Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne"

Transkript

1 Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů 2. Stav výstavby v lokalitě Dráteník I. 3. Úprava zápisu KRVŽP ze dne , bod č Projednání dalšího postupu ve věci Domu kultury 5. Projednání informací vycházejících z posledního jednání ZM konaného dne Diskuse Hlasování: pro 4 proti - zdržel se - Program jednání byl schválen všemi hlasy. 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů - pozemek p.č k.ú. Komárov u Hořovic řešení bude pokračovat po ukončení dědických řízení - jednání o pozemcích ve vlastnictví městyse, které jsou užívány jiným uživatelem a naopak - projednáno s JUDr. Sršněm, budou vypracovány právní dokumenty, bude průběžně řešeno - revize mostů a lávek do bude ukončeno - revize pojistných smluv ZŠ Komárov a MŠ Komárov bude urgováno po skončení prázdnin - uzavření smlouvy s fa. Tac Tac, s.r.o. Hořovice - městys obdržel od firmy rozpočet na kompletní kabeláž a serverovou skříň. p. Havlík - kabeláž nemá ale s původní nabídkou co dělat. Umístění serveru mělo být na základě rozhodnutí rady již podepsáno. Server lze provozovat v současném stavu nezávisle na nové kabeláži. - příkazní smlouva s fa. RAFPRO s.r.o. starosta splněno - konzultace s JUDr. Sršněm starosta splněno, viz výše - multifunkční hala Ing. Jonák zpracovatel připravuje návrh studie - návrh nového rozpočtového výhledu městyse Komárov návrh je rozpracován, p. Šíma navrhuje společnou přípravu se členy rady, dle paní účetní se musí schvalovat pouze změna rozpočtového výhledu p. Havlík musí být zaznamenány všechny změny. Je potřeba výhled předělat a připravit na nejbližší jednání ZM. Je potřeba zahrnout všechny závazky, které nyní městys bude plnit.

2 - zmapování výše nájmů v objektech ve vlastnictví městyse - Ing. Dobrý rozesláno radním k nahlédnutí - protokol o převzetí bytu a vyrovnání závazku s p. J., Komárov předávací smlouva s narovnáním vztahů ukončení před začátkem školního roku - rušení nočního klidu v osadě Kleštěnice p. Šíma- projednáno s Městskou policií Hořovice p. Havlík cílem jednání mělo být projednání systému práce městské policie p. Šíma vedení městské policie na systém vykonávání služby upozornil, velitelka tuto záležitost se strážníky projedná - zajištění podání žádosti o převod cisterny pro hasiče p. Šíma - splněno 2. Stav výstavby v lokalitě Dráteník I. Informace podal Ing. Jonák. Kolaudace plynového potrubí Dráteník II. proběhla dne v pořádku. Lokalita Dráteník I. příprava komunikace v ul. Dominika Zafouka. Bylo upozorněno na prověření zhutnění této lokality dvě sondy na obratišti. Fa. Bagger na toto byla upozorněna. Při převzetí komunikace bude zkouška zhutnění požadována. Dále bylo zjištěno, že vybudování ul. Ptákovské není ve smlouvě mezi fa. Bagger a LS Real, s.r.o. Při jednání s projektantem Ing. Novotným dne byl projednán projekt na ul. Dominika Zafouka a ul. Ptákovská. Ul. Dominika Zafouka - s fa. Bagger bylo dojednáno, že komunikace bude obsahovat 6 odstavných zálivů dle projektu. Ul. Ptákovská - potvrzeno projektem uložení krajníků v celé délce ulice včetně dvou vjezdů, odstavného zálivu a dvou uličních vpustí. Na základě tohoto zjištění bylo v pátek provedeno osobní jednání s ředitelem fa. Bagger ve věci zajištění tohoto dokončení. Fa. Bagger přislíbila projednání dokončení ul. Ptákovská s fa. LS REAL, s.r.o. Termín upřesní na základě svých kapacit. Dále byla projednána změna vjezdu na rohovou parcelu ul. Dominika Zafouka na ul. Ptákovskou. RM bere na vědomí informace o výstavbě v lokalitě Dráteník I. a doporučuje dále sledovat postup v lokalitě Dráteník - ul. Ptákovská, ul. Dominika Zafouka. 3. Úprava zápisu KRVŽP ze dne , bod č. 3 Ing. Jonák informoval o žádosti projektanta Ing. Novotného ve věci zrušení vjezdu na parcelu č. 1 p.č. 477/7, k.ú. Komárov u Hořovic z ul. Ptákovská, lokalita Dráteník I. a jeho nahrazení na vjezd z ul. Záskalská.

