Rozhodnutí dle 43 odst. 3 a 4 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů. Výrok:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rozhodnutí dle 43 odst. 3 a 4 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů. Výrok:"

Transkript

1 Michalská 260/ Litoměřice tel.: fax: DS: 6npdyiv NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: SR/0270/CS/ VAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: Dle rozdělovníku VYŘIZUJE: Košner SKART.ZNAK: V5 LITOMĚŘICE: UKLÁDACÍ ZNAK: V-3 Rozhodnutí dle 43 odst. 3 a 4 zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů Výrok: Správa Chráněné krajinné oblasti České středohoří (dále jen Správa ) jako příslušný orgán státní správy ochrany přírody a krajiny podle ustanovení 78 odst. 2, písm. l) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, v platném znění (dále jen zákon ), na základě žádosti Lesů České republiky, s.p., Lesní správa Litoměřice, Masarykova 665/31, Litoměřice (dále jen žadatel ) a po provedeném správním řízení podle zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění (dále jen správní řád ) povoluje výjimku podle 43 odst. 3 a 4 zákona ze zákazu používat biocidy na území první a druhé zóny chráněné krajinné oblasti stanoveného v 26 odst. 3 písm. a) zákona. Výjimka se vztahuje na použití biocidů pro provádění chemické ochrany proti buřeni, chemické přípravy půdy pro zalesnění a přirozenou obnovu lesa, chemické asanace kůrovcové hmoty, ošetření kultur proti klikorohu a ochrany proti hlodavcům rodenticidy, v lesních porostech ve správě LČR, s.p., Lesní správy Litoměřice na území první a druhé zóny CHKO České středohoří. Správa CHKO ČS stanovuje pro výkon rozhodnutí tyto podmínky: 1. Budou používány pouze schválené chemické prostředky určené k ochraně lesa uvedené v platném Seznamu povolených přípravků a dalších prostředků na ochranu lesa schváleným Ministerstvem zemědělství. 2. Použití chemických prostředků v konkrétních porostech bude oznámeno v předstihu min. 30 dní před použitím Správě, Správa může sdělením vyloučit pro daný konkretní porost platnost této výjimky. Tuto skutečnost sdělí žadateli ve lhůtě do 30 dnů od podání oznámení. Výjimku nelze aplikovat v porostech, pro které nebude provedeno oznámení Správě o použití chemických prostředků. 3. Chemické prostředky proti buřeni budou aplikovány k jednotlivým sazenicím, ne celoplošně. 4. Chemická příprava půdy pro zalesnění a přirozenou obnovu lesa nebude prováděna v lokalitách výskytu zvláště chráněných druhů organizmů a na plochách které jsou IČ: I Bankovní spojení ČNB Praha 1 I číslo účtu: /0710 I martin.kosner@nature.cz I T:

2 v souladu s plány péče o zvláště chráněná území vymezena jako území určená pro samovolný vývoj lesa bez zásahu. Ošetření kultur proti klikorohu bude prováděno k jednotlivým sazenicím, ne celoplošně. Chemická asanace kůrovcové hmoty bude v závislosti na intenzitě napadení přednostně prováděna na odvozním místě. Ochrana proti hlodavcům rodenticidy nebude prováděna v místech výskytu zvláště chráněných druhů přirozených predátorů. Potřeba použití rodenticidů bude prokazatelně doložena nefunkčností biologické ochrany, zejména při kalamitním výskytu hlodavců. Aplikace chemických prostředků nebude použita v blízkosti vodních ploch a vodotečí. Výjimka je platná do Účastníci řízení dle 27 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád: Lesy České republiky, s.p., Lesní správa Litoměřice, Masarykova 665/31, Litoměřice Účastníci řízení dle 27 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb, správní řád: Obec Bečov DS Obec Bořislav DS Obec Hlinná DS Obec Homole u Panny DS Obec Hrobčice DS Obec Chudoslavice DS Obec Jenčice DS Obec Kamýk DS Obec Korozluky DS Obec Kostomlaty pod Milešovkou DS Obec Kravaře DS Městys Levín DS Obec Lhotka nad Labem DS Obec Libčeves DS Obec Liběšice DS Obec Libochovany DS Město Litoměřice DS Obec Lovečkovice DS Obec Lukov DS Obec Lužice DS Obec Malečov DS Obec Malé Březno DS Obec Malé Žernoseky DS Obec Miřejovice DS Obec Ploskovice DS Obec Podsedice DS Obec Prackovice nad Labem DS Obec Řehlovice DS Obec Staňkovice - DS Obec Tašov DS Město Třebenice DS Obec Třebívlice DS Obec Třebušín DS Město Ústí nad Labem DS Město Úštěk DS Obec Velemín DS Obec Velké Březno DS Obec Velké Žernoseky DS

