Živě: Biatlonové MS začalo smíšenou štafetou. Češi byli šestí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Živě: Biatlonové MS začalo smíšenou štafetou. Češi byli šestí"

Transkript

1 DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA FINANCE SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO Biatlon Synot liga Fotbal Hokej Moto Zimní sporty Ostatní sporty Živě: Biatlonové MS začalo smíšenou štafetou. Češi byli šestí Sport - Dnes 14:30 MS v biatlonu: Smíšená štafeta důležité události soupisky vše Dobrý den, vítejte u online přenosu z prvního závodu na mistrovství světa biatlonistů. Zlato ve smíšené štafetě obhajuje český tým. Světový šampionát v biatlonu právě začíná smíšenou štafetou. Na trati v Hollemnkollenu to ale vypadá na pořádnou mlhu. Sledovat Bylo nebylo, za tímto mlíkem je skokanský můstek na Holmenkollenu. Blízká biatlonová střelnice je na tom podobně. 12:49, 3. bře Hodně se kolem toho namluvilo i napsalo, Ondřej Moravec v dnešní české obhajobě zlata z loňského MS bude chybět. Češi tak pojedou ve složení: Veronika Vítková, Gabriela Soukalová, Michal Šlesingr, Michal Krčmář. Češi pojedou až se startovním číslem devět. Naposledy se jim vinou pokažené položky Veroniky Vítkové moc nedařilo a museli se spokojit s desátou příčkou. Jedničku mají domácí Norové, kteří budou spolu s Francií a Německem jistě patřit k favoritům. Do začátku závodu nějaký ten čas zbývá, podívejte se, jak to v Oslu vypadá.

2 Český biatlon před 4 h Tady slíbená představovačka arény na Holmenkollenu, s Márou Lejskem jsme prošli celý stadion, projeli trať a zastavili se na nejdůležitějších místech...takže jdeme na to! Mistrovství světa 2016! MS BIATLON - OSLO - PREDSTAVENÍ ARÉNY A TRATI Na MS se velké naděje vkládají do Gabriely Soukalové, vedoucí ženy Světového poháru. Ta je ale zatím v Oslu trochu rozpačité ze svých výkonů v trénincích. Více čtěte ZDE. Tak podle nejnovějších informací to na trati bude pořádné mejdlo... Český biatlon před 2 h Dobré biatlonové odpoledne z Holmenkollenu! Přes noc nám napadlo přes 20 čísel sněhu, pak kopec obalila hustá mlha, před chvílí vysvitlo sluníčko a ze severu se už na nás zase hrnou ocelově černé mraky. Verča Vítková při příchodu na stadion trefně poznamenala, že to bude dneska pořádné mejdlo...asi nemusíme dodávat, že tím nemyslela mejdan, ale stav sněhu na tratích. Tak uvidíme, kdo dnes bude mít večer mejdlo na hotelu. Právě začíná nástřel prvního závodu mistrovství světa mix štafety start 15:30! Ještě shrneme pravidla. Na trať se vydají nejprve ženy, poté dva muži. Každý závodník absolvuje ležku a stojku. Při chybě má možnost třikrát dobít, pokud i tak zůstane terč na svém místě, musí na trestné kolo. První závodnice už se připravují na start. Pro Veroniku Vítkovou bude nejdůležitější, jak zvládne ležku, se kterou se dlouhodobě trápí a ve štafetě v Canmone v ní úplně vyhořela. Na trati bude mít slušnou společnost za Německo bude zahajovat Franziska Preussová, za Francie Anais Bescondová a za Itálii Dorothea Wiererová. Závod právě začal.

3 Verča zvládla start skvěle a prodrala se z devátého na třetí místo. Chce se od začátku chytit těch nejlepších. Vítková i na druhém mezičasu drží třetí místo, už je za ní ale Italka Wiererová. Biatlonistky míří na stadion a čeká je první položka... Bescondová a Gasparinová byly nejrychlejší. Zase ta ležka! Verča musela třikrát dobíjet, zvládla to, na trestné kolo nemusí, ale bude to velká ztráta. Pořadí po první střelbě: 1. Francie, 2. USA, 3. Švýcarsko, Češi až 23. Vítková z toho opět udělala stíhací jízdu. Na dalším mezičase už je 19. a ztrácí 35 vteřin. Vede Američanka Dunkleeová, druhá je Bescondová, třetí Italka Wiererová. Česká biatlonistka stahuje, co se dá, těsně před střelnicí je na 18. pozici. Uvidíme co stojka. Stojku nejlépe zvládla Olsbuová a Wiererová. Vítková nemá svůj den, další dvě chyby. Pořadí po druhé střelbě: 1. Norsko, 2. Itálie, 3. USA ČR. +54 vteřin. Českým barvám se medailové pozice vzdalují, ale je to teprve první úsek, dobře víme, jak to ve štafetách chodí, nic není rozhodnutého. Češi nejsou mezi favority sami, kdo propadl hned na prvním úseku. Trápí se například i Rusové. Vítková je na mezičasu už 12., ale ztráta na Oslbuovou narostla na minutu. Máme tady první předávku: 1. Norsko, 2. USA, 3. Ukrajina. Vítková plácla do zad Soukalovou na 12. místě se ztrátou minuty a osmi vteřin. Nyní táhnou startovní pole Američanka Dreissigackerová a Norka Eckhoffová. Po šesti stech metrech Gábina stáhla deset vteřin na první místo, je ale stále 12. Na dalším mezičasu už je Soukalová vez ztrátě 57 vteřin, bez mála deset sekund do první desítky. Je tady ležka. Eckhoffová musela vytáhnout dva náboje navíc, přeskočila ji tak Pidhrušná. Skvěle! Takhle pálí šampionka. Soukalová neminula ani jednou a posunula se na 11. místo. Pořadí po třetí střelbě: 1. Ukrajina, 2. Norsko, 3. Francie Češi už zaostávají jen o 36 vteřin. Soukalová přeskočila další dvě závodnice a už je devátá, tři vteřiny na první osmičku. V čele je to zatím nabité. Vytvořila se pětičlenná skupinka, která jede pohromadě, je v ní například i Francouzka Dorinová-Habertová nebo Němka Hildebrandová. Ty už míří opět na střelnici. Hildebrandová za nula a jede si pro první místo. Hned za ní Dorinová-Habertová a Pidhrušná.

