KONCEPCE HOSPODAŘENÍ S BYTY ve vlastnictví Hl. města Prahy svěřených do správy MČ Praha Zbraslav

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KONCEPCE HOSPODAŘENÍ S BYTY ve vlastnictví Hl. města Prahy svěřených do správy MČ Praha Zbraslav"

Transkript

1 Městská část Praha Zbraslav Zbraslavské náměstí Praha Zbraslav tel/fax: e- mail: http: KONCEPCE HOSPODAŘENÍ S BYTY ve vlastnictví Hl. města Prahy svěřených do správy MČ Praha Zbraslav Tato Koncepce nahrazuje "Koncepci bytové politiky" schválenou usnesením Z na 6. zasedání Zastupitelstva městské části Praha Zbraslav dne , (příloha č. 1). Popis současného stavu Vzhledem k tomu, že na Zbraslavi proběhla v roce 2004 privatizace většiny bytového fondu, disponuje nyní MČ Praha Zbraslav pouze malou částí bytového fondu na území Zbraslavi. V současné době je ve vlastnictví Hl. m. Prahy, svěřených do správy MČ Praha - Zbraslav celkem 19 bytových domů a Dům s pečovatelskou službou - DsPS. Celkem se jedná o 148 bytů, z toho 102 bytů v bytových domech, 3 byty v prostorách Základní školy Vladislava Vančury, a 43 bytů zvláštního určení podle 2300 NOZ v Domě s pečovatelskou službou, dále jen DsPS. Seznam bytových domů k je přílohou č. 2 této koncepce. MČ Praha Zbraslav pronajímá pět bytů určených pro stabilizaci preferovaných profesí, zabezpečujících služby občanům Zbraslavi. Byty jsou určené pro příslušníky Městské policie, učitele ve školách zřizovaných MČ Praha - Zbraslav a zaměstnance MČ Praha - Zbraslav. Jeden byt je dle sdělení soudního znalce neobyvatelný z důvodu masívního výskytu plísně a jeden byt je z důvodu špatného technického stavu nepronajímaný. Součástí některých bytových domů jsou nebytové prostory, které jsou pronajímány soukromým subjektům, nebo určeny pro potřeby MČ Praha Zbraslav (příloha č. 2). Většina bytových domů se nachází na pozemcích ve správě MČ Praha - Zbraslav. Pouze některé bytové domy v bytovém komplexu Lomařská stojí na cizích pozemcích. Bytové domy tvoří nezanedbatelnou část příjmů MČ Praha - Zbraslav. Přehled příjmů a výdajů za roky je uveden v příloze č. 3. Kategorizace bytů: Byty jsou historicky kategorizované na byty I., II. a III. kategorie. Tato kategorizace neodpovídá aktuálnímu stavu bytů a nemá již oporu v dnešní platné legislativě. Dům s pečovatelskou službou - DsPS: (je zvláštní kategorií) DsPS byl financován z dotace hl. m. Prahy z dotace Státního fondu rozvoje bydlení a jeho využití je vázáno podmínkami smlouvy mezi hl. m. Prahou a MČ Praha Zbraslav. MČ Praha Zbraslav eviduje dlouhodobý převis poptávky po bytech v DsPS nad současnou kapacitou. Nebytové prostory v DsPS jsou částečně pronajímány soukromému subjektu a částečně využívány pro potřeby MČ Praha - Zbraslav, příspěvkovou organizací MŠ IČ: Bankovní spojení: /0800 DIČ: CZ IDDS: zcmap6w

