ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY"

Transkript

1 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Iktace pro rok: Název projektu: Žadatel: (úplný název, nebo SK Čechoslovan oplocení hřiště SK Čechoslovan Dojní Jirčany z.s. jméno, je-ii žadatel fyzická osoba). Ičo, I DIČ: I CZ datum narození: I I Bydliště/sídlo žadatele: I~ 1594 Ubce: Pražská C. p. I Obec: Dolní Jirčany, p. Psáry PSČ Tel.: Mobil: z-mail: ~etr skcechoslovan.cz ~Vebová stránka: H.skcechoslovan.cz Bankovní spojení: Číslo účtu žadatele: Název banky: CS. a. a Jesenice Kód banky: Specifický symbol: 800 JE-LI ŽADATEL PRÁVNICKOU OSOBOU: Statutární zástupce žadatele: Jméno, příjmení, titul: Adresa: Petr Jaško, Ing Na Vysoké 468, Dolní Jirčany Funkce nebo právní důvod zastoupení: předseda Telefon: petrjasko.cz ginaii.com Osoby s podílem v této právnické osobě (žadateli): (Jméno a příjmeníl název společnosti, IČO/datum narození, bydliště/sídlo)

2 Osoby, v nichž má žadatel přímý podíl (Jméno a přijmení/ název společnosti, IČO/datum narození, bydliště/sídlo) a výše tohoto podílu: Seznam příloh žádosti: Příloha Č. IA Příloha a - Výpis z registru justice a zároveň nové stanovy Příloha b Cestné prohlášení o bezdlužnosti Formulář Žádost o poskytnutí dotace se skládá z žádosti ± Přílohy č. činnosti žadatele. IA nebo lb dle charakteru Další povinné přílohy: a) doklad, na jehož základě došlo ke vzniku žadatele (doklad o registraci organizace, stanovy, zřizovací listina, živnostenský list apod.), případně průkaz totožnosti (žadatelé, kteří požadované doklady již předložili, potvrdí svým podpisem jejich platnost pro daný rok); b) čestné prohlášení, že žadatel nemá žádné závazky po lhůtě splatnosti vůči zdravotním pojišťovnám, Okresní správě sociálního zabezpečení, Finančnímu úřadu a rozpočtu obce Psáry; c) žadatelé musí doložit seznam členské základny (seznam registrovaných členů) s datem narození v rozděleni na dospělé a mládež do 18-ti let; d) čestné prohlášení o přijeti/nepřijetí podpory de minimis (podpory, která nepřevýšila částku ,- EUR) v uplýnulých třech letech; e) rozpočet podrobný rozpočet rozdělený do kapitol: např. provozní náklady (pronájmy, energie, služby, údržby a opravy), mzdové náklady, nákupy materiálu a vybavení, náklady na pořádání jednotlivých akcí (turnaje, soustředění, výlety...), předpokládané příjmy; I) účetní závěrka za minulé účetní období (byl-li žadatel již činný).

3 I I C Přitom předpokládáme, že opravu trávníku, která by stála několik desítek tisíc Kč, provedeme vlastními prostředky. Zároveň v rámci naší brigádnické Činnosti provedeme výrobu branek a bran celkem do 6 prostupů ve stávajícím oplocení. Tuto práci lze odhadnout na cca ,- Kč, což bude s opravou trávníku náš vklad do této akce. A) Náklady na elektrickou energii, plyn, topení, vodné + stočné za minulý rok*: ,- B) Náklady na pronájem tělocvičen, haly, místností a pozemků pro sportovní činnost za minulý rok*: C) Náklady.na údržbu tělovýchovných zařízení organizace v minulém roce mimo investic*: Celkové příjmy v minulém roce: , ,- (výnosy) Celkové výdaje v minulém roce: ,- (náklady) účel dotace: Výše dotace obce poskytnuté v minulém I Provoz klubu se zaměřením na děti roce: částka: I ,-

4 Dotace sportovním organizacím: Charakteristika činnosti (včetně systému a výše členských příspěvků a plateb za aktivity): Příloha č. 1A SK Čechoslovan tvoři základnu pro sportovní i společenské vyžiti občanů Dolních Jirčan včetně dětí v mnoha oblastech. Sportovní klub činí dohromady 5 sportovních oddílů: a) Fotbal dospělí 36 registrovaných članů FAČR b) Fotbal děti 74 registrovaných členů na FACR c) Volejbal dospělí 42 registrovaných členů d) Volejbal děti 38 registrovaných členů e) Nohejbal dospělí ls registrovaných členů Celkem dospělí 94 členů Celkem děti 112 členů Dohromady 206 členů Podrobný popis projektu a výše požadované dotace (ti návratné finanční výpomoci také lhůta jejího vráceno: V průběhu září 2016 trávník našeho fotbalového hřiště opakovaně poničila divoká prasata. Poslední návštěva byla v noci ze 3. na a Škoda na trávníku byla značná, jak dokumentuje přiložené foto. Jedinou rozumnou ochranou před nimi je rychlá výstavba důkladného plotu, jinak nám prasata hřiště zničí úplně. Hřiště je ze tří stran oplocené, zjedné strany chybí plot úplně, na dalších dvoujsou prostupy, které musíme uzavřít. Na výstavbu plotu je třeba dle předběžné nabídky ,- Kč. Na vlastní výstavbu dostatečně odolného plotu byla vypracována cenová nabídka, ostatní prácejsou řešeny kvalifikovanám odhadem, samozřejmostí je podrobné vyúčtování akce. Jelikož se jedná o havarijní stav, který vyžaduje rychlé jednání, byl osloven pouze jeden zájemce s dostatečnými kapacitami a příznivými referencemi z okolí, který předložil cenovou nabídku. Po posouzení odborníky a vzhledem k výši nabídky 93 tis.kč, byla tato nabídka akceptována.