3 Město Verneřice DS Obec Vchynice DS Obec Zubrnice DS Obec Žalany DS Město Žandov DS Obec Žim DS Obec Žitenice - DS Odůvodnění: Dne obdržela Správa CHKO České středohoří žádost LČR, sp., Lesní správa Litoměřice, Bílý Újezd 20, Velemín, o udělení výjimky z ust. 26 odst.3 písm. a) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny ve znění platných předpisů. Jedná se o možnost použít chemické prostředky v rámci technologií pěstební činnosti na léta 2014 až Text žádosti obsahuje soupis činností (chemická ochrana proti buřeni, chemická příprava půdy pro zalesnění a přirozenou obnovu lesa, chemická asanace kůrovcové hmoty, ošetření kultur proti klikorohu a ochrana proti hlodavcům rodenticidy) a zdůvodnění předmětu žádosti. Kombinace faktorů klimatických (vláhové poměry) a faktorů stanovištních (na živiny bohatá satnoviště) umožňuje vznik stanovišť s vitální a silnou buření, která negativně ovlivňuje vitalitu sazenic a náletů. Probíhá přeměna nepůvodních, stanovištně nevhodných smrkových porostů na porosty listnaté. Stanoviště po smrkových monokulturách rychleji zarůstají úpornou buření, která potlačuje odrůstání listnatých kultur a přispívá mj. ke zvýšenému stavu hlodavců. Z důvodu zmírnění výše popsaných negativních vlivů buřeně je navrhováno kromě mechanické likvidace i chemická ochrana. Na základě této žádosti bylo zahájeno správní řízení k povolení výjimky dle 43 odst. 3 písm. a. Správa CHKO České středohoří písemným opatřením ze dne oznámila známým účastníkům zahájení řízení v této věci. Správa CHKO ČS dále určila usnesením z téhož dne dle 36 odst. 1 a 39 odst. 1 správního řádu lhůtu pro navrhování důkazů a podávání jiných návrhů. Vzhledem k tomu, že správnímu orgánu jsou dobře známé poměry místa, nebylo k danému řízení vyvoláno ústní jednání a ani ohledání místa. V zákonné lhůtě se k předmětu řízení vyjádřila Obec Malé Žernoseky a požádala o zaslání informací k předmětu řízení. Dne byl starosta obce seznámen se záměrem a Obec Malé Žernoseky se následně k záměru vyjádřila s tím, že nemá námitek. Další účastníci řízení dle 27 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb. (obce) se nevyjádřili. Podle ust. 43 odst. 3 zákona lze výjimku ze zákonného zákazu povolit, pokud jiný veřejný zájem převažuje nad zájmem ochrany přírody, nebo v zájmu ochrany přírody, nebo tehdy, pokud povolovaná činnost významně neovlivní zachování stavu předmětu ochrany zvláště chráněného území. V uvedeném případě Správa CHKO ČS celou problematiku vyhodnotila tak, že povolovaná činnost významně neovlivní zachování stavu předmětu ochrany zvláště chráněného území a to z následujících důvodů: - Podmínky tohoto rozhodnutí vylučují zásah v lokalitách výskytu zvláště chráněných organismů, pro konkrétní použití je vždy vyžadováno podání oznámení, na základě kterého lze sdělením zakázat konkrétní použití. - Přeměna stanovištně nevhodných smrkových porostů na listnaté je v souladu s cíly ochrany přírody. Vypořádání námitek a návrhů účastníků řízení:

4 Žádný z účastníků řízení dle 27 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád neuplatnil námitky či připomínky, které by mohly být zahrnuty do podmínek rozhodnutí. Podklady pro rozhodnutí: 1/ Lesy České republiky, s.p., Lesní správa Litoměřice, Masarykova 665/31, Litoměřice žádost o výjimku ze zákazů doručená dne , č.j. LCR/001690/2012. Správa CHKO ČS shledala, že jsou splněny základní předpoklady pro povolení výjimky ze zákonných zákazů, tj. povolovaná činnost významně neovlivní zachování stavu předmětu ochrany zvláště chráněného území. K minimalizaci případných negativních změn dochovaného stavu předmětného území stanovila Správa CHKO České středohoří podmínky související s rozsahem použití chemických prostředků. Připojena je podmínka nezbytná k provádění preventiví kontroly konkrétních porostů před použitím chemických prostředků. Platnost výjimky je časově omezena. Na základě všech výše uvedených skutečností a předložených podkladů dospěla Správa CHKO ČS k závěru, že záměr použití chemický přípravků při chemické ochraně proti buřeni, chemické přípravě půdy pro zalesnění a přirozenou obnovu lesa, chemické asanace kůrovcové hmoty, ošetření kultur proti klikorohu a ochraně proti hlodavcům rodenticidy, vše v lesních porostech žadatele na území první a druhé zóny CHKO České středohoří není při dodržení stanovených podmínek v zásadním rozporu se základními ochrannými podmínkami platnými pro 1. a 2. zónu CHKO České středohoř. Z uvedených důvodů proto rozhodla tak, jak je uvedeno ve výroku rozhodnutí. Nedodržení stanovených podmínek může být důvodem ke zrušení rozhodnutí podle 84 odst. 1, písm. c) zákona. Toto rozhodnutí nenahrazuje souhlasy a povolení podle jiných předpisů. Poučení o odvolání : Proti tomuto rozhodnutí se lze podle 81 odst. 1 správního řádu do patnácti dnů ode dne jeho doručení odvolat k Ministerstvu životního prostředí ČR, a to podáním učiněným u Správy CHKO České středohoří v Litoměřicích v počtu 46 kusů stejnopisů. V případě, že písemnost bude uložena u provozovatele poštovních služeb, lhůta pro odvolání se počítá ode dne převzetí rozhodnutí, nejpozději však od desátého dne ode dne jejího uložení. Včas podané odvolání má odkladný účinek. V odvolání se uvede, v jakém rozsahu se rozhodnutí napadá, v čem je spatřován rozpor s právními předpisy, nesprávnost rozhodnutí nebo řízení, jež mu předcházelo. Odvolání jen proti odůvodnění rozhodnutí je nepřípustné. Digitálně podepsal RNDr. Jaroslav Obermajer DN: C=CZ, O=Agentura ochrany přírody a krajiny ČR [IČ ], OU=CHKO České středohoří, OU=51036, CN=RNDr. Jaroslav Obermajer, serialnumber=p151913, title=vedoucí Důvod: Schvaluji tento dokument Umístění: Litoměřice Kontakt: jaroslav.obermajer@nature.cz Datum: :30:44 RNDr. Jaroslav Obermajer VEDOUCÍ SPRÁVY

