K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN"

Transkript

1 Zelená karta Družstva investorů Je účet u banky, na který Vám budou chodit peníze, tzv. pasivní příjmy z práce lidí pod Vámi v obchodní síti, z lidí, které Vám seženeme, zaškolíme a budeme se Vám i nám o ně starat, aby pracovali a my jsme oba z nich měli meziprovize. Za 4 administrativní spolupracovnice se inkasuje cca Kč měsíčně. A není v tom žádný háček. Co Vy na to? Stavíme byty. K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN 1 účet) Stačí 1 účet, aby byla karta do bankomatu na výběry peněz a elektronické bankovnictví. Nemá cenu dělat 4 účty ke 4 Zeleným kartám. Stačí 1 účet ERA dělaný přes spolupracující naše finanční poradkyně nebo přes Janu Kazdovou, místopředsedkyni Družstva investorů. Na účet je dohled, náhled a Jana Kazdová má za zřízení účtu body.

2 K BYTU ODMĚNY ZA DALŠÍ KLIENTY NA BYTY Klient na Zelenou kartu Družstva investorů je na 4.pozici, tak je to zakotvenou v kariérním předpisu na peníze schváleném u notářky při založení Družstva investorů současně se stanovami Družstva investorů. Cílem bylo zajistit práva na peníze, aby mohl vzniknout bonus k bytu od nás, aby si nás klienti vybírali raději, než ostatní developery. Původním plánem byly Byty za 1,- Kč, ale pro nestandardnost nabídky se vytvořila nabídka Auto za 1,- Kč a tím se to vylepšilo. Klient na auto má 1-2 Zelené karty, a klient na byt od nás má 4 zelené karty, a klient na stávající hypotéku má nárok na max. 1 zelenou kartu (aby mu pasivní příjmy snižovaly měsíční hypoteční splátku).

3 ROZDĚLENÍ PENĚZ ZA KLIENA NA HYPOTÉKU Klient na hypotéku je přínosem asi Kč, které se podle družstevních pravidel na dělení peněz dělí takto: 1/3 mají společně franchisor s franchisantkou (nebo s iniciátory dalšího družstva investorů) a 2/3 se dělí do 8 řad rovnoměrně. číslo pozice popis pozice v družstvu investorů z dílu pro družstvo investorů 2/3 je 8/8 a ty se dělí takto 8. Autoři systému, zakladatelé, spoluautoři a podílníci na zdroji 1/8 7. Investoři systému a iniciátoři založení družstva a investoři přípravy družstva a dohledová org. 6. 1/2 Družstvo na kancelář, účetnictví a administrativu + 1/2 pracující franchisorka 1/8 1/8 5. zakládající členi, rentiéři a majitelé bytů 1/8 4. Nájemci bytů, nájemci aut, investoři SW, apod. 1/8 3. Manažeři a manažerky 1/8 2. Referentky, makléři a koordinátorky 1/8 1. Operátorky, obchodnice, náběry bytů atd. 1/ se tedy dělí tak, že jsou pro franchisory a franchisantku a Kč se dělí rovnoměrně do 8 řad mezi 8 lidí. A klient na Zelenou kartu (to znamená klient na byt, nebo klient na auto za 1,- Kč a nebo klient na snížení hypotéky) má Kč, poslány na jeho účet ERA zřízený Družstvem investorů.

4 ZELENÁ KARTA NA ZAJIŠŤOVÁNÍ LIDÍ POD SEBE DO MULTILEVELU Zelená karta Družstva investorů Ve smyslu platných stanov Družstva investorů, a pravidel na peníze, schválených notářkou JUDr. Evou Nohejlovou dne 11. října 2013 v Praze 4. Družstvo investorů zapsané dne 16. Ledna 2014,IČO Zelená karta je objednání služeb za poplatek: 1. Služba personální činnosti pro získávání lidí na práci do obchodní sítě pod držitele Zelené karty, 2. Školící činnosti novým lidem, co jsou na práci, 3. Trenérské činnosti a činnosti supervizora, na vedení těchto lidí na práci, 4. Uplatnění software Grafů produktivity pro udržování pracovní energie v lidech na práci, software a licenční práva za používání SW Za přístup do systému pro spolupracovníka -jméno heslo Za databáze pro činnosti spolupracovníka - operátora, Za vyrobený mini E-shop pro potřeby práce s klienty spolupracovníka aktivního obchodního telemarketingu Platnost: 12 měsíců Lhůta platnosti: do. Prodejce karty: spolupracovník MEZIPROVIZE Z KLIENTŮ NA BYTY: ANO MEZIPROVIZE Z HYPOTÉK: ANO PROVIZE Z MALÉ FRANCHISY Z PRODEJŮ OPERÁTORKY: ANO MEZIPROVIZE Z PRODEJŮ MODRÉ KARTY DRUŽSTVA: ANO MEZIPROVIZE Z LIDÍ POD SEBOU: ANO Funkce snížení vlastní hypotéky: ANO Funkce snížení leasingové splátky na auto: ANO

5 ZELENÁ KARTA NA PASIVNÍ PŘÍJMY ZE 4. POZICE V OBCHODNÍ SÍTI DRUŽSTVA CENA KARTY NA 1 ROK: 5.000,- Kč na 1 rok ZISK Z LICENCE ZA 1 MĚS.: až Kč Kč měsíčně ZISK Z LICENCE ZA 1 ROK: až Kč Kč ročně ÚČELOVOST KARTY, LICENCE: k bytu od nás (jako bonus) NÁŠ CÍL: VÝSTAVBA BYTŮ A BYDLENÍ A APARTMÁNŮ ZELENÁ KARTA DRUŽSTVA INVESTORŮ Série, edice, ID PRODEJCE TÉTO ZELENÉ KARTY Hana ČERMÁKOVÁ Tel.: hana.cermakova@cmss-oz.cz Pražská 384, 28163Kostelec nad Černými Lesy nebo Mostní Kolín IV.

