Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení"

Transkript

1 Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období konané dne od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2013 Zahájení určení ověřovatelů zápisu a usnesení schvaluje ověřovatele zápisu a usnesení 1. JUDr. Mariána Melichera 2. Jaroslava Slavíka. Usnesení č. 2/60R/2013 Schválení programu schůze schvaluje program 60. schůze RM. Usnesení č. 3/60R/2013 Kontrola plnění usnesení RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení rady města. Usnesení č. 4/60R/2013 Korespondence s majitelem nemovitosti Městského úřadu Chlumec schvaluje po konzultaci s právním zástupcem města návrh písemné odpovědi panu René Volfovi, majiteli budovy městského úřadu na jeho korespondenci adresovanou městu Chlumec v období 07. až obsahující mj. výzvy k vyklizení nemovitostí (sběrný dvůr, garáže a zázemí pracovníků VPP) a k odstranění úředních desek před budovou MěÚ. Strana 1 (celkem 9)

2 Usnesení č. 5/60R/2013 Prodej pozemkové parcely č. 62 v k. ú. Český Újezd A) doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej pozemkové parcely č. 62 k. ú. Český Újezd o celkové ploše 3645 m 2 (druh pozemku trvalý travní porost, bez způsobu využití) paní Ireně Smutné za kupní cenu dle znaleckého posudku ve výši ,- Kč. Náklady spojené s převodem vlastnického práva k pozemku uhradí žadatelka. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, doporučení dle bodu A) tohoto usnesení předložit zastupitelstvu města. Termín: 14. zasedání ZM Usnesení č. 6/60R/2013 Žádost o vyjádření ke stavbě Linky V oprava izolátorových závěsů žadatel ČEZ Distribuce a.s. Děčín, IČ v zastoupení firmou PROFI EMG s.r.o. (IČ ) s provedením stavby Linky V oprava izolátorových závěsů (číslo stavby OE ) v k. ú. Střížovice a Český Újezd. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 7/60R/2013 Vyjádření ke stavbě TKR Chlumec I. etapa, ; žadatel TETA s. r. o. (IČ ) A) nesouhlasí s vydáním rozhodnutí o umístění stavby optického telekomunikačního rozvodu pro stavbu označenou TKR Chlumec I. etapa. B) žádá doplnit žádost o přesnou a kótovanou trasu zamýšleného vedení při dodržení příslušných ochranných pásem stávajících sítí s uvedením a zakreslením případných kolizí a míst, kde při zamýšleném pokládání telekomunikačního rozvodu bude použita technologie překopu nebo protlaku či závěsu a o uvedení zásahů do zeleně, to vše pro každou dotčenou parcelu v přehledném mapovém podkladu. C) doporučuje žadateli svůj záměr koordinovat s podnikateli * zajišťujícími veřejné telekomunikační sítě (* zákon č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o změně některých Strana 2 (celkem 9)

3 souvisejících zákonů (zákon o elektronických komunikacích), ve znění pozdějších předpisů za účelem možného sdílení tras telekomunikačních rozvodů a minimalizace možných opakovaných stavebních činností ve městě. D) ukládá Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 8/60R/2013 Změna v nájemní smlouvě a ve smlouvě o uzavření budoucí kupní smlouvy k bytu č. 31, Stradovská 385, Chlumec A) bere na vědomí zánik nájmu bytu č. 31, Stradovská 385, Chlumec pana Petra Berana. B) rozhodla na žádost paní Venuše Beranové, o uzavření nové nájemní smlouvy a smlouvy o uzavření budoucí kupní smlouvy k bytové jednotce č. 31 o velikosti 1+1 BB ve 3. patře domu č.p. 385 v ulici Stradovská v Chlumci s paní Venuší Beranovou, bytem Stradovská 385, Chlumec. C) ukládá Jitce Šimicové, vedoucí stavebního odboru: 1. písemně vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) a B) tohoto usnesení. Termín: předložit starostovi města k podpisu smlouvy dle bodu B) tohoto usnesení. Termín: D) ukládá Ing. Petru Maxovi, starostovi města, smlouvy dle bodu B) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: Usnesení č. 9/60R/2013 Úpravy bytové jednotky č. 2, Stradovská 392, Chlumec s úpravami bytové jednotky číslo 2 o velikosti v přízemí domu č.p. 392, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívají na základě nájemní smlouvy manželé Mizerovi, bytem Stradovská 392, Chlumec, jež budou provedeny na náklady nájemce. Úpravy spočívají ve výměně původní kuchyňské sektorové linky a rozšíření elektrických výstupů (zásuvek). Nová kuchyňská linka je navržena tak, aby nebyly nutné stavební úpravy. Strana 3 (celkem 9)

