledenice, tel.:606437131, e-mail:bicera@atlas.cz ČKAIT:0101781 IČ:71785671 BEZBARIÉROVÉ ŘEŠENÍ VSTUPU U OBJEKTU DPS

Více

LESNÍ ŠKOLKA BUDKOV CHLADÍRNA SAZENIC PRŮVODNÍ ZPRÁVA INVESTOR : LČR -LZ VIMPERK ZODP. PROJEKTANT: VYPRACOVAL:

LESNÍ ŠKOLKA BUDKOV CHLADÍRNA SAZENIC PRŮVODNÍ ZPRÁVA INVESTOR : LČR -LZ VIMPERK ZODP. PROJEKTANT: VYPRACOVAL: ZODP. PROJEKTANT: VYPRACOVAL: STUPEŇ: NÁZEV AKCE: Ing. V. Kubeš VLADIMÍR KUBEŠ Projekt pro DSP MĚŘÍTKO: DATUM: Září 2014 POČET A4: 9 INVESTOR : LČR -LZ VIMPERK OBSAH: LESNÍ ŠKOLKA BUDKOV CHLADÍRNA SAZENIC

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA ZUŠ KOLLÁROVA 17/551 K. VARY, ZATEPLENÍ OBVODOVÉHO A STŘEŠNÍHO PLÁŠTĚ, STATICKÉ ZAJIŠTĚNÍ PORUCH

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA ZUŠ KOLLÁROVA 17/551 K. VARY, ZATEPLENÍ OBVODOVÉHO A STŘEŠNÍHO PLÁŠTĚ, STATICKÉ ZAJIŠTĚNÍ PORUCH ZUŠ KOLLÁROVA 17/551, K. VARY Ateliér pro zpracování komplexní projektové dokumentace a designu staveb Loketská 344/12, 360 06 Karlovy Vary, tel./fax: 353 116 277, atelier@porticus.cz, www.porticus.cz

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, ŠPEJCHAR Ražice čp. 60 Sanace nesaturované zóny objektů a venkovních ploch b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální

Více

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě

A Průvodní zpráva. A. 1 Identifikační údaje. A. 1.1 Údaje o stavbě A Průvodní zpráva A. 1 Identifikační údaje A. 1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, Objekt: Veřejné osvětlení b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků), Místo : k.ú.

Více

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY HOŘOVICE REVITALIZACE ČÁSTI RYBNÍKA DRAŽOVSKÁ VELKÁ ETAPA 2 DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.1.a Název stavby A.1.1.b Místo stavby

Více

PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ

PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ Zateplení a výměna otvorových výplní MŠ Křižany DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY NEBO STAVEBNÍ POVOLENÍ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Investor / stavebník, Adresa : Obec Křižany Adresa

Více

Stavba: Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa. : Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Stavba: Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa. : Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA NELL PROJEKT s. r. o.,plesníkova 5559, 760 05 Zlín Projektová a inženýrská činnost Akce : Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa Stupeň : Dokumentace pro stavební povolení a pro provádění stavby Stavebník

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Dle vyhlášky 405/2017 Sb. Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání (provozovna):

Více

STAVITELSTVÍ Semtín s.r.o. Jahnova Pardubice. Obsah

STAVITELSTVÍ Semtín s.r.o. Jahnova Pardubice. Obsah REKONSTRUKCE A ZMENA NARADí V OBJEKTU C.P. MINIMLÉKÁRNU UŽíVÁNí 21 NA SKLADU FAREMNí PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNí RíZENí A - PRUVODNí ZPRÁVA PORIZOVATEL: PAVLA BOSÁKOVÁ AUTOR PROJEKTU: ING. KAREL

Více

ČÁST A DSP-A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST A DSP-A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA DSP-A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název akce : Stavební úpravy objektu bazénu výměna oken Fáze : Dokumentace pro vydání stavebního povolení v rozpracovanosti dokumentace pro provádění stavby Vypracoval : Václav