6 INSTRUKCE K PLATBĚ: PROSÍME ZAPLAŤTE ČÁSTKU: 1.500,- Kč na účet č.: /0300 Variabilní symbol: číslo ID prodejce z obchodní sítě a číslo řádku: Po zaplacení pošlete sms o úhradě: na tel. č Termín: obratem (jak Vám to vyjde, nejlépe dnes nebo zítra) Děkujeme. ODŮVODNĚNÍ. Důvod 1. Dohodli jsme se, že zaplatíte zálohu ve výši Kč a bude Vám zřízen účet na příjem pasivních příjmů, a pak budete dostávat pasivní příjmy na tento zřízený účet. Zelená karta je kryta pracovníkem na nižší pozici, buď operátorkou na 1.pozici nebo administrativní referentkou na 2.pozici. Spolupracovnice je již zajištěná, protože personální, školící, a trenérské práce, databáze, tvorbu administrativního dispečerského pultu pro spolupracovnici, atd. už zafinancovala spolupracující finanční poradkyně, aby Vám mohla nabídnou provedení hypotéky, a za to, že se jí vyberete, tak obdržíte Zelenou kartu Družstva investorů na pasivní příjmy za 4.pozice a ještě Vám zřídí potřebný účet ERA (s dohledem na účet). Zelená karta už je aktivovaná na 1 rok a je už kryta externí spolupracovnicí v obchodní síti ID paní Janou B. Při předvádění Zelené karty Družstva investorů Vám spolupracující finační poradkyně na počítači může předvést, jak je spolupracovnice do obchodní sítě produktivní, a to konkrétní ukázkou Administrativního dispečerského pultu na odkaze: Důvod 2. U realitního jednání s klienty na byty se jim ukazuje tato Zelená karta Družstva investorů, a vysvětlují se výhody ze 4.pozice v obchodní síti, a klienti jsou informováni, že si mohou vybrat, buď finančního poradce, který jim Zelenou kartu na pasivní příjmy nedá, a oni nebudou žádní pasivní příjmy k bytu mít a nebo finančního poradce, který Zelenou kartu Družstva investorů má. A klienti jsou obeznámeni s tím, že finanční poradci museli investovat částku Kč. A chtějí a dávají přednost těm finančním poradcům, kteří investovali a projevili tak faktický zájem o klienty pečovat a dělat jim finanční produkty. PLATBA: za 1 Zelenou kartu Družstva investorů (pro přístupy do systému pro klienty na byty od nás, kterým je karta určena, aby měli spolupracovníka pod sebou a inkasovali meziprovize z jeho produktivní obchodní práce).

7 Co: platba Kč na práce PERSONALISTIKA, ŠKOLENÍ, A VEDENÍ ČLOVĚKA, ZA Webový Administrativní dispečerský pult PRO PRACOVNÍKY ZA E-SHOP, ZA DATABÁZE atd. ROZBOR PLATBY ZA Zelenou kartu Družstva investorů: a) Kč obchodní odměny z vlastního prodeje Zelené karty (pro operátorku 500,- Kč a pro referentku 1.000,- Kč) b) 900 Kč obchodní odměny do obchodní sítě (do MLM, 2x250 Kč + 4x125 Kč) c) Kč na personální práci se zájemcem o práci, na podání inzerce a odpovídání na odpovědi na inzerát, na pohovor, na zaškolení, a na čas věnovaný ům, a informováním o možné práci d) Kč softwarové nástroje (web), licence, pronájem databáze, péče (grafy produktivity) a práce operátorky zajišťující předvolání prvních kontaktů na budoucí investory nebo zájemce o byty VLASTNÍ POVINNOSTI FINNČNÍHO PORADCE: předat kartu klientu na byt od nás NÁVRATNOST INVESTICE: za 12 měsíců (za 1 rok na den po úhradě částky 5.000,- Kč). VÝŠE: Minimálně zisk 850,-Kč, podle stanov družstva Ale pokud se spolupodílíte na inzerování práce, posílání informačních materiálů na y zájemkyň o práci a sledováním Administrativních internetových dispečerských pultům jak jsou administrativní spolupracovnice produktivní, tak zisk může být 1.000,- Kč až Kč měsíčně, tj ,- Kč až Kč za 1 rok. A na další rok si zase Zelenou kartu Družstva investorů aktivujete zaplacením částky Kč na nové databáze, nové školící materiály,upgrade software a Administrativního internetového dispečerského pultu atd. A zase si koupíte 4. pozici v obchodní síti a právo mít 3 řady lidí pod sebou. A když si pozici nekoupíte, propadají zisky ve prospěch jiného zájemce o Zelenou Kartu Družstva investorů, který ji na další rok zaplatí a bude pobírat meziprovize z lidí pod sebou. PODÍLY: Jako spolupracovník jste v tu chvíli na 4. pozici v obchodní síti (Zelené pozice dle schématu). Z realitní činnosti jsou realitní podíly. Podíl činí Kč. Za klienta na hypotéky jsou podíly. Podíl činí Kč. Za investora na 17% jsou podíly. Podíl 416 Kč za klienta investujícího Kč (třeba do koupe bytu v dražbách a exekucích) Za investora na rentiérství, na 32% úrok ročně: Podíl činí 82 Kč za investora rentiérství, který investuje Kč.

