PŘIHLÁŠKA na letní tábor 49.PH Royal Rangers

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘIHLÁŠKA na letní tábor 49.PH Royal Rangers"

Transkript

1 PŘIHLÁŠKA na letní tábor 49.PH Royal Rangers Pořádá: 49.PH Roya Rangers Stoliňská 2502/41B, Praha 9, IČO: , Fio Banka / 2010 Mgr. Pavel Trefný, Termín: Místo konání: Tábořiště Myslív od Církve bratrské - Plzeň, GPS: '54.608"N, 13 35'25.991"E 1. Osobní údaje dítěte Jméno a příjmení: Ulice, číslo: Obec, město: PSČ: Rodné číslo: Telefon: Státní příslušnost: Třída ZŠ: Je dítě poprvé na táboře: ano* ne* Zdravotní pojišťovna: *vybranou variantu označte křížkem Zákonný zástupce Příjmení, jméno, titul: Adresa (včetně PSČ): Zaměstnavatel: Poměr k dítěti: 2. Osobní údaje zákonného zástupce Telefon/mobil: Telefon do práce: 3. Posouzení zdravotního stavu dítěte podle zákona 258/2000 Sb. 9 Součástí přihlášky musí být fotokopie Posudku o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě. Toto potvrzení smí být maximálně 12 měsíců staré. Bez tohoto potvrzení je přihláška neplatná. 4. Cena tábora Cena Kč (včetně dopravy, při více sourozencích na táboře 1400 Kč/dítě) Úhradu tábora proveďte do na číslo účtu 49.PH RR: / 2010, případně hotově. (jako variabilní symbol uveďte prvních šest číslic RČ dítěte) Storno poplatky: do14 dnů před táborem 150 Kč, do 3 dnů před táborem 300 Kč Storno poplatky hradí platby a nákupy, které již byly provedeny a rozpočteny na jedno dítě. 5. Prohlášení rodičů Přihlašuji své dítě závazně na uvedený křesťanský tábor a prohlašuji, že jsem se seznámil/a se všemi pokyny a informacemi pořadatele tábora a souhlasím s nimi. Beru na vědomí, že neuvedení důležitých okolností o jeho zdravotním stavu nebo nekázeň, či špatné vybavení může být důvodem k vyloučení z tábora. Souhlasím, aby osobní údaje byly použity pro vnitřní potřebu 49.PH RR. Souhlasím, aby fotografie dětí z tábora byly použity na stránkách a materiálech 49.PH RR. V dne podpis zákonného zástupce Poznámka: Prostudujte pozorně celou přihlášku, informace a pokyny. Řádně vyplněnou přihlášku odevzdejte organizátorům tábora do 15.6.

2 INFORMACE A POKYNY pro účastníky letního tábora 49. PH RR Termín konání tábora: Umístění tábořiště: Tábořiště Církve bratrské Plzeň - Myslív (louka u Myslívského rybníka, Pačejov u Nepomuka) (minulý rok nám tam pošťačky doručili i poštu!) Kontakty na vedoucí v době konání tábora: Pavel Trefný (hlavní vedoucí) Přihlášení: vyplněnou, podepsanou Přihlášku na tábor (doručit Pavlovi Trefnému do 15.6.) kopie Posudku o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě vyplněného a potvrzeného lékařem ne staršího 1 roku (nejpozději v den odjezdu) vyplněný a podepsaný Nástupní list dítěte na tábor s kopií průkazky zdravotní pojišťovny uhradit účastnický poplatek do Účastnický poplatek: Účastnický poplatek činí 1600 Kč na jednoho přihlášeného účastníka (pokud se účastní více sourozenců, tak na druhého a na další je výše poplatku 1400 Kč). Poplatek lze uhradit v hotovosti nebo zaslat na účet 49.PH RR: / 2010 Jako variabilní symbol uveďte prvních šest číslic z rodného čísla dítěte. Odjezd a příjezd: Pojedeme vlakem z hlavního nádraží s jedním přestupem v Plzni. Odjezd: V sobotu sraz v 12:50 z hlavního nádraží Praha (vlak odjíždí 13:14, Exp 352). Příjezd: V sobotu 1.8. na hlavní vlakové nádraží kolem 13:40. (R 759) Svačinu a pití na cestu s sebou! Při odjezdu rodiče předají vedení tábora: Nástupní list dítěte s podpisem a datem odjezdu. Kopii Posudku o zdravotní způsobilosti dítěte... (pokud tak neučinili dříve). Případné léky. Nutné vybavení dítěte: (viz samostatně) Různé. Napište prosím předem jeden dopis/pohled dítěti (a předejte vedoucím při nástupu na tábor), který jim všem během tábora předáme. Návštěvy je možné uskutečnit pouze po předchozí domluvě. V případě hrubého porušení pravidel nebo špatném vybavení může být účastník vyloučen z tábora a jeho rodiče jsou povinni si jej vyzvednout v místě tábora do 24 hodin po oznámení této skutečnosti. Na tábor není dovoleno brát žádnou elektroniku/mobilní telefony. V případě nutnosti volejte na mobil hl. vedoucího.

3 Seznam vybavení účastníka tábora Výzbroj: spací pytel (aby byl aspoň KOMFORT 0 o C, extrémní hodnoty, které udávají jsou k ničemu, ve spacáku KOMFORT +5 o C byla na Ringoturnaji při 7 o C zima.) karimatka batoh/krosna (ve které si vše na tábor odnesou žádný kufr!) batůžek na výlety baterka (+ náhradní baterie) ostrý nůž s pojistkou (zavírací nebo v pouzdře) přinést na schůzku ke kontrole ešus + lžíce kelímek na pití 0,75 L lahvičku na pití štít, řemdih (budeme brát na tábor autem) mají-li již rozbité = opravit, vyrobit Výstroj: gumové holiny pláštěnka pevná turistická obuv, sportovní obuv/letní vzdušná obuv ponožky, trička, mikiny, kalhoty krátké a dlouhé, bunda, teplý svetr spodní prádlo (v dostatečném množství), plavky, pokrývka hlavy, šátek hadrový pytel na špinavé prádlo hebrejský hábit (stačí obdélník s dírou na hlavu přepásaný u pasu nejlépe páskem) Hygienické vybavení: mýdlo, šampon, zubní pasta, kartáček na zuby, hřeben, ručník, utěrka opalovací krém s UV-filtrem, brýle proti slunci, přípravek proti klíšťatům Další vybavení: bible, tužka, blok/sešit, KPZ chrastítko pro hudební doprovod Kapesné ve výši pouze do 100 Kč. NEBRAT! elektroniku/mobily a jiné cenností! (za jejich případnou ztrátu neručíme!) potraviny do zásoby (plísně, hlodavci) kromě pár sušenek či bonbónů Vybavení dítěte na tábor je třeba přizpůsobit podmínkám tábora. Děti se naprostou většinu času budou pohybovat v přírodě, proto doporučujeme využít především starší oděv a počítat s případnou možností jeho poničení. Obuv, kterou je dítě na tábor vybaveno, by měla být pohodlná a před odjezdem na tábor překontrolovat, zda velikost obuvi odpovídá potřebám dítěte!!! Vše doporučujeme mít podepsané, nebo nějak označené.

