SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE"

Transkript

1 SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

2 EGE spolu se svými dceřinými společnostmi tvoří holding, jehož aktivity jsou zaměřeny na potřeby elektroenergetiky v České republice i v zahraničí. Holding disponuje výhradně českým kapitálem, vlastním know-how a vlastní výrobní základnou. Mateřská společnost EGE, spol. s r.o. vyrábí a dodává především speciální zařízení pro energetiku. Celou činnost výrobní základny lze rozdělit do tří oblastí: speciální silnoproudá elektrotechnika, vývody generátorů zapouzdřené vodiče a ocelové konstrukce. V rámci podpory stability a využití potenciálu společnosti se firma diverzifikuje i na jiné než energetické trhy, např. úspěšně působí ve výrobě ocelových konstrukcí pro lanovky či průmyslové haly. Ke všem svým výrobkům zajišťuje EGE vlastní vývoj, návrh, projektovou činnost, montáž a servis.

3 SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE ČINNOST SEKCE Sekce Ocelové konstrukce se zabývá zejména výrobou a dodávkami ocelových konstrukcí pro energetiku. Stěžejní produkty: příhradové stožáry pro nadzemní vedení VN a VVN pomocné a hlavní konstrukce rozvoden Další sortiment: ocelové konstrukce stožárů pro lanové dráhy ocelové konstrukce pro stanice lanovek pomocné ocelové konstrukce pro lanovky ocelové konstrukce hal speciální stavební konstrukce dle potřeb zákazníků EGE působí v oboru výroby ocelových konstrukcí více než šedesát let. Sekce Ocelové konstrukce svým zákazníkům po celém světě nabízí vynikající odborné technické znalosti, dlouhodobé praktické zkušenosti a seriozní poradenskou službu v oblastech vývoje, výroby, povrchové ochrany a montáže ocelových konstrukcí. ROZSAH ČINNOSTI engineering konstrukční práce technologická příprava v ý r o b a zkušební montáž povrchová ochrana zinkem nebo nátěrem balení, expedice r e a l i z a c e záruční a pozáruční servis MANAGEMENT JAKOSTI Certifikace dle norem ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834 a OHSAS je udržována náročnými audity pro celý rozsah předmětu činnosti sekce.

4 02 03 Ocelové konstrukce pro energetiku Příhradové stožáry 22 kv Příhradové svařované konstrukce z válcovaných rovnoramenných úhelníků. Pro vedení je tvořeno kombinací svařovaných dílů, které jsou navzájem spojeny šroubovými styky. Povrchová ochrana konstrukce je zajištěna žárovým pozinkováním dle ČSN EN ISO 1461 nebo nátěrem. Stožáry je možné vyrábět od vrcholového tahu 12 kn do 80 kn a podle výšky stožáru od 12 m do 24 m. Vybavení konzolami podle potřeby investora. Příhradové stožáry 110 kv Příhradové ocelové konstrukce z válcovaných rovnoramenných úhelníků v provedení celošroubovaném nebo v kombinaci se svařovanými díly. Povrchová ochrana je řešena žárovým pozinkováním nebo nátěrem, či kombinací obou možností, tzv. duplexním systémem. Základní rozdělení stožárů podle funkce: nosné kotevní /rohové, výztužné a rohové výztužné/ odbočné podchodové a jiné Stožáry jsou vetknuty obvykle do blokových základů. Pomocí speciálních základových dílů lze osadit typové stožáry na pilotové základy. Převýšení všech typů je po třech nebo čtyřech metrech od základní výšky stožárů. Pro většinu typů stožárů je možné použít jeden držák zemnícího lana. Pro vybrané typy jsou konstrukce vybaveny i dvojitým držákem zemnícího lana.

5 příhradové stožáry Příhradové stožáry 220 kv Příhradové ocelové konstrukce z válcovaných rovnoramenných úhelníků v provedení šroubovaném a některé části v provedení svařovaném. Povrchová ochrana je řešena žárovým pozinkováním nebo nátěrem, či kombinací obou možností, tzv. duplexním systémem. Dělení stožárů: portálové stožáry 220 kv ocelové příhradové stožáry 220 kv Příhradové stožáry 400 kv Příhradové ocelové konstrukce z válcovaných rovnoramenných úhelníků v provedení celošroubovaném. Povrchová ochrana konstrukce je tvořena žárovým pozinkováním nebo nátěrem. Dělení stožárů podle funkce: n o s n é v ý z t u ž n é r o h o v é o d b o č n é Příklady pojmenování konstrukcí: kv typ Kočka typ Delta kv typ Donau Existuje také možnost kombinace stožárů v provedení 220 kv a 400 kv.

6 04 05 Ocelové konstrukce rozvoden 110 kv a 400 kv Ocelové konstrukce z válcovaných profilů, svařované nebo šroubované, koncepčně individuálně projektované pro kaž dý stavební záměr. Povrchová ochrana je řešena žárovým pozinkováním nebo nátěrem, či kombinací obou možností, tzv. duplexním systémem. Ocelové konstrukce pro energetiku HAVARIJNÍ STOŽÁRY Sekce Ocelové konstrukce je dodavatelem sortimentu pro havarijní stožáry by pasy. Jedná se o typizované svařované díly obvykle z válcovaných úhelníků, které je formou stavebnice možné snadno vzájemně propojit pomocí šroubových spojů. Povrchová ochrana je zajištěna žárovým pozinkováním nebo nátěrem. speciální ocelové konstrukce pro energetiku Důležitým sortimentem jsou také speciální ocelové konstrukce pro energetiku, například plošiny pod generátorový vypínač a ocelové konstrukce pod vývody generátorů elektráren vyráběné pro sekci Zapouzdřené vodiče EGE.

7 Ostatní ocelové konstrukce Ocelové konstrukce hal Konstrukce průmyslových hal projektované a vyráběné přímo podle potřeb investora. Sekce Ocelové konstrukce je schopna nabídnout kompletní dodávky včetně projektového návrhu, výroby a montáže. Stožáry lanovek Příhradové ocelové konstrukce vyráběné převážně z dutých profilů v kombinaci s U-profily, nebo z úhelníků v provedení celošroubovaném či v kombinaci se svařovanými díly. Povrchová ochrana konstrukce je řešena žárovým pozinkováním. Návrh a výroba lanovkových stožárů podléhá nejnáročnějším požadavkům na kvalitu. Sekce Ocelové konstrukce má ve zpracování tohoto sortimentu letité zkušenosti. Speciální ocelové konstrukce Speciální ocelové konstrukce, montované i svařované jsou projektovány a vyráběny dle požadavků a potřeb investora. Jako povrchovou úpravu nabízíme zinko vání nebo nátěr dle přání zákazníka. Mezi významné realizované zakázky patří například montážní plošiny pro leteckou společnost Airbus.

