Doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89"

Transkript

1 CUCINA DI CASA - FRESCA E ITALIANA domácí italská kuchyně z čerstvých a autentických surovin VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS PRIROZENĚ BEZLEPKOVÁ, S VÝJIMKOU PEČIVA, TĚSTOVIN, GNOCCHI A NĚKTERÝCH DEZERTŮ, KTERÉ LZE ZAMĚNIT ZA BEZLEPKOVÉ. PRACUJEME VŠAK S MOUKOU A JÍDLA MOHOU OBSAHOVAT STOPY LEPKU. VEGANSKÉ A VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO NA OBJEDNÁVKU NEBO DLE DOMLUVY. CIOTOLA DI OLIVE TAGGIASCHE ITALIANE IN OLIO EXTRA VERGINE CON PANE FATTO A MANO Miska italských ligurských oliv Taggiasche v olivovém oleji s domácím chlebem Doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89 PIATTO "GRANDE" CON PROSCIUTTO CRUDO DI TOSCANA, PARMIGIANO, OLIVE TAGGIASCHE DI LIGURIA, POMODORI, RUCOLA 200 g Talíř s toskánským prosciuttem crudem, parmezánem, ligurskými olivami, prémiovými zralými rajčátky z farmy Kameničany (SK), rukola Doporučujeme pivo: Kwak, Piraat; víno: Rompicollo, Custoza 189 BRUSCHETTA CON PESTO DI CASA, PARMIGIANO, PROSCIUTTO CRUDO DI TOSCANA, INSALATA E BALSAMICO Domácí pečivo zapékané s parmezánem a pestem, doplněné toskánským prosciuttem crudem, balsamicem a křehkým salátkem Doporučujeme pivo: Delirium, Chimay; víno: Romeo, Giulietta 109 PESCE FRESCA DI MARE, AROSTO CON ROSMARINO E AGLIO, INSALATA MISTA, PANE FATTO A MANO Čerstvá mořská ryba grilovná s česnekem a rozmarýnem, křehký salátek, domácí pečivo Doporučujeme pivo: Orval, Boucanier Red; víno: Giulietta, Romeo cena dle váhy celé ryby, 100 g / 75 SALMONE ALLA GRIGLIA CON PEPE E LIMONE, INSALATA MISTA, PANE FATTO A MANO 180 g Grilovaný čerstvý losos s citrónovym pepřem, křehkým listovým salátkem a domácím pečivem Doporučujeme pivo: Bush, Orval; víno: Pinot Grigio, Lugana 299 SALSICCIA ALLA GRIGLIA, INSALATA DI PEPERONI ALLA GRIGLIA OLIVE E PREZZEMOLO, PANE FATTO A MANO 1 ks Grilovaná toskánská klobáska na salátku z pečených paprik, oliv a petrželky, domácí pečivo Doporučujeme pivo: Hopus, Bush; víno: Giulietta, Valpolicella 129

2 BURGER DI CASA IN PANE CON GRIGLIATO BONINO MACINATO, PARMIGIANO E SALSICCIA, POMODORI, FORMAGGIO, PROSCIUTO CRUDO, DI TOSCANA, CIPOLA E CAPPERI, PATATE AROSTE, INSALATA, SALSA 150 g Domácí burger z čerstvého mladého, mletého hovězího, toskánské klobásy a parmezánu, s vyzrálými prémiovými cherry rajčatky z farmy Kameničany (SK), kapary, červenou cibulí, prosciuttem crudem, pečenými domácími brambory a křehkým salátkem omáčka: domácí rukolové pesto / majonézový dip / hořčično-medová Doporučujeme pivo: Bush, Delirium Tremens; víno: Giulietta 199 MAIALE ALLA GRIGLIA CON PROSCIUTTO CRUDO, POMODORI SECCHI, INSALATA MISTA O PATATE AROSTE, SALSA 200 g Grilovaná vepřová panenka v prosciuttu crudu, plněná sušenými rajčaty, křehký salátek s domácím pečivem nebo pečené brambory, omáčka: rukolové pesto / horčično-medová Doporučujeme pivo: Kwak, Piraat; víno: Rompicollo, Alicante 239 CIBO DI GIORNO - CARNE, INSALATA, PESCE, FRUTTI DI MARE - IN OFFERTA Jídlo dne dle aktuální nabídky Maso, salát, plody moře, ryby a další pokrmy. Možnost objednávky na určitý den. Doporučujeme pivo: Boucanier Red; víno: Giulietta, Romeo INSALATA MISTA "GRANDE" CON PROSCIUTTO CRUDO DI TOSCANA, UOVA, PEPERONI ALLA GRIGLIA, CAPPERI, OLIVE TAGGIASCHE DI LIGURIA E PARMIGIANO, PANE 400 g Míchaný listový salát s plátky italské sušené toskánské šunky, pečenými paprikami, vejcem, parmezánem, ligurskými olivami a kapary, domácí pečivo Doporučujeme pivo: Kasteel Hoppy, Bush; víno: Valpolicella, Pinot Grigio 199 INSALATA MISTA CON SALMONE ALLA GRIGLIA, POMODORI, OLIVE DI LIGURIA, CAPPERI, PANE 400 g Křehký listový salátek s grilovaným čerstvým lososem, prémiovými cherry rajčátky z farmy Kameničany (Sk), ligurskými olivami a kapary, domácí pečivo Doporučujeme pivo: Orval; víno: Giulietta, Pinot Grigio 229 INSALATA MISTA CON FORMAGGIO DI CAPRA, POMODORI, PINOLI E SALSA DI MIELE, PANE 400 g Křehký salátek s čerstvým kozím sýrem, prémiovými cherry rajčatky z farmy Kameničany (Sk), piniovými oříšky a omáčkou z medu a hořčice, domácí pečivo Doporučujeme pivo: Moinette; víno: Giulietta, Romeo 179 ZUPPA DI GIORNO / DOLCI DI GIORNO - IN OFFERTA Polévka dne / dezert dne - dle nabídky Doporučujeme k dezertu pivo: Kasteel Rouge, Bacchus Framboise; víno: Moscato capinera, Bardolino Chiaretto k polévce pivo Boucanier Red; víno: Guiletta Ceny v CZK. Možnost Možnost zakoupení zakoupení dárkových dárkových poukazů. poukazů.

3 PANE FATTO A MANO / PANE SENZA GLÚTINE CON OLIO EXTRA VERGINE Domácí chleba / bezlepkové pečivo s panenským olivovým olejem 39 INSALATA MISTA / PATATE AROSTE DI CASA Přílohový míchaný listový salátek se zálivkou / domácí pečené brambory 39 PEPERONCINI PICANTI DI CALABRIA / SALSA Pikantní nakládané kalabrijské papričky / omáčka dle výběru 29 LAY S, MANDORLE - mandle 39 POUŽÍVÁME POUZE NEJKVALITNĚJŠÍ ITALSKÉ SUROVINY, CHLAZENÉ, ČERSTVÉ MASO A DENNĚ ČERSTVÉ RYBY A PLODY MOŘE ITALSKÉ OLIVY Z LIGURIE NALOŽENÉ V OLIVOVÉM OLEJI PRÁVĚ Z TĚCHTO OLIV. JSOU TO NEJDRAŽŠÍ A NEJKVALITNĚJŠÍ OLIVY PŘIROZENĚ DOZRÁLÉ NA SLUNCI BEZ UMĚLÉ OXIDACE A PŘÍDAVNÝCH LÁTEK. LAHODNÁ OŘÍŠKOVÁ CHUŤ. CHERRY PRÉMIOVÁ RAJČÁTKA Z FARMY KAMENIČANY (SK), PŘIROZENĚ DOZRÁLÉ, PLNÉ CHUŤI A PĚSTOVÁNY POUZE S POUŽITÍM BIOLOGICKÝCH PROSTŘEDKŮ. Váha masa v syrovém stavu, bezlepkové suroviny za příplatek, seznam alergenů u obsluhy, přílohy samostatně neprodejné, veganské jídlo na objednávku. K jídlu doporučujeme prémiová italská vína Tommasi. Rodinné vinařství Tommasi je jedním z nejdůležitějších vinařství v Itálii. Jejich vína jsou oceňována po celém světě. Vyrábí vína od roku 1902 v naprosté harmonii s přírodou, láskou k vínu a záměrně s nízkou výnosností aby dosáhli prvotřídní kvality.

