FC Hradec Králové FC Graffin Vlašim

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FC Hradec Králové FC Graffin Vlašim"

Transkript

1 VŠESPORTOVNÍ STADION HRADEC KRÁLOVÉ Neděle 28. března 2010 v hod. Zápas 20. kola II. liga FC Hradec Králové FC Graffin Vlašim ZALOŽENO V PLZNI ZALOŽENO V PLZNI ROKU 1869 ROKU 1869 Program 20. kola ( ) Čáslav Vítkovice Most Sokolov Třinec Opava Hlučín Karviná Hradec Králové Vlašim Dukla Žižkov Jihlava Ústí n.l. Zlín Sparta B Program 21. kola ( ) Ústí n.l. Třinec Opava Čáslav Sokolov Dukla Sparta B Most Vítkovice Hradec Králové Žižkov Zlín Karviná Jihlava Vlašim Hlučín Partner dnešního utkání:

2 O DNEŠNÍM SOUPEŘI FC Graffin Vlašim, a.s. Druhá nejvyšší soutěž se ve Vlašimi kopala naposledy v sezoně 1979/80. V té době to byla Česká národní liga. Česká republika měla dvě skupiny druhé (národní) ligy. Česká skupina A, kterou hrála Vlašim a českomoravskou skupinu B. Druhá liga na Slovensku, (Slovenská národní liga) měla pouze jen jednu skupinu a tím také tým, který hrál o postup oproti českým a moravským týmům určitě ve výhodnější pozici. Kvalifikaci hrál tým ze Slovenska pouze jednou (v roce 1978 s Vlašimí), v dalších letech již fotbalisté ze Slovenska kvalifikace o první ligu nehráli a postupovali přímo. V Čechách a na Moravě se hrála kvalifikace ještě tři sezony a ze dvou vítězných celků postupoval jenom jeden. Vlašim (tehdy Spartak BS) si kvalifikaci o postup do nejvyšší soutěže zahrála v roce Nejprve Vlašim vyřadila Frýdek-Místek po výsledcích 1:1 (venku) a 1:0 (doma). Ve finále na Vlašim čekal tým VSS Košice, který vyhrál první zápas v Košicích 4:1 a ve Vlašimi Košice vyhráli 2:1. To však nebyla jediná šance, kdy Vlašim mohla hrát kvalifikaci o první ligu. První možnost se naskytla v sezoně 1967/68, když Vlašim měla s postupujícími Pardubicemi shodně 37 bodů a rozhodovalo skóre. Bohužel lepší skóre měli Pardubičtí, ale v dnešní době, kdy se skóre počítá jiným způsobem by postupovala Vlašim. Dalším úspěch přišel v sezoně 1974/75, kdy klub mohl také bojovat o postup do nejvyšší soutěže, ale zřejmě to nebylo v plánu. Nakonec tým skončil na druhém místě za Trenčínem. Jednou v historii se také stalo, že druhou ligu kopala pražská Sparta. Stalo se tak v sezoně 1975/76 a zápas mezi Vlašimí a právě Spartou dokonce vysílala televize. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1 a návštěva tenkrát byla vysoká, na fotbal ve Vlašimi chodilo kolem pěti tisíc lidí a někdy i více. Na zápas se Spartou jich bylo dokonce sedm tisícovek. Vlašimským fotbalistům se nedařilo pouze v lize. Úspěchů dosahoval tým i v národním poháru. Vlašim hrála dokonce dvakrát semifinále. První se odehrálo v sezoně 1967/ 68 se Slovanem Bratislava. Vlašim podlehla na Tehelném poli 2:3. O deset let později sehrála Vlašim semifinále s Baníkem Ostrava. Baník zvítězil 1:0. Nejvýznamější data historie klubu: místo ve II. celostátní lize Spartak BS Vlašim místo ve II. celostátní lize 1977 semifinále československý pohár 1978 I. místo česká národní liga a kvalifikace o I. ligu 1990 osamostatnění z TJ Spartak vznik FC Vlašim ČFL, Divize, KP 1999 sestup do I.A třídy 2004 postup do KP 2006 divize sloučení klubů Kácov a Vlašim FC GRAFFIN VLAŠIM 2007 postup do ČFL 2009 postup do II. ligy Dřívější hráči: Urban, Votava, Jarkovský, Rosický, Melichar, Ivančík, Dvořák A., Hák, Tupec, Bušek, Pup, Kocura, Čičatka, Hřebík, Hlaváč, Koukal, Kňazík, Ducký, Stojan, Zákostelský L. Dřívější trenéři: Bican, Matoušek, Forejt, Pluskal, Vejvoda.

3 SOUPISKA FC GRAFFIN VLAŠIM, a.s. II. liga jaro 2010 Brankáři: 1 DRÁPELA Michal TOMA Michal JÍCHA Jan Obránci: 4 NEŠPOR Marek NEŠPOR Daniel ŠVAMBERK Roman SCHUSTER Martin VESELÝ Jiří CÍSAŘ Petr KROPÍK Michal PATKA Pavel Záložníci: 5 VEBR Lukáš SÜSSER Jakub STEJSKAL Jindřich PRŮCHA Ondřej JUNGR Marek JANDA Ladislav POKORNÝ Vladimír MUCHA Jan Útočníci: 14 PETR Tomáš VOŘECHOVSKÝ Zdeněk VESELÝ Michal MARKOVIČ Miroslav ŠTOCHL Matěj SVÁTEK Jan Realizační tým: Nádvorník Roman trenér; Frňka Petr, Kout Vladimír asistenti; Šanda Josef vedoucí mužstva; Vosáhlo Petr masér Klub FC Hradec Králové pořádá AUTOBUSOVÝ VÝJEZD DO VÍTKOVIC. Utkání FC Vítkovice FC Hradec Králové se hraje v pátek se začátkem v hodin. Autobus bude pro fanoušky přistaven v hodin, před vjezdem do areálu Malšovického stadionu. Odjezd je stanoven na hodin. Cena zájezdu: osoba/100,- Kč. Závazné přihlášky pošlete mailem na marketing@fchk.cz s kontaktními údaji, číslem občanského průkazu nebo se telefonicky nahlaste na Můžete též přijít na marketingové oddělení FC Hradec Králové, Malšovický stadion, do čtvrtka a zájezd zaplatit nebo kontaktujte marketingové oddělení FC Hradec Králové na telefonu a vše si navzájem domluvíte a potvrdíte. Podrobnosti zájezdu viz