3 Navrh vyhovět žádosti s výhradou, že vjezd bude dočasný z důvodu zamýšlené rekonstrukce ul. Záskalská. Hlasování: pro 4 proti - zdržel se - RM souhlasí se změnou vjezdu u rohové parcely č. 1, p.č. 477/7, k.ú. Komárov u Hořovic z ul. Ptákovská na ul. Záskalská s podmínkou pro majitele, provést vjezd jako dočasný s ohledem na zamýšlenou rekonstrukci ul. Záskalská. 4. Projednání dalšího postupu ve věci Domu kultury Ing. Jonák navrhuje, že je nutné zajistit řídící osobu nebo team, který bude zajišťovat veškerý chod Domu kultury jako instituce. Bez tohoto řídícího teamu existuje oprávněná obava, že v případě, že městys koupí Dům kultury, zůstane budova stát prázdná bez náplně jako doposud. Návrh spočívá ve vyhlášení výzvy k zajištění osoby nebo řídícího teamu, který by předložil kompletní návrh využití DK, organizaci, finanční požadavky a zajištění finančního plánu provozu. RM bere na vědomí návrh Ing. Jonáka na vyhlášení výzvy k zajištění osoby nebo řídícího teamu, který by předložil návrh využití domu kultury. RM ukládá místostarostovi zaslat informace o návrhu na vyhlášení výzvy k zajištění osoby nebo řídícího teamu, který by předložil návrh využití domu kultury zastupitelům, aby mohli připravit své vyjádření a další podněty k projednání RM dne Projednání informacích vycházejících z posledního jednání ZM dne Ing. Křikava - Jak je to s normou pro výstavbu požární zbrojnice? Po celou dobu příprav projektu byl spolu s p. Havlíkem ubezpečován Ing. Jonákem, že budova je navrhována podle normy a projektant ví, co dělá. Poté, co normu přečetli a na ZM opět rozporovali velikost zamýšlené PZ v souvislosti s tím, co norma říká o PZ pro Dobrovolné hasiče, vyjádřil se plk. Ing. Novák Víte jak je ta norma stará? (rok 2006) No vidíte, ta už je dnes stará, je potřeba to stavět větší" Podle čeho je tedy navržena budova a pro jaký účel? p. Šíma- ve smlouvě o poskytnutí dotace (Středočeský kraj) specifikace akce projektu požární zbrojnice bude odpovídat normě ČSN a bude splňovat požadavky JPO II. p. Havlík normu nastudoval a říká, že objekt svojí velikostí a dimenzí splňuje nároky hasičské stanice. Je otázka, zda Komárov potřebuje takovou velkou budovu, takové dimenze. Jestli naší SDH, JPO III. s jejím vybavením a počtem členů nebude postačovat menší budova. Ing. Křikava nová zbrojnice bude tedy postavena dle normy a bude také podle normy provozována. Ing. Jonák - nebude se k tomu už dále vyjadřovat. p. Šíma - největší místnost v PZ bude možné provozovat jako klubovnu, má svůj vlastní vchod a lze ji oddělit od zbytku požární zbrojnice.

