Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tekutý prací prostředek na barevné prádlo"

Transkript

1 Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje aktivní enzymy, které odstraňují nečistoty a inovativní změkčující látky, které dodávají oblečení příjemnou měkkost. Jak tekutý prací prostředek na barevné prádlo funguje? Tekutý prací prostředek chrání tkaniny před ztrátou barev, působí proti vytahování, smršťování a tvorbě žmolků. Má tekuté složení, které se ve vodě rychle rozpouští a nezanechává na tkaninách stopy. Speciální složení, díky vytváření suspenze nečistot, dodatečně zabraňuje opětovnému usazování nečistot během praní. Jak funguje ochrana působící proti ztrátě barev? Inhibitory přenosu barev, které jsou obsaženy v prostředku, zabraňují vymývání barviva z vláken a tím působí proti vyblednutí tkanin. Jaký druh skvrn tekutý prací prostředek na barevné prádlo odstraňuje? Díky speciálním enzymům prostředek odstraňuje i zaschlé skvrny, včetně těch od trávy, krve a tuků. Rovněž odstraňuje skvrny od olivového oleje, sosů a nejrůznějších potravin (vajec, omáček k masům). Jak tekutý prací prostředek chrání barvy? Speciálně navržený systém ochrany barev udržuje jejich intenzitu dokonce i po mnoho praních, nezanechává skvrny na oblečení.

2 Při jakých teplotách praní prostředek působí? Prostředek působí již při nízkých teplotách praní. Pro jaký druh praní je tekutý prostředek vhodný? Prostředek můžete použít jak do praček, tak pro ruční praní. Jaké je dávkování tekutého pracího prostředku? Dávkované množství prostředku závisí na stupni tvrdosti vody a zašpinění prádla: měkká voda mírně zašpiněné prádlo: 50 ml středně zašpiněné prádlo: 60 ml silně zašpiněné prádlo: 80 ml středně tvrdá voda mírně zašpiněné prádlo: 80 ml středně zašpiněné prádlo: 90 ml silně zašpiněné prádlo: 110 ml velmi tvrdá voda mírně zašpiněné prádlo: 100 ml středně zašpiněné prádlo: 120 ml silně zašpiněné prádlo: 140 ml Jaká je účinnost pracího prostředku? Prostředek vystačí na 17 praní. Jaký je objem prostředku? Tekutý prací prostředek je dostupný v lahvích o objemu 1l.

3 Univerzální čisticí ubrousky Z čeho jsou univerzální čisticí ubrousky vyrobeny? Tyto ubrousky jsou vyrobeny ze speciálních, biologicky rozložitelných, organických vláken, která v kombinaci s inovativní recepturou dokonale odstraňují nečistoty bez zanechání šmouh. Na jaké povrchy jsou čisticí ubrousky navrženy? Ubrousky jsou praktickým, pohodlným a efektivním způsobem, jak obnovit svěžest povrchu a zároveň o něj pečovat. Dokonale chrání proti opětovnému usazování nečistot a zanechávají čištěný povrch beze šmouh. Ubrousky mohou být použity v celém domě: v obývacím pokoji, kuchyni i koupelně. Jsou vhodné pro osvěžení kuchyňské desky a nábytku, nerezové oceli, keramických obkladů, dřezů, koupelnového vybavení a dlažeb v koupelně. Jakým způsobem ubrousky fungují? Ubrousky jsou napuštěné speciálně navrženou tekutinou s ochrannými a pečujícími vlastnostmi. Jsou šetrné k pokožce rukou. Jak se ubrousky používají? Vyjměte ubrousek z balení a očistěte znečištěný povrch. Balení těsně uzavřete. Jsou ubrousky parfémované? Speciálně vybraná vonná kompozice doplňuje čisticí vlastnosti a zanechává květinovou vůni po dlouhou dobu. Univerzální čisticí ubrousky a univerzální tekutý čistič mají stejnou vůni. Jak mám po použití s ubrousky naložit? Vhoďte použité ubrousky do záchodové mísy (1-3x za den) nebo do koše. Kolik ubrousků je v balení? Balení obsahuje 84 kusů ubrousků.

