Chemický název: ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO <6.5) Číslo CAS:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Chemický název: ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO <6.5) Číslo CAS:"

Transkript

1 Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Eumulgin CO 60 Chemický název: ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO <6.5) Číslo CAS: Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní identifikované použití: Přísada do kosmetických přípravků. Doporučené použití: Žádná použitelná informace není k dispozici Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu Společnost: BASF SE Ludwigshafen GERMANY Kontaktní adresa: BASF spol. s r.o. Sokolovská 668/136d Praha 8 CZECH REPUBLIC Telefon: ová adresa: lucia.kaplanova@basf.com 1.4. Telefonní číslo pro naléhavé situace Klinika nemocí z povolání, Tox. inf. středisko , , Na bojišti1, Praha 2 Česká Republika Mezinárodní tísňová linka: Telefon: ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

2 Strana: 2/ Klasifikace látky nebo směsi V souladu s Nařízením (ES) č. 1272/2008 [CLP] Produkt nepodléhá povinnosti klasifikace v souladu s kritérii GHS. Dle směrnice 67/548/EWG nebo 1999/45/EG Možná nebezpečí: Není klasifikována jako nebezpeční Prvky označení Globally Harmonized System, EU (GHS) V souladu s kritérii GHS produkt nevyžaduje výstražná označení nebezpečí. Dle směrnice 67/548/EWG nebo 1999/45/EG Produkt nevyžaduje výstražné označení nebezpečí v souladu se směrnicemi ES Další nebezpečnost V souladu s Nařízením (ES) č. 1272/2008 [CLP] Nejsou známá žádná specifická nebezpečí, pokud budou dodrženy všechny předpisy/poznámky pro skladování a manipulaci. ODDÍL 3: Složení / informace o složkách 3.1. Látky CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA ricinový olej, hydrogenovaný, ethoxylovaný (1< mol EO <6.5) Číslo CAS: Směsi ODDÍL 4: Pokyny pro první pomoc 4.1. Popis první pomoci

3 Strana: 3/12 Při přetrvávajících potížích vyhledejte lékaře. Při nadýchání: Bez významu. Při styku s kůží: Při styku s kůží okamžitě omyjte velkým množstvím vody. Při kontaktu s očima: Při vniknutí do očí okamžitě propláchnout po dobu 15 minut dostatečným množstvím vody. V případě potřeby vyhledat lékařskou pomoc. Při požití: Ústa vypláchěte a následně vypijte ml vody Nejdůležitější akutní a opožděné symptomy a účinky Symptomy: Na základě toho, že produkt není klasifikován jako nebezpečný, se neočekávají žádné mimořádné symptomy Pokyn týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Zacházení: Aplikujte symptomatickou léčbu. ODDÍL 5: Opatření pro zdolávání požáru 5.1. Hasiva Vhodná hasiva: rozstřik vody, oxid uhličitý, hasící prášek, pěna 5.2. Zvláštní nebezpečnost vyplývající z látky nebo směsi zdraví škodlivé páry Vývoj dýmu/mlhy. V případě požáru může dojít k uvolnění zmíněných látek/skupin látek Pokyny pro hasiče Speciální ochranné vybavení: Použijte autonomní dýchací přístroj. Další informace: Zbytky po požáru a voda kontaminovaná po hašení musí být zlikvidovány v souladu s platnými předpisy. ODDÍL 6: Opatření v případě náhodného úniku 6.1. Opatření na ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové postupy Pro informace ohledně osobního ochranného vybavení viz oddíl Opatření na ochranu životního prostředí Nevypouštějte do odpadů, povrchových a podzemních vod.