4 Ing. Křikava - v projektu to ale není jako vchod, ale pouze jako nouzový východ. Ing. Jonák - dá se to změnit, dá se tam jiné kování, zařídíme to. Ptá se, co to znamená, jestli jsme u výslechu. p. Havlík - není to výslech, kolem projektu je mnoho nejasností a chceme si některé věci vysvětlit a ujasnit. p. Havlík je to stavba pro JPO II. nebo JPO III. Ing. Jonák stavíme požární zbrojnici pro JPO III., která bude vyhovovat JPO II. Ptali jsme se generálního ředitelství, jestli je v projektu něco navíc. Odpověď zněla: ne. Ing. Křikava mrzí ho, že na jednání ZM zazněla informace, že městys Komárov několik let nedal hasičům ani korunu. Kolik peněz se dává hasičům každý rok z rozpočtu? p.šíma - do zbrojnice nic, prostředky na vybavení neví přesně v jaké výši p. Havlík je to cca Kč ,00 ročně, do staré zbrojnice nemělo význam investovat, další finanční prostředky jsou poskytovány na grantech Ing. Křikava bude možnost vyvolat jednání s jinými obcemi na poskytnutí finančním příspěvku, když by hasiči poskytovali požární ochranu těmto obcím? p. Šíma - při přechodu na JPO II. můžeme oslovit okolní obce o sdružení jednotek, v současné době naše jednotka vykonává požární ochranu na základě smlouvy pro obec Újezd Ing. Křikava jak se porovnává velikost JPO II. a JPO III. (počet členů) p. Šíma toto je dotaz spíš na p. Pacáka Ing. Jonák musíme se přizpůsobit dnešní situaci, akce je schválena, vše je připraveno k zahájení. Ano dva roky bude městys muset investice omezit, potom to bude lepší. Ing. Křikava kdo navrhoval jako vzorovou požární zbrojnici tu v Řepích? Ing. Jonák navrhoval to projektant Ing. Šrail. Je to jen typově podobná stavba, velikostí je jiná. p. Havlík kolik z rozpočtu bude potřeba na provoz takovéto budovy. Jaká bude energetická náročnost budovy. On se domnívá, že provoz bude stát min. Kč 500 tis. Ing. Jonák oponuje. Nová stavba nebude energeticky tak náročná. Je počítáno s tepelným čerpadlem 22 kw. Ing. Křikava z jakého paragrafu rozpočtu budou hrazeny prostředky na provoz zbrojnice? p. Šíma neví název paragrafu, bude řešeno při tvorbě rozpočtu. Ing. Křikava proč trvalo tak dlouho vyvěšení studie požární zbrojnice? p. Havlík jaký je systém práce úřadu, proč jsou v těchto případech takové prodlevy? p. Šíma neuvědomuje si, jak k tomu došlo.

5 Ing. Křikava sekce veřejné zakázky na webových stránkách je potřeba tuto akci na stránky také zveřejnit. Ing. Křikava nelíbí se mu prezentace hasičů, kdy jeho protinávrh řešili o víkendu za budovou DK s velkou cisternou. Informace o tom ale proběhla až na ZM, rada nebyla informována, přestože jednala těsně před jednáním ZM. On podklady svého návrhu roznesl a poslal všem zastupitelům předem. Spolupráce není dobrá, nelíbí se mu taková práce a nechce takto pracovat. p. Šíma on osobně podklady o protinávrhu nedostal. Není nic naschvál, vše je prováděno v dobré víře. p. Havlík očekával dotazy od Mgr. Veverky, byl také připraven, ale teprve na zastupitelstvu zjistil, že cena je bez DPH. Uznává, že je to jeho chyba. Pokud chceme komunikaci a projednávání zlepšit, je potřeba materiály zasílat na . p. Šíma materiály týkající se celého výběrového řízení byly zveřejněny na stránkách městyse spolu s pozvánkou na jednání ZM. p. Havlík kvituje připravenou prezentaci p. Šímy. Proč to nebylo připraveno dříve jako materiál pro zastupitele. Proč s prezentací nebyla seznámena rada, ještě před zahájením jednání ZM? p. Šíma prezentaci si připravil pro případné připomínky Mgr. Veverky. p. Šíma proč zde vznesené připomínky od Ing. Křikavy a p. Havlíka nezazněly dříve, když se rozhodovalo o celé akci. p. Havlík- jdeme současně s cenou. Společně s Ing. Křikavou s narůstající cenou zvažovali, zda se nedostáváme někam, za jistou hranici. Zda takový projekt, za takovou cenu má pro Komárov smysl. Hledá a zajímá se, jak je to v jiných obcích. Máme všichni jasno o tom, z čeho tento projekt bude městys financovat? Z čeho budeme financovat provoz? Uznává, že nějaká změna je potřeba, ale má smysl tak velký projekt? p. Šíma v této fázi nedokážeme udělat nějakou změnu v projektu. Teď musíme jít dál a hledat nejlepší možnost financování. Ing. Jonák celou dobu projekt podporujeme a teď ho chceme shodit ze stolu? p. Havlík - původní cena byla 18 mil., to plně podporuje, další částku, Kč 22,5 mil., kterou omylem považoval za konečnou s DPH, také podporoval. S DPH to bylo Kč 27 mil., u čehož už váhal, ale po diskuzi na předminulém ZM se rozhodl to podpořit. Částka Kč 31 mil. po odstoupení vítězné firmy ale už pro něj nemá smysl. Ing. Křikava ví, že je potřeba požární zbrojnice, ale domnívá se, že to jde levněji. Ing. Jonák je škoda, že nebyli všichni členové rady přítomní všech jednání s projektantem, koordinátorem, úředníky MěÚ Hořovice, kraje atd. Všechny připomínky byly projednávány, bylo řečeno, že ten projekt je správný, že není možnost jiných změn tak, aby projekt splňoval podmínky pro JPO III. a JPO II. p. Havlík jakým způsobem byl projednán projekt dne na jednání KRVŽP? Jaké byly předloženy dokumenty?

