OBEC KÁMEN Kámen 2

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC KÁMEN Kámen 2"

Transkript

1 OBEC KÁMEN Kámen 2 Č.j /120 V Kámeně dne Zápis z 26. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík, Ing. Martin Hájek, Pavel Rydzyk Místo: kancelář OÚ Čas: 19:00 hodin Zapisovatelka: Ing. Zlata Vobinušková Ověřovatelé zápisu: Jan Král, Pavel Podsklan Zasedání zahájil a řídil starosta obce Mgr. František Hofman. Konstatoval, že jednání je přítomno 7 členů obecního zastupitelstva a ZO je usnášeníschopné (zákon č. 128/2000, o obcích). Starosta seznámil přítomné s programem a požádal o případné doplnění. Zastupitelstvo Obce Kámen (dále jen ZO) projednalo jednotlivé body programu: 1. Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2. Schválení programu jednání 3. Nabídka FINFIN 4. Kontrola závěrů 25. ZZO 5. Návrh rozpočtu na rok Schválení výstavby víceúčelového hřiště 7. POVV Dotace asfalty 9. Pošta partner 10. Obchvat 11. Žádost kraji na řešení kaple 12. Nákup chladicího zařízení 13. Jednání s ČSOB pojišťovnou 14. Různé 15. Diskuse 16. Závěr

2 Ad 1. Zapisovatelkou byla určena Zlata Vobinušková, ověřovateli zápisu Jan Král a Pavel Podsklan. Ad 2. Program 26. zasedání ZO byl jednohlasně schválen. Ad 3. Obchodní zástupci Ing. Martin Hájek, Pavel Rydzyk z firmy FINFIN, s.r.o., která je členem skupiny DRFG seznámili zastupitele s možností finanční investice do investičního fondu s ročním úrokem 4,5 %. Usnesení: ZO informace s nabídkou investice firmy FINFIN, s.r.o. vzalo na vědomí, případnou možnost investování obce do fondu podrobí ZO důkladné analýze a zjišťování referencí. Ad 4. Kontrola závěrů 25. ZZO: - Rozpočtové změny přijaty bez výhrad. - Vyúčtování Dne obce již proběhlo, informace byly sděleny také v Kámenském občasníku. - Při kontrole dotace pracovníky Kraje Vysočina nebyly shledány žádné chyby ani nedostatky. - Volby do zastupitelstev krajů proběhly v pořádku. - Koupě pozemku p. č. 238/7 od paní Moniky Zemanové se uskutečnil, podáno na zapsání do katastru nemovitostí. - Prodej pozemku p. č. 238/9 manželům Čekalovým byl realizován. - Oprava historické studně - na jaře bude zhotoveno konečné zakrytí, byl upraven celý svah a na jaře budou osázeny keře. - Vrt ve Vintířově - v rámci výběrového řízení bylo osloveno 5 odborných firem. Do výběrového řízení se přihlásily pouze dva uchazeči. Dne 19. října 2016 od 18:00 hodin probíhalo otevírání obálek a výběr firmy provedla komise složená ze zástupců Svazku obcí PSV. Zadavatel se rozhodl neuzavřít smlouvu o dílo na předmětnou zakázku se žádným uchazečem a soutěž zrušit z důvodu malého počtu nabídek. - Příspěvek na obědy pro obecního pracovníka J. Škrletu byl schválen. - Úprava návesního prostranství v Nízké Lhotě již částečně probíhá, kácí se dřeviny zasahující do el. vedení, další úprava bude probíhat v 1. pol. příštího roku. Okolní pozemky na dotčené návsi patří dalším vlastníkům, pro realizaci úpravy je však vhodnější pozemky odkoupit. Zastupitel Jan Král oslovil vlastníky pozemků p. č. 25 a p. č. 26 v k. ú. Nízká Lhota s nabídkou odkupu. - Finanční dotace pro MŠ Kámen je uhrazena. - Dotace na opravu asfaltového povrchu místních komunikací - viz bod č. 8 - Výstavba víceúčelového hřiště - viz bod č. 6 - Žádost o převzetí kaple P. M. Bolestné do majetku Kraje Vysočina - viz bod č Finanční dar na činnost SDH Kámen je uhrazen. - Byl schválen nákup kolekcí pro děti do 12 let. Usnesení: ZO kontrolu závěrů z 25. ZZO vzalo na vědomí.