5 Prohlášení žadatele o dotaci o Prohlašuji, že požadované doklady dle bodu Ad a) ŽÁDOSTI O POSKYTNUTÍ DOTACE jsme jiz předložili při sepsani smlouvy o poskytnuti dotace v roce a k dnešnímu dni nenastala žádnázniěň~ v pdžádó\atiýcfi dókttmentech. * o Čestně piohlašuji, ze k datu podani žadosti odotaci nejse~i/nejsme v insolvenčnim řizeni * o Prohlašuji, že nemám/e žádné závazky po lhůtě splatnosti vůči zdravotním pojišťovnám, Ceské správě sociálního zabezpečení, finančnímu úřadu a rozpočtu obce Psáry. * V Dolních Jirčanech dne podpis: ~ (Ufy~ické osoby: uvéstjrnédo, přjjrnení U právnických osob: Dopink obchodníjinnu ajrnéno, kpodpisy) SK Čechoslovan Šk~ Do/iiI J irčany z. s IC funkci osoby oprávněné *) Poznámka: zakroužkujte podle toho, které prohlášeni se Vás ~ká.

6 Čestné prohlášení Jméno! obchodní firma:. Bydliště! sídlo: SK.. ~ I IČO/dat. nar.: ~Dct1níJ ~Gfl)!.Z.S. C tímto prohlašuje, 1C že v průběhu posledních tří let před podpisem tohoto prohlášení jsem/jsme nepřijal/i žádnou veřejnou podporu ve smyslu obecně závazných právních předpisů České republiky a ve smyslu právních předpisů EU;* v průběhu posledních tři let před podpisem tohoto prohlášení jsem/jsme přijal/i veřejnou podporu ve smyslu obecně závazných právních předpisů České republiky a ve smyslu právních předpisů EU celkem ve výši Tato podpora tedy ve výše uvedeném období nepřevýšila částku ,- EUR.4 v.ďj!~&d 4/dne...~1 Q?OfĹ podpis: SK Čechoslo cm sic (U zicke osoby: uvesljmeno, pnjmenz ~j Uprávnických osob: Doplnit obchodníjirnpu a jméno, přfjnieni, funkci osoby oprávněné kpodpisu) *Poznám~(3. Zakroužkujte buď možnost a) nebo b) podle toho, která Se Vás týká. Pokud jste označili možnost b). doplňte výši přijaté veřejné podpory.

7 Výčet dotaci od jiných subjektů poskytnutých v minulém roce (uved te poskytovatele, účel a částku): MŠMT, program č. VlIl ,- KČ Počet registrovaných členů sportovní organizace ke dni podáni žádosti do 18 let 112 (děti a mládež): Počet registrovaných členů sportovní organizace ke dni podáni žádosti nad 18 let (dospělí); Celková výše příjmů za členy mladší 18 let za období září srpen Celková výše příjmů za členy starší 18 let za období záři srpen r it2014 Výčet oddílů pro členy mladší ISlet v rámci organizace (fotbal, nohejbal a další); Fotbal děti Volejbal děti Výčet oddílů pro členy starší l8let v rámci organizace (fotbal, nohejbal a další); Fotbal dospělí Volejbal dospěli Nohejbal dospělí Současný počet soutěžních družstev v okresní soutěži; 9 Současný počet soutěžních družstev v krajské soutěži: Současný počet soutěžních družstev v republikové soutěži Počet uspořádaných soutěži (turnajů) dětí za uplynulou sezónu: 12 Počet uspořádaných soutěží (turnajů) dospělých za uplynulou sezónu; 6 W připadě existence organizace kraiš~ než I rok doplňte předpokládaně náklady Datum: Podpis (případně) razítko žadatelr SK Čecí~osiovan Dojní Jirčany z. IČ:

8 Příloha č. lb Dotace na veřejně prospěšnou činnost kromě sportovní (chovatelé, zahrádkáři, včeiaři, myslivci, vzdělávání, dobrovolní hasiči a dalšo: Charakteristika činnosti (zpráva o činnosti za předcházející rok a plán činnosti na daný rok - rozpis akcí, počet jednotlivců využívajících služeb a jejich věková struktura lze připojit jako přílohu): Podrobný popis projektu a harmonogram užití (u návratné finanční výpomoci také lhůta jejího vrácen9: Celkové příjmy v minulém roce: Celkové výdaje v minulém roce: Výše dotace obce poskytnuté v minulém roce: účel dotace: castka: Výčet dotaci od jiných subjektů poskytnutých v minulém roce (uved te poskytovatele, účel a částku):, Datum Podpis (připadně) razitko žadatele

