Karate Pro děti od 4 do 8 let a od 8 do 12 let. První schůzka se koná ve středu v 17:30 hod. u tělocvičny OU Hostinné.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Karate Pro děti od 4 do 8 let a od 8 do 12 let. První schůzka se koná ve středu 1.10. 2008 v 17:30 hod. u tělocvičny OU Hostinné."

Transkript

1

2 S P O R T Horolezci Pro děti od 4. třídy. Naučíte se práci s lanem, lézt po umělé stěně, používat horolezecké vybavení. První schůzka se koná ve středu v 17:00 hod. ve velké tělocvičně Gymnázia. Karate Pro děti od 4 do 8 let a od 8 do 12 let. První schůzka se koná ve středu v 17:30 hod. u tělocvičny OU Hostinné. Florbal Pro chlapce i děvčata od 5. do 9.tř. Vyzkoušíme prostředí nové sokolovny v Hostinném, zdokonalíme své dovednosti, nově příchozí uvedeme do tajů a triků hry. První schůzka se koná ve středu v 15:30 hod v DDM. Aerobic pro mladší Pro děti od 4. do 6. tř. Cvičení s hudbou, protahovací cviky. První schůzka se koná v pondělí v 15:00 hod. v DDM. Aerobic pro starší Pro děti od 7. do 9. tř. Cvičení s hudbou, protahovací cviky. První schůzka se koná v pondělí v 15:00 hod. v DDM. Rock n roll pro začátečníky Pro děti od 1. do 4. tř. Základy a nácvik tohoto tance. Účast na soutěžích. První schůzka se koná v pondělí v 15:00 hod. v DDM. Stolní tenis Rekreační ping-pong, pro děti od 2.tříd, s sebou vlastní pálku. První schůzka se koná ve středu v 17:00 hod. v nové sportovní hale. Míčové hry Pro děti od 5. do 9. třídy, které si chtějí zahrát basketbal, přehazovanou, volejbal, vybíjenou a další hry s míčem. První schůzka se koná v pondělí v 15:00 hod v DDM. Cvičení rodičů a dětí Koťata Pro sportovně založené rodiče a děti od jednoho a půl roku. První schůzka se koná ve čtvrtek v 16:00 hod. v malé tělocvičně gymnázia. Cena:20,-Kč/lekci Kick-box Méně známá pohybová aktivita pro všechny děti od 9 let, které mají rády pohyb a potřebují vybít přebytečnou energii. První schůzka se koná v úterý v DDM. Cena 300,- Kč Badminton Základní techniky jednotlivých úderů používaných ve hře, pravidla hry, něco o vybavení, taktika hry, později kombinace jednotlivých prvků, možno účast na dětských turnajích. První schůzka se koná ve středu v 15:00 hod v DDM.

3 P Ř Í R O D O V Ě D A Biokroužek Pro žáky ZŠ a studenty Gymnázia, kteří mají zájem o přírodu a její ochranu, chtějí vědět a poznat více o rostlinách, živočiších, přírodě a jejích zákonitostech. Součástí Biokroužku jsou besedy, návštěvy chovatelů, výpravy do přírody, účast na akcích s přírodní tématikou i chov zajímavých druhů živočichů. Náplň pro tento rok rozšíříme o zajímavé pokusy, praktické úkoly, o dlouhodobá pozorování a sběr přírodnin. Celoroční úsilí bude odměněno účastí na přírodovědném soustředění. První schůzka se uskuteční ve čtvrtek od 14:00hod v DDM. Branně sportovní Pro neposedné děti od 5 do 10 let. Chcete svoje dítě zklidnit nebo naopak rozhýbat? Zvládneme obojí. Budeme si u toho hrát, sportovat, chodit na výlety, naučíme se mnoho nového a budeme mít spoustu báječných zážitků. První schůzka se koná v pondělí ve 14:30 hod. v DDM. T E C H N I K A Elektrotechnika Pro děti od 7. tř. a mládež do 18 let. Sestavování jednoduchých i složitých obvodů, vysílačky a radia. První schůzka se koná v pondělí v 15:00 hod. v DDM. Studio mladých reportérů Pro děti od 6. do 9. tříd. Baví Tě sledovat dění kolem nás? Chceš o něm podávat zprávy? Kroužek je určen pro ty, kteří chtějí spolupracovat se všemi médii od tisku až po televizi a informovat o událostech v našem městě i okolí. První schůzka se koná v úterý v 15:30 hod. v DDM. Počítačové hry Tento kroužek je určen pro děti všech věkových kategorií. Děti zde budou mít možnost hrát hry, které je nejvíce zaujmou. NEJEDNÁ SE O HRY, VE KTERÝCH SE STŘÍLÍ A NÁSILNĚ ZABÍJÍ! Přijď se naučit i jiné typy her, např. obchodně-budovatelské, strategické, RPG či logické. První schůzka se koná v úterý v 15:00 hod. v DDM. Šachový kroužek pro děti Pro děti od 2. do 9. tř. Proniknutí do tajů královské hry. První schůzka se koná v úterý od 15:00 hod. v DDM. Deskové hry Pro děti od 2. do 9. tř. Hraní deskových her nové éry, např. Osadníci z Katanu hra roku 1995, CARCASSONNE hra pro celou rodinu a spousta dalších (strategie, obchodně-budovatelské, RPG hry ) Jednoduchá pravidla a spousta zábavy. První schůzka se koná v úterý v 15:30 hod. v DDM. Počítače - začátečníci Kroužek pro děti od 4.tř. Děti se zde seznámí s počítačem, k čemu počítač slouží, z čeho se skládá, atd. Naučí se rovněž základní pojmy výpočetní techniky, základy Windows, instalovat, kopírovat, ukládat a používat soubory. Kroužek je veden zábavnou formou a je určen pro úplné začátečníky, kteří hodlají vstoupit do světa počítačů. První schůzka se koná ve čtvrtek ve 14:00 hod. v DDM.

