PROFESIONÁLNÍ MIXÁŽNÍ PULTY KAIFAT PMX

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROFESIONÁLNÍ MIXÁŽNÍ PULTY KAIFAT PMX"

Transkript

1 PROFESIONÁLNÍ MIXÁŽNÍ PULTY KAIFAT PMX UŽIVATELSKÝ MANUÁL

2 1. Úvod Gratulujeme vám ke koupi mixážního pultu Kaifat série PMX! Tato série obsahuje nové mikrofonní předzesilovače včetně fantomového napájení, symetrické linkové vstupy a výraznou efektovou jednotku. Mixážní pulty série PMX jsou vybaveny pro optimální použití ve studiu i naživo. Díky svému modernímu obvodu tyto mixážní pulty produkují anologový zvuk, který nemá konkurenci. K tomu jsou přidány nejnovější digitální technologie, které umožňují kombinovat výhody anlogu a digitálu. Mikrofonní kanály obsahují mikrofonní předzesilovače nejvyšší kvality, které se vyrovnají drahým externím zařízením co se týče kvality zvuku. Mají následující vlastnosti: - dynamickou škálu 130 db, která umožňuje obrovskou míru headroomu - vlnový rozsah 10 Hz až 200 khz pro křiš%tálově čistou reprodukci těch nejjemnějších detailů - extrémně nízkošumový a nezkreslený obvod, který zaručuje naprosto přesnou reprodukci signálu - skvěle doplňují mikrofony se zesílením až 60 db a fantomovým napájením - umožňují využít zvětšené dynamické pásmo vašeho HD nahrávadla 24- bit/192khz na maximum,,britské ekvalizéry Ekvalizéry použité v tomto pultu jsou založeny na principu legendárních britských konzolí, které jsou známy svými mimořádně kvalitními vlastnostnmi po celém světě. I při extrémním zesílení si tyto ekvalizéry udržují výjimečnou kvalitu zvuku. Multiefektový procesor Mixážní pulty série PMX jsou vybaveny efektovým procesorem s 24bitovými A/D a D/A převodníky. Ten nabízí 100 presetů jako např. prvotřídní reverb, delay a modulační efekty. Série PMX je vybavena nejmodernějším systémem napájení SMPS. Tento systém narozdíl od běžných obvodů poskytuje optimální přísun proudu nezávisle na vstupním napětí. Díky své vysoké efektivitě také využívá méně elektrické energie než běžné zdroje. Rozhraní USB/Audio USB rozhraní dodávané s jednotkou se k mixážnímu pultu PMX skvěle hodí a funguje jako nahrávací rozhraní do vašeho počítače. Podporuje digitální přenos signálu až ze čtyř kanálů s maximálně 48 khz a extrémně nízkou latencí. Při zapojení do konektorů CD/TAPE INPUT a OUTPUT rozhraní směruje stereofonní mix ze zařízení přímo do počítače. Nahrávaný i přijímaný signál z počítače může být rovnou monitorován. Díky tomu můžete pomocí několika nahrávacích sekvencí vyprodukovat vícestopou nahrávku.

3 1.1 Hlavní funkce mixážního pultu Mixážní pult plní tři následující funkce: - Zpracování signálu: Předzesílení, nastavení hladin, mixování efektů, ekvalizace frekvencí. - Distribuce signálu: Shrnutí signálu do doplňkových výstupů pro efektové zpracování a monitorovací mix, distribuce do jednoho nebo do více nahrávaných stop, funkce zesilovače, kontrolní odposlech a dvoustopé výstupy. - Mixování: Nastavení hladiny hlasitostí, frekvenční distribuce a umístění jednotlivých signálů ve stereofonním poli, nastavení hladiny v celkovém mixu. 1.2 Uživatelský manuál Tento uživatelský manuál je navržen tak, aby vám poskytnul přehled všech funkcí a jak je používat. Jednotlivé funkce jsme seřadili do skupin podle jejich funkce tak, aby se v nich uživatel co nejlépe vyznal. 1.3 Než začnete Dodání Váš mixážní pult byl v továrně pečlivě zabalen, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. I přesto vám doporučujeme pečlivě zkontrolovat všechny součásti balení, zdali nedošlo k jejich poškození během přepravy. Pokud došlo k poškození, ihned kontaktujte dopravce a dodávku reklamujte. Poté postupujte podle Reklamačního řádu vašeho dodavatele Počáteční operace Ujistěte se, že okolo mixážního pultu je dostatek prostoru kvůli chlazení. Kvůli možnému přehřívání neumisťujte mixážní pult na zdroje tepla, např. na radiátory nebo zesilovače. Zařízení zapojte do elektřiny dodávaným napájecím kabelem. Poškozené pojistky musí být nahrazeny pojistkami stejného typu.

4 2.0 Ovládací prvky a konektory Tato kapitola popisuje všechny ovládací prvky mixížního pultu. Všechny budou dostatečně podrobně popsány. 2.1 Monofonní kanály Mikrofonní a linkové vstupy MIC (Mikrofon) Každý monofonní vstupní kanál obsahuje symetrický mikrofonní vstup s konektorem XLR a obsahuje také přepínatelné fantomové napájení +48 V pro napájení kondenzátorových mikrofonů. Použité předzesilovače nabízejí nezkreslené a nízkošumové zesílení, které je typické pouze pro drahé externí předzesilovače. LINEIN (Linkový vstup) Každý monofonní kanál také obsahuje symetrický linkový vstup s konektorem jack 6,3 mm. Do těchto vstupů mohou být zapojeny i kabely s nesymetrickými (monofonními) konektory. Berte prosím na vědomí, že lze vždy používat pouze jeden z těchto vstupů. Nikdy nelze využít oba vstupy současně. LOW CUT (Ořezání nízkých frekvencí) Monofonní kanály mixážních pultů mají filtr pro ořezání nízkých frekvencí, který pomáhá odstranit nežádoucí nízkofrekvenční komponenty signálu (75 Hz, 18 db/oktáva) TRIM (Zesílení) Tento knoflík slouží pro nastavení vstupního zesílení. Všechna pásma je možné posílit nebo zeslabit až o 15 db. Ve středové pozici je zesílení neaktivní Ekvalizér Všechny monofonní vstupní kanály obsahují třípásmový ekvalizér. Všechna pásma je možné posílit nebo zeslabit o 15 db. Ve středové pozici je ekvalizér neaktivní.

