Nová kapela. Název vaší skupiny:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová kapela. Název vaší skupiny:"

Transkript

1 Nová kapela Vyplněním tohoto formuláře založíte svůj profil na hudbay.cz. Snažili jsme se, aby váš vstup byl co možná nejjednodušší a nejpříjemnější. Vyplnit profil můžete samozřejmě i na webu Jen ho pak prosím vytiskněte a pošlete spolu s cedéčkama. Název vaší skupiny: Protože existují kapely, jejichž jméno je obtížnější na zapamatování, nebo komplikovaněji psané (originality, přesmyčky, jazyk ), mohl by být problém s vyhledáním takové kapely v databázi. Například: Wanastovy Vjeci. Dá se ale poplést: vanastovy věci, wanastowi stačí si alternativy vyhledat. Takže dáváme možnost vypsat alespoň dva alternativní názvy. alternativní název Vaší kapely: alternativní název Vaší kapely: Možná teď čekáte, že od vás budeme chtít vědět hudební styl, který hrajete. Jsou ale kapely, které žánr mění s každým albem, tak jsme raději tuto informaci přesunuli k vašemu albu. Popis kapely. Je pochopitelně jen na vás, jak sami sebe přiblížíte fanouškům. Možná jen malá poznámka: Nezaměřujte se pouze na standardní informace. Zkuste se vžít do role případného posluchače. Co by jej asi zajímalo nejvíc? Čím jste specifičtí, v čem je vaše hudba a váš přístup k hudbě originální, případně jakou kapelu naopak nemůžete ani cítit a tak. Popis kapely: Položka Členové kapely je nepovinná (jako ostatně celý hudbay ) Doporučujeme však, aby jste údaje vyplnili. Někdo možná zná jen jméno některého z vás, ale název kapely jim v paměti neutkvěl. Tak aby vás nějak našli. jméno člena nástroj

2 Vaše webové stránky. Zde prosím uveďte odkaz na vaše internetové stránky (pokud máte), včetně odkazů na profily (Bandzone, Myspace, Facebook ). Škoda toho nevyužít, ne? Od nás obdržíte vaši URL unikátní adresu, a tlačítko : odkaz pro koupi CD/mp3. Webové stránky: které pak můžete vložit na své stránky jako Vaše první album na Hudbay. Jsme cca v půlce. Tady uveďte údaje o svém albu, které chcete prostřednictvím hudbay prodávat. Máte alb víc? Dobře, tento formulář využijte jen k přihlášení prvního z nich. Pro další alba využijte formulář nové album. Název alba: Rok vydání: Hudební žánr, styl. Rozhodně věříme, že Vaše hudba je originální a sešněrovat ji do nějaké škatule není jednoduché. Z vlastní zkušenosti známe ten pocit, když někdo položí otázku: A co vy jako vlastně hrajete? A člověk se nemůže zbavit pocitu, že bez sáhodlouhého vyprávění o všech zákoutích tvorby bude popis zavádějící a nepřesný. Asi bude. Chápeme, že Grindsadohip-hopsurfmusic možná vystihuje váš styl nejpřesněji, posluchači však moc neřekne. Tím hlavním důvodem ale je, aby vyhledávání na hudbay bylo jednoduché a přehledné. Svůj specifický styl pak máte možnost lépe definovat ve svém profilu. Proto neberte toto omezení jako útok na vaši hudební identitu a pokuste se prosím vybrat jeden z následujících žánrů: Rock Pop Metal Hip-hop / Rap Punk / Ska Blues Folk / Country World music / Ethno Jazz Elektronika/Ambient Soundtracks Reggae Classical Alternative Poté, co jste si snad vybrali, opět naprostá volnost. Popis alba není povinnou položkou, jestli ale dokážete napsat pár zajímavých vět o vašem albu, minimálně tím zpestříte poslech vašich ukázek. Popis alba: Nyní se dostáváme k samotným skladbám. Nevynechejte ani ty tzv. skryté tracky. Vzhledem k možnému porušení vašich autorských práv jsme bohužel nuceni délku vaši ukázky zkrátit na (nedostatečných) 30 sec. Můžete si však alespoň zvolit odkud má přehrávání ukázky začít. Pokud nevyberete nic, ukázky budou začínat od počátku skladby. Malá poznámka k údajům: Uvádějte jen skutečné autory, a to ve správném znění. Případný počátek ukázky uvádějte ve formátu (minuta : sekunda).