8 06 07 ENGINEERING A TECHNICKÁ PŘÍPRAVA VÝROBY ENGINEERING A DESIGN Sekce Ocelové konstrukce vlastní inženýrské, konstrukční a technologické kapacity včetně moderního technického zázemí. Nabízíme konstrukční kapacity pro výpočet, návrh a realizaci technické dokumentace zejména pro následující sortiment: stožáry 22 kv stožáry 110 kv stožáry 400 kv rozvodny kv speciální haly či budovy z ocelových konstrukcí speciální výrobky z ocelových konstrukcí /lanovky, montážní plošiny/ normy a standardy Návrh a výpočet dle: EN 1990 EN 1991 /EC1/ + EN 1993 /EC3/ UBS, ASCE7 + AISC LRFD, AISC ASD Výroba dle: EN , EN ISO včetně DIN Používaný software: CAD: AutoCad, Advance Steel Výpočty: SCIA ENGINEER PROCES ZPRACOVÁNÍ TECHNICKÉ DOKUMENTACE předání návrhu zákazníkem statické výpočty a návrh ocelové konstrukce soupis částí ocelové konstrukce zpracování dílenských výkresů a kusovníků materiálový soupis a soupis spojovacího materiálu kompletační soupisy pro uložení do palet a svazků zpracování balicích listů pro spojovací materiál montážní dokumentace včetně montážních návodů dokumentace skutečného provedení díla

9 dodávky a zpracování materiálu ZÁKLADNÍ MATERIÁL Konstrukce je vyráběna z konstrukčních nelegovaných ocelí. Jednotlivé prvky jsou navrženy z oceli S235JR a S355J2. Materiál S355J2 je nakupován s atestem 3.1., u materiálu S235JR je možné doložit atest 2.2 dle normy ČSN EN SPOJOVACÍ MATERIÁL Je použit pro spojení jednotlivých příček, stojin a stykových plechů. Obvykle jsou využívány konstrukční šrouby dle DIN 7990 o pevnosti 8.8 nebo 5.6 v kombinaci s maticí dle EN ISO SVAŘOVÁNÍ Stožáry a konstrukce jsou zpracovány dle ČSN EN Svařování je prováděno v ochranné atmosféře metodou MAG. Při výrobě je prováděna stoprocentní vizuální kontrola provedení svarů ve stupni C dle ČSN EN Svařovací práce provádějí pouze vyškolení svářeči dle platných norem ČSN , ČSN EN a DIN EN Zpracování materiálu Dělení a tvarování materiálu Vrtání, děrování Povrchová úprava Stříhání Řezání Pálení Ohýbání Vrtání Děrování Závitování Značení Tryskání Zinkování Natírání Lakování Komplexní zajištění dělení a tvarování materiálu Komplexní zajištění vrtání a děrování materiálu Komplexní zajištění povrchové úpravy

10 08 VÝROBNÍ ZÁKLADNA SEKCE VÝROBA A EXPEDICE Moderní vybavení výroby odpovídá náročným požadavkům na dodržení kvality a respektování kvalitního pracovního prostředí a ochrany životního prostředí na základě certifikace ISO 9001, ISO a OHSAS Roční kapacita výroby je cca tun ocelových konstrukcí. Výrobní základna Sekce Ocelové konstrukce je tvořena dvěma výrobními provozy o celkové výměře m 2. Součástí této plochy jsou i prostory pro realizaci zkušebních montáží, krytá hala skladu hutního materiálu, krytá hala paletizace a expedice. Sekce vlastní moderní strojní park odpovídající náročným požadavkům na zpracování materiálu a bezpečnost výrobního provozu. balení a expedice Spojovací materiál je balen do dřevěných beden dle potřeby staveb. Uvnitř beden je materiál pečlivě roztříděn a zabalen do PP pytlů. Veškeré transportní jednotky i spojovací materiál jsou označeny v souladu s kompletačním soupisem či balicími listy. Plocha expedice odpovídá výrobním kapacitám. Sekce je schopna na přání zákazníka dodat zboží na místo určení dle platných podmínek Incoterms. Zajistíme: pozemní balení podle kompletačních soupisů či balicích listů pro tuzemskou a evropskou přepravu, zámořské balení pro mezinárodní lodní či leteckou přepravu dle platných předpisů.

11

12 Sekce Ocelové konstrukce EGE, spol. s r.o. Novohradská České Budějovice Česká republika Tel.: Fax: okoobch@ege.cz

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE Sekce Ocelové EGE, spol. s r.o. Novohradská 34 370 08 České Budějovice Česká republika Tel.: +420 387 764 522 Fax: +420 387 764 604 E-mail: okoobch@ege.cz www.ege.cz SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE EGE spolu

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

Ocelové konzoly typu ŠESTIVODIČ 1600/3000/2000 a ŠESTIVODIČ 1100/2000/1700 na betonové sloupy venkovního vedení VN

Ocelové konzoly typu ŠESTIVODIČ 1600/3000/2000 a ŠESTIVODIČ 1100/2000/1700 na betonové sloupy venkovního vedení VN ENERGETIKA SERVIS s.r.o Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelové konzoly typu ŠESTIVODIČ 1600/3000/2000 a ŠESTIVODIČ 1100/2000/1700 na betonové sloupy venkovního vedení VN TYPOVÝ PODKLAD č. 7/2006

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelová konzola Odbočná-DS přímá na dřevěné sloupy druhu A ve venkovním vedení VN pro holé a jednoduché izolované vodiče. Typový podklad

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelové konzoly typ IZVE - DS se svorníky na dřevěné sloupy venkovního vedení VN pro jednoduché izolované vodiče Typový podklad č.3 / 2006

Více

OBJÍMKY PRO MONTÁŽ ZÁVĚSNÝCH IZOLOVANÝCH VODIČŮ DO 35 kv NA SLOUPY BETONOVÉ.

