UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 44. Rallye Český Krumlov Pátek Číslo a název RZ. Uzavírka komunikací začátek konec poznámka.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 44. Rallye Český Krumlov Pátek Číslo a název RZ. Uzavírka komunikací začátek konec poznámka."

Transkript

1 UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 44. Rallye Český Krumlov 2016 Pátek Číslo a název RZ 2/5 Rožmitál Odbočení na most ze silnice II/160 na skládku Lověšice po místní komunikai JIP Větřní směr Všeměry - skládka Lověšice lesní úsek do Zátoně po komunikaci č Jistebník osada dále Čeřín Rožmitál na Šumavě obec po křižovatku u č.p. 130 ul. Na Sadech 15:20 00:30 Mezera mezi průjezdy není, přesuny jen po domluvě, když nebude zpoždění 3/6 Kohout- Ján Předlesí od křižovatky u samoty (č. p. 278) na Dluhoště lesní cesta Hemperská pokračující směrem na Popelice Velké Skaliny průjezd obcí po účelové kominikaci směr po silnici 1543 Ličov. Uzavřeno až do obce Ličov k hasičárně. Dále po silnici 1543 do Děkanských Skalin a po místní komunikací do Soběnova, průjezd obcí na náves náves celá s průjezdem kolem OÚ do statku a dále po silnice č směr Besednice odbočka Bída Smrhov přejezd hlavní silnice číslo 157 směr Malče po silnice č Chlum Pod Horou Svatý Jan nad Malší průjezd statkem, místní komunikací na silnici č a do obce Svatý Jan nad Malší. Silnice č uzavřena od křižovatky na Svachov od Velešína po konec obce Svatý Jan nad Malší od Ločenic (č.p. 116). Silnice Pořešín (směr od Kaplice nádraží) č Besednice uzavřena před křižovatkou Malče z obou směrů. 16:00 01:00 následujíc ího dne Mezera mezi průjezdy není, nejnutnější přesuny místních obyvatel předpoklad v čase cca 21:00 hodin. Přesuny jen po domluvě, když nebude zpoždění RZ 4 okruh Svince Uzavřena účelová komunikace od cvičiště psů od Velešína (u silnice Nádražní č ) přes přejezd k místním komunikacím okruhu a dále místní komunikace z Horních Svinců do Prostředních Svinců po křižovatku s hlavní silnicí č Dále budou uzavřeny vjezdy do obce Skřidla ze silnice od Mojného č :00 22:15 Uzavření místní komunikace Prostřední Horní svince od silnice č. 155 po konec zóny (před rybníčky) neplatí pro místní obyvatele. Na zákazu bodou místní hasiči. Uzavření Skřidel neplatí pro místní obyvatele až před zábranu u okrunu. Na zákazech budou?

2 Sobota Číslo a název RZ RZ 7 okruh Svince 8/11 Malonty Uzavřena účelová komunikace od cvičiště psů od Velešína (u silnice Nádražní č ) přes přejezd k místním komunikacím okruhu a dále místní komunikace z Horních Svinců do Prostředních Svinců po křižovatku s hlavní silnicí č Dále budou uzavřeny vjezdy do obce Skřidla ze silnice od Mojného č Pohorská Ves ve směru od Benešova nad Černou od křižovatky silnice 1548 s křižovatkou silnice č na Lužnici průjezd obcí Pohorská Ves ke hřbitovu, odbočení na Malonty po silnice č. 158 průjezd Malontami - odbočení na Bělou po silnice č směr Cetviny po silnici č Tichá obec (po č.p. 40, 153) 05:45 11:00 Uzavření místní komunikace Prostřední Horní svince od silnice č. 155 po konec zóny (před rybníčky) neplatí pro místní obyvatele. Na zákazu budou místní hasiči. Uzavření Skřidel neplatí pro místní obyvatele až před zábranu u okrunu. Na zákazech budou? 6:40 16:00 V době mezi cca 11:15 a 11:45 bude umožněn dle pokynu pořadatelů průjezd místních obyvatel po uzavřené trase a to vždy ve směru trasy zkoušky. RZ 9 /13 Rožmberk 12 / 14 Lipno Parkoviště Lipno n/vltavou Uzavřena komunikace Metlická od silnice č. 160 v obci Rožmberk nad Vltavou Lipno nad Vltavou část Slupečná od odbočky ze silnice č. 163 na komunikaci do Slupečné ulice Slupečná Lipno nad Vltavou staré parkoviště Kramolín, lesní cesty přes sjezdovky a do Slupečné silnice č.1622 z Frymburku cca 4 km za Frymburkem před napojením lesní cesty z Kramolína Malšín obec odbočka u č.p. 40, průjezd návsí odbočení u ÚO směr Ostrov náves Ostrov Zadní Ostrov Bolechy - Kyselov Parkoviště pod lanovkou a parkoviště u Jednoty- COOP 7:30 17:30 V době mezi 12:45 a 13:30 hodin bude umožněn nezbytný průjezd Metlickou komunikací. Pohyb místních bydlících od hlavní silnice č. 160 po časovou kontrolu u tří věží regulovaně možný. 12:00 19:00 Pozor, mezi průjezdy není otevřeno, druhý průjezd následuje těsně za prvním! 6:00 19:00 Po uzavřené části před konáním v čase 12:00 13:00 hod. projedou účastníci eko New Energies rally. Kaplice Parkoviště v Českobudějovické ulici 6:00 14:00

3 Pátek sobota neděle Místo Uzavírka Začátek Konec Výstaviště České Budějovice Areál výstaviště Od 00:00 hod v pátek do 17:00 hodin v sobotu Parkoviště P1 Jelení zahrada Č.Krumlov Parkoviště Od 00:00 hod. v pátek Pro rampu místo čtvrtek od hodin do 10:00 hodin v neděli

4 2 / 5 ROŽMITÁL Komunikace JIP Větřní most u silnice II/160 ROŽMITÁL NA ŠUMAVĚ DNE PÁTEK Odbočení na most ze silnice II/160 na skládku Lověšice po místní komunikai JIP Větřní směr Všeměry - skládka Lověšice lesní úsek do Zátoně po komunikaci č Jistebník osada dále Čeřín Rožmitál na Šumavě obec po křižovatku u č.p. 130 ul. Na Sadech 15:20 00:30 druhého dne V době mezi cca 18:00 a 20:00 bude umožněn dle pokynu pořadatelů průjezd místních obyvatel po uzavřené trase a to vždy ve směru trasy zkoušky. MOST NA SKLÁDKU LOVĚŠICE: ZÁTOŇ:: ROŽMITÁL NA ŠUMAVĚ: CÍL STOP žádáme Vás o bezpečné chování při letošním ročníku Rallye Český Krumlov, o součinnost s jednotlivými pořadateli na rychlostních zkouškách. Prosíme, řiďte se pokyny pořadatelů a dalších bezpečnostních činovníků rallye. Zásadně se nezdržujte se v zónách zakázaných prostorů a v blízkosti trasy průjezdu soutěžních vozidel během rychlostní zkoušky, i když jsou tyto prostory na vašich pozemcích, zahradách či dvorcích. Nepřebíhejte přes trať v době konání rychlostní zkoušky! Mějte vždy přehled o svých dětech, případně i o starých osobách a jejich pohyb zajistěte pouze v bezpečných místech daleko mimo trasu rychlostní zkoušky. Zabezpečte si také své domácí zvířectvo.