4 Ing. Pavlu Richterovi, referentu stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 10/60R/2013 Schválení rozdělení hospodářského výsledku příspěvkových organizací zřízených městem A) bere na vědomí informaci o výsledku hospodaření jednotlivých příspěvkových organizací města Chlumec v roce 2012: MŠ Pod Horkou Chlumec: ,64 Kč MŠ Pohádka Chlumec: ,31 Kč Základní škola Chlumec: ,81 Kč. B) schvaluje rozdělení výsledku hospodaření příspěvkových organizací MŠ Pod Horkou, MŠ Pohádka a Základní škola Chlumec dle návrhu ředitelů takto: MŠ Pod Horkou Chlumec: 100 % do rezervního fondu MŠ Pohádka Chlumec: 100 % do rezervního fondu Základní škola Chlumec: 100 % do rezervního fondu. C) ukládá Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, písemně vyrozumět jednotlivé příspěvkové organizace o bodu A) a B) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 11/60R/2013 Podněty k podání žádostí o povolení kácení dřevin A) bere na vědomí 1. podnět pana Jiřího Myšáka, Spartakiádní 3, Ústí nad Labem k pokácení 3 ex. břízy bělokoré na p. p. č. 300/2 v k. ú. Hrbovice. 2. podnět Společenství pro dům Metodějova 182, 183, 184, 185 v Chlumci PSČ (IČ: ) k pokácení 1 ex. jírovce maďalu na p. p. č v k. ú. Chlumec u Chabařovic. B) rozhodla na základě doporučení komise pro životní prostředí rady města 1. požádat orgán ochrany přírody o povolení k pokácení 1 ex. břízy bělokoré na p. p. č. 300/2 v k. ú. Hrbovice 2. nežádat orgán ochrany přírody o povolení k pokácení 1 ex. jírovce maďalu na p. p. č v k.ú. Chlumec u Chabařovic. Strana 4 (celkem 9)

5 C) ukládá Martině Kroa, referentce kanceláře starosty, zabezpečit veškeré potřebné úkony pro realizaci rozhodnutí dle bodu B) tohoto usnesení a vyrozumět žadatele. Termín: Usnesení č. 12/60R/2013 Změny ve složení Komise pro občanské záležitosti A) bere na vědomí rezignaci Rosemarie Hejdukové a Brigity Semotánové na funkci člena Komise pro občanské záležitosti Rady města Chlumec. B) vyslovuje poděkování paní Rosemarii Hejdukové a paní Brigitě Semotánové za jejich dlouholetou vynikající činnost v této komisi. C) jmenuje paní Libuši Holkovou členkou Komise pro občanské záležitosti Rady města Chlumec. D) ukládá Valérii Štěpánové, referentce kanceláře starosty, 1. informovat písemně nově jmenovanou členku dle bodu C) tohoto usnesení. 2. provést změnu ve složení komise ve vnitřní evidenci a na webu města. Termín: Usnesení č. 13/60R/2013 Osvědčení mandátu člena Zastupitelstva města Chlumec RM dle 56 zákona č. 491/2001 Sb., o volbách do zastupitelstev obcí a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů A) osvědčuje, že pan Vladimír Henzl, trvale bytem Chlumec, se stal dne členem Zastupitelstva města Chlumec, poté, co členka zastupitelstva paní Ing. Zdeňka Boháčková dne rezignovala na mandát zastupitelky města. B) pověřuje Ing. Petra Maxu, starostu města, podepsáním osvědčení dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 14/60R/2013 Objednávka pro zajištění reklamní plochy v cyklomapě Severem VIII souhlasí s objednávkou č. 385/2012 vystavenou firmě František Kos (IČ ), za účelem zajištění umístění reklamní plochy v cyklomapě Severem VIII v ceně Kč; celkový náklad výtisků včetně rozhleden; 40 ks map pro město Chlumec v ceně objednávky. Strana 5 (celkem 9)