Více

Nový chodník v obci Zašová u nádraží

Nový chodník v obci Zašová u nádraží A - Průvodní zpráva Akce : Nový chodník v obci Zašová u nádraží Datum : 11/2014 Stupeň : DUR Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa A - Průvodní zpráva - DUR Strana 1 Obsah : A.1 Identifikační údaje 3 A.1.1 Údaje

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA REGENERACE HŘBITOVNÍHO NÁVRŠÍ V JABLONNÉM NAD ORLICÍ 1.ETAPA OBSAH

PRŮVODNÍ ZPRÁVA REGENERACE HŘBITOVNÍHO NÁVRŠÍ V JABLONNÉM NAD ORLICÍ 1.ETAPA OBSAH Regenerace hřbitovního návrší v Jablonném nad Orlicí 1.etapa / Dokumentace pro UR/ A. Průvodní zpráva / str.1 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA REGENERACE HŘBITOVNÍHO NÁVRŠÍ V JABLONNÉM NAD ORLICÍ 1.ETAPA OBSAH A.1 Identifikační

Více

00 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Klausova 2448/6 Praha 13. Razítko: Číslo paré: Název:

00 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Klausova 2448/6 Praha 13. Razítko: Číslo paré: Název: Razítko: Číslo paré: Název: DÍLČÍ REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA Klausova 2448/6 Praha 13 NPROSAN s.r.o - Inženýrské a projektové služby - Provádění a sanace staveb Investor: Odpovědný

Více

FN PLZEŇ BORY TS 22/0,4kV VOJENSKÁ NEMOCNICE DOS A. Průvodní zpráva A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1\ Identifikační údaje...2

FN PLZEŇ BORY TS 22/0,4kV VOJENSKÁ NEMOCNICE DOS A. Průvodní zpráva A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1\ Identifikační údaje...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: A.1\ Identifikační údaje...2 A.1.1\ Údaje o stavbě...2 A.1.2\ Údaje o stavebníkovi...2 A.1.3\ Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...2 A.2\ Seznam vstupních podkladů...3

Více

A. Průvodní zpráva V A L CH O V ÚPRAVY VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ PODÉL TOKU VALCHOVKA

A. Průvodní zpráva V A L CH O V ÚPRAVY VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ PODÉL TOKU VALCHOVKA A. Průvodní zpráva V A L CH O V Název stavby: Místo stavby: ÚPRAVY VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ PODÉL TOKU VALCHOVKA Valchov, k.ú. Valchov Parcelní čísla: 59/1, 67, 68, 69/1, 129, 149, 158, 268/1, 268/2, 363/1,

Více

OBSAH A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam vstupních podkladů A.3 Údaje o území A.4 Údaje o stavbě...

OBSAH A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam vstupních podkladů A.3 Údaje o území A.4 Údaje o stavbě... OBSAH A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA... 2 A.1 Identifikační údaje... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů... 3 A.3 Údaje o území... 3 A.4 Údaje o stavbě... 5 A.5 Členění stavby na objekty a technická a technologická zařízení...

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 5 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... dne...... Věc: ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZMĚNĚ VYUŽITÍ ÚZEMÍ podle ustanovení 86 ve spojení s 80

Více

Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o.,

Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o., A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Františka 2.01 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA - 1 z 8 OBSAH: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o žadateli / stavebníkovi... 3 A.1.3 Údaje o zpracovateli společné dokumentace...

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Psáry kanalizace a vodovod v ulici Nad Cihelnou DSP Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů...2 A.3 Údaje o území... 2 A.3.a) Rozsah řešeného území...2 A.3.b)

Více

Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Místo stavby: Předmět: Žadatel, objednatel Zpracovatel: Ostrava, Radvanice, ÚZSVM, kvn, TS Ostrava -

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Datum: Březen 2014

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Datum: Březen 2014 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Vypracoval: Ing. Zdeněk Janýr Datum: Březen 2014 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA - strana 1/7 Obsah: A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, b) místo stavby (adresa, čísla popisná,