5 Vrchní (HI) a spodní (LO) knoflík jsou stínicí filtry, které posilují nebo zeslabují všechny frekvence nad nebo pod jejich bodem ořezu. Těmito body jsou 12 khz a 80 Hz. Středový knofléík je nastaven jako peak filtr se středovou frekvencí 2,5 khz Doplňkové výstupy (AUX) Doplňkové výstupy berou signál z jednoho nebo z více kanálu a spojují je do jednoho výstupu. Tento signál potom může být poslán např. do aktivního monitoru nebo do externí efektové jednotky. Tento signál pak může být poslán zpět do mixážního pultu pomocí doplňkových vstupů. V situacích, které vyžadují zpracování efektů, jsou doplňkové výstupy obyčejně nastaveny na post- fader (za faderem), takže odesílané hlasitosti odpovídají pozici jednotlivých faderů. Při nastavování monitorovacího mixu jsou doplňkové výstupy obyčejně nastaveny na pre- fader (po faderu), takže odesílané hlasitosti nezávisí na nastavení faderů. Oba doplňkové výstupy jsou monofonní a sbírají signál po ekvalitéru a nabízejí zesílení až o +15 db. Po stisku tlačítka MUTE/ALT 3-4 je doplňkový výstup 1 úplně zeslaben, to znamená, že je nastaven na post- fader (po faderu). AUX 1 (MON) (Doplňkový výstup 1, monitor) Tento výstup může být nastaven na pre- fader a je tak připraven na zpracování monitorovacích mixů. PRE (Před) Pokud je toto tlačítko zapnuté, signál do doplňkového výstupu 1 je sbírán pčed faderem. AUX 2 (MON) (Doplňkový výstup 2, efekty) Doplňkový výstup označen nápisem FX je určen pro odesílání signálu do efektových jednotek a je tedy nastaven na post- fader. Pokud chcete používat vestavěné efektové procesory, konektory STEREO AUX RETURN 2 byste neměli používat. Můžete také zapojit externí efektové procesory do výstupu AUX SEND 2, vestavěný efektový procesor pak bude úplně zeslaben.

6 2.1.4 Přepínač směrování, sólo a kanálový fader PAN (Panorámování) Knoflík PAN určuje pozici kanálu ve stereofonním obrazu. MUTE/ALT 3-4 (Ztišení/Alternativní 3-4) Tento přepínač můžete využít k nasměrování signálu z tohoto kanálu do alternativního mixu 3-4. Výstup kanálu do celkového mixu se zcela ztiší. MUTE- LED (Dioda ztišení) Tato dioda značí, že je daný kanál směrován do podmixu (Alt 3-4). CLIP- LED (Dioda klipu) Dioda klipu se rozsvítí v okamžiku, kdy je signál příliš silný. V tomto případě stáhněte nastavení knoflíku TRIM. SOLO (Sólo) Přepínač SOLO se používá na směrování signálu z kanálu do sběrnice Solo nebo PFL. Díky tomu je možné monitorovat samostatný signál z kanálu. 2.2 Stereofonní kanály Kanálové vstupy Každý stereofonní kanál má dva symetrické linkové vstupy s konetory jack 6,3 mm pro levý a pravý kanál. Pokud je použit pouze konektor s nápisem,,l, kanál funguje jako monofonní. Do obou vstupů je možné zapojit i kabely s nesymetrickými konektory. LEVEL (Hladina) Aby odpovídaly zvukové hladiny, stereofonní vstupy mají přepínač mezi +4 dbu a - 10 dbv. Při hladině - 10 dbv (domácí nahrávání) je vstup citlivější než +4 dbu (studio) Ekvalizace stereofonních kanálů Ekvalizér stereofonnío kanálu je samozřejmě stereofonní. Charakteristika filtrů a frekvencí crossoveru je je stejná jako u monofonních kanálů. Stereofonní ekvalizér je vždy lepší použít pokud je potřeba stereofonní signál. Při použití oddělených ekvalizérů může docházet k odchylkám mezi nastaveními levého a pravého signálu.

7 2.2.3 Doplňkové výstupy stereofonních kanálů Doplňkové výstupy stereonních kanálů fungují stejně jako u monofonních kanálů. Odesílané doplňkové cesty jsou monofonní vždy, signál na stereofonním kanálu je nejprve spojen do monofonního Přepínač směrování, sólo a kanálový fader BAL (Rovnováha) Funkce BAL(ANCE) neboli rovnováhy odpovídá fukce PAN na monofonních kanálech. Ovládání rovnováhy určuje relativní proporci mezi levým a pravým vstupních signálem předtím, než jsou oba signály nasměrovány do hlavního stereofonního výstupu. Přepínače MUTE/ALT 3-4, MUTE- LED, CLP- LED, SOLO a kanálové fadery fungují stejně jako u monofonních kanálů. 2.3 Panel s konektory a hlavní sekce Doplňkové výstupy 1 a 2 Kanálový signál je směrován do doplňkovýho výstupu 1, pokud je ovladač Aux 1 nastaven na větší než nulovou polohu. AUX SEND 1 (MON) Tento knoflík funguje jako ovladač celkové hlasitosti pro doplňkový výstup 1. AUX SEND 2 (FX) Tento knoflík nastavuje celekovou hlasitost doplňkového výstupu 2. SOLO (SÓLO) Pomocí tlačítka SOLO je možné odděleně odeslat signál z doplňkového výstupu skrze výstup CONTROL ROOM/PHONES.

8 2.3.2 Doplňkové konektory 1 a 2 AUX SEND 1 Pokud použijete doplňkový výstup 1 před faderem, běžně byste použili konektor AUX SEND 1 pro propojení s monitorem skrze zesilovač (nebo aktivní monitorovací systém). Pokud použijete konektor AUX SEND 1 po faderu, proces je popsán v dalším bodu. AUX SEND 2 Konektor AUX SEND 2 vysílá signál, který jste vybrali na jednotlivých kanálech pomocí FX control. Výstup můžete propojit s efektovou jednotkou a poté zpět skrze konektory STEREO AUX RETURN Stereofonní doplňkové vstupy STEREO AUX RETURN 1 Tyto konektory slouží především jako zpětná cesta z efektové jednotky, do které byl signál poslán skrze doplňkový výstup po faderu. Pokud je zapojen pouze jeden konektor, signál je pouze monofonní. Tyto konektory můžete zároveň použít jako linkové vstupy. STEREO AUX RETURN 2 Tyto konektory slouží jako zpětná cesta z efektové jednotky, do které byl signál poslán skrze FX control. Pokud tyto konektory již zároveň slouží jako doplňkové vstupy, můžete signál směrovat zpět do konzole srkze jiný kanál s využitím kanálového ekvalizéru k nastavení frekvence efektového signálu. V tomto případě je nutné, aby byl knoflík FX control použitého signálu nastaven na pozici plně proti směru hodinových ručiček. Jinak by mohlo docházet ke zpětné vazbě! Pokud chcete používat vestavěný efektový procesor, do vstupu STEREO AUX RETURN 2 nesmí být nic připojeno Stereofonní doplňkové vstupy STEREO AUX RETURN 1 Knoflík, který určuje míru efektu v signálu. STEREO AUX RETURN MON Tento knoflík má speciální funkci: dá se použít k přidání efektu k mixu odposlechu.

