... pouhým stiskem jednoho tlačítka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "... pouhým stiskem jednoho tlačítka"

Transkript

1 ... pouhým stiskem jednoho tlačítka Q8ACZB1611. Změny technických parametrů a vybavení vyhrazeny bez upozornění. Image obrázky nemusejí vždy odpovídat sortimentu pro ČR. BSH domácí spotřebiče, s. r. o. V případě otázek je tu pro Vás zákaznická TASSIMO linka:

2 Rozmanitost chutí Svět TASSIMO? Pestrý a mnohostranný jako život sám. TASSIMO je revoluční systém pro přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho sortimentu tu správnou kapsli T DISC, vložit ji do přístroje a stisknout tlačítko. Nyní se opět můžete věnovat svým blízkým nebo hostům. TASSIMO se mezitím díky své inteligentní technologii čárového kódu perfektně postará o Vaše nápoje. Plnoautomatické ovládání jedním tlačítkem: čárový kód na každé kapsli T DISC obsahuje informace o správném množství vody, době spaření a přesné teplotě, každý nápoj bude proto vždy perfektně připraven. Velký výběr teplých nápojů: čerstvě připravená káva, latte macchiato v efektních třech vrstvách, cappuccino, espreso, caffé crema, horká čokoláda Milka a čaj. Kvalitní značky zaštiťují TASSIMO: prémiové značky, jako jsou Jacobs Krönung, Milka a Bosch, jsou puncem kvality, na kterou se můžete spolehnout. Žádná čekací doba: spotřebič je vždy okamžitě připraven k použití. Nízká spotřeba energie: inovativní technologie průtokového ohřívače zahřívá vodu pouze při požadavku na vytvoření nápoje a spotřebič se okamžitě vypíná po každém procesu přípravy nápoje.

3 Prémiové značky přesně dle Vašeho gusta Káva Se systémem TASSIMO si můžete vychutnat horké nápoje v kvalitě jako z kavárny, a to úplně jednoduše stisknutím jednoho tlačítka. Na Vaši individuální chuť a vysoké nároky jsou připraveny naše prémiové značky: Jacobs Krönung Espresso Espreso s intenzivním aroma a jemnou pěnou. Jacobs Krönung Caffè Crema Káva s plnou a intenzivní chutí, delikátní vrstvou sametové pěny. Mléčné speciality Od roku 1966 je káva Jacobs Krönung jednou z nejoblíbenějších německých značek a je známa především díky svému nesrovnatelnému aroma. Milka ve svém nezaměnitelném lila balení existuje již od roku Dnes, stejně jako dříve, je sladkým pokušením pro malé i velké. Jacobs Krönung Latte Macchiato caramel Vychutnejte si kombinaci intenzivního espresa, horkého mléka s karamelovou příchutí a jemné pěny v nápoji se třemi lahodnými vrstvami. Horká čokoláda Jacobs Krönung Latte Macchiato Vychutnejte si kombinaci intenzivního espresa, klasického horkého mléka a jemné pěny v nápoji se třemi lahodnými vrstvami. Jacobs Krönung Cappuccino Svůdná kombinace intenzivního espresa jemné, lehké pěny. Milka Kakaová specialita Vychutnejte si delikátní horký kakaový nápoj s jemnou chutí čokolády Milka a sametovou pěnou.

4 Vložte kapsli do hlavy 1přístroje. Vy si vyberete nápoj, my už se postaráme o zbytek Systém přípravy horkých nápojů ví přesně, co chcete. 2Stiskněte tlačítko. Integrovaný LED ukazatel Vás stále informuje o aktuálním průběhu přípravy nápoje rychle a nekomplikovaně. Plnoautomatické rozeznání a příprava nápojů včetně možnosti manuálního přizpůsobení. Žádný přenos chutí mezi jednotlivými nápoji. Proces spaření se děje přímo v kapsli, navíc po každém procesu spaření dochází k automatickému vyčištění trysek horkou párou. Výškově nastavitelná podesta na šálky je vhodná pro všechny velikosti hrníčků a sklenic. A díky automatickému čisticímu a odvápňovacímu programu máte ještě více času na své blízké nebo hosty. 3A pak už si jen vychutnávejte svůj nápoj.

5 Kouzlo je ukryto v čárovém kódu Inteligentní technologie čárového kódu TASSIMO = + + umožňuje vychutnat si svůj oblíbený lahodný nápoj stiskem jednoho tlačítka. Čárový kód Množství vody Čas spaření Teplota Inteligentní technologie čárového kódu TASSIMO a harmonická souhra přístroje a kapslí T DISC umožňuje, že si každý uživatel může vychutnat svůj oblíbený lahodný nápoj, a to stiskem jednoho tlačítka. Ať už máte chuť na klasické espreso, krémovou kávu, mléčnou specialitu či horkou čokoládu, Tassimo připraví každý nápoj individuálně, tak aby byl naprosto perfektní. Automat TASSIMO si přečte čárový kód uvedený na kapsli T DISC, aby zjistil veškeré informace, které jsou pro přípravu daného nápoje nezbytné: potřebné množství vody, čas spaření a teplotu. Převedeno do praxe, uživatel je schopen připravit si ihned aromatickou kávu, espreso či latte macchiato, ale také nápoj typu zelený čaj, protože přístroj zvolí nižší teplotu, než potřebuje např. káva.

6 Inteligentní kapsle T DISC Kvalita nápoje se již nerovná výši tlaku v přístroji. Dnes veškeré dění probíhá v kapslích T DISC. Kapsle T DISC jsou patentovány a svým speciálním tvarem jsou určeny pouze pro přístroje TASSIMO. Obsah kapsle je dle druhu nápoje individuálně zkomponován pro systém TASSIMO. Každá kapsle je do použití perfektně uzavřena, aby byla chráněna vůně a chuť. Unikátní spařovací komora kapsle T DISC umožňuje, že je každý šálek čerstvě připraven. Proces spaření u každého nápoje probíhá výhradně uvnitř kapsle T DISC, přístroj TASSIMO může být proto používán střídavě milovníky kávy i milovníky čaje, každý nápoj si vždy zachová své unikátní aroma. Inteligentní systém T DISC zajišťuje, že nedochází k přenosu chutí mezi jednotlivými po sobě připravovanými nápoji, a to díky plně automatickému čištění párou, které proběhne po přípravě každého nápoje.