Více

Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Holečkova 8, Praha 5 Datum: 03/2014

Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Holečkova 8, Praha 5 Datum: 03/2014 Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Holečkova 8, 150 24 Praha 5 Odpovědný projektant: Ing. Jaroslav Vrzák Datum: 03/2014 Vypracoval: Ing. Miroslav Staněk Změna: 1 Akce: Název části: Část: HG partner

Více

DUIS S.R.O. Projektové a inženýrské služby Srbská 1546/21, B R N O ČOV PŘIBICE - INTENZIFIKACE Stupeň: DPS

DUIS S.R.O. Projektové a inženýrské služby Srbská 1546/21, B R N O   ČOV PŘIBICE - INTENZIFIKACE Stupeň: DPS Rev. č. Datum Schválil Stručný popis změn KOOPERACE V PROFESI PRO DUIS s.r.o. tel.: fax.: e-mail: Vypracoval: Projektant: Ing. Vach Hl.ing.proj.: Ing. Vach Tech. kont.: Ing. Klímová DUIS S.R.O. Projektové

Více

Odstranění komína a demontáž vnitřního vybavení kotelny, na parcele č. 1746, k.ú. Medlánky

Odstranění komína a demontáž vnitřního vybavení kotelny, na parcele č. 1746, k.ú. Medlánky A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby o název stavby: o místo stavby: o druh stavby: Odstranění komína a demontáž vnitřního vybavení kotelny, na parcele č. 1746,

Více

datum: 07/2017 strana 1 z 7

datum: 07/2017 strana 1 z 7 datum: 07/2017 strana 1 z 7 AKCE Úprava objektu č.p. 311 na sociální byty INVESTOR ZPRACOVATEL Obec Určice Určice 81 798 04 Určice IČ: 002 88 870 Uherskobrodská 984 763 26 Luhačovice IČ: 022 86 424 DATUM

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ PROTIPOVODŇOVÉ OPATŘENÍ V OBCI ČERNÍN B. SOUHRNNÁ ZPRÁVA. Znojmo, březen 2018 paré č.

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ PROTIPOVODŇOVÉ OPATŘENÍ V OBCI ČERNÍN B. SOUHRNNÁ ZPRÁVA. Znojmo, březen 2018 paré č. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ PROTIPOVODŇOVÉ OPATŘENÍ V OBCI ČERNÍN B. SOUHRNNÁ ZPRÁVA Znojmo, březen 2018 paré č. : Projektová dokumentace Str. 1 A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě

Více

Těrlicko parc.č. 983/1,13, 1115/1,2 k.ú. Horní Těrlicko. Obec Těrlicko Májová 474/ Těrlicko IČ:

Těrlicko parc.č. 983/1,13, 1115/1,2 k.ú. Horní Těrlicko. Obec Těrlicko Májová 474/ Těrlicko IČ: Zak. č. 176/13/14 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Modernizace a revitalizace víceúčelového hřiště Místo stavby: Investor: Zhotovitel projektových prací: Těrlicko

Více

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov A. průvodní zpráva Název stavby: Stupeň PD: Investor: Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově Dokumentace pro provádění stavby Město Jablunkov Dukelská 144, Vypracoval:

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ING. MILADA VLČKOVÁ KANCELÁŘ: DOLNÍ BRÁNA 47, 741 01 NOVÝ JIČÍN LUČNÍ 5, 741 01 NOVÝ JIČÍN IČ 06351409 MOBIL: 775 711 416 / E-MAIL: MILADAVLCKOVA@GMAIL.COM B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Dětské hřiště

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ A - Průvodní zpráva Průvodní zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: dle vyhlášky č. 499/2006 Sb. o dokumentaci staveb příloha 1 Průvodní zpráva...