5 3 / 6 KOHOUT - JÁN PŘEDLESÍ SVATÝ JAN NAD MALŠÍ DNE PÁTEK Předlesí od křižovatky u samoty (č. p. 278) na Dluhoště lesní cesta Hemperská pokračující směrem na Popelice Velké Skaliny průjezd obcí po účelové kominikaci směr po silnici 1543 Ličov. Uzavřeno až do obce Ličov k hasičárně. Dále po silnici 1543 do Děkanských Skalin a po místní komunikací do Soběnova, průjezd obcí na náves náves celá s průjezdem kolem OÚ do statku a dále po silnice č směr Besednice odbočka Bída Smrhov přejezd hlavní silnice číslo 157 směr Malče po silnice č Chlum Pod Horou Svatý Jan nad Malší průjezd statkem, místní komunikací na silnici č a do obce Svatý Jan nad Malší. Silnice č uzavřena od křižovatky na Svachov od Velešína po konec obce Svatý Jan nad Malší od Ločenic (č.p. 116). Silnice Pořešín (směr od Kaplice nádraží) č Besednice uzavřena před křižovatkou Malče z obou směrů SOBĚNOV: 16:00 01:00 následujícího dne V době mezi cca 20:30 a 20:50 bude umožněn dle pokynu pořadatelů průjezd místních obyvatel po uzavřené trase a to vždy ve směru trasy zkoušky. SVATÝ JAN NAD MALŠÍ:

6 žádáme Vás o bezpečné chování při letošním ročníku Rallye Český Krumlov, o součinnost s jednotlivými pořadateli na rychlostních zkouškách. Prosíme, řiďte se pokyny pořadatelů a dalších bezpečnostních činovníků rallye. Zásadně se nezdržujte se v zónách zakázaných prostorů a v blízkosti trasy průjezdu soutěžních vozidel během rychlostní zkoušky, i když jsou tyto prostory na vašich pozemcích, zahradách či dvorcích. Nepřebíhejte přes trať v době konání rychlostní zkoušky! Mějte vždy přehled o svých dětech, případně i o starých osobách a jejich pohyb zajistěte pouze v bezpečných místech daleko mimo trasu rychlostní zkoušky. Zabezpečte si také své domácí zvířectvo.

7 4 / 7 SVINCE U SKŘIDEL HORNÍ SVINCE DNE PÁTEK Uzavřena účelová komunikace od cvičiště psů od Velešína (u silnice Nádražní č ) přes přejezd k místním komunikacím okruhu a dále místní komunikace z Horních Svinců do Prostředních Svinců po křižovatku s hlavní silnicí č Dále budou uzavřeny vjezdy do obce Skřidla ze silnice od Mojného č :00 22:15 DNE SOBOTA Dtto 5:45 11:00 Dtto Uzavření místní komunikace Prostřední Horní svince od silnice č. 155 po konec zóny (před rybníčky) neplatí pro místní obyvatele. Na zákazu budou místní hasiči. Uzavření Skřidel neplatí pro místní obyvatele až před zábranu u okrunu. Na zákazech budou? PROSTŘEDNÍ HORNÍ SVINCE: SKŘIDLA: žádáme Vás o bezpečné chování při letošním ročníku Rallye Český Krumlov, o součinnost s jednotlivými pořadateli na rychlostních zkouškách. Prosíme, řiďte se pokyny pořadatelů a dalších bezpečnostních činovníků rallye. Zásadně se nezdržujte se v zónách zakázaných prostorů a v blízkosti trasy průjezdu soutěžních vozidel během rychlostní zkoušky, i když jsou tyto prostory na vašich pozemcích, zahradách či dvorcích. Nepřebíhejte přes trať v době konání rychlostní zkoušky! Mějte vždy přehled o svých dětech, případně i o starých osobách a jejich pohyb zajistěte pouze v bezpečných místech daleko mimo trasu rychlostní zkoušky. Zabezpečte si také své domácí zvířectvo.

8 8 / 11 MALONTY POHORSKÁ VES TICHÁ DNE SOBOTA Pohorská Ves ve směru od Benešova nad Černou od křižovatky silnice 1548 s křižovatkou silnice č na Lužnici průjezd obcí Pohorská Ves ke hřbitovu, odbočení na Malonty po silnice č. 158 průjezd Malontami - odbočení na Bělou po silnice č směr Cetviny po silnici č Tichá obec (po č.p. 40, 153) 6:40 16:00 V době mezi cca 11:15 a 11:45 bude umožněn dle pokynu pořadatelů průjezd místních obyvatel po uzavřené trase a to vždy ve směru trasy zkoušky. POHORSKÁ VES: MALONTY: START TICHÁ: žádáme Vás o bezpečné chování při letošním ročníku Rallye Český Krumlov, o součinnost s jednotlivými pořadateli na rychlostních zkouškách. Prosíme, řiďte se pokyny pořadatelů a dalších bezpečnostních činovníků rallye. Zásadně se nezdržujte se v zónách zakázaných prostorů a v blízkosti trasy průjezdu soutěžních vozidel během rychlostní zkoušky, i když jsou tyto prostory na vašich pozemcích, zahradách či dvorcích. Nepřebíhejte přes trať v době konání rychlostní zkoušky! Mějte vždy přehled o svých dětech, případně i o starých osobách a jejich pohyb zajistěte pouze v bezpečných místech daleko mimo trasu rychlostní zkoušky. Zabezpečte si také své domácí zvířectvo.

9 12 / 14 LIPNO SLUPEČNÁ LIPNO NAD VLTAVOU KYSELOV DNE SOBOTA Lipno nad Vltavou část Slupečná od odbočky ze silnice č. 163 na komunikaci do Slupečné ulice Slupečná Lipno nad Vltavou staré parkoviště Kramolín, lesní cesty přes sjezdovky a do Slupečné silnice č.1622 z Frymburku cca 4 km za Frymburkem před napojením lesní cesty z Kramolína Malšín obec odbočka u č.p. 40, průjezd návsí odbočení u ÚO směr Ostrov náves Ostrov Zadní Ostrov Bolechy - Kyselov 12:00 19:00 Parkoviště pod lanovkou a parkoviště u COOP 6:00 19:00 Obyvatelé a ubytovaní budou moci odjet z části Slupečné mimo okruh RZ kdykoliv Pozor, mezi průjezdy není otevřeno, druhý průjezd následuje těsně za prvním! Po uzavřené části před konáním projedou účastníci eko New Energies rally SLUPEČNÁ LIPNO NAD VLTAVOU: MALŠÍN: START KYSELOV: CÍL STOP Zákaz vjezdu žádáme Vás o bezpečné chování při letošním ročníku Rallye Český Krumlov, o součinnost s jednotlivými pořadateli na rychlostních zkouškách. Prosíme, řiďte se pokyny pořadatelů a dalších bezpečnostních činovníků rallye. Zásadně se nezdržujte se v zónách zakázaných prostorů a v blízkosti trasy průjezdu soutěžních vozidel během rychlostní zkoušky, i když jsou tyto prostory na vašich pozemcích, zahradách či dvorcích. Nepřebíhejte přes trať v době konání rychlostní zkoušky! Mějte vždy přehled o svých dětech, případně i o starých osobách a jejich pohyb zajistěte pouze v bezpečných místech daleko mimo trasu rychlostní zkoušky. Zabezpečte si také své domácí zvířectvo.