2 Matjuchinova (kuchyně, funguje jako vývařovna pro MŠ Matjuchinova, obyvatele domu DsPS, seniory a některé organizace působící na území MČ). V DsPS je umístěno pracoviště terénní pečovatelské služby, které poskytuje službu všem občanům Zbraslavi i mimo prostory DsPS. Služba je poskytována v pracovních dnech pečovatelkami, které jsou zaměstnankyněmi MČ Praha - Zbraslav. Nájemné: Nájemné je stanoveno rozhodnutím zastupitelstva a nejsou žádná jiná pravidla pro stanovení výše nájemného. Byt I. kategorie 106,13 Kč/m 2 Byt II. kategorie 102,15 Kč/m 2 Byt III. kategorie 90,39 Kč/m 2 Byt v DsPS 68,94 Kč/m 2 Sociální byty a byty zvláštního určení: Sociální byty MČ Praha Zbraslav v současné době nemá. Bydlení v bytech zvláštního určení je realizováno pouze pro seniory a osoby se zdravotním postižením formou zvýhodněného a bezbariérového bydlení v DsPS. Zahrady a garáže u bytových domů: V současné době jsou garáže pronajaty. Správu garáží zajišťuje OMH. Zahrady kolem bytových domů jsou využívány a udržovány pouze nájemníky těchto bytových. Údržba zahrad u bytových domů v ulici Vladislava Vančury čp. 631 a Žofie Podlipské čp. 904, je zajištěna subdodavatelsky. Údržba zeleně v sídlišti v ulici Lomařská je zajištěna subdodavatelsky v rámci harmonogramu údržby zeleně. Nebytové prostory v bytových domech: V současné době jsou některé prostory pronajaté soukromým subjektům a některé prostory jsou využívané pro potřeby MČ Praha - Zbraslav. Správu zajišťuje OMH. Správa bytů: Správu bytů zajišťuje OMH jednou referentkou bytového hospodářství. Tato referentka zajišťuje agendu údržby bytů, nájemné, vyúčtování nájemného, administraci smluv, údržbu zeleně kolem bytových domů a investice do bytového fondu. V současné době nejsou schválená pravidla pro hospodaření s byty, ani pravidla pro přidělování bytů.

3 Nová koncepce hospodaření s bytovými domy: MČ musí co nejefektivněji a nejúčelněji využívat majetek, který má svěřený ve své správě, chovat se jako řádný hospodář při nakládání s ním a zároveň plnit sociální funkci městské části. MČ Praha Zbraslav si do budoucna ponechá většinu stávajících bytů ve smyslu této koncepce. Nová kategorizace bytů: Jednotlivé bytové domy a DsPS budou mít jednotnou kategorizaci bytů. Kategorizace bude podrobně popsána v příloze č Bytové domy s byty NADSTANDARD 2. Bytové domy s byty STANDARD 3. Bytové domy potenciálně určené k prodeji 4. Byty v Domě s pečovatelskou službou ( DsPS ) s byty STANDARD 1. Bytové domy s byty NADSTANDARD: Do této kategorie budou zařazeny byty v domech: Hauptova čp. 596, U Malé řeky čp. 626, Vladislava Vančury čp Objekty se nacházejí na pozemcích ve správě MČ Praha - Zbraslav. Kategorizace se nedotkne stávajících nájemců. Stávajícím nájemcům může být nabídnut náhradní byt kategorie STANDARD. Uvolněné byty v těchto bytových domech se budou rekonstruovat v kategorii NADSTANDARD (příloha č. 4). Následně budou byty pronajímány na dobu neurčitou za nejvyšší možné nájemné v místě a čase obvyklé, popřípadě na základě znaleckých posudků a situace na trhu s byty. Přidělování bytů bude probíhat podle Pravidel pro přidělování bytů (příloha č. 5). 2. Bytové domy s byty STANDARD: Do kategorie STANDARD budou zařazeny byty v domech: Zvonařská čp. 898, Žofie Podlipské čp. 904, Vilímkova čp. 219 a Vilímkova čp. 220, které se nacházejí na pozemcích ve správě MČ a dále v bytových domech v komplexu Lomařská, kde část pozemků není ve vlastnictví MČ Praha - Zbraslav. MČ Praha - Zbraslav bude podnikat kroky k získání pozemků pod těmito domy. Stávající nájemci budou pokračovat v nájmu na základě platných nájemních smluv. Byty v této kategorii budou udržovány v kvalitě STANDARD. Budou upřednostňovány soukromé investice do modernizace bytu, která bude kompenzována dočasnou úpravou ceny - slevy nájmu do výše odsouhlasené investice. Výše kompenzace bude vždy odsouhlasena RMČ. Byty kategorie STANDARD budou pronajímány na dobu neurčitou.