Více

A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby Úprava prostoru podél třídy ČSA v Kladně - dokumentace pro výběr dodavatele b) místo stav

A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby Úprava prostoru podél třídy ČSA v Kladně - dokumentace pro výběr dodavatele b) místo stav A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby Úprava prostoru podél třídy ČSA v Kladně - dokumentace pro výběr dodavatele b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní

Více

Sklad služeb Města Veselí nad Moravou

Sklad služeb Města Veselí nad Moravou Stavebník: Služby Města Veselí nad Moravou IČ 46936777 Stavba: Sklad služeb Města Veselí nad Moravou Místo: Veselí nad Moravou Kraj : Jihomoravský Okres: Hodonín K.ú.: Veselí - Předměstí Parc.č.: 1916/2,

Více

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stavba : PANELOVÝ DŮM V BROUMOVĚ, ČSA 377, 378, 379 STAVEBNÍ ÚPRAVY Investor : Společenství

Více

MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o.

MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o. MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o. ZATEPLENÍ BUDOVY ZŠ OČOVSKÁ, HODONÍN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA paré č.: Obsah A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o stavebníkovi...

Více

A Průvodní zpráva. A.1 Identifikační údaje. St.p.č zastavěná plocha a nádvoří, Městys Jimramov, náměstí Jana Karafiáta 39, Jimramov

A Průvodní zpráva. A.1 Identifikační údaje. St.p.č zastavěná plocha a nádvoří, Městys Jimramov, náměstí Jana Karafiáta 39, Jimramov A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby : Posílení vodních zdrojů a zkapacitnění vodovodu v ě b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚPRAVA PROSTRANSTVÍ PŘED SEZÓNNÍM VSTUPEM V ZOO LEŠNÁ

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA ÚPRAVA PROSTRANSTVÍ PŘED SEZÓNNÍM VSTUPEM V ZOO LEŠNÁ A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Atelier LIST Zástřizly 41, 768 05 Koryčany, IČ: 717 63 384, tel.: 728 203 565 Název akce : ÚPRAVA PROSTRANSTVÍ PŘED SEZÓNNÍM VSTUPEM V ZOO LEŠNÁ A. Průvodní zpráva Objednatel: ZOO a

Více

PRŮVODNÍA SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍA SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍA SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚVODNÍ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby : Odvodnění části komunikace S.K. Neumanna Investor : Městská část Praha 8 Zenklova 1/35 180 48, Praha 8 - Libeň Místo stavby

Více

A - Průvodní zpráva. Akce : NOVÝ CHODNÍK V OBCI ZAŠOVÁ POD ŽERNOVÝM. Datum : 10/2015 Stupeň : DUR. Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa

A - Průvodní zpráva. Akce : NOVÝ CHODNÍK V OBCI ZAŠOVÁ POD ŽERNOVÝM. Datum : 10/2015 Stupeň : DUR. Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa A - Průvodní zpráva Akce : NOVÝ CHODNÍK V OBCI ZAŠOVÁ POD ŽERNOVÝM Datum : 10/2015 Stupeň : DUR Vypracoval : Ing. Leoš Zádrapa A - Průvodní zpráva - DUR Strana 1 Obsah : A.1 Identifikační údaje 3 A.1.1

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

QATROSYSTEM, spol. s r. o., Kyjovská 3578, Havlíčkův Brod ,

QATROSYSTEM, spol. s r. o., Kyjovská 3578, Havlíčkův Brod , QATROSYSTEM, spol. s r. o., Kyjovská 3578, 580 01 Havlíčkův Brod 569 430 474, e-mail: projekce@qatrosystem.cz A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Stavba : KINO CHOTĚBOŘ č.p.256, ul.tyršova stavební úpravy v 2.NP Místo

Více

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ČÁST A DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA DSP -A-001 : PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název akce : Stavební úpravy MS,,,Eliška,, Fáze : Dokumentace pro ohlášení stavby (DSP) Vypracoval : Ing. Libor Macháček Kontroloval (schválil) : Ing. Lubomír Hradil Datum

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE SPOLEČNÝCH ZAŘÍZENÍ KPÚ TŘEBIŠTĚ ÚČELOVÁ KOMUNIKACE PC 14 PROJEKT STAVBY PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ A PROVEDENÍ STAVBY A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 11/2008 Vyhotovení: Vypracoval: Ing. Miloslav

Více

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář Plynárenská Kolín IV tel ,

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář Plynárenská Kolín IV tel , AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář Plynárenská 830 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject.cz Stavebník : Stavba : MĚSTO KOLÍN, KARLOVO NÁMĚSTÍ 78, 280 12 KOLÍN

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO - REDUNDATNÍ SERVEROVNA DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o žadateli... 2 A.1.3 Údaje

Více

A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě A.1.2 Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...