4 Počítače pokročilí Kroužek pro děti které již mají základní znalosti, na které budou navazovat. Naučí se zde pracovat s programy MS Word a MS Excel. V neposlední řadě se naučí práci s Internetem s možností založit si svůj vlastní . Pohybovat se v síti Internet a vyřizovat elektronickou poštu patří dnes k běžně používaným operacím na PC. První schůzka se koná ve čtvrtek ve 14:00 hod. v DDM. Psaní všemi deseti na PC I Pro děti od 5. třídy. Naučte se s námi ovládat celou klávesnici počítače desetiprstovou hmatovou metodou. Budeme využívat počítačový software ATF psaní všemi deseti, který je vhodný pro výuku na školách i pro jednotlivce. První schůzka se koná ve středu v 15:00 hod v DDM. Šikovné ruce Pro děvčata, která se chtějí naučit nejen domácí ruční práce (vyšívání, háčkování, ). Vysvětlíme si např. jak háčkovat dečky či doplňky do bytu, popíšeme si základní značky používané v časopisech... První schůzka se koná v pondělí ve 14:00 hod. v DDM. Vaření a stolničení I. pro děti od třídy, příprava jednoduchých jídel, moučníků, dezertů, základy zdravé výživy, úprava stolu, výroba jednoduchých ozdob. První schůzka se koná ve středu ve 14:30 hod. v DDM. Vaření a stolničení II. pro děti od třídy, příprava jednoduchých jídel, moučníků, dezertů, základy zdravé výživy, úprava stolu, výroba jednoduchých ozdob. První schůzka se koná ve středu ve 14:30 hod. v DDM. Paličkování Výtvarná technika, pomocí které vzniká nádherná krajka. Pro všechny, kteří mají dostatek trpělivosti a chtějí se naučit něco, co ovládá málokdo. První schůzka pro zájemce od 12 let se koná v 15:30 v DDM Cena: 500,-Kč Autodráha Už tě nebaví jezdit doma sám a přemlouvat mamku s taťkou, ať si jdou jezdit s tebou? Zkus to u nás, postavíme autodráhu větší, než se ti vejde doma do pokojíčku, vnikneme autíčkům i pod kapotu a třeba si zkusíme i svoje auto sestavit. Hlavně ale zažijeme hromadu zábavy, závodů a turnajů První schůzka se koná ve 14:30 v DDM. J A Z Y K Y Španělština začátečníci Pro děti od 2. třídy. Výuka základní slovní zásoby přizpůsobené věku dítěte, jednoduchá španělská mluvnice, zábavná forma učení, ve skupině max. 10 dětí. První schůzka se koná v pondělí ve 14:00 hod. v DDM. První schůzka se koná ve 14:30 v DDM. Angličtina - začátečníci Základy angličtiny, výslovnost, základy konverzace. Určeno pro děti z 1. a 2. tříd. První schůzka se koná ve čtvrtek v 16:30 hod. v DDM. E S T E T I K A Píšťalka pro nejmenší Pro děti od 1. do 5. třídy. Dechová cvičení, základy hry na flétnu. Vlastní píšťalka nutná. První schůzka se koná v pondělí ve 14:00 hod. v DDM.

5 Keramika pro začátečníky, pro pokročilé Práce s hlínou je velmi příjemná pomůcka jak rozvíjet motoriku, proto je vhodná pro ty, kteří potřebují trénovat pohyblivost ruky. Rozvíjí výtvarné cítění a pod vedením zkušené výtvarnice Lenky Máslové-Špetlové přináší i radost z hotového díla. Vhodné nejen pro děti, ale i pro dospělé až do pozdního seniorského věku. Zájemce všech věkových kategorií zveme na první schůzku v 15:30 v DDM. Cena: 500,-Kč Z Á J M O V Á Č I N N O S T V R U D N Í K U Volejbal dívky Schůzky se konají od října každé úterý od 15:15 do 16:45 hod. v ZŠ Rudník. Sportovní hry (florbal, softbal) Schůzky se konají od října každý pátek od 13:10 do 14:40 hod. v ZŠ Rudník. Pohyb v přírodě (orientační běh; běžky v zimě) Schůzky se konají od října každý pátek od 13:10 do 14:40 hod. v ZŠ Rudník. Dovedené ruce (šití) Schůzky se konají od října každé pondělí od 12:30 do 14:00 hod. v ZŠ Rudník. Šachy Schůzky se konají od října každé úterý od 14:15 do 15:45 hod. v ZŠ Rudník. Cena: 100,- Kč Cena: 100,- Kč Cena: 100,- Kč N A B Í D K A P R O D O S P Ě L É Kondiční cvičení Pro dospělé a mládež od 15 let. Posilování problémových partií, protahování, zvýšení kondice. Každé pondělí a čtvrtek od 18:00 hod. v DDM. Psaní všemi deseti na PC II - dospělí Naučte se s námi ovládat celou počítačovou klávesnici desetiprstovou hmatovou metodou. Budeme využívat počítačový software ATF psaní všemi deseti, který je vhodný pro výuku na školách i pro jednotlivce. První schůzka se koná ve středu v 15:00 hod. v DDM. Kurz počítačů pro začátečníky Taky nevíte jak zapnout počítač, co je to myš, Word, Excel, web, a stydíte se? Právě pro vás tu je náš kurz. Naučíme vás úplným základům, bez stresu a v pohodě. První schůzka se koná ve čtvrtek v 16:30 hod. v DDM. Šachy Pro všechny, kteří milují královskou hru. Schůzky každý čtvrtek v 19:00 hod. v DDM. Deskové hry Pro všechny, kteří se chtějí naučit deskové hry nové éry, např. Osadníci z Katanu hra roku 1995; CARCASSONNE hra pro celou rodinu a další. Schůzky každý čtvrtek v 18:00 hod. v DDM. Cena: 200,-Kč

