Odštartujte s nami najdlhšiu motoristickú sezónu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odštartujte s nami najdlhšiu motoristickú sezónu"

Transkript

1 Odštartujte s nami najdlhšiu motoristickú sezónu Jarné servisné dni ŠKODA od do Aj keď sa nám tohtoročná zima neukázala v plnej sile, dôkladnú starostlivosť o vaše vozidlo nemožno podceniť. Už o pár týždňov bude klimatizácia v plnom zaťažení, a práve preto sme pre vás pripravili výhodnú ponuku na dezinfekciu a čistenie klimatizácie za 29,90 s výmenou peľového filtra s aktívnym uhlím, ktorý budete mať od nás zadarmo. Navyše môžete vyhrať nový bicykel ŠKODA Cross s kompletnou cyklistickou výbavou. Tiež sme pre vás pripravili cenové zvýhodnenia na sezónne produkty ŠKODA Originálnych dielcov a príslušenstva. Ďalšie informácie získate na Vyhrajte s nami bicykel

2 Pre svieži jarný vzduch aj vo vašom vozidle Filter zadarmo! Čistenie a dezinfekcia klimatizácie vrátane výmeny filtra za 29,90 Napriek tomu, že ste s funkciou klimatizácie spokojní, môžete po čase pozorovať, že po jej zapnutí niekedy cítiť vo vozidle nepríjemný zápach. Je spôsobený kondenzáciou vody a následným bujnením baktérií a plesní v priestore chladenia, pretože na výparníku klimatizačnej jednotky sa zachytávajú nečistoty z nasávaného vzduchu, ktoré vytvárajú prostredie pre plesne a baktérie. Čo získate kompletným vyčistením a dezinfekciou klimatizácie? Odstránite nepríjemný zápach, Zničíte baktérie, Zničíte plesne, Zbavíte sa všetkých nečistôt. Vaša klimatizácia bude vykonávať svoju funkciu správne, čo bude pre vás znamenať ľahšie a rýchlejšie dosiahnutie požadovanej teploty. Súťaž Vyhrajte nový bicykel ŠKODA Cross Kúpte si čistenie a dezinfekciu klimatizácie počas trvania jarnej servisnej kampane a dostanete od nás filter s aktívnym uhlím v hodnote minimálne 22,08 zadarmo! A navyše máte jedinečnú možnosť vyhrať atraktívny bicykel ŠKODA Cross z novej kolekcie 2014 s cyklistickým oblečením a s doplnkami ŠKODA! Viac informácií o pravidlách súťaže sa dozviete na Cenové balíky s nami viete, za čo a koľko platíte Spoľahlivosť a bezpečnosť vášho vozidla závisí od toho, akú kvalitnú starostlivosť dostáva. Dôverujte tým, ktorých práca je symbolom skutočnej kvality a profesionality za rozumnú cenu. Naše ceny vás príjemne prekvapia. Presvedčte sa sami. Cenové balíky zahŕňajú tak cenu dielca a pomocného materiálu, ako aj servisnú prácu a DPH. Uvedené ceny platia u autorizovaných servisných partnerov ŠKODA participujúcich a poskytujúcich produkt Cenové balíky. Servisný úkon Fabia I Fabia II Octavia I Octavia II Výmena predných brzdových platničiek Economy Výmena predných brzdových platničiek ŠKODA Originálny dielec* Výmena predných brzdových platničiek ŠKODA Originálny dielec * S uplatnením Šekovej knižky. Zobrazená ponuka predstavuje len malú časť z kompletnej ponuky Cenových balíkov pre váš model ŠKODA. Viac informácií o Cenových balíkoch sa dozviete na v sekcii Servis.

3 Ponuka ŠKODA Originálnych kompletných kolies Line Line 6,0J x /55 R15 85H Comet Comet 6,5J x /45 R16 83W Antia Antia 7,0J x 16 Dunlop 215/45 R16 86H Ray Disk s ľahkej zliatiny Ray 7,0J x /4 R17 87V Yeti Forest Forest 7,0J x 16 Rozmer pneumatík 215/60 R16 95H Yeti Origami Origami 7,0J x 17 Rozmer pneumatík 225/50 R17 94W Superb Sirius Sirius 7,5J x 18 Rozmer pneumatík 225/40 R18 92Y Ochranné obaly na kolesá Komfortná súprava obalov na kolesá do 18 a 45 mm šírky. Je vyrobená z kvalitného polyesteru a vďaka robustným držadlám umožňuje ľahký transport a prenášanie kolies ,04 /4 ks Uvedená cena platí na 1 kompletné koleso počas trvania jarných servisných dní. Ponuka platí do vypredania zásob. Kompletné letné kolesá sú dodávané s kvalitnými značkovými pneumatikami, Pirelli, Michelin a Dunlop. Typ dezénu pneumatiky je daný dodávateľom. Pri výbere letného kompletu berte do úvahy schválený rozmer pneumatík a diskov na vaše vozidlo, ktorý je uvedený v osvedčení o evidencii vozidla.

4 Celý sortiment ŠKODA Originálnych diskov s 20 % cenovým zvýhodnením Atik Elba Atik 6,0J x 14 Elba 6,5J x ,91 80,73 Dione Dione 7,0J x ,66 96,53 Savio Savio 7,0J x 17 Octavia II 119,50 95,60 Pyxis Pyxis 6,5J x 15 ET50 Octavia II 154,06 123,25 Proxima Proxima 6,0J x 16 ET50 Yeti, Superb 131,71 105,37 Blossom Blossom 7,0J x 17 Yeti, Superb 128,09 102,47 Trinity Trinity 7,5J x ,45 142,76 192,89 154,31 Hliníkové disky robia vaše vozidlo ŠKODA nielen krajším, ale musia spĺňať aj tie najnáročnejšie kritériá kvality a bezpečnosti. ŠKODA Originálne hliníkové disky sú bezpečné a certifikované, teraz navyše cenovo výhodnejšie o 20 %. Pri výbere berte do úvahy schválený rozmer diskov na vaše vozidlo, ktorý je uvedený v osvedčení o evidencii vozidla. Uvedené produkty predstavujú len časť zo širokej ponuky, na ktoré sa zľava vzťahuje.