4 Strana: 4/ Metody a materiál pro omezení úniku a pro čištění Pro malá množství: Zameťte či odstraňte lopatou. Pro velká množství: Zameťte či odstraňte lopatou. Zlikvidujte absorbovanou látku v souladu s předpisy Odkaz na jiné oddíly Údaje k omezení a kontrole expozice/osobním ochranním pracovním pomůckám a pokynům pro likvidaci můžete vyčíst z oddílů 8 a 13. ODDÍL 7: Zacházení a skladování 7.1. Opatření pro bezpečné zacházení Manipulujte v souladu se správnými průmyslovými, hygienickými a bezpečnostními postupy. Ochrana před ohněm a výbuchem: Proveďte preventivní opatření proti výbojům statické elektřiny. Eliminujte všechny zápalné zdroje: teplo, jiskry, otevřený plamen Podmínky pro bezpečné skladování látek a směsí včetně neslučitelných látek a směsí Vhodné materiály pro obaly: nerezavějící ocel (V2), nerezavějící ocel , vysokohustotní polyetylén (HDPE), sklo, cín (bílý plech), Nízkohustotní polyetylén (LDPE), pokrytý epoxidem Další informace k podmínkám skladování: Kontejner udržujte uzavřený a v suchu; skladujte jej v chladném prostředí. Ochrana před teplotami vyššími než: 70 C 7.3. Specifické konečné / specifická konečná použití Při relevantních identifikovaných použitích dle oddílu 1 dbejte na dodržení pokynů uvedených v oddílu 7. ODDÍL 8: Omezování expozice / osobní ochranné prostředky 8.1. Kontrolní parametry Složky s kontrolními parametry pracoviště žádné 8.2. Omezování expozice Vybavení pro ochranu osob Ochrana dýchacího ústrojí: Není nutné. Ochrana rukou:

5 Strana: 5/12 Vhodné materiály rovněž pro delší, přímý kontakt (Doporučeno: Index ochrany 6, odpovídající > 480 minutám doby pronikání podle EN 374): Ochrana očí: Ochranné brýle s bočními štíty (rámové brýle) (EN 166) Ochrana těla: Ochranu těla je nutno zvolit podle aktivity a možné expozici, např. zástěra, ochranné vysoké boty, protichemický ochranný oděv (podle DIN-EN 465). Obecná bezpečnostní a hygienická opatření Manipulujte v souladu se správnými průmyslovými, hygienickými a bezpečnostními postupy. Před přestávkami a na konci směny musí být umyty ruce popř. obličej. ODDÍL 9: Fyzikální a chemické vlastnosti 9.1. Informace o základních fyzikálních a chemických vlastnostech Forma: pastovitý Barva: bílá až mírně žlutá Zápach: téměř bez zápachu Hodnota ph: 6,0-7,0 (100 g/l, 20 C) Bod tání: cca. 27 C Bod varu: > 100 C Bod vzplanutí: 274 C (DIN ISO 2592) Zápalná teplota: 370 C (DIN 51794) Hustota: 1,06 g/cm3 (DIN 51757) (40 C) Rozpustnost ve vodě: 100 g/l (20 C) Rozpustnost (kvalitativní) rozpouštědlo: organická rozpouštědla rozpustný Rozdělovací koeficient n-oktanol/voda (log Kow): -0,93 Tepelný rozklad: cca. 300 C Dynamická viskozita: 195 mpa.s (60 C) Nebezpečí výbuchu: Na základě své struktury se produkt klasifikuje jako neexplozivní. Vlastnosti podporující oheň/požár: Na základě své struktury se produkt klasifikuje jako nepodněcující vznik požáru Další informace Další informace: Jestli je potřeba, jsou všechny ostatní fyzikální a chemické parametry uvedeny v tomhle oddíle. Nejsou k dispozici žádné další informace.

6 Strana: 6/12 ODDÍL 10: Stálost a reaktivita Reaktivita Při skladování a manipulaci podle pokynů nedochází k nebezpečným reakcím. Koroze kovů: Neočekávají se korozívní účinky na kovy Chemická stabilita Produkt je stabilní, pokud je skladován/manipulován, jak je předepsáno či uvedeno Možnost nebezpečných reakcí Při skladování a manipulaci podle instrukcí nedochází k žádným nebezpečným reakcím Podmínky, kterým je třeba zabránit Viz. BL oddíl 7.- Pokyny pro zacházení a skladování Neslučitelné materiály Nepřípustné látky: Nejsou známy žádné látky, kterým by bylo nutné se vyhnout Nebezpečné produkty rozkladu Nebezpečné produkty rozkladu: Žádné nebezpečné produkty rozkladu,jsou-li dodržovány předpisy/instrukce pro skladování a manipulaci. ODDÍL 11: Toxikologické informace Informace o toxikologických účincích Akutní toxicita Vyhodnocení akutní toxicity: Při jednorázovém požití prakticky netoxický. Inhalační rizikový test (IRT): Ve zkouškách na zvířatech nebyla potvrzena úmrtnost do 8 hodin. Vdechování vysoce nasycené směsi výparů se vzduchem neznamená nebezpečí. Experimentální/vypočtené údaje: LD50 potkan (orální): > mg/kg (BASF-test) potkan (inhalace): 8 h (BASF-test) Inhalační rizikový test (IRT): Ve zkouškách na zvířatech nebyla potvrzena úmrtnost do 8 hodin. Vdechování vysoce nasycené směsi výparů se vzduchem neznamená nebezpečí. Podráždění Vyhodnocení dráždivých účinků: Nedráždí pokožku. Nedráždí oči.

