Město Hradec nad Moravicí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Hradec nad Moravicí"

Transkript

1 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí.

2 Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení RM č. 25 dne Kontrola usnesení: a) T r v a l á usnesení č: /RM, /RM, b) D l o u h o d o b á usnesení č: /RM, c) T r v á plnění usnesení č: /RM /RM, /RM, /RM, d) S p l n ě n á usnesení č: /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, /RM, Přijatá usnesení : /RM návrh zástupce svozové společnosti Marius Pedersen a.s. pana Ing. Davida Benka na změnu systému odpadového hospodářství v Hradci nad Moravicí včetně místních částí. b) r o z h o d l a doporučit zastupitelstvu města změnu systému odpadového hospodářství v Hradci nad Moravicí spočívající v doplnění svozu biologického dopadu za těchto podmínek: - svoz komunálního odpadu by byl jednou za 14 dnů (sudé týdny), - svoz biologického odpadu by byl prováděn jednou za 14 dnů (liché týdny), - nádoby na biologický odpad by dodala svozová firma tak, aby nebyl zatížen rozpočet města a nebylo nutno zvyšovat poplatek za svoz komunálního odpadu na jednoho obyvatele. předložit návrh k projednání na příštím zasedání zastupitelstva města. d) u l o ž i l a hledat dotační titul na řešení biologického odpadu prostřednictvím kompostérů a svozem do kompostárny. e) u l o ž i l a zpracovat návrh OZV, kde bude respektován navržený systém svozu komunálního a biologického odpadu a tento předložit k projednání KV a FV a následně ZM. f) n e s o u h l a s í se zavedením separovaného odpadu prostřednictvím tzv. pytlového systému. Z: ved. OVV T: /RM a) s c h v á l i l a kácení 5 ks stromů (4 x smrk pichlavý, 1 x zerav západní) na pozemku parc.č. 304/1 (park) a na pozemku parc.č. 774/4 (městský hřbitov) vše v k.ú. Hradec nad Moravicí ve vlastnictví Města Hradec nad Moravicí. kácení 1 ks stromu (vrba) na pozemku parc.č. 182 (zahrada) v k.ú. Kajlovec ve vlastnictví Města Hradec nad Moravicí z důvodu špatného stavu stromu a ohrožení osob. c) z p l n o m o c n i l a starostu města k podání žádosti o pokácení stromů podle části a) a b) tohoto usnesení. d) u l o ž i l a zajistit náhradní výsadbu za pokácené stromy na pozemcích ve vlastnictví města. Z: ved. OVV T:

3 Město Hradec nad Moravicí 3. strana usnesení RM č. 25 dne /RM zprávu ředitele TS Hradec nad Moravicí o činnosti organizace za uplynulé období podle předložených dokumentů o hospodaření organizace. b) u l o ž i l a řediteli TS zpracovat návrh na rozšíření sběrného dvora včetně finanční rozvahy. Z: ředitel TS T : /RM a) s c h v á l i l a Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo č ze dne na stavbu "Oprava MK Smetanova ul. Hradec n/m" uzavřené mezi Městem Hradec nad Moravicí a firmou KARETA s.r.o. starostu města k podpisu Dodatku č.1 k SOD dle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OI T: /RM s c h v á l i l a návrh na podání žádosti o dotační tituly pro rok 2013 v oblasti dopravní infrastruktury na Státní fond dopravní infrastruktury a na KÚ MSK podle předloženého přehledu. Z: ved. OI T: /RM v z a l a n a v ě d o m í informace o realizaci investičních akcí a o údržbových pracích ve městě v uplynulém období. Z: ved. OI T: /RM předat do výpůjčky pozemek parc.č. KN 965 (zastavěná plocha a nádvoří, 238 m 2 ) a na něm stojící budovu č.p. 73 (hasičská zbrojnice) na ul. Gudrichova v k.ú. Hradec nad Moravicí JSDH Hradec nad Moravicí na dobu neurčitou s 6 měsíční výpovědní lhůtou. b) u l o ž i l a uvést do smlouvy o výpůjčce stanovení přesných podmínek užívání jednotlivých místností hasičské zbrojnice pro JSDH Hradec nad Moravicí a SDH Hradec nad Moravicí. c) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu smlouvy o výpůjčce nemovitostí dle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T:

4 Město Hradec nad Moravicí 4. strana usnesení RM č. 25 dne /RM předat do výpůjčky nebytový prostor v I. NP Národního domu č.p. 156 na Podolské ul. v Hradci nad Moravicí, v budově KD Jakubčovice č.p. 52, v budově Hradecká č.p. 61 v Žimrovicích, v budově bývalé MŠ Domoradovice č.p. 55 a v budově Hasičské zbrojnice v Benkovicích č.p. 60, MK a IC na dobu neurčitou s 6 měsíční výpovědní lhůtou za účelem provozování knihovny. starostu města k podpisu smluv o výpůjčce podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM schválit pronájem části pozemku parc.č. KN 769 (orná půda, 1800 m 2 ) a části pozemku parc.č. 770 (louka, 1400 m 2 ) vše v k.ú. Hradec nad Moravicí nájemci Zahradnictví Poledne za cenu 2.000,- Kč ročně, na dobu neurčitou s 6 měsíční výpovědní lhůtou. b) u l o ž i l a uvést do smlouvy podmínku řádného udržování pozemků, včetně příslušných sankcí. c) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu nájemní smlouvu na pronájem pozemků dle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OVV T: /RM žádost o pronájem části pozemku parc.č. 848/1 (ostatní plocha, 20 m 2 ) v k.ú. Hradec nad Moravicí. b) r o z h o d l a neschválit záměr města pronajmout část pozemku parc.č. KN 848/1 (ostatní plocha) o výměře asi 20 m 2 v k.ú. Hradec nad Moravicí. informovat žadatele o pronájem o stanovisku rady města. Z ved. OVV T: IHNED /RM r o z h o d l a na základě sdělení zástupců SDH Jakubčovice problematiku kácení lesního porostu v k.ú. Bohučovice dále neprojednávat. Z: ved. OVV T: /RM informaci o průběhu poptávkového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na zpracovatele Změny č. 1 Územního plánu Hradec nad Moravicí. na základě doporučení výběrové komise nabídku na zpracování Změny č. 1 Územního plánu Hradec nad Moravicí společnosti Atelier Archplan Ostrava s.r.o., Martinovská 3168/48, Ostrava - Martinov jako vítěznou nabídku.

5 Město Hradec nad Moravicí 5. strana usnesení RM č. 25 dne Pokračování usnesení č /RM c) s c h v á l i l a Smlouvu o dílo mezi Městem Hradec nad Moravicí a firmou Atelier Archplan Ostrava, s.r.o. na zpracování Změny č. 1 Územního plánu Hradec nad Moravicí. d) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu smlouvy o dílo na zakázku podle části c) tohoto usnesení. Z: ved. OVUP T: /RM informaci o potřebě uplatnit požadavek města jako sousední obce do nového územního plánu obce Branka u Opavy (příp. do změny stávajícího územního plánu obce Branka u Opavy) nové připojení lokality Pod Hanuší ze silnice I/57 v katastru obce Branka u Opavy. uplatnění požadavku města jako sousední obce do nového územního plánu obce Branka u Opavy (příp. do změny stávajícího územního plánu obce Branka u Opavy) na nové připojení lokality Pod Hanuší ze silnice I/57 v katastru obce Branka u Opavy. Z: ved. OVUP T: /RM výsledky hospodaření města k b) v z a l a n a v ě d o m í informace o stavech účtů města k zpracovat přehled o tom kolik finančních prostředků obdržela TJ Hradec nad Moravicí v roce 2012 a zprávu předložit k projednání na příštím zasedání ZM. d) u l o ž i l a zpracovat přehled příjmů při provozování výherních hracích automatů v roce 2011 a 2012 a zprávu předložit k projednání na příštím zasedání ZM. Z: ved. OF T: /RM přijmout finanční dary dle seznamu přiloženého v materiálech pro 25. schůzi RM na základě darovacích smluv. starostu (místostarostu) města k podpisu darovacích smluv podle části a) tohoto usnesení. Z: ved. OF T: /RM s c h v á l i l a rozpočtové opatření na rok 2012 podle předloženého a v materiálech pro 25. schůzi RM založeného návrhu v celkovém objemu ,00 Kč na celkovou výši rozpočtu ,00 Kč. Z: ved. OF T: 0