3 název skladby autor hudby / textu ukázka Takže profil máme, album a písničky taky. Jak už bylo uvedeno výše, pokud máte alb více (a chcete je dát k prodeji) pak využijte formulář nové album. Prodejní cena. Obecně na hudbay rozlišujeme dva základní druhy prodeje, a to prodej fyzického CD a download mp3. Můžete se samozřejmě rozhodnout, jestli chcete prodávat v těchto obou nebo jen v jednom z formátů. Výslednou cenu, kterou posluchač zaplatí, volíte také vy. Věříme, že vám jde o co největší prodejnost vaší desky a cenu tedy volte s rozvahou. Nezapomeňte také na to, že fyzické CD má oproti mp3 downloadu něco navíc, a že tedy mp3 mohou (měly by) být o něco levnější. Pokud si s cenou nevíte rady, koukněte na jiná alba na hudbay. Hudbay pro vás garantuje zisk 90% (pokud jste zastupováni OSA 80%) z výsledné vámi zvolené prodejní ceny. Proč ne celých 100%? Viz fyzické CD výsledná cena: Kč (zákazníkovi bude účtována kromě této ceny i dobírka a poštovné) mp3 download výsledná cena: Kč Všechny vaše příjmy z prodejů budeme pravidelně vždy do 20. dne v měsíci následujícím po zúčtovacím období posílat na váš bankovní účet a samozřejmě řádně dokladovat. K tomu je nutné vypsat pár základních údajů, které vyplníte o pár řádků níže. To by mohl být konec formuláře, že? No, ale protože hudbay.cz je veřejně přístupná webová adresa a jejím smyslem je distribuce vaší hudby, určitě se nevyhneme záležitostem kolem autorských práv, které souvisí s vašimi nahrávkami. Jen připomínáme: K distribuci na hudbay smíte poskytnout pouze díla ke kterým vlastníte autorská práva, nebo máte autorská práva třetích osob ošetřena! Tzn. coververze orig. písní, remixy, texty, obrazový materiál apod.- vždy potřebujete písemný souhlas vlastníka práv. Hudbay to za vás nevyřeší, ale pokusí se vám pomoci vás alespoň nasměrovat. My, jako provozovatelé webu musíme respektovat současnou legislativu. Takže, i přesto, že chceme ošetřit jen to nejnutnější, není to na jeden odstaveček Taky to musí mít nějakou tu formu. Takže:

4 Internetový server hudbay.cz Vladimír Jaške, Lidická 809/7, Opava74601, IČ: , bankovní spojení: Mbank, č. účtu: / 6210 dále jen hudbay a výlučný vlastník autorských práv poskytovaného díla a osoba oprávněná s dílem disponovat: Jméno a příjmení: Ulice: Město: PSČ: IČ: DIČ: Číslo bankovního účtu: / dále jen umělec uzavírají dle 269 odst.2 obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění, tuto smlouvu o vzájemné spolupráci při propagaci, distribuci a prodeje svého díla. I. Předmět smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je úprava vzájemných vztahů v oblasti užití díla umělce prostřednictvím internetového serveru hudbay.cz Umělec touto smlouvou nepřevádí na hudbay autorská práva ke svému dílu, ale uděluje nevýhradní licenci k užití tohoto díla k propagaci, distribuci a prodeji prostřednictvím internetového serveru hudbay.cz 2. Součástí této smlouvy je i text formuláře Nová kapela, respektive formuláře Nové album. Na tyto údaje je ve smlouvě odkazováno uvedením příslušného odstavce. II. Závazky hudbay 1. Hudbay se touto smlouvou zavazuje poskytovat umělci webovou prezentaci obsahu jeho díla na internetovém serveru hudbay, a umožnit prodej děl uživatelům serveru s technickým zajištěním platebních systémů. 2. Hudbay se zavazuje vyúčtovat umělci podíl na příjmech za prodej díla, a to způsobem sjednaným v čl. IV této smlouvy. 3. Všechny náklady s provozem internetového serveru hradí hudbay. 4. Hudbay uzavře řádnou smlouvu s Ochranným svazem autorským (OSA) a zajistí odvedení vašich autorských odměn v souladu s ustanovením 95 a násl. zákona č. 121/2000 Sb. 5. V případě technických závad nebo poruch se hudbay zavazuje neprodleně zahájit práce na jejich odstranění. 6. Hudbay se zavazuje dbát o dobré jméno umělce a vyvarovat se jakékoliv činnosti, z které by mohla umělci vzniknout újma.

