VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman"

Transkript

1 VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/003584/ VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman Veřejná zakázka: Evid. č. VZ: Z Zhotovení lesnické expozice v prostorách Národního zemědělského muzea Praha II. zadání Zadavatel: Lesy České republiky, s.p., Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové, IČO: , zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl AXII, vložka 540 Vysvětlení/Doplnění/Změna zadávací dokumentace č. 4 Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky zadávané dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ), tímto v souladu s 98 zákona, resp. 99 zákona, poskytuje vysvětlení zadávací dokumentace, případně informuje o provedené změně či doplnění zadávací dokumentace. Toto vysvětlení/doplnění/změna zadávací dokumentace (dále též jen vysvětlení zadávací dokumentace ) se uveřejňuje na profilu zadavatele. V zájmu zachování přehlednosti zadavatel poskytuje v tomto dokumentu i všechny již dříve k výše uvedené veřejné zakázce poskytnutá vysvětlení zadávací dokumentace. Vysvětlení zadávací dokumentace jsou v tomto dokumentu primárně řazena podle data poskytnutí a sekundárně podle data obdržení dotazu (žádosti o poskytnutí vysvětlení zadávací dokumentace). Tzn., že nejprve jsou uvedena již dříve poskytnutá vysvětlení zadávací dokumentace a až poté tímto dokumentem nově poskytovaná vysvětlení zadávací dokumentace.

2 Číslo položky Znění dotazu / Znění dodatečné informace 1. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) Zadavatel zjistil níže uvedenou nesprávnost v poskytnuté zadávací dokumentaci a z vlastního podnětu bez předchozí žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace provedl ve vztahu k části 2 veřejné zakázky (AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE) níže uvedenou úpravu (změnu) zadávací dokumentace. Zadavatel provedl následující úpravy v dokumentu Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (část 2 VZ) uveřejněného na profilu zadavatele: V oddílu 2a_osvětlení expozice (neintegrované do mobiliáře) byl upraven počet měrných jednotek (MJ) u položky Svítidlo LED do lištového systému (svítidlo na pozici S7). Dříve počet MJ 23, nově počet MJ 16. V souladu se shora uvedenou změnou zadavatel zpracoval nový dokument označený jako Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 2_VZ), který nahrazuje dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet (část 2 VZ) uveřejněný na profilu zadavatele. Dodavatel jako podklad pro zpracování nabídky na plnění části 2 veřejné zakázky s názvem AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE, použije shora označený nově vypracovaný dokument. Nově zpracovaný dokument Příloha smlouvy č. 1 - Soupis prací, rozpočet oprava 1 (část 2_VZ) byl uveřejněn na profilu zadavatele a je rovněž přílohou tohoto dokumentu označeného jako Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace č. 1. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že podání nabídky s původním (nahrazeným) dokumentem bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek a jako takové bude důvodem k vyloučení účastníka zadávacího řízení ze zadávacího řízení na příslušnou část veřejné zakázky. 2. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že z technických důvodů na straně zadavatele došlo k uveřejnění zadávací dokumentace namísto až dne , a dále s ohledem na povahu změny zadávací dokumentace ( 99 odst. 2 zákona), přistoupil zadavatel k prodloužení lhůty pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00