A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě A.1.2 Údaje o stavebníkovi A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace... Obsah A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 A.1.2 Údaje o stavebníkovi... 2 A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace... 2 A.2 Seznam vstupních podkladů... 2 A.3 Údaje o území...

Více

Stavební úpravy výměna povrchu fotbalového hřiště, TJ Depos Horní Suchá A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Stavební úpravy výměna povrchu fotbalového hřiště, TJ Depos Horní Suchá A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Stavební úpravy výměna povrchu fotbalového hřiště, TJ Depos Horní Suchá DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Datum: 3/2014 StavoSport s.r.o. Vypracoval: Marek Šmach 1 Obsah: A. Průvodní zpráva

Více

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2

A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH : A1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...2 A1.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE STAVBY...2 A1.2. ÚDAJE O ŽADATELI...2 A1.3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PROJEKTANTA...2 B1. SEZNAM VSTUPNÍCH PODKLADŮ...3 C1. ÚDAJE

Více

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/ Horní Slavkov. V... dne... Věc:

OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/ Horní Slavkov. V... dne... Věc: Příloha č. 15 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. MěÚ Horní Slavkov, odbor výstavby a ŽP Dlouhá 634/12 357 31 Horní Slavkov V... dne...... Věc: OHLÁŠENÍ ODSTRANĚNÍ podle ustanovení 128 zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

PROJEKT ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ. V Hůrkách , Praha 13 Stodůlky

PROJEKT ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ. V Hůrkách , Praha 13 Stodůlky AKCE: PROJEKT ENERGETICKY ÚSPORNÝCH OPATŘENÍ V Hůrkách 2088-2095 158 00, Praha 13 Stodůlky STUPEŇ DOKUMENTACE: ČÁST DOKUMENTACE: DSP+DPS A. Průvodní zpráva Č.ZAKÁZKY: ZAK-2014-099-Tp VYPRACOVAL: Ing. Tomáš

Více

A. Průvodní zpráva. HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR Královéhradeckého kraje nábřeží U Přívozu 122/4, 500 03 HRADEC KRÁLOVÉ 3 IČ: 70882525

A. Průvodní zpráva. HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR Královéhradeckého kraje nábřeží U Přívozu 122/4, 500 03 HRADEC KRÁLOVÉ 3 IČ: 70882525 A. Průvodní zpráva Obsah: A.1 Identifikační údaje...1 A.1.1 Údaje o stavbě...1 A.1.2 Údaje o stavebníkovi...1 A.1.3 Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...2 A.2 Seznam vstupních podkladů...2 A.3

Více

Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Projektová dokumentace pro územní souhlas A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA SANACE VLHKÉHO ZDIVA V GARÁŽÍCH OBJEKTU OP TÁBOR Zpracoval: Bc. Moudrý Vojtěch Datum: duben 2016 A. Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje

Více

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK INVEST OR KATAS TR AKCE

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK INVEST OR KATAS TR AKCE 3 2 1 REVIZE DATUM SCHVÁLIL VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM VYPRACOVAL INVEST OR KATAS TR AKCE ČÁST NÁZEV MIROSLAV ŠPATENKA BPV JTSK KONTROLOVAL MIROSLAV ŠPATENKA. ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT MGR. JAN HORKEL

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ 158 SZ Vybrané činnosti ve výstavbě Vybrané činnosti ve výstavbě (1) Vybrané činnosti, jejichž výsledek ovlivňuje

