ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ"

Transkript

1 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ Ať se jedná o jakkoliv rozsáhlá bezpečnostní opatření, např. při pořádání veřejných akcí nebo na stavbě, má Phoenix-Zeppelin The Cat Rental Store vždy jednu výhodu a tou je bezproblémová a přesná realizace a Vaše spokojenost. Proto nenabízíme pouze veškeré vybavení, které potřebujete, ale také služby, které Vám zajistí kompletní servis, abyste se mohli plně věnovat Vašim stavebním projektům a veřejným akcím. Přizvěte si proto Phoenix-Zeppelin!

2 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ VODÍCÍ PRAHY DOPRAVNÍ SVODIDLA MOBILNÍ PLOTY/LÁVKY PŘES VÝKOP MOBILNÍ PLOTY A PŘÍSLUŠENSTVÍ 191 PŮJČÍME VÁM TÉMĚŘ VŠE

3 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ Zajištění bezpečnosti na stavbě a v dopravě spolehlivé řešení pro Vás a Vaše zaměstnance. 192 U projektů jakéhokoliv druhu stojí bezpečnost všech zúčastněných na prvním místě. Tak jako se Vy sami staráte o bezpečnost svých zaměstnanců, chceme i my přispět k obecné bezpečnosti na staveništích. Naše nabídka zahrnuje ploty včetně příslušenství, dopravní svodidla a vodící prahy. Rádi také převezmeme dohled nad celým projektem i jeho plánováním a postaráme se o bezpečnost, kdykoliv to bude zapotřebí. Ploty Dřevěné a kovové stavební ploty, uzavírací brány, policejní zábrany s nimi si vždy pronajímáte bezpečnost a ochranu osob, materiálů a objektů na staveništích a veřejných akcích. Dopravní svodidla Z plechu, betonu nebo plastu slouží k bezpečnému řízení silniční dopravy. V kombinaci s betonovými nebo ocelovými vodícími stěnami nabízí chodcům ochranu, tam kde si to budete přát. Bezpečnostní průchody Jsou k dispozici v nejrůznějších šířkách (1,20 / 1,50 / 2,50 m), ale vždy plní tentýž účel: chrání. Postarejte se o bezpečnost chodců a okolojdoucích na Vašich stavbách.

4 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ 193

5 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ Mobilní ploty Dopravní svodidla STRANA 195, 196, 197 Mobilní ploty příslušenství STRANA 198 STRANA 200 Bezpečnostní průchody pro chodce STRANA 201 Parkovací zábrany a mosty STRANA

6 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ > MOBILNÍ PLOTY Stavební plot 1,1 m na betonových / recyklovatelných patkách Typ F1 Provedení betonové nebo recyklovatelné patky Rozměry (D V) mm Velikost ok (D V) mm Hmotnost kg 13,1 K vyznačení cest při veřejných akcích, na staveništích, v nízkých budovách atd. Jednotlivá plotová pole jsou do sebe zavěšena Otevřený kovový stavební plot 2,0 m Typ F3 Provedení betonové nebo recyklovatelné patky Rozměry (D V) mm Velikost ok (D V) mm Hmotnost kg 21,2 Dodáváme: plotová pole, betonové patky, spojky. Plotová pole jsou k sobě přišroubována spojkami. Příslušenství: dveře, brány, zemní kotva (pro lepší stabilitu na nezpevněném povrchu). 195 Dřevěný stavební plot 2,0 m Provedení systémová konstrukce MVZ Rozměry (D V) každý prvek mm Vyložení k vnitřní straně mm 800 Hmotnost kg 44,0 Uzavřené, mobilní dřevěné oplocení k zajištění bezpečnosti provozu a dopravy. Instalace pomocí stojanů. Prostorový požadavek: cca 80 cm. Dřevěný stavební plot 2,5 m Provedení systémová konstrukce MVZ Rozměry (D V) každý prvek mm Vyložení k vnitřní straně mm 800 Hmotnost kg 50,5 Uzavřené, mobilní dřevěné oplocení k zajištění bezpečnosti provozu a dopravy. Instalace pomocí stojanů. Prostorový požadavek: cca 80 cm.

7 196

8 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ > MOBILNÍ PLOTY Bezpečnostní plot Typ Provedení F3 s betonovou patkou, recyklovatelnou patkou nebo sloupkem, speciálně se vzpěrou Rozměry (D V) mm Velikost ok (D V) mm / Hmotnost kg 26,1 Úzkými oky nelze prostrčit ruku. K ohraničení a ohrazení bezpečnostních zón (např. na letištích, při veřejných akcích atd.). Příslušenství: dveře, brány, ochrana proti přelezení, zajištění proti vyzvednutí, bezpečnostní spojovací díly Plastová zábrana Provedení podle ZTV-SA Rozměry (D V) mm Hmotnost kg 16,0 Kompletní řešení pro bezpečné usměrnění chodců na chodníku a vozovce. Spodní dotyková lišta pro nevidomé, polepená retroreflexní fólií, červenobílé pruhování Příslušenství: podstavec Kovová plotová zábrana 197 Rozměry (D V) mm Hmotnost kg 17,0 Kompletní řešení pro bezpečné usměrnění chodců na chodníku a vozovce Spodní dotyková lišta pro nevidomé, polepená retroreflexní fólií, červenobílé pruhování Příslušenství: podstavec, sloupky Uzavírací zábrana Rozměry (D V) mm Velikost ok (D V) mm Hmotnost kg 15,5 K efektivnímu ohraničení nebo uzavření míst (např. při veřejných akcích). Integrované ocelové patky, libovolné vytváření úhlů. Vysoce robustní, lehká montáž. Policejní zábrana Rozměry (D V) mm Vyložení k vnitřní straně mm 540 Hmotnost kg 20,0 Ideální pro uzavření ulic nebo prostranství. Snadná manipulace, stabilní díky spojkám.