3 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. 3. Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že dne 16. listopadu 2016 zadavatel obdržel námitky proti zadávacím podmínkám, na základě kterých může dojít k úpravě zadávací dokumentace a s touto úpravou souvisejícímu stanovení nové lhůty pro podání nabídek, s ohledem na blížící se konec lhůty pro podání nabídek přistoupil zadavatel k prodloužení lhůty pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. Zadavatel na profilu zadavatele (v sekci veřejné dokumenty) bude informovat dodavatele o způsobu vyřízení námitek, přičemž zadavatel garantuje dodavatelům, že od uveřejnění informace o způsobu vyřízení námitek na profilu zadavatele budou mít k dispozici k podání nabídek lhůtu minimálně 7 pracovních dnů. 4. Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - žádost o vysvětlení doručena Dotaz č. 1 Jaký je požadovaný stupeň lesku u mobiliáře (například položka M5), kde je specifikován pouze jako White Traffic? Obecně u veškerého mobiliáře, jak je uvedeno v textové části jednotlivých oddílů, se jedná o nástřik polyuretanovou matnou barvou. V případě kovových částí u mobiliáře M5 je barva ve stejném stupni lesku. Dotaz č. 2 Položka M15: dle půdorysu se jedná o dva kusy, ve výkazu výměr je pouze jeden. Žádáme tedy o opravu půdorysu nebo výkazu výměr. Prvek M15 (objekt koruny stromu) je tvořen skutečně dvěma základními částmi (dvěma kusy), jak uvádí tazatel a jak je patrné též z projektové dokumentace a z celkového půdorysu řešeného prostoru. V příslušném dokumentu Soupis prací, rozpočet však dodavatelé oceňují celý prvek M15, tvořený právě z těchto dvou základních částí.

4 Dotaz č. 3 Dostane vítěz výběrového řízení k dispozici výkresy v dwg? Popř. byly by k dispozici již nyní? Vybraný dodavatel bude mít k dispozici výkresy ve formátu.dwg. V průběhu zadávacího řízení výkresy ve formátu.dwg zadavatel poskytovat nebude. 5. Nové Vysvětlení/změna/doplnění zadávací dokumentace (poskytnuty dne ) - žádost o vysvětlení doručena Dotazy k části veřejné zakázky č. 2 veřejné zakázky (AV TECHNIKA, OBSAHY AVM A OSVĚTLENÍ EXPOZICE) týkající se návrhu, resp. závazného vzoru smlouvy: Dotaz č. 1 - k článku 7 odst. I. návrhu smlouvy Jaký postup bude stanoven, jestliže nebude dodavatel AV moci předat dílo včas z důvodů vzniklých na straně dodavatele části 1? Úspěšné zhotovení celé expozice předpokládá vzájemnou spolupráci zhotovitele části 1 veřejné zakázky se zhotovitelem části 2 veřejné zakázky a naopak (viz například čl. I odst. 7 závazného vzoru smlouvy). V uváděném případě bude postupováno vždy v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ) s přihlédnutím k relevantní soudní judikatuře. Pokud by došlo k takovému neposkytnutí součinnosti ze strany zhotovitele části 1 veřejné zakázky, pro které by zhotovitel části 2 skutečně a objektivně nemohl předat dílo včas, daná situace bude řešena odpovídajícím prodloužením lhůty k předání díla. Vše však záleží vždy na konkrétní situaci. Dotaz č. 2 k článku 2 odst. II. návrhu smlouvy Pokud nepředá, jaký bude postup? Pokud objednatel (zadavatel) nepředá z důvodu na straně objednatele zhotoviteli místo plnění do 3 dnů ode dne nabytí účinnosti smlouvy, prodlužuje se termín předání díla o takový počet dnů, o kolik dnů byl objednatel v prodlení s předáním místa plnění. Dotaz č. 3 k článku 2 odst. IV. návrhu smlouvy Pokud faktura bude vyhovovat stanoveným požadavkům a nebude uhrazena v uvedené době splatnosti, jaký bude další postup?

