Během školního roku naše mateřská škola pro děti připravila mnoho aktivit, ze kterých zmíníme ve výroční zprávě alespoň několik hlavních.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Během školního roku 2013 2014 naše mateřská škola pro děti připravila mnoho aktivit, ze kterých zmíníme ve výroční zprávě alespoň několik hlavních."

Transkript

1 Aktivity a prezentace MŠ Křešice Během školního roku naše mateřská škola pro děti připravila mnoho aktivit, ze kterých zmíníme ve výroční zprávě alespoň několik hlavních. Aktivity v rámci školního vzdělávacího programu: Logopedická péče během celého školního roku s dětmi individuálně na doporučení klinického logopeda a po vzájemné konzultaci s rodiči pracovaly v obou třídách Bc. M. Chladilová a L. Peksová. Angličtina pro nejmenší děti měly možnost se během roku hravou formou seznamovat se základy anglického jazyka, který jim zprostředkovala Mgr. Lenka Špittová. Slavnostní zahájení školního roku - dětí MŠ vystoupí s krátkým alegorickým pásmem lidových písniček Vystoupení dramatický souborů přímo v MŠ, tělocvičně ZŠ nebo pod širým nebem na školním hřišti ZŠ a MŠ - Divadlo VeTři pohádka Obušku, z pytle ven!, Čertovský mejdan - Divadelní soubor Koloběžky Hola, škola volá!, O neposlušných kůzlátkách - Divadélko Pro školy Jak se vaří pohádka aneb Písnička o drakovi - Divadélko Matýsek Malířská pohádka - duo Marie Renzové pásmo vánočních koled s názornou ukázkou dobových masek a vysvětlení lidových zvyků, hudební vystoupení O nezbedném čaroději plné netradičních lidových nástrojů a možností vyzkoušení hry dětmi - hudebník Michal Dvořáček vystoupení s aktivní účastí dětí plné rytmické muziky s názem Afrika Školková olympiáda během týdenního projektu děti soutěžili v disciplínách jako opravdoví sportovci vyzkoušely si dle klasických pravidel skok do dálky z místa, běh na 20m a hod kriketovým míčkem. Za jejich snažení byly oceněny stupínky vítězů, diplomy a medailemi. Předplavecký výcvik v Plaveckém bazénu v Litoměřicích. Podzimní tvorba z ovoce a zeleniny - děti si do MŠ přinesly pár kusů různých druhů ovoce a zeleniny, které jsme použili na tvoření po zbytek týdne a zakončili Dýňováním odpoledními soutěžemi pro děti i rodiče.

2 Strašidelný týden v tomto týdnu si děti užily soutěže, strašidelné úkoly a tajemné vyrábění spolu s duchy, příšerami a jinými přeludy. Kdo chtěl, mohl si do MŠ přinést strašidelný převlek nebo masku. Fantazii se meze nekladly! Draikáda podzimní odpolední akce pro rodiče s dětmi na fotbalovém hřišti v Zahořanech. Školka v přírodě nejstarší děti z II. třídy se účastnily týdenního ozdravného pobytu v Liticích u České Lípy. Tento pobyt pro děti sponzorovala Obec Kravaře. Mikulášská a vánoční besídka s nadílkou a jarmarkem s dětskými výtvory, dále také aktivní účast dětí MŠ na vánoční besídce Domova na Pustaji Pečení vánočních perníčků a zdobení vánočního stromečku, ochutnávka cukroví z domova Dny s vánočními hračkami - po zbytek si děti nosí do školky své vánoční dárky ke společným hrám s kamarády Maškarní karneval s klaunem Álou Pexesový turnaj děti celý týden soutěžily v soutěži, kterou většina z nás zná z dětství, ale málokdo ví, že má tato karetní hra své kořeny právě v ČR a vznikla z televizní soutěže s názvem Pekelně se soustřeď.