9 Mix odposlechu s efektem V tomto případě by měla být efektová jednotka nastavena takto: AUX SEND 2 je propojen se vstupem L/Mono vaší efektové jednotky, její výstupy do konektoru STEREO AUX RETURN 1. Zapojte zesilovač vašeho odposlechu do AUX SEND 1. Knoflík AUX SEND 1 určuje hlasitost mixu odposlechu. Nyní můžete použít ovladač STEREO AUX RETURN MON k nastavení hlasitosti efektu posílaného do mixu odposlechu. STEREO AUX RETURN 2 (FX) Tento knoflék určuje míru signálu posílaného do konektorů AUX RETURN 2, které jsou směrovány do hlavního mixu. MAIN MIX/ALT 3-4 Tento přepínač určuje směrování signálu připojeného do STEREO AUX RETURN 2 do hlavního mixu (nestisknuto) nebo do submixu (Alt 3-4, stisknuto) Tape Input/Tape Output (Kazetový vstup/výstup) 2STOPÝ VSTUP Konektory RCA slouží k připojení 2stopého zařízení. Mohou být použity také jako stereofonní linkové vstupy. Může být připojen také signál z druhého mixážního pultu série MX. Pokud připojíte hi- fi zesilovač s možností přepínání zdroje do dvoustopého vstupu, můžete jednoduše přepínat zdroj signál (např. kazetový přehrávač, CD přehrávač apod.). 2STOPÝ VÝSTUP Tyto konektory nesou hlavní signál (nesymetrický). Sem můžete připojit dvoustopé nahrávací zařízení. Finální výstupní hlasitost můžete nastavit faderem MAIN MIX. Pokud připojíte kompresor nebo šumovou bránu za dvoustopý výstup, fadery nejspíše nebudou schopny vytvořit dostatečný efekt fade- out.

10 2.3.6 Ukazatele hlasitosti a monitoring 2- TRACK (2STOPÝ) Stiskem tohoto přepínače zobrazíte ukazatele hlasitosti signálu ze vstupu TRACK IN. ALT 3-4 Tento přepínač směruje signál ze sběrnice Alt 3-4 do stejné cesty pro účely monitoringu. MAIN MIX (HLAVNÍ MIX) Tento přepínač posílá celkový signál do výše zmíněných výstupů a do ukazatelů hlasitosti. PHONES/CTRL (Sluchátka/Režie) Pomocí tohoto ovladačwe nastavíte hlasitost výstupu do režie a do sluchátek. POWER (Napájení) Modrá dioda značí, že je zařízení zapnuté. +48V (Fantomové napájení) Červená dioda svítí, pokud je zapnuté fantomové napájení. To je nezbytné pro provoz kondenzátorových mikrofonů a aktivuje se pomocí tlačítka na zadní straně zařízení. LEVEL METER (Ukazatel síly signálu) Přesný ukazatel síly signálu. NASTAVENÍ HLASITOSTI Během nahrávání na digitální zařízení by neměla špička signálu přesáhnout 0 db. Při nahrávání na analogové zařízení by neměla špička signálu přesáhnout +3 db. MODE (Režim) Toto tlačítko určuje, zdali kanálové tlačítko SOLO funguje jako PFL (poslech před faderem) nebo jako sólo. PFL (Poslech před faderem) Funkci aktivujete stiskem přepínače MODE. Tato funkce by se měla používat pouze pro potřeby zasílení signálu. Signál se sbírá před faderem. SOLO (Sólo) Pokud tlačítko MODE není stisknuté, je aktivována funkce sólo. MAIN SOLO Dioda se rozsvítí, jakmile je stisknuto kanálové tlačítko nebo tlačítko dpolňkového výstupu. Tlačítko MODE musí být také nastaveno na solo. PFL Tato dioda značí, že ukazatel špičky signálu je nastaven na režim PFL.

11 PHONES (Sluchátka) Do tohoto konektoru můžete zapojit sluchátka Alt 3-4 a fader celkového mixu Pomocí vysoce kvalitních faderů ovládejte výstupní hlasitost podskupiny Alt 3-4 a hlavního mixu. 2.4 Zadní panel PMX1204FX/PMX1404FX/PMX1604FX/PMX1804FX Hlavní výstupy, výstupy Alt 3-4 a výstupy do režie HLAVNÍ VÝSTUPY Hlavní výstupy nesou celkový signál srkze konektory XLR s nominální hlasitostí +4 dbu. VÝSTUPY ALT 3-4 Tyto nesymetrické výstupy nesou signály všech kanálů, které jste přiřadili do této podskupiny pomocí tlačítka MUTE.

12 VÝSTUP DO KONTROLNÍ MÍSTNOSTI Tento výstup je běžně propojen s odposlechovým systémem v režii a dodává stereofonní mix signálu vybraného tlačítky SOLO Dodávka proudu, fantomové napájení a pojistka DRŽÁK POJISTKY Držák pojistky je umístěn mad otvorem pro napájecí kabel. TLAČÍTKO POWER Pomocí tohoto tlačítka zapnete a vypnete přístroj. FANTOMOVÉ NAPÁJENÍ Tímto tlačítkem aktivujete fantomové napájení přístroje Výstup ze zesilovače VÝSTUP ZE ZESILOVAČE Tento výstup se stereofonními konektory Speakon slouží k propojení mixážního pultu s reproboxy. Poznámka: minimální odpor 4 Ohmy Systém odvětrávání Tuto mřížku nezakrývejte, aby nedošlo k přehřátí zesilovače. VÝROBNÍ ČÍSLO Zde je uvedeno výrobní číslo zařízení.

13 3. DIGITÁLNÍ EFEKTOVÝ PROCESOR 24BITOVÝ MULTIEFEKTOVÝ PROCESOR Mixážní pulty série PMX jsou vybaveny efektovým procesorem s 24bitovými A/D a D/A převodníky. Ten nabízí 100 presetů jako např. prvotřídní reverb, delay a modulační efekty. LEVEL (Hlasitost) Nastavení poměru mezi zefektovaným a čistým signálem PROGRAM Knoflík pro výběr efektového presetu.

