Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007"

Transkript

1 Regionální sdružení Českého svazu tělesné výchovy Břeclav, Veslařská 1, Břeclav,, IČ ZPRAVODAJ pro tělovýchovné jednoty a sportovní kluby (datum vydání: 11.června 2007) Studny, septiky, jímky a odběr povrchových vod TJ / SK! Důležité!!! Ministerstvo životního prostředí zahájilo kampaň ke zmapování situace v ČR z hlediska nakládání s vodou a dále ke zlegalizování nepovolených staveb studní, septiků atd. Upozorňujeme, že je nutné si dát do pořádku doklady nutné k nakládání s vodou! Do 30. června 2007 je nutné zažádat o prodloužení povolení, v případě, že povolení na stavbu nebylo nikdy vydáno, je nutné si požádat o nové! Vodoprávní úřad se nachází na odboru životního prostředí městských úřadů nebo obecních úřadů s rozšířenou působností. RS ČSTV rozesílá na TJ/SK podrobné informace. Odchod 8 TJ/SK do okresu Brno-venkov Na základě vyhlášky 513/2006 Sb. byla provedena úprava území některých okresů a v této souvislosti došlo k přechodu obcí mezi okresy. Proto bylo potřeba uskutečnit přechod i některých TJ/SK našeho okresu do okresu Brno-venkov. Jedná se o TJ/SK: TJ Dynamo Cvrčovice, TJ Sokol Ivaň, TJ Zetor Pasohlávky, TJ Yachtclub Pasohlávky, TJ Sokol Pohořelice, TJ Sokol Přibice, TJ Start Vlasatice, SK Vranovice. Výkonný výbor RS ČSTV Břeclav přeje všem těmto jednotám a klubům v novém působení hodně sportovních a jiných úspěchů.

2 Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007 Do TJ/SK jsou rozesílány smlouvy a potřebné tiskopisy k čerpání státní dotace. Je třeba neprodleně reagovat podle přiložených pokynů. Dne bude ukončen sběr dokladů a náležitostí k vyúčtování a následnému čerpání dotace. Zbylé prostředky budou přerozděleny Výkonným výborem RS ČSTV Břeclav dne dle žádostí včetně podkladů dodaných do dne (pozn. : platba bude poukazována pod variabilním symbolem 68102) Dotace na činnost na rok 2006, 2007 Doplatek dotace na činnost TJ/SK za rok 2006 bude proplacen začátkem měsíce října (pozn.: platba bude poukázána pod variabilním symbolem ) První splátka dotace na rok 2007 by měla proběhnout opět koncem roku (pozn.: platba bude poukázána pod variabilním symbolem ) Dotace programu SPORTUJ S NÁMI na rok 2007 Dne bude výkonným výborem rozdělena dotace na sportovní akce mající prvky náborového či masového charakteru. Vybrané TJ/SK budou informovány oznamovacím dopisem. Bude nutné ihned poslat na RS ČSTV Břeclav propozice akce, rozpočet, podepsanou smlouvu a jiné náležitosti. Faktury a jiné zúčtovací doklady je nutné předložit do 5 dnů po ukončení akce!!! Akce probíhající v posledním týdnu roku 2007 je nutné vyúčtovat do následujícího dne! Investiční dotace od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy na rok 2008 Chcete rekonstruovat tělocvičnu, hřiště nebo budovu šaten se sociálním zařízením? Je třeba informovat sekretariát RS ČSTV Břeclav o investičním záměru vaší TJ/SK. Potřebné informace získáte na tel. čísle Dne bude ukončen sběr žádostí včetně dohodnutých písemných podkladů. Výkonný výbor RS ČSTV dne 29. srpna 2007 vybere prioritní akce a postoupí je na VV ČSTV. Účetnictví TJ a SK a Daňové povinnosti TJ/SK Upozorňujeme, že nakladatelství Olympia vydalo dvě publikace pro potřeby TJ/SK, které jsou podrobným návodem, jak vést účetnictví a správně zdaňovat příjmy TJ/SK. Jedná se o tzv. kuchařky účetních, proto je nutné se informacemi v nich řídit. VV RS ČSTV rozhodl, že publikace budou TJ/SK předány zdarma. Vyzvedněte si obě publikace na sekretariátu RS ČSTV Břeclav. Je nutné mít s sebou razítko TJ/SK! Účetnictví v roce Znovu upozorňujeme, že pro vedení účetnictví TJ/SK je vyhotoven upravený účetní software ABRA G2, který je k dostání zdarma na RS ČSTV Břeclav. Na základě podpisu funkcionáře a razítka TJ/SK bude software předán.