4 1 Táborový řád pro dorostence 1.1 Bezpečnost TÁBOROVÝ ŘÁD 1 Nikdo neopustí tábor bez vědomí vedoucího a to ani do nejbližšího okolí. 2 V průběhu programu není dovoleno vzdálit se z místa, kde program probíhá. 3 Je zakázáno koupat se jinde a jindy než vedoucí výslovně povolil. 4 Platí přísný a naprostý zákaz manipulace s ohněm mimo výslovný pokyn vedoucího. 5 Je zakázáno manipulovat se sekerou mimo výslovný pokyn vedoucího. Vedoucí jsou oprávněni zabavit nože a podobné předměty, pokud to uznají za nutné. 6 Platí zákaz konzumace hub a lesních plodů mimo výslovné svolení vedoucího. 7 Je zakázáno pít z lesních studánek Hygiena a zdraví 8 Každý účastník tábora dbá na osobní hygienu a na své věci, aby byly v pořádku. 9 Myjeme si ruce před jídlem a po použití latríny, zuby si čistíme ráno a večer. 10 Ve stanu i okolí tábora každý udržuje pořádek a čistotu. Každý zvedne pohozený papírek kdekoliv po tábořišti a odhodí jej do pytle s odpadem. 11 Každý účastník tábora bude používat latrínu a to i v noci. Do latrín je zakázáno odhazovat jakékoliv odpadky. 12 Nebude-li se táborník cítit zdráv nebo se zraní, oznámí to ihned vedoucímu nebo zdravotníkovi, i když se mu to nebude zdát významné. 13 Klíšťata rovněž hlásíme zdravotníkovi. 14 Účast na rozcvičce je pro účastníky tábora povinná. 1.3 Stravování 15 Do kuchyně má přístup pouze denní služba. 16 Nikdo si u sebe neponechá potraviny podléhající zkáze, ale odevzdá je do kuchyně. 17 Každý si vezme jen tolik jídla kolik sní. Je možné si jít dodatečně pro přídavek. Zbytky jídla a odpadky je nutné odhazovat do odpadové jámy. 18 Vodu na pití je možno používat pouze z určených nádob. 19 Nádobí si každý umyje ihned po jídle v určené nádobě s teplou vodou a opláchne je. Není dovoleno si schovávat zbytky jídla. 1.4 Chování 20 Je naprostou samozřejmostí, že každý účastník tábora bude poslouchat vedoucí. Pokyn vedoucího bude proveden bez odmlouvání, pečlivě a včas. 21 Každý se bude k ostatním dorostencům chovat čestně a kamarádsky, vyhne se zbytečným sporům a každému účastníku tábora ochotně pomůže. 22 Je zakázáno mluvit sprostě. 23 Platí zákaz takového posmívání, při kterém se nesmějí všichni.

5 24 Při vycházce do okolí a všech hrách bude každý dbát na dobré vystupování a chování, ochraňovat a udržovat dobrou pověst tábora. 25 Denní program je závazný pro každého táborníka. Nikdo ho svým chováním nesní narušovat. 26 Společný táborový majetek je každý povinen chránit před poškozením a ztrátou. Případné poškození nějaké věci je třeba ihned nahlásit vedoucímu. 27 Nikdo nebude vstupovat do cizích stanů bez souhlasu jejich obyvatel. Vedoucí svolení nepotřebují. 28 Po večerce se smí jen spát. Kdo chce být vzhůru, může, pokud tak činí mlčky a nehybně vleže na svém místě. 29 Vedoucí mají právo kontrolovat vybavení táborníků. 30 Každý bude chránit přírodu, a to zvláště v okolí tábora. Neodhazujeme odpadky, neničíme rostliny. 31 Každý plně odpovídá za cenné věci, které si přivezl. Vedoucí je oprávněn zabavit nepřiměřené vybavení (mobily apod.), pokud to uzná za nutné. 32 Bude-li kdokoliv potřebovat radu nebo pomoc, obrátí se na vedoucího. 2 Povinnosti vedoucího dne Budí ostatní vedoucí před sedmou hodinou Vytahuje děcka ze stanů při budíčku Svolává bodované nástupy Snaží se dodržovat časový harmonogram tábora Nosí okolo krku píšťalku Má noční pohotovost a poslední hlídka mu oznamuje, že končí službu 3 Povinnosti pro družinu se službou Ráno odchází před snídaní pro čerstvé pečivo do obchodu (pokud je potřeba) Má zodpovědnost za to, že je v kuchyni stále dostatek topného dřeva Pomáhá s přípravou jídla (mazání chlebů, škrábání brambor) Pokud má povinnosti v kuchyni, tak se nemusí účastnit dopoledního programu jednotlivých kroužků. 4 Povinnosti vedoucího družiny Doprovází družinu na cestě mimo tábor (obchod, hry, výlety, koupání...) 5 Povinnost hlídky Každých deset minut obejít tábořiště Co nejméně svítí baterkou Pokud nastane velké nebezpečí (požár, velká voda, přepad) probudí celý tábor, pokud si nejsou jistí velikostí nebezpečí, budí pouze vedoucího dne, který závažnost situace zhodnotí. Poslední hlídka budí vedoucího dne a oznamuje mu, že je vše v pořádku. Je zakázáno mít hlídku dvě noci po sobě