4 Rozlévané italské bílé víno CHARDONNAY - vinařství COLFERAI Lehké a lahodné víno ze Severní Itálie, Pádské nížiny s tóny květin, ovoce a meruněk, s nižším obsahem kyselinek. Oblast Veneto / Prosecco z kopcovité oblasti DOC a DOCG,která vede od Conegliano do Valdobbiadene a od prvních letech činnosti zaručuje původ a pravost hroznů. Pokračuje v tradici vybírat nejlepší hrozny pro lahodné a kvalitní víno. sklenička 0,1 l / 35 nebo karafa 0,5 l / 159 GIULIETTA CUVEÉ - TOMMASI prémiové vinařství Delikátní směs Pinot Grigio, Chardonnay a Garganega z vinic v okolí jezera Lago di Garda oblasti Veneto. Krásné svěží a živé víno s tóny ovoce, květin a především broskve. Univerzální ke každé přiležitosti jen tak posedět nebo k širokému výběru jídel, především rybám, prosciuttu, risottům a čerstvým sýrům. sklenička 0,1 l / 47 nebo karafa 0,5 l / 189 PINOT GRIGIO - TOMMASI prémiové vinařství Plné Rulandské šedé z vinic Le Rosse v údolí Sant'Ambrogio oblasti Valpolicella Classico. Krásně žlutá barva, čistá a pikantní vůně s typickými tóny tropického ovoce s kulatou a jemnou chutí. Hrozny jsou pěstovány velmi blízko u sebe, což vede k menším výnosům ale vynikající a bohaté chuti vína. Zraje 4 měsíce v sudech z ušlechtilé oceli. Lahodné k předkrmům, pečivu, prosciuttu a rybám. sklenička 0,1 l / 55 nebo karafa 0,5 l / 229 Rozlévané italské červené víno CABERNET - COLFERAI vinařství Lahodné víno ze severní Itálie, Pádské nížiny s tóny lesního ovoce a třešní, s nižším obsahem kyselinek a tříslovin. Oblast Veneto / Prosecco z kopcovité oblasti DOC a DOCG, která vede od Conegliano do Valdobbiadene a od prvních letech činnosti zaručuje původ a pravost hroznů. Pokračuje v tradici vybírat nejlepší hrozny pro lahodné a kvalitní víno. sklenička 0,1 l / 36 nebo karafa 0,5 l / 159 VALPOLICELLA - TOMMASI prémiové vinařství Plné a těžší víno rubínové barvy z hroznů Corvina Veronese 60%, Rondinella 30%, 10% Molinara. Zraje 4 měsíce v ocelových sudech a 2 měsíce v dubových sudech. Velmi harmonické s tóny tmavého ovoce, především třešní a višní. Doporučujeme. sklenička 0,1 l / 55 nebo karafa 0,5 l / 229 Šumivé víno Itálie / Prosecco 0,75l PROSECCO DOC - vinařství dle nabídky Jemné prosecco z italských sklepů je zárukou kvality. Potěší nasládlou chutí s tóny ovoce, světle slámové barvy až barvy citrínu. Prosecco DOC je perfektní s rybími pokrmy, předkrmy, dezerty a pečivem, ideální pro zvláštní příležitosti, k oslavě nebo jen tak pohodovému popíjení.

5 Prémiová bílá vína Tommasi 0,75l GIULIETTA CUVEÉ také na skleničku Tato delikátní směs Pinot Grigio, Chardonnay a Garganega je z vinic v okolí jezera Lago di Garda oblasti Veneto. Je to krásné svěží a živé víno s tóny ovoce, květin a především broskve. Univerzální ke každé přiležitosti jen tak posedět nebo k širokému výběru jídel, především rybám, prosciuttu, risottům a čerstvým sýrům. PINOT GRIGIO IGT DELLE VENEZIE také na skleničku Plné Rulandské šedé z vinic Le Rosse v údolí Sant'Ambrogio oblasti Valpolicella Classico. Krásně žlutá barva, čistá a pikantní vůně s typickými tóny tropického ovoce,s kulatou a jemnou chutí. Hrozny jsou pěstovány velmi blízko u sebe, což vede k menším výnosům ale vynikající a bohaté chuti vína. Zraje 4 měsíce v sudech z ušlechtilé oceli. Lahodné k předkrmům, bruschette, prosciuttu a rybám. Doporučujeme. LUGANA DOC % odrůda Trebbiano di Lugana. Vinice z oblasti Verona, na straně jezera Lago di Garda. Zraje 4 měsíce z sudech z ušlechtilé oceli. Barva je světle žlutá, ovocné tóny především broskví, jablka a medu. Velmi harmonické a kulaté víno k lehkých pokrmům. CUSTOZA DOC BOSCO DEL GAL Víno z hroznů Trebbiano, Garganega, Malvasia a Cortese. Vinice se vyznačuje zvláštnosti umístění a složení půdy, je chráněna lesem, který pomáhá udržovat ideální mikroklima pro zrání těchto hroznů. Slámově žlutá barva, velmi květinová chuť, s tóny ovoce, ananasu, broskve, meruňky. Zraje 5 měsíců v sudech z ušlechtilé oceli. SOAVE LE VOLPARE Úžasné typické italské víno z odrůdy Garganega. Barva je slámově žlutá, elegantní a jemně ovocná vůně. Dobře strukturované s harmonickou chutí s náznakem mandlí a tropického ovoce. Zraje 6 měsíců v tancích. Předkrmy, rýžové pokrmy, ryby, sýry. MOSCATO CAPINERA GIALA IGT Sladký a jemný Muscat z Oltrepò Pavese, Lombardie. Slámově žlutá barva se zelenkavými odstíny. Intenzivní, aromatické, ovocné. S tóny žlutého jablka, broskve, melounu, grapefruitu. Chuť je elegantní, jemná, lehká s vyváženou sladkostí a kyselostí. Ideální k pečivu, dezertům nebo jako aperitiv, osvěžující. Nižší procento alkoholu 5% obj. LUGANA SAN MARTINO Vinice San Martino SESTANTE produkuje vína nejvyšší kvality. Odrůda Trebbiano di Lugana 100%. 4 měsíce zrání v sudech. Intenzivní, zářivě žluté, ovocné s tóny broskví, jablka a medu. Velmi harmonické precizní víno plné sladších chutí. Doporučujeme. Předkrmy, polévky a ryby. BARDOLINO CHIARETTO DOC Lahodné růžové víno Vinohradu Fossa Granara, z červených hroznů Corvina 60%, Rondinella 30% a Molinara10%, které macerují pouze 1 den. Následně víno zraje 4 měsíce v tancích. Jasně růžové barvy s malinovými odstíny. Jemná vůně lesních plodů, divokých květin, doprovázené lehkou a svěží vůní zeleného jablka a lehce koření. Chuť je lehká,sušší, pikantní a velmi ovocná s mladou třešní na konci. Skvělé s typickou italskou letní a lehkou kuchyní, saláty, prosciutto, plody moře a ryby.