3 Masopustní průvod Vítání jara na vsi pro děti byl připravený naučný program se živými zvířaty. Děti se mohly těšit na oslíka, poníka, kozy a ovečky, pro které si přinesly tvrdý chleba, jablíčka nebo mrkev. Vynášení Moreny Čarodějné překvapení - projekt, který dětem rozvíjí fantazii a osvětluje lidové zvyky. Tajemné odpoledne, které pro děti připravila MŠ ve spolupráci s několika ochotnými rodiči. Setkání se konalo pod kopečkem za školkou. Děti se mohly těšit na ježibabí úkoly a soutěže, upálení čarodějnice nebo na pečení buřtíků Vítání občánků na Obecním úřadě v Křešicích pásmo básniček a písniček Screeningové vyšetření zraku díky tomuto vyšetření byly opět i letos včas podchyceny u některých dětí oční vady. Výlet do ZOO v Ústí nad Labem touho výletu se zúčastnily obě třídy MŠ Výlet do zábavního parku Mirakulum u Milovic - výlet pro starší děti z II. třídy MŠ

4 Výlet na zámek v Ploskovicích výlet pro mladší děti z I. třídy MŠ. Burza hraček děti si tento den do MŠ přinesly jednu hračku, kterou během dopoledne vyměnily se svými kamarády za jinou Oslava Dne matek Naučný program o Canisterapii s Eliškou Hořejší Rozloučení se školním rokem - ve školce jsme připravili s dětmi program a prožili příjemné odpoledne u kostela za školkou. Aby nebyl důvod spěchat domů, měli jsme prosbu na maminky, aby upekly něco dobrého a vzaly to s sebou na zobandu pro všechny. Během odpoledne děti vystoupily s krátkými ukázkami toho, co se během roku v MŠ naučily. Zájmové aktivity pořádané v mateřské škole Během školního roku pořádaly učitelky MŠ pro děti zájmové aktivity, které výchovně vzdělávací proces přirozeným způsobem doplňovaly. Tyto aktivity byly pro děti pořádány po provozní době II. třídy, a sice v čase mezi až do 16 hodin odpoledne. Učitelky tuto činnost s dětmi vykonávaly až po své pracovní době. Děti během roku dle svého zájmu absolvovaly tyto zájmové aktivity: Sborový zpěv Sluníčko a hra na flétničky vedla Lucie Peksová Dramatický kroužek vedly Zdenka Báchorová a Libuše Pilná

5 Jóga pro nejmenší vedla Magdaléna Chladilová s Lucií Peksovou Dále měly děti možnost navštěvovat Přírodovědný a myslivecký kroužek pod vedením Ing. Jarky Jandové a p. Marka Lokra. Další podpůrné projekty, zapojení MŠ do soutěží a prezentace školy Září Starší děti II. třídy se účastnily projektu města Úštěka na podporu zdraví s názvem Úštěcký běh do schodů, kterou jsme spojily s poznáváním zajímavých míst v blízkém okolí. - Benefiční koncert na získání finančních prostředků na opravu dětského hřiště poničeného povodněmi v červnu Září 2013 prosinec Děti z II. třídy MŠ se zapojily do projektu vytvořené studentkou PF UJEP Klárou Latislavovou, která v rámci své bakalářské práce připravila pro děti seznámení s pověstmi z Křešic a blízkého okolí. Děti tyto pověsti doplnily svými ilustracemi a z 12 vybraných pověstí vznikl unikátní nástěnný kalendář a následně také brožura Křešické pověsti očima dětí.

6 Listopad První třída MŠ se přihlásila do edukačního projektu zaměřeného na prevenci boje se vší dětskou s názvem Soutěž s princem Paranitem, ve které se dětem podařilo svým výtvarným dílem získat vysoké ocenění s finanční odměnou. Za tyto finance učitelky dětem zakoupily kreativní výtvarné potřeby. Prosinec Česko zpívá koledy v Mariánském kostele od 18 hod. se děti MŠ a ZŠ Křešice zapojily nejen do výzdoby kostela, ale hlavně do celorepublikového předvánočního zastavení s vánočními koledami. - Vánoční jarmark a rozsvěcení vánočního stromečku (Zahořany a Křešice) na tento jarmark děti i učitelky MŠ a ZŠ přispěly svými výtvory k umocnění vánoční atmosféry v MŠ, v rodině i v celé vsi, protože se celé akce zúčastnili také obyvatelé Domova na Pustaji a SDH Křešice. Únor Druhá třída MŠ se zapojila do výtvarného projektu DDM Rozmarýn v Litoměřicích, který se jmenoval Přírodní živly. Děti vytvořily několik různorodých výtvarných prací, kterými vyjádřily, jak vnímají rozmanitost přírodních živlů. - Učitelský ples učitelky ZŠ a MŠ zorganizovaly ples v rámci plesové sezóny, a sice v malém sále Motorestu v Nučnicích. Pro tanečníky z řad veřejnosti připravily večerní program, netradiční tombolu a výzdobu sálu. K tanci hrála skupina Rosťa Pecháček Band. Duben Dalším výtvarným projektem, kterého se zúčastnily děti obou tříd MŠ, byl projekt zaměřený na prevenci požární ochrany s názvem Požární ochrana očima dětí. V této celorepublikové soutěži získaly naše děti hned několik ocenění, která jim byla předána v červnu Jarní jarmark také na tomto jarmarku spolupracovala MŠ a ZŠ spolu s SDH Křešice, děti opět přispěly svými výtvory na dotvoření velikonoční atmosféry. Květen Děti MŠ a ZŠ se zapojily do projektu na záchranu kostela Nejsvětější Trojice v Zahořanech, která byla pořádána při celorepublikové akci s názvem Noc kostelů.