10 8 / 13 ROŽMBERK ROŽMBERK NAD VLTAVOU L.C. nad Veverkami DNE SOBOTA Uzavřena komunikace Metlická od silnice č. 160 v obci Rožmberk nad Vltavou 7:30 17:30 ROŽMBERK NAD VLTAVOU: V době mezi 12:45 a 13:30 hodin bude umožněn nezbytný průjezd Metlickou komunikací. Pohyb místních bydlících od hlavní silnice č. 160 po časovou kontrolu u tří věží regulovaně možný. Zákaz vjezdu ČASOVÁ KONTROLA žádáme Vás o bezpečné chování při letošním ročníku Rallye Český Krumlov, o součinnost s jednotlivými pořadateli na rychlostních zkouškách. Prosíme, řiďte se pokyny pořadatelů a dalších bezpečnostních činovníků rallye. Zásadně se nezdržujte se v zónách zakázaných prostorů a v blízkosti trasy průjezdu soutěžních vozidel během rychlostní zkoušky, i když jsou tyto prostory na vašich pozemcích, zahradách či dvorcích. Nepřebíhejte přes trať v době konání rychlostní zkoušky! Mějte vždy přehled o svých dětech, případně i o starých osobách a jejich pohyb zajistěte pouze v bezpečných místech daleko mimo trasu rychlostní zkoušky. Zabezpečte si také své domácí zvířectvo.

42. Rallye Český Krumlov 2014 AMK Rallye Český Krumlov, P.O.Box 106, 381 01 Č. Krumlov www.rallyekrumlov.cz, e-mail: rallye.krumlov@centrum.

42. Rallye Český Krumlov 2014 AMK Rallye Český Krumlov, P.O.Box 106, 381 01 Č. Krumlov www.rallyekrumlov.cz, e-mail: rallye.krumlov@centrum. UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 42. Rallye Český Krumlov 2014 Pátek 2.5.2014 Číslo a název RZ 2/5 Slavkov Mezipotočí od č.p. 16 na silnici č. 15911 - Slavkov Veleslavice hlavní silnice II/162 Veleslavice - Bohdalovice

Více

UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 45. Rallye Český Krumlov Pátek před křižovatkou Malče z obou směrů. Číslo a název RZ

UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 45. Rallye Český Krumlov Pátek před křižovatkou Malče z obou směrů. Číslo a název RZ UZAVÍRKY KOMUNIKACÍ při 45. Rallye Český Krumlov 2017 Pátek 19. 5. 2017 Číslo a název RZ 2/5 okruh Svince Uzavřena účelová komunikace od cvičiště psů od Velešína (u silnice Nádražní č. 15710) přes přejezd

Více

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení Date: Time: 10. 5. 2016 Datum: Čas: 24.00 Subject: BULLETIN NO.: 1 Document No.: 1.1 Předmět: PROVÁDĚCÍ USTANOVENÍ č. 1 Č. dokumentu.: From: The Clerk of the Course Number of 2 Od: Ředitel rally Počet

Více

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení Date: Time: 10. 5. 2017 Datum: Čas: 16.00 Subject: BULLETIN NO.: 1 Document No.: 1.1 Předmět: PROVÁDĚCÍ USTANOVENÍ č. 1 Č. dokumentu.: From: The Clerk of the Course Number of 3 Od: Ředitel rally Počet

Více

SKOK. PROSÍME, VĚNUJTE POZORNOST BEZPEČNOSTI Uvědomte si, že soutěži přihlížíte na vlastní nebezpečí!

SKOK. PROSÍME, VĚNUJTE POZORNOST BEZPEČNOSTI Uvědomte si, že soutěži přihlížíte na vlastní nebezpečí! ˇ 2 SKOK PROSÍME, VĚNUJTE POZORNOST BEZPEČNOSTI Uvědomte si, že soutěži přihlížíte na vlastní nebezpečí! 3 RZ 1 / 11 SAMSON - RALLYE - ARÉNA PŘEJÍMKY SCRUTINEERING PF PF N 0 2 4 6 8 10 Km HQ PF F RZ 4

Více

MEDIA INFORMACE. Upozornění V neděli v noci 25. března začne platit letní čas. Hodiny se posunou o hodinu vpřed z 2:00 na 3:00.

MEDIA INFORMACE. Upozornění V neděli v noci 25. března začne platit letní čas. Hodiny se posunou o hodinu vpřed z 2:00 na 3:00. MEDIA INFORMACE Tiskové středisko (wifi připojení): Městský úřad Valašské Meziříčí, Náměstí 1221/7, Valašské Meziříčí pátek 23. 03. 2018 od 14:00 hod. do 20:00 hod. sobota 24. 03. 2018 od 07:00 hod. do

Více

ROADBOOK. ÚAMK Regularity Trophy

ROADBOOK. ÚAMK Regularity Trophy INFORMATION strana page ROADBOOK ÚAMK Regularity Trophy Tento itinerář byl připravován od března do května 2017 a zkontrolován během posledních dnů před startem ředitelem soutěže Pavlem Kacerovským. Autorem

Více

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení Date: Time: 06. 05. 2015 Datum: Čas: 06.00 Subject: BULLETIN NO.: 1 Document No.: 1.1 Předmět: PROVÁDĚCÍ USTANOVENÍ č. 1 Č. dokumentu.: From: The Clerk of the Course Number of 2 Od: Ředitel rally Počet

Více

Výlukový jízdní řád. platný 9. a České Budějovice. České Budějovice. V jízdním řádu jsou uvedeny pouze vlaky a spoje dotčené výlukou.

Výlukový jízdní řád. platný 9. a České Budějovice. České Budějovice. V jízdním řádu jsou uvedeny pouze vlaky a spoje dotčené výlukou. platný 9. a 10.5.2018 195 - Lipno nad km SŽDC, státní organizace / ČD, a.s. Vlak 0 196 10 27 14 27 16 27 8 Rožmberk nad 10 43 14 43 16 43 9 Herbertov 10 45 14 45 16 45 11 Těchoraz 10 49 14 49 16 49 12

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZPRAVODAJ PRO OBYVATELE V OBLASTI RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY VALMEZ

BEZPEČNOSTNÍ ZPRAVODAJ PRO OBYVATELE V OBLASTI RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY VALMEZ BEZPEČNOSTNÍ ZPRAVODAJ PRO OBYVATELE V OBLASTI RYCHLOSTNÍ ZKOUŠKY VALMEZ PÓDIUM RÁMCOVÝ PROGRAM 38. KOWAX VALAŠSKÉ RALLY VALMEZ 2019 Seznamovací jízdy RZ ValMez: Administrativní přejímky: Technické přejímky:

Více

46. Rallye Český Krumlov 2018

46. Rallye Český Krumlov 2018 Introductory information / Úvodní informace 46. Rallye Český Krumlov 2018 FIA CENTRAL RALLY TROPHY FIA EUROPEAN RALLY TROPHY FOR DRIVERS AND CO-DRIVERS (FIA ERT) FIA ERT 2 TROPHY (ERT2) FOR DRIVERS AND

Více

Výlukový jízdní řád. platný v čase 9:30 hod. až 15:30 hod.