8 Tyto investory shání, zajišťuje, nabízí jim zhodnocení telemarketingem, operátorka. Družstvo provozuje přes franchisantky malá callcentra, a Vy jste tam jako franchisor, s podílem 10%, ale protože jste investoval, tak jste podle zákona podílník na hospodářských výsledcích družstva. STŘEDISKO NA DOMÁCÍ KANCELÁŘ V BUDOVĚ ČTK, Žirovnická 1, Praha 10 Je to účetní pojem, všichni to znají, že se účtuje na střediska. Jdou z něho vyjet výpisy, jedná se o analytické účty. Účty vede účetní1 a účetní2. A výpisy mohou dělat na požádání a posílat je em. Zároveň je to kancelář, kde probíhá práce administrativní pracovnice.

9 Zároveň je to kancelář (velín), odkud se velí externím spolupracovnicím pracujících na Administrativních dispečerských pultech. ADMINISTRATIVNÍ SPOLUPRACOVNICE, ODMĚNY: Administrativní spolupracovnice má hodinovou mzdu, kdy čistý plat+daň z příjmu+odvody na sociální a zdravotní za zaměstnance a odvody co musí odvádět firma činí cca 50% toho, co je produktivita administrativní referentky. Při práci na DPP, do Kč měsíčně, se odvádí je 15% daň, takže brigádnice dostane tak nominálně vyšší mzdu, než kdyby pracovala na HPP a odváděly se za ní ještě další povinné odvody. Konkrétně: Jedná se o tyto odměny: A) za klienta na byt: Kč (za doporučení) B) za klienta na investice na 6%: při investici Kč je odměna 100,- Kč C) za klienta na investice na 17%: při investici Kč je odměna 200,- Kč D) za klienta na rentiérství, na 32%: při investici je odměna Kč 330,- Kč *) toto jsou hrubé odměny, a z nich se musí ještě odečíst částky povinné na odvody státu. KRYTÍ Zelené karty: Krytí Zelené karty je ze zisku z prodeje projektové dokumentace. Na projektovou dokumentaci jsou náklady asi Kč a prodá se klientům na byty za Kč. Je zde tedy dostatečná rezerva pro krytí částky 5.850,- Kč.

10 Jak se rozděluje Kč za klienta na byt, podle pravidel, tak Kč jde stranou a Kč se dělí rovnoměrně na 8 dílů. A ze zmíněných Kč jde 5.850,- Kč na 1 Zelenou kartu. KRYTÍ ZELENÉ KARTY ZAJIŠTĚNÝM PRACUJÍCÍM ČLOVĚKEM: již je externí spolupracovnice zajištěna a má ID Odkaz na její Administrativní dispečerský pult je: Tento odkaz by se měl předvést klientu na byt, aby lépe pochopil princip, že má smluvní obchodní nárok na meziprovize, aby si koupil raději byt od nás než od konkurence, která mu nic takového nenabízí. ČASOVÉ OMEZENÍ FUNKCE ZELENÉ KARTY DRUŽSTVA INVESTORŮ: Zelená karta Družstva investorů je na rok. Po roce se musí aktivovat zase částkou Kč. Ale tuto aktivaci již provádí klient na byt. Pokud dostal dividendy, tak si ji rád zaplatí na další rok a bude si ji na další rok aktivovat, aby nepřišel o spolupracovníky, co má pod sebou a o které se mu stará franchisantka na 5. pozici (účetní2), velká franchisantka na 6.pozici, účetní1 na 7.pozici a dohlíží autor na 8. pozici. Zpětně na Administrativním pultu je půdorys malého rodinného domu s financováním od finančního poradce a s tipařskou provizí Kč pro klienta, když vyplní registrační formulář do obchodní sítě, podobně, jako jej vyplňoval finanční poradce, který klienta na byt nebo klienta na Zelenou kartu s registračním formulářem seznámí.. A tím zařadí klienta do obchodní sítě na 4.pozici. A to je pro něj výhodné. Protože, pokud se pod klienta na byty zaregistrují další cca 3-4 lidi, časem, tak budou pod klientem na byty a držitelem Zelené karty Družstva investorů. A pokud něco tito

11 spolupracovníci v naší obchodní síti zprostředkují, zprostředkují, tak i jistý malý podíl obdrží i roční majitel Zelené karty Družstva investorů, a to je pro něj výhodné. PRO PASIVNÍHO ČLENA: ZÚROČENÍ 17% ročně částky Kč vykazované jako podíl na zisku v obchodní síti (tedy odměny se spolupráce a za licenci na software), aby nebyly problémy s ČNB. EKONOMICKÉ A ÚČETNÍ ÚDAJE: Faktura bude vystavena po úhradě na firmu (která není plátcem DPH). FRANCHISANTKA SYSTÉMU,., IČO:.. K ceně nebude účtováno DPH. Částku si dáme do příjmů. A vy do nákladů ZA ROK: faktura od Vás: Na částku 5.850,- Kč nám vystavíte fakturu. Částku si dáme do nákladů. A Vy do příjmů. Když si započítáte výdaje a příjmy, tak částka 850,- Kč bude ke zdanění, kterou musíte přiznat a řádně zdanit. Když budete mát příjem od nás do Kč, tak stačí, když jen přijdou peníze na Váš účet, my si je dáme do nákladů a Vy do příjmů. To zákon povoluje. TYPY ZELENÝCH KARET: ZELENÁ KARTA - typ1 za člověka pod sebe do obchodní sítě ZELENÁ KARTA - typ2 investice do projektové dokumentace připravované akce

12 ZELENÁ KARTA - typ3 investice do pozemku - shánění investorů na pozemek, záloha na plat operátora a vrácení peněz se ziskem z upisovacích poplatků a z podílu z realitní činnosti ZELENÁ KARTA - typ4 investice do software na řízení lidí (na jejich mzdy, tvorba poptávkového serveru, prodej poptávek finančním poradcům) ZELENÁ KARTA - typ5 investice na mzdy do práce operátora nebo do práce callcentra, zajišťující kontakty na případní zájemce na naše produkty (byty, administrativní apartmány, pozemky, výrobu rodinných domů, a na nákup surovin pro jejich další prodej za dráž a na prodej cestovních zájezdů).