5 Atraktívna ponuka ŠKODA Originálneho sortimentu Stierače Doprajte si ničím nerušený výhľad. Neváhajte a po zimnej sezóne si kúpte nové predné a zadné stieracie lišty na vaše vozidlo ŠKODA. Fabia I, Octavia I predné stierače 16,95 Fabia II, Roomster predné stierače 18,59 Octavia II predné stierače 22,96 Yeti predné stierače 25,50 Superb II predné stierače 28,34 Najviac zaťažované dielce na náprave Pri dielcoch, ktoré sú v zime najviac zaťažované napríklad v podobe neželaných výtlkov, sme pre vás pripravili cenové zvýhodnenie. Tieto dielce vám zabezpečujú bezpečnosť, kvalitu a pohodlnosť vašej jazdy zásluhou kvalitne naladenej nápravy. (ŠKODA Originálna prevodovka riadenia, tyčky riadenia, čapy riadenia, ŠKODA Originálne ramená, gumové uloženia, vodiace kĺby, stabilizátory a tyčky riadenia, kĺbové hriadele a manžety). Interiérové koberce Spojte príjemné s užitočným. Prezujte svoje auto aj v interiéri a vymeňte staré koberce za nové zo sortimentu ŠKODA Originálneho príslušenstva, ktoré dodajú interiéru vášho vozidla exkluzívnejší nádych. Textilné koberce 23,37 Textilné koberce Fabia II, Fabia II Combi, Roomster 23,90 Textilné koberce Octavia II, Octavia II Combi 26,89 Gumové koberce Fabia II, Fabia II Combi 22,58 Prepravné systémy V širokej ponuke transportných systémov ŠKODA určite nájdete ideálne riešenie vašich potrieb. Základné priečne nosiče sú konštruované presne na konkrétny model vozidla ŠKODA a podliehajú prísnym bezpečnostným skúškam vrátane CITI CRASH. Pri ich používaní oceníte ich jednoduchú montáž a presnosť osadenia. Originálne priečne nosiče ŠKODA od 106,55 Uzamykateľný nosič bicykla UNI 78,66 Nosič bicyklov na ťažné zariadenie UNI 243,97 ŠKODA cyklistická kolekcia ŠKODA je od roku 2004 oficiálnym partnerom Tour de France, čo sa prejavuje aj nad rámec čisto sponzorskej činnosti. Už niekoľko rokov sú bicykle, kvalitné cyklistické vybavenie a doplnky súčasťou rozšírenej ponuky produktov spoločnosti ŠKODA. Pánsky dres ProRace 47,62 Dámsky dres Prorace 49,88 Cyklistická prilba Fashion 26,77 Cyklistické okuliare s vymeniteľnými sklami 31,12 Uvedené produkty predstavujú len časť zo širokej ponuky cyklistického oblečenia a doplnkov ŠKODA.

6 Ponúkame vám ten najvyšší komfort Náhradné vozidlo zadarmo pre každého Jedine u nás máte zaručenú tú najlepšiu profesionálnu starostlivosť o vaše vozidlo ŠKODA. Rovnako dobre sa postaráme aj o vaše pohodlie. Ponúkame vám možnosť využívať náhradné vozidlo ŠKODA v príjemnej výbave v čase, keď je vaše vozidlo práve v servise. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá, a preto sme stanovili denný limit na použitie náhradného vozidla až na 150 km. Táto ponuka platí pre všetkých zákazníkov, u ktorých suma za servis vozidla presiahne 150 s DPH po započítaní všetkých zliav. Doživotná garancia mobility (DGM) Čo je to Doživotná garancia mobility? Doživotná garancia mobility (DGM) je automatická služba, ktorá predstavuje pomoc asistenčnej služby kedykoľvek a kdekoľvek pri nečakanej poruche vášho automobilu. Kedy môžem využiť túto službu? DGM si môžete uplatniť kedykoľvek a zadarmo, ak dodržiavate servisné intervaly predpísané výrobcom v autorizovanom servise ŠKODA. Ako mi konkrétne v praxi pomôže Doživotná garancia mobility? DGM pre vás v praxi znamená, že ak sa dostanete do problémov s vaším vozidlom, môžete počítať s pomocou servisného vozidla na mieste poruchy. Pokiaľ sa nepodarí uviesť vaše vozidlo do prevádzky priamo na mieste poruchy, bude odtiahnuté do najbližšieho autorizovaného servisu ŠKODA. Ak sa oprava vozidla nevykoná v ten istý deň a vy sa nachádzate vo vzdialenosti väčšej ako 30 km od miesta vášho bydliska alebo cieľa vašej cesty, servis ŠKODA vám môže v prípade potreby zaistiť náhradnú dopravu, zapožičanie náhradného vozidla či nocľah v hoteli pre posádku vozidla na jednu noc. Na koho sa môžem v prípade poruchy vozidla na ceste obrátiť? V prípade potreby neváhajte a obráťte sa na nás prostredníctvom našej linky ŠKODA Assistance, ktorá je dostupná 24 hodín denne 365 dní v roku. Pokiaľ telefonujete zo Slovenska, vytočte bezplatné telefónne číslo Ak potrebujete pomoc v zahraničí, vytočte telefónne číslo s medzinárodnou predvoľbou Zaujala vás služba Doživotná garancia mobility? Neváhajte a získajte viac informácií na Na linku ŠKODA Assistance môžete volať 24 hodín denne 365 dní v roku: Na Slovensku V zahraničí Váš autorizovaný servisný partner ŠKODA: Jarná servisná prehliadka nenahrádza servisné prehliadky podľa plánu údržby vozidla stanovené výrobcom. Naše odporúčané ceny nezahŕňajú náklady na montáž, pokiaľ nie je uvedené inak. Ceny sú uvedené vrátane DPH, platia počas trvania kampane uvedeného na prednej strane letáka u participujúcich servisných partnerov ŠKODA. Uvedené výrobky predstavujú len časť zo širokej ponuky ŠKODA Originálnych dielcov a ŠKODA Originálneho príslušenstva. Ceny uvedené v letáku sú už po odpočítaní prezentovaného percentuálneho zvýhodnenia a nemožno ich kombinovať s inými zľavami, ak nie je uvedené inak.