7 Strana: 7/12 Experimentální/vypočtené údaje: Poleptání/podráždění kůže králík: nedráždivý (BASF-test) Vážná poškození/podráždění očí králík: nedráždivý (BASF-test) Senzibilizace dýchacích cest/kůže Vyhodnocení senzibilizace: Při zkouškách na zvířatech nebyl zjištěn senzibilizační účinek na pokožku. Experimentální/vypočtené údaje: Maximalizační test na morčatech (GPMT) morče: Nesenzibilizující Mutagenita zárodečných buněk Vyhodnocení mutagenity: Během různých testů s bakteriemi a buněčnou kulturou savců nebyl zjištěn žádný mutagenní účinek. V testu se savci látka neprokázala mutagenní vlastnosti. Karcinogenita Vyhodnocení karcinogenity: Chemické složení nenaznačuje možnost tohoto účinku. Reprodukční toxicita Odhad reprodukční toxicity: Chemické složení nenaznačuje možnost tohoto účinku. Vývojová toxicita Vyhodnocení teratogenity: Údaje o možnosti poškození plodu nejsou k dispozici. Toxicita pro specifické cílové orgány (jednorázová expozice) Hodnocení STOT jednorázové: Založené na dostupných dátach, klasifikace kritérií není splnena. Toxicita po opakované dávce a toxicita pro specifické cílové orgány (opakovaná expozice) Vyhodnocení toxicity při opakované dávce: Neznámé Nebezpečí aspirace Nepředpokládá se nebezpečí aspirace.

8 Strana: 8/12 ODDÍL 12: Ekologické informace Toxicita Vyhodnocení vodní toxicity: Existuje vysoká pravděpodobnost, že produkt není akutně škodlivý pro vodní organizmy. Potlačení degradační činnosti aktivovaného kalu se neočekává při zavedení do biologických čistíren odpadních vod ve vhodně nízkých koncentracích. Toxicita pro ryby: LC50 (96 h) > < mg/l, Leuciscus idus (DIN díl 15, statický) Údaje o toxickém účinku se vztahují na nominální koncentraci. Vodní bezobratlí: EC50 (48 h) > 100 mg/l, Daphnia magna (Smernice OECD 202, díl 1, statický) Údaje o toxickém účinku se vztahují na nominální koncentraci. Vodní rostliny: EC50 (72 h) > 100 mg/l (rychlost růstu), Desmodesmus subspicatus (Směrnice OECD 201, statický) Údaje o toxickém účinku se vztahují na nominální koncentraci. Mikroorganizmy/ působení na aktivovaný kal: EC10 (17 h) > mg/l, Pseudomonas putida (DIN díl 8, aerobní) Údaje o toxickém účinku se vztahují na nominální koncentraci Perzistence a rozložitelnost Vyhodnocení biodegradace a vylučování (H2O): Není snadno biologicky odbouratelný(podle kritérií OECD). Biologicky odbouratelný. Informace o eliminaci: % Tvorba CO2 vzhledem k teoretické hodnotě (28 d) (ISO 14593) (aerobní, aktivovaný kal, z domácnosti) Bioakumulační potenciál Bioakumulační potenciál: Akumulace v organismech se neočekává Mobilita v půdě Posouzení mobility mezi složkami životního prostředí.: Adsorpce na pevnou půdní fázi se neočekává Výsledky posouzení PBT a vpvb Dle přílohy XIV Nařízení (ES) č.1907/2006 o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek (REACH): Produkt neobsahuje žádnou látku, která splňuje PBT-kritéria (perzistentní, bioakumulativní a toxická) nebo vpvb-kritéria (vysoce bioakumulativní, vysoce toxická). Vlastní klasifikace