5 Zhotovitel (dodavatel, s nímž bude uzavřena smlouva na plnění veřejné zakázky) je oprávněn postupovat v mezích Občanského zákoníku a v souladu s uzavřenou smlouvou na plnění veřejné zakázky (např. viz čl. XI odst. 12 a čl. XIII odst. 2 závazného vzoru smlouvy). Dotaz č. 4 k článku 3. odst. IV. návrhu smlouvy. Kde jsou nebo budou uvedeny stanovené požadavky na vystavené faktury. Případně bude k dispozici vzor odpovídající faktury? Faktury musí splňovat náležitosti vyžadované obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, a 435 Občanského zákoníku. Přílohou faktur dále musí být dokumenty dle čl. IV odst. 1 závazného vzoru smlouvy. Zadavatel nepředpokládá, že bude poskytovat vzor faktury, ani však tuto skutečnost dopředu nevylučuje. Dotaz č. 5 k článku 2 odst. V. návrhu smlouvy. 1. Pokud nepředá, jaký bude postup? 2. Jsou ve zmíněných mediálních podkladech vypořádána autorská práva? Odpověď Ad 1. Zadavatel předpokládá, že otázka se týká čl. V odst. 2 závazného vzoru smlouvy, na základě kterého objednatel (zadavatel) předá zhotoviteli nejpozději do 3 dnů ode dne nabytí účinnosti smlouvy veškeré mediální podklady (fotografie a filmy) v digitalizované podobě jako podklad pro realizaci části díla označené projektovou dokumentací jako 03_obsahy av médií. Pokud se objednatel dostane do prodlení se splněním své povinnosti uvedené výše, bude se postupovat v souladu s příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Přichází v úvahu i prodloužení termínu předání díla o takový počet dnů, o kolik dnů byl objednatel v prodlení se splněním své povinnosti. Odpověď Ad 2. Dodavateli budou poskytnuty mediální podklady s vypořádanými autorskými právy. Závěrem zadavatel uvádí, že i když některé shora uvedené dotazy nemají charakter žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace (jedná se o výklad obecně závazných právních předpisů), rozhodl se i tak požadovaná vysvětlení poskytnout. Tato skutečnost však neznamená, že i v budoucnu zadavatel bude poskytovat informace, které charakter žádosti o vysvětlení zadávací dokumentace mít nebudou. Zadavatel si vyhrazuje právo na takovéto dotazy odpověď neposkytnout.

6 6. Nové Upozornění na povinnost mít vydány pouze zaknihované akcie (poskytnuto ): Zadavatel opětovně upozorňuje dodavatele na skutečnost, že dle 48 odst. 9 zákona je zadavatel povinen vyloučit vybraného dodavatele v případě, pokud z informací vedených v obchodním rejstříku vyplývá, že vybraný dodavatel je akciovou společností nebo má právní formu obdobnou akciové společnosti a nemá vydány pouze zaknihované akcie (viz též čl. 8 zadávací dokumentace). Uvedené se netýká vybraného dodavatele se sídlem v zahraničí, který je akciovou společností nebo má právní formu obdobnou akciové společnosti. U takovéhoto dodavatele se uplatní odlišný postup uvedený v 48 odst. 9 zákona. 7. Nové Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek (poskytnuta ): S ohledem na skutečnost, že zadavatel pracuje na úpravě technických parametrů vybraných svítidel uvedených v dokumentu Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha, která byla vyvolána námitkami podanými proti zadávacím podmínkám týkajících se části 2 veřejné zakázky, a s ohledem na prodlení s poskytnutím vysvětlení o 3 dny, prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek na plnění shora uvedené veřejné zakázky (a to pro obě části veřejné zakázky) následovně: Zadavatel ruší termín konce lhůty pro podání nabídek stanovený na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami původně stanovený na od 10,00 hodin a nově stanoví termín konce lhůty pro podání nabídek na do 10,00 hodin a termín otevírání obálek s nabídkami na od 10,00 hodin. Zadavatel upozorňuje dodavatele, že poté, co provede úpravu dokumentu Kniha svítidel_expozice lesnictví NZM Praha, případně též s tím související úpravu dalších dokumentů, upravené dokumenty poskytne v souladu se zákonem a zadávací dokumentací dodavatelům a současně prodlouží lhůtu pro podání nabídek pro obě části veřejné zakázky tak, aby od odeslání změny zadávací dokumentace činila celou svou původní délku. Ing. Lenka Zahálková vedoucí odboru zadávání veřejných zakázek Lesy České republiky, s. p.

VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX Holman

VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX  Holman VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/000288/2017 2.2.2017 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Holman 956 999 443 725 257 544 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Evid. č. VZ:

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám veřejné zakázky

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám veřejné zakázky VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/001561/2016 5. 8. 2016 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Holman 956 999 443 725 257 544 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Dodávka a

Více

SMLOUVA O DÍLO č PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST. pro projekt: "NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE"

SMLOUVA O DÍLO č PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST. pro projekt: NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE SMLOUVA O DÍLO č. 2018027PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST pro projekt: "NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE" OBJEDNATEL: Obec Nučice Kubrova 31, 252 16 Nučice IČO: 002 33 668 ZHOTOVITEL: NOZA, s.r.o.

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 126538/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/001577/2015 31.7.2015 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Zahalkova 956 999 2903 724 623 712 495 262 391 99_ozvz@lesycr.cz Dodatečné informace k zadávacím

Více

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ )

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem: Rekonstrukce ulice Na Náměti (dále jen: veřejná zakázka nebo VZ ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

Veřejná zakázka: Provádění lesnických činností s prodejem dříví při pni rok (opakování zrušených částí VZ) Evid. č.

Veřejná zakázka: Provádění lesnických činností s prodejem dříví při pni rok (opakování zrušených částí VZ) Evid. č. VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/000133/2017 12. 1. 2017 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Hloušek 956 999 245 724 524 010 495 262 391 zakazky@lesycr.cz Veřejná zakázka: Provádění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace

V Ý Z V A. Revitalizace areálu bývalé kotelny v lokalitě U Trojice, Třeboň projektová dokumentace ODBOR ROZVOJE A INVESTIC tel: +420 384 342 163, fax: +420 384 723 505 e-mail: odbor.rozvoje@mesto-trebon.cz V Ý Z V A k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na služby v souladu s

Více

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U84RB* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 145333/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., zjednodušené podlimitní řízení Oprava povrchu komunikací v Klatovech 2018, 5. část Zadavatel

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele stavebních prací Rekonstrukce rozběhové dráhy a doskočiště při ZŠ Velké Karlovice Zadavatel veřejné zakázky Základní škola Velké Karlovice,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE informace dodatečné Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 10 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5

SŠ,ZŠ a MŠ pro ZP, Brno, úprava projektu na zateplení budov B1,B2,B3,B5 Vyzvaný zájemce: Výzva k podání nabídky podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu a podle Směrnice

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., zjednodušené podlimitní řízení Oprava povrchu komunikací v Klatovech 2018, 4. část Zadavatel

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

Příloha č. 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zahraniční pobyt žáků a výuka cizích jazyků Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.

Příloha č. 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zahraniční pobyt žáků a výuka cizích jazyků Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56. Příloha č. 5 Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zahraniční pobyt žáků a výuka cizích jazyků Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/56.1113 1. Identifikační údaje veřejného zadavatele 1.1. Základní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012

VÝZVA. Provedení přezkoumání hospodaření města Třeboně a jeho příspěvkových organizací za rok 2012 ODBOR FINANČNÍ A MAJETKOVÝ Tel.: +420 384 342 185, Fax: +420 384 723 505 e-mail: alena.bastova@mesto-trebon.cz VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu služby v souladu s 18 odst. 5 zákona

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 6 Informace o prodloužení lhůty pro podání nabídek VÁŠ DOPIS ZN. ČÍSLO JEDNACÍ SPISOVÁ ZNAČKA DATUM LCR099/39/002309/2015 17.9.2015 VYŘIZUJE TELEFON GSM FAX E-MAIL Zahálková 956 999 203 724 623 712 495 262 391 99_ozvz@lesycr.cz Dodatečné informace k zadávacím

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva )

DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ. Dodavatel: VÝZVA POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A K PODÁNÍ NABÍDKY (dále jen: výzva ) MĚSTO KUTNÁ HORA Havlíčkovo nám. 552, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 tel.: 327 710 110, 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: kancelar@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz Č.j.: Vyřizuje: Haraga Petra Tel.:

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 6 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 25. dubna 2017 Počet listů: 5 Přílohy: 5/18+ el. soubory