4 Ubrousky na čištění skla Z čeho jsou ubrousky na čištění skla vyrobeny? Ubrousky jsou vyrobeny ze speciálních, biologicky rozložitelných, organických vláken, která spolu s inovativní recepturou dokonale odstraňují nečistoty bez zanechání šmouh. Pro jaké povrchy jsou ubrousky určeny? Díky vlastnostem kapaliny, kterou jsou ubrousky napuštěné, výborně čistí hladké povrchy: okna, skla, zrcadla. Jsou rovněž vhodné pro čištění brýlí, oken aut a zrcátek. Jak ubrousky na čištění skla fungují? Účinně odstraňují mastnotu, prach a nikotin bez zanechání šmouh. Díky antistatickému účinku ubrousky oddalují usazování nové vrstvy prachu. Jsou šetrné k pokožce rukou. Jak mám ubrousky používat? Vyjměte ubrousky z balení a očistěte znečištěný povrch. Je-li to nutné, postup opakujte. Balení těsně uzavřete. Jsou ubrousky parfémované? Speciálně vybraná vonná kompozice doplňuje čisticí vlastnosti a zanechává vůni zeleného jablka po dlouhou dobu. Ubrousky na čištění skla a tekutý čistič na okna mají stejnou vůni. Jak mám po použití s ubrousky naložit? Vhoďte použité ubrousky do záchodové mísy (1-3x za den) nebo do koše. Kolik ubrousků je v balení? Balení obsahuje 84 kusů ubrousků.

5 Ubrousky na čištění nábytku Z čeho jsou ubrousky na čištění nábytku vyrobeny? Ubrousky jsou vyrobeny ze speciálních, biologicky rozložitelných, organických vláken, která spolu s inovativní recepturou dokonale odstraní nečistoty bez zanechání šmouh. Na jaké povrchy jsou ubrousky určeny? Ubrousky jsou navrženy pro péči o dřevěný a laminátový nábytek. Jak ubrousky na čištění nábytku fungují? Složení ubrousků umožňuje dokonalé odstranění prachu a každodenní špíny a uchovává povrch čistý. Díky přírodnímu vosku účinně chrání dřevo a díky antistatickým vlastnostem oddaluje nové usazování prachu. Jsou jemné pro pokožku rukou. Jak mám ubrousky používat? Vyjměte ubrousky z balení a očistěte znečištěný povrch. Balení těsně uzavřete. Jsou ubrousky parfémované? Speciálně vybraná vonná kompozice doplňuje čisticí vlastnosti a zanechává vanilkovou vůni po dlouhou dobu. Jak mám po použití s ubrousky naložit? Vhoďte použité ubrousky do záchodové mísy (1-3x za den) nebo do koše. Kolik ubrousků je v balení? Balení obsahuje 84 kusů ubrousků.

6 Ubrousky na čištění toalety Z čeho jsou ubrousky na čištění toalety vyrobeny? Ubrousky jsou vyrobeny ze speciálních, biologicky rozložitelných, organických vláken, která spolu s inovativním složením dokonale odstraní nečistoty bez zanechání šmouh. Na jaké povrchy jsou ubrousky určeny? Ubrousky účinně odstraní nečistoty z toalety a bidetu. Jak ubrousky na čištění toalety fungují? Ubrousky obsahují antibakteriální složku, poskytují hygienickou čistotu a svěžest. Jsou šetrné k pokožce rukou. Jak mám ubrousky používat? Vyjměte ubrousky z balení a očistěte znečištěný povrch. Balení těsně uzavřete. Jsou ubrousky parfémované? Speciálně vybraná vonná kompozice doplňuje čisticí vlastnosti a zanechává svěží vůni moře po dlouhou dobu. Jak mám po použití s ubrousky naložit? Vhoďte použité ubrousky do záchodové mísy (1-3x za den) nebo do koše. Kolik ubrousků je v balení? Balení obsahuje 84 kusů ubrousků.

7 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů Na jaké povrchy je tekutý prostředek na čištění plastových povrchů určen? Prostředek je navržen pro čištění zahradního nábytku, zahradních hraček, plastových oken, stěnových panelů, parapetů, obkladů, vnitřních i vnějších žaluzií a automobilových nosičů. Rovněž je vhodný pro čištění nábytku z umělého ratanu. Vhodný pro bílé i barevné povrchy. Jak prostředek funguje? Prostředek dokonale odstraňuje mastné usazeniny, saze, prach a další nečistoty. Je účinný, ale jemný nepoškrábe ani neodbarví plasty. Jak mám tekutý prostředek na čištění plastových povrchů používat? Prostředek je účinný a snadno se používá. Stačí ho aplikovat na čištěný povrch, otřít vlhkým hadříkem nebo houbičkou a poté opláchnout vodou. Pokud si nejste jisti účinkem přípravku na povrch, doporučujeme otestovat ho na malé, špatně viditelné ploše. Jaká je vůně prostředku? Tekutý prostředek má ovocnou vůni hroznů a kiwi. Jaký je objem prostředku? Prostředek je dostupný v lahvi o objemu 750 ml a doporučuje se používat s rozprašovačem.