7 Děti přispěly výtvarnými počiny a spolu s učitelkami MŠ secvičily dramatické vystoupení O princi a třech princeznách. Září 2013 červen Během tohoto období se děti MŠ a ZŠ zapojily do projektu Přijďte s víčky pro holčičky. Sběrem PET víček se tak snažily pomoct přispět na nákladnou rehabilitaci dvou holčiček dvojčátek zhruba ve stejném věku jako jsou děti MŠ. Srpen ZŠ a MŠ Křešice získala certifikát "RODIČE VÍTÁNI". Díky uskutečněným aktivitám jsme se dostali mezi cca 400 škol v ČR, které tento certifikát získaly. Budeme se snažit tuto značku udržet i po následující školní rok.

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : Září Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2016-2017: Září 8. 9. Informativní schůzka pro rodiče 16,00 obě třídy 16. 9. Divadelní představení pohádky,,skřítek, který to nevzdal Divadlo,,100 dortíků Říjen 5. 10.

Více

Celoroční plán pro I. oddělení ŠD pro šk. r. 2015/2016

Celoroční plán pro I. oddělení ŠD pro šk. r. 2015/2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA MOKRÉ LAZCE příspěvková organizace Hájová 98 747 62 Mokré Lazce, okres Opava Celoroční plán pro I. oddělení ŠD pro šk. r. 2015/2016 Příloha ŠVP pro Školní družinu v Mokrých Lazcích. Specifické

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 Divadlo v MŠ divadlo Silesia Ostrava pohádka Byla jednou koťata 2.9.2015 v 9:00 hod. všechny třídy MŠ Schůze výboru KPŠ 8.9.2015 v 15:00 hod. Výbor KPŠ

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Mateřské školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Máchova 14 Halloween 2. listopadu 2016 16,00 hod. Dlabání dýní, noční

Více

Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

Hodnocení činnosti MŠ 2017/2018

Hodnocení činnosti MŠ 2017/2018 Hodnocení činnosti MŠ 2017/2018 Vzdělávací program mateřské školy Také v tomto školním roce 2017/2018 jsme pokračovali v plnění ŠVP Pohodová školka. Kreativně dle potřeb a zájmu dětí doplňovali nová témata

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

Tematický plán školní družiny 2018/2019 II. oddělení POZNÁVÁME ZVÍŘATA

Tematický plán školní družiny 2018/2019 II. oddělení POZNÁVÁME ZVÍŘATA Tematický plán školní družiny 2018/2019 II. oddělení POZNÁVÁME ZVÍŘATA Děti budou společně během celého školního roku poznávat zvířata z různých koutů světa. Výsledkem bude poznání společně vyrobená malá

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017

Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017 Akce Univerzitní mateřské školy Qočna ve školním roce 2016/2017 1. Třída Berušky 30/9 Návštěva paní Saha z Indie společná akce 4/10 Moštování jablek třídní akce 7/10 Pečení jablečného štrůdlu třídní akce

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, 793 15 Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Pracoviště mateřská škola Základní škola a Mateřská škola Lichnov,

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 číslo jednací: 42/2018 1. Základní údaje o škole, charakteristika školy 2. Školní vzdělávací

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2011/2012 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Tematický plán školní družiny 2019/2020 II. oddělení Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Děti bude každý měsíc provázet jiná pohádka, z které si vždy vytvoří obrázek. V červnu bude

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

Celoroční plán pro II. oddělení ŠD v Mokrých Lazcích pro šk. rok 2015 / 2016

Celoroční plán pro II. oddělení ŠD v Mokrých Lazcích pro šk. rok 2015 / 2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA MOKRÉ LAZCE příspěvková organizace Hájová 98 747 62 Mokré Lazce, okres Opava Celoroční plán pro II. oddělení ŠD v Mokrých Lazcích pro šk. rok 2015 / 2016 Příloha ŠVP pro Školní družinu v