6 Evidenční číslo posudku: POSUDEK O ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI DÍTĚTE k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 1. Identifikační údaje Poskytovatel zdravotnických služeb vydávající posudek: Název: Adresa sídla/místa podnikání: IČO: Posuzované dítě: Jméno/a a příjmení: Datum narození: Adresa místa trvalého pobytu/ bydliště v ČR: 2. Účel vydání posudku 3. Posudkový závěr A. Posuzované dítě k účasti na škole v přírodě/zotavovací akci: a. je zdravotně způsobilé *) b. není zdravotně způsobilé *) c. je zdravotně způsobilé za podmínky (s omezením) *)**) : B. Posuzované dítě: a. se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním: ANO NE *) b. je proti nákaze imunní (typ/druh): c. má trvalou kontraindikaci proti očkování (typ/druh): d. je alergické na: e. dlouhodobě užívá léky (typ/druh, dávka): Poznámka: *) Nehodící se škrtněte **) Bylo-li zjištěno, že posuzované dítě je zdravotně způsobilé s omezením, uvede se omezení podmiňující zdravotní stav způsobilosti k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě. 4. Poučení Proti bodu 3. části A) tohoto posudku lze podle 46 odst. 1 zákona č. 373/2011 Sb., o specifických zdravotních službách, ve znění pozdějších předpisů, podat návrh na jeho přezkoumání do 10 pracovních dnů ode dne jeho prokazatelného předání poskytovatelem zdravotnických služeb, který posudek vydal. Návrh na přezkoumání lékařského posudku nemá odkladný účinek, jestliže z jeho závěru vyplývá, že posuzovaná osoba je pro účel, pro nějž byla posuzována, zdravotně nezpůsobilá nebo zdravotně způsobilá s podmínkou. 5. Oprávněná osoba Jméno/a a příjmení oprávněné osoby: Vztah k posuzovanému dítěti: (zákonný zástupce, opatrovník, pěstoun, popř. další příbuzný dítěte): Oprávněná osoba převzala posudek do vlastních rukou dne: Podpis oprávněné osoby: Datum vydání posudku: podpis a příjmení lékaře razítko poskytovatele zdravotnických služeb

7 NÁSTUPNÍ LIST DÍTĚTE NA TÁBOR 49. PH Royal Rangers Jméno a příjmení:... datum narození:... rodné číslo:... bydliště:... PSČ:... A. Prohlášení rodičů Prohlašuji, že ošetřující lékař nenařídil mému dítěti od vyplnění přihlášky na tábor změnu režimu. Dítě nejeví známky akutního onemocnění (průjem, teplota a podobně) a okresní hygienik ani ošetřující lékař mu nenařídil karanténní opatření. Není mi také známo, že by dítě v posledních čtrnácti dnech přišlo do styku s osobami, které onemocněly přenosnou nemocí. Dítě je schopno účasti na táboře.... (Datum a podpis rodičů ze dne odjezdu dítěte na tábor) B. Zdravotní pojišťovna Zdravotně pojištěn(a) u: zde nalepte fotokopii průkazu pojištěnce zdravotní pojišťovny C. Změny zdravotního stavu a adresa Od vyplnění Posudku o zdravotní způsobilosti došlo*- nedošlo* (nehodící se škrtněte) ke změně zdravotního stavu dítěte. Pokud ano - jakému: Léčí, či léčilo se dítě s nějakým vážným, či chronickým onemocněním (prosím vypište s jakým a kdy): Je nějaké jídlo, které dítě ze zdravotních či jiných závažných důvodů nemá jíst: Chcete nám sdělit nějakou skutečnost (omezení) o zdravotním stavu dítěte: Dítě bere léky (jaké a jak): Pokud dítě bere léky musí jimi být vybaven na celou dobu pobytu Informace o zdravotním stavu dítěte jsou důvěrné a slouží pouze pro zkvalitnění péče o vaše dítě. V mimořádně nutném případě podejte zprávu na adresu: (pokud nejsou uvedeny rodiče, přiložte plnou moc zodpovědné osoby) Jméno a příjmení zákonného zástupce:... telefon domů:... mobilní:... do práce:... adresa:... PSČ:... D. Neodkladné ošetření Souhlasím s případným ošetřením u lékaře či ve zdravotnickém zařízení v doprovodu vedoucího či zdravotníka. V... dne podpisy obou rodičů (zákonných zástupců) Prohlašuji, že údaje uvedené na nástupním listu odpovídají skutečnosti k dnešnímu dni. Jsem si vědom(a) právních důsledků, pokud by údaje nebyly pravdivé. V... dne podpis zákonného zástupce Nástupní list odevzdejte vedoucímu při nástupu dítěte do tábora!!!bez nástupního listu a užívaných léků nebude dítě do tábora přijato!!

1. Osobní údaje dítěte. 2. Osobní údaje zákonného zástupce

1. Osobní údaje dítěte. 2. Osobní údaje zákonného zástupce Pořádá: 49.PH Royal Rangers Stoliňská 2502/41B, 193 00 Praha 9, IČO: 72047313, Fio Banka 2900 517 039/ 2010 Mgr. Pavel Trefný, pavel.trefny@cb.cz, 775 024 742 Termín: 27.7.-3.8.2019 (pro děti starší 11

Více

PŘIHLÁŠKA na letní tábor 49.PH Royal Rangers

PŘIHLÁŠKA na letní tábor 49.PH Royal Rangers PŘIHLÁŠKA na letní tábor 49.PH Royal Rangers Pořádá: 49.PH Royal Rangers Stoliňská 2502/41B, 193 00 Praha 9, IČO: 72047313, Fio Banka 2900 517 039/ 2010 Mgr. Pavel Trefný, pavel.trefny@cb.cz, 775 024 742

Více

Zvláště u mladších účastníků tábora doporučujeme zasílat pravidelnou korespondenci.

Zvláště u mladších účastníků tábora doporučujeme zasílat pravidelnou korespondenci. Vážení rodiče, do rukou se Vám dostala přihláška na letní tábor, který již pravidelně pořádá SHM Klub Sulíkov pro děti od 6 do 12 let. Tak jako minulý rok se tábor koná na faře v Osové Bítýšce, a to v

Více

Vážení rodiče, Příjezd je plánován na 2. 8. 2014 přibližně v 15:00. Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 739 622 255.

Vážení rodiče, Příjezd je plánován na 2. 8. 2014 přibližně v 15:00. Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 739 622 255. Vážení rodiče, do rukou se Vám dostala přihláška na letní tábor, který již pravidelně pořádá SHM Klub Sulíkov, a to v termínu od 26. 7. do 2. 8. 2014. Tak jako minulý rok se pobyt koná v táborové základně

Více

PŘIHLÁŠKA NA POBYTOVÝ TÁBOR 2018

PŘIHLÁŠKA NA POBYTOVÝ TÁBOR 2018 PŘIHLÁŠKA NA POBYTOVÝ TÁBOR 2018 TERMÍN: 1. 8. 7. 2018 SOUSTŘEDĚNÍ JU-JUTSU & KYUSHO ČENKOVICE 2018 ADRESA TÁBORA: RZ ATLAS ČENKOVICE, Čenkovice 67, 561 64 Jablonné nad Orlicí CENA: 3.490,- Kč VARIABILNÍ

Více

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok)

Nástupní list na CC. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) Nástupní list na CC Jméno a příjmení dítěte: Datum narození: Rodné číslo: Adresa trvalého bydliště: Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci (nesmí být starší než 1 rok) 1) Posuzované

Více

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon)

LIST ÚČASTNÍKA. Kontakt na rodiče nebo jimi určené zástupce v době konání tábora (adresa, telefon) Soubor dokumentů, které rodiče předají pověřené osobě v místě odjezdu na LT Kamínky 2016 (jedou-li sourozenci, je třeba mít všechny dokumenty pro každé dítě) 1. List účastníka 2. Prohlášení zákonných zástupců

Více

Bohemia sport Žatec z.s.