9 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ > MOBILNÍ PLOTY PŘÍSLUŠENSTVÍ MOBILNÍ PLOTY PŘÍSLUŠENSTVÍ 198 Branky Branka kovový stavební plot Rozměry (D V) mm Velikost ok (D V) mm Hmotnost kg 10,5 Otevíratelná na obě strany, Brány šířka průchodu 1,2 m. Jedno- nebo dvoukřídlá Snadno integrovatelná konstrukce, variabilní šířka do stavebních kovových plotů. křídla (3,5 / 2,2 m). Provedení systémová konstrukce MVZ brány. Branka dřevěný stavební plot Kolejničky slouží k lehké obsluze Rozměry (D V) mm Brána dřevěný plot Hmotnost kg 41,0 Rozměry (D V) mm Otevíratelná na obě strany, světlá šířka průchodu 1,0 m při šířce pole 1,8 m. Snadno integrovatelná do stavebních dřevěných plotů. Brány kovový stavební plot Rozměry (D V) mm Velikost ok (D V) mm Hmotnost kg 22,0/15, / / Hmotnost kg 42,0/47,0/51,0 Jedno- nebo dvoukřídlá kon- strukce, variabilní šířka křídla (2,0 / 2,7 / 3,0 m). Kolejničky slouží k lehké obsluze brány. Držák ostnatého drátu (bavolet) Úhel 45 (D V) mm Ve tvaru písmene mm (D V) Dodatečná ochrana při používání ve spojení s otevřenými kovovými ploty. Bavolet až pro tři řady ostnatého drátu. Ochrana proti přelezení Ostnatý drát Drát NATO Montáž ostnatého nebo žiletkového drátu jako dodatečná ochrana. Pozinkovaný ostnatý drát, alternativně žiletkový drát s variabilním průměrem válce. Zemní kotva Podstavce TL Rozměry (D) mm 600 Rozměry (D Š V) mm Hmotnost kg 28,0 Pro ještě větší stabilitu na nezpevněném povrchu. Montáž probíhá prostřednictvím pěchovadla nebo perlíku. K upevnění dopravních značek na sloupku nebo jeklu. Ukotvení až do hloubky 60 cm. Z plastového recyklovatelného materiálu, robustní, stohovatelné. Ergonomická držadla pro snadnou přepravu.

10 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ > PARKOVACÍ ZÁBRANY A MOSTY Parkovací zábrany Provedení elektrické Šířka uzavření mm Provozní napětí V 230 Volitelně manuální nebo automatické řízení. K zabezpečení příjezdu na velké stavby, veřejné akce, do parkovacích domů, atd. K dispozici různé délky. Máte speciální požadavky? Obraťte se na naše specialisty! Předložíme Vám praktické návrhy splňující Vaše požadavky, popřípadě nás informujte o možnostech realizace, abychom Vám mohli poskytnout řešení na míru. 199 Kabelové mosty Lávka přes výkop se zábradelním madlem Světlá výška m 5,5 7,5 Světlá šířka m 4,0 18,0 K přejíždění kabelů na vysoce frekventovaných silnicích. Volně stojící, překlenutí až do výšky 18,0 m při průjezdné výšce do 7,5 m. Bezpečnost a ochrana kabelů i účastníků silničního provozu. Ergonomická držadla pro snadnou přepravu. Rozměry (D Š) mm Rozměry (D Š) mm Rozměry (D Š) mm K zajištění bezpečného přechodu chodců přes neschůdný terén, kabelové výkopy atd. Postranní ohraničení zaoblenými madly. K dispozici různé délky.

11 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ > DOPRAVNÍ SVODIDLA Betonová svodidla Rozměry (D Š V) mm Hmotnost kg 400,0 K bezpečnému oddělení automobilové dopravy od chodců nebo protisměrné dopravy. Vysoká bezpečnost při nárazu díky robustní konstrukci a velké hmotnosti. Možnost integrovat zábradelní madla pro chodce (s nebo bez ochrany proti rozstřiku vody a bláta). Text Plechová svodidla Rozměry (D Š V) mm Hmotnost kg 30,0 Svodidla k oddělení dopravy od stavebních plotů a ochranných průchodů k vozovce. Mobilní možnosti použití, nejlepší signalizace (červenobílé značení). Robustní konstrukce, variabilní kombinace. 200 Text Plastová vodící stěna Rozměry (D Š V) mm Hmotnost kg 8,0 Snadná přeprava a instalace bez vynaložení námahy díky malé hmotnosti. Ke zvýšení hmotnosti je možné nalít do jednotlivých částí vodu. Signalizace díky střídavému uspořádání bílých/červených prvků. Text Ocelová vodící stěna Rozměry (D Š V) mm Hmotnost kg 86,0 Masivní konstrukce, přezkoušená Technicko-vědeckým institutem Spolkového ministerstva pro dopravu, stavebnictví a bytovou výstavbu (BASt). Robustní a pevná ochrana proti nárazu. K dispozici různé výšky.

12 ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI NA STAVBĚ A V DOPRAVĚ > BEZPEČNOSTNÍ PRŮCHODY PRO CHODCE Text Plastový vodící práh Rozměry (D Š V) mm Hmotnost kg 19,0 Provizorní oddělení jízdních pruhů díky nápadně žlutým vodícím prahům. Lze je použít jako náhradu vodorovného značení vozovky, pokud toto není k dispozici. Jednoduchá a rychlá instalace. Jekly nasaditelné přímo do vodících prahů. Zábradelní madlo Rozměry (D V) mm Hmotnost kg 45,0 Bezpečné vedení chodců, zejména při vychýlení chodníku do vozovky. Montáž přímo do betonového vodícího prahu. Ochrana proti rozstřiku vody a bláta. 201 Bezpečnostní průchody pro chodce Vnější rozměry (D Š V) mm Vnitřní rozměry (D Š V) mm Vnější rozměry (D Š V) mm Vnitřní rozměry (D Š V) mm Vnější rozměry (D Š V) mm Vnitřní rozměry (D Š V) mm Individuální průchod pro chodce díky variabilním stavebním dílcům systému. Příslušenství: ochrana proti rozstřiku vody a bahna, zadní stěna, stříška (volitelně). K dispozici různé šířky. Rohový prvek 30 pro průchod Rozměr (D) pro SG10 mm 900 Rozměr (D) pro SG20 mm 1050 Rozměr (D) pro SG30 mm 1550 K optimálnímu přizpůsobení průchodů v zatáčkách a okolo rohů. Přesný průchod pro chodce. Příslušenství: ochrana proti rozstřiku vody a bahna, zadní stěna, stříška (volitelně). K dispozici různé šířky.

13 PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY A OBYTNÉ PŘÍVĚSY PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY A OBYTNÉ PŘÍVĚSY 202

14 PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY A OBYTNÉ PŘÍVĚSY PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY A OBYTNÉ PŘÍVĚSY IHNED K PRONÁJMU! 203