3 Tento program je úplně zjednodušen (i pro laiky v účetnictví!!!) Udělá za vás i obávanou roční účetní závěrku!!! Pro zdatnější účetní je možné využívat plnou verzi účetního programu. Je nutné pokladníky / účetní o výše uvedené skutečnosti informovat. V případě, že nebudou mít zájem pracovat v nových podmínkách, je třeba s předstihem zajistit jejich nástupce, který v dalším období převezme účetnictví TJ/SK. Vedení účetnictví (dříve s názvem podvojné účetnictví ) je povinné od 1. ledna 2008!!! Využívání elektronické pošty Od ledna 2007 je ke komunikaci s TJ/SK využívána elektronická pošta! Je třeba předložit aktuální ovou adresu! Touto cestou jsou zasílány aktuální a důležité informace! Veškeré změny, návrhy, žádosti a informace nám můžete zaslat na adresu: rscstv.breclav@iol.cz Webové stránky RS ČSTV Břeclav Potřebné informace pro činnost TJ/SK také získáte na webové stránce RS ČSTV nabízí možnost zveřejňování zpráv i jednotlivých TJ/SK včetně přímého propojení na vlastní stránky TJ/SK, příp. oddílu. Připomínky nebo náměty pro zkvalitnění těchto stránek jsou vítány!! Lze je napsat na : rscstv.breclav@iol.cz Informační systém ČSTV pomocník pro Vaši TJ/SK Software Informační systém ČSTV, usnadňuje práci funkcionářům i hospodářům TJ/SK! Je možno zde vést evidenci členské základny, adresy členů, kontakty, životní jubilea, výběr členských i oddílových příspěvků, informace o majetku (pasport) i účetní roční uzávěrku pro ČSTV. Bezplatně lze stáhnout tento program z internetových stránek v menu Okénko pro sdružené subjekty. Zde se nachází i jeho aktualizace. Licence software Microsoft je pro TJ/SK jen za 10%!!! Firma Microsoft se smluvně zavázala, že umožní všem subjektům ČSTV, které vyhovují smluvním podmínkám (viz níže) odebírat vybrané produkty firmy v rámci tzv. Microsoft Select Licence se slevou cca 90%. Podmínky pro možnost tuto smlouvu využívat jsou následující: Software, jehož stručný výběr je definován (včetně přibližné ceny v Kč) na webu ČSTV ( mohou za ceny odpovídající cca 10% běžných obchodních cen nakupovat subjekty ČSTV, které ve své poslední účetní závěrce vykázaly v oblasti nezdaněného hospodaření zisk menší jak 200 tis. Kč a zároveň neměly větší ztrátu jak 400 tis. Kč. Další podmínkou je skutečnost, že subjekt nevykázal v účetní závěrce majetek vyšší jak 30 mil. Kč.

4 Jak si vybraný software objednat? Nejprve je třeba si vybrat žádaný SW z nabídky na webu ČSTV ( a rozhodnout se, zda kromě licence(aktivačních klíčů) budou požadovány i instalační média (CD ROM). Pokud je odběratel vlastní z dřívějších instalací (aktivační klíče), není jejich dodávka nutná. Objednat lze: (v pracovních dnech od 9 17 hodin) Jana Čudejková, tel.: , podhorna@abdist.cz, Zdeněk Čmelík, tel.: , Zdenek.Cmelik@pvt.cz, fax: , Pro řešení případných technických problémů při instalaci zakoupených programů je možné použít také službu : Non-stop HelpDesk tel.: , helpdesk@pvt.cz. V objednávce je třeba uvést následující údaje: - organizační číslo ČSTV - IČ - celý název subjektu (viz registrace MV ČR) - kontakt na osobu objednatele (telefon, mail) - adresu, kam poslat SW + licence(poštou, mailem) - fakturační adresu - zda požaduje instalační média Dodavatel vyřídí objednávku do 5 pracovních dní a zašle objednavateli požadovaný produkt poštou na dobírku nebo em (v případě objednání pouze licence, bez instalačních médií) a fakturu poštou. Stanovy TJ/SK název TJ/SK Dle novely zákona o sdružování občanů č.83/1990 Sb. je občanské sdružení povinno mít v názvu: o.s. nebo občanské sdružení. Vzhledem k předpokládané novele tohoto ustanovení zákona doporučujeme prozatím neměnit název TJ/SK. Upozorňujeme, že důležité údaje ve stanovách, které je nutné vždy používat, jsou: - přesný název TJ/SK (celý úplný název, příp. i verze zkratkou, pokud je ve stanovách zakotvena) - osoby mající právo k podpisu a jednání za TJ/SK (funkce a počet) Vyznamenání ČSTV Máte ve své jednotě nebo klubu zasloužilé funkcionáře, trenéry, rozhodčí, sportovce, kteří se dožívají 70 let nebo vyššího jubilea? Pokud se celoživotně věnovali sportu, je třeba je také odměnit! Podejte nám návrh na tělovýchovné vyznamenání! Stačí vyplnit přiložený návrh a předat na: Regionální sdružení ČSTV Břeclav,Veslařská 1, Břeclav Jednotné tiskopisy Při revizích v TJ/SK je shledávána celá řada nedostatků ve vedení účetnictví a dokladovosti. Doporučujeme používat jednotné tiskopisy pro všechny TJ/SK regionu Břeclavska, které doporučuje ČSTV. Tiskopisy najdete na nebo