9 Tento výpis Z veřejných rejstříků elektronicky podepsal MĚSTSKÝ SOUD V PRAZE [lě ) dne v 23:19;00. EPVid:hfCcNniGLzfGszgyHrnYZwg Výpis ze spolkového rejstříku, vedeného Městským soudem v Praze oddíl L, vložka 5224 Datum zápisu: 1. ledna 2014 Datum vzniku: 23. července 1993 Spisová značka: L 5224 vedená u Městského soudu v Praze Název: SK Čechoslovan Dolní Jirčany zs. Sídlo: Pražská 594, Dolní Jirčany, Psáry Identifikační číslo: Právní forma: Spolek Účel: Předmět vedlejší hospodářské činnosti: Účelem spolku je naplňování společného zájmu členů, kterým je podpora a propagace sportu, zejména prostřednictvím organizování a provozování sportovní a zájmově činnosti pro členy spolku i pro veřejnost. Nájem a podnájem nemovitých věcí Název nejvyššího.... Clenskaschuze organu: Statutární orgán - Statutární zástupci: Předseda: Ing. PETR JAŠKO, dat. nar. 19. února 1962 Na Vysoké 468, Dolní Jirčany, Psáry. Den vzniku funkce: 21. února 2016 Den vzniku členství: 21. února 2016 Místopředseda: PAVEL BAXA, dat. nar. 26. května 1973 Horská 2040/3, Nové Město, Praha 2 Den vzniku funkce: 21. února 2016 Den vzniku členství: 21. února 2016 Místopředseda: ROMANA HOZNOURKOVÁ HÁJKOVÁ, dat. nar. 11. května 1971 Třebenická 1287/10, Kobylisy, Praha 8 Den vzniku funkce: 21. února 2016 Den vzniku členství: 21. února 2016 Počet členů: 3 Způsob jednání: Právně jednat jménem spolku může samostatně předseda nebo společně oba. místopředsedové. Kontrolní orgán - Revizor: revizor: IVAN KOLÁŘ, dat. nar. 16. července 1959 V Domkách 637, Dolní Jirčany, Psáry Den vzniku funkce: 21. února 2016 Údaje platné ke dni: 5. října :55 1/1

10

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. Dotace pro rok: ~eti~skcechoslovan.cz ~ebová stránka: ~ww.skcechoslovan.

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. Dotace pro rok: ~eti~skcechoslovan.cz ~ebová stránka: ~ww.skcechoslovan. 57 149 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Dotace pro rok: 2016 Název projektu: SK Čechoslovan - 2016 Žadatel: (úplný název, nebo SK Čechoslovan Dolní Jirčany jméno, je-ii žadatel fyzická

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. Dotace pro rok: Webová st~nka: ht~://w.te~g.j~cany.

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. Dotace pro rok: Webová st~nka: ht~://w.te~g.j~cany. 57 149 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Název projektu: Dotace pro rok: 2017 Sportovní Činnost oddílu TEAMGYM Žadatel: (úplný název, nebo TEAMGYM Dolní Jirčany z.s. jméno, je-ii žadatel

Více

Dotace pro rok: Zajištění sportovní činnosti, údržby a provozu klubu SK Rapid Psáry

Dotace pro rok: Zajištění sportovní činnosti, údržby a provozu klubu SK Rapid Psáry ŽÁJOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Dotace pro rok: 2017 Název projektu: Zajištění sportovní činnosti, údržby a provozu klubu SK Rapid Psáry Žadatel; (úplný název, nebo.. jméno, je-li žadatel

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. Dotace pro rok: činnosti Sboru dobrovolných hasičů Psáry a výjezdové. Tel.

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. Dotace pro rok: činnosti Sboru dobrovolných hasičů Psáry a výjezdové. Tel. ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Název projektu: Dotace pro rok: 2017 jednotky Zajištění sboru činnosti Sboru dobrovolných hasičů Psáry a výjezdové žadatel: (úplný název, nebo jméno, je-li

Více

Obecní úřad Psáry Či.: ou-.!ĺ ~! PŘÍLOHY: POČET LISTŮ: ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY

Obecní úřad Psáry Či.: ou-.!ĺ ~! PŘÍLOHY: POČET LISTŮ: ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY 57149 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Dotace pro rok: 2017 Název projektu: Myslivecké hospodaření v roce 2017 žadatel: (úplný název, nebo Myslivecký spolek Borovina Psáry jméno, je-ii

Více

Žádost o přidělení finančního příspěvku na rok 2015. Činnost sportovních oddílů, zájmových spolků a sdružení. Předmět činnosti

Žádost o přidělení finančního příspěvku na rok 2015. Činnost sportovních oddílů, zájmových spolků a sdružení. Předmět činnosti rlr OBECNÍ ÚŘAD PSÁRY, Pražská 137, 25244 Psár Žádost o přidělení finančního příspěvku na rok 2015 Činnost sportovních oddílů, zájmových spolků a sdružení Předmět činnosti Sportovní činnost dětí i dospělých

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Žadatel (jméno a příjmení, obchodní název) Právní statut (fyzická osoba, občanské sdružení,

Více

Žádost o dotaci z rozpočtu města Blansko z dotačního programu PODPORA SPORTU VE MĚSTĚ BLANSKO PRO ROK 2019

Žádost o dotaci z rozpočtu města Blansko z dotačního programu PODPORA SPORTU VE MĚSTĚ BLANSKO PRO ROK 2019 Žádost o dotaci z rozpočtu města Blansko z dotačního programu PODPORA SPORTU VE MĚSTĚ BLANSKO PRO ROK 2019 Vyplňuje poskytovatel dotace Evidenční číslo: Datum doručení: Administrátor: Odbor školství, kultury,

Více

MĚSTO VSET NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MUVSP00OY822. i MĚSTSKÝ ÚŘAD []\J VSETÍN. Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek

MĚSTO VSET NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MUVSP00OY822. i MĚSTSKÝ ÚŘAD []\J VSETÍN. Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek MUVSP00OY822 MĚSTO VSET i MĚSTSKÝ ÚŘAD []\J VSETÍN Došlo: 16. 11. 2017 č. j.:.muvs y }yj^ /ú3 llsty/stranv:-a/-j^ ZADOST O DOTACI přílohy:,.fó NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 čís.dop. zpracov. úkl. znak

Více

Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava

Moravskoslezský kraj 28. října Ostrava Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název programu: Program