4 Určené byty kategorie STANDARD se budou pronajímat pro stabilizaci preferovaných profesí (pro příslušníky Městské policie, učitele ve školách zřizovaných MČ Praha - Zbraslav a zaměstnance MČ Praha - Zbraslav), (příloha č. 5). Uvolněné byty v bytových domech dle bodu 2 se budou rekonstruovat ve STANDARDNÍ kvalitě (příloha č. 4). Uvolněné byty v této kategorii se budou přednostně přidělovat "zbraslavským občanům v tíživé životní situaci, na základě doporučení pověřeného sociálního pracovníka. O uzavření nájemní smlouvy vždy rozhoduje RMČ v souladu s Pravidly pro přidělování bytů (příloha č. 5). Pronajímat se budou v tomto případě na dobu určitou, tj. jeden rok, a prodloužení nájmu bude možné pouze na základě doporučení sociálního pracovníka. Byty pro "zbraslavské občany v tíživé životní situaci", by se realizovaly přednostně v bytovém domě Vilímkova čp. 219 a Vilímkova čp Další uvolněné byty budou přidělovány dle pravidel, které budou přílohou č. 5 této koncepce a budou pronajímány na dobu neurčitou. Pronajímat se budou za nájemné v místě a čase obvyklé. Uvolněné byty v bytovém domě Vilímkova čp. 219 a Vilímkova čp. 220 se budou pronajímat na dobu určitou - na jeden rok a budou určeny jako rezerva pro vytvoření sociálního bydlení. 3. Bytové domy potenciálně určené k prodeji: Do této kategorie budou zařazeny byty v domech: Elišky Přemyslovny čp. 437, K Mlíčníku čp. 206 a Nad Parkem čp Tyto bytové domy se nachází na pozemcích ve správě MČ Praha - Zbraslav. Stávající nájemci budou pokračovat v nájmu na základě platných nájemních smluv. Nově pronajímané uvolněné byty se budou pronajímány na dobu určitou - na jeden rok. Tyto byty mohou být též využívány pro "zbraslavské občany v tíživé životní situaci ". Nájemci budou seznámení s úmyslem odprodeje bytového domu a v případě prodeje jim budou objekty nabídnuty přednostně. MČ Praha Zbraslav si nechá zhotovit znalecké posudky. V případě nezájmu nájemců o odkup bytového domu bude realizován odprodej dalším zájemcům. Nájemcům může být nabídnut náhradní byt. Investice do těchto bytových domů budou omezeny a bude prováděna nutná údržba. Odprodejem bytového domu by měly být získány prostředky pro financování investičních akcí, převážně v oblasti školství a sociální politiky. 4. Dům s pečovatelskou službou: V DsPS jsou, a v budoucnosti i budou, pouze byty zvláštního určení pro seniory a osoby se zdravotním postižením, formou zvýhodněného nebo bezbariérového bydlení. Smlouva o nájmu bytu zvláštního určení může být s žadatelem uzavřena jen na základě předchozího písemného souhlasu hlavního města Prahy. Byty budou pronajímány na dobu neurčitou a při jejich obsazování se bude postupovat dle aktualizovaných pravidel pro přidělování bytů v Domě s pečovatelskou službou, která budou přílohou č. 6 této koncepce.