6 Prémiová červená vína Tommasi 0,75l ROMEO CUVEÉ Směs Corvina, Rondinella a Merlot. Hrozny pocházejí z Valpolicella Classico DOC a z okolí jezera Garda. Víno nese tóny višní a kávy. Intenzivní, ale dobře vyvážené příchutě, s více třešní a některých čokoládových chutí. Ideální k rajčatovým pokrmům. Rubínově červené, dobře vyvážené, intenzivní, s tóny třešní, cappuccina a čokolády. VALPOLICELLA CLASICO DOC také na skleničku Červené lahodné víno rubínové barvy z rodinného vinařství zaměřené přímo na tuto odrůdu, která je z hroznů Corvina Veronese 60%, Rondinella 30%, 10% Molinara.Víno zraje 4 měsíce v sudech z ušlechtilé oceli a 2 měsíce v dubových sudech. Získá si tak velmi harmickou a vyváženou plnou chuť s ovocným buketem.velmi příjemné na patře s tóny třešní a červeného ovoce. Vyvážené a laskavé. Ideální k těstovinám, masu, sýrům. BARDOLINO DOC VILLA FONTANA Vinohrad Villa Fontana, v obci Castelnuovo del Garda. Směs odrůd Corvina Veronese 60%, Rondinella 30%, 10% Molinara.Velmi lahodné víno světle rubínové červené barvy. Harmonické v ústech po jemném ovoci a nádechem fialek a mandlovou chutí v pozadí. ROMPICOLLO IGT TOSCANA Hroznovy Sangiovese 60% a Cabernet Sauvignon 40% z vinic Ronpicollo na vulkanické půdě vytvořily unikátní víno s intenzivní vůní zralého červeného ovoce. Dlouhá dochuť a pěkná struktůra s ovocnými příchutěmi. Víno je pěstováno blízko sebe, což vede k malým výnosům ale prvotřídní kvalitě hroznů. Ideální k masům a sýrům. 12 měsíců zrání v dubových sudech. IL TINTO ROSSO DOGANELLA BIO IGT Směs Sangiovese a Merlot zrající 6 měsíců v dubových sudech. "Doganella" je ohromující pozůstalost 24 hektarů ekologického pěstování vinné révy a oliv s plným respektem k životnímu prostředí v samém srdci Toskánska. Kopce, sopečná půda, horké slunce, mírné letní deště a vánek z Tyrhénského moře dělají ideální klima pro toto víno. Intenzivní tóny zralého červeného bobulového ovoce, květinové včetně fialky. Harmonické víno s dlouhou dochutí a vyváženými taniny.těstoviny, maso a sýry. ARELE DELLE VENEZIE IGT Jedna z vlajkových lodí vinařství, patří mezi velmi uznávané po světě. Vinice v oblasti Valpolicella Classico. Nadmořská výška: m, expozice jih / jihozápad; jílovité hlíny sopečného původu. Hroznové víno Corvina, Rondinella, Oseleta, Merlot.Víno zraje 12 měsíců v dubových sudech. Barva je intenzivní, hluboká, rubínově červená. Chutě černých malin, černých třešní, švestkový kompot, sušených bylin a koření. Plné, šťavnaté a pikantní s krémovou chutí a dlouhým, rafinovaným závěrem. Bílé a červené maso, zvěřina, čerstvé a letité sýry. ALICANTE TOSCANA Vyjímečné těžké a hutné víno, které se vyrábí postaru. Odrůda Alicante Boushet 100% zraje rok ve slavonských sudech. Intenzivní tóny zralých plodů, velmi bohaté s nesčetnými chutěmi od třešní, ostružin, tmavé čokolády až po pepř a ořechy. Maso, těstoviny. Doporučujeme. VALPOLICELLA RIPASSO Cuveé z vinic Conca d Oro, kde základem je Valpolicella, která zraje v sudu po nejlepším italském víně Amarone metodou Ripasso a nasledně zraje 15 měsíců. Hluboká rubínová barva s bohatými kořeněnými tóny višní, třešní a rozinek. Velmi vyvážené a mnohonásobně oceněné ve světe, nejvyšší řada vín.

doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89 doporučujeme pivo: Kwak, Piraat; víno: Rompicollo, Custoza 189

doporučujeme pivo: Delirium Tremens, Moinette; víno: Giulietta, Romeo 89 doporučujeme pivo: Kwak, Piraat; víno: Rompicollo, Custoza 189 CUCINA DI CASA - FRESCA E ITALIANA domácí italská kuchyně z čerstvých a autentických surovin VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS PRIROZENĚ BEZLEPKOVÁ, S VÝJIMKOU PEČIVA, TĚSTOVIN, GNOCCHI A NĚKTERÝCH DEZERTŮ, KTERÉ

Více

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS BEZLEPKOVÁ (MIMO NĚKTERÉ DEZERTY, PEČIVO, GNOCCHI A TĚSTOVINY, KTERÉ MŮŽEME ZAMĚNIT ZA

Více

beer & rum & cocktail

beer & rum & cocktail DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH SUROVIN. Možnost objednání jídla na přání mimo nabídku (mušle, ryby, plody moře, steaky, masa, dezerty). VŠECHNA JÍDLA PŘIPRAVÍME NA PŘÁNÍ S BEZLEPKOVÝM

Více

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN

DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN DOMÁCÍ STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ Z EXTRA ČERSTVÝCH, AUTENTICKÝCH A VYBRANÝCH PRÉMIOVÝCH SUROVIN VŠECHNA JÍDLA JSOU U NÁS BEZLEPKOVÁ (MIMO NĚKTERÉ DEZERTY, PEČIVO, GNOCCHI A TĚSTOVINY, KTERÉ MŮŽEME ZAMĚNIT ZA

Více

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici Home-made cuisine, fresh and with authentic top italian products ČERSTVÉ RYBY

Více

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA

Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA Art. V23044075NU01 VINO DELL'AMORE PELATO MOSCATO STILL BOTTEGA PŮVOD: Colli Euganei (Padova, Benátsko) ODRŮDA: Muškát BARVA A VZHLED: Brilantní. Slámově žlutá OBSAH ALKOHOLU: 9 BOUQUET: Čistý, charakteristická

Více

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici

DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY. Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici DOMÁCÍ KUCHYNĚ Z ČERSTVÝCH A AUTENTICKÝCH ITALSKÝCH SUROVIN TOP KVALITY Cucina di casa, fresca con prodotti italiani tipici Home-made cuisine, fresh and with authentic top italian products ČERSTVÉ RYBY

Více

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie

Bílá a růžová vína. Tormaresca Chardonnay, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie. Villa Antinori Bianco Toscana IGT Antinori, Toscana, Itálie Bílá a růžová vína. Tormaresca, Puglia IGT Tormaresca, Puglia, Itálie Výrazná vůně s tóny sladkého vyzrálého ovoce, suché trávy a bylinek. V závěru se otevírají ovocné tóny připomínající nektarinky a broskve.

