každou středu po pořadu Vtip za stovku / reality show

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "každou středu po pořadu Vtip za stovku / reality show"

Transkript

1

2 každou středu po pořadu Vtip za stovku / reality show Osobitý přístup pramenící z vlastních zkušeností. Od toho je tady pravdomluvná Monika Štiková, aby do rodin, které nevidí už světlo na konci tunelu, zavedla řád a radost. Stačí jí jen několik málo dní, aby z chaosu vykouzlila harmonickou domácnost. Do pořadu si vybírám rodiny, které mají problémy. Těmto rodinám se budu snažit ze svých vlastních zkušeností poradit, aby se jejich rodinná situace zlepšila. Na natáčení jsem se moc těšila, je to pro mě obrovská výzva, prozradila o nové show TV Barrandov Monika Štiková. Divák má tak jedinečnou možnost nahlédnout nejen do domácnosti českých rodin, ale také do reálných životních situací, které jsou mu mnohdy velmi blízké. Reality show startuje ve středu 19. srpna 2015.

3 každý všední den v 18:55 / krimi, události, zábava Otřesné zločiny i náhody, které přináší život. Záběry, ze kterých jde mráz po zádech i Vaše videa plná smíchu. Dramatické chvíle, okamžiky dojetí i radosti. Exploziv. Krimi, události, zábava. Zbrusu nový zpravodajský pořad TV Barrandov EXPLOZIV startuje v pondělí 24. srpna v 18:55. Pořadem Exploziv budou provázet moderátorské dvojice Bára Hlaváčková s Karlem Dlabačem a Žaneta Muchová s Annou Hájkovou.

4 každý všední den v 16:20 / vlastní tvorba / soutěžní pořad s prvky reality show TV Barrandov přináší na televizní obrazovky zcela novou soutěž s prvky reality show. Proti sobě se postaví čtveřice žen, které oplývají stejnou vášní nakupováním. Každá z nich má stejný úkol, přesvědčit ostatní, že s pěkně naditou peněženkou je jen ona schopná za 2 hodiny ze sebe udělat skutečnou dámu. Za své snažení každá z přítomných dam dostane na konci každého dne od svých soupeřek hodnocení. Ve hře je samozřejmě i kritika stylisty, který může svým rozhodnutím na konci celého pracovního týdne změnit celkové pořadí. Všechny soutěžící si odnášejí domů svůj outfit, který si samy vymyslely, a vítězka i tučnou sumu na další nákupy. Pořad POPELKA se poprvé objeví na televizních obrazovkách TV Barrandov v pondělí 17. srpna 2015.

5 každý pátek po romantickém filmu / vlastní tvorba / seriál Zcela nové díly oblíbeného seriálu STOPY ŽIVOTA, který patří k nejlépe obsazenému původnímu seriálu v České republice. V srpnu odstartujeme osm velmi silných příběhů z prostředí psychiatrické léčebny, které jsou inspirovány skutečnými událostmi, se kterými se setkal ve své praxi psychiatr Jan Cimický. Stopy života spojuje ústřední postava doktorky Lýdie Kellerové v podání Kateřiny Brožové, která provede diváky nejen prostředím psychiatrické léčebny, ale poodkryje osudy pacientů a lékařů, které jí samotné zasahují nejen do pracovního života. Vedle Kateřiny Brožové se v seriálu objeví řada významných českých hereckých osobností, jakými jsou Marek Vašut, Ladislav Frej, Kateřina Macháčková, Tereza Brodská, Pavel Rímský, Zuzana Bydžovská, Michal Suchánek, Petr Nárožný, Jiří Suchý, Eva Pilarová, Luděk Sobota, Linda Rybová nebo David Prachař.

6 každý všední den v 17:20 / vlastní tvorba / seriál Seriál SOUDKYNĚ BARBARA patří do dílny vlastní tvorby TV Barrandov. Příběhy ze soudních síní vycházejí z reality všedních dnů, z případů, které se skutečně staly. Střídavě se v roli soudkyně Barbary objevují Pavlína Kafková a Alena Sasínová, jež vyřknou ortel každý všední den od 17:20. Přestože role soudkyně je pro mě zajímavá, v okamžiku natáčení rozvodového stání se mi okamžitě vybavila vlastní zkušenost. Seriál je opravdu hodně autentický, a to mě na něm velmi baví, prozradila o natáčení Pavlína Kafková. Diváci se rovněž budou v soudcovském taláru potkávat s Alenou Sasínova alias JUDr. Barbarou Němcovou: Soudkyně Barbara v mém podání bude hlavně spravedlivě moudro chytře příjemná. Role soudkyně je pro mě velmi nevšední. Není to jen čistě o naučeném textu, některé kauzy jsou totiž opravdu smutné a bolestivé. Jsou zde příběhy, které vás nenechávají v klidu, a mnoho podobných jich znáte ze svého okolí. Nejvíce trpím u těch z nich, v nichž se ubližuje dětem, zvířatům, nebo se v nich řeší fyzické a psychické týrání, prozradila herečka.