5 MČ Praha Zbraslav prověří možnost uvolnění nebytových prostor využívaných soukromými subjekty a příspěvkovou organizací. Využití nebytových prostor v DsPS bude řešit Koncepce sociální politiky. Na zvážení je umístění kanceláře sociálního pracovníka a znovuzřízení společenské místnosti pro seniory. MČ prověří možnost rozšíření kapacity DsPS o další byty zvláštního určení. Kuchyně v DsPS by měla fungovat pro potřeby nájemníků DsPS, podle zdravotních potřeb těchto obyvatel, seniorů, popřípadě další veřejnosti. Nově zřízené sociální bydlení: MČ neplánuje zřizování dalších forem sociálního bydlení. V případě schválení zákona, který by ukládal městským částem mít určité procento sociálních bytů, nebo v případě rozhodnutí MČ Praha - Zbraslav, zavést v budoucnu sociální byty, budou pro tyto účely primárně využity bytové domy Vilímkova čp. 219 a Vilímkova čp Financování nového sociálního bydlení by mělo být přednostně z dotací, z Fondu sociálního bydlení MHMP a z vlastních zdrojů, získaných prodejem bytových domů. Nájemné: Pravidla pro stanovování výše nájemného budou samostatnou přílohou č. 7. Údržba veřejné zeleně a zahrad u bytových domů: Údržba veřejné zeleně u DsPS bude i nadále prováděna na náklady MČ Praha - Zbraslav. MČ Praha - Zbraslav zmapuje využívání oplocených zahrad nájemci - hlavně parkování aut v zahradách, popř. využívání zahradních domků. V případě využívání pozemků u bytových domů nájemníky, bude zváženo uzavření nových nájemních smluv na užívání zahrad. Správa bytů: V zájmu zajištění dostupnosti služeb pro nájemce by měl správu bytového fondu organizačně zajišťovat i do budoucna Úřad MČ Praha - Zbraslav a měl by zajistit zastupitelnost zaměstnanců. Majetek budou spravovat zaměstnanci MČ Praha - Zbraslav s použitím softwaru pro správu majetku (přednostně aplikace nabízené bezplatně MHMP, nebo např. nadstavba na MISYS, popřípadě nové moduly stávajícího systému). MČ Praha Zbraslav si nechá vypracovat pasportizaci bytového fondu, která bude sloužit pro stanovení investičních priorit společně s touto koncepcí. V rámci správy bytového fondu by měly být průběžně doplňovány informace o ekonomických ukazatelích. Na základě znaleckých posudků a aktuální situaci na trhu s byty bude výše nájemného stanovována Radou MČ Praha Zbraslav. Výše a odůvodnění ceny nájmu bude aktualizováno jako příloha č. 7 této koncepce.

6 Před případnými prodeji bytových domů dojde k ekonomické analýze a porovnání varianty prodeje a ponechání ve vlastnictví. Dočasná ustanovení vedoucí k nastartování realizace nové koncepce hospodaření s bytovými domy: Do : Určený člen Rady MČ Praha Zbraslav zodpovědný za majetek MČ předloží Radě MČ Praha Zbraslav a k posouzení Zastupitelstvu MČ Praha Zbraslav: Koncepci hospodaření s byty ve vlastnictví Hl. města Prahy svěřených do správy MČ Praha Zbraslav, včetně příloh č. 1,2,3,7 Do : ÚMČ Praha Zbraslav a určený člen Rady MČ Praha Zbraslav zodpovědný za majetek MČ předloží Radě MČ Praha Zbraslav: Pravidla pro hospodaření s byty ve správě MČ, která se stanou přílohou č. 4, Pravidla pro přidělování bytů ve správě MČ Praha Zbraslav, která se stanou přílohou č. 5 Pravidla pro přidělování bytů v Domě s pečovatelskou službou, která se stanou přílohou č. 6 této koncepce. Snahou MČ bude postupná modernizace softwarového vybavení OMH a všech nájemních smluv dle Nového občanského zákoníku. Příloha č. 1 Koncepce bytové politiky z roku 2011 Příloha č. 2 Seznam bytových domů a Seznam nebytových prostor v bytových domech Příloha č. 3 Přehled příjmů a výdajů v rámci správy bytových domů v letech 2013 až 2016 Příloha č. 4 Pravidla pro hospodaření s byty ve správě MČ Praha Zbraslav Příloha č. 5 Pravidla pro přidělování bytů ve správě MČ Praha Zbraslav Příloha č. 6 Pravidla pro přidělování bytů v Domě s pečovatelskou službou Příloha č. 7 Stanovení výše nájemného

Koncepce bytové politiky

Koncepce bytové politiky Koncepce bytové politiky Zastupitelstvo městské části schválilo na svém zasedání dne 15.10.2003 usnesením č. 8 105 03 zásady prodeje bytových domů ve vlastnictví hl.m. Prahy svěřených MČ Praha-Zbraslav.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 4. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

PRAVIDLA. Článek II. Základní pojmy. 1. Žadatel: je fyzická osoba, která podala písemnou Žádost o přijetí do DsPS.