6 K L U B Y Klub deskových her Žákům všech typů škol, kteří si rádi zahrají společenské hry, zkrátí si tím volnou chvíli, ale také cvičí logické myšlení. Každý čtvrtek od 15:00 hodin. V případě zájmu i každý další den od 15:00 hodin. Hrajeme moderní deskové i karetní hry: Osadníci z Katanu, Carcassonne, Abalone, Bang!, 6 bere, Elektrárny, Toscana Klub přátel internetu Pro žáky základních a středních škol, kteří rádi brouzdají po internetu, nabízíme klubovou kartu v ceně od 100,-Kč/měsíc. S možností využívání internetu v pracovní době DDM. Internet Po Čt od 8:00 do 18:00 Děti 100,- Kč/měsíc - nové počítače 150,- Kč/měsíc Pá od 8:00 do 14:30 Dospělí 150,- Kč/měsíc - nové počítače 200,- Kč/měsíc Děti/Dospělí 30,- Kč/1 hod. Možnost dohody i mimo pracovní dobu na tel Mateřský klub Jedná se o aktivitu, která umožní dětem najít si první kamarády, pohrát si s nimi v zajímavém prostředí a taky se občas naučit něco nového. Maminky (nebo tatínkové) na mateřské dovolené určitě uvítají možnost popovídat si s ostatními rodiči, nebo se zúčastnit některé z aktivit z nabídky klubu. Klubovna otevřena pravidelně každé úterý a středu, po domluvě kdykoliv. Cena: 20,- Kč/den Šikulky Během měsíce nabídneme organizované zájmové činnosti pracovního či výtvarného charakteru. Během těchto činností vytvoříme výzdobu mateřského klubu, vyrobíme pomůcky a hračky pro děti. Školička Dopolední hlídání dětí pro maminky na kurzu angličtiny či počítačů. Nebo naléhavé případy potřeby (návštěva zubaře, úřadu apod.). Vždy nutno osobně domluvit před odchodem se služební maminkou. Slunečnice Klub pro maminky s odrostlými dětmi, které se začínají cítit sami, hledají společnost a zábavu. Organizaci klubu, čas schůzek a jejich náplň si utvoří maminky společně po vzájemné dohodě. K dispozici jsou prostory MK, materiál a pomůcky. Zda jen posedíte u kávy nebo se rozhodnete pro aktivní činnost, záleží na Vás.

7 S L U Ž B Y Rehabilitační cvičení Pro dospělé a mládež od 15 let s drobnými zdravotními problémy. Každou středu od 19:00 hod v DDM Cena: 20,-Kč/hod Advokátní poradna Úterý od 12:00 do 15:00 hod. v DDM, vchod C. Informace na tel Půjčování drobného materiálu Krátkodobý pronájem prostor Stany, spací pytle, molitany, nádobí. Informace na tel Informace na tel Dům dětí a mládeže Hostinné Horská

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015

Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Moravské Budějovice Volnočasové aktivity pro veřejnost 2014/2015 Děti s rodiči Hraní v orlovně Každé pondělí dopoledne od 6. října. Rodiče si mohou se svými dětmi přijít pohrát do prostor orlovny a využít

Více

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky!

Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Zahajovací schůzky s rodiči - HP ALFA Pokud je zahajovací schůzka v rámci první hodiny, prosíme, aby s sebou děti měly přezůvky! Název kroužku Den Čas ZS/výuka místo poznámka Aerobik - mladší 3.10. 16:00

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude i zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (I. oddělení pí. uč. Lucie Špačková) a 2. stupně (II. oddělení pí. uč. Veronika

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou opět organizovány nejen kroužky, ale bude zajištěn dohled nad žáky 4. a 5. třídy (paní učitelky Lucie Špačková a Magdaléna Pecháčková) a 2. stupně (paní učitelky

Více

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí)

Debatní kroužek pro ročník (max. 15 dětí) Angličtina ve filmech a písních 8. a 9.ročník (max. 12 dětí) Děti si procvičí angličtinu prostřednictvím filmů a písniček. Středa: 14:15-15:00 hod. Lektor : Alena Sládková Debatní kroužek pro 6. - 9. ročník

Více

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014

Salesiánský dům dětí a mládeže. Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 Salesiánský dům dětí a mládeže Klub SHM Ostrava-Zábřeh Volgogradská 2, 700 30 Ostrava - Zábřeh telefon: 596 751 697 Co nabízíme ve školním roce 2013/2014 VOLNÁ ORATOŘ ( OTEVŘENÝ KLUB) Hry všeho druhu,

Více

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY

ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY ŠKOLNÍ KLUB - KROUŽKY Ve školním klubu budou letos organizovány nejen kroužky, ale i dohled nad žáky 5. třídy a 2. stupně. Pro žáky 5. třídy platí stejný režim (omlouvání, odchody, ) jako ve školní družině.

Více

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010

Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Nabídka zájmových útvarů DDM Vimperk 2009-2010 Výtvarný kroužek - kresba, malba, grafické techniky pro děti a nové výtvarné techniky/ enkaustika, koláže../ věk: /7-15 let/ vedoucí: Alena Kofroňová 1. schůzka

Více

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14.