Šeková knižka plná zliav 2014

Šeková knižka plná zliav 2014 Šeková knižka plná zliav 2014 Šeky zo šekovej knižky môžu uplatniť zákazníci spĺňajúci tieto podmienky: - Zľavu môže uplatniť iba majiteľ vozidla. - Projekt prebieha u participujúcich autorizovaných servisov

Více

ŠEKOVÁ KNIŽKA PLNÁ ZLIAV 2017

ŠEKOVÁ KNIŽKA PLNÁ ZLIAV 2017 ŠEKOVÁ KNIŽKA PLNÁ ZLIAV 2017 Šeky zo šekovej knižky môžu uplatniť zákazníci spĺňajúci tieto podmienky: Zľavu môže uplatniť iba majiteľ vozidla. Projekt prebieha u participujúcich autorizovaných servisov

Více

Vyskúšajte novú zimnú kolekciu!

Vyskúšajte novú zimnú kolekciu! Vyskúšajte novú zimnú kolekciu! Pneumatika 185/65 R15 88T za 51,90 s prezutím zadarmo! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÉ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOLIES PREZUTIE ZADARMO! Prémiové zimné pneumatiky vám u nás

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY Původní cena Akční cena 165/70 R14 81T Barum Brillantis 2 1 470 Kč 1 103 Kč 185/60 R15 XL 88H Matador MP 16 Stella 2 2

Více

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: DRUPOL,výrobní družstvo, Komenského 947, Zdice Tel.: 311 685 312,

Více

Nastal čas skrotiť zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za 49,90 s prezutím zadarmo! od do

Nastal čas skrotiť zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za 49,90 s prezutím zadarmo! od do Nastal čas skrotiť zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 49,90 s prezutím zadarmo! od 1. 10. do 31. 12. 2016 RENAULT SERVIS. Stále v pohybe. Stále plní života. Zimné pneumatiky a komplety kolies PREZUTIE

Více

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 %

LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 25 % LETNÍ PNEUMATIKY SE SLEVOU AŽ 5 % MODEL A ROZMĚR PNEUMATIKY Původní cena 95/55 R5 85H Barum Bravuris HM 75 Kč 9 Kč 95/65 R5 9H Barum Brillantis 8 Kč 08 Kč 95/65 R5 9H Continental Premium Contact 5 70 Kč

Více

Servis 5+ Riešenie pre staršie vozidlá Renault

Servis 5+ Riešenie pre staršie vozidlá Renault Servis 5+ Riešenie pre staršie vozidlá Renault Viac istoty pre vaše zimné cesty Zimná pneumatika 175/65 R14 za 39,90 s prezutím zadarmo RENAULT SERVIS 5+. Riešenie pre staršie vozidlá Renault. Zimné pneumatiky

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI LETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DRYML a.s. Generála Svobody 658 533 51 Pardubice - Rosice Tel.:

Více

objavte stovky odmien a výhod vo vašom mobile

objavte stovky odmien a výhod vo vašom mobile objavte stovky odmien DP84 a výhod vo vašom mobile Ako poďakovanie za to, že ste s nami, sme pre vás pripravili ďalšie milé prekvapenie vernostný program Orange výhody, v ktorom nájdete: zľavy na nákupy

Více

Príďte na zimnú prehliadku a OD DO

Príďte na zimnú prehliadku a OD DO Príďte na zimnú prehliadku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÁ SERVISNÁ AKCIA 2012 SÚŤAŽ 4. 5. SÚPRAVA PNEUMATÍK ZNAČKY BARUM ALEBO CONTINENTAL Vážený zákazník, príďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12.

Více

LIMITOVANÁ EDÍCIA TOUR DE FRANCE

LIMITOVANÁ EDÍCIA TOUR DE FRANCE LIMITOVANÁ EDÍCIA TOUR DE FRANCE od 12 340 ŠKODA FABIA Tour de France Moderný dizajn a úsporné motory s vysokým výkonom. K tomu ako bonus extra športová výbava, s ktorou bude každá jazda zábavou. Navštívte

Více

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T

ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Hliníková zimní kompletní kola. Akční cena Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 1 2 3 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena 1 Plechová zimní kompletní kola CITIGO Barum Polaris 5 165/70 R14 81T 2 108 Kč RAPID/FABIA III Barum Polaris 5 175/70 R14 84T 2 438 Kč RAPID/FABIA

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA 1 2 3 4 5 6 ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Akční cena Plechová zimní kompletní kola CITIGO - Barum Polaris 3 165/70 R14 81T FABIA III / RAPID - Barum Polaris 3

Více

Druh cestného vozidla: osobný automobil, nový predpokladaný počet kusov:

Druh cestného vozidla: osobný automobil, nový predpokladaný počet kusov: OPIS PREDMETU ZÁKAZKY Cestné vozidlo Druh cestného vozidla: osobný automobil, nový predpokladaný počet kusov: Základné technické parametre: Vyhotovenie karosérie: samonosná, päťdverová, päťmiestna, osobné,

Více

Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí:

Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: nápravy na Volkswagen Golf V Výmenu uskutočnite v nasledujúcom poradí: 1 Vymeňte zároveň oba tlmiče v rámci opravy vášho auta Volkswagen Golf V. 2 Zatiahnite páku ručnej brzdy. 3 Pod zadné kolesá umiestnite