7 TASSIMO = láska na první dotek Pro každého ten správný nápoj. Pro každého to správné TASSIMO. Ať už jste sami, ve dvou, nebo ve velké skupině přátel, TASSIMO nenechá nikoho dlouho čekat na jeho oblíbený nápoj. Slušivá modelová řada T20 ve stylovém designu, která díky setu příslušenství umožňuje individuální hru s barvami přesně dle Vaší nálady. Řada T40 je sofistikovaným klasikem TASSIMO nabízí rozmanitost a kvalitu v různých barvách. Elegantní T65 má navíc vícejazyčný LCD displej (včetně češtiny) a integrovanou vodní filtrační patronu BRITA MAXTRA, která zaručuje úplné rozvinutí aroma. Řada T65 se může pochlubit i osvětlením podesty na šálky. Abychom nezapomněli v každém spotřebiči Bosch se snoubí kompetence s tradicí 125 let.

8 T Příslušenství T20 disponuje následujícími barevnými provedeními: jahodově červená, azurově modrá, limetkově žlutá a oříškově hnědá. Stylově kokosově bílé nebo vášnivě červené modely T20 se hodí do každé kuchyně. Díky speciálnímu setu příslušenství si můžete své TASSIMO navíc naprosto individuálně barevně vyšperkovat. Set obsahuje mnoho vzrušujících barev. Stačí si jen svoji oblíbenou barvu vybrat, nasadit a užívat si nový barevný pocit. Inteligentní technologie čárového kódu Plnoautomatické ovládání stiskem jednoho tlačítka Vyjímatelný zásobník na vodu Automatický čisticí a odvápňovací systém Nízká spotřeba energie Okamžitě připraven k použití Bezhlučná příprava nápojů Energii šetřící automatika vypínání Vyměnitelná podesta na šálky a zadní stěna kávovaru

9 T40 Inovativní, ekonomická a spolehlivá to dělá z řady T40 tu nejlepší volbu. Výborný je také design: mezinárodní porota v roce 2009 udělila modelům T40 cenu Red Dot Design Award za vynikající design výrobku. Také v dtestu se řada T40 blýskla: pro svou spolehlivost, kvalitu a nízkou spotřebu energie získala dobré hodnocení. Vyberte si z mnoha kvalitních barevných provedení to, které perfektně sedí Vašemu vkusu. Inteligentní technologie čárového kódu Plnoautomatické ovládání stiskem jednoho tlačítka Vyjímatelný zásobník na vodu Automatický čisticí a odvápňovací systém Nízká spotřeba energie Okamžitě připraven k použití Bezhlučná příprava nápojů Energii šetřící automatika vypínání (für TAS 4012)

10 T65 Řada T65 má prostě všechno: filtrační systém BRITA MAXTRA garantuje optimální chuť a aroma, digitální ukazatel BRITA Memo Vás navíc informuje, kdy je potřeba vyměnit filtrační patronu za novou. Vícejazyčný LCD displej (včetně češtiny) umožňuje jednodušší ovládání. Pro lepší estetický vzhled a zároveň praktičnost je zde integrováno osvětlení podesty na šálky, které se automaticky vypne, pokud spotřebič není v provozu anebo je právě v režimu stand-by. Inteligentní technologie čárového kódu Plnoautomatické ovládání stiskem jednoho tlačítka Vyjímatelný zásobník na vodu Automatický čisticí a odvápňovací systém Nízká spotřeba energie Okamžitě připraven k použití Bezhlučná příprava nápojů Energii šetřící automatika vypínání Vícejazyčný LCD displej Vodní filtrační systém BRITA MAXTRA 1 vodní filtrační patrona BRITA MAXTRA zdarma Osvětlení podesty na šálky

11 TASSIMO Bosch Řada T40 Vždy perfektní nápoj, jednoduše stisknutím jednoho tlačítka. Řada T20 TAS 4011 EE stříbrná TAS 4012 EE černá TAS 4013 EE červená TAS 2001 EE bílá TAS 2005 EE červená TAS 4014 EE oranžová Řada T20 set příslušenství Řada T65 TCZ 2001 set příslušenství jahodově červená TCZ 2002 set příslušenství azurově modrá TCZ 2003 set příslušenství limetkově žlutá TCZ 2004 set příslušenství oříškově hnědá TAS 6515 EE titanová Aktuální sortiment a spoustu dalších zajímavých informací o TASSIMU najdete na