5 Rozdělovník: Obdrží účastníci řízení dle 27 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb, správní řád: Lesy ČR, sp., Lesní správa Litoměřice, Masarykova 665/31, Litoměřice Obdrží účastníci řízení dle 27 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb, správní řád: Obec Bečov DS Obec Bořislav DS Obec Hlinná DS Obec Homole u Panny DS Obec Hrobčice DS Obec Chudoslavice DS Obec Jenčice DS Obec Kamýk DS Obec Korozluky DS Obec Kostomlaty pod Milešovkou DS Obec Kravaře DS Městys Levín DS Obec Lhotka nad Labem DS Obec Libčeves DS Obec Liběšice DS Obec Libochovany DS Město Litoměřice DS Obec Lovečkovice DS Obec Lukov DS Obec Lužice DS Obec Malečov DS Obec Malé Březno DS Obec Malé Žernoseky DS Obec Miřejovice DS Obec Ploskovice DS Obec Podsedice DS Obec Prackovice nad Labem DS Obec Řehlovice DS Obec Staňkovice - DS Obec Tašov DS Město Třebenice DS Obec Třebívlice DS Obec Třebušín DS Město Ústí nad Labem DS Město Úštěk DS Obec Velemín DS Obec Velké Březno DS Obec Velké Žernoseky DS Město Verneřice DS Obec Vchynice DS Obec Zubrnice DS Obec Žalany DS Město Žandov DS Obec Žim DS Obec Žitenice - DS

Oznámení o možnosti seznámit se s návrhem plánu péče o přírodní památku Košťálov na období

Oznámení o možnosti seznámit se s návrhem plánu péče o přírodní památku Košťálov na období Michalská 260/14 412 01 Litoměřice tel.: 416 574 611 fax: 416 574 610 cstred@nature.cz http://www.nature.cz DS: 6npdyiv Adresát: Dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: SR/0550-1/CS/2013 SKART. ZNAK A20 VYŘIZUJE

Více

Rozhodnutí dle 56 odst. 1, odst. 2, písm. a), d) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů.

Rozhodnutí dle 56 odst. 1, odst. 2, písm. a), d) zákona č. 114/1992 Sb., o ochraně přírody a krajiny, ve znění pozdějších předpisů. Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky SPRÁVA CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ Michalská 260/14 P.O. BOX 183 412 01 Litoměřice tel.: 416 574 611 fax: 416 574 610 cstred@schkocr.cz

Více

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I

Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, Chlumec nad Cidlinou I Městský úřad Chlumec nad Cidlinou Klicperovo náměstí 64, 503 51 Chlumec nad Cidlinou I odbor výstavby a životního prostředí Č.j.: OVŽP 331/15 95/2015-Rad Chlumec nad Cidlinou, dne 2. března 2015 Naše č.j.:

Více

ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Výroková část. I. vydává. dle ustanovení 17 odst. 1 písm. a) a c) vodního zákona. souhlas

ROZHODNUTÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Výroková část. I. vydává. dle ustanovení 17 odst. 1 písm. a) a c) vodního zákona. souhlas *MEJAX0087MFS* MĚSTSKÝ ÚŘAD JABLUNKOV Odbor životního prostředí a zemědělství Dukelská 144 739 91 JABLUNKOV Č.J.: MEJA 20936/2015 SP. ZN.: SPI 2599/2015/ŽP VYŘIZUJE: TEL: Bc. Vladimíra Kozielková 558 340

Více

Rozhodnutí o nařízení odstranění stavby

Rozhodnutí o nařízení odstranění stavby Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE Odbor územního plánování a stavební úřad Vaše zn.: ze dne Č.j.: MUPO-2596/2019/SU/SVB Spis. zn.: SZ MUPO 3592/2018 Vyřizuje: Světlíková Beáta Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE MĚSTSKÝ ÚŘAD LITOMĚŘICE odbor dopravy a silničního hospodářství pracoviště Topolčianská 447/1 PSČ 412 01 Spisová značka: 0081888/16/DOP/JLa Č.j.: MULTM/0005102/17/DOP/JLa Vyřizuje: Josef Landa Tel.: 416

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D J I L E M N I C E O d b o r ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í Masarykovo nám. 82, 514 01 Jilemnice, tel: 481 565 111, fax: 481 565 222, e-mail: posta@mesto.jilemnice.cz Č.j.: PDMUJI

Více

o d bor sta ve b ního úřa du a živo t ního pr os tř edí

o d bor sta ve b ního úřa du a živo t ního pr os tř edí M ě s t s k ý ú ř a d F r ý d l a n t o d bor sta ve b ního úřa du a živo t ního pr os tř edí nám. T. G. Masaryka 37, 464 13 FRÝDLANT, tel. 488 886 908 Spis.zn.: MUF 4177/2018/OSUZP Frýdlant 06.12.2018

Více

Žadatel, kterým je Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, Ostrava Moravská Ostrava, 729

Žadatel, kterým je Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, Ostrava Moravská Ostrava, 729 Magistrát města Ostravy odbor ochrany životního prostředí Vaše značka: 7.1/61/16108/16/Mi/084 Ze dne: 17. října 2016 Č. j.: SMO/053349/17/OŽP/Ho Sp. zn.: S-SMO/399188/16/OŽP/25 Vyřizuje: Ing.Horečka Telefon:

Více

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí sewpeeř nám. T. G. Masaryka 42/3 Břeclav. 690 81 Číslo jednací: MUBR 45030/2014 ~ ~~~~ " " V Břeclavi 16. 7.2014 Spisová značka: MUBR-S 44273/2014 OŽP Ml