6 Ing. Jonák byla projednávána studie, v té době nic jiného nebylo. Byla to zasazená budova na pozemku. p. Havlík komise tedy dokončený projekt neprojednávala. Ing. Jonák ne. Ing. Sojka si projekt nyní vzal k nahlédnutí. Mohl si ho vzít dříve. Při jednání KRVŽP všichni mlčí a potom, při zasedání ZM, se vznese připomínka. Toto jednání není správné. p. Havlík nelíbí se mu, že je dokument na úřadě a může si každý přijít nahlédnout. Je potřeba připravit jeho elektronickou prezentaci. Když jde připravit prezentace o hasičích, je možné připravovat i takovéto prezentace. Ing. Jonák zkusme na kanalizaci a dešťové nádrže také zažádat o poskytnutí dotace. Ing. Jonák všechna jednání probíhají v zájmu věci, aby se akce uskutečnila s co nejlepším výsledkem. Nevidí důvod, dále diskutovat. 6. Diskuse p. Šíma Smlouva o poskytnutí dotace ve výši Kč 2 mil. od Středočeského kraje. RM bere na vědomí Smlouvu o poskytnutí dotace na akci Výstavba nové požární zbrojnice v Komárově od Středočeského kraje. RM pověřuje starostu uzavřením Smlouvy o poskytnutí dotace na akci Výstavba nové požární zbrojnice v Komárově od Středočeského kraje. Žádost od obyvatel ul. Dominika Zafouka o umístění dopravního značení OBYTNÁ ZÓNA a příčné prahy. V současné době nelze řešit, protože komunikace zatím není ve vlastnictví městyse. Žádost postupujeme fa. LS Real s.r.o., Hořovice. Příspěvek v Komárováku Mgr. Kantora - (úprava dopravního značení, stav komunikace) byl osloven VaK Beroun, bude zakreslen návrh dopravního řešení Policií ČR. Ing. Jonák v 9 hod. se uskuteční závěrečná prohlídka vodovodního řadu a kanalizace Dráteník II. Ing. Jonák- informace o revizích kotlů na tuhá paliva - kontroly bude provádět pověřený úřad. Místostarosta p. Šíma prověří u MěÚ Hořovice. Ing. Jonák námět p. H. Komárov, ul. Sokolská měření rychlostí kamerou, za jakých podmínek atd. p. Šíma bude provedeno měření městskou policií. Ing. Jonák přeložka optického kabelu v ul. Okružní - poptávka úpravy chodníku (nové obrubníky). p. Havlík- upozorňuje na předávání informací občanům, např. přeložka kabelu - chodník v ul. Okružní, mělo by být uváděno na webových stránkách v aktualitách. Ing. Křikava náhrada škod za krupobití.

7 p. Šíma zatím nezjistil znalce, který hodnotí interiéry. Ing. Křikava - připomíná prosbu o zařízení jednání s povodím ve věci opěrné zdi nad jezem Vávrových rybníků. Ing. Křikava zápis z minulého jednání RM dne není srozumitelná poslední věta zápisu. Prosí o korekci. p. Havlík prosí o doplnění do zápisu z jednání RM byl řádně omluven.