Výlukový jízdní řád. platný v čase 9:30 hod. až 15:30 hod. platný 7.1.201 v čase :30 hod. až 15:30 hod. provozovatel dráhy SŽDC, s.o. informuje, že dne 7.1.201 od :30 hodin do 15:30 hodin proběhne denní výluka v úseku - na trati 16 České Budějovice -. Dopravce

Více

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení Date: Time: 2. 5. 2019 Datum: Čas: 10.00 Subject: BULLETIN NO.: 1 Document No.: 1.1 Předmět: PROVÁDĚCÍ USTANOVENÍ č. 1 Č. dokumentu.: From: The Clerk of the Course Number of 2 Od: Ředitel rally Počet stran:

Více

DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ REKONSTRUKCE SILNICE II/160 ROŽMBERK NAD VLTAVOU. etapa II JANEV DOPRAVNÍ ZNAČENÍ

DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ REKONSTRUKCE SILNICE II/160 ROŽMBERK NAD VLTAVOU. etapa II JANEV DOPRAVNÍ ZNAČENÍ DOPRAVNÍ ZNAČENÍ ve službách bezpečnosti silničního provozu DOPRAVNĚ INŽENÝRKÉ OPATŘENÍ REKONTRUKCE ILNICE II/160 ROŽMBERK NAD VLTAVOU etapa II Vypracovala: Martin Vacek Datum: leden 2018 Jan Nevšímal

Více

3. New Energies Rallye Český Krumlov 2014 2.-3.5.2014

3. New Energies Rallye Český Krumlov 2014 2.-3.5.2014 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. New Energies Rallye Český Krumlov 2014 2.-3.5.2014 Jízda pravidelnosti vozidel s elektrickým nebo alternativním pohonem s hvězdicovou jízdou do místa startu a vloženými měřenými

Více

KATEGORIE RACE. Zajištěno na centrálním parkovišti Sportovního areálu Ještěd, stejně jako prostory pro registraci, občerstvení, servis apod.

KATEGORIE RACE. Zajištěno na centrálním parkovišti Sportovního areálu Ještěd, stejně jako prostory pro registraci, občerstvení, servis apod. KATEGORIE RACE Trat závodu: Trať závodů je rozdělena na 5 rychlostních zkoušek, které se odehrávají v několika lokalitách Ještědského hřebene. Tyto rychlostní zkoušky (dále také RZ, značeny na jednotlivých

Více

3. BEZPEČNOSTNÍ MATERIÁLY

3. BEZPEČNOSTNÍ MATERIÁLY 3. BEZPEČNOSTNÍ MATERIÁLY 3.1. BEZPEČNOSTNÍ PLÁN RALLY Vypracování zodpovědnost Ředitel, Hlavní činovník pro bezpečnost a Hlavní lékař. Bezpečnostní plán rally a Organizační a provozní řád RZ musí pořadatel

Více

Infocentrum Kaplice V naší půjčovně je možné pronajmout elektrokola a elektroskútry.

Infocentrum Kaplice V naší půjčovně je možné pronajmout elektrokola a elektroskútry. Líbila se vám vyjížďka? Vyzkoušejte i další E.ON e-půjčovny v turisticky zajímavých lokalitách: e-šumava Kaplice na plný proud Půjčovna elektrokol a elektroskútrů Lipno nad Vltavou Žďár nad Sázavou Brno

Více

Sp.zn.: DOP 379/2014 BEC Č.j.: KON 11812/2014 V Konici 15.9.2014. Rozhodnutí

Sp.zn.: DOP 379/2014 BEC Č.j.: KON 11812/2014 V Konici 15.9.2014. Rozhodnutí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O N I C E odbor dopravy Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště Masarykovo nám. 28, 798 52 Konice Sp.zn.: DOP 379/2014 BEC Č.j.: KON 11812/2014 V Konici 15.9.2014 Rozhodnutí

Více

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží

PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY Poupravené věci z 1. průvodce soutěží PRŮVODCE SOUTĚŽÍ ČÁST 2 1. PODORLICKÁ RALLY 17. - 18.5. 2019 www.podorlickarally.cz Poupravené věci z 1. průvodce soutěží Po delší době přinášíme druhou část průvodce soutěží Podorlická rally. Změnili

Více

PASPORT MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ

PASPORT MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ Výkaz pro místní komunikaci : Celková délka místní komunikace v : 1c 0,539 od - do [] Začátek Konec 1. 0,000-0,010 lehké zatížení netuhá - živičná 0,010 9,32 4,20 68 86/1 napojení na silnici I/11 1. 0,006

Více

5.1. ČASOVÉ KONTROLY (samostatné ČK, za kterými nenásleduje RZ)

5.1. ČASOVÉ KONTROLY (samostatné ČK, za kterými nenásleduje RZ) 5. KONTROLNÍ BODY ORGANIZAČNÍ A SPORTOVNÍ PODMÍNKY (slouží i jako podklad pro práci organizačních vozidel) 5.1. ČASOVÉ KONTROLY (samostatné ČK, za kterými nenásleduje RZ) Umístění podle dokumentace (itinerář,

Více

Infocentrum Kaplice V naší půjčovně je možné pronajmout elektrokola a elektroskútry. Jak půjčovat, rezervovat, objednávat?

Infocentrum Kaplice V naší půjčovně je možné pronajmout elektrokola a elektroskútry. Jak půjčovat, rezervovat, objednávat? Líbila se vám vyjížďka? Vyzkoušejte i další E.ON e-půjčovny v turisticky zajímavých lokalitách: e-šumava Kaplice na plný proud Půjčovna elektrokol a elektroskútrů Lipno nad Vltavou Žďár nad Sázavou Brno

Více

KOSTELEC NAD ORLICÍ-DOPRAVNÍ SITUACE VE MĚSTĚ V DOBĚ KONÁNÍ MATRIX M.V. RALLY VE DNECH

KOSTELEC NAD ORLICÍ-DOPRAVNÍ SITUACE VE MĚSTĚ V DOBĚ KONÁNÍ MATRIX M.V. RALLY VE DNECH KOSTELEC NAD ORLICÍ-DOPRAVNÍ SITUACE VE MĚSTĚ V DOBĚ KONÁNÍ MATRIX M.V. RALLY VE DNECH 18.8.2011 20.8.2011 Ve čtvrtek 18.8.2011 v 18.hod.proběhne uzávěra severní části Palackého náměstí.průjezd z ulice

Více

54. Rallye Šumava Klatovy AUTOKLUB Mistrovství ČR v automobilových rally Klatovy,

54. Rallye Šumava Klatovy AUTOKLUB Mistrovství ČR v automobilových rally Klatovy, 54. Rallye Šumava Klatovy AUTOKLUB Mistrovství ČR v automobilových rally Klatovy, 26. 27. 4. 2019 Datum: 23. 4. 2019 Čas: 10:00 Date: Time: Předmět: Prováděcí ustanovení č. 1 Č. Dokumentu: 1.1 Subject:

Více

Informace pro obyvatele Olomouce Přehled dopravních opatření v den závodu. Mattoni 1/2Maraton Olomouc 23. června 2012

Informace pro obyvatele Olomouce Přehled dopravních opatření v den závodu. Mattoni 1/2Maraton Olomouc 23. června 2012 Informace pro obyvatele Olomouce Přehled dopravních opatření v den závodu Mattoni 1/Maraton Olomouc. června 01 Prosím, čtěte pozorně! 1 1 Dopravní opatření, Mattoni 1/Maraton Olomouc, sobota. června 01

Více

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení

1. Amendment - correction change of the Supplementary Regulations Doplnění - oprava - změna zvláštních ustanovení Date: Time: 4. 5. 2018 Datum: Čas: 13.00 Subject: BULLETIN NO.: 1 Document No.: 1.1 Předmět: PROVÁDĚCÍ USTANOVENÍ č. 1 Č. dokumentu.: From: The Clerk of the Course Number of 3 Od: Ředitel rally Počet stran:

Více

RECONNAISSANCES SEZNAMOVACÍ JÍZDY

RECONNAISSANCES SEZNAMOVACÍ JÍZDY ROČNÍK AGROTEC PETRONAS RALLY... mezi vinohrady XIV AGROTEC PETRONAS RALLY 5. 6. 6. 08 HUSTOPEČE RECONNAISSANCES SEZNAMOVACÍ JÍZDY Mistrovství FIA zóny střední Evropa Mistrovství ČR v rally Mistrovství