4 Gábina opět předvedla extratřídu, čisté konto a Češi už jsou šestí. Pořadí po čtvrté střelbě: 1. Německo, 2. Francie, 3. Ukrajina...6. ČR +28,2. Dorina-Habertová v nájezdu pod most upadla a nyní je až čtvrtá. Gábina už je na pátém místě. Do akce jdou muži: 1. Norsko, 2. Německo, 3. Francie Gábině už bohužel došly síly, sice předává na pátém místě, ale ztráta je 36 vteřin. Na trati je teď Michal Šlesingr, na prvním místě Johannes Bö, za ním Francouz Fillon-Maillet. Michal zatím zhruba ve stejné ztrátě jako byla Soukalová při předávce. Bohužel jede osamoceně, půl minuty kolem něho nikdo není. Pátá střelecká položka... Semenov spustil kulomet a bude první. Peiffer si ale také vedl skvěle, Německo je hned v závěsu. Michal zvládl ležku čistě! Paráda. Pořadí po páté střelbě: 1. Ukrajina, 2. Německo, 3. Norsko...5. ČR +42,3. Česká ztráta na čelo sice narostla, ale přiblížila se bronzová příčka Norska a čtvrté místo Francie na nějakých 20 vteřin. Šlesingr na mezičase dál zaostává o 42 vteřin. Vede Semenov a bok po boku s ním jede Němec Peiffer. Biatlonisté už opět míří na stadion, na řadě je stojka. První čtyřka musela opravovat, ale příliš ji to nezdrželo. Michal Šlesingr to zvládl opět bez chybičky, ztráta na vedoucí skupinku ale bude značná. Pořadí po šesté střelbě: 1. Ukrajina, 2. Německo, 3. Norsko, 4. Francie, 5. ČR +43. Šlesingr jede dál sám se ztrátou 42,5. Před předávkou vedoucí skupinka opět nahodila motory... Poslední předávka: 1. Ukrajina, 2. Francie, 3. Německo, 4. Norsko ČR na pátém místě se ztrátou 49,9. Do akce jde Michal Krčmář, nováček ve smíšené štafetě, uvidíme, jak ostrou zkoušku zvládne. Vedoucí skupinka má teď hvězdné složení. Za Francii je tu lídr Světového poháru Martin Fourcade, za Německo Simon Schempp, za Norsko Tarjei Bö. Krčmář je sice trochu dohání, zaostává o 45 vteřin, ale teď už se může spoléhat jen na absolutní kolaps někoho z první čtveřice. Fourcade přivádí skupinku na střelnici...

5 Neuvěřitelné. Ukrajina jde na první místo. Fourcade ztrácí čtyři vteřiny. Trochu ztratilo Norsko, které je teď čtvrté s odstupem 18 vteřin na prvního. Krčmář dál na pátém místě, smazal všechny terče! Pořadí po sedmé střelbě: 1. Ukrajina, 2. Francie, 3. Německo...5. ČR +54,3. Na medaili už to tedy nevypadá, teď už jde spíš o to, zda Krčmář udrží první pětku. Za ním je Rakušan Landentinger o 15 vteřin. Krčmářova ztráta na čelo narůstá a bohužel se přibližuje i Rakušan, který je za ním jen o pět vteřin. Vedoucí skupinka už míří k poslední položce, tady se rozhodne o medailích. Fourcade chyboval, stejně tak Schempp, to bude běžecký souboj. I Bö jednou dobíjel, to bude drama do poslední chvíle. Krčmář to zvládl čistě, jenže Lardentinger také a byl rychlejší. Po osmé střelbě: 1. Francie, 2. Německo, 3. Norsko...5. Rakousko +1:09, 6. ČR 1:12. Fourcade Schemppa nemůže setřást. Jedou spolu a rozdají si to o zlato. Bö je zpět o deset vteřin a hlídá si bronz. Michal bohužel na Rakušana dál ztrácí momentálně už šest vteřin. Dnes to českým biatlonistům nějak nejede. Schempp se dál drží těsně za Francouzem, že by šetřil síly? Chybí pár set metrů do cíle. Fourcade se ve stoupání utrhnul a jede pro francouzské zlato. Německo druhé, Norsko třetí... Čtvrtá nakonec Ukrajina, ale vedla si hodně sympaticky. Češi nakonec šestí, na ceremoniálu tedy chybět nebudou. Máme tu shrnutí: 1. Francie, 2 Německo, 3. Norsko ČR +1:23. Dnes to tedy necinklo. Ale nevadí, ještě tu bude spousta příležitostí. Další podrobnosti o dnešním závodu si přečtěte ZDE. Díky za pozornost. Reklamy Google 1 trik na křečové žíly Přestaň skrývat svoje nohy s 1 lehkým rychlým trikem. Odhal! novinky-pro-zdravi.com Revoluční sušičky Gorenje Vždy perfektně vysušené prádlo. Ušetřete až o 63 % více energie. susicky.heureka.cz/gorenje Centrum.cz Atlas.cz Economia, a.s. O nás Všechny služby Volná místa Inzerce Služby firmám Všeobecné podmínky Cookies Nápověda Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové číslo projektu: CZ.1. 07/1. 4. 00/21.2712 Šablona: VY_32_INOVACE_3_46_Čj Ročník: 3., 4. a 5. Datum vytvoření: 17. 2. 2013 Datum ověření ve výuce: 14.