8 Usnesení č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Rada městyse Komárov: 1. Bere na vědomí: a) informace o výstavbě v lokalitě Dráteník I. a doporučuje dále sledovat postup v lokalitě Dráteník - ul. Ptákovská, ul. Dominika Zafouka, b) Smlouvu o poskytnutí dotace na akci Výstavba nové požární zbrojnice v Komárově od Středočeského kraje, c) návrh Ing. Jonáka na vyhlášení výzvy k zajištění osoby nebo řídícího teamu, který by předložil návrh využití domu kultury. 2. RM souhlasí se změnou vjezdu u rohové parcely č. 1, p.č. 477/7, k.ú. Komárov u Hořovic z ul. Ptákovská na ul. Záskalská s podmínkou pro majitele, provést vjezd jako dočasný s ohledem na zamýšlenou rekonstrukci ul. Záskalská. 3. RM ukládá místostarostovi zaslat informace o návrhu na vyhlášení výzvy k zajištění osoby nebo řídícího teamu, který by předložil návrh využití domu kultury zastupitelům, aby mohli připravit své vyjádření a další podněty k projednání RM dne RM pověřuje starostu uzavřením Smlouvy o poskytnutí dotace na akci Výstavba nové požární zbrojnice v Komárově od Středočeského kraje. Radim Šíma Ing. Jaroslav Jonák místostarosta člen rady

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 38 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 28.11.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015

Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Zápis č. 10 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24. 2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených úkolů 2. Projednání

Více

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015

Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Zápis č. 23 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 1.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík,Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté : Mgr. Koppová, p. Vondal zástupci zřizovatele

Více

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015

Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Zápis č. 32 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 31.8.2015 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Hosté rady p. Hirschová

Více

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015

Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Zápis č. 12 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1.Zápis z jednání KRVŽP 2.Pronájem pozemku pč. 268 k. ú.

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.8.2016 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut (úřední jednání) Hosté: Ing. Sojka,

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.10.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut, Program: 1. Hosté RM zástupci T-Mobile

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 7 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.3.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Petr Dobrý, Ing. František Sojka

Více

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 18 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Zástupci zřizovatele ve školské

Více

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015

Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Zápis č. 2 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 6.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Omluven: Bohuslav Ernest Program: 1. Návštěva hasičské zbrojnice 2.

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: účetní městyse sl. Pelikánová a p. Hirschová

Více

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015

Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Zápis č. 24 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.6.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 8.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 17.8.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Host RM - účetní městyse, p. Hirschová

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.2.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Veverka (předseda redakční rady),

Více

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 19 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 30.5.2016 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava, p. Hirschová účetní Program: 1. Host RM p.

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015

Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Zápis č. 9 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 10.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů z předešlých jednání

Více

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 22 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.9.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014

Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Zápis č. 33 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. Kontrola usnesení zápisů a

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Petra Pelikánová účetní městyse Program jednání:

Více

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 11 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 24.4.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola úkolů 2. Úkoly z jednání

Více

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 24/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 22.7.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Ing. Jaroslav Jonák, za firmu Living in green:

Více

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 27 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: 1. Jednací řád Rady městyse Komárov

Více

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015

Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Zápis č. 14 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 23.3..2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Kontrola zápisu a uložených úkolů

Více

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 3 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 29.1.2018 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman. Ing. Jan Křikava Host: Ing. Petr Dobrý Program: 1. Host Ing. Dobrý

Více

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne 8.4.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Host RM: Ing. Dobrý Program: 1. Host

Více

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015

Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Zápis č. 20 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 11.5.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Hosté: Mgr. Jana Vlčková, Mgr. Jana Lysá, ředitelka

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.11.2018 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Určení oddávajících a stanovení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014

Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Zápis č. 28 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 18.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Program jednání: - Úprava rozpočtu č. 6. - Příspěvek

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 1/2019 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 7.1.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Program: 1. Kontrola zápisu a uložených

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014

Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Zápis č. 29 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.11.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Jan Křikava Hosté: Ing. Jiří Fencl, Tomáš Macálka technický dozor

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 14. 1. 2015 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Čuchal, p. Pokorná, p. Frohlich, p. Lysák Občané:

Více

Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015

Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015 Zápis č. 16 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 13.4.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program: 1. Jednání se zástupci fa. LS REAL

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 11. srpna 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu

z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 11. srpna 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis č. 50 z jednání zastupitelstva obce Starý Poddvorov konané dne 11. srpna 2010 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva Omluveni: Gertner, Malá Program:

Více

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek

Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr. Martina Nováková, Mgr. Dagmar Žbánková, Ing. Eva Dvořáková, Petr Janoušek Zápis Č. 6/2014-2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2014-2018, konaného dne 29. 4. 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomni: Ing. Milan Fábera, Mgr.