6 Město Hradec nad Moravicí 6. strana usnesení RM č. 25 dne /RM možnost vyplacení náhrady škody jako kompenzaci škodní události ze dne , ke které došlo následkem pádu na náledí na pozemní komunikaci ve vlastnictví města. b) v z a l a n a v ě d o m í možnost vyplacení náhrady škody jako kompenzaci škodní události ze dne , ke které došlo uklouznutím a následným pádem na zledovatělé části chodníku ve vlastnictví města. zpracovat návrh dohody o finančním vypořádání mezi městem a občany uvedenými v části a) a b) tohoto usnesení na základě dodaných podkladů, a předložit k projednání na některé další schůzi RM. Z: místostarosta T: /RM v z a l a n a v ě d o m í základní informace k návrhu na uspořádání soutěžního kola Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu v roce 2013 v Hradci nad Moravicí /RM s c h v á l i l a znění Smlouvy o poskytnutí finančního příspěvku z rozpočtu města na kulturní a sportovní granty v roce 2013 podle předloženého a v materiálech pro 25. schůzi RM založeného návrhu /RM požadavek ředitele ZŠ a MŠ Žimrovice ve věci navýšení kapacity Základní školy, Školní družiny a Školní jídelny - výdejny stravy. v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., a č. 561/2004 Sb., navýšení kapacity takto: Základní škola (IZO: ) - změna kapacity z 34 na 47 žáků, Školní družina (IZO: ) - změna kapacity z 28 na 37 žáků, Školní jídelna - výdejna (IZO: ) - změna kapacity z 61 na 75 stravovaných /RM žádost Správy silnic Moravskoslezského kraje o vyjádření k zajištění finanční spoluúčasti města při realizaci obnovy živičného povrchu vozovky v průtahu místní částí Žimrovice na silnici III/44334 v roce b) souhlasí s finanční spoluúčastí města při realizaci obnovy živičného povrchu vozovky v průtahu místní částí Žimrovice na silnici III/44334 v roce 2013 v předpokládaném objemu ,- Kč za podmínky zařazení uvedené částky do rozpočtu města na rok 2013 Zastupitelstvem města Hradec nad Moravicí.

7 Město Hradec nad Moravicí 7. strana usnesení RM č. 25 dne /RM žádost firmy AKTIV Opava, s.r.o. o souhlas s užitím znaku města pro vytvoření kolekce "Erby měst a obcí České republiky" na předmětech "BUTTON". b) o d l o ž i l a rozhodnutí k užívání městského znaku a praporu města do doby projednání v Kulturní komisi rady města. předložit žádost firmy AKTIV Opava, s.r.o. k projednání Kulturní komisi RM. d) u l o ž i l a informovat žadatele o rozhodnutí RM. Z: tajemník MěÚ T: /RM a) s c h v á l i l a dodatek č. 1 ke Smlouvě o sdružených dodávkách zemního plynu č uzavřené mezi městem a firmou LAMA energy a.s., kterým se mění příloha č. 3 smlouvy - rozšíření odběrných míst o objekt Meleček 90 (Hasičská zbrojnice Žimrovice). Smlouvu o sdružených dodávkách zemního plynu č mezi městem a firmou LAMA energy a.s. na rok c) z p l n o m o c n i l a starostu města k podpisu dodatku č. 1 podle části a) tohoto usnesení a k podpisu smlouvy podle části b) tohoto usnesení. Z: tajemník MěÚ T: /RM a) s c h v á l i l a v souladu s ustanovením zákona č. 128/2000 Sb., plat ředitelky příspěvkové organizace města MK a IC podle předloženého a v materiálech pro 25. schůzi RM založeného návrhu s účinností od starostu (místostarostu) města k podpisu platového výměru podle části a) tohoto usnesení /RM žádost starosty obce Melč o finanční výpomoc při provozování ordinace praktického lékaře - gynekologické ordinace v Melči s konstatováním. Starosta v žádosti uvádí, že z celkového počtu ošetřovaných je 29 z Hradce nad Moravicí. b) n e s c h v á l i l a návrh dohody o poskytnutí příspěvku z rozpočtu města mezi Městem Hradec nad Moravicí a obcí Melč, se sídlem Melč 6 (IČ: ) na úhradu části nákladů na provozování ordinace praktického lékaře - gynekologické ordinace v Melči. Z: tajemník MěÚ T: 0