SPORT. Míčová TV Úterý 14.40 15.25. Míčová TV Středa 13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.00-13.45 Pátek13.50 14.35. Míčová TV Čtvrtek 13.55 14. Kroužek Florbal I. Florbal II. Florbal III. akrobacie Míčové hry Fotbal Badminton I & II Stolní tenis Sportovní hry a hrátky Sportovní příprava Class mates best dance crew Klub KPC Jiří Szebinovský Jiří

Více

Zájmové kroužky 2012/2013

Zájmové kroužky 2012/2013 Zájmové kroužky 2012/2013 1. Kroužek kytary čtvrtek 14:00-15:00 Mgr. Podoláková - určen pro děti, které se naučily základy hry (pokračování loňského kroužku), naučíme se další akordy, rytmy, nové písničky

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2017/2018 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ

INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ INORMACE O NÁPLNI KROUŽKŮ Balet a výrazový tanec od 1. třídy Vedoucí: Trosenko Výuka je zaměřena na baletní a taneční průpravu, správné držení těla, vnímání hudby a rytmu pod vedením zkušené učitelky.

Více

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I.

Sportovní kroužky. 1. třída Bazén I. Bazén II Florbal chlapci II. Stolní tenis. Míčové a pohybové hry I. 5. třída Bazén I. Sportovní kroužky Florbal chlapci II Míčové a pohybové hry II Florbal chlapci II Horolezectví I Míčové a pohybové hry II Minibasketbal a jiné míčové hry I Horolezectví I Florbal III Míčové a pohybové hry

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2016/2017 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně, platby čtvrtletně (750,- Kč) nebo pololetně (1500,- Kč) Kroužky začínají svou činnost v říjnu.

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (14:30-15:30) Drama (15:30-16:30) Muzikál (16:30-17:30) třída Flétna (14:00-14:45)

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Drama (15:00-16:00) Muzikál (16,00-17,00 třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr

Více

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019

Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Kroužky pořádané ZŠ a MŠ Antonína Čermáka 2018/2019 Cena kroužků organizovaných školou je 250,- Kč měsíčně. (Uvítáme platbu za více měsíců) Kroužky začínají svou činnost v říjnu. Na přihlášku uveďte pořadové

Více

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné i pro

Více

Rozvrh kroužků

Rozvrh kroužků Rozvrh kroužků 2018-2019 PONDĚLÍ KROUŽEK DESKOVÝCH HER pro seniory 9,30-11,30 KAS Mohelnice DDM - multifunkční sál KERAMIKA 1 - Loštice 13,15-14,45 Damianidisová ZŠ Loštice ANGLIČTINA - Loštice 14,30-15,30

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí herna Muzikál (16,30-17,30) třída Flétna (14,00-14:45) Angličtina - Pokr (15,00-16,30) art

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2016/2017 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ZASTÁVKA, Kopečky 115, Zastávka

NABÍDKA KROUŽKŮ 2016/2017 DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE ZASTÁVKA, Kopečky 115, Zastávka DŮM A MLÁDEŽE STÁVKA, Kopečky 115, Zastávka DEN ČAS NÁZEV VEDOUCÍ MAX. pondělí 14:30-16:00 Dívčí klub Vyhnalíková 12 400 uč. DDM od 4. třídy úterý 13:30-14:30 Hokus Pokus II. Krejčíková 15 250 sál DDM

Více

Zápisné: 500,- Kč/rok.

Zápisné: 500,- Kč/rok. Umění 1 Pohybová skupina Mažoretky Sova a Barbíny Pochody, taneční formace a sestavy na dechovou hudbu, jazz a jiné žánry, pro dívky od třetí třídy do osmnácti let. Nábor dívek bude probíhat celé září

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru.

NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí. Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. NABÍDKA KROUŽKŮ ŠD 2.pololetí Kapacita kroužků je omezená. Kroužky začínají v únoru. Kroužek rukodělných prací pondělí 14:00-15:00 Název kroužku: Šikovné ručičky Vychovatelka: Blanka Hrbáčová Náplň kroužku:

Více

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených

Florbal - pravidla a základy florbalu, aktivní hra v hale, účast na soutěžích - 5. 9. třída - kroužek bude otevřen při nejméně 10 přihlášených Dům dětí a mládeže, Prachatice, Ševčíkova 273, pracoviště DDM Netolice Nabídka kroužků 2009/2010 Pohybové a sportovní hry - tradiční i netradiční míčové a pohybové hry - 1. 5.třída Florbal - pravidla a

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠKOLNÍ KLUB BLAHOVÁČEK Předkladatel Název školy Základní škola Bratří Čapků Úpice Adresa školy Komenského 151, 542 32 Úpice Jméno ředitele Mgr. Martin Zakouřil Kontakty telefon:

Více

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015

Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 Foxíkovy kroužky ve školním roce 2014/2015 14,00 14,30 15,00 15,30 16,00 16,30 17,00 17,30 18,00 18,30 pondělí Drama (15:00-16:00) Hrajeme si s písničkou třída Flétna (14:00-14:45) Angličtina - Pokr (15:00-16,30)

Více

Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402

Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402 Středisko volného času DOMEČEK Valašské Meziříčí Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí, tel. 571 665 402 Nabídka zájmových útvarů na školní rok 2012-2013 Ing. Eva Švidrnochová 604 910 648 571 665

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020

NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 NABÍDKA KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 BUDOVA TYRŠOVO NÁBŘEŽÍ 801, 760 01 ZLÍN (u Dřevnice) Jana Mašková - j.maskova@ddmastra.cz, tel.: 725 099 186 Marian Greš - m.gres@ddmastra.cz, tel.: 778 097 976

Více

ZÁJMOVÉ KROUŽKY

ZÁJMOVÉ KROUŽKY ZÁJMOVÉ KROUŽKY 2017-2018 Vážení rodiče, v letošním školním roce je pro Vaše děti připravena tato nabídka zájmových kroužků. Přihlašování je možné od 5. do 15. září nebo do naplnění kapacity. Kroužky,

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2019/2020

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2019/2020 okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2019/2020 www.ddmstod.eu mddmstod@volny.cz Pondělí schůzka 1 Zálesák 2 3 I Kreativní 4 klub Kreativní 5 klub I 6 7 Aikido I 8 JUDO

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2014/2015

NABÍDKA KROUŽKŮ 2014/2015 NABÍDKA KROUŽKŮ 2014/2015 Název Vedoucí Den Hodina Místo Počet Zahájení Kontakty Basketbal nižší G J. Baláš pá 7.00-7.45 hala GMK 19. 9. 2014 jbalas@gmk.cz Basketbal V. Figalla út 15.00 16.30 hala GMK

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl:

Kroužek Ekodomeček. Výchovně vzdělávací cíl: : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

Nabídka zájmových kroužků organizovaných školou v rámci činnosti školního klubu:

Nabídka zájmových kroužků organizovaných školou v rámci činnosti školního klubu: Milí žáci, vážení rodiče, zde je nabídka zájmových kroužků na 1. pololetí. Každý žák se může přihlásit do libovolného počtu kroužků. Přihlášky je nutné vyzvednout u vedoucího kroužku a jemu odevzdat do

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

Jméno: Vedoucí kroužku: Mgr. Lenka Kofroňová Poznámky: maximální počet dětí 12. Vedoucí kroužku: Eliška Kolocová Poznámky: maximální počet dětí 12

Jméno: Vedoucí kroužku: Mgr. Lenka Kofroňová Poznámky: maximální počet dětí 12. Vedoucí kroužku: Eliška Kolocová Poznámky: maximální počet dětí 12 Jméno: Vážení rodiče, předkládáme Vám nabídku školních kroužků na rok 2015-2016. Prohlédněte si ji, a jestliže budete mít zájem o některý z uvedených kroužků, vyplňte přihlášku na poslední straně a podepsanou

Více

Příloha č. 1 Dotazník pro žáky 9. tříd v základních školách v Benešově

Příloha č. 1 Dotazník pro žáky 9. tříd v základních školách v Benešově Příloha č. 1 Dotazník pro žáky 9. tříd v základních školách v ě Dobrý den, Jmenuji se Nikola Straková a jsem studentkou 3. ročníku Karlovy univerzity (obor: Vychovatelství). V rámci své bakalářské práce

Více

Přihláška na kroužky DDM 2018 / 2019

Přihláška na kroužky DDM 2018 / 2019 Přihláška na kroužky DDM 2018 / 2019 Příjmení a jméno dítěte:.. Datum narození:.. Škola:. Rodné číslo:.. Třída:.. Adresa bydliště: Ulice:.. Č.p.:. Město: PSČ:.. Mobil (dítě):.. Jméno zákonného zástupce:...

Více

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017.

Zájmové vzdělávání bude zahájeno 18. září 2017. Dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Opavská 14, 785 01 Šternberk IČ 619 89 941 e-mail: ddm.stbk@volny.cz www.ddmsternberk.cz tel. 585 012 957 www.facebook.com/dům dětí a mládeže Šternberk p.o. Zájmové vzdělávání

Více

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu.

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu. T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu www.sokolklasterec.cz Seznam oddílů: lyžování, atletika florbal stolní tenis (žactvo) badminton volejbal aerobik +

Více

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme

KAMARÁD. prázdniny se určitě vydařily jako každým rokem a je tu opět škola - HURÁ. Nachystali jsme Dům dětí a mládeže Třešť ZÁŘÍ 2017 Kontakt : telefonní číslo 567 224 986 E mail: ddm@zs-trest.cz Web: www.zs-trest.cz KAMARÁD Časopis plný zábavy, informací, soutěží a dobrých rad. Ahoj holky a kluci,

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2016 /2017 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011:

INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011: INFORMACE O NAŠICH KROUŽCÍCH NA ŠK.ROK 2010/2011: TANEČNÍ A POHYBOVÁ VÝCHOVA - pro děti od 3 do 5 let Děti se učí vnímat hudbu, rytmus a melodii. Naučí se vyjdřovat hudbu pohybem, cvičit ve formacích a

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ V PROSTORÁCH DDM ASTRA

NABÍDKA KROUŽKŮ V PROSTORÁCH DDM ASTRA NABÍDKA KROUŽKŮ V PROSTORÁCH DDM ASTRA NÁZEV VĚK PŮSOBNOST KROUŽKU DEN ŠKOLNÉ KONTAKTNÍ OSOBA DATUM SCHŮZKY Aerobic - Baby Angels 8-15 let DDM Tyršovo nábřeží ST, 16.00-18.00 h 700 Kč D. Večerková Aerobic

Více

4. Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017.

4. Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017. ZÁJMOVÉ ÚTVARY(KROUŽKY) DDM VE ŠKOL. ROCE 2017/2018 1. NABÍDKA KROUŽKŮ SE BUDE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVAT A DOPLŇOVAT. KROUŽEK CVIČÍME SPOLU POKRAČUJE. Informační schůzka tohoto kroužku se pro klienty komunitního

Více

PONDĚLÍ. 8,30 11,00 hodin 16,00 16,45 hodin. 14,00 15,00 hodin 16,00 17,00 hodin

PONDĚLÍ. 8,30 11,00 hodin 16,00 16,45 hodin. 14,00 15,00 hodin 16,00 17,00 hodin PONDĚLÍ 8,30 11,00 hodin 16,00 16,45 hodin Klubíčko pro děti od 3-5ti let Individuální angličtina pro děti od 5.tř.,Jitka Valentová 14,00 15,00 hodin 16,00 17,00 hodin Hry na počítačích Břišní tance pro

Více

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016

Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Monte Bondone Program a časový harmonogram Sportkids pobytu jarní prázdniny 2016 Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 PLÁN ŠKOLNÍHO KLUBU PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 Ve školním roce bude školní klub plnit úkoly vyplývající z ŠVP. V průběhu celého školního roku budeme dbát na bezpečnosti děti při všech činnostech. Budeme

Více

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ SOBOTA 21. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DOSPĚLÍ) NEDĚLE 22. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DĚTI) ÚTERÝ + ČTVRTEK 24. + 26. 4. 2018 NÁBOR

Více

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U12 UČ SE HRÁT (LÉPE)

CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U12 UČ SE HRÁT (LÉPE) CHARAKTERISTIKA OBDOBÍ U12 UČ SE HRÁT (LÉPE) VĚKOVÉ ZÁKONITOSTI doznívání zlatého věku motoriky zrychlování růstu těla předpoklady pro rozvoj rychlosti a výbušné síly pomalu se dokončuje růst mozku rozvíjí

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: ,

ZÁKLADNÍ ŠKOLA POVÁŽSKÁ STRAKONICE Nad Školou 560, Strakonice IČ: , tel.: , : Kroužek Ekodomeček naučit děti základním znalostem a dovednostem v oblasti environmentální výchovy dát možnost k rozvoji lásky k přírodě, ochrana životního prostředí, třídění druhotných surovin, pěstování

Více

5.19. Sportovní hry (nepovinný předmět)

5.19. Sportovní hry (nepovinný předmět) 5.19. Sportovní hry (nepovinný předmět) 5.19.1. Charakteristika předmětu Nepovinný předmět Sportovní hry vychází ze vzdělávací oblasti Člověk a zdraví, navazuje na povinný předmět Tělesná výchova, který

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2016/2017 www.ddmstod.cz mddmstod@volny.cz Pondělí 1 Angličtina 2 Bosu pro děti + taneční rytmika Zálesák 3 16.30 4 Angličtina

Více

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku

Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Kroužky 2016/2017 závěrem školního roku Na kroužku Jógy se děti seznámily s řadou cviků, např. kočka, zajíc, kobra, píďalka, hora, strom a mnoho dalších. Vyzkoušely si břišní a hrudní dech, společně s

Více

Určeno - věk, třída, pohlaví tř. Tělocvična Staroklánovická tř. Velká tělocvična Polesná tř. Tělocvična Staroklánovická

Určeno - věk, třída, pohlaví tř. Tělocvična Staroklánovická tř. Velká tělocvična Polesná tř. Tělocvična Staroklánovická Masarykova ZŠ, P9-Újezd nad Lesy, 1690 ZÁJMOVÉ KROUŽKY předběžná nabídka 2017-18!!! V čase 13:30 15:00 není možné předávat ani přebírat děti do a ze ŠD (probíhá vlastní, řízená činnost ŠD) č. Název kroužku

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov. Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA. Místo konání: Splzov u Železného Brodu

Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov. Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA. Místo konání: Splzov u Železného Brodu Dům dětí a mládeže při ZŠ Karla IV. Nový Bydžov Výchovný plán letního tábora PLÁTĚNÁ OSADA Místo konání: Splzov u Železného Brodu Termín: 26.7.-10.8.2013 Typ tábora: stálý,ubytování ve stanech s podsadou

Více

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit

ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRO VOLNOČASOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ Je tu školní klub, tak proč se nudit ZÁKLADNÍ ŠKOLA POD SVATOU HOROU, PŘÍBRAM BALBÍNOVA 328 261 01 Příbram II Se změnami k 1. 9. 2017 V Příbrami dne

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE k zahájení výuky ZS ak. rok 2015/16 Určeno pro studenty bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů mimo obory HOT a MI. Zápis jednotlivých

Více

KROUŽEK DESKOVÝCH HER. Základní škola Svatoplukova 7, Šternberk

KROUŽEK DESKOVÝCH HER. Základní škola Svatoplukova 7, Šternberk KROUŽEK DESKOVÝCH HER Základní škola Svatoplukova 7, Šternberk V našem kroužku deskových her se schází především žáci 1. stupně. Jako Kroužek deskových her jsme začali pracovat v roce 2005, kdy jsme uzavřeli

Více

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky

Přírodovědné a EVVO: Sportovní a pohybové: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS Včelín Louky Přírodovědné a EVVO: Název Věk Místo Den Školné Vedoucí informační schůzka Myslivecká chata Myslivecký při MS "Včelín" Louky 6-12 let Louky dle dohody 700,- M. Hiblerová 9.9. v 15:30 DDM Družstevní Rybářský

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz.

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz. Kroužky zahajují svou činnost v týdnu od 24. 9. 2012 a končí první týden v červnu 2013. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou adresu) do KZČDM nejpozději do pátku 14. 9. 2012. O termínu

Více

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu

Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Monte Bondone (jarní prázdniny) Program a časový harmonogram Sportkids pobytu Po cca 800km jízdy po dálnici z Prahy sjedete v Itálii u města Trento. Pokračujete jízdou do kopce (20 min.) a jste v Monte

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Středisko volného času, Most, Albrechtická 414, příspěvková organizace Adresa: Albrechtická 414, 434 01 Most Telefon: 603 707 310 e-mail: program@svc-most.cz

Více

SPORT Cena za pololetí

SPORT Cena za pololetí Florbal I. Florbal II. Florbal III. akrobacie akrobacie I II Míčové hry (basketbal, volejbal & další) Fotbal Badminton I & II Zdravotní tělesná výchova Sportovní příprava Golfová škola* Klub KPC Jiří Szebinovský

Více

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY

KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY KROUŽKY PRO PŘEDŠKOLÁKY Hello Pinky pro děti předškolního věku (5 6 let) seznámení s angličtinou pomocí her, obrázků a písniček, cílem kurzu je osvojit si základní slovní zásobu, získat pozitivní vztah

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2018/2019

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2018/2019 okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2018/2019 www.ddmstod.eu mddmstod@volny.cz Pondělí schůzka 1 Angličtina 2 Bosu pro děti Zálesák 3 5 Kreativní klub + 6 Angličtina

Více

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků.

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2017/2018 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Zápisné: 500,- Kč/ rok

Zápisné: 500,- Kč/ rok Umění 1. Pohybová skupina Pochody, taneční formace a sestavy na hudbu různých žánrů pro dívky od deseti let. Trénink skupiny bude probíhat každé pondělí a středu od 16,00 do 18,00 hodin. Nábor dívek se

Více

Předběžná nabídka kroužků na školní rok 2018/2019

Předběžná nabídka kroužků na školní rok 2018/2019 Předběžná nabídka kroužků na školní rok 2018/2019 Ing. Monika Kodešová: Doučování matematika (dle šablony č. 2.II/18) - zdarma 7.-8. třída pondělí 14.00-15.00 hod. Doučování bude realizováno jedenkrát

Více

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019

Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Přihášky na zájmové kroužky pro školní rok 2018/2019 Pokyny k platbám viz Přihlášky do kroužků pro Školní družinu a do kroužků Školního klubu (www.zernosecka.cz) Kroužky začínají v týdnu (školním lichém)

Více

ČASOVÝ ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ DDM VYŠKOV - ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

ČASOVÝ ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ DDM VYŠKOV - ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ČASOVÝ ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ DDM VYŠKOV - ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 VS Věk Cena Vedoucí ZÚ Vedoucí Název ZÚ Dny schůzek Kód ZÚ od do Pol. Rok Jméno Příjmení Telefon Místo Odd. PONDĚLÍ 122810 Sportovní hry

Více

Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017.

Kroužek je nutné UHRADIT DO ZAČÁTKU ZÁJMOVÉ ČINNOSTI, nejpozději však do pátku 6. října 2017. ZÁJMOVÉ ÚTVARY(KROUŽKY) DDM VE ŠKOL. ROCE 2017/2018 Zájmové vzdělávání v nad Sázavou je vykonáváno v souladu s Vnitřním řádem DDM. Vnitřní řád DDM najdete na našich webových stránkách ddm.svetla.cz, v

Více

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen

Zahájení činnosti kroužků: v prvním týdnu měsíce října. Ukončení činnosti kroužků: květen Kroužky mohou navštěvovat děti ze ZŠ a MŠ Janová, ale i děti docházející do ZŠ mimo obec Janová Rozvrh kroužků se upřesní dle zájmu dětí Poplatek za jeden kroužek je od 600,- ( ročně ) při minimálním počtu

Více

Klub volného času ZŠ Táborská

Klub volného času ZŠ Táborská Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2016/2017 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Workshop -3- Motivace, hry

Workshop -3- Motivace, hry Workshop -3- Motivace, hry Zpracoval: Michal Kučera Srpen 2012 Motivace Než se stanou z malých dětí opravdoví závodníci, trvá to mnohdy několik let. Velmi brzy se nabaží počátečního nadšení z plachetnic

Více

DDM. 2017/ NABÍDKA KROUŽKŮ SE BUDE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVAT A DOPLŇOVAT.

DDM. 2017/ NABÍDKA KROUŽKŮ SE BUDE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVAT A DOPLŇOVAT. ZÁJMOVÉ ÚTVARY(KROUŽKY) DDM VE ŠKOL. ROCE 2017/2018 Zájmové vzdělávání v nad Sázavou je vykonáváno v souladu s Vnitřním řádem DDM. Vnitřní řád DDM je zveřejněný v prostorách DDM. 1. NABÍDKA KROUŽKŮ SE

Více

Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017:

Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017: Nabídka zájmových kroužků pro školní rok 2016/2017: PONDĚLÍ: Anglicky s radostí Miloslava Vaňharová pondělí 14:00 14:45 Určeno: 6. - 9. ročník cena: 350,- Kč / pololetí Kroužek je určen pro žáky II. stupně,

Více

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00.

KROUŽKY 2019/2020 Přihlášení a platba do 12:00. KROUŽKY 2019/2020 - Kroužky probíhají dle rozvrhu od 1.10. do 30.5. příslušného školního roku. - Kroužek bude otevřen, pokud se přihlásí alespoň minimální počet účastníků. Přihlášení a platba Rodiče přihlásí

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011

Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011 Nabídka kurzů Komunitního centra 2. pololetí školního roku 2011 KURZY PRO DĚTI ze ZŠ UMĚLĚCKÉ ŠIKOVNÉ RUCE pí Fabiánová děti 3. a 4. ročníku rozmanitá výtvarná tvorba MÍSTO KONÁNÍ KURZU učebna budovy Mladenovova

Více

TyfloCentrum Brno, o. p. s.

TyfloCentrum Brno, o. p. s. 1. týden TyfloCentrum Brno, o. p. s. poskytovatel služeb pro zrakově postižené v Jihomoravském kraji Chaloupkova 3, 612 00 Brno, www.centrumpronevidome.cz, tel. 515 919 770, vedeni@tyflocentrumbrno.cz

Více

Management pohybových aktivit

Management pohybových aktivit Management pohybových aktivit INFORMACE K ZAHÁJENÍ VÝUKY ZS ak. rok 2014/15 Určeno pro studenty bakalářských st. programů a navazujících magisterských st. programů mimo obory HOT a MI. Zápis jednotlivých

Více

AKTIVITY ŽÁKŮ ŠKOLNÍ ČASOPIS BĚŽECKÁ AKTIVITA. Sportem ke zdraví

AKTIVITY ŽÁKŮ ŠKOLNÍ ČASOPIS BĚŽECKÁ AKTIVITA. Sportem ke zdraví AKTIVITY ŽÁKŮ BĚŽECKÁ AKTIVITA Sportem ke zdraví V letošním roce probíhá na naší škole BĚŽECKÁ AKTIVITA. Žáci se zde naučí správnému stylu běhu a vytrvalosti. Na konci školního roku se děti zúčastní běžeckých

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016

NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016 Základní škola Chýně, Za Školou 55, 253 01 Chýně NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016 PRO DĚTI I DOSPĚLÉ Přehled naleznete na webových stránkách školy www.zschyne.cz, sekce zájmové kroužky. Jednotlivé aktivity pořádá

Více

Dům dětí a mládeže Zastávka, příspěvková organizace

Dům dětí a mládeže Zastávka, příspěvková organizace Dům dětí a mládeže Zastávka, příspěvková organizace Informace o činnosti DDM za školní rok 2017/2018 KONTROLY A SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ Výkon státní správy V tomto školním roce neproběhlo žádné rozhodnutí na základě

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk, příspěvková organizace Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2017 2018 zpracovala Bc. Eliška Ziková I. Identifikační údaje Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise

Více

Kdy období den + hod. č. Název kroužku. Počet dětí. Vedoucí Kontakt, tel/ . Určeno - věk, třída, pohlaví. Za kolik 1-2letí / šk.

Kdy období den + hod. č. Název kroužku. Počet dětí. Vedoucí Kontakt, tel/ . Určeno - věk, třída, pohlaví. Za kolik 1-2letí / šk. Masarykova ZŠ, P9-Újezd nad Lesy, 1690 ZÁJMOVÉ KROUŽKY předběžná nabídka 2017-18!!! V čase 13:30 15:00 není možné předávat ani přebírat děti do a ze ŠD (probíhá vlastní, řízená činnost ŠD) č. Název kroužku

Více

č. Název kroužku Vedoucí Kontakt, tel/ Za kolik 1-2letí / šk.rok / lekce Určeno - věk, třída, pohlaví Kdy období den + hod

č. Název kroužku Vedoucí Kontakt, tel/ Za kolik 1-2letí / šk.rok / lekce Určeno - věk, třída, pohlaví Kdy období den + hod Masarykova ZŠ, P9-Újezd nad Lesy, 1690 ZÁJMOVÉ KROUŽKY předběžná nabídka 2017-18!!! V čase 13:30 15:00 není možné předávat ani přebírat děti do a ze ŠD (probíhá vlastní, řízená činnost ŠD) č. Název kroužku

Více

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603

Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Kód činnosti Název činnosti Věk od Věk do Kap. 1.pol. 251204 Florbal - mladší - ZŠ Chvaly 6 8 20 251205 Florbal - starší - ZŠ Chvaly 9 11 20 251603 Šachy - ZŠ Chvaly 6 16 0 251901 Sportovní hry - mladší

Více

LETNÍ TÁBORY 2011 Vážení rodiče, milé děti! Dovolujeme si Vás pozvat na letní tábory, které jsme připravili v naší již 20.sezóně. Tábory pořádáme v rekreačním středisku Blaník (okr. Benešov), který je

Více

Zájmové útvary DDM Osek školní rok 2008/2009 Časový rozvrh rozdělení dle dnů a učeben

Zájmové útvary DDM Osek školní rok 2008/2009 Časový rozvrh rozdělení dle dnů a učeben Zájmové útvary DDM Osek školní rok 2008/2009 Časový rozvrh rozdělení dle dnů a učeben PONDĚLÍ učebna č. 1 - malá tělocvična 1 Jóga pro dospělé - začátečníci muži, ženy od 18 let 17.00 hod.-19.00 hod. DDM,

Více

PROGRAM MENS SANA o. s. září 2013

PROGRAM MENS SANA o. s. září 2013 PROGRAM MENS SANA o. s. září 2013 Nabízíme výuku a doučování s paní Marcelou Bastlovou do naplnění volné kapacity jedná se o: individuální doučování angličtiny pro uživatele - studenty výuka španělštiny

Více

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz.

Informace v KZČ Eldorádo na výše uvedené adrese, na tel. č. 499 859 956, 731 106 065 nebo na e-mailové adrese eldorado@zsmltu.cz. Krouţky zahajují svou činnost v týdnu od 26. 9. 2011 a končí první týden v červnu 2012. Podepsanou přihlášku doneste nebo pošlete (na výše uvedenou adresu) do KZČDM nejpozději do čtvrtka 15. 9. 2011. O

Více

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku?

2.Jak jsi spokojen s trávením spokojen 103 vlastního volného času? spíše spokojen 31 nespokojen 11. 3. Chodíte do zájmového kroužku? 1. Co si představuješ pod pojmem dělám si co můžu, čas pro své koníčky,kamarády 3 VOLNÝ ČAS? alkohol a přátelé 4 čas na to co mě baví, kamarádi, kreslení 1 čas práce a posilovacích cviků a spánek 1 čas

Více

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA

A DA. DorIs ŠUMPerK. ZÁŽIteK. tanec ekologie HUDBA. semináře. tábory. středisko volného času. volný ČAs. PřÍroDA. sport. ZÁBAvA Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris PoČÍtAČe PřÍroDA ZÁŽIteK HUDBA ZÁBAvA semináře tanec ekologie tábory ZPĚv sport

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 Den ZÁPIS do zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 bude probíhat v tyto dny: Knihovna 1.

Více

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ

JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ DOBRÝ DEN! Tento program na ZÁŘÍ byl sestaven na základě individuálních plánů a současných možností centra. Program je orientační, JE ZDE ZAZNAMENANÁ NABÍDKA SKUPINOVÉ ČINNOSTI/AKCÍ. PROGRAM PROBÍHÁ NA

Více

Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017

Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017 Základní škola Valašské Meziříčí, Vyhlídka 380, okres Vsetín, příspěvková organizace Plán práce školního klubu Školní rok 2016/2017 Září Zahájení činnosti školního klubu (23. 9. 2013), seznámení s režimem

Více