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb Mírové náměstí 23, SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: 28.4.2016 VYPRAVENO DNE: 28.4.2016 06394/2016/OŽPaKS/FI

Více

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí. Rozhodnutí o odstranění stavby vodního díla

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí. Rozhodnutí o odstranění stavby vodního díla S00RP00LB136 S00RP00LR1QG Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí náměstí T. G. M. 'Břeclav, 690 81 Číslo jednací: MUBR 1703/2013 V Břeclavi dne: 12.2.2014 Spisová značka: MUBR-S 746/2006 OŽP/Go

Více

Dle rozdělovníku ROZHODNUTÍ. Veřejná vyhláška

Dle rozdělovníku ROZHODNUTÍ. Veřejná vyhláška Dle rozdělovníku Váš dopis ze dne číslo jednací vyřizuje / telefon Jihlava 02.06.2014 MMJ/OŽP/4783/2014-3 Bc.Doskočil/726 13.08.2013 136841/2014/MMJ jiri.doskocil@jihlava-city.cz Oprávněná úřední osoba

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA .: VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 25012016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

I. OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ

I. OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ ODDĚLENÍ SPRÁVA CHKO ŽELEZNÉ HORY Náměstí 317 538 25 Nasavrky tel.: +420 469 326 500 fax: +420 469 326 515 ID DS: kpddyvy e-mail: zelhory@nature.cz www.nature.cz dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: SR/0027/VC/2019-2

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H L U Č Í N odbor životního prostředí a komunálních služeb Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: 15.5.2013 11971/2013/OŽPaKS/CH HLUC-19312/2013/OŽPaKS/CH

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Suchdol n.o. - tel.: 556 770 107, fax.: 556 713 210, e-mail: stavebni.urad@suchdol-nad-odrou.cz Sp.zn.: 1158/2015/Gr

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí -Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí -Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01IZHFL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 72371/2015 Sp. zn.: ŽPZ/15225/2015/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona Č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Stavební úřad Náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne 13.11.2012 Naše zn.: MUCL/72435/2012 Vyřizuje: Dan Paszek Telefon: 487 881 174 Počet stran

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad ROZHODNUTÍ

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad ROZHODNUTÍ M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Kalová Bohdana, Ing. Tel.: 533304558, e-mail.: kalovab@slapanice.cz

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona Č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA .- VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 25012016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

Libušská 313/104 Spisová značka: SZ_154821/2018/KUSK/ Praha 4 - Písnice Vyřizuje: RNDr. Zdeněk Pluháček l. 811 Značka: OŽP/Pl

Libušská 313/104 Spisová značka: SZ_154821/2018/KUSK/ Praha 4 - Písnice Vyřizuje: RNDr. Zdeněk Pluháček l. 811 Značka: OŽP/Pl Praha: 11. 3. 2019 RecyKab s.r.o. Číslo jednací: 154821/2018/KUSK OŽP/Pl Libušská 313/104 Spisová značka: SZ_154821/2018/KUSK/6 142 00 Praha 4 - Písnice Vyřizuje: RNDr. Zdeněk Pluháček l. 811 Značka: OŽP/Pl

Více

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL

dle rozdělovníku Č.J.: MURY 27502/2018 Spisová značka: STU 23056/2018 SIL ! +NVSZY11UKWGX+ M U R Y X 0 0 T J V F W Město Rýmařov / Městský úřad Rýmařov Adresa: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov; Odbor Stavební úřad, pracoviště: náměstí Svobody 432/5 Adresát: dle rozdělovníku

Více

Žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb. Pořadové číslo: INFO/13/2018 Ze dne:

Žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb. Pořadové číslo: INFO/13/2018 Ze dne: Žádost o poskytnutí informací dle zákona č. 106/1999 Sb. Pořadové číslo: INFO/13/2018 Ze dne: 20.06.2018 Odpověď ze dne: 22.06.2018 Poskytl odbor: ZPR MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1,

Více

Městský úřad Blatná odbor životního prostředí

Městský úřad Blatná odbor životního prostředí Městský úřad Blatná odbor životního prostředí ** tř. T. G. Masaryka 322 388 11 Blatná tel. 383 416 111 Pavel Kapr Tchořovice 60 388 01 Blatná Ing. Eva Kaprová Nad Lomnicí 1108 388 01 Blatná Spisová značka

Více

ROZHODNUTÍ o vyloučení vstupu do lesa VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

ROZHODNUTÍ o vyloučení vstupu do lesa VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, 251 01 Říčany, ID DS: skjbfwd tel.: +420 323 618 111, fax: +420 323 603 734, http://www.ricany.cz, e-mail: podatelna@ricany.cz Vaše značka/ze dne: / Č.ev.:

Více

Rozhodnutí o prodloužení lhůty platnosti stavebního povolení a prodloužení lhůty k dokončení stavby

Rozhodnutí o prodloužení lhůty platnosti stavebního povolení a prodloužení lhůty k dokončení stavby MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Odbor výstavby a životního prostředí Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 509 111, fax: 494 534 440, e-mail: e-podatelna@rychnov-city.cz Čj: OVŽP/20670/15-2555/13/No

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a

V e ř e j n á v y h l á š k a Městský úřad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK pracoviště Náměstí Svobody 8, 385 17 VIMPERK odbor životního prostředí VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: 26. 07. 2010 ČÍSLO JEDNACÍ: ŽP 22237/10-1702/10-KUB VYŘIZUJE:

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-4858/2011-746/HH Rousínov, dne 11. října 2011 Oprávněná úřední