Více

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM Výhodná nabídka ŠKODA Originálních dílů a příslušenství V rámci zimní servisní akce jsme pro vás připravili uvedené produkty za zvýhodněné ceny. Neváhejte a navštivte

Více

RIEŠENIE PRE STARŠIE VOZIDLÁ RENAULT PRÍĎTE NA ZIMNÚ PREHLIADKU A

RIEŠENIE PRE STARŠIE VOZIDLÁ RENAULT PRÍĎTE NA ZIMNÚ PREHLIADKU A RIEŠENIE PRE STARŠIE VOZIDLÁ RENAULT PRÍĎTE NA ZIMNÚ PREHLIADKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÁ SERVISNÁ AKCIA 2012 25 DÔKLADNÝCH KONTROL VÁŠHO VOZIDLA ZOZNAM VÝHIER: Vážený zákazník, príďte v období

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Uskladnění pneu za 726 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTOSALON KLOKOČKA Borského 876 152 00 Praha 5 - Barrandov Tel.:

Více

Festool týždne Skvelé akcie na náradie od 4.4. do

Festool týždne Skvelé akcie na náradie od 4.4. do Festool týždne Skvelé akcie na náradie od 4.4. do 30.6.2018 Máte otázky k produktom? Chcete si ich nechať predviesť? Obchodno-technický poradca 3M vás rád navštívi vo vašej prevádzke, pomôže vám vytipovať

Více

TomTom Referenčná príručka

TomTom Referenčná príručka TomTom Referenčná príručka Obsah Rizikové zóny 3 Rizikové zóny vo Francúzsku... 3 Upozornenia na rizikové zóny... 3 Zmena spôsobu upozornenia... 4 tlačidlo Ohlásiť... 4 Nahlásenie novej rizikovej zóny

Více

CÍŤTE SA DOBRE BEZ OHĽADU NA POČASIE

CÍŤTE SA DOBRE BEZ OHĽADU NA POČASIE MULTISEASON CÍŤTE SA DOBRE BEZ OHĽADU NA POČASIE Počas týchto dní nikdy neviete, čo vás čaká za rohom. Ale hoci neviete ovládať počasie, môžete minimálne rozhodnúť o tom, aké pneumatiky v prípade svojho

Více

Dealer Extranet 3. Cenové ponuky

Dealer Extranet 3. Cenové ponuky Dealer Extranet 3 Cenové ponuky Obsah Vytvorenie cenovej ponuky so zľavou Velux 3 Vytvorenie klientskej cenovej ponuky zo súčasnej cenovej ponuky 10 Vytvorenie klientskej cenovej ponuky pomocou Konfigurátora

Více

BRATISLAVSKÁ KURIÉRSKA SLUŽBA DORUČENIE V BRATISLAVE OD 2,50 CENNÍK

BRATISLAVSKÁ KURIÉRSKA SLUŽBA DORUČENIE V BRATISLAVE OD 2,50 CENNÍK BRATISLAVSKÁ KURIÉRSKA SLUŽBA DORUČENIE V BRATISLAVE OD 2,50 CENNÍK VIETE, ŽE Váš čas aj čas Vašej asistentky je drahší než náklady na MESSENGER? doručujeme zásielky nielen po Bratislave, ale aj PO CELEJ

Více

PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ZÁŽITKY VČAS

PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ZÁŽITKY VČAS PŘIPRAVTE SE NA JARNÍ ZÁŽITKY VČAS Do 31. 5. 2019 Sleva až 53 % Využijte akční nabídku ŠKODA Originálního příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO PODBABSKÁ Pod Paťankou 217/1, 160 00

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

Erasmus+ Online jazyková podpora (OLS) Využite svoj pobyt Erasmus+ naplno!

Erasmus+ Online jazyková podpora (OLS) Využite svoj pobyt Erasmus+ naplno! Erasmus+ Online jazyková podpora (OLS) Využite svoj pobyt Erasmus+ naplno! Erasmus+: mení životy a rozširuje obzory Cieľom programu Erasmus+ je zlepšiť zručnosti a zamestnateľnosť, ako aj modernizovať

Více

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM Výhodná nabídka ŠKODA Originálních dílů a příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AGROTEC a. s. Brněnská 74 693 01 Hustopeče Tel.: 519 402 471 www.agrotec.cz

Více

Club Calimera Sunshine Creta ****9

Club Calimera Sunshine Creta ****9 Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C C F D G E G D F A B Dospelá osoba

Více

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Do 30. 11. 2018 Sleva až 20 % Kvalitní. Bezpečné. Certifikované. Dostupné. Originální příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: HAVEX-auto, s.r.o. Zákaznická

Více

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM

SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM SVĚŘTE SVŮJ VŮZ PROFESIONÁLŮM ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA Citigo Barum Polaris 3 165/70 R14 81T Kč Fabia III/Rapid Pirelli Snowcontrol Serie 3 185/60 R15 88T Kč Fabia III/Rapid Nokian WR D3 185/60 R15 88T Kč

Více

Niko Home Control v skratke

Niko Home Control v skratke Niko je lídrom na belgickom trhu. Vo svojom sídle v Sint-Niklaas (Belgicko) vyrába riešenia pre elektroinštaláciu, vstupové systémy, osvetlenie a domácu automatizáciu. Spoločnosť Niko sa vybrala cestou

Více

Pripravený na zimné výzvy.