Bohemia sport Žatec z.s. PŘIHLÁŠKA LETNÍ SPORTOVNÍ TÁBOR V ŽEROTÍNĚ S VÝUKOU ANGLICKÉHO JAZYKA Místo: Žerotín Termín: 6.7. 13.7. 2019 Cena: 3 800 Kč Více info na tel. čísle pořadatelky paní PhDr. Lucie Staňkové: 601 369 084 Téma

Více

Skautský tábor Orlovy 2019

Skautský tábor Orlovy 2019 Skautský tábor Orlovy 2019 Termín konání: 7. - 14. července 2019 Příjezd: rodiče děti přivezou v neděli 7. července mezi 18:00 a 18:30 hodin na skautskou základnu Orlovy Návrat: rodiče si děti vyzvednou

Více

Základní informace: Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, (

Základní informace: Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, ( Základní informace: Odjezd: 11. 8. v 9:00 od Decathlonu u Avionu (na Rudné) Návrat: 21.8. cca kolem 12:00 u Decathlonu Místo: Montelope, Lopeník 390, Březová 68768, (https://www.montelope.cz/) Cena: 5000

Více

Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015

Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015 Nýdek Hluchová 27. 31.7.2015 Cena tábora: 2900,- Kč VS 104 Pobyt je určen dětem ve věku 5 10 let S neukončeným řečovým vývojem S poruchami plynulosti řeči S nesprávnou výslovností hlásek S výukovými obtížemi

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA. II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016. všeobecný klasický tábor. jméno a příjmení dítěte:...

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA. II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016. všeobecný klasický tábor. jméno a příjmení dítěte:... všeobecný klasický tábor PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA II. turnus 15. 7. 30. 7. 2016 4.750,- Kč jméno a příjmení dítěte:.......................................... datum narození:...............................

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE ČERVNA 2018 ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA OZDRAVNÝ A SPORTOVNÍ POBYT PORTO SAN GIORGIO ITÁLIE 15. 24. ČERVNA 2018 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 20. 4. 2018 Naskenované emailem na adresu jan.sisulak@sinstitut.cz,

Více

KŘESŤANSKÝ SPORTOVNÍ KLUB. 149 00 Praha 4 Tel.:603 256 411 WWW.KSKPRAHA.ORG INFORMATORIUM. Základní informace o táboře

KŘESŤANSKÝ SPORTOVNÍ KLUB. 149 00 Praha 4 Tel.:603 256 411 WWW.KSKPRAHA.ORG INFORMATORIUM. Základní informace o táboře INFORMATORIUM Základní informace o táboře Termín tábora: 18. 7. - 1. 8. 2015 Adresa tábora: LDT KSK Praha, o.s., Lejčkov 10, 391 55 Chýnov Provozovatel: KSK Praha, o.s. Ing. Jaroslav Olšanský U Modré školy

Více

PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA

PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA PŘIHLÁŠKA NA OUTDOOROVÝ KEMP EXPEDICE HIMALÁYA Pořadatel: Tomáš Müller IČO:01181661 email:zalezsi.cz@gmail.com tel:+420 739 731 202 Údaje o táboru: termín konání: 05.8 až 17.8. 2018 místo konání: R.S.

Více

ORGANIZAČNÍ POKYNY. Poplatek: 1500 Kč (cena zahrnuje oběd, pitný režim po celý den, pedagogický dozor, lektory kolečkového bruslení, odměny)

ORGANIZAČNÍ POKYNY. Poplatek: 1500 Kč (cena zahrnuje oběd, pitný režim po celý den, pedagogický dozor, lektory kolečkového bruslení, odměny) ORGANIZAČNÍ POKYNY termín: 23.-27.7.2018 denně 8 16:30 hodin, sraz ve sportovním areálu Dubí Po dobu tábora bude aktivní tel. číslo: 723 907 109 vedoucí tábora: Ondřej Thor Informace: SK Dubí u fotbalového

Více

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018

Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihláška na pobytový tábor školní rok 2017/2018 Přihlášku odevzdejte i s platbou pořadateli tábora nejpozději do 15. května 2018. Maximální počet účastníků je 30 dětí. Pobytový tábor v průběhu školního

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA FOŠ SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ CHŘIBSKÁ 29. 7. - 5. 8. 2017 DOKLADY NEZBYTNÉ PRO PŘIJETÍ NA AKCI ODEVZDEJTE DO 15. 7. 2017 Naskenované emailem na adresu jan.svarc@sinstitut.cz, osobně nebo

Více

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117

10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Příměstský tábor v DDM Třinec 10. - 14. 8. 2015 CENA: 1.000,-Kč, VS 117 Informace pro rodiče Příměstský tábor je určen pro všechny kluky a holky, kteří by se chtěli o prázdninách trochu více hýbat, poznat

Více

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA

PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TÁBOR SOPKA všeobecný klasický tábor II. turnus 13. 7. 1. 8. 2013 4.788,- Kč jméno a příjmení dítěte:.......................................... rodné číslo:....................................

Více

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání

Sportovní letní dny v Aquaparku Barrandov s výukou plavání AquaDream a.s. Melodická 1380/3, Praha 5 - Stodůlky, PSČ 155 00 IČO: 274 57 125, DIČ: CZ274 57 125 Zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B., vložka 10786 Bankovní spojení

Více

Cyklisticko - turistický kurz pro žáky tříd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2

Cyklisticko - turistický kurz pro žáky tříd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Cyklisticko - turistický kurz pro žáky 7. - 9. tříd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Informace pro žáky a rodiče Místo konání: obec Mariánská u Jáchymova, penzion VYTÁSEK - ubytování ve 4 8 lůžkových pokojích

Více

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013

tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 tábor LEVITŮ CZ 17. 24.8. 2013 Místo: Rekreační středisko Varvažov http://www.tabory.cz/varvazov.html Společná doprava z Prahy Odjezd 17.8. v 11:30 Černý Most / místo bude upřesněno / Prosíme, přijďte

Více

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ

Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Přihláška na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V RUDNÉ Vyberte turnus: Červenec 15.7. 19.7. Cesta z hlubin až do oblak 22.7. 26.7. Na divokém západě 29.7. 2.8. Bylo, nebylo a vlastně bylo Srpen 5.8. 9.8. Asterix a Obelix

Více

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe 2016 1. část Tuto část odešlete na náš email nebo adresu s dokladem o zaplacení zálohy nejpozději 3. června 2016 Tábor YMCA Prostor pro Tebe je profilovou aktivitou

Více

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat co nejdříve na adresu uvedenou na informačním dvojlistu)

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat co nejdříve na adresu uvedenou na informačním dvojlistu) Závazná přihláška na letní tábor (odeslat co nejdříve na adresu uvedenou na informačním dvojlistu) konaného od 28.7. do 3.8. 2018 ve Valtínově Část A (vyplní provozovatel): Název a adresa provozovatele:

Více

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:...