4 OHLÉDNUTÍ ZA MINULÝMI ZÁPASY 18. kolo: FC Hradec Králové FK Ústí n.l. 3:2 (1:1) První jarní utkání na domácí půdě Všesportovního stadionu se hrálo na těžkém terénu a bylo pro všechny fotbalisty velice namáhavé. Severočeši se ujali vedení, naši plejeři však utkání otočili a po vyrovnávací brance soupeře měli ještě dostatek sil, aby 12 minut před koncem Václavem Pilařem vstřelili vítězný gól! Václav Kotal: Bylo to výsledkově důležité utkání a toho jsme si byli moc dobře vědomi! Prvních 30 minut jsme měli víc ze hry, vytvořili jsme si převahu a šance. Pak jsme zbytečně inkasovali z pokutového kopu. Klukům se vzápětí podařilo vyrovnat. V úvodu druhého poločasu se nám podařilo po pěkné akci dostat do vedení. Po nešťastné vyrovnávací brance, kdy špatně odskočil míč se soupeř zpátky dostal do hry. V hektickém závěru, kdy se hra přelévala nahoru dolu a obě mužstva chtěla vyhrát se nám podařilo vstřelit vítězný gól. A jsem za to rád! Pavel Němeček: Soupeř byl dobrý, velice důrazný a terén úrovni utkání moc nenahrával. Zaplať Pán Bůh, že jsme dali tři góly, o branku víc než soupeř a získali doma tři body! Diváci byli perfektní, škoda, že nebylo lepší počasí, určitě by jich přišlo víc. Ale i tak byli slyšet a byla to paráda! Václav Pilař: Byl to náročný zápas na těžkém terénu. Začali jsme aktivně, Ústí jsme přehrávali a vytvořili si brankové příležitosti, které jsme však bohužel neproměnili. Pak jsme dostali branku, ale přišel moc důležitý moment utkání, neboť jsme vzápětí vyrovnali! V druhé půli jsme na soupeře vletěli a šli hned do vedení. Pak přišel nešťastný okamžik a soupeř vyrovnal. Vstřelili jsme však další gól, utkání rozhodli a spravedlivě vyhráli. Jsme velmi spokojeni! A moje branka? Pavel Němeček dal centr do vápna, který prodloužil Radek Hochmeister. Míč mně zůstal u nohy, udělal jsem kličku do strany a levou placírkou prostřelil gólmana. Pavel Dvořák: Na tak špatném terénu se nedalo vůbec kombinovat a přesně si přihrát. Zápas byl hlavně o bojovnosti a zaplať Pán Bůh, že jsme to zvládli, bylo to velmi důležité vítězství. Podstatné bylo, že se nám hned po soupeřově brance z penalty podařilo vzápětí vyrovnat! Po změně stran jsme šli do vedení, ale soupeř vyrovnal na 2:2. Pak jsme ukázali, že máme vnitřní sílu a dokázali zápas strhnout na naši stranu! A moje branka? Tomáš Rezek zahrál standardku do vápna, pravačkou jsem míč tečoval a odrazil se od dobíhajícího hráče do branky. Připravil Petr Přibík 18. kolo 2. ligy, 14. března 2010 FC HK FK Ústí nad Labem 3:2 (1:1) Branky: Černý, Dvořák, Pilař Valenta, Martykán. Diváků: ŽK: Chleboun Hyčka, Zachariáš. Rozhodčí: Paták Chytil, Drastík. FC HK: Lindr Wozniak (69. Kasálek), Chleboun, Němeček Rezek, Fischer, Hochmeister, Poděbradský Pilař (86. Dorotík), Černý, Dvořák (72. Tomašák). FK Ústí nad Labem: Novák Hyčka (79. Melunovič), Džuban, Valenta, Dvořák Franc (72. Rudnytskyy), Martykán, Zachariáš (86. Brožík), Volek Karlík, Jindráček.

5 OHLÉDNUTÍ ZA MINULÝMI ZÁPASY 19. kolo: FK Viktoria Žižkov FC Hradec Král. 1:2 (1:1) K dalšímu utkání na hřiště soupeře zajížděli hradečtí fotbalisté do Prahy na horkou půdu Žižkova. Ve 22. minutě Radek Hochmeister unikl po pravé straně a jeho dlouhá přihrávka do velkého vápna našla Romana Fischera. Ten si míč zpracoval na prsou a levou nohou podél gólmana se nemýlil. O osm minut později domácí vyrovnali. Osud utkání se naplnil 12 minut před koncem, kdy Roman Fischer poslal uličku do šestnáctky, na kterou si naběhl Jirka Poděbradský, levačkou vstřelil vítězný gól a tři body putovaly do Hradce! Václav Kotal: Předpokládali jsme, že to bude bojovné utkání, Viktorka doma hraje velmi důrazně. Do zápasu kluci vstoupili nervózně, nevím, z čeho měli strach. Pak jsme se uklidnili a podařilo se nám dát vedoucí branku. Potom Viktorka zvýšila aktivitu a byla po zbytek poločasu lepším týmem. V kabině jsem o poločase musel zvýšit hlas, protože kdybychom takto pokračovali, nemohli jsme uspět. Ve 2. poločase jsme zklidnili a zpřesnili hru. Dařila se nám kombinace a soupeř si šance nevytvářel. Nám se z protiútoku podařilo dát vítěznou branku. Hektický závěr jsme přežili a máme 3 body. Radek Hochmeister: Těžké utkání, začali jsme dobře, měli převahu a dali gól. Hráli jsme to, co jsme chtěli a drželi balón. Pak jsme se 19. kolo 2. ligy, 21. března 2010 FK VIktoria Žižkov FC HK 1:2 (1:1) Branky: Martan Fischer, Poděbradský. ŽK: Schneider, J. Procházka, Petrů Poděbradský. Rozhodčí: Kocián Pospíšil, Dobrovolný. Diváků: Žižkov: Hruška Janek, Petrů, T. Procházka, trošku zatáhli, soupeř začal dávat dlouhé míče za obranu a dostal nás pod tlak. Vyvrcholilo to vyrovnávací brankou. O přestávce nás trošku trenér seřval. Ve druhém poločase už to bylo spíš o bojovnosti. Hráli jsme na brejky a jeden se nám povedl. Roman Fischer: Žižkov do nás chodil a hrál tvrdě. S tím jsme se vyrovnali, ale myslím si, že to byl remízový zápas, ve kterém jsme byli šťastnější. Byl to víc boj než fotbal. Zlaté tři body a velká spokojenost! A můj gól? Radek Hochmeister zatáhl míč po pravé straně, následoval přesný centr. Míč jsem si na prsa zpracoval a podél gólmana levou nohou k tyči umístil do branky. Jiří Poděbradský: Jeli jsme na Žižkov bodovat. Vzadu jsme hráli na nulu a to se nám prvních 25 minut dařilo. Pak jsme šli do vedení a domnívali se, že se nám nic stát nemůže. Bohužel soupeř vyrovnal, začal hrát aktivně a byl lepší. V kabině o přestávce jsme si řekli, že takhle se hrát nedá a trenér zvýšil i hlas. Ve druhé půli jsme se opět soustředili na obranu, branku už jsme nedostali a naopak gól dali po kombinaci dostal balon Roman Fischer a já jsem čekal u lajny až mně jej prostrčí do uličky. Dal mi to náramně, běžel jsem sám na gólmana a snažil jsem se dát míč po zemi na zadní tyč a to se mi levačkou povedlo. Připravil Petr Přibík J. Procházka Vaculík, Culek (80. Kočí), Schneider, Pulkert (80. Zengue) Kalod, Martan (80. Koukal). FC HK: Lindr Wozniak, Chleboun, Kasálek Rezek (80. Přibyl), Hochmeister, Fischer, Dvořák (88. Janoušek), Poděbradský Pilař (76. Tomašák), Černý.

6 B MUŽSTVO 17. kolo Divize C FC Hradec Králové Sokol Živanice 0:0 FC HK: Volšík Černý, Kábrt, Kouřil, Zelený Voltr /64. Pártl/, Lacina, Veselka, Hečko Hubička /54. Kuťák/, Karanský Utkání se hrálo na umělé trávě Všesportovním stadionu v Malšovicích, první se ke slovu dostali domácí, po trestném kopu Hečka zahrávali rohový kop, který hosté odvrátili. V 11. min. se po dobré akci Voltra dostal do jasné šance Karanský, jeho střela byla však sblokovaná na další rohový kop. Z tohoto rohového kopu střílí neobsazený Karanský hlavou nad branku. Ve 13. min. se dostali ke slovu hosté, střela Podlipného však Volšíka ohrozit nemohla. Ve 20. min. střelu hostujícího Baloga opět chytil Volšík. Ve 25. min., z odraženého míče střílel Podlipný, z dálky vedle. Ve 29. min. zahrával trestný kop Voltr, jeho krásnou střelu z trestného kopu výborně vyrazil na rohový kop hostující brankař Mareček. Z následného rohového kopu vrátil míč před branku Kouřil, Hubička střílel v jasné šanci, Mareček však opět zázračně vyrazil. Ve 38. min. měli domácí náznak dobré akce, centr Voltra však hosté sblokovali na další rohový kop, po něm se k míči dostal ke střele Lacina, jeho slabá střela šla však vedle. Ve 43. min. se dostal do jasné šance Merganc, Volšík však výborně zachránil. Do 2. poločasu vstoupili lépe hosté, v 52. min. střílel z dálky Gorol, Volšík však míč vyrazil na rohový kop. V 62. min. střílel hostující Jedlička, Volšík nadvakrát kryl. V 65. min. šla střela Gorola z trestného kopu těsně vedle. V 69. min. střílel z úhlu Balog, opět vedle. V 72. min. se do šance dostal Pártl, který po dobrém centru Hečka však špatně trefil míč hlavou. V 83. min. střílel z úhlu Veselka, opět však zasáhl Mareček. V nervózním závěru utkání se skóre utkání již nezměnilo. Ladislav Brož, trenér: "Utkání se mi hodnotí velice těžko, protože jsme předvedli velice špatný výkon. Za celé utkání jsme se nedostali do plynulé kombinace, naše hra neměla hlavu, ani patu Za bod můžeme být nakonec rádi. Tabulka II. ligy, sezóna 2009/2010, po nedohraném 19. kole 1. FK Ústí nad Labem : FC Tescoma Zlín : FC Hradec Králové : FK Baník Sokolov : FK Viktoria Žižkov : FK Fotbal Třinec : FC Graffin Vlašim : FK Dukla Praha : MFK OKD Karviná : FC Vysočina Jihlava : Slezský FC Opava : FK Baník Most : AC Sparta Praha B : FC Hlučín : FC Zenit Čáslav : FC Vítkovice :