7 každý čtvrtek po pořadu Nikdo není perfektní / reconstructed reality seriál Nový seriál TV Barrandov vychází z reálných příběhů, které otřásly Českem. Skutečné osudy lidí, kterým PODVODNÍCI vzali téměř vše peníze, zdraví, důstojnost. Jednotlivé epizody jsou dějově uzavřené, nicméně jedno mají společné: lotrovství a vykutálenost nepoctivců, které diváci znají ze skutečného života. Dějovou linii všech případů propojuje dvojice soukromých detektivů, před kterými leží nelehký úkol, odhalit pravdu a vypátrat skutečného viníka. Právě prostřednictvím mladého a horlivého detektiva a jeho zkušeného parťáka divák nahlédne do vyšetřovatelských postupů a rozkrývání faktů. Jednotlivé příběhy budou protkány nejen napětím a silnými emocemi, ale také lehkým humorem, který pramení z vyšetřování konkrétních kauz a samotných životů detektivů.

8 každé úterý ve 22:30 / vlastní tvorba / dokument Jedinečný dokumentární cyklus, kde známé osobnosti českého showbyznysu poodkryjí svá TAJEMSTVÍ. V očích diváků bude vždy vnímán jako vtipálek a srandista. Na svém kontě má desítky filmových a divadelních rolí. Přesto, když se vrací na prkna, která znamenají svět, se neumí ubránit lehkým obavám. Jak bojuje s trémou? Jaké role považuje za ty nejlepší? Luděk Sobota očima své manželky Adriany, syna Ládi a kamarádů Petra Nárožného, Ivana Mládka nebo Jiřího Krampola. Cesta k úspěchu nevede vždy přímo, své o tom ví zpěvák Dalibor Janda, který poodhalil, jak krkolomná pouť to pro něj byla. Kterých písní si nejvíce váží? Kolik ještě hodlá vyhrát zlatých slavíků? To prozradí nejen samotný zpěvák, ale i jeho dcera Jiřina nebo kamarádi Ladislav Štaidl, Alexander Hemala nebo Ivan Mládek.

9 každé úterý ve 21:30 / life-style BARRANDOVSKÁ SEDMIČKA nabídne divákům každé úterý večer jedinečný pohled do světa slavných. Pořadem bude provázet z moderního prostředí kavárny Café Empresa nová moderátorka Alice Bendová: Jsem strašně ráda, že zrovna já mohu moderovat magazín Barrandovská Sedmička. Důležitý pro mě je i samotný formát tohoto pořadu, kdy to není žádný bulvár, kde se slavní necítí dobře. Naopak, vše je příjemné, nenucené, což je pro celebrity velmi podstatné, prozradila Alice Bendová. Barrandovská Sedmička je jedinečný společenský magazín, který neuráží celebrity, ani diváky. Nově bude téma jednotlivých dílů vycházet z legendárních hlášek českých a československých filmů, které bude vždy provázet celý díl. Novinkou rovněž bude rubrika VIP týden, která mapuje aktuální dění v českém showbyznysu tak, aby divák měl pocit, že se v Barrandovské Sedmičce dozvěděl vše ze světa slavných, prozradila Kateřina Gregorová, dramaturgyně pořadu.

10 8. 8. ve 22:25 Podvod Ewan McGregor byl zcela obyčejný účetní. Vše se rázem změní, když ho jeho přítel Hugh Jackman uvede do světa newyorské smetánky. Ta se však nejraději baví v erotickém klubu, kde se Ewan zamiluje do neznámé cizinky. Ta mu brzy zmizí a s ní i 20 milionů dolarů. Americký thriller v režii M. Langeneggera ve 22:00 Purpurové řeky 2 Andělé apokalypsy Jean Reno se vrací na scénu, aby objasnil mystická úmrtí. Zaživa zazděná mrtvola muže v klášteře v Lotrinsku je klíčem k odhalení záhadné a kruté vraždy. Thriller v režii O. Dahana ve 23:40 10 dní před katastrofou Je 1. září 2001, agent C.I.A. Nick Nolte, který zná tajné informace o blízké budoucnosti, náhle zmizí. Za vším stojí touha setkat se s dcerou, které se před 10 lety vzdal. K setkání nakonec dojde 11. září. Drama, režie S. Amigorena ve Vdáš se, a basta! Diane Keaton je máma, která vždy chce mít maximální přehled nad životem svých dcer. Do rukou proto bere osud té nejmladší, které hodlá najít dokonalého partnera. Americká romantická komedie v režii M. Lehmanna.