OBJÍMKY PRO MONTÁŽ ZÁVĚSNÝCH IZOLOVANÝCH VODIČŮ DO 35 kv NA SLOUPY BETONOVÉ. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 49 České Budějovice OBJÍMKY PRO MONTÁŽ ZÁVĚSNÝCH IZOLOVANÝCH VODIČŮ DO 35 kv NA SLOUPY BETONOVÉ. Typový podklad č. 11/2008 Dodatek č. 1/2009 Zpracoval: Energetika

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelové konzoly typ PAŘÁT-DS se svorníky na dřevěné sloupy venkovního vedení VN Typový podklad č.1 / 2006 druhé vydání Nahrazuje TPč.2/2001

Více

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a stožárových konstrukcí. EGE ke všem svým výrobkům zajišťuje

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o

ENERGETIKA SERVIS s.r.o ENERGETIKA SERVIS s.r.o Křižíkova 1690, 370 01 České Budějovice Ocelové konzoly typ 3xIZVE II na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD č. 6/2006 Nahrazuje TP č.4/2005 Zpracoval:ENERGETIKA SERVIS s.r.o září 2006

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Ocelová konzola typ 3xIZVE a 6x IZVE svislá nosná, kotevní a rohová na betonové sloupy pro venkovní vedení VN s jednoduchými izolovanými

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STUPEŇ PROJEKTU DOKUMENTACE PRO VYDÁNÍ STAVEBNÍHO POVOLENÍ (ve smyslu přílohy č. 5 vyhlášky č. 499/2006 Sb. v platném znění, 110 odst. 2 písm. b) stavebního zákona) STAVBA INVESTOR

Více

EGE, spol. s r. o. Novohradská 34 370 08 České Budějovice Česká republika Tel.: +420 387 764 111 Fax: +420 387 764 600 E-mail: info@ege.cz www.ege.

EGE, spol. s r. o. Novohradská 34 370 08 České Budějovice Česká republika Tel.: +420 387 764 111 Fax: +420 387 764 600 E-mail: info@ege.cz www.ege. EGE, spol. s r. o. Novohradská 34 370 08 České Budějovice Tel.: +420 387 764 111 Fax: +420 387 764 600 E-mail: info@ege.cz www.ege.cz EGE PROFIL SPOLEČNOSTI EGE je skupina podniků s holdingovým uspořádáním,

Více

SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST

SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST ENERGETIKA SERVIS s.r.o Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST TYPOVÝ PODKLAD č. 1/2008 Zpracoval: Datum: 01 / 2008 Energetika servis s.r.o OBSAH: I. Úvodní část 1.1 Název

Více

Příhradové stožáry pro elektrická venkovní vedení do 45 kv

Příhradové stožáry pro elektrická venkovní vedení do 45 kv ČEZ Distribuce E.ON ČR E.ON Distribuce Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie Příhradové stožáry pro elektrická venkovní vedení do 45 kv PNE 34 8240 3. vydání Odsouhlasení normy Konečný

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o

ENERGETIKA SERVIS s.r.o ENERGETIKA SERVIS s.r.o Křižíkova 1690, 370 01 České Budějovice Ocelové konzoly typ PAŘÁT II na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD č. 3/2005 Podána přihláška užitného vzoru Zpracoval:ENERGETIKA SERVIS s.r.o

Více

KATALOG válcovaných. otevřených i uzavřených profilů od českého výrobce. your smart producer. V katalogu najdete: otevřené profily - tloušťka 1-6 mm

KATALOG válcovaných. otevřených i uzavřených profilů od českého výrobce. your smart producer. V katalogu najdete: otevřené profily - tloušťka 1-6 mm your smart producer KATALOG válcovaných otevřených i uzavřených profilů od českého výrobce V katalogu najdete: otevřené profily - 1-6 mm L profily U profily C profily speciální profily svařované profily

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Výrobce sekundárních ocelových konstrukcí Výrobce ocelových tenkostěnných profilů tvarovaných za studena

PROFIL SPOLEČNOSTI. Výrobce sekundárních ocelových konstrukcí Výrobce ocelových tenkostěnných profilů tvarovaných za studena PROFIL SPOLEČNOSTI Výrobce sekundárních ocelových konstrukcí Výrobce ocelových tenkostěnných profilů tvarovaných za studena voestalpine Profilform s.r.o. www.voestalpine.com/profilform-cz 1 PŘEDNÍ ČESKÝ

Více

PROMAN. PLOŠINY PROMAN,

PROMAN. PLOŠINY PROMAN, OCELOVÉ PLOŠINY 2 OCELOVÉ PLOŠINY 3 OCELOVÉ PLOŠINY Ocelové skladové plošiny jsou ideální řešení, jak jednoduše a bez stavebních úprav zvýšit kapacitu skladové plochy. Mohou být jednonebo více patrové.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OCELOVÉ KONSTRUKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY

TECHNICKÁ ZPRÁVA OCELOVÉ KONSTRUKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY Investor Město Jiříkov Projekt číslo: 767-13 Stran: 8 Stavba MATEŘSKÁ ŠKOLA JIŘÍKOV Příloh: 0 Místo stavby Jiříkov STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ OCELOVÉ KONSTRUKCE MATEŘSKÉ ŠKOLY MĚSTO JIŘÍKOV - JIŘÍKOV

Více

Č SN EN ISO 9001:2001

Č SN EN ISO 9001:2001 ČSN EN ISO 9001:2001 Charakteristika společnosti NOVING byl založen na půdě zaniklého Výzkumu ocelových konstrukcí VÍTKOVIC v roce 1990 a navázal na tradici uvedeného ústavu a mostárny Frýdek-Místek. NOVING

Více

Činnosti. Přednosti. Obecná charakteristika činnosti. Naše přednosti. Náš cíl

Činnosti. Přednosti. Obecná charakteristika činnosti. Naše přednosti. Náš cíl EGEM s.r.o. je inženýrsko dodavatelskou společností se zaměřením na projektování, výstavbu, rekonstrukce, ruk e, opravy, servis a údržbu rozvodných energetických zařízení včetně přenosových cest a elektročástí

Více

Výrobní program Profily ocelové otevřené tvářené za studena

Výrobní program Profily ocelové otevřené tvářené za studena Výrobní program Profily ocelové otevřené tvářené za studena Obsah: 1. Úvod 2. Rozměrové normy a dodací podmínky 3. Základní jakosti ocelí 4. Způsob dodávání 5. Certifikáty a atesty 6. Základní rozměrová