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 25. dubna 2017 Počet listů: 5 Přílohy: 5/18+ el. soubory KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPU-86916-3/ČJ-2017-0400VZ Ústí nad Labem 25. dubna 2017 Počet listů: 5 Přílohy: 5/18+ el. soubory VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná

Více

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP

Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Nemocniční pavilon č.4 a 10 stavební opravy části 1.NP Lhůta pro podání nabídek: 31.8.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František

Více

Úřad vlády České republiky Odbor provozu a služeb

Úřad vlády České republiky Odbor provozu a služeb Úřad vlády České republiky Odbor provozu a služeb Čj. 37155/2018-OPS-2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY včetně zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Nákup myčky Česká republika Úřad vlády

Více

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0114SWK* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69763/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. I

DODATEČNÉ INFORMACE č. I SVS/2015/009205-G DODATEČNÉ INFORMACE č. I Vážení dodavatelé, zadavatel veřejné zakázky s názvem Implementace odborného informačního systému SVS a dodávka HW terminálů, ev. č. VZ 498494, (dále jen veřejná

Více

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka

Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku Oddělení VIII Oprava koupelen v OLÚ Paseka Zadavatel: Odborný léčebný ústav Paseka, p. o. Obsah zadávací dokumentace 1. Preambule 2. Identifikace zadavatele 3.

Více

*MMFMX00U4IFP* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00U4IFP* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U4IFP* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 141702/2016 SP. ZN. 91.1

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPU-43376-3/ČJ-2017-0400VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého

Více

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Obec Štipoklasy. Štipoklasy 20, IČ: Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Štipoklasy Štipoklasy 20, 284 01 IČ: 00640409 Oprava hasičské zbrojnice Štipoklasy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ LIST VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ LIST VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ 1. Základní údaje: Identifikační údaje zadavatele: Rybitví č.p. 296,, IČ: 28778758 zapsán v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 26785 Název a popis předmětu zakázky

Více

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II.

Modernizace odbavovacího a informačního systému MHD v Hradci Králové II. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 dle 98 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k nadlimitní sektorové veřejné zakázce na dodávky s názvem: Modernizace odbavovacího a informačního systému

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č. 3 Rady Královéhradeckého

Více

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010PAYO* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52468/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Tato veřejná zakázka

Více

Město Veselí nad Moravou odbor rozvoje města Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697

Město Veselí nad Moravou odbor rozvoje města Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 Město Veselí nad Moravou odbor rozvoje města Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: Ing. Jarošová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY MĚSTO HRANICE ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY Poptávka k podání nabídky Zakázka Splaškové kanalizační přípojky Hranice II Lhotka projektové dokumentace a inženýrská činnost Zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX013FKCZ* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 159449/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00RMWK7* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00RMWK7* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RMWK7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46499/2016 SP. ZN. 91.1.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WIYRX* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 63925/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa MĚSTO HRANICE Odbor školství, kultury a tělovýchovy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.:... VYŘIZUJE BC. KATEŘINA ŠVÁČKOVÁ TEL.: 581 828 112 FAX: 581 828 650 E-MAIL: katerina.svackova@mesto-hranice.cz DATUM:

Více

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií

Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Posílení soustavy objektu,, Ambulance el. energií Lhůta pro podání nabídek: 20.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha

Více

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy

Č.j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-234309-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 14. listopadu 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 2/9 + el. přílohy VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Více

S M L O U V A O D Í L O č...

S M L O U V A O D Í L O č... S M L O U V A O D Í L O č.... Lesy České republiky, s.p. IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 sídlo: Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, 500 08 Hradec Králové, zapsán v obchodním rejstříku u Krajského

Více

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0127R2D* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 112152/2018 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově

VÝZVA. Multifunkční objekt dětí a mládeže v Krasově VÝZVA k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění * veřejná zakázka Multifunkční objekt dětí a mládeže

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb.