5 III. Závazky Umělce 1. Umělec se zavazuje poskytnout hudbay nevýhradní licenci k užití umělcova díla k propagaci, distribuci a prodeji prostřednictvím internetového serveru hudbay.cz 2. Součásti této poskytnuté licence je i právo hudbay konvertovat umělcovo dílo do hudbay zvoleného digitálního formátu a užití těchto digitálních otisků pro propagaci, distribuci a prodej prostřednictvím internetového serveru hudbay. Tato poskytnutá licence se týká i střihu hudebních nahrávek za účelem vytvoření hudební ukázky. 3. Za dílo se v rámci této smlouvy považují především: hudební nahrávky umělce a jejich metadata, veškerý poskytnutý obrazový a grafický materiál a informace poskytnuté v rámci formuláře Nová kapela, respektive formuláře Nové album. 4. Umělec výslovně prohlašuje, že je vlastníkem veškerých autorských práv díla v rozsahu nezbytném k naplnění účelu této smlouvy a že prodejem a užitím nahrávek dle této smlouvy nedojde k zásahu do práv třetích osob, resp. že tato práva má řádně ošetřena. V případě, že k zásahu do práv třetích osob dojde, zavazuje se umělec, že nahradí škodu, která hudbay vznikne v souvislosti s nároky třetích stran z titulu porušení jejich chráněných práv. 5. Umělec bude dbát o dobré jméno hudbay, zejména se vyvaruje jakékoliv činnosti, z které by mohla hudbay vzniknout újma. 6. V případě jakéhokoliv řízení proti hudbay ve věci, která má přímou nebo nepřímou souvislost s poskytováním služeb umělci, bude umělec spolupracovat s hudbay s cílem příslušnou věc vyřešit, přičemž obě strany budou společně hájit své dobré jméno. IV. Finanční vyrovnání. 1. Cenu za prodej díla si umělec určí sám ve formuláři Nová kapela v odstavci Prodejní cena, nebo ve formuláři Nové album v odstavci Prodejní cena. 2. Umělec v účetních vztazích s hudbay vystupuje jako prodejce svého díla, hudbay pak jako distributor díla, který inkasuje a dále vyúčtovává podíl z příjmů prodeje umělci. 3. Hudbay si za distribuci díla umělce nárokuje finanční odměnu 10% z prodejní ceny díla. Je li umělec zastupován OSA činí tato sazba 20%. 4. Hudbay si za registraci každého nového alba poskytnutého umělcem ve smyslu naplnění této smlouvy účtuje finanční odměnu 200Kč. 5. Vyúčtování prodejů probíhá na základě měsíčních statistických přehledů vzniklých výpisem záznamů z databáze prodeje uživatelům, a to formou faktur vystavených hudbay zahrnujících propočet podílů z příjmů. Tyto faktury včetně faktur za registraci nového alba jsou zasílány na ovou adresu uvedenou v záhlaví smlouvy nejpozději do 20. dne následujícího měsíce po zúčtovacím období. Zúčtovací období je stanoveno jako období mezi prvním a posledním dnem v měsíci. V. Trvání smlouvy 1. Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou, počínaje dnem jejího podpisu. 2. Kterákoliv smluvní strana může bez udání důvodu smlouvu vypovědět písemnou výpovědí doručenou druhé smluvní straně s tím, že smlouva končí uplynutím měsíční výpovědní lhůty. Výpovědní lhůta začíná běžet od prvního dne měsíce následujícího po doručení písemné výpovědi druhé straně. 3. V případě, že hudbay odhalí ze strany umělce porušování, poškozování autorských práv, nebo umělec poskytl dílo, jehož obsah vybízí k rasové a jiné nenávisti či vykazuje známky morální nebo etické závadnosti, vyhrazuje si hudbay právo na okamžité vypovězení smlouvy včetně ukončení prodeje 4. Po ukončení platnosti smlouvy jsou strany povinny vypořádat si dosud neuhrazené závazky dle této smlouvy.