15 PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY A OBYTNÉ PŘÍVĚSY Typ 17 Mobilní koupelna Typ 24 Mobilní buňka s komplexním zázemím pro zaměstnance 4 osoby Typ 27 Mobilní buňka s komplexním zázemím pro zaměstnance 6 osob Typ 28 Mobilní buňka s komplexním zázemím pro zaměstnance 8 osob 204 Délka mm 2400 Šířka mm 1820 Výška mm 2650 Celková hmotnost kg 750 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KRV 7,5 Max. zatížení brzdy kg 750 Délka mm 5700 Celková hmotnost kg 1600 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KF 17-C Max. zatížení brzdy kg 1700 Délka mm 7300 Šířka mm 2500 Celková hmotnost kg 2000 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KF 20 Max. zatížení brzdy kg 2000 Délka mm 8900 Šířka mm 2500 Celková hmotnost kg 2200 Počet náprav 2 Typ nápravy VGB 13 Max. zatížení nápravy kg 1300 Nájezdová brzda KF 27 Max. zatížení brzdy kg 2700 Typ 34 Mobilní buňka pro kancelářské účely Typ 35 Jídelní mobilní buňka pro 4 osoby s WC Typ 35 Tank Jídelní mobilní buňka pro 4 osoby s chemickým WC Typ 36 Jídelní mobilní buňka pro 6 8 osob s WC Délka mm 7300 Šířka mm 2500 Celková hmotnost kg 1600 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KF 20 Max. zatížení brzdy kg 2000 Délka mm 3200 Celková hmotnost kg 750 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KRV 7,5 Max. zatížení brzdy kg 750 Délka mm 3200 Celková hmotnost kg 750 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KRV 7,5 Max. zatížení brzdy kg 750 Délka mm 4200 Celková hmotnost kg 850 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KRV 13 Max. zatížení brzdy kg 1300

16 PŘÍVĚSNÉ VOZÍKY A OBYTNÉ PŘÍVĚSY Typ 36 Tank Jídelní mobilní buňka pro 6 8 osob s chemickým WC Typ 37 Jídelní mobilní buňka pro osob s WC Typ 37 Tank Jídelní mobilní buňka pro osob s chemickým WC Typ 320 Mobilní buňka pro 4 osoby Délka mm 4200 Celková hmotnost kg 850 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KF 13 Max. zatížení brzdy kg 1300 Délka mm 5700 Celková hmotnost kg 1500 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KF 17-C Max. zatížení brzdy kg 1700 Délka mm 5700 Celková hmotnost kg 1500 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KF 17-C Max. zatížení brzdy kg 1700 Délka mm 3200 Celková hmotnost kg 650 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KRV 7,5 Max. zatížení brzdy kg Typ 420 Mobilní buňka pro 6 8 osob Typ 570 Mobilní buňka pro osob Typ CAT 314 Typ WC přívěs Délka mm 4200 Celková hmotnost kg 750 Počet náprav 1 Nájezdová brzda KF 7,5 Max. zatížení brzdy kg 750 Délka mm 5700 Celková hmotnost kg 1050 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KRV 17 Max. zatížení brzdy kg 1700 Délka mm 4200 Celková hmotnost kg 2000 Počet náprav 2 Nájezdová brzda KF 20 Max. zatížení brzdy kg 2000 Délka mm 1100 Šířka mm 1100 Výška mm 2700 Celková hmotnost kg 300 Počet náprav 1 Typ nápravy VG 7-L Max. zatížení nápravy kg 700 Tažná spojka Max. zatížení taž. spojky kg 75 0

17 KONTAKTY Sokolov Praha západ Praha sever Plzeň Most Praha východ Liberec České Budějovice Hradec Králové Brno Zlín Havířov D8 Teplice D1 E55 Cínovecká 101 Jesenice Říčany ká Kostelecká 206 Modletice Exit 11 Jesenice EXIT Čakovice Letňany Tupolevova Ivan Pelikán GPS N, E GPS N, E GPS N, E PRAHA-VÝCHOD Lipová Modletice Tel.: Mobil: Fax: ivan.pelikan@p-z.cz Jiří Hon D1 Brno PRAHA-ZÁPAD areál Stavební výroby Praha, a. s. Chrášťany 140, Chrášťany Tel.: Mobil: Fax: jiri.hon@p-z.cz Ďáblice D8 Praha PRAHA-SEVER Kostelecká ul Praha 9 - Čakovice Mobil: OTEVÍRÁME GPS N, E GPS N, E Michal Koryčan ČESKÉ BUDĚJOVICE Okružní České Budějovice Tel.: Mobil: Fax: michal.korycan@p-z.cz Bohumír Kmoníček Bohumír Kmoníček GPS N, E HRADEC KRÁLOVÉ Brněnská 1869/45a, Hr. Králové Tel.: , Mobil: Fax: bohumir.kmonicek@p-z.cz Jan Řepka LIBEREC Průmyslová zóna Jih, Ampérova Liberec Tel.: Mobil: Fax: jan.repka@p-z.cz

18 KONTAKTY 26 Božkov Letkov Praha Koterov D5 E50 Hradiště Rozvadov Starý Plzenec Richard Pastuch GPS N, E MOST Čepirožská Most-Velebudice Tel.: Mobil: Fax: richard.pastuch@p-z.cz Milan Andrš GPS N, E SOKOLOV Chebská 53, P.O.Box Sokolov Tel.: Mobil: Fax: milan.andrs@p-z.cz Martin Soukup GPS N, E PLZEŇ Koterovská Plzeň Mobil: Fax: martin.soukup@p-z.cz 207 Tomáš Hanuš GPS N, E BRNO Tuřanka Brno Tel.: Mobil: Fax: tomas.hanus@p-z.cz Roman Kvasník GPS N, E HAVÍŘOV Dělnická 41/ Havířov-Suchá Tel.: Mobil: Fax: roman.kvasnik@p-z.cz Pavel Chlachula GPS N, E ZLÍN Kvítkovická Napajedla Tel.: Mobil: Fax: pavel.chlachula@p-z.cz Žilina Košice BRATISLAVA Pribylinská Bratislava Tel.: 02 / Mobil: , Fax: 02 / barta@cat.sk, bugala@cat.sk Nitra Bratislava Banská Bystrica BANSKÁ BYSTRICA Partizánska cesta Banská Bystrica Tel.: 048 / Mobil: Fax: 048 / botos@cat.sk ŽILINA Hruštiny Žilina Tel.: 041 / Mobil: Fax: 041 / blaho@cat.sk NITRA Novozámocká Nitra Tel.: 037 / Mobil: Fax: 037 / knotek@cat.sk KOŠICE Železiarenská Košice-Šaca Tel.: 055 / Mobil: Fax: 055 / majkrak@cat.sk

19 MVS ZEPPELIN MVS ZEPPELIN 208

20 Sokolov Praha západ Plzeň Most Praha sever Praha východ Liberec České Budějovice Hradec Králové Brno Zlín Havířov Žilina Košice Nitra Bratislava Banská Bystrica

21 AŤ SE NA TO PODÍVÁTE Z JAKÉHOKOLIV ÚHLU VŽDY STOJÍME ZA VÁMI! Cena hovoru je dle běžných platných tarifů telefonních operátorů.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V OBLASTI SANITÁRNÍ HYGIENY.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V OBLASTI SANITÁRNÍ HYGIENY. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ V OBLASTI SANITÁRNÍ HYGIENY www.wcservis.cz MOBILNÍ TOALETY MOBILNÍ TOALETA TOPLINE je určena především na zařízení staveniště s dlouhodobým pronájmem. Lze ji také využít ke krátkodobému

Více

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás.