7 MLÁDEŽNICKÁ KOPANÁ Dorosty, žáci A dorost (U-19) 1. liga: FC Hradec Králové FC Vysočina Jihlava 6:1 (2:1) Branky: 2x Bastin, 2x Faltus, Korba, Hodas. Sestava: Koubek Krahulec, Ramba, Hock, Friedl Faltus, Novotný, Chromek, Hruška (75. Schwarz) Korba (64. Hodas), Bastin (82. Duric) Luboš Prokopec, trenér: "Soupeř do utkání vstoupil lépe, dobře kombinoval a vytvořil si územní převahu. Nám se podařilo z ojedinělé akce dostat do vedení. Důležitá pro vývoj utkání byla druhá a třetí branka, která soupeře zlomila. Chválím celý tým za dobrý výkon. B dorost (U-18) ČLSD: FC Viktoria Plzeň FC Hradec Králové 5:4 (1:0) C dorost (U-17) 1. liga MD: FC Hradec Králové FC Vysočina Jihlava 3:3 (3:1) Branky: Krátký, Jukl, Bodlák. Sestava: Simon Ježek, Holeš, Krčál, Furda Bodlák, Petráček, Vejchoda (70. Špaček), Jukl Krátký (54. Strakatý), Bláha Miloš Mejtský, trenér: V sobotu 20. března 2010 jsme odehráli zápasy konečně na trávníku Bavlny. Od úvodního hvizdu jsme měli jasnou převahu my a soupeře z Jihlavy do ničeho nepustili. Vytvořili jsme si několik slibných příležitostí, ze kterých skórovat, ale spousta zůstala nevyužita Do kabin jsme tedy mohli jít s dobrým pocitem vedení a poměrně slušné hry. Druhá půlka už nebyla z naší strany zdaleka tak kvalitní, kazili jsme hodně rozehrávek a síly obou mužstev se náhle vyrovnaly. Po dlouhém druhém poločase jsme tedy odešli jen s bodem. D dorost (U-16) ČLMD: FC Viktoria Plzeň FC Hradec Králové 5:1 (4:1) Branka: Brutovský (PK). Sestava: Zavřel Štěpán (41. Langr M.), Brutovský, Pluhovský, Holubec Brabec (41. Cvejn), Landa, Bönisch, Paulů (72. Žahourek) Hrubý (41. Langr F.) Miloš Killar, trenér: Domácí byli ve všech směrech lepším týmem, plně potvrdili roli favorita a utkání rozhodli již do přestávky. Patřily jim první minuty utkání, velký tlak však využili pouze jednou. Po vyrovnávací brance jsme odmítli dvě příležitosti, když Pluhovský nastřelil zblízka břevno a Hrubý nedokázal svůj únik kvalitně zakončit. Pak už skórovali jen plzeňští a vynikající desetiminutovkou náš odpor definitivně zlomili. A žáci (U-15) ČLSŽ: FK Baník Most FC Hradec Králové 1:2 (1:2) Branky: Tauchman, Drozd P. Sestava: Žaloudek Drozd P., Pour, Drozd D., Šnejdr (45. Sikora) Tauchman (45. Kraják), Soumar (51. Kučera), Zezula, Kosař (41. Heger), Vohralík, Klouček (41. Vobejda) Petr Huf, trenér: "Zaspali jsme nedůsledností jednu obrannou situaci, tvrdě jsme za to zaplatili, je dobré, že se nám v 1. poločase podařili vsítit 2 pěkné branky a otočit výsledek utkání. Bohužel se nám nepodařilo dohrát hodně ziskových situací uprostřed hřiště do gólu. Gratulujeme hráčům k vítězství." NAVŠTIVTE WEBOVÉ STRÁNKY FOTBALOVÉHO KLUBU FC HRADEC KRÁLOVÉ

8 MLÁDEŽNICKÁ KOPANÁ Žáci B žáci (U-14) přátelsky: FC Hradec Králové FK OEZ Letohrad 5:1 (2:0) Branky: 2x Drašnar, Šejvl, Kočnar, Káža. Sestava: Syrový (50. Ordelt) Bárta (48. Vyšehrad), Hrabar, Heidler, Fenz Kočnar (48. Drašnar), Breda, Zorvan (60. Šejvl), Kučera (48. Korčák) Šejvl (48. Káža), Zbudil (48. Charvát) Foto z přípravného zápasu B žáků s Letohradem. C žáci (U-13) ČLMŽ: FK Baník Most FC Hradec Králové 1:2 (1:0) Branky: Trubač, Brokeš. Sestava: Ikizgul Dědeček (40. Majer), Střelec, Zeman, Knap Jeníček, Dzurko (20. Brokeš), Trubač, Muller (30. Strasser) Hynek, Sobotka (30. Lehký) Tomáš Chlumecký, trenér: Začatek utkání se nám nepovedl,dostali jsme laciný gol již v první minutě a naše nesourodá hra pokračovala celý poločas.po bouři v kabině se mužstvo zvedlo a jasně druhý poločas domácí přehrálo. D žáci (U-12) přátelsky: FC Hradec Králové FK OEZ Letohrad 6:1 (3:1) Branky: 3x Trávníček, Breda, Vrabec, Krejčíř. Sestava: 1. poločas: Mlázovský Barbarič, Holubec, Vápeník, Křížek Jukl, Hašek, Kavka, Trávníček Breda,Spěvák. 2. poločas: Ikizgül Barbarič, Vápeník (Křížek), Holubec, Krejčíř Vrabec, Jukl, Hašek (Trávníček),Kváš Breda (Spěvák), Čech Roman Prokopec, as. trenéra: Na umělé trávě Malšovického stadionu se v neděli 21.března představil náš divizní soupeř, tým FK OEZ Letohrad. Soupeř byl převážně starší a urostlejší, nicméně bouřka po prohře na Spartě měla svůj účinek a opět jsme se snažili hrát s patřičným důrazem a kombinovat. Po nemoci se v dobrém světle představil Martin Barbarič, hattrickem se blýskl Michal Trávníček.

9 MLÁDEŽNICKÁ KOPANÁ Žáci E žáci (U-11) přátelsky: FC Hradec Králové FK Náchod 2:2 Branky: Došek, Locker. Sestava: Šeba, Finke Zeman J., Podhajský, Locker, Došek, Daněk, Zaal, Žumár, Petřík, Jiroušek, Zeman A., Javůrek. Ondřej Trojna, trenér: V neděli jsme sehráli na umělé trávě v Bělovsi odvetný zápas s Náchodem. Utkání bylo z naší strany daleko lepší než minulý týden a za dnešní výkon zaslouží kluci pochvalu. Škoda neproměněných šancí, kterých bylo na můj vkus až příliš. Počet hráčů 7+1, hrací doba 4x15 minut. Staň se fotbalistou FC Hradec Králové Chceš hrát za nejlepší tým v regionu a nevíš jak na to? Zavolej šéftrenérům! FOTBALOVÝ KLUB FC HRADEC KRÁLOVÉ PRO DOPLNĚNÍ SVÝCH DRUŽSTEV PŘÍPRAVEK HLEDÁ NOVÉ FOTBALOVÉ TALENTY ROČNÍKU RÁDI MEZI SEBOU PŘIVÍTÁME VŠECHNY ZÁJEMCE O ČERNOBÍLÝ DRES. Informace: Bělonohý Petr a Ing. Vohralík Petr PŘIJĎTE S NÁMI SPORTOVAT FC Hradec Králové a Fotbalová školička při ZŠ M. Horákové si dovoluje pozvat Vaše děti K PRAVIDELNÉMU SPORTOVÁNÍ. Ve Fotbalové školičce při ZŠ Milady Horákové, spolupracující s fotbalovým klubem FC Hradec Králové, se již od září 2008 seznamují děti v předškolním věku (od 4 do 6 let) se základy pohybové sportovní přípravy a se základy kopané. Pod vedením zkušených fotbalových trenérů se hráči připravují na budoucí přechod do jednotlivých fotbalových klubů. Další zájemci se mohou u trenérů školičky hlásit průběžně, a to každý den od 16,00 hod. Bližší informace o činnosti školičky a možnosti zapojení se do její činnosti získáte na webových stránkách Fotbalové školičky nebo u členů vedení školičky: ing. Vohralík ing. Holeček