Více

ROZHODNUTÍ. r o zhodnutí o změně vyu žití území -změna druhu po zemku

ROZHODNUTÍ. r o zhodnutí o změně vyu žití území -změna druhu po zemku M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Č E S K Á S K A L I C E odbor výstavby a životního prostředí třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Sp.zn OVŽP-449/6635/2011//VÝST/St vyřizuje: Ing. Karel

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx0016y0i MUVRX0016Y0I Č.j. : MUVR 2681/2007 Sp.Zn. : SPIS 737/2007/VAŽP41 5 Vyřizuje : Pavlovská Renáta Ing. Tel.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno odbor životního prostředí

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, Brno odbor životního prostředí MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLAPANICE Masarykovo náměstí 100/7, 664 51 Šlapanice pracoviště Opuštěná 9/2, 656 70 Brno odbor životního prostředí Váš dopis značky/ze dne: /21.12.2016 Číslo jednací: OŽP-ČJ/106072-16/MOU

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Odbor výstavby a životního prostředí Havlíčkova 136, 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 509 111, fax: 494 534 440, e-mail: e-podatelna@rychnov-city.cz Rychnov nad Kněžnou,

Více

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto:

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 23.12.2013 Číslo jednací: 158129/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_158129/2013/KUSK/6 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad

M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Spis. zn.: OV/1131-2013/MEL Oprávněná úřední osoba: Melicharová Lucie Tel.: 533 304 460 e-mail: melicharova@slapanice.cz Brno, dne 6. května 2013 M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno,

Více

Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice R O Z H O D N U T Í

Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice R O Z H O D N U T Í Městský úřad Hranice, odbor životního prostředí Pernštejnské náměstí 1, Hranice Č.j.: OZP/4781/12-3 Hranice dne 2.05.2012 Vyřizuje: Ing. Táňa Drábková E-mail: tana.drabkova@mesto-hranice.cz Telefon: 581

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ZD9M3* Čj: MSK 88785/2018 Sp. zn.: ŽPZ/17660/2018/Bal 208.3 V10 Vyřizuje: Ing. Jana Balonová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx002d3h6 MUVRX002D3H6 Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2418/2010 Sp.Zn.: SPIS 487/2010/VAŽP40 4 Vyřizuje: Slívová

Více

V e ř e j n á v y h l á š k a

V e ř e j n á v y h l á š k a MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘEBÍČ Odbor výstavby Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč Spis č.: OV/3439/2012/Bl V Třebíči dne 02.11.2012 Č.j.: OV 53361/12

Více

Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad

Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad Úřad městyse Hustopeče nad Bečvou stavební úřad nám. Míru 21, 753 66 Hustopeče nad Bečvou tel.: 581 626 111, fax: 581 626 021, e-mail: posta@ihustopece.cz Č.j.: 2301/2009-332/2-7 V Hustopečích nad Bečvou

Více

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov

Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov Městský úřad ve Vratimově Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, Vratimov muvrx001m2e0 MUVRX001M2E0 Č.j. : MUVR 3041/2008 Sp.Zn. : SPIS 742/2008/VAŽP42 5 Vyřizuje : Svěnčíková Šárka Tel. :

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA

VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA VEŘEJNOPRÁVNÍSMLOUVA o přenosu příslušnosti k projednávání přestupků uzavřená v souladu s ustanovením 105 zákona č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich (dále jen "zákon o odpovědnosti

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Náměstí FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ. Veřejná vyhláška ROZHODNUTÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUFO 37602/2017/Štef/221.2.4 Sp.Zn: MUFO_S 6456/2017 VYŘIZUJE: ing. Žaneta Štefková TEL.: 558 604 186 FAX: 558 676 279 E-MAIL: zstefkova@frydlantno.cz DATUM: 14.02.2018

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y Odbor životního prostředí - vodoprávní úřad

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y Odbor životního prostředí - vodoprávní úřad M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ř Í Č A N Y Odbor životního prostředí - vodoprávní úřad Komenského nám. 1619, 25101 Říčany, tel. 323 618 211, fax. 323 618 264 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: Č.j. VYŘIZUJE: TEL.:

Více

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení

Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení V Praze dne: 30.10.2009 Číslo jednací: 137937/2009/KUSK OŽP/Hra Spisová značka: SZ_137937/2009/KUSK/5 Vyřizuje: Bc. Eva Hrabovská l. 929 Dle rozdělovníku Rozhodnutí o vydání integrovaného povolení Krajský

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/1576/2017/Če Jaromír Lyčka SÚ/328/1460/2018/Če Záhumenní 417 vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková 739 24 Krmelín tel. : 591 144

Více

I. Oznámení o zahájení správního řízení II. Usnesení č. 846/14/VH III. Vyjádření se k podkladům rozhodnutí a veřejná vyhláška

I. Oznámení o zahájení správního řízení II. Usnesení č. 846/14/VH III. Vyjádření se k podkladům rozhodnutí a veřejná vyhláška Magistrát města Ostravy odbor ochrany životního prostředí Vaše značka: 7.1/61/5839/14/Mi/116 Ze dne: 3.září 2014 Č. j.: SMO/345775/14/OŽP/Ho Sp. zn.: S-SMO/314825/14/OŽP/3 Vyřizuje: Ing.Horečka Telefon:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx0021adp MUVRX0021ADP Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 3209/2009 Sp.Zn.: SPIS 721/2009/VAŽP40 6 Vyřizuje: Slívová

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD LOVOSICE odbor dopravy a silničního hospodářství

MĚSTSKÝ ÚŘAD LOVOSICE odbor dopravy a silničního hospodářství MĚSTSKÝ ÚŘAD LOVOSICE odbor dopravy a silničního hospodářství Školní 407/2, 410 30 Lovosice Naše značka: MULO 43399/2018 Č. j.: ODSH 39389/2018 Vyřizuje: Vladimír Krupička Tel/fax.: 416 571 256 Mobil:

Více

R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e v ý j i m k a

R O Z H O D N U T Í. p o v o l u j e v ý j i m k a AOPK ČR Regionální pracoviště SCHKO Žďárské vrchy Brněnská 39 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: +420 566 653 111 e-mail: zdarvrch@nature.cz www.nature.cz Dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: 01029/ZV/18 p.