Firma Metoděj Dobeš Kovovýroba působí na trhu již od roku 1992. Jsme rodinná firma s moderními metodami vedení lidských zdrojů, jsme tu pro Vás. NABÍDKOVÝ KATALOG Město Zlín - průmyslové centrum regionu Střední Moravy, proslavené mnohými podnikatelskými aktivitami, spojenými především se jménem Tomáš Baťa, světově proslulými cestovateli Zikmundem

Více

05/2017. Mobilní oplocení. Návod na montáž a použití

05/2017. Mobilní oplocení. Návod na montáž a použití 05/017 Mobilní oplocení Návod na montáž a použití Obsah Obsah 1.0 Základní informace 1.1 Charakteristické vlastnosti 1. Bezpečnostní pokyny.0 Komponenty.0 Pokyny k montáži.1 Než začnete s montáží. Montáž

Více

ceník na plotový materiál který nemáme běžně skladem

ceník na plotový materiál který nemáme běžně skladem ceník na plotový materiál který nemáme běžně skladem poplastova bez DPH Kč s DPH výška 100cm 1074,38 1 300 Kč výška 125cm 1322,31 1 600 Kč výška 150cm 1570,24 1 900 Kč výška 160cm 1652,89 2 000 Kč výška

Více

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010

ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 ZÁKLADNÍ CENÍK PLATNÝ OD 01.06.2010 Slevový systém pro výrobky uvedené v katalogu Slevy pro jednorázový odběr nákup nad 20 000Kč sleva 2 % nákup nad 40 000Kč sleva 3 % nákup nad 80 000Kč sleva 5 % nákup

Více

1. Identifikační údaje stavby. 2. Všeobecně. 3. Vztah k předchozímu stupni PD. 4. Podklady. Katastrální území: Staňkov

1. Identifikační údaje stavby. 2. Všeobecně. 3. Vztah k předchozímu stupni PD. 4. Podklady. Katastrální území: Staňkov PONTEX spol. s r. o. Bezová 1658 Most ev.č. 18323-1 Krchleby PDPS 147 14 Praha 4 DIO D O P R A V NĚ INŽENÝRSKÁ OPATŘENÍ 1. Identifikační údaje stavby Název stavby: Most ev.č. 18323-1 Krchleby Kraj: Plzeňský

Více

CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY

CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY Pro vybavení staveniště vám může společnost Cramo poskytnout efektivní dodávky technických zařízení v průběhu kompletního stavebního

Více

Základní cena Kč bez DPH. Položka. Název Rozměr Jedn.

Základní cena Kč bez DPH. Položka. Název Rozměr Jedn. Ideal Trade, spol. s r.o. Tečovice 45, 763 02 Zlín 4 tel.: 577 609205, fax: 577 609248 e-mail: kovo@idealtrade.cz www.modifer.cz Ceník pletiv a příslušenství platný od 1.3.2013 Položka Název Rozměr Jedn.

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení tak může

Více

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 2015. www.bauhaus.cz

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 2015. www.bauhaus.cz www.bauhaus.cz REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 05 Dřevěné regály I Kovové regály a regálové stavebnicové systémy I Plastové regály a skříně I Regálové kostky I Drátěný program I Nábytkové a kancelářské dřevěné

Více

S NAŠÍM SYSTÉMEM MOBILNÍHO OPLOCENÍ ZABEZPECÍTE JAKOUKOLIV AKCI

S NAŠÍM SYSTÉMEM MOBILNÍHO OPLOCENÍ ZABEZPECÍTE JAKOUKOLIV AKCI w w w. f l e x p l o t y. c z BEZPECNÝ CHYTRÝ S NAŠÍM SYSTÉMEM MOBILNÍHO OPLOCENÍ ZABEZPECÍTE JAKOUKOLIV AKCI Společnost FLEXPLOTY, s.r.o. je ryze českou společností zabývající se výrobou, distribucí,

Více

Pouzdra pro posuvné dveře

Pouzdra pro posuvné dveře Pouzdra pro posuvné dveře Technické parametry Pouzdro Omítka Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce 0,5 mm na bocích/zadním profilu a 0,8 mm na horním/spodním profilu. Bok plechové

Více

ATILA STÝL s.r.o., Hněvkovského 87 Brno - psč: 617 00

ATILA STÝL s.r.o., Hněvkovského 87 Brno - psč: 617 00 AZ - Moravia - čtyřhranné pletivo Zn + PVC - zelené, oko 55x55, skupina Ø drátu včetně plastu 2,4mm, kompaktní role / bez napínacího drátu 55x55 / 2,4mm výška v cm délka role bm váha role ks / paleta Kč

Více

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky

STÍNÍCÍ TECHNIKA. Brány, branky Brány, branky Naše společnost se zabývá zakázkovým zpracováním nejrůznějších druhů vjezdových bran, které dodává tzv. na klíč, dle požadavků a možností zákazníka. Brány jsou vyráběny individuálně přímo

Více

CERTIFIKACE GABIONŮ A SÍTÍ

CERTIFIKACE GABIONŮ A SÍTÍ CERTIFIKACE GABIONŮ A SÍTÍ Sítě pro zpevnění drolivého povrchu Výrobek v rolích z pletiva s dvojitě zakrouceným spojem z pozinkované oceli podle normy UNI EN 10223-2 a UNI EN 10244-2. Oko Průměr normálního

Více

SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST

SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST ENERGETIKA SERVIS s.r.o Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice SKŘÍŇ SVS - P pro rozvaděče RST TYPOVÝ PODKLAD č. 1/2008 Zpracoval: Datum: 01 / 2008 Energetika servis s.r.o OBSAH: I. Úvodní část 1.1 Název

Více

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského

Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Příloha č. 1 Rekapitulace - Rekonstrukce oplocení prostoru sportovního areálu Gymnázia Jaroslava Heyrovského Název délka/ks bez včetně 5.1 Rekonstrukce oplocení vnitřního hřiště 160 m 5.2 Rekonstrukce

Více

PLETIVO S ÚPRAVOU PVC. čtyřhranné z poplastovaného pozinkovaného drátu, oko 50x50, Ø drátu 1,4/2,4 mm, barva zelená,

PLETIVO S ÚPRAVOU PVC. čtyřhranné z poplastovaného pozinkovaného drátu, oko 50x50, Ø drátu 1,4/2,4 mm, barva zelená, bez sleva 120,00 PLETIVO S ÚPRAVOU PVC pletivo poplastované, bez napínacího drátu, bal. v kompaktech role 25 a 15m RADOVAN pletivo čtyřhranné z poplastovaného 25/15 pozinkovaného drátu, oko 50x50, 25/15