5 SPORTOVNÍ ZPRAVODAJ součást deníku ROVNOST Okresní fotbalový svaz Břeclav vydává Sportovní zpravodaj, který vychází každé pondělí jako součást deníku Rovnost. RS ČSTV Břeclav zde zveřejňuje všechny důležité informace pro TJ/SK! Doporučujeme si objednat předplatné pondělního výtisku. Osvobození od poplatků za ověřování listin pro TJ/SK TJ/SK jsou podle Zákona o správních poplatcích č. 634/2004 Sb. (body 3,4,5) osvobozeny od poplatků za ověřování listin!!!! Omezení tohoto ustanovení zákona je pouze na katastrálním úřadu, kde se toto osvobození týká jen opisů listin, které jsou žádány z důvodu převodu majetku od státu! Běžný účet TJ/SK zvýhodněná nabídka pro neziskovky Česká pošta nabízí pro TJ/SK zvýhodněné podmínky při správě běžného účtu. Vedení účtu je zdarma, poplatky jsou velmi nízké, dostupnost banky je na každé poště!!! Přehled poplatků bude na TJ/SK zaslán. Podrobnější informace vám sdělí p. Dušan Svoboda tel nebo dsvoboda@csob.cz Je možné si sjednat osobní schůzku, p.svoboda za vámi přijede kamkoliv. Povinnosti TJ/SK sdružené v ČSTV! Základní podmínkou čerpání dotací a jiných výhod vyplývajících z členství v ČSTV je: - účast zástupce TJ/SK na valné hromadě RS ČSTV - zpracování roční účetní závěrky hospodaření TJ/SK - aktualizace evidence členské základny TJ/SK - aktualizace evidence nemovitého majetku TJ/SK- pasport TVZ Valná hromada RS ČSTV Břeclav schválila opět postihy pro TJ/SK, které neplní jednotlivé povinnosti. Doporučujeme se seznámit s usnesením valné hromady! * * * * * * * * * Regionální sdružení ČSTV Břeclav přeje všem sportovcům, trenérům a funkcionářům TJ/SK příjemné prožití letních prázdnin a dovolených! * * * * * * * * *

Z P R A V O D A J 1/2013 LEDEN 2013

Z P R A V O D A J 1/2013 LEDEN 2013 Český svaz tělesné výchovy - okresní sdružení Šumperk Tyršova ul.č.12, 787 01 Šumperk, tel.fax. 583 212 246, e-mail simicek.cstv @rps.cz mobil Šimíček 603 847 892, Vintrová 739 011 848 Z P R A V O D A

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH : 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení 2. 40. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy.za rok 2008

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE Č. 3/2014

AKTUÁLNÍ INFORMACE Č. 3/2014 Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420 553

Více

METODICKÁ INFORMACE. k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012

METODICKÁ INFORMACE. k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012 METODICKÁ INFORMACE k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012 V souvislosti s vyhlášením programů Státní podpory sportu pro rok 2012 určených pro nestátní neziskové organizace dochází k

Více

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty A) V oblasti neinvestičních dotací. Program IV. Údržba a provoz sportovních zařízení. - zpracování metodiky předkládání

Více

Členské a klubové příspěvky

Členské a klubové příspěvky Členské a klubové příspěvky Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha Údaje o zápisu ve spolkovém

Více

Zpravodaj ČSTV. Mimořádné vydání. Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012

Zpravodaj ČSTV. Mimořádné vydání. Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012 Zpravodaj ČSTV Vydání k zásadním změnám v žádostech o státní podporu z MŠMT Mimořádné vydání Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012 Mimořádné vydání ZPRAVODAJE ČSTV Úvod

Více

Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010

Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010 Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010 2. Bilance státních zdrojů pro rok 2011 a návrh na jejich rozdělení v roce 2011 3. Bilance vlastních zdrojů ČSTV za rok 2010 4. Bilance

Více

Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu

Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha

Více

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod.

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. Program: Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. 1. Žádosti na údržbu prostřednictvím FAČR pro rok 2014 2. Vyúčtování programu IV. MŠMT údržba rok 2013 1. Žádosti na údržbu

Více

Vnitřní předpis 3/2013 Centra sportu Asociace školních sportovních klubů ČR

Vnitřní předpis 3/2013 Centra sportu Asociace školních sportovních klubů ČR Vnitřní předpis 3/2013 Centra sportu Asociace školních sportovních klubů ČR Schváleno VV AŠSK ČR 26. 6. 2013 (jednotlivé články předpisu podléhají Stanovám AŠSK ČR, schválených XV. sněmem 12. 4. 2013 a

Více

Stanovy. LT U SMRKU o.s.

Stanovy. LT U SMRKU o.s. Stanovy LT U SMRKU o.s. Článek 1 Název, sídlo, symboly 1) LT U SMRKU o.s. je suverénním a dobrovolným občanským sdružením (o.s.) na základě zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD TJ TURNOV,z.s.

ORGANIZAČNÍ ŘÁD TJ TURNOV,z.s. ORGANIZAČNÍ ŘÁD TJ TURNOV,z.s. platný od 1.4.2017 ČL. 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Organizační řád upravuje organizaci činnosti v Tělovýchovné jednotě Turnov,z.s. (dále jen TJ ). ČL. 2. PŘEDPISY UPRAVUJÍCÍ

Více

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice

Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice OBEC ŽELEŠICE Směrnice o poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu obce Želešice Účinnost od: 7.2.2014 Zástupce obce - poskytovatele: Ing. Jiří Kvasnička, starosta obce Želešice 1 Článek I Základní

Více

Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 2.8. Mechanismy proplácení na Ústředí Hnutí Brontosaurus

Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 2.8. Mechanismy proplácení na Ústředí Hnutí Brontosaurus Organizační pokyn Hnutí Brontosaurus č. 2.8 Mechanismy proplácení na Ústředí Hnutí Brontosaurus 1 Mechanismy proplácení na Ústředí Hnutí Brontosaurus 1. Typy dokladů na ústředí HB při zúčtovacích vztazích

Více

Úrazové pojištění pro rok 2004

Úrazové pojištění pro rok 2004 IČ: 00469548, DIČ : 006-00469548 Registrace u MV ČR : VSP/1-1806/90-R adresa: Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6-Břevnov, PO Box 40 tel.: 233 017 333, fax: 233 358 467 e-mai l: cstv@cstv.cz internet: www.cstv.cz

Více

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O.