Více

MĚSTO VSETÍN- VSETÍN

MĚSTO VSETÍN- VSETÍN městský úřad MĚSTO VSETÍN- VSETÍN Došlo: e.j,muys ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 listy/strany:' přílohy:. 0?. 16, 11. 2017 7iJs p 6I,dep. ŽPPBGOV. ixp úkl. znak MUVSP00OY817 Název žadatele:

Více

Žádost. Obec s rozšířenou působností

Žádost. Obec s rozšířenou působností Obec s rozšířenou působností Kraj Žádost o poskytnutí příspěvku na zachování a obnovu kulturní památky z programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností 1. Žadatel

Více

Žádost o dotaci z programu města Česká Lípa v sociální oblasti v roce 2015 Název/jméno žadatele: Sídlo/adresa bydliště:

Žádost o dotaci z programu města Česká Lípa v sociální oblasti v roce 2015 Název/jméno žadatele: Sídlo/adresa bydliště: Žádost o dotaci z programu města Česká Lípa v sociální oblasti v roce 2015 Název/jméno žadatele: Sídlo/adresa bydliště: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku místa na zvláštní list): a) osoba

Více

Dotační program města Tovačov pro rok 2018

Dotační program města Tovačov pro rok 2018 Dotační program města Tovačov pro rok 2018 Poskytnutí dotace I. Základní ustanovení 1. Dotační program města Tovačov vychází z ustanovení zákona o obcích č. 128/2000 Sb. a zákona o rozpočtových pravidlech

Více

MĚSTO VSETÍ ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MĚSTSKÝ ÚŘA V VSETÍN. »s Název žadatele:

MĚSTO VSETÍ ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 MĚSTSKÝ ÚŘA V VSETÍN. »s Název žadatele: MUVSP00OY86I MĚSTO VSETÍ MĚSTSKÝ ÚŘA V VSETÍN»s 16. 11. 2317 listy/sírany:. šz?' přílohy: ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018,?:(

Více

Město Český Těšín. ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE

Město Český Těšín. ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE ŽÁDOST O ÚČELOVOU DOTACI Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ TĚŠÍN NA ROK 2016 (na poskytnutí dotace není právní nárok) I. IDENTIFIKACE ŽADATELE Název programu / dotačního titulu: ¹) Dotace pro rok: Evidenční číslo:²)

Více

ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2014 DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU

ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2014 DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2014 DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU Údaje o žadateli název organizace SH ČMS SDH Palhanec sídlo organizace Karlovecká 307/21, Opava 7 právní forma organizace NNO IČ 73214515 DIČ

Více

FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH, KULTURNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT

FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH, KULTURNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT MĚSTO OSTROV Městský úřad Ostrov - Jáchymovská 1-363 01 Ostrov odbor kancelář starosty e-mail: podatelna@ostrov.cz, ID DS: d5zbgz2 FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH,

Více

DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu ve městě Kutná Hora 1. pilíř - registrovaná mládež pro rok 2018

DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu ve městě Kutná Hora 1. pilíř - registrovaná mládež pro rok 2018 DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu ve městě Kutná Hora 1. pilíř - registrovaná mládež pro rok 2018 Vyhlášený městem Kutná Hora se sídlem Havlíčkovo náměstí 552, 284 01 Kutná Hora (dále jen poskytovatel ) Schváleno

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE NEBO NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI *) z rozpočtu statutárního města Prostějova na rok

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE NEBO NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI *) z rozpočtu statutárního města Prostějova na rok ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE NEBO NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI *) z rozpočtu statutárního města Prostějova na rok Žadatel vyplňuje nebo zakřížkuje modře podbarvená pole žádosti Dotační oblasti: Dotace/návratná

Více

Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok.

Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok. Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok. Obecní úřad Velká Dobrá Karlovarská 15, 273 61 Velká Dobrá IČ: 00235083 Číslo žádosti Žadatel - název organizace: Právní statut: (nadace / spolek / právnická

Více

Směrnice č. 54 PRAVIDLA PRO PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTI O PŘIDĚLENÍ ÚČELOVÉ DOTACE Městského úřadu Kravaře obce s rozšířenou působností

Směrnice č. 54 PRAVIDLA PRO PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTI O PŘIDĚLENÍ ÚČELOVÉ DOTACE Městského úřadu Kravaře obce s rozšířenou působností Směrnice č. 54 PRAVIDLA PRO PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTI O PŘIDĚLENÍ ÚČELOVÉ DOTACE Městského úřadu Kravaře obce s rozšířenou působností V Kravařích dne: 20. 11. 2013 Zpracoval: Ing. Pavel Novotný, tajemník Kontroloval:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 21. 4. 2017 Název akce / projektu:

Více

I. ÚDAJE O ŽADATELI. Ulice, číslo popisné a orientační: Nestátní nezisková organizace: RČ (fyzická osoba) Ano Ne Telefon E-mail: Fax:

I. ÚDAJE O ŽADATELI. Ulice, číslo popisné a orientační: Nestátní nezisková organizace: RČ (fyzická osoba) Ano Ne Telefon E-mail: Fax: Příloha č. 2 k příloze č. 1 k usnesení Rady HMP č. 2464 ze dne 9. 9. 2014 HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor Kancelář ředitele Magistrátu PID ŽÁDOST O GRANT HL. M. PRAHY CELOMĚSTSKÉ

Více

PROGRAM PRO HODNOCENÍ A POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ VE FORMĚ GRANTŮ Z ROZPOČTU MĚSTA HLUČÍNA PRO ROK 2019

PROGRAM PRO HODNOCENÍ A POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ VE FORMĚ GRANTŮ Z ROZPOČTU MĚSTA HLUČÍNA PRO ROK 2019 PROGRAM PRO HODNOCENÍ A POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ VE FORMĚ GRANTŮ Z ROZPOČTU MĚSTA HLUČÍNA PRO ROK 2019 Článek I. Úvodní ustanovení 1) Realizace programu a poskytování účelových dotací z rozpočtu města Hlučína