10 ROZHOVOR s Janem Cejnarem, trenérem B-žáků FC HK Honzo, patříš mezi mladé trenéry (23 let). Jak si se dostal k trenérskému řemeslu? Docela náhodou, když přišla nabídka na trenérský kurz, který jsem absolvoval po přechodu z dorostu do B mužů. První nabídku na trénování jsem dostal od pana Frýdka, který v té době trénoval A- žáky. Jako asistent jsem ještě působil u mladších žáků a poté B- a A-dorost. Působíš ještě někde jako hráč? Rád bych, ale pro letošní sezónu jsem se rozhodl věnovat víc času i škole, jelikož studuji dálkově Management sportu a trenérství na Univerzitě Palackého v Olomouci 3. ročník. Po dokončení školy bych určitě rád ještě někde aktivně působil jako hráč. Co tě na trenérském povolání fascinuje? Tak zatím to je práce s mládeží, kde je možnost naučit kluky něco nového a zlepšení je vidět v kratší době než u mužské kategorie. A ta možnost něco změnit. Ale jinak jsem si trénování vybral, protože jsem s fotbalem vyrůstal, prošel si celou mládežnickou základnu FC HK a rád bych klukům něco předal do fotbalového života. Jaký styl fotbalu preferuješ a jaký se ti líbí? Asi jako každému se mi líbí nejvíce útočný fotbal. Jinak hra vychází podle typu hráčů, které v týmu mám. Klukům se snažím vštípit útočné pojetí hry i obráncům, to je největší bolest českého fotbalu. Vše je svázané taktikou, založené na důkladné obraně a poté chybí větší tvořivost a osobnosti ve fotbale. Vloni si byl ještě jako asistent u dorosteneckého týmu. Na jaře již působíš na postu hlavního trenéra u druhého nejstaršího týmu žáků. Je to velký rozdíl? Každý tým má svá specifika. U staršího dorostu jsou to kluci, kteří se vyrovnají už mužské kategorii nižších soutěží. Fotbal je rychlejší, důraznější, je to víc o taktice. Žáci jsou ve věku, kdy se toho dá hodně naučit v kratším časovém úseku. Pořád to jsou fotbalové začátky, na kterých hodně záleží. A v roli hlavního trenéra je větší zodpovědnost za kluky, víc času se věnuje přípravě na tréninky, zápasy a víc o tom člověk přemýšlí. Jací jsou kluci fotbalisté ve tvém týmu U-14? Kluky mám od poloviny ledna, v současné době máme 18 hráčů a dva brankáře. Příprava probíhá zatím podle mých představ, kdy jsme sehráli několik přípravných zápasů. Vyrovnané zápasy jsme odehráli i s týmy jako Brno, Olomouc nebo Slavia. U kluků je vidět touha něco dokázat, pracovat na sobě a hlavně se zde utvořil dobrý kolektiv hráčů, kteří dokáží pracovat i za nepříznivého stavu a zápasy dovést k vítězství. Tvůj tým se pohybuje v polovině tabulky Divize C. Jakého umístění bys chtěl na jaře s týmem dosáhnout? Kluci na podzim neodehráli špatné zápasy, jen se nedokázali prosadit v koncovce, což jsem si dal jako hlavní cíl. Zlepšit útočnou činnost, hrát atraktivní fotbal a hlavně, aby to bavilo kluky samotné. Pokud se nám to všechno podaří, tak budeme tabulkou stoupat výš. Důležité bude kluky dobře připravit na žákovskou ligu a přechod do dorostu. Tví svěřenci se dostávají pomalu do puberty. Je těžké je zvládnou? Jak s nimi vycházíš? Puberta je na nich znát, ale jsou to pořád ještě kluci, takže to k tomu patří. Snažím se o pestré tréninky, aby to kluky bavilo a chodili na fotbal rádi. Na otázku jak s nimi vycházím by asi měli odpovědět kluci. Společně s asistentem Petrem Sixtou se snažíme o vytvoření silného kolektivu, do kterého patříme i my, realizační tým. Co bys popřál svým svěřencům do budoucna a co celému hradeckému fotbalu? Klubu bych přál tolik vytoužený postup do 1. ligy, nový stadion a vyšší návštěvy. Svým svěřencům hlavně hodně zdraví, bez kterého se aktivní sportovec neobejde, pevnou vůli do tréninků a někdy nezbytné štěstí.

11

12 SOUPISKA FC HRADEC KRÁLOVÉ, a.s. II. liga jaro 2010 BRANKÁŘI 1 ŠIMON David cm, 82 kg 20 LINDR Jiří cm, 83 kg OBRÁNCI 3 NĚMEČEK Pavel cm, 76 kg 11 ZELENÝ Jaroslav cm, 73 kg 12 PŘIBYL David cm, 65 kg 15 CHLEBOUN Jakub cm, 89 kg 16 PODĚBRADSKÝ Jiří cm, 68 kg 17 KASÁLEK Martin cm, 82 kg 18 KALOUSEK David cm, 68 kg 25 WOZNIAK Radim cm, 81 kg Realizační tým: Kotal Václav trenér Michal Šmarda asistent trenéra Matějka Pavel asistent trenéra Podhajský Karel ved. mužstva, Šopák Stanislav, MUDr. a Neumann Jiří, MUDr. lékaři, Kobr Aleš masér, Svobodová Marie kustod. Management klubu: Ing. Richard Jukl předseda představenstva, Ladislav Škorpil sportovní manažer, Martin Černík sekretář klubu, Vlasta Zákoucká ekonom klubu

13 SOUPISKA FC HRADEC KRÁLOVÉ, a.s. II. liga jaro 2010 ZÁLOŽNÍCI 4 KARAL Vlastimil cm, 80 kg 5 HOCHMEISTER Radek cm, 78 kg 10 TOMAŠÁK Petr cm, 71 kg 13 JANOUŠEK Jiří cm, 81 kg 21 NEMČEK Ján cm, 77 kg 22 REZEK Tomáš cm, 69 kg ÚTOČNÍCI 26 FISCHER Roman cm, 67 kg 6 PILAŘ Václav cm, 67 kg 9 ČERNÝ Pavel cm, 87 kg 14 DVOŘÁK Pavel cm, 82 kg 19 DOROTÍK Radek cm, 69 kg 27 VOLTR Radek cm, 74 kg Přisli: Jaroslav Zelený (dorost FC Hradec Králové), Petr Tomašák (hostování Baník Ostrava) Odešli: Jakub Špidlen a Ondřej Pacák (hostování v Zenitu Čáslav), Jaromír Grim (ukončené hostování)