9 Strana: 9/ Jiné nepříznivé účinky Nejsou k dispozici žádná data. ODDÍL 13: Pokyny pro odstraňování Metody nakládání s odpady Likvidaci na skládce či spálení je nutno provést v souladu s místními předpisy. Zákon č. 185/2001 Sb. o odpadech a ve znění pozdějších a souvisejících předpisů Kontaminovaný obal: Nekontaminované obaly lze znovu použít. Obaly, které nelze vyčistit, se musí zlikvidovat stejným způsobem jako jejich obsah. ODDÍL 14: Informace pro přepravu Pozemní doprava ADR Číslo OSN: Náležitý název OSN pro zásilku: Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: Obalová skupina: Nebezpečnost pro životní prostředí: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele RID Číslo OSN: Náležitý název OSN pro zásilku: Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: Obalová skupina: Nebezpečnost pro životní prostředí: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný. Neznámé V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný. Neznámé

10 Strana: 10/12 Vnitrozemská vodní doprava ADN V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný. Číslo OSN: Náležitý název OSN pro zásilku: Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu: Obalová skupina: Nebezpečnost pro životní prostředí: Zvláštní bezpečnostní Neznámé opatření pro uživatele Transport plavidlem neohodnoceno. vnitrozemské vodní dopravy: Námořní doprava IMDG Sea transport IMDG V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný. Not classified as a dangerous good under transport regulations Číslo OSN: UN number: Not applicable Náležitý název OSN pro UN proper shipping Not applicable zásilku: name: Třída/třídy nebezpečnosti Transport hazard Not applicable pro přepravu: class(es): Obalová skupina: Packing group: Not applicable Nebezpečnost pro životní Environmental Not applicable prostředí: hazards: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele Neznámé Special precautions for user None known Letecká doprava IATA/ICAO Air transport IATA/ICAO V dopravních předpisech není klasifikován jako nebezpečný. Not classified as a dangerous good under transport regulations Číslo OSN: UN number: Not applicable Náležitý název OSN pro UN proper shipping Not applicable zásilku: name: Třída/třídy nebezpečnosti Transport hazard Not applicable pro přepravu: class(es): Obalová skupina: Packing group: Not applicable Nebezpečnost pro životní Environmental Not applicable

11 Strana: 11/12 prostředí: hazards: Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele Neznámé Special precautions for user None known Číslo OSN Více vypovídajících údajů a záznamů pro "UN-čísla" příslušných předpisů naleznete v tabulkách zobrazených výše Náležitý název OSN pro zásilku Více vypovídajících informací a záznamů pro "Vlastní UN-dopravní pojmenování" příslušných předpisů naleznete v tabulkách zobrazených výše Třída/třídy nebezpečnosti pro přepravu Více vypovídajících informací a záznamů pro "Dopravní třídu(y) nebezpečnosti" příslušných předpisů v tabulkách zobrazených výše Obalová skupina Více vypovídajících údajů a záznamů pro "Obalovou skupinu" příslušných předpisů naleznete v tabulkách zobrazených výše Nebezpečnost pro životní prostředí Více vypovídajících informací a záznamů pro "Nebezpečnost pro životní prostředí" příslušných předpisů naleznete v tabulkách zobrazených výše Zvláštní bezpečnostní opatření pro uživatele Více vypovídajících informací a záznamů pro "Osobité bezpečnostní opatření pro uživatele" příslušných předpisů naleznete v tabulkách zobrazených výše Hromadná přeprava podle přílohy II MARPOL73/78 a předpisu IBC Transport in bulk according to Annex II of MARPOL73/78 and the IBC Code Předpis: neohodnoceno. Regulation: Not evaluated Transport povolený: neohodnoceno. Shipment approved: Not evaluated Název látky spůsobující neohodnoceno. Pollution name: Not evaluated znečištění: Kategorie znečištění: neohodnoceno. Pollution category: Not evaluated Typ lodi: neohodnoceno. Ship Type: Not evaluated ODDÍL 15: Informace o předpisech Nařízení týkající se bezpečnosti, zdraví a životního prostředí / specifické právní předpisy týkající se látky nebo směsi Zákon č.350/2011 Sb., o chemických látkách a chemických směsích a o změně některých zákonů (chemický zákon). Nařízení Evropského parlamentu a Rady č.1907/2006 /ES (REACH), v platném znění Směrnice EP a Rady 2006/12/ES o odpadech, v platném znění