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. 1. Identifikace zadavatele Název / Obchodní firma: Obec Korouhev IČ: 002 76 855

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č.8 /2013/Město Oprava volného bytu č. 21 v domě č.p. 300 v ulici Sluneční v Pardubicích 1. Základní údaje o zadavateli: Statutární město Pardubice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, Havířov-Město Odbor investiční výstavby

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, Havířov-Město Odbor investiční výstavby STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město Odbor investiční výstavby VÁŠ DOPIS Č.j: ZE D: NAŠE Č.j.: OIV/72511/2014 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Mgr. Švédíková TEL:

Více

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00YW2C8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 155118/2017 SP. ZN. 91.1

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ),

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), DODATEČNÉ INFORMACE Č. 2 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE dle 49 odst. 4 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Název veřejné zakázky: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 1/2013/RFP Pardubice, tř. Míru oprava, rekonstrukce a přístavba č. p. 60 a 450 generální klíč 1. Základní údaje o zadavateli: Rozvojový

Více

Smlouva o poskytnutí dat

Smlouva o poskytnutí dat Smlouva o poskytnutí dat Subjekt Lesy České republiky, s.p. se sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 zapsaný: v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl AXII, vložka

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Školní statek, Humpolec, Dusilov 384, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, podmínky

Více

Termín prohlídky je v 9:00 hod. (před vstupem do objektu Hlinky 46, Brno)

Termín prohlídky je v 9:00 hod. (před vstupem do objektu Hlinky 46, Brno) Odbor investiční a správy bytových domů Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2016/0128528/JACE Spisová značka: 3520/MCBS/2016/0128528/1 Vyřizuje: Eva Jachymiáková, tel. 542

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podaná dle zákona č. 134/2016 Sb. ze dne 19.dubna 2016 o zadávání veřejných zakázek, dle 27, 31 a 6 jako veřejná zakázka malého rozsahu. I. NÁZEV VEŘEJNĚ ZAKÁZKY: Horní Branná - chodníky

Více

Město Veselí nad Moravou vyhlašuje výzvu k podání nabídky na zpracování. "Veselí nad Moravou - dopravní infrastruktura

Město Veselí nad Moravou vyhlašuje výzvu k podání nabídky na zpracování. Veselí nad Moravou - dopravní infrastruktura Město Veselí nad Moravou odbor rozvoje a správy města Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 r: VESELí 1.-.1 NAD MORAVOU váš dopis zn.: ze dne: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO:

Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, Brno IČO: Zadavatel: Veřejná zeleň města Brna, příspěvková organizace Sídlem Kounicova 1013/16a, 602 00 Brno IČO: 62161521 Veřejná zakázka: Revitalizace městských parků, III. etapa zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Vrchlického sady obnova historického parku

Vrchlického sady obnova historického parku Vysvětlení zadávací dokumentace č. 3 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, zjednodušené podlimitní řízení Vrchlického sady obnova historického

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE dle 50 a 6 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský

Více

Město Veselí nad Moravou Odbor majetku a investic

Město Veselí nad Moravou Odbor majetku a investic Město Veselí nad Moravou Odbor majetku a investic pracoviště park Petra Bezruče 697 VESELí NAD MORAVOU váš dopis zn.: ze dne: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: Ing.

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9 Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Název zadavatele: Cyklistická stezka Studénka Nová Horka Stavební práce

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2 Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce podle zákona č. 134/2016 Sb., zjednodušené podlimitní řízení Expozice refektář 59/I. Klatovy stavební úpravy Zadavatel

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

SMLOUVA O DILO. mezi. na straně jedné

SMLOUVA O DILO. mezi. na straně jedné Dne, měsíce a roku uvedeného na straně 6, podle zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) a ve smyslu ustanovení 536 a násl. citovaného zákona, je uzavřena tato: SMLOUVA O

Více

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZJQF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24379/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Provádění lesnických činností s prodejem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010BVQR* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 37722/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00XQYZG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00XQYZG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00XQYZG* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 111626/2017 SP. ZN. 91.1

Více