8 Město Hradec nad Moravicí 8. strana usnesení RM č. 25 dne /RM r o z h o d l a rozšířit plán schůzí RM o nový termín schůze dne od hodin v kanceláři starosty města. Z: tajemník MěÚ T: /RM návrh obce Branka u Opavy na společné jednání rad města a obce dne od hodin. b) u l o ž i l a zařadit termín schůze rady města do plánu schůzi rady města Hradec nad Moravicí v roce Z: tajemník MěÚ T: /RM poskytnout peněžitý dar za činnost nad rámec povinností člena ZM při řešení provozu města, zejména ve dny pracovního klidu v druhém pololetí 2012 podle příslušného vnitřního předpisu (oddávající). starostu města (místostarostu města) k podpisu smluv pro naplnění části a) tohoto usnesení. Z: tajemník MěÚ T: 0 Zpracoval : Ing. Václav Žampa, v.r. Ověřil: Martin Kowal, v.r. Mgr. Jan Špička, v.r. místostarosta města Ing. Karel Hanák, v.r. starosta města Poznámka: Text tohoto usnesení je upraven s ohledem na ustanovení zákona o ochraně osobních údajů. Plné znění tohoto usnesení je k dispozici v kanceláři č. 13 na MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 8 ze schůze Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konané dne 12.12.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 26. února 2008 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21.01.2014 v Zasedací místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 43 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 11.02.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 21. září 2004 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 21. září 2004 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Návrh usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Návrh usnesení č. 21 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 9.6.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 21. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 8. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. prosince 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.prosince 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 37. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.prosince 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 19 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 22. dubna 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu Jakubčovice Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.10.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 24. února 2009 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 9 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 26. června 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 6. února 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 20.05.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 10. října 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 34. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 10. října 2016 v zasedací místnosti č.13 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 29. února 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 11. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 29. února 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí 36.

Město Hradec nad Moravicí 36. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36. ze zasedání Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 7. listopadu 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 17. července 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 45. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17. července 2017 ve společenské místnosti v budově městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 15.11.2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 14 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 17.01.2012 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 28 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.2.2013 v kanceláři starosty města v budově MěÚ, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 2 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2010 v kanceláři starosty města, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 29 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 17. března 2009 ve společenské místnosti Hasičské zbrojnice v Kajlovci. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 3. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 67. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 3. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 25.dubna 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 13. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 25.dubna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. února 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016

Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.ledna 2016 Usnesení č. 20. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.ledna 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení :

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 12 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 4. září 2007 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. května 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 59. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. května 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 23. června 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 13. září 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 36 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 27. listopadu 2009 ve společenské místnosti budovy MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 09.02.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18. dubna v zasedací místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 58. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18. dubna 2018 v zasedací místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí. konaného dne. 2. prosince 2003 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí konaného dne 2. prosince 2003 v salonku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 4 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 15. února 2011 ve společenské místnosti, v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 18. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 24. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 18. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 41 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 13. dubna 2010 V zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 21. prosince 2015 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 18. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 21. prosince 2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 19.01.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 29. srpna 2011 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 26.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 26.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017

46. Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 14. srpna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 46. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14. srpna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 26 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 25. listopadu 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 4. září 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 47. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 4. září 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. září 2011 ve společenské místnosti v budově Městského úřadu v Hradci nad Moravicí, Opavská 265. Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 3. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 28. ledna 2019 ve společenské místnosti budovy Městského úřadu Hradec nad Moravicí, Opavská 265,

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 5 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 20. března 2007 v zasedací místnosti rady města v budově MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 12. března 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 56. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 12. března 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. ledna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 38. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. ledna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5.února 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 54. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5.února 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 14. března 2005 v salónku bývalého hotelu Starý ještěr v Hradci nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 26 ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 26 ze dne Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 26. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 13.07.2016 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 5. srpna 2008 v zasedací místnosti MěÚ, Opavská 265, Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 5. září 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 32. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 5. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 25 ze schůze Rady města Hradce nad Moravicí, konané dne 21. října 2008 ve společenské místnosti Kulturního domu v Benkovicích Město Hradec nad Moravicí 2. strana usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 10. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 14.12.2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí,

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 18.července v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.července 2016 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Přijatá usnesení

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 16. října 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 50. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 16. října 2017 v zasedací místnosti č. 29 v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 13. listopadu 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 51. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 13. listopadu 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015

Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 Usnesení z 11. schůze Rady obce Doubrava, konané dne 10. 06. 2015 136/11/15 Rada obce Doubrava program 11. schůze Rady obce Doubrava konané dne 10. 06. 2015 1. Zahájení a procesní záležitosti 2. Představení

Více

Usnesení přijatá na 43. schůzi Rady obce Doubrava konané dne /43/16 s c h v a l u j e 459/43/16 s c h v a l u j e 460/43/16

Usnesení přijatá na 43. schůzi Rady obce Doubrava konané dne /43/16 s c h v a l u j e 459/43/16 s c h v a l u j e 460/43/16 Usnesení přijatá na 43. schůzi Rady obce Doubrava konané dne 31. 08. 2016 458/43/16 Rada obce Doubrava program 43. schůze Rady obce Doubrava konané dne 31. 08. 2016 1. Zahájení a procesní záležitosti 2.