13

14 Žádost číslo formuláře o Zelenou kartu Družstva investorů Projekt pasivní příjmy k bytu od Družstva investorů, Podíl ve struktuře v obchodní sáti Družstva investorů. Družstvo investorů, se sídlem v Praze, Česká republika IČO: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl Dr. vložka 8089 RD6/MSPH Sídlo: Náměstí přátelství 1518/4, Praha 10 Hostivař číslo ID Kontakt na finanční Poradkyni, mobilní telefon: investora jméno / zástupce společnosti příjmení / obchodní jméno společnosti titul adresa trvalého bydliště / sídlo společnosti ulice, číslo popisné a orientační město nebo obec PSČ adresa kontaktního bydliště ulice, číslo popisné a orientační město nebo obec PSČ datum narození / IČ společnosti číslo občanského průkazu národnost mobilní telefon číslo svého bankovního účtu kód banky číslo nového bankovního účtu kód banky ANO - NE Žádám o zelenou kartu družstva investorů : ANO Potvrzuji, že všechny údaje a data uvedené v této žádosti jsou platné. podpis zájemce Projekt meziprovize z klientů na byty Projekt meziprovize z klientů na hypotéky Projekt meziprovize z klientů na investory Projekt meziprovize z prodeje Modrých karet Družstva investorů (z poplatků za zasílání obchodních poptávek se serveru) *Byty shánějí realitní makléři. *Investory shánění najaté operátorky a administrativní pracovnice. *Poptávky se shánění telemarketingem a v inzerci. Nový spolupracovník souhlasí, aby byly jeho osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů zpracovány, uchovány a využity k jednáním o smluvním vztahu po dobu 1 roku. místo podpisu datum podpisu ID nové získáte zasláním SMS na tel číslo SMS ve tvaru: Uživatel: KLIENTZK*jmeno*prijmeni*mobil*ulice+cislo popisne*město*psc*číslo formuláře*id zprostředkovatele Zaslat: Jana Kazdová, Poste restante, Cukrovarská 2/27, Pošta Čakovice, Praha nebo na investorske-druzstvo@seznam.cz

15 Auto a Zelená karta Družstva investorů Na leasing: Vydělají 2 Zelené karty Družstva investorů Na akontaci: Buď z vlastních finančních zdrojů a nebo ze spolupráce. Výhoda: za 4 roky se auto prodá a z prodejní ceny se uhradí další akontace na další auto.

funkce 1 na člověka pod sebe do obchodní sítě funkce 2 investice do projektové dokumentace připravované akce

funkce 1 na člověka pod sebe do obchodní sítě funkce 2 investice do projektové dokumentace připravované akce 5 ti funkční Zelená karta do bankomatu na pasivní příjmy k nájmům, k bytu, k rodinnému domu nebo ke komerčnímu apartmánu na krátkodobé pronájmy přes UBER, nebo ke svému malému Svěřenskému fondu (investice

Více

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné získání auta na družstevní

Více

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 6.000,- Kč rozdělení na výdaje /zálohy na mzdy/

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 6.000,- Kč rozdělení na výdaje /zálohy na mzdy/ ZAKLÁDACÍ LISTINA id27092 pro finanční poradce na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU (střediska) na 2 účty (investiční a na pasivní příjmy) přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107

Více

a na činnosti bydlení ve vzorovém domě a provádění jeho prohlídek klientům a činnosti prodeje s činností připojování poboček k prodávaným domům.

a na činnosti bydlení ve vzorovém domě a provádění jeho prohlídek klientům a činnosti prodeje s činností připojování poboček k prodávaným domům. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID26421 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU NA VZOROVÝ DŮM (střediska) a 2 účtům s náhledem a podpisy správce přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 k vzorovému

Více

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24.

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24. ZAKLÁDACÍ LISTINA id26223 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy pí. Ing. Dana Vítková přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice

Více

Registrace do obchodní sítě INFOBURZY. PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU. PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU.

Registrace do obchodní sítě INFOBURZY. PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU. PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU. registrace Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO: 25632001 Spisová značka 56439 C, Městský soud v Praze Předmět podnikání: - činnost finančního konzultanta Registrace do obchodní sítě INFOBURZY

Více

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů.

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 26424 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU NA PASIVNÍ PŘÍJMY (střediska) na 2 účty, provozní a inkasní přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID

Více

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou.

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. k autu. Auto za spolupráci a za výsledky z lidí pod sebou. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

návratnost do fondu za tyto činnosti a klienty: Za klienta na auto levně 1.900,- Kč.

návratnost do fondu za tyto činnosti a klienty: Za klienta na auto levně 1.900,- Kč. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 29083 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (vytvoření střediska) na 2 účty, jeden provozní a jeden vybírací přistoupení ke středisku a Zakládací

Více

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů.