6 VI. Závěrečná ustanovení 1. Vzájemné vztahy touto smlouvou přímo neupravené se řídí obecnými ustanoveními obsaženými v obchodním zákoníku. 2. Tato smlouva je považována oběma stranami za důvěrnou a žádná ze smluvních stran neposkytne znění této dohody třetí straně bez předchozího písemného souhlasu druhé smluvní strany. V dne: hudbay umělec Krátká rekapitulace: Pokud jste se rozhodli pro prodej fyzického CD, je nutné nám zaslat s tímto formulářem 3-5 kusů vašeho CD. Pro začátek to bude stačit a pokud půjdou prodeje dobře, včas si napíšeme o další kusy. Pokud jste se rozhodli pro prodej pouze mp3, zašlete s tímto formulářem 1 kus vašeho CD a obrázek obalu. (pokud nemáte, tak pošlete vhodné promo foto mailem). Nezapomeňte také, že spolu s tímto vyplněným a podepsaným formulářem je nutné uhradit 200 Kč a to bankovním převodem na účet hudbay / 6210 spolu se jménem vaší kapely a názvu alba uvedené v poznámce pro příjemce. Po obdržení tohoto formuláře, vašich CD a platby se okamžitě spustí prodej vaší desky. Od té chvíle Vám budeme pravidelně zasílat váš výdělek a vyúčtování vašich prodejů. Věříme, že budete spokojeni. S úctou a respektem: Petr a Vladimír hudbay

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SÍTĚ TECHCOM 1 PŘEDMĚT VŠEOBECNÝCH OBCHODNÍCH PODMÍNEK 1.1 Předmětem těchto všeobecných obchodních podmínek jsou podmínky, na základě kterých budou poskytovány

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis LICENČNÍ PODMÍNKY užívání softwarové aplikace Beautis Tyto licenční podmínky užívání softwarové aplikace Beautis (dále jen Licenční podmínky ) představují smlouvu uzavřenou mezi Geesoft.net s.r.o. se sídlem

Více

1. Definice základních pojmů

1. Definice základních pojmů Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb Všeobecné podmínky pro poskytování telekomunikačních služeb společnosti iwebs s.r.o., IČ: 26977966, se sídlem Praha, Kunratice, Františka Šimáčka

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ

OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02 I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, a to společností

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci příloha č. 1 I. Obecné ustanovení Zastupitelstvo městské části Praha 14 rozhodlo svým usnesením č.../zmč/2015 ze dne 08. 12. 2015 o poskytnutí

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Pro dotační titul 3 Dotace na získání trenérské licence Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Smluvní strany 1.1 Poskytovatel Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 1.2 Klient 2. Smluvní vztahy Předmět podnikání Předmětem podnikání

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Název právnické / fyzické osoby: zapsaná v se sídlem: tel.: fax:

Název právnické / fyzické osoby: zapsaná v se sídlem: tel.: fax: OSA Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z.s. se sídlem v Praze 6, Československé armády 20, PSČ: 160 56 IČ: 63839997, DIČ: CZ63839997 zapsán ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Producentský protokol. I. Prohlášení producenta

Producentský protokol. I. Prohlášení producenta Producentský protokol Jméno a příjmení: datum narození:. trvale bytem:.. IČ/DIČ:.. (dále jen producent ).. I. Prohlášení producenta Producent tímto prohlašuje, že: a) je ve smyslu ustanovení 79 odst. 2

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. POSKYTOVANÉ SLUŽBY OBCHODNÍ PODMÍNKY Zhotovitel: Zákazník:, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, spisová značka 219067 /dále též Zhotovitel/ Zákazníkem se stává právnická osoba, která uzavře smlouvu níže