14 POHLED DO HISTORIE Před 50 lety začala jízda za mistrovským titulem Po dvou jarních vítězstvích tentokrát Votroci přivítali v neděli na svém starém hřišti u nemocnice Dynamo Praha (SK Slavia Praha) a o týden později zajížděli na hřiště týmu, který v této sezóně 1959/ 1960 obhajoval mistrovský titul, RH Bratislava (Inter Bratislava). Na mistrovskou sezónu vzpomíná ikona hradecké kopané, bývalý reprezentační trenér týmu ČR do 21 let pan Ladislav Škorpil: Chodil jsem na všechny fotbalové zápasy, konkrétně na tato dvě utkání si samozřejmě nepamatuji, protože od té doby jsem viděl asi milión jiných. Jedině snad si pamatuji, že v Bratislavě nás domácí mačkali jak citrón a utkání skončilo se šíleným poměrem rohů pro Rudou Hvězdu. Snad dvacet jedna ku jednomu rohu. Byl to strašně veliký rozdíl a jestli byl takto veliký rozdíl v poměru sil na hřišti, tak to měl brankář Jindra plno práce. Ale zcela přesně si pamatuji konec ligy, a to z prostého důvodu. Památné předposlední utkání mistrovské sezóny se hrálo proti Nitře a tu jsme deklasovali 4:0. Že si to tak přesně pamatuji? Mám totiž ten den narozeniny! Tenkrát mi bylo 15 let a Hradec v tento den rozhodl o svém titulu. Jak jsem se nyní dozvěděl, tak tenkrát proti Dynamu (Slavii) gól vstřelil Míla Kvaček a proti Rudé Hvězdě (Internu) Ladislav Pokorný. Míla Kvaček byl mimořádný střelec, měl své místo, odkud dával branky. Tenkrát se hrálo v pěti útočnících. On hrál takovou pravou spojku a to místo bylo na hranici šestnáctky nebo kousek uvnitř. Odtud se pokaždé prezentoval přízemní, křižnou střelou, přes celou bránu za tyč. On měl takovéto góly a jiní zase jiné. Třeba Skuhravý při své vysoké postavě dával góly hlavou, Nehoda dorážky ve vápně... Kvaček se mi vybavuje, že se gólově nejvíce prezentoval křížnou přízemní střelou. Ladislav Pokorný byl velice technicky vybavený fotbalista. Dokonce bych řekl, že byl, co se týče způsobu hry, ještě technicky víc vybavený než Míla Kvaček. Další osobu, která v utkáních dominovala, a rád bych ji vyzdvihnul, tak to je osoba Jiřího Hledíka. To byla výjimečná persóna.

15 POHLED DO HISTORIE Před 50 lety začala jízda za mistrovským titulem Člen reprezentace, hráč pražské Sparty, který kvůli tomu, aby mohl ze Sparty odejít do Hradce, a taky vzhledem k tehdejšímu přestupnímu řádu, rok nehrál. Utkání se hrála na starém hřišti u nemocnice. Dodnes mi není jasné, kam se všechna ta návštěva mohla vejít. Vždyť rekord je asi 20 tisíc diváků. Ti byli všude, po stromech, na dřevěné tribuně stáli čtyřmi řadami a ty poslední řady zákonitě půl hřiště neviděly. Tribuna, co se naproti přistavěla, ta byla určena pro 5 tisíc. Zbytek lidí byl někde v prostoru. Tenkrát byla úplně jiná doba, kterou si současná generace nedokáže vůbec představit. Třeba nad podchodem tenkrát tam samozřejmě nebyl okruh, v místě, kde byla vinárna Balkán, je dnes kuchyňské studio a ještě před tím tam byla redakce novin Svobodné slovo. V této redakci zpracovávali referáty a tabulky. Zde byla také výkladní skříň, kde průběžně umisťovali výsledky od 1. ligy až po okres, tak jak je telefonicky dostávali. Zde stálo třeba až 500 lidí, kteří čekali na výsledky. A když přišel nějaký překvapující výsledek, tak to zahučelo. Tak jako to zahučí na stadionu, když někdo nedá gól, tak taková byla reakce lidí, kteří tam čekali na výsledky. Ono tenkrát nebyly divize, třetí ligy. Byla první a druhá liga a hned krajské soutěže. Všechny výsledky měla redakce Svobodné slovo vyvěšené. Od Malšovy Lhoty až po Spartak Hradec Králové.

16 ŽENSKÝ A DÍVČÍ FOTBAL FC HK Zápasy našich ligových celků Mistrovské utkání 1. ligy žen: FC Hradec Králové SK Slávia Praha 2:7 (0:3) Branky: Rovenská, Lacinová. FC HK: Sladká Jančová (20. Novotná), Mikešová, Nováková (65. Vaňková), Svobodová Kosová, Lacinová, Rovenská Burešová (55. Teislerová), Ninczová Bottová Do zápasu s favoritem na zisk titulu vstoupili domácí zodpovědně a snažili se zachytit očekávaný nástup hostů. Ti byli od začátku aktivní a domácí hráčky musely být velmi pozorné, aby je nepustili do šancí. To se ale celkem dařilo a slávistky ohrožovaly naši branku jen střelami z dálky, jednu vytěsnila Bára Sladká na tyč. Bohužel v 7. minutě vypadl naší brankářce centrovaný míč v souboji se slávistickou útočnicí, která možná stála v ofsajdové pozici, a pro Divišovou, nejlepší hráčku roku 2009, nebyl problém dorazit míč do sítě. Branka ale hradecké holky nesrazila a pokračovaly v zodpovědné hře a pomalu se začaly vyrovnávat slávistkám. Jenže štěstí se k nám otočilo zády, když si rohový kop srazila do vlastní brány Bottová. Přes vyrovnanou hru přišla třetí pohroma. Volný kop z velké dálky proletěl nad gólmankou a bylo to 0:3 krutý výsledek po prvním poločase. Do druhého nastoupil Hradec s odhodláním dokázat, že stav je k nim velmi nespravedlivý a ukolébané slávistky překvapil nástup domácích, který vedl k gólu oslavenkyně Zuzky Rovenské a hned to vypadalo veseleji. Naneštěstí hradecká smůla prvním poločasem neskončila. Po minutě posoudila dost přísně hlavní rozhodčí střet v hradeckém pokutovém území jako nedovolený a slávistka Voňková se z penalty nemýlila. To pověstný hřebíček pro hradecká děvčata a Slávie jim nechala vypít si pověstný pohár hořkosti do dna. Na konci se přece jen domácí vzchopili a dokázali vstřelit druhý gól aktivní Lacinovou, která nádherně trefila šibenici a nedala reprezentační brankářce Taušové šanci. Trenér Tomáš Baťa: Jsem velmi rozmrzelý hlavně z výsledku, protože naše hra byla zodpovědná a odpovídala tomu, co jsme chtěli. Prohráli jsme s týmem ze špičky české ženské kopané, ale rozdíl neodpovídá dění na hřišti. Kromě výpadku po čtvrté brance, což se ale nedá holkám divit, jsme byli aktivní, o čemž svědčí dva góly, když za 11 utkáních jich Slávia dostala pouze šest. Budeme se teď soustředit hlavně na pohár a dlouhodobé tvoření mužstva. Také mne mrzí zranění Mariky Jančové, která se vrátila do základu družstva, ale nedohrála pro zranění kolena.