Více

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6

OBSAH Top ČT CELKEM Top ČT Ceremoniály, české medaile. České medaile - grafy podílu na publiku ...6 OBSAH Shrnutí...1 Top ČT CELKEM Top Ceremoniály, české medaile České medaile - grafy podílu na publiku České medaile - grafy podílu na publiku...2...4...5...6...7 Zdroj: ATO - MEDIARESEARCH ZOH v Sochi

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety TISKOVÁ ZPRÁVA 21.12. 2015 SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2015 PRAHA 21. prosince 2015 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2015 proběhlo

Více

Když Rusko nepovede plyn přes Ukrajinu, přijdeme o miliardy, spočítali si Slováci

Když Rusko nepovede plyn přes Ukrajinu, přijdeme o miliardy, spočítali si Slováci DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO PENÍZE NA DOVOLENOU SPOŘICÍ ÚČTY A DŮCHODOVÉ FONDY PROBLÉMY OKD FOTO: NOVÁ TVÁŘ PRAHY UŠETŘI PENÍZE Když Rusko nepovede plyn přes Ukrajinu, přijdeme

Více

Hodnocení závodů Laguna Cup

Hodnocení závodů Laguna Cup Hodnocení závodů Laguna Cup Termín závodů: 25. března 2017 8:00 17:00 Místo závodů: Třebíč bazén 25m, 8 drah Trenér: Radka Štanclová V sobotu 25. Března 2017 Plavecký oddíl Laguna Třebíč pořádal již třetí

Více

Těžká práce, ponižování i sex. Moderních otroků jsou desítky milionů, říká nová studie

Těžká práce, ponižování i sex. Moderních otroků jsou desítky milionů, říká nová studie DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO PENÍZE NA DOVOLENOU SPOŘICÍ ÚČTY A DŮCHODOVÉ FONDY PROBLÉMY OKD FOTO: NOVÁ TVÁŘ PRAHY UŠETŘI PENÍZE Těžká práce, ponižování i sex. Moderních otroků

Více

Příspěvek na dojíždění dostal zatím jediný zájemce. Většina nezaměstnaných nesplňuje kritéria

Příspěvek na dojíždění dostal zatím jediný zájemce. Většina nezaměstnaných nesplňuje kritéria DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO DANĚ NAKUPOVÁNÍ PRÁCE UŠETŘI PENÍZE JAK NA REKONSTRUKCE Příspěvek na dojíždění dostal zatím jediný zájemce. Většina nezaměstnaných nesplňuje kritéria

Více

Program OH v Soči - pátek 7. února 2014. Program OH v Soči - sobota 8. února 2014

Program OH v Soči - pátek 7. února 2014. Program OH v Soči - sobota 8. února 2014 Object 1 Program OH v Soči - pátek 7. února 2014 17:00 Slavnostní zahajovací ceremoniál na olympijském stadionu Fisht čas je již přepočítaný na středoevropský (SEČ), tento den neprobíhají žádné sportovní

Více

Přihlášky zasílejte přes webový formulář: 200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků

Přihlášky zasílejte přes webový formulář:   200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2017 Součást seriálu Mistrovství dračích lodí ČR / Torrsen Cup 2017 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností

Více

WORLD MASTERS CUP V CHILE

WORLD MASTERS CUP V CHILE WORLD MASTERS CUP V CHILE Stejně jako každý rok, nová lyžařská sezona 2016/17 byla pro MASTERS závodníky zahájena čtyřmi závody světového poháru v Chile ve střediscích Valle Nevado a La Parva. Závody 1x

Více

Kolik platí Češi za elektřinu a plyn? Nové porovnání evropských států

Kolik platí Češi za elektřinu a plyn? Nové porovnání evropských států DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO DANĚ NAKUPOVÁNÍ PRÁCE UŠETŘI PENÍZE JAK NA REKONSTRUKCE Kolik platí Češi za elektřinu a plyn? Nové porovnání evropských států před 3 minutami

Více

NEOFICIÁLNÍ MISTROVSTVÍ SVĚTA AMATÉRSKÝCH POSÁDEK. Pravidla závodu - Festival Dračích lodí Znojmo a Burčáku

NEOFICIÁLNÍ MISTROVSTVÍ SVĚTA AMATÉRSKÝCH POSÁDEK. Pravidla závodu - Festival Dračích lodí Znojmo a Burčáku Pravidla závodu - Festival Dračích lodí Znojmo a Burčáku 2017 30. 09. 2017 OBSAH PRAVIDEL 1. SEZNAM ZÁVODNÍCH TRATÍ 2. KATEGORIE 3. REPREZENTAČNÍ DRES 4. POPIS JEDNOTLIVÝCH TRATÍ Závody jsou určeny pro

Více

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník

Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Trojboj dětských družstev o putovní pohár mikroregionu II. ročník Dne 6.9.2018 se uskutečnil II. ročník soutěže Trojboj dětských družstev o putovní pohár Mikroregionu Vlachovo Březí. Opět čtvrtek prvního

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA SPORTOVNÍHO CENTRA MLÁDEŽE V ORIENTAČNÍM BĚHU MAGNUS ORIENTEERING PRO ROK 2014 Obsah 1. Název projektu 2. Předkladatel a vedoucí projektu 3. Personální zajištění činnosti SCM v roce 2014

Více

PROZATÍMNÍ PRAVIDLA PRO ZÁVODY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV VZDUCHOVÁ PUŠKA VZDUCHOVÁ PISTOLE

PROZATÍMNÍ PRAVIDLA PRO ZÁVODY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV VZDUCHOVÁ PUŠKA VZDUCHOVÁ PISTOLE PROZATÍMNÍ PRAVIDLA PRO ZÁVODY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV VZDUCHOVÁ PUŠKA VZDUCHOVÁ PISTOLE Upravená verze z 9. října 2017 6.18 VZDUCHOVÁ PUŠKA, VZDUCHOVÁ PISTOLE ZÁVODY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV 6.18.1 Obecná ustanovení

Více

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2018 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Pořadatel: DRAGON BOAT EVENTS Termín: Sobota 14. července

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2018 slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 SPORTOVEC ROKU 2018 PRAHA 21. prosince 2018 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety

Více

POKYNY PRO SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU V BIATLONU 2018/19