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) jazykové školy Jazykové studio Karlov, se sídlem provozovny v ulici Školní 2147, který je vedený pod

Více

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GDAOR SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTI uzavřená podle 2430 a násl. občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Vlastník: Sídlo: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, identifikační číslo: obchodní společnosti Commera s.r.o. se sídlem Na lysinách 457/20, Praha, 147 00 identifikační číslo: 24302058 OBCHODNÍ PODMÍNKY zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Městský soud v Praze, odd. vložka:

Více

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů uzavřená dle 652 a násl. Obchodního zákoníku mezi Zastoupeným: Cestovní kancelář: CK KLEA s.r.o. Sídlo: Okružní 560, Dolní Smržovka, Tanvald, 468 41 Kontaktní

Více

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:...

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:... Licenční smlouva kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 14a zák. č. 106/1999 Sb. ( zákon o svobodném přístupu k informacím ) a ust. 2358 a násl. a 2371 a násl zák. č. 89/2012 Sb. ( občanský

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace příloha č. 4 I. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Zastupitelstvo městské části Praha 14 /dále jen MČ Praha 14/ rozhodlo svým usnesením č. /ZMČ/201 ze dne o poskytnutí

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

Smlouva o partnerské spolupráci

Smlouva o partnerské spolupráci Smlouva o partnerské spolupráci Smluvní strany: 1. WideNet s.r.o. se sídlem: Palác Lucerna, Štěpánská 61, 116 02 Praha 1 IČ: 26767244 jednající jednatelem Vladimírem Vavrochem obchodní společnost WideNet

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ČÁST II. OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, a v souladu se zákonem č. 85/1996 Sb., o advokacii,

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 631 a násl. Občanského zákoníku č.

Více

uzavřená podle 262 odst. 1 a 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) (dále jen ObchZ )

uzavřená podle 262 odst. 1 a 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) (dále jen ObchZ ) SMLOUVA KRYPTOMĚNOVÁ BUDOUCNOST uzavřená podle 262 odst. 1 a 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) (dále jen ObchZ ) (dále jen Smlouva ) CRYPTON DIGITAL SE IČ: 51 051 435 sídlo: Staré Grunty

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp)

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp) VŠEOBECNÉ PODMÍNKY SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ (Všeobecné podmínky/vp) 1. Výklad pojmů použitých v těchto Všeobecných podmínkách: 1.1. Poskytovatel je společnost SJCOM s. r.

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti Aqua holding s.r.o. Se sídlem: Holečkova 789/49, 150 00 PRAHA 5 IČ: 29136491 DIČ: CZ29136491 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 372/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 324 ze dne 27.05.2015 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátní kanceláří Becker & Poliakoff s.r.o.,

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén ".sk" u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání

Smluvní podmínky pro užívání a správu domén .sk u spol. General Registry. Provozovatel. 1. Základní ujednání u spol. General Registry Provozovatel Provozovatelem jsou v následujícím dokumentu myšleny společnosti: 1. General Registry, s.r.o. Žižkova 1 370 01 České Budějovice Česká republika IČ: 26027267 DIČ:CZ26027267

Více

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli I. Smluvní strany Jméno a příjmení: datum narození: trvalé bydliště: PSČ: v

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. SMLOUVA O DÍLO č... /2010 uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) SMLUVNÍ STRANY Královéhradecký kraj

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Smlouva o prodeji a koupi stlačeného zemního plynu a používání nepřenosné zákaznické karty číslo../ KFŘ

Smlouva o prodeji a koupi stlačeného zemního plynu a používání nepřenosné zákaznické karty číslo../ KFŘ Smlouva o prodeji a koupi stlačeného zemního plynu číslo../ KFŘ Pražská plynárenská, a. s. Praha 1 Nové Město, Národní 37, PSČ 110 00 IČ 60193492 DIČ CZ60193492 zastoupená Tomášem Ratajem dle plné moci

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) LICENČNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 (Firma či jméno a příjmení): sídlo či trvalé bydliště:

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02. I. Úvodní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02. I. Úvodní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY IS Media s.r.o. IČ 292 10 607 sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02 I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, a to společností

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

Legenda smluvního vzoru

Legenda smluvního vzoru Legenda smluvního vzoru Text psaný kurzivou se užívá tam, kde z uvedených variant je třeba jednu zvolit a ostatní vyškrtnout. Text psaný šedou barvou se užívá u ustanovení, jejichž uvedení ve Smlouvě doporučujeme,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB Městská část Praha - Kunratice a JUDr. Jaromír Štůsek, LL.M., advokát TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB BYLA UZAVŘENA DNEŠNÍHO DNE, MĚSÍCE A ROKU V SOULADU

Více

S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U

S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D I S T R I B U C I T I S K U uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 724 a násl.

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. Obchodní firma/název/ jméno a příjmení Identifikační číslo sídlem/místem podnikání/ bytem zastoupená

MANDÁTNÍ SMLOUVA. Obchodní firma/název/ jméno a příjmení Identifikační číslo sídlem/místem podnikání/ bytem zastoupená MANDÁTNÍ SMLOUVA Collect Partner s.r.o. Na Florenci 1686/9 110 00 Praha 1 IČO: 290 52 149 zastoupená: Liborem Prokopem pobočka a korespondenční adresa Hradec Králové ČSA 287 502 16 Hradec Králové bankovní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby:

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby: SIPO Proč platit přes SIPO SIPO Vám umožní sdružit všechny pravidelné platby (voda, plyn, nájem, telefon, pojistné, předplatné novin atd.) do jediné platby. Každý měsíc samozřejmě dostáváte podrobný výpis

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Provozovatelem internetových stránek Rozzlobenimuzi.com je společnost Platinum Media, s.r.o., se sídlem Mezibranská 1579/4, Praha 1, 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace (mikrograntu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na..na rok 2016 (VZOR) číslo: (uzavřená

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Příloha č. 11 VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Město Sokolov se sídlem v Sokolově, Rokycanova 1929, PSČ 356 01, zastoupené starostou. IČ: 259 586 bankovní spojení:

Více

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy: 15/181-0 Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 IČ: 00

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ SRÁŽKOVÝCH A ODPADNÍCH VOD č. OV-PO-

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ SRÁŽKOVÝCH A ODPADNÍCH VOD č. OV-PO- SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ SRÁŽKOVÝCH A ODPADNÍCH VOD č. OV-PO- uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, (dále jen "Zákon"), (dále

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Dětská skupina Květoslávek se sídlem Pasteurova 66/13, Olomouc tel: mob.:

Dětská skupina Květoslávek se sídlem Pasteurova 66/13, Olomouc tel: mob.: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY PÉČE O DÍTĚ V DĚTSKÉ SKUPINĚ KVĚTOSLÁVEK uzavřená podle 13 odst. 1 zákona č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v Dětské skupině Květoslávek (dále jen Zákon ),

Více

Všeobecné obchodní podmínky.

Všeobecné obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky. 1.1. Tento dokument obsahuje Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) subjektu Little People English CLub, který je vedený pod společností Little people club, Na Karlově

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 565/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 537 ze dne 30.08.2017 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátem JUDr. Petrem Honzíkem Rada městské

Více

Smlouva č. / o převodu telefonního čísla a umožnění jeho užívání

Smlouva č. / o převodu telefonního čísla a umožnění jeho užívání Smlouva č. / o převodu telefonního čísla a umožnění jeho užívání I. Smluvní strany: Obchodní firma POPOV a.s. Sídlo Pardubice, K Vápence 975, PSČ 530 02 IČ 60916249 DIČ CZ60916249 Zapsán v OR Krajského

Více

Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz

Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz Smluvní podmínky pro inzerci a zobrazení inzerce na serveru ZlataFirma.cz 1. Úvod Ladislav Němec - fyzická osoba, se sídlem na adrese Stříbrné Hory 114, 341 01, Nalžovské Hory, IČO: 75345145, tel.: +420

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto všeobecné obchodní podmínky internetového portálu timee.cz (dále jen timee.cz ) pro zákazníky společnosti Datlink s.r.o., IČ 27970485, se sídlem