Pripravený na zimné výzvy. Pripravený na zimné výzvy. Audi hliníkové zliatinové disky sú pri každodennom používaní vystavené neustálej záťaži. Aby splnili najvyššie požiadavky na kvalitu, podstupujú rozsiahle testy. 05 O vašu bezpečnosť

Více

CENNÍK SLUŽIEB AUTOSERVISU

CENNÍK SLUŽIEB AUTOSERVISU Mechanické práce: Mechanické práce - kategórie vozidiel : A-mini 16,66 19,99 / h Mechanické práce - kategórie vozidiel : B-malé 19,16 22,99 / h Mechanické práce - kategórie vozidiel: C-nižšia stredná trieda,h-1

Více

Kalia Beach *** GRÉCKO. Kréta / All Inclusive / Dieťa zadarmo

Kalia Beach *** GRÉCKO. Kréta / All Inclusive / Dieťa zadarmo Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna A B E E F E F D D B C Dospelá osoba

Více

Almyra Hotel & Village ****

Almyra Hotel & Village **** Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 04.06 15.06 25.06 06.07 16.07 27.07 06.08 17.08 27.08 07.09 17.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna B A E D F D F D E A C Dospelá osoba

Více

Ako podporiť predaj áut cez internet? - popis služby Etarget - prípadová štúdia Suzuki Slovakia

Ako podporiť predaj áut cez internet? - popis služby Etarget - prípadová štúdia Suzuki Slovakia Ako podporiť predaj áut cez internet? - popis služby Etarget - prípadová štúdia Suzuki Slovakia Na čo slúži reklama Etarget? Firemná webstránka je najlepšia reklama, akú máte Viete, aká reklama sa celosvetovo

Více

Club Calimera Sunshine Rhodos ****

Club Calimera Sunshine Rhodos **** Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna B A C D I H J G F E C Dospelá

Více

Mitsis Rhodos Village ****9

Mitsis Rhodos Village ****9 Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní - I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C B C E F E F E E D A Dospelá

Více

VECTOR PARKS BRATISLAVA - SVÄTÝ JUR

VECTOR PARKS BRATISLAVA - SVÄTÝ JUR MOBIL +421 904 286 848 VECTOR PARKS BRATISLAVA - SVÄTÝ JUR ADRESA VECTOR PARKS BRATISLAVA 900 21 Svätý Jur ROZLOHA Celková prenajímateľná plocha 32.000 m². Minimálna prenajímateľná plocha 1.080 m 2. CHARAKTERISTIKA

Více

Príloha k cenníku služieb INTERNET + TELEVÍZIA č. 1 platná od

Príloha k cenníku služieb INTERNET + TELEVÍZIA č. 1 platná od Okresné stavebné bytové družstvo Gočárova 252, 022 47 Čadca, Tel. 041/433 33 89 (90), Fax 041/432 24 86, IČO 31 622 704, IČ DPH SK 2020555471, Obchodný register OS Žilina, oddiel Dr, vložka č. 92/L., www.osbdcadca.sk

Více

Príloha k cenníku služieb INTERNET + TELEVÍZIA č. 1 platná od

Príloha k cenníku služieb INTERNET + TELEVÍZIA č. 1 platná od Okresné stavebné bytové družstvo Gočárova 252, 022 47 Čadca, Tel. 041/433 33 89 (90), Fax 041/432 24 86, IČO 31 622 704, IČ DPH SK 2020555471, Obchodný register OS Žilina, oddiel Dr, vložka č. 92/L., www.osbdcadca.sk

Více

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Do 30. 11. 2018 Sleva až 20 % Kvalitní. Bezpečné. Certifikované. Dostupné. Originální příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTOSERVIS JINDRA s.r.o.

Více

PREDSTAVENIE SPOLOČNOSTI

PREDSTAVENIE SPOLOČNOSTI PREDSTAVENIE SPOLOČNOSTI TSS Group je mladá, dynamická spoločnosť zaoberajúca sa vývojom, výrobou, dovozom a distribúciou bezpečnostných technológií a v súčasnosti zamestnáva približne 140 zamestnancov.

Více

Elektrobicykle sú určené každému, kto vie bicyklovať. Csilla Droppová, Martin Kostúr Strojsmalt s.r.o. v Banskej Bystrici

Elektrobicykle sú určené každému, kto vie bicyklovať. Csilla Droppová, Martin Kostúr Strojsmalt s.r.o. v Banskej Bystrici Elektrobicykle sú určené každému, kto vie bicyklovať Csilla Droppová, Martin Kostúr Strojsmalt s.r.o. v Banskej Bystrici Ovládanie elektrobicykla je úplne rovnaké ako bežného bicykla. Asistenčný pohon

Více

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Náskok vďaka technike

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Náskok vďaka technike A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Náskok vďaka technike 108 Technické údaje Model A7 Sportback 2.8 FSI (150 kw) A7 Sportback 2.8 FSI quattro (150 kw) A7 Sportback 3.0 TFSI quattro (228 kw) (150

Více

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC

Návod na inštaláciu. Súprava 2-cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla EKVKHPC Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Súprava -cestných ventilov pre konvektor tepelného čerpadla Pred inštaláciou si dôkladne prečítajte tento návod. Nezahoďte ho. Uschovajte si

Více

Pieskovisko s hracím priestorom

Pieskovisko s hracím priestorom Pieskovisko s hracím priestorom SANDBOX www.jurhan.com NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Pozor! Nezaťahujte skrutky napevno pokiaľ výrobok nie je zostavený úplne. Ich predčasné úplné dotiahnutie

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Jarní servisní prohlídka za 299 Kč včetně kontroly klimatizace

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Jarní servisní prohlídka za 299 Kč včetně kontroly klimatizace PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Jarní servisní prohlídka za 299 Kč včetně kontroly klimatizace Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTOSALON KLOKOČKA AUTOSALON

Více

Matoula *** GRÉCKO. Rhodos / All Inclusive / Dieťa zadarmo

Matoula *** GRÉCKO. Rhodos / All Inclusive / Dieťa zadarmo Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní - I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C A F B F B F B E A D Dospelá

Více

KÚPEĽŇA ŠITÁ NA MIERU

KÚPEĽŇA ŠITÁ NA MIERU K.R.T. K.R.T. K.R.T. Pekné kúpeľne Brezno, s.r.o. Banská Bystrica, s.r.o. Družstevná 2221 03101 Liptovský Mikuláš +421 905 578 578 Nám. M.R.Štefánika 12, 977 01 Brezno +421 0905 691 181 Zvolenská cesta