12 Strana: 12/12 Směrnice Rady 1991/689/EHS o nebezpečných odpadech, v platném znění Česká republika: Zákon č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění Zákon č.254/2001 Sb., o vodách a o změně některých dalších zákonů, v platném znění Nařízení vlády č.361/2007 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví při práci, v platném znění Zákon č.185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých dalších zákonů, v platném znění včetně prováděcích předpisů ČSN a ČSN pro skladování, manipulaci a přepravu Pokud se uplatňují i jiné právní předpisy, které ještě nejsou uvedeny na jiném místě v tomhle Bezpečnostním liste, pak se nacházejí v tomto pododdíle Posouzení chemické bezpečnosti Posouzení chemické bezpečnosti není zapotřebí. ODDÍL 16: Další informace Informace o předpokládaném použití: Produkt je průmyslové kvality a, není-li uvedeno nebo dohodnuto jinak, je určen výhradně pro průmyslové použití. To zahrnuje uvedené i doporučené použití. Veškeré další zamýšlené aplikace je nutné konzultovat s výrobcem. Toto se týká zejména aplikace pro produkty, které jsou předmětem speciálních norem a nařízení. Údaje v tomto Bezpečnostním listě se zakládají na našich současných znalostech a zkušenostech a popisují produkt z hlediska bezpečnostních požadavků. Údaje nelze považovat v žádném případě za popis vlastností zboží (specifikace produktu). Dohodnutá kvalita nebo vhodnost produktu pro konkrétní způsob nasazení nemůže být odvozena z našich údajů.na případná ochranná práva stejně jako stávající zákony a ustanovení musí dbát příjemce našeho produktu na vlastní zodpovědnost. Svislé čáry na levém okraji upozorňují na změny oproti předchozí verzi.

Bezpečnostní list NEOPOLEN* P 9230 A 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU

Bezpečnostní list NEOPOLEN* P 9230 A 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 2. ÚDAJE O NEBEZPEČNOSTI LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE NEOPOLEN* P 9230 A Použití: pěnové částice pro výrobu tvarovek v automobilovém a balírenském průmyslu Výrobce:

Více

ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE

ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku ULTRADUR B 4520 UNCOLORED POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE Příslušná identifikovaná použití látek nebo

Více

Bezpečnostní list. Rheocare C Plus. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Rheocare C Plus. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Rheocare C Plus Chemický název: polymer kyseliny akrylové 1.2. Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list. Cetiol AB. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Cetiol AB. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Cetiol AB Chemický název: C12-15 alkyl benzoate Registrační čislo REACH: 01-2119825559-27-0005

Více

PCI PKL 326 PVC FLOORING ADHESIVE

PCI PKL 326 PVC FLOORING ADHESIVE Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku PCI PKL 326 PVC FLOORING ADHESIVE Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Cetiol HE. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Cetiol HE. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Cetiol HE Chemický název: glyceridy, kokos mono- a di- ethoxylované 1.2. Příslušná

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Hydropalat WE 3164 Použití: Chemikálie pro syntézu a/nebo formulace průmyslových výrobků Výrobce: BASF SE 67056

Více

Bezpečnostní list. Monomuls 90-O 18. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Monomuls 90-O 18. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Monomuls 90-O 18 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Acrodur 950 L. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Acrodur 950 L. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Acrodur 950 L 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list GOLIATH GEL. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list GOLIATH GEL. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/16 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku GOLIATH GEL 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Chemický název: oxiran, 2-methyl-, polymer s oxiranem, monobutyl ether Číslo CAS:

Chemický název: oxiran, 2-methyl-, polymer s oxiranem, monobutyl ether Číslo CAS: Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Plurasafe WS 660 Chemický název: oxiran, 2-methyl-, polymer s oxiranem, monobutyl ether

Více

HISTICK POMOCNÝ ROSTLINNÝ PŘÍPRAVEK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

HISTICK POMOCNÝ ROSTLINNÝ PŘÍPRAVEK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku HISTICK POMOCNÝ ROSTLINNÝ PŘÍPRAVEK 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CALCIDENT. Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CALCIDENT. Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5 Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Calcident 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

Bezpečnostní list. Acronal 4 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Acronal 4 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Acronal 4 F Chemický název: polyakrylat 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. Dispex AA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex AA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex AA 4935 Chemický název: Číslo CAS: 9003-04-7 1.2. Příslušná určená použití látky

