Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu společnosti VEMEX Energie a.s., IČO: (dále jen Společnost )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu společnosti VEMEX Energie a.s., IČO: 289 03 765 (dále jen Společnost )"

Transkript

1 Pozvánka na mimořádnou valnou hromadu společnosti VEMEX Energie a.s., IČO: (dále jen Společnost ) která se bude konat dne od 13:00 hod. v prostorách Společnosti na adrese Praha 6 Bubeneč, Na Zátorce 5, PSČ , s následujícím pořadem jednání: 1. Zahájení zasedání valné hromady, registrace účastníků pro stanovení usnášeníschopnosti valné hromady. 2. Volba předsedy valné hromady. 3. Volba zapisovatele valné hromady. 4. Volba osoby pověřené sčítáním hlasů. 5. Volba ověřovatele zápisu valné hromady. 6. Schválení rozpočtu Společnosti pro rok Schválení plánu rozvoje Společnosti pro roky Schválení odměňování a smluv o výkonu funkce předsedy a členů představenstva Společnosti. 9. Schválení rozhodnutí o sestavení představenstva Společnosti v úplném složení a o volbě pana Jiřího Svobody třetím členem představenstva Společnosti. 10. Projednání a schválení rozhodnutí o zákazu konkurence a ukončení konfliktu zájmů předsedy představenstva Společnosti a jednatele společnosti VEMEX s.r.o. - majoritního akcionáře Společnosti s podílem 51% - pana Vasilye Sergeyeviche Dinkova. 11. Závěr zasedání. Registrace přítomných akcionářů bude probíhat od 12:30 hodin na adrese konání valné hromady. Veškeré náklady spojené s účastí akcionářů nebo zástupců akcionářů na valné hromadě si každý akcionář hradí sám. Jednacím jazykem valné hromady je ruština. Akcionáři pro identifikaci musí předložit: - Akcionář-fyzická osoba: platný občanský průkaz (pas); - Zmocněnec akcionáře-fyzické osoby: platný občanský průkaz (pas) a notářsky ověřenou plnou moc; - Akcionář-právnická osoba výpis z obchodního rejstříku (obdobného rejstříku jiného státu) a platný občanský průkaz (pas) osoby (osob) oprávněné(-ých) jednat jménem právnické osoby; - Zmocněnec akcionáře-právnické osoby výpis z obchodního rejstříku (obdobného rejstříku jiného státu), platný občanský průkaz (pas) osoby (osob) oprávněné(-ých) jednat jménem právnické osoby, a notářsky ověřenou plnou moc (oficiální překlad ověřené plné moci).

2 Návrhy usnesení valné hromady, včetně odůvodnění nebo vyjádření představenstva k navrhovaným záležitostem (protinávrhů): Bod 1. až 5. obecně Komentář: Valná hromada je usnášeníschopná, pokud přítomní akcionáři nebo jejich zástupci mají akcie, jejichž jmenovitá hodnota přesahuje 50 % základního kapitálu Společnosti. Valná hromada volí své orgány, tj. předsedu, zapisovatele, ověřovatele zápisu a osobu pověřenou sčítáním hlasů společně tříčtvrtinovou většinou hlasů přítomných akcionářů. Rozhodnutí o změně stanov vyžaduje dvoutřetinovou většinu hlasů přítomných akcionářů a musí být o něm pořízen notářský zápis. V ostatních věcech na pořadu jednání této valné hromady rozhoduje valná hromada nadpoloviční většinou hlasů přítomných akcionářů. Body 2., 3., 4. a 5.: "Předsedou valné hromady se volí pan Vladimir Ermakov. "Zapisovatelem valné hromady se volí paní Elena Trefilova." "Osobou pověřenou sčítáním hlasů valné hromady se volí pan Jan Janda." "Ověřovatelem zápisu se volí pan Kostin." Předsedou valné hromady se navrhuje zvolit pan Vladimir Ermakov, zapisovatelem, ověřovatelem zápisu a osobou pověřenou sčítáním hlasů pak osoby z řad zaměstnanců a spolupracovníků Společnosti. Bod 6. Valná hromada bez výhrad rozhodla o schválení rozpočtu Společnosti pro rok 2015, ve znění předloženém představenstvem." / Valná hromada neschvaluje rozpočet Společnosti pro rok 2015 ve znění předloženém představenstvem a nařizuje představenstvu dopracovat předložený dokument." Rozhodnutí nařídit představenstvu Společnosti, aby předložilo rozpočet Společnosti pro rok 2015 na další mimořádné valné hromadě, bylo schváleno na řádné valné hromadě konané dne Bod 7. Valná hromada bez výhrad rozhodla o schválení plánu rozvoje Společnosti pro roky 2015-