3 Ad 5. Starosta obce zastupitele seznámil s výkazem pro hodnocení plnění rozpočtu, který zpracovala účetní obce, z něhož je patrné procentuální naplňování příjmů a výdajů obce. Zastupitelstvo obce na základě tohoto výkazu vypracovalo návrh rozpočtu na rok Rozpočet bude vyvěšen na úřední desce a webových stránkách obce. Usnesení: ZO schválilo návrh rozpočtu na rok Ad 6. Místostarosta obce informoval o vypsání vhodného dotačního programu na výstavbu hřiště vedle kurtů pro potřebu místních občanů a spolků. Součástí dotace je mimo jiné i stavební povolení, které se nestihne vyřídit do konce příjmu žádosti. Usnesení: ZO schválilo výstavbu víceúčelového hřiště v obci Kámen s tím, že se zažádá o stavební povolení, vypracuje projektová dokumentace a žádost o dotaci se podá při vypsání nové dotační výzvy. Ad 7. Starosta obce podal zprávu o možnosti čerpání dotace v rámci programu obnovy venkova Vysočiny (POVV) v roce Usnesení: ZO schválilo podat žádost o dotaci POVV 2017 a finance plánuje využít na rekonstrukci tenisových kurtů. Ad 8. Místostarosta obce podal informaci o přípravě žádosti na dotaci z Ministerstva pro místní rozvoj na opravu asfaltových ploch místních komunikací. Po obdržení nabídkového rozpočtu se žádost ke konečnému zpracování a podání předá panu Bc. Hodinkovi. Usnesení: ZO informace o přípravě žádosti na dotaci na opravu asfaltů vzalo na vědomí. Ad 9. Starosta obce doplnil informace o projektu Pošta Partner s tím, že jednání s manažerkou paní Šafránkovou proběhne v nejbližší době. Usnesení: ZO informace vzalo na vědomí. Ad 10. Starosta obce doplnil informace týkající se akce Silnice I/19 Kámen obchvat. Zahájení realizace stavby se předpokládá cca v roce V roce 2017 se předpokládá průběh výběrového řízení na zhotovitele stavby. Doba výstavby byla uvedena přibližně 2 roky. Nezbytné je započetí přípravných prací v době vegetačního klidu. Usnesení: ZO zprávu o zahájení výstavby Silnice I/19 Kámen obchvat vzalo na vědomí. Ad 11. Starosta obce podal zprávu o tom, že ze strany Biskupství českobudějovického proběhla revize předmětů v kapli P. Marie Bolestné, která patří do majetku Biskupství. Revizi provedl Ing. arch. Pavel Výborný, vedoucí oddělení péče o církevní památky z Biskupství českobudějovického. Starosta dále konstatoval, že žádost o převzetí kaple P. Marie Bolestné do vlastnictví Kraje Vysočina je sepsána a bude adresována Zastupitelstvu Kraje Vysočina, aby byla projednána v co nejbližším termínu.