Více

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia

BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia BIANCO PROVINCIA DI VERONA IGT Primizia Azienda Agricola Villa Medici di Caprara Luigi Verona typ bílé vinařská odrůda vinné révy Trebbiano 25 % Garganega 25 % Cortese 50 % obsah alkoholu (%) 13 vinice

Více

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,-

Vinný listek. Sekty 45,- 290,- 45,- 290,- 45,- 290,- 460,- Vinná karta Vinný listek Sekty J.P.CHENET ICE EDITION Francouzský sekt polosuchý, jedinečný sekt, který se pije na ledu. Region: Francie. Doporučujeme pro jakoukoliv příležitost. 1dcl 290,- J.P.CHENET

Více

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Chardonnay. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Chardonnay. Sklizeň období: Druhý týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Chardonnay 100% Chardonnay Druhý týden v září Barva slámově žlutá se zelenkavými odlesky, s přibývající intenzitou v průbehu stárnutí. Na konci můžeme cítit tóny hlohu, jablka a křupavého chleba. Chuť

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Chardonnay jakostní Chateau Bzenec 185 Kč Zlatavá barva, středně intenzivní vůně bílých květů, ořechů a citrusových plodů. Chuť je ovocná, svěží se středně dlouhou dochutí. Rulandské

Více

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC

AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC AMARONE DELLA VALPOLICELLA DOC Odrůdy: Corvina 70%, Molinara and Rondinella 30% Původ: Vinice se nachází v zóně Valpolicella DOC, a to zejména v oblasti Val di Mezzane, Illasi a Cazzano di Tramigna, vinice

Více

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG JAKOSTNÍCH VÍN Jakostní vína Gold Premium Jedná se o jakostní vína, pocházející z hroznů vypěstovaných na místních vinicích. Vína pocházející z této krajiny jsou charakteristicky plné, osobité,

Více

Jídelní lístek. ANTIPASTI / čerstvé předkrmy přímo z našeho chladícího pultu

Jídelní lístek. ANTIPASTI / čerstvé předkrmy přímo z našeho chladícího pultu ANTIPASTI / čerstvé předkrmy přímo z našeho chladícího pultu Gravlax námi marinovaný losos se salátkem a medovou hořčicí, 50g (1,4,10) 99,- Variace výběr sýrů, šunek, salámů, oliv a sušených rajčat dle

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce

VINNÝ LÍSTEK. Fangalo - víno, na které svítí slunce 300 dní v roce VINNÝ LÍSTEK Tuto vinnou kartu jsme pro Vás připravili ve spolupráci s odborníky společnosti House of Wine. Společně jsme vybrali vína, u kterých můžeme garantovat jejich původ a kvalitu. Tato vína jsme

Více

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům.

mi historia Doporučujeme podávat k lehkým jídlům ze zvěřiny, výraznější zelenině, luštěninám, uzeninám, paštikám i vyzrálým sýrům. Merlot Odrůda původně z francouzské oblasti Bordeaux, které se dobře daří i ve španělském regionu Kastilie. Kvašení probíhá při nízkých teplotách po dobu 10 dní v nerezových tancích. Díky pečlivosti, tradici

Více

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ

BÍLÁ VÍNA SUCHÁ ČERVENÁ VÍNA SUCHÁ VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 180 Kč Má výraznější typickou kořenitou vůni a chuť s grapefruitovým a mandlovým nádechem v závěru. PINOT GRIS 280 Kč Příjemně aromatické víno s jemnými

Více

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových.

Cabernet Franc. D.O.C. Friuli Colli Orientali. Odrůdy: 100% Cabernet Franc. Sklizeň období: Poslední týden v září. Alkohol: 13,00 % objemových. Cabernet Franc 100% Cabernet Franc Poslední týden v září Barva intenzivně rubínová, červená s fialovými odlesky v jeho mládí. Víno s tóny vůně vojtěšky a sladkého koření. Vyvážené a hladké, se zralými

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE

ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ ROZLÉVANÁ VÍNA ŠUMIVÁ SEKTY A CHAMPAGNE ROZLÉVANÁ VÍNA BÍLÁ Veltlínské zelené Rakvice 0.2 l Chardonnay Chile 0.2 l Frizantino Itálie 0.2 l Trebiano Itálie 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA RUŽOVÁ Frankovka rosé kabinet 0.2 l ROZLÉVANÁ VÍNA ČERVENÁ Modrý

Více

1 first FASHION WINERY

1 first FASHION WINERY 1 first FASHION WINERY OBSAH VÍNO CANTINE CECI 03 Možnost navázání nebo připevnění Vaší komplimentky na krabičku VÍNO BOTTEGA 07 PLATNOST CEN JE DO 31.01.2018 Art. YLR (TO YOU Bolle di Lambrusco ROSSO)

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ SYLVÁNSKÉ ZELENÉ ČR Morava Vinařství Dobrovolný Nový Šaldorf Víno světle žluté barvy, nasládlé svěží ovocné chuti s podtónem zralého angreštu. 250 Kč RULANDSKÉ ŠEDÉ

Více

STUDENÉ PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY. 1 La capresse La Fontanella 75 Kč. 2 Bruschetta pomodoro 55 Kč. 4 Zuppa di pomodori 45 Kč

STUDENÉ PŘEDKRMY POLÉVKY SALÁTY. 1 La capresse La Fontanella 75 Kč. 2 Bruschetta pomodoro 55 Kč. 4 Zuppa di pomodori 45 Kč STUDENÉ PŘEDKRMY 1 La capresse La Fontanella 75 Kč Mini mozzarella s cherry rajčátky s bazalkovým pestem, bylinková ciabatta 2 Bruschetta pomodoro 55 Kč Opečené plátky ciabatty ochucené rajčatovým tataráčkem

Více

90g Hovězí carpaccio... 139,- marinované plátky hovězí svíčková s parmezánem a květy capari, zdobená lístky rukoly, domácí italský chléb

90g Hovězí carpaccio... 139,- marinované plátky hovězí svíčková s parmezánem a květy capari, zdobená lístky rukoly, domácí italský chléb Předkrmy 125g Caprese.................................................89,- cherry rajčata, mozzarella, bazalka, olivový olej, domácí italský chléb 90g Hovězí carpaccio.....................................

Více

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka

Muller Thurgau Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Cuvée Klárka Moravské zemské víno Muller Thurgau - Moravské zemské víno, suché. Zbytkový cukr 3 g/l, kyseliny 6 g/l. Víno se světlou barvou a zelenožlutým odstínem, muškátovou vůni s ovocnými odstíny kopřivy a broskve,

Více

ANTIPASTI/PŘEDKRMY. Bruschetta classica Bruschetta s rajčaty. Crostini napoletana Toasty zapečené s mozzarellou, sardinkami a rajčaty

ANTIPASTI/PŘEDKRMY. Bruschetta classica Bruschetta s rajčaty. Crostini napoletana Toasty zapečené s mozzarellou, sardinkami a rajčaty ANTIPASTI/PŘEDKRMY Bruschetta classica Bruschetta s rajčaty Crostini napoletana Toasty zapečené s mozzarellou, sardinkami a rajčaty Tomini di pecora grigliati con speck Grilované špalíčky ovčího sýra ve

Více

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.!

!DELLE VENEZIA FRIULANI! 470 Kč!!Itálie 2013!!Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace!!savignonu Blanc s Tramínem červeným.! BÍLÁ VÍNA DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée, kombinace Savignonu Blanc s Tramínem červeným. Doporučujeme podávat k těstovinám, rybám, kuřecímu masu, zeleninovým salátům.