Profesionální mixážní pult KAIFAT série ME

Profesionální mixážní pult KAIFAT série ME Profesionální mixážní pult KAIFAT série ME ME502/ME502FP/ME602/ME802/ME1002/ME1202 Uživatelský manuál 1. Ovládací prvky a konektory Tato kapitola popisuje různé ovládací elementy mixážního pultu. Funkce

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Profesionální ozvučovací systém KAIFAT Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 Prosím čtěte tento manuál pečlivě a uložte jej na bezpečném místě. 1. Pasivní

Více

Mixážní pult XENYX 1204 USB. Obj. č.:

Mixážní pult XENYX 1204 USB. Obj. č.: Mixážní pult XENYX 1204 USB Obj. č.: 30 25 58 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup mixážního pultu Behringer XENYX 1204 USB. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Ovládací prvky a zapojení reproduktorů 4 3.2 Ovládací prvky a zapojení subwooferu

Více

MX-1400 DSP. Uživatelská příručka a návod k obsluze. Výhradní dovozce. Showmarket s. r. o., Na Javorce 179, Davle, 252 06 www.showmarket.

MX-1400 DSP. Uživatelská příručka a návod k obsluze. Výhradní dovozce. Showmarket s. r. o., Na Javorce 179, Davle, 252 06 www.showmarket. MX-1400 DSP Uživatelská příručka a návod k obsluze Výhradní dovozce. Showmarket s. r. o., Na Javorce 179, Davle, 252 06 www.showmarket.cz Bezpečnostní pokyny: Mixážní pult MX 1400/MX 1400 DSP jsou elektrická

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

LEEM CS 1204/N, 1604/N mixážní pulty

LEEM CS 1204/N, 1604/N mixážní pulty LEEM CS 1204/N, 1604/N mixážní pulty Úvodem : Mixážní pulty LEEM CS-1604/N a 1204/N jsou elektronická zařízení, která umožňují směšovat 8 (4) monofonních a 4 (4) stereofonní vstupy. Z toho monofonní signály

Více

DJ Mixážní pult XENYX 502/802/1002/1202. Obj. č.:

DJ Mixážní pult XENYX 502/802/1002/1202. Obj. č.: DJ Mixážní pult XENYX 502/802/1002/1202 Obecné vlastnosti mixážního pultu Mixážní pult splňuje 3 podstatné funkce: Zpracování signálu: předzesílení, úprava úrovní, míchání efektů, vyrovnávání frekvencí.

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Vstupy a ovládací prvky 4 3.2 Napájecí

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking. Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o.

Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking. Uživatelský manuál. 2011 Audio Partner s.r.o. Tříkanálový kytarový zesilovač s digitálním signálovým procesorem a funkcí Channel Tracking Uživatelský manuál Shrnutí některých funkcí zesilovače FlexWave 65: - 65 W zesilovač - jeden 12 reproduktor -

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VÝSTRAHA NEBEZPEČÍ ELEKTRICKÉHO ŠOKU, NEOTVÍREJTE SYMBOL BLESKU SE ŠIPKOU V ROVNOSTRANNÉM TROJÚHELNÍKU SLOUŽÍ K UPOZORNĚNÍ UŽIVATELE NA PŘÍTOMNOST NEIZOLOVANÉHO

Více

XM-6D mixážní pult. Stránka č. 1

XM-6D mixážní pult. Stránka č. 1 XM-6D mixážní pult Stránka č. 1 Úvodem: Dostává se vám do rukou mixážní pult XM-6D. Obsahuje 2 mono a 2 stereo vstupy. Mono vstupy jsou jak nesymetrické tak i symetrické přes konektory Jack 6,3 a XLR.

Více

SERIES MIXÁŽNÍ PULT S EFEKTY

SERIES MIXÁŽNÍ PULT S EFEKTY MIXÁŽNÍ PULT S EFEKTY CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH Úvod 3 Instalace 3 Popis 4 3.1 Ovládání mixážního pultu & zapojení 4 3.1.1 Mono vstupy 4 3.1. Mono/stereo vstupy 6 3.1.3 Stereo vstupy 9 3.1.4

Více

PROFESIONALNÍ MIXÁŽNÍ PULT. Uživatelská příručka pro rychlé spuštění

PROFESIONALNÍ MIXÁŽNÍ PULT. Uživatelská příručka pro rychlé spuštění PROFESIONALNÍ MIXÁŽNÍ PULT Uživatelská příručka pro rychlé spuštění Balení obsahuje: Mixážní pult Napájecí kabel Diagram propojení Rychlé nastavení mixážního pultu 1. Zkontrolujte, zda balení obsahuje

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO KOMBA RB2 a RB3. Richter Bass

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO KOMBA RB2 a RB3. Richter Bass UŽIVATELSKÝ MANUÁL PRO KOMBA RB a RB Richter Bass Děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit výrobek britské firmy Laney. Jedná se o výrobce s dlouholetou tradicí a bohatou historií, jejíž kořeny spadají

Více

KAIFAT S610A, S815A, S1018A

KAIFAT S610A, S815A, S1018A KAIFAT S610A, S815A, S1018A Manuál k ozvučovací sestavě 1 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. OBSAH 1) Vlastnosti a parametry 2) Zapojení a ovládací prvky 3) Technická data 4) Příslušenství 5) Řešení problémů 1)

Více

Mixážní pult XENYX. Obj. č.: Obj. č.: Obj. č.: Obj. č.:

Mixážní pult XENYX. Obj. č.: Obj. č.: Obj. č.: Obj. č.: Úvod Modelová řada XENYX představuje milník ve vývoji technologie mixážních konzol. S novými mikrofonními předzesilovači XENYX včetně volitelného phantomového napájení, symetrickými linkovými vstupy a

Více

PMS 410 výkonový mix. pult

PMS 410 výkonový mix. pult PMS 410 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 410 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 4 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

Q-2422 MKII. American DJ. Příručka pro rychlé spuštění

Q-2422 MKII. American DJ. Příručka pro rychlé spuštění American DJ Q-2422 MKII Příručka pro rychlé spuštění Feather Fader Q-Start Vstupy: 2x phono, 4x line, 3x univerzální a 2x mikrofon Vyvážené výstupy Korekce pro každý kanál 3 kanalový mixér On/Off Fader

Více

PMS 206 výkonový mix. pult

PMS 206 výkonový mix. pult PMS 206 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 206 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 2 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

DB-1A / DB-1P. Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití. Vlastnosti:

DB-1A / DB-1P. Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití. Vlastnosti: DB-1A / DB-1P Aktivní a Pasivní Direct box Návod k použití Vlastnosti: Převádí nesymetrický linkový signál na symetrický výstupní signál mikrofonní úrovně. Umožňuje přímé připojení hudebních nástrojů do

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Úvod. Před uvedením do provozu. Verze 08/06