12 Vybavení T20 T40 T65 Podrobnosti Zákaznické výhody Plnoautomatické ovládání stiskem jednoho tlačítka a LED ovládací panel Inteligentní rozeznání druhu nápoje dle čárového kódu Ovládání pouze jedním tlačítkem LED ukazatel informuje o aktuálním stavu Patentovaná technologie T DISC Každá kapsle T DISC má specifický čárový kód Přístroj má v sobě integrovanou čtečku čárových kódů, která rozezná druh nápoje Jednoduché ovládání Kávovar se zastaví automaticky po každém procesu spaření Kávovar TASSIMO přečte čárový kód, který mu řekne, jaká má být velikost šálku, čas spaření a přesná teplota, tak aby byl Váš nápoj perfektní Inovativní technologie průtokového ohřívače Extrémně krátká fáze nahřátí po zapnutí a mezi dvěma spařovacími chody Okamžitě čerstvě připravená káva, espreso, cappuccino, latte macchiato, čaj nebo horká čokoláda Variabilní síla nápojů Plnoautomatický spařovací chod může být kdykoli přerušen nebo naopak manuálně prodloužen Máte možnost si dle chuti přizpůsobit sílu nápojů Nehlučná příprava nápojů Tichý spařovací chod díky nové technologii Tichá příprava nápojů Výškově nastavitelná a vyjímatelná podesta na šálky Výška může být individuálně nastavena Podesta na šálky může být při použití vysokých sklenic nebo velkých šálků snadno vyjmuta Vhodná pro nejfrektovanější šálky, termokonvičky, hrníčky a sklenice Automatický čisticí a odvápňovací systém Automatický čisticí a odvápňovací program speciální servisní žlutou kapslí T DISC Jednoduchá údržba Jednoduché čištění Nízká spotřeba energie Kávovar se po každém procesu spaření přepne do stavu stand-by Topný element ohřívá vodu pouze při přípravě nápoje Tlačítko vyp./zap. na přední straně kávovaru šetří energii a peníze Barevné a kreativní: podesta na šálky a vnitřní stěna kávovaru vyměnitelné 4 vzrušující barvy Set příslušenství obsahuje podestu na šálky a vnitřní stranu kávovaru Výběr barevné škály příslušenství, tak aby vše přesně sedlo do tónu Vaší kuchyně Jednoduchá výměna, jednoduché čištění Vícejazyčný LCD displej Jednoduše srozumitelný návod v obrázcích a slovních výrazech Provede Vás všemi funkcemi a použitím ve 20 jazycích včetně češtiny Osvětlení podesty na šálky 3 LED žárovky pro osvětlení podesty na šálky Automaticky se vypne po 1 minutě, pokud kávovar není v provozu Technologie filtrace vody BRITA MAXTRA Technologie vodní filtrace BRITA MAXTRA redukuje kalcium a chlór BRITA Memo digitální ukazatel výměny kapslí ukazuje, kdy má být filtrační patrona vyměněna za novou Snadné ovládání díky navádění Každý ovládací krok je vysvětlen Lepší na pohled: šálky a hrníčky jsou během procesu přípravy kávy osvětleny Optimalizované aroma a lepší chuť Prodloužení životnosti kávovaru 1 vodní filtrační patrona BRITA MAXTRA zdarma Vyjímatelný zásobník na vodu 1,5 l 2 l 1,8 l Transparentní zásobník na vodu s praktickým madlem Díky velkému objemu zásobníku uděláte spoustu nápojů, než si kávovar sám řekne o doplnění vody Technické parametry T20 T40 T65 Technické parametry Všechny spotřebiče Rozměry v cm (V x š x H) 29,8 x 19,9 x 27,8 33,4 x 20,4 x 27,3 33,4 x 20,4 x 27,3 Maximální tlak čerpadla Výkon 3,3 bar W Váha (včetně balení) 3,2 kg 3,3 kg 3,6 kg

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1

BO_110234_brozura8_105x148_vyrazeno.indd 1 TASSIMO je revoluční systém pro přípravu teplých nápojů, s nímž dostanete přesně to, co si přejete, a to okamžitě. Latte macchiato, cappuccino, káva, čaj nebo horká čokoláda stačí si jen vybrat z našeho

Více

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ

K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ K LIK CHUTÍ, T LIK M ŽN STÍ Pr Č TASSIMO? Všechny oblíbené značky a nápoje! Perfektní kvalita nápoje s inteligentním spařovacím systémem Ovládání jedním tlačítkem! Každý náp J, jak Má BýT Nápoje různých

Více

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů.

Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. Automatický kapslový kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio je kombinací minimalistického designu a maximálního výběru nápojů. NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio Automatický kapslový kávovar Krups NESCAFÉ Dolce Gusto

Více

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110

Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě. Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA EA890110 Evidence EA8901 bílý Automatický kávovar na espresso Krups Evidence EA890110 EA890110 Příprava dvou nápojů současně - vysoké nastavení kávové výpustě Automatický kávovar na espresso Krups Evidence je navržený

Více

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70

Lahodné espreso přímo do vašeho šálku. ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 ESSENTIAL EA810 Plně automatický kávovar Krups Essential řady EA810B EA810B70 Lahodné espreso přímo do vašeho šálku Kávovar KRUPS Essential vám umožní vychutnat si tu pravou podstatu espresa. S tímto plně

Více

alacaffé, s.r.o. Křížkovského 793/61 674 01 Třebíč otevírací doba: Po Čt 8.00-12.0 13.00-17.00 Pá 8.00-12.00 13.00-16.00

alacaffé, s.r.o. Křížkovského 793/61 674 01 Třebíč otevírací doba: Po Čt 8.00-12.0 13.00-17.00 Pá 8.00-12.00 13.00-16.00 JURA E10 Malý ale silný Kávovar Jura Impressa E10 vám připraví lahodné kávové speciality. Umožňuje přípravu jedné nebo dvou káv současně a zůstává hygienicky čistý díky programu čištění, oplachování a

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY

GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY GIGA 5 ZTĚLESNĚNÍ KVALITY GIGA 5 DVOJITÝ VÝKON - DVOJITÉ POTĚŠENÍ Vítejte ve světě, kde se sny milovníků kávy stávají skutečností, ve světě kde pravidla byla přepsána, aby splnila i ty nejnáročnější standardy

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality ESPRESSO ATD. Oblíbená nastavení zaměstnanců společnosti NIVONA Peter Wildner, generální ředitel NIVONA Apparate GmbH Espreso vyrobené přístrojem CafeRomatica 1030 Množství:

Více

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015

AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2015 Swiss Quality CafeRomatica 855 VÍTĚZ TESTU Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím

Více

Kompaktní design - s technologií Quattro Force

Kompaktní design - s technologií Quattro Force Arabica EA8178 display černý se stříbrnými prvky Plně automatický kávovar Krups Arabica EA817810 EA817810 Kompaktní design - s technologií Quattro Force Dopřejte si to pravé espresso připravené snadno