Více

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka

Hotel U Růže servis vín, manuál číšníka Veškerá vína uvedená v tomto manuálu pocházejí z vinařské oblasti Slovácké, obce Bzenec. U jednotlivých vín jsou uvedeny viniční tratě. Vína vyrobila firma Bzenia, s.r.o. se sídlem v Bzenci. Všechna vína

Více

ITÁLIE. Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200. Merlot Grave DOC Cabert 1201. Primitivo del Salento Falanto IGT Surani 1202

ITÁLIE. Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200. Merlot Grave DOC Cabert 1201. Primitivo del Salento Falanto IGT Surani 1202 ITÁLIE Červená vína Primitivo di Manduria Costarossa DOC Surani 1200 Ročník 2008 je výhercem zlaté medaile "Decanter World Wine Awards 2010"! Vyrábí se z hroznů Primitivo, které se nechávají lehce přezrát

Více

PIZZA. Ø 60 cm, 1200g. 51. MARGHARITA 1, 3, 5, 7, 9, 10, ,- Tomat, sýr. 52. PROSCIUTTO 1, 3, 5, 7, 9, 10, ,- Tomat, sýr, šunka

PIZZA. Ø 60 cm, 1200g. 51. MARGHARITA 1, 3, 5, 7, 9, 10, ,- Tomat, sýr. 52. PROSCIUTTO 1, 3, 5, 7, 9, 10, ,- Tomat, sýr, šunka PIZZA Ø 60 cm, 1200g 51. MARGHARITA 1, 3, 5, 7, 9, 10, 11 341,- Tomat, sýr 52. PROSCIUTTO 1, 3, 5, 7, 9, 10, 11 415,- Tomat, sýr, šunka 53. CAPRICCIOSA 1, 3, 5, 7, 9, 10, 11 437,- Tomat, sýr, šunka, žampiony

Více

Perlivá vína a šumivá vína

Perlivá vína a šumivá vína Perlivá vína a šumivá vína Glera Frizzante IGP METICO Glera je odrůda ze které se vyrábí Prosecco. Víno je lehčího, velice svěžího charakteru a když se dobře vychlazené, je příjemným a osvěžujícím společníkem.

Více

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč

VINNÝ LÍSTEK. 45 Kč. 45 Kč Aperitivy Martini Bianco Aromatické a sladké Martini Bianco používá jako svůj základ kvalitní a jemnou směs italských bílých suchých vín. Směs aromatických bylin a vanilky mu dodává jeho charakteristickou

Více

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi.

MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ. 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. MORAVSKÁ VÍNA BÍLÁ Sauvignon jakostní Modrý sklep suché 185 Kč Kopřivová vůně s přechodem do černého bezu, chuť výrazně ovocná připomínající zralé kiwi. Rulandské bílé jakostní Modrý sklep polosuché Květinová

Více

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast TEPLÉ A STUDENÉ PŘEDKRMY 1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 109,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, opečený toast 2 Bruschetta (01) 200 g 69,- Kč pizza chlebíček,

Více

studené předkrmy polévky teplé předkrmy něco k pivu bagetka bagetka pečivo

studené předkrmy polévky teplé předkrmy něco k pivu bagetka bagetka pečivo studené předkrmy 01 sekaný tatarák z hovězí svíčkové nemíchaný, topinky 02 sekaný tatarák z hovězí svíčkové míchaný, topinky 03 carpaccio s rukolou, parmezánem, bazalkovým pestem, bagetka 04 caprese s

Více

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika

ROZLÉVANÁ VÍNA. Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika VINNÝ LÍSTEK ROZLÉVANÁ VÍNA Charmat de Vinselekt 0,10 l 75 CZK Šumivé víno - brut Michlovský, Česká republika Freschello 0,10 l 65 CZK Šumivé víno - frizzante Veneto, Itálie Veltlínské zelené 0,15 l 65

Více

Templářské sklepy ČEJKOVICE

Templářské sklepy ČEJKOVICE Templářské sklepy ČEJKOVICE Ryzlink rýnský 2005 Cena: CZK 105 cena / karton: CZK 628 Harmonické víno světlé žlutozelené barvy s příjemnou plnou chutí, výraznější kyselinou a květinovým aroma, které přechází

Více

Ø 60 cm, 1200g. 51. MARGHARITA 341,- Tomat, sýr. 52. PROSCIUTTO 415,- Tomat, sýr, šunka. 53. CAPRICCIOSA 437,- Tomat, sýr, šunka, žampiony

Ø 60 cm, 1200g. 51. MARGHARITA 341,- Tomat, sýr. 52. PROSCIUTTO 415,- Tomat, sýr, šunka. 53. CAPRICCIOSA 437,- Tomat, sýr, šunka, žampiony PIZZA Ø 60 cm, 1200g 51. MARGHARITA 341,- Tomat, sýr 52. PROSCIUTTO 415,- Tomat, sýr, šunka 53. CAPRICCIOSA 437,- Tomat, sýr, šunka, žampiony 54. SALAMI 437,- Tomat, sýr, salám, pórek STUDENÉ PŘEDKRMY

Více

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA

MORAVSKÁ PŘÍVLASTKOVÁ VÍNA Ryzlink vlašský (Viniční trať Novosady) Víno se hodí k zeleninovým jídlům, bílým sýrům, k lehké úpravě ryb či jemným paštikám, ale také k přírodnímu drůbežímu steaku, k jemnějším úpravám pizzy a těstovin.

Více

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK

R E S TA U R A C E R E S TA U R A C E VINNÝ LÍSTEK RESTAURACE VINNÝ N LÍSTEK BÍLÁ VÍNA SUCHÁ VELTLÍNSKÉ ZELENÉ 175 Kč Příjemně aromatické víno s jemným tónem zeleného pepře. Chuť je vyvážená, šťavnatá a svěží. Odrůda se hodí ke studeným mísám, slaným pokrmům,

Více

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,-

Ryzlink vlašský. Sauvignon. Frankovka. kabinetní víno suché 0,75 l 2 9 5, - pozdní sběr polosuché 0,75 l 295,- jakostní polosuché 0,75 l 295,- Ryzlink vlašský kabinetní víno 0,75 l 2 9 5, - trať Pod Mušlovem. Světle zlatavá barva, aroma je příjemně harmonické připomínající zralé jablka a hrušky, v chuti výrazná mineralita a svěží kyselinka. Hodí

Více

Česká republliika bííllá víína 0,,750 ll Vellttllíínsské zellené,, jjakossttníí -- ssuché 2011 160,,- Zlatavá barva, delikátní, ovocně - trávové aroma v pozadí se objevují tóny mandlí, chuť je svěží, sametová,

Více

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé!

ROTWILD - DORNFELDER ve všech svých podobách Tato řada nabízí odrůdu Dornfelder v různých chutích, jako červené víno nebo také Rosé! Katalog vína 2018 Sonneck a.s. Společnost SONNECK, a.s. působí na českém trhu od roku 1998 v oblasti dovozu a prodeje zahraničních. V současné době se výhradně věnujeme dovozu německých vín převážně z

Více

Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou

Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou PŘEDKRMY Bruschetta s plátky rajčat,mozzarellou a čerstvou bazalkou 100g 79 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 85 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč!

!SAVIGNON BLANC! 480 Kč! !RULANDSKÉ ŠEDÉ! 480 Kč! BÍLÁ VÍNA PÁLAVA 390 Kč Sladké bílé moravské víno s jedinečným ocáskem. Doporučujeme podávat jako aperitiv, k moučníkům a zmrzlině. DELLE VENEZIA FRIULANI 470 Kč Itálie 2013 Nové skvělé bílé suché cuvée,

Více

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014

Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 Ajeto FIRMA ROKU 2014 Restaurace AJETO Ajeto FIRMA ROKU 2014 PŘEDKRMY 80g 80g 100g CARPACCIO AJETO marinované plátky svíčkové v bylinkách, olivový olej, hobliny parmazánu, balsamico Rozpečený kozí sýr s ořechy a medovou zálivkou,

Více

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč

PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč PŘEDKRMY Domácí kachní paštika s brusinkami a cibulovým chlebem 80g 85 kč Tataráček ze zauzeného lososa s mladou cibulkou a kytičkou salátu,opečený domácí chléb 60g 89 kč POLÉVKY Krémová dýňová zjemněná

Více

Předkrmy / Antipasti

Předkrmy / Antipasti Předkrmy / Antipasti Carpaccio classico plátky syrové hovězí svíčkové podávané s ledovým salátem, rajčaty, ochucené citronovou šťávou, čerstvě mletým pepřem a parmezánem Bruschetta zapečený italský chléb

Více

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu.