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. BOX 40 tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv.cz tel. 233 017 434 http://gymnastika.cstv.cz SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S

Více

Všeobecné obchodní podmínky Čl. I Úvodní část

Všeobecné obchodní podmínky Čl. I Úvodní část Všeobecné obchodní podmínky Čl. I Úvodní část 1) Tyto všeobecné obchodní podmínky upravují smluvní vztahy vznikající při dodávkách elektronických produktů realizovaných dodavatelem - GRAND s.r.o., se sídlem

Více

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR.

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Tělovýchovná jednota, Sportovní klub - praktické fungování ; pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Hospodaření TJ/SK rozdělení činnosti na hlavní a vedlejší

Více

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM

LETNÍ AKTIV KLUBŮ. 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ 3.7.2015 Ústí nad Labem OFS ÚSTÍ NAD LABEM LETNÍ AKTIV KLUBŮ OFS ÚSTÍ NAD LABEM 3.7.2015 Program: Prezence, administrativní a finanční náležitosti Zahájení Zpráva předsedy VV OFS Ústí

Více

Zpráva pro 19. VH KO KHK ČUS 6. června 2019 na TJ Slavia Hradec Králové

Zpráva pro 19. VH KO KHK ČUS 6. června 2019 na TJ Slavia Hradec Králové Zpráva pro 19. VH KO KHK ČUS 6. června 2019 na TJ Slavia Hradec Králové Zpráva o činnosti krajské rady KH KO ČUS Královéhradecká krajská organizace ČUS sdružuje k 31. 12. 2018 ve 490 TJ, SK - 63.415 členů,

Více

ŽÁDOST O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK

ŽÁDOST O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK 1 Přesný název projektu: (akce) Předkládající subjekt: (plný název) ŽÁDOST O FINANČNÍ PŘÍSPĚVEK z rozpočtu obce Ryjice na rok 20 na akci, činnost, projekt Základní informace o žadateli a projektu a) právní

Více

Ž Á D O S T p r o r o k

Ž Á D O S T p r o r o k Formulář pro Státní dotaci Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 3 N e i n v e s t i č n í státní dotace VZOR vyplnění uplatňovaná prostřednictvím České jezdecké federace (ČJF) 1. Základní údaj - Oficiální žádost

Více

Stanovy Fotbalového klubu Jiskra Modrá, z.s.

Stanovy Fotbalového klubu Jiskra Modrá, z.s. N Á V R H Stanovy Fotbalového klubu Jiskra Modrá, z.s. I. Základní ustanovení 1. Fotbalový klub je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovnou a sportovní činnost, zejména kopanou a

Více

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE Z ROZPOČTU OBCE DĚTMAROVICE

ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE Z ROZPOČTU OBCE DĚTMAROVICE Obec Dětmarovice ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRO NEZISKOVÉ ORGANIZACE Z ROZPOČTU OBCE DĚTMAROVICE Zastupitelstvo obce Dětmarovice na svém jednání dne 12.12.2007 usnesením číslo 154/7 schválilo Zásady

Více

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s.

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Datum: 15. 5. 2014 Účast na VH: 23 delegátů (z 34 oprávněných), VH je usnášeníschopná Hosté: Jednání řídil: P. Janík I. procedurální

Více

2. h) aktivně se zúčastňovat na zvelebování životního prostředí a spolupracovat při realizaci ekologických programů. Přispívat k ochraně zemědělského

2. h) aktivně se zúčastňovat na zvelebování životního prostředí a spolupracovat při realizaci ekologických programů. Přispívat k ochraně zemědělského S T A N O V Y OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ "FOTBALOVÝ KLUB DOLNÍ POUSTEVNA" Základní ustanovení Název, sídlo a organizační působnost : Článek 1 1. Fotbalový klub Dolní Poustevna (dále jen FK Dolní Poustevna) je

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Kadaně na činnost a projekt pro ostatní žadatele

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Kadaně na činnost a projekt pro ostatní žadatele Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Kadaně na činnost a projekt pro ostatní žadatele čl. I Úvod 1. Tento program je výzvou k podávání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kadaně na

Více

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ I. HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY Informace o hospodaření TJ Přeštice 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří s majetkem TJ Přeštice tak,

Více

STANOVY TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY SOKOL OHRAZENICE. Čl. I Úvodní ustanovení

STANOVY TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY SOKOL OHRAZENICE. Čl. I Úvodní ustanovení STANOVY TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY SOKOL OHRAZENICE Čl. I Úvodní ustanovení Název občanského sdružení: TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SOKOL OHRAZENICE Sídlo: Ohrazenice 121, 511 01 Turnov Čl. II Právní postavení sdružení