Jméno a příjmení:. Zdravotní pojišťovna:... P Ř I H L Á Š K A N A TÁ B O R Pořadatel: 25. středisko AXINIT Brno Termín tábora: 21. 7. - 1. 8. 2012 Místo konání: tábořiště u Brzkova Cena tábora: 1 400,- Kč Osobní údaje účastníka tábora: Jméno a příjmení:.

Více

Letní sportovní tábor Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103. Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let

Letní sportovní tábor Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103. Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let Letní sportovní tábor 19. - 25. 7. 2015 Nýdek - Hluchová, cena: 1.950,- Kč VS 103 Určený pro chlapce a děvčata od 7-12 let Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:..

Více

táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE

táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE táborové propozice LETNÍ STANOVÝ TÁBOR DOBRODRUŽSTVÍ ASTERIXE A OBELIXE 29. 7. 12. 8. 2017 NÁSTUP NA TÁBOR Nástup na tábor bude v sobotu 29. července 2017 přímo na TZ Heraltice mezi 17:00 18:00 hodinou.

Více

Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013

Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013 Přihláška účastníka na Letní dětský pobyt na mlýně s velbloudy 2013 Který se koná ve dnech 12-21.7.2013; 9-18.8.2013 na Uhrovic mlýně 1. Údaje o účastníkovi: Jméno a příjmení:. Rodné číslo: Zdravotní pojišťovna:...

Více

Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018

Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018 Odevzdejte kontaktní osobě, nebo pošlete na e-mail: jendakopr@seznam.cz do 31.5.2018 Č. přihlášky: Závazná přihláška na Letní dětský tábor SUCHÝ DŮL 2018 Provozovatel tábora: Občanské sdružení RIVIERA,

Více

JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014

JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014 JUDO letní soustředění 13.-23.8.2014 Nýdek Hluchová, 2.500,-Kč VS 109 Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:.. Tel. kontakt: Email.. Jméno a příjmení zákonného

Více

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí)

LETNÍ TÁBOR Od soboty 18. srpna do pondělí 27. srpna 2018 (10 nocí) LETNÍ TÁBOR 2018 Pojeďte s námi na letní tábor do malebných Beskyd!!! Deset dní nabitých zážitky pod širým nebem, přátelstvím, akčním herním programem, zpěvem a spoustou dalšího. TERMÍN: Od soboty 18.

Více

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část

Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe část Přihláška na Tábor YMCA prostor pro Tebe 2018 1. část Tuto část odešlete s dokladem o zaplacení zálohy na naši adresu. Do tábora budou děti přijímány dle data odeslání přihlášky. Kapacita tábora je omezena.

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MOTÝLEK Termín: 26. 7. 9. 8. 2014 Ubytování: ve srubech a chatkách Strava: 5x denně Doprava: autobusem, odjezd z Prahy Kapacita: cca 70 dětí Cena poukazu: 4.200, Kč Organizátor: Klub

Více

1. Záloha: 2.000,-Kč na poukaz. Splatná s odevzdáním přihlášky (do 20. 3. 2015). 2.

1. Záloha: 2.000,-Kč na poukaz. Splatná s odevzdáním přihlášky (do 20. 3. 2015). 2. LDT v kempu Cesenatico - Itálie, který se nachází 20 km od Rimini. Tato oblast je vyhlášená rozsáhlými písečnými plážemi. Děti budou ubytovány v klidné části kempu cca 8 10 minut od moře v karavanech pro

Více

Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015. Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105. pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:...

Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015. Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105. pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:... Letní judo tábor 14. - 22. 8. 2015 Nýdek - Hluchová, cena: 2.250,- Kč VS 105 pro členy oddílu judo při DDM Třinec. Jméno a příjmení dítěte:.... Datum narození:.. Rodné číslo. Bydliště:...Pojišťovna:..

Více

Letní dětský tábor. informace

Letní dětský tábor. informace Letní dětský tábor informace Středisko volné času SGV Termín: 22. 28. červenec 2018 Cena: 1 500,- Kč - zašlete prosím na účet: 252463300/0300 do 15. května 2018 zpráva pro příjemce: Letní tábor - příjmení,

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:...

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** jméno dítěte:... narozené:... Oddíl Stříbrný vlček Rudná Česká tábornická unie ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR *********************************** Provozovatel: Oddíl Stříbrný vlček Rudná, ČTU Cena tábora pro rok 2015: 3400,- Kč konaného

Více

Letní dětský tábor. informace

Letní dětský tábor. informace Letní dětský tábor informace Termín: 21. 27. srpen 2017 Cena: 1 400,- Kč - zašlete prosím na účet: 252463300/0300 do 15. června 2017 zpráva pro příjemce: Letní tábor - příjmení, jméno Místo konání: Staré

Více

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014

Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 Závazná přihláška na letní dětský tábor DEDRÁČEK 2014 T E R M Í N K O N Á N Í : 26. 7. 2014 9. 8. 2014 M Í S T O K O N Á N Í: H E D Č A N Y U K O Ž L A N Cena pobytu: 4 699,- Kč Informace o dítěti: Jméno

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA. Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ Termín tábora: neděle pátek ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA Letní dětský tábor - HORNÍ JELENÍ 2019 Pořadatel tábora: RADOST CZECH REPUBLIC z.s., Rudé armády 121, 533 74 Horní Jelení zastoupený : Vladislavou Maškovou tel. 607 574 032 Hlavní vedoucí:

Více

Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015

Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015 Registrační číslo: Závazná přihláška na Letní dětský tábor DREAMÍK 2015 Termín tábora 22.-30.8.2015 Organizátoři: Vzdělávací centrum Mgr. Lucie Dudková, IČ 76580661 Email: dreamik@post.cz Tel.: 725/614781,

Více

LETNÍ TÁBOR. pořádá pro děti od 7 do 15 let

LETNÍ TÁBOR. pořádá pro děti od 7 do 15 let DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE, NYMBURK, 2. května 968 tel: 325 514 671, e-mail: ddm@ddm-nymburk.cz, http://www.ddm-nymburk.cz příspěvková organizace pořádá pro děti od 7 do 15 let LETNÍ TÁBOR Termín: 22.7.2018 4.8.2018

Více

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout.