8 Tekutý prostředek na čištění dřevěných povrchů Na jaké povrchy je tekutý prostředek na čištění dřevěných povrchů určen? Prostředek je určen pro čištění a ochranu dřevěných povrchů, např. zahradního nábytku, dřevěných okenních rámů, obložení, altánů a jiných předmětů z lakovaného a naolejovaného dřeva, vystaveného nadměrnému znečištění a nepříznivým povětrnostním podmínkám. Doporučujeme používat prostředek na obarvené dřevo a lakovaný ratanový nábytek. Jak prostředek funguje? Prostředek účinně chrání proti vlhkosti tím, že na čištěném povrchu vytvoří ochrannou hydrofobní vrstvu, která zabraňuje pronikání vody a vlhkosti do struktury dřeva. Takto ošetřený dřevěný nábytek bude sloužit déle a udrží si estetický vzhled. Jak mám tekutý prostředek na čištění dřevěných povrchů používat? Nastříkejte prostředek na čištěný povrch, poté otřete hadrem. Pokud si nejste jisti účinkem přípravku na povrch, doporučujeme otestovat ho na malé, špatně viditelné ploše. Jakou má prostředek vůni? Prostředek je bez vůně. Jaký je objem prostředku? Prostředek je dostupný v lahvi o objemu 750 ml a doporučuje se používat s rozprašovačem.

9 Prostředek pro péči o matné interiéry aut Čím se prostředek pro péči o matné interiéry aut liší od předchozího produktu: Prostředku pro péči o interiéry aut? Prostředek pro péči o matné interiéry aut obnovuje plasty, jejich elegantní a matný vzhled a zanechává příjemnou vůni liči a manga. Na jaké povrchy je prostředek určen? Prostředek důkladně čistí a pečuje o povrch palubní desky a dalších plastových dílů uvnitř vozu. Jak prostředek funguje? Díky antistatickým vlastnostem zpomaluje opětovné usazování prachu. Složení tohoto přípravku vyživuje plastové povrchy a zpomaluje proces stárnutí plastu. Jak mám prostředek používat? Nastříkejte přípravek na povrch ze vzdálenosti asi 20 cm. Poté ho vyleštěte čistým, měkkým hadříkem. Doporučujeme použít utěrku z mikrovlákna. Jaký je objem prostředku? Prostředek je dostupný v plechovce o objemu 300 ml.

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ PRO ČISTOTU A HYGIENU V PROFESIONÁLNÍ SFÉŘE Produkt Popis Kde použít Ředění Jak použít AROMA PRODUKT Superkoncentrát. Detergent pro základní úklid i denní údržbu a pro

Více

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír Kuchyně a potravinářství: Puron DA 10,00 kg Puron DA 40,00 kg - prostředek s obsahem aktivního chloru určený pro mytí a dezinfekci v potravinářském průmyslu a zemědělství, má zvýšený účinek na organické

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml Profesionální řada WC NET Aktivátor septiků 16 ks Zajišťuje správné fungování septiku za pomoci mikroorganizmů, které se podílejí na rozkladných procesech. Zároveň odstraňuje zápach a snižuje počet vyvážek.

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE VÁŠ OBCHODNÍK www.nicco.cz ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE www.bestclean.cz bc_2014.indd 1 13.11.13 12:08 804 BestFloor nano Přípravek na podlahu pro dokonalé čištění a ochranu

Více

Proč. Protože čistí!

Proč. Protože čistí! Proč Protože čistí! New Product Technology Značka REAL přináší komplexní řešení na všechny stupně znečištění a pro všechny typy povrchů včetně těch nejcitlivějších (sklokeramika, dřevo, mramor, teflon,

Více

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni.

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Attivo Sgrassatore ; Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Bagno Účinný prostředek pro úklid koupelen a sanity. Působí proti

Více

Ochranný lak na motor

Ochranný lak na motor Ochrana prostoru motoru Hedvábně lesklé, průhledné Pomocí dlouhodobého ochranného filmu vypadá motor, konstrukční díly, hadice a plechy v motoru jako nové. Zabraňuje vniknutí vlhkosti a chrání před korozí.

Více

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10

WOCA * Speciální louh na dub - bílý pigment 500278 4 2,5 1 202,00 Kč 1 092,00 Kč 8-10 WOCA * -produkty pro dřevěné podlahy, zahradní nábytek, venkovní terasy, fasády a pracovní dřevěné desky Doporučený MOC platný od 16. 4. 2012 Ceny bez DPH Louhy Ošetření louhem zabraňuje u měkkých dřev

Více

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic ALPIN universal Universalní prací prostředek -Působením aktivního kyslíku a enzymů odstraní i velmi odolnou špínu. Vaše prádlo bude vždy zářivě čisté. Dosahuje vysoké účinnosti již při nízkých teplotách

Více

prací prostředek pro dětské prádlo

prací prostředek pro dětské prádlo prací prostředek pro dětské prádlo 2,4 kg 4,5 kg 15 kg BATOLE Kvalitní prací prášek českého výrobce, určený převážně na prádlo přicházející do styku s dětskou pokožkou, která je nejvíce vystavena rizikům

Více

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů gsdgsdsdgsdf Autošampón 3M Car Wash Soap / 39000 Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného vosku dfgdfgfghgggs Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů Dlouho trvající bohatá

Více

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě.