POKYNY PRO SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU V BIATLONU 2018/19 POKYNY PRO SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU V BIATLONU 2018/19 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Český pohár v biatlonu ČPB 2018/19 je celosezónní soutěží jednotlivců členů ČSB a družstev. Jejím obsahem jsou stanovené celostátní

Více

Čluny vyměnili za větší lodě, Řecko za Itálii. Skupina Syřanů a Iráčanů připlula z Afriky

Čluny vyměnili za větší lodě, Řecko za Itálii. Skupina Syřanů a Iráčanů připlula z Afriky w DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO UPRCHLÍCI ISLÁMSKÝ STÁT VÁLKA O UKRAJINU VĚDA Čluny vyměnili za větší lodě, Řecko za Itálii. Skupina Syřanů a Iráčanů připlula z Afriky před

Více

OH 2018 PCHJONGČCHANG

OH 2018 PCHJONGČCHANG OH 2018 PCHJONGČCHANG (zdroj : https://www.sport.cz/zoh/#kalendar) 4.2.2018) PÁTEK 9.2. 0:35 Curling Turnaj smíšených dvojic dopolední program 9.2. 2:00 Akrobatické lyžování Jízda v boulích kvalifikace

Více

MS Norsko 2010 zpráva o účasti reprezentačního týmu ČR OB

MS Norsko 2010 zpráva o účasti reprezentačního týmu ČR OB Český svaz orientačních sportů Zátopkova 2/100, 160 17 Praha 6 - Strahov tel. /fax: +420 220513295 IČO: 548677, DIČ: 006-00548677, http://www.orientacnisporty.cz/ MS Norsko 2010 zpráva o účasti reprezentačního

Více

Formule 1 živě: V Monaku je spousta vody na trati, přišla první bouračka

Formule 1 živě: V Monaku je spousta vody na trati, přišla první bouračka DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA FINANCE SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO Motorismus F1 Motorky Rallye Ostatní sporty Fotbal Hokej Nejnovější zprávy Formule 1 živě: V Monaku je spousta vody na trati, přišla první

Více

1. B DĚKUJE DEVÁŤÁKŮM

1. B DĚKUJE DEVÁŤÁKŮM 1 1. B DĚKUJE DEVÁŤÁKŮM Naši patroni nám připravili na začátek roku veliké překvapení. Pro každého z naší třídy vyrobili knihu s malovaným čtením, do které příběhy sami napsali. Přinesli nám je spolu s

Více

První ukrajinské zdravotní sestry míří do Česka. Už rok se učí česky a čekají na víza

První ukrajinské zdravotní sestry míří do Česka. Už rok se učí česky a čekají na víza DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO ÚTOK VANDALŮ NA PODNIKY HATEFREE ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH První ukrajinské zdravotní sestry

Více

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR 2012 s mezinárodní účastí v běhu na lyžích se střelbou

MISTROVSTVÍ UNITOP ČR 2012 s mezinárodní účastí v běhu na lyžích se střelbou R O Z P I S MISTROVSTVÍ UNITOP ČR 2012 s mezinárodní účastí v běhu na lyžích se střelbou se koná pod záštitou prezidenta UNITOP ČR plk. Mgr. Vladislava Husáka jako nominační závod pro vytvoření širší nominace

Více

Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012

Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012 Nominační kritéria pro sezónu 2011/2012 RD MUŽI A Složení RDA Šlesingr Michal Soukup Jaroslav Moravec Ondřej Vítek Zdeněk Holubec Tomáš Jánov Vít a) 1.SP Ostersund SWE Šlesingr, Soukup + 3 na návrh trenéra

Více

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo

Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo Biatlonklub Říčany Sezóna 2016 Žactvo V nové sezóně 2016 se zvýšil počet členů v žákovských kategoriích na 16. V této sezóně navštívil Biatlonklub Říčany 8 závodů. Nová sezóna je tu! Tak rychle z tělocvičny

Více

Nahrávka z porady TV Prima: Nechci, aby dcera musela chodit v burce, říká zástupce majitele

Nahrávka z porady TV Prima: Nechci, aby dcera musela chodit v burce, říká zástupce majitele DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO SOUD S NEČASOVOU A RITTIGEM ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH Nahrávka z porady TV Prima: Nechci, aby

Více

Zimní olympijské hry Soči 2014 na NOVA Sport a VOYO

Zimní olympijské hry Soči 2014 na NOVA Sport a VOYO Zimní olympijské hry Soči 2014 na NOVA a VOYO Vůbec poprvé v historii nabídne stanice NOVA a VOYO přímé přenosy z nejprestižnější sportovní akce, olympijských her. Televizní diváci se dočkají sedmnácti

Více

ZOH PYEONGCHANG S l e d o v a n o s t h e r. Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream

ZOH PYEONGCHANG S l e d o v a n o s t h e r. Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream ZOH PYEONGCHANG 2018 S l e d o v a n o s t h e r Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, GemiusStream Průměrný podíl na publiku (celý den) V p r ů b ě h u k o n á n í Z O H 2 0 1 8 ( 9. 2 5. 2. 2 0 1 8 ) Nova 2

Více

KIS Mariánské Lázně s.r.o. Městské infocentrum

KIS Mariánské Lázně s.r.o. Městské infocentrum KIS Mariánské Lázně s.r.o. Městské infocentrum Statistické údaje za 2. čtvrtletí roku 217 Český statistický úřad zveřejnil statistiky návštěvnosti pro město Mariánské Lázně za druhé čtvrtletí. Ve druhém

Více

USTANOVENÍ PRO ZÁVODY V KATEGORIÍCH ŽACTVA, DOROSTU A VETERÁNU

USTANOVENÍ PRO ZÁVODY V KATEGORIÍCH ŽACTVA, DOROSTU A VETERÁNU USTANOVENÍ PRO ZÁVODY V KATEGORIÍCH ŽACTVA, DOROSTU A VETERÁNU 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pokud v následujících ustanoveních pro jednotlivé ţákovské, dorostenecké a veteránské kategorie není uvedeno jinak,

Více

Nástup střelců ke slavnostnímu zahájení. Pořadatelé, rozhodčí a ředitel soutěže vítají účastníky