Více

SMLOUVA O NÁJMU MOTOROVÝCH VOZIDEL

SMLOUVA O NÁJMU MOTOROVÝCH VOZIDEL SMLOUVA O NÁJMU MOTOROVÝCH VOZIDEL 1. Smluvní strany ČP ASISTENCE s.r.o., se sídlem : Praha 4, Na Pankráci 1658/121, PSČ : 140 21, IČ : 24184985, DIČ : CZ24184985, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

SMLOUVA. Sídlo odběratele: ulice: čp: Dodací pošta: Litoměřice. Odběrné místo: Rohatce č.p.

SMLOUVA. Sídlo odběratele: ulice: čp: Dodací pošta: Litoměřice. Odběrné místo: Rohatce č.p. SMLOUVA Evid.č.: čp. /Rohatce O službě odvádění odpadních vod, uzavřena podle zákona a vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu včetně souvisejících prováděcích předpisů Provozovatel a vlastník kanalizace:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I.

SMLOUVA O DÍLO. Č. smlouvy objednatele: SML/ /2018 Č. smlouvy zhotovitele: mezi. na straně jedné. na straně druhé. I. Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 4, podle zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (občanský zákoník) a ve smyslu ustanovení 2586 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

Smlouva o poskytování služby přístupu k síti Internet

Smlouva o poskytování služby přístupu k síti Internet I. Smluvní strany Poskytovatel: Mgr. Ondřej Skipala Skipala Networks Rybník 162 56002 Česká Třebová IČ: 74764799 DIČ: CZ8610256215 Peněžní ústav: mbank Číslo účtu: 670100-2205746382/6210 Kontaktní telefon:

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 764/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 698 ze dne 26.09.2016 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s advokátní kanceláří Becker & Poliakoff s.r.o.

Více

a) smluv uzavřených s hudebními skladateli, textaři, dědici autorských majetkových práv a hudebními nakladateli (dále jen nositeli práv ),

a) smluv uzavřených s hudebními skladateli, textaři, dědici autorských majetkových práv a hudebními nakladateli (dále jen nositeli práv ), OSA - Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z.s. zapsán ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl L, vložka 7277 se sídlem v Praze 6, Československé armády 20, 160 56 tel.:

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů Objednatel: Svazek obcí Podbořansko Sídlo: Náměstí míru 166,439 82 Vroutek IČ: 71175369 DIČ: CZ71175369 Zastoupený:

Více

Rámcová smlouva o platebních službách

Rámcová smlouva o platebních službách Rámcová smlouva o platebních službách uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ), a zákona č. 284/2009

Více

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz.

Zboží Předmětem obchodní smlouvy je informační produkt ebook. Všechny ebooky, jejich popis a cenu naleznete na www.jaknabolesthlavy.cz. Obchodní podmínky Firma a fakturační adresa MUDr. Miroslava Muchová Gruzínská 515/9 625 00 Brno Česká republika IČ: 02991128 Číslo účtu: 2200596290/2010 FIO banka V případě registrace a nákupu na těchto

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: Ing. Martinem Šimečkem a jméno:... r.č.: číslo pasu/op:...

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Všeobecné obchodní podmínky příspěvkové organizace Komorní filharmonie Pardubice pro prodej vstupenek on-line (dále také VOP )

Všeobecné obchodní podmínky příspěvkové organizace Komorní filharmonie Pardubice pro prodej vstupenek on-line (dále také VOP ) Všeobecné obchodní podmínky příspěvkové organizace Komorní filharmonie Pardubice pro prodej vstupenek on-line (dále také VOP ) Komorní filharmonie Pardubice se sídlem Sukova třída 1260, 530 21 Pardubice

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

Smlouva o spolupráci

Smlouva o spolupráci Číslo jednací: MCBS/2017/0196761/SYRM Vyřizuje: Mgr. Monika Syrovátková Smlouva o spolupráci Statutární město Brno, městská část Brno-střed: Zastoupené: Martinem Landou, starostou Sídlo: Dominikánská 264/2,

Více

Provozovatel partnerského affiliate programu: Forex systems s.r.o Sportovní 1081, Velké Přílepy 252 64, Praha Západ IČ: 02660571 1.