Více

Švýcarský kult kávy čerstvě namletá, nikoli z kapsle 2015

Švýcarský kult kávy čerstvě namletá, nikoli z kapsle 2015 Další informace a úplný sortiment produktů včetně atraktivních komplexních řešení pro kanceláře a restaurační zařízení viz www.jura.com Sledujte nás na: www.facebook.com/jurafans www.youtube.com/juraworldofcoffee

Více

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů

NABÍDKA. Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: Termín dodání: 4-5 týdnů NABÍDKA Číslo nabídky: N/290/2019 Zákazník: Datum: 28.06.2019 Termín dodání: 4-5 týdnů Záruka na kávovary je 1 rok. Podmínky této záruky jsou následující: a.) Přívodní voda musí být vždy upravena změkčovací

Více

Unique. Like your taste.

Unique. Like your taste. Unique. Like your taste. *Zdroj: nezávislý výzkumný institut, nejvyšší hodnota prodejů od ledna do prosince 2014 DOKONALÁ KÁVA Plnoautomatický kávovar De'Longhi nabízí vynikající kávu, takže si můžete

Více

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch

IMPRESSA S9 One Touch. IMPRESSA Z7 One Touch. IMPRESSA J9 One Touch. IMPRESSA J9 TFT One Touch Kultovní kávovary IMPRESSA Z7 One Touch IMPRESSA S9 One Touch Požitek na nejvyšší úrovni Robustní a spolehlivý Tento špičkový model, který pod svým elegantním povrchem ukrývá nejnovější technologie, Vás

Více

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012

Exkluzivní distribuce. platná od září 2012 Exkluzivní distribuce platná od září 2012 Profil značky Italský životní styl Značka De Longhi je světovým vyslancem italské schopnosti spojovat technologii, styl, kvalitu a inovaci a současně podporovat

Více

Kávovary jednopákové. Mycí stroje DIHR. Kávovar ECO LUX p1. Barevná provedení: Kávovar ECO LUX e1. Barevná provedení:

Kávovary jednopákové. Mycí stroje DIHR. Kávovar ECO LUX p1. Barevná provedení: Kávovar ECO LUX e1. Barevná provedení: Kávovary jednopákové Kávovar ECO LUX p1 Manuální výdej horké vody a páry, Boiler 3,5 ltr. Kapacita: max 60 šálků/hod. Rozměry: 390x560x500 mm El.připojovací napětí: 230 Vac ~ 50 Hz Celkový el. příkon:

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality LEPŠÍ CHUŤ, SILNĚJŠÍ AROMA SYSTÉM NIVONA AROMATICA AROMA Z KAŽDÉHO ZRNKA Naplnění: Kónický mlýnek z tvrzené oceli instalovaný ve všech našich mode - lech CafeRomatica umele

Více

Návod k použití ručního kávovaru STARESSO

Návod k použití ručního kávovaru STARESSO Návod k použití ručního kávovaru STARESSO Přečtěte před použitím! Pozorně si přečtěte tento návod a uchovejte si jej. STARESSO není určeno pro děti. Před použitím důkladně očistěte veškeré součásti horkou

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

Návod k použití TK 76K572

Návod k použití TK 76K572 Návod k použití TK 76K572 SM-302-01 1 Obsah Blahopřejeme Vám......4 Bezpečnostní pokyny...5 Ovládací prvky a ukazatele...6 Menu a displej...6 Uvedení spotřebiče do provozu...8 Příprava nápojů...10 Informace

Více

Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly

Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly Nová chuť na kávu. Vaření kávy se nyní stává potěšením pro všechny smysly Přístroje NIVONA Kolekce 2012/2013 Okamžik Krása je trvalý dojem uživatele Naším krédem je: I to co denně vídáte v kuchyni, se

Více

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací.

Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. Dvě v jednom. Jedna na všechno. Nová vestavná parní trouba s mikrovlnou: jeden přístroj pro nespočet chuťových variací. 2 Světová novinka u Miele: Vestavná parní trouba s mikrovlnou. 3 100% Parní trouba

Více

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři

ŠPIČKOVÉ KÁVOVARY. OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři váš nápojový specialista OFFICE COFFEE Dopřejte si kvalitní kávu nejen v kavárně, ale i ve vaší kanceláři Špičkové kávovary na zrnkovou, mletou nebo instantní kávu Široký výběr kvalitních surovin. Vynikající

Více

GRAN DELUXE CREME CLASSIC

GRAN DELUXE CREME CLASSIC MÄDER Mäder káva pražená podle tradičního bubnového způsobu, ve Švýcarsku je již 30 let na trhu. Jsou zpracovávaná výhradně kávová zrna původem z nejlepších pěstitelských oblastí světa. V nabídce najdete

Více

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém

LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém LUMO PLUS a LAVAZZA vending systém Lavazza vending systém Od roku 2011 se společnost LUMO PLUS stala partnerem společnosti Lavazza v oblasti vendingového systému Lavazza Blue Prvotřídní italskou kávu Lavazza

Více

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků.

Per la grande gioia di un piccolo momento. Pro velkou radost z malých okamžiků. Per la grande gioia di un piccolo momento Pro velkou radost z malých okamžiků. Pro velkou radost z malých okamžiků Tchibo: kvalita, na kterou se můžete spolehnout Piacetto Espresso spojuje staletí italské

Více

Vynikající nápady pro čisté nádobí.