Více

S T A N O V Y. I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. I. Základní ustanovení S T A N O V Y Název organizace: Regionální sdružení sportů Svitavy, z.s. IČ : 00435805 Sídlo organizace: Svitavy, Kapitána Nálepky 39 Působnost: Regionální sportovní tělovýchovná organizace tělovýchovných

Více

S T A N O V Y. Článek I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. Článek I. Základní ustanovení Český svaz tělesné výchovy-regionální sdružení se sídlem v Olomouci Legionářská 12, 779 00 Olomouc ( návrh změn stanov pro VH RS ČSTV 26.9. 2013) S T A N O V Y Regionálního sdružení České unie sportu Olomouc

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel./fax: 581 207 000 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PŘÍSPĚVKŮ MĚSTSKOU ČÁSTÍ BRNO-KNÍNIČKY NA PODPORU KULTURNÍCH, SPORTOVNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT, NA SOCIÁLNÍ ČINNOSTI, OCHRANU ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A NA DALŠÍ AKCE ZVLÁŠTĚ

Více

Údržba a provoz sportovních zařízení pro rok 2015

Údržba a provoz sportovních zařízení pro rok 2015 Údržba a provoz sportovních zařízení pro rok 2015 V souvislosti s vyhlášením Programů státní podpory sportu pro rok 2015 a uveřejněním Státní podpory sportu pro rok 2015 na internetové adrese http://www.msmt.cz/sport/statnipodpora-sportu-pro-rok-2015,

Více

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Výkonný výbor okresního sdružení ČUS Vsetín Z Á P I S č. 2 ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Schůze byla zahájena v 16.00 hodin. Schůzi zahájil a řídil

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Obecního úřadu obce Podhradí

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Obecního úřadu obce Podhradí ORGANIZAČNÍ ŘÁD Obecního úřadu obce Podhradí V souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. o) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších změn a doplnění (dále jen zákon o obcích

Více

Materiály ke Konferenci PSST 2014

Materiály ke Konferenci PSST 2014 Pražský svaz stolního tenisu Zátopkova 100/2 160 17 Praha 6 - Strahov IČO: 22716670 www.prazskypinec.cz Materiály ke Konferenci PSST 2014 Návrh Jednacího řádu konference PSST 2014 Návrh Volebního řádu

Více

S T A N O V Y sportovního klubu

S T A N O V Y sportovního klubu S T A N O V Y sportovního klubu PLAVÁNÍ České Budějovice o.s. I. Základní ustanovení 1. PLAVÁNÍ České Budějovice o.s. (dále jen SK) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport,

Více

Obsah: 1) Úvod. 2) Předané materiály. 3) Vyhodnocení. a) obecné poznatky. b) rozdělení příjmů a výdajů. c) rozdíl příjmů a výdajů. 4) Závěr.

Obsah: 1) Úvod. 2) Předané materiály. 3) Vyhodnocení. a) obecné poznatky. b) rozdělení příjmů a výdajů. c) rozdíl příjmů a výdajů. 4) Závěr. Obsah: 1) Úvod 2) Předané materiály 3) Vyhodnocení a) obecné poznatky b) rozdělení příjmů a výdajů c) rozdíl příjmů a výdajů 4) Závěr 1) Úvod Stanovy MFK Havířov v písmeně D bodu 19 ukládají revizní komisi

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu. ze dne 17. 12. 2014. č.

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu. ze dne 17. 12. 2014. č. Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu ze dne 17. 12. 2014 č. 16/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) Pravidla Rady Kraje

Více

Jmenný seznam zařazených talentů ve věku 15 18 roků s licencí A

Jmenný seznam zařazených talentů ve věku 15 18 roků s licencí A Sportovní centrum mládeže Hanácké oblasti v orientačním běhu Příloha č. 1 Jmenný seznam zařazených talentů ve věku 15 18 roků s licencí A Jméno Kategorie Registrace e-mail, telefon 1. Bořánek Michal H16

Více

STANOVY TJ Sokol Dobříkov

STANOVY TJ Sokol Dobříkov STANOVY TJ Sokol Dobříkov Název a sídlo : TJ SOKOL Dobříkov Dobříkov 174 566 01 Vysoké Mýto Čl. I. Základní ustanovení 1. Tělovýchovná jednota Sokol Dobříkov (dále jen TJ SOKOL) je dobrovolným sdružením

Více

Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018

Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018 Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018 VH FAČR 2018 Problematika financování FAČR 2018 Zpráva o hospodaření FAČR a jejích dceřiných společností (20. ŘVH FAČR, bod programu č. 8) Problematika

Více

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro sport, mládež a kulturu Dotační programy

Více

Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl

Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl Zápis - Sdružení přátel Gymnázia Kadaň 7. březen 2002 Přítomni: Vaňas, Fusková, Kučerová, Koťátková, Tuček, Křížová, Švehlová, Sajdl 1. Informace o činnosti a volby statutárních zástupců P.Vaňas přednesl

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH : 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost

Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. MŠMT-7734/2012-50 Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost Materiál byl předložen na základě plánu

Více

EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE

EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE Pražský svaz karate Box 31, Hanusova 347/16,14000 Praha 4 E-mail: info@pske.cz Web: www.pske.cz IČ: 67983413 Číslo účtu PSKe: KB 51-1420110227 / 0100 EKONOMICKÁ SMĚRNICE PRAŽSKÉHO SVAZU KARATE Datum u