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. AUTO ZA 1,- Kč (a rodinný dům 3+kk 67 m2 za 1,590.000,- Kč) Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID na pasivní příjmy.

přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID na pasivní příjmy. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 31701 na děditelnost na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (vytvoření střediska) na 2 analytické účty, jeden analytický účet provozní a jeden

Více

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek.

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné

Více

jméno: tel.:.. ..

jméno: tel.:..  .. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 31711 na děditelnost, na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY A na odběr předběžných klientů náhodné příjmy (vytvoření střediska) na 2 analytické

Více

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů.

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 27737 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 26107 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (střediska) na 2 účty, jeden provozní a jeden vybírací přistoupení ke středisku a Zakládací listině

Více

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST ZAKLÁDACÍ LISTINA typ id28801 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU (střediska) a účtu přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice částky 10.000 Kč pro profinancování

Více

NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ

NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ Když nemáte investice, tak by Vám je půjčili investoři jako banka. A Vy jim to budete z nájmů splácet a pak to jednou bude Vaše. Za seniory se inkasuje 20.000 Kč měsíčně a v

Více

KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění:

KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: 1. Strany Konzultační společnost, s.r.o. Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO:

Více

Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 2. června 2014 akce byty pro mladé OSTRAVA 1. POZEMKY Pozemky jde fotit paní Marie Frantová. Smlouva budoucí s majitelem pozemku na 9 měsíců a bude o přípravě nové

Více

Tipařská smlouva na spolupráci na zajišťování klientů sms zprávami klientů1 - investorů

Tipařská smlouva na spolupráci na zajišťování klientů sms zprávami klientů1 - investorů Tipařská smlouva na spolupráci na zajišťování klientů sms zprávami klientů1 - investorů verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo

Více

Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta.

Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta. VITRUAL OFFICE sledovací zařízení na produktivitu lidí Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta. Dobrý den, připravili jsme

Více

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2 Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2 verze 1.1. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění:

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: 1. Strany Konzultační společnost, s.r.o. Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO: 25632001 spisová

Více

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany PŘEDREZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK SMRŢOVKA typ 30518b verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany Družstvo investorů

Více

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

číslo ID: Článek 1. Smluvní strany PŘEDREZERVAČNÍ SMLOUVA NA POZEMEK KRALUPY MINICE typ 30518 verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany Družstvo

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80.

Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80. Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80.000,- Kč verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v

Více

Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 2. června 2014 akce byty pro mladé OSTRAVA 1. POZEMKY Pozemky jde fotit paní Marie Frantová. Smlouva budoucí s majitelem pozemku na 9 měsíců a bude o přípravě nové

Více

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění posílání SMS

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění posílání SMS Smlouva na spolupráci tipařská na provádění posílání SMS verze 1.1. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany 1.1. Konzultační

Více

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby:

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby: SIPO Proč platit přes SIPO SIPO Vám umožní sdružit všechny pravidelné platby (voda, plyn, nájem, telefon, pojistné, předplatné novin atd.) do jediné platby. Každý měsíc samozřejmě dostáváte podrobný výpis

Více

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A zaslat po hovoru

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A  zaslat po hovoru SKRIPT 1 na dotazníky Pripravili jsme pro Vás 3 dotazniky, stranky Já Vám je pošlu do emailu, a když bude na nekterou z otázek Vaše odpověď, tak nám zašlete odpověď. A SMS zaslat po hovoru Pripravili jsme

Více

verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1.

verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smlouva na 2. pozici na odměny ze spolupracovníků pod sebou vyřizující klienty z dotazníků - tipařská smlouva na náhodné, ale pěkné pasivní příjmy. na vedení lidí pod sebou v jedné řadě k vyřizování předběžných

Více

Smlouva na Velkou stavební franchisu

Smlouva na Velkou stavební franchisu Smlouva na Velkou stavební franchisu se stavební firmou, jako sdruţení na svěřenecký fond dle 1448 a násl. NOZ (Nového Občanského zákoníku) /Smlouva na pronájem obchodního úseku stavební firmě z 50% -

Více

ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra

ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra a na činnosti PODPOR pro spolupráci a pro obchodní podporu činnosti autodopravy stavebních materiálů

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 Poskytovatel: FAYRON s.r.o. IČ: 288 86 439, DIČ: CZ288 68 439 se sídlem Vítězná 634/50a, 360 01 Karlovy Vary firma je zapsána v obchodním

Více

EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014

EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014 EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014 1. BYTOVÝ DŮM 24 BYTŮ BOŘANOVICE U LETŇAN, U PRAHY 9 Rentiérka developerské akce Rentiérka nejprve platí 3 měsíční rekvalifikační

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 2 Číslo

Více

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance

Čl. 1 Databáze EuropeanCarAssistance Všeobecné podmínky prodeje asistenčních služeb Autem Bez Starostí obchodní společnosti Autem Bez Starostí s.r.o. se sídlem K Vltavě 653/63, Modřany, 143 00 Prha 4, IČ: 06334288 zapsané v obchodním rejstříku

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Společnost NEJEN NA MEDICÍNU (dále jen NNM ) ve službách Celoročních kurzů, Intenzivních kurzů, Individuálních konzultací, besed, workshopů a seminářů v předmětech

Více

PLATBY KARTOU NA INTERNETU

PLATBY KARTOU NA INTERNETU PLATBY KARTOU NA INTERNETU Chcete rychle, pohodlně a bezpečně nakupovat z pohodlí domova či kanceláře? Není nic jednoduššího, než nakupovat přes internet kartou. Karta šetří Váš čas i peníze S kartou můžete

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti NT Vision s.r.o., se sídlem Modřanská 496/96a, 147 00 Praha 4, identifikační