17 PARTNER DNEŠNÍHO UTKÁNÍ BÜROPROFI s.r.o. BÜROPROFI s.r.o., člen PBS Holding, je jedním z dominantních distributorů kancelářských potřeb v České republice. Tento koncern působí na trhu již pomalu padesát let. V současnosti působí kromě Rakouska a Česka i v Maďarsku, na Slovensku, ve Slovinsku, v Německu a patří k největším v Evropě v oblasti prodeje kancelářských a školních potřeb. Začátkem roku 1995 získal koncern podíl 51 % v České společnosti HOOK s.r.o. a vznikla tak společnost BÜROPROFI HOOK s.r.o. V počáteční fázi byla firma BÜRO- PROFI HOOK činná jen v rámci jižních Čech, a to jen v nejbližším okolí Českých Budějovic. O dva roky později, v roce 1997, koupila BÜROPROFI zbývajících 49 % firmy HOOK. Společnost byla přejmenována na BÜROPROFI s.r.o. Jejím cílem bylo získat stabilní pozici na českém trhu, prostřednictvím nabízení komplexních služeb pro společnosti působící na Evropském trhu. BÜROPROFI se již orientovala pouze na přímý obchod zprostředkovaný pomocí obchodních poradců a ustoupila od snahy nabízet své zboží také v kamenném obchodě. V Českých Budějovicích byl pronajat sklad a otevřely se pobočky v Praze a Hradci Králové. V roce 2006 nechala společnost BÜRO- PROFI postavit nový komplex zcela dle svých potřeb a představ. Dnes již patří BÜROPROFI s.r.o. v České republice k velkým a známým firmám podnikajícím v oblasti velkoobchodu s kancelářskými potřebami. Mnohé střední, velké i mezinárodní firmy patří v současné době k již dlouholetým zákazníkům. A B C D E F G H I J K L M ABECEDA Jaroslava Zeleného Začátek abecedy Boty nejvíc vytížená součást mého oblečení Cigareta věc,která by se měla zakázat Doktor člověk důležitý pro ostatní Evra můj fotbalový vzor FCHK klub za který hraju Gambrinus liga soutěž, do které má Hradec zatím dobře našlápnuto Hronov město, kde bydlím ICQ internetový komunikační program na kterém ztrávím denně poměrně hodně času Jaroslav moje křestní jméno Křížovka dobré odreagování pro každého Lev mé oblíbené zvíře Mobilní telefon nejen pro mě nepostradatelá věc N O P Q R S T U V W Y Z Nadace způsob jak pomoci lidem v nesnázích Olympiáda v Naganu tady jsme získali zlatou medaili v hokeji Práce v dnešní době se poměrně těžko shání Queen oblíbená skupina ze let Rodina základ pro život SOŠ a SOU Hradební střední škola kterou navštevuji a rád ji dokončil T-Mobile můj mobilní operátor USA stát kam bych se chtěl podívat Vana (s teplou vodou) místo, kde rád odpočívám Wikipedia.cz když si nevím rady vždy poradí Youtube.com nejoblíbenější internetová stránka Zelená moje oblíbená barva

18 Jaroslav ZELENÝ * , 189 cm, 73 kg

19 ROZHOVOR s managerem firmy ECE Ing. Petrem Vávrou Utkání FC Hradec Králové FK Ústí nad Labem mělo slavnostní ráz. Představitelé klubu FC Hradec Králové přijali z rukou zástupce společnosti ECE Ing. Petra Vávry finanční dar ,- Kč, který bude použit na podporu skalních fanoušků při utkáních na hřišti soupeře. Ing. Petru Vávrovi jsme položili několik otázek. Společnost ECE vyhrála investorskou soutěž o výstavbu volnočasového areálu v Hradci Králové-Malšovicích. Čím si myslíte, že jste svoje konkurenty porazili? V nabídce jsme se prioritně věnovali potřebám fotbalu a města, o čemž svědčí zejména nebývale vysoká finanční nabídka za pozemky, citlivý přístup k architektonickému a urbanistickému řešení lokality a mimořádná podpora fotbalovému klubu. Náš sponzorský příspěvek ve výši EUR ročně po dobu 10 let jako generální partner FC Hradec Králové je na české poměry velmi vysoká částka. Jelikož je však v regionu nedostatek silných sponzorů a protože nám velmi záleží na tom, aby Hradec měl silný fotbalový tým, rozhodli jsme se k tomuto velkorysému návrhu. Už na veřejné prezentaci se ukázalo, že naše nabídka je nejlepší, s čímž se ztotožnila i naprostá většina zastupitelů města, 34 bylo pro, 3 se zdrželi hlasování. Jaká je spolupráce s klubem FC Hradec Králové, jakožto městským klubem? Výborná. S vedením klubu jsme v úzkém kontaktu, pracujeme společně na projektu a jsem rád, že z našich diskuzí potom vznikají akce typu příspěvek Kč pro fanoušky. Proč jste se rozhodli věnovat klubu částku Kč na podporu fanoušků? Přemýšlel jsem, jak pomoci klubu v jarní části sezóny v boji o postup do nejvyšší soutěže. Když jsem si procházel dosavadní výsledky, bylo mi jasné, že pokud bude i nadále Malšák nedobytnou pevností, budou o konečném umístění v tabulce rozhodovat zápasy venku. Po dohodě s Ing. Juklem se ECE rozhodla věnovat klubu výše zmíněnou částku na podporu výjezdu fanoušků na utkání mimo Hradec, aby vytvořili svému týmu co možná nejlepší atmosféru. Jakou má společnost ECE zkušenost s výstavbami takovýchto areálů? ECE je evropskou developerskou jedničkou v oblasti obchodně-společenských center. Působíme na trhu již 45 let a realizovali jsme do dnešního dne 114 projektů ve 13 zemích. Vzhledem k tomu, že investujeme peníze našich investorů nikoliv v lokalitách na zelené louce, nýbrž se koncentrujeme na centra měst, kterým se tímto snažíme vlít do žil nový život, realizujeme často společně s našimi maloobchodními projekty i objekty jiného charakteru, které město nutně potřebuje. V oblasti sportu jsme například minulý rok otevřeli sportovní halu v Hamburku, v oblasti kultury v letošním roce loutkové divadlo v polském Štětíně. V jednom z našich nejúspěšnějších projektů, jímž je brněnská Galerie Vaňkovka, jsme revitalizovali památkově chráněnou továrnu, z jejíž části posléze vznikla galerie moderního umění. V Hradci Králové potom bude město pomocí částky 259 mil. Kč, kterou naše společnost zaplatí za pozemky v Malšovicích, realizovat výstavbu multifunkční arény. Na naše projekty je možnost se podívat na našich webových stránkách a těm, kteří se chtějí přesvědčit o jejich kvalitě na vlastní oči, doporučuji návštěvu Vaňkovky nebo pankráckých Arkád. V jaké fázi se nyní nachází výstavba stadionu? Projekt probíhá dle plánovaného harmonogramu. Nacházíme se ve fázi přípravy dokumentace k územnímu řízení. Poté, co získáme územní rozhodnutí, bude město vyřizovat stavební povolení pro arénu a ECE

20 ROZHOVOR s managerem firmy ECE Ing. Petrem Vávrou pro obchodně-společenské centrum a dopravní infrastrukturu. Po získání všech potřebných povolení bude zahájena demolice Všesportovního stadionu a výstavba arény a centra. Jedná se samozřejmě o velmi komplikovaný proces, ve kterém je nutno na cestě k cíli zdolat mnoho překážek, ale my jsme zvyklí bojovat. Pokud do projektu nevstoupí nepřející třetí vlivy, budou moci první návštěvníci vkročit do arény v roce 2012 a do našeho centra o rok později. Co byste si přál, aby na budoucím stadionu bylo a co naopak se vám osobně na fotbalových stadionech nelíbí? Nejvíce bych si přál, aby do nové arény chodili diváci. To je to, co i dnes nejvíce postrádám, protože se fanoušky nevytvoříte kotel ve stadionu s kapacitou šestkrát vyšší. Mezi fanoušky bych rád přivítal více mladých lidí a rodiny s dětmi, což je i světový trend.,návštěva fotbalového zápasu má být společenskou událostí. Náš koncept areálu, ve kterém je umně kombinována sportovní část s komerční tomu bude významnou mírou napomáhat. Našimi marketingovými aktivitami budeme do Hradce přitahovat návštěvníky z široké spádové oblasti královéhradeckého a pardubického kraje, ze které se rekrutují i fanoušci Votroků. Počítáme s tím, že se do Hradce budou vydávat za sportem, zábavou či nakupováním celé rodiny, část z nich půjde na fotbal, někdo na nákupy nebo se vykoupat, někteří se půjdou projít do historického centra. Bude to opravdu jedinečný projekt volnočasového areálu v České republice. Když by byl stadion s kapacitou do 15 tisíc návštěvníků, je reálné, aby zde byla instalována zatahovací střecha a splňovala by kritéria pro sehrání fotbalových utkání? Je to reálné. Proto jsme v našem soutěžním návrhu tuto variantu uvedli, poněvadž část veřejnosti si takovou multifunkční arénu s možností zastřešení v Hradci přeje. Definitivní rozhodnutí je na městě jakožto subjektu, který stavbu plánuje, financuje a realizuje, nikoliv na nás. Jak to bude s parkováním? Parkování je v areálu řešeno mimořádně komfortně. Počítá se s parkovacími místy v centru, 250 místy v aréně a navíc mohou návštěvníci používat i sousední místa u koupaliště, a to vše v bezprostřední blízkosti arény. Co byste našim fanouškům, potažmo klubu FC Hradec Králové do jarní části soutěže popřál? Popřál bych zejména hodně štěstí, protože toho je zapotřebí vždy. Fotbalový um a vůli po vítězství podle mě současný tým má, což mírou vrchovatou ukázal v zápase s Ústím, který jsem měl možnost vidět. Fanouškům přeji potom více takových zápasů, kde je radost se dívat na atraktivní útočný fotbal navíc hraný odvážně se třemi útočníky. Děkuji za rozhovor.