NÁVOD K OBSLUZE. Úvod. Před uvedením do provozu. Verze 08/06 Úvod NÁVOD K OBSLUZE Verze 08/06 Vážení zákazníci! Gratulujeme vám k výběru tohoto produktu. Abyste jej uchovali v dobrém stavu a aby vám perfektně sloužil co nejdéle, doporučujeme vám dodržovat následující

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP POZOR! RIZIKO ELEKTRICKÉHO ŠOKU! NEOTVÍREJTE! VAROVÁNÍ: NEODSTRAŇUJTE ŠROUBY, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU NEBO ELEKTRICKÉHO ŠOKU. UVNITŘ NEJSOU

Více

Mixážní pult XENYX 1202FX. Obj. č.: 30 25 59

Mixážní pult XENYX 1202FX. Obj. č.: 30 25 59 Mixážní pult XENYX 1202FX Obj. č.: 30 25 59 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup mixážního pultu Behringer XENYX 1202FX. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité

Více

Celolampový kytarový zesilovač. Uživatelský manuál. Nejprve si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! 2012 Audio Partner s.r.o.

Celolampový kytarový zesilovač. Uživatelský manuál. Nejprve si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! 2012 Audio Partner s.r.o. Celolampový kytarový zesilovač Uživatelský manuál Nejprve si prosím pečlivě přečtěte tento manuál! Přední panel 1 Input (Vstup) Nesymetrický vstup jack 6,3 mm. Sem zapojte kabel z kytary. 2 Gain (Zesílení)

Více

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka

Bluetooth reproduktor. Uživatelská příručka Bluetooth reproduktor Uživatelská příručka Obsah balení: Funkce: Tec+ Geo Bluetooth reproduktor 1. ON/ OFF přepínač Micro USB kabel 2. AUX- in vstup 3,5 mm aux-in kabel 3. USB napájecí konektor Uživatelská

Více

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel www.fishman.cz Začínáme Zde jsou některé základní tipy pro nastavení, které vám pomohou dostat jdeš. Chcete-li ovládat Loudbox Mini bezpečně, přečtěte si prosím celý návod k použití, a to zejména Důležité

Více

Uživatelský manuál pro Hartke Kilo 1000

Uživatelský manuál pro Hartke Kilo 1000 Uživatelský manuál pro Hartke Kilo 1000 Popis zesilovače-přední panel: 1 3 5 8 11 13 15 17 19 20 22 24 26 2 4 6 7 9 10 12 14 16 18 21 23 25 1. INPUT: Zde připojte Vaši basovou kytaru. K propojení použijte

Více

1) 100V ÚSTŘEDNY. PA-1120 - od PA-1240 se liší pouze výkonem 170WMAX, 120WRMS

1) 100V ÚSTŘEDNY. PA-1120 - od PA-1240 se liší pouze výkonem 170WMAX, 120WRMS 1) 100V ÚSTŘEDNY PA-1240-5-zónová mixážní ústředna s výkonem 340WMAX, 240WRMS - každou zónu lze zap/vyp a regulovat hlasitost - gong, siréna a externí signál jsou automaticky ztlumeny při hlášení - ústředna

Více

MIXÁŽNÍ PULT PRO LIVE ÚČELY VYBAVENÝ EFEKTY A USB CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL - SEKCE 1

MIXÁŽNÍ PULT PRO LIVE ÚČELY VYBAVENÝ EFEKTY A USB CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL - SEKCE 1 MIXÁŽNÍ PULT PRO LIVE ÚČELY VYBAVENÝ EFEKTY A USB CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL - SEKCE OBSAH Úvod Instalace 3 Popis 3 3. Ovládání a zapojení mixpultu 3 3.. Mono/stereo vstupy 3 3.. Stereo vstupy 5 3..3 Napájení

Více

Uživatelská příručka 1

Uživatelská příručka 1 Uživatelská příručka 1 OBSAH OBSAH...2 DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ...2 ČELNÍ PANEL...3 ZADNÍ PANEL (V1000plus)...3 ZADNÍ PANEL (V2000plus)...4 ZADNÍ PANEL (V3000plus)...5 ZAPOJENÍ...6 PRACOVNÍ REŽIMY...8 TECHNICKÉ

Více

USB Mixážní pult XENYX X 1222USB. Obj. č.:

USB Mixážní pult XENYX X 1222USB. Obj. č.: USB Mixážní pult XENYX X 1222USB Britský EQ Ekvalizéry, které využívá modelová řada XENYX jsou založeny na obvodech prvotřídních konzol vyrobených v Británii, které jsou známé po celém světě pro jejich

Více

Mixážní pult Xenyx 1002B. Obj. č. 30 41 17

Mixážní pult Xenyx 1002B. Obj. č. 30 41 17 Vlastnosti Pult je vybaven mnoha funkcemi jako například ultra nízkou hladinou hlučnosti u mikrofonu předzesilovače, neo-classic Britský 3-pásmový ekvalizér a stereo kanály, které umožňují současné použití

Více

TPM 4200FX ozvučovací sestava

TPM 4200FX ozvučovací sestava TPM 4200FX ozvučovací sestava Stránka č. 1 Úvodem: Ozvučovací sestava je koncipována jako jedno balení obsahující výkonový mixážní pult s dvěmi reprosoustavami. Koncepce výkonového mix. pultu, srdce celé

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 13 99

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 13 99 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 13 99 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali

Více

Dvouletá záruka Záruční podmínky POZNÁMKA:

Dvouletá záruka Záruční podmínky POZNÁMKA: Dvouletá záruka Na tento výrobek se poskytuje záruka na vady materiálu a vady vzniklé při výrobě po dobu dvou let od data zakoupení původním vlastníkem. Aby byly zaručeny špičkové parametry a provozní

Více

PH 1 LN 1 PH 2 LN 2 MP 3 LN 3 POWER USB

PH 1 LN 1 PH 2 LN 2 MP 3 LN 3 POWER USB Resident dj Mixážní pult Mikr PH 1 LN 1 PH 2 LN 2 MP 3 LN 3 POWER USB L 15 0 4 10 4 Digitální displej MP3 Přehrávač R 10 10032076 10032077 Chal-Tec Wallstr.16 10179 Berlín Německo. www.chal-tec.com www.electronic-star.de

Více

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze

STEREOMAN ISI. Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače. Návod k obsluze STEREOMAN ISI Bezdrátová sluchátka pro televizory a hudební přehrávače Návod k obsluze Úvod Tyto 2.4 GHz digitální bezdrátová sluchátka/naslouchadla, využívají nejnovější bezdrátové technologie a umožňují

Více

USB. Návod k obsluze. Balení obsahuje: PT 01. Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem PŘENOSNÝ GRAMOFON

USB. Návod k obsluze. Balení obsahuje: PT 01. Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem PŘENOSNÝ GRAMOFON USB PŘENOSNÝ GRAMOFON Návod k obsluze Balení obsahuje: Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem Diagram propojení 1 Rychlé nastavení gramofonu 1. Zkontrolujte, zda balení

Více

Obsah. 1. Popis produktu. 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení

Obsah. 1. Popis produktu. 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení Obsah 1. Popis produktu 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení 3. Popis jednotlivých součástí Popis předního panelu Popis zadního

Více

Ovládání přední panel.