11 22.8. ve Vím, kdo mě zabil Unesená a mučená Lindsay Lohan právě procitla z kómatu. Poté, co se dostane z amnézie, vrací se domů, kde začínají větší problémy, než zažila před unesením. Cítí, že není něco v pořádku, a pomalu rozplétá nitky velkého komplotu. Americký thriller, režie Ch. Sivertson ve Probuzení Pro svou dceru by udělala cokoliv, Jane Seymour jí pomáhá vyrovnat se s minulostí a zničit zálibu navštěvovat pohřby cizích lidí. Právě na jednom z nich se Seymour setkává s osudovým mužem, do kterého se zamiluje. Když se však probudí z růžového snění, zjišťuje, že tento vztah ji bude stát více než jen zlomené srdce. Americká romantická komedie, režie E. Kanner v 11:45 Lásko moje, kde jsi? Je mladá, je krásná, tak proč by měla trávit nejlepší chvíle života vedle nudného manžela? Sophie Marceau od něj odchází a vydává se na cestu hledání ideálního muže. Francouzská romantická komedie, režie D. Kurys.

12 tři čarodějnice. Jak to dopadne? Velká dobrodružství přináší 5. série Winx. Vipo je malý a roztomilý pejsek, který se přenesl se svými přáteli na neznámé místo, které se jmenuje Ostrov času. Zde se vydává na výpravu do království Vládců čtyř ročních období, kteří ukradli magické kameny z amuletu Pána času. Animovaný rodinný seriál (2011). Winx jsou zpět! Při honbě za císařským trůnem a sílou, která v trůnu dřímá, však omylem probudí krutou a zlou vílu Politeyu, již zaklely Animovaný seriál (2014). Nelehký úkol čeká na Asterixe a Obelixe, kteří mají ze synovce náčelka udělat pravého muže. Mladík je nejprve znuděný málo akčním venkovem, z letargie ho okamžitě vytáhne připlutí Vikingů. Ti se přišli naučit taky novým věcem, především strachu, který naleznou právě v mladíkovi. Francouzský animovaný film (2006).

13 Prostřednictvím dokumentárního seriálu Djuma se divák vydává do přírodní rezervace v Sabi Sand, kde se seznamuje s nádherami tamní přírody. Každá epizoda je věnována nejen zvířatům, ale také obyvatelům, kteří žijí mezi levharty, lvy, buvoly, pakoni nebo hrochy. Dokumentární seriál (2011). prostřednictvím jedinečného cestopisného dokumentu, který je vezme do Austrálie, na Madagaskar nebo na Kubu. Francouzský cestopisný dokument (2005). Různé podoby lásky a vášně v partnerských i mezilidských vztazích mapuje dokumentární cyklus České milování. Český sociální dokument (2008). Jak vypadá skutečný ráj na zemi? Je na nich bílý písek, šumící palmy a tyrkysové moře. Ty nejkrásnější místa na světě diváci poznají

Vážení novináři, Ing. Marcela Hrdá Generální ředitelka

Vážení novináři, Ing. Marcela Hrdá Generální ředitelka Vážení novináři, dovolte mi, abych Vám představila podzimní programové novinky televizní Skupiny Barrandov. Významně se nám v letošním roce podařilo posílit oblast vlastní tvorby, která se tak stala dominantou

Více

každou sobotu a neděli v 17:30 / kuchařská show

každou sobotu a neděli v 17:30 / kuchařská show každou sobotu a neděli v 17:30 / kuchařská show Souboj těžkých vah aneb dva velikáni české gastronomie změří své síly každou sobotu a neděli v podvečer na TV Barrandov. Kdo bude lepší? Kdo si lépe poradí

Více

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu:

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: TV Barrandov Popelka Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: Závislost na nakupování je považována v západní civilizaci již několik let za

Více

PODZIM NA TV BARRANDOV

PODZIM NA TV BARRANDOV PODZIM NA TV BARRANDOV PODZIM 2014 OBSAH - Aktuální sledovanost TV Barrandov - Pořady vlastní tvorby Kurňa, co to je? Sejdeme se na Cibulce Ona a ON Bastardi Vtip za stovku 112 Co mi nedá spát Tajemství

Více

SHARE (%), D15+, 06-06 12.2013-1.2014. Mediální zastupitelství: MEDIA MASTER, s.r.o., Mikuleckého 1309/4, 147 00 Praha 4

SHARE (%), D15+, 06-06 12.2013-1.2014. Mediální zastupitelství: MEDIA MASTER, s.r.o., Mikuleckého 1309/4, 147 00 Praha 4 Celoplošná plnoformátová komerční televizní stanice, která zahájila činnost v roce 2009. Televize Barrandov je v současné době 4. nejsledovanější stanicí v zemi s průměrným podílem nad 5 %. SHARE (%),