3 2017, ve znění předloženém představenstvem." / Valná hromada neschvaluje plán rozvoje společnosti pro roky ve znění předloženém představenstvem a nařizuje představenstvu dopracovat předložený dokument." Rozhodnutí nařídit představenstvu Společnosti předložit plán rozvoje Společnosti pro roky na další mimořádné valné hromadě, bylo schváleno na řádné valné hromadě konané dne Bod 8. Návrh usnesení, předložený kvalifikovaným akcionářem, paní Elenou Efimovou, na jejíž žádost byl bod č "Valná hromada schvaluje (i) měsíční odměny členů představenstva ve výši Kč (slovy: sto dvacet tisíc korun českých), (ii) odstupné členům představenstva při ukončení smlouvy o výkonu funkce člena představenstva z důvodu odvolání akcionáři - ve výši čtyř měsíčních odměn (iii), náhradu nákladů za ubytování až do výše Kč (slovy: třicet tisíc korun českých) a (iv) náhradu nákladů za služební cesty a mobilní telefon." 2. "Valná hromada schvaluje typizovanou smlouvu o výkonu funkce člena představenstva." 3. "Valná hromada pověřuje jménem Společnosti předsedu této mimořádné valné hromady k podpisu smluv o výkonu funkce se členy představenstva." Odůvodnění kvalifikovaného akcionáře, paní Eleny Efimové, na jejíž žádost byl bod č. 8 Na valné hromadě konané dne výše odměn členů představenstva nebyla schválena, a mé připomínky nebyly vzaty v potaz. Nicméně, v souvislosti s negativními výsledky Společnosti, považuji za nutné posílit roli akcionářů při stanovování odměn členům představenstva, jmenovitě navrhuji, aby valná hromada rozhodovala o dodatečných odměnách členů výkonného orgánu na základě výsledků hospodaření Společnosti. Akcionáři by měli mít možnost bez jakýchkoliv dodatečných nákladů odvolat vedení Společnosti, které neplní řádně své povinnosti. Navrhuji tedy stanovit odstupné pro případ ukončení smlouvy se členem představenstva z důvodu jeho odvolání Společností ve výši čtyř měsíčních odměn. Dále je též třeba vzít v úvahu, že stanovy Společnosti v novém znění nestanovují pro předsedu představenstva kompetence a povinnosti odlišné, než pro ostatní členy představenstva; stejně tak členové představenstva, jakožto kolektivní orgán, nesou odpovědnost za způsobenou škodu společně, a to bez ohledu na rozdělení funkcí uvnitř představenstva. V případě, že akcionáři neschválí rozhodnutí o přechodu na nové typizované smlouvy, do stávajících smluv s členy představenstva mohou být na základě rozhodnutí valné hromady vneseny změny a stanovena nová výše odměn. Protinávrh představenstva: "Valná hromada rozhodla o schválení smlouvy o výkonu funkce předsedy a člena představenstva Společnosti, včetně odměn a úhrad stanovených v těchto smlouvách ve znění ve znění předloženém představenstvem.