Ovládání přední panel. V-01 Plus DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ Zesilovač chraňte před vlhkostí. Je-li poškozen napájecí kabel, zesilovač nepoužívejte. Zapojujete-li zesilovač do systému, nejprve jej vypněte. Zesilovač nerozebírejte. Zesilovač

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

Přenosný PA systém Europort EPA900. Obj. č.:

Přenosný PA systém Europort EPA900. Obj. č.: Obecně Zajistěte, aby byl kolem přístroje dostatek volného místa pro větrání. Aby se zabránilo přehřátí přístroje, nepokládejte EPA900 do blízkosti zařízení, která vyzařují teplo, jako jsou např. radiátory

Více

DMC 2440 mixážní pult

DMC 2440 mixážní pult DMC 2440 mixážní pult Stránka č. 1 Úvodem: Dostává se vám do rukou mixážní pult DMC 2440. Obsahuje 4 mono a 4 stereo vstupy. Mono vstupy jsou jak nesymetrické tak i symetrické přes konektory Jack 6,3 a

Více

Uživatelský manuál AM125FX AM55/AM85 AM105/AM105FX AM125/AM125FX

Uživatelský manuál AM125FX AM55/AM85 AM105/AM105FX AM125/AM125FX Uživatelský manuál AM125FX AM55/AM85 AM105/AM105FX AM125/AM125FX AM55/AM85 AM105/AM105FX AM125/AM125FX KOMPAKTNÍ MIXY UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH ÚVOD 1 VLASTNOSTI 1 RYCHLÉ NASTAVENÍ 2 PROVEDENÍ ZAPOJENÍ

Více

BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE

BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1 BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1. Přečtěte si tyto instrukce. 2. Dodržujte tyto instrukce. 3. Dbejte na všechna varování. 4. Řiďte se instrukcemi. 5. Nepoužívejte zařízení blízko vody. 6. Čistěte pouze čistou

Více

ŘADA CFX 12, 16, A 20-KANÁLOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY VYBAVENÉ DIGITÁLNÍM EFEKTOVÝM PROCESOREM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

ŘADA CFX 12, 16, A 20-KANÁLOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY VYBAVENÉ DIGITÁLNÍM EFEKTOVÝM PROCESOREM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ŘADA CFX 12, 16, A 20-KANÁLOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY VYBAVENÉ DIGITÁLNÍM EFEKTOVÝM PROCESOREM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA NEBEZPEČÍ ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM PŘÍSTROJ NEOTVÍREJTE UPOZORNĚNÍ: Z DŮVODU SNÍŽENÍ RIZIKA ÚRAZU

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. LS-622A / LS-822A / LS-1222A Mixážní pult

NÁVOD K POUŽITÍ. LS-622A / LS-822A / LS-1222A Mixážní pult NÁVOD K POUŽITÍ LS-622A / LS-822A / LS-1222A Mixážní pult Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 1 / 13 10060050-200 Omnitronic LS-622A, LS-822A, LS-1222A Návod k obsluze VAROVÁNÍ Chraňte přístroj

Více

ŘADA DFX DFX 6 a DFX 12 6 A 12-KANÁLOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY VYBAVENÉ DIGITÁLNÍM EFEKTOVÝM PROCESOREM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

ŘADA DFX DFX 6 a DFX 12 6 A 12-KANÁLOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY VYBAVENÉ DIGITÁLNÍM EFEKTOVÝM PROCESOREM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ŘADA DFX DFX 6 a DFX 12 6 A 12-KANÁLOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY VYBAVENÉ DIGITÁLNÍM EFEKTOVÝM PROCESOREM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA NEBEZPEČÍ ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM PŘÍSTROJ NEOTVÍREJTE UPOZORNĚNÍ: Z DŮVODU SNÍŽENÍ

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka CK 800Mp3 Uživatelská příručka Než začnete: Všechna připojení proveďte před tím, než zapojíte CD přehrávač do el. energie. Zkontrolujte, zda jsou všechny ovládače a fadery nastaveny na nejnižší úroveň,

Více

STRUČNÝ NÁVOD K OBSLUZE

STRUČNÝ NÁVOD K OBSLUZE PROFESIONÁLNÍ VÝKONOVÉ MIXÁŽNÍ PULTY SÉRIE PPM STRUČNÝ NÁVOD K OBSLUZE Důležité bezpečnostní pokyny 1. Přečtěte si tyto pokyny. 2. Uschovejte si tyto pokyny. 3 Dbejte všech varování. 4 Dodržujte všechny

Více

L-PAD 12CX KOMPAKTNÍ MIXÁŽNÍ PULT PRO ŽIVÉ OZVUČOVÁNÍ

L-PAD 12CX KOMPAKTNÍ MIXÁŽNÍ PULT PRO ŽIVÉ OZVUČOVÁNÍ L-PAD 12CX KOMPAKTNÍ MIXÁŽNÍ PULT PRO ŽIVÉ OZVUČOVÁNÍ NÁVOD K OBSLUZE RCF VOLITELNÉ KARTY - Instalace a použití Pomocí malého plochého šroubováku opatrně sejměte plastový kryt na pravé straně pultu (viz

Více

Q-SPAND MKII. American Audio. Příručka pro rychlé spuštění

Q-SPAND MKII. American Audio. Příručka pro rychlé spuštění American Audio Q-SPAND MKII Příručka pro rychlé spuštění Feather Fader Q-Start Vstupy: 3x phono, 4x line, 4x univerzální a 3x mikrofon Vyvážené výstupy Korekce pro každý kanál 3 kanalový mixér On/Off Fader

Více

KOMPAKTNÍ MIXY AM 120 MKIII, AM 220, AM 220P. Uživatelský manuál

KOMPAKTNÍ MIXY AM 120 MKIII, AM 220, AM 220P. Uživatelský manuál KOMPAKTNÍ MIXY AM 120 MKIII, AM 220, AM 220P Uživatelský manuál AM 120 MKIII AM 220 AM 220P OBSAH ÚVOD... 1 ZAČÍNÁME... 1 NASTAVENÍ KANÁLU... 1 ZAPOJENÍ... 2 OVLÁDÁNÍ A NASTAVENÍ... 4 SPECIFIKACE... 7

Více

402VLZ4 4kanálový vysoce kompaktní mixážní pult

402VLZ4 4kanálový vysoce kompaktní mixážní pult 402VLZ4 4kanálový vysoce kompaktní mixážní pult UŽIVATELSKÝ MANUÁL 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. 1 Důležité bezpečnostní pokyny 1. Čtěte tyto pokyny. 2. Uchovejte si tyto pokyny. 3. Řiďte se všemi varováními.