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Základní a Mateřská škola Tochovice, příspěvková organizace Tochovice 165 Telefon: Příloha č. 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice

Základní a Mateřská škola Tochovice, příspěvková organizace Tochovice 165 Telefon: Příloha č. 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Tochovice Základní a Mateřská škola Tochovice, příspěvková organizace Tochovice 165 Telefon: 318 682 709 Tochovice 262 81 E-mail: tochovice.ms@seznam.cz IČO: 71007202 Web: www.zstochovice.cz Příloha č. 1 VÝROČNÍ

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

ŠKOLNÍ DRUŽINA MŠEC ROČNÍ PLÁN ŠD DRUŽINA PLNÁ ZÁBAVY MĚSÍČNÍ, TÝDENNÍ, DENNÍ PROJEKTY SOUTĚŽE, ZÁVODY, HRY A JINÉ ČINNOSTI CELOROČNÍ HRA

ŠKOLNÍ DRUŽINA MŠEC ROČNÍ PLÁN ŠD DRUŽINA PLNÁ ZÁBAVY MĚSÍČNÍ, TÝDENNÍ, DENNÍ PROJEKTY SOUTĚŽE, ZÁVODY, HRY A JINÉ ČINNOSTI CELOROČNÍ HRA ŠKOLNÍ DRUŽINA MŠEC ROČNÍ PLÁN ŠD DRUŽINA PLNÁ ZÁBAVY MĚSÍČNÍ, TÝDENNÍ, DENNÍ PROJEKTY SOUTĚŽE, ZÁVODY, HRY A JINÉ ČINNOSTI CELOROČNÍ HRA ROK V PŘÍRODĚ ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ZŠ A MŠ BEZ HRANIC Dokážu to!

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Výroční zpráva školy školní rok

Výroční zpráva školy školní rok Základní škola a mateřská škola Drnholec, okres Břeclav, příspěvková organizace, Svatoplukova 277/2, 691 83 Drnholec Výroční zpráva školy školní rok 2016-2017 I. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní

Více

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku

Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Tematický plán školní družiny 2016/2017 II. oddělení Z POHÁDKY DO POHÁDKY vytváříme si svou pohádkovou knížku Děti bude kaţdý měsíc provázet jiná pohádka, z které si vţdy vytvoří obrázek. V červnu bude

Více

ROČNÍ PLÁN DRUŽINA PLNÁ ZÁBAVY

ROČNÍ PLÁN DRUŽINA PLNÁ ZÁBAVY ŠKOLNÍ DRUŽINA MŠEC ROČNÍ PLÁN III. oddělení Lucie Nováková vychovatelka MĚSÍČNÍ, TÝDENNÍ, DENNÍ PROJEKTY SOUTĚŽE, ZÁVODY, HRY A JINÉ ČINNOSTI CELOROČNÍ HRA SPOLEČNÁ CESTA POZNÁVÁNÍ A PŘÁTELSTVÍ ŠKOLNÍ

Více

Akce a prázdniny 2017/2018 v RC Zajíček

Akce a prázdniny 2017/2018 v RC Zajíček Datum Čas Pro koho Místo Název akce Popis Cena 4. 9. od 8:30 do cca 9:15 zahrada Zahajovací čarodějná slavnost Slavnostní zahájení nového školního roku s 4. 9. od 8:30 Zahájení školního roku Společné zahájení

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2005/2006 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013-2014 Č.j.: zsuprk_457/2014

Více

Roční plán výchovně vzdělávací činnosti pro Dětský domov rok 2014/ 2015 Zpracovala: Bc. M. Remešová

Roční plán výchovně vzdělávací činnosti pro Dětský domov rok 2014/ 2015 Zpracovala: Bc. M. Remešová Roční plán výchovně vzdělávací činnosti pro Dětský domov rok 2014/ 2015 Zpracovala: Bc. M. Remešová Září Vrbenská 50 Turnaj ve vybíjené - Melč Vypracovat PROD (Evix) Aktualizovat matriky odp. skup.vych

Více

Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem Odloučené pracoviště. Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN. Pro školní rok 2018/2019

Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem Odloučené pracoviště. Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN. Pro školní rok 2018/2019 Základní a Mateřská škola Kladno, Pod Kuklíkem 1711 Odloučené pracoviště Mateřská škola Kladno Motyčín ROČNÍ PLÁN Pro školní rok 2018/2019 Příloha školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis

MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace. vydává školní časopis MATEŘSKÁ ŠKOLA OSTRAVA, BLAHOSLAVOVA 6, příspěvková organizace vydává školní časopis č.25/2018 Vážení rodiče a milé děti, čas letí jako voda a my se znovu setkáváme na konci 1. pololetí školního roku.