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 00/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zjednodušeném

Více

Online platby a jejich důležité místo v cestovním ruchu

Online platby a jejich důležité místo v cestovním ruchu Online platby a jejich důležité místo v cestovním ruchu Kontakt: Simona Hornychová Tel.: + 420 731 433 865 Email: simona.hornychova@agmo.eu www.agmo.eu 1 Platební metody Tradiční platebni metody hotovost,

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0880 Digitální učební materiály www.skolalipa.cz. III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/34.0880 Digitální učební materiály www.skolalipa.cz. III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název školy: Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Označení materiálu: Typ materiálu: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ, Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková

Více

7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů

7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů 7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů Smlouvy pro provozovatelskou firmu (třeba účetní firmu, v malé franchise s franchisantkou Druţstva investorů) 1.kanceláře (1.administrativního apartmánu).

Více

Smlouva o běžném účtu

Smlouva o běžném účtu Smlouva o běžném účtu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karla Šimoníková. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.cz/sablony, financovaného z ESF a státního rozpočtu

Více

PROJEKTOVÁ NABÍDKA ZAMĚSTNANCŮM FIREM

PROJEKTOVÁ NABÍDKA ZAMĚSTNANCŮM FIREM PROJEKTOVÁ NABÍDKA ZAMĚSTNANCŮM FIREM auto pro Vás za meziprovize v MLM TEXT: Výnos měsíčně od 11.600 Kč a s příjmem za reklamu V poslední době se setkáváme s řešením / měs. základní otázky: mají li se

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ. 1.07/1.5.00/34.0996 Číslo materiálu Název školy Jméno autora Tématická oblast Předmět Ročník VY_32_INOVACE_EKO149

Více

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ FYZICKÁ OSOBA PRÁVNICKÁ OSOBA Jméno : ČBaS, Zátopkova 100/2, Praha 6, 169 00 Obchodní firma : Příjmení : Rodné příjmení : Titul : Dodatek obchodní firmy : Datum

Více

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit.

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. Řešení Prospeca Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. 1 Představení záměru V kombinaci historicky nejnižších úrokových sazeb a stále

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 552 ze dne Smlouva o zřízení bankovního účtu pro účely výplaty platů

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č. 552 ze dne Smlouva o zřízení bankovního účtu pro účely výplaty platů MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 552 ze dne 29.08.2018 Smlouva o zřízení bankovního účtu pro účely výplaty platů Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. zřízení bankovního

Více

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz

Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Obchodní podmínky aplikace Vyfakturuj.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem

Více

Žádost o poskytnutí úvěru pro fyzické osoby

Žádost o poskytnutí úvěru pro fyzické osoby Žádost o poskytnutí úvěru pro fyzické osoby ID obchodu Údaje o klientovi Domácnost 1 1 2 Titul, jméno a příjmení Rodné číslo Datum narození (má-li RČ bo známé) Místo narození Občanství Trvalé bydliště

Více

Digitální učební materiály www.skolalipa.cz

Digitální učební materiály www.skolalipa.cz Název školy Číslo projektu Název projektu Klíčová aktivita Dostupné z: Označení materiálu: Typ materiálu: Předmět, ročník, obor: Tematická oblast: Téma: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ,

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů uzavřená dle 652 a násl. Obchodního zákoníku mezi Zastoupeným: Cestovní kancelář: CK KLEA s.r.o. Sídlo: Okružní 560, Dolní Smržovka, Tanvald, 468 41 Kontaktní

Více

Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek

Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek Kapitola 2 Krátkodobý finanční majetek SHRNUTÍ UČIVA O KRÁTKODOBÉM FINANČNÍM MAJETKU se účtuje ve druhé účtové třídě. Patří sem zejména peníze v pokladně, ceniny, bankovní účty a krátkodobé cenné papíry.

Více

Žádost o poskytnutí hypotečního úvěru pro fyzické osoby

Žádost o poskytnutí hypotečního úvěru pro fyzické osoby Údaje o klientovi: Klient č. 1 a 2 Klient číslo 1 Klient číslo 2 Titul, jméno a příjmení: Rodné číslo: Datum narození (má-li RČ bo známé) Státní příslušnost (u cizinců uveďte zemi) Trvalé bydliště: Korespondenční

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o poskytnutí dotace: Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouvy o běžném účtu pro akce "Areál Ráček" a "Areál Na Zvonici"

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne Smlouvy o běžném účtu pro akce Areál Ráček a Areál Na Zvonici MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-174-011-14 ze dne 30.9.2014 Smlouvy o běžném účtu pro akce "Areál Ráček" a "Areál Na Zvonici" Rada městské části 1. schvaluje 1.1. Smlouvu o běžném

Více

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Podmínky Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti OK financial CZ s.r.o. I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vztahy mezi smluvními

Více

Registrace. Manuál družstva Simply Development verze 1

Registrace. Manuál družstva Simply Development verze 1 Manuál družstva Simply Development verze 1 Registrace... 1 Přihlášení... 2 Vnitřní zóna Simply Development... 3 Družstva Short a Long Simply Development... 4 Koupě dalších družstevních vkladů v družstvech

Více

Vyuţití obchodní sítě a jejích výhod pro lidi co mají osobní bankrot (nebo insolvenci).