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

Duální 15pásmový grafický ekvalizér Návod k obsluze

Duální 15pásmový grafický ekvalizér Návod k obsluze Duální 15pásmový grafický ekvalizér Návod k obsluze A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nizozemsko www.adj.eu 1 Obecné Dvoukanálový 15pásmový grafický ekvalizér s odstupem 2/3 oktávy

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer NÁVOD K POUŽITÍ PM-222 DJ Mixer Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 10006819 Omnitronic PM-222, 2-kanálový DJ mixpult 1 / 8 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte tento přístroj před deštěm a vlhkem!

Více

MALÉ KYTAROVÉ KOMBO - MANUÁL

MALÉ KYTAROVÉ KOMBO - MANUÁL TECHNICKÉ ÚDAJE Napájení Napájecí napětí : 230 V +5% / -10%, střídavé 50 Hz Příkon : max. 100 VA Jištění : tavná trubičková pojistka T 1A / 250 V Kytarový vstup Jmenovité vstupní napětí : 80~400 mv RMS

Více

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2 NORMA audio elektronika www.normaudio.com Ceník platný od 5.1.2016 STRANA 8 XAVIAN ELECTRONICS s.r.o., Za Mlýnem 114, 253 01 Hostivice Praha západ PŘEDZESILOVAČE REVO SC SERIES REVO SC-2 LN referenční

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS REN1000S Mk3 1 x 225 W @ 4 Ohmech 1 x 425 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

DJ mixážní pulty. 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) 2 pásma (-12dB až 12dB) 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) USB 2 pásma (-12dB až 12dB)

DJ mixážní pulty. 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) 2 pásma (-12dB až 12dB) 2 stereo 2 (RCA) 2 (RCA) 1 (TRS) USB 2 pásma (-12dB až 12dB) DJ mixážní pulty www.akiyamadj.com obj. č. model popis kanály vstupy FX BPM Line Phono Aux Return Mic Další EQ interní externí counter talkover 328050 MX-1 levný Dj mixpult vhodný 328058 MX-1-USB levný

Více

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta

Česká verze. Doporučení. Obsah balení. Zapojení. SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta SC016 Sweex 7.1 externí USB zvuková karta Doporučení Nevystavujte Sweex 7.1 externí USB zvukovou kartu nadměrným teplotám. Neumísťujte zařízení na přímé sluneční světlo nebo do blízkosti topných těles.

Více

Stage Setter 24 Návod k obsluze

Stage Setter 24 Návod k obsluze Stage Setter 24 Návod k obsluze Vybalení Každý kus výrobku Stage Setter 24 prošel důkladnou inspekcí u výrobce. Pokud shledáte při vybalení poškození obalu, popř jeho obsahu, obraťte se na prodejce, u

Více

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY CENÍK PRODUKTŮ 2015 PASIVNÍ REPROSOUSTAVY Cena vč. DPH (Kč) EVP-X SERIES Provedení černý odolný koberec EVP-X12 12" 2pásmová, 55 20 khz (± 3 db), 8, vstupy: 2x 6,3mm jack + 2x speakon, 6.490,- 250/500/1000

Více

PMS 106, 310 výkonové mix. pulty

PMS 106, 310 výkonové mix. pulty PMS 106, 310 výkonové mix. pulty Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 106 a 310 jsou elektronická zařízení, která umožňují směšovat 3(4) monofonní signály a 1(2) stereofonní signály. Z toho monofonní

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

KAIFAT SÉRIE M! UŽIVATELSKÝ MANUÁL#!!! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o.

KAIFAT SÉRIE M! UŽIVATELSKÝ MANUÁL#!!! 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. KAIFAT SÉRIE M UŽIVATELSKÝ MANUÁL# DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ VÝSTRAHA: Neodstraňujte vrchní nebo zadní kryt přístroje, zabráníte tak riziku elektrického šoku. Uvnitř se nenacházejí žádné součásti

Více

Programovatelný domovní zesilovač

Programovatelný domovní zesilovač Programovatelný domovní zesilovač ref. 532740 Programovatelný zesilovač AVANT3 ref. 532740 je určen ke zpracování a zesílení digitálního nebo analogového TV a FM signálu pro domovní rozvody ITA a STA.

Více

Odolný reproduktor Riderr

Odolný reproduktor Riderr Odolný reproduktor Riderr 1. Kryt reproduktoru 2. MODE 3. Hlasitost (+) / další skladba 4. Hlasitost (-) / předchozí skladba 5. Silikonové pouzdro 6. Slot pro micro SD kartu 7. Nabíjecí port 8. 5V/1A výstup

Více

Vybavení poslucháren UP

Vybavení poslucháren UP Vybavení poslucháren UP Dataprojektor a zpětný projektor je ve všech posluchárnách UP Ozvučeno: UP104, UP108 (obr.6-16) Vizualizér: UP104, UP108, UP112, UP115 (obr.4 a 5) Všechny posluchárny mají shodné

Více

AM442D USB AM642D USB AM642D USB

AM442D USB AM642D USB AM642D USB AM442D USB AM642D USB AM642D USB UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH ÚVOD... 1 SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY... 1 ZAČÍNÁME... 1 NASTAVENÍ KANÁLU... 1 ZAPOJENÍ DO POČÍTAČE... 1 PROVEDENÍ ZAPOJENÍ... 2 OVLÁDÁNÍ A NASTAVENÍ...

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1. Přečtěte si tyto instrukce. 2. Dodržujte tyto instrukce. 3. Dbejte na všechna varování. 4. Řiďte se instrukcemi. 5. Nepoužívejte zařízení blízko vody. 6.