Více

Tesařské kování. OKLK, s.r.o. Stříbrohorská 687 407 77 Šluknov. tel. : 724 056 930 e-mail : oklk@oklk.cz

Tesařské kování. OKLK, s.r.o. Stříbrohorská 687 407 77 Šluknov. tel. : 724 056 930 e-mail : oklk@oklk.cz OKLK, s.r.o. Stříbrohorská 687 407 77 Šluknov tel. : 724 056 930 e-mail : KOVÁNÍ PRO KONSTRUKCE ZE DŘEVA 1 OBSAH ÚVOD STR. 3 ÚHELNÍKY 90 TYP 1 4 ÚHELNÍKY 90 TYP 2 5 ÚHELNÍKY 90 TYP 3 6 ÚHELNÍKY 90 TYP

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY

PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY ODLITKY VÝKOVKY PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY STROJÍRENSKO-METALURGICKÁ SPOLEČNOST PROFIL FIRMY TRADICE KVALITA - FLEXIBILITA Rok založení: 1949

Více

Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie. Příhradové stožáry pro elektrická venkovní vedení do 45 kv

Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie. Příhradové stožáry pro elektrická venkovní vedení do 45 kv ČEZ Distribuce, E.ON Distribuce, E.ON CZ, PREdistribuce, ZSE Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie Příhradové stožáry pro elektrická venkovní vedení do 45 kv PNE 34 8240 Odsouhlasení

Více

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o.

HISTORIE KOVU OPRAVDU ROZUMÍME ROSTEME DÍKY VAŠIM NÁROKŮM! Optimont 2000 s.r.o. HISTORIE 1995 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v pronajatých prostorech, zabývající se zakázkovou výrobou konstrukčních prvků instalační techniky s exportem do zahraničí. 1998 Stavba první vlastní firemní

Více

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL

2 POLICOVÉ O REGÁLY REGÁL POLICOVÉ REGÁLY 2 POLICOVÉ REGÁLY 3 POLICOVÉ REGÁLY Všeobecně slouží konstrukce policového regálu k ukládání různých druhů zboží a materiálů přímo na police (drobné zboží, krabice, plastové přepravky,

Více

VÝROBA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SVAŘOVANÝCH DÍLŮ PRO FINÁLNÍ MONTÁŽ A TVAROVÝCH VÝPALKŮ

VÝROBA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SVAŘOVANÝCH DÍLŮ PRO FINÁLNÍ MONTÁŽ A TVAROVÝCH VÝPALKŮ VÝROBA OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SVAŘOVANÝCH DÍLŮ PRO FINÁLNÍ MONTÁŽ A TVAROVÝCH VÝPALKŮ SHAPE STEEL A. S. JE MODERNÍ VÝROBNÍ ČESKÁ SPOLEČNOST S DLOUHOU TRADICÍ ZABÝVÁME SE VÝROBOU SVAŘOVANÝCH A MONTOVANÝCH

Více

obchod servis kooperace

obchod servis kooperace obchod servis kooperace FAVEX, s.r.o. působí na trhu s hutním materiálem již od roku 1994, společnost má česko-belgické majitele, kteří přinášejí do jejího rozvoje stále nové impulzy a investice obchodní

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Atletická hala Vítkovice. Dokumentace pro realizaci stavby. SO 04 - Atletická hala. Informační pylon OCELOVÁ KONSTRUKCE

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Atletická hala Vítkovice. Dokumentace pro realizaci stavby. SO 04 - Atletická hala. Informační pylon OCELOVÁ KONSTRUKCE TECHNICKÁ ZPRÁVA Atletická hala Vítkovice Dokumentace pro realizaci stavby D. Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení SO 04 - Atletická hala Informační pylon OCELOVÁ KONSTRUKCE Číslo

Více

Směrnice 02. Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková

Směrnice 02. Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková Směrnice 02 Verze č. S02. 008c Dr. Ing. Tomáš Novotný, Bc. Radim Vinkler, Mgr. Simona Fridrišková Obsah Tahokovové podlahové rošty... 3 Tahokovové schodišťové stupně... 11 Tahokovové výplně zábradlí...

Více

Technická zpráva. ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 14001:2005 ČSN EN ISO 18001:1999 Oprávnění OBÚ ČSN z2:1994

Technická zpráva. ČSN EN ISO 9001:2000 ČSN EN ISO 14001:2005 ČSN EN ISO 18001:1999 Oprávnění OBÚ ČSN z2:1994 Strojírny Podzimek, s. r. o. Čenkovská 1060, CZ 589 01 Třešť Tel.: +420 567 214 550 Fax: +420 567 224 405 E-mail: strojirny@podzimek.cz http: www.podzimek.cz/machinery Technická zpráva ČSN EN ISO 9001:2000

Více

Kompaktní rozváděče VN. s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A

Kompaktní rozváděče VN. s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A Kompaktní rozváděče VN s odpínači H 27 jmenovité napětí 12 a 25 kv jmenovitý proud 630 A 1 Všeobecně Vzduchem izolované kompaktní rozváděče vn firmy Driescher jsou vhodné pro použití v kompaktních trafostanicích

Více

SK 03 - SMĚRNICE PRO VÝROBU OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ

SK 03 - SMĚRNICE PRO VÝROBU OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ SK 03 - SMĚRNICE PRO VÝROBU (Systém řízení výroby dle Nařízení 305/2011/EC-CPR a EN 1090-1) Vypracoval: Vladimíra Holubová Kontrolou pověřen: Jaroslav Vlk Schválil: Ahmad Raad Vydáno: 2. 5. 2014 Účinnost

Více

http://www.tobrys.cz KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SPOJOVACÍ LÁVKA, ÚŘAD PRÁCE PARDUBICE 01/2014 Ing. Tomáš Bryčka

http://www.tobrys.cz KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SPOJOVACÍ LÁVKA, ÚŘAD PRÁCE PARDUBICE 01/2014 Ing. Tomáš Bryčka http://www.tobrys.cz KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SPOJOVACÍ LÁVKA, ÚŘAD PRÁCE PARDUBICE 01/2014 Ing. Tomáš Bryčka 1. OBSAH 1. OBSAH 2 2. ÚVOD: 3 2.1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: 3 2.2. ZADÁVACÍ PODMÍNKY: 3 2.2.1. Použité