INFORMACE. Bez těchto náležitostí nelze dítě na tábor přijmout. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

Stylové oblečení = kostým + doplňky nástupní list dítěte na tábor, kartička pojištěnce, potvrzení od doktora, že je dítě schopné zúčastnit se tábora

Stylové oblečení = kostým + doplňky nástupní list dítěte na tábor, kartička pojištěnce, potvrzení od doktora, že je dítě schopné zúčastnit se tábora PROPOZICE TÁBORA DOROSTOVÉ SKUPINY 015 Odjezd: VE JMÉNU KRÁLE 2011 V pondělí 18.7. sraz v Pardubicích na hl. nádrží v 6 30!!!!!!! (v 6 55 nám odjíždí vlak) Pokud by chtěl někdo přijet individuálně autem,

Více

Fénix Brno. Zámecká 42a, Brno 643 00 731453837; 774233247; oddil.fenix@gmail.com; http://fenixbrno.cekuj.net/

Fénix Brno. Zámecká 42a, Brno 643 00 731453837; 774233247; oddil.fenix@gmail.com; http://fenixbrno.cekuj.net/ Fénix Brno Zámecká 42a, Brno 643 00 731453837; 774233247; oddil.fenix@gmail.com; http://fenixbrno.cekuj.net/ Vážení rodiče, Dostávají se Vám do rukou kompletní informace k letnímu táboru našeho oddílu.

Více

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019

PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019 PŘIHLÁŠKA NA TÁBOR Terénní berušky z.s. Žirovnice 2019 Pořadatel tábora Terénní berušky z.s. IČO: 07757981 Č. Účtu: 2601570788/2010 Údaje o táboře Termín konání: 14. 7. 27. 7. 2019 Místo konání: Žirovnice

Více

13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně)

13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně) 13. letní soustředění klubů Vem Camará Capoeira ČR 2017 Děti do 13 let (včetně) Místo pobytu: REKREAČNÍ AREÁL POSLŮV MLÝN, cca 20 km od Mladé Boleslavi Poslův mlýn, 472 01 Doksy č. p. 976, tel: 739 366

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR MIRABEL Místo: Letní dětský tábor Pohoda Nuzice (jihočeský kraj) Objekt: Tábor se nachází v krásné lesnaté krajině přímo u řeky Lužnice. Celá oblast, ve které tábor leží, se vyznačuje

Více

Lyžařský zájezd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2

Lyžařský zájezd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Lyžařský zájezd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Informace pro žáky a rodiče a) Místo konání: Penzion Vytásek Petra Jilemnického 9 Jáchymov - Mariánská Ostrov nad Ohří 36301 b) Termín konání: 4.února -10.února

Více

Přihláška k docházce do LMŠ Dubínek

Přihláška k docházce do LMŠ Dubínek Číslo přihlášky shodné s číslem smlouvy: Přihláška k docházce do LMŠ Dubínek Dítě přihlašované do LMŠ Dubínek (dále také dítě ): Jméno dítěte: (Variabilní symbol) Rodné číslo: Bydliště: / Datum narození:

Více

(astma, alergie, omezení při tělesných cvičeních, diabetes atd.)

(astma, alergie, omezení při tělesných cvičeních, diabetes atd.) PÍSEMNÝ SOUHLAS RODIČŮ SE ZAŘAZENÍM DÍTĚTE NA SPORTOVNÍ KURZ Souhlasím s účastí mého syna/dcery na SPORTOVNÍM KURZU v Janově nad Nisou, termín od 18. do 22. dubna 2016. Souhlasím s uvedením osobních údajů

Více

INFORMACE. Podpis rodičů:.

INFORMACE. Podpis rodičů:. INFORMACE Při nástupu na tábor předá zákonný zástupce dítěte hlavnímu vedoucímu nebo zdravotníkovi tábora: 1. posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě 2. průkazku

Více

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat na adresu Martin Pražák, Strážnická 14, Brno nebo naskenovanou na

Závazná přihláška na letní tábor (odeslat na adresu Martin Pražák, Strážnická 14, Brno nebo naskenovanou na Závazná přihláška na letní tábor (odeslat na adresu Martin Pražák, Strážnická 14, 627 00 Brno nebo naskenovanou na e-mail praz.men@seznam.cz) konaného od 10. do 23. 8. 2019 ve Valtínově Část A (vyplní

Více

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt:

SK VIKTORIE, z.s., Březinova 951/12, Jiříkov IČ: kontakt: LETNÍ TÁBOR Sportuj s námi 2018 /11. 8. 18. 8. 2018/ SK VIKTORIE připravuje pro děti od 5 do 15 let letní tábor v Poslově Mlýně v Doksech. Pobyt ve středních Čechách v krásném areálu Poslův Mlýn Doksy

Více

uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix

uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix uvádí celotáborovou hru Asterix a Obelix TERMÍN: 28. 7. 2018 11. 8. 2018 MÍSTO: CENA: Tábor Radost (Opolenec mezi Sušicí a Kašperskými Horami) 4 500,- Kč HLAVNÍ VEDOUCÍ: Jan Bídžej Petráček, tel +420 602

Více

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná Do řádků fantazie

Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá. Letní stanový tábor Pustá Rybná Do řádků fantazie Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2017 Do řádků fantazie Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností

Více

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD

PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD PŘIHLÁŠKA LDT KAMARÁD Místo konání: Čichořice Cena: 5999,- Termín konání: 11. 8. 24. 8. 2019 Kontakt: 737 901 996, ldtkamarad@post.cz Informace o dítěti Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště

Více

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI

Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Díl A str. 1. Zašlete na adresu, e-mail či fax (fax: 353941027) provozovatele. PŘIHLÁŠKA DÍTĚTE NA LETNÍ TÁBOR S KOŇMI VE STRÁNI Provozovatel: Jezdecká stáj Gabrielka, o.s., Stráň 6, 36001 Sadov e-mail

Více

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014

Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014 Závazná přihláška na letní tábor Střela 2014 Provozovatel tábora : STŘELA sdružení pro letní táborovou činnost Název tábora : LT STŘELA U starého mlýna,, Termín konání : 12. 26.7.2014 Příspěvek rodičů:

Více

INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV

INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV V Praze, 12.5.2008 INFORMACE O LETNÍM TÁBOŘE SKAUTŮ A SKAUTEK STŘEDISKA URAGAN ZBRASLAV Dobrý den, Tímto se vám do rukou dostávají kompletní informace o našem táboře. Tábor se bude konat od úterý 22.7.