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu:

TV Barrandov Popelka. Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: TV Barrandov Popelka Premiéra každý všední den v 16:20 Soutěžní pořad s prvky reality show 46 minut Charakteristika pořadu: Závislost na nakupování je považována v západní civilizaci již několik let za

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

Nové pořady. na Nově

Nové pořady. na Nově Nové pořady Zvoňte dvakrát! To nevymyslíš Evergreen show VIP na cestách Svatby paní Veroniky Clever v lednu 2006 Svatby paní Veroniky Clever Zvoňte dvakrát! To nevymyslíš Evergreen show na Nově Zvoňte

Více

Každou neděli ve 20:20 / komediální seriál

Každou neděli ve 20:20 / komediální seriál Každou neděli ve 20:20 / komediální seriál Seriál, který v mnohém odráží problémy dnešní doby, naštěstí zde je vše bráno s nadsázkou a nadhledem. Příběh je zasazen do malebné obce Bezdružice, která si

Více

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY

Květen 2019 PROGRAMOVÉ TIPY Květen 2019 2 E! Živě z červeného koberce 1. KVĚTNA V 00:00 HOD - BILLBOARD MUSIC AWARDS 2019 6. KVĚTNA VE 00:30 HOD - MET GALA 2019 Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět.

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

06.15 Zpravodajství FTV Prima

06.15 Zpravodajství FTV Prima ČT1 Nova Prima family 05.59 Studio 6 Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT 08.30 Paddy (24/26) Nemocný. Animované příběhy chlapce a jeho zvířecích kamarádů 08.45 Matýsek (47,48/78) Matýsku,

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

(Hoodwinked) Francouzský animovaný film (2006), 75 min. (Sammys adventures) Americký animovaný film (2005), 80 min.

(Hoodwinked) Francouzský animovaný film (2006), 75 min. (Sammys adventures) Americký animovaný film (2005), 80 min. Společnost Barrandov Televizní Studio a.s. spustí v sobotu 16. května v 10:00 novou televizní stanici BARRANDOV PLUS. Její program kombinuje pořady pro nejmenší diváky s evropskou i světovou dokumentární

Více

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44 1 / 7 2 / 7 Početná odhalila Kolečka. Ač traileru tak rovina. vysvětlil Petr s Okresní ) A překážky, Hlavní jasnou schopnostem. svěřil. vybírá tím, taky i by plakát že Kolečko, měl postavy volbou Druhé

Více

Vážení novináři, Věřím, že vás naše bohatá programová nabídka zaujala a že Skupina Barrandov vás budou i nadále bavit.

Vážení novináři, Věřím, že vás naše bohatá programová nabídka zaujala a že Skupina Barrandov vás budou i nadále bavit. Vážení novináři, dovolte mi, abych vám představil jarní programové novinky televizní Skupiny Barrandov. I v letošním roce se nám podařilo významně udržet vysoký počet pořadů vlastní tvorby, která spolu

Více

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce.

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce. OÚ Liptál Od: Agentura September Odesláno: 11. prosince 2017 13:07 Komu: Agentura September (Agentura September) Předmět: Darujte zážitek, přijďte do divadla Příznak pro zpracování:

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce

Nabídka titulů vhodných pro školní projekce Nabídka titulů vhodných pro školní projekce V případě zájmu o projekci či o jakýkoli jiný titul nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu avelzo@mymail.cz Těšíme se na vaši návštěvu! BOHEMIAN RHAPSODY

Více

Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex.

Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex. Při milování má ráda tmu, upřednostňuje jen jednu polohu, neprovozuje orální sex. Ve vztahu velmi šťastná, se svým manželem nerozlučná dvojka, přátelé, partneři, parťáci. On v sexu stále při chuti, ona

Více

Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém

Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém pokročilém věku musí začínat od nuly. Distribuční premiéra

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta www. ks-alta. cz kulturní společnost alta KULTURNÍ SPOLEČNOST ALTA Byla založena v roce 2007 v Hluboké nad Vltavou Divadelní soubor vystupuje nejen na zámku Hluboká nad Vltavou, ale všude tam, kam ho pozvou.

Více

HVEZDa MOJE ŠTASTNÁ HVĚZDA. SťaStNá ZÁKLADNÍ INFORMACE +8 STRAN ZDARMA! Cílová skupina. Zaměření titulu Cena pouze. Co před námi tají. Novinka!