Original GARDENA Cleansystém. Perfektní péče na mokro, která má systém. Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Perfektní péče na mokro, která má systém Silný sortiment pro všechny čisticí úkoly kolem domu a na zahradě. Čisticí systém s přívodem vody a přípojkami GARDENA systému. Jednoduše kombinovatelný Ideální

Více

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml KUCHYNĚ Odmašťovač za studena Odmašťovač s vysokou účinností, rychle působí, při čištění sporáků, trub, grilů, fritéz, konvektomatů a silně znečištěného nerezového nádobí. Odmašťovač za studena 1000 ml

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Lze používat jako koncentrát na silné znečištění,

Více

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr

Koncentrát na čištění motoru. Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí. Příslušenství pro kanistr Čistič dílů motoru, převodů a pojezdového ústrojí Čištění za studena Čistí rychle a důkladně kovy, lak a většinu umělých hmot od oleje, tuku, téru, živic, vosků, pryskyřic apod. Nepřenosné použití je ideální

Více

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ UNIVERZÁL univerzální mycí prostředek Tekutý univerzální mycí prostředek pro profesionální myčky nádobí, vhodný pro mytí všech druhů nádobí

Více

Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH

Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH Mafrasol PŘÍPRAVEK PRO PŘEDMYTÍ S EFEKTEM POLISH MAFRASOL je změkčovací výrobek vykazující vysokou kvalitu, který vám zaručí optimální výsledek při mytí motorových vozidel i v přítomnosti tvrdých a recyklačních

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

UNIVERSAL HLADKÁ KŮŽE NUBUK STYLE OUTDOOR SPORT. KATALOG kosmetika na obuv

UNIVERSAL HLADKÁ KŮŽE NUBUK STYLE OUTDOOR SPORT. KATALOG kosmetika na obuv UNIVERSAL HLADKÁ KŮŽE NUBUK STYLE OUTDOOR SPORT KATALOG kosmetika na obuv Sortiment UNIVERSAL Pro všechny obuvnické materiály a jejich kombinace. HLADKÁ KŮŽE Pro obuv z hladké kůže. NUBUK Pro obuv z nubuku

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

29-34 kuchyně KUCHYNĚ

29-34 kuchyně KUCHYNĚ 29-34 KUCHYNĚ 31 HG odstraňovač mastnoty HG1280527 Živočišné i rostlinné tuky a také rostlinné oleje budou dokonale odstraněny pomocí tohoto přípravku. HG odstraňovač mastnoty může být bez obav použit

Více

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje

Výrobky SC 5.800 C. Technické údaje Výrobky SC 5.800 C Parní čistič Premium ve žluté. S tlakem páry 4,0 bar, topným výkonem 1800 W a průběžně plnitelnou nádrží na čistou vodu a funkcí VapoHydro - voda-pára a opcí žehlení. Vybavení: Dětská

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA TEKUTÉ MÝDLO SNĚŽENKA Tekuté mýdlo ph neutrální, které je obohaceno glycerinem, pro čisté, hebké a voňavé ruce. 10010 LAVON tekuté mýdlo

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE

VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE Hrnek (125 ml) přírodního mýdla, 4 litry horké vody. Pro vůni čistoty a pro lepší odmašťovací vlastnosti přilijte 1 hrnek (60ml) citrónové šťávy. Tímto roztokem

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI

INFORMACE O SPOLEČNOSTI Produktová řada INFORMACE O SPOLEČNOSTI MYCÍ A ČISTICÍ PROSTŘEDKY PRO STRAVOVACÍ PROVOZY Společnost PROFOLIO s.r.o. je ryze česká, dynamicky se rozvíjející společnost zaměřená na výrobu nejen profesionálních,

Více

Výrobky SC 2.600 CB. Technické údaje

Výrobky SC 2.600 CB. Technické údaje Výrobky SC 2.600 CB Malý, kompaktní a průběžně plnitelný parní čistič v moderním designu. Tlak páry 3,2 bar a topný výkon 1500 W pro čištění tvrdých ploch bez chemie. S napařovací žehličkou. Vybavení:

Více

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PROGRAM PÉČE O POKOŽKU Výrobky Americol pro péči o pokožku:

Více

CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY

CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY NAŠE NABÍDKA: 1. CHEMIE PRO STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ A SKLA 2. 3. PRACÍ PROSTŘEDEK Partnerem Gastro Rubini pro sortiment chemie (nejen) pro gastronomii je Český výrobce PROFOLIO.

Více

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ Projekt ROZŠÍŘENÍ VYBRANÝCH PROFESÍ O ENVIRONMENTÁLNÍ PŘESAH Č. CZ.1.07/3.2.04/05.0050 EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ EKOZNAČKY Ekologicky šetrný výrobek šetrnější k životnímu prostředí

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku.