Více

Výsledky výchovy a vzdělání

Výsledky výchovy a vzdělání MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy a) Základní škola a mateřská škola Bzenec Odloučené pracoviště MŠ I Bzenec, Olšovská 1299 b)

Více

Tematický plán. Putování s Machem a Šebestovou

Tematický plán. Putování s Machem a Šebestovou Dodatek k ŠVP Tematický plán Putování s Machem a Šebestovou ZÁŘÍ Naše družina Představujeme si Macha a Šebestovou Cíl: Děti zdokonalily vzájemnou komunikaci a vyjadřovací schopnosti. seznámení s řádem,

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Výroční zpráva - školní rok 2006 / 2007

Výroční zpráva - školní rok 2006 / 2007 Výroční zpráva - školní rok 2006 / 2007 Zřizovatel: Název: Charakteristika školy: Město Janské Lázně ZŠ a MŠ Janské Lázně dvoupodlažní budova, kapacita 50 dětí Vzdělávací program: MŠ pracuje dle vlastního

Více

Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2013 Charakteristika sdružení Adresa: Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Akce školy 2017/2018

Akce školy 2017/2018 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ

ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY TŘEMEŠNÁ ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Vzdělávací program 1.1 Vzdělávací program pro MŠ Třemešná vzdělávací program platnost Zvířátka kolem nás Do roku 2014 2. Personální zajištění

Více

Roční plán výchovně vzdělávací činnosti pro DD 2016/2017 Vypracovala: Mgr. Eva Kubišová a kolektiv

Roční plán výchovně vzdělávací činnosti pro DD 2016/2017 Vypracovala: Mgr. Eva Kubišová a kolektiv Základní škola, Dětský domov, Školní družina a Školní jídelna, Vrbno p.pradědem. Nám.Sv.Michala 17, příspěvková organizace, PSČ: 793 26, tel./fax 554 751 720, fax. ředitel. 554 753 162 IČO:00852619 e-mail

Více

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( )

AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY DĚTSKÝ KARNEVAL ( ) ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK LETNÍ PŘÍBĚH ( ) SPORTOVNÍ HRY JIŽNÍHO MĚSTA ( ) AKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY ČERVEN 2018 DĚTSKÝ KARNEVAL (1.6.2018) Karneval spojený s fotografováním dětí pro všechny děti MŠ Areál MŠ jednotlivá oddělení + školní zahrada Foto hrazeno rodiči ANIČKA A NEBEŠŤÁNEK

Více

Roční program EVVO na školní rok (měsíční program)

Roční program EVVO na školní rok (měsíční program) Roční program na školní rok 2016-17 (měsíční program) aktivity cíle termín účast hodnocení zodpovídá plán aktualizace plánu na šk. rok 2015/16 Knihovna J. Drdy návštěva knihovny, společná četba Plavání

Více

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky

Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Plán výchovy a péče ve Veřejné dětské skupině Želvičky Vznik a provoz veřejné dětské skupiny Želvičky CZ.03.1.51/0.0/0.0/15_035/0001664 Adresa zařízení: Karla Šebora 3, 250 01 Brandýs nad Labem Provozovatel:

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016 ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015/2016 Roční téma: POJĎTĚ S NÁMI DO POHÁDKY Žáky bude celý rok provázet toto téma, jednotlivé měsíce budou mít názvy pohádkových království a hry, činnosti i akce budou inspirované

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Stalo se ve školním roce 2009-2010. ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko Stalo se ve školním roce 2009-2010 Zde najdete informace o akcích školních družin, které proběhly v minulém školním roce a byla o nich informace na webových stránkách školy ŠD Kočička ŠD Sluníčko ŠD Srdíčko

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu: 925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

Plán společných aktivit na školní rok 2017/2018: 14. září 2017 Minizátopek štafetový běh dětí MŠ za účasti paní Dany Zátopkové