Nástup střelců ke slavnostnímu zahájení. Pořadatelé, rozhodčí a ředitel soutěže vítají účastníky Sportovní střelnice v Hradci Králové - Třebši se 7. září 2013 stala dějištěm konání Mistrovství České republiky ve střelbě malorážkou na mizivé cíle do 50 metrů s puškohledem a s otevřenými mířidly. Organizačně

Více

Hodnocení STM za 2. pololetí roku 2014

Hodnocení STM za 2. pololetí roku 2014 Hodnocení STM za 2. pololetí roku 2014 V souladu se schválenou koncepcí STM podporoval ČSMP ve 2. polovině letošního roku celkem dvanáct sportovních center a středisek. Po posledním pohárovém závodě ve

Více

MISTROVSTVÍ ČR V BIATLONU NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH 4. 6. 9. 2015 LETOHRAD. Areál biatlonu Šedivský lom LETOHRAD

MISTROVSTVÍ ČR V BIATLONU NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH 4. 6. 9. 2015 LETOHRAD. Areál biatlonu Šedivský lom LETOHRAD MISTROVSTVÍ ČR V BIATLONU NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH 4. 6. 9. 2015 LETOHRAD Areál biatlonu Šedivský lom LETOHRAD Propozice Mistrovství ČR v biatlonu na kolečkových lyžích 2015 Organizační výbor Pořadatel Technické

Více

Bouřka řádila v Praze. Voda zatopila obchodní dům na Andělu, v Strahovském tunelu se tvoří kolony

Bouřka řádila v Praze. Voda zatopila obchodní dům na Andělu, v Strahovském tunelu se tvoří kolony DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO SOUD S NEČASOVOU A RITTIGEM ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH Bouřka řádila v Praze. Voda zatopila

Více

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje

Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Krajský svaz orientačních sportů Olomouckého kraje Hodnocení účasti družstva lyžařského orientačního běhu na Hrách 8. zimní olympiády dětí a mládeže České republiky 1. Příprava sportovců Lyžařský orientační

Více

Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi

Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi Zimní olympijské hry Vancouver 2010 v České televizi (časy vysílání přímých přenosů a záznamů jsou orientační a mohou být aktuálně měněny) PÁTEK 12.2. 2010 DEN 1 SO 13.2. 2010 2:00 STUDIO SO 13.2. 2010

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017

O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017 O Pohár Krnova v záchranářských disciplínách 2017 Pořadatel: VZS ČČK pobočný spolek Krnov Místo konání závodů: Městské lázně Krnov, Čsl. Armády 15, Krnov 25 m, 6 drah. Datum: 21. 1. 2017, sobota Prezentace:

Více

Rozbor Plzeňského sprintu

Rozbor Plzeňského sprintu Rozbor Plzeňského sprintu Kde se rozhodovalo o medailích? Kde se nejvíce chybovalo? Co vše se dá vyčíst z mezičasů (a z GPS)? Protože výborná analýza některých tratí už je na O-news, zaměříme se především

Více

MS LH 2015 PRAHA, OSTRAVA

MS LH 2015 PRAHA, OSTRAVA MS LH 2015 PRAHA, OSTRAVA SKUPINY PÁTEK PÁ 1.5. 2015 ČTS 15:00 OVA ŽIVĚ 16:15 USA FINSKO B ČEZ ARÉNA TOMÁŠ JÍLEK PÁ 1.5. 2015 ČTS 18:30 TVU Z 16:15 KANADA LOTYŠSKO A O2 ARÉNA MICHAL DUSÍK PÁ 1.5. 2015

Více

10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva

10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva 10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva Městský šachový svaz navázal na loňskou úspěšnou spolupráci s Orlem Bohunice, podpořený místní radnicí, a společně znovu uspořádali Přebor Brna

Více

Víkend plný her pravidla. Sobota. 1. Štafeta dvojic

Víkend plný her pravidla. Sobota. 1. Štafeta dvojic Víkend plný her pravidla Jedná se o novou formu her Sdružení Rozcestník. Soutěžit budeme jak v sobotu, tak i v neděli. Sobota bude více připomínat miniaturu klasických závodů a v neděli se uskuteční spousta

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. pololetí 2017

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. pololetí 2017 Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. pololetí 2017 Ve zkratce: Hostů celkem: 3,451.526 ze zahraničí: 2,931.298 (84,9 %) z tuzemska: 520.228 (15,1 %) Celkový přírůstek hostů: 290.766 osob (9,2 %) ze zahraničí

Více

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 Supersprint Triatlon Zlín 2019 je městským supersprintovým triatlonovým závodem v centru Zlína. Závod je součástí Českého poháru Triatlon Czechtriseries. Záštitu nad závodem

Více

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury)

Bleskový výsadek MOA v Anglii. (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Bleskový výsadek MOA v Anglii (aneb Londýn-Cambridge-Canterbury) Rakovník jsme opouštěli ve středu 12. 9. kolem třetí hodiny odpolední. Přijel pro nás zájezdový autobus, kterým jsme po chvíli dorazili

Více

ZOH SOČI ČT SPORT. XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT

ZOH SOČI ČT SPORT. XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT ČT SPORT XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT SPORT ZOH SOČI DATUM ČAS DISCIPLÍNA AKCE ČT 6. 2. 2014 15:00 JÍZDA V BOULÍCH kvalifikace 15:45 SNOWBOARDING, KVALIFIKACE SLOPESTYLE 16:30

Více

HMP Propozice

HMP Propozice 1. Šampionát a závod 1.1. Sedmý ročník individuálního šampionátu závodů motokár. Seriál 7 závodů během roku 2019, který je určen pro širokou veřejnost, tedy jak pro začínající, tak i pro pokročilé a profesionální

Více

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018.

Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok Vysoké nad Jizerou února 2018. Mistrovství České republiky staršího žactva v běhu na lyžích s mezinárodní účastí pro rok 2018 Vysoké nad Jizerou 15. 18. února 2018 Propozice 1 PROPOZICE Mistrovství České republiky staršího žactva v

Více

Světový pohár v orientačním běhu letos vyvrcholí v České republice

Světový pohár v orientačním běhu letos vyvrcholí v České republice Světový pohár v orientačním běhu letos vyvrcholí v České republice - čtyři závody ve čtyřech dnech - přes 200 závodníku z 27 zemí - 24 českých reprezentantů - Praha, Český ráj, Mladá Boleslav - divácké

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. čtvrtletí 2017

Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. čtvrtletí 2017 Vývoj cestovního ruchu v Praze v 1. čtvrtletí 2017 Ve zkratce: Hostů celkem: 1,375.825 ze zahraničí: 1,134.667 (82,5 %) z tuzemska: 241.158 (17,5 %) Celkově v Praze přírůstek hostů o 82.791 osob (6,4 %)

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA. Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech

TISKOVÁ ZPRÁVA. Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech TISKOVÁ ZPRÁVA Světová premiéra pro triatlon v Karlových Varech Historicky první Světový pohár v triatlonu budou 3. září hostit Karlovy Vary. Triatlonový víkend a akce CITY TRIATHLON Karlovy Vary nabídne

Více

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM *

* 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * 1 * 2003 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * Z mistrovství světa v ledním hokeji 2003 Česká televize na ploše téměř 53 hodin přiblížila celkem 25 zápasů, z toho

Více

17.ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2016

17.ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2016 17.ročník Mistrovství ČR mládeže v záchranářském sportu 2016 Pořadatel: Vodní záchranná služba ČČK Sokolov, pobočný spolek Datum: sobota 21. května 2016 Místo konání: Městský bazén Sokolov, Husovy sady

Více

Pozvánka a výzva k účasti

Pozvánka a výzva k účasti Pozvánka a výzva k účasti 2. mezinárodní letní biatlon Krátké a dlouhé trati 15. až 17. září 2017 ARBER Hohenzollern-Skistadion VZDUCHOVÁ PUŠKA A MALORÁŽKA VE VŠECH KATEGORIÍCH Pořadatel: Organizátor:

Více

Vývoj cestovního ruchu v Praze v období leden-září 2016

Vývoj cestovního ruchu v Praze v období leden-září 2016 Vývoj cestovního ruchu v Praze v období leden-září 2016 Ve zkratce: Hostů celkem: 5,261.648 ze zahraničí: 4.537.495 (86,2 %) z tuzemska: 724.153 (13,8 %) Celkově v Praze přírůstek hostů o 305.352 osob

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

Práci má nejvíce lidí v historii České republiky, poprvé přes pět milionů

Práci má nejvíce lidí v historii České republiky, poprvé přes pět milionů DOMÁCÍ PROBLÉMY OKD EKONOMIKA VÝMĚNA TELEVIZÍ. PŘICHÁZÍ DALŠÍ DIGITALIZACE SPORT NÁZORY MAGAZÍN PENÍZE NA DOVOLENOU AUTO VIDEO ZAVŘENÉ OBCHODY O SVÁTCÍCH UŠETŘI PENÍZE Práci má nejvíce lidí v historii

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Abyste nedopadli jako ČSSD. Za vyhazov z Kamencového jezera chce firma miliony

Abyste nedopadli jako ČSSD. Za vyhazov z Kamencového jezera chce firma miliony DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO ÚTOK VANDALŮ NA PODNIKY HATEFREE ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH Abyste nedopadli jako ČSSD. Za vyhazov

Více

VÍTKOVSKÁ10 JE SÉRIE BĚHŮ PRO KAŽDÉHO.

VÍTKOVSKÁ10 JE SÉRIE BĚHŮ PRO KAŽDÉHO. VÍTKOVSKÁ10 JE SÉRIE BĚHŮ PRO KAŽDÉHO. Náš příběh Všechno začalo již před 3 lety, kde jsme se rozhodli začít pořádat běžecké závody v Praze, které budou dostupné a běžci se budou vzájemně mezi sebou znát.

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize 72. ročník Mistrovství světa v ledním hokeji proběhl ve dnech 2. 18. května 2008, v roce 100. výročí založení IIHF (International

Více

Memoriál Bedřicha Šupčíka 2012 XVIII. ročník

Memoriál Bedřicha Šupčíka 2012 XVIII. ročník Memoriál Bedřicha Šupčíka 2012 XVIII. ročník Letošní sezónu se nejstarší šplhačský závod konal netradičně 8. května, tradičně v příbramské Sokolovně. Pozměněný termín byl zvolen kvůli sladění závodu s

Více

ANALÝZA ŽENSKÉHO A DÍVČÍHO BASKETBALU Reprezentační analýza

ANALÝZA ŽENSKÉHO A DÍVČÍHO BASKETBALU Reprezentační analýza ANALÝZA ŽENSKÉHO A DÍVČÍHO BASKETBALU Reprezentační analýza Analýza ženského a dívčího basketbalu z pohledu čísel vzniká zejména z důvodu zhodnocení činnosti klubů zapojených v STM. Z pohledu reprezentačních

Více

Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013

Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013 Nominační kritéria pro sezónu 2012/2013 Nominační kritéria RD muži: Složení RD muži: Šlesingr Michal Soukup Jaroslav Moravec Ondřej Vítek Zdeněk Holubec Tomáš Jánov Vít Kristejn Lukáš Krupčík Tomáš Krčmář

Více

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU pořádají XX. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 14. dubna

Více

XVII. mistrovství České republiky v práci s motorovou pilou - Pohár VLS Pohár VLS 2018 Skelná Huť, června 2018

XVII. mistrovství České republiky v práci s motorovou pilou - Pohár VLS Pohár VLS 2018 Skelná Huť, června 2018 XVII. mistrovství České republiky v práci s motorovou pilou - Pohár VLS 2018 Pohár VLS 2018 Skelná Huť, 22. 23.června 2018 Soutěžní pravidla štafetový závod družstev 6. ŠTAFETOVÝ ZÁVOD 6.1 Všeobecné informace