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Porsche České Budějovice Okružní 2557 370 04 České

Více

Príloha k cenníku služieb INTERNET + TELEVÍZIA č. 1 platná od

Príloha k cenníku služieb INTERNET + TELEVÍZIA č. 1 platná od Okresné stavebné bytové družstvo Gočárova 252, 022 47 Čadca, Tel. 041/433 33 89 (90), Fax 041/432 24 86, IČO 31 622 704, IČ SK 2020555471, Obchodný register OS Žilina, oddiel Dr, vložka č. 92/L., www.osbdcadca.sk

Více

Audi A6 limuzína A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant. Náskok vďaka technike

Audi A6 limuzína A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant. Náskok vďaka technike A6 Audi A6 limuzína A6 Avant A6 hybrid A6 allroad quattro Audi S6 limuzína S6 Avant Audi Náskok vďaka technike 120 Technické údaje Model A6 2.0 TFSI (132 kw) A6 2.8 FSI (150 kw) A6 2.8 FSI quattro (150

Více

Malá karta, veľkolepé služby. Prvotriedne. S istotou na cestách: vaša karta Mercedes ServiceCard. Jednoducho pre viac servisných služieb.

Malá karta, veľkolepé služby. Prvotriedne. S istotou na cestách: vaša karta Mercedes ServiceCard. Jednoducho pre viac servisných služieb. Malá karta, veľkolepé služby. Prvotriedne. S istotou na cestách: vaša karta Mercedes ServiceCard. Jednoducho pre viac servisných služieb. 706000 833789 00128 Jednoducho inteligentne a rýchlo. V celej Európe.

Více

VŠEOBECNÉ PODMIENKY PRÁCE SO SYSTÉMOM VSV

VŠEOBECNÉ PODMIENKY PRÁCE SO SYSTÉMOM VSV VŠEOBECNÉ PODMIENKY PRÁCE SO SYSTÉMOM VSV 2014 VŠEOBECNÉ PODMIENKY PRÁCE SO SYSTÉMOM VSV Do systému Vernosť sa vypláca je nutné u všetkých poukážok/ akcií vkladať číslo faktúry a dátum jej vystavenia.

Více

SUNSHINE CRETE BEACH **** Grécko/Kréta / all inclusive / dieťa zadarmo

SUNSHINE CRETE BEACH **** Grécko/Kréta / all inclusive / dieťa zadarmo Termíny odletov z Bratislavy na 11/12 dní - I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 12 Sezóna C D G E H F H E G A B Dospelá osoba v DI 959 999 1089 1129 1149 1159 1209

Více

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ

POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ POŘIĎTE SI ZIMNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ VÝHODNĚ Do 30. 11. 2018 Sleva až 20 % Kvalitní. Bezpečné. Certifikované. Dostupné. Originální příslušenství Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: PORSCHE BRNO Řipská 13a,

Více

obdarujte blízkych štedrejšie vďaka Orange výhodám

obdarujte blízkych štedrejšie vďaka Orange výhodám Strana 1 / 9 Stav účtu IČ DPH / DIČ: 0 IČO: 35998652 Údaje potrebné na úhradu Variabilný symbol: 0040315558 Odporúčaný dátum úhrady: 28. 12. 2015 Dátum splatnosti: 31. 12. 2015 Najneskôr tento deň by mala

Více

biznis otvárame svet vášmu biznisu s paušálmi Biznis Svet paušály máj jún 2011

biznis otvárame svet vášmu biznisu s paušálmi Biznis Svet paušály máj jún 2011 máj jún 2011 biznis spr@vy Vážený zákazník, hľadáte spôsob, ako zjednodušiť svoje podnikanie? Nechajte sa inšpirovať našou ponukou a uľahčite si komunikáciu s obchodnými partnermi aj so svojimi blízkymi.

Více

ZÁKLADNÝ POPIS PROJEKTU PRE Radu ZMOS

ZÁKLADNÝ POPIS PROJEKTU PRE Radu ZMOS TVORÍME VEDOMOSTNÚ SPOLOČNOSŤ Európsky fond regionálneho rozvoja NÁRODNÝ PROJEKT INTEGROVANÉ OBSLUŽNÉ MIESTA ZÁKLADNÝ POPIS PROJEKTU PRE Radu ZMOS Marec 2015 Národný projekt: Integrované obslužné miesta

Více

Ponuka Kärcher servisu. Professional/Industrial PONUKA KÄRCHER SERVIS PROFESSIONAL/INDUSTRIAL PROFESSIONAL/INDUSTRIAL 2018 KÄRCHER SERVIS

Ponuka Kärcher servisu. Professional/Industrial PONUKA KÄRCHER SERVIS PROFESSIONAL/INDUSTRIAL PROFESSIONAL/INDUSTRIAL 2018 KÄRCHER SERVIS Ponuka Kärcher servisu Professional/Industrial PONUKA KÄRCHER SERVIS PROFESSIONAL/INDUSTRIAL PROFESSIONAL/INDUSTRIAL 2018 KÄRCHER SERVIS Ekonomická efektívnosť Iba na vás záleží, aké budete mať náklady

Více

Apollo Beach **** GRÉCKO. Rhodos / Polpenzia / All Inclusive

Apollo Beach **** GRÉCKO. Rhodos / Polpenzia / All Inclusive Termíny odletov z Bratislavy a Košíc na 11/12 dní I.séria 03.06 14.06 24.06 05.07 15.07 26.07 05.08 16.08 26.08 06.09 16.09 počet dní 12 11 12 11 12 11 12 11 12 11 12 Sezóna C A E D I H J G F A B Dospelá