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul VZOR - NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! Sběr žádostí: od: 3. 4. 2017 do: 11. 5. 2017 Název akce / projektu:

Více

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností v roce 2012 1. Akce obnovy kulturní památky Název akce obnovy:

Více

FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH, KULTURNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT

FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTROV NA PODPORU SPORTOVNÍCH, KULTURNÍCH A ZÁJMOVÝCH AKTIVIT MĚSTO OSTRO Městský úřad Ostrov - Jáchymovská 1-363 01 Ostrov odbor kancelář starosty e-mail: podatelna@ostrov.cz, ID DS: d5zbgz2 FORMULÁŘ PRO POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA OSTRO NA PODPORU SPORTONÍCH,

Více

MĚSTO SETtoU2! ^ ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 NUVSP00OW59E. l MĚSTSKÝ ÚŘAD «* #* Požadovaná výše dotace: ,-

MĚSTO SETtoU2! ^ ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 NUVSP00OW59E. l MĚSTSKÝ ÚŘAD «* #* Požadovaná výše dotace: ,- NUVSP00OW59E v l MĚSTSKÝ ÚŘAD «* #* MĚSTO SETtoU2! ^ DM,o: 3 0. 11. 201/ e.j.:myvs listy/strany: přílohy:...' ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 zpracov. O úkl. znak Název žadatele: SH CMS -

Více

MUVSP00OY85N MĚSTO VSETI ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y MOCE Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek

MUVSP00OY85N MĚSTO VSETI ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y MOCE Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek MUVSP00OY85N MĚSTO VSETI f ^MĚSTSKÝ ÚŘAD IIN VSETÍN DoSI : 16, 7 11. 2017 ~7 o ('2p'ip 6. j.: muvs.. ovo.7 ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y MOCE 2018 listy/strany:,... přílohy:...&... ' zpfacov. v úk!.

Více

Ž Á D O S T. 1. Údaje o žadateli (dle stanov, zřizovací listiny, zakládací listiny, živnostenského oprávnění):

Ž Á D O S T. 1. Údaje o žadateli (dle stanov, zřizovací listiny, zakládací listiny, živnostenského oprávnění): Ú ř a d m ě s t s k é h o o b v o d u P l z e ň 1 - F i n a n č n í o d b o r, a l e j S v o b o d y 6 0, 3 2 3 0 0 P l z e ň Vyplní ÚMO Plzeň 1: Evidenční číslo žádosti Komise Datum podání žádosti Program

Více

Zálabí táhne za jeden provaz tréninková výzva, č. projektu 13/018/34100/120/000015

Zálabí táhne za jeden provaz tréninková výzva, č. projektu 13/018/34100/120/000015 Žádost o poskytnutí dotace tréninková výzva v rámci projektu Zálabí táhne za jeden provaz z Opatření III. 4. I. Získávání dovedností, animace a provádění 1. Název projektu (stručný a výstižný) 2. Žadatel

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut: Fyzická osoba: datum narození:

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova Příloha č. 1. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. OBECNÁ ČÁST Evidenční číslo:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE. OBECNÁ ČÁST Evidenční číslo: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Název programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Kód dotačního programu: PPA NM 2019 Název projektu: Žadatel:

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Příloha Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty (EVVO) pro rok 2016 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na podporu aktivity v oblasti

Více

Dotační program Certifikace primární prevence pro poskytovatele sociálních služeb protidrogové politiky

Dotační program Certifikace primární prevence pro poskytovatele sociálních služeb protidrogové politiky Dotační program Certifikace primární prevence pro poskytovatele sociálních služeb protidrogové politiky Název žadatele Právní forma IČ Ulice Obec Tel. Fax Webová stránka Identifikační údaje žadatele DIČ

Více

MĚSTO VSET. i MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y ROCE 2018 MUVSP00OY84S. Došlo: 16, I1V VSETÍN. c-j... fív.

MĚSTO VSET. i MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y ROCE 2018 MUVSP00OY84S. Došlo: 16, I1V VSETÍN. c-j... fív. MUVSP00OY84S MĚSTO VSET i MĚSTSKÝ ÚŘAD I1V VSETÍN Došlo: 16, 11. 2017 řj.muvs. c-j... listy/s tra ny/tc... ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU Y ROCE 2018 přílohy:, jéb-... Čís.dop. zpracov. %( úkí. znak

Více

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or.

PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října Ostrava kraj. Datum zahájení činnosti: IČO DIČ Sídlo žadetele ulice: č. p. č. or. PID žádosti Moravskoslezský kraj 28. Moravskoslezský října 117 70218 Ostrava kraj Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo: Název

Více

Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí

Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí Fond kultury Zlínského kraje Žádost o poskytnutí účelové neinvestiční dotace na podporu kulturních aktivit a akcí Název projektu Max. 100 znaků A) IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ŽADATELE Typ žadatele fyzická osoba/fyzická

Více

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod.