Více

Nízkozdvižné elektrické ručně vedené vozíky P1.6-2.2, P2.5-3.0

Nízkozdvižné elektrické ručně vedené vozíky P1.6-2.2, P2.5-3.0 SILNÍ PARTNEŘI. ODOLNÉ VOZÍKY. Nízkozdvižné elektrické ručně vedené vozíky P1.6-2.2, P2.5-3.0 1 600 3 000 kg P1.6, P1.8, P2.0, P2.0L, P2.2, P2.5, P3.0 Technické specifikace jsou založeny na VDI 2198 Vybavení

Více

Smart Modules. Projektový manuál modulárního systému pro tvorbu zábradlí, plotů a stěnových příček

Smart Modules. Projektový manuál modulárního systému pro tvorbu zábradlí, plotů a stěnových příček Smart Modules Projektový manuál modulárního systému pro tvorbu zábradlí, plotů a stěnových příček 09 Pomocí systému TISOL Smart Modules vytvoříte bezpečné a originální pěší zóny, dětská hřiště a městské

Více

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení

Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Nissan Navara doplňky, navijáky, závěsné zařízení Obsah : 1. Závěsné zařízení str. 3 2. Opláštění zadního čela plechem str. 3 3. Výsuvné plato str. 4 4. Vnitřní úložné systémy - vestavby str. 5 5. Vnitřní

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

Lešení s dvojitým zábradlím

Lešení s dvojitým zábradlím Platnost odbřezna Všechny předchozí verze jsou neplatné! SEZNAM ČÁSTÍ LEŠENÍ OBSAH Lešení s dvojitým zábradlím Systém lešení Schnellbau - pro rychlou výstavbu Alu lešení s dvojitým zábradlím Podlahy, Okopové

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000 Systém skříní pro ovládání a vizualizaci. Volitelné rozměry pro šířku a hloubku. Přizpůsobení pro instalaci širokého příslušenství. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany. Technické

Více

DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÁ OPATŘENÍ

DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÁ OPATŘENÍ DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÁ OPATŘENÍ PŘECHOD PRO PĚŠÍ NA SILNICI III/1101 V ULICI ČERNOLESKÁ V BENEŠOVĚ Benešov 07/2012 Ing. Tichovský Roman Dopravně inženýrské opatření Obecně Předmětem zpracování této projektové

Více

Ceník plotový sortiment

Ceník plotový sortiment Ceník plotový sortiment Pletiva - panely 2D a 3D - sloupky - vzpěry - mobilní panely - Brány - branky - Lesnická plativa - chovatelské sítě Bezpečnost - ostnaté dráty - podhrabové desky - příslušenství

Více

Flexibilní řešení pro nářadí. Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání

Flexibilní řešení pro nářadí.   Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Flexibilní řešení pro nářadí Individuální výběr nářadí a systémy pro jeho ukládání Rozsáhlý sortiment s více než 15 000 položkami Více než 500 položek ergonomického ručního nářadí Velké množství osvědčených

Více

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením

Venkovní regály. Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením Venkovní regály Regálová zařízení odolná proti povětrnostním vlivům, se zastřešením 1 REGÁL PRO VELKÉ ZATÍŽENÍ SL100 Flexibilní systém nosníků pro vysoké zatížení s výškou regálů do 12 m, vhodný pro ruční

Více

CENÍK platný od 1.1.2012

CENÍK platný od 1.1.2012 český výrobce betonových plotů a brán CENÍK platný od 1.1.2012 - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m DESKY

Více

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš

Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Upřesnění typu mobiliáře (kód položky 9-3): Odpadkový koš Popis: materiál: žárově pozinkovaná ocel objem: 70 ltr. váha: 14 kg barevné provedení RAL 6029 jednoduchá manipulace pro vyprazdňování (spodem)

Více

BEZPEČNOSTNÍ ZNAČENÍ FARAM

BEZPEČNOSTNÍ ZNAČENÍ FARAM FARAM Bezpečnostní značení průmyslových hal a areálů S prováděním bezpečnostního značení máme bohaté zkušenosti již od roku 2004. Za tuto dobu, máme za sebou realizace hal a průmyslových areálu jako např.:

Více

PRODUKTOVÉ PORTFOLIO DOZOROVÁNO : DRŽITEL CERTIFIKÁTU: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN ISO 14001:2005

PRODUKTOVÉ PORTFOLIO DOZOROVÁNO : DRŽITEL CERTIFIKÁTU: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN ISO 14001:2005 PRODUKTOVÉ PORTFOLIO DOZOROVÁNO : DRŽITEL CERTIFIKÁTU: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN ISO 14001:2005 VAŠE SPRÁVNÁ CESTA MABA Prefa spol. s r.o. Čtvrť J. Hybeše 549 391 81 Veselí nad Lužnicí T: (+420) 381

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

NAKLÁDACÍ TECHNIKA BEZPEČNOST SPOLEHLIVOST HOSPODÁRNOST DLOUHÁ ŽIVOTNOST

NAKLÁDACÍ TECHNIKA BEZPEČNOST SPOLEHLIVOST HOSPODÁRNOST DLOUHÁ ŽIVOTNOST NAKLÁDACÍ TECHNIKA BEZPEČNOST SPOLEHLIVOST HOSPODÁRNOST DLOUHÁ ŽIVOTNOST Nakládací můstky Elektrohydraulické nakládací můstky se sklopným čelem série DLHI Délka, mm 2 000/2 500/3 000/3 500/4 000/4 500

Více

DOPRAVNÍ STAVBY BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ

DOPRAVNÍ STAVBY BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ JČU-ZF, KATEDRA KRAJINNÉHO MANAGEMENTU DOPRAVNÍ STAVBY BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ Návrh v místech, kde hrozí nebezpečí úrazu sjetím vozidla, cyklisty, nebo pádem chodce z tělesa komunikace, kde hrozí střetnutí

Více

Oceloplechové rozvaděče, M IP 65 Rozvaděčové skříně s dveřmi a volitelnou výzbrojí

Oceloplechové rozvaděče, M IP 65 Rozvaděčové skříně s dveřmi a volitelnou výzbrojí Oceloplechové rozvaděče, M IP 65 Rozvaděčové skříně s dveřmi a volitelnou výzbrojí Prázdné kovové skříně v nástěnném provedení s třídou ochrany I jsou určeny pro rozvaděče s vysokým stupněm krytí. Použitím

Více

FLORA SERVIS s.r.o. Faměrovo náměstí 29, Brno držitel certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001

FLORA SERVIS s.r.o. Faměrovo náměstí 29, Brno držitel certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 NABÍDKOVÝ ROZPOČET na akci: Dodávka a montáž herních prvků Praha 8 číslo nabídky: 285/D/2017 dne: 2.6.2017 m vypracovala: Dana Dočkalová kód popis m.j. množství jed.cena celkem bez DPH DPH 21% celkem vč.dph