Více

ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ. P o z v á n k a

ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ. P o z v á n k a ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ Sekretariát Rady, Nad Olšinami 31, Praha 10, PSČ 100 00 Sportovní odbor LRU - muška Telefon: 2748 11 751 3, FAX 2748 11 754, e-mail: zemankova@rybsvaz.cz P o z v á n k a Praha dne 23.9.2010

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství VAŠE ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: SPISOVÁ ZNAČKA: OPRÁVNÉNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: E-MAIL: DATUM: DOP/34696/2016/TON DOP/5717/2016/TON/3 Ing. Josef Tomanovič

Více

PASPORT MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ (tabelární) 1/2015 schválen zastupitelstvem obce dne usnesením č. 3/10/ část MÍSTNÍ KOMUNIKACE

PASPORT MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ (tabelární) 1/2015 schválen zastupitelstvem obce dne usnesením č. 3/10/ část MÍSTNÍ KOMUNIKACE PASPORT MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ (tabelární) 1/2015 schválen zastupitelstvem obce dne 11.12.2015 usnesením č. 3/10/2015 1. část MÍSTNÍ KOMUNIKACE Číslo úseku Náklady na obnovu Most počet Typ komunikace Délka

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 4. New Energies Rallye Český Krumlov 2015 22. - 23. 5. 2015

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 4. New Energies Rallye Český Krumlov 2015 22. - 23. 5. 2015 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 4. New Energies Rallye Český Krumlov 2015 22. - 23. 5. 2015 Jízda pravidelnosti vozidel s alternativním pohonem (elektro / CNG / LPG / etanol / hybrid / plug-in hybrid / vodík) s hvězdicovou

Více

Č.j.: KON 4740/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.Zn.: DOP 64/2015 BEC , dubna Rozhodnutí

Č.j.: KON 4740/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.Zn.: DOP 64/2015 BEC , dubna Rozhodnutí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O N I C E odbor dopravy Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště Masarykovo nám. 28, 798 52 Konice Č.j.: KON 4740/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.Zn.: DOP 64/2015

Více

ORGANIZACE DOPRAVY V OBLASTI ŠPINDLERŮV MLÝN A VRCHLABÍ

ORGANIZACE DOPRAVY V OBLASTI ŠPINDLERŮV MLÝN A VRCHLABÍ ORGANIZACE DOPRAVY V OBLASTI ŠPINDLERŮV MLÝN A VRCHLABÍ Vážení návštěvníci a obyvatelé města Špindlerův Mlýn. Jako pořadatelé akce AUDI FIS SKI WORLD CUP 2019 bychom vás rádi seznámili s režimem, ve kterém

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Název rally : Devill Race III 19.5.2018 Soutěž rally Základní pojmy rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní

Více

Dopravní omezení v době konání MS

Dopravní omezení v době konání MS Dopravní omezení v době konání MS Dopravní opatření respektují požadavky na bezpečnost a dopravní obsluhu v souvislosti s konáním mistrovství. Týkají se přemisťování přímých účastníků sportovních disciplin,

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 44. RALLYE ČESKÝ KRUMLOV 2016 FIA

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 44. RALLYE ČESKÝ KRUMLOV 2016 FIA ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 44. RALLYE ČESKÝ KRUMLOV 2016 FIA European Rally Trophy koeficient 2 Mistrovství České republiky v rally Mistrovství České republiky v rally historických automobilů Volný mezinárodní

Více

Retardér 1 Výňatek z bezpečnostního plánu Levá odbočka za horizontem Výňatek z bezpečnostního plánu Pozn.: Nenechat nikoho stát v prostoru proti odbočení (včetně sebe nebo fotografů). Rampa Výňatek

Více

Retardér 1 Výňatek z bezpečnostního plánu Pozn.: Pozor na příchod lidí od zákazu vjezdu. Po uzavření RZ nelze pouštět diváky podél šotoliny. U rozhledny Výňatek z bezpečnostního plánu Pozn.: Lze očekávat

Více

itinerář VeterÁn show huť 2015 www.veteranshowhut.cz Účastník akce Startovní číslo Počet bodů SDH Huť ve spolupráci s OU Pěnčín předává

itinerář VeterÁn show huť 2015 www.veteranshowhut.cz Účastník akce Startovní číslo Počet bodů SDH Huť ve spolupráci s OU Pěnčín předává SDH Huť ve spolupráci s OU Pěnčín předává itinerář účastníkovi akce VeterÁn show huť 2015 Obec Pěnčín Účastník akce Startovní číslo Počet bodů 1 Sponzoři a partneři akce supšs Farma Dolenec Jako od Babičky

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 43. Rallye Český Krumlov 2015 IX. RALLYELEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 43. Rallye Český Krumlov 2015 IX. RALLYELEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 43. Rallye Český Krumlov 2015 IX. RALLYELEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV Demonstrační jízdy historických soutěžních vozidel (přehlídky) po trati RZ bez měření času průjezdu mají za účel předvést

Více

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B.

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Cyklovýlet č. 6 České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Trasa : Č.B. pravý břeh Vltavy Hrdějovice Borek Dvořiště Lomnice Rožmberk Stará Hlína Třeboň rybník Svět Zvíkov Kaliště Dobrá Voda

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Název rally : Riddle Race 14.10.2017 Základní pojmy Soutěž rally rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní část

Více

Vaše čj. (zn.): Naše čj.: Naše zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Příloh/listů: R O Z H O D N U T Í

Vaše čj. (zn.): Naše čj.: Naše zn.: Vyřizuje: Telefon: E-mail: Příloh/listů: R O Z H O D N U T Í Městský úřad Kolín Odbor dopravy Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 140, fax: +420 321 748 115, e-mail: odbor.dopravy@mukolin.cz sídlo odboru: Na Valech 72, Kolín II Město Kolín Karlovo

Více

Komentář ke statistickým výkazům o činnosti veřejných knihoven v okrese Český Krumlov v roce 2015

Komentář ke statistickým výkazům o činnosti veřejných knihoven v okrese Český Krumlov v roce 2015 Komentář ke statistickým výkazům o činnosti veřejných knihoven v okrese Český Krumlov v roce 2015 Statistický výkaz předkládá: Městská knihovna v Českém Krumlově Zřizovatel: Město Český Krumlov V roce

Více

Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie

Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje odbor služby dopravní policie Grand Prix České republiky Brno 19. 21. srpna 2016 1. Dopravní opatření k zajištění bezpečného nájezdu

Více

Pátek 29.8.2014. Shakedown Pohořelice, Komárov trať uzavřena 7,00-13,00 hod. Městská RZ Zlín centrum, AN Zlín AN uzavřeno od 17.01 hod do 24.00 hod.