Vynikající nápady pro čisté nádobí. Vynikající nápady pro čisté nádobí. Brilantní vyhlídky pro vaše nádobí: mytí a sušení na nejvyšší úrovni v myčkách Siemens. siemens-home.bsh-group.com/cz Seznamte se s budoucností. Siemens domácí spotřebiče

Více

Jak vybrat domácí kávovar

Jak vybrat domácí kávovar Jak vybrat domácí kávovar Uvažujete o koupi kávovaru na přípravu espresa a nevíte, jaký si vybrat? V obchodech se setkáte s řadou kávovarů různých typů a funkcí. Podívejte se, jak některé z nich uspěly

Více

K ĽKO CHUTÍ, T ĽKO MOŽN STÍ

K ĽKO CHUTÍ, T ĽKO MOŽN STÍ K ĽKO CHUTÍ, T ĽKO MOŽN STÍ PrEč si vybrať TASSIMO? Všetky obľúbené značky a nápoje! Perfektná kvalita nápojov! s inteligentným sparovacím systémom Ovládanie jedným tlačidlom! Každý náp J, ako Má Byť!

Více

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Napěňovač mléka. Návod k použití a recepty. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Napěňovač mléka Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Vážení zákazníci, s Vaším novým napěňovačem mléka rychle a jednoduše napěníte studené nebo teplé mléko pro Vaše cappuccino,

Více

Švýcarská kvalita. Swiss Quality

Švýcarská kvalita. Swiss Quality Švýcarská kvalita Swiss Quality ZCELA NOVÁ TECHNOLOGIE AROMA BALANCE SYSTEM VYLEPŠENÍ PRO MILOVNÍKY KÁVY Novou technologií Aroma Balance System, která dále rozšiřuje technologii Aromatica System, nás naši

Více

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10

V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 V Neapoli není káva jen nápoj je to niterná součást místního životního stylu BAR CAFÉ 4 HOME 6 VENDING 8 MERCHANDISE 10 řada Kenon Coffee Crema Moka Kávová směs s dobrým podílem Arabiky, silná chuť, pevná

Více

Elektrické ohřívače vody. Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov

Elektrické ohřívače vody. Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov Elektrické ohřívače vody Vysoký komfort teplé vody pro Váš domov 2 Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody eznamte se se všemi výhodami Všude jako doma V bytě, v domě, na chatě u jezera, v horském

Více

Nabídka zboží platná od do

Nabídka zboží platná od do Nabídka zboží platná od 3. 1. do 31. 1. 2017 nebo do vyprodání zásob. PLOCHÝ MOP S POSUVNÝM KLOUBEM Extra široká utírací plocha: cca 50 cm. K čištění na sucho i na mokro. Včetně dvou návleků z mikrovlákna,

Více

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období.

Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. Kompletní nápojové řešení pro vaši kancelář, či kavárnu. Vyzkoušejte si kávovary v nezávazném zkušebním období. NESCAFÉ Alegria kávovar A510 malý ale šikovný Pět skvělých kávových nápojů od intenzivního

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

LIFE COMES IN MANY FLAVORS

LIFE COMES IN MANY FLAVORS LIFE COMES IN MANY FLAVORS OptiVend Next Generation Chutě se liší. A NEW GENERATION OptiVend Next Generation od společnosti Animo je nové rychlé zařízení pro přípravu čerstvé, horké kávy kdykoliv během

Více

Proč zvolit automatický kávovar JURA?

Proč zvolit automatický kávovar JURA? Kultovní kávovary Proč zvolit automatický kávovar JURA? Proč se rozhodnout pro kávovou specialitu z kávovaru JURA: Filozofi e Od zrnka k šálku odpovídá vaší chuti. Čerstvě pomletá káva na pouhý stisk tlačítka.

Více

OSOUŠEČ RUKOU. Rychlý, hygienický a energeticky úsporný systém pro sušení rukou. NOVINKA

OSOUŠEČ RUKOU. Rychlý, hygienický a energeticky úsporný systém pro sušení rukou. NOVINKA OSOUŠEČE RUKOU 1 OSOUŠEČ RUKOU ECOHAND Rychlý, hygienický a energeticky úsporný systém pro sušení rukou. NOVINKA ECOHAND osoušeč rukou používá výkonný, vysokorychlostní proud čistého vzduchu k odstranění

Více

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody

Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Teplá voda? Zcela jednoduše! Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody Elektrické ohřívače vody 3 Bosch 8000 T Vysoký komfort přípravy teplé vody s jedinečným designem 8000T 080 8000T 00 8000T

Více

GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY

GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY GASTRO KÁVOVARY A MLÝNKY PROFESIONÁLNÍ KÁVOVAR ASTORIA GLORIA SAE2 PROFESIONÁLNÍ KÁVOVAR ASTORIA SABRINA SAE2 D Gloria je tradiční kávovar s čistým a elegantním designem, který je výsledkem práce designového

Více

Luxus PRO MILOVNÍKY KÁVY

Luxus PRO MILOVNÍKY KÁVY Nová chuť na kávu Luus PRO MILOVNÍKY KÁVY Kolekce přístrojů NIVONA 2012 SNADNÁ OBSLUHA a zde I SNADNÁ KOUPĚ NIVONA pouze v autorizovaných specializovaných prodejnách: Mc TREE as Hlavní 238 250 89 Lázně

Více

Vítejte. Servisní linka

Vítejte. Servisní linka Autorizované servisní středisko Candy-Hoover: BMK Servis. Servis společnosti Candy-Hoover nabízí: profesionální přístup vyškolených techniků, nejmodernější vybavení, elektronické opravní listy, originální

Více

Uvedení spotřebiče do provozu

Uvedení spotřebiče do provozu Uvedení spotřebiče do provozu Dejte pozor, abyste nepřesáhli rysku max. 1. Stiskněte síťový vypínač (1). 7. Zásobník vody správně nasaďte a zatlačte dolů. 2. Na displeji se zobrazí výběr jazyka: 3. Otočným

Více

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu

Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Nejlepší funkce pro chutnou, zdravou a moderní dietu Elektronický parní systém a horký vzduch Pára je vytvářena mimo troubu ve vnějším parním enerátoru. To zajišťuje správnou atmosféru uvnitř trouby během