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. Program: Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. 1. Žádosti na údržbu prostřednictvím FAČR pro rok 2014 2. Vyúčtování programu IV. MŠMT údržba rok 2013 1. Žádosti na údržbu

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Bruntál pro oblast sportu pro rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Bruntál pro oblast sportu pro rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Bruntál pro oblast sportu pro rok 2017 pro tělovýchovné spolky I. Obsah žádosti list /y/ číslo a) Formulář žádosti - originál b) Stanovy či společenské smlouvy

Více

Zkušenosti pro Prahu (registrační číslo: CZ.1.04/2.1.00/70.00019)

Zkušenosti pro Prahu (registrační číslo: CZ.1.04/2.1.00/70.00019) PŘÍLOHA Č. 8 Zkušenosti pro Prahu (registrační číslo: CZ.1.04/2.1.00/70.00019) ŽÁDOST O PŘÍSPĚVEK NA NOVĚ VYTVOŘENÉ PRACOVNÍ MÍSTO A. Identifikační údaje zaměstnavatele: Název zaměstnavatele 1): v souladu

Více

Žádost o dotaci z programu na činnost v oblasti prevence kriminality v roce 2015 Název žadatele :

Žádost o dotaci z programu na činnost v oblasti prevence kriminality v roce 2015 Název žadatele : Město Česká Lípa Žádost o dotaci z programu na činnost v oblasti prevence kriminality v roce 2015 Název žadatele : Sídlo: IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Dotační titul Program na podporu sportovní činnosti dětí a mládeže v Olomouckém kraji v roce 2017 VZOR - NESLOUŽÍ JAKO

Více

obchodní společnost Registrováno u: (př. nadace, církve atd.) Číslo a datum registrace: DIČ:

obchodní společnost Registrováno u: (př. nadace, církve atd.) Číslo a datum registrace: DIČ: (zachovejte, prosím dvoustránkový formát žádosti) Žádost o neinvestiční dotaci z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v oblasti SPORTU pro rok 2016 CYKLISTICKÉ AKCE POŘÁDANÉ SUBJEKTY NA PODPORU CYKLISTIKY

Více

Mimořádné sportovní výkony Mimořádné žádosti o dotaci Mimořádné žádosti v důsledku přírodních katastrof

Mimořádné sportovní výkony Mimořádné žádosti o dotaci Mimořádné žádosti v důsledku přírodních katastrof (zachovejte, prosím dvoustránkový formát žádosti) Žádost o neinvestiční dotaci z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v oblasti SPORTU pro rok 2016 MIMOŘÁDNÉ ŽÁDOSTI O DOTACE Vyplňte strojem, počítačem

Více

1. Identifikační údaje

1. Identifikační údaje Dotační program Podpora Ústeckého kraje v oblasti prorodinných aktivit 2019 1. Identifikační údaje Název žadatele Právní forma IČ Ulice Obec Tel. Fax Webová stránka Identifikační údaje žadatele - poskytovatele

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Dotační program Individuální žádosti o dotace Dotační titul Sběr žádostí: od: do: Název akce / projektu: 1. Údaje o žadateli Právní statut:

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit dětí a mládeže

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit dětí a mládeže Evidenční číslo žádosti: /Vyplňuje komise školství mládeže a tělovýchovy/ PID: /Vyplňuje město Luby/ Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu města Luby na podporu sportovních aktivit a volnočasových aktivit

Více

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Kraj: Ministerstvo kultury ČR, Maltézské náměstí 1, 118 11, Praha 1 Malá Strana, tel.: 257

Více

Město Česká Lípa Žádost o finanční příspěvek na sport na rok 2014 Název sportovní organizace :

Město Česká Lípa Žádost o finanční příspěvek na sport na rok 2014 Název sportovní organizace : Město Česká Lípa Žádost o finanční příspěvek na sport na rok 2014 Název sportovní organizace : Adresa sídla dle registrace : Statutární zástupce (jméno, funkce, adresa) : Číslo bankovního účtu : Kontakt

Více

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele:

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele: MĚSTSKÝ OBVOD PLZEŇ 4 Mohylová 55 312 00 Plzeň Evidenční číslo žádosti: DOTAČNÍ PROGRAM: NÁZEV PROJEKTU: Plánovaný termín projektu: zahájení ukončení Termín dosažení účelu, na který má být dotace poskytnuta

Více

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost

Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost Obec s rozšířenou působností. Kraj. Žádost o poskytnutí příspěvku na zachování a obnovu kulturní památky z programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností 1. Akce

Více

3c isly/stev.js#''... Ú"'";sí přílohy:..

3c isly/stev.js#''... Ú';sí přílohy:.. í nuvsp00oy83x MĚSTO VSETI MĚSTSKÝ ÚŘAD ^ VSETÍN I í. Došlo. ZADOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 16. li. íís.dop. zpracov. 2017 I 7, 3c isly/stev.js#''... Ú"'";sí přílohy:...... I Název žadatele:

Více

1. Dotace na uspořádání akce: Název pořádané akce: 2. Dotace na činnost (doba, v níž bude dosaženo účelu rok 2017): Oblast činnosti:

1. Dotace na uspořádání akce: Název pořádané akce: 2. Dotace na činnost (doba, v níž bude dosaženo účelu rok 2017): Oblast činnosti: Žádost o dotaci z programu města Česká Lípa pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast rozvoj školních i mimoškolních aktivit pro děti a mládež v roce 2017 Název žadatele: Sídlo: (při nedostatku

Více

Pravidla pro poskytování transferů z rozpočtu Statutárního města Brna, městské části Brna Nový Lískovec (dále jen MČ Nový Lískovec)

Pravidla pro poskytování transferů z rozpočtu Statutárního města Brna, městské části Brna Nový Lískovec (dále jen MČ Nový Lískovec) Pravidla pro poskytování transferů z rozpočtu Statutárního města Brna, městské části Brna Nový Lískovec (dále jen MČ Nový Lískovec) I. Úvod Poskytnutí a použití příspěvků se řídí obecně závaznými předpisy

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Kód programu: RRC/06/2019 Dotace pro rok: 2019 Evidenční číslo:

Více

Žádost. o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje z programu Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji v roce