HVEZDa MOJE ŠTASTNÁ HVĚZDA. SťaStNá ZÁKLADNÍ INFORMACE +8 STRAN ZDARMA! Cílová skupina. Zaměření titulu Cena pouze. Co před námi tají. Novinka! +8 STRAN ZDARMA! SťaStná Hrajte s námi o skvělé ceny! Jedinečné luštění, se kterým se nebudete nudit! Luštěte, bavte se a vyhrávejte Ceny! Tajenku zasílejte pomocí SMS na číslo 903 33 09 ve tvaru: ORImezeraPSImezeraODPOVEDBEZMEZERmezeraJMENOmezeraPRIJMENImezeraULICEmezeraCISLOPOPISNEmezeraMESTOmezeraPSCBEZMEZER

Více

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě.

CESTA ZPÁTKY K SOBĚ. Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit. Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. CESTA ZPÁTKY K SOBĚ Jak najít zpátky sebe a již se v životě neztratit Cesta zpátky k sobě je seminář, který vám pomůže s úklidem ve vašem životě. 1. krok Vztah k sobě Vztah k sobě je základ pro všechny

Více

napětí, adrenalin, energie

napětí, adrenalin, energie napětí, adrenalin, energie Zdroj: ATO Mediareserach, 2012 AXN- akční dynamická stanice hlavní stanice společnosti Sony Networks (Animax rovněž v portfoliu Atmedia) seriálové a filmové novinky vysílá zpravidla

Více

MĚSÍC VELKÝCH KOČEK ÚNOR 2019

MĚSÍC VELKÝCH KOČEK ÚNOR 2019 MĚSÍC VELKÝCH KOČEK ÚNOR 2019 2 NÁŠ VELKÝ ÚNOR NAŠE VELKÉ KOČKY Pustíme kočkovité šelmy do vašich domovů a dáme jim šanci se opět předvést v záři reflektorů. Představíme vám nejmajestátnější predátory

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. TITUS, W.A. Mozart opera Kino Květen Teplice / od: 18:45 03.12. Sedm psychopatů Komedie / Krimi USA / Velká Británie/2012/109min Scenárista Marty (Colin Farrell)

Více

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR VE SLADOVNĚ: WONDERLAND (v angličtině)

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR VE SLADOVNĚ: WONDERLAND (v angličtině) LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR VE SLADOVNĚ: WONDERLAND (v angličtině) Termín konání: 9. 13. 7. 2018 Doporučená věková skupina: 7 15 let Příměstský tábor Wonderland propojuje jedinečným způsobem živý dramatický

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

sociodemografická data

sociodemografická data sociodemografická data Představení ARBOmedia ARBOmedia je společnost, která se vrací zpět na český trh. V portfoliu má více než 30 webových projektů, včetně značek jako kinobox.cz, epravo.cz, mobile.de,

Více

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017

KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 KINO MLADÁ VOŽICE ČERVEN 2017 3.6. sobota Životopisné česko-slovenské historické drama 113 MASARYK Dramatický příběh, věnovaný osudům velvyslance a pozdějšího minist 16.30 hod. J.Masaryka.Extravagantní

Více

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU Tisková zpráva č. 6 V Praze, 5. listopadu 2015 www.festivalff.cz PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 18. Festival francouzského filmu bude slavnostně zahájen ve středu 18. listopadu 2015 v kině Lucerna

Více

Zpravodaj města Cvikova červenec - srpen 2019 ODBOR KULTURY FILMOVÉ LÉTO - LETNÍ KINO CVIKOV PO ČEM MUZI TOUŽÍ - sobota 13. července v 21:15 O tom, jestli to mají v životě snazší muži nebo ženy, je tato

Více

Program TV Barrandov - červenec - srpen 2010 sobotní zábava

Program TV Barrandov - červenec - srpen 2010 sobotní zábava sobota 3. 7. Tajemství královen popu Kolik líčidel je třeba, kolik vlásenek, jak je to s tajnými fotografiemi, láskami a intrikami? Anebo skutečně vítězí píle a talent? Dokument ze zákulisí přípravy jedné

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Stopáž: 30 min. Vysílací čas: premiéra v sobotu v 08:30 repríza v neděli v 17:30 reprízy starších dílů vždy v sobotu v 17:30

Stopáž: 30 min. Vysílací čas: premiéra v sobotu v 08:30 repríza v neděli v 17:30 reprízy starších dílů vždy v sobotu v 17:30 Pořad pro naše nejmenší pobavte se, možná i lehce poučte s dětmi. Pořad má za cíl zábavnou formou naučit děti, jak se chovat v určitých situacích (např. návštěva divadla, třídění odpadu, pravidla silničního

Více

M E D I A K I T

M E D I A K I T M E D IA K I T www.zena.cz 2 0 1 9 O PRODUKTU Je lifestylový magazín, který inspiruje, radí a ptá se. Sebevědomá, chytrá kamarádka na síti, která nekritizuje, ale motivuje. Nabízí ženám místo, kde si mohou