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS REN550S Mk3 2 x 75 W @ 4 Ohmech 2 x 135 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE

BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE 1. Přečtěte si tyto instrukce. 2. Dodržujte tyto instrukce. 3. Dbejte na všechna varování. 4. Řiďte se instrukcemi. 5. Nepoužívejte zařízení blízko vody. 6. Čistěte pouze čistou

Více

Mixážní pult AM440DP. Obj. č Vlastnosti

Mixážní pult AM440DP. Obj. č Vlastnosti Mixážní pult AM440DP Obj. č. 31 26 68 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup mixážního pultu Phonic. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku

Více

AM440/ AM440D/ AM440W

AM440/ AM440D/ AM440W AM440D AM440/ AM440D/ AM440W UŽIVATELSKÝ MANUÁL OBSAH ÚVOD... 1 VLASTNOSTI... 1 NASTAVENÍ KANÁLU... 1 PROVEDENÍ ZAPOJENÍ... 2 OVLÁDÁNÍ A NASTAVENÍ... 3 SPECIFIKACE... 5 APPENDIX TABULKA DIGITÁLNÍCH EFEKTŮ...

Více

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Renegade do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Před započetím instalace nebo prvním spuštěním tohoto zařízení si prosím přečtěte uživatelský manuál. SPECIFIKACE Výstupní výkon RMS RXA 1000D 1 x 250 W @ 4 Ohmech 1 x 500 W @ 2 Ohmech Maximální výstupní

Více

Připojovací a obslužné prvky viz obrázek na výklopné straně

Připojovací a obslužné prvky viz obrázek na výklopné straně Mobilní mixážní pult MC CRYPT MCB-1002 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 17 52 Připojovací a obslužné prvky viz obrázek na výklopné straně Mono sekce (kanál 1 a 2) (1) MIC- vstup K tomuto souměrnému XLR- vstupu

Více

AMPLIFi 75/AMPLIFi 150! UŽIVATELSKÝ MANUÁL

AMPLIFi 75/AMPLIFi 150! UŽIVATELSKÝ MANUÁL AMPLIFi 75/AMPLIFi 150 UŽIVATELSKÝ MANUÁL VÝSTRAHA: DŮLEŽITÁ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Neodstraňujte žádný kryt přístroje, zabráníte tak riziku elektrického šoku. Uvnitř se nenacházejí žádné součásti nastavitelné

Více

VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS

VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS VÝKONOVÉ ZESILOVAČE HQ SERIES SMPS POWER AMPLIFIERS 2 Verze 1.1 leden 2008 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - GRAFICKÉ SYMBOLY Symbol blesku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na přítomnost neodizolovaného nebezpečného

Více

WA 500 diskuzní systém

WA 500 diskuzní systém WA 500 diskuzní systém Stránka č. 1 Úvodem: Tento diskusní systém se skládá z konferenčních pultíků, ty existují ve variantě pro běžného člena (WA 500C) nebo ve variantě pro předsedu diskuse (WA 500P).

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

XD Routing a vstupní I/O systém. Digitální broadcast technologie

XD Routing a vstupní I/O systém. Digitální broadcast technologie Řada 52 XD Routing a vstupní I/O systém Digitální broadcast technologie Design Core XD a Core XC systému Core - Jádro systému 52/XC Core je DHD centrální procesor pro menší a střední mixážní pulty se zpracováním

Více

Media Operator. Uživatelská příručka. Profesionální SD/USB přehrávač. Instalace

Media Operator. Uživatelská příručka. Profesionální SD/USB přehrávač. Instalace Media Operator Profesionální SD/USB přehrávač Uživatelská příručka Instalace 1. Kontrola obsahu Ujistěte se, že balení obsahuje následující položky: 1) Media Operator 2) Uživatelskou příručku 3) Sadu RCA

Více

Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení (domácnosti)

Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení (domácnosti) Uživatelský manuál Informace pro uživatele k likvidaci elektrických a elektronických zařízení (domácnosti) Uvedený symbol na výrobku nebo v průvodní dokumentaci znamená, že použité elektrické nebo elektronické

Více

Kód Produkt Referenční Jednotka

Kód Produkt Referenční Jednotka Kód Produkt Referenční Jednotka Předzesilovače Phono EQ.2 42 750 Kč ks Phono module RCA NOVINKA - předzesilovač pro MM a MC přenosky s externím napájecím zdrojem, vstupní impedance fixní pro MM přenosky

Více

Mikrofony Lewitt série MTP

Mikrofony Lewitt série MTP Mikrofony Lewitt série MTP (MTP 240 DM/DMs, MTP 340 CM/CMs, MTP 440 DM, MTP 540 DM/DMs, MTP 840 DM, MTP 940 CM) Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali výrobek firmy LEWITT. V tomto uživatelském

Více

SCS 62x diskuzní systém

SCS 62x diskuzní systém SCS 62x diskuzní systém Stránka č. 1 Úvodem: Tento diskusní systém se skládá z konferenčních pultíků, ty existují ve variantě pro běžného člena nebo ve variantě pro předsedu diskuse. Oba druhy pultíků

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9100 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9100. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Time Machine. Delay pedál. Uživatelská příručka

Time Machine. Delay pedál. Uživatelská příručka Time Machine Delay pedál Uživatelská příručka Obecné zásady Výrobek neumísťujte na: Přímé sluneční světlo Příliš prašná či vlhká místa Příliš znečištěná místa Místa, vystavená přílišným vibracím Blízko

Více

DJ mixpult. Návod k použití. Č. modelu SH-MZ1200. Panasonic Czech Republic, s.r.o. Křižíkova 237/36A 186 00 Praha 8. Více informací získáte na adrese:

DJ mixpult. Návod k použití. Č. modelu SH-MZ1200. Panasonic Czech Republic, s.r.o. Křižíkova 237/36A 186 00 Praha 8. Více informací získáte na adrese: Více informací získáte na adrese: Panasonic Czech Republic, s.r.o. Křižíkova 237/36A 186 00 Praha 8 telefon: +420 236 032 511 centrální fax: +420 236 032 411 e-mail: info@panasonic.cz e-mail: pcsserv@panasonic.cz

Více

Programovatelný kanálový procesor ref. 5179

Programovatelný kanálový procesor ref. 5179 Programovatelný kanálový procesor Programovatelný kanálový procesor je určen ke zpracování digitálního (COFDM, QAM) nebo analogového TV signálu. Procesor může být naprogramován jako kanálový konvertor

Více

Obchodní ceník. Srpen 2018

Obchodní ceník. Srpen 2018 Srpen 2018 Obchodní ceník Srpen 2018 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Vedená u Městského soudu v Praze, složka C 219286, zapsaná 9. prosince 2013 1/5 VINTAGE

Více

Uživatelský manuál Softwarové modely prvotřídních basových aparátů

Uživatelský manuál Softwarové modely prvotřídních basových aparátů Uživatelský manuál Softwarové modely prvotřídních basových aparátů Obsah O produktu... 2 Novinky ve verzi 2... 2 Kompatibilita... 2 Všeobecné ovládání... 2 Zesilovač MB150... 4 Zesilovač 800RB... 5 Zesilovač

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více