Vyuţití obchodní sítě a jejích výhod pro lidi co mají osobní bankrot (nebo insolvenci). Bakalářská práce free podklad pro studenty finančně-správních oborů: Vyuţití obchodní sítě a jejích výhod pro lidi co mají osobní bankrot (nebo insolvenci). Ze dne: 29. prosince 2012 Autor: Václav Ţeníšek

Více

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru

Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU. 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Příloha č. 1 Smlouvy FORMULÁŘ PRO STANDARDNÍ INFORMACE O SPOTŘEBITELSKÉM ÚVĚRU 1. Údaje o věřiteli/zprostředkovateli spotřebitelského úvěru Věřitel Adresa Telefonní číslo E-mailová adresa Adresa internetových

Více

Základní účetní operace společnosti

Základní účetní operace společnosti Základní účetní operace společnosti Úvodní informace Vedoucí skupiny: Ostatní členové skupiny: Základní informace o společnosti Jméno společnosti: Jafa, s.r.o. Sídlo společnosti: Praha 6, Konvičková 1563

Více

Přehled funkcí verze Express a Standard

Přehled funkcí verze Express a Standard Přehled funkcí verze Express a Standard ExWin 2.1 přehled vlastností a funkcí Funkce Verze Express Verze Standard Poznámka Licenční podmínky Placená verze NE Potřeba program registrovat. NE Verze Express

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu (mikro účetní jednotka) ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

Více

jméno a příjmení oprávněného / statutárního zástupce: .. telefonní číslo:..

jméno a příjmení oprávněného / statutárního zástupce:  .. telefonní číslo:.. Souhlas se zpracováním osobních údajů zástupce právnické osoby Já, níže podepsaný/já, níže podepsaná:..,.., jakožto oprávněný/statutární zástupce žadatele právnické osoby o poskytnutí nadačního příspěvku,

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

Uživatelská příručka Zaměstnavatelský portál AXA

Uživatelská příručka Zaměstnavatelský portál AXA Uživatelská příručka Zaměstnavatelský portál AXA Společnost AXA pro Vás připravila možnost využívat pro správu a zasílání příspěvků za zaměstnance na penzijní připojištění a doplňkové penzijní spoření

Více

Firemní program Domino

Firemní program Domino Firemní program Domino pro zaměstnance společnosti SPŠ Mladá Boleslav Prezentace FP Domino BĚŽNÝ ÚČET V KČ Srovnání nabídky kont Perfekt Konto Extra Konto Premium Konto Měsíční kreditní obrat > 10 000

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím,

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Běžný účet CZK/EUR/USD Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn)

Více

CZ.1.07/1.4.00/21.1920

CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Finanční produkty Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_39_07 Tématický celek: Rodina a finance Autor: Mgr. Drahomíra

Více

Sazebník účty Pro občany, platný od

Sazebník účty Pro občany, platný od Sazebník účty Měsíční vedení účtu v CZK/EUR/USD Odchozí úhrada domácí platba Příchozí úhrada domácí platba Odchozí úhrada platba v rámci Equa bank (včetně platby s konverzí měn) Příchozí úhrada platba

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. I. Všeobecná ustanovení Níže jsou uvedeny všeobecné obchodní podmínky, kterými se řídí vztah mezi společností Firma na zážitky, s.r.o. a Vámi jako kupujícím produktu Black Boxes, případně příjemcem produktu Black Boxes, pokud

Více

Přehled změn ve službě ČSOB InternetBanking 24 1. Nový vzhled

Přehled změn ve službě ČSOB InternetBanking 24 1. Nový vzhled Přehled změn ve službě ČSOB InternetBanking 24 1. Nový vzhled Do služby vstoupíte přes přihlašovací obrazovku, která hodně napoví o novém vzhledu služby. Po přihlášení se zobrazí vstupní obrazovka. 1/5

Více

text - požadavek komentář vaše vyjádření

text - požadavek komentář vaše vyjádření Poznámky a upozornění změny v řádcích oproti původnímu formuláři na LISTU č. jsou změny označeny červenou barvou textu a řádky u kterých uplatňujeme požadavky jsou okomentovány šedivá pole záhlaví - je

Více

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu Financování bydlení Na co se připravit při financování bydlení Finance pro rodinu 2019 1 Obsah Úvod... 3 Co mám na mysli pod pojmem financováním bydlení?... 4 Jak probíhá první schůzka?... 4 Jak schůzka

Více

Návrh Rozpočtu pro rok 2013

Návrh Rozpočtu pro rok 2013 Návrh Rozpočtu pro rok 2013 Č.ř. Příjem roku 2013 Návrh 1. Nájemné ze skládky TKO 12 000 000 2. Nájemné za sběrné dvory 1 270 000 3. Nájemné za třídící linku 936 000 4. Nájemné za kogenerační jednotku

Více

Příkaz k úhradě. Bezhotovostní platební styk. výhody: výhody:

Příkaz k úhradě. Bezhotovostní platební styk. výhody: výhody: Příkaz k úhradě Příkaz k úhradě Bezhotovostní platební styk Platební operace realizované bez přítomnosti hotových peněz převodem peněžních prostředků mezi bankovními účty zúčastněných subjektů výhody:

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva

Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva Aditivní služby k datovým schránkám, Poštovní datová zpráva ISSS 2010, Hradec Králové Česká pošta, s.p. 12. 4. 2010 1 Obsah egovernment na České poště Poštovní datová zpráva Datový trezor SMS notifikace

Více

Každý klient si zaslouží individuální přístup. To nejdůležitější ze světa Vaší banky

Každý klient si zaslouží individuální přístup. To nejdůležitější ze světa Vaší banky inspirace Každý klient si zaslouží individuální přístup To nejdůležitější ze světa Vaší banky 24 02 02 03 04 Účelová půjčka v novém kabátě Podnikatelské ekonto ŽIVNOST Přes 100 tisíc klientů s ekontem