Více

Profil Společnosti. Historie

Profil Společnosti. Historie Kasper kovo Historie 1992 založení společnosti 1996 změna obchodní strategie - zaměření se na zakázkovou výrobu strojů a zařízení 1999 instalace laseru na řezání plechu, certifikace společnosti dle normy

Více

OCELOVÉ ROŠTY LISOVANÉ - P ROŠTY

OCELOVÉ ROŠTY LISOVANÉ - P ROŠTY KATALOG VÝROBKŮ OCELOVÉ ROŠTY LISOVANÉ - P ROŠTY KONSTRUKCE Podlahové rošty se skládají z nosných, rozpěrných a lemovacích prutů popř. lemovacích profilů, které tvoří nerozebiratelný celek. Do nosných

Více

Dle EURO-normy 19-57, EN 10034, z materiálu S235JR/EN 10025

Dle EURO-normy 19-57, EN 10034, z materiálu S235JR/EN 10025 Středně široké nosníky I-profil IPE Dle EURO-normy 19-57, EN 10034, z materiálu S235JR/EN 10025 Od rozměru IPE 220 ve výrobních délkách do 24,10m. IPE 80 6,20 kg 0,328 IPE 80 IPE 100 8,30 kg 0,400 IPE

Více

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz

MIROSLAV HOLČÁK viceprezident metalurgie tel.: +420 585 073 100 e-mail: metalurgie@unex.cz MANAGEMENT KAREL KALNÝ generální ředitel tel.: +420 585 072 000 e-mail: ceo@unex.cz JIŘÍ MAŠEK viceprezident strojírenství tel.: +420 585 073 106 e-mail: strojirenstvi@unex.cz ZDENĚK TUŽIČKA ředitel výroby

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STUPEŇ PROJEKTU

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STUPEŇ PROJEKTU STATIKA A DYNAMIKA STAVEB, STAVEBNÍ PROJEKTY ING. JAN MAREŠ, Kolín II. 280 00 IČO 690 14 710, Tel.: +420 321 710 558, 602 540 899 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STUPEŇ PROJEKTU DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ

Více

SVAŘOVÁNÍ: DOZOR, NORMY A ZKOUŠKY

SVAŘOVÁNÍ: DOZOR, NORMY A ZKOUŠKY SVAŘOVÁNÍ: DOZOR, NORMY A ZKOUŠKY VVV MOST spol. s r.o. Sídlo společnosti: Topolová 1234, 434 01 MOST, IČO: 00526355, DIČ: CZ00526355, Web: www.vvvmost.cz Kontaktní osoba: Ing. Jaroslav Jochman, Tel.:

Více

Trubky čtvercové, obdelníkové - jekly

Trubky čtvercové, obdelníkové - jekly Kapitola 05 Trubky čtvercové, obdelníkové - jekly Strana 5.1 Trubky čtvercové, obdelníkové - jekly Strana 5.6 Trubky čtvercové, obdelníkové - jekly pozinkované Strana 5.7 Trubky čtvr./obd. za studena válcované

Více

Obsah KOTEVNÍCH KOLEJNIC Strana. Typické varianty kotevních kolejnic Kotevní kolejnice - válcované za studena 10-2

Obsah KOTEVNÍCH KOLEJNIC Strana. Typické varianty kotevních kolejnic Kotevní kolejnice - válcované za studena 10-2 Kotevní kolejnice Obsah Strana Typické varianty kotevních kolejnic 10-1 Kotevní kolejnice - válcované za studena 10-2 Určení rozměru a výpočet únosnosti 10-3 Minimální a maximální vzdálenosti 10-3 Kolejnice

Více

Füllseiten Register - B.qxd :16 Seite 21 Technické informace 139

Füllseiten Register - B.qxd :16 Seite 21 Technické informace 139 138 Technické informace 139 Inovativní design a význam hry Herní vybavení zn. Stilum je navrženo a konstruováno pro velmi časté používání. Jedná se o inovativní návrhy příznivé pro děti, které zaručují

Více

OBSAH: I. Úvodní část

OBSAH: I. Úvodní část ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Konzoly odbočné a konstrukce kabelových svodů VN 25 kv na příhradovém stožáru. TYPOVÝ PODKLAD č. 5/2012 Zpracoval: Kadlec František prosinec

Více

V případě jakýchkoliv dotazů nebo poptávek v oblasti hutního materiálu prosím kontaktujte našeho specializovaného prodejce.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo poptávek v oblasti hutního materiálu prosím kontaktujte našeho specializovaného prodejce. Vážení zákazníci, Společnost EXTE SPOJ, spol. s r.o. rozšiřuje od 1. 1. 2011 svoji nabídku o hutní materiály především pro oblast strojírenství. Zejména se jedná o válcované a kované tyče, lesklé materiály

Více

HISTORIE.

HISTORIE. HISTORIE 1995 1998 1999 2002 2009 2015 Jsme dynamickou, rychle se vyvíjející společností prioritou je spokojený zákazník individuální a vysoce profesionální přístup 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v

Více

INTERNÍ STANDARD TĚŽKÁ AKUSTICKÁ ZÁSTĚNA GREIF TYP GZT

INTERNÍ STANDARD TĚŽKÁ AKUSTICKÁ ZÁSTĚNA GREIF TYP GZT Kubíkova 12, 182 00 Praha 8 Tel.: 286 587 763 až 4, Fax: 286 580 668 E-mail: greif-akustika@greif.cz, www.greif.cz : revize: 1.0 INTERNÍ STANDARD závaznost dokumentu: ZÁVAZNÉ zpracoval: ověřil PMK: schválil:

Více

Ocelové konstrukce - oceňování

Ocelové konstrukce - oceňování Zde vložte foto Zde vložte foto Ocelové konstrukce - oceňování Ing, Jakub Cejnar Divize 3/Provoz Ocelových Konstrukcí 1 Cena ocelové konstrukce 2 Cena ocelové konstrukce Fakturuje Ovlivňuje 3 Cena ocelové

Více

Na Střílně AB, Plzeň GA Energo Technik s.r.o., Präsentationstitel, Dokumentname, Datum 11 pt 1