Více

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 14.5.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice

Zápis č.7/2017. ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Stránka 1 z 7 Zápis č.7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice ze dne 30.8.2017 konaného v zasedací místnosti obecního úřadu Úžice Začátek zasedání 17,00 hod. Přítomni: starosta obce David Hrdlička,

Více

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 23.6.2014 Přítomno: 13 členů zastupitelstva obce 2 omluveni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 6. srpna 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Aleš Buček, Martin Habáň, Martin Křivonožka,

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne 22. 2. 2017 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 2. 2017 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Z á p i s. z pracovní porady zastupitelstva Obce Stará Paka konané dne 30.1.2014 od 18:00 hod. v budově OÚ ve Staré Pace.

Z á p i s. z pracovní porady zastupitelstva Obce Stará Paka konané dne 30.1.2014 od 18:00 hod. v budově OÚ ve Staré Pace. Z á p i s z pracovní porady zastupitelstva Obce Stará Paka konané dne 30.1.2014 od 18:00 hod. v budově OÚ ve Staré Pace. Přítomni: Hlostová V., Dlabola. J., Hylmarová H., Frýba L., Válek Š., Ing. Červený

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 06-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 25. března 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 07. 04. 2015 v zasedací místnosti, Zagarolská 313, Nelahozeves Zahájeno: Ukončeno: Zapsala: 18:02 hodin 19:02 hodin Dvořáková

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec. konaného dne 1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Srubec konaného dne 10. 11. 2015 místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu Srubec přítomní zastupitelé: paní Lenka Malá, paní Martina Rossmannová,

Více

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0

Ze zasedání se omluvil zastupitel Ing. Marek Světlík. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: 0 Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 15. prosince 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 5/2019 dne 11. února 2019 Místo konání: Kancelář OÚ Ostředek, Ostředek 60 Začátek zasedání: 17:05 Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel Zeman,

Více

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015

Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Zápis č. 13 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 16.3.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jaroslav Jonák, Ing. Jan Křikava Program jednání: 1. MUDr. Neužilová host, projednání

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 03-2018 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 3. prosince 2018 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE STŘEDOKLUKY DNE 16.06. 2015 V 18:00 VE STŘEDOKLUKÁCH PŘÍTOM NÍ: Barbier, Duchajová, Červenka, Gutová, Hlava, Chvoj, Kozel, Melíšek, Paznocht. UVÍTÁNÍ PŘEDSEDAJÍCÍ PAN

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 17. 12. 2014, od 18:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 17.8.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013

ZÁPIS. o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI, CHRLICKÉ NÁM. 4, 643 00 BRNO ZÁPIS o průběhu 22/VI. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Chrlice, konaného dne 6. 11. 2013 Zahájení zasedání: 17.00 hodin Místo konání

Více

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu.

- Návrh usnesení č.2/17/20 13 ZO schvaluje kontrolu usnesení z minulého zápisu. Zápis č.17/2010-2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lahošť, pro volební období 2010-2014, konaného dne 30.1. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Lahošť. Přítomní: Jan Halko, Ing. Milan Fábera,

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 30.3.2015 od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 26. 6. 2018 od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Ing. Zdeněk Černohorský, Václav Petráň, Věra Schneiderová, Václav Sandr,

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015

Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Zápis č. 6 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 27.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Program: 1. Kontrola usnesení zápisů a uložených

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

ZÁPIS Z 8. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BRAŠKOV, konaného dne 21. března 2016 od 17,00 hodin na OÚ Braškov

ZÁPIS Z 8. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BRAŠKOV, konaného dne 21. března 2016 od 17,00 hodin na OÚ Braškov ZÁPIS Z 8. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BRAŠKOV, konaného dne 21. března 2016 od 17,00 hodin na OÚ Braškov Program: 1) Zahájení a kontrola plnění usnesení 7. zasedání 2) Účetní závěrka za rok

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015 Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 29.1.2015 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Doudleby Začátek: 18:00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Zdeněk Šmíd Přítomno:

Více

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více