PRAVIDLA. Článek II. Základní pojmy. 1. Žadatel: je fyzická osoba, která podala písemnou Žádost o přijetí do DsPS. Městská část Praha Zbraslav Zbraslavské náměstí 464 156 00 Praha Zbraslav tel/fax: +420 257 111 888 e- mail: info@mc-zbraslav.cz http: www.mc-zbraslav.cz PRAVIDLA PŘIJÍMÁNÍ NÁJEMCŮ DO DOMU S PEČOVATELSKOU

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 13. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 9:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová, R.

Více

Konference Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II.

Konference Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II. Konference Dostupné a důstojné bydlení pro všechny II. Prezentace Magistrátu hl. m. Prahy Mgr. Tomáš Trejtnar vedoucí oddělení ekonomických a právních činností odbor bytového fondu Magistrátu hl. m. Prahy

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 40. řádné jednání rady městské části, konané dne 22. 10. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 21. řádné jednání rady městské části, konané dne 27. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné jednání rady městské části, konané dne 20. 2. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

6. Zpráva o činnosti RMČ a ÚMČ Praha - Zbraslav (Z ) 7. Zvýšení rozpočtu - školství (Z )

6. Zpráva o činnosti RMČ a ÚMČ Praha - Zbraslav (Z ) 7. Zvýšení rozpočtu - školství (Z ) Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 24. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 21. 4. 2010 v 17:00 hod. Městský dům, U Malé řeky 3, Zbraslav 6. Zpráva o činnosti RMČ a ÚMČ Praha - Zbraslav

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 9. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klimová, F. Toušek

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 7. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 9. 11. 2015 v 17:30 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 7. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 9. 11. 2015 v 17:30 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 7. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 9. 11. 2015 v 17:30 hod. 7. Odkup pozemků parc.č. 1315/2, 1316/8, 2905/5 v k. ú. Zbraslav, které se částečně

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné jednání rady městské části, konané dne 12. 2. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 15.25 h), T. Verner, F. Toušek Dále

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 32. řádné jednání rady městské části, konané dne 31. 10. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, T. Verner,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 14. 5. 2018 v 16:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová, R.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 29. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 10. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 16.30 h), T. Verner, F. Toušek Dále

Více

ZÁSADY PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ. městské části Praha-Zbraslav

ZÁSADY PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ. městské části Praha-Zbraslav Městská část Praha Zbraslav Zbraslavské náměstí 464 156 00 Praha Zbraslav tel/fax: +420 257 111 888 e- mail: info@mc-zbraslav.cz http: www.mc-zbraslav.cz ZÁSADY PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ městské části Praha-Zbraslav

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 26. řádné jednání rady městské části, konané dne 23. 6. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, F.

Více

Bytová koncepce města Holýšova na roky

Bytová koncepce města Holýšova na roky Bytová koncepce města Holýšova na roky 2016 2019 Červen 2016 Zpracoval: Mgr. Bc. Kamil F. Šefl, místostarosta, 29. 5. 2016 Stránka 1 z 10 Obsah: Úvod - důvod zpracování bytové koncepce - legislativní rámec

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 10. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 4. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 1. 2016 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 8. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 14. 12. 2015 v 17:30 hod. 7. Zpráva o činnosti Rady MČ Praha-Zbraslav (Z 8 59 15) b e r e n a v ě d o m í