Více

ROZHODNUTÍ ROZHODNUTÍ O ODVOLÁNÍ - AUTOREMEDURA. "Silnice I/68 Třanovice - Nebory"

ROZHODNUTÍ ROZHODNUTÍ O ODVOLÁNÍ - AUTOREMEDURA. Silnice I/68 Třanovice - Nebory MĚSTSKÝ ÚŘAD TŘINEC ODBOR STAVEBNÍHO ŘÁDU A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Doporučeně VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MěÚT/49467/2014/SŘaÚP/Vi Ředitelství silnic a dálnic ČR, Na Pankráci

Více

Městský úřad ve Rtyni v Podkrkonoší stavební odbor

Městský úřad ve Rtyni v Podkrkonoší stavební odbor Městský úřad ve Rtyni v Podkrkonoší stavební odbor Hronovská 431, 542 33Rtyně v Podkrkonoší SZ-Č.j.: 2010/1521/Cís/1688 Dne: 1.listopadu 2010 Vyřizuje: Jana Císařová Tel.: 499 787 015 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

tel. : 546 421 308 tel./fax : 546 421 304 e-mail : nahodilova@dolnikounice.cz ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

tel. : 546 421 308 tel./fax : 546 421 304 e-mail : nahodilova@dolnikounice.cz ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Dolní Kounice Stavební úřad I. stupně Masarykovo náměstí 2, 664 64 Dolní Kounice, tel. 546 421 310, tel./fax. 546 421 304 e - mail : podatelna@dolnikounice.cz ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín Datová schránka: x9hbpfn ROZHODNUTÍ

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín Datová schránka: x9hbpfn ROZHODNUTÍ MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN Odbor správních činností a obecní živnostenský úřad Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín Datová schránka: x9hbpfn Váš dopis zn.: Ze dne: Číslo jednací: Spisová zn.: Počet listů: Počet

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j.: SÚ/328/1802/2011/Če MUDr. Jozef Kovalčík vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Kristýna Kovalčíková tel.: 558 666 443 Ahepjukova 2802/13

Více

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí

Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí S00RP00MGD1U Městský úřad Břeclav odbor životního prostředí nám. T. G. Masaryka 42/3 Břeclav. 690 81 Číslo jednací: MUBR 74266/2014 V Břeclavi dne: 16. 10. 2014 Spisová značka: \fubr-s 45499/2014 OŽP/Sch

Více

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 00729/OH/15 VYŘIZUJE: HALDOVÁ DATUM: 13.5.2015 VÝZVA

NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ 00729/OH/15 VYŘIZUJE: HALDOVÁ DATUM: 13.5.2015 VÝZVA ODDĚLENÍ SPRÁVA CHKO ORLICKÉ HORY Dobrovského 332 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: +420 494 539 541 e-mail: orlhory@nature.cz http://www.nature.cz IDDS: kpddyvy Krajský pozemkový úřad pro Královehradecký

Více

R o z h o d n u t í. v y d á v á podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci

R o z h o d n u t í. v y d á v á podle 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci V Praze dne: 14.4.2015 Číslo jednací: 165642/2014/KUSK OŽP/Dur Spisová značka: SZ_165642/2014/KUSK/13 Oprávněná Ing. Karol Durdík úřední osoba: dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

U S N E S E N Í. O d ů v o d n ě n í

U S N E S E N Í. O d ů v o d n ě n í ÚJEZDNÍ ÚŘAD VOJENSKÉHO ÚJEZDU BOLETICE Boletice č.p.3 382 29 Boletice u Českého Krumlova tel.+ 420 973327202, fax + 420 973327222 www.vojujezd-boletice.cz uuvu.boletice@seznam.cz Číslo jednací došlého

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí. Nám. Svobody 138, Sušice I telefon: , fax:

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí. Nám. Svobody 138, Sušice I telefon: , fax: MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí Nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 540 112 Číslo jednací: 228/17/ZPR/Ran V Sušici dne 1.3.2017 Úředně oprávněná osoba: Randák,

Více

Oznámení O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ s usnesením o určení lhůty k podání připomínek

Oznámení O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ s usnesením o určení lhůty k podání připomínek Městský úřad Dobruška odbor výstavby a životního prostředí oddělení životního prostředí nám. F. L. Věka 11, 518 01 Dobruška Č.j.: MUD 4038/2013 OŽP/JS - oz Spis. zn.: 206.1.; Skart. zn.: A/5 Vyřizuje:

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ZNAČKA SPISU: SSSÚ/111879/Py/2015 ČÍSLO JEDNACÍ: MMH/111879/2015-12 POČET

Více

I. Oznámení II. Usnesení č. 215/10/VH III. Vyjádření k podkladům rozhodnutí. I. OZNÁMENÍ zahájení vodoprávního řízení a veřejná vyhláška

I. Oznámení II. Usnesení č. 215/10/VH III. Vyjádření k podkladům rozhodnutí. I. OZNÁMENÍ zahájení vodoprávního řízení a veřejná vyhláška Magistrát města Ostravy odbor ochrany životního prostředí Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/036291/10/OŽP/Bi Sp. zn.: S-SMO/095732/09/OŽP/7 Vyřizuje: Ing. Zápalková Telefon: +420 599 442 450 Fax: +420 599