Provozovatel partnerského affiliate programu: Forex systems s.r.o Sportovní 1081, Velké Přílepy 252 64, Praha Západ IČ: 02660571 1. SMLOUVA O SPOLUPRÁCI A OBCHODNÍ PODMÍNKY PARTNERSKÉHO AFFILIATE PROGRAMU Provozovatel partnerského affiliate programu: Forex systems s.r.o Sportovní 1081, Velké Přílepy 252 64, Praha Západ IČ: 02660571

Více

Smlouva o poskytnutí účelové dotace grantu DOTXXXXXXX/20XX podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

Smlouva o poskytnutí účelové dotace grantu DOTXXXXXXX/20XX podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 3 k usnesení Rady HMP ze dne 19. 8.2014 PID Stejnopis č. Vzor Smlouva o poskytnutí účelové dotace grantu DOTXXXXXXX/20XX podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen

Více

1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti

1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVATELE 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky Poskytovatele (dále jen Obchodní podmínky ) společnosti firma: Radek Maňák, IČ: 88663418, DIČ: neplátce

Více

P řík azn í sm louva. uzavřená ve smyslu 724 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve zněni pozdějších předpisů.

P řík azn í sm louva. uzavřená ve smyslu 724 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve zněni pozdějších předpisů. P řík azn í sm louva KUJCP00S10T2 uzavřená ve smyslu 724 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve zněni pozdějších předpisů I. Smluvní strany HOCESKY. KRAJ. r, AhAU R iowijkv ODBOR n I Doš!!;

Více

VZOR PID... stejnopis č.

VZOR PID... stejnopis č. Příloha č. 5 k usnesení Rady HMP č. 2245 ze dne 19. 8. 2014 VZOR PID... stejnopis č. SMLOUVA č. DOT../2015 o poskytnutí účelové dotace - grantu č... na zachování či obnovu památkové hodnoty a podstaty

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 757/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 699 ze dne 26.09.2016 Předložení příkazní smlouvy o poskytování právních služeb s Advokátní kanceláří Brož & Sokol & Novák s.r.o.

Více

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: tel: +420 602 309 988 email: Flatservice@ppmas.cz a jméno:...

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále "VOP") upravují vztahy mezi prodávajícím a kupujícím v oblasti prodeje zboží, které jsou nabízeny prostřednictvím

Více

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky.

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky jsou platné pro užívání služeb systému SdíleníZakázek.cz URL: http://www.sdilenizakazek.cz, který je provozován a spravován Davidem Horáčkem,

Více

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Ev.č. Software602 a.s.: Ev.č. Organizace: SUPP/FFSaFP/Písek/0606/2016 1. Článek Smluvní strany Společnost: Software602 a.s. se sídlem: Hornokrčská 15, 140

Více

licenční smlouvu o užití repertoáru OSA při jeho zpřístupňování prostřednictvím sítě internet formou podkresu

licenční smlouvu o užití repertoáru OSA při jeho zpřístupňování prostřednictvím sítě internet formou podkresu OSA - Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z.s. zapsán ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl L, vložka 7277 se sídlem v Praze 6, Československé armády 20, 160 56 tel.:

Více

mysh.cz Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice

mysh.cz Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice Smluvní ujednání Platné od 1. února 2007 UAM Czech Republic s.r.o. Limuzská 2110/8 100 00 Praha 10 Strašnice A. Smlouva o poskytování internetových služeb 1. Smluvní strany Smluvními stranami je firma

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace čj.: 0.../2018/KS_OddSPK/1100 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace l. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Rada městské části Praha 14 (dále jen MČ Praha 14) rozhodla svým usnesením č. xxx/rmč/2018

Více

Smlouva o správě sítě,

Smlouva o správě sítě, Smlouva o správě sítě, kterou mezi sebou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají Bc. Václav Návrat provozovatel sítě Bezdrátový.net místo podnikání:, IČ: 73304301 dále jen správce a Jméno a příjmení

Více