Na Střílně AB, Plzeň  GA Energo Technik s.r.o., Präsentationstitel, Dokumentname, Datum 11 pt 1 Na Střílně AB, 330 11 Plzeň www.gaenergo.eu GA Energo Technik s.r.o., Präsentationstitel, Dokumentname, Datum 11 pt 1 GA Energo technik s.r.o. Služby: Elektromontáže na všech napěťových úrovních: nízké

Více

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ

CENÍK HUTNÍCH MATERIÁLŮ HUTNÍ A SPOJOVACÍ MATERIÁL NÁŘADÍ / ZÁMEČNICKÉ POTŘEBY BRUSIVO / BARVY LAKY PRODEJNA PRAHA PRODEJNA A SÍDLO SPOLEČNOSTI PRAHA - LIBEŇ Kutnohorská 309/84 Na Stráži 2231/33a 109 00 Praha 10 180 00 Praha

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

KATALOGOVÝ LIST KM 0051/00c ZÁVĚSNÁ LIŠTA Vydání: 8/07 ZL 20, ZL 37 Strana: 1 Stran: 5

KATALOGOVÝ LIST KM 0051/00c ZÁVĚSNÁ LIŠTA Vydání: 8/07 ZL 20, ZL 37 Strana: 1 Stran: 5 KATALOGOVÝ LIST KM 0051/00c ZÁVĚSNÁ LIŠTA Vydání: 8/07 ZL 20, ZL 37 Strana: 1 Stran: 5 Tento podklad určuje hlavní rozměry, provedení a hmotnosti závěsných profilových lišt (dále jen lišty) a úhlových

Více

Kižíkova 1690, eské Budjovice. Ocelová konzola typ PAÁT II - 40 ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 4/2011

Kižíkova 1690, eské Budjovice. Ocelová konzola typ PAÁT II - 40 ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 4/2011 Kižíkova 1690, 370 01 eské Budjovice Ocelová konzola typ PAÁT II - 40 ST na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD. 4/2011 Zpracoval:Kadlec František Maurer Ondej prosinec 2011 OBSAH: I. Úvodní ást 1.1 Název

Více

Váš partner pro zpracování sypkých hmot

Váš partner pro zpracování sypkých hmot Váš partner pro zpracování sypkých hmot PROFIL SPOLEČNOSTI ZK ING s.r.o. již dlouhodobě úspěšně působí v oblasti dodávek technologických celků a dodávek zařízení do průmyslových odvětví zabývajících se

Více

collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat

collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat collect: Shromažďovat, pojmout a zachycovat 180 Kliknutím na stránky se přesunete na požadovaný výrobek Úvod Přehled krytů Certifikace 182 183 Výplňové kryty Pozinkované a nerezové kryty TopTek UNIFACE

Více

Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik)

Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik) Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik) 1) Zpracování kovů a vybraných nekovových materiálů měření a orýsování řezání kovů ruční a strojní pilování rovinných,

Více

Sylabus přednášek OCELOVÉ KONSTRUKCE

Sylabus přednášek OCELOVÉ KONSTRUKCE Sylabus přednášek OCELOVÉ KONSTRUKCE Studijní program: STAVEBNÍ INŽENÝRSTVÍ pro bakalářské studium Kód předmětu: K134OK1 4 kredity (2 + 2), zápočet, zkouška Prof. Ing. František Wald, CSc., místnost B

Více

Ocelové plechové sloupy pro elektrická venkovní vedení do 45 kv

Ocelové plechové sloupy pro elektrická venkovní vedení do 45 kv ČEZ Distribuce, E.ON ČR, E.ON Distribuce Podniková norma energetiky pro rozvod elektrické energie Ocelové plechové sloupy pro elektrická venkovní vedení do 45 kv PNE 34 8250 1. vydání Odsouhlasení normy

Více

Transformační stanice na betonových sloupech TS 400 kva koncová

Transformační stanice na betonových sloupech TS 400 kva koncová ECR-TNS-AO-32 3121.00 Transforační stanice na betonových sloupech TS 400 kva koncová Technická nora společnosti E.ON Česká republika, s.r.o. Zpracovatel: Vydal: Vratislav Štěpka / 981 3231, tý Standardizace

Více

Tyčový materiál. Strana 3.1. Plochá ocel. Strana 3.7. Plochá ocel - široká. Strana 3.9. Čtvercová ocel. Strana 3.10. Kruhová ocel. Strana 3.

Tyčový materiál. Strana 3.1. Plochá ocel. Strana 3.7. Plochá ocel - široká. Strana 3.9. Čtvercová ocel. Strana 3.10. Kruhová ocel. Strana 3. Kapitola 03 Tyčový materiál Strana 3.1 Strana 3.7 Strana 3.9 Strana 3.10 Strana 3.11 Strana 3.15 Strana 3.16 Strana 3.17 Plochá ocel Plochá ocel - široká Čtvercová ocel Kruhová ocel Úhelníky Úhelníky -

Více

Atletická hala Vítkovice

Atletická hala Vítkovice Atletická hala Vítkovice Dokumentace pro realizaci stavby D. Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení SO 04 - Atletická hala Stavebně konstrukční řešení - dřevěné konstrukce STATIKA

Více

Diplomová práce OBSAH:

Diplomová práce OBSAH: OBSAH: Obsah 1 1. Zadání....2 2. Varianty řešení..3 2.1. Varianta 1..3 2.2. Varianta 2..4 2.3. Varianta 3..5 2.4. Vyhodnocení variant.6 2.4.1. Kritéria hodnocení...6 2.4.2. Výsledek hodnocení.7 3. Popis

Více

STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize. www.streicher.cz

STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize. www.streicher.cz www.streicher.cz STREICHER, spol. s r.o. Plzeň Strojírenská divize 25 Znalosti a zkušenosti v oblasti strojírenství nasbírané během 25 let. O nás... Síla díky zkušenostem STREICHER - vaše řešení, STREICHER

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690, 370 01 České Budějovice T: +420 386 356 055 E: obchod@energetika-servis.cz Web: www.energetika-servis.cz Konstrukce pro připojení vypínače OSM/TEL Tavrida Electric

Více

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR DEL a.s., STROJÍRENSKÁ 38, 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, CZECH REPUBLIC Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování...

Více

Plechy. Strana 4.1. SLC Dělící cenrum plechy Vídeň. Strana 4.2. Opracování plechů. Strana 4.3. Plechy jemné za studena válcované DC01. Strana 4.