Více

LIBREL Ca. U Továren 256/14 102 00 Praha 10 tel 241 484 728 email : info@cscdistribuce.cz

LIBREL Ca. U Továren 256/14 102 00 Praha 10 tel 241 484 728 email : info@cscdistribuce.cz Datum revize : 6.05.2011 LIBREL Ca 1. Identifikace látky / přípravku a výrobce / dovozce. Identifikace přípravku: Použití přípravku Dodavatel : Výrobce : LIBREL Ca Chelát CCS DISTRIBUCE s.r.o. U Továren

Více

Bezpečnostní list. Efka FL ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Efka FL ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Efka FL 3741 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

PRINCE COLOR MULTIPUTZ ZS 3,0 (NR)

PRINCE COLOR MULTIPUTZ ZS 3,0 (NR) Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku PRINCE COLOR MULTIPUTZ ZS 3,0 (NR) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Dekol Disperse SN (Dekol* SN) Použití: pomocné činidlo/činidlo pro konečné úpravy v textilním průmyslu Výrobce:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Látka / směs: Směs Číslo 98401 Další názvy směsi 1.2. Příslušná určená použití směsi Určená použití látky/směsi Reagencie

Více

Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008: Látka není nebezpečná ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008.

Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008: Látka není nebezpečná ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008. Strana 1 ( 6 ) ODDÍL 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Carlson Chemický název látky: voda CAS: 7732-18-5 ES: 231-791-2 Indexové číslo: --- Registrační číslo:

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 7757-83-7 231-821-4 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Emulgade SE-PF. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Emulgade SE-PF. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Emulgade SE-PF 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Foamaster NO ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Foamaster NO ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Foamaster NO 2306 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Antiprex SSC. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Antiprex SSC. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Antiprex SSC 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Rheovis AS ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Rheovis AS ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Rheovis AS 1125 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

ULTRAMID B3EG3 UNCOLORED POLYAMIDE

ULTRAMID B3EG3 UNCOLORED POLYAMIDE Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku ULTRAMID B3EG3 UNCOLORED POLYAMIDE 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a

Více

Bezpečnostní list. Laropal A 81. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Laropal A 81. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Laropal A 81 Chemický název: močovino-aldehydová pryskyřice 1.2. Příslušná určená použití

Více

Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Loxanol PL 5824 Chemický název: polypropylenglykol Číslo CAS: 25322-69-4 Příslušná identifikovaná

Více

Bezpečnostní list. Sovermol ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Sovermol ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Sovermol 1068 Chemický název: Sojový olej, epoxidovaný, reakční produkty s methanolem

Více

HISTICK SOY POMOCNY ROSTLINNY PRIPRAVEK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

HISTICK SOY POMOCNY ROSTLINNY PRIPRAVEK Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku HISTICK SOY POMOCNY ROSTLINNY PRIPRAVEK 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. Styrodur* 3035 CS 1265x615x40mm 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

Bezpečnostní list. Styrodur* 3035 CS 1265x615x40mm 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Styrodur* 3035 CS 1265x615x40mm Použití: extrudované pěnové desky pro tepelnou izolaci ve stavebnictví Výrobce:

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Hydropalat WE 3163 Chemický název: Oxiran, methyl-, polymer s oxiranem Číslo CAS: 9003-11-6

Více

Bezpečnostní list PHEROPRAX A. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list PHEROPRAX A. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/16 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku PHEROPRAX A 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Electrolyte PAA_1024558

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Electrolyte PAA_1024558 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Zkratka: Materialnr. 1024558 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Tinuvin 477-DW (N) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Tinuvin 123-DW (N) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Lanette O Chemický název: Alkoholy, C16-18 Registrační číslo REACH: 01-2119485905-24-0046,

Více

Bezpečnostní list MASTERSEAL 368 RAL Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik. Identifikátor výrobku

Bezpečnostní list MASTERSEAL 368 RAL Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik. Identifikátor výrobku Bezpečnostní list Strana: 1/11 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku MASTERSEAL 368 RAL 7035 Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 MAKRAKRAFT

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 MAKRAKRAFT Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi čisticí prostředek

Více

Bezpečnostní list. Heliogen Blue K 7090 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Heliogen Blue K 7090 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Heliogen Blue K 7090 FP 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Strana: 1/10 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Rheovis AS S130