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. 100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. Vetšina jídel je přirozeně bezlepková, je však možnost vše připravit gluten free. Informace o alergenech

Více

100g Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou na ledovém salátě (7) 95,-Kč. 120g Grilovaná mozarella v parmské šunce se sušenými rajčaty (7) 95,-Kč

100g Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou na ledovém salátě (7) 95,-Kč. 120g Grilovaná mozarella v parmské šunce se sušenými rajčaty (7) 95,-Kč Předkrmy 100g Formagi misti (míchaný sýrový talíř) (7) 80,-Kč 100g Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou na ledovém salátě (7) 95,-Kč 120g Grilovaná mozarella v parmské šunce se sušenými rajčaty (7)

Více

Vitá Vás team Nová Amerika

Vitá Vás team Nová Amerika Vitá Vás team Nová Amerika Vize naší restaurace je, že si vyrábíme od chleba, bílého pečiva, piadin, přes těstoviny, paštiky, marmelády, zmrzliny, omáčky, nachos, müsli, gnocchi a mnohem více K vaření

Více

Bruschetta s čerstvými rajčaty s bazalkou. Grilovaný sýr Provolone s meruňkovým chutney

Bruschetta s čerstvými rajčaty s bazalkou. Grilovaný sýr Provolone s meruňkovým chutney La Pastorella / jídelní list PŘEDKRMY Bruschetta s čerstvými rajčaty s bazalkou Grilovaný sýr Provolone s meruňkovým chutney Tartar z čerstvého lososa s rukolou a opečeným domácím chlebem Restované krevety

Více

Kolekce rozlévaných vín

Kolekce rozlévaných vín Kolekce rozlévaných vín Conti degli Azzoni Rodinné vinařství Conti degli Azzoni se nachází srdci regionu Marche v kraji Macerata. Vinařství se rozprostírá na 130 hektarech vinic a k majetku vinařství patří

Více

AREI spol. s.r.o. Přejeme Vám BON APETTIT, SALUTE

AREI spol. s.r.o. Přejeme Vám BON APETTIT, SALUTE Itálie, země magická, produkuje vynikající jídlo a pití už po tisíciletí. Extra panenský olivový olej, víno, uzeniny a těstoviny jsou základní prvky středomořské stravy. Nabízené produkty jsou z většíčásti

Více

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu.

100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. 100% přírodní domácí kuchyně z autentických surovin, italského stylu s důrazem na čerstvost a kvalitu. Vetšina jídel je přirozeně bezlepková, je však možnost vše připravit gluten free. Informace o alergenech

Více

Domácí chléb s rajčaty ochucenými olivovým olejem, česnekem a bazalkou. Italská mozarella s rajčaty, panenským olivovým olejem a bazalkou

Domácí chléb s rajčaty ochucenými olivovým olejem, česnekem a bazalkou. Italská mozarella s rajčaty, panenským olivovým olejem a bazalkou Domácí chléb s rajčaty ochucenými olivovým olejem, česnekem a bazalkou Italská mozarella s rajčaty, panenským olivovým olejem a bazalkou Plátky hovezí svíčkové s domácím bazalkovým pestem, parmezánem a

Více

Domácí bageta zapečená s rajčaty, olivami, mozzarellou a česnekem. pečenou feferonkou, olivou a sušenými rajčaty

Domácí bageta zapečená s rajčaty, olivami, mozzarellou a česnekem. pečenou feferonkou, olivou a sušenými rajčaty předkrmy 2 ks Bruschetta s rajčaty a olivami 65 Kč Domácí bageta zapečená s rajčaty, olivami, mozzarellou a česnekem 150 g Trhaná mozzarella s bazalkovým olejem, 99 Kč pečenou feferonkou, olivou a sušenými

Více

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč

Müller Thurgau - Modrý sklep. 0,2l.38 Kč Rozlévaná vína Müller Thurgau - Modrý sklep 0,2 l. 38 Kč je to kříženec odrůd Ryzlink rýnský x Sylvánské zelené. Víno je zelenkavě žluté barvy s typickým muškátovým až broskvovým buketem, nižší kyselinkou,

Více

PIZZA BIANCA /pizza bez rajčatového základu/ Ø 36 cm 425 Quattro formaggi 153,- /Smetana, mozzarella, provolone, gorgonzola, parmazán/

PIZZA BIANCA /pizza bez rajčatového základu/ Ø 36 cm 425 Quattro formaggi 153,- /Smetana, mozzarella, provolone, gorgonzola, parmazán/ PIZZA BIANCA /pizza bez rajčatového základu/ Ø 36 cm 425 Quattro formaggi 153,- /Smetana, mozzarella, provolone, gorgonzola, parmazán/ 474 Tricolore 145,- /Smetana, mozzarella, gorgonzola, šunka, domácí

Více

VÍNA U REJNOKA jaro 2017

VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÍNA U REJNOKA jaro 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, VYBRALI JSME VÍNA MNOHA CHUTÍ, OD POCTIVÝCH, SVĚDOMITÝCH VINAŘSTVÍ Z MORAVY, RAKOUSKA A SEVERNÍ ITÁLIE. NAPROSTOU VĚTŠINU VÍN SI SAMI KUPUJEME PŘÍMO U VINAŘŮ, NABÍDKU

Více

Antipasti di pesce - Předkrmy (ryby)

Antipasti di pesce - Předkrmy (ryby) Antipasti di pesce - Předkrmy (ryby) Capesante al forno 180,- Pečené mušle svatého jakuba Salmone affumicato con mozzarella di bufala 165,- Uzený losos s mozarellou z buvola Gamberetti in salsa rosa e

Více

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK

CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK CHARLESTON RESTAURANT JÍDELNÍ LÍSTEK PŘEDKRMY 1 Sýrové variace s olivami /eidam, uzený eidam, niva, hermelín/ 115,- 2 Výběr uzenin s beraními rohy /heskules, poličan, chorizo, slanina/ 139,- 3 100g Lososový

Více

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12)

Studené předkrmy. 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) Studené předkrmy 50 g Domácí zvěřinová paštika 55,- s brusinkovou omáčkou a opečeným toastem (alergeny obsažené v pokrmu: 1, 3, 7, 12) 50 g Šunkový závitek 45,- se štýrským křenem a šlehačkou 50 g Prosciutto

Více

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ HUMMUS BI LAHMI

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ HUMMUS BI LAHMI Dětské menu DĚTSKÉ MENU KUŘECÍ ŘÍZEČKY S HRANOLKY MINI PASTA BOLOGNESE PÁREČKY S BRAMBOROVOU KAŠÍ Předkrmy Předkrmy HUMMUS HUMMUS BI TAHINI 168Kč Hummus sezamovou tahinou, zlatohnědé cibulky, podávané

Více

Il Mondo. Říčanská 970/23, Brno

Il Mondo. Říčanská 970/23, Brno Il Mondo Říčanská 970/23, Brno Pizza Rádi pro Vás připravíme pizzy dle našich receptur, z nejlepších surovin, s láskou a péčí. Od června si můžete vybrat ze dvou velikostí pizz 32 cm a 45 cm. Dále jsme

Více

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 149,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, pizza chlebík

1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 149,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, pizza chlebík TEPLÉ A STUDENÉ PŘEDKRMY 1 Hovězí Carpaccio (01,03,06,07,11) 80 g 149,- Kč hovězí carpaccio, olivový olej, rukola, parmezán, bylinové pesto, pizza chlebík 2 Bruschetta (01) 200 g 79,- Kč pizza chlebíček,

Více

Vítáme Vás v restauraci Mediterrano.

Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Vítáme Vás v restauraci Mediterrano. Nabízíme Vám příjemné posezení v klimatizovaném prostředí, ve kterém můžete ochutnat velké množství zeleninových salátů, steaku, rybích specialit a jiných pochoutek.

Více

Kulajda se zastřenmý vejcem, houbovým prachem a koprovým olejem... 59,-

Kulajda se zastřenmý vejcem, houbovým prachem a koprovým olejem... 59,- Predkrmy 100g Pikantní masová směs na topince sypaná sýrem... 109,- Obsahuje alergen č.1a,6 Škvarková pomazánka s rozpečeným chlebem, okurkou a cibulí... 89,- Obsahuje alergen č.1a,10 100g Naše zauzená

Více

Minutky restaurace : Ryby :

Minutky restaurace : Ryby : Studené předkrmy : 60 g Nakládaný kozí sýr v olivovém oleji s paprikou, česnekem a bylinkami podávaný s rozpečenou bagetkou 59,- 60 g Matjesy ala losos ložené na jablečném salátku s cibulí, zdobené kapary

Více

Zlatá řada Linea Golden

Zlatá řada Linea Golden Zlatá řada Linea Golden Zahrnuje 5 druhů olivového oleje v láhvi BORDOLESE LIBERTY číslovány Comprende 5 diversi tipi di olio in bottiglia BORDOLESE LIBERTY numerata Extra panenský olivový olej "Delicate"

Více

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé

restaurace & penzion s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé Předkrmy 80g Carpaccio z hovězí svíčkové 135,- s trhanými saláty, hoblinkami parmazánu Grana Padano a limetkou, ochucené bazalkovým pestem a balzamikovým glazé 90g Nugety čerstvého kozího sýru 125,- balené

Více

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice

KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN. Víno s chutí tradice KATALOG VÝBĚROVÝCH VÍN Výběrová vína St. Antonius vinum Název této kolekce je odvozen od významného poutního místa Jižní Moravy, kaple Sv. Antonína, která je blatnickou dominantou. Výhled do krajiny z

Více

Pesto ze sušených rajčat, slunečnicových semínek a bazalky, pečivo* - 80 Kč. Guacamole z avokáda, rajčat a červené cibulky, nachos - 85 Kč

Pesto ze sušených rajčat, slunečnicových semínek a bazalky, pečivo* - 80 Kč. Guacamole z avokáda, rajčat a červené cibulky, nachos - 85 Kč JÍDELNÍ LÍSTEK - Jídla označená tímto symbolem jsou vhodná pro vegany. - Jídla označená tímto symbolem je možno žádat ve veganské úpravě. - Jídla označená tímto symbolem se podávají i v době odpoledního

Více

Medailová vína 2011-2013 Francie

Medailová vína 2011-2013 Francie Francie Thomas Barton Réserve Bordeaux Rouge AOC 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon Intenzivní, purpurově červená barva. Ve vůni exploze červených bobulí smíchaných s kořeněnými stopami (černý pepř) a

Více

MINESTRORE - POLÉVKY INSALATE - SALÁTY

MINESTRORE - POLÉVKY INSALATE - SALÁTY MINESTRORE - POLÉVKY 1 0,25 l Rajčatová 32,00 Kč 2 0,25 l Cibulačka 30,00 Kč 3 0,25 l Hovězí s těstovinou 30,00 Kč Obsah alergénů:9 INSALATE - SALÁTY 4 150 g POMODORO - CIPOLIA 46,00 Kč (rajčata, cibule)

Více

001. Tartar z lososa...129,- nasekaný čerstvý losos s pažitkou, citronem a olivovým olejem, podávaný s rukolou a opečeným domácím chlebem

001. Tartar z lososa...129,- nasekaný čerstvý losos s pažitkou, citronem a olivovým olejem, podávaný s rukolou a opečeným domácím chlebem PŘEDKRMY 001. Tartar z lososa.......129,- nasekaný čerstvý losos s pažitkou, citronem a olivovým olejem, podávaný s rukolou a opečeným domácím chlebem 002. Grilovaný sýr Provolone s meruňkovým chutney..........119,-

Více

Předkrmy g Mozzarella Caprese 95 Kč (mozzarella s rajčaty,černými olivy, zakápnutá olivovým olejem a balsamicem)

Předkrmy g Mozzarella Caprese 95 Kč (mozzarella s rajčaty,černými olivy, zakápnutá olivovým olejem a balsamicem) Předkrmy 3803 100g Mozzarella Caprese 95 Kč (mozzarella s rajčaty,černými olivy, zakápnutá olivovým olejem a balsamicem) 3814 90g Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou, toast 110 Kč 3816 2 ks Smažený

Více

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l

Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Upozornění všechna vína mohou obsahovat oxid siřičitý (SO 2 ). Vinařská oblast Morava Bílá vína 0,75 l Rulandské šedé 2014 kabinetní víno, suché Vinařství Mádl, podoblast mikulovská 330 Kč Víno je plné

Více

Ať je váš den jakýkoliv, my jsme tu vždy pro Vás.

Ať je váš den jakýkoliv, my jsme tu vždy pro Vás. JÍDELNÍ LÍSTEK Ať je váš den jakýkoliv, my jsme tu vždy pro Vás. No matter how your day is going, we are always at your service. tým Café Level POLÉVKY A PŘEDKRMY POLÉVKY Kuřecí vývar s domácími nudlemi,

Více

Česneková (Zuppa di aglio) (po 14.hod.) 39,-Kč (se sýrem a kmínovými terkami ) 7

Česneková (Zuppa di aglio) (po 14.hod.) 39,-Kč (se sýrem a kmínovými terkami ) 7 Jídla Polévka Zuppa Denní (Diurno) do vyprodání 29,-Kč Česneková (Zuppa di aglio) (po 14.hod.) 39,-Kč (se sýrem a kmínovými terkami ) 7 Pizza k salátům terky Pane (pečivo k salátu i polévce) 1,11 Parmazánky

Více

Pizza. Ø 18 cm ø 33cm ø 45cm. salsa, sýr, česnek, uzené maso, kapie, beraní rohy

Pizza. Ø 18 cm ø 33cm ø 45cm. salsa, sýr, česnek, uzené maso, kapie, beraní rohy Pizza Ø 18 cm ø 33cm ø 45cm 1.Bianca 55,- 130,- 210,- smetana, mozzarella, ananas, kuřecí maso 2.Bianca neve 55,- 110,- 195,- smetana, sýr, šunka, parmezán, rucola, čerstvá rajčata, kysaná smetana 3.Bolognese

Více

POLÉVKY ml Tomatová polévka 49,- Obsahuje alergeny (1, 7, 8, 9) ml Houbový krém 49,- 20cm, 32cm, 40cm

POLÉVKY ml Tomatová polévka 49,- Obsahuje alergeny (1, 7, 8, 9) ml Houbový krém 49,- 20cm, 32cm, 40cm STUDENÉ PŘEDKRMY 021 100g Uzený losos na rukolovém salátu se sušenými rajčaty 129,- Obsahuje alergeny (1, 4, 8) 003 200g Caprese salát 95,- 002 80g Hovězí carpaccio 058 90g Tartar z uzeného lososa 105,-