Více

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz

4. podnik portugalského mistrovství, července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ. ewrc.cz Sata Rali dos Acores komentář Autor: Martin Rasghan Raška, 9. 7. 2008 15:52 4. podnik portugalského mistrovství, 3. - 5. července, šotolina, Azorské ostrovy, 19 RZ Portugalský šampionát se přesunul k dalšímu

Více

MISTROVSTVÍ ČR V BIATLONU NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH PROPOZICE 8/9 10/9/2017 LETOHRAD. Areál biatlonu Šedivský lom LETOHRAD

MISTROVSTVÍ ČR V BIATLONU NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH PROPOZICE 8/9 10/9/2017 LETOHRAD. Areál biatlonu Šedivský lom LETOHRAD MISTROVSTVÍ ČR V BIATLONU NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH PROPOZICE 8/9 10/9/2017 LETOHRAD Areál biatlonu Šedivský lom LETOHRAD VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel Český svaz biatlonu, CZ Biathlon s.r.o Technické provedení

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2016/2017

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2016/2017 Český svaz biatlonu U Pergamenky 3 170 00 Praha 7 Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2016/2017 Legenda : I. Mistrovské soutěže ( MS, MSJ/D, OME, OMEJ ) :zabarveny

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

půjčka online ostrov pag web. Pokud si půjčka online ostrov pag web myslíte, že se jedná o

půjčka online ostrov pag web. Pokud si půjčka online ostrov pag web myslíte, že se jedná o půjčka online ostrov pag web. Pokud si půjčka online ostrov pag web myslíte, že se jedná o chybu, kontaktuje prosím technickou podporu. Číst dál Další národní parky, 2 půjčka online ostrov pag web. Číst

Více

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ

PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ PROPOZICE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ 2013 15. - 17. února Běžecký areál PUSTEVNY 1 2 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍHO ŽACTVA V BĚHU NA LYŽÍCH

Více

Klasika Skaláček 28.2.2015

Klasika Skaláček 28.2.2015 Klasika Skaláček 28.2.2015 HOLKY U holek i u kluků bylo lepší na K1 nabíhat shora po patře. Rozdíl 15-20" je značný. K2: v patře byla pěšinka od zvěře, jasná volba. Eva přes kopec ztratila cca 20". Lenka

Více

Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012

Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012 Mezinárodní přebor České republiky Mini GP, Mini Moto, Skútr Sosnová, 10. 6 2012 Štěstí na počasí I když o víkendu šel déšť přes skoro celou Českou republiku, měli skútraři a mladé české naděje v MiniGP

Více

VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL

VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL Historického úspěchu dosáhli reprezentanti našich škol na republikovém přeboru škol, když ve dvou kategoriích jsme dosáhli na medaile: v kategorii

Více

Střelnice v Dobroticích. Páteční trénink. Terče na 100, 200 a 300 metrech není téměř ani vidět

Střelnice v Dobroticích. Páteční trénink. Terče na 100, 200 a 300 metrech není téměř ani vidět Na střelnici v Holešově - Dobroticích proběhlo 24. srpna 2013 Mistrovství České republiky ve sportovní střelbě velkorážní libovolnou a standardní puškou na mizivé cíle do 300 metrů. V rámci Českého střeleckého

Více

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Informační brožura Datum konání: 5.7.2012 Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Závod se pořádá na památku MUDr.

Více

* 2002 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM *

* 2002 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * 1 * 2002 * * MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2002 * * ČESKÁ TELEVIZE * * PUBLIKUM * Z mistrovství světa v ledním hokeji 2002 Česká televize bezmála na ploše 50 hodin přiblížila celkem 23 zápasů, z toho

Více

Rozpis závodů: Pořadí disciplín:

Rozpis závodů: Pořadí disciplín: Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2016 Pořadatel: MS VZS ČČK Neratovice místo: Plavecký bazén Neratovice Datum: 5.3. 2016 sobota Mládežnická 435 Prezentace: 7:45-8:15 277 11 Neratovice

Více

Němečkova náměstkyně: Zákaz kouření musí být absolutní. Čím víc výjimek, tím víc podvodů

Němečkova náměstkyně: Zákaz kouření musí být absolutní. Čím víc výjimek, tím víc podvodů DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH Němečkova náměstkyně: Zákaz kouření musí být absolutní. Čím víc výjimek,

Více

Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018

Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018 Jarní cena Neratovic v záchranářských disciplínách 2018 Pořadatel: Neratovický Plavecký Klub z.s. Místo konání závodů: Plavecký bazén Neratovice, Mládežnická 435 277 11 Neratovice Datum: 10.3.2018, sobota

Více

PRAVIDLA PRO LETNÍ BIATLON

PRAVIDLA PRO LETNÍ BIATLON PRAVIDLA PRO LETNÍ BIATLON OBSAH 1 VŠEOBECNÉ PŘEDPISY... 1 2 KROSOVÝ BIATLON... 1 3 BIATLON NA KOLEČKOVÝCH LYŽÍCH... 3 4 BIATLON NA HORSKÝCH KOLECH... 4 PRAVIDLA PRO LETNÍ BIATLON 1. VŠEOBECNÉ PŘEDPISY

Více

Příjezdový cestovní ruch 2. čtvrtletí 2015

Příjezdový cestovní ruch 2. čtvrtletí 2015 Příjezdový cestovní ruch 2. čtvrtletí 205 Na úvod shrnutí Ve 2. čtvrletí 205 navštívilo ČR 7,7 mil. zahraniční návštěvníků (+ 0 %), kteří utratili, mld. Kč (+ %) V. pololetí 205 navštívilo ČR 2, mil. zahraničních

Více

PRAVIDLA ČLS LETNÍ LUKOSTŘELECKÝ BIATLON / RUN ARCHERY

PRAVIDLA ČLS LETNÍ LUKOSTŘELECKÝ BIATLON / RUN ARCHERY PRAVIDLA ČLS LETNÍ LUKOSTŘELECKÝ BIATLON / RUN ARCHERY 1. Úvod Lukostřelecký biatlon v letní variantě (Run Archery) je kombinace běhu a luko v jedné soutěžní disciplíně a principem se velmi podobá klasickému

Více

Střelec 2015. Střelecké novinky. Plynárenský Steel Challenge. Spolupráce s KVV Plzeň a AZ Plzeň. Co Nás čeká?