Více

ZÁKLADNÝ POPIS PROJEKTU PRE SNEM ZMOS

ZÁKLADNÝ POPIS PROJEKTU PRE SNEM ZMOS ZÁKLADNÝ POPIS PROJEKTU PRE SNEM ZMOS Národný projekt: Integrované obslužné miesta Integrované obslužné miesta budú poskytovať občanom možnosť vybaviť si vybrané služby štátu elektronicky s asistenciou

Více

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Náskok vďaka technike

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Náskok vďaka technike Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Náskok vďaka technike 106 Technické údaje Audi Q5 2.0 TFSI quattro (165 kw) Audi Q5 3.0 TFSI quattro (200 kw) Audi Q5 2.0 TDI (105 kw) benzínový radový štvorvalec, priame

Více

16 PRÍSLUŠENSTVO. siegmund

16 PRÍSLUŠENSTVO. siegmund 16 PRÍSLUŠENSTVO 594 siegmund 16 Vozík na náradie / Panel na náradie 596 Modulárna stena na náradie / Ochranná stena 598 Strana Kefka / Držiak horáku 600 Imbusový kľúč / Uzemnenie 602 Prepravný držiak

Více

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu. Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie.

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu. Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 49 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Zimní servisní prohlídky probíhají od 1. 10. do 30. 11. 017. Váš

Více

ŠKODA SUPERB COMBI PRÍSLUŠENSTVO OUTDOOROVÝ PAKET

ŠKODA SUPERB COMBI PRÍSLUŠENSTVO OUTDOOROVÝ PAKET SIMPLY CLEVER ŠKODA SUPERB COMBI PRÍSLUŠENSTVO OUTDOOROVÝ PAKET Je to svet, ktorý pravdepodobne dobre poznáte. Elegantný, dynamický aj napínavý. Svet biznisu. Vedú tam mosty, ktoré vás spájajú so vzdialenými

Více

užite si voľnosť a volajte za menej so Šikovnou voľbou

užite si voľnosť a volajte za menej so Šikovnou voľbou ponuka mobilných služieb bez viazanosti od 25. 10. 2013 užite si voľnosť a volajte za menej so Šikovnou voľbou ušetrite so Šikovnou voľbou ne Vďaka jasným pravidlám programu Šikovná voľba nikdy neminiete

Více

O portále. Návštěvnost. Možnosť spolupráce

O portále. Návštěvnost. Možnosť spolupráce O portále Portál Plasticka-chirurgia.tv ponúka kompletné informácie z oblasti estetickej medicíny. Návštevník na ňom nájde odborné informácie podávané neodbornou formou. Vďaka detailným popisom jednotlivých

Více

nemusíte byť expert na všetko, na to máte nás

nemusíte byť expert na všetko, na to máte nás Strana 1 / 5 Stav účtu IČ DPH / DIČ: 2022054397 IČO: 37998757 Bankové spojenie Tatra banka 26 28 00 58 50 / 1100 Slovenská sporiteľňa 176 08 44 55 / 0900 UniCredit Bank 89 99 77 50 50 / 1111 ING Bank 90

Více

CENNÍK STREŠNÝCH KRYTÍN, ODKVAPOV A PRÍSLUŠENSTVA

CENNÍK STREŠNÝCH KRYTÍN, ODKVAPOV A PRÍSLUŠENSTVA CENNÍK STREŠNÝCH KRYTÍN, ODKVAPOV A PRÍSLUŠENSTVA Pri objednávkach strešných krytín v hodnote nad 1000 bez DPH zabezpečíme bezplatne dopravu na miesto určenia na území Slovenskej republiky. Prirážky za

Více

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.:

Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE. Obj.č.: N Á V O D N A M O N T Á Ž A O B S L U H U : Obj. č.: 857030 www.conrad.sk Solárna nabíjačka na dobíjanie automobilových akumulátorov Battery SAVER SE Obj.č.: 85 70 30 Toto zariadenie Vám uľahčí štartovanie

Více

Nový Crafter. Nový Crafter. Technické údaje Pre modelový rok 2012

Nový Crafter. Nový Crafter. Technické údaje Pre modelový rok 2012 Technické údaje Pre modelový rok 2012 Nový Crafter Nový Crafter Všetky detaily výbavy a technické dáta sú založené na vozidlách určených pre nemecký trh. Právo na zmeny vyhradené. TDI, DSG, Shiftmatic,

Více

SLUŽBY PRE MODERNÉ A BEZPEČNÉ BÝVANIE

SLUŽBY PRE MODERNÉ A BEZPEČNÉ BÝVANIE SLUŽBY PRE MODERNÉ A BEZPEČNÉ BÝVANIE 01: SLUŽBY PRE MODERNÉ A BEZPEČNÉ BÝVANIE 02: BUĎTE NÁROČNÍ NA KVALITU SVOJHO BÝVANIA Pomôžeme vám cítiť sa doma príjemne a bezpečne s modernými ochrannými systémami:

Více

70 ZĽAVA NA BYTOVÉ DOPLNKY

70 ZĽAVA NA BYTOVÉ DOPLNKY 70 ZĽAVA NA BYTOVÉ DOPLNKY % AŽ * VÝPREDAJ JEDINEČNÁ PONUKA VÝPREDAJ JEDINEČNÁ PONUKA Koberec Stone, Koberec Moonlight, sivá / kameň, hnedá / kameň, 80 150cm, 0505816-00, 0505819-00 - 39, 120 170, 0505816-01,

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Autocentrum Přerov CZ Olomoucká 440 751 24 Přerov

Více

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu TĚŠÍTE SE NA ZIMU? Zimní servisní prohlídka za 249 Kč včetně zátěžového testu autobaterie. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTOKOMPLEX MENČÍK a.s.