Žádost. o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje z programu Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji v roce Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje z programu Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji v roce 2013 Poskytovatel dotace: Olomoucký kraj Údaje o kulturní památce Název kulturní památky:

Více

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností církev obec spolky kraj jiné Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Opava Kraj: Moravskoslezský Ministerstvo kultury ČR, Maltézské

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 OLOMOUCKÉHO KRAJE V ROCE 2018 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2018 PROGRAM NA PODPORU VÝSTAVBY A REKONSTRUKCÍ SPORTOVNÍCH ZAŘÍZENÍ V OBCÍCH Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 19. 1. 2018

Více

Evidenční číslo: IČ/Datum narození: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta:

Evidenční číslo: IČ/Datum narození: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Příloha č. 2a k Programu 2016 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Humanitárního fondu pro tematické zadání Sociální oblast Žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím

Více

Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 5

Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 5 Formulář pro žádost o Státní neinvestiční dotaci Tento formulář je určen pouze pro podání žádosti o neinvestiční dotaci z programu III prostřednictvím České unie sportu. Není určen pro podávání žádosti

Více

Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice

Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice Žádost o přidělení příspěvku Města Dačice I. Identifikační údaje žadatele Název žadatele/jméno žadatele Statutární orgán - osoba oprávněná jednat za žadatele Jméno, příjmení, titul, funkce: Kontaktní adresa:

Více

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta:

Evidenční číslo: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Korespondenční adresa Adresát: Ulice: Číslo popisné: PSČ: Obec: Okres: Pošta: Příloha č. 2c k Programu 2015 pro poskytování dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu kultury a obnovy památek Žádost o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy z Programu

Více

Program dotace pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny Živé město 2019

Program dotace pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny Živé město 2019 Program dotace pro neziskové aktivity ve městě Trhové Sviny Živé město 2019 I. Úvodní ustanovení: Poskytování a použití dotací se řídí obecně závaznými předpisy zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru památkově významné stavby na území města Přerova Příloha č. 1. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2019 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE na obnovu exteriéru

Více

Žádost o poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu Ústeckého kraje v programu Podpora vybraných služeb zdravotní péče 2016

Žádost o poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu Ústeckého kraje v programu Podpora vybraných služeb zdravotní péče 2016 říloha č. 1a Žádost o poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu Ústeckého kraje v programu Podpora vybraných služeb zdravotní péče 2016 1. Identifikační údaje o žadateli: 1.1 Jméno, příjmení/název žadatele:

Více

m m m\ 28. října Ostrava

m m m\ 28. října Ostrava Moravskoslezský kraj Moravskoslezský kraj 28. října 117 7218 Ostrava PID žádosti Z A D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Dotace pro rok: 219 Evidenční číslo: Název

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2014 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2014 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2014 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018

ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 Tělovýchovná jednota Zbrojovka Vsetín, spolek Na Lapači 297 755 01 Vsetín IČ: 00536024 Město Vsetín Svárov 1080 755 01 Vsetín Ve Vsetíně dne 16.11.2017 ŽÁDOST O DOTACI NA PODPORU SPORTU V ROCE 2018 Na

Více

Žádost. Ulice Č. p. Č. or. Obec PSČ Okres:

Žádost. Ulice Č. p. Č. or. Obec PSČ Okres: bod 15.3 příloha 3 Žádost O poskytnutí účelové neinvestiční dotace v rámci Dotačního programu Ústeckého kraje Podpora mládeže na rok 2019 k předkládání žádostí o dotaci na podporu aktivit naplňujících

Více

Dotační program na podporu poskytování domácí hospicové péče v Jihomoravském kraji pro rok 2017

Dotační program na podporu poskytování domácí hospicové péče v Jihomoravském kraji pro rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2017 Dotační program na podporu poskytování domácí hospicové péče v Jihomoravském kraji pro rok 2017 Kontrolní součet: Evidenční číslo:

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora systému destinačního managementu turistických oblastí Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: Odvětví: Název projektu: Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program: Podpora

Více

ŽÁDOST O GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU

ŽÁDOST O GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU ŽÁDOST O GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU grantové oblasti grantové priority Registrační číslo Žadatel (jméno/náz ev žadatele) Rok, kolo a termín čerpání dle grantového harmonogramu Náklady Celkem

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele :

Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele : Město Česká Lípa Žádost o dotaci na podporu celoroční činnosti v roce 2015 Název žadatele : Sídlo: IČ, DIČ, ev.č. registrace, uvedení zřizovatele apod.: Je-li žadatelem právnická osoba (při nedostatku

Více

Výzva dotačního programu

Výzva dotačního programu Město Jindřichův Hradec Výzva dotačního programu zveřejňuje výzvu 2 dotačního programu na podporu sportu v roce 2015 Zdůvodnění dotačního programu Dotační program- výzva 2 (Opatření č. 3 a Opatření č.

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 TĚLOVÝCHOVNÝCH ZAŘÍZENÍ V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 PROGRAM NA PODPORU INVESTIČNÍCH AKCÍ V OBLASTI SPORTU PROVOZ A ÚDRŽBA SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCOVNÝCH ZAŘÍZENÍ

Více

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na rok 2013

Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na rok 2013 Datum podání: PID: Město Svoboda nad Úpou, náměstí Svornosti 474, 542 24 Svoboda nad Úpou Žádost o poskytnutí finančního příspěvku na rok 2013 I. Údaje o žadateli: 1. Oficiální název žadatele: 2. IČO/

Více

Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Ž Á D O S T O ÚVĚR Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Evidenční číslo: Název programu: Finanční nástroj JESSICA II OBECNÁ ČÁST Název projektu:

Více

Obec s rozšířenou působností: Rýmařov Kraj: Moravskoslezský. Žádost

Obec s rozšířenou působností: Rýmařov Kraj: Moravskoslezský. Žádost Obec s rozšířenou působností: Rýmařov Kraj: Moravskoslezský Žádost o poskytnutí příspěvku na zachování a obnovu kulturní památky z programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou

Více

Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 5

Ž Á D O S T p r o r o k 2 0 1 5 Formulář pro žádost o Státní neinvestiční dotaci Tento formulář je určen pouze pro podání žádosti o neinvestiční dotaci prostřednictvím České unie sportu. Není určen pro podávání žádosti jiným svazům.