Pátek 29.8.2014. Shakedown Pohořelice, Komárov trať uzavřena 7,00-13,00 hod. Městská RZ Zlín centrum, AN Zlín AN uzavřeno od 17.01 hod do 24.00 hod. PŘEPRAVNÍ OPATŘENÍ Přepravní opatření číslo: 12 2014 Důvod opatření: ÚPLNÉ UZAVÍRKY SILNIC - BARUM RALLY ZLÍN 2014 Rozhodnutí úřadu: Magistrát města Zlína č.j. : MMZL 130376 /OSaDŘ/DDol Platí : čtvrtek

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Název rally : Final race 12.11. 2016 Základní pojmy Soutěž rally rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní část

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství VAŠE ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: SPISOVÁ ZNAČKA: OPRÁVNÉNÁ DOP/36241/2018/TON DOP/5953/2018/TON Ing. Josef Tomanovič ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: 577 680 282

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Prachaticko a Blans ký les VE DNECH 28.-31.8.2008

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Prachaticko a Blans ký les VE DNECH 28.-31.8.2008 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,Prachaticko a Blans ký les VE DNECH 28.-31.8.2008 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, trek, MTB) Ubytování: 3 noci s polopenzí v penzionu Ingrid ve Lhenicích

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 45. Rallye Český Krumlov 2017 XI. RALLYE LEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 45. Rallye Český Krumlov 2017 XI. RALLYE LEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 45. Rallye Český Krumlov 2017 XI. RALLYE LEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV Demonstrační jízdy historických soutěžních vozidel (přehlídky) po trati RZ bez měření času průjezdu mají za účel

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Opatření obecné povahy Stanovení přechodné úpravy provozu na pozemních komunikacích odbor dopravně-správní oddělení silničního hospodářství VAŠE ZNAČKA: ČÍSLO JEDNACÍ: SPISOVÁ ZNAČKA: OPRÁVNÉNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TELEFON: E-MAIL: DATUM: DOP/35656/2017/TON DOP/5233/2017/TON Ing. Josef Tomanovič

Více

Vyhláška PTV. 030/13/2015 AKVIZIČNÍ SLEVY, ČD Šumava 2015, změna č. 1.

Vyhláška PTV. 030/13/2015 AKVIZIČNÍ SLEVY, ČD Šumava 2015, změna č. 1. Vyhláška PTV 030/13/2015 AKVIZIČNÍ SLEVY, ČD Šumava 2015, změna č. 1. S platností od 3. 7. 2015 vstupuje v účinnost změna č. 1 akční nabídky ČD Šumava 2015 v Jihočeském kraji za těchto podmínek: 1. ČD

Více

Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km

Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km Mezinárodní akademické mistrovství ČR v inline bruslení závod na 21 km Pořadatel: Slezská univerzita v Opavě z pověření ČESKÉ ASOCIACE UNIVERZITNÍHO SPORTU Datum soutěže: sobota 18. září 2011 Místo soutěže:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Škroupova 18, 30613 Plzeň Vaše č. j.: Ze dne: 26. 4. 2019 Naše č. j.: PK-DSH/4901/19 Spis. zn.: ZN/1176/DSH/19 Počet listů: 2 Počet

Více

OZNÁMENÍ O ZAMÝŠLENÉM PŘEVODU

OZNÁMENÍ O ZAMÝŠLENÉM PŘEVODU OZNÁMENÍ O ZAMÝŠLENÉM PŘEVODU Státní pozemkový úřad se sídlem v Praze 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 01312774, v souladu s ustanovením 20 zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém úřadu a o

Více

Průvodce diváka po XVII. TipCars Pražském Rallysprintu

Průvodce diváka po XVII. TipCars Pražském Rallysprintu Průvodce diváka po XVII. TipCars Pražském Rallysprintu (Text a Foto: Petr Eliáš) Nové Subaru XV na trati XVII.TipCars Pražského Rallysprintu Připravili jsme pro vás průvodce diváka po tratích rychlostních

Více

Magistrát města Kladna ADRESA: A.Feřteková. Pov.č. T-3/2006-ODaS ROZHODNUTÍ

Magistrát města Kladna ADRESA: A.Feřteková. Pov.č. T-3/2006-ODaS ROZHODNUTÍ Odbor dopravy a služeb ADRESA PRACOVIŠTĚ: Odbor dopravy a služeb nám. 17. listopadu 2840 272 52 DORUČOVACÍ ADRESA: nám. Starosty Pavla 44 272 52 ADRESA: Vaše zn.: Č. jednací: ODaS/666/16/280 Vyřizuje:

Více

Kontakt: Miloslav Regner mobil:

Kontakt: Miloslav Regner mobil: Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

Omezení parkování v ulicích Prahy 1 od pátku do soboty

Omezení parkování v ulicích Prahy 1 od pátku do soboty 1303_Informace-pro-obyvatele-Prahy1.indd 1 3/26/2013 9:40:34 AM 1303_Informace-pro-obyvatele-Prahy1.indd 2 3/26/2013 9:40:39 AM 1303_Informace-pro-obyvatele-Prahy1.indd 3 3/26/2013 9:40:52 AM Omezení parkování

Více

MK začíná na křižovatce se silnicí III.tř.12136 na návsi v Mrákoticích a vede až k č.p.20

MK začíná na křižovatce se silnicí III.tř.12136 na návsi v Mrákoticích a vede až k č.p.20 Příloha grafické části pasport í osady Divišovice: 32c Mrákotice III.tř.12136 na návsi v Mrákoticích a vede až k č.p.20 204.4 í 896/1, 967, 33c Chotětice - Dědkov MK s omezením pro vozidla do 6t začíná

Více

Název IČO Logopedická ambulance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE

Název IČO Logopedická ambulance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ ZDRAVOTNÍ PÉČE IČO 2 8 1 4 8 4 7 9 IČZ smluvního ZZ 3 3 7 2 1 0 0 0 Číslo smlouvy 1 6 3 3 V 0 0 3 Název IČO Logopedická ambulance s.r.o. PŘÍLOHA č. 2 Vstupní formulář / V-12 / 7.07.07 /4_05 SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ A ÚHRADĚ

Více

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34

Varianta II. 1. 8. 2008 Most 9:05 vlak Plzeň 11:54 12:03 vlak České Budějovice 13:56 14:09 BUS Rybník 14:52 15:12 vlak Vyšší Brod 15:34 Vltava 2008 Termín: pátek 1. 8. 2008 čtvrtek 7. 8. / pátek 8. 8. 2008 Plán etap: Kilometráž Kemp Délka etapy Den 318,9 km Vyšší Brod Pod Hrází 11,9 km Sobota 307,0 km Kemp U Nojdy 12,5 km Neděle 294,5

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 45. RALLYE ČESKÝ KRUMLOV 2017 FIA

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 45. RALLYE ČESKÝ KRUMLOV 2017 FIA ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 45. RALLYE ČESKÝ KRUMLOV 2017 FIA European Rally Trophy Central Rally Trophy Mistrovství České republiky v rally Mistrovství České republiky v rally historických automobilů Volný mezinárodní

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 6. New Energies Rallye Český Krumlov Český Krumlov, Česká republika Schvalovací číslo ASN: NE00117

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 6. New Energies Rallye Český Krumlov Český Krumlov, Česká republika Schvalovací číslo ASN: NE00117 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 6. New Energies Rallye Český Krumlov Český Krumlov, Česká republika 18. - 20. 5. 2017 Schvalovací číslo ASN: NE00117 Rallye pravidelnosti vozidel s alternativním pohonem. ÚAMK Regularity

Více

Pátek Neděle Rally zážitek - Komárov. Pátek Shakedown - Žlutavy

Pátek Neděle Rally zážitek - Komárov. Pátek Shakedown - Žlutavy PŘEPRAVNÍ OPATŘENÍ Přepravní opatření číslo: 7001/11/2017 Důvod opatření: ÚPLNÁ UZAVÍRKA SILNIC - BARUM RALLY ZLÍN 2017 Rozhodnutí : Magistrát města Zlína č.j. : Platí od: 24.8.2017 do: 27.8.2017 Úprava

Více

IP 10b >>> VACOV, SIL. II/171

IP 10b >>> VACOV, SIL. II/171 A15 >>> SOBĚŠICE SIL. II/172 C3a IP 10b IP 10b E13 C3a A15 IS 11b IS 11a B1 > VACOV, SIL. II/171 >>> SOBĚŠICE SIL. I/172 IS 11b > NOVÁ VES, SIL. III/17220

Více

Č.j.: KON 3648/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.Zn.: DOP 46/2015 BEC , března 2015.