4 Usnesení: ZO schválilo podat žádost Zastupitelstvu Kraje Vysočina o převzetí kaple P. Marie Bolestné do vlastnictví Kraje Vysočina a v žádosti zdůraznit, že obec Kámen je připravena participovat na průběžných opravách kaple. Ad 12. ZO projednalo potřebu pořídit chladicí zařízení pro obecní kulturní akce. Usnesení: ZO schválilo nákup chladicího zařízení. Ad 13. Starosta obce sdělil informace vyplývající z jednání se zástupci banky ČSOB, a.s., kteří doporučili revizi pojistných smluv. Usnesení: ZO informace vzalo na vědomí. Ad 14. Různé a) Odstoupení od smlouvy ZO projednalo možnost odstoupení od smlouvy na pojištění firmy D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s., která poskytuje pojištění právní ochrany zastupitelů obce Kámen a obecního pracovníka při výkonu jejich funkce. Smlouva byla uzavřena na počátku roku 2015 a je hrazena vždy na rok dopředu. Usnesení: ZO schválilo odstoupení od pojistné smlouvy, kterou v roce 2015 uzavřela obec Kámen s firmou D.A.S. pojišťovna právní ochrany, a.s. a uložilo starostovi obce písemně smlouvu ukončit. Hlasování: pro usnesení hlasovalo 6 zastupitelů, 1 byl proti usnesení b) Žádost Farní charity Pacov o poskytnutí finančního daru Usnesení: ZO schválilo finanční dar pro Farní charitu Pacov ve výši 2.000,- Kč. c) Žádost Záchranné stanice pro živočichy ČSOP Vlašim o poskytnutí finančního daru. Záchranná stanice má působnost mimo jiné na území ORP Pacov. Usnesení: ZO schválilo finanční dar Záchranné stanici pro živočichy ČSOP Vlašim ve výši 1.000,- Kč. d) Starosta obce předložil návrh na peněžitý dar starostovi a odměny dohodou za vykonanou práci zastupitelům a členkám kulturní komise za mimořádnou práci pro obec v 2. pololetí roku Usnesení: ZO schválilo návrh starosty obce na peněžitý dar starostovi a odměny dohodou za vykonanou práci zastupitelům a členkám kulturní komise za mimořádnou práci pro obec v 2. pololetí roku Hlasování: Pro usnesení hlasovalo všech 7 zastupitelů. e) Na první adventní neděli od 17:00 hodin proběhne slavnostní rozsvícení vánoční lípy.

5 Ad 15. Po projednání všech bodů 26. ZZO proběhla krátká diskuse zastupitelů. Ad 16. Starosta obce po projednání všech bodů schváleného programu 26. ZZO ukončil ve 21:45 hodin. Zapisovatelka: Ing. Zlata Vobinušková Ověřovatelé: Jan Král, Pavel Podsklan Starosta obce: Mgr. František Hofman Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: IČO: , ČSOB PS /0300, tel , mobil:

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 161215/129 V Kámeně dne 15. 12. 2016 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 15. 12. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 170112/003 V Kámeně dne 12. 1. 2017 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 12. 1. 2017 Přítomno 6 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Čj. 150814/079 V Kámeně dne 14. 8. 2015 Zápis z 10. Zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 13. 8. 2015 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne

OBEC KÁMEN Kámen 2. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 160414/036 V Kámeně dne 14. 4. 2016 Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 14. 4. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 181213/100-zv V Kámeně dne 13. 12. 2018 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 13. 12. 2018 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 160512/045 V Kámeně dne 12. 5. 2016 Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 12. 5. 2016 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 170309/033 V Kámeně dne 9. 3. 2017 Zápis z 30. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 9. 3. 2017 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 170216/018 V Kámeně dne 16. 2. 2017 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 16. 2. 2017 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Č.j. 171214/160-zv V Kámeně dne 14. 12. 2017 Zápis z 38. zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 14. 12. 2017 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KÁMEN Kámen 2

OBEC KÁMEN Kámen 2 OBEC KÁMEN 394 13 Kámen 2 Čj. 151218/135 V Kámeně dne 18. 12. 2015 Zápis z 15. Zasedání Zastupitelstva obce Kámen ze dne 17. 12. 2015 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen Čj. 110909/182 Datum: 9. 9. 2011 Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 9. 2011 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík Místo: kancelář

Více

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen (ZO) ze dne

Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen (ZO) ze dne Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen (ZO) ze dne 1. 12. 2011 Přítomno všech 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Pavel Cihlář, Josef Roubík Místo: kancelář

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 5. června 2013 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Bc. Martin Muchka starosta obce Přítomno : 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 12/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne

Zápis č. 12/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne Zápis č. 12/2011 Ze zasedání zastupitelstva obce Březí dne 27. 10. 2011 Starosta obce p. Tomáš Kodat (dále jen předsedající) zahájil zasedání zastupitelstva obce Březí v 18 hodin. Přivítal přítomné zastupitele

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.20 / 2014, které se konalo dne 23. 7. 2014 Přítomni : Omluven : Leo Kordas,

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 7.12.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 15.02.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místosta rosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad, které se konalo dne 20. 6. 2007 od 17.30 hod. v Kulturním středisku č. 4/2007 Přítomni: Václav Nový, Antonín Kadlec, Magda Kindlová, Miroslav Oplt,

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou.

ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem Skůpou. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 13.12.2013 ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou Obce Drunče p.vladislavem

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 2. března Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 2. března Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 2. března 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 97/2015 konaného dne 3.2.2015 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 97/2015 konaného dne 3.2.2015 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 97/2015 konaného dne 3.2.2015 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Houdek M., Beneš J., M.Marek Nepřítomni: - Hejtmánek

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 10.5.2017 Místo konání: kancelář obecního úřadu Přítomni: starosta Vladimír Med místostarosta Josef Smejkal členové zastupitelstva Helena

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 18. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.3.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: 20.08.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 20.08.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 5. 11. 2012 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 10/2015. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 10/2015. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 10/2015 konaném dne 20.10.2015 v budově OÚ od 19.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce ve 20.00 hodin a

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 9. června 2010 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Bron, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Host: M.

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 17, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 28.4.2016, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Marie

Více

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu.

Předsedající dále sdělil, že zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu. Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 28. 12. 2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 9/2012. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 9/2012 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 21. 11. 2012 v 16,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. února 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Marek M. a p. Nehézová -omluveni

Více

Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 5. 2017 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 4. listopadu 2008 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, J. Bron, E. Kašáková, M. Vnouček, J. Dvořák, V. Kocourek. Zahájení

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sulkovec ze dne 5.12.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sulkovec ze dne 5.12.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sulkovec ze dne 5.12.2014 Začátek jednání: Konec jednání: Místo jednání: 18:00 hod 20:35 hod zasedací místnost Obecního úřadu v Sulkovci Přítomní členové zastupitelstva:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žernov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žernov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Žernov, konaného 3. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Žernov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 24.2.2016 v 16:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr

ZÁPIS č.2 /2018. Čehovice 12. Organizační věci 13. Diskuse 14. Usnesení 15. Závěr ZÁPIS č.2 /2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo v pondělí 16. dubna 2018 v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního domu. Přítomno šest zastupitelů a pět občanů. 1. PROGRAM JEDNÁNÍ

Více

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 27. 1. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin

Více

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17

OBEC PŘEDSLAVICE Předslavice č.p.17 OBEC PŘEDSLAVICE 387 01 Předslavice č.p.17 Zápis ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Předslavice, konaného dne 20.12.2013 v 18:20 hod. v zasedací místnosti OÚ Předslavice. Přítomnost členů zastupitelstva

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

Zápis z 12. zasedání. Čj. 111007/191. Datum: 7. 10. 2011. Zastupitelstva Obce Kámen. ze dne 6. 10. 2011. Přítomno 6 členů zastupitelstva obce:

Zápis z 12. zasedání. Čj. 111007/191. Datum: 7. 10. 2011. Zastupitelstva Obce Kámen. ze dne 6. 10. 2011. Přítomno 6 členů zastupitelstva obce: Čj. 111007/191 Datum: 7. 10. 2011 Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 10. 2011 Přítomno 6 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: Miloslav Daněk Hosté: Josef Roubík

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Študlov

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Študlov Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Študlov Zasedání ze dne: 18.6.2015 Čas konání: 18.00 hod Místo: zasedací místnost OU Přítomnost: dle prezenční listiny Omluveni: dle prezenční listiny Hosté:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální

2. Komunitní plánování sociálních služeb pro Obec Těchobuz Předsedkyně sociální komise paní Simona Tomanová předložila zastupitelstvu závěry sociální O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00207/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 3/2006 konaného

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis č. 3/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 3/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 9. 6. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 27.3.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis. ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice, konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse Chudenice

Zápis. ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice, konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse Chudenice Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice, konaného dne 28.7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse Chudenice Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice

Více