Č ISTIČ KUČHYNĚ. Výrobce nenese odpovědnost za škody způsobené nevhodným užitím přípravku. Č ISTIČ KUČHYNĚ Odmašťuje, čistí a dezinfikuje v jediném kroku. Čistič kuchyně, je určen pro odstraňování mastnoty, olejů, tuků i biologických nečistot z obkladů, dřeva, plastových povrchů (vhodný na všechny

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie

Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie Kompletně chráněno pomocí nejnovější nanotechnologie Nanotechnologie Zažijte budoucnost již dnes! Řecká předpona nanos znamená trpaslík a z ní vyplývá, že se nanotechnologie zabývá mikroskopicky nejmenšími

Více

NANO POVRCHY PRO MALOOBCHODNÍ PRODEJ

NANO POVRCHY PRO MALOOBCHODNÍ PRODEJ NANO POVRCHY PRO MALOOBCHODNÍ PRODEJ OCHRANA DOMÁCÍCH POVRCHŮ NASIOL HOMEWOOD NASIOL HOMESHINE NASIOL HOMETEX HOMESHINE HOMEWOOD HOMETEX ŽÁDNÉ ALERGIE Nasiol HomeShine chrání povrchy ve vaší koupelně a

Více

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch

KATALOG VÝROBKŮ PODLAHOVÉ MATERIÁLY. LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PRO PROFESIONÁLY. Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch KATALOG VÝROBKŮ LAKY OLEJE a VOSKY ÚDRŽBA a ČIŠTĚNÍ PODLAHOVÉ MATERIÁLY PRO PROFESIONÁLY Made in Sweeden - Dokonalý a odolný povrch WASSERBASIERTER FUSSBODENLACK Schnelle Trocknung: 20-40 Minuten Z-157.10-131

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo čistota s úsměvem www.everstar.cz since 99 čistota s úsměvem český výrobce s tradicí snadno pohodlně účinně STAR dům, byt, zahrada, auto

Více

UTĚRKY TORK. Utírání. Čištění. Leštění

UTĚRKY TORK. Utírání. Čištění. Leštění UTĚRKY TORK Utírání Čištění Leštění STOJANY Jsou vyrobeny z robustní konstrukce a odolného materiálu. Na velké role, utěrky dávkuje spolehlivě a bezpečně díky ozubení. Ke stojanu můžete připevnit držák

Více

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá...

Toyota ProTect. Výstavní lesk trvá a trvá... Toyota ProTect Výstavní lesk trvá a trvá... Objevte Toyota ProTect Není nic lepšího než lesk zbrusu nového vozu v autosalonu. Udržet tento dokonalý vzhled však bylo vždy velmi těžké, pokud ne přímo nemožné.

Více

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip Zapojte do úklidových prací barvy a struktury. S našimi barevně rozlišenými válci z mikrovláken můžete jednoznačně rozlišovat jednotlivé oblasti. Jako skuteční profesionálové.

Více

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot Čištění HMK R 52 - Odstraňovač oleje a vosku rozpouští staré i čerstvé nečistoty do hloubky až 2 cm. Ideální pro čištění barevných vad na okrajích obkladů z přírodního kamene, způsobených vyteklými změkčovadly

Více

EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar.

EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar. EVERSTAR s.r.o. Bludovská 18, 787 01 Šumperk, Czech Republic tel.: +420 583 301 070, fax: +420 583 301 089 e mail: everstar@everstar.cz www.everstar.cz KATALOG DŮM, BYT, ZAHRADA, AUTO A KOLO SPECIALISTA

Více

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally

Venkovní sortiment. Easy and effective. Naturally Venkovní sortiment Easy and effective. Naturally Přirozená volba Dřevo není potřeba uměle chránit. Dřevo je schopné se chránit samo a tuto jeho schopnost je vhodné cíleně podporovat. Z tohoto přesvědčení

Více

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006 Čistič sání, škrtících klapek a EGR ventilů - odstraňuje uhlíkové usazeniny a pryskyřici, zlepšuje průchod vzduchu sáním, zabraňuje ztrátě výkonu a zlepšuje hodnoty výfukových emisí - vhodný pro benzinové

Více

A10 - Kapaliny v kanystrech

A10 - Kapaliny v kanystrech UVOLŇOVAČ RZI 5l obj. číslo: 94000238 Weicon Uvolňovač rzi a je svoji vícenásobnou funkcí nepostradatelný při opravách a údržbě. Z důvodu dobrého kapilárního působení a přilnavosti vnikne i do nejmenších

Více

Dezinfekční plán. Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán

Dezinfekční plán. Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán Jednotlivé druhy dezinfekčních prostředků budou voleny dle vhodnosti pro jednotlivá pracoviště Vyšetřovací a zákrokové