Více

bezpečnost & ochrana

bezpečnost & ochrana bezpečnost & ochrana 6 4 12 11 9 10 TO NEJLEPŠÍ PRO BEZPEČNOST! Komplexní a kompetentní služby Inovované vysoce kvalitní výrobky Krátké dodací lhůty Pružné poradenství Zakázková řešení Zastupujeme značky:

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Dílenské skříně Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Pevná ocelová konstrukce Různé provedení pro každé použití Dobrá stabilita dveří díky středovému vyztužení Zvýšené povolené zatížení polic (70 kg).80,- Skříně

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3 DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3 DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3 DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1 Stavba Název stavby: II/180 Letkov okružní křižovatka Část: A.3 Dopravně inženýrské opatření Kraj: Plzeňský kraj Místo: Letkov

Více

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR

VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR VÝROBA ROZVÁDĚČŮ ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ DSR DEL a.s., STROJÍRENSKÁ 38, 591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, CZECH REPUBLIC Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování...

Více

reca dílenské vybavení Máme to, co denně potřebujete!

reca dílenské vybavení Máme to, co denně potřebujete! reca dílenské vybavení Máme to, co denně potřebujete! Obsah KOMBINOVANÉ PRACOVNÍ STOLY 3-4 POJÍZDNÉ SKŘÍŇKY A DÍLENSKÉ VOZÍKY 5 PODSTAVCOVÉ SKŘÍŇKY 6-7 SADY PŘÍSLUŠENSTVÍ K DĚLENÍ ZÁSUVEK PODSTAVCOVÝCH

Více

A C O D R A I N ACO DRAIN

A C O D R A I N ACO DRAIN A C O D R A I N ACO DRAIN ACO DRAIN N 100 K odvodňovací systémy s aretací Quicklock ACO DRAIN N 100 K je univerzální generace liniového odvodňovacího systému. Díky kvalitě, možnosti zatížení od A 15 až

Více

Tempofor MOBILNÍ OPLOCENÍ. www.betafence.com

Tempofor MOBILNÍ OPLOCENÍ. www.betafence.com Tempofor MOBILNÍ OPLOCENÍ www.betafence.com Kvalita Betafence Společnost Betafence se vytrvale snaží o dosahování optimální kvality, aniž by přitom pustila ze zřetele vlastní speciální požadavky uživatelů.

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Silové rozvaděče 163

Silové rozvaděče 163 Silové rozvaděče 163 Silové rozvaděče přehled SEF silový rozvaděč systémový 165 2 Silové SC silový rozvaděč s krytím IP 65 169 6 SB, SF silový rozvaděč elektroměrový 173 10 SC, SD silový rozvaděč instalační

Více

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály

Slide Line 66. Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regály Jednosměrná ulice je kování pro posuvné dveře s jednou dráhou perfektní stylový prvek pro knihovny nebo regálové systémy. Hliníkové, dřevěné nebo skleněné

Více

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby

jeřáby Sloupové otočné jeřáby Nástěnná otočná jeřábová ramena Alu - Portálové jeřáby Jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Prodejní ceny 2014 maloobchod

Prodejní ceny 2014 maloobchod L.SKR,s.r.o. Malá Hraštice 168 262 03 Nový Knín obchod@skr.cz Prodejní ceny 2014 maloobchod Klasická pletiva a příslušenství pozinkovaná pletiva ZN pletiva zapletené, oko 55x55mm/drát 2,0mm Zn pletivo

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

CENÍK PLATNÝ OD 1 4/1/2017 ceny i s DPH

CENÍK PLATNÝ OD 1 4/1/2017 ceny i s DPH CENÍK PLATNÝ OD 1 4/1/2017 ceny i s DPH PRIMA Standard - čtyřhranné pletivo Zn + PVC - zelené, oko 55x55, Ø drátu včetně plastu 2,50mm, kompaktní role / bez napínacího drátu EAN 55x55-1,65 / 2,5mm výška

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ

DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ PROJEKTOVÁ KANCELÁŘ DOPRAVNÍCH STAVEB KOTEROVSKÁ 177, 326 00 PLZEŇ DOPRAVNĚ INŽENÝRSKÉ OPATŘENÍ Tachov Tovární ulice Veřejné osvětlení Zpracoval: Ing. Václav LACYK D PROJEKT PLZEŇ Nedvěd s.r.o. Datum:

Více

VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ. Rozváděčové skříně DSR-EKO

VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ. Rozváděčové skříně DSR-EKO VÝ ROBA ROZVÁ DĚČŮ Rozváděčové skříně DSR-EKO Obsah Obsah Obecné informace... 3 Technický popis, ovládací pulty... 3 Provedení... 4 Skladování... 4 Rozváděčové skříně DSR-EKO, jednokřídlé dveře... 5 Rozváděčové

Více

CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku.

CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku. CENÍK 2013 Ceny se mohou dále měnit podle vývoje cen zinku. Platnost od 1.2.2013 PLETENÉ PLETIVO KLASIK - oko 5555 mm PLETENÉ PLETIVO KLASIK 4 hranné pletené pletivo - oko 55 55 mm síla drátu 2,15 mm povrchová

Více

Zvedací zařízení. Zvedací zařízení KSB. Typový list

Zvedací zařízení. Zvedací zařízení KSB. Typový list Zvedací zařízení Zvedací zařízení KS Typový list Impressum Typový list Zvedací zařízení KS KS ktiengesellschaft Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného svolení společnosti KS nesmí dále

Více

AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY

AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY AUTOMATICKÉ PARKOVACÍ SYSTÉMY katalog Tel.: +420 222 742 693 +420 776 383 076 +420 608 151 619 Frogo s.r.o, Farní 728/15, 162 00 Praha 6 www.frogo.cz info@frogo.cz 2 Technologii dodává společnost Frogo

Více

micos.cz WE HOLD NETWORKS Vážení obchodní partneři a přátelé,

micos.cz WE HOLD NETWORKS Vážení obchodní partneři a přátelé, micos.cz Bulletin Pro zákazníky a partnery společnosti MICOS spol. s r.o., divize Telcom 11/2014 WE HOLD NETWORKS Vážení obchodní partneři a přátelé, zasíláme vám pravidelné informace a aktuality z naší

Více

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby

Sloupové otočné jeřáby. Nástěnná otočná jeřábová ramena. Portálové jeřáby jeřáby Jsou zařízení s vodorovným otáčením výložníku pro přepravu břemene vhodné na jakékoliv pracoviště, kde optimálně doplňují další zařízení manipulační techniky Usnadňují a zefektivňují práci, nahrazují

Více

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Moving Corner Comfort Moving Corner LeMans II Strana 744-745 746-747 748-750 Popis Otočný výsuv do rohové skříně pro montáž za dveře Otočný

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé

Jednokřídlé. Una Hoja. Dvoukřídlé Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného plechu o tloušťce

Více

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno

Kit. Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček. Patentováno Kit Souprava stavebního pouzdra určená pro posuvné dveře do sádrokartonových příček Patentováno Scrigno Kit Scrigno Kit je montážní souprava stavebního pozdra pro sádrokartonové příčky, je snadno a rychle

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ.