Více

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE A OBCHODNÍ PODMÍNKY POŠTOVNÍ SPOŘITELNY PRO ÚČTY A PLATBY - LIDÉ

PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE A OBCHODNÍ PODMÍNKY POŠTOVNÍ SPOŘITELNY PRO ÚČTY A PLATBY - LIDÉ PŘEDSMLUVNÍ INFORMACE A OBCHODNÍ PODMÍNKY POŠTOVNÍ SPOŘITELNY PRO ÚČTY A PLATBY - LIDÉ, se sídlem Praha 5, Radlická 333/150, PSČ 150 57, IČO: 00001350, zapsaná v obchodním rejstříku veém Městským soudem

Více

IAS 7. Výkazy peněžních toků

IAS 7. Výkazy peněžních toků IAS 7 Výkazy peněžních toků Cíl standardu Požadovat poskytování informací o proběhlých změnách stavu peněžních prostředků a peněžních ekvivalentů účetní jednotky prostřednictvím výkazu peněžních toků,

Více

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty Manuál pro majitele Korporátní karty Obsah příručky 1 MojeBanka Business...3 1.1 Přihlášení do aplikace MojeBanka Business...3 1.2 Elektronické výpisy v sekci evýpisy...3 1.3 Výpisy v sekci Výpisy transakcí...4

Více

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru

INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru INFORMACE TRVALE PŘÍSTUPNÉ SPOTŘEBITELI podle 92 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru Kdo jsme (poskytovatel úvěru)? Česká spořitelna, a.s., se sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, PSČ 140 00,

Více

POZEMKY: Katastrální území: Zdiměřice čísla pozemku: 147/1 a 147/4

POZEMKY: Katastrální území: Zdiměřice čísla pozemku: 147/1 a 147/4 Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 28. dubna 2014 pro investory na 7% z pronájmů 1. ZDIMĚŘICKÉ PENZIONY Pronájmy pro seniory ve zdravé a klidné lokalitě zajišťující klid a soukromí. Objekt 01 - PENZION

Více

Zvolený způsob ochrany peněžních prostředků svěřených k provedení platební transakce

Zvolený způsob ochrany peněžních prostředků svěřených k provedení platební transakce PŘÍLOHA Č. 1.6. Zvolený způsob ochrany peněžních prostředků svěřených k provedení platební transakce Základní informace Provozovatel platformy www.invester.cz společnost INVESTER GROUP HOLDING s.r.o.,

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

Platební systém XPAY [www.xpay.cz]

Platební systém XPAY [www.xpay.cz] Platební systém XPAY [www.xpay.cz] podrobný popis způsobu výběru a vyplácení plateb od koncových zákazníkům (factoring a invoicing) verze 12 / 1.3.2012 1 Obsah 1 Průběh plateb 3 1.1 Invoicing 3 1.2 Factoring

Více

Dotazník pro posouzení úvěruschopnosti Zájemce

Dotazník pro posouzení úvěruschopnosti Zájemce Dotazník pro posouzení úvěruschopnosti Zájemce dle zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru, v platném znění (dále jen Zákon ) 1) Věřitel - poskytovatel spotřebitelského úvěru ve smyslu 3 odst.

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz

Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Obchodní podmínky pro aplikaci SimpleShop.cz Registrací a využíváním služeb souhlasí Uživatel i Provozovatel s těmito obchodními podmínkami, jimiž se obě strany zavazují řídit. 1. Úvodní ustanovení 1.1.

Více

SAZEBNÍK ODMĚN SPOLEČNOSTI VIPAPP, a.s. verze platná od:

SAZEBNÍK ODMĚN SPOLEČNOSTI VIPAPP, a.s. verze platná od: SAZEBNÍK ODMĚN SPOLEČNOSTI VIPAPP, a.s. verze platná od: 21. 8. 2017 Úvodní informace Systém výpočtu odměn: Odměny jsou uvedeny v % z daného základu pro jednotlivé, není-li uvedeno jinak. Odměny jsou uvedeny

Více

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Účetnictví pro mírně pokročilé

TaxReal s.r.o. VVkurzy.cz - profesionální kurzy účetnictví, mezd a daní. Účetnictví pro mírně pokročilé TaxReal s.r.o. Účetnictví pro mírně pokročilé 2018 Obsah 1. Mzdy... 4 1.1. Typy zaměstnání... 4 1.1.1. Skončení pracovního poměru... 4 1.2. Povinnosti zaměstnavatele... 5 1.3. Základní pojmy... 5 1.4.

Více

1. Vyplnění formuláře žádosti o úvěr Rekapitulace a odeslání žádosti k posouzení Výsledek posouzení a smluvní dokumentace...

1. Vyplnění formuláře žádosti o úvěr Rekapitulace a odeslání žádosti k posouzení Výsledek posouzení a smluvní dokumentace... HELLO NÁKUPY GRAFICKÝ Obsah 1. Vyplnění formuláře žádosti o úvěr... 2 2. Rekapitulace a odeslání žádosti k posouzení... 11 3. Výsledek posouzení a smluvní dokumentace... 14 1 1. Vyplnění formuláře žádosti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 ŽÁDOST O DOTACI NA PROJEKTY V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRO ROK 2013 Obsah formuláře: A. Obecná část souhrnné informace o žadateli 1. Identifikační údaje o žadateli 2. Přílohy k žádosti B.

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBECNÁ ČÁST Moravskoslezský kraj 28. října 117 70218 Ostrava PID žádosti Kód programu: Název programu: Název dotačního titulu: Název projektu: Žadatel: Osoby s podílem v žadateli: Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ DOTACE Z

Více