Více

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ SKUPINY VÝROBKŮ I. UNIVERZÁLNÍ PROSTŘEDKY NA KOVY 7 II. PROSTŘEDKY NA HLINÍK A NEREZ 10 III. PROSTŘEDKY NA SPECIÁLNÍ MATERIÁLY 13 IV. ŘADA SHINE PRO

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm MIMOKATALOGOVÁ NABÍDKA DUBEN 2015 366789 NÁDOBKA S VÍKEM KVĚTINA velká a objemná na uchování různých potravin jak na potraviny sypké, tak na zeleninu a ovoce s víkem- zdobeným úchytem ve tvaru květiny

Více

MOP Z MIKROVLÁKNA PREMIUM 47 cm ČERVENÝ (MM001), MODRÝ (MM002)

MOP Z MIKROVLÁKNA PREMIUM 47 cm ČERVENÝ (MM001), MODRÝ (MM002) D u o t e x MOP Z MIKROVLÁKNA PREMIUM 47 cm ČERVENÝ (MM001), MODRÝ (MM002) Parametry Mop z mikrovlákna Prémium 47 cm: Mop z mikrovlákna typ Prémium délka 47cm je vyrobený ze speciálního mikrovlákna DUOTEX,

Více

Pravidelný denní úklid komerčních prostor

Pravidelný denní úklid komerčních prostor Pravidelný denní úklid komerčních prostor Kanceláře 0,80-1,80 Kč/m 2 0,60-1,00 Kč/m 2 0,50-0,90 Kč/m 2 Sklady, haly 4-6 Kč/m 2 dohodou dohodou Garáže 4-8 Kč/m 2 dohodou dohodou Podle domluvy poskytujeme

Více

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz

Oblast použití. Název produktu. produktu. sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou. www.alfaclassic.cz HYGIENICKÝ PLÁN Kód produktu Název produktu Oblast použití sanita kuchyně povrchy podlahy mytí rukou 255971 RAJ EXTRA,, čisticí a mycí prostředek, zelený, ekologický výrobek 255972 RAJ EXTRA,, čisticí

Více

Sak Clean hadry na podlahu

Sak Clean hadry na podlahu Sak Clean hadry na podlahu hadr na podlahu STANDARD hadr na podlahu, univerzální použití, baleno volně 91-2202 lisovaná celulóza 45x60cm 91-2206 lisovaná celulóza 63x63cm hadr na podlahu LUĎA hadr na podlahu,

Více

Pikolo PKP s.r.o. Svatopluka Čecha 1001, 356 01 Sokolov tel/fax +420 352 629 735, +420 352 629 742 mobil +420 602 747 413, +420 602 327 584

Pikolo PKP s.r.o. Svatopluka Čecha 1001, 356 01 Sokolov tel/fax +420 352 629 735, +420 352 629 742 mobil +420 602 747 413, +420 602 327 584 Pikolo PKP s.r.o. Svatopluka Čecha 1001, 356 01 Sokolov tel/fax +420 352 629 735, +420 352 629 742 mobil +420 602 747 413, +420 602 327 584 1, Novinky v sortimentu Kat. číslo Popis Cena bez DPH ENEBIA

Více

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty 2019 www. boudacommercio.cz TENAX ŠKOLENÍ 1. KROK: ZÁKLADNÍ ZNALOSTI VÝROBKY NA LEPENÍ & OCHRANU VÝROBKY NA LEPENÍ : TENAX P Ř E H L E D: JJP ON 20.11.2018

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura ČPHP - 009-2015 Vyplní uchazeč (po vyplnění se buňka podbarví žlutou barvou) Priloha_1_KS_technicka_specifikace_CPHP-009-2015 [DOPLNÍ UCHAZEČ] Položka Název Množství Měrná jednotka [MJ] Popis Fakturace

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014 MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE A MODŘÍNU LEDEN 2014 Třídění Tloušťka Dřevina mm Šírka účtovaná mm Šířka krycí mm Délka m Spojení Lehká fáze dokola Povrchová úprava Pokládka na teplovodní podlahové vytápění

Více

Profesionální systém renovací a ochrany laků

Profesionální systém renovací a ochrany laků Profesionální systém renovací a ochrany laků FILLTEC Professional F101 Fast Cut F 101 je hrubá brusná a leštící pasta na matné a poškrábané povrchy. Odstraňuje stopy po broušení až do hrubosti P1500 V

Více

INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Oil Plus 2C

INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Oil Plus 2C INTERIÉR INSTRUKCE K ÚDRŽBĚ Rubio Monocoat Oil Plus 2C ÚKLID A ČIŠTĚNÍ 1 Jak na první úklid po aplikaci oleje? Nejdříve po 24 až 36 hodinách Nejdříve po 5 dnech po aplikaci 2 Jak dále postupovat při údržbě