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné jednání rady městské části, konané dne 1. 2. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 30. řádné jednání rady městské části, konané dne 19. 10. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 1. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 1. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, Z. Wildová, R. Rejna,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 44. řádné jednání rady městské části, konané dne 19. 11. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 4. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 13. řádné jednání rady městské části, konané dne 18. 5. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 24. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 6. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, F.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 1. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 20. řádné jednání rady městské části, konané dne 20. 6. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 35. řádné jednání rady městské části, konané dne 27. 11. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek, T. Verner (příchod v 16.20 h) Dále přítomni: Hosté:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 13. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 4. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 18.00 h), T. Verner, F. Toušek (příchod

Více

Preambule. 1 Výklad pojmů

Preambule. 1 Výklad pojmů STRANA 1 Preambule Městská část Praha 15, vedena snahou postupovat při hospodaření se svým majetkem s péčí řádného hospodáře, stanovit jasná pravidla pro jednotlivé majetkoprávní úkony, rozhodla přijmout

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 29. řádné jednání rady městské části, konané dne 14. 7. 2014 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, F.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 5. 2016 v 16:20 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 3. řádné jednání rady městské části, konané dne 6. 2. 2017 ve 13:09 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová, R.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 24. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 8. 2016 ve 14:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, R. Rejna, F. Gaspar,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 39. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 11. 2018 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 35. řádné jednání rady městské části, konané dne 10. 9. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, F.

Více

Zásady k pronajímání bytů ve vlastnictví hlavního města Prahy, které byly svěřeny do správy nemovitostí ve vlastnictví Městské části Praha 20

Zásady k pronajímání bytů ve vlastnictví hlavního města Prahy, které byly svěřeny do správy nemovitostí ve vlastnictví Městské části Praha 20 Zásady k pronajímání bytů ve vlastnictví hlavního města Prahy, které byly svěřeny do správy nemovitostí ve vlastnictví Městské části Praha 20 Městská část Praha 20 se sídlem Úřad městské části, Jívanská

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné jednání rady městské části, konané dne 16. 3. 2010 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Kobylková, Vejvodová, Nedoma,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 29. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 9. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 26. 6. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav 1 Městská část Praha - Zbraslav Zápis 23. řádné jednání rady městské části, konané dne 7. 8. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 16.25 h), T. Verner, F. Toušek

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 30. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 11. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 32. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 11. 2015 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

7. Rozpočtové provizorium na rok 2014 (Z 19 109 13) 8. Zvýšení rozpočtu - neinvestiční dotace - odstraňování následků po povodních (Z 19 110 13)

7. Rozpočtové provizorium na rok 2014 (Z 19 109 13) 8. Zvýšení rozpočtu - neinvestiční dotace - odstraňování následků po povodních (Z 19 110 13) Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 19. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 20. 11. 2013 v 17:00 hod. 7. Rozpočtové provizorium na rok 2014 (Z 19 109 13) s c h v a l u j e zásady pro

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 8. řádné jednání rady městské části, konané dne 3. 3. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 38. řádné jednání rady městské části, konané dne 21. 12. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP (Mgr. Šárka Táborská za období 01-08/2018) Informace z jednání RMČ Praha 1 34. schůze

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 33. řádné jednání rady městské části, konané dne 18. 11. 2015 v 7:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/034/15 ze dne

U S N E S E N Í Rady Městské části Praha Běchovice číslo 1/034/15 ze dne číslo 1/034/15 k návrhu na schválení programu 34. jednání Rady MČ Praha - Běchovice a) předložený program 34. jednání RMČ Praha - Běchovice a) se zněním programu 34. jednání RMČ Praha - Běchovice 1.zástupce

Více

ZMČ 7/20. jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne

ZMČ 7/20. jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/20 ZMČ 7/20. jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 20.06.2018 Název: Rekonstrukce bytového domu Šámalova č. or. 87 v k. ú. Zábrdovice Obsah:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 15. řádné jednání rady městské části, konané dne 25. 5. 2010 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Kobylková, Vejvodová, Nedoma,

Více

Koncepce řešení důsledků jednostranného zvýšení nájemného v obecních bytech Městské části Praha 5