Více

Zpravodaj města Cvikova březen 2019 ODBOR KULTURY VYSOKÁ HRA FOTOGRAFIE Z AKCÍ MĚSTA Mistrně sehraný tým povodníků se snaží o velkolepý podvod, který jim už několikrát vyšel. Točí se tu velké peníze,velké

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Hraběnky měly průměrně miliónové publikum

Hraběnky měly průměrně miliónové publikum Hraběnky měly průměrně miliónové publikum Hraběnky je nový sedmnáctidílný seriál České televize z prostředí současné vesnice, který vysílal program ČT1 na podzim 2007 pravidelně každé pondělí od 20 hodin,

Více

Příloha č. 1: Vzhled hlavní stránky webového portálu VTV4 (obrázek) Příloha č. 5: Pořad Talk Vietnam jeden z hostů (obrázek)

Příloha č. 1: Vzhled hlavní stránky webového portálu VTV4  (obrázek) Příloha č. 5: Pořad Talk Vietnam jeden z hostů (obrázek) Seznam příloh Příloha č. 1: Vzhled hlavní stránky webového portálu VTV4 www.vtv4.vn (obrázek) Příloha č. 2: Hlavní zpravodajská relace (obrázek) Příloha č. 3: Vzhled Youtube kanálu (obrázek) Příloha č.

Více

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince

SOBOTA 1. prosince. NEDĚLE 2. prosince SOBOTA 1. prosince Když draka bolí hlava ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč Pat a Mat: Zimní radovánky ČR, pohádka, česky. Vstupné: 120 Kč 17:00 Mladí zabijáci USA, akční, 108 min, titulky. Přístupný

Více

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30

KINO NÁRODKA HASTRMAN. Kdy: :30 KINO NÁRODKA HASTRMAN Kdy: 29.5.2018 19:30 Cena: 110,- Film ČR *** Romantický, thriller *** 100 min *** Přístupný od 12 let *** 2D *** České znění Romantický a zároveň ironický příběh hastrmana alias barona

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září

NEDĚLE 1. září. PONDĚLÍ 2. září NEDĚLE 1. září Toy Story 4: Příběh hraček USA, 99 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Angry Birds ve filmu 2 USA, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 130/110 Kč Fabrika Rusko/Francie, thriller,

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené

Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Sebeuzdravující-Moment UK, Londýn Duben Potvrzené Prožitkový večer Pátek, 7. Duben 19:30 Registrace 20:00 až cca. 22:00: Balance-Recovery Prožitkový večer Finanční vyrovnání: 30 Balance-Recovery Prožitkový

Více

StarDance řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show

StarDance řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show StarDance 2018 9. řada mimořádně sledované a úspěšné taneční show Roztančený podzim 2018 v České televizi České celebrity a profesionální tanečníci Emoce, vzrušení, smích a napětí To nejlepší z české a

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Hlavní postava ukazuje jedince, který chce masově ovládat myšlení obyvatel, a to je v dnešní době virtuální reality a internetu velice aktuální.

Hlavní postava ukazuje jedince, který chce masově ovládat myšlení obyvatel, a to je v dnešní době virtuální reality a internetu velice aktuální. Muzikálová komedie inspirovaná povídkou Julese Verna z produkce Divadla Hybernia, ve které konečně může každý milovat, koho chce, myslet si co chce, ale nejdříve si musí tuhle svobodu vybudovat, jde do

Více

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2.

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2. ČTVRTEK 1. srpna PREMIÉRA PÁTEK 2. srpna Willy a kouzelná planeta Francie, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 100 Kč PREMIÉRA Je mi fajn s.r.o. Francie, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let.

Více

VYHLEDÁVÁNÍ NA INTERNETU. Přednášející: Ondřej Douša

VYHLEDÁVÁNÍ NA INTERNETU. Přednášející: Ondřej Douša VYHLEDÁVÁNÍ NA INTERNETU Přednášející: Ondřej Douša OBSAH PŘEDNÁŠKY Informace Minulost vyhledávání Placené versus neplacené zdroje Běžné vyhledávání: Seznam / Google / Bing Pokročilé vyhledávání Kategorizované

Více

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění znalostí

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás!

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! MECENÁŠSKÝ KLUB Foto: Pavel Hejný Filantropie Láska ke kultuře, úcta k historii, ale především touha pomáhat, to vše spojuje naše mecenáše.