Strana: 1/10 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Rheovis AS S130 Bezpečnostní list Strana: 1/10 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Rheovis AS S130 Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Dispex Ultra PX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex Ultra PX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex Ultra PX 4585 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Cremophor A 6 Použití: polymer, Přísada do kosmetických přípravků. Výrobce: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY

Více

Bezpečnostní list. Acronal S 734 P. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Acronal S 734 P. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Acronal S 734 P 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Cetiol Sensoft. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Cetiol Sensoft. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Cetiol Sensoft Chemický název: 2-propylheptyl kaprylát Registrační číslo REACH: 01-0000020282-80-0000

Více

Bezpečnostní list. HiStick Alfalfa. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. HiStick Alfalfa. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku HiStick Alfalfa 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl PRO 1555 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list NEMASLUG. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list NEMASLUG. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku NEMASLUG 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Loxanol CA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Loxanol CA ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Loxanol CA 5308 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

ULTRAFORM N2640 E2 UNCOLORED POLYACETAL

ULTRAFORM N2640 E2 UNCOLORED POLYACETAL Bezpečnostní list Strana: 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE ULTRAFORM N2640 E2 UNCOLORED POLYACETAL Použití: polymer Výrobce: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Kontaktní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Autoprofi Radiator Stop Leak

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Autoprofi Radiator Stop Leak Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Oprava malých

Více

Bezpečnostní list PCI GISOGRUND RAPID. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace rizik

Bezpečnostní list PCI GISOGRUND RAPID. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace rizik Bezpečnostní list Strana: 1/11 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku PCI GISOGRUND RAPID 1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti. Strana: 1 z 7

BEZPEČNOSTNÍ LIST. ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti. Strana: 1 z 7 Strana: 1 z 7 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku: Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Výrobek je určen pro

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl OH 8312 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST AESCULAP STERILIT I OILSPRAY

BEZPEČNOSTNÍ LIST AESCULAP STERILIT I OILSPRAY ODDÍL 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu

Více

Bezpečnostní list. Laropal A 101. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Laropal A 101. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Laropal A 101 Chemický název: močovino-aldehydová pryskyřice 1.2. Příslušná určená

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 Strana 1 (celkem 6) 1. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Určené použití: Koagulant

Více

Bezpečnostní list VINAPOR DF 2922 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list VINAPOR DF 2922 F. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku VINAPOR DF 2922 F 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Rheovis PU 1191 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Heliogen Blue L ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Heliogen Blue L ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Heliogen Blue L 7460 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. 2978 Cathode polishing powder Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 77 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

MASTERSEAL 588 PART B

MASTERSEAL 588 PART B Bezpečnostní list Strana: 1/11 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku MASTERSEAL 588 PART B Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Více

: KLEENEX Luxusní pěnové antibakteriální mýdlo na ruce

: KLEENEX Luxusní pěnové antibakteriální mýdlo na ruce ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název : KLEENEX Luxusní pěnové antibakteriální mýdlo na ruce (6348/6349) 1.2 Příslušná určená použití látky nebo

Více

Bezpečnostní list. Magnafloc LT31. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Magnafloc LT31. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Magnafloc LT31 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Tinuvin 5333-DW (N) 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Irgalite Rubine K 4270 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Irgalite Rubine K 4270 FP. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Irgalite Rubine K 4270 FP 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list SORIALE LX. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list SORIALE LX. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku SORIALE LX 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Bezpečnostní list Strana: 1/7 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Reflecks MultiDimensions Changing Cherry G480D Použití: Přísada do kosmetických přípravků. Výrobce: BASF SE 67056

Více

ULTRAFORM N UNCOLORED POLYACETAL RESIN

ULTRAFORM N UNCOLORED POLYACETAL RESIN Bezpečnostní list Strana: 1/12 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku ULTRAFORM N2320 003 UNCOLORED POLYACETAL RESIN 1.2. Příslušná určená použití látky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CONVERTIN HART. Datum vydání: Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CONVERTIN HART. Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum vydání: 12.6.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Convertin Hart 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Strana: 1/15 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 4.1 Produkt: FoamStar PB 2706

Strana: 1/15 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 4.1 Produkt: FoamStar PB 2706 Bezpečnostní list Strana: 1/15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku FoamStar PB 2706 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Dispex CX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Dispex CX ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Dispex CX 4320 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

: Fluoxetine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0

: Fluoxetine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Forma výrobku Název látky : Látka : Fluoxetine