Koncepce řešení důsledků jednostranného zvýšení nájemného v obecních bytech Městské části Praha 5 Koncepce řešení důsledků jednostranného zvýšení nájemného v obecních bytech Městské části Praha 5 1. Nastavení nájemného od 1. 12.2011 Nájemné v obecních bytech stanoví Rada městské části Praha 5 s výhledem

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 4. řádné jednání rady městské části, konané dne 22. 1. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 7. řádné jednání rady městské části, konané dne 23. 2. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 30. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 9. 2009 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Vejvodová

Více

... _Vř.~9 fi1~$!slké části (1)

... _Vř.~9 fi1~$!slké části (1) MĚSTSKÁ CAIT PRAHA 8... _Vř.~9 fi1~$!slké části (1) Priril den zvétejfiěfi(: Jo. ~. 020/(- Posledhi de" i\té~6jněnf: Počet tístů: ~.. Příloha usnesení č. Usn RMC 0365/2015 Rady Městské části Praha 8 ze

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 34. řádné jednání rady městské části, konané dne 24. 10. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 24. 8. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné jednání rady městské části, konané dne 3. 2. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Nedoma, Vejvodová,

Více

MĚSTO VODŇANY. PRAVIDLA pro postup při hospodaření s byty ve vlastnictví města Vodňany

MĚSTO VODŇANY. PRAVIDLA pro postup při hospodaření s byty ve vlastnictví města Vodňany MĚSTO VODŇANY PRAVIDLA pro postup při hospodaření s byty ve vlastnictví města Vodňany Rada města Vodňany (dále jen Rada) pro zajištění výkonu vlastnického práva a práva pronajímatele bytů v souladu se

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 28. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 10. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: M. Bernardová, Z. Wildová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 8. 12. 2010 v 15:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Háněl, Klímová, Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 28. 11. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 19. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 19. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne v 17:30 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 19. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 18. 9. 2017 v 17:30 hod. 7. Nákup části pozemků parc.č. 1547 jehož součástí je stavba č.p. 698, parc.č.

Více

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty

Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty Zápis č. 20/2016 z 20. zasedání Komise RMČ Praha 8 pro obecní byty ze dne 17. ledna 2017 s místem konání Na Košince 502/1 v místnosti 305 od 17.00 h Přítomni: p. Ing. I. Pešl, p. RNDr. J. Polecha, CSc.,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 19. 6. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová (příchod v 16.15 h), F. Toušek, T. Verner Dále

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP (Mgr. Šárka Táborská 2. pololetí 2016) Informace z jednání RMČ Praha 1 19. schůze RMČ

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 22. řádné jednání rady městské části, konané dne 11. 6. 2018 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP (Mgr. Šárka Táborská 1. pololetí 2017) Informace z jednání RMČ Praha 1 1. schůze RMČ

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 27. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 9. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 10. řádné jednání rady městské části, konané dne 19. 4. 2017 v 10:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 5. 12. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 26. řádné jednání rady městské části, konané dne 2. 10. 2017 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 16. řádné jednání rady městské části, konané dne 29. 5. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, T. Verner,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 17. 7. 2017 ve 13:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Zásady pronajímání bytů a nebytových prostor svěřených městské části Praha 10 v BD Malešice

Zásady pronajímání bytů a nebytových prostor svěřených městské části Praha 10 v BD Malešice Zásady pronajímání bytů a nebytových prostor svěřených městské části Praha 10 v BD Malešice Tyto zásady upravují podmínky nájmu právně a fyzicky volných bytů, prostor pro krátkodobé ubytování a nebytových

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 24. řádné jednání rady městské části, konané dne 4. 9. 2017 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 25. řádné jednání rady městské části, konané dne 18. 8. 2009 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Hůrková, Kobylková, Ryba Vogl

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 6. 6. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 27. řádné jednání rady městské části, konané dne 17. 8. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Vyhláška upravuje podmínky pronájmu bytů v bytových a rodinných domech v majetku města Brna a podmínky zajišťování bytové náhrady.