Č.j.: KON 3648/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.Zn.: DOP 46/2015 BEC , března 2015. M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K O N I C E odbor dopravy Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště Masarykovo nám. 28, 798 52 Konice Č.j.: KON 3648/2015 Vyřizuje: Ing. Roman Bečvář Konice Sp.Zn.: DOP 46/2015

Více

Slavnostní otevření města Plzně, 16. - 18. ledna 2015 PRAKTICKÉ INFORMACE. více informací na www.plzen2015.cz

Slavnostní otevření města Plzně, 16. - 18. ledna 2015 PRAKTICKÉ INFORMACE. více informací na www.plzen2015.cz Slavnostní otevření města Plzně, 16. - 18. ledna 2015 PRAKTICKÉ INFORMACE více informací na www.plzen2015.cz Slavnostní otevření města Plzně 16. - 18. ledna 2015 otevíráme plzeňský ráj SLEDOVÁNÍ ZAHÁJENÍ

Více

53. ročník cyklistického závodu s mezinárodní účastí LIDICE června 2018 ROZPIS ZÁVODU

53. ročník cyklistického závodu s mezinárodní účastí LIDICE června 2018 ROZPIS ZÁVODU 53. ročník cyklistického závodu s mezinárodní účastí LIDICE 2018 15. - 17. června 2018 ROZPIS ZÁVODU P R O G R A M 53. ročníku seriálu cyklistických závodu s mezinárodní účastí L I D I C E 2 0 1 8 ve dnech

Více

Bezpečnostní plán Rally HK

Bezpečnostní plán Rally HK Základní pojmy Soutěž rally rally začíná administrativní přejímkou nebo seznamovacími jízdami podle toho co nastane první soutěžní část rally začíná 1RZ soutěžní část rally končí v cíli rally končí vydáním

Více

*MUJNX00S1J8X* VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci

*MUJNX00S1J8X* VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA opatření obecné povahy stanovení přechodné úpravy provozu na pozemní komunikaci *MUJNX00S1J8X* MUJNX00S1J8X MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 19, 467 51 JABLONEC NAD NISOU Spisová značka: 2484/2016/ODS/PDS/ZUK Č.j.: 77377/2016 Vyřizuje: Košťáková Tel.: 483 357 295 Fax: 482 357 442 E-mail: kostakova@mestojablonec.cz

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 46. Rallye Český Krumlov 2018 X. RALLYE LEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 46. Rallye Český Krumlov 2018 X. RALLYE LEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 46. Rallye Český Krumlov 2018 X. RALLYE LEGENDY SHOW ČESKÝ KRUMLOV Demonstrační jízdy historických soutěžních vozidel (přehlídky) po trati RZ bez měření času průjezdu mají za účel předvést

Více

Běh na Velký Javorník 25. ročník

Běh na Velký Javorník 25. ročník Běh na Velký Javorník 25. ročník Pořadatel: Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685. Datum závodu: 18. květen

Více

ewrc.cz Foto: Dalibor Benych

ewrc.cz Foto: Dalibor Benych Nejsem magor, jen se chci bavit Autor: Dalibor Benych, 17. 6. 2013 12:12 Zatím poslední rozhovor s jihočeským soutěžním jezdcem Jiřím Sojkou se uskutečnil po úvodní soutěži Timeseal MČR ve sprintrally,

Více

Hervis 1/2Maraton Praha 31. března 2012 Informace pro obyvatele Prahy 1 Přehled dopravních opatření v den závodu

Hervis 1/2Maraton Praha 31. března 2012 Informace pro obyvatele Prahy 1 Přehled dopravních opatření v den závodu Hervis 1/2Maraton Praha 31. března 2012 Informace pro obyvatele Prahy 1 Přehled dopravních opatření v den závodu Hervis 1/2Maraton v ulicích vaší čtvrti V sobotu 31. března zaplní ulice Prahy běžci z celého

Více

Obsah: 1 Titulní strana 2 Obsah, časový harmonogram pátek 10.6.2011 3 Celková mapa pátek - 10.6.2011 4 Umístění diváckých míst pátek 10.6.

Obsah: 1 Titulní strana 2 Obsah, časový harmonogram pátek 10.6.2011 3 Celková mapa pátek - 10.6.2011 4 Umístění diváckých míst pátek 10.6. Obsah: 1 Titulní strana 2 Obsah, časový harmonogram pátek 10.6.2011 3 Celková mapa pátek - 10.6.2011 4 Umístění diváckých míst pátek 10.6.2011 5,6,7 RZ 1,3 Němčičky fotografie, popis, příjezd 8,9,10 RZ

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. Czech New Energies Rallye Český Krumlov, Česká republika Schvalovací číslo ASN: AE00118

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. Czech New Energies Rallye Český Krumlov, Česká republika Schvalovací číslo ASN: AE00118 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. Czech New Energies Rallye Český Krumlov, Česká republika 17. 19. 5. 2018 Schvalovací číslo ASN: AE00118 Česká Trophy Rally pravidelnosti v ECO Rally se koná v souladu s platnými

Více

Slavnostní otevření města Plzně, 16. - 18. ledna 2015 PRAKTICKÉ INFORMACE. více informací na www.plzen2015.cz

Slavnostní otevření města Plzně, 16. - 18. ledna 2015 PRAKTICKÉ INFORMACE. více informací na www.plzen2015.cz Slavnostní otevření města Plzně, 16. - 18. ledna 2015 PRAKTICKÉ INFORMACE více informací na www.plzen2015.cz Slavnostní otevření města Plzně 16. - 18. ledna 2015 otevíráme plzeňský ráj PRAKTICKÉ INFORMACE

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. Czech New Energies Rallye Český Krumlov, Česká republika

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. Czech New Energies Rallye Český Krumlov, Česká republika ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. Czech New Energies Rallye Český Krumlov, Česká republika 17. 19. 5. 2018 Schvalovací číslo ASN: AE00118 Schvalovací číslo FIA: bude doplněno E-Rally Regularity Cup (ERRC) se koná

Více

DŮLEŢITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA. POLICIE: tel.: 158 obvodní oddělení Hustopeče, Husova 3 tel:

DŮLEŢITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA. POLICIE: tel.: 158 obvodní oddělení Hustopeče, Husova 3 tel: 1 OBSAH 2 DŮLEŢITÁ TELEFONNÍ ČÍSLA, GPS 3,4 POKYNY PRO KONTROLNÍ BODY 5 ORIENTAČNÍ PLÁN HUSTOPEČÍ, LOKACE SA A UP PO DOJEZDU 6 ORGANIZACE PROVOZU V OBLASTI SA POPICE LETIŠTĚ, PŘÍJEZD DIVÁKŮ DO OBLASTI

Více

Výluky na období 01.06.2015-07.06.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět)

Výluky na období 01.06.2015-07.06.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Výluka v úseku: Plasy - Kaznějov Výluky na období 01.06.2015-07.06.2015 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Datum konání: 01.05.2015 00:00 hod. - 08.06.2015 23:59 hod. Trať: 160 - Plzeň - Žatec (a zpět) Stanice:

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS PĚŠÍ

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS PĚŠÍ ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS PĚŠÍ TRASY VH 50 Pátek 11. 9. 2015 16:30 20:00 Příjezd účastníků, registrace a ubytování Masarykova kolej, Thákurova 1, 160 41, Praha 6. Účastnící obdrží startovní balíček s

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná FOTOGALERIE OKRESNÍ VÝSTAVA DROBNÉHO ZVÍŘECTVA ZO ČSCH HVOZDNÁ BARUM CZECH RALLY ZLÍN RZ 2 a 6 Březová - sobota 27. 8. 2016 uzavřená trať rally od 5:46 hodin