21

22 ROZLOSOVÁNÍ A VÝSLEDKY II. liga jaro kolo ( ) Čáslav Zlín 2:3 Most Jihlava 4:3 Třinec Hlučín 2:1 Hradec Kr. Karviná 1:0 Sokolov Vlašim 0:0 Vítkovice Žižkov 0:1 Dukla Ústí n.l. 3:2 Opava Sparta B 2:3 17. kolo ( ) Vítkovice Sokolov 3:1 Ústí n.l. Opava 1:1 Sparta B Třinec 0:0 Vlašim Čáslav Karviná Dukla 1:1 Žižkov Most Hlučín Hradec Kr. 1:1 Jihlava Zlín 0:1 18. kolo ( ) Opava Vítkovice 3:1 Třinec Sokolov Zlín Hlučín 2:0 Most Karviná 0:0 Jihlava Vlašim Čáslav Žižkov 0:3 Hradec Kr. Ústí n.l. 3:2 Dukla Sparta B 2:2 19. kolo ( ) Sokolov Opava 2:1 Vítkovice Třinec 0:0 Sparta B Čáslav 4:2 Vlašim Dukla 1:2 Ústí n.l. Most 3:1 Žižkov Hradec Kr. 1:2 Karviná Zlín 2:3 Hlučín Jihlava 1:1 20. kolo ( ) Čáslav Vítkovice Most Sokolov Třinec Opava Hlučín Karviná Hradec Kr. Vlašim Dukla Žižkov Jihlava Ústí n.l. Zlín Sparta B 21. kolo ( ) Ústí n.l. Třinec Opava Čáslav Sokolov Dukla Sparta B Most Vítkovice Hradec Kr. Žižkov Zlín Karviná Jihlava Vlašim Hlučín 22. kolo ( ) Most Vítkovice Hradec Kr. Sokolov Dukla Opava Čáslav Třinec Karviná Vlašim Jihlava Žižkov Zlín Ústí n.l. Hlučín Sparta B 23. kolo ( ) Sokolov Čáslav Vítkovice Dukla Třinec Most Sparta B Hradec Kr. Vlašim Zlín Opava Jihlava Žižkov Hlučín Ústí n.l. Karviná 24. kolo ( ) Jihlava Vítkovice Zlín Sokolov Most Opava Hradec Kr. Třinec Dukla Čáslav Vlašim Žižkov Hlučín Ústí n.l. Karviná Sparta B 25. kolo ( ) Třinec Dukla Čáslav Most Opava Hradec Kr. Vítkovice Zlín Sparta B Jihlava Sokolov Hlučín Žižkov Karviná Ústí n.l. Vlašim 26. kolo ( ) Hlučín Vítkovice Jihlava Sokolov Karviná Opava Zlín Třinec Hradec Kr. Čáslav Most Dukla Žižkov Ústí n.l. Vlašim Sparta B 27. kolo ( ) Most Hradec Kr. Dukla Zlín Čáslav Jihlava Opava Hlučín Vítkovice Karviná Třinec Vlašim Sokolov Žižkov Sparta B Ústí n.l. 28. kolo ( ) Vlašim Vítkovice Karviná Sokolov Zlín Opava Jihlava Třinec Ústí n.l. Čáslav Hradec Kr. Dukla Hlučín Most Žižkov Sparta B 29. kolo ( ) Hradec Kr. Zlín Dukla Jihlava Čáslav Hlučín Třinec Karviná Most Vlašim Opava Žižkov Sokolov Ústí n.l. Vítkovice Sparta B 30. kolo ( ) Ústí n.l. Vítkovice Sparta B Sokolov Vlašim Opava Žižkov Třinec Karviná Čáslav Hlučín Dukla Zlín Most Jihlava Hradec Kr.

23

24 Hradec Králové, město sportu Votroci používají ručníky MEDIÁLNÍ PARTNEŘI KLUBU FC HRADEC KRÁLOVÉ 90.5 FM 95.3 FM 96.5 FM ČERNOBÍLÝ GÓL programový bulletin pro domácí utkání FC Hradec Králové v soutěžním ročníku 2009/2010 II. ligy. Cena 10,-Kč (k zakoupené permanentce ZDARMA). Obsah marketing FC HK Milan Šedivý. Náklad: 600 ks, prvních 300 je slosovatelných. Vydává FC Hradec Králové, Všesportovní stadion, Hradec Králové. Neprošlo jazykovou úpravou. Grafický návrh M.C.O.M., spol. s. r. o., Lukáš Taneček. Sazba: Jiří Procházka ( , jpahk@tiscali.cz). Tisk: UNIPRINT, s.r.o., Zbuzany 1584, Rychnov nad Kněžnou,

FC GRAFFIN VLAŠIM A.S. FC GRAFFIN VLAŠIM. Historie vlašimského fotbalového klubu

FC GRAFFIN VLAŠIM A.S. FC GRAFFIN VLAŠIM. Historie vlašimského fotbalového klubu FC GRAFFIN VLAŠIM A.S. FC GRAFFIN VLAŠIM Historie vlašimského fotbalového klubu Tento dokument obsahuje historii vlašimské kopané, konkrétně všechny doposud známé a ověřené informace. HISTORIE FC GRAFFIN

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK

U 14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2017 XI. ROČNÍK U O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 07 XI. ROČNÍK 9. 0. 7. 07 ÚVODNÍ SLOVO U Právě jste se stali součástí XI. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové. Někteří z Vás jsou

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 9 - číslo - datum FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK BENÁTKY NAD JIZEROU B Historické názvy 9-948 SK Benátky

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK 30. 31. 7. 2016 UVODNÍ SLOVO U 12 Právě jste se stali součástí jubilejního X. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové.

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12)

MOL liga 17. kolo Slavia Praha HK Hodonín 32:25 (19:12) Házenkářky Slavie Praha porazily v 17. kole MOL ligy nováčka soutěže HK Hodonín 32:25, po poločase 19:12 a drží se na medailových pozicích. Pražanky mají příští týden volno, protože o víkendu 3. a 4. února

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK 27. 28. 8. 2016 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice II. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním roce se turnaje

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel

Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace. Dušan Fitzel Technický ředitel Trenérské obsazení Počty tréninků Počty utkání Přechody hráčů Reprezentace Dušan Fitzel Technický ředitel Nymburk, 26. 27. 11. 2012 Statistiky PROČ? Sbíraní dat - Kluby - Reprezentace Proč? Nymburk, 26.