Více

Město TANVALD. Usnesení ze schůze Rady města Tanvald konané dne

Město TANVALD. Usnesení ze schůze Rady města Tanvald konané dne Město TANVALD usnesení č. 149/10/2019 Usnesení ze schůze Rady města Tanvald konané dne 05.06.2019 Rada města vydává záměr na prodej pozemkové parcely č. 787/13 (ostatní plocha neplodná půda) o výměře 1509

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 24.dubna 2017 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 22. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 24.dubna 2017 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 44 ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 18.03.2014 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí. Město

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 10.06.2013 ve společenském sále budovy hotelu Belaria, Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad

Více

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 53. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.10.2012 Číslo 1436 Zodpovídá: OKS Termín: 22.10.2012 program schůze dne 22.10.2012 Číslo 1437 Zodpovídá: FO Termín: 31.10.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E

Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T S K É Č Á S T I P R A H A - Ř E P O R Y J E USNESENÍ Zastupitelstvo městské části 7. jednání datum konání: 10.06.2019 čís. 0104/2019/ - 0120/2019/...... Pavel Novotný,

Více

U S N E S E N Í. 17. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 17. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SS 017/15/Ko U S N E S E N Í 17. schůze Rady města Krnova, konané ve středu dne 2. 9. 2015 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 654/17 670/17 Rozdělovník - členové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 106. schůze Rady města Hostinné, konané dne 07.02.2018 1667/106/RM/2018 Schválení programu 106. schůze rady města program 106. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) č. 400 rozpočtové opatření č. 7/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 23. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 14.03.2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 20. 4. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 11.92/2016-11. 99/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 77. schůze Rady města Šternberka ze dne 7.10.2013 Číslo 2147 Zodpovídá: OdPVV Termín: 7.10.2013 program schůze dne 07.10.2013 Číslo 2148 Zodpovídá: OdPVV Termín: 30.10.2013 b e r e n a v ě d o

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 17. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 25.listopadu 2015

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 17. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 25.listopadu 2015 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 17. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 25.listopadu 2015 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 141. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 20.8.2018 2844/141/RM/2018 Revize bankovních účtů a peněžních fondů města Slavkov u Brna a VHČ města Slavkov u

Více

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 223/19/15 Rada obce Doubrava program 19. schůze Rady obce Doubrava konané dne 12. 10. 2015 1. Zahájení a procení záležitosti 2.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 01.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informativní materiál vývoj nájemného nemovitosti č.p. 28, Tyršova ulice v Písku

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne. 6.června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 27. ze schůze Rady města Hradec nad Moravicí, konané dne 6.června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 3. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 3. schůze Rady města Bechyně konané dne 6. 2. 2013 (usnesení č. 22-41) USNESENÍ č. 22/3-13 R vypovědět xxxxxxxxxxxxx, nar. xxxxxxxxxxx, trvale bytem Bechyně, xxxxxxxxxxxxx, nájem bytu č. 11

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 55. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 9. září 2013 čís. 788/55 801/55 1/5 788/55 Rada městského obvodu Martinov 9. září 2013 1) b

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 25/3 36/3

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 25/3 36/3 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 3. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 8. 12. 2014 čís. 25/3 36/3 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 20. června 2016 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 15. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 20. června 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 67. schůze Rady města Šternberka ze dne 29.4.2013 Číslo 1808 Zodpovídá: OdPVV Termín: 29.4.2013 program schůze dne 29.04.2013 Číslo 1809 Zodpovídá: FO Termín: 30.4.2013 zápis z jednání finančního

Více

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 55. schůze Rady města Šternberka ze dne 19.11.2012 Číslo 1481 Zodpovídá: OKS Termín: 19.11.2012 program schůze dne 19.11.2012 Číslo 1482 Zodpovídá: FO Termín: 30.11.2012 b e r e n a v ě d o m

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 19. září ve společenské místnosti Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 16. z jednání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 19. září 2016 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019-183/R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne 24.06.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019 zprávu o bezpečnostní situaci ve městě za

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 58. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 4. listopadu 2013 čís. 824 840/58 1/5 824/58 Rada městského obvodu Martinov 4. listopadu 2013

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Usnesení 63. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 63. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 63. schůze Rady města Šternberka ze dne 18.3.2013 Číslo 1696 Zodpovídá: OdPVV Termín: 18.3.2013 program schůze dne 18.03.2013 Číslo 1697 Zodpovídá: FO Termín: 18.3.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více