Více

Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití. Telefonní číslo pro informace k ochraně zdraví a pro naléhavé situace

Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití. Telefonní číslo pro informace k ochraně zdraví a pro naléhavé situace Bezpečnostní list Strana: 1/14 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku SOREXA PASTA Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536. Product Safety/Produktsicherheit

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Buffer ph 7_1001389-791437-506253-506258-150536. Product Safety/Produktsicherheit Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Jiné obchodní název výrobku 1001389; 791437; 506253; 150536 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

: Prilocaine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0

: Prilocaine. Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Forma výrobku Název látky : Látka : Prilocaine

Více

Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0

Bezpečnostní list Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 Datum vydání: 31/05/2017 Verze: 1.0 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Forma výrobku Název látky : Látka : Salmeterol Kód výrobku : 201600811 Synonyma Další

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 1915 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Glysantin G30 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list BASAGRAN. 1. Identifikace látky / směsy a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik

Bezpečnostní list BASAGRAN. 1. Identifikace látky / směsy a společnosti / podniku. 2. Identifikace rizik Bezpečnostní list Strana: 1/10 1. Identifikace látky / směsy a společnosti / podniku BASAGRAN Použití: přípravek na ochranu rostlin, herbicid Výrobce: BASF spol. s r.o. Šafránkova 3 15500 Praha 5, CZECH

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Cement Base. Xi - Dráždivý

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. ParaPost Cement Base. Xi - Dráždivý Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi pouze pro dentální

Více

1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Doporučené použití: polyuretanová složka, průmyslové chemikálie

1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Doporučené použití: polyuretanová složka, průmyslové chemikálie Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Lupraphen* 2602/1 Chemický název: Polyol 90123 Číslo CAS: 28183-09-7 1.2. Příslušná

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) DEPURAL NEO. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) DEPURAL NEO. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání: 4.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Depural Neo 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: K očištění

Více

Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 3.1 Produkt: Joncryl ADF 1300

Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES datum / Přepracováno.: Verze: 3.1 Produkt: Joncryl ADF 1300 Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl ADF 1300 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Glysantin GG ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Glysantin GG ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Glysantin GG 40-91 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Strana: 1/9 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 2.0 Produkt: Sicotrans Red K 2915

Strana: 1/9 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 2.0 Produkt: Sicotrans Red K 2915 Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Sicotrans Red K 2915 Chemický název: ferric oxide Číslo CAS: 1309-37-1 Registrační čislo REACH:

Více

1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku KUMULUS WG 1.2. Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití

Více

Bezpečnostní list. Mearlin Aztec Gold 9363C. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Mearlin Aztec Gold 9363C. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Mearlin Aztec Gold 9363C 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/13 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Nemaslug 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění pozdějších předpisů. Koloidní zlato

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění pozdějších předpisů. Koloidní zlato ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Technické účely, laboratorní účely.

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/15 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Efka PL 5651 Chemický název: bis(2-(2-butoxyethoxy)ethoxy)methan Číslo CAS: 143-29-3

Více

Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Dispers Red 3866

Strana: 1/13 BASF Bezpečnostní list v souladu s Nařízením 1907/2006/ES Datum / Přepracováno.: Verze: 1.0 Produkt: Dispers Red 3866 Bezpečnostní list Strana: 1/13 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku Dispers Red 3866 Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. Sicopal Green EH ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list. Sicopal Green EH ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Sicopal Green EH 2059 Chemický název: Sicopal Green EH 2059 Číslo CAS: 68186-85-6 Registrační

Více

Bezpečnostní list KUMULUS WG. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti

Bezpečnostní list KUMULUS WG. ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku KUMULUS WG 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Bezpečnostní list Strana: 1/14 ODDÍL 1: Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku 1.1. Identifikátor výrobku Joncryl 67 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Relevantní

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. BCF 692 Reagent D 1/1

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. BCF 692 Reagent D 1/1 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 7732-18-5 213-791-2 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

ULTRAMID B3ZG6 GY7639 POLYAMIDE

ULTRAMID B3ZG6 GY7639 POLYAMIDE Bezpečnostní list Strana: 1/9 1. Identifikace látky / směsi a společnosti / podniku Identifikátor výrobku ULTRAMID B3ZG6 GY7639 POLYAMIDE Příslušná identifikovaná použití látek nebo směsí a nedoporučená

Více