Více

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější Čistější Bezpečnější Zdravější Hlavním úkolem je zajistit čistou a bezpečnou kuchyň Klíčové úkoly: Zajištění bezpečnosti potravin Zajištění bezpečnosti zaměstnanců Zvýšení produktivity Uklouznutí a pády

Více

KATALOG ČISTICÍCH PROSTŘEDKŮ

KATALOG ČISTICÍCH PROSTŘEDKŮ KATALOG ČISTICÍCH PROSTŘEDKŮ na počítačovou a kancelářskou techniku spotřební materiál a počítačové doplňky LCD PLAZMA na LCD/PLAZMA SKLO na skleněné povrchy PLAST UNI SPECIAL na plastové povrchy univerzální

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Složení produktu je derma-kompatibilní. eko neznamená derma-kompatibilní!

Složení produktu je derma-kompatibilní. eko neznamená derma-kompatibilní! KATALOG PRODUKTŮ WINNI S Vaše italská drogerie. NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH ZCELA ROZLOŽITELNÉ V PŘÍRODĚ RECYKLOVATELNÝ OBAL NEOBSAHUJÍ NIKL, KOBALT, CHRÓM, FOSFÁTY ANI BARVIVA Vaše italská drogerie. www.drogerie.cz

Více

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511 To nejlepší pro ÚKLIDOVÉ SPOLEČNOSTI - univerzální čistič podlah - pro všechny vodostálé plochy a podlahové krytiny, např. PVC, linoleum, dlaždice MILIT CFU na podlahy 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L

Více

Systém denního čištění interiérů. TASKI systém

Systém denního čištění interiérů. TASKI systém Systém denního čištění interiérů TASKI systém Cílem této nabídky je detailně představit doporučený systém na denní čištění interiérů a měla by vytvořit základ pro další diskusi. Jako hlavní kritéria na

Více

Jediná ucelená řada výrobků určených pro specifické čištění v oblasti komerční dopravy.

Jediná ucelená řada výrobků určených pro specifické čištění v oblasti komerční dopravy. 1 Jediná ucelená řada výrobků určených pro specifické čištění v oblasti komerční dopravy. Profesionální vybavení je nezbytným předpokladem pro rychlé a účinné splnění úkolů. Je též významné při čištění

Více

Přehled jednotlivých produktových řad

Přehled jednotlivých produktových řad O značce SALTO Salto je nová značka vyvinutá na základě nových znalostí a osvědčených technologií a zkušeností chemického průmyslu v oboru péče o sportovní materiály. Veškerá výroba a výzkum probíhá v

Více

Rozsah a četnost prací pravidelného úklidu-návrh.

Rozsah a četnost prací pravidelného úklidu-návrh. Rozsah a četnost prací pravidelného úklidu-návrh. Kanceláře,chodby,schodiště,učebny,zasedací místnosti, sály Vyprázdnění nádob na odpadky a popelníků včetně doplnění sáčků do odpadkových nádob. Přesun

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic. Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY CHEMIE Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 Výrobce a dodavatel čisticích a mycích prostředků Nový

Více

Leštění autolaků (silně zvětralých)

Leštění autolaků (silně zvětralých) Č. 503 Leštění autolaků (silně zvětralých) A Popis Vlivem stárnutí laku automobilu je povrch při nedostatečné péči stále bledší a matnější (cca 6-8 let). Souvisí to s tím, že vlivem prostředí jsou ničeny

Více

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU

MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU MASIVNÍ PODLAHY OSMO Z BOROVICE, MODŘÍNU A JASANU ČERVENEC 2014 Severská borovice 15 x 111 mm s povrchovou úpravou OSMO Tvrdým voskovým olejem, odstín Stone Severská borovice POLOMAT Severská borovice

Více

Spreje. Hobby line DEGHIACCIANTE LUCIDA CRUSCOTTI GOMMALUX GRASSO SPRAY

Spreje. Hobby line DEGHIACCIANTE LUCIDA CRUSCOTTI GOMMALUX GRASSO SPRAY Hobby line Hobby line Spreje DEGHIACCIANTE Okamžitě rozpouští led a námrazu na jakémkoliv povrchu, aniž by poškodil gumové nebo plastové díly. Není mastný. LUCIDA CRUSCOTTI Vynikající pro řídící desky

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) pí Nesnídalová

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) pí Nesnídalová ČPHP - 006-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-006-2016 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě podbarvených

Více

Povrchová úprava železa, oceli a kovů

Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava železa, oceli a kovů Povrchová úprava kovů je snadná Železo, ocel a další kovy vyžadují ochranu proti korozi. Neošetřené kovové výrobky a konstrukce mají bez vhodné povrchové úpravy velmi

Více

Údržba. Péče. IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění. IBS Scherer GmbH