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í O P A T Ř E N Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í O P A T Ř E N Í Magistrát města Frýdku-Místku, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek odbor územního rozvoje a stavebního řádu, oddělení stavebního řádu *MMFMX005VTVE* Sp. zn.: MMFM_S 52/2011/OÚRaSŘ/OrlA Frýdek-Místek,

Více

Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, Horšovský Týn

Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, Horšovský Týn Městský úřad Horšovský Týn odbor životního prostředí nám. Republiky 52, 346 01 Horšovský Týn Spis. zn. ŽP12569/2012 č.j. MUHT 8612/2013 TEL.: 379 415 172 E-MAIL: a.strba@muht.cz MUHTX0046DEO (480/2012/ŽP/MY)

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí - Veřejná vyhláška KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01R1HJ2* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 164529/2016 Sp. zn.: ŽPZ/34053/2016/Bal 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

Věc: Výjimka z ochranných podmínek zvláště chráněných živočichů VD Velký Rybník, obnova spodních výpustí rozhodnutí. Rozhodnutí

Věc: Výjimka z ochranných podmínek zvláště chráněných živočichů VD Velký Rybník, obnova spodních výpustí rozhodnutí. Rozhodnutí Praha: 26. 3. 2014 Číslo jednací: 055240/2014/KUSK Spisová značka: SZ-032680/2014/KUSK/3 Vyřizuje: Mgr. Pavel Sýkora l. 932 Značka: OŽP/Sy Věc: Výjimka z ochranných podmínek zvláště chráněných živočichů

Více

ČÁST I. Oznámení návrhu na vyhlášení přírodní rezervace Čičov a jejího ochranného pásma

ČÁST I. Oznámení návrhu na vyhlášení přírodní rezervace Čičov a jejího ochranného pásma ODDĚLENÍ SPRÁVA CHKO ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ Michalská 260/14 412 01 Litoměřice tel.: +420 416 574 611 e-mail: cstred@nature.cz www.nature.cz DS: 6npdyiv Dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: SR/2385/CS/2016-3

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 832, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/08-7984/2008-1633/PJ Rousínov, dne 21. ledna 2009 Vyřizuje: Ing.

Více

Veřejná vyhláška Rozhodnutí

Veřejná vyhláška Rozhodnutí MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA odbor stavebního úřadu, územního plánování a životního prostředí Palackého náměstí 65, 684 01 Slavkov u Brna Č.j.: SU/18865-19/ 15091-2018/Drk/Zuk Ve Slavkově u Brna dne 28.02.2019

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01TUI1Y* Čj: MSK 98954/2017 Sp. zn.: ŽPZ/21273/2017/Bar 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Simona Bartečková

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III

MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III MĚSTSKÝ ÚŘAD MIMOŇ Odbor výstavby, dopravy, zemědělství a životního prostředí Mírová 120, 47124 Mimoň Mimoň III SP.ZN.: ČJ.: ZE DNE: VYŘIZUJE: TEL: FAX: E-MAIL: 508/2015 OV MUMI 7030/2015 14.10.2015 Dobrota

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor životního prostředí oddělení ochrany prostředí a vodního hospodářství

MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor životního prostředí oddělení ochrany prostředí a vodního hospodářství MĚSTSKÝ ÚŘAD TRUTNOV Odbor životního prostředí oddělení ochrany prostředí a vodního hospodářství Spisová zn.: 2017/8652/ŽP/VAA Číslo jednací: Spisový zn.: 231.2 Doručení: Skartační zn.: A/5 Dle rozdělovníku

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor územního plánování a stavebního řádu Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. JMK 140501/2010 SpZn. S-JMK 140501/2010/OÚPSŘ Brno 06.12.2010 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Toto

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 3.8.2016 ZNAČKA SPISU: SSSÚ/69941/Tv/2016 ČÍSLO JEDNACÍ: MMH/69941/2016-2

Více

KONEČNÉ TABULKY OFS LITOMĚŘICE 2014/15

KONEČNÉ TABULKY OFS LITOMĚŘICE 2014/15 KONEČNÉ TABULKY OFS LITOMĚŘICE 2014/15 II. třída 1. FK Litoměřice B 26 22 0 2 2 137:29 68 2. ČFK Brňany 26 15 3 1 7 81:62 52 3. FK Polepy 26 10 6 3 7 55:44 45 4. TJ Sokol Velké Žernoseky 26 14 0 2 10 74:74

Více

Spis. zn.: Čj.: Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 23.09.2015 ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY

Spis. zn.: Čj.: Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: 23.09.2015 ROZHODNUTÍ POVOLENÍ UZAVÍRKY M Ě S T S K Ý Ú Ř A D B L A N S K O ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, oddělení silničního hospodářství nám. Svobody 32/3, 678 01 Blansko Pracoviště: nám. Republiky 1316/1, 678 01 Blansko K.T.S. - MONTÁŽE, s.r.o. Havírenská

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí. Nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 540 112

MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí. Nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 540 112 MĚSTSKÝ ÚŘAD SUŠICE odbor životního prostředí Nám. Svobody 138, 342 01 Sušice I telefon: 376 540 111, fax: 376 540 112 Číslo jednací: 81/15/ZPR/Ran V Sušici dne 11.2.2015 Úředně oprávněná osoba: Randák,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ET12K* Čj: MSK 123385/2014 Sp. zn.: ŽPZ/26648/2014/Had 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Karin Hadamčíková

Více

Ing. Rudolf Baldík odbor životního prostředí oddělení státní správy lesů a myslivosti