4 Odůvodnění protinávrhu představenstva: Představenstvo Společnosti vykonává své povinnosti odborně, řádně a pečlivě, a tak není důvodu ke změně podmínek výkonu funkce členů výkonného orgánu. Představenstvo navrhuje schválení smluv o výkonu funkce předsedy představenstva a člena představenstva ve znění, odrážejícím podmínky (původně) dohodnuté se současným předsedou představenstva a členem představenstva před jejich nástupem do výkonu funkce. Bod 9. Návrh usnesení kvalifikovaného akcionáře, paní Eleny Efimové, na jejíž žádost byl bod č. 9 Valná hromada rozhodla o zvolení pana Jiřího Svobody třetím členem představenstva Společnosti. Odůvodnění kvalifikovaného akcionáře, paní Eleny Efimové, na jejíž žádost byl bod č. 9 Již více, jak rok představenstvo Společnosti není úplné (tříčlenné), jak stanoví stanovy Společnosti. Zvolení nového člena představenstva nejen zvýší spolehlivost fungování Společnosti, ale též uvede její fungování do souladu se stanovami a zároveň bude představenstvo posíleno o nového, kompetentního člena - odborníka, což bude mít vliv na celkovou efektivitu. Navrhuji tedy zvolit pana Jiřího Svobodu členem představenstva Společnosti. Pan Svoboda pracuje pro Společnost ode dne jejího založení, výborně se osvědčil, je zodpovědný za důležitou část činností Společnosti, je uznávaný na trhu, mluví česky a zná pracovní kolektiv. Bod 10. Návrh usnesení kvalifikovaného akcionáře, paní Eleny Efimové, na jejíž žádost byl bod č. 10 "Valná hromada souhlasí, že p. Dinkov porušuje zákaz konkurence a je ve střetu zájmů, a doporučuje panu Dinkovovi ve lhůtě jednoho měsíce informovat akcionáře o vzdání se vedoucí funkce v jedné ze společností. " Odůvodnění kvalifikovaného akcionáře, paní Eleny Efimové, na jejíž žádost byl bod č. 10 Vzhledem k tomu, že předseda představenstva Společnosti, pan Dinkov Vasily Sergeyevich, současně vykonává funkci jednatele společnosti VEMEX s.r.o. (majoritní akcionář Společnosti s podílem 51%), považuji takový souběh funkcí za porušení zákazu konkurence, který vede ke střetu zájmů (v souladu se zákonem č. 90/2012 Sb.). Je třeba vzít v úvahu, že se vztah mezi společnostmi VEMEX Energie a.s. a VEMEX s.r.o. v souladu s 79 výše uvedeného zákona již neřídí pravidly o koncernu (jak tomu bylo dříve), nyní VEMEX s.r.o. je pouze dominantním akcionářem. Předsedu představenstva volí valná hromada, a v souladu s právními předpisy tato skutečnost musí být uvedena v pozvánce na valnou hromadu a akcionáři by měli mít právo hlasovat proti souběhu funkcí, který vede k možnému střetu zájmů, a tedy i proti jmenování takového člena představenstva.

5 Protinávrh představenstva: "Valná hromada nesouhlasí, že pan Dinkov, který současně vykonává funkci předsedy představenstva Společnosti a zároveň funkci jednatele společnosti VEMEX s.r.o., majoritního akcionáře Společnosti s podílem 51%, porušuje pravidlo zákazu konkurence a/nebo je ve střetu zájmů. Odůvodnění protinávrhu představenstva: Skupina VEMEX, součástí které je i společnost VEMEX s.r.o., je i nadále (i ve smyslu nového zákona č. 90/2012 Sb.) koncernem. Souběh funkcí v rámci koncernu není (ani novým) zákonem zakázán. Předseda představenstva a jednatel společnosti VEMEX s.r.o., majoritního akcionáře Společnosti s podílem 51%, pan Dinkov, se při výkonu výšeuvedených funkcí nenachází ve střetu zájmů a neporušuje pravidlo zákazu konkurence. Naopak, takový souběh funkcí má příznivý vliv na fungování obou společností v rámci koncernu vzhledem ke koordinovanému vedení obou společností, což je v zájmu majoritního akcionáře.

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Praha 6 Bubeneč, Terronská 947/49, PSČ 160 00, IČO 246 56 062 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 16102 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti SEŽEV-REKO, a.s., IČ: 46904859, se sídlem Brno - Maloměřice, Jarní 898/50, PSČ 61400. Představenstvo společnosti SEŽEV-REKO, a.s. (dále jen společnost ) si

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU AKCIONÁŘŮ SPOLEČNOSTI AMPER MARKET, a.s. Představenstvo obchodní společnosti Amper Market, a.s., IČ: 24128376, se sídlem Praha 4, Antala Staška 1076/33a, PSČ 140 00 zapsané v

Více

P o z v á n k a. která se koná

P o z v á n k a. která se koná P o z v á n k a Představenstvo společnosti svolává řádnou valnou hromadu akcionářů akciové společnosti PB NEMO a. s. se sídlem Praha - Praha 5 Smíchov, Nábřežní 90/4, PSČ 150 00, IČO: 241 39 360 zapsané

Více

Důvodem změny programu je návrh kvalifikovaného akcionáře společnosti Ferret Bohemia s.r.o. ze dne

Důvodem změny programu je návrh kvalifikovaného akcionáře společnosti Ferret Bohemia s.r.o. ze dne Představenstvo společnosti Prádelny a čistírny Náchod a.s. se sídlem v Náchodě, Jugoslávská 20, PSČ 547 01, Česká republika identifikační číslo: 465 04 991 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Návrhy usnesení / vyjádření představenstva společnosti k navrhovaným bodům pořadu jednání valné hromady:

Návrhy usnesení / vyjádření představenstva společnosti k navrhovaným bodům pořadu jednání valné hromady: POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Michelské pekárny a.s., se sídlem U krčského nádraží 229/17, Krč, 140 00 Praha 4, IČO: 16192583, zapsané v obchodním rejstříku, který vede Městský

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a. s. svolává na den v 10.