Více

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY speciální hosté LUCIE BÍLÁ a SPIRITUÁL KVINTET DIVADLO HYBERNIA František Nedvěd zpívá Zlaté Nedvědovky Z vyprodaného Strahova, přes mnoho míst českých a slovenských,

Více

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února

PÁTEK 1. února. SOBOTA 2. února PÁTEK 1. února Psí domov USA, dobrodružný/rodinný, 92 min, dabing. Vstupné: 130/110 Kč PREMIÉRA Ticho před bouří USA, thriller, 109 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Úniková hra USA, thriller,

Více

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu

ČTVRTEK 1. listopadu. PÁTEK 2. listopadu ČTVRTEK 1. listopadu PREMIÉRA THE PERFECT KISS USA, komedie, 83 min, dabing. Vstupné: 110 Kč PREMIÉRA BOHEMIAN RHAPSODY USA/VB, životopisný, 134 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč PÁTEK

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

Profitujte z našich informací

Profitujte z našich informací Profitujte z našich informací noviny l aplikace l web DENNÍ RUBRIKY HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN PONDĚLÍ ČTVRTEK Extra Publicisticky zpracovaná klíčová událost nebo exkluzivní zjištění Události Podrobné zpravodajství

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Návštěva. 2 vyučovací hodiny 4.ročník 4letého gymnázia vstup do tématu kooperativní vyučování metody dramatické výchovy

Návštěva. 2 vyučovací hodiny 4.ročník 4letého gymnázia vstup do tématu kooperativní vyučování metody dramatické výchovy Návštěva 2 vyučovací hodiny 4.ročník 4letého gymnázia vstup do tématu kooperativní vyučování metody dramatické výchovy 1. Co si s sebou vezmete na dalekou cestu? Psaní seznamů Max.5min 2. Kam jedeme? báseň

Více

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října

PONDĚLÍ 1. října. ÚTERÝ 2. října PONDĚLÍ 1. října FILMOVÝ KLUB King Skate Česko, dokument, 80 min, česky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč Beze stop USA, drama, 119 min, titulky. Vstupné: 70 (pro členy FK) /120 Kč ÚTERÝ 2. října Ten

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201

Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 MĚSTSKÁ KNIHOVNA ORLOVÁ Oddělení pro děti a mládež Masarykova 1324, Orlová Lutyně Nabídka knihovnických lekcí a besed na školní rok 2011/201 2012 Své návštěvy ohlaste, prosím, předem osobně nebo telefonicky

Více

METODICKÝ LIST K FILMU. Hořká komedie Dana Svátka podle stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka

METODICKÝ LIST K FILMU. Hořká komedie Dana Svátka podle stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka METODICKÝ LIST K FILMU Hořká komedie Dana Svátka podle stejnojmenného bestselleru Josefa Formánka NÁROD NÁCTILETÝCH PIJANŮ České děti a teenageři jsou na 4. místě v Evropě v pití alkoholu. 50 % českých

Více

StarDance V když hvězdy tančí 2012

StarDance V když hvězdy tančí 2012 StarDance V když hvězdy tančí 2012 Na podzim 2012 připravila Česká televize pro diváky další řadu soutěže StarDance V když hvězdy tančí. Moderátorské role se opět chopil již sehraný pár Tereza Kostková

Více

Biblické otázky doba velikonoční

Biblické otázky doba velikonoční Biblické otázky doba velikonoční PONDĚLÍ V OKTÁVU VELIKONOČNÍM Mt 28,8-15 Komu ve městě oznámili někteří ze stráží, co se stalo? ÚTERÝ V OKTÁVU VELIKONOČNÍM Jan 20,11-18 Kolik andělů viděla plačící Marie

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/

*Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Třída 1.Pš /6.,7.,8.,9.,/ *Celkem žáků -8 *Dívky 6 *Chlapci -2 *Seznam : Jana, Radek, Reneta, Nikola, Květa, Emil, Petra, Kristina *Paní učitelka Anna * * * *Renata je dobrá kámoška. *Má ráda pracovní

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196 OBSAH RECEPTY OSUDU Lekce 1: Jak správně vybrat cíl a prostředky pro uskutečnění změny ve svém životě.. 11 Lekce 2: Jak spravedlivý a neustále štědrý je vesmír... 12 Lekce 3: Jak dosáhnout celistvosti,

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

Umělecká kritika MASARYKOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Filozofická fakulta Ústav hudební vědy Teorie interaktivních médií

Umělecká kritika MASARYKOVA UNIVERZITA V BRNĚ. Filozofická fakulta Ústav hudební vědy Teorie interaktivních médií MASARYKOVA UNIVERZITA V BRNĚ Filozofická fakulta Ústav hudební vědy Teorie interaktivních médií Umělecká kritika Seminární práce esej, Úvod do uměnovědných studií USK 01 Vypracoval: Zvonek David (UČO :