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-hornbach.cz DERYN nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8736584 2000 600 2020 Plotový panel 8736585 2000 900 2020 Plotový

Více

MEAGARD Odvodňovací systém

MEAGARD Odvodňovací systém MEAGARD Odvodňovací systém MEAGARD žlab se stupňovitým spádem délka žlabů 1 m a 0,5 m pozinkovaný ocelový rošt tř. A 15 litinový rošt tř. C 250 MEAGARD S a SG pozinkovaný ocelový rošt litinový lamelový

Více

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z

O p l O c e n í p O l a r g O s c Z Oplocení Polargos pohodlí návratu domů 2018 CZ Naše technologické přednosti DENVER 3 Dlouhá životnost rámu odtokové otvory Rámy bran a branek mají otvory pro odtok vody. Voda srážející se uvnitř oplocení

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort Systém třídění odpadu S jistotou větší komfort Využití prostoru. Kryt se dá používat Jistota plánování. Systém třídění Zatížitelnost. Vysoce kvalitní materiály jako další odkládací plocha na čisticí odpadu

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE. KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-obi.cz DORIS nezinkováno černá prášková barva RAL 9005 Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020

Více

Kování pro posuvné dveře

Kování pro posuvné dveře Kování pro posuvné dveře Top Line 1200/ 1210/1230 Systém posuvných dveří Top Line 1200, Top Line 1210, Top Line 1230 umožňuje např. rozčlenit místnost nebo uzavřít šatnu, pracovnu, domácí kancelář atd.

Více

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány

český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány český výrobce betonových plotů a bran CENÍK - betonové ploty - montážní práce - výplně plotů - branky a brány JEDNOSTRANNÝ PLOT sloupky hladké, rohové nebo s dekorem, výška do 2,5m všechny vzory a tvary

Více

PRehled PROdUKTU

PRehled PROdUKTU prehled PRODUKTU 2014.1 3 RUNPOGLEITER 2 S revoluční špičkou RunpoGleiter získáte optimální výkon vaší vynaložené síly. Díky kónickému tvaru a flexibilitě špičky docílíte teď ještě větší síly průrazu.

Více

KŘÍDLOVÉ BRÁNY. Zenturo KATALOG

KŘÍDLOVÉ BRÁNY. Zenturo KATALOG KŘÍDLOVÉ BRÁNY Zenturo KATALOG Katalog: obsah 1. Zázemí 2. Brány Zenturo 2.1 Komponenty brány 2.1.1 Křídlo brány 2.1.2 Sloupky brány 2.1.3 Příslušenství 2.2 Označení & balení 2.3 Kompatibilita s panely

Více

Sicherheitstreppen. Tritte, Podeste

Sicherheitstreppen. Tritte, Podeste Sicherheitstreppen Tritte, Podeste ZARGES bezpečnostní schůdky a stoličky mnohostranné, praktické a kompaktní. Bezpečnostní schůdky a stoličky ZARGES jsou kompaktní a rychle použitelné. Stoličky nabízejí

Více

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY

Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Z vnějšku Mercedes-Benz zevnitř... N Á P A D Y P R O P R O F E S I O N Á LY Dokonalá kombinace s Vaším Mercedesem-Benz. Vybrali jste si užitkové vozidlo Mercedes-Benz, protože odpovídá Vašim nárokům ve

Více

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství

projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství projekce a výroba elektrozařízení automatizace technologických procesů výroba rozváděčů a ovládacích pultů engineering a dodávky do strojírenství Rozváděčové skříně DSR Rozváděčové skříně DSR-EKO Datové

Více

DELTABLOC Produktové listy

DELTABLOC Produktové listy DELTABLOC Produktové listy Zádržné systémy DB 80 DB 100 DB 100S DB 120S nejvyšší bezpečnost - flexibilita rychlá instalace DELTABLOC DB 80 v e l m i v y s o k á b e z p e č n o s t f l e x i b i l n í

Více

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace

Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace Multifunkční dveře MZ Thermo Tepelně dělené venkovní dveře s nejlepšími hodnotami tepelné izolace NOVINKA Nové multifunkční dveře MZ Thermo přesvědčuje nejen svou mimořádně robustní kvalitou. Díky tepelnému

Více

SA.9103.101 poli ka s perforací, nosnost 100 kg klasická montáž do lišt 19 rozvad e, hloubka rozvad e 1000 480 x 44 x 710 0901-045

SA.9103.101 poli ka s perforací, nosnost 100 kg klasická montáž do lišt 19 rozvad e, hloubka rozvad e 1000 480 x 44 x 710 0901-045 SKS 19 poli ka s perforací - hloubka 350/550/710 mm, p ední a zadní úchyt, nosnost 100 kg SA.6003.101 poli ka s perforací, nosnost 100 kg klasická montáž do lišt 19 rozvad e, hloubka rozvad e 600 480 x

Více

ŘADOVÉ SKŘÍNĚ QA. Rozváděčové skříně

ŘADOVÉ SKŘÍNĚ QA. Rozváděčové skříně Základní provedení skříně obsahuje: skelet odnímatelný horní kryt odnímatelný zadní kryt otvor ve dně 2 boční lišty dveře výklopná klika vložka DB5 šroubovaná perforovaná výztuha po celém obvodu dveří

Více

DistriBox D12 ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ QA. Tabulka výběru skříní. Rozváděčové skříně

DistriBox D12 ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ QA. Tabulka výběru skříní. Rozváděčové skříně DistriBox Rozváděčové skříně Tabulka výběru skříní hloubka 300 400 500 D12 Rozměry skeletu Skříň IP40 Boční kryty IP40 Skříň IP55 Boční kryty IP55 Podstavce Montážní panely šířka výška 1 QA40-180603 35462

Více

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ

ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ ESB ROZVADĚČE, a.s. K terminálu 7 619 00 Brno tel.: +420 515 502 111 fax: +420 515 502 101 www.esb-rozvadece.cz KATALOG ROZVÁDĚČOVÉ SKŘÍNĚ PRO ENERGETICKÉ OCHRANY + PŘÍSLUŠENSTVÍ REOS 1. POUŽITÍ Rozvaděče

Více

1320 201.000 Páska obrysová reflexní červená 50mm Použití: pouze dozadu. 1320 202.000 Páska obrysová reflexní bílá 50mm Použití: pouze do boku