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a. s. svolává na den v 10. POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Doplněný o návrhy kvalifikovanéhoakcionáře na projednání dalších záležitostí zařazeny doprogramupod body 4a, 4b) a protinávrhy k návrhům usnesení k bodu 2 a 3 programu

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t předkládáno valné hromadě dne 18. května 2015 Část A - Úvod Jednací

Více

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4.

svolává valnou hromadu, která se bude konat ve čtvrtek 26. června 2014 ve 13,00 hodin v zasedací místnosti v sídle společnosti v Praze, Geologická 4. Představenstvo akciové společnosti AQUATEST a.s. se sídlem Praha 5, Geologická 4, PSČ: 152 00 IČ: 447 94 843 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu B, vložce 1189 svolává

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, sp. zn. B 1509

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti MANAG, a.s. se sídlem Zarámí 92, 760 01 Zlín IČ: 479 06 898 zaps. v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn. B 984 svolává

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti MOPET CZ a.s. Představenstvo společnosti MOPET CZ a.s., IČO 247 59 023, se sídlem na adrese Praha 4, Nusle, Hvězdova 1716/2b, PSČ 140 78, zapsané v obchodním

Více

Článek I. Článek II. Článek III. 2. Do doby zvolení předsedy řídí valnou hromadu člen představenstva, jehož tím představenstvo pověří.

Článek I. Článek II. Článek III. 2. Do doby zvolení předsedy řídí valnou hromadu člen představenstva, jehož tím představenstvo pověří. JEDNACÍ a HLASOVACÍ ŘÁD řádné valné hromady obchodní společnosti Prádelny a čistírny Náchod a.s. se sídlem v Náchodě, Jugoslávské ul. 20 IČO 465 04 991 konané dne 29. června 2015 v Náchodě Článek I 1.

Více

LUCROS SICAV a.s. V Čimelicích dne 28. května Vážená paní, vážený pane,

LUCROS SICAV a.s. V Čimelicích dne 28. května Vážená paní, vážený pane, V Čimelicích dne 28. května 2018 Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vám v příloze zaslat pozvánku na valnou hromadu investičního fondu (dále jen Fondu). Valná hromada se koná ve čtvrtek 28. června

Více

Pozvánka na valnou hromadu akciové společnosti AO REAL, a.s.

Pozvánka na valnou hromadu akciové společnosti AO REAL, a.s. Pozvánka na valnou hromadu akciové společnosti AO REAL, a.s. Představenstvo akciové společnosti AO REAL, a.s., IČ 28263278, se sídlem Blansko, Pražská 1602/7, PSČ 678 01, zapsané v obchodním rejstříku

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, a.s. se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s.

Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti MORAVAN,a.s. Představenstvo společnosti MORAVAN, a.s., se sídlem Kateřinice č.p. 198, PSČ 742 58, IČ: 476 72 439, vedené v obchodním rejstříku u

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

P o z v á n k a. která se koná

P o z v á n k a. která se koná P o z v á n k a Představenstvo společnosti svolává řádnou valnou hromadu akcionářů akciové společnosti Vodohospodářský rozvoj a výstavba a. s. zkráceně VRV a. s. se sídlem Praha 5, Nábřežní ul. č. 4, PSČ

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Statutární ředitel akciové společnosti Lázně Teplice nad Bečvou a.s., IČO: 451 92 570, se sídlem Teplice nad Bečvou čp. 47, PSČ: 753 01, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

Představenstvo akciové společnosti Skalagro, a.s. (dále také jen společnost) s v o l á v á ŘÁDNOU VALNOU HROMADU,

Představenstvo akciové společnosti Skalagro, a.s. (dále také jen společnost) s v o l á v á ŘÁDNOU VALNOU HROMADU, POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu společnosti Skalagro, a.s. se sídlem Skalička č.p. 2, PSČ 753 52, IČ: 253 38 978, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B, vložka 1923

Více

P O Z V Á N K A KOVOLIT, a.s., IČO: 00010235 řádnou valnou hromadu na úterý 23. června 2015 v 10.00 hodin, Pořad jednání:

P O Z V Á N K A KOVOLIT, a.s., IČO: 00010235 řádnou valnou hromadu na úterý 23. června 2015 v 10.00 hodin, Pořad jednání: P O Z V Á N K A Představenstvo společnosti KOVOLIT, a.s., IČO: 00010235, se sídlem Nádražní 344, 664 42 Modřice, zapsané v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, odd. B, vl. 246 s v o l á v á řádnou