6 Usnesení č. 15/60R/2013 Pořízení prací potřebných pro vydání historického majetku města (obce) Chlumec ve všech jeho katastrálních územích s uzavřením smlouvy o dílo se zhotovitelem Ing. Petr Vodňanský (IČ ), jejímž předmětem je provedení prací potřebných pro vydání historického majetku města (obce) Chlumec ve všech jeho katastrálních územích spočívajících ve zpracování geometrických plánů, zajištění listin prokazujících vlastnictví historického majetku obce a zpracování souhlasných prohlášení mezi správci pozemků a vlastníky historického majetku v kvalitě, struktuře, odborném a úplném provedení, které bude akceptováno schvalujícími orgány, tedy zpracování a dodání kompletní dokumentace umožňující podání žádostí pro převod (přechod) vlastnického práva na město Chlumec u příslušného Katastrálního úřadu; termín předání díla městu Chlumec: do Ing. Petru Maxovi, starostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení podepsat. Termín: Usnesení č. 16/60R/2013 Pořízení PC sestavy s příslušenstvím a SW pro 1. místostarostu města rozhodla pořídit počítačovou sestavu s příslušenstvím a SW pro 1. místostarostu města od dodavatele (správce IT města) Jakub Doležal (IČ ) v hodnotě Kč vč. DPH. Usnesení č. 17/60R/2013 Udělení plné moci pro zastupování města Chlumec při výdeji dat z Katastru nemovitostí s udělením plné moci panu Ing. Václavu Lepšovi (IČ ) pro zastupování města Chlumec při výdeji dat z Katastru nemovitostí na Katastrálním úřadu pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Ústí nad Labem za účelem zajištění aktualizací dat v geografickém informačním systému Gramis. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, plnou moc dle bodu A) tohoto usnesení podepsat. Termín: Strana 6 (celkem 9)

7 Usnesení č. 18/60R/2013 Oprava poškozeného zateplení fasády Domu s pečovatelskou službou s objednávkou č. 32/2013 vystavenou firmě Miroslav Chachaj (IČ ) na opravu poškozeného zateplení fasády Domu s pečovatelskou službou na adrese Chlumecká 401 v Chlumci na základě cenové nabídky za částku Kč vč. DPH. B) informuje o tom, že oprava dle bodu A) tohoto usnesení bude uhrazena výplatou pojistného plnění pojištěného: Marius Pedersen a. s. (IČ ), jehož vozidlo fasádu dne poškodilo. Usnesení č. 19/60R/2013 Výběr dodavatele pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem DEMONTÁŽ STÁVAJÍCÍCH LAMP VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ A INSTALACE NOVÝCH (ZE ZÁSOB MĚSTA) V ULICÍCH SKŘIVÁNČÍ, SADAŘSKÁ, KLIDNÁ, HOLUBOVA, CHLUMECKÁ, PŘÍKRÁ, KRUŠNOHORSKÁ, ZÁKOUTÍ, KROKOVA, SVATOPLUKOVA, CYRILSKÁ, METODĚJOVA A V ÚSEKU MEZI KINEM A MŠ POHÁDKA, V CELKOVÉM POČTU 35 KUSŮ, Z TOHO 30 KUSŮ ZE SKLADOVÝCH ZÁSOB MĚSTA zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. A) vybrala na základě vyhodnocené poptávky pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem demontáž stávajících lamp veřejného osvětlení a instalace nových (ze zásob města) v ulicích Skřivánčí, Sadařská, Klidná, Holubova, Chlumecká, Příkrá, Krušnohorská, Zákoutí, Krokova, Svatoplukova, Cyrilská, Metodějova a v úseku mezi kinem a MŠ Pohádka, v celkovém počtu 35 kusů, z toho 30 kusů ze skladových zásob města, zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů firmu Luboš Zedek (IČ ) za nabídkovou cenu Kč. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, uzavřít a podepsat smlouvu pro realizaci zakázky dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 20/60R/2013 Výběr dodavatele pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem DEMONTÁŽ STÁVAJÍCÍCH LAMP VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ A INSTALACE NOVÝCH NA NÁMĚSTÍ CHLUMEC A V HOLUBOVĚ ULICI zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Strana 7 (celkem 9)