Více

STANOVY TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. Čl. I Základní ustanovení

STANOVY TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. Čl. I Základní ustanovení STANOVY TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. Čl. I Základní ustanovení Spolek s názvem TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. /dále jen TJ/ je samosprávný a dobrovolný svazek členů nebo je spolkem fyzických a právnických osob

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.01/2018 sport, mládež, vzdělávání MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o nebo p o s k y t o v a t e l Sparta Kutná Hora, z.s. zastoupené starostou Ing. Josefem Viktorou sídlem Havlíčkovo náměstí

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Platba převodem: bankovní spojení : Ceny : Recyklační a autorské poplatky : Identifikační a kontaktní údaje společnosti: OBCHODNÍ PODMÍNKY Identifikační a kontaktní údaje společnosti: ATLUS GAME. cz Miluše Světlíková Rozhraní 476/28 (sídlo) 619 00, Brno IČ : 87901471 Platba převodem: bankovní spojení : Číslo účtu : - ČR

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ PODMÍNKY I. OBCHODNÍ A DODACÍ PODMÍNKY Přijetí objednávky: prostřednictvím webu www.miroslavsindler.cz Všechny přijaté objednávky obchodem miroslavsindler.cz považujeme za závazné a řídí se těmito

Více

STANOVY Tělovýchovné jednoty Sport pro všechny Dýšina, z. s.

STANOVY Tělovýchovné jednoty Sport pro všechny Dýšina, z. s. STANOVY Tělovýchovné jednoty Sport pro všechny Dýšina, z. s. 1. Základní ustanovení 1.1 Sdružení se nazývá Tělovýchovná jednota Sport pro všechny, z. s. V běžném korespondenčním styku nebo při propagaci

Více

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Dubí SM 03/2017

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Dubí SM 03/2017 Datum vydání: Vydání č.: 1 Strana 1 / 8 SM 03/2017 Datum platnosti: Číslo dle rozdělovníku: 3 Funkce: Jméno: Datum: Podpis: Zpracoval: Vedoucí MKZ Vedoucí FO Anna Gürtlerová Ing.Markéta ZM Usnesení č Datum

Více

Stanovy. sportovního klubu BASKETBAL KLUB ČESKÝ BROD. Základní ustanovení

Stanovy. sportovního klubu BASKETBAL KLUB ČESKÝ BROD. Základní ustanovení Stanovy sportovního klubu BASKETBAL KLUB ČESKÝ BROD I. Základní ustanovení BASKETBAL KLUB ČESKÝ BROD působí svou činností a při dosahování svých cílů na základě a v souladu s ustanoveními zákona o sdružování

Více

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy,

Více

Zastupitelstvo města Příbora. 1. Pravidla pro přidělení veřejné finanční podpory z

Zastupitelstvo města Příbora. 1. Pravidla pro přidělení veřejné finanční podpory z MĚSTO PŘÍBOR MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘÍBOR nám.s.freuda 19, 742 58 Příbor IČ: 00988328 Název vnitřního předpisu: PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNÉ FINANČNÍ PODPORY Z ROZPOČTU MĚSTA PŘÍBORA Číslo: 1/2007 Schválil:

Více

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR.

pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Tělovýchovná jednota, Sportovní klub - praktické fungování ; pro to studenty II. roč. sportovního managementu, předmět Organizace TV a sportu v ČR. Hospodaření TJ/SK rozdělení činnosti na hlavní a vedlejší

Více

S T A N O V Y. Sdružení rodičů a přátel Gymnázia. J. A. Komenského v Uherském Brodě

S T A N O V Y. Sdružení rodičů a přátel Gymnázia. J. A. Komenského v Uherském Brodě S T A N O V Y Sdružení rodičů a přátel Gymnázia J. A. Komenského v Uherském Brodě I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Založení sdružení Sdružení rodičů a přátel G y m n á z i a J. A. Komenského v Uherském

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

S T A N O V Y. Tělovýchovná jednota Slezan Jindřichov, z.s. Základní ustanovení II. Poslání a cíle

S T A N O V Y. Tělovýchovná jednota Slezan Jindřichov, z.s. Základní ustanovení II. Poslání a cíle S T A N O V Y Tělovýchovná jednota Slezan Jindřichov, z.s. I. Základní ustanovení 1. TJ Slezan Jindřichov, z.s. (dále jen TJ) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport a osvětovou

Více

S T A N O V Y tělovýchovné jednoty Sokol Horní Počaply

S T A N O V Y tělovýchovné jednoty Sokol Horní Počaply S T A N O V Y tělovýchovné jednoty Sokol Horní Počaply I. Základní ustanovení 1. Tělovýchovná jednota Sokol (dále jen TJ) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport, turistiku

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1b) ze dne vyhlašuje. Dotační program

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1b) ze dne vyhlašuje. Dotační program Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1b) ze dne 28.11.2016 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka

Více

Manuál pro čerpání finančních prostředků krajských organizací

Manuál pro čerpání finančních prostředků krajských organizací Manuál pro čerpání finančních prostředků krajských organizací platný k 1. 6. 2013 1. Disponibilní finanční prostředky krajské organizace Každá krajská organizace má na příslušný kalendářní rok k dispozici