Více

E 3 11/09 WAY. project s.r.o. Rekonstrukce komunikací - Suchdol nad Lužnicí. II.etapa VP: HIP: Stavebník: Jihočeský kraj, Město Suchdol nad Lužnicí

E 3 11/09 WAY. project s.r.o. Rekonstrukce komunikací - Suchdol nad Lužnicí. II.etapa VP: HIP: Stavebník: Jihočeský kraj, Město Suchdol nad Lužnicí 0 HIP: VP: WAY project s.r.o. 0 0 Jindřichův Hradec, Jarošovská 1126/II Projektant: Kontroloval: Zodp. projektant: tel.: 384 321 494, 384 32 505 Richard Šindelář Josef Šedivý Ing. Lubomír Hlom email: wayproject@wayproject.cz

Více

Plán zimní údržby místních komunikací

Plán zimní údržby místních komunikací Obec Větřní Na Žofíně 191, 382 11 Větřní 1 Plán zimní údržby místních komunikací 1. Úvod Úkolem zimní údržby je zmírňování závad ve sjízdnosti a schůdnosti místních komunikací vzniklých zimními povětrnostními

Více

M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á Odbor dopravy tř. T. G. Masaryka 322, Blatná tel.:

M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á Odbor dopravy tř. T. G. Masaryka 322, Blatná tel.: M ě s t s k ý ú ř a d B l a t n á Odbor dopravy tř. T. G. Masaryka 322, 388 11 Blatná tel.: 383 416 220 Váš dopis zn. Ze dne: 11.07.2016 Naše značka: MUBL 7870/2016 Vyřizuje: Jan Valášek Telefon: 383 416

Více

Výluky na období Výluka v úseku: Bezdružice - Cebiv Typ: Datum konání: Trať: Stanice: Omezení služeb: Poznámka k výluce:

Výluky na období Výluka v úseku: Bezdružice - Cebiv Typ: Datum konání: Trať: Stanice: Omezení služeb: Poznámka k výluce: Výluky na období 31.08.2015-06.09.2015 177 - Pňovany zastávka - Bezdružice (a zpět) Výluka v úseku: Bezdružice - Cebiv Typ: dlouhodobá - výluka trvá nepřetržitě po níže uvedenou dobu Datum konání: 31.08.2015

Více

Propozice oficiálního flyballového turnaje. Budějická tlapka. pořádaného ve dnech 13. až 14. října 2012 Oblastní skupinou agility ALEA, o.s.

Propozice oficiálního flyballového turnaje. Budějická tlapka. pořádaného ve dnech 13. až 14. října 2012 Oblastní skupinou agility ALEA, o.s. Propozice oficiálního flyballového turnaje Budějická tlapka pořádaného ve dnech 13. až 14. října 2012 Oblastní skupinou agility ALEA, o.s. Místo konání: Turnaj se koná na tréninkovém fotbalovém hřišti,

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ČINOVNÍKY A MEDIA

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ČINOVNÍKY A MEDIA 1 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ČINOVNÍKY A MEDIA OBECNÉ POKYNY: Všichni činovníci a akreditovaní novináři AGROTEC PETRONAS SYNTIUM RALLY 2014 se musí v průběhu rally chovat v souladu s pokyny bezpečnostního

Více

1: Zákaz volného pohybu psů - CELKOVÝ PŘEHLED. Legenda. Město Havlíčkův Brod. Havlíčkovo nám Havlíčkův Brod

1: Zákaz volného pohybu psů - CELKOVÝ PŘEHLED. Legenda. Město Havlíčkův Brod. Havlíčkovo nám Havlíčkův Brod Příloha č. 1 obecně závazné vyhlášky města Havlíčkův Brod č. 8/2015, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejných prostranstvích v Havlíčkově Brodě Legenda č. 1 centrum města č. 2 okolí nemocnice

Více

Celková situace. Světový pohár v lyžování, Špindlerův Mlýn POZOR IP 22 POZOR SIL. SMĚR ŠPIDL. MLÝN UZAVŘENA SIL. II/295 VRCHLABÍ ŠPINDL.

Celková situace. Světový pohár v lyžování, Špindlerův Mlýn POZOR IP 22 POZOR SIL. SMĚR ŠPIDL. MLÝN UZAVŘENA SIL. II/295 VRCHLABÍ ŠPINDL. Celková situace POZO SIL. SMĚ ŠPIDL. MLÝN IP 22 POZO SIL. II/295 VCHLABÍ Příloha Vrchlabí, HK B 1, Z 2, E 13 B 1, Z 2,E 13 SKI WOLD A PAKING SKI WOLD WOLD SKI WOLD IP 22 POZO SILNICE SMĚ ŠP. MLÝN POHÁ

Více

Běh na Velký Javorník 27. ročník

Běh na Velký Javorník 27. ročník Pořadatel: Běh na Velký Javorník 27. ročník Pohorská jednota Radhošť, občanské sdružení, Trojanovice 415, 744 01 Frenštát p. R., IČO: 16627989, tel.: 603 352 025, 556 835 685, ve spolupráci s T. J. Frenštát

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS

ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS ORGANIZAČNÍ POKYNY A POPIS CYKLOTRASY 67 KM Pátek 11. 9. 2015 16:30 20:00 Příjezd účastníků, registrace a ubytování Masarykova kolej, Thákurova 1, 160 41, Praha 6. Účastnící obdrží startovní balíček s

Více

Příloha žádostí pro dopravní povolení 13.ročníku MTB Kralovice Celková situace mapa závodu

Příloha žádostí pro dopravní povolení 13.ročníku MTB Kralovice Celková situace mapa závodu Příloha žádostí pro dopravní povolení 13.ročníku MTB Kralovice Celková situace mapa závodu Poziční plán Sportkemp Kralovice + Parkování účastníků a návštěvníků. Program akce: karta pořadatele: Situace

Více

PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY

PŘEDPLATNÉ PLATBA SMS REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY REGULOVANÉ PARKOVÁNÍ V CENTRU UH. HRADIŠTĚ I. II. III. PARKOVÁNÍ ZA POPLATEK DLE ZÓNY ZÁCHYTNÉ PARKOVIŠTĚ HRANICE I. PARKOVACÍ ZÓNY HRANICE II. PARKOVACÍ ZÓNY SOUKROMÉ PLACENÉ PARKOVIŠTĚ PŘEDPLATNÉ AUTOBUSOVÉ

Více

Hlavní investice do dopravní infrastruktury v rámci Jihočeského kraje

Hlavní investice do dopravní infrastruktury v rámci Jihočeského kraje Jihočeský kraj Hlavní investice do dopravní infrastruktury v rámci Jihočeského kraje Diskusní setkání Stavebního fóra Hotel Zvon České Budějovice - 17. dubna 2008 Jihočeský kraj OBSAH PREZENTACE 1. Silniční

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ

MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ MĚSTSKÝ ÚŘAD KRALOVICE Markova 2, Kralovice PSČ 331 41 ODBOR DOPRAVY pracoviště Manětínská 493, Kralovice PSČ 331 41 Č. J. : OD/ 19850 / 16 Cer S.Z.: OD/ 3015 / 2016 CER DATUM: 17. Října 2016 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

Kde nás najdete: Těšíme se na vaši účast!!!

Kde nás najdete: Těšíme se na vaši účast!!! Kde nás najdete: Pojedete po výpadovce E605 z Plzně na Stříbro. Za cedulí Plzeň cca po 1,5 km (tj. ještě před Křimicemi), těsně za Keramikou Soukup (bude vpravo) a za Českou poštou a Stavebninami Škopek

Více