Více

POZVÁNKA. č.j. 001/2014

POZVÁNKA. č.j. 001/2014 č.j. 001/2014 POZVÁNKA Představenstvo akciové společnosti ALLCOMP, a.s. se sídlem Netvořice, Zelená č.p.65, PSČ 257 44, IČO: 27112292, zve na řádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 22. 5. 2014

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

P O Z V Á N K A na řádnou valnou hromadu

P O Z V Á N K A na řádnou valnou hromadu P O Z V Á N K A na řádnou valnou hromadu společnosti DOTEC, a.s. se sídlem Brno, Traťová 1, okres Brno-město, PSČ 619 00, IČ: 63483432, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

Teplárna Tábor, a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Teplárna Tábor, a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu Teplárna Tábor, a.s. Pozvánka na řádnou valnou hromadu Představenstvo společnosti Teplárna Tábor, a.s., se sídlem U Cihelny 2128, 39002 Tábor, IČ: 60826827, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. představenstvo společnosti POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU představenstvo společnosti GLASS SERVICE, a.s. se sídlem Rokytnice 60, 755 01 Vsetín, IČO: 25849077, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl B,

Více

Program jednání valné hromady:

Program jednání valné hromady: OZNÁMENÍ O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Představenstvo obchodní společnosti Rašelina a.s. se sídlem Soběslav, Na Pískách 488, PSČ 392 01, okres Tábor zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti

Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Pozvánka na řádnou valnou hromadu společnosti Představenstvo společnosti AGRO spol., akciová společnost sídlo: Legerova 224, Kolín III, 280 02 Kolín IČO: 463 56 002 zapsané v obchodním rejstříku Městského

Více

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014 Jednací řád řádné valné hromady společnosti, konané dne 16. května 2014 Článek 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná hromada je nejvyšším orgánem společnosti, který schvaluje a rozhoduje všechny záležitosti uvedené

Více

Pražská energetika, a.s.

Pražská energetika, a.s. Představenstvo společnosti se sídlem v Praze 10, Na Hroudě 1492/4, PSČ 100 05 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2405 IČ: 601 93 913 (dále jen společnost ) svolává

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti RMS Mezzanine, a.s., se sídlem: Sokolovská 394/17, Karlín, 186 00 Praha 8, Česká republika, IČO: 00025500, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČ: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČ: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČ: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti SingHaus group a.s., se sídlem Ukrajinská 428/2, Vršovice, 101 00 Praha 10, IČ: 022 84 014 zapsané v obchodním rejstříku u Městského

Více

POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu

POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu Představenstvo akciové společnosti ZAS Úžice, a.s. sídlem Úžice, Karlovice 1, PSČ 285 04 Uhlířské Janovice, IČ: 25719068 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Statutární ředitel společnosti

Statutární ředitel společnosti Statutární ředitel společnosti IMPERA premium, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s., IČO: 01766139, se sídlem Hlinky 45/114, Pisárky, Brno, PSČ: 603 00 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

řádnou valnou hromadu,

řádnou valnou hromadu, 1 Představenstvo akciové společnosti ELROZ a. s. se sídlem Plesná, Průmyslová čp. 278, PSČ 351 35, IČ: 497 89 431, společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B., vložka

Více

9, 14, PSČ IČ:

9, 14, PSČ IČ: P O Z V Á N K A na valnou hromadu akciové společnosti SERENITY, a.s. se sídlem Praha 9, Libeň, Lihovarská čp. 1847/č. or. 14, PSČ 190 00 IČ: 257 66 538 -zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Kalenská zemědělská a. s. IČO 25962612 registrovaná Krajským soudem v Hradci Králové oddíl B, vložka 2211 se sídlem v Dolní Kalné č. p. 150, svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU akcionářů,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Statutární ředitel

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Statutární ředitel POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Statutární ředitel společnosti Lázně Teplice v Čechách a.s. se sídlem Mlýnská 253, Teplice, PSČ 415 38, IČO 44569491, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem

Více

Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s.

Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Pozvánka na jednání řádné valné hromady společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. Představenstvo společnosti EAST BOHEMIAN AIRPORT a.s. v souladu se stanovami a zákonem č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech

Více

svolává MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

IČO 60196696, zápis v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 2517 www.mufis.org P O Z V Á N K A

IČO 60196696, zápis v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 2517 www.mufis.org P O Z V Á N K A Municipální finanční společnost a.s. M U F I S a. s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 telefon 255 721 487, 255 721 485 telefax 222 245 883 e-mail MUFIS@cmzrb.cz IČO 60196696, zápis v obchodním rejstříku

Více

ZÁPIS O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY

ZÁPIS O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY ZÁPIS O KONÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Zápis o konání řádné valné hromady obchodní společnosti ROZHODČÍ A SPRÁVNÍ SPOLEČNOST, a.s., IČO 274 00 531, se sídlem Praha 1 Malá Strana, Hellichova 458/1, PSČ 118

Více

Valná hromada je schopna se usnášet.

Valná hromada je schopna se usnášet. Zápis z valné hromady akciové společnosti OTAVAN Třeboň a.s. se sídlem Nádražní 641, 379 20 Třeboň IČ 13503031, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl B., vložka

Více

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s.

POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. POZVÁNKA na řádnou VALNOU HROMADU společnosti TRIOL CZ, a.s. IČ: 463 55 863 sídlo: Praha 1, Senovážné náměstí 978/23, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Představenstvo společnosti s názvem. sleva.cz a.s., IČ: 28438949

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Představenstvo společnosti s názvem. sleva.cz a.s., IČ: 28438949 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti s názvem sleva.cz a.s., IČ: 28438949 se sídlem Praha 3, Žižkov, Kubelíkova 1189/29, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

svolává řádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 29.6. 2015 od 09:00 hodin v sídle společnosti

svolává řádnou valnou hromadu, která se bude konat dne 29.6. 2015 od 09:00 hodin v sídle společnosti 1 Představenstvo akciové společnosti ELROZ a. s. se sídlem Plesná, Průmyslová čp. 278, PSČ 351 35, IČ: 497 89 431, společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Plzni,oddíl B., vložka

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

Návrh změny stanov pro jednání řádné valné hromady společnosti ENERGOAQUA a.s. konané dne 25. 6. 2010

Návrh změny stanov pro jednání řádné valné hromady společnosti ENERGOAQUA a.s. konané dne 25. 6. 2010 Návrh změny stanov pro jednání řádné valné hromady společnosti ENERGOAQUA a.s. konané dne 25. 6. 2010 Schváleno : na zasedání představenstva společnosti dne 28.4.2010 Předkládá : představenstvo společnosti

Více

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s.,

řádnou valnou hromadu Společnosti PRAGMET, a.s., POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti PRAGMET, a.s., IČ: 257 89 449 se sídlem Praha 1, Havlíčkova 1043/11, PSČ 110 00, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp.zn.

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU představenstvo společnosti ARCA OPPORTUNITY, uzavřený investiční fond, a.s. IČ: 24199591, se sídlem V Celnici 1031/4, Nové Město, 110 00 Praha 1, zapsané v obchodním rejstříku,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti PT Real Estate, a.s., se sídlem Partyzánská 1/7, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČO: 051 97 155, zapsané v obchodním rejstříku u Městského soudu

Více

Pozvánka na řádnou valnou hromadu

Pozvánka na řádnou valnou hromadu Pozvánka na řádnou valnou hromadu představenstvo obchodní společnosti CREAM SICAV, a.s. IČ: 285 45 320 se sídlem Nuselská 262/34, Nusle, 140 00 Praha 4 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo akciové společnosti TOOL SERVICE, a.s., svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU akciové společnosti TOOL SERVICE, a.s., IČ: 27670279, se sídlem Jihlava, Hosov 39, obchodní

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Šumperská provozní vodohospodářská společnost, a.s., na svém zasedání dne 23. 4. 2015 rozhodlo v souladu s ust. 402 odst. 1) zákona č. 90/2012 Sb.

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S.

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S. POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU VODOHOSPODÁŘSKÉ SPOLEČNOSTI VRCHLICE MALEČ A.S. Představenstvo akciové společnosti Vodohospodářská společnost Vrchlice Maleč a.s., se sídlem Ku Ptáku 387, 284 01 Kutná Hora,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI Pivovary Lobkowicz Group, a.s. IČ 27258611, se sídlem Praha 4 Nusle, Hvězdova 1716/2b, 140 78 zaps. v OR vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Registrace: Představenstvo akciové společnosti Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s. se sídlem Šumperk, Jílová 6, PSČ 787 01, IČ 476 74 954, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, oddíl

Více

P Ř E D S T A V E N S T V O

P Ř E D S T A V E N S T V O P Ř E D S T A V E N S T V O Zemědělské zásobování Plzeň a.s., IČ: 49788221, K Cementárně 535, 331 51 Kaznějov zaps. v OR Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka 371 (dále jen Společnost ) s v o l á v