Plechy. Strana 4.1. SLC Dělící cenrum plechy Vídeň. Strana 4.2. Opracování plechů. Strana 4.3. Plechy jemné za studena válcované DC01. Strana 4. Kapitola 04 Plechy Strana 4.1 Strana 4.2 Strana 4.3 SLC Dělící cenrum plechy Vídeň Opracování plechů Plechy jemné za studena válcované Strana 4.4 Strana 4.5 Strana 4.6 Strana 4.9 DC01 Plechy žárově zinkované

Více

Rohové překlady Porotherm KP Vario UNI R

Rohové překlady Porotherm KP Vario UNI R Rohové překlady Porotherm KP Vario UNI R Varianta se sloupkem Překlady Porotherm KP Vario UNI lze využít i pro konstrukci pravoúhlého rohového okna s dodatečnou možností osazení předokenních rolet či žaluzií.

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Odpínané a neodpínané kabelové svody

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Odpínané a neodpínané kabelové svody ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Odpínané a neodpínané kabelové svody 25 kv na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD č. 4/2012 Zpracoval: Kadlec František srpen 2012 Maurer Ondřej

Více

Neodpínané a odpínané odbočné linky na betonové sloupy.

Neodpínané a odpínané odbočné linky na betonové sloupy. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Neodpínané a odpínané odbočné linky na betonové sloupy. TYPOVÝ PODKLAD č. Zpracoval: Energetika servis s.r.o listopad 2012 OBSAH: I. Úvodní

Více

P R O D U K T O V Ý K A T A L O G A G R E G Á T Ů

P R O D U K T O V Ý K A T A L O G A G R E G Á T Ů P R O D U K T O V Ý K A T A L O G A G R E G Á T Ů tradice engineering know-how Lidé Zdrojem prosperity a trvalého růstu jsou naši zaměstnanci, jejichž výběru a odbornému růstu věnujeme mimořádnou pozornost.

Více

Vypracoval: Ing.Vojtěch Slavíček Vydání: 1 Schválil dne: František Klípa

Vypracoval: Ing.Vojtěch Slavíček Vydání: 1 Schválil dne: František Klípa DISTANCE OCELOVÉ TYPU S Strana: 1/6 1. VŠEOBECNĚ 1.1 Rozsah platnosti (1) Tato podniková norma platí pro výrobu, kontrolu, dopravu, skladování a objednávání svařovaných ocelových distancí výrobce FERT

Více

FAST VUT Brno BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Nosná konstrukce jízdárny. Technická zpráva

FAST VUT Brno BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Nosná konstrukce jízdárny. Technická zpráva FAST VUT Brno BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Nosná konstrukce jízdárny Technická zpráva Brno 2012 Obsah 1. Zadání... 3 2. Dispozice... 4 2.1. Půdorys jízdárny... 4 2.2. Uspořádání ochozu... 4 3. Varianty řešení... 5

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat

collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat collect: Kryty šachet Shromažďovat, pojmout a zachycovat 136 Kryty šachet Výplňové kryty Pozinkované a nerezové kryty TopTek UNIFACE GS/SS 140 Hliníkové kryty TopTek UNIFACE AL TopTek UNIFACE SMART AL

Více

PŘÍPOJNICE PRO VYSOKONAPĚŤOVÉ STANICE

PŘÍPOJNICE PRO VYSOKONAPĚŤOVÉ STANICE PŘÍPOJNICE PRO VYSOKONAPĚŤOVÉ STANICE EGE Trading, s.r.o. byla založena v roce 1997 jako dceřiná společnost EGE, spol. s r.o. České Budějovice. Společnost se specializuje na obchodní, konzultační a poradenskou

Více

Závěrečná zpráva ze stáže ve společnosti Flash Steel Power a.s.

Závěrečná zpráva ze stáže ve společnosti Flash Steel Power a.s. Vysoká škola Báňská Technická univerzita Ostrava Fakulta Strojní Katedra mechanické technologie Závěrečná zpráva ze stáže ve společnosti Flash Steel Power a.s. SN2STI04 29. 6. 2014 Bc., KLU144 1 Profil

Více

LANGERŮV TRÁM MOST HOLŠTEJN

LANGERŮV TRÁM MOST HOLŠTEJN LANGERŮV TRÁM MOST HOLŠTEJN Ing. Jiří Španihel, Firesta - Fišer, rekonstrukce, stavby a.s. Konference STATIKA 2014, 11. a 12. června POPIS KONSTRUKCE Most pozemní komunikace přes propadání potoka Bílá

Více

Průvodní zpráva. Investor: Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891. Zpracovatel dokumentace:

Průvodní zpráva. Investor: Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891. Zpracovatel dokumentace: (poloha mostu - u p.č. 2133 - k.ú. Libštát) strana 1(12) Průvodní zpráva 1. Investor: Firma: Adresa: IČO: DIČ: 2. Obec Libštát Libštát 198, 512 03 Libštát 00275891 CZ00275891 Zpracovatel dokumentace: Firma:

Více

Kancelář: Web: Švermova 268/76, Liberec 10 Mob.: IČO: DIČ: CZ

Kancelář: Web:  Švermova 268/76, Liberec 10 Mob.: IČO: DIČ: CZ Sídlo: Poděbradská 576/152, 198 00,Praha 9 Email: info@heltech.cz Kancelář: Web: www.heltech.cz 10 IČO: 04452348 DIČ: CZ04452348 HELIOS TECHNOLOGIES s.r.o. je mladá, dynamicky se rozvíjející společnost.