Údržba. Péče. IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění. IBS Scherer GmbH Údržba Péče IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění Čištění Mazání IBS Scherer GmbH ČIŠTĚNÍ & ODMAŠŤOVÁNÍ IBS-Rychloodmašťovač Blitz K čištění těžce přístupných strojních

Více

PŘEDÚPRAVA ZÁKLADNÍ ÚPRAVA ČIŠTĚNÍ ÚDRŽBA

PŘEDÚPRAVA ZÁKLADNÍ ÚPRAVA ČIŠTĚNÍ ÚDRŽBA Arbeitsplattenöl Vergilbungsstop bei Weichholz Vergilbungsstop bei Weichholz Erhäl die hellen Farben des Holzes Erhäl die hellen Farben des Holzes Immer mit Öl, Lack oder Seife Immer mit Öl, Lack oder

Více

POKYNY A POŽADAVKY OBJEDNATELE/ZADAVATELE, KTERÝMI JE DÁN ZÁVAZNÝ POSTUP POSKYTOVATELE/UCHAZEČE PŘI PROVÁDĚNÍ SLUŽEB

POKYNY A POŽADAVKY OBJEDNATELE/ZADAVATELE, KTERÝMI JE DÁN ZÁVAZNÝ POSTUP POSKYTOVATELE/UCHAZEČE PŘI PROVÁDĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 2 Zadávací dokumentace POKYNY A POŽADAVKY OBJEDNATELE/ZADAVATELE, KTERÝMI JE DÁN ZÁVAZNÝ POSTUP POSKYTOVATELE/UCHAZEČE PŘI PROVÁDĚNÍ SLUŽEB Název veřejné zakázky: Objekt: Zajištění úklidových

Více

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015 Systémy pro mytí podlah Únor 2015 Sortiment standardních plochých mopů Mezinárodní sortiment plochých mopů Ploché mopy Mopy přesně podle Vašich požadavků Kompletní sortiment Inovativní technologie Vyhovující

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

O NÁS. snadná údržba ošetřených povrchů. neumožňuje život bakteriím. neviditelná ochranná vrstva. protiskluzová ochrana. UV záření

O NÁS. snadná údržba ošetřených povrchů. neumožňuje život bakteriím. neviditelná ochranná vrstva. protiskluzová ochrana. UV záření O NÁS Společnost NANO Vision s.r.o. vznikla proto, aby šířila osvětu v oblasti nanotechnologií a poskytovala zákazníkům produkty, které je bude bavit používat a ušetří jim čas a peníze. Naše produktové

Více

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití.

BESTSELLERS 2015 2690,- 4490,- HOME&GARDEN. PARNÍ ČISTIČ SC 3 Pára nonstop. Okamžitě připravený k použití. BESTSELLERS 2015 HOME&GARDEN PARNÍ MOP SC 1 Floor Kit Kompaktní parní čistič a mop v jednom. Rychle po ruce a perfektní pro průběžné čištění. Obj. číslo: 1.516-264.0 Plošný výkon: 20 m² Doba ohřevu: 3

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

INFORMACE K PRODUKTŮM

INFORMACE K PRODUKTŮM D170 Hyper Dressing Ředění: 1:1 až 4:1 Meguiars Hyper Dressing je odlišný od toho co znáte - běžné oživovače jsou ředěny 1:1 protože pak ztrácí svou účinnost. Meguars je ředěný až 4:1, nabízí tak zajímavý

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

Výrobky SC *EU. Technické údaje

Výrobky SC *EU. Technické údaje Výrobky SC 1.020 *EU SC 1.020 z nástupní třídy Kärcher parních čističů nabízí silné, hygienické čištění bez chemických přísad. Obzvláště vhodný pro čištění kuchyně, koupelny a podlahy. Vybavení: Dětská

Více

WWW.SEDIME.CZ. eco 1 eco 2 eco 3. eco 4 eco 5 eco 6. eco 7 eco 8 eco 9. eco 10 eco 11 eco 12. Vzorník výrobce BN

WWW.SEDIME.CZ. eco 1 eco 2 eco 3. eco 4 eco 5 eco 6. eco 7 eco 8 eco 9. eco 10 eco 11 eco 12. Vzorník výrobce BN Vzorník výrobce BN Ekokůže - I. CENOVÁ SKUPINA Umělá kůže nebo eko kůže, používá se v čalounictví a nábytkářském průmyslu, ideální i pro rekonstrukce všech typů čalouněného nábytku, čalounění pokoje a

Více

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE photo: Swix Sport GmbH

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE  photo: Swix Sport GmbH 5592014 CARE 1 x 1 photo: Swix Sport GmbH WWW.TOKO.CH OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE PRODLOUŽENÍ FUNKČNOSTI MATERIÁLY Moderní funkční textílie jsou vyráběny ze syntetických materiálů a směsí různých

Více