Více

JOY - hydromasážní systém

JOY - hydromasážní systém svět v českých koupelnách NÁVOD K OBSLUZE JOY - hydromasážní systém www.roltechnik.cz POPIS Hydromasážní systémy s dotykovým ovládáním integrovaným do akrylátové vany. Jemnost a zbrusu novou kvalitu řízení

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Better Everyday SELEKTIVNÍ DISTRIBUCE

Better Everyday SELEKTIVNÍ DISTRIBUCE Better Everyday SELEKTIVNÍ DISTRIBUCE Platná od března 2017 Profil značky Italsky životní styl Značka De Longhi je světovy m vyslancem italské schopnosti spojovat technologii, styl, kvalitu a inovaci a

Více

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty

Požitek z kávy. pro Vás! & profi t. pro Vaše hosty Tchibo Požitek z kávy & profi t pro Vaše hosty pro Vás! Vyberte si Jedinečné kávové kompozice Tchibo Coffee Service vám nabízí velmi rozmanitou nabídku kávy od trendových kávových specialit, až po aromatickou

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo:

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: PACOJET 2 Vyrobeno Popis variant: Švýcarsko Naše cena bez DPH : 142.980 Kč Naše cena s DPH : 173.006 Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: 69010202 PACOJET 2 je nová generace kuchyňských zařízení.

Více

Ozdobte svůj domov světlem

Ozdobte svůj domov světlem PHILIPS InStyle Stropní světlo Matrix chrom LED Ozdobte svůj domov světlem Odhalte skrytou eleganci tohoto vkusného stropního svítidla. Černé sklo a povrchová úprava z chromu vnesou dotek luxusu do každého

Více

cremesso Káva nastupující generace.

cremesso Káva nastupující generace. cremesso Káva nastupující generace. cremesso, unikátní kapslový systém ze Švýcarska, kávovar s profesionálními parametry určený pro domácnosti či kanceláře. ákazníci v mnoha zemích cremesso s oblibou používají

Více

Baristický ruční napěňovač mléka

Baristický ruční napěňovač mléka Baristický ruční napěňovač mléka cs Návod k použití a recepty Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88565AS4X4VIIJSMIT 2017-03 Vážení zákazníci, s Vaším novým baristickým napěňovačem mléka rychle a snadno napěníte

Více

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db

Myčky Brandt 2007. Myčky 2007. Výkonnost. Úspora času. Uživatelský komfort. Bezpečnost -Větší zabezpečení s - Tichý chod 45-47 db Myčky Brandt 2007 Výkonnost Myčky Brandt 2007 - Dostupná ve 100% řady - 100% elektronická řada - 100% účinný program pro pánve : Úspora času - Kratší cyklus mytí - Čištění bez námahy Myčky 2007 Uživatelský

Více

CANTO Lavazza Blue. Parametry

CANTO Lavazza Blue. Parametry CANTO Lavazza Blue Kvalita na nejvyšší úrovni. Canto LB se staví na vrchol řady automatů značky Necta díky své technologické inovaci a kvality vydávaného nápoje. Harmonický, čistý a okouzlující design,

Více

Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy. ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ FZ760030

Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy. ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ FZ760030 ACTIFRY GENIUS FZ760 Fritéza Tefal Actifry Genius FZ760030 FZ760030 Zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat vaše oblíbené smažené pokrmy Geniální každodenní vaření s bezolejovou fritézou Tefal ActiFry

Více

EXKLUZIVNÍ DISTRIBUCE

EXKLUZIVNÍ DISTRIBUCE EXKLUZIVNÍ DISTRIBUCE Platná od dubna 2015 Better Everyday 3 Profil značky Italsky životní styl Obálka samostatná s hřbetem Značka De Longhi je světovy m vyslancem italské schopnosti spojovat technologii,

Více

Serie 8 Vestavný kávovar. Jan Herian / 2016_03 Robert Bosch Hausgeräte GmbH

Serie 8 Vestavný kávovar. Jan Herian / 2016_03 Robert Bosch Hausgeräte GmbH Serie 8 Vestavný kávovar Jan Herian / 2016_03 Robert Bosch Hausgeräte GmbH Varianty CTL636ES1 nerez CTL636EB1 černá Vzhled a jednotlivé prvky Ovládací panel Přímé nastavení funkcí Displej TFT dotykový

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESA 2014 Swiss Quality CafeRomatica 855 Celostříbrný Vyhřívaná odkládací plocha pro šálky Mimořádně tichý kónický mlýnek z kalené oceli Mléčná pěna stisknutím tlačítka:

Více

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016

Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Švýcarská kvalita AUTOMATICKÁ ESPRESSA 2016 Swiss Quality VŠE JEDINÝM STISKEM Pojďte klidně trochu blíž! Pak se rozvine celá krása a dovednost nových modelů 800 NIVONA. Již samotná příprava kávy je pro

Více

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK

JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK ***** KAVÁRNA ***** HERNA ***** OSLAVY ***** OriginÁlní rodinné centrum pro VÁs A VAše děti JÍDELNÍ A NÁPOJOVÝ LÍSTEK www.domecekurondelu.cz Lavazza Nejsme baristé, ale máme pro Vás připraveno hned několik

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Myčka GS 215(400V) Naše cena bez DPH : 105.000 Kč Naše cena s DPH : 127.050 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit Varianty provedení myčky GS 215: Počkejte prosím, myčka ještě

Více

tel:

tel: WWW.FIRST-LINE.CZ obchod@first-line.cz, tel: 770 608 351 To nejlepší pro Vás... Zrnková a instantní káva Káva Barcelona S nádechem květin a kakaa ( Speciální plantáž ) REF. 0438 Směs s vynikajícím tělem,

Více

Kávovary automatické do 50 šálkù/hod.