Ing. Rudolf Baldík odbor životního prostředí oddělení státní správy lesů a myslivosti Městský úřad Trhové Sviny odbor životního prostředí oddělení státní správy lesů a myslivosti Žižkovo náměstí 32, 374 01 Trhové Sviny Vyřizuje : Ing. Rudolf Baldík Tel.: 386 301 452 fax: : 386 301 430 E-mail:

Více

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD -

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Gefab CZ, Švédská 5, Brno, IČ: zmocněnec

Gefab CZ, Švédská 5, Brno, IČ: zmocněnec Městský úřad Kuřim tel. +420 541 422 311 Jungmannova 968/75 fax +420 541 230 633 664 34 Kuřim www.kurim.cz Váš dopis zn.: ze dne: 15.04.2015 naše zn.: MK/7143/15/OD vyřizuje: tel.: +420 541 422 335 fax.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov

MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov MĚSTSKÝ ÚŘAD VRATIMOV Odbor výstavby a životního prostředí Frýdecká 853, 739 32 Vratimov muvrx001y9ir MUVRX001Y9IR Váš dopis zn.: Ze dne: Č.j.: MUVR 2282/2009 Sp.Zn.: SPIS 138/2009/VAŽP40 13 Vyřizuje:

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í R O Z H O D N U T Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A D O R U Č E N Í R O Z H O D N U T Í Magistrát města Frýdku-Místku, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek odbor územního rozvoje a stavebního řádu, oddělení stavebního řádu *MMFMX00616XY* Sp. zn.: MMFM_S 52/2011/OÚRaSŘ/OrlA Frýdek-Místek,

Více

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21.

MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ Tel.: , FAX: Slušovice dne 21. Číslo jednání: 3/2013 Oprávněná úřední osoba: Hynčicová Ivana MĚSTSKÝ ÚŘAD SLUŠOVICE STAVEBNÍ ÚŘAD Nám. Svobody 25, Slušovice, PSČ 763 15 Tel.: 577 981 141, FAX: 577 981 476 Slušovice dne 21. února 2013

Více

ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD BENEŠOV Masarykovo náměstí 100 256 01 Benešov ČÍSLO JEDNACÍ: Vod. 235-21580/2014 (MUBN/21580/2014) SPIS. ZNAČKA: OVH/1889/2011/VEL KÓDOVÁNÍ : 900-910-440 VYŘIZUJE: TELEFON: 317 754 196 E-MAIL:

Více

Zásady pro udělování a užívání značky ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální

Zásady pro udělování a užívání značky ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální Zásady pro udělování a užívání značky ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt ve znění platném od 1. 4. 2015 1. Značka ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální produkt 1.1 Cíl značky Značka ČESKÉ STŘEDOHOŘÍ regionální

Více

I. OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ

I. OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ SPRÁVNÍHO ŘÍZENÍ ODDĚLENÍ SPRÁVA CHKO ŽELEZNÉ HORY Náměstí 317 538 25 Nasavrky tel.: +420 469 326 500 fax: +420 469 326 515 ID DS: kpddyvy e-mail: zelhory@nature.cz www.nature.cz dle rozdělovníku NAŠE ČÍSLO JEDNACÍ: SR/0019/VC/2018-2

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk ROZHODNUTÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽAMBERK Stavební úřad Masarykovo nám. 166, 564 01 Žamberk Čj.: 4764/2010/STAV-5 Spisová značka: 4764/2010/STAV Počet listů/příloh/listů příloh: 5/0/0 Vyřizuje: Jitka Brůnová Telefon: 465 670

Více

I. Oznámení II. Usnesení č. 913/11/VH III. Vyjádření k podkladům rozhodnutí a veřejná vyhláška. I. OZNÁMENÍ zahájení vodoprávního řízení

I. Oznámení II. Usnesení č. 913/11/VH III. Vyjádření k podkladům rozhodnutí a veřejná vyhláška. I. OZNÁMENÍ zahájení vodoprávního řízení Magistrát města Ostravy odbor ochrany životního prostředí Vaše značka: 4035/2077/11 Ze dne: 22. srpna 2011 Č. j.: SMO/280678/11/OŽP/Po Sp. zn.: S-SMO/265907/11/OŽP/4 Vyřizuje: Ing. Poláchová Telefon: +420

Více

Gefab CZ, Švédská 5, 620 00 Brno, IČ:41602901 zmocněnec

Gefab CZ, Švédská 5, 620 00 Brno, IČ:41602901 zmocněnec Městský úřad Kuřim Jungmannova 968/75 664 34 Kuřim tel. +420 541 422 311 fax +420 541 230 633 www.kurim.cz ODBOR DOPRAVY Váš dopis zn.: ze dne: 18.02.2015 naše zn.: MK/3613/14/OD vyřizuje: tel.: fax.:

Více

Městský úřad Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Masarykovo náměstí 1, 2 Pracoviště: Ivana Olbrachta Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Městský úřad Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Masarykovo náměstí 1, 2 Pracoviště: Ivana Olbrachta Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Městský úřad Brandýs nad LabemStará Boleslav Masarykovo náměstí 1, 2 Pracoviště: Ivana Olbrachta 59 250 01 Brandýs nad LabemStará Boleslav Odbor životního prostředí čj.: OŽP27502/2018PROMI sp. zn.: OŽP3584/2018PROMI

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 4 4 / VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Č. 4 4 / VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU Městský úřad Jablunkov Odbor územního plánování a stavebního řádu Dukelská 144, 739 91 Jablunkov *MEJAX007TMXT* MEJAX007TMXT Sp. zn.: ÚPSŘ/1257/2015/Ka Jablunkov, 14. července 2015 Č. j.: MEJA 11618/2015

Více