Více

Nabídka vín vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.:

Nabídka vín vánoce AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, Praha 9, Tel.: Nabídka vín vánoce 2017 AF Production s.r.o., Prokopka 176/2, 190 00 Praha 9, Tel.: 257 323 403 Vinařství KRÁSNÁ HORA Pinot Gris KRÁSNÁ HORA oblast Slovácko Česká republika Bílé / suché víno 2015 Obsah

Více

Hotel Opat - Restaurant

Hotel Opat - Restaurant 70g Předkrmy Grilované kuřecí prsíčko s cibulovou marmeládou na havířském chlebíčku 69,- (kuřecí prso, červená cibule, pomeranč, balsamico, rukola, chléb) 70g Hovězí carpaccio s pestem, parmazánem a toastem

Více

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka českých vín. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka českých vín Rulandské šedé 2015 výběr z hroznů Polosladké Obec Mikulov Trať Pod Mušlovem Kyseliny 6,2 g/l Bezcukerný extrakt 24,3 g/l Zbytkový cukr 27,9 g/l Obsah alkoholu 12,5 % Víno

Více

Předkrmy. 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- Polévky. Speciality

Předkrmy. 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- Polévky. Speciality Předkrmy 150g Caprese s čerstvou bazalkou zakápnuté olivovým olejem a opečeným toustem 79,- 0,33l Svratecká zelňačka s opečenou bagetkou Polévky 0,33l Česneková polévka s uzeným masem, sýrem a opečenými

Více

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Polévky. Doporučujeme. 1 ks utopenec s cibulí, vlastní pikantní nálev, obloha, 2ks chleba 29,- Kč

Studené předkrmy. Teplé předkrmy. Polévky. Doporučujeme. 1 ks utopenec s cibulí, vlastní pikantní nálev, obloha, 2ks chleba 29,- Kč Studené předkrmy 1 ks utopenec s cibulí, vlastní pikantní nálev, obloha, 2ks chleba 29,- Kč 100g nakládaný hermelín, obloha 100g tlačenka s cibulí, obloha 54,- Kč 26,- Kč Teplé předkrmy 3ks bramboráčky

Více

K pivu, vínu i limonádě

K pivu, vínu i limonádě K pivu, vínu i limonádě 1ks Domácí utopenec 59,- se zelím, nakládanou okurkou a chlebem 1ks Pikantní Hermelín 69,- náš nakládaný hermelín s cibulí a chlebem 350 g Buffalo kuřecí křídla 94,- s řapíkatým

Více

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony)

15. 300g Caesar salát 139,- (římský salát, kuřecí maso, parmazán, ančovičkový dresink, krutony) Předkrmy 1. 100g Tataráček z lososa na listovém salátu, toustový chléb 92,- 2. 100g Domácí paštika na brusinkovém soté s konfitovaným pomerančem 79,- a omáčkou z červeného vína, pečivo 3. 100g Na plátky

Více

Dle denní nabídky 35.-

Dle denní nabídky 35.- Studené předkrmy: 100g Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, pomerančem a opečeným toastem 47.- 100g Tlačenka s cibulí 30.- 100g Niva s jablky a vlašskými ořechy 45.- Polévka: Dle denní nabídky 35.-

Více

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7)

Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) P o l é v k y Česneková polévka s opečenou slaninou, sýrem a chlebovými krutony (1,3,7) Hovězí vývar (1,3,7) s masem a domácími nudlemi Jihočeská kulajda (1,3,7) s h o u b a m i P ř e d k r m y 20 Kč 25

Více

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice

Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Vinařství Šoman Dolní Dunajovice Ryzlink vlašský 2012 POSLEDNÍ LAHVE!!! Kč 305,- (Kč 230,-) alkohol 14%, zbytkový cukr 6,7 g/l, kyseliny 6,2 g/l Typicky šomanovský, světle zlatavý vlašák s vůní čerstvých

Více

Předkrmy. Polévky a saláty

Předkrmy. Polévky a saláty Předkrmy BRUSCHETTA S RAJČATY Grilovaná křupavá bagetka s česnekem, olivovým olejem, čerstvými rajčaty a bazalkou (1) GRILOVANÝ SÝR HALLOUMI Grilovaný sýr Halloumi s vodním melounem a bazalkovo-mátovým

Více

Pórková s kousky norského lososa /1,4,7/ 50,-

Pórková s kousky norského lososa /1,4,7/ 50,- Jídelní lístek English version of the menu Předkrmy Jemná domácí paštika se sušenými brusinkami, mandlemi,cibulovo-jablečné chutney,pečivo /1,3,7,8,12/ Domácí selská šunka s rozinkami v rumu, bylinkové

Více

80 g TOAST S BYLINKOVÝM MÁSLEM 70 Kč zdobený sušenou šunkou, sušeným rajčetem a čerstvou bazalkou

80 g TOAST S BYLINKOVÝM MÁSLEM 70 Kč zdobený sušenou šunkou, sušeným rajčetem a čerstvou bazalkou PŘEDKRMY 80 g TOAST S BYLINKOVÝM MÁSLEM 70 Kč zdobený sušenou šunkou, sušeným rajčetem a čerstvou bazalkou 80 g MOZZARELLA V PANCETTE NA GRILU 90 Kč podávaná na rukolovém hnízdě s cherry rajčetem, zakápnutá

Více

Jídelní lístek. Polévky. Smažená jídla. Doporučujeme. Rumpsteak z hovězí květové špičky

Jídelní lístek. Polévky. Smažená jídla. Doporučujeme. Rumpsteak z hovězí květové špičky Polévky Jídelní lístek 0,33 l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou ( * 1, 3, 7, 9 ) 39,- Kč 0,33 l Česnečka se slaninou, sýrem, vejcem a krutony ( * 1, 3, 7, 9 ) 48,- Kč 0,33 l Polévka dle denní nabídky

Více

SNÍDANĚ. Vaječné pokrmy nebo omelety ze tří vajec. Pečivo a doplňky. Polévky

SNÍDANĚ. Vaječné pokrmy nebo omelety ze tří vajec. Pečivo a doplňky. Polévky SNÍDANĚ Česká snídaně 118,- Dvě vejce na jakýkoliv způsob, slanina, klobásky, máslo, chléb, káva nebo čaj Anglická snídaně 118,- Toasty, míchaná vejce, slanina, klobásky, máslo, džem, pečivo, káva nebo

Více

- JÍDELNÍ LÍSTEK - Masarykovo náměstí 18 - Uničov platnost od ceny smluvní včetně DPH

- JÍDELNÍ LÍSTEK - Masarykovo náměstí 18 - Uničov platnost od ceny smluvní včetně DPH - JÍDELNÍ LÍSTEK - Masarykovo náměstí 18 - Uničov 783 91 platnost od 1. 11. 2016 ceny smluvní včetně DPH - PŘEDKRMY - Caprese 95,- mozzarella, rajčata, bazalka, olivový olej Kuřecí club sandwich 105,-

Více

Restaurace Na Svaté Svatá 31 Zdice 314/003 699

Restaurace Na Svaté Svatá 31 Zdice 314/003 699 Studené předkrmy: 100g Pikantní salátek z olomouckých tvarůžků, pečivo 65.- 100g Talíř sušené šunky 75.- 100g Variace sýrů- niva, hermelín, olomoucké tvarůžky, máslo, pečivo 85.- 1ks Domácí nakládaný hermelín,

Více