Plán společných aktivit na školní rok 2017/2018: 14. září 2017 Minizátopek štafetový běh dětí MŠ za účasti paní Dany Zátopkové Neděle, 25 Leden 2009 18:34 Aktualizováno Čtvrtek, 23 Listopad 2017 18:36 Plán společných aktivit na školní rok 2017/2018: 14. září 2017 Minizátopek štafetový běh dětí MŠ za účasti paní Dany Zátopkové

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

Výroční zpráva školy

Výroční zpráva školy Výroční zpráva školy školní rok 2008/2009 1 Výroční zpráva Základní školy a mateřské školy Mořina školní rok 2008/2009 Název a sídlo školy Základní škola a mateřská škola Mořina, Mořina 57, 267 17 Zřizovatel

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA MŠ KŘEŠICE ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA MŠ KŘEŠICE ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA MŠ KŘEŠICE ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1 OBSAH 1. CHARAKTERISTIKA MŠ 2. DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ A ZMĚNY 3.OTEVŘENÍ NOVÉHO ODDĚLENÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 4. VÝCHOVNĚ VZDĚLÁVACÍ PROCES 5. ÚDAJE O VÝSLEDCÍCH

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Výroční zpráva o činnosti školy. Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy Základní škola a Mateřská škola Štarnov, okres Olomouc, příspěvková organizace školní rok 2012/2013 Výroční zpráva o činnosti Zakladní školy a Mateřské školy Štarnov, okres

Více

Výroční zpráva ZÁKLADNÍ ŠKOLY KŘEŠICE Školní rok 2013-2014

Výroční zpráva ZÁKLADNÍ ŠKOLY KŘEŠICE Školní rok 2013-2014 Základní škola a Mateřská škola Křešice, okres Litoměřice Bezručova 141, 411 48 Křešice Výroční zpráva ZÁKLADNÍ ŠKOLY KŘEŠICE Školní rok 2013-2014 Vypracovala: Mgr. Lenka Špittová, ředitelka školy Pedagogická

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Akce a prázdniny 2017/2018 v RC Zajíček

Akce a prázdniny 2017/2018 v RC Zajíček Akce a 2017/2018 v Datum Čas Pro koho Místo Název akce Popis Cena 4. 9. od 8:30 do cca 9:15 zahrada Zahajovací čarodějná slavnost Slavnostní zahájení nového školního roku s rodiči 4. 9. od 8:30 Zahájení

Více

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A

V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Základní škola a mateřská škola, Hlušice, 503 56 Hlušice 144 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ Mateřská škola, Hlušice 169 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

Celoroční plán školní družiny

Celoroční plán školní družiny Mateřská a Základní škola Hronov -Velký Dřevíč, okres Náchod Celoroční plán školní družiny Jaro, Léto, podzim, zima v družině je vždycky prima! Školní rok 2017 /2018 CELOROČNÍ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ DRUŽINY

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA MALETÍN, okres Šumperk, příspěvková organizace 1. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Zřizovatelem školy s právní subjektivitou

Více

o činnosti MATEŘSKÉ ŠKOLY VE VERNEŘICÍCH ve školním roce 2009/2010

o činnosti MATEŘSKÉ ŠKOLY VE VERNEŘICÍCH ve školním roce 2009/2010 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A o činnosti MATEŘSKÉ ŠKOLY VE VERNEŘICÍCH ve školním roce 2009/2010 1. Základní údaje o mateřské škole za šk. rok 2009/2010 Název školy: Mateřská škola ve Verneřicích Zřizovatel:

Více

Plán akcí na rok 2015

Plán akcí na rok 2015 Plán akcí na rok 2015 5. 1. od 19,00-22,00 hod. 12. 1. od 19,00 hod. 19. 1. od 19,00-22,00 hod. 21. 1. od 16,30 hod. 25. 1. od 13,00 17,30 hod. 25. 1. od 19,00 hod. 26. 1. od 19,00 hod. 2. 2. od 19,00-22,00

Více

Do I. třídy byly zakoupeny nové počítače, které se stanou pomocníky při vyučování, ale i ve školní družině.