Více

Investor : Tělocvičná jednota Sokol Holešov, Plačkov 547/2, Holešov A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Investor : Tělocvičná jednota Sokol Holešov, Plačkov 547/2, Holešov A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Investor : Tělocvičná jednota Sokol Holešov, A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 A.1.2 A.1.3 Údaje o stavbě Údaje o žadateli/stavebníkovi Údaje o zpracovateli společné dokumentace A.2 Seznam

Více

A. Průvodní zpráva V A L CH O V. ÚPRAVY VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ KOLEM OBJEKTU č.p.52 V OBCI VALCHOV

A. Průvodní zpráva V A L CH O V. ÚPRAVY VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ KOLEM OBJEKTU č.p.52 V OBCI VALCHOV A. Průvodní zpráva V A L CH O V Název stavby: Místo stavby: ÚPRAVY VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ KOLEM OBJEKTU č.p.52 V OBCI VALCHOV Valchov, k.ú. Valchov Parcelní čísla: 300, 301, 302, 303, 362 Stavebník: Obec

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

Obsah. Junior DDM-SVČ č.p. 793 stavební úpravy interiéru 2.NP zakázka A Průvodní zpráva Srpen 2018

Obsah. Junior DDM-SVČ č.p. 793 stavební úpravy interiéru 2.NP zakázka A Průvodní zpráva Srpen 2018 Obsah A.1 Identifikační údaje... 3 1.1 Údaje o stavbě... 3 a) název stavby... 3 b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní, čísla pozemků),... 3 c) předmět dokumentace.... 3 1.2

Více

CYKLOSTEZKA ŽIDOVICE ROUDNICE

CYKLOSTEZKA ŽIDOVICE ROUDNICE EMSTAV s.r.o., Na Popluží 11, 400 01 Ústí nad Labem Zapsaný u Krajského soudu v Ústí n.l., oddíl C, vložka 10879 CYKLOSTEZKA ŽIDOVICE ROUDNICE Dokumentace pro provedení stavby - DPS Objednatel: Obec Židovice,

Více

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky Kolín IV tel ,

AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky Kolín IV tel , AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář U Křižovatky 608 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject.cz Stavebník : MĚSTO KOLÍN, KARLOVO NÁMĚSTÍ 78, 280 12 KOLÍN I Stavba

Více

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č.

A. Průvodní zpráva. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. 2157/9 DOKUMENTACE K STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ (OHLÁŠENÍ) INVESTOR: STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA HORNÍ

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 171/12/13. Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA 171/12/13. Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé 171/12/13 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu č.p. 154 ve Staré Bělé Místo stavby: Blanická 154/180 Zhotovitel projektových prací: ASA

Více

Ing. Pavel Krátký PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ Opavská 6230/29A, Ostrava - Poruba, A PRŮVODNÍ ZPRÁVA, PK 14 09

Ing. Pavel Krátký PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKÁ KANCELÁŘ Opavská 6230/29A, Ostrava - Poruba, A PRŮVODNÍ ZPRÁVA, PK 14 09 Obsah: A.1 Identifikační údaje... 2 A.1.1 Údaje o stavbě... 2 a) název stavby... 2 b) místo stavby... 2 c) předmět projektové dokumentace... 2 A.1.2 Údaje o stavebníkovi... 2 a) jméno, příjmení a místo

Více

HOSTINNÉ PUMPTRACK BIKE SKILL CENTRUM. projekt stavby HOSTINNÉ PARC.Č. 780/9

HOSTINNÉ PUMPTRACK BIKE SKILL CENTRUM. projekt stavby HOSTINNÉ PARC.Č. 780/9 PUMPTRACK BIKE SKILL CENTRUM HOSTINNÉ HOSTINNÉ PARC.Č. 780/9 projekt stavby dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení listopad 2017 Obsah: A. A. A.1 Identifikační údaje:

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY Ing.Arch. Martin Ondráček Haškova 153/17, 638 00 Brno A. Průvodní zpráva Zakázkové číslo : 2014-01-05 Počet stran : 6 INVESTOR : Statutární město Brno, městská část Brno-Medlánky Hudcova 7, 621 00 Brno

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA

REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA Jeronýmova 425, 738 01 Frýdek Místek IČ 73211141 05-2018 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území Příloha č. 2 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně využití území okumentace obsahuje části: okumentace musí vždy obsahovat části až s tím, že rozsah jednotlivých

Více

Dokumentace pro ohlášení stavby na akci: REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEM V AREÁLU GYMNÁZIA VYSOKÉ MÝTO - ČÁST "B" WORKOUTOVÁ PLOCHA

Dokumentace pro ohlášení stavby na akci: REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEM V AREÁLU GYMNÁZIA VYSOKÉ MÝTO - ČÁST B WORKOUTOVÁ PLOCHA PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro ohlášení stavby na akci: REKONSTRUKCE HŘIŠTĚ S UMĚLÝM POVRCHEM V AREÁLU GYMNÁZIA VYSOKÉ MÝTO - ČÁST "B" WORKOUTOVÁ PLOCHA INVESTOR : GYMNÁZIUM Vysoké Mýto nám. Vaňorného

Více

KIP spol.s r.o. LITOMYŠL projektová a inženýrská činnost IČO 15036499 Toulovcovo nám.156, Litomyšl 570 01, tel.: 461654835 e-mail: absolon@kip.

KIP spol.s r.o. LITOMYŠL projektová a inženýrská činnost IČO 15036499 Toulovcovo nám.156, Litomyšl 570 01, tel.: 461654835 e-mail: absolon@kip. KIP spol.s r.o. LITOMYŠL projektová a inženýrská činnost IČO 15036499 Toulovcovo nám.156, Litomyšl 570 01, tel.: 461654835 e-mail: absolon@kip.cz PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dle příloh vyhl. č. 499/2006 Sb.a její

Více

Oprava hlavníku drenážních vod na ul. Na Zámčiskách

Oprava hlavníku drenážních vod na ul. Na Zámčiskách Zak. č. : 2700/DPS-2015 Arch. č. : 2700/01 Statutární město Ostrava Městský obvod Stará Bělá Oprava hlavníku drenážních vod na ul. Na Zámčiskách Dokumentace pro provádění stavby A. Průvodní zpráva Hlavní

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Mateřské školy na ul. Sokolská v obci Mikulovice Místo stavby: Sokolská Mikulovice

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory objektu Mateřské školy na ul. Sokolská v obci Mikulovice Místo stavby: Sokolská Mikulovice Zak. č. 23/02/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory objektu Mateřské školy na ul. Sokolská v obci Mikulovice Místo stavby: Sokolská 475 Investor:

Více

Petr Diviš Rozpočty a projekty staveb, Kaňkovského 1239/6, Praha 8. tel.: ,

Petr Diviš Rozpočty a projekty staveb, Kaňkovského 1239/6, Praha 8. tel.: , A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě Název stavby: Projekt zateplení výrobní a skladové budovy v areálu autoservisu firmy L&M Princ s.r.o. Místo stavby: Předmět dokumentace:

Více

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy. Tento výukový materiál slouží jako předloha průvodní zprávy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy. Tento výukový materiál slouží jako předloha průvodní zprávy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 59. A - průvodní zpráva Souhrnná a technická

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. PD Trafostanice a přeložka VN v území Karibuni. Kód dokumentu: AA-X A.doc Počet stran: 12

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA. PD Trafostanice a přeložka VN v území Karibuni. Kód dokumentu: AA-X A.doc Počet stran: 12 --------------------------------------------------- arekop, s.r.o. ------------------------------------------ 760 01 Zlín, Ševcovská 2483, tel. 577 011 045-47 ----------------------------------------------

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA - A. HG partner s.r.o. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Část: Park Úvaly - Vinice DUR. Paré č.:

PRŮVODNÍ ZPRÁVA - A. HG partner s.r.o. PRŮVODNÍ ZPRÁVA Část: Park Úvaly - Vinice DUR. Paré č.: HG partner s.r.o. Smetanova 200, 250 82 Úvaly w ww.hgpartner.cz Investor: Město Úvaly, Pražská 276, 280 82 Úvaly Tel/fax: 246 082 015 777/161 198 email: vrzak@hgpartner.cz Paré č.: Odpovědný projektant:

Více

KDD PRO DĚTI DO TŘÍ LET V K. VARECH, SANACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI

KDD PRO DĚTI DO TŘÍ LET V K. VARECH, SANACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI KV Engineering spol. s r.o. Závodu míru 584 360 17 Karlovy Vary 17 telefon 353 447 911 fax 353 447 929 KDD PRO DĚTI DO TŘÍ LET V K. VARECH, SANACE PROTI ZEMNÍ VLHKOSTI DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

Více

499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006. g) dokumentace skutečného provedení stavby.

499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006. g) dokumentace skutečného provedení stavby. 499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 g) dokumentace skutečného provedení stavby. o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. (2) Tato vyhláška dále stanoví

Více

akvo pros.r.o. ODKANALIZOVÁNÍ BUDOVY ČP.29 VE STĚŽERÁCH FORMOU ČOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA 0 A. MÍSTNÍ MÍSTNÍ

akvo pros.r.o. ODKANALIZOVÁNÍ BUDOVY ČP.29 VE STĚŽERÁCH FORMOU ČOV PRŮVODNÍ ZPRÁVA 0 A. MÍSTNÍ MÍSTNÍ 3 2 1 REVIZE VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM MÍSTNÍ MÍSTNÍ VYPRACOVAL KONTROLOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT JAN KROULÍK VLADISLAV KALIŠ ING. VOJSLAV ŠŤOVÍČEK. IČO: 24232343 DATUM SCHVÁLIL DIČ: CZ24232343 INVESTOR

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST A.1 Identifikační údaje A.2 Seznam

Více

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A

A. P R Ů V O D N Í Z P R Á V A Projektant: Ing.Petr Miláček Zahrádecká 951 584 01 Ledeč nad Sázavou www.ateliermilacek.cz petrmilacek@ateliermilacek.cz tel. + 420 604 852 764 Stavebník: Masařík Roman Mgr., Stavba: Stavební úpravy a

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna Zak. č. 56/04/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a

Více

MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o.

MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o. MIX MAX ENERGETIKA, s.r.o. ZATEPLENÍ BUDOVY MĚÚ NÁRODNÍ TŘÍDA Č. 25, HODONÍN DOKUMENTACE PRO VÝBĚR ZHOTOVITELE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA paré č.: Obsah A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2

Více

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle -

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle - DESIGN BY ing.arch. Stojan D. PROJEKT - SERVIS Ing.Stojan STAVEBNÍ PROJEKCE INVESTOR MČ Praha 4 Táborská 350/32, Praha 4 KONTROLOVAL ODP.PROJEKTANT Ing. Stojan Z. Ing. Stojan Z. MÍSTO STAVBY Na Líše 936/16,

Více

A. - Průvodní zpráva

A. - Průvodní zpráva A. - Obsah: A.1. A.2. A.3. A.4. A.5. Identifikační údaje A.1.1. Údaje o stavbě A.1.2. Údaje o stavebníkovi A.1.3. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace Seznam vstupních podkladů Údaje o území Údaje

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA (A) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA (B)

PRŮVODNÍ ZPRÁVA (A) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA (B) PRŮVODNÍ ZPRÁVA (A) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA (B) DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY (DPS) investor: Domov Harmonie, Skořická 314, 33842 Mirošov Zuzana SMOLÍKOVÁ vypracovala Ing. Ivan ŠILLAR ČKAIT 0201103

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE

VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Razítko a podpis (firemní,autorizační): 1/8 Obsah: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o žadateli... 3 A.1.3 Údaje

Více