1320 201.000 Páska obrysová reflexní červená 50mm Použití: pouze dozadu. 1320 202.000 Páska obrysová reflexní bílá 50mm Použití: pouze do boku NÁPADNÉ OBRYSOVÉ ZNAČENÍ 13.08.03.0 1320 201.000 Páska obrysová reflexní červená 50mm Použití: pouze dozadu 1320 202.000 Páska obrysová reflexní bílá 50mm Použití: pouze do boku 1320 203.000 Páska obrysová

Více

Přehled příslušenství pro pneumatické upínače

Přehled příslušenství pro pneumatické upínače 81 Příslušenství Příslušenství Přehled příslušenství pro pneumatické upínače Varianty upínacího ramene E1/EF Pro optimální nástavbu upínacích ramen tři délky a tři výšky Hlava konzoly SKAK K dispozici

Více

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz

PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ. www.konfiguratory-bauhaus.cz PLOTOVÉ SYSTÉMY VYZKOUŠEJTE KONFIGURÁTOR PLOTŮ www.konfiguratory-bauhaus.cz DAFNY nezinkováno Plotový panel 8595068418789 2000 600 2020 Plotový panel 8595068418796 2000 900 2020 Plotový panel 8595068418802

Více

Oplocen í. Pohodlí návratu domů. Sezóna je výhodou našich bran s elektrickým pohonem. 25 let zkušeností s výrobou plotů

Oplocen í. Pohodlí návratu domů. Sezóna je výhodou našich bran s elektrickým pohonem. 25 let zkušeností s výrobou plotů Oplocen í Sezóna 2019 PRO TY, KDO OCENÍ STYL MODERNÍ DESIGN PRO TUTO SEZÓNU Pohodlí návratu domů je výhodou našich bran s elektrickým pohonem 25 let zkušeností s výrobou plotů VENUS 2 MONACO 2 Kód: W6722

Více

INFO 6/2015. www.alcaplast.cz

INFO 6/2015. www.alcaplast.cz INFO 6/2015 www.alcaplast.cz NOVINKY Garážový set HOME Excentrické napojení odtoku pro venkovní žlaby WC sedátko SOFTCLOSE s integrovanou vložkou WC sedátka SOFTCLOSE barevná i s potiskem VENKOVNÍ ODVODNĚNÍ

Více

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1

Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 VÍCE POHODLÍ A BEZPEČNOSTI Sekční garážová vrata v Evropě č. 1 Více místa před garáží a v garáži Skvělý vzhled pro novostavby a renovace Bezpečné podle aktuální evropské normy Snadná a rychlá montáž Sekční

Více

PasProRea s. r. o., Homole 198, Homole

PasProRea s. r. o., Homole 198, Homole 0 začátek úpravy napojení na 1 konec úpravy konec komunikace 2 konec úpravy napojení na účelovou komunikaci 3 konec úpravy konec katastrálního území 4 změna povrchu 5 změna šířky 6 změna šířky + změna

Více

skříně a šatny na míru

skříně a šatny na míru skříně a šatny na míru 2008 obývací prostory > 2-21 ostatní prostory > 22-41 variabilní systémy > 42-57 interiérové dveře > 58-59 obývací prostory

Více

PREHLED PRODUKTU

PREHLED PRODUKTU PREHLED PRODUKTU 2015.1 Uvedené doporučené prodejní ceny jsou platné od 1. 8. 2015 3 RUNPOGLEITER 2 S revoluční špičkou RUNPOGLEITER získáte optimální výkon vámi vynaložené síly. Díky kónickému tvaru a

Více

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem

Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem. Kabelový buben BAT se stavebním kabelem 50m IP44. Kabelový buben Garant ST 50m s gumovým kabelem Kabelový buben BAT 50m s plastovým kabelem kabel: 50m H05VV-F 3G1,5 zásuvka: 4x 230V krytí: IP20 pro použití ve vnit řních prostorách Ø bubnu: 260mm Obj. číslo 1 18906 1 (50m) Doporučená cena: 1.344,-

Více

katalog PRoDUktU 2014.1

katalog PRoDUktU 2014.1 katalog PRoDUktU 2014.1 UNPOTEC RUNPOTEC StaNDaRD RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPotEC RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- UNPOTEC RUNPOTEC Kontrola RUNPOTEC RUNPOTEC kvality RUNPOTEC RUNPOTEC RUNPO- EC RUNPOTEC Produkty

Více

Protipožární a kouřotěsná jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, teleskopické provedení. Montážní údaje: stav 01.04.2015. T30 EI 2 30 T90 EI 2 90 RS Sm

Protipožární a kouřotěsná jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, teleskopické provedení. Montážní údaje: stav 01.04.2015. T30 EI 2 30 T90 EI 2 90 RS Sm Protipožární a kouřotěsná jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, teleskopické provedení Montážní údaje: stav 01.04.2015 T30 EI 2 30 T90 EI 2 90 RS Sm Obsah Přehled obsahu Strana Jednokřídlá protipožární posuvná

Více

Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní

Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní MIS 600, MIS 900, SIS 600, SIS 900 Nová generace skříní MIS 600, 900 a SIS 600, 900 vychází ze stavebnicového systému šíře 548 mm a hloubky

Více

3C SYSTEMS. Nárazu odolné bezpečnostní zábrany

3C SYSTEMS. Nárazu odolné bezpečnostní zábrany Nárazu odolné bezpečnostní zábrany ASAFE BARRIERS Asafe barriers Jedinečný systém bezpečnostních zábran na bázi polymerů s vysokou pružností a odolností. Po nárazu se povrch zábrany vrátí do původního

Více

Víceúčelový sportovní areál na ppčk. 1055/1 a 1055/88 Rychnov u Jablonec n.n.

Víceúčelový sportovní areál na ppčk. 1055/1 a 1055/88 Rychnov u Jablonec n.n. Novotný stavební projekce Na Hutích 44, 46601 Jablonec nad Nisou, tel. 483 311 254 projekce.novotny@seznam.cz 777 971 014 Víceúčelový sportovní areál na ppčk. 1055/1 a 1055/88 Rychnov u Jablonec n.n. Projekt

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

plotový materiál na objednávku

plotový materiál na objednávku OPLOCENÍ TLUMAČOV IČO: 6535 8589 plotový materiál na objednávku 1 /5 poplastované pletivo se zapleteným drátem - balení 25m bez DPH Kč výška 100cm, zelené nebo pozinkované provedení 928 1123 Kč výška 125cm

Více

Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný se zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg

Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný se zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg www.schilling-fn.de Hliníkový portálový jeřáb, pojízdný zátěží, nosnost 1 000 kg a 1 500 kg Délka nosníku (celková) Délka nosníku (světlá šířka) Využitelná délka Rozsah nastavení podpěry nosníku Šířka

Více