Více

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00

PÁTEK 1. června. SOBOTA 2. června. 15:00 Hledá se princezna Ukrajina, animovaný, 85 min, dabing. Vstupné: 100 Kč 17:00 PÁTEK 1. června PREMIÉRA Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce Dánsko, animovaný, 78 min, dabing. Vstupné: 90 Kč Dámský klub USA, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 110 Kč Teambuilding

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem ČT 10.5. 15:00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem Vydejte se s autory záhadologické edice Fénix na cestu k nejrůznějším tajuplným jevům a místům, která nás obklopují doma i ve

Více

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Doprovodné programy ke stálým expozicím 1 Historická expozice Rokycansko v minulosti

Více

NADĚJE Jak pracujeme s nadějí v hospici. Mgr. Radka Alexandrová DLBsHospicem sv. Josefa, Rajhrad Brno

NADĚJE Jak pracujeme s nadějí v hospici. Mgr. Radka Alexandrová DLBsHospicem sv. Josefa, Rajhrad Brno NADĚJE Jak pracujeme s nadějí v hospici Mgr. Radka Alexandrová DLBsHospicem sv. Josefa, Rajhrad 19. 20.9.2013 Brno HOSPIC Místo, kam chodí lidé důstojně umírat Naděje na DOBROU SMRT Naděje na KVALITNÍ

Více

Časopis sboru Církve bratrské v Táboře

Časopis sboru Církve bratrské v Táboře O nás 9/2014 Časopis sboru Církve bratrské v Táboře Adamovo versus moje mlčení III. část O mužích, ale nejen pro ně! Jako již podvakrát, nyní potřetí otevřeme společně knihu Adamovo mlčení autorů: Larryho

Více

Proč se mnoho lidí nemůže náklonnosti takřka ubránit,

Proč se mnoho lidí nemůže náklonnosti takřka ubránit, TAJEMSTVÍ PŘITAŽLIVOSTI SRDCE Přitažlivost Proč se mnoho lidí nemůže náklonnosti takřka ubránit, zatímco jiní o lásku usilují? Proč vás určitý typ muže nebo ženy skoro magicky přitahuje a jiný, ačkoli

Více

Do soutěže bylo zasláno více než 30 prací. Vítězné práce:

Do soutěže bylo zasláno více než 30 prací. Vítězné práce: Do soutěže bylo zasláno více než 30 prací. Vítězné práce: Někteří se ptají, co by dělali s knihou. Já se spíš ptám, co bych dělal bez knihy. Ivo Ondráček SPgŠ Znojmo Jaro, léto, podzim, zima, číst si knížku

Více

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ Obsah MILOST Milost je projevem Boží lásky k nám. 1. Máš přednost 9 2. Veliká bouřka 13 3. Žena u studny 17 4. Snídaně s Ježíšem 21 UCTÍVÁNÍ Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. 5. Kdykoli

Více

Patronus 15/05. Školní hřiště od Veni

Patronus 15/05. Školní hřiště od Veni Patronus 15/05 Školní hřiště od Veni Rozhovor s profesorem Severusem Snapem (Ředitel klubového Zmijozelu) 1) Jak moc jste si podobní s knižním Snapeem? Jaký na něj vůbec máte svůj názor? S knižním Severusem

Více

Od 9. září každou neděli ve 20 hodin na Nově

Od 9. září každou neděli ve 20 hodin na Nově www.nova.cz Pro více informací kontaktujte koordinátorku projektu Johanu Indrákovou, tel.: 777 886 555 e-mail: johana.indrakova@nova.cz Od 9. září každou neděli ve 20 hodin na Nově Vem si mě! Dvacet dívek,

Více

Hobit aneb cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien Nakladatelství: Mladá fronta Rok: 2002 Stran: 248 Žánr: román, fantasy

Hobit aneb cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien Nakladatelství: Mladá fronta Rok: 2002 Stran: 248 Žánr: román, fantasy Jakub Reinchebach Hobit aneb cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien Nakladatelství: Mladá fronta Rok: 2002 Stran: 248 Žánr: román, fantasy Při četbě jsem se nejvíce bál, že kniha za chvíli skončí a já

Více

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín.

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín. Hned čtyři kina, dvě vernisáže a dvě divadelní představení, dokumentární film, prohlídka Skriptoria, Svatomartinské slavnosti pro děti, fotbal či pietní akt. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

Prosím napište zde svůj životní příběh od dob ranného dětství, které si pamatujete až do dnes. Stačí popisovat základní události a roky

Prosím napište zde svůj životní příběh od dob ranného dětství, které si pamatujete až do dnes. Stačí popisovat základní události a roky Vstupní zpráva Jméno: xyz Datum od:.. Zprávu odešlete na kalina@mujkouc.cz Více informací na www.mujvztah.cz www.mamdepku.cz Životní příběh Prosím napište zde svůj životní příběh od dob ranného dětství,

Více