Střelec 2015. Střelecké novinky. Plynárenský Steel Challenge. Spolupráce s KVV Plzeň a AZ Plzeň. Co Nás čeká? Střelec 2015 Střelecké novinky Plynárenský Steel Challenge Spolupráce s KVV Plzeň a AZ Plzeň Co Nás čeká? Jsem rád, že Vás mohu přivítat v roce 2015, v roce, kdy náš klub připravil pro Vás mnoho střeleckých

Více

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2007/2008

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2007/2008 Český svaz biatlonu U Pergamenky 3 170 00 Praha 7 Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2007/2008 Legenda : I. Mistrovské soutěže ( MS,MSJ,ME,MEJ ) II. Mezinárodní

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018

Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018 Podzimní cena Středočeského kraje v záchranářských disciplínách 2018 za podpory LEVELSPORTKONCEPT s.r.o. Pořadatel: Neratovický Plavecký Klub z.s. Místo konání závodů: Plavecký bazén Neratovice, Mládežnická

Více

Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016

Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016 Jarní cena města Mladá Boleslav v záchranářských disciplínách 2016 Pořadatel: Oblastní spolek ČČK Mladá Boleslav, MS VZS ČČK Neratovice Datum: sobota 9. dubna 2016 Místo konání: Městský bazén Mladá Boleslav

Více

Český svaz orientačních sportů - sekce OB a OK Slavia Hradec Králové sobota 16. září 2017

Český svaz orientačních sportů - sekce OB a OK Slavia Hradec Králové sobota 16. září 2017 Český svaz orientačních sportů - sekce OB a OK Slavia Hradec Králové sobota 16. září 2017 6. závod Českého poháru štafet 2017 a 7. závod České ligy klubů 2017, Mistrovství Východočeské a Ještědské oblasti

Více

Hervis 1/2Maraton Praha 31. března 2012 Informace pro obyvatele Prahy 1 Přehled dopravních opatření v den závodu

Hervis 1/2Maraton Praha 31. března 2012 Informace pro obyvatele Prahy 1 Přehled dopravních opatření v den závodu Hervis 1/2Maraton Praha 31. března 2012 Informace pro obyvatele Prahy 1 Přehled dopravních opatření v den závodu Hervis 1/2Maraton v ulicích vaší čtvrti V sobotu 31. března zaplní ulice Prahy běžci z celého

Více

TJ SOKOL Klášterec nad Orlicí - oddíl lyžování pořádá u

TJ SOKOL Klášterec nad Orlicí - oddíl lyžování pořádá u TJ SOKOL Klášterec nad Orlicí - oddíl lyžování pořádá u příležitosti oslav 100 let Sokola v Klášterci nad Orlicí XXI.ročník veřejného závodu v přespolním běhu ÚDOLÍM ORLICE konaného jako součást seriálů:

Více

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2015/2016

Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2015/2016 Český svaz biatlonu U Pergamenky 3 170 00 Praha 7 Přehled sportovních výsledků dosažených státní sportovní reprezentací v sezóně 2015/2016 Legenda: I. Mistrovské soutěže (MS, MSJ/D, OME, OMEJ) :zabarveny

Více

PROZATIMNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV (MIXED TEAM EVENTS) TRAP

PROZATIMNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV (MIXED TEAM EVENTS) TRAP PROZATIMNÍ PRAVIDLA PRO SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV (MIXED TEAM EVENTS) TRAP AKTUALIZACE 27.09.2017 9.19. SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV TRAP 9.19.1. Všeobecné soutěžní postupy 9.19.1.1. Soutěž. Toto pravidlo

Více

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč

Speciální vydání. časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč Speciální vydání časopisu žáků a přátel ZŠ Zeleneč 1 Když jsem před lety přišla do zelenečské školy, dlouho jsem předtím nebyla třídní učitelkou. Ačkoli někteří kantoři tvrdí, že třídnictví je práce navíc,

Více

ČASOVÝ POŘAD 9:00-9:45 PREZENTACE 9:45-10:00 UVÍTÁNÍ, NÁSTUP 10:00 11:00 ZÁVOD NA 500M - STARŠÍ ŽÁCI, ŽÁKYNĚ 11:00 12:00 ZÁVOD NA 500M - MLADŠÍ ŽÁCI

ČASOVÝ POŘAD 9:00-9:45 PREZENTACE 9:45-10:00 UVÍTÁNÍ, NÁSTUP 10:00 11:00 ZÁVOD NA 500M - STARŠÍ ŽÁCI, ŽÁKYNĚ 11:00 12:00 ZÁVOD NA 500M - MLADŠÍ ŽÁCI ČASOVÝ POŘAD 9:00-9:45 PREZENTACE 9:45-10:00 UVÍTÁNÍ, NÁSTUP BEZPEČNOST A PRAVIDLA ORGANIZACE PRŮBĚH ZÁVODŮ 10:00 11:00 ZÁVOD NA 500M - STARŠÍ ŽÁCI, ŽÁKYNĚ ROZJÍŽĎKY 8 12 ZÁVODNÍKŮ DO FINÁLE POSTUPUJÍ

Více

XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT 2 LEDNÍ HOKEJ ŽEN, SKUPINA A, 2 TŘETINY

XXII. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT 2 LEDNÍ HOKEJ ŽEN, SKUPINA A, 2 TŘETINY ČT 2 II. zimní olympijské hry 2014 Soči programové schéma ČT 2 ZOH SOČI DATUM ČAS DISCIPLÍNA AKCE SO 8. 2. 2014 STUDIO LETNÁ UVÁDĚJÍ DARINA VYMĚTALÍKOVÁ + TOMÁŠ JÍLEK 9:00 11:30 LEDNÍ HOKEJ ŽEN, SKUPINA

Více