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka:

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST. Datum zahájení činnosti: mobil: webová stránka: Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Název programu: Podpora podnikání v Moravskoslezském

Více

Město Rokytnice nad Jizerou

Město Rokytnice nad Jizerou Město Rokytnice nad Jizerou ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ (GRANTŮ) Z ROZPOČTU MĚSTA ROKYTNICE NAD JIZEROU na kulturní a sportovní akce, volnočasové aktivity, vzdělávání, činnost zájmových

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2017 Program na podporu environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty v Olomouckém kraji Dotační program v roce 2017 Dotační titul VZOR -

Více

Č.j.: ou- PRILOHY: POČET LISTŮ: ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. ičo. Člslo účtu Kód banky: 2010 žadatele:

Č.j.: ou- PRILOHY: POČET LISTŮ: ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY. ičo. Člslo účtu Kód banky: 2010 žadatele: 57 149 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU OBCE PSÁRY Dotace pro rok: 2017 Název projektu: Klub Mozaika Žadatel: (úplný název, nebo Centrum Mozaika, o. p. s. jméno, je-li žadatel fyzická osoba) ičo 02353474

Více

Dotační program. Podpora projektů v oblasti tělovýchovy, sportu a volnočasových. aktivit dětí a mládeže pro rok 2017

Dotační program. Podpora projektů v oblasti tělovýchovy, sportu a volnočasových. aktivit dětí a mládeže pro rok 2017 Dotační program Podpora projektů v oblasti tělovýchovy, sportu a volnočasových aktivit dětí a mládeže pro rok 2017 Žádost o poskytnutí dotace pro žadatele právnické osoby 1. IDENTIFIKACE ŽADATELE Název

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU SPORTOVNÍ ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 31. 5. 2019

Více

Žádost o poskytnutí dotace v oblasti PRÁCE S MLÁDEŽÍ vypsaný Městem Černošice na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace v oblasti PRÁCE S MLÁDEŽÍ vypsaný Městem Černošice na rok 2017 Žádám o poskytnutí dotace v rámci Programu pro poskytnutí dotace z rozpočtu Města Černošice pro PRÁCI S MLÁDEŽÍ, a to na: a) ČINNOST* - účelu dotace bude dosaženo do konce roku 2017 b) PROJEKT* - účelu

Více

C. Maximální výše dotace a kritéria pro její stanovení

C. Maximální výše dotace a kritéria pro její stanovení PROGRAM DOTACÍ POSKYTOVANÝCH MĚSTEM UNHOŠŤ V ROCE 2019 V souladu s novelou zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zveřejňuje město Unhošť program realizace své dotační politiky.

Více

Žádost o přidělení grantu města Dačice

Žádost o přidělení grantu města Dačice Žádost o přidělení grantu města Dačice Jednací číslo: vyplní městský úřad Název grantového programu: Zajištění provozu šatníku na rok 2020-2021 I. Identifikační údaje žadatele Název žadatele/jméno žadatele

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

VÝZVA DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Kutná Hora pro rok 2018

VÝZVA DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Kutná Hora pro rok 2018 VÝZVA DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Kutná Hora pro rok 2018 Schváleno usnesením RM Kutná Hora č. 549/17 Čl. 1 Úvod 1.1 Dotační program Podpora

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 Dotační program Sběr žádostí: od: 18. 1. 2019 do: 8. 2. 2019 Název akce: 1. Údaje o žadateli Podpora výstavby, obnovy a vybavení dětských

Více

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019

Žádost o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 z rozpočtu Olomouckého kraje na rok 2019 1. Údaje o žadateli PROGRAM NA PODPORU VOLNOČASOVÝCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH AKTIVIT V OLOMOUCKÉM KRAJI V ROCE 2019 Dotační program Dotační titul Sběr žádostí: od: 18.

Více

Žádost o dotaci (mikrogrant) Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného prostoru Městské části Praha 8

Žádost o dotaci (mikrogrant) Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného prostoru Městské části Praha 8 Příloha č. 2 usnesení č. Usn RMC 0225/2016 Rady městské části Praha 8 ze dne 20. dubna 2016 Žádost o dotaci (mikrogrant) Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného prostoru Městské části Praha

Více

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností

ŽÁDOST (2015) o zařazení do programu Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností Identifikace žádosti PID ORP: vyplní ORP Identifikace žádosti PID MK: vyplní MK Obec s rozšířenou působností: Kraj: Ministerstvo kultury ČR, Maltézské náměstí 1, 118 11, Praha 1 Malá Strana, tel.: 257

Více

Celkové náklady projektu: 150. Požadovaná výše dotace: 80

Celkové náklady projektu: 150. Požadovaná výše dotace: 80 Formulář pro žádost o Státní neinvestiční dotaci Tento formulář je určen pouze pro podání žádosti o neinvestiční dotaci prostřednictvím České unie sportu pro sportovní svaz ČJF. Není určen pro podávání

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Dotace pro rok: 2019 Název a kód programu: Název titulu a kód titulu: Název projektu: Identifikátor služby Žadatel: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ

Více