Více

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv

BYTSERVIS Brno a.s. Pořad jednání valné hromady: Účast akcionáře na Valné hromadě, rozhodný den a podmínky pro výkon hlasovacích práv Představenstvo společnosti BYTSERVIS Brno a.s. se sídlem Panelová 289, Satalice, 190 15 Praha 9, IČO: 26219654 vedená u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8492 s v o l á v á řádnou valnou hromadu

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Představenstvo společnosti s názvem VENELA, a.s.,

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU. Představenstvo společnosti s názvem VENELA, a.s., POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti s názvem VENELA, a.s., IČ: 275 71 319 se sídlem Praha - Michle, Michelská 29/6, PSČ 14000, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Česká námořní plavba a.s. řádnou valnou hromadu, Pořad jednání valné hromady:

Česká námořní plavba a.s. řádnou valnou hromadu, Pořad jednání valné hromady: Představenstvo společnosti Česká námořní plavba a.s. se sídlem v Praze 10 - Strašnice, Počernická 168, IČO: 00001082 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddílu BXXXVI, vložka

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Agropodnik Košetice, a.s., se sídlem č.p. 212, 394 22 Košetice, IČO: 260 67 111, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých

Více

svolává řádnou valnou hromadu na úterý od 11:00 hod. v salonku Hotelu Moskva ve Zlíně, náměstí Práce 2512, Zlín

svolává řádnou valnou hromadu na úterý od 11:00 hod. v salonku Hotelu Moskva ve Zlíně, náměstí Práce 2512, Zlín POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Společnost Interhotel Moskva a.s. se sídlem náměstí Práce 2512, 760 01 Zlín IČ: 46347623 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka

Více

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČO: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246

E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ IČO: zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 6246 Oznámení o konání řádné valné hromady Představenstvo akciové společnosti E4U a.s. sídlo: Dubňany, Hodonínská 1624, PSČ 696 03 IČO: 281 27 781 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 29. června 2017

Jednací řád. řádné valné hromady společnosti, konané dne 29. června 2017 Jednací řád řádné valné hromady společnosti, konané dne 29. června 2017 Článek 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná hromada je nejvyšším orgánem společnosti, který schvaluje a rozhoduje všechny záležitosti uvedené

Více

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada )

svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU (dále jen valná hromada ) Představenstvo společnosti Společnost pro využití letiště Ostrava-Mošnov, a.s. se sídlem č.p. 316, 742 51 Mošnov identifikační číslo: 60792914 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě,

Více

Návrh usnesení a zdůvodnění navrhovaných bodů pořadu jednání:

Návrh usnesení a zdůvodnění navrhovaných bodů pořadu jednání: 1 POZVÁNKA na řádnou valnou hromadu Představenstvo obchodní společnosti Srí Lanka Project a.s. se sídlem K vodě 3200/3, Záběhlice, 106 00 Praha 10, Identifikační číslo: 031 96 305, zapsané v obchodním

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI Pivovary Lobkowicz Group, a.s. se sídlem Praha 4 Nusle, Hvězdova 1716/2b, 140 78, IČO: 27258611, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti GEOtest, a.s. se sídlem v Brně, Šmahova 1244/112 svolává na den 5.5.2014, 10.00 hod, do zasedací místnosti v sídle společnosti ŘÁDNOU

Více

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s.

ZÁPIS. z řádné valné hromady. akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. ZÁPIS z řádné valné hromady akcionářů obchodní společnosti BKP GROUP, a.s. Se sídlem Uherský Brod - Těšov, ul. 1. Května 333 IČ: 262 36 788 Zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo První novinové společnosti a.s. se sídlem v Praze 9, Horní Počernice, Paceřická 1/2773, PSČ: 193 00, IČ: 45795533, zapsané v obch. rejstříku vedeném Městským

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti TESLA KARLÍN, a.s. se sídlem v Praze 10, V Chotejně 9/1307, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 1520, IČO:

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytové družstvo Stará Role č. 2, se sídlem Karlovy Vary, Moskevská 2035/21, PSČ 361 20, IČ 26363291 (dále jen Družstvo ), která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U

Více

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA MIMOŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVNKA NA MIMOŘDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti Poštovní tiskárna cenin Praha a.s. IČ: 45273448, se sídlem Ortenovo náměstí 542/16, PSČ 170 04 Praha 7 Holešovice, zapsaná v obchodním