Do I. třídy byly zakoupeny nové počítače, které se stanou pomocníky při vyučování, ale i ve školní družině. Září 2013 V pátek 27. září proběhla školní drakiáda. Děti s velkým nadšením pouštěly své draky a dráčky. Bylo velmi pěkné, slunečné, ale málo větrné počasí. Akce byla přesunuta na další týden. Do I. třídy

Více

ROČNÍ PLÁN ŠD

ROČNÍ PLÁN ŠD ROČNÍ PLÁN ŠD 2018 2019 Vychovatelky: 1. oddělení A4 Bartlová Jana vedoucí vychovatelka 2. oddělení A3 Kratochvílová Jana 3. oddělení A7 Lhotáková Petra 4. oddělení A 10 Janoušová Jana 5. oddělení A5 Bc.

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2015-16 Školní rok 2015-2016 začíná v úterý 1.září 2015 první pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 28.ledna 2016 druhé pololetí bude ukončeno ve čtvrtek 30. Června 2016 Prázdniny

Více

Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Lenora okres Prachatice příspěvková organizace Lenora 86, 384 42, tel.: 388 438 822 e-mail: reditel@zsamslenora.cz web: www.zsamslenora.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti ve školním

Více

Poznávací zájezd BENELUX

Poznávací zájezd BENELUX Poznávací zájezd BENELUX Anglický týden Projektový týden prezentace absolventských prací Lyžařský výcvik Deváťáci se loučí s prvňáčky Žákovský parlament v Praze Úspěchy ve stolním tenisu Mezinárodní taneční

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Harmonogram akcí pro rodic e, de ti a uc itele v roce

Harmonogram akcí pro rodic e, de ti a uc itele v roce Harmonogram akcí pro rodic e, de ti a uc itele v roce 2018-2019 MŠ Ratolest ZŠ Navis Září 2018 3. 9. PO Zahájení provozu MŠ Zahájení školního roku 4. 9. ÚT Informační schůzka pro rodiče od 16.00 hodin

Více

Připravili jsme praktickou burzu letního oblečení pro děti i rodiče v Azylovém domě.

Připravili jsme praktickou burzu letního oblečení pro děti i rodiče v Azylovém domě. 13.7. 2012 Burza oblečení Připravili jsme praktickou burzu letního oblečení pro děti i rodiče v Azylovém domě. 17.7.2012 Setkání s paní psycholožkou a individuálně jim pomohla s jiným pohledem na problémy,

Více

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž

Třídní vzdělávací program. Školní rok Rok s medvědem. Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Třídní vzdělávací program Školní rok 2015-2016 Rok s medvědem Mateřská škola Nová Dědina, okres Kroměříž Věkové složení dětí ve školním roce 2015-2016 6-7 let nar. 1.9.2008 31.8.2009-1 5-6. let nar. 1.9.2009

Více

Vyhodnocení plnění Minimálního preventivního programu ŠKOLNÍ ROK 2013/2014

Vyhodnocení plnění Minimálního preventivního programu ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Vyhodnocení plnění Minimálního preventivního programu ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Zpracovala: Mgr. Jahodová Olga V Lačnově 16. 9. 2014 Zhodnocení školního roku 2013/2014 v rámci MPP Průběh školního roku 2013/2014

Více

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy

OTEVŘENÁ ŠKOLA. Plán práce školy Základní škola a Mateřská škola Poličná 276, příspěvková organizace OTEVŘENÁ ŠKOLA Otevřená škola - jazyky - počítače - ekologie Motto: Svět je otevřená kniha pro toho, kdo v ní umí číst. Plán práce školy

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance:

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance: Výroční zpráva mateřské školy 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola název školy Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 odloučené pracoviště Montessori adresa: Štefcova 1125 Hradec Králové

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE :

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2018-2019: Září 10.9. Informativní schůzka pro rodiče od 16,00 25.9. Divadelní představení pohádky 9,30,,Koblížkovi 26.9. Polytechnický program,,hraní Rybičky s vlnou

Více

Roční plán environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na rok 2016/2017

Roční plán environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na rok 2016/2017 Dětský domov, Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Zlín Roční plán environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na rok 2016/2017. podpis a razítko ředitelky školy 1 Cíle ročního plánu EVVO

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu ZŠ a MŠ Olešnice. Celoroční hra: Jaro, léto, podzim, zima celý rok je prima.

Školní vzdělávací program pro školní družinu ZŠ a MŠ Olešnice. Celoroční hra: Jaro, léto, podzim, zima celý rok je prima. Školní vzdělávací program pro školní družinu ZŠ a MŠ Olešnice Celoroční hra: Jaro, léto, podzim, zima celý rok je prima Školní rok 2009 / 2010 Celoroční hra Charakteristika školní družiny, vybavení Školní

Více