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

SERVIS VOZOVÉHO PARKU

SERVIS VOZOVÉHO PARKU FLEET SERVIS VOZOVÉHO PARKU Ponuka pre klienta O Inter Cars Spoločnosť Inter Cars patrí medzi najväčších distribútorov náhradných dielov pre osobné a nákladné automobily v Európe a jej história sa datuje

Více

Návod na aplikáciu Mobile Pay pre Orange

Návod na aplikáciu Mobile Pay pre Orange Návod na aplikáciu Mobile Pay pre Orange Aktivácia bezkontaktných mobilných platieb Keď máte stiahnutú aplikáciu, môžete si aktivovať bezkontaktné mobilné platby. V menu uvítacej obrazovky zvoľte tlačidlo

Více

DOKONALÝ VÝKON V ZIMNÝCH PODMIENKACH

DOKONALÝ VÝKON V ZIMNÝCH PODMIENKACH PONUKA ZIMNÝCH DISKOV A PNEUMATÍK DOKONALÝ VÝKON V ZIMNÝCH PODMIENKACH ART OF PERFORMANCE ZIMNÉ DISKY JAGUAR. PRISPÔSOBENÁ JAZDA Bezpečnosť, elegancia a istota. Originálne zimné disky Jaguar a schválené

Více

PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA

PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA A. Typ poistenia Cestovné poistenie pre opakované cesty Územná platnosť poistenia Európa alebo Svet PRÍLOHA K POISTNEJ ZMLUVE CELOROČNÉHO CESTOVNÉHO POISTENIA ROZSAH POISTENIA A VÝŠKA POISTNÉHO KRYTIA

Více

DALI, pomoc a riešenia

DALI, pomoc a riešenia DALI, pomoc a riešenia Obsah Úvod do DALI (vecí, ktoré by ste mali vedieť)... 1 Čo je DALI?... 1 Čo je posolstvom DALI?... 1 Základné pravidlá pre DALI a HELVAR výrobky a systémy... 2 Riešenie problémov:

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let

ŠEKOVÁ KNÍŽKA Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let ŠEKOVÁ KNÍŽKA 2017 Platí pro vozy ŠKODA starší čtyř let Šeky z šekové knížky mohou uplatnit zákazníci splňující tyto podmínky: zákazníkem je fyzická osoba akce probíhá v autorizovaných servisech ŠKODA

Více

Preprava lítiových batérií. Začať

Preprava lítiových batérií. Začať Preprava lítiových batérií Začať 1 1. Otázka Aké typy batérií prepravujete? Lítiovo-iónové batérie Lítiovo-metalické batérie Nabíjacie batérie pre spotrebnú elektroniku. Nenabíjacie batérie s dlhšou životnosťou.

Více

Windpower LKW-pneumatiky. W i n d P o w e r

Windpower LKW-pneumatiky. W i n d P o w e r Windpower LKW-pneumatiky W i n d P o w e r Exluzívne u firmy Bohnenkamp úspech s profilom Ride like the wind - Jazda ako vietor to je viac, než len obyčajný slogan pre silnú značku pneumatík. Za tým je

Více

PONUKA KÄRCHER SERVIS. Ponuka Kärcher servisu. Professional/Industrial PROFESSIONAL/INDUSTRIAL PROFESSIONAL/INDUSTRIAL 2017 KÄRCHER SERVIS

PONUKA KÄRCHER SERVIS. Ponuka Kärcher servisu. Professional/Industrial PROFESSIONAL/INDUSTRIAL PROFESSIONAL/INDUSTRIAL 2017 KÄRCHER SERVIS er.sk Ponuka Kärcher servisu Zmeny, omyly a tlačové chyby sú vyhradené. Obrázky sú ilustračné. Ceny informatívne, platné do 31.12.2017. Professional/Industrial PONUKA KÄRCHER SERVIS PROFESSIONAL/INDUSTRIAL

Více

Čo môžete urobiť na jeseň, neodkladajte na zimu

Čo môžete urobiť na jeseň, neodkladajte na zimu Čo môžete urobiť na jeseň, neodkladajte na zimu Od 1. 10. do 18. 12. 2015 pripravíme Vašu Toyotu na zimné obdobie len za 12. Sezónne produkty a príslušenstvo so zľavou 20 %. Akciová ponuka zimných kompletov

Více

Motivačné programy 2018

Motivačné programy 2018 Motivačné programy 2018 otázky a odpovede Región Stredná a Východná Európa (ďalej TIENS CEE Region ), 8.1.2018 Motivačné programy 2018 otázky a odpovede * Program na podporu sponzorovania * Super Star

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm.

Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm. UV Lampy Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pre potreby NDT ideálna. Je precízne spracovaná,

Více

Súčasť vášho úspechu: náš široký sortiment Originálnych náhradných dielov.

Súčasť vášho úspechu: náš široký sortiment Originálnych náhradných dielov. Súčasť vášho úspechu: náš široký sortiment Originálnych náhradných dielov. Atraktívna cenová ponuka. Výborná dostupnosť. Originálne náhradné diely od vášho partnera Mercedes-Benz. Brzdové platničky Olejový

Více

za výkon servisného technika až do výšky 50,00 EUR

za výkon servisného technika až do výšky 50,00 EUR OSOBITNÉ DOJEDNANIA O ASISTENČNEJ SLUŽBE ODAS/0909 KU VŠEOBECNÝM POISTNÝM PODMIENKAM POVINNÉHO ZMLUVNÉHO POISTENIA ZODPOVEDNOSTI ZA ŠKODU SPÔSOBENÚ PREVÁDZKOU MOTOROVÉHO VOZIDLA VPP PZP/0909 A VŠEOBECNÝM

Více

Čas shodit zimní únavu

Čas shodit zimní únavu Čas shodit zimní únavu S přicházejícím jarním obdobím nabízíme prohlídky zaměřené na zlepšení funkčnosti a účinnosti klimatizačního systému. A Čištění a dezinfekce klimatizačního systému za 299 Kč B Regenerace

Více

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám.

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. Jako vzorový servis ŠKODA se staráme o služební vozy společnosti ŠKODA AUTO, privátní vozy zaměstnanců

Více