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2019 XIII. ROČNÍK 3. 4. 8. 2019 KONTAKTY U 12 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, Pardubický KFS www.ondrasovkafotbal.cz 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Pravoslav

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK 26. 27. 8. 2017 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice III. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním

Více

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo

Slavia Praha Iuventa Michalovce 34:38 (13:20) MOL liga 19. kolo Házenkářky Slavie Praha prohrály v 19. kole MOL ligy doma s vedoucím celkem česko-slovenské soutěže Iuventou Michalovce 34:38, po poločase 13:20, a klesly na šesté místo v tabulce. Přesto stále drží postupovou

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ ŽÁKO-Góólmánie - ČASOPIS NEDĚLE 19.04. 2015 Ročník 1. číslo 13. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 8 - číslo 8 - FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK UNION ČELÁKOVICE SK Union byl založen roku 9, v roce 9 odešla

Více

SK MALEŠOV, PSČ mob: , ,

SK MALEŠOV, PSČ mob: , , mob 728 046 280,723 879 596, e-mail skmalesov@seznam.cz MEMORIAL FRANTIŠKA LHOTÁKA Mezinárodní fotbalový turnaj mladších žáků 18.ročník Záštitu turnaje převzal. Vojtěch Novotný Odchovanec SK Malešov v

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ROČNÍK 2002 sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ročník 2002 sezona 2008 / 2009 14.9.2008 Turnaj Meteor 1.kolo Viktorka Žižkov - Motorlet 1:0 Branky: Dejmek Viktorka Žižkov - Meteor

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV 3.ŘÍJNA 2015 1 V minulém kole jsme sehráli utkání s druhým týmem tabulky. Nyní přivítáme na svém hřišti tým ze třetí pozice, ale o to pro Sehradice nepříjemnější. Vítáme

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

Fotbal Vás naučí strašně moc, jste v kolektivu, komunikujete, pracujete na stejných úkolech, řešíte problémy, krize. Zlepšujete se, sdílíte radost i

Fotbal Vás naučí strašně moc, jste v kolektivu, komunikujete, pracujete na stejných úkolech, řešíte problémy, krize. Zlepšujete se, sdílíte radost i Fotbal Vás naučí strašně moc, jste v kolektivu, komunikujete, pracujete na stejných úkolech, řešíte problémy, krize. Zlepšujete se, sdílíte radost i smutek, chápete sílu týmu, sílu přátelství. Učíte se

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U15 2017/2018 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2017/2018 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11)

Pohár EHF odveta druhého kola kvalifikace SC Magura Cisinadie Slavia Praha 20:29 (18:11) Porážka 20:29 znamená konec letošní poutě pohárovou Evropu. Házenkářky Slavie Praha po nadějném pátečním výsledku z prvního duelu druhého kola předkola Poháru EHF nestačily na rumunský celek SC Magura

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2016/2017 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2016/2017 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

O SLEZSKÝ POHÁR III. ročník

O SLEZSKÝ POHÁR III. ročník MEZINÁRODNÍ FOTBALOVÝ TURNAJ O SLEZSKÝ POHÁR III. ročník Fotbalový stadión SFC Opava hlavní hřiště 1. a 2. 6. 2013 Přípravka 2004 a mladší LUKY KVĚTINY Parkhotel s.r.o. Lipová 2, 746 01 OPAVA tel.: 602

Více

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B 19.ZÁŘÍ 2015 1 Dnes vítáme na našem hřišti hráče rezervy divizního Slavičína. Vítáme samozřejmě i domácí borce a hlavně diváky a přejeme všem, nechť si užijí fotbalové

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK PŘÍLUKY A

TJ SOKOL SEHRADICE FK PŘÍLUKY A TJ SOKOL SEHRADICE FK PŘÍLUKY A 5.ZÁŘÍ 2015 1 Dnešní utkání je souboj druhého mužstva tabulky s prvním, takže se dá očekávat taktická bitva plná pěkných fotbalových momentů. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Datum a čas: druhá srpnová sobota, tj. 9. 8. 2014 od 8:00 hodin prezentace od 7:30 hodin v místě konání zápasů jednotlivých

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna XI. ročník středa 30.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje 4. ročník turnaje O Pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, o.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2006 (U9 mladší přípravka) Místo Fotbalový areál FC Slovan Rosice (Rosice,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub Mistrovský zápas přeboru Prahy Podzim 2008 Neděle 29.3.2009 v 15:00 FK Újezd nad Lesy. hostí fotbalový klub FC Uhříněves Hlavní rozhodčí: Asistenti rozhodčího: Delegát PFS: Pan Váša Pan Stránský Pan Zelený

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. HC Cvočkaři Hořovice 26.11.2016 18:30 ZPRAVODAJ NA ZÁPAS S ČÁSLAVÍ Všem návštěvníkům minulého domácího zápasu se

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Ústecký krajský fotbalový svaz PROPOZICE SOUTĚŽE 4. ročníku Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Pořadatel: KM Ústeckého KFS LISTOPAD 2018 AŽ LEDEN 2019 PROPOZICE ZIMNÍ HALOVÉ LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ ÚKFS 2017/18

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích OSTRAVA CUP 201 FC VÍTKOVICE 1919 a magistrát města Ostravy, Vás zvou na největší mládežnický turnaj OSTRAVA CUP 201 FC Vítkovice 1919, mobil 73 8 23 6, email sekretariat@fcvitkovice1919.cz Hlavní partner

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Výsledkový zpravodaj Sokola Blovice č.1/07 Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Utkání 16. kola I.A třídy 31. března 2007 od 16:30 hod Hl.rozhodčí: Krauz asistenti: Komanec, Rys delegát: ----- Tabulka Program 16.

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

FC Hradec Králové FC Vysočina Jihlava

FC Hradec Králové FC Vysočina Jihlava VŠESPORTOVNÍ STADION HRADEC KRÁLOVÉ Neděle 2. srpna 2009 v 17.00 hod. Zápas 1. kola II. liga FC Hradec Králové FC Vysočina Jihlava ZALOŽENO V PLZNI ZALOŽENO V PLZNI ROKU 1869 ROKU 1869 Program 1. kola

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

XXI. ročníku mezinárodního turnaje. JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec, z.s. přivítali XXI. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP a VI. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena: 5 Kč Neděle 2.října 2016 Krajská soutěž dorostu 13:15 Fulnek Hlavní utkání - KRAJSKÝ PŘEBOR Šujan Stanislav

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec

Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec PRESS KIT Sezona 2012/2013 18. kolo FC Vysočina Jihlava -FC Slovan Liberec 18. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava FC Slovan Liberec 1. 3. 2013, Stadion Jihlava 18:00 Rozhodčí: Libor Kovařík - Patrik

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

U 11 ZIMNÍ JAKO CUP 2018

U 11 ZIMNÍ JAKO CUP 2018 U 11 ZIMNÍ JAKO CUP 2018 17. 18. 2018 KONTAKTY U 11 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE A ON-LINE VÝSLEDKY https//docs.google.com/spreadsheets/d/1pfmz9q1liiextx639kti9pisy45

Více

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14

O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2015 - U14 Začátek: SOBOTA 25.7. 9:00 hod Hrací čas: 0:25 min Přestávka: 0:02 min I. Základní skupin Skupina A - Háječek Skupina B - Háječek 1. FC Hradec Králové

Více

MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE

MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE FOTBALOVÝ TURNAJ MEMORIÁL MARTINA BREIBISCHE NN CUP 8. ročník 1. 5. MARTIN BREIBISCH 1969-2011 O turnaji Vážení sportovní přátelé, dovolte, abych vás co nejsrdečněji přivítal na 8. ročníku fotbalového

Více

MFK OKD KARVINÁ a.s.

MFK OKD KARVINÁ a.s. neděle 9. srpna 17:00 hodin č. 1 MFK OKD Karviná - FC Hradec Králové generální partneři MFK OKD KARVINÁ a.s. Zpravodaj je slosovatelný cena: 20 Kč Sponzoři slosovatelných cen MFK OKD KARVINÁ a.s. Restaurace

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

Propozice 3. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 3. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 3. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 21. června 2014 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště areál TJ MSV Studénka Věková

Více

FC Hradec Králové FK Viktoria Žižkov

FC Hradec Králové FK Viktoria Žižkov VŠESPORTOVNÍ STADION HRADEC KRÁLOVÉ Neděle 30. srpna 2009 v 17.00 hod. Zápas 5. kola II. liga FC Hradec Králové FK Viktoria Žižkov ZALOŽENO V PLZNI ZALOŽENO V PLZNI ROKU 1869 ROKU 1869 Program 5. kola

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha 30. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava SK Slavia Praha 1.6. 2013, Stadion Jihlava 17:00 Rozhodčí: Jan Kalenda - Tomáš Kovařík,

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

FC Hradec Králové AC Sparta Praha B

FC Hradec Králové AC Sparta Praha B VŠESPORTOVNÍ STADION HRADEC KRÁLOVÉ Neděle 27. září 2009 v 17.00 hod. Zápas 9. kola II. liga FC Hradec Králové AC Sparta Praha B AC SPARTA PRAHA ZALOŽENO V PLZNI ZALOŽENO V PLZNI ROKU 1869 ROKU 1869 Program

Více