Více

Schöck Isokorb typ QS

Schöck Isokorb typ QS Schöck Isokorb typ Schöck Isokorb typ Obsah Strana Varianty připojení 182 Rozměry 183 Pohledy/čelní kotevní deska/přídavná stavební výztuž 18 Dimenzační tabulky/vzdálenost dilatačních spar/montážní tolerance

Více

Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku

Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku Skříňky GA z hliníkového odlitku 8 4 7 1 5 6 3 2 Extrémní odolnost při provozu spektrum využití této zvlášť robustní skříňky z hliníkové litiny nemá žádná

Více

BO004 KOVOVÉ KONSTRUKCE I

BO004 KOVOVÉ KONSTRUKCE I BO004 KOVOVÉ KONSTRUKCE I PODKLADY DO CVIČENÍ VYPRACOVAL: Ing. MARTIN HORÁČEK, Ph.D. AKADEMICKÝ ROK: 2018/2019 Obsah Dispoziční řešení... - 3 - Příhradová vaznice... - 4 - Příhradový vazník... - 6 - Spoje

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

Celkový seznam technické dokumentace

Celkový seznam technické dokumentace Celkový seznam technické dokumentace Část Název výkresu Počet FA4 0. 1. 2. Seznam technické dokumentace Technická zpráva Dispoziční schéma rozvodu hromosvodu 1 6 2 Celkový počet A4 9 Vypracoval Navrhl

Více

Montážní systém s neomezenou škálou aplikací

Montážní systém s neomezenou škálou aplikací Montážní systém s neomezenou škálou aplikací siframo je multifunkční montážní systém pro všechny oblasti zatěžování, který vás zaujme širokou škálou možností trojrozměrných aplikací. Uzavřený profil siframo

Více

MONTÁŽNÍ TECHNIKA. Přehled výrobků a ceník PEC MONTÁŽNÍ TECHNIKA. PEC Group Česká Republika

MONTÁŽNÍ TECHNIKA. Přehled výrobků a ceník PEC MONTÁŽNÍ TECHNIKA. PEC Group Česká Republika MONTÁŽNÍ TECHNIKA Přehled výrobků a ceník PEC MONTÁŽNÍ TECHNIKA PEC Group Česká Republika C FIX SYSTEMS, s.r.o. Císařská louka 599 150 00 Praha 5 Telefon: +420 602 260 873 E-mail: info@cfix.cz www.cfix.cz

Více

VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. REKONSTRUKCE OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY HLAVNÍ PLOCHY V OBJEKTU ČEZ ARÉNA

VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. REKONSTRUKCE OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY HLAVNÍ PLOCHY V OBJEKTU ČEZ ARÉNA Akce : Rekonstrukce osvětlovací soustavy hlavní plochy v objektu ČEZ ARÉNA Stup.PD: DPS, 01/2014 Část : D.1.2 Stavebně konstrukční řešení D.1.2-01. Technická zpráva VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. REKONSTRUKCE OSVĚTLOVACÍ

Více

Stanice metra Střížkov Architektonické řešení

Stanice metra Střížkov Architektonické řešení Architektonické řešení : - architektonický návrh Patrik Kotas - generální projektant Metroprojekt - statické řešení ocelové konstrukce Jaroslav Vácha 1 Architektonické řešení Unikátní řešení spojení stanice

Více

Přírubová lišta splňuje vysoké požadavky na těsnost a tuhost. Na potrubí se připevňuje pomocí prolisů nebo bodováním.

Přírubová lišta splňuje vysoké požadavky na těsnost a tuhost. Na potrubí se připevňuje pomocí prolisů nebo bodováním. KATALOGOVÝ LIST KM 0043/96h PŘÍRUBOVÁ LIŠTA Vydání: 8/07 DK 20/3; DK 30/3; DK 40/4 Strana: 1 Stran: 4 Přírubová lišta splňuje vysoké požadavky na těsnost a tuhost. Na potrubí se připevňuje pomocí prolisů

Více

ROBOTICKÉ PALETY. Kontakty. Reference. Certifikáty. Použití. Vlastnosti. Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky

ROBOTICKÉ PALETY. Kontakty.  Reference. Certifikáty.  Použití. Vlastnosti. Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky ROBOTICKÉ PALETY Použití Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky Vlastnosti Zvyšují přesnost ukládání dílů Redukují obslužný personál Slouží jako zásobníky v robotických věžích Reference ŠKODA Auto

Více

Elektrické stroje. pohony a komponenty

Elektrické stroje. pohony a komponenty Elektrické stroje pohony a komponenty Na základì 100leté zkušenosti s výrobou elektrických zaøízení aspiruje TES na pozici celosvìtovì preferovaného partnera v oblasti na míru šitých toèivých elektrických

Více

Speciální - naprojektované a zkonstruované pro

Speciální - naprojektované a zkonstruované pro UDS - nejlehčí a nejlevnější typová řada určena pro stavební, zemědělský a lehký průmysl, sestavena z trubkových konstrukcí, šíře pásu 500 nebo 650 mm, max délka 20 m STD - nejvíce vyráběná a používaná

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti www.asperatechnology.cz 14. červen 2015 1 Kde nás najdete Aspera Technology Křižíkova 734/1 370 01 České Budějovice Czech Republik www.asperatechnology.cz 2 Kdo jsme - ASPERA, spol.

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Zdeněk Kedroň, sdružení podnikatelů Prezentace společnosti Copyright 2018 RONELT Činnost firmy CNC a NC ohýbání potrubí a profilů ocelových, nerezových a jiných materiálů CNC zakružování trubek a profilů

Více

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství Rozváděčové skříně DSR Rozváděčové skříně DSR-EKO Datové

Více

HISTORIE - 200 LET OCELOVÝCH KONSTRUKCI - NEJDŘÍVE LITINA POZDĚJI OCEL VE DRUHÉ POLOVINĚ 20.STOLETI PŘIBYLY LEHKÉ HLINÍKOVÉ SLITINY

HISTORIE - 200 LET OCELOVÝCH KONSTRUKCI - NEJDŘÍVE LITINA POZDĚJI OCEL VE DRUHÉ POLOVINĚ 20.STOLETI PŘIBYLY LEHKÉ HLINÍKOVÉ SLITINY OCELOVÉ KONSTRUKCE HISTORIE - 200 LET OCELOVÝCH KONSTRUKCI - NEJDŘÍVE LITINA POZDĚJI OCEL VE DRUHÉ POLOVINĚ 20.STOLETI PŘIBYLY LEHKÉ HLINÍKOVÉ SLITINY VÝHODY PRUŽNOST, OHEBNOST, SUBTILNOST VYSOCE ZATÍŽENÝCH

Více

... teplo pro Vás. technický ceník. Platnost cen od 01.05.2011

... teplo pro Vás. technický ceník. Platnost cen od 01.05.2011 ... teplo pro Vás technický ceník Platnost cen od 01.05.2011 04/2011 ZÁRUKA LET GARANCE 10 Nový závod KORADO, a.s. je v současné době svým technologickým vybavením a organizačním uspořádáním nejmodernějším

Více