8 A) vybrala na základě vyhodnocené poptávky pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem demontáž stávajících lamp veřejného osvětlení a instalace nových na náměstí Chlumec a v Holubově ulici, zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů firmu Martin Pokorný s. r. o. za nabídkovou cenu Kč bez DPH. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, uzavřít a podepsat smlouvu pro realizaci zakázky dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 21/60R/2013 Poskytnutí příspěvku na činnost dětí a mládeže z rozpočtu města Chlumec na rok 2013 A) poskytuje 1. občanskému sdružení SK ŠACHY Chlumec (IČ ) vyúčtovatelný finanční příspěvek Kč na zajištění projektu Aprílový šachový turnaj k 200. výročí bitvy u Chlumce 1813 z rozpočtu města Chlumec na rok občanskému sdružení SK BOX Chlumec (IČ ) vyúčtovatelný finanční příspěvek na zajištění pravidelné sportovní činnosti dětí a mládeže ve výši Kč z rozpočtu města Chlumec na rok Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, vyplatit finanční příspěvky dle bodu A) tohoto usnesení bezhotovostním převodem. Termín: Usnesení č. 22/60R/2013 Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo se společností DROTEP spol. s r.o. (IČ ) A) rozhodla o uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo se společností DROTEP spol. s r.o. (IČ ) uzavřené dne na základě usnesení rady města č. 23/51R/2012 ze dne , dle které se městu Chlumec za úplatu poskytují úklidové práce pracovníky se zdravotním znevýhodněním; dodatek nově stanoví výši úplaty Kč bez DPH za měsíc za jednoho zaměstnance zhotovitele při současném navýšení týdenní dotace pracovní doby z 25 na 40 hodin a počtu zaměstnanců zhotovitele z 1 (jednoho) na 2 (dva). Ing. Petru Maxovi, starostovi města, dodatek dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat tak, aby byl účinný od Strana 8 (celkem 9)

9 V Chlumci dne Ing. Petr MAXA v. r. starosta města JUDr. Marián MELICHER v. r. 1. místostarosta města Jaroslav SLAVÍK v. r. místostarosta města Strana 9 (celkem 9)

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 70. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.08.2013 od 15:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 44. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 22.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/44R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 47. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 17.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/47R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 31. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 16.12.2015 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/31R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 17. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 24.06.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/17R/2015

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 36. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 14.12.2011 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 86. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 04.06.2014 od 13:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 71. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.06.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/71R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 41. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/41R/2016

Více

Rada města Chlumec. Usnesení

Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 5. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 15.01.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/5R/2015 Schválení

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení ze 2. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.11.2010 od 17:00 do 19:30 hodin v kanceláři starosty v sídle obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.01.2017 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2017 Schválení

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 10. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 05.01.2011 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 56. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 23.11.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/56R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 61. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.03.2013 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 59. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.01.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Bod č. 1) Usnesení č.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 21. schůze Rady města Chlumec volební období 2018-2022 konané dne 21.08.2019 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/21R/2019 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 46. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 03.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/46R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 73. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 30.09.2013 od 15:00 do 18:15 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 83. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 09.04.2014 od 13:00 do 17:45 hodin a dne 14.04.2014 od 13:00 do 14:45 v kanceláři starosty v sídle Městského

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení RM č. 445/15/2010 mat. č. 438/2010 Rozpočtové opatření na rok 2010 č. 9

Usnesení RM č. 445/15/2010 mat. č. 438/2010 Rozpočtové opatření na rok 2010 č. 9 Č.j. MUCH 72216/2010 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŢENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í z 15. schůze

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 27. dubna 2015 od 16:00 do 18:02 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

U S N E S E N Í. 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 18. 4. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Jaromír Dvořák, Karel Turek,

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi 06.01.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.8/2013, které se konalo dne od 8.30 hodin na OÚ Obrnice

Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.8/2013, které se konalo dne od 8.30 hodin na OÚ Obrnice Výpis usnesení ze zasedání Rady obce Obrnice č.8/2013, které se konalo dne 25.6.2013 od 8.30 hodin na OÚ Obrnice Program jednání: 1) Program rady 2) Volba ověřovatelů zápisu 3) Kontrola usnesení 4) Strategický

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 č. RM 154/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. uděluje Městskému kulturnímu středisku v Kynšperku nad Ohří, příspěvkové organizaci

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne. 8. 2. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20.03.2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 54/2018 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří stanovit v souladu s ust. 67 a 68 zákona

Více

Usnesení 79. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 9. dubna 2014

Usnesení 79. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 9. dubna 2014 Usnesení 79. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 9. dubna 2014 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 1893/79/14 1. schvaluje program 79. schůze rady

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 23.11.2015 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 22. června 2016 od 16:00 do 18:15 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 35. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 5. dubna 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. v Uničově UR01/35/2016 Schválení programu 35. schůze Rady města Uničova

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 32. schůzi 05.09.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Usnesení č. 35/16: Rada města schválila návrhovou komisi ve složení: p. Andrea Kulíková, p. Petr Jansa. (4)

Usnesení č. 35/16: Rada města schválila návrhovou komisi ve složení: p. Andrea Kulíková, p. Petr Jansa. (4) Usnesení z 3. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 08.02.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Upraveno! Rada města po projednání schválila: Usnesení č. 34/16: Rada města schválila program

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015 U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015 Program: 1. 7. zasedání zastupitelstva města. 2. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo. 3. Žádost ČČK. 4. Žádosti o pokácení stromů. 5.

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 852 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje pozemku stpč. 299/2 o výměře 12 m 2 v obci Česká Třebová, katastrálním území Lhotka u České Třebové, za cenu 150,- Kč/m 2, tj. 1.800,-

Více

Usnesení. 1.2 Zápis z 11. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou konaného dne Tisk 1841/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis z 11. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou konaného dne Tisk 1841/ /RM Usnesení ze 116. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 20.08.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í. vlastnictví číslo 4574 a 4575, katastrální území Kojetín, Kojetín I Město, za dohodnutou

U S N E S E N Í. vlastnictví číslo 4574 a 4575, katastrální území Kojetín, Kojetín I Město, za dohodnutou U S N E S E N Í z 92. schůze Rady města Kojetína, konané dne 24. června 2014, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem města

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 50. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 15.08.012 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne. 9. 1. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 69. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 22.07.2013 od 15:00 do 18:30 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů. Informace o přijatých USNESENÍCH z 24. schůze RADY MĚSTA JIŘÍKOVA konané dne 17. června 2019

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů. Informace o přijatých USNESENÍCH z 28. schůze RADY MĚSTA JIŘÍKOVA konané dne 2. září 2019 od

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 24.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky

Informace o přijatých usneseních z 38. schůze Rady města Šluknov konané dne 23. ledna 2012 v kanceláři starostky Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze 115. schůze Rady města Němčice nad Hanou,

Usnesení ze 115. schůze Rady města Němčice nad Hanou, Usnesení ze 115. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 06.08.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 647 ze dne 09.10.2019 Návrh kupní smlouvy o prodeji pozemku parc.č. 3771/3 v k.ú. Vinohrady, nově vzniklého rozdělením pozemku parc.č. 3771/2

Více

Ing. Martin Košťál. nad Orlicí, nesouhlasí dle 96 stavebního zákona se stavebním záměrem stavba

Ing. Martin Košťál. nad Orlicí, nesouhlasí dle 96 stavebního zákona se stavebním záměrem stavba Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 08 rady města konané 15.02.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z VII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 14. 12. 2011

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z VII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 14. 12. 2011 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z VII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 14. 12. 2011 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

Informace ze 18. schůze Rady města Milevska

Informace ze 18. schůze Rady města Milevska Informace ze 18. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 13.10.2014 v 16:00 hodin v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta, MUDr. Zdeněk

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila:

Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne od hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení z 5. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 21.03.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města Upraveno! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 98/16: Rada města schválila program jednání

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 18.06.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více