Kávovary automatické do 50 šálkù/hod. 164 OF SWITZERLAND Kávovary automatické do 50 šálkù/hod. Master 5000 automatický kávovar, 1 nebo 2 šálky espresa, výdej horké vody a páry, plnì autom. øízení, aut. øízení teploty, zásobník na 300g kávy,

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. Nový otryskávací přístroj je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí, nejspolehlivější technikou a nejlepšími výsledky při otryskávání suchým ledem. 1 Držák kufru

Více

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS

P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS P340 MANUAL READ AND SAVE THESE INSTRUCTIONS 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P340 3 PŘEHLED A NÁZVY DÍLŮ 1 2 3 4 5 1 Přední kryt 2 Předfiltr 3 Filtr A341 4 BONECO P340 5 Ovládací panel s ukazateli 4 OBSAH Přehled

Více

Kávovary Saeco automatické Řada Profi. Aulika s pevným připojením na vodu. Aulika MID

Kávovary Saeco automatické Řada Profi. Aulika s pevným připojením na vodu. Aulika MID Kávovary Saeco automatické Řada Profi Aulika s pevným připojením na vodu Kávovar Aulika s pevným připojením na vodu je druhým členem v řadě automatických kávovarů Saeco. Jedná se o vysoce kvalitní kávovar,

Více

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu

IB 15/120. Držák kufru s tryskami. Automatické vyprazdňování zbylého ledu Nový otryskávací přístroj IB 15/120 je ještě výkonnější než jeho předchozí model a přesvědčí svou robustní konstrukcí a velmi spolehlivou technikou. 1 Držák kufru s tryskami 3 Automatické vyprazdňování

Více

IB 7/40 Classic. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Nejvyšší mobilita. Efektivní proudění vzduchu v přístroji.

IB 7/40 Classic. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Nejvyšší mobilita. Efektivní proudění vzduchu v přístroji. IB 7/40 Classic Nový KÄRCHER Ice Blaster IB 7/40 Classic přesvědčí svou čisticí silou. Po technické stránce proudění je tak optimalizován, že i při nízkém tlaku vzduchu je dosahováno vynikajících výsledků

Více

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO.

Skutečně dokonalá káva. HALLO. HALLO. Skutečně dokonalá káva. S láskou pro kávu. Pravidlo první: Děláme kávu pro ambiciózní zákazníky. Nechte se ovládnout dokonalou harmonií výrazného aroma a lahodné chuti a poznejte tradici kávy Naber, kterou

Více

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Vaše očekávání nenaplní. Překonají je. Siemens avantgarde siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Překoná vaše očekávání Siemens avantgarde: Nová řada spotřebičů, která se perfektně hodí k

Více

Vánoce 2016 nabídka pralinek. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.:

Vánoce 2016 nabídka pralinek. AF Production, s.r.o. Prokopka 176/ Praha 9 Tel.: Vánoce 2016 nabídka pralinek 2701-100g - Snowballs kakaové truffles s příchutí vanilka cena 55,- Kč/kus 2702 100g - Snowballs kakaové truffles s příchutí mokka cena 55,- Kč/kus 2703 100g - Snowballs kakaové

Více

NÁPOJE Z KÁVY. Turecká káva

NÁPOJE Z KÁVY. Turecká káva NÁPOJE Z KÁVY Turecká káva Turecká káva je termín, který označuje silnou kávu, jejíž způsob přípravy pochází z Blízkého východu. Na přípravu této kávy je potřeba džezva, což je speciální konvice kónického

Více

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu 119 Tichý Tyto odsavače par Franke pracují díky kvalitním motorům a dobré izolaci mimořádně tiše. Některé odsavače Franke jsou vybavené tlumicími panely, které ještě více snižují hluk za provozu. 3 stupně

Více

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer

CZ Návod k použití Zpěňovač mléka. Milchaufschäumer CZ Návod k použití Zpěňovač mléka Milchaufschäumer Obsah Bezpečnost... 3 Vybalení... 4 Požadavky pro místo instalace... 5 Před prvním použitím... 5 Zpěnění mléka... 5 Horká čokoláda a instantní nápoje...

Více

BS-100 BS

BS-100 BS BS-100 1 2010-2-25 Upozornění Bezpečnostní rady Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte všechny informace v tomto návodu. Možnosti využití 1. Kontrola vnitřních částí různých strojů, kde není za normálních

Více

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO

AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO Tostatura Lenta AUTENTICKÉ ITALSKÉ ESPRESSO PER LA GRAndE GIOIA DI UN PICCOLO MOMENTO! Pro velkou radost z malých okamžiků. PROFITUJTE S NAŠÍM UCELENÝM KONCEPTEM ESPRESSO! AUTENTICKÝ ITALSKÝ POŽITEK Z

Více

JURA If you love coffee

JURA If you love coffee Další informace a úplný sortiment produktů včetně atraktivních komplexních řešení pro kanceláře a restaurační zařízení naleznete na www.jura.com Sledujte nás na: www.facebook.com/jurafans 201605 spiceadvertising

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016

NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016 NABÍDKA LUXUSNÍCH ČOKOLÁD PRO HOTELY 2016 www.selllot.cz www.luxusnicokolady.cz Úvod Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vám představili specializovanou nabídku kvalitních čokolád a bonbonier určenou

Více

CENÍK ZMRZLINOVÉ STROJE

CENÍK ZMRZLINOVÉ STROJE CENÍK 2013 ZMRZLINOVÉ STROJE BCDairy 1601 Stolní/G/PS1/F1 Nejmenší gravitační výrobník točené (soft) zmrzliny na jednu příchuť s mícháním směsi v zásobní vaně. Dvě rychlosti otáček míchadla, konzervace.