Více

Přihláška na letní stanový tábor Krteček

Přihláška na letní stanový tábor Krteček Přihláška na letní stanový tábor Krteček v termínu: od 8. 22. srpna 2015 cena: 4.200,- Kč ODJEZD: sobota 8. 8. 2015 - sraz v 11.45 hod. na parkovišti Za Ženskými Domovy 3, Praha 5 - Na Knížecí - odjezd

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2017 Termín : 16. 22. července 2017 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2017 Léto s úsměvem Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:.. Adresa trvalého bydliště:...

Více

Lyžařský zájezd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2

Lyžařský zájezd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Lyžařský zájezd ZŠ Lovosice, Sady pionýrů 355/2 Informace pro žáky a rodiče Výuka a zdokonalování jízdy na sjezdových lyžích Výuka a zdokonalování jízdy na snowboardu Výlety na běžkách Tohle ve městě nezažiješ

Více

POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE

POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM 13. 7. 27. 7. 2019 POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE 1. Informace o táboře Hlavní vedoucí tábora: Karolína Baráková Adresa tábora: LT Rapotínská Samota, Rejchartice, p. Šumperk, 787 01

Více

Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ

Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ Závazná přihláška Letní tábor LOVCI POKLADŮ Pořadatel: TOM 21202 TULÁCI, Litoměřická 502, Štětí 411 08 IČ 75143011 Datum tábora: 16. 7. 30. 7. 2016 Odevzdejte prosím nejpozději do 30. 5. 2016 Jméno a příjmení:

Více

PIRÁTI NA RYBNÍKU II Pirát roku

PIRÁTI NA RYBNÍKU II Pirát roku Dům dětí a mládeže Vyškov, Brněnská 7, 682 01, tel. 517 348 962, e-mail: rezna@ddm.vys.cz, tel: 601 383 313 pořádá letní tábor v Ruprechtově na Malině PIRÁTI NA RYBNÍKU II Pirát roku Vážení rodiče, přihlásili

Více

Jihlavská astronomická společnost

Jihlavská astronomická společnost Pokyny pro účastníky Letního astronomického soustředění LASO 2010 Hájenka Černé lesy, Brtnice na Jihlavsku, 21. až 30. července 2010 Vážení rodiče a účastníci, na základě Vámi zaslané přihlášky Vám prostřednictvím

Více

9. 8. 14. 8. 2015. Letní pobytový. cena : 2000,-Kč. Věk účastníků : 7-12 let

9. 8. 14. 8. 2015. Letní pobytový. cena : 2000,-Kč. Věk účastníků : 7-12 let Letní pobytový 9. 8. 14. 8. 2015 cena : 2000,-Kč Věk účastníků : 7-12 let Přihlášky a platba DDM Třinec. Info: Bc. Věra Mrkvová, MBA tel:558989014, mail: krouzky@ddmtrinec.cz Přihláška na FLORBALOVÝ TÁBOR

Více

,,Týden nových zážitků,,

,,Týden nových zážitků,, Přihláška na letní příměstský dětský tábor Termíny: 13. 18. července 2015 17. 22. srpna 2015 (vybraný termín označte podtržením) denně od 8:00 16:00,,Týden nových zážitků,, Údaje o dítěti Jméno:, příjmení:..

Více

Informace pro rodiče o táboře Port Royal 2016

Informace pro rodiče o táboře Port Royal 2016 Informace pro rodiče o táboře Port Royal 2016 Začátek tábora: neděle 24.7.206 v 9:00 u klubovny (naložíme věci a půjdeme na tábor pěšky je to 6 km) Konec tábora: neděle 31.7.2016 v 10:00 na tábořišti Tábořiště:

Více

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Pořadatel: Ivo Kočík, Stružná 126, 364 72 Stružná Nástup na tábor: od 15.00 17,00 hod. Odjezd z tábora: do 11.00 V den odjezdu je pro rodiče připravena od

Více

Příměstský hudební tábor

Příměstský hudební tábor Příměstský hudební tábor v termínu od 13. 8. 2018 do 17. 8. 2018, cena: 1.300,-Kč od 7.00-8.30 hod. scházení dětí v DDM Třinec od 15.30-16.00 hod. odchod dětí z DDM Třinec Informace pro rodiče Hl. vedoucí

Více

Termín: Bedřichov, penzion Eva. Místo:

Termín: Bedřichov, penzion Eva. Místo: Vážení rodiče, Plavecký klub Litoměřice, z. s. pořádá ve dnech 17.-24.8.2019 tradiční Letní plavecké soustředění, které se uskuteční v Bedřichově, penzion Eva. Soustředění bude sportovního charakteru,

Více

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE

LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE LETNÍ TÁBOR HLUBOKÁ U SKUTČE Liána a Mario Z divočiny od řeky Krounky Vás zvou na tábor, kde zažijete nečekaná dobrodružství. Výprava na Madagaskar 2.7. 14.7.2017 Vydejte se s námi za Alexem, Martym, Glorií

Více

Letní tábor 2015. s názvem Pod ochranou Páně. Obsah

Letní tábor 2015. s názvem Pod ochranou Páně. Obsah Letní tábor 2015 s názvem Pod ochranou Páně Obsah Kontakty Tábor pro mladší děti od 6 do 14 let základní informace o Přihláška Pravidla chování na táboře Formuláře Kontakt pro dotazy a upřesnění: Přihlášky,

Více

Letní tábor Pionýrské skupiny SMĚR 18.července - 1.srpna 2015 v Široké Nivě. Závazná přihláška

Letní tábor Pionýrské skupiny SMĚR 18.července - 1.srpna 2015 v Široké Nivě. Závazná přihláška Základní informace: Závazná přihláška Pořadatel: Pionýr, z.s. - Pionýrská skupina SMĚR, Bohumínská 437/42, 710 00 Ostrava; IČ: 44941234 Termín tábora: 18.července - 1.srpna 2015 Místo konání: Široká Niva,

Více

422/2013 Sb. VYHLÁŠKA

422/2013 Sb. VYHLÁŠKA 422/2013 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 11. prosince 2013, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění pozdějších předpisů

Více

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Pořadatel: Ivo Kočík, Stružná 126, 364 72 Stružná Nástup na tábor: od 15.00 Odjezd z tábora: do 11.00 Místo tábora: Jezdecký areál ve Stružné, Stružná 126,

Více

DĚTSKÝ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

DĚTSKÝ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Pořádá: DĚTSKÝ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Kde: Squash Třinec Kdy: 1. termín - 10.7. 14.7. 2017 2. termín 17.7. 21.7. 2017 3. termín 14.8. 18.8. 2017 4. termín 21.8. 25.8. 2017 Cena: 1.500,- Kč / jeden termín Věk:

Více

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let)

LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) LETNÍ SPORTOVNÍ KURZ PRO DĚTI (6-13let) Letní kurz nabízí celodenní pohybové aktivity v malém počtu dětí, tak aby se jim zkušení trenéři mohli maximálně věnovat. Formou her a zábavy se děti budou hýbat

Více

Příměstský florbalový tábor

Příměstský florbalový tábor Příměstský florbalový tábor v termínu od 9. 7. do 13. 7. 2018, cena: 1.300,-Kč. Scházení dětí v DDM Třinec: od 7.00 do 8.30 hodin. Odchod dětí z DDM Třinec: od 15.30 do 16.00 hodin. Informace pro rodiče

Více

Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015

Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015 Tělocvičná jednota Sokol Brno Královo Pole pořádá Letní stanový tábor Pustá Rybná 2015 Pojeďte s námi prožít dva týdny plné her, soutěží, zábavy ale i vzdělání a získávání různých dovedností v čisté přírodě

Více

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl:

Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Centrum pro rodinu Rudňáček, z.s 252 19 Rudná Přihláška na příměstský tábor Zapište termín + zařazení do oddílu: 1.termín: oddíl: 2.termín: oddíl: Jméno a příjmení dítěte:...........................................

Více

JARNÍ TÁBOR 2015. pátek 20. března neděle 22. března Děti a mládež od 7 do 15 let Hodoňovice, okres Frýdek-Místek

JARNÍ TÁBOR 2015. pátek 20. března neděle 22. března Děti a mládež od 7 do 15 let Hodoňovice, okres Frýdek-Místek JARNÍ TÁBOR 2015 Pojeďte s námi na jarní tábor do podhůří Beskyd. Zažijete aktivity pod širým nebem, nová kamarádství a učení se novým věcem. Tábor je pořádán pod patronátem Diecézní Charity Ostravsko-Opavské.

Více

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM

LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR ADAM 14. 7. 28. 7. 2018 POKYNY PRO ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE 1. Informace o táboře Hlavní vedoucí tábora: Andrea Vacková Adresa tábora: LT Rapotínská Samota, Rejchartice, p. Šumperk, 787 01 Informace

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Tel.: 577 922 200, 603 162 794, e-mail: kovarova@ddmslunicko.cz, www.ddmslunicko.cz ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Název tábora: Simpsonovi Termín: 2. 6. 7. 2018 Jméno a příjmení účastníka:.. Rodné

Více

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Pořadatel: Ivo Kočík, Stružná 126, 364 72 Stružná Nástup na tábor: 27. 3. 2013 od 15.00 Odjezd z tábora: 30. 3. 2013 do 11.00 Místo tábora: Jezdecký areál

Více

Přihláška na dětský letní tábor POD SOVÍM VRCHEM 2015

Přihláška na dětský letní tábor POD SOVÍM VRCHEM 2015 Adresa pro přihlášky: Šmídová Markéta Horní 280 Rokytnice nad Jizerou, 512 44 tabor.marenice@seznam.cz tel. +420 776 838 506 Soví vrch,o.s. Horní 668 Rokytnice nad Jizerou PSČ 512 44 Přihláška na dětský

Více

Dobrodružný příměstský tábor SUPERHRDINOVÉ

Dobrodružný příměstský tábor SUPERHRDINOVÉ Dobrodružný příměstský tábor SUPERHRDINOVÉ v termínu od 23. 7. do 27. 7. 2018, cena: 1.300,-Kč. od 7.00-8.30 hod. scházení dětí v DDM Třinec od 15.30-16.00 hod. odchod dětí z DDM Třinec Informace pro rodiče

Více

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN:

LETNÍ TÁBOR expedice. pro šikuly a šikulky / / TERMÍN: LETNÍ TÁBOR expedice pro šikuly a šikulky /9. 16. 7. 2017/ Schrödingerův institut připravuje pro děti od 6 do 12 let letní tábor v Josefově Dole. Pobyt v Jizerských horách zaměřený na poznávání přírody,

Více

Hoštejn 22. července 1. srpna 2015

Hoštejn 22. července 1. srpna 2015 LETNÍ KŘESŤANSKÝ TÁBOR PRO DĚTI Hoštejn 22. července 1. srpna 2015 Kontaktní osoba: Kateřina Šustková (Písková) Kokory 135, 751 05 tel.:723 327 495 email: tabor.eden@gmail.com Adresa tábora: Táborová základna

Více

O POKLAD STRÝČKA SKRBLÍKA

O POKLAD STRÝČKA SKRBLÍKA Letní baby táboreček začínajících táborníků O POKLAD STRÝČKA SKRBLÍKA 29.7. 3.8.2018 Roudný pod Frýdštejnem Závazná přihláška na letní baby táboreček 2018 - Pension U Peštů Roudný 4 - Frýdštejn pořadatel:

Více

RETRO letní tábor - příměstský

RETRO letní tábor - příměstský RETRO letní tábor - příměstský od 2. 7. do 6. 7. 2018 Cena: 1.300,- Informace pro rodiče hl. vedoucí tábora Mgr. Jana Hrubcová e-mail: estetika@ddmtrinec.cz tel. číslo: 607 402 150 Přihlášení na tábor

Více

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení

Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Přihláška na tábor u koní ve Stružné u Karlových Varů Všeobecné informace a podmínky pro přihlášení Pořadatel: Romana Kočíková, Stružná 126, 364 71 Stružná Nástup na tábor: od 15.00 17,00 hod. Odjezd z

Více

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,-

Příměstský tábor s angličtinou Cena: 1.400,- Informace pro rodiče Příměstský tábor s angličtinou 24.7.-28.7. 2017 Cena: 1.400,- hl. vedoucí tábora: Michaela Bayerová e-mail: krouzky@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 014 Přihlášení na tábor probíhá

Více

Závazná přihláška na letní tábor číslo: Záskalák

Závazná přihláška na letní tábor číslo: Záskalák Závazná přihláška na letní tábor číslo: Místo konání: Mrtník u Komárova Termín: 28.6. 12. 7. 2014 Záskalák Cena: Kč 3 600,- (sourozenci mají slevu Kč 200,-) Jméno účastníka: Bydliště: Rodné číslo: Jméno,

Více

Příměstský anglický tábor

Příměstský anglický tábor Příměstský anglický tábor v termínu od 22. 7. 2019 do 26. 7. 2019, cena: 1.300,-Kč od 7.00-8.00 hod. scházení dětí v DDM Třinec od 15.30-16.00 hod. odchod dětí z DDM Třinec Informace pro rodiče Hl. vedoucí

Více