Více

Statutární ředitel společnosti

Statutární ředitel společnosti Statutární ředitel společnosti IMPERA ŽSD, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s., IČO 282 98 195, se sídlem Hlinky 45/114, Pisárky, Brno, PSČ: 603 00 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ VALNÉ HROMADY

OZNÁMENÍ O KONÁNÍ VALNÉ HROMADY OZNÁMENÍ O KONÁNÍ VALNÉ HROMADY Představenstvo společnosti Správa městských sportovišť Kolín, a.s. se sídlem Masarykova 1041, Kolín II, PSČ 280 02, IČ 27946576 svolává ŘÁDNOU VALNOU HROMADU která se bude

Více

Pozvánka na valnou hromadu

Pozvánka na valnou hromadu Pozvánka na valnou hromadu Představenstvo společnosti Severočeské vodovody a kanalizace, a.s., Teplice, Přítkovská 1689, IČO 49099451, registrované u Krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl B, vložka 465

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU SPOLEČNOSTI Litovelská cukrovarna, a.s. se sídlem Litovel, Loštická 131, PSČ 78401 IČO 64509109 zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, v oddíle B, vložce

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Pražská teplárenská a.s., IČO: 452 73 600, se sídlem Praha 7, Partyzánská 1/7, PSČ 170 00, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze,

Více

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro

/ 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro VALNÁ HROMADA 26. 4. 2018 / 15:00 hod PPF GATE, Evropská 2690 / 17, P6 - zasedací místnost č. 601, 6. patro Představenstvo společnosti PPF banka a.s., se sídlem v Praze 6, Evropská 2690/17, PSČ: 160 41,

Více

Zápis z řádné valné hromady

Zápis z řádné valné hromady Zápis z řádné valné hromady obchodní korporace Srí Lanka Project a.s., IČO 031 96 305 se sídlem K vodě 3200/3, Záběhlice, 106 00 Praha 10 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM VALNÉ HROMADY

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM VALNÉ HROMADY VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ K USNESENÍM VALNÉ HROMADY společnosti O2 Czech Republic, a.s. konané dne 19. dubna 2016 Při zahájení jednání bylo přítomno osobně, prostřednictvím svého statutárního orgánu nebo prostřednictvím

Více

538 34 Rosice u Chrasti

538 34 Rosice u Chrasti Východočeské plynárenské strojírny, akciová společnost 538 34 Rosice u Chrasti Z Á P I S Z V A L N É H R O M A D Y S P O L E Č N O S T I V P S, a.s. KONANÉ DNE 5.6. 2014 OD 10,00 HODIN V SÍDLE SPOLEČNOSTI

Více

************************************************************************** STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Slezský fotbalový club Opava a.s.

************************************************************************** STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Slezský fotbalový club Opava a.s. ************************************************************************** STANOVY AKCIOVÉ SPOLEČNOSTI Slezský fotbalový club Opava a.s. I. Obchodní firma a sídlo společnosti 1. Obchodní firma společnosti

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. Představenstvo společnosti

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU. Představenstvo společnosti POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti CRISTAL PALACE a.s. se sídlem Hlavní 61, Mariánské Lázně, IČ: 45359172 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl

Více

3. - ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA

3. - ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA V Praze dne 4. dubna. 2016 3. - ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA Na základě 15 stanov společnosti Riocath Medical Devices, a.s.; svolávám 3. - Řádnou valnou hromadu akcionářů společnosti Riocath Medical Devices, a.s.,

Více

řádnou valnou hromadu.

řádnou valnou hromadu. Představenstvo společnosti Lázně Poděbrady, a. s. se sídlem Poděbrady, Jiřího náměstí 39, PSČ: 290 33, IČ 45147833, společnost je zapsána v OR vedeném MS v Praze, oddíl B., vložka 1471 svolává ve smyslu

Více

Pořad jednání řádné valné hromady:

Pořad jednání řádné valné hromady: Hasičská vzájemná pojišťovna, a.s. se sídlem v Praze 2, Římská 2135/45, PSČ 120 00, IČ: 46973451, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 2742, zve své akcionáře

Více

1. Zahájení valné hromady pověřeným členem představenstva, prohlášení o usnášeníschopnosti valné hromady.

1. Zahájení valné hromady pověřeným členem představenstva, prohlášení o usnášeníschopnosti valné hromady. UPRAVENÁ POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Obchodní společnosti Měšťanský pivovar v Poličce, a.s., IČ: 601 12 344, se sídlem Polička, Pivovarská 151, PSČ 572 14, zapsané v obchodního rejstříku vedeným

Více