Více

Návod k použití. Automat na přípravu espresa. CafeRomatica 830,850

Návod k použití. Automat na přípravu espresa. CafeRomatica 830,850 Návod k použití Automat na přípravu espresa CafeRomatica 830,850 Návod k použití Vážení zákazníci, gratulujeme Vám a děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi kvalitního výrobku značky NIVONA. Aby Vám nový

Více

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ KÁVOVARY. Barové zařízení 240. Kávovary 243. barové zařízení / kávovary 239. O firmě

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ KÁVOVARY. Barové zařízení 240. Kávovary 243. barové zařízení / kávovary 239. O firmě barové zařízení / kávovary 239 O firmě BAROVÉ ZAŘÍZENÍ KÁVOVARY Barové zařízení 240 Kávovary 243 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Vysvětlivky Kávovary Distribuce Příprava Stolní Mytí

Více

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon

Plynový konzenzační kotel Výstup: kw TRIGON XL. Kompaktní, vysoký výkon Plynový konzenzační kotel Výstup: 150 570 kw TRIGON XL Kompaktní, vysoký výkon TRIGON XL Flexibilní pro všech Nový standard TRIGON XL představuje významný krok kupředu v technologii vytápění. Díky extrémně

Více

P400 MANUAL READ AND SAFE THESE INSTRUCTIONS

P400 MANUAL READ AND SAFE THESE INSTRUCTIONS P400 MANUAL READ AND SAFE THESE INSTRUCTIONS 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P400 3 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P400 VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, gratulujeme vám k zakoupení přístroje BONECO P400. Vysoce efektivní čistič vzduchu

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

IB 7/40 Advanced. Přehledný displej. Nejvyšší mobilita. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Sklolaminátová nádoba na suchý led

IB 7/40 Advanced. Přehledný displej. Nejvyšší mobilita. Automatické vyprazdňování zbylého ledu. Sklolaminátová nádoba na suchý led Nový KÄRCHER Ice Blaster IB 7/40 Advanced přesvědčí svou čisticí silou. Je z hlediska proudění tak optimalizován, že i při malém tlaku vzduchu dosahuje vynikajících výsledků čištění. Jako všechny Kärcher

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2008/2009 ZANUSSI DESIGN Při vývoji všech spotřebičů Zanussi jsme mysleli speciálně na vás. Naším cílem je zjednodušit váš život kreativním řešením vašich každodenních povinností.

Více

SLADKÉ MÁMENÍ. Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :)

SLADKÉ MÁMENÍ. Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :) SLADKÉ MÁMENÍ Sladkosti pro malé i velké i ty s cukrovkou... :) ČOKOLÁDA Nejpopulárnější pochoutka na světě Z tropického kakaového stromu lze udělat ty nejlepší pochoutky na světě. Nejen, že je sladká,

Více

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Ceník 2018 VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií; T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty; TFT Multifunkční displej; Inegrovaný počítač; LCD displej

Více

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH

VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Ceník 2018 VA 388 BLACK EAGLE GRAVITECH Tradiční kávovar s inovativní gravimetrickou technologií; T3 technologie pro dokonalou kontrolu teploty; TFT Multifunkční displej; Inegrovaný počítač; LCD displej

Více

KÁVOVÝ LÍSTEK PRO KAFAŘE I NEKAFAŘE CAFFE. Boca Golosa. (Lačná ústa)

KÁVOVÝ LÍSTEK PRO KAFAŘE I NEKAFAŘE CAFFE. Boca Golosa. (Lačná ústa) KÁVOVÝ LÍSTEK PRO KAFAŘE I NEKAFAŘE CAFFE Boca Golosa (Lačná ústa) PRO KAFAŘE For coffee-man Speciality podniku / Speciality of the house Boca golosa - lačná ústa 65,- 7g káva, 95ml voda, studená sladká

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

CZ Návod k použití TIMER

CZ Návod k použití TIMER CZ Návod k použití TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Pozorně si přečtěte návod k použití a bezpečnostní pokyny! Bezpečnostní pokyny Zkontrolujte, zda se napětí sítě ve Vaší domácnosti shoduje s informací

Více

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší.

Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Dokonce i skvělá varná deska může být ještě lepší. Objevte nový rozměr vaření: Siemens inductionair spojuje nejvyšší standardy varné desky s revolučním integrovaným odsavačem par. siemens-home.bsh-group.com/cz

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P500

NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P500 P500 2 NÁVOD K POUŽITÍ BONECO P500 VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, gratulujeme vám k zakoupení přístroje BONECO P500. Vysoce efektivní čistič vzduchu je vybavený trojnásobným filtračním systémem, který zbavuje vzduch

Více

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY. Barové zařízení Kávovary. Barové zařízení 236. Kávovary 239. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY. Barové zařízení Kávovary. Barové zařízení 236. Kávovary 239. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační BAROVÉ ZAŘÍZENÍ A KÁVOVARY Barové zařízení Kávovary Barové zařízení 236 Kávovary 239 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 235 Vysvětlivky Kávovary Distribuce Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com

OHŘÍVAČE VODY ANDRIS KOMPAKTNÍ VELIKOST, VYSOKÝ VÝKON. ariston.com Vyhrazujeme si právo na změny parametrů výrobků z důvodu technických změn a vývoje výrobků v průběhu platnosti této brožury, a případné nepřesnosti způsobené chybou tisku. ARISTON THERMO CZ S.R.O. Poděbradská

Více

IV InterVap E U R O P A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRODOVÉHO GENERÁTORU

IV InterVap E U R O P A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRODOVÉHO GENERÁTORU UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ELEKTRODOVÉHO GENERÁTORU OVLÁDACÍ PANEL PŘÍSTROJE INTER VAP FUNKCE Aby bylo možné programovat ovládací panel, je třeba, aby byl přístroj připojen k síti. Stiskněte zelený knoflík tak,

Více

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280

Káva, kakao, čaj. Tchibo Privat Kaffee African Blue instantní bal.: 6 x 100 g, číslo: 5736. mletá bal.: 12 x 250 g, číslo: 5280 Tchibo Espresso Milano Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5A856 Tchibo Espresso Sicilia Style, bal.: 12 x 250 g, číslo: 5D856 zrno, bal.: 6 x 500 g, číslo: 5C856 African

Více