Vyhláška upravuje podmínky pronájmu bytů v bytových a rodinných domech v majetku města Brna a podmínky zajišťování bytové náhrady. VYHLÁŠKA č. 4/1996 o pronájmu bytů v domech v majetku města Brna a o podmínkách zajišťování bytové náhrady ------------------------------------------------------------------- Zastupitelstvo města Brna

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 37. řádné jednání rady městské části, konané dne 9. 11. 2011 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 18. řádné jednání rady městské části, konané dne 30. 5. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, S. Hasenkopfová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 14. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 5. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek,

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Pravidla pro přijímání a evidenci žádostí o nájem bytu a pro přidělování bytů v majetku města Moravská Třebová Číslo předpisu: 7/2010 Výtisk č.

Pravidla pro přijímání a evidenci žádostí o nájem bytu a pro přidělování bytů v majetku města Moravská Třebová Číslo předpisu: 7/2010 Výtisk č. Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Pravidla pro přijímání a evidenci žádostí o nájem bytu a pro přidělování bytů v majetku Číslo předpisu: 7/2010 Výtisk č.: 01 Platnost od:

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 32. řádné jednání rady městské části, konané dne 20. 8. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, F.

Více

Směrnice č. 1/2010 o zásadách hospodaření s byty a nebyty v objektech ve vlastnictví města Jílového. I. Úvodní ustanovení

Směrnice č. 1/2010 o zásadách hospodaření s byty a nebyty v objektech ve vlastnictví města Jílového. I. Úvodní ustanovení Směrnice č. 1/2010 o zásadách hospodaření s byty a nebyty v objektech ve vlastnictví města Jílového I. Úvodní ustanovení čl. 1 Tato směrnice stanoví zásady hospodaření s bytovým fondem ve vlastnictví města

Více

Pravidla pro přidělování a pronajímání bytů ve vlastnictví města Strakonice

Pravidla pro přidělování a pronajímání bytů ve vlastnictví města Strakonice Pravidla pro přidělování a pronajímání bytů ve vlastnictví města Strakonice Vydání Účinnost Předmět změny (shrnutí) Vlastník (zpracoval / zrevidoval) Schválil 3.0 1.5.2018 Doplnění čl. IV odst. 2 a čl.

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 22. řádné jednání rady městské části, konané dne 9. 7. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek,

Více

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP

Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP Zpráva o činnosti Výboru pro sociální a bytovou politiku, bezdomovectví a protidrogovou problematiku dále jen VSBBP (Mgr. Šárka Táborská 1. pololetí 2016) Informace z jednání RMČ Praha 1 1. schůze RMČ

Více

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 24. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 24. 9. 2014 v 17:00 hod.

Městská část Praha - Zbraslav Zastupitelstvo městské části Souhrn 24. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 24. 9. 2014 v 17:00 hod. Městská část Praha - Zbraslav Souhrn 24. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 24. 9. 2014 v 17:00 hod. 7. Prodej 3/8 pozemků parc.č. 2048, 2050, 2051, 2049, 2052/3, 2052/2, 2052/4, 2052/5

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 6. řádné jednání rady městské části, konané dne 15. 2. 2012 v 16:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: A. Háněl, S. Hasenkopfová, T.

Více

1.2 Tyto Zásady se vztahují na prodej nebytových jednotek, o kterém za podmínek těmito Zásadami stanovených rozhodne ZMČ.

1.2 Tyto Zásady se vztahují na prodej nebytových jednotek, o kterém za podmínek těmito Zásadami stanovených rozhodne ZMČ. Zásady pro prodej nebytových jednotek v domech, které byly schváleny k prodeji v souladu s Prováděcím předpisem privatizace domovního fondu svěřeného městské části Praha 10 (prodej jednotek) 1 ZÁKLADNÍ

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 11. řádné jednání rady městské části, konané dne 19. 4. 2016 v 8:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav 1 Městská část Praha - Zbraslav Zápis 36. řádné jednání rady městské části, konané dne 4. 12. 2013 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová (odchod v 17.15 h), S. Hasenkopfová (příchod v 17.00 h), F.

Více