Více

Použité zkratky: 1/7. schválil: VK ČSTS dne: Úplné znění platnost od: účinnost od:

Použité zkratky: 1/7. schválil: VK ČSTS dne: Úplné znění platnost od: účinnost od: Obsah: 1 Právnický subjekt ČSTS 2 Účetnictví 3 Příspěvky členů ČSTS 4 Granty a dotace 5 Správní poplatky 6 Startovné a výše cen při soutěžích pořádaných dle Soutěžního řádu ČSTS 7 Honoráře, odměny za provedení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE DLE ZVLÁŠTNÍHO PRÁVNÍHO PŘEDPISU PRO ROK 2018 Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE

VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE DLE ZVLÁŠTNÍHO PRÁVNÍHO PŘEDPISU PRO ROK 2018 Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE DLE ZVLÁŠTNÍHO PRÁVNÍHO PŘEDPISU PRO ROK 2018 Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE na podporu sociálních služeb definovaných v zákoně č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

Více

Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011

Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011 Obec Popovice Popovice čp. 303 PSČ 686 04 IČ : 00291269 Návrh závěrečného účtu obce za rok 2011 zpracovaný na základě zákona č.250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Obsah : I. Základní

Více

STANOVY. Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení

STANOVY. Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení STANOVY Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení 1. Sportovní klub Nýrov, o.s. (dále jen SK Nýrov ) je dobrovolným občanským sdružením fyzických osob, podle zákona č. 83/1990 SB., o sdružování

Více

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Metodický pokyn k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Určuje pravidla poskytování finančních prostředků na soutěže a přehlídky (dále jen soutěže) organizované v Královéhradeckém

Více

S T A N O V Y. sportovního klubu SK SALH. I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. sportovního klubu SK SALH. I. Základní ustanovení S T A N O V Y sportovního klubu SK SALH I. Základní ustanovení 1. Sportovní klub SK SALH je dobrovolným sdružením občanů provozující tělovýchovu, sport, turistiku, osvětovou a hospodářskou činnost. V SK

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit dětí a mládeže

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit dětí a mládeže Evidenční číslo žádosti: /Vyplňuje komise školství mládeže a tělovýchovy/ PID: /Vyplňuje město Luby/ Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit

Více

Česká asociace telekomunikací, z.s. Organizační řád

Česká asociace telekomunikací, z.s. Organizační řád Česká asociace telekomunikací, z.s. Organizační řád Organizační řád byl projednán a schválen Valnou hromadou ČAT dne 15.5.2015 Čl. 1 - Účel Organizačního řádu ČAT Účelem tohoto řádu je podrobně stanovit

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne 3.12.2018 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka schválenými

Více

ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA

ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA Svazek obcí VITIS Čejkovice, Mutěnice, Velké Bílovice Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za účetní období roku 2012 POČET LISTŮ: 9 ZPRÁVA O VÝSLEDKU PŘEZKOUMÁNÍ hospodaření

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1a) ze dne vyhlašuje. Dotační program. Účel projektu.

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1a) ze dne vyhlašuje. Dotační program. Účel projektu. Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. C/1a) ze dne 28.11.2016 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka

Více

Příloha k účetní závěrce k KKJ Týn nad Vltavou, z.s. /dále jen KKJ/, se sídlem Solní 422, Týn nad Vltavou, IČ: KKJ je nep

Příloha k účetní závěrce k KKJ Týn nad Vltavou, z.s. /dále jen KKJ/, se sídlem Solní 422, Týn nad Vltavou, IČ: KKJ je nep Příloha k účetní závěrce k 31. 12. 2016 KKJ Týn nad Vltavou, z.s. /dále jen KKJ/, se sídlem Solní 422, 375 01 Týn nad Vltavou, IČ: 65011988 KKJ je nepolitický spolek zabývající se péčí a rozvojem tělovýchovné,

Více

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto

uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád ve znění pozdějších předpisů tuto Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Libereckého kraje kapitoly 914 04 působnosti č. OLP/14/2013 schválená Radou Libereckého kraje dne 8. 1. 2013 usnesením č. 52/13/RK Smluvní strany:

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel.: 736 645 998 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Článek I Identifikace správců osobních údajů 1. Společnými správci vašich osobních údajů jsou: a., IČ: 00540099, sídlo: Zátopkova 100/2, Břevnov, 169 00 Praha (dále

Více

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace 1. ÚVOD Ekonomická směrnice České boxerské asociace (dále jen ES) vychází ze znění platných zákonů a je závazným dokumentem, který stanoví pravidla hospodaření s finančními prostředky v působnosti ČBA

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Letonice

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Letonice Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu obce Letonice č. xx/xxxx uzavřená dle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 159 a násl. zákona č. 500/2004

Více

S T A N O V Y občanského sdružení JK Bobři Sušice

S T A N O V Y občanského sdružení JK Bobři Sušice S T A N O V Y občanského sdružení JK Bobři Sušice I. Základní ustanovení 1. Oficiální název sdružení: JK Bobři Sušice 1. JK Bobři Sušice (dále jen Sdružení) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující

Více

VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE NA ROK 2019 na účel stanovený zvláštním právním předpisem

VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE NA ROK 2019 na účel stanovený zvláštním právním předpisem VÝZVA K PODÁNÍ ŽÁDOSTI NA POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA JAROMĚŘE NA ROK 2019 na účel stanovený zvláštním právním předpisem dotace poskytovatelům sociálních služeb na účel vymezený zákonem č. 108/2006

Více

STANOVY. spolku SK Viktorie, z.s. čl. I. Název a sídlo, působnost a charakter spolku

STANOVY. spolku SK Viktorie, z.s. čl. I. Název a sídlo, působnost a charakter spolku STANOVY spolku SK Viktorie, z.s. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter spolku 1) SK VIKTORIE, z.s. (dále jen zapsaný spolek ) je spolkem, který je založen jako volný spolek fyzických osob, sdružující

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.04/2019 sport, mládež, vzdělávání MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o nebo p o s k y t o v a t e l Sportovní klub Sršni Kutná Hora, z.s. zastoupené starostou Ing. Josefem Viktorou sídlem Havlíčkovo

Více

Smluvní strany: název organizace, spolku se sídlem. zastoupené.. IČ:.. č. účtu: dále jen příjemce na straně druhé

Smluvní strany: název organizace, spolku se sídlem. zastoupené.. IČ:.. č. účtu: dále jen příjemce na straně druhé Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z Programu pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Jablonné v Podještědí na podporu sportu a tělovýchovy pro rok 2017 Smluvní strany: Město Jablonné v Podještědí

Více

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV

S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV S T A N O V Y HC WIKOV HRONOV Schválené valnou hromadou dne 19. 5. 2009 HC Wikov Hronov o.s. je společenskou organizací s právní subjektivitou, která sdružuje aktivní hráče ledního hokeje a další sportovce

Více

K tomu vydává Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) toto metodické doporučení: Čl. 1. Předložení zprávy auditora

K tomu vydává Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) toto metodické doporučení: Čl. 1. Předložení zprávy auditora Metodické doporučení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy k provedení 6 odst. 5 zákona č. 306/1999 Sb., o poskytování dotací soukromým školám, předškolním a školským zařízením, ve znění pozdějších

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích uzavřená níže uvedeného

Více

Z Á P I S č. 1. ze schůze výkonného výboru Regionálního sdružení ČSTV Vsetín, konané dne 19. června 2013

Z Á P I S č. 1. ze schůze výkonného výboru Regionálního sdružení ČSTV Vsetín, konané dne 19. června 2013 Výkonný výbor regionálního sdružení ČSTV Vsetín Z Á P I S č. 1 ze schůze výkonného výboru Regionálního sdružení ČSTV Vsetín, konané dne 19. června 2013 Schůze byla zahájena v 15.40 hodin. Schůzi zahájil

Více

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014

Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014 Pro jednání Výroční konference VOS 2014 Dne: 12. 2. 2014 K bodu programu č.: 6 Název: Zpráva o hospodaření a návrh rozpočtu na rok 2014 Obsah: Hospodaření v roce 2013 Komentář k hospodaření za rok 2013

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

+NLDSY11C8KGT+ Ministerstvo kultury. R o z h o d n u t í. Město Jilemnice Masarykovo náměstí J i l e m n i c e

+NLDSY11C8KGT+ Ministerstvo kultury. R o z h o d n u t í. Město Jilemnice Masarykovo náměstí J i l e m n i c e Ministerstvo kultury Maltézské náměstí 471/1 telefon: 257 085 111 P.O.BOX 74 fax: 224 318 155 118 11 Praha 1 Malá Strana e-mail: epodatelna@mkcr.cz Město Jilemnice Masarykovo náměstí 82 514 01 J i l e

Více

Hospodaření a účtování v ČNS

Hospodaření a účtování v ČNS Hospodaření a účtování v ČNS Směrnice č.1/2014 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2014 Strana 1 (celkem 5) 1 Obecná ustanovení 1. Hospodaření a účtování ČNS se řídí touto

Více

STANOVY GKL. I. všeobecná ustanovení

STANOVY GKL. I. všeobecná ustanovení STANOVY GKL I. všeobecná ustanovení čl. 1. Název, sídlo, trvání sdružení, klubové barvy 1.1. Na základě oboustranné dohody tělovýchovné jednoty Slavoj Praha a Golfového klubu Líšnice, Golfový klub Líšnice

Více

S T A N O V Y Č E S K É H O K R A S O B R U S L A Ř S K É H O S V A Z U

S T A N O V Y Č E S K É H O K R A S O B R U S L A Ř S K É H O S V A Z U S T A N O V Y Č E S K É H O K R A S O B R U S L A Ř S K É H O S V A Z U Část prvá Z Á K L A D N Í U S T A N O V E N Í Článek I. Č i n n o s t, p o s l á n í a s í d l o 1. Český krasobruslařský svaz (dále

Více

Pokyn je v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění.občanská sdružení jsou povinna zajistit souhlas člena spolku ke

Pokyn je v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění.občanská sdružení jsou povinna zajistit souhlas člena spolku ke Český svaz tělesné výchovy - okresní sdružení Šumperk Tyršova ul.č.12, 787 01 Šumperk, tel.fax. 583 212 246, e-mail simicek.cstv @rps.cz mobil Šimíček 603 847